Släpp känslan fri.....

Har du en medial gåva ?  Många av oss har det… och en hel del av oss är inte medvetna om det.  Många är de som har gåvan men som inte vågar lita till den och därmed släpper de inte loss gåvan och den kan inte utvecklas.

Första steget är att lyssna till och lita på den egna inre känslan.

Hitta känslan och låt den vandra fritt utan att du styr  - och se vart du hamnar.

Att släppa tanken och känslan fri kan bli ett riktigt äventyr.

 

Jag vet en kvinna som gjorde detta för första gången och plötsligt förflyttades hon till ett kargt och stenigt landskap… bilderna var starka och flimrade förbi.. och så plötsligt såg hon sig själv sitta på en sten och bredvid henne stod två änglar som var överjordiskt vackra.

Därmed slog hon upp ögonen med ett ryck, livrädd att hon höll på att förlora förståndet eftersom upplevelsen var så stark men framförallt eftersom  hon var rädd att tappa kontrollen.

Det är just därför man ska vara stabil och trygg när man påbörjar sin andliga utveckling… för då kan man hantera att ta emot de bilder som kommer.

Ofta kommer bilder på dina hjälpare…. och hjälparna kommer du att behöva i din andliga utveckling

Ska man utvecklas andligt måste man helt enkelt vara beredd att tappa kontrollen då och då. Så är det bara.

Och man behöver inse att det liksom hör till och är inte det minsta farligt.

Ett steg i andlig utveckling är alltså avslappning, att lära sig ta emot det som kommer, att känns sig trygg och jordad och  knyta kontakt med de hjälpare som dyker upp

Ibland kan hjälparen vara en ängel, ibland en vanlig människa och ibland ett djur.

Någon har fått ta emot hjälpare från ett annat solsystem.

 

Vad är på riktigt och vad är fantasi ?

Ja, det vet man inte riktigt.

Allt smälter samman så det gäller att famna helheten och inte grubbla sönder sina upplevelser.

När du möter din hjälpare… så presentera dig artigt och be om hjälp i din andliga utveckling. Det är viktigt att din hjälpare hälsas välkommen.

Du ska satsa på den andliga inriktning som intresserar dig mest  för då brukar det också funka som bäst.

Det handlar om träning… att försöka om och om igen… att läsa av små tecken….och somliga får verkligen slita får att ta sig steget vidare och det är naturligt.

 

 

Lär dig hur du känner av energier.  Allt är ju energi och särskilt besökarna från Alltet.

Skapa balans.   Se till så den jordiska vågskålen med arbete, vänner, nöjen osv väger tyngre än den andliga.

De som helt går in i andlighet utan jordisk förankring… de lurar lätt sig själva och kan fabricera både det ena och det andra.  Balans är oerhört viktigt

Bejaka din utveckling som människa.. lev mer av det du VILL leva…  och detta kommer också den andliga sidan till godo.

 💖

Ja vet ju att en hel del av er i bloggfamiljen  har gåvor på ett eller annat sätt

Berätta gärna om dessa !!

Kram & Kärlek

 

P.s.  Idag ska jag umgås med vänner på coronavis.. och kan inte besvara några frågor.

1 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har alltid kallas för min förmågan. Jag har aldrig säger jag är mediala till någon. Men jag kan känna av något så en del också. Tankeläsare går bra ibland och ibland inte. Beror på också vem är person som jag är intressant av eller inte. Det är inte alla som jag hjälpa. Utan vissa. Det sända ibland ju omedvetenhet om något som person behöver få information. Kan också känna av andras energi och andras mående. Jag kan förstår också om någon vill bara provocera och var dumma mot mig i situationen så automatiskt är jag negativ. Någon är positiv och tacksam och såna då har jag positiv energi.

Det är inte ofta att alla förstår hur jag kunde märks på viss saker. Ibland får jag information om något utan jag ska visste om det då... har händer att någon fråga mig att hur vet jag om det. Så förklarar jag det.

Jag kan ser syner också men om bara det behövs. Jag ser inte hela utan ibland det dyker upp ju bilder och såna.

Det kan var ibland jag står och prata med någon men annars alla bruka säger "blackout" på några sekunder men för mig är kommer bilder eller något som ska händer...

Ibland det visar på olika sätta också.

Förmågan är kul att ha men ibland är det jobbig också.

Jag hjälper inte ju alla utan vissa bara... ibland får en signalen som säger den personen behövs få min några ordet så talar jag om...

Men annars det är positiv för mig att har såna förmågan.

Det finns en massa saker också...

Ha det bra

2 Helena Ir:

skriven

Önskar dig en fin dag med vännerna!
Kram

3 Ghostwriter:

skriven

Min gåva går i arv och har inte hoppats över iallafall under 3 generationer. Jag tror starkt att ett av mina barn kommer få gåvan,men om inte så spelar det mig ingen roll. För mig har gåvan varit min räddare i farliga livsförhållanden. Inte så att jag inte var med om saker, men jag fick en annan ork. Från "ingenstans" men någonstans. Tyvärr led jag av min gåva också, många starka drömmar (jag drömmer sanndrömmar) och jag kände mig även aldrig ensam, jag blev paranoid på riktigt(!). Sedan när jag hittade bloggen för ca 10 år sedan så fick jag veta att jag hade en ängel. Jag trodde inte att jag hade någon alls, att jag var min egna ängel och då var det inte så konstigt längre att jag aldrig kände mig ensam. Jag var ju inte det! Det förändrade hela mitt liv till det bättre. Jag visste att jag hade något speciellt men jag förstod inte helt. På kemilektionen berättar läraren om energier och att människan inte kan se detta med bara ögon. Jag tittade upp mot lamporna över salen och log för mig själv, för jag såg energierna flöda ordentligt. Jag undrade alltid vad jag såg och om andra såg samma sak.

Jag var bara 10 år och jag tror att min allra bästa vän var den enda som jag berättade för. Hon trodde på mig, jag behövde aldrig förklara. Min bror är också medial, men kanske inte lika utvecklad än. Jag fick vara med om mycket och gåvan skrämde mig eftersom jag hade kontakt med dåliga "andar" eller vad man ska kalla dom. Det var någon som förföljde mig från att jag föddes, någon som skrattade åt mig och något som fick mig att vilja begå självmord från att jag var 7 år gammal. Men, det är mycket jag inte vet om den energin. Den försvann en dag och jag minns inte hur. Jag känner idag att de flesta som är i min närhet är bara av det goda, och mycket tack vare Esmeralda som fick mig våga tro på det också.

När Esmeralda sagt gång på gång att jag kan utveckla min gåva ännu mer, så kunde jag knappt ta in det. Jag trodde inte att min gåva kunde bli ännu djupare, den kändes väldigt djup redan, men min värld har öppnats mer under åren och jag tänker utveckla mig själv till flera nivåer. Förutom sanndrömmar så har jag utvecklat även en annan typ av förnimmelser i vaket tillstånd och jag får upp bilder och känslor och det har jag alltid fått, men jag vet om att det ofta är riktiga saker som kommer upp och inte bara min livliga fantasi (jag har en väldig fantasi kan jag säga, men kan numera skilja). Jag prickar in bra på saker. Jag har även siat saker som stämt. T.ex vem som vinner i sport, vilket kön någon får på bebis. Om man får rätt alla gånger eller x antal gånger på rad så kan man inte längre kalla det för ren tur.

Jag har alltid trott att jag bestämde vad andra skulle säga och göra, som att jag hade den gåvan att manipulera andras viljor? Men egentligen så är jag bara tankeläsare också, antar jag.

Jag har varit deltagare 2 gånger på healing genom Esmeralda där jag fått hjälp mot en obotlig sjukdom, jag är inte frisk men det hände något för många år sedan som fick mig tro på healing. Enda sedan dess har jag valt att delta genom att hjälpa er på bloggen. Jag har healat folk jag känt och även mig själv. Ett exe. var när jag hade ett oförklarat sår i handen, något som nog skulle ta en evighet att läka om ens läka. Det hade ju inte läkt på ett bra tag, men inom några dagar (?) så läkte det ihop och jag har inte ens ett ärr. Jag tror inte att jag kan "ta bort" saker, men jag kan förkorta läketid. Tydligen! Dessutom har jag varit med om två starka mirakel som fått mig tro på healingskraft. En gång blev jag dödligt sjuk av förgiftning (tyvärr av eget val) där min lever påverkades. Jag skrek inombords för jag visste att jag skulle dö, iallfall vara påväg. Min ängel och universum hörde mina böner jag sa med gråten medans jag tittade på mitt ansikte i spegeln och såg hur jag sakta tonades bort. Läkarna tog mig inte på allvar trots att jag fick näsblod och blåmärken från ingenstans bland många andra symptomer. På min läkartid 2 mån senare hade inte blåmärkena försvunnit men läkarna kunde inte se något fe

4 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Någon andlig sida har jag inte märkt av däremot intuition som är stark och känslor kring djur ;-)
Alla kan vi ju inte vara andliga Tur vi har dig <3

Igår åska och regn idag sol . Härlig svensk sommar
Hoppas du får bara sol på din träff med vänner .

Kram Anki med flock

5 Jossan :

skriven

Jag vet att du inte kan besvara frågor idag. Men ska iväg idag och undrar en sak om fjärilen. Ska jag ha med mig asken med fjärilen eller ska jag lämna henne hemma?

Ha en mysig dag med dina vänner!

Kram

Svar: Ta ed fjärilen.. kram
Esmaralda

6 inger:

skriven

Jag ser döda människor och jag får meddelande från både mina och andras vägledare. En gåva som är underbar och som jag vårdar och är rädd om. Kram alla

7 Misty:

skriven

Jag ser framtiden för alla utom för mig själv, tyvärr men har förstått att detta är vanligt att inte se för sig själv. Jag har inte berättat det för vänner utan vill hålla kunskapen inom mig. Du är den bästa Ez som någonsin spått mig men så har du också varit min spådam i snart 40 år. Kramar om.

8 Michaela:

skriven

Har bara en fråga om Fjärilen. Har haft ångest och knappt sovit i natt. Blev så en gång förut av en annan talisman starka energier. Kan det bli så och går det över?

Ha en härlig dag med vänner! Kram

Svar: Det är inte talismanen, det är du själv bara... en inre oro.. försök slappna av och ta till dig det fina och kärleksfulla för din talisman är ren kärlek rakt igenom.. kram :)
Esmaralda

9 Dalkulla :

skriven

Jag har ju den gåvan som jag ärvt av min morfar. Ju äldre jag blir ju mer blir den så påtaglig. Igår fick jag en hälsning ifrån mina föräldrar. Vet inte hur jag ska förklara detta men, de har inte hört av sig sedan innan jul. Dom har gett sig iväg för att försöka finna några syskon, till min pappa och hans föräldrar. Nu är dom på väg tillbaka, det tar ett par dagar till. Finns en ibland änglarna jag ständigt har kontakt med som dog 2018 han kan informera om tid osv. genom att se min klocka på väggen i sovrummet, sedan har jag skrivit ner när de gick iväg.

Även de änglarna som från början fanns som jag pratade med gav sig av. En del återvänder men en del förblir borta. Det finns mycket jag fått veta som jag inte visste om, som sker på andra sidan. Ett är att det finns ett par stycken änglar som tar emot de som avlider, under corona-tiden värsta period, var det oändligt
med avlidna som gick över.

Skulle kunna skriva hur mycket som helst om det jag upplever med dom på andra sidan.

Kram

10 Ghostwriter:

skriven

Ojdå, jag skrev så mycket att allt inte kom med.

Ha en bra dag :) kram

11 Alie:

skriven

Jag tror mig ha en mediala gåvor i mig men aldrig vågat utveckla dessa. Min far har nog betydligt större gåvor i detta men aldrig han heller, har utvecklat detta.
Jag tror vi båda har stor respekt för det och känt rädsla inför det.
För över 25 år sedan var jag med om några händelser. Jag kunde känna närvaron och hörde en röst, som förmodligen ville ha kontakt. Jag blev skiträdd och bad dem att lämna mig ifred..
Ibland har det varit svårt att veta om det är fantasi eller vad, fast vad jag ändå vet att jag inte hittar på eller är tokig.
Jag är fascinerad av universum och tidigare liv och är idag mer öppen för en ingång till det..
Jag tror på godhet och karma ✨

12 Svante:

skriven

Hej Es. det är alltid lika roligt läsa din blogg varje dag jag har upptäckt jag har en medial gåva jag med på lite olika sätt får veta saker inom mig som kommer hända andra bla men sällan jag säger något till någon det behövs inte, tänkte berätta nu förra veckan natten till måndagen så vaknade jag mitt i natten av att en gosse i tio årsåldern nåt kom inspringandes in i mitt sovrum i full fart genom min sovrumsdörr som var stängd och när jag reste mig upp i sängen och han såg jag såg honom så kvickt som bara den sprang han ut genom min sovrumsdörr lika fort som han kom och jag öppnade sovrumsdörren men han var borta, vad han hade för ärende vet jag inte, kanske ingen alls, men det var en rolig händelse bara, ha en fin dag på coronavis med dina vänner idag, själv ska jag passa barnbarnen i eftermiddag och kväll igen då deras mamma jobbar och vi har mycket roligt tillsammans. Kram:)

13 Solstjärnan:

skriven

Es,ha en skrattrik och rolig dag med dina vänner!😊

Så intressant att få läsa om era gåvor Ghostwriter och Misstjejen .

Ha en bra dag !
Kram Solstjärnan ☀️

14 Agnes:

skriven

Har mer o mer insett att jag inte gitter lägga energi på att leta efter vare sig änglar, hjälpare eller aliens...ligger på typ samma intresse-slinga som att vara ägd av en man.

Ha en underbar dag med dina vänner, Es!

Här i Stockholm så syns åter solen o förhoppningsvis så håller sig det där jävla regnet sig borta!
Är så trött på höstliga somrar.

Kram!

15 Mikael:

skriven

Innan ni släpper lös Corona... :)

Har inte lyssnat men hon verkar arg haha

Till er som inte håller avstånd och tvättar händerna. Fan ta er. Genom att inte lyssna på rekommendationerna gör ni att vi jobbar röven av oss. Det är inte snällt.

Till er som inte håller avstånd och tvättar händerna. Fan ta er. Genom att inte lyssna på rekommendationerna gör ni att vi jobbar röven av oss. Det är inte snällt.
Så bannar specialistsjuksköterskan Eveline Jacobson alla själviska glin som låter den egna bekvämligheten gå före riskgruppers och vårdpersonals mående.

Visste du att det krävs sju personer för att vända en nedsövd kropp? Visste du att man på intensiven återskapar dag och natt genom att kvällstid släcka ner och prata mer dämpat, trots att patienterna är sövda? Vet du ens vad intensiven är?

Det berättar Jacobson i sommarprat.
Hon är drastisk i sin humor utan att falla över i det banala.

Kram
Mikael

16 Gemini :

skriven

Fint! Ha en underbar dag med dina vänner! KRAM

17 Michaela:

skriven

Tack för svar❤
Ha nu en underbar dag med dina vänner och hoppas att solen lyser på er! Kram

18 Helena Ir:

skriven

Jag har fått höra av Es att jag kan bygga på det som finns i mig, vi får se..det kommer om det sig vill!
I perioder fungerar healingen att jag får bilder till mig,röster också. Skapat en egen healing med färger,som ibland gör mig förvånad hur den kan hjälpa.
För inte så länge sen fick jag kontakt med ena dotterns katt, mycket av det hon förmedlade mig,visade sig stämma.Alltet fick jag kontakt från när min bästa väninna dog,precis som lovat! Det är roligt ibland,kanske..kanske jag lär mig mer..men då ska det vara med hjälp av min hjälpare..att jag är mogen för det! Rätt tid vill säga..i flera av mina liv har det andliga varit viktigt för mig..och jag har jobbat med det! Tror det där med balansen som det ofta skrivs om,är väldigt viktigt..det är bra att vara jordad i sig själv också!
För med min fantasi så skulle jag kunna flumma iväg något ordentligt :)

Kul att läsa om de som skrivit!

Kram :)

19 Till Browaliia🌸:

skriven

Ingen fara! Jag förstår och vet hur det är att vara utmattad med ångestproblematik. Vad skönt att höra att du fått hjälp med samtal och medicin. Det tar tid men kommer bli bättre. Viktigt att vara snäll mot sig själv och låta det ta den tid det tar. Något som jag själv är dålig på men jobbar på :)

Ja tvära kast i vädret. Var 10 grader igår men nu 15. Vart bor du och hur gammal är du? Vi får båda vänta på kärleken tills tiden är rätt :)

Kram Michaela🤗

20 Carina:

skriven

Jag brukar kunna lita på dina egna mediala förmågor men genom åren när jag varit tveksam har jag vänt mig till Esmaralda. Med stort förtroende. Kram.

21 Dejsan:

skriven

Gåva? Isåfall tackar jag av hela mitt hjärta. Ibland har jag trott att jag håller på att bli galen och ibland har jag nästan drabbats av hybris. Numera låter jag allt vara som det är och har slagit mig till ro. Du skriver om hjälpare. Jag har hela tiden sen jag träffade min nuvarande man Haft känslan av att han är en av mina hjälpare. Speciellt som jag fick meddelande om det innan att jag skulle träffa en man som var bra för mig. Som skulle finnas där för mig. Jag fick också reda på att jag skulle inte få det lättare resten av mitt liv, men jag skulle klara av det och få det stöd jag behövde. Jag skulle kunna skriva en hel roman om mina mediala erfarenheter, men jag avstår för den blir för lång för att få plats här. Jag har alltid velat träffa nån (från en annan värld) som jag kan sitta ner "i soffan" med och prata om mina andliga erfarenheter och lära mig om allt. Men det är ju inte möjligt som jag vill ha det. Jag har haft mina samtal, men skulle jag berätta om dom skulle gemene man tro att jag var sjuk, så jag avstår och låter det bero. Du förklarade så bra i min seans så det räcker. Nån gång ska jag svara på den också, men det måste landa ordentligt först. Tack för fjäril. Hon heter Märta och har fått ett vackert hem.


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: