SPONTANA SPÅDOMAR !!!!

Så var det dags för spontana spådomar igen:

 

Man, runt de 40 som stressar och jäktar och har svårt att få ihop livspusslet. Allt du egentligen vill är att bli galet rik så du slipper all oro och kan göra precis vad du vill. Du har ett ärr vid ena ögonbrynet.  Dem 3 /2 i år ska du vara  på din vakt. Ditt finns en Föreningsgata  på din ort och dit ska du inte gå denna dag.  Det finns 90 % risk att du blir rånad

 

Ett par som är gifta och är i 50 års åldern. Ni bor i eget hus i ett lite äldre villaområde.

Ni har barn som är stora, två eller tre stycken.  Ni har en grå soffa med plädar och kuddar och en ljuslykta på soffbordet.

Ni har två bilar och en av era cyklar är trasig. I slutet av denna veckan, på torsdag och fredag har ni över 70% chans att kamma hem en rejäl vinst på Lotto.

 

Singeltjej i 30 års åldern , inga barn och ingen pojkvän i sikte. Du  jobbar men har planer på att börja plugga snart.

Du har ett syskon.  Du  kommer bli bjuden på en större fest till våren som du kanske inte är så sugen på – men det finns en stor chans att din soulmate finns här och att festen därmed  blir ditt livs höjdpunkt

Kvinna i 40 års åldern, mellan 40 och 50, du som   är deppad och känner dig ensam och tycker att livet inte alls blev som du ville.

Nu är det dags att du slutar tycka synd  om dig själv. Gör en  förändring av det stora slaget, flytta utomlands och jobba ett år som du ibland funderat över, ta dig utanför din komfortzon och väldigt mycket bra kommer att ske. 

Marie eller Maria som kämpar med vikten och inte alls mår bra.  Du ska gå med i viktväktarna. Den sortens diet passar dig förträffligt och du kommer snabbt gå ner en hel del kilon.  Ge dig inte

Kvinnan i 30  års åldern med asiatiskt utseende. Du har en raskatt och du bor i egen lägenhet tillsammans med din katt.   På onsdagkväll riskerar du glömma en av plattorna på spisen  och på plattan står en kastrull med mat.  Det här kan gå illa. Var vaksam.

 

 

Man från Norrland runt 45-50, du har misstankar om att din sambo är otrogen och det ser ut som om du har rätt i dessa tankar.  Ställ henne inför faktum och hon kommer att berätta.  Du kan lite på hennes reaktion, nekar hon bestämt, ja då  har inte denna varning gällt dig

 

Kvinna i 50 års åldern i utkanten av en stor stad. Du är trött och du har svårt att hämta energi. Ingenting känns riktigt kul.

Du behöver en hobby, någonting att brinna för och gärna att det involverar andra människor på ett eller annat sätt. Börja undersök vad som finns och ringa in vad som passar dig och gå sedan all in… du kommer inte ångra dig

Du är kvinna 35-40 år gamma och du har en  Lady som du satt i ditt halssmycke. Du arbetar inom vården och du tänker ibland att du skulle kunna mer. Och det KAN du, herregud ja !  Planera in studier snarast – jag ser dig som sjuksköterska och där kommer du hitta en speciell nisch som du trivs väldigt bra med.

 

 

 

Du är en kille i 30 års åldern som nyligen blivit dumpad. Det gör ont.

  Nu är du smått desperat efter att hitta någon annan – men du behöver lugna ner dig och ha lite is i magen. Ha fokus på dig själv. Gör saker och ting för din egen skull. PÅ så sätt landar du och närmar dig en kärlek som kommer bli riktigt bra

Du är kvinna och tvilling. Din tvillingsyster ställer hela tiden till med olika problem och du ska försöka hålla dig utanför.

Du vill gärna tillrättalägga och du tycker inte o intriger och ovänskap. Men du får din beskärda del av detta om du engagerar dig. Låt din syster själv stå för sitt !!

En av er i bloggfamijen kommer inom kort att drabbas av magsjuka och något sekundärt ser ut att tillstöta. Det blir ett par jobbiga veckor med sjukskrivnig, läkarbesök och medicin

Du är singel med två barn och ett av barnen drabbas men inte det andra

Ni har röda plädar och rödmönstrade kuddar i TV soffan

Det här går inte att förebygga så var bara beredd !

 

Jag ser en katt som är innekatt och inte får gå ut. Matte tror att katten lider  av detta och funderar på olika sätt att ta ut katten. Gå med honom i sele och kattens värld blir större. Men du ska veta att han lider inte – han är väldigt nöjd med sitt liv och mår bra

 

 

Kvinna i 30-40 års åldern som hamnar fel i arbetslivet. Du trodde det skulle  bli så mycket bättre än det blev på nuvarande arbetsplats. Du trivs inte alls.

Du tvekar att söka nytt för du vill inte uppfattas som en hoppjerka. Men så blir det inte. Du blir inte feltolkad och du ska genast söka de tjänster som tilltalar dig. Jag ser dig framöver på en arbetsplats där du trivs presenterar och dessutom har roligt med kollegorna.

 

 

Du är kvinna och har ett kort namn på tre eller fyra bokstäver

Du brukar inte spela men längtar ändå så klart efter en storvinst

Du har planerat nya köksmöbler och du vill gärna ha en ny soffa

Du har mörkt hår och glasögon och dina rötter är inte svenska

Den 23 maj ska du  köpa tre  trisslotter. Varken mer eller mindre.

Du har 80 % till en rejäl vinst

 

Ja, detta är vad  som kommit till mig spontant de här gången

 💗

Kram & kärlek

1 Solen:

skriven

Kändes lite mindre bra att jag ”avbröt” allt inatt. Inte för att det var något fel men tankarna kom in på annat. Ser du om jag borde ge det en chans till?


Kram

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Har aldrig ser något spontant spådom om mig. Magsjuka som du skriva så är jag rädd för och riskt är jag ska få det. Jag har haft ifjol av blindtarmen som blir operation. så det kan händer något påverkar det ännu mer.

Jag tänker på att har inte ens tanke om kärlek på sistone tiderna. Känns just nu runt mig att dom är inte min typ utan jag använda mest min vilda fantasi av kärlek. Det är bara roligt. Jag älskar inte någon utan lekar ibland i tanke med någon i omgivningen som finns.

Vet inte om jag saknar kärlek men det gör jag samtidigt fick drömmar så mycket om det med vissa personer.

Hoppas att det kommer något kärlek i året för mig och kanske en liten flirt i året för mig.

Ha det bra

Svar: Kärlek och flirt kommer din väg också - men än är du kanske inte riktigt redo.. kram
Esmaralda

3 JT:

skriven

alltid lika roligt att läsa spontana spådomar även om det gäller andra! :)

4 She:

skriven

Hej,
Ser det ut att kunna vara värt en längre resa istället för att stressa hem till studier?
Kram

5 Catte:

skriven

Go’morron!
Månadens höjdpunkt är att läsa om dina spontana spådomar och vill som så många andra i bloggfamiljen gärna höra om uppdateringar av dom som är med 😊

Har han tänkt något överhuvudtaget på mig och kommer han höra av sig?

Glad måndag!
Kram Catte

6 sus:

skriven

hej
så fint att få en spontanare....
här verkar inget komma spontant....
love sus

Svar: Nej så är det nog.. du får ha en plan och följa den.. då blir det mer positivt.. kram
Esmaralda

7 Moonshade:

skriven

Naeh inte mycket här stämmer.
Brukar inte få något på alla hjärtans dag, men får jag något i år?
Har känsla av att en person som vill ge mig en blombukett, vad ärchansen att jag får den?

8 Berg:

skriven

Tack för dina spontana spådomar! Alltid lika spännande att läsa, vore kul att höra hur det sedan gått för dem det gäller!

En fundering från min sida är om det lossnar snart för mig gentemot exet. Nu vill han detaljstyra högtider och lov framöver, vilket jag tror kommer vara negativt för mig. Då jag vinner på att barnen själva får välja.. Kommer han få sin vilja igenom? Han vill ha ”allt”. Jag tror inte att jag kommer att kunna hindra honom, känns trögt i detta. Kan du se något? Tacksam för input.

Svar: Du får helt enkelt ta striden och inte låta honom styra.. kram :)
Esmaralda

9 Skorpan:

skriven

Grattis till de spådda :).

Måndag o av nån anledning vaknade jag alltför tidigt igen för att somna om sen före klockan ska ringa. Ser ut lite att bli steget efter -dag idag, om jag inte lyckas svänga på det ;).
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

10 <3:

skriven

Godmorgon Es, kommer det gå bra på tv inspelningen idag ?
Ngt speciellt jag ska tänka på.

Kände L som mig att vi inte ska ses där någon mer dejt ?
Kram

Svar: Det kommer gå fint.. kram o lycka till :)
Esmaralda

11 rosviol:

skriven

Så himla intressant och spännande med dessa spontana spådomar, får hoppas dom det gäller får till sig sina budskap :) ..hade även varit intressant att få veta hur det gått för dom som tidigare fått något förmedlat, kanske i ett eget inlägg där dom som vill får kommentera med svar?

Kommer något positivt hända för mig på onsdag eller gäller den siffran något helt annat?

12 💕 Zoey 💕:

skriven

God morgon Es!
Oj, både bra och dåliga ting. Hoppas de går bra för dom som inte var så bra.

Jag längtar efter att resa och undrar om du ser en resa inom kort för mig eller ser de ut att dröja? Tack i förhand! Kram Zoey 💕

Svar: Möjlighet till resa ganska snart finns men då får du snarast ta tag i det.. kram :)
Esmaralda

13 Susan:

skriven

Så kul me dessa spontanspådomarna🤗 ingen till mig men jag hoppas att ni som fått läser o tar till er, alla är ju inte lika positiva men dom behövs ju kanske desto mer

Kram

14 Äventyrssuktande socionom:

skriven

Hej!
Och hmm..

Den yngre tjej som eventuellt kunde träffa kärleken på fest, första delen stämde fint, men vettetusan om det finns någon karl för mig i sikte just nu :)

Känns som jag ska ha annat för mig i dagsläget..

Börjar kika internationella jobb..
Bland annat via Sida. Får svindel av kvalifikationerna.. Har jag trots allt chans, ska jag söka även om jag inte når upp till alla krav? Har jag chans på den här typen av chanser?

Kramar 💕



Svar: Ja du har möjlighet.. sök också genom andra forum... kram :)
Esmaralda

15 Jennifer:

skriven

Godmorgon fina Esmaralda. Ingen spådom gällde mig denna gång men lycka till ni som fick en! Hoppas spådomarna hittar fram till rätt personer.

Fina Es, jag är så utmattad och trött men vill samtidigt så mycket. Men orken finns inte där. Vet inte hur jag ska ta mig framåt från denna situation.

Jag kollar på nya jobb och hittade ett jobb i Namibia som skulle passa mig perfekt. Men, jag vet inte ens om det lönar sig att söka? Då jag har mina sjuka armar. Skulle det kunna gå, fungera? Du har sagt att du ser nya möjligheter för mig men jag kan inte för mitt liv begripa vad det skulle kunna vara.
Lönar det sig att söka jobbet i Namibia? Eller heter det Namibien på svenska.
Kram,
Jennifer

Svar: Jobbet i sig skulle passa dig bra men kanske är inte dina armar i det skick att det skulle funka... agera inte i panik utan tänk noga efter och känn in... kram
Esmaralda

16 Daria:

skriven

Hej Es! Som alltid är drt väldigt kul med spontana spådomar. Undrar om det var jag som är mamma med två barn där mamman och ena barnet ska bli sjuka med magsjukan. Vi har röda kuddar på soffan däremot ingen röd filt.

Jag och min äldre son har bråkat... Sonen åkt till sin pappa och vill inte veta av mig. Mår dåligt och undrar om han kommer tillbaka eller om det löser sig på något sätt? Är mycket orolig just nu, känns att sonen kommer aldrig tillbaka:-(

Ha en fin dag, Es och alla bloggläsare:-)
/Diana

Svar: Det löser sig men bra om du och grabbens pappa kan prata er samman så han lär sig att det funkar inte att fly undan.. man får stanna kvar, ta tag i problemet och reda upp det... kram :)
Esmaralda

17 PiaS:

skriven

Hej Es,

Kul att läsa dessa spontan spådomar 😀, även om det inte gäller en själv. Hoppas de som dessa gäller, läser och får stöd i spådomarna.

Spådomen om kvinnan som vill gå ned i vikt...kämpar själv med att gå ned. Är inte så överviktig men några kilon extra har det blivit det senaste 1,5 året, som jag nu vill bli av med. Men de sitter som berget...tränar 3-4 ggr/vecka, lagt om kosten (testar Keto kost just nu)... även önskning om hjälp från Lady men ... nope, nada, inget ....😩. Jaja jag kämpar på men trist är det att ingen förändring nedåt i kilona.

Önskar en bra måndag och vecka.

Kram PiaS

Svar: Keto är stort, i alla fall i USA.. syster Madonna har gått ner en hel del . Har man som du bara ett par kilo extra så sitter det hårt och är svårare att bli av med,... men det går, ge dig inte.. kram
Esmaralda

18 Mikael:

skriven

Katten :))

En massa vegankvinnor på ett och samma ställe där kanske man kan smita in :)

San Francisco is to host the first-ever vegan women summit (VWS) next month, in a bid to 'inspire, educate, and empower future and rising female leaders on how to bring compassion to their career and industry'.

Kram
Mikael

19 Sofie:

skriven

Hej!
Jag ska på intervju nästa vecka för ett jobb närmare hemmet. Ser du om jag får jobbet? Kram

Svar: Chansen har du, runt 70 %... kram
Esmaralda

20 Helena Ir:

skriven

Kul med spontana..hoppas de hittar rätt! Speciellt de med riktiga varningar..så var försiktiga!

Mest att göra härhemma idag..så vilodag från träningen. Skönt med en lugn morgon..

Ha en bra måndag!

Kram :)

Svar: En lugn måndagsmorgon är ju ett perfekt sätt att starta veckan.. kram :)
Esmaralda

21 Erika:

skriven

Hej! Jag tror spådomen om personen som hamnar fel i arbetslivet kan vara jag. Jag trivs inte på jobbet och tittar ofta på andra lediga jobb, men vågar inte söka.

Svar: Klart du ska våga... det finns jobb där du kommer att trivas... var noga när du söker så det är den typ av arbete som du känner dig bekväm med.. kram :)
Esmaralda

22 Mam:

skriven

Hej Esmaralda.
Tack tror ingen utav dessa tillhörde mig.

Esmaralda...
Igår när fadern till mina barn var här och lämnade det äldsta barnet så hade jag hoppats på att han vill se det yngsta nyfödda barnet men då stod han i dörrhålet in till rummet och gick inte fram och tittade eller höll i henne. Hon är nyfödd så han har aldrig sett henne.
Är det såhär det kommer att fortsätta?
Kommer han att ta sig an henne och ser du om han kommer att ha henne regelbundet också?
Kram

Svar: Räkna med att det sitter långt in... det ser inte ut som om han ville det här.. och det tar tid.. men det kommer en dag när han börjar bry sig mer.. kram
Esmaralda

23 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda
I min seans såg du en utlandsflytt för mig och min dotter. Finns den ännu. Det är inte aktuellt nu men har ändå en hel del funderingar om det blir så.

Kommer min dotter att må bra och trivas, få nya vänner, klara av flytten, trivas med att bo utomlands?
kram

Svar: Ja jag tror det kommer bli av, chansen finns och är god Satsa på boende där det finns internationell skola.. kan bli tufft i början för dottern men hon kommer att smälta in.. kram :)
Esmaralda

24 Maa:

skriven

Hej esmaralda.
Jag pratade med hans syster och jag kände nästan att hon började ifrågasätta om jag verkligen talade sanning för att hon tyckte han betedde sig så märkligt.
Men ja, jag talar sanning precis såhär beter han sig just nu mot oss.
Tror du att hon verkar tro att jag ljuger? Eller tror hon ändå på mig?
Ser du om hans familj kommer att få det bekräftat genom honom att det är hans dotter?
Kram

Svar: Hon känner sig lite sliten mellan er och vet inte riktigt vad hon ska tro.. kram
Esmaralda

25 Jen. :

skriven

Kommer jag någon gång få bukt med infektioneb som bara återkommer hel tiden. Symtomen är ju inte så fräscha direkt men läkartid får man inte heller...

26 Månskenet:

skriven

Hej! Inget som.gäller mej idag - heller. Fast nu måste jag få fråga, förra gången var en grej riktad till en tjej som KUNDE va jag, är det så? Isf blir det jädrans bråttom hitta nåt kurstillfälle nån annanstans ifrån 😂 Tog det som att det inte gäller mej då inga veckoslutskurser fanns häromkring då just. Fåniga fantasier man får bara för att signalementet är liite ditåt 🤭
Ha en bra måndag!

27 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Så härligt med dessa spontanisar <3
Tusen Tack för att du gör detta för oss Es <3
Du äger ! och är bäst !

Vinster och varningar härligt vetande Här vore jag nöjd om bilen kommer snart och fungerar ;-)
Sista veckan med Peppiga Pia hon har gjort sitt och blir till skrot eller gratis bildelar för ngn .
Har ev en äldre volvo på g men omständigheten att få köpa den är inte bekväm ,men jag hoppas på den röda herren ändå .

Ny vecka nya möjligheter

Stor Kram Anki med flock

Svar: Ja det känns ju som en mindre bil som inte gått så många mil blir bäst för dig.. kram
Esmaralda

28 Dunegull:

skriven

🤗 alltid lika spännande... tyvärr stämde inget in på mig denna gången heller. Får du in ngt kring den närmsta tiden för min del?
Kram

29 Skrållann :

skriven

Hej!
Åå, jag älskar verkligen att läsa dessa spontana spådomar;)
Tyckte mycket stämde in på oss som det gifta paret som skulle vinna på lotto. Dock är jag straxt över 40 och barnen är i tonåren men det andra stämmer helt. Har iof blivit spådd att inte vinna någon större summa pengar på spel men här är det ju tillsammans med någon så det kanske finns en chans?!😉 Det kanske inte alls är vi men två bilar har vi, min cykel har varit trasig i flera år, grå soffa med massa kuddar och filtar har vi och det finns alltid ett ljus/ljuslykta på bordet. Vi har pratat om att börja spela lite på lotto och denna vecka kanske det är läge att göra det?!🤗

Kram❤️

Svar: Spela lite lotto för att vara garderad.. känns inte riktigt som spådomen är riktad till dig men man vet aldrig.. spela bara för småpengar.. kram :)
Esmaralda

30 Solen:

skriven

Kommer min mamma bli beviljad ersättning för skadan jag anmält?

Kram

31 Michaela:

skriven

Alltid lika spännande att läsa! Grattis till dom som känner sig träffade :) Har rörmokarna här nu som byter min kran i badkaret som droppat länge. Skönt att få det fixat. Hur ser sista veckan i Januari ut för min del tro?

Ha en fin måndag!
Kram

32 Snödroppen:

skriven

God morgon!
Spännande spådomar såhär på måndagsmorgonen, känner inte igen mej men härligt för er som kan känna in att det stämmer på er.
Nyhetsmorgon och väder på tv, allt från snö, kyla till dimma och regn, konstig vinter. Väntar på grönskan och dom första härliga vårkänslorna när det börjar pirra...pirrar det hos Han som finns i min tanke?
En härlig start på nya veckan önskar jag dej.

33 Elin:

skriven

Faktiskt dödsångest för den festen i fredags. Vad hände egentligen? Gråter nästan av ångest. Överlever jag? Vill bara säga upp mig och försvinna upp i rök.. jag som va så taggad så blev det så fel! 😪

Svar: Ibland blir det fel, så är det bara.... strunt i detta nu... gå vidare och det blir glömt.. kram :)
Esmaralda

34 F:

skriven

Godmorgon kände inte igen mig idag bland dom spontana spådomar, undrar om du får något till dig om mig.kram

35 linnea:

skriven

hej ez! är möjligheterna goda att jag blir snart gravid???

36 helle:

skriven

Hej.. Inget som stämde in här inte, även om jag hade önskat trisslotterna hörde till mig 😀
Kan du säga Es ifall jag kommer att träffa den riktiga kärleken detta liv? Som det känns just nu föredrar att leva helt ensam, om inte det är en soulmate som dyker upp.. Kram

37 Marita:

skriven

Hej!
Så kul med spontana spådomar.
Har en fråga Es?
Kommer jag få jobbet jag sökt eller ett vikariat?

Kram

Svar: 75 % at du får jobbet och högre procent att du får ett vikariat... kram :)
Esmaralda

38 Tvilling:

skriven

Det är jag som är tvillingen och spådomen stämmer klockrent. Tack, jag ska ta till mig av råden, direkt. Kram

Svar: Bra, livet kommer därmed att bli lättare.. kram :)
Esmaralda

39 Marie:

skriven

Jag heter Marie och tampas med övervikt. Har funderat på Viktväktarna och spådomen gjorde att jag bestämde mig direkt. Nu går jag aktivt med. Kram

Svar: Och du kommer att lyckas dessutom... kram :)
Esmaralda

40 Skrållann :

skriven

Hej!
Nej, nej skulle aldrig lägga en massa pengar på spel, du kan vara lugn, men köper en Harry bit ibland till helgen☺️
Tror nog jag lever för att jobba ihop mina pengar. Har förresten inte hört något från jobbet jag sökt. Ska jag se det som kört?

Kram❤️

Svar: Ja, du spelar klokt!! Bra ! Chanserna till jobbet minskar för varje dag som går, tyvärr.. kram
Esmaralda

41 💕 Zoey 💕:

skriven

Tack för ditt svar!
Det är ju inte så roligt att resa själv och även om jag vill resa så finns inte pengarna där men tänkte ändå fråga om de fanns en möjlighet att en resa skulle bli av så jag antar att resan får vänta, tänkte bara att du sa förra sommarn att en resa skulle bli av i slutet av förra året eller början på detta året. Men de kanske har ändrats??? Nåja ... ser du något positivt under våren som jag kan se fram emot?

42 En mamma:

skriven

Jag är singel med två barn och har två rödrutiga plädar i soffan, en helt röd och röda soffkuddar. Nu förbereder jag mig på det värsta. Kramar

Svar: Usch ja, den här vinterkräksjukan drabbar ju många och det är inget kul alls.. kram
Esmaralda

43 Skorpan:

skriven

Jag tror du har sett rätt gällande mitt jobb Es, blir kvar en tid,men hur länge? Har insett att jag trivs då det är "fullt ös" o mycket att göra. Sen då det blir lugnt är det lite trist ;). Är jag för krävande? En som hoppar från "blomma till blomma" på äldre dagar?
Kram Skorpan

Svar: LIte krävande är du men det är helt i sin ordning... och med ålderns rätt så får du lov att lyssna till dig själv och ta dig dit du vill.. kram :)
Esmaralda

44 linnea:

skriven

hej ez! är möjligheterna goda att jag blir snart gravid???

45 Dalkulla :

skriven

Kvinnan i 30 års åldern med asiatiskt utseende. Hade den varningen gällt mig hade jag satt upp ett A4 ark i köket någonstans. Den varningen hade jag verkligen tagit till mig, hoppas den det gäller verkligen tänker till där och, inte glömmer bort varningen.

46 Fanny2:

skriven

Inget stämmer in på mig och jag hoppas att rätt personer tar till sig. :)

Mycket positivt ligger på lut i år... Min förhoppning är att det blir bättre än föregående år. Om allt går som det ska så börjar jag plugga i Mars igen. Håller tummarna för att energin kommer tillbaks tills dess, för efter nyår blev det en rejäl dipp. Det känns alltid positivt att läsa spontana spådomar och påminnas om att man kan påverka vissa delar av ens liv fast man inte kan få annat att gå fortare.

Var befinner sig min soulmate nu i livet? Känns som att det var mycket jobb och sånt förra året...

Kram

47 Mercan :

skriven

Hej Esmaralda 🤗 😘 ❤️ Ser du Esmaralda stor vinst på euro jackpott för oss dem här tre veckorna 😊😊😊

Svar: Nej tyvärr.. jag ser ingen storvinst.. kram
Esmaralda

48 Maam:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag har kontaktat familjerätten nu för påskrivning av fader. Tror du han dyker upp på den tiden? Eller kommer vi att behöva gå vidare med faderskapstest och ev ny bokad tid?
Ser det ut som om den här situationen kommer att lösa sig?
Kram

49 💕 Zoey 💕:

skriven

Tack för ditt svar!
Det är ju inte så roligt att resa själv och även om jag vill resa så finns inte pengarna där men tänkte ändå fråga om de fanns en möjlighet att en resa skulle bli av så jag antar att resan får vänta, tänkte bara att du sa förra sommarn att en resa skulle bli av i slutet av förra året eller början på detta året. Men de kanske har ändrats??? Nåja ... ser du något positivt under våren som jag kan se fram emot?

Svar: Det finns en resa och den kommer men kan inte säga riktigt när.. kram :)
Esmaralda

50 Ester:

skriven

Snälla Esmaralda,har du något mer kännetecken på följande spådom "Kvinna i 30-40 års åldern som hamnar fel i arbetslivet. Du trodde det skulle  bli så mycket bättre än det blev på nuvarande arbetsplats. Du trivs inte alls"

Skulle kunna vara jag men vågar inte riktigt lita på det. Känner mig som en hoppjärka och har senast bytt jobb i november men trivs sådär...

Svar: Klart du ska byta om du inte trivs... självfallet.. kram :)
Esmaralda

51 Sarah:

skriven

Hej Es.

Dejten med L i fredags, kommer den utvecklas till något, eller borde jag glömma och gå vidare?

Kram Sarah

52 I Wonder:

skriven

Hej!
Ok ojojojojoj.... ska verkligen se till att kolla spisen hela onsdagen! 😬

Es, verkar som att jag ska på dejt med M. Vi har bara pratat online. Har detta potential tror du...? Jag vill kanske säga att det här det men osäker pga han har bagage...?

Ska verkligen tänka på spisen!

Kram o tack

Svar: Japp, ha koll på spisen !! Känn in M noga och förhasta dig inte.. det finns en liten chans att det kan funka.. kram :)
Esmaralda

53 Jennie:

skriven

Tack! Känns det som att utlandsflytten sker INOM 5 år, eller EFTER 5 år?

Svar: Jag vågar ingenting lova.... det BÖR bli inom fem år men som sagt, detta är inget löfte.. kram :)
Esmaralda

54 <3:

skriven

Tack Es, tror allt gick bra idag 📺Kände L som mig att vi inte ska ses där någon mer dejt ? Så olika.
Kram

55 Fisan :

skriven

Hej Es!
Jag har lady som ett halssmycke. Är snart färdigutbildad undersköterska, gjort praktiker och ska snart ut igen på en. Känt att jag vill utbilda mig vidare i framtiden så det kanske är mig du såg ☺️?

Ser du om exet ger upp snart och låter mig va?
Kram

Svar: Ja det kan vara dig det gäller. Exet ger upp men det kan ta lite tid ännu... var så tydlig du kan och prata så lite som möjligt.. kram :)
Esmaralda

56 ThereseC :

skriven

Hej Es!
Spännande med spontana spådomar. Det var inget som stämde på mig men jag behöver säkert inga råd just nu eftersom jag är bra på att rådgiva mig själv. Idag har jag ordinerat mig själv vila. Det var en fantastisk fest, verkligen totalt underbar. Så nu är jag uppe i varv och megatrött samtidigt. Jag avskyr egentligen den kombinationen men jag tycker att det var så värt!
Imorse pratade jag med mamma, hon var hos mormor som är sjuk. Jag frågade mormor hur hon mådde och hon svarade att allt var bra (hon är kanonsjuk och har svårt att andas). Mormor blev lite osäker på om jag var där så mamma fick förklara att vi bara pratade med varandra i telefonen, sen blev hon lite osäker på vem jag var och mamma sa att det var hennes dotter. Mormor lät först lite förvånad över att mamma hade en dotter men när jag sa att det var Therese så var hon med på noterna igen. I alla fall en liten stund. Mamma kände sig lite osäker på om mormor är på väg att dö nu för hon har så svårt att andas. Det känns ju som att det skulle vara väldigt naturligt om hon gör det snart, men man vet aldrig med mormor. I Våras överlevde hon influensan (hon var vaccinerad men fick den ändå). Det är hemskt mysigt att få prata med henne. Trots att hon är dement så har hon sin humor kvar. Det gillar jag.

Jag kanske har hittat en ny vän till Totte. Jag svarade på en annons förut och hon skulle ringa tillbaka vid halv tre. Hoppas att dom kommer att bli kompisar i så fall. Majken heter kaninen.
Kram ThereseC ❤️

Svar: Ja, din mormor har sin personlighet kvar och hon tänker ofta på dig med stor omtanke ! Du får berätta hur det går.. om det blir Majken och om hon och Totte i så fall kommer överens !! Kram
Esmaralda

57 Elin:

skriven

Det blir inget fysiskt mellan oss va? Han är inte intresserad på det sättet?

Svar: En aning intresse kanske .. kram
Esmaralda

58 Michaela:

skriven

Missade i mitt inlägg att fråga hur du mår och hur det går med medicinen och ömma kroppen? Vi ställer ju massa frågor om oss så nu vill jag fråga hur du har det :) Vilka datum i Mars är det kryssning? Tänk att ha nått sånt att se fram emot :) Kram

Svar: Tack så snällt av dej :) Jag svär över den eländiga värken varje dag men måste stå ut,, alternativet att inte äta medicinen är ju inte att tänka på.... kryssningen börjar 13 mars och det ser jag så väldigt fram emot :) Alla behöver vi något lockande att kunna längta till.. kram :)
Esmaralda

59 Ghostwriter :

skriven

Mår riktigt uselt, och så hade jag inte alls ordning och reda i ekonomin. Det mesta har löst sig men nu kommer jag återigen hamna efter nästa månad också för att jag inte har råd att betala mer. Om jag kontaktar företagen, ordnar det sig då? Att jag får skjuta upp tex. Vissa företag nekar sådant direkt.


Jag känner mig som en stor idiot som IGEN är i samma sits, som att jag inte lärt mig något. Kanske jag inte har det. Jag försöker ha framförhållning men de är så svårt 100% eftersom ibland får man oväntade utgifter. Eller så slösar jag ?!

Jag försöker ta körkort och skaffa barn, och söker jobb. Men det känns som jag bara failar och flytet jag trodde jag fått var bara kortvarigt. Och Kingen har inte riktigt hållt min önskan, som var att få en stadig ekonomi som INTE blir såhär. Visst jag tacka nej till ett tufft jobb, och jag var dum som slösa under December (alkohol bland annat...). Men jag trodde väl ändå att jag skulle få hjälp av kingen att få ett jobb jag faktiskt kan behålla.

Jag hatar detta nuet. Jag kämpar med studierna! Men kan inte jobba heltid för jag hamnar efter då med allt. Och de finns sällan folk som erbjuder rätt deltid/extra.

Det är svårt att välja själva livsglädjen när ingen lösning inte går i lås, vrider och vänder verkligen. . .


Ser du något? Förutom att allt löser sig? Jag gör allt tror jag.



Kram

Svar: Det ÄR tufft nu och du behöver ta bättre kontroll, måste jag vara ärlig och säga.... och det KAN du om du går in för det. Aldrig handla på kredit.. baka ihop de lån du ha till ett, om det är möjligt och planera i detalj... du fixar det.. kram :)
Esmaralda

60 Dalkulla :

skriven

På tal om spådom osv. Den du såg en gång i en seans han finns nog inte. Det har som vi vet både du och jag gått ett antal år sedan dess. Den man jag mötte för över två år sedan sa du då, att det var inte den man du såg i min framtid, det skulle komma en annan. Mannen jag då mötte finns fortfarande kvar i mitt liv, nu till min fråga.

Kommer det in ytterligare in en man till i mitt liv?

Kram

Svar: Ja, jag tror faktiskt det... att det kommer en annan.. och då gör du ett val... du styr upp själv och fattar eget beslut.. kram :)
Esmaralda

61 Celia:

skriven

Försöker återigen!
Börjar min förlorade vän bli redo att återuppta kontakten?
Hur går vännens tankar om detta just nu?
Saknaden är stor här!

62 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Bara jag inte anses för krävande o det är därför soulmaten lyser med sin frånvaro, han har blivit "varnad" att inte inleda något med en sån typ som jag ;). Så hemskt... Eller så antar han utmaningen...
Kram Skorpan

Svar: Din soulmate är minsann inte den fega sorten.. kram :)
Esmaralda

63 Na:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser den relationen ut att fortsätta och pågå i år till?
Kram

64 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej igen Es!
Gör ett nytt försök: förra sommaren sa du att jag snart skulle planera inför nästa resa, har de ändrats samt ser du något positivt som händer nu under våren?
Tusen tack i förhand! Kram Zoey 💕

Svar: Nu börjar det sannerligen bli dags med resan... ta tag i det... kram :)
Esmaralda

65 Solen ☀️:

skriven

Måndag - igen!
Veckorna, och speciellt helgerna, går så fort!
Spännande med spådomarna men inget stämde in här, men spännande för de som känner sig träffade. Lite murket väder idag men man får väl släpa sig ut på en promenad i eftermiddag. Det är så mycket lättare att komma utanför dörren när det är sol!
Ha en bra början på veckan! ☀️

66 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.

Kan den relationen fortsätta i år framåt? Och ser det ut som om dem skaffar barn tillsammans?
Kram

67 Mam:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer han att bekräfta iallafall gentemot sin familj att det är hans barn?
Kommer det att ske att han bekräftar detta för dem?
Kram

Svar: Ja så blir det småningom.. kram
Esmaralda

68 AnnaK:

skriven

Skrev teorin idag och jag klarade den ✌ Nu är det bara uppkörning kvar så är det klart 🙂 Ska bli så skönt!

Kul med spådomarna, inget som gällde mig dock 🙂

Kram 🤗

Svar: Heja dej, kram :)
Esmaralda

69 Mamman:

skriven

Hej Esmaralda.
Det känns som om min snart 4 åring blev lite trotsigare sen lillasyster kom.

Tror du det här är något övergående eller fortsätter det så?
Kram

Svar: Det är helt naturligt och övergående.. kram
Esmaralda

70 Smulan..:

skriven

Kul med spontana.
Kan vara jag som är kvinnan som inte trivs på jobbet.
Byte jobb för lite mer än ett år sedan i hopp om att trivas bättre, trivs väl lite bättre än förra. Men känner inte att jag prestera det jag vill.
Håller tentaklerna ute om det skulle dyka upp något.
Kram och trevlig måndag.

Svar: Bra, och något nytt kommer... kram
Esmaralda

71 Jennifer:

skriven

Hej igen fina Esmaralda. Ja det känns faktiskt som jag håller på bli galen av detta, ser ingen jävla mening, var det såhär livet sku bli?? Livet är svårt nog annars också.

Så om jag förstår dig rätt är det med andra ord ingen idé att söka sådana jobb som det i Namibia. Vad för slags jobb ska jag söka då?

Har fått en sjukdomsdiagnos som betyder att mina händer och armar inte blir friska. Någonsin. Tvärtom verkar det förvärras.

Är sjukpension den enda vägen för mig då undrar jag

Kram
Jennifer

Svar: Jag får en känsla av att du kommer ha ett jobb framöver som du klarar bra men tyvärr ser jag inga detaljer.... måste tillägga att du verkligen är en kämpe...kram
Esmaralda

72 kvinnan:

skriven

Hej esmaralda.
Ser jag ut att ha ett förhållande i år och i sommar? Eller hur ser det ut framöver? Är jag själv en tid framåt?
Kram

73 N-L:

skriven

Hej esmaralda!

Ser det ut som om han och jag aldrig kommer att bli tillsammans igen?

Ser det ut som om det kan komma en vändning från hans sida där HAN vill att vi ska bli tillsammans igen?
Kram

Svar: Nej som jag sagt innan så ser jag någon annan vid din sida i framtiden och det kommer bli riktigt bra.. kram
Esmaralda

74 Spådomen till mig:

skriven

Spådomen gällde mig och det kände jag i märg och ben och jag har redan anmält mig för att ta jägarexamen. Vad glad jag blir. Vilken energi jag fick när jag läste och förstod. Kram alla.

Svar: Det här kommer göra skillnad... kram :)
Esmaralda

75 limnea:

skriven

hejj ez, blir jag snARt gravid??😞😞😢😢😢😭😢🥺

76 Elin:

skriven

Betyder det att vi kommer ha mer kontakt fram över? Tar han kontakten något? Kram

77 Lotto:

skriven

Hej, i morse när jag läste spådomarna så stämde allt utom en sak in på mig när det gällde Lottovinsten. Min cykel var inte trasig. Men i dag när jag cyklade hem fick jag punka så nu är den trasig och jag ska ta chansen med Lotto. Tusen tack för spontanspådomarna. kram

Svar: Jag håller alla tummar... kram :)
Esmaralda

78 Elin:

skriven

Vad betyder en aning intresse? Blir det mer kontakt mellan oss eller det är bara blickar i så fall?
Kram

79 linnea:

skriven

Snälla Ez, ser du inget...?? är möjligheterna goda att jag blir snart gravid???

80 Bellagio:

skriven

Ev den om magsjuka som kan stämma på mig 😷

Fick idag till mig av en medarbetare att jag skulle behöva styra upp gruppen mer. Jag tycker jag är rak och tydlig men har samtidigt medvetet låtit en medarbetare få söka mycket bekräftelse från mig. Jag tänker att det gynnar gruppen, att hon då blir lugnare. Jag har med mig sedan tidigare att jag är rak och tydlig och jag har inga problem med att fatta obekväma beslut. Vad säger gruppen om mig i stort, har jag blivit för mesig 🙈

81 helle:

skriven

Hej..
Kan du säga Es ifall jag kommer att träffa den riktiga kärleken detta liv? Som det känns just nu föredrar att leva helt ensam, om inte det är en soulmate som dyker upp.. Kram

Svar: Ja, du kommer nog också att leva ensam ett bra tag, men så dyker någon speciell upp och det blir annorlunda.. kram :)
Esmaralda

82 Helen:

skriven

Vilka vändningar till det positiva kommer ske första halvan av 2020.

83 I Wonder:

skriven

Hej!
Tack för svar, visst gäller det med spisen på kvällen endast..?

Hoppas att du kan svara min följdfråga om M... ”en liten chans att det kan funka” så betyder det att han inte är min blivande eller kan man inte veta det ännu ?

😔

Svar: Spisen gäller hela dagen.. om han är din blivande vet jag inte .. ingen vet det ännu men det tar du snart reda på.. kram
Esmaralda

84 Ghostwriter :

skriven

Jag har försökt samla lån, som du sagt.... tyvärr är det ingen som godkänner utan medsökande eller vid mer inkomst. Som jag inte har.... tror ingen i min närhet vill ställa upp som medsökande.

Kram

Svar: Då för du helt enkelt göra det bästa möjliga med de förutsättningar du har... kanske du kan prata med en rådgivare på banken eller kommunen... en del har sådan verksamhet och man kan få riktigt bra tips.. kram :)
Esmaralda

85 Boudica:

skriven

Singel, runt 30, ingen pojkvän i sikte, är jag, ett syskon har jag också, men att plugga näh, möjligen funderar jag på en kurs, men den kan jag nog inte räkna som pluggande. Men redo för den rätte är jag nog inte, behöver lite fler romanser innan ;)
Men blir jag bjuden på en stor fest så ska jag försöka komma ihåg ;)
Men tills dess ska jag hålla mig till förra gångens spontana spådom, att beta av en sak i taget av det jag vill göra. Oavsett det var mig det gällde eller inte! ;)


Blev så glatt hälsad på av Lagergrabbens hund idag, de har varit frånvarande ett tag, så han måste saknat mig. Om husse kan jag nog inte säga samma sak, men han var förvånansvärt lätt att prata med idag, inte senaste tidens, korta svar eller undvikande. Så kanske han saknat mig med? ;)

Ja nu har jag anka i ugnen, hade ett recept jag ville prova och såg att de hade en anka i min lilla matbutik, så tänkte att köpa och prova. Men gud va dyrt det var! XD

Försöker igen med gårdagens undran, den sitter kvar!
I lördags när jag var ute och gick vid sjön, såg jag en man sittandes på bryggan kollande mot vattnet. Kände en dragning av att gå dit och ställa mig bredvid, det såg så härligt och vackert ut. Men nu gjorde jag inte det. Och nu kan inte få bort den bilden från näthinnan! Har en sådan lust att gå tillbaka nästa gång det är sol, och se om han är där.
Vad handlar detta om? Vem är han? (Tänkte ju inte ens på hur han såg ut, så det vet jag inte, bara känslan i det hela, helheten!)
Förlåt för en till lite mer udda fråga ;)

KRAM!

Svar: Han kommer nog dit igen och njuter av stunden.. jag tror inte han är din soulmate och hans personlighet stämmer nog inte så väl med din när det kommer till kritan.. kram :)
Esmaralda

86 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda 🤗 😘 ❤️

87 Helena:

skriven

Hej Ez!

Vad intressant med spontanspådomar! Jag såg inget om mig själv vilket ju kan va lite skönt eller tråkigt hur man nu ser det! Sen tittar jag inte in här så ofta som de som nämndes gör kanske heller.

Nu har min sambos syster vart i farten igen och skickat tomma hot till mig på sms.. Jag tar inte åt mig för jag vet att hennes anklagelser är osanningar och att hon antagligen har någon mental störning (läs narcissism) men mår ändå extremt dåligt över detta, hjärtklappning oro och svårt att sova. Jag har aldrig varit i en sån här konflikt innan med så ogina personer som vägrar ta ansvar för sina handlingar och be om ursäkt. Jag kan för mitt liv inte förstå hur hon och deras mamma kan bete sig mot oss på det här viset efter hur vi ställde upp för dom under hösten. Som det är nu vill jag aldrig ha att göra med dom igen men trots att jag vet det så hänger detta över mig för det är så obehagligt att ha människor som verkar hata en på det sättet. Finns det något jag kan göra?
Kram

Svar: Nej, du kan inte förändra dem och du kan inte få dem att förstå... så ta steget vidare istället... bränn inte din energi på något som är meningslöst... för egentligen är de ju inte viktiga för dig.. kram
Esmaralda

88 Cecilia:

skriven

Oj en del med chans till storvinst, så kul! Hoppas alla varningar nådde fram till rätt personer.

Fråga: Känner mig för på, borde jag kanske ligga lite lågt? Kramar

Svar: Kanske lite lägre och känna av.. kram :)
Esmaralda

89 Helena Ir:

skriven

Grattis AnnaK..håller tummarna för även din uppkörning :)

Kram!

90 G.H:

skriven

Tycker verkligen det är grymt av dig att lägga ner så mycket tid på bloggen och på att svara på våra frågor framför allt!! ... hoppas att du tycker det är kul och orkar ... men gissar att du inte skulle göra det annars;)

,,, undrar hur jag ska gå ner mina 10 övervikts kilon! Jag vantrivs i min kropp just nu.
Äta mindre, och träna mer kanske 😂 ? ... och medan jag skriver det här så inser jag att jag typ har svaren själv ...

Kram:)

Svar: Tack, ja jag tycker det är kul med bloggen och det faktum att den är snäll( i alla fall för det mesta)... en massa goa människor som bryr sig om varann - det ger god energi åt oss alla.. !!Javisst har du svaren, du vet precis hur du ska göra och några genvägar finns ju inte.. kram :)
Esmaralda

91 Dunegull:

skriven

Min hund går inte in i ena rummet. Som egentligen är hennes där hennes mjukisdjur ligger. Hon bara stannar i dörröppningen och tittar in backar tillbaka och piper lite. Varför? Vad är det hon ser som inte jag gör? Det har alltid varit så i ca 1,5 år. Märkligt. Följer jag med går det bra.
Kram och trevlig kväll

Svar: Hon förnimmer något, osäker på vad... men det gör henne lite rädd... kram
Esmaralda

92 IaElisa:

skriven

Hej Ez!
Jag brukar inte fråga här, men ikväll går min hjärna på högvarv och jag känner mig så himla borttappad. Kan jag tro på vad min dotter säger? Hon är 8 år, och det har varit mycket oroligheter och bråk bland flickorna i skolan under detta skolår. Idag hade min dotter sagt elakt åt en annan flicka, men enligt min tös hade även en annan tjej, C, varit inblandad. Denna C verkar ofta vara där som bråken sker, och jag undrar nu om det är min tös som ställer till med dem, eller är det C? Eller är dom partners in crime? Jag har så väldigt svårt att avgöra om min dotter berättar sanningen för mig! Snälla hjälp, och berätta vad du kan se!

Svar: Jag tror inte man ge en enskild skulden och ingen är skuldfri... de har lite del i detta alla tre.. kram
Esmaralda

93 Maa:

skriven

Hej Esmaralda.

Har börjat prata med en man. Det var han som tog kontakt och vi hördes på telefonen. Tycker han lät trevlig och samtalet flöt på bra.

Tror du denna man är något att bygga vidare med?

Hur ser det ut för mig med kärlek och relationer detta året.
Är jag singel hela det här året?
Kram

94 Ester:

skriven

Jag skrev inlägg nr 50. Uppdatering:

Jag sökte ett nytt jobb och fick komma på intervju förra veckan! Hur ser mina möjligheter ut? Vet det är många sökande. Skulle bli så glad för svar.


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: