GRATIS PERSONLIG SEANS !!

Vi har ju en fantastisk medlem  här i vår bloggfamilj som en gång om året brukar bjuda på seans… till någon som behöver och inte själv har råd.

Och till denna familjemedlem säger vi tack… tusen tack…. världen vore en bättre plats om alla tänkt och agerat  som du !

 

Givaren  vill vara anonym, som vanligt,  och känner inget behov av uppmärksamhet och tacksamhet… utan mår väl bara av att veta att hen kan göra lite skillnad för en medmänniska.

Du som  behöver och vill ha en omfattande personlig seans GRATIS … du skriver här en motivering VARFÖR just du ska få seansen

Sen blir det min uppgift att försöka hitta rätt !!

Tävlingen är öppen till kl 24 i natt och i morgon meddelas vinnaren.

 

 

 

 

Lycka till och stor kram

Ps. Idag besvarar jag inte frågor  !!

1 HuldaMaräng:

skriven

Godmorgon!
I vanlig ordning har jag svårt att hävda varför jag skulle vinna något före någon annan, MEN jag önskar att jag vann en seans för min egen skull, inte för att jag förtjänar den framför någon annan. Gudarna ska veta att jag inte har råd, och jag har länge önskat mig få råd men alltid kommer något emellan som måste gå före.
Stort varmt tack till den snälle familjemedlemmen! Och lycka till, alla!

2 Sara:

skriven

Vad vore livet utan dessa hjälpsamma medmänniskor?! Så tacksam att det finns människor som vill hjälpa andra utan att själva sätta sig längst fram.
Jag har en hel del funderingar kring livet i framtid. Jobb, ekonomi, boende, familjen, barnen, kärleken... allt det där som man går och oroar sig för, sånt som skapar onödiga tankar och funderingar och tar en massa energi som kan läggas på annat.
Hoppas att jag kan vara en av de lyckliga som får en gratis seans ❣️

3 Ghostwriter :

skriven

Gud vilken fantastisk människa som bjuder på detta. Jag vill gärna vara med:

Jag har inte ens råd med mat som läget ser ut nu, och jag har deffinitivt inte råd med en seans men känner på senaste tiden att jag är så vilsen inuti mig själv och jag har både mål och drömmar men det känns som att -jag- är borta. Jag vill ha en seans så att jag kan få mer inriktning i det jag ska göra, så att jag inte slänger bort det som är meningen med mitt liv. Det är svårt att förklara, men det är viktiga val framför mig och jag är rädd att det som jag känt på senaste halvåret-året kommer göra att jag inte väljer alls



Kram och lycka till alla

4 Milousen:

skriven

Hej!

Jag skulle gärna önska mig en seans men har tyvärr inte pengarna över till det.

Det är mycket jag funderar över och det känns som att allt jag byggt livet på faller samman. Det skulle vara så skönt att få vägledning in på rätt stig igen, få hoppet tillbaka och kanske få insikt i varför saker blivit som dom blivit med min mamma ❤️

Kram

Milousen

5 Jeanette :

skriven

Hejsan 👋🏻
Skulle jättegärna vilja vinna en gratis seans för att få vägledning i livet då det är mycket tråkigt runt om mig och mitt liv. Kram 🥰

6 MrMr:

skriven

Hej,
Jag behöver inte vara med att få en seans, men ställer gärna en fråga.
Jag och min sambo har en tuffare period i relationen och ekonomin just nu och hon blir av med sitt jobb. Kommer vi igenom det tillsammans och ordnar det sig med jobb och ekonomin?

7 Smulan:

skriven

Skulle, verkligen vilja ha en seans nu. Då det är mycket jag vill ha svar på för att se en ljusning.
Hoppas på tur

8 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Vilken generös person vår givare är Förstår att du får svårt att välja Du får ta hjälp av dina guider

Själv avstår jag tävlandet idag .

Hoppas nu vädrets makter är med dig på utflykten

Kram anki med flock

9 Läroliv:

skriven

Så VACKERT. En MED-människa, tack för att du finns.
Varmt Grattis till den som får den.

KRAM.

10 Bumble bee:

skriven

Oj! 😱 Vilken gåva! Du som har skänkt denna gåvan är sannerligen en underbar person, vem du nu är! Finns inte många änglar på jorden men du tillhör en av dom. 💖

Jag skulle gärna vilja vara med i utlottningen för att jag skulle behöva lite vägledning och pga min kassa ekonomi så har jag inte råd att köpa en seans själv, har velat det hur länge som helst.

Lycka till alla därute! Må bästa man eller kvinna vinna! 🍀💪

11 Bumble bee:

skriven

Oj! 😱 Vilken gåva! Du som har skänkt denna gåvan är sannerligen en underbar person, vem du nu är! Finns inte många änglar på jorden men du tillhör en av dom. 💖

Jag skulle gärna vilja vara med i utlottningen för att jag skulle behöva lite vägledning och pga min kassa ekonomi så har jag inte råd att köpa en seans själv, har velat det hur länge som helst.

Lycka till alla därute! Må bästa man eller kvinna vinna! 🍀💪

12 Helena Ir:

skriven

Fint,av dig som hjälper till :) Känner inte att jag tävlar idag,men önskar stort lycka till,någon vinnare som är rätt,det blir det!

Ha en fin och solig utflykt idag!

Kram

13 Hm83:

skriven

Hej!
Jag skulle gärna vilja vinna en Seans. Har hänt mycket detta år. Så skulle gärna behöva en Seans.
Kram!

14 Millan:

skriven

Hej!
Känner att jag skulle behöva en seans nu. Känns som om jag kört fast och står vid ett vägskäl.
Kram

15 Blåvinge :

skriven

Jag blev så glad när jag läste detta inlägg! Vilken fin och godhjärtad gest!

Varför jag vill vinna?

För lite mer än ett år sedan vände mitt liv på en femöring, ett par ord sen var inget mer som vanligt.
Och i kölvattnet av detta har jag kastats in i ett liv jag inte vill befinna mig i och jag känner mig helt vilsen.
Vissa dagar/stunder tror jag att jag har koll på läget, men egentligen har jag ingen koll...

Det vore så skönt att få andevärldens syn på allt som hänt och kanske lite lugnande besked om vad som väntar, så jag kan släppa lite på oro och ångest och kanske t.o.m njuta lite av livet!

Håller tummarna! 🤞💚🙏

16 Therese C :

skriven

BEHÖVER HJÄLP!

Hej alla på bloggen!

Jag är inte med i tävlingen men behöver er hjälp.
Min katt Zahara mår inte bra (hon har varit hos veterinären och har symtom som kan tyda på förgiftning. Hon behöver komma igång och äta snarast).
Jag skulle bli jättetacksam om ni som kan och vill skulle kunna be för henne eller skicka goda tankar eller healing till henne.
Hon behöver komma igång och äta.

Tack och kram till er alla ❤️

Therese C

Svar: Absolut, jag sänder goda energier till lilla Zahara och hoppas ni andra också hjälper till !! Keam
Esmaralda

17 Skorpan:

skriven

Tack till donatorn :)!
Kram Skorpan

18 Zita :

skriven

Hej! Esmaralda Så fint av givaren🌺💕Ja det hade vart fantastiskt om man hade fått den chansen! Har mycket som snurrar i mitt huvud nu. Hoppas på chans kram😃🌞🌞

19 Mamman:

skriven

Hej!
Vilken hjärtlig vän vi har här på
Bloggen.

Jag skulle gärna vilja vara med i detta. Har länge tänkt på nu att en personlig seans skulle jag vilja ha men ekonomin Har inte räckt till än som ensamstående.
Har en del frågor och funderingar jag önskar svar på. Ta mig vidare.

Även om jag får den eller ej så Tack till denna person
Kram

20 YR:

skriven

Vilken osjälvisk själ😊. Jordängel kanske?
Skulle gärna ta en seans. Har inget fast o hålla mig till just nu. Osäkert på alla håll. Fysiskt psykiskt ekonomiskt o relationer..Lite ramar vore fint..
Men du känner säkert in så den hamnar hos rätt mottagare. Tvivlar jag inte på.. Det blir säkert bra. Grattis iallafall till den som får.
Gosig söndag o sommar. Kram

21 Fitnesskillen:

skriven

Godmorgon ez

Jag är bara nyfiken och veta om min tjejkompis är rädd för att förlora mig och om jag är värdefull för henne? Jag vill fråga henne egentligen men vågar inte riktigt ställa den frågan till henne, så därav så frågar jag tanke på att du är riktigt duktig de du gör liksom 🙏🏼

Jag är lite rädd för att förlora henne igen och hon är verkligen värdefull för mig 😊

Kram

22 💕 Zoey 💕:

skriven

Men du, snälla, omtänksamma ängel som har skänkt en sån underbar gåva till någon. Oavsett om du vill eller inte få uppmärksamhet och tacksamhet så får du det ändå. Oerhört generöst får jag säga! ❤️❤️❤️

Jag skulle gärna vilja vara med och få chansen att vinna en seans. Jag behöver piggas upp lite efter allt som har varit denna våren med min cancersjuka mamma, min syster som har legat inne på sjukhus pga en kollaps, fått avliva en mycket älskvärd hund. Precis som många andra har jag inte råd att köpa en seans själv. 😞

Lycka till allihopa!

23 MissMilla :

skriven

Åh vilken fin o god medlem! Vill så gärna vinna för att komma vidare i livet! Trivs inte just nu varken privat eller i arbetslivet och behöver hjälp m vilka vägar jag ska ta som blir rätt. Skilde mig för tre år sedan efter 26 år m en man som ljög, satte sig själv först, satte oss i ekonomiska problem o tog inte ens ansvar när saker kom fram som kronofogde tingsrätt. Han hade ändå inte gjort fel. Vill så gärna komma vidare för alla drömmar blev krossade när det gäller utbildning karriär jobb hus o resor. Mitt liv gick åt att ta hand om honom för jag hade tre barn m honom o han ville bara vara borta o träna fotboll varje kväll helg o veckor på läger. Två ggr ”glömde” han bort att han blivit uppsagd o sa inget till mig. Jag vill släppa taget o gå vidare o håller på m attraktionslagen nu. Mitt liv har
bara gått ut på att hjälpa andra för att få ett värde. Jag önskar så att få en seans o få orken tillbaka o hoppas det finns ngn ljusning o glädje att se där.

24 Kicki:

skriven

Hej, tack snälla okända givare för din generositet.

Jag vill gärna vara med för att försöka bli bjuden på en gratis seans.

En gång i tiden hade jag en hel del pengar, genom mitt dåvarande äktenskap.

Mannan hade mycket mörka sidor och jag och barnen flydde till ett kvinnohus för skydd.

Han hittade mig och misshandlade mig så jag hamnade två veckor på sjukhus.

Allt för att hota mig så jag skulle komma tillbaka.

Men komma tillbaka hade jag ingen tanke på och det skulle jag aldrig utsätta barnen för.

Jag hade redan dåligt samvete för vad barnen blivit utsatta för.

Året därpå hittade han mig på nytt och misshandlade mig så jag är nästan döv på ena örat.

Efter detta flydde vi till ett annat land där jag hade en kusin.

Nu har det gått tio år och barnen börjar bli stora.

Jag har kämpar hårt för att få ihop till det dagliga.

Arbetat som servitris och städerska och som matlagningshjälp hos familjer.

Det var svårt att få ihop det ekonomiskt men barnen fick sitt först och var alltid hela och rena och mätta.

För ett år sedan fick jag diagnosen Parkinsons och det har varit svårt för mig att arbeta men jag kämpar på så gott jag kan. Läkarbesök och mediciner är dyrt här.

Någon ny man har jag aldrig velat träffa.

När barnen nu är på väg att flytta ut så känner jag mig vilsen och vet inte vad jag ska göra av mitt liv.

Jag känner mig som en flykting på olika sätt.
Men är ändå stolt över att jag vågade fly.

Jag tror att en seans hade kunnat hjälpa mig och inse vad jag bör sätta fokus på för att må så bra som möjligt.

Jag har följt bloggen länge och hoppats att en dag få råd till personlig seans och när nu denna möjlighet kom så greppar jag den.

Kram och hälsningar från Kicki

25 Camilla:

skriven

Hej, jag vill gärna vinna seansen. Brukar inte ha tur men hoppas jag har det nu.Är utförsäkrad pga psykisk sjukdom och det är svårt att få ihop pengar till det dagliga.

26 Lise K:

skriven

Jag är gärna med och tävlar om seansen. Är ensam mamma med fyra barn och lönen som undersköterska räcker inte långt. Det blir till barnen i första hand. Jag skulle behöva lite råd i nuet och inför framtiden. Kram,

27 Millan:

skriven

Jag arbetar natt och har hand om mina 2 åriga tvillingar om dagarna och är ensam med dessa. Ibland arbetar jag volontärt på hund och katthem för djur som ska placeras ut. Jag känner mig ensam och misslyckad och du kan nog se att jag varit med om mycket.Men att ge upp är det sista jag skulle göra. Jag får god energi av mina på andra sidan som besöker mig. En seans hade jag bara kunnat drömma om och det har jag gjort. Jag håller tummarna. Tack snälla givare. Kram

28 Lydia💕:

skriven

Vilken otrolig fin blogg medlem som vill göra det här.
Jag villl gärna vara med är slut körd och tom i huvudet har kört fast i det mesta i livet och mår inte så bra vill gärna ha en seans för att komma vidare kram och lycka till alla i det här
Lydia💕

29 Michaela:

skriven

Fantastiska människa! ❤ Är säker på att Es väljer ut någon som behöver den som mest. Tack för att sådana som du finns!

Skorpan, mamma o pappa är från Nyland men sen till Österbotten och sen till Sverige -76. Jag är född 81. Kram

30 Till Skorpan:

skriven

Missade din kommentar om Andreas! Spännande att du tycker att det känns positivt :) Får se vad han och Es säger också :) Kram igen

31 Skorpan:

skriven

Michaela, ja det kan gå söderifrån norrut också ;). Oftast andra vägen, för det är ju nedförsbacke söderut ;D...

Vet inte varför, o jag tillhör def inte skaran som "känner av" nåt, men du o A är det bara nåt med...
Kram Skorpan

32 TILL THERES C :

skriven

Hej!
Jag såg en svart/vit katt när jag läste namnet men om det är din eller något annat vet jag inte. Jag ber för katten att allt ska gå väl! Mina katter blev förgiftade av plast och tillslut blev de fort friska. Jag önskar detsamma för din familjemedlem! Försök locka med mjukmat kanske ...



Kram!!
Ghostwriter

33 CR:

skriven

Till Therese
Jag är med och skickar healing till
Zahara
Kram :)

34 Yvonne gammal kund :

skriven

Hej hej!

Kan du se Esmaralda vem som sätter igång och stänger av våra golvfläktar?

Ha en fin söndag!

Kram

Yvonne

35 Mimma:

skriven

Klart det skulle vara härligt och lärorikt med en seans.
Det skulle hjälpa mig att ”komma vidare” i livet.
Kram från Mimma

36 Tiss:

skriven

Väldigt fint av dig "anonym".

Jag önskar att jag fick en gratis seans då min ekonomi inte är den bästa för att själv betala.
Det händer mycket och samtidigt ingenting i mitt liv. Jag vet inte riktigt vart jag står. Allt är mest kaos i min hjärna. Liksom mycket funderingar jag inte får svar på.
Det skulle vara kul att vinna detta. Vem som än vinner är jag glad för.

37 Yvonne gammal kund :

skriven

Förlåt! Såg inte att du inte besvarade frågor idag!

Ha en riktigt skön söndag!

Kram

Yvonne

38 Marie:

skriven

Jag står mitt i livet och närmar mig snart 50. Vad mer kommer livet erbjuda i form av glädje, sorg och överraskningar? Mycket har man redan varit med om flera gånger.. En seans skulle kanske ge några nya svar. Hoppas. Och vilken fin tanke att glädja andra medmänniskor!

39 T:

skriven

Jag skulle med stor tacksamhet ta emot en personlig seans. Anledning; jag behöver allt stöd och råd och hjälp jag och vi kan få i relation till vår son A som testar oss föräldrar till bristningsgränsen. Han är världens underbaraste pojke då han mår väl men tar enormt mycket kraft då han inte är i form. Vill veta allt jag kan få om honom; tidigare liv? Varför han valde oss? Vad kan vi göra för att vi ska få en dräglig hemmiljö etc? Ja allt som kommer. Skulle förhoppningsvis vara till stor hjälp framåt. 🙏🙏🙏 tack!

40 Diana:

skriven

Tack till den snälla människan som erbjuder en gratis seans för bloggfamiljen.
Jag vill gärna vara med. Har två tonåringar och går igenom så tuffa tider att en vägledning skulle behövas så att det inte spårar ur.
Önskar alla mycket kärlek och ljus!
Kramar:-)

41 Lotta B:

skriven

Det är så fint att någon vill ge helt anonymt, hoppas hen känner tacksamheten flöda tillbaka. Oavsett vem som får seansen påverkas vi alla av givmildheten, tror jag.
Hade gärna fått en seans, jag med. Ändrade familjeförhållanden gör att jag inte har råd. Känner mig rädd inför alla förändringar och vill helst backa tillbaka in det (o)trygga välbekanta, men det kan jag inte längre. Och det är väl bra men väldigt skrämmande. Men samtidigt finns det säkert andra som också behöver seanser. Vi får lita på dig Ez, att du väljer "rätt" person.
Kram

42 Naturvän:

skriven

Hej!

Vilken fin gest att hjälpa till med en seans för någon annan , själv jag står över tävlandet, det finns någon som behöver det bättre än jag just nu.

Kram

43 Dunegull:

skriven

Wow- vilken fantastiskt människa ❤️

Jag är gärna med och tävlar även om det säkert är någon som behöver detta mer än mig.

Jag har kantrats av flera år av motgångar. Lyckades bli tillsammans med en beroendeperson som fullständigt vände upp och ner på hela mitt liv. Sen min utbrändhet och massa andra tuffa saker. Sjukdomar osv.

Önskar alla lycka till och tack än en gång ❤️

44 <3:

skriven

Fint av vår bloggmedlem att skänka detta 🙏🙏

Vill gärna vara med och tävla om en personlig seans. Var så länge sedan jag gjorde en sådan hos dig kära Esmeralda. Har priat andra utgifter när jag inte kunnat jobba som tidigare.
Känns som det verkligen är dags nu att göra en personlig seans.
Mycket jag funderar över som hänt i livet som man inte alltid vill skriva och fråga öppet här på bloggen.
Hoppas kunna få lite vägledning med jobb, kärlek, mina sjukdomar som begränsar mig oerhört. Och om min mamma lever ? 😥
Vill så gärna träffa min soulmate och uppleva kärlek igen. Tappar ibland tron på mig själv och känner att mina vänner inte förstår varför jag inte träffar någon bra man.
Kram

45 Solo:

skriven

Så fint av givaren 💕 tack för denna chans. Står och trampar i ett vägskäl och kan inte komma på vilken väg jag ska.. kan behöva en seans men samtidigt så mycket man behöver i övrigt. Så även om jag inte ser mig som den mest behövande så hade det ändå varit välkommet med en gratis seans nu! Kram

46 Mirre:

skriven

Åh vilken underbar människa!❤️
Jag är gärna med och tävlar om en gratis seans. Jag har länge funderat och planerat att köpa en seans av dig Es men bara skjutit på det.. i flera år! Aldrig känt att jag haft tillräckligt med pengar för att unna mig en seans, det har alltid varit något annat som jag behövt köpa eller göra istället. Jag känner att jag är vid en tidpunkt i mitt liv där en seans verkligen hade hjälpt mig att förstå och fortsätta att utvecklas som person och spirituellt. Och även få vägledning och svar på de många funderingar jag har här i livet.

Kramar☀️☺️

47 Ninni :

skriven

Hej underbara människa
Så storslaget att bjuda på seans
Jag skulle så gärna vilja vinna
Jag skulle behöva hjälp
Ser ingen ljusning
allt är så deppigt

48 Citronfjäril:

skriven

Jag blev så berörd av den godhjärtade människan som erbjuder detta, samt de gripande berättelserna människor har skrivit i kommentarer. Esmaraldas blogg är verkligen bland de finaste i bloggvärlden❤️

Jag vill inte delta i tävlingen själv, men önskar stort lycka till för alla som deltar.
Kram:)

49 Ia:

skriven

Hej,
Tack snälla okända givare för din omtanke!

Jag är med och tävlar om denna underbara stora chans.

Jag lever ensammen med två tonåringar, deras far har övergivit oss och det är knappt att han betalar underhåll. Vet aldrig när och om jag jag får pengarna, så det gäller att leva på min lön, därför unnar jag mig ingenting då barnen går i första hand.
Samtidigt som mannen for försvann även vänner, jag står ensammen och ibland känns allt så tungt, varför leva?
Skulle vilja vinna för att få stöd och kunna gå vidare

Kram

50 Jossan :

skriven

Jag vill gärna vara med och tävla. Om jag vinner hade jag gett bort den till min syster som hade behövt hjälp.

51 Till Skorpan:

skriven

Haha ja precis! Bor du i Sverige eller Finland förresten? Aldrig riktigt fått grepp om det :)

Jasså, vad kan det vara för något med mig och A då tro? :)

Kram Michaela

52 AnnaK:

skriven

Så snällt av denna någon 🤗

Ska nog vara med och tävla denna gång faktiskt!

Kram 🤗

53 Anna:

skriven

Kära Es! Hoppas allt är bra med dig och vovven. Hade verkligen behövt ditt goda råd. Var på dejt med en man i onsdags, jag upplevde att det klickade mellan oss, vi åt middag i fredags och det ledde till sova över mm.
Det gick kanske lite väl fort fram.
Han ringde ikväll och sa att det inte känns helt rätt, kunde inte sätta fingret på vad. Kändes så trist att höra. Speciellt då det fanns en fin gnista från början. Känns som om vi gick för fort fram, därav hans hjärna drar i bromsen. Är det helt kört med honom?

Stor kram

54 Kersti:

skriven

Tack till dig snälla givare av en sådan present. Jag försöker delta eftersom jag så gärna kulle vilja ha en seans. Jag fick en seans för 19 år sedan och den var värd din vikt i guld. Jag försökte för sex år sedan men det var alltid andra hål att stoppa pengarna i. Jag lever med egen allvarlig sjukdom som innebär att mina funktioner sakta men säkert blir allt sämre. Jag är ensam med barnen och har stor ångest inför vad som ska ske den dagen jag inte längre kan ta han dom dem. Ekonomiskt lägger jag mitt sjukbidrag på barnen och det är i sin ordning men hade varit så roligt med en seans och kanske få lite styrka inför framtiden. Kramar.

55 Sessan:

skriven

Så givmilt - tack du snälla!
Minnet är gott men kort - kommer inte ihåg om jag skrev att jag ville vara med och tävla.
Dels för seansen men även för den healing som kommer med. Det har varit en rätt tuff tid och skulle behöva en puff framåt.

56 Skorpan:

skriven

Michaela, bor i Finland, men drömmer i smyg om att bo i er huvudstad ;D. Ja kanske inte i dessa tider men...
Kram Skorpan

57 Tess:

skriven

Vilken härlig och fantastisk människa som ger bort en seans till någon som är i behov den😊.

58 Michaela:

skriven

Skorpan, då är jag med :) Corona huvudstaden borde Stockholm nästan kallas nuförtiden. Hemskt! :/ Skönt att du bor i Finland som är mycket tryggare. Kram

59 Louise:

skriven

Jag är med och tävlar. Jag hade verkligen behövt en seans. Just nu står jag inför ett vägskäl och vet inte vilket håll jag ska gå. Om jag vinner så kommer jag ge bort den till min syster som behöver en vägledning. Hon är så värd det.💓

Ha en fin kväll. Kramar.

60 Linda:

skriven

Vilken fin gåva att ge! Vill så gärna vinna en personlig seans, det är många år sedan min förra, och ekonomin tillåter inte riktigt en för tillfället. Har många frågor och skulle verkligen behöva en knuff i rätt riktning på vägen. Som så många andra givetvis, men hoppas ändå på tur :)

61 Vitlilja:

skriven

Skulle önska en seans då jag själv inte har den ekonomin just nu och har mycket tankar och livet har varit rätt så tufft senaste tiden. Vill få mer klarhet och vägledning i nästa steg, att skapa lite ordning i allt.
❤🦋

62 Miltons Mamma :

skriven

Ojsan 😃
Klart att man vill vara med 😃👌
Sign me up 😁🌸❤️
Kjam

63 Mimis:

skriven

Så snällt och generöst att ge bort en seans till någon som behöver den.

Jag har länge velat ha en seans men har inte råd. Arbetslös och utan inkomst. Skulle behöva vägledning för det känns som om jag har fastnat och inte kommer vidare i livet. Självförtroendet och självkänslan är lika med noll. Så jag vill gärna vara med i utlottningen.

Kram

64 Miltons Mamma :

skriven

Missade en liten detalj 😁

Livet är inte enkelt, och har inte varit det de senaste åren. Just när man tror att solen kikar fram och att man kan andas ut så är det någon som kommer bakifrån och hugger en i ryggen.

Behöver vägledning i livet och en hel del därtill. Så jag håller tummarna, blundar och hoppas ❤️😃

Kjam

65 A:

skriven

Vilken givmild människa ❤️
Har själv sökt olika svar och förklaringar både här och hos andra. I snart 4år har mitt liv varit upp o ner. Separation, mamma som gick bort hastigt, dåligt självförtroende pga olika anledningar. Mina barn är de jag lever för. Va på ett utvecklingssamtal för min yngsta son i veckan där pedagogen utryckte sig riktigt dumt o sa nästan rakt ut att han skulle växa upp till en strulig tonåring/ mördare om vi inte ändrade våra byten. Det va mer än jag orkade höra o är nu livrädd 😭
Kram

66 Splittrad sedan en tid tillbaka:

skriven

Tack du käre Medmänniska!

Jag är i stort behov av den men känner inte att pengarna räcker till att få den hjälpen.

Om du kan se så förstår du säkert att jag verkligen behöver den🙏

Om jag inte har turen på min sida nu heller vill jag tacka för ditt omtänksamma erbjudande och önskar den som får detta Lycka till!

Kram Ljus och Kärlek ❤️

67 Jeanette:

skriven

Jag är gärna med och tävlar om en seans men inte till mig utan min väninna. Hon har det tufft med sig själv, arbetslivet och sin man. Hon är i grunden stark men samtidigt så skör. Det hade varit givande om hon fick se vad som finns i hennes framtid. Soliga hälsningar Jeanette

68 Gemini :

skriven

Jag vill gärna ha en seans!!

69 Splittrad sedan en tid tillbaka:

skriven

Tack du käre Medmänniska!

Jag är i stort behov av den men känner inte att pengarna räcker till att få den hjälpen.

Om du kan se så förstår du säkert att jag verkligen behöver den🙏

Om jag inte har turen på min sida nu heller vill jag tacka för ditt omtänksamma erbjudande och önskar den som får detta Lycka till!

Kram Ljus och Kärlek ❤️

70 Lisa:

skriven

Hej
Vore mycket tacksam om jag fick en seans.
Flera negativa händelser har hänt den senaste månaden, det är nästan jag börjar bli riktigt rädd. Skulle behöva hjälp att förstå allt som händer.
Mvh Lisa

71 Helenb:

skriven

Vad snällt av denne i bloggfamiljen :)
Jag önskar mig en seans. Vill veta hur jag ska komma vidare i livet.

Therese, jag försökte ge din katt healing. Den sa (om jag inte inbillar mig) att den var rädd att äta och jag sa att den kunde lita på dig. Hoppas giftet försvinner, jag försökte och det är en väldigt omtänksam katt du har.

72 Hjärter dam:

skriven

Fint gjort av givaren! ❤️
Är gärna med och tävlar, har länge tänkt att det är dags för en seans. Framtiden känns osäker, arbetslös och saknar både riktning och mål i livet så skulle verkligen behöva lite guidning och vägledning.
Liksom tappat orken att behöva kämpa hela tiden med sjukdom och motgångar och en ständigt gnagande oro som inte gör det lättare.
Kram ❤️

73 Tess:

skriven

Vilken härlig och fantastisk människa som ger bort en seans till någon som är i behov den😊.

74 [email protected]:

skriven

Hej!
Kommer mitt barnbarn Hanna med mamma, syster och mammas nye partner att få drömhuset som de har hittat? Varma hälsningar Gun ♥️


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: