Spontana spådomar !!

Dax för spontana spådomar igen :

 

Du som funderar på att adoptera en gatuhund – du har kommit långt i dina tankar och detta ska du absolut genomföra. Satsa på en mellanstor ras. Jag ser mörkbrun med en speciell blick, en kastrerad hanhund och ni två är som klippta och skurna för varann

 

 

 

 

Du som  nyss fått ett lockande erbjudande om chefsjobb men  där din lön knappt är högre än den är idag – du ska vara beredd på att du får slita som en iller och utan kompensation. Tänk dig för en gång extra

 

Kvinna som åker buss varje dag till jobb och som  är singel – du planerar en utlandssemester snart. Jag ser att du blir gravid väldigt snart och du tvekar eftersom du vet att du blir helt ensam med barnet.. men det här fixar du och du blir mamma till en underbar liten kille som ger dig mycket glädje

 

Du heter Moa och du är 25 års åldern på ett ungefär och du spelar i ett band. Du har funderat på solokarriär och jag säger bara YES.. det är precis vad du ska göra och det kommer bli hur bra som helst.

 

 

Sedan ser jag  kvinnan i 50 års åldern som så gärna vill flytta ut på landet och andas frisk luft. Du vill ha ängar och skog och hav – du vill ha naturen inpå dig.

Men det verkar som om du gett upp lite – och helt i onödan.

Strunta i att du inte kan köpa – hyr istället ! Och börja se dig omkring snarast.

Du kommer hitta en väldigt fint hus, ganska litet och som passar dig utmärkt.

 

Du har tvåfärgade glasögon, halvlångt hår, kvinna, det är säkert ett år sedan minst som du rakade dig under armarna. Du har en tavla av vallmon  i vardagsrummet.  Den 25 juni ska du köpa en lott. Du har stor chans till vinst och faktum är att jag tror du vinner en bra summa

 

 

Jag ser en man som  jagar kärleken och det finns något desperat över dig. Detta desperata utstrålar du och alla potentiella kärlekar springer åt andra hållet. Du skräms med din intensitet. Tagga ner. Dejta coolt och prata inte framtid förrän ni har byggt upp i alla fall en  liten romans.

 

 

Carina, du är i medelåldern och du nätdejtar. Nu har du mött en man sedan en tid tillbaka som verkligen bekräftar dig. Men varje gång ni ska träffas verkar han ha fått förhinder.  Du suckar och ställer in dig på nästa gång ni ska ses.. men du ska veta en sak, han är gift och har inga planer på att skiljas. Tyvärr.

Jag ser kvinnan som får stå ut med knuffar och otrevligheter från sin partner. Han har sina goda sidor och dessa har du fokus på – men de sämre sidorna kommer att växa sig allt starkare och du ska lämna honom omgående, innan du blir skadad på allvar

 

 

Killen med en spindel som husdjur, i ett litet terrarium… du har din lägenhet  möblerad som ett pojkrum.. så kan du inte ha det. Tjejerna du tar hem skrattar och  du blir inte tagen på allvar. Så kom igen, väx upp och skaffa lite vuxenprylar.

Den 24 juli i sommar kommer du som bor i södra Europa och som är över 30 år att träffa ditt livs kärlek. Han ser inte som du trott och han har en helt annan stil än den som du normalt faller för.  Och det är precis som det ska vara. Det blir kärlek snabbt mellan er och  när hösten kommer är ni sambo.

 

 

 

 

Du sitter i en beige divansoffa när du pratar i telefon, du har ljuslykta på bordet, du har  tallriksunderlägg och pösiga soffkuddar. Du har fått ett dåligt besked om din hälsa. Men det kommer bli bra även om behandlingen blir jobbigt. Jag ser dig som gammal dam på en ö i södra Europa och här  bor under vinterhalvåret och bara har det bra

 

Jag har hälsningar från Alltet

 

En man som  kallas Björne  har ett meddelande till sin fru eller sambo… till sin kärlek kort sagt,  att hon gott kan vara lite mer uppmärksam för han sliter så dant med att ge henne tecken så hon ska förstå att han fortfarande finns och tänker på henne.

 💖

Det finns en äldre dam som älskar att dansa och som är så glad för i Alltet kan man dansa när helst lusten faller på och det finns alltid någon att dansa med. Hon har flera hundar runt sig som hon tar hand om och  pysslar med och äskar.  Hon är mamma eller möjligen mormor/farmor till någon av er och hon vill du ska veta att din hund som gick över har det så bra hos henne.

 💖

Du har en mamma som gick över för inte så  länge sedan. Du har väntat på att höra från henne men ingenting märkt – och det är inte konstigt. Mamma har helt enkelt inte velat störa dig eller skrämma dig. Men nu tror hon att du börjar bli redo och  sista helgen i april kommer hon att ge dig ett tecken – som du uppfattar om du lägger manken till.

 

Ja, det här är de spontana spådomarna för denna gång

 

Kram & kärlek

1 <3:

skriven

Alltid roligt att läsa dina spontana spådomar.
Har Anders börjat få upp ögonen lite för mig? Fick en hint om det igår ikväll.

Kommer han meddelandet läsas snart ?
Det känns som att det kan missas tekniskt.
Kram

2 Dunegull:

skriven

Bästa 🤗

Tyvärr inget om mig denna gång heller. Kanske för mitt liv står och trampar och har gjort det lite allt för länge men en vacker dag hoppas jag det blir min tur att bli lycklig.

Får du in något mer specifikt som kommer hända mig inom närmsta tiden som jag kan se fram emot?

Kram

3 Skorpan:

skriven

Yess, spontana spådomar igen :). Med många goda råd,dock inget som ens liite kunde ha gällt mig. Fastnar inte på den radarn ;). Ser framemot att få höra nåt från de berörda...

Undrar förstås om jag alls kommer att fastna på nåns radar, eller lyser det desperation om mig också Es? Så att alla män flyr? Nåja, jag dejtar ju iofs inte, så det torde jag kanske inte göra...

Söndag o får väl se vad vi ska göra idag. Köttgryta som ska puttra länge o väl står åtminstone på "to do listan", annars öppet. Gillar att ha det så, göra det jag känner för o inte slå fast allt veckor på förhand ;). Har man sen människor som är tvartemot i sin krets, ja då kan det kännas jobbigt...

Ha en bra söndag!
Kram Skorpan

Svar: Ja, det är skönt med helt oplanerade dagar.. man tar det som det kommer... kram :)
Esmaralda

4 sus:

skriven

hej
grattis till alla med meddelande....
undrar ju mycket vad det ska bli med mig....
här händer inget...
love sus

5 Bjork:

skriven

Hej
Kommer jag och Görel umgås i höst?

Kommer Görel köpa ny häst snart?

Kram

6 Lotta:

skriven

Åh, så spännande. Tänk hon som är 25 och har hela livet framför sig och kanske som rockstjärna. Så häftigt.

Jag var inte med, men det händer ju inget i mitt liv direkt. Känns som jag står utanför livet nu på något sätt. Utanför helt enkelt. Kan inte hitta på så mycket eftersom ekonomin inte är så bra. Då blir allt tråkigt. Ser du en förändring. Blir det inkomst från jobb igen?

Hälsningar L

7 HS:

skriven

God morgon Es!

Vad roligt med spontana spådomar. Ingen som var till mig denna gång men hoppas att de hittar rätt.

Jätteroligt att läsa inlägget från din mamma. Otroligt imponerande att börja sin akademiska bana som pensionär!

En fråga. Jag planerar en rundresa i nordvästra USA i sommar. Trodde jag skulle bli ensam men nu verkar det som att min vän S hakar på. Frågade dig om resan i en seans och då tipsade du om att bo hos en Amish-familj. Men de bor i östra USA? Tänkte sen att du menar en mormonfamilj som det ju finns många av i Utah men hittar inte (än så länge iaf) att man kan hitta gästboende hos dem? Kan det ha varit mormoner du såg i seansen eller hur ska jag tolka ditt tips?

Kram

Svar: Ja, det kan ha varit mormoner jag såg, kram :)
Esmaralda

8 Smulan..:

skriven

Tack för svar igår.
Då håller vi sikten på att hyra. Känns så rätt och nu är vi taggade och drömmer oss bort. Ser du om vi får vänta länge innan vi hittar något?
Skulle vara underbart om något dyker upp innan sommaren.

9 Misstjejen:

skriven

Hej

Skönhet bruka inte påverkar mig så mycket

K hennes skönhet lockande mig så mycket och vad kan jag gör åt det. Det har haft hållas på över några år.

Kan det finns något band mellan oss?

Ha det bra

10 Thomas :

skriven

God morgon Esmaralda!

Det blåser hårt utanför fönstret idag. Det är ett riktigt ruggigt väder. Är konvalescent men oroar mig mest för en nära och kär släkting. Önskar bara att det ordnar sig till det bästa.

Stormiga hälsningar från en vindpinad plats.

Svar: Ja det ser tufft ut för släktingen men det finns en chans... kram :)
Esmaralda

11 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har en soffan som jag har haft den länge men jag vet att jag och F kvinna har sitter där oftast för längesen men varför har jag minnesbild kvar i soffan som om hon ska sitter på höger sida för jag sitter ofta på vänster sida.

Kan du ser något av det. Det måste finns anledningen för jag kan tänkt mig att hon är här hela tiden även om hon är inte där.

Har det betydelsefulla för mig så mycket och trygghet? Saknar ibland om hon borde sitter där igen.

Är det något speciellt som gör den har lämna en spår?

Ha det bra


Svar: Du kände en viss trygghet med henne och du återskapa den fysiska bilden av henne.. kram
Esmaralda

12 Bjork:

skriven



Mitt liv är så jobbigt just nu utan min älskade bästa vän det är hon som gör mig hel.

Kram

Svar: Du kan behöva stå på egna ben nu och utvecklas... det har du potential till.. kram :)
Esmaralda

13 Jag:

skriven

Hej esmaralda.

Tack för dessa spontana.
Ingen var troligtvis jag.

Hur stor ser du chansen procenten att det kommer blir någon fortsatt seriös relation mellan honom och mig? En möjlighet till något fortsatt seriöst mellan oss?
Kram

Svar: Det ser inte ut som om det kommer ni bli i framtiden och detta har jag påtalat förut.. kram
Esmaralda

14 Ma:

skriven

Hej esmaralda.

Bara undrar...
Är 30 år själv och har två barn.
Mina barn är mitt käraste jag har.
Men det är grunden jag står på jag inte är helt nöjd med.
Är själv. Bor i hyresrätt och har deltidsjobb.
Längtar att ha en kärlek. Helst bo i hus. Och ha ett bra jobb.

Har jag valt fel val på vägen?
Eller kommer det att bli bra för mig ändå?
Kram

Svar: Det kommer bli bra mend du behöver en handlingsplan kring hur du ska nå dina mål och du ska påverka det du KAN påverka.. så småningom kommer också rätt kärlek... kram :)
Esmaralda

15 N:

skriven

Hej esmaralda.

Mannen som åter igen kontaktar mig gång på gång men som jag tvekat att träffa för en andra gång.
Bör jag ge honom en chans till? Kan han vara något mer än vad jag tror?
Kram

Svar: Jag tror att du spontant redan känt in rätt... kram :)
Esmaralda

16 Jas:

skriven

Åh så kul att läsa även om jag aldrig är med! 😊

Jag ska på intervju!! 😱 Kommer det gå bra?

Kram!❤

Svar: Ja det ser ut att gå bra... var avslappnad... kram :)
Esmaralda

17 Undra..:

skriven

Hej esmaralda.

Hur stor ser chansen ut att han fortsätter en seriös relation med henne framöver?
Kram

Svar: Runt 50 %.. även om det inte blir " för alltid"... kram
Esmaralda

18 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Wow tack för dessa spontanisar <3
Plötsligt händer det !!!
Tror det var Björn som inte orkar höra mig tjata längre ;-) nä skämt å sidor
Jag grät och vart glad på samma gång .
Jag kände kärleken <3
Varför ska det vara så förbenat svårt att se/känna av ...suck
Har ju kännt av honom 1 ggr då kände även Viktor som nog är den mer känsliga av oss av Björn Det var så vi bägge titta på varandra och sa samtidigt att nu är pappa här Hans lukt kändes.

Tack Es detta lyfte min dag och det behövdes

Kram Anki med flock

Svar: Ja, plötsligt händer det och det är så stort när det sker ! Kram :)
Esmaralda

19 EPM :

skriven

Gillar dina spontana spådomar!

Jag vet inte varför men jag vill bara stänga in mig själv och inte komma fram förrän allt är bra, färdigt, tydligt och fixat. Jag tror det är att jag återigen tvivlar på mig själv i relationer. Som nu med A, jag tvivlar nu på att han faktiskt tycker om mig. Jag går och grubblar på om han kanske bara vill träffa nån, inte just mig...?
Hatar att jag inte tycker om mig själv tillräckligt för att känna mig trygg i sånt här...😢

Kram

20 Konvalj:

skriven

Hej från grannlandet!
Har läst ikapp, det tog några timmar.
Försenade och välmenade gratulationer till dig Es.
Till Mamma och Dotter, ni är intelligenta och kärleksfulla. Tack för inspiration och klokhet.
Dagens spontana spådomar är pricksäkra och fantastiska. Ser fram emot att få höra från dem som känner igen sig.
Svar till Skorpan: ingen ungdom, pensionär men hoppas hänga med länge och känner på mig att ditt gästinlägg kommer inom ett par år. Lycka till!
Till Fitnesskillen: Du är så snäll men osäker, skydda dig själv och håll dina gränser.
Till alla andra: Ha en fin söndag!
Konvalj

Svar: Tackar :) kram
Esmaralda

21 Jossan :

skriven

Godmorgon!

Sista dagen på lovet och jag har såå mycket att göra.

Igår var jag på 5års kalas med brunch! Det är syrrans speciella till systerdotterns födelsedag. Om en månad är det dags för kalas igen för bonussystersonen.

Pratade med S igår. Han sa att hans kompis gått ut med att han skulle bli pappa. Han tyckte det kändes jobbigt.. Han ville så gärna. Åh det är sjukt hur lika vi faktiskt är... Jag blir så nervös inför lördag nu 🙈 men det blir nog bra. Men han är så säker på att jag är den för honom.

Men något finns det iallafall..

Kanske blir jag som snart skriver en gästbok att jag har hittat honom. Och att han fanns på Facebook hela tiden 😂.

Jag ska börja spara till insats till hus... Tror du jag får en ny löneförhöjning denne gången?

Kanske blir sambo snart så man kan spara pengar 🙄

Kram

Svar: Ja, du får känna dig för.... lycka till o kram :)
Esmaralda

22 Natten:

skriven

Hej esmaralda.

Ser du ett tryggt fast jobb för mig med en bra inkomst? Verkar det bli studier före ett fast jobb?

Ser du om ett förhållande eller ett ordentligt fast heltidsjobb kommer först in i mitt liv?
Kram

23 Solstjärnan :

skriven

Hej😊

Att dom är härliga att läsa dessa spontana spådomar!😊
Dom är så detaljeradeoch konkreta fastän dom är korta.
Hoppas alla de som det berör läser dagens blogg o tar till sig.😊

Vore minst sagt toppen om en dag någon av dina spontana spådomar
skulle passa in ..lever i hoppet!😊
Dom är så intressanta.!😊

Har massor jag vill få gjort idag men än så länge är det väldigt trögt här..måste ta mig i kragen o sätta igång😊

Ha en bra dag!
Här skiner solen!☀️
Yes,äntligen efter många regniga dagar😊

Kram Solstjärnan 🌟

24 Helena Ir:

skriven

Trevligt med nya spåntana ..i mitt vardagsrum ser det ut som du beskriver om damen som fått ett sjukdomsbesked..Det har jag inte fått..så är det säkert någon annan..? Sen så har jag stora röda blommor på en tavla över soffan,tror det är vallmo..:) Men ingen hel träff där heller.. Men till dig som fått sjukdomsbesked..skickar jag en varm kram!
Några andra av dina spåntana känns det som några här hittar rätt också. Du är verkligen duktig på det här Es!

Måhända är jag knasig..men jag tar det här med Corona på största allvar..det kryper ändå närmare. Så härhemma ska det snart finnas förråd om även vårt svenska samhälle behöver stängas för en tid.

Ha en skön söndag!

Kram

Svar: Ja man ska alltid ta det försiktigt kring smittor och sjukdom... kram :)
Esmaralda

25 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Härligt ta del av spontana spådomar, tror inte ngt gällde mig, fast hade hoppats mitt livs kärlek skulle storma in i mitt liv....omedelbums!

Hade en trevlig middag med goda vänner i går, lite formellt, korrekt, kändes som om ingen riktig glädje ville infinna sig,fast själv var jag på strålande humör. Mannen som jag haft kontakt med ngn enstaka gång verkade i mina ögon butter o lite tvär, nästan lite deprimerad.....ingen utstrålning som innan.Blev en tårfylld promenad hem för min del, men det känns skönt att gråta ut, vet att jag fyller på med glädje igen! Mycket blandade känslor.

Nu till min fråga, igår när jag vilade i källaren tänkte jag mkt på det som saknas i mitt liv, närhet, intimitet, djup kärlek etc,för en sekund var det som en diamant glimmade till. Oerhört starkt glimmande, vad betyder det? Att kärlek är i antågande eller ngn hälsning från ngn? Var en mkt stark upplevelse som jag ej kan tyda.

Blir lugna gatan här idag, laga en god söndagmiddag,vila o meditera.

Ha en fin dag!
Kram från naturvän



26 B:

skriven

Hej!
När kommer jag få träffa den rätta

Kram

27 Misstjejen:

skriven

Hej

Hur kommer det var min 25 års födelsedag i året på sista datum i mars?

Jag har haft lite förväntningar på min ålder att det ska blir något förändras och får gratulerar från andra?

Ha det bra

28 Cecilia:

skriven

Alltid kul att läsa de spontana spådomarna, även om de inte handlar om mkg. Vad fint och fantastiskt att du meddelar hälsningar från andevärlden också!

Ez, du har tidigare sett att vänner är på väg. Ser det ut att vara de som redan är i min omgivning eller är det nya människor? Vet du hur personen/personerna ser ut? Kramar

Svar: Jag vet inte hur de ser ut... men känslan kommer du snabbt att få och du kommer veta.. kram :)
Esmaralda

29 Makaon:

skriven

Jättekul med de spontana spådomarna.
Känns som att det går åt rätt håll nu med dottern, vad tror du?
Trevlig söndag allihopa.

Svar: Lite fram och tillbaka men hon spårar rätt... kram :)
Esmaralda

30 Michaela:

skriven

Alltid lika kul att läsa och otroligt att du kan se dessa saker! Tyvärr var jag inte med men hoppas att andra känner sig träffade!

Har drömt om romantik/kärlek igen. Är det min längtan eller är det något på g? Känner min soulmates närvaro men hur sjutton kan man göra det?

Hoppas att middagen igår var lyckad och att du får vila idag. Tänker på biverkningarna av medicinen som påverkar dig. Ta hand om dig! Kram

Svar: Kärleken kommer ju till dig.. men jag ser inte när, tyvärr... kram :)
Esmaralda

31 Sanni:

skriven

Det är så häftigt med dessa spontana spådomar! <3
Jag är nu gravid i 4 månaden efter ett år av hormonbehandlingar & även en lyckad IVF. Vi väntar nu på att få reda på könet och min man har ett ovanligt namnförslag för om det skulle vara en pojke. Jag är ännu inte helt såld på detta namn, då det är såpass unikt. Men är det ändå rätt val för oss?

Svar: Ja, det känns rätt... kram :)
Esmaralda

32 Jennifer:

skriven

Hej fina Esmaralda! Härligt med spontana spådomar, hoppas de hittar fram till dem som de riktar sig till! :)

Den här positiva förändringen som du såg för mig...? Kan det betyda att jag hittar en praktikplats snart? Eller känns det som om det gäller något annat?

Hur är det med min högsta önskan? Kan den positiva förändringen gälla den?

Kram
Jennifer

33 Spindelmannen:

skriven

Ok, jag ska skaffa nya möbler, känner ju själv att det är på tiden . Tack för det.

Svar: Ja, det är dags nu... kram :)
Esmaralda

34 Tingeling :

skriven

Alltid lika roligt! Även om det inte handlade om mig, men jag fick ju troligen sist... Har dock inte gjort som du skrev, att boka resa. Men vill väldigt gärna! Har tre resor jag vill göra detta år, om jag bara hade massa pengar!

Känner redan lite små "ångest" Inför i morgon. Hjärtklappning och som ett sug i magen när jag tänker på praktiken. Det är helt enkelt inte rätt. Eller rätt ställe.

Idag skiner solen!! Härligt. Ska ut en sväng sen! Och på kalas.

Trevlig söndag!

Kram!

35 Mona:

skriven

Ja, det är min mormor som älskade att dansa och hon var professionell dansare i yngre år men behärskade konsten hela livet igenom. Och hundar har hon alltid älskat. Så skönt att veta att min lilla Vera som gått över är omhändertagen väl. Stort tack Kram

Svar: Ja du kan lita på att Vera tas om hand med stor kärlek... kram :)
Esmaralda

36 Moa:

skriven

Tack för din spådom som var riktad åt mig. Jag har funderat i de spår som du säger men inte riktigt vågat. Nu vågar jag. Kram

Svar: Härligt att du vågar.. jag vet du kommer lyckas.. kram :)
Esmaralda

37 Liten C:

skriven

Vad spännande att läsa dina spontana spådomar 🤗👍.
Jag befinner mig i ett dilemma .
Att välja att stanna med min man i vårt äktenskap och försöka hitta tillbaka till något som länge varit dött .
Eller satsa på en annan man som jag fått känslor för.
Båda är dom människor som finns ❤️.
Båda vet om varandra och min man vill att jag ska stanna och kämpa med honom.
Vad ser du kring detta Esmeralda?
Stor kram ❤️❤️

Svar: Du ska låt dina egna känslor styra i detta... låt hjärta och hjärna samverka... kram :)
Esmaralda

38 <3:

skriven

Är min väninna lite M lite nere i helgen ?
Jag tror lite att hon börjar tröttna på sin man och tänker på den yngre killen hon fortfarande har känslor för.
De var så fina tillsammans.
Kommer hon stanna i sitt äktenskap för mannens pengar?
Kram

39 Alie:

skriven

Älskar att läsa dessa spontana spådomar 🔮 ❤️
Även om jag inte var nämnd så hoppas jag våren kommer med något speciell för mig med.. 💫
Kram och fin Söndag! ✨

40 Bara lilla jag - annan sign idag:

skriven

Gomorron kära Es!
Två av de spontana spådomarna undrar jag om de skulle till mig?

Kvinnan som fått sjukdomsbesvär, satt i en beige soffa med divan (vår är grå) med fluffiga kuddarna o underlägg, lykta på bordet o hon pratade i telefon.... Var det till mig?
Om ser du mig själv i utlandet på vinterhalvåret eller med sambon?

En ung kvinna som blir knuffad men ser bara de goda sidorna hos mannen! Är det en ung anhörig till mig?

Detta kändes sorgligt och behöver veta om detta var till oss?
Kramar 🌸💜🌸

41 Michaela:

skriven

Det är nog min längtan som jag känner av och kärleken är nog tyvärr långt borta som vanligt.

Hoppas solen lyser lite på er också! Kram

42 Lisa:

skriven

Hej Ez

Det är alltid roligt med spontana spådomar, denna gång var dock ingen till mig.
Är ny jet orolig för min äldsta dotter M.som leker någon slags katt och råttalek med oss, hon bor 60 mil ifrån oss och vi kan inte nå henne. Funderar på att åka upp till henne imorgon måndag, är rädd att det är något som inte stämmer. Är det en klok idé?

Kram Lisa

Svar: Ja, som mamma vill man VETA !! Jag hade gjort som du.. kram :)
Esmaralda

43 <3:

skriven

Alltid roligt att läsa dina spontana spådomar.
Har Anders börjat få upp ögonen lite för mig? Fick en hint om det igår ikväll. Han verkar ha kollat upp mig lite på fb.

Kommer han meddelandet läsas snart ?
Det känns som att det kan missas tekniskt. Och det vill jag inte att det ska göra.
Kram

44 Å M K:

skriven

Hej,
Vad är det som fått honom på så dåligt humör?
Blir det bättre i förhållandet eller ska jag ge upp?
Kram ❤️

Svar: Ta ett seriöst snack med varann och se om ni kan skapa lite nytt.. om inte, då bör du nog satsa på dig själv och ditt eget liv.. kram :)
Esmaralda

45 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det så ut att jag och mina barn kommer att flytta ända dit till den staden och leva där?
Eller blir det annat för oss?
Kram

46 Se:

skriven

Hej esmaralda.

Får jag ett 3:e barn innan 35?
Kram

47 Cara:

skriven

Ja, jag heter ju Carina. Men nätdejtar gör jag ju inte:) Har bara tittat efter honom "i vardagen" men han lyser med sin frånvaro...

Söndagskramar till alla!

48 HS:

skriven

Tack för svar Es. Jag ska söka vidare bland mormonfamiljer, om någon kan tänka oss att ha min vän och mig som gäster.

Till Anki (18): tänkte direkt på dig när jag läste den spontana spådomen om Björn från andra sidan. Så glad för din skull att ni fått kontakt!

Kram & fortsatt trevlig söndag

49 Hej:

skriven

Hej esmaralda.

Ser det ut som om PO kontaktar mig igen?
Kram

Svar: Ja men det kan dröja... kram
Esmaralda

50 Brittis:

skriven

Hej!
Vad fint med spontana spådomar.

Kommer jag att träffa någon kärlek snart?
Kram <3

51 N:

skriven

Hej!

Det är ett tag sedan jag och han hade kontakt. Kommer vi få kontakt igen, och hur kommer det i så fall gå för oss?

Hälsningar N

52 Blanche:

skriven

Tvivlar att det är mig spådomen handlar om, men har länge haft på känn om att jag kommer bli gravid och ensam, innan jag träffar den rätta kärleken. Visserligen har jag bara lite löst planerat en resa mot sensommaren/hösten.
Ligger det något i min känsla? Ser du mig möjligen gravid redan i år?

Svar: Ja, det kan vara som du känner... kram :)
Esmaralda

53 Mandarin:

skriven

Hej Esmaralda jag behöver ditt råd, mår inte bra, vad ska jag göra med jobbsituationen? Tacka ja till erbjudandet trots att det inte känns riktigt rätt? Eller ha is i magen och vänta på bättre jobb? Rädd för att det kan dröja och jag måste ha ett jobb (som jag trivs med) Ser du om det kommer nåt nytt jobberbjudande snart? Kram

54 G.H:

skriven

😂 han med spindeln som husdjur!!
Vilken udda spådom!!
Såg i kommentarerna att han tog det till sig!! Coolt:) och lycka till!

Idag är det kalas på lekland för min nyblivna 5 åring:) Synd att de inte serverar alkohol haha!

Kram:)

Svar: Vilket kul kalas det blir :) Du får väl smyga ner nåt gott i en termoskanna :) Kram :)
Esmaralda

55 MissMilla:

skriven

Gillar dessa mycket. Tycker mitt liv är trist. Händer inget mer än att passa upp på barn både hemma o på jobbet. Utled. Understimulerad. Trött. Har läst Medical Mediums böcker om sellerijuice bl a. Kommer det hjälpa mig? Hade körtelfeber vid 17 år o väldigt trött sedan dess

Svar: Visst kan du pröva och se...jag är dock osäker... kram :)
Esmaralda

56 Rosviol:

skriven

Alltid lika gillat och uppskattat inlägg, dessa spontana spådomar. Får hoppas dom det gäller läser eller på annat sätt får till sig sina riktade budskap. Själv känner jag mig inte direkt träffad förutom kanske kring den sista punkten. Min mamma gick bort nyligen, har dock inte tänkt så mkt på det mer än skickat tanke/hälsning till henne. Vi hade ingen kontakt med varandra sista tiden, tänker även att hon nog har det betydligt bättre i altet än vad livet var. Så skulle riktade hälsningen gälla mig så hade det varit välkommet och uppskattat trots allt. Och kan misstänka varför just slutet av april också.

Och tack för svaret igår om mina tankar kring kärlek och avslut. Klarar mig själv vet jag att jag gör, det är ju bara det praktiska som att hitta bostad som känns övermäktigt. Hyresvärdar har så många krav, med all rätt, och även om jag skulle klara en mindre hyra så har jag ändå för låg och osäker inkomst.
Och kring känslor och sambon så vet jag vad jag känner men tror inte det är tillräckligt. Hur mycket jag än trivs och gillar han. Är nog inte djup kärlek på så vis och då är det väl inte vidare schysst eller rätt att fortsätta vara ihop eller? Känslor gör mig förvirrad och osäker..

Nåväl, tack på förhand och ha en fin vilodag =)

57 Lodis:

skriven

Använder ett annat alias idag


Jag vet inte längre vad jag ska göra. Jag har aldrig gillat människor,. Alltid tyckt att de är falska och fula. Efter stt jag fick barn har jsg försökt av hela mitt hjärta men orkar inte mer.


Jag blir trakasserad, hånad, kränkt, förtalad, uthängd mm mm mm... Startade en rasklubb där flertalet huggit mig i ryggen. De hänger ut med uppfödning, smutskastar den medan de utger sig för att vara helgon...

Det finns en hemsida som jag sagt att jag ej vill att min uppfödning är med på. Ändå luskas det bakom ryggen och är falska genom att jag önskar ge folk chanser men de fiskar bara efter information och sätter upp där.

Jag gjorde ett litet fel i en situation har korrigerat och bett om ursäkt. Detta har hållit på inflera år och är bland det smutsigaste i denna värld.

Jag är otroligt sund i mitt tänk, öppen rak etc men dessa kvinnor är hemska.

Innan mig försökte trashade de ner min vän, innan dess en annan framgångsrik uppfödare och de har fått flera uppfödare att sluta. Spred rykten etc... En person är alltid i fokus men hon syns inte utåt men är oerhört manipulativ i sitt sätt.. Gör sllt på ett mycket fint sätt. Sedan har vi hennes små lakejer.

Det absolut enda man kan göra är en polisanmälan men det vet man ju aldrig någonsin kommer leda någonstans.


Jag försöker verkligen BE dem sluta men de hånar mig bara. Gör skratt gubbar mm.

Jag får heller inget svar varför de gör det de gör. Vad är de ute efter? Jag har stöttat många av dem.


Mina uppfödningar skrev de upp på denna hemsida men INTE en stor uppfödare frpn utlandet som de höjer till skyarna och köper ifrån.. Dessa personer har fått bettfel från hennes linjer.. Jag fick det för ca 1 mån sedan som jag gick ut med... Då blev det liv på den uppfödaren... Och av respekt tog jag bort det.... Nu försöker de fp migbatt skriva till den personen som jwr listan... Manipulera mig att göra det för de vill sökert ha med dem där men vågar inte själva för dp får de inte köpa av den uppfödaren längre.
Jag har fått NOLL credit för allt jag gjort och fler oc bfler vänder mig ryggen. Men en 14 åring är stark och skrwv till mig om det finns något hon kan hjälpa till med i klubben. WOW! En FJORTONÅRING. J

Snälla snälla snälla... Jag brukar tro på karma men vacklar mer och mer...
VAD kan jag göra för att få dem att sluta och bete sig som normala människor...

Skapade en grupp mot NÄTHAT. Där finns en mullvad som delar vad som skrivs. Folk är skenheliga, falska och bara ute efter att skada.

Jag har inte lyckats medmlycket i livet så jag har varit så stolt över detta.

Varför? Ser de mig som ett hot som, är jag för stark. Jag är en ärlig person men får skit på skit på skit och... Nä.. HJÄLP MIG!!!

Detta har pågått i MINST 2 år.
Rena hyenorna.. Deras beteende ör hemskt

Det har gått så långt att jag önskar dem illa. Riktigt illa!!
Jag ber att de ska skada sig, göra illa sig, försvinna. Bryr mig inte att det slår tillbaka på mig för jag får aldrig må bra iaf... Så kan likväl önska dem döda.
Funderade på vodoo ett tag. Kommer man inte åt dem på lagligt sätt så... Ja vad ska man göra... Lagen är klen. Sverigw skyddar ALLTID förövarna, ALDRIG OFFREN.

Ja jag vill dem illa. Trött på att ha ett hjärta av guld och le och vara så jämlik närnjag själv aldrig blir mött på samma sätt.. De kan ta sig i röva och jag önskar dem rent illa.
Jag känmer mig liten, pluttig och betydelselös som det är ok att trampa på.

Vad är deras syfte?
Varför är de så elaka och beteer sig så illa?

Först ett offer, sedan nästa, mig är den de hållit på längst med.

VAD SKA JAG GÖRA?
😓😭😠😓😭

Kram

Svar: Ja näthat är ett riktigt elände, det når snabbt väldigt många människor och har det kommit ut så finns det ju online typ alltid. Men jag tycker att du ska göra ditt och försöka att inte bry sig.. sluta gå i försvar utan bara nonchalera och får de inget vatten på kvarn på tappar de intresset... men ja vet att denna strategi inte är enkel.. kram :)
Esmaralda

58 Skytten1 :

skriven

Spännande med spontana spådomar. Ser du om mannen jag träffar och jag kommer in i en stabil seriös relation?

59 Snödroppen:

skriven

Åh vad jag älskar dessa spådomar, trots att det aldrig passar in på mej så gläds jag åt dom det riktar sej till och idag fastnade Spindelmannen lite extra i sinnet, klockrent! Go for it man👍😅
Jag vet inte, men jag fick sån feeling i kroppen. Vaknade dock med värsta huvudvärken men nu nästan dansar jag runt här hemma. Ibland känner jag en sån power som bara bubblar inom mej och det känns som allt är möjligt! Är det nåt positivt som är på ingång tro? Jag har även småpratat med en man på sistone men absolut utan förväntningar, min osäkerhet säger nej och tror han leker, vad tror du? Kanske en dejt?
Men nu dansar jag vidare... med strykjärnet😂
Kram🌷

Svar: En dejt kan det bli.. ta det som det kommer... njut av dagarna och stanna i stunderna.. kram :)
Esmaralda

60 Christel:

skriven

Klockrent att det gäller mig och jag tar åt mig direkt och genast känns det bättre. Denna spådom gjorde verkligen skillnad så stort tack.

Svar: Härligt :) Kram :)
Esmaralda

61 Karolina:

skriven

Efter två barn, husrenovering och flera år som förlovade, så friar jag detta skottår också. Har fått ja tidigare år, men känns som han har blivit bekväm, enkelt att vara förlovade liksom.
Ser du hur utgången blir av frieriet? Och likaväl som jag vill gifta mig med denne man, så är det också en trygghet för barnen, och de håller tummarna för att han svarar just ja.
Tack.

62 Skorpan:

skriven

Spontanitet, nåja, stått i köket nån timme o fixat mat o det är ju nåt jag verkligen kunde lämna över åt nån annan att göra ;). Borde bo på hotell kanske...

Konvalj, oj så fel jag hade gällande din ålder, trodde att du är 20+ ;D. Men kanske du iaf bor i samma land som jag, landet i öster? Ja det undrar jag när jag kan gästblogga om mannen? Inte mycket som händer på den fronten, han har nog gått i ide ;).

Fastlagssöndag o inga bullar har synts till. Versionen med mandelmassa..
Kram Skorpan

63 Pinsamma tanten :

skriven

Fortfarande ingen liknelse runt pengavinsterna, väntar o väntar ;-)

Raklång på soffan och vältrar mig i serier och överblivet godis. Stämningen var så konstig när vi sågs allihopa i helgen, det gjorde mig nere. Skedde undermedvetet och utifrån en persons rädsla att jag skulle komma in och ”sno” en gemensam vän. Blir det bättre och löser sig känslan för mig och den gemensamma vännen?

Kram ❤️


64 Dpo:

skriven

Är jag gammal då jag möter den rätte? (med gammal menar jag 50plus).

Svar: Nej så gammal tror jag inte att du blir.. kram :)
Esmaralda

65 Bjork:

skriven

Kommer jag någosin få umgås med min bästa vän på fritiden?

Kram

66 Moms:

skriven

Hej
Kan jag lita på honom?

Kramkram

67 Vb:

skriven

Är han så dålig? Eller dem var bara inte livspartnerers? Min magkänslansäge säger lämna inte men ser du om han hamnar i fängelse som han säger han tror? Kramar

68 Draken:

skriven

Gillar dessa spontanisar! Inget jag tar åt mig denna gång men roligt att läsa!

Vad är möjligheten att hamna i säng med honom? Finns viljan där hos honom?

Svar: Chansen är god.. kram :)
Esmaralda

69 Camilla:

skriven

Jättekul att läsa och du är verkligen fantastiskt duktig! Grattis till alla som kände igen sig.

Jag trodde att han skulle höra av sig till henne men verkar som att tystnaden är för gott. Stämmer det?

Ha en fortsatt skön söndag!
Kram

70 Anonym:

skriven

Hej Es, går min bror vidare igen i Talang efter fredag ?
Kram

Svar: Han är fantastisk och jag hejar på honom !!!! YAY !! Han har en chans på runt 40 % att gå vidare... kram :)
Esmaralda

71 90-talist:

skriven

”Spindelmannen” var favoritspådomen den här rundan... 😂😂 Några kuddar, gardiner, växter och en ljuslykta gaskar upp det mesta...!

Vad tror du Es... Tvivlar hon på mig efter i fredags eller är det mer den andra väninnan som hennes tvivel går åt? Tråkigt då jag verkligen försökte förhålla mig och göra det bästa av det... Kramar...!

Svar: Nej jag tror inte hon tvivlar på dig.. kram :)
Esmaralda

72 Bara lilla jac:

skriven

62 kommentarer syns inte?

Svar: Vad konstigt... hallå alla.. fler som har problem ? Jag sköter ju detta via datorn och det kan vara skillnad mot mobilen.. kram :)
Esmaralda

73 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det så ut att jag och mina barn kommer att flytta ända dit till den staden och leva där?
Eller blir det annat för oss?
Kram

Svar: Tveksamt, chansen är nog större att det blir något annat för er... och det blir bra.. kram :)
Esmaralda

74 Undra:

skriven

Hej esmaralda.

Tror du att p tänker på mig något?
Kram

75 Spindelmannen:

skriven

Komiska är nog att jag flyttade alla grejor och möbler från pojkrummet hemma till lägenheten och det har funkat bra i 7 år, har jag trott. Nu ska det bli ändring. I veckan som kommer ska jag till Mio och Ikea och det ska bli divansoffa, soffbord ( har lastpallar nu) lampor och småprytsar. Affischerna får väl ner och jag får ta hem konsten som jag fått av min kusin och som förvaras i föräldrahemmets garage. Dags att bu vuxen mao. Ha en fin söndag

76 sus:

skriven

hej
så vad händer nu?
love sus

77 Bara lilla jag:

skriven

Hej igen Es!❤️
Innan stod det att det fanns 62 kommentarer länge men fanns bara 61.
Jag skrev i fm men har inte fått svar på min fråga kommer den senare kanske?
Kram🤗🌸💜🌸

Svar: En har svarat och säger sig inte ha problem att se alla kommentarerna... kram :)
Esmaralda

78 MissMilla:

skriven

Hej funderar på om hypnosterapi kan hjälpa mig? Har sökt upp el Annika o en Elisabeth, vet du vem som kan bli bäst? Elisabeth är dyrare men kanske bättre. Tack för spådomarna. De är alltid roliga att läsa o speciellt om ngn känner sig träffad

Svar: Du är seriösa och bra båda två... ta den du får bäst intryck av via telefon... kram :)
Esmaralda

79 Anna E:

skriven

Dyker det upp ett jobb snart för mig på riktigt?

80 Bumble bee:

skriven

Kära Es!
Hur stor chans är det att jag får jobb nästa år? Mycket tacksam för svar! Kram 🐝

Svar: God chans... sök allt... det ger resultat.. kram :)
Esmaralda

81 Konvalj:

skriven

Till 62 Skorpan, 70- i stället för 20+. Livserfaren och glad för allt varje dag bjuder på.
Inga semlor här utan riktiga fastlagsbullar med mandelmassa och grädde, vill ha på tisdag.
Samma land, visst.
Tur att vi från Finland också har hittat Es.
Konvalj

82 <3:

skriven

Kommer A läsa meddelandet snart ?
Fick en liten hint av honom igår på fb.
Tror inte det var en slump att han kollat på min bild.
Kram

83 B:

skriven

Spontana spådomar är favoritinläggen. 😀 Roligt för dom som de träffar. :-)


Ez, dom senaste veckorna har jag sprungit runt och varit i någon slags bubbla som inte känts som en verklighet och tagit dåliga beslut.. har verkligen verkligen inbillat mig att jag har känslor för en person som en vän gillat och nu har allt det här som jag sagt/gjort kommit fram i ljuset och jag framstår som världens sämsta människa.. Jag har inte tänkt klart riktigt och allt har blivit så fel.. :'( Skulle bara vilja starta om på ny kula någonstans, men framförallt avstå från alkoholen.. känns de som det blir bra ändå, tillslut..? Vill helst inte visa mig bland folk mera eller va i den här staden längre..

Svar: Ibland blir det fel.. händer alla och då gäller det att stå för det man gjort... be om ursäkt om det behövs och sen går man vidare.. det klarar du fint.. kram :)
Esmaralda

84 Fia-Lotta :

skriven

Feedback till Es: Jag ser i alla fall kommentarerna klart och tydligt via mobilen!

Fråga såhär framåt söndagskvisten (medan lammgrytan och saffransriset puttrar på spisen, slurp): Uppstod det ytterligare konfunderingar hos henne gällande m.p efter senast eller var det inget hon tänkte på?

💓 från Fia-Lotta




Svar: Hon funderade ett tag men verkar som om hon sen la detta åt sidan... guuud så gott med lammgryta :) Kram :)
Esmaralda

85 Ghostwriter:

skriven

Tänkte h*n något på mig medans vi sågs, menar något i stil med som när vi höll på? Jag la undan dom tankarna och försökte bara ha kul och att vi skulle ha en fin trevlig stund vilket vi verkligen hade (på ett nytt vis).



Kram

Svar: Han var mer i stunden, kram :)
Esmaralda

86 sus:

skriven

hej
alltså förlåt...
men blir så orolig...
varför hör han inte av sig....
är han sur?
love sus

Svar: Tyvärr, jag ser inte varför... men du kommer få en förklaring.. kram :)
Esmaralda

87 Hon:

skriven

Han uppvaktar mig inte nånting på min dag, säger inte ens grattis etc. För självrespektens skull undrar jag hur det skulle bli om jag skulle fortsätta resan själv? Nånstans måste man ju sätta en gräns på vad som är acceptabelt och vad man mår bra av.
Kram

Svar: Ja och du måste hitta din egen gräns.. om du fortsätter på egen hand så klarar du det hur bra som helst.. du har en stor inre styrka.. kram :)
Esmaralda

88 Dunegull:

skriven

Ska ha inflyttningsfest med jobbet i mars i våra nya lokaler. Hur blir den festen?
Kram

Svar: Den ser ut att bli bra.. sådär lite lagom om allt.. kram :)
Esmaralda

89 B:

skriven

Du har så rätt.. Men jag är så rädd för vad folk ska tänka om mig nu och att jag ska få världens stämpel.. Dessutom känns det som det gjorde deras relation ännu bättre, och att alla går emot mig nu.. det kanske är dags att ta den där pausen och ge mig iväg till Irland igen.. tack för att du lyssnar. ❤️

90 En vädur :

skriven

Hoppas spådomarna landar rätt!

Ser du månne något om fiskkvinnan jämför vår relation med den hon har till skytten och hur tankarna går där i sådana fall?

Ha en go kväll hörrni 🥳

91 Undra:

skriven

Hej esmaralda.

Ser det ut som om Po tänker på mig?
Kram

92 Anna E:

skriven

Dyker det upp ett jobb snart för mig på riktigt?

93 Å M K:

skriven

Tack för svar! En förändring behövs! Jag är viktig i mitt liv 🙏🏼😍

Känns dessutom som spådomen till den 50 åriga kvinnan som vill bo på landet är till mig ❤️
54 år, vill bo på landet nära sjö. Inga lämpliga hus till salu just nu eller för dyra. Har precis frågat på ett hus att hyra. Ligger med skogen som granne och sjön ett stenkast bort. Vi får se 🤔
Kram ❤️

94 Mam:

skriven

Hej esmaralda.

Blir det ett 3:e barn innan 35, ser det så ut?
Har jag ett förhållande innan dess ser det så ut?
Kram

95 Ghostwriter :

skriven

Jag brukar alltid spara dina svar på mina frågor, o tittar tillbaka ibland... la märke till att alltid när du skrivit att ”detta var ett tecken på att allt blir så mycket bättre nu framöver”. Och alltid då, blir det som värst. Jag vet att rasande Torn innebär något nytt, och att de blir bättre än det förra tornet. Däremot verkar det ju inte bli bättre för mig? Du nämner att jag får ”räkna” med att de blir ekonomiskt orolighet ett tag till, men om det är så, då kommer jag bli hemlös ju.... jag tycker det är så orättvist nu. Jag lär mig inte av detta, mer än att jag uppenbarligen alltid kommer behöva kämpa.

Jag kan ju inte jobba heltid, förutom sommaren. Eller så får jag helt enkelt offra mig igen och jobba heltid, plugga heltid och offra sömnen. Trodde jag tog ett moget beslut för mig själv när jag valde studier före :/

Just nu klamrar jag mig bara fast vid en ostadig pinne som jag typ fått tejpa med silvertejp medans jag hänger ut över stupet. Så känns det ...

Ursäkta för negativt, försöker bara förstå mig själv och det jag är i. Min ängels råd var att ta en sak i taget men livet är en cirkel, allt hänger ihop. Och det är inte konstigt att jag aldrig lyckas i det stora hela


Kram

96 Bara lilla jag...igen:

skriven

Tack Es!

Hittade inte min kommentar/fråga tidigare men har sett att min fråga kom med, men blev lite ledsen fanns ju inget svar.
Fel var det innan vi såg det båda härhemma! Men det rättade ju till sig ingen fara. Tyvärr blir det så på blogg.se ibland! Jag har nån som skrivit på min sida och det har kommit in på ett inlägg som har med nåt helt annat att göra än kommentaren är till.

Får hoppas på ett svar nästa gång istället, det fanns ju ett par stycken som stämde in på mig!

Kram o Kärlek

97 Linda N:

skriven

Jag skickade detta till min sambo, damen som älskar dans och pysslar om hundarna skulle mycket väl kunna vara min svärmor. Hon hade nästan alltid hund från det hon var tonåring. När sedan sambon och hans dåvarande fru skaffade hund blev hon extramatte.❤
Kram till er allesammans!

98 Tingeling :

skriven

Hur blev det såhär? Vilken dag. Det märkligaste är att jag hade en syn om detta fast den var lite värre.... även om han idag slutade andas för några sekunder.... kändes som det gick i slow motion. Är kanske detta jag känt på mig hela tiden, för nu kan jag ju inte vara på praktiken, inte på ett tag eller inte heltid i alla fall. Måste ta reda på hur jag går vidare nu med inkomst. För jag kan inte bara strunta i honom nu. Ordnar det sig eller kommer jag slå knut på mig själv?

Jag fick i alla fall hjälpa till lite, och upptäckte hur mycket jag gillade det... Jag gillar vården. Jag är en vårdmänniska. Vet inte varför jag hela tiden försöker gå ifrån det.

Kram!

99 Mikaela :

skriven

Hejsan E!

Hoppas innerligt att det är min Mamma som kommer lämnat ett täcken till mig ♥️ Kan du förstå Esmeraldra att det snart den 14 mars är 6 år sen men känns som 1 år sen den hemska beskedet kom att hon valde bort finaste livet hör med oss på jorden. Men jag har accepterat förlåtit ( även att jag kan känna mig lite arg och besviken på hennes val) så känns det lite lite lättare, men hade behövt henne här.

Ta hand om dig E kramar

100 Mikaela :

skriven

Hejsan E!

Hoppas innerligt att det är min Mamma som kommer lämnat ett täcken till mig ♥️ Kan du förstå Esmeraldra att det snart den 14 mars är 6 år sen men känns som 1 år sen den hemska beskedet kom att hon valde bort finaste livet hör med oss på jorden. Men jag har accepterat förlåtit ( även att jag kan känna mig lite arg och besviken på hennes val) så känns det lite lite lättare, men hade behövt henne här.

Ta hand om dig E kramar

101 Jasmine:

skriven

Hej Esmeralda! Det är så att jag genomgår en väldigt svår tid i mitt liv just nu. Ser nummer 33 överallt och förstår inte riktigt varför detta nummer förföljer mig. Undrar om du kanske har någon aning om vad det kan betyda? Och kommer jag må bättre i framtiden? Kramar jasmine

102 Anonym :

skriven

Jag har en liten fråga, jag har satsat på en människa mycket personliga problem som han jobbar med men jag tror endå vi kan bli något väldigt bra omvi tar oss ur det tillsammans. Kan du se någon framtid för oss eller kommer det här bara dra ner oss?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: