Det går inte lika bra med Yes....

Sådär,  nu har vi skjutsat mamma hem till sitt - och med i bagaget hade hon en jättefin liten gran !
Plus julblommor och en stor låda mat !
 
Vilken härlig vecka vi haft !!
Tänk ändå att man kan ha så kul med sin mamma.
 
Så har det inte alltid alltid...  det fanns en tid när vi jämt var i luven på  varann och knappt talades vid.
Men med åren slipades de vassaste kanterna av och numera har  vi himla kul tillsammans.
 
Mamma fick  en önskemiddag i veckan som gick och önskade kålpudding
En tackar  - för det är ju hyfsat enkelt att fixa.
 
Samtidigt hade jag annat på gång på spisen och sista momenetet blev lite stressigt.. när det skulle ringlas sirap över puddingen
 
 
Och nu förstår ni nog vartåt det lutar !
 
Jag började ringla... just det... med YES flaskan !
 
Jävlar, satan helvete och hela anhanget 😱
 
Sen tyckte jag ändå att jag räddade det hela lite snyggt... och skrapade bort översta lagret.. på med sirap och ingen märkte nånting !
Själv tyckte det bubblade lite i munnen... men det var  säkert  inbillning !
 
Så var det dags för kyrkogårdarna.
Alla skulle få varsin fin julkrans
 
 
Först ut var pappa och eftersom han är begravd i Ask så är det ganska nära dottern i skogen... och hon bjöd hem oss på gryta i trädgården.. med vin och grejor... och det blev riktig fest minsann. 
Om det var kallt ?  Precis på nollstrecken och frost i träden men av kylan märkte vi ingenting !!
 
Sen for vi vidare, glada i hågen  och med allsång i bilen... till mormors grav i Ekeby.
Däirfrån till min bror i Bjuv.
 
Mamma avlämnades och så avslutade vi hos sonen... han bor ju i Helsingborg precis som mamma .Vi träffade honom ute även om han knappast smittar längre men det var skönt att se honom på benen... och så fick han en binge american pancakes... hans favorit.
 
 
Vi var hemma runt 19 snåret.... och grejade brunkål/ köttbullar och skinka och dukade upp ett litet sillbord dessutom.
Sedan slappade vi framför TV:n  och betade av typ fem  asvnitt på en serie
 
Söndag idag... jag ska  skriva lite seanser är tanken, ta en morgonpromenad och planera arbetet inför veckan som kommer.
Somliga dagar får man mycket gjort och jag var så nöjd med min lördag
 
Kram & Kärlek 💖
 
1 LottaS:

skriven

Mamma somnade in i går på morgonen. Vi hade fört henne till en vårdplats dagen innan så tyvärr fick hon inte somna in hemma som hon ville och vi var inte där hos henne. Det gör ont att tänka hur illa hon hade det, speciellt på slutet och att vi inte var där. Så tungt vi har haft det.

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Antal rosor väl det står för tre. "När får jag träffa dig igen"

Den finns svaret väl ifrån igår som jag fick... det stämmer väl?

Ha det bra

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag märks väl igår på henne och hennes sätta. Är trött och gärna stirra in henne så ser jag allt. Och hörs allt också. Jag fattar väl...

Där finns något... men jag vet samtidigt vad vill hon... vet jag inte än...

Det är bara tar tag i en dag för varje gånger?

Ha det bra

4 lilla M:

skriven

Hej Es, kommer jag ännu att träffa L? kram

5 Läroliv:

skriven

Vilket underbart liv du har du Esmaralda. Så vill jag ha det i nästa liv, och med Yes och allt. Tack för att du bjuder på dig själv, du är bäst.

Ha en fin 1:a Advent alla.

KRAM

6 Skorpan:

skriven

Hahhaa, kan inte vara sant att du fick tag på fel flaska ;D. Elände, men det gick ju tydligen också, kanske nåt man kan ersätta sirapen med om den råkar vara slut ;)? Nå nej...

Vilken dag ni hade, effektiviteten på topp o alla var glada o nöjda. Tänk ja hur kul man ändå kan ha med sin mamma o det är väl tur att de vassaste kanterna är bortsipade nu :)! Varför var de månne så vassa?

Sillbord o serier, det ska jag försöka åstadkomma i jul då jag är ensam hemma, sill är ju så gott. Hoppas att mannen också gillar att sitta länge vid bordet o njuta, åtminstone de gånger maten lyckats hyfsat skapligt ;). O det andra gånger än bara vid festhögtider... Njuter han månne av samma saker som jag Es eller är vi totalt olika? Ja sexet ska vi väl ändå gilla bägge ;D?

Igår fick vi "nya" rummet fixat o idag kan de inneboende pynta inför jul. Är det inte första advent också? Ugnen är sprayad med rengöringsmedel o den måste fixas. Den stackarn har fått lida länge nog pga sin lata ägare ;). Mat borde förberedas inför kommande vecka o en promenad tas i nåt skede o utöver detta skulle jag bara vilja njuta o vara... Får väl se hur det går.

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

7 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tror väl jag har vinna mot honom om B kvinna. Jag känner mig på att... jag drömmar om två män som heter pontus och en annan är markus eller marcus... två män kommer från annan läder och från min tidigare livet.

Dom har väl presenteras vem dom är för mig.

Jag förstår väl dom två män har hjälpa mig genom dessa veckor inom mig själv. Två män från min tidigare livet som har hjälpa mig i omedvetenhet.

Förstår du vad jag menar... jag tackar dom... dom kommer finns där när jag behövs...

Stämmer väl?

Ha det bra

8 Alie:

skriven

Godmorgon kära Es,
Vilken fin Lördag ni haft och visst är det en ynnest att kunna umgås så bra med sin mamma.
Jag och min mamma står varandra väldigt nära och jag är så tacksam att hon finns där för mig och jag för henne.

Jag undrar om du kan se något kring vinst i pengar, typ Triss. Jag hade så behövt det just nu?
Kram och mysig 1:a Advent!

9 Bjork:

skriven

Hej min granne under mig klagar på mig att jag klampar när det är mina gamla knarriga golv som låter kommer det lösas sig med den biten?

Kram

10 EPM :

skriven

Låter som en mysig helg!

Idag blir det bakning av lussebullar och lagandes av kålpudding. En hemma-mys dag. Skönt. Igår var det ljuvligt väder och jag och barnen gick till stan, men jag blev väldigt trött i foten (det längsta jag gått sedan operationen)

Nu ska jag fixa lite frukost. Sonen kommer bli väldigt nöjd när han får najad lax till mackan tror jag 😊

På måndag kommer jag stänga in all drama som jag och A haft senaste halvåret i en säck och hutta iväg den. Nu samlas allt ihop i säcken och A gör också "klart", iallafall tror jag han nu förstår vad som menas med det...?

Kram

Svar: najad lax, den är både både gravad och nånting mer ? Min son hade blivit överlycklig :) Kram :)
Esmaralda

11 Dunegull:

skriven

Haha diskmedel 🙈🤦‍♀️

Du har tidigare sagt att detta året skulle bli bra för mig vilken det tyvärr inte alls varit. Ser nästa år bättre ut trots Corona i samhället?

Kram


Svar: Ibland får man vända lite på det... det är ju bra att du klarat dig från allvarliga sjukdomssviter .. nästa år blir ock bättre.. corona har fördröjt allt.. kram :)
Esmaralda

12 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Vilken härlig dag ni hade, var ju tur att kålpuddingen smakade gott trots fadäsen m YES.(fniss) Vad det verkligen ingen som märkte ngt? Härligt o få ett skratt till morgonkaffet. Vilken glädje få träffa sonen igen!

I dag skall jag få hjälp att sortera mina bilder i Datorn. Har blivit en del under årens gång.

Ser du om jag har sådan tur att jag kan tjäna lite pengar på mina foton? Tänkte göra ngra försök i alla fall, det får bära eller brista.

Adventsfika, sport o bastu står annars på min agenda idag.

Ha en mysig första advent alla!

Kram

Svar: Nej ingen märkte något men jag hade ju liksom skurit bort hela översta lagret innan jag tog sirap på ! Klart du ska föröska, det är svårt att lyckas men inte omöjligt... kram :)
Esmaralda

13 Fitnesskillen:

skriven

Godmorgon ez

Låter som en helt fantastisk vecka du har haft med din mamma, det lät lite kul med Yes, men det var bra att du räddade med sirapen 😝

Jag har en nyfiken fråga, det verkar som att jag och hon (som var min tjejkompis) inte lär få kontakt dom närmaste dagarna/ veckorna tänkte mest att det har gått 3 veckor och igår fick jag en känsla att hon tydligen har börjat träffa nån, det var bara en känsla jag fick och en bild i huvudet, så jag tänkte okej hon verkar vara lycklig och det är bra 😊

Men sen fick jag ytligare en känsla till och det var att vi inte lär få kontakt på ett tag, är det att tiden har förändrats? Eller är det så att jag verkligen ska gå vidare med mitt liv helt och hållet nu? Måste vara ärlig att hon börjar minska lite i mitt huvud typ som att det raderas bort minnen 😅

Så vad får du in eller vad ser du? 😊
Tack i förhand 🙏🏼

Kram och ha en jättefin söndag

14 Lotta:

skriven

Låter som en riktigt härlig dag och vilken pigg och alert mamma. Tänk att orka fara runt en hel dag i den åldern. Min mamma är mycket yngre och jättesvag och det går bara utför och hon tynar liksom bort i krämpor. Det är hemskt. Jag hoppas hon kommer vara kvar ett tag till trots allt. Blir det så?

Kram L

15 pearl:

skriven

kan det ha lyckats? minichans?

Svar: Ja en liten chans finns, kram :)
Esmaralda

16 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Så upplyftande att läsa om din dag igår och så härligt med ett skratt så här på adventsmorgonen <3 Jag gjorde kålpudding igår ...men utan både yes och sirap ;-) Vitkål har blivit min nya favorit grönsak .
Skönt att sonen din är på benen !

I natt sov jag i sonens rum och både hundar och jag sov dåligt i morgon kommer hantverkarna vid 7

Något har hänt det är första advent <3
Ha en ljuvlig söndag !

Kram Anki med flock

Svar: Vitkål är himla gott o har man mycket av den varan kan man med fördel finhacka den.. blanda i hackad lök o morot och en grönsaksbuljontärning och låta puttra på spisen... har min ryka syster lärt mig... :) Kram :)
Esmaralda

17 Jossan :

skriven

Godmorgon!

Min lördag blev inte som jag hade tänkt mig. I fredags bytte jag däck och ja som du sa var han irriterad. Han var nästan otrevlig mot mig så nästa gång får pappa fixa det till mig. Han bytte inte ens däcken utan någon annan gjorde det. Det är hans fel att det är såhär inte mitt. Men jag har det bättre nu ändå med T...

Åkte hem till mamma o pappa och åt mat och skulle åkt hem egentligen men mamma o pappa tvingade mig att stanna och ja det gjorde jag. Halv 9 somnade jag på soffan och sov till 9 dagen efter. Det är sjukt. Men det är så pass stressigt på jobb.. 13 pers borta.. det märks..

Igår skulle jag egentligen ha städat men så blev det inte. Var hemma vid 17 och somnade och vakna vid 8.. Men det blir idag istället! Förra året vad vi på adventsfrukost men Corona förstör det också i år...

Jag är inte alls sugen på att ta mig till jobbet imorgon och jobba.. allt känns bara så sjukt jobbigt..
Jag har förberett allt inför kommande 1,5 veckan innan vi kör med julpyssel sista veckan..

Nu ska jag bara hålla mig frisk..

Nä upp och sätta igång så jag kan pynta!

Kram

Svar: Ja är 13 personer borta så märks det !! Låter om att du ha en bra plan, kram :)
Esmaralda

18 Carolina :

skriven

Ser du nån varning för mig, kommer jag hitta kärleken nästa år?

19 Silvertassen:

skriven

Kära Es!
Du är la för go, var de inte någon som märkte misstaget du hade gjort? 😂😂😂🙈

Ser du något spontant kring mig? Kram ❤️

Svar: Nix, men jag hade ju skrapat bort minst en centimeter.... det spontana som kommer upp kring dig handlar om ett positivt möte som du snart kommer att göra, kram :)
Esmaralda

20 Jossan :

skriven

Fick svaret från min NO tenta.. underkänd igen... dock 3p från godkänt denna gången.. kommer jag klara den nästa gång?

Hur blir det med den delen jag missat? Kommer den bli godkänd snart?

Kram

Svar: Ja nu får du ligga i, och du kommer klara det nästa gång, kram :)
Esmaralda

21 HS:

skriven

Något för dig Es som längtar efter att resa? ;)

https://www.svd.se/gunnar-flyger-flera-ganger-i-veckan--i-koket

Kram

Svar: Ha ha ha, och gott om plats har han också :) kram
Esmaralda

22 2020:

skriven

I flera dagar bad jag universum om en annan lärare än just den personen. Men nu såg jag att jag skulle få den stränga och jag var nervös innan och nu är jag ännu mer nervös 😅 kommer hon vara rättvis? Man blir ju så himla klumpig när någon stor och glor på en och ska examinera en.

Kram

Svar: Ens egna hjärnspöken kan ställa till med problem så låt inte detta ske.. kram :)
Esmaralda

23 Nenna:

skriven

Hej Es,
Underbart att du haft en sån fin vecka med din mamma.

Min exman har fått covid och barnen är hos mig. Det ena har lite halsont men är pigg annars. Nu går jag bara och väntar och känner efter men hittads har jag inte känningar. Ser du om det finns möjlighet att jag klarar mig? 😊
Kram 🤗

24 En Ängel med stort hjärta:

skriven

Gomorron Es!
Jag legat svårt sjuk sedan i torsdags! Tog covid-19 test i fredag o får besked imorgon lång väntan...

Har haft så mycket sorg o elände runtomkring mig en längre tid och jag ber dig inte sia om min sjukdom! Jag undrar bara om du kan se någon ljusning på min väg snart det här är lite för många prövningar o till vilken nytta? Jag är orkeslös o vet inte ens om jag kommer att fira julen i år!


Kram med stort hopp om ett svar kära du så dåligt jag mår!

🙏🥺😢❤️🍀✊

25 Skorpan:

skriven

På fredag ska jag presentera budgeten o före det ska jag skrapa ihop allt material inför vårt distansmöte. Hur tror du det går Es, går jag ut med äran i behåll eller nåt annat? Lite nervös...
Kram Skorpan

Svar: Ha framförhållning och var så exakt du kan och det kommer gå fint.. kram :)
Esmaralda

26 En Ängel med stort hjärta:

skriven

Men kära Es!
Ser du verkligen ingen ljusning på min väg?
Hur ska jag tolka det att det fortsätter på samma bana? Det är det ingen som orkar med

Snälla får jag be om ett lite svar

Kram igen🙏❤️

Svar: Det kommer bli bättre.. när jag ser framåt så visar tecknen att det kommer spåra in positivt framöver.. kram :)
Esmaralda

27 Snödroppen:

skriven

Godmorgon❣️
Men alltså förlåt...jag garvar ihjäl mej, yes istället för sirap😂😂😂jag döööör långsamt!!! Tur ingen märkte nåt i alla fall och det kanske löste upp lite fett i magen😜
Vilken härlig vecka ni haft, ni har så kul ihop! Och skönt att sonen är bättre och på bena! Här adventsstökade jag igår, hängde gardiner, fixade stakar och stjärnor och bakade saffransbullar. Hann även med lite impulsinköp på stan.
Jag vaknade imorse och det var vitt på hustaken, några stilla snöflingor faller utanför fönstret, så fint! Min hjärtevän hörde av sej igår, kommer vi planera nåt tillsammans tror du för nyåret? det hade ju varit trevligt. En riktigt fin advent önskar jag dej nu🌟💗

Svar: Mysigt :) Ja, det ser ut som om ni planera någonting för nyår... kram :)
Esmaralda

28 Fjärilen :

skriven

Frost ute och levande ljus inne det är 1.a advent 🌟Känner mig orolig att jag inte kan komma tillbaka till mitt jobb som jag är sjukskriven ifrån , vad händer ? Kommer det bli enkelt att få ett annat jobb ? Kan mina chefer komma med förslag???

Svar: Det kan dröja lite och bli lite oroligt en period men det kommer lösa sig.. kram :)
Esmaralda

29 Helena Ir:

skriven

(24) Ängel med stort hjärta; sänder dig lite healing under dagen, och önskar dig ett snabbt tillfrisknande!
Kram <3

(1) LottaS, känner med dig,döden kommer så snabbt ibland, varm kram med healing i <3

30 lilla m:

skriven

Hej Es, kommer jag att träffa L igen?

31 Tröttsamt.:

skriven

Kommer jag bli av med detta elände? Fick en kräm utskriven som jag inte orkar ta mer. Det svider bara.
Får jag en remiss hem och kommer läkarna att hjälpa mig?

32 Bbv:

skriven

Hej e

Vad fick O att kontakta mig igår när han är mitt under en sorg? Kram:)

33 Michaela:

skriven

Vilken underbar lördag och skönt att få komma ut i livet igen :)

Glad första advent och en dag försenat GLAD LILLA JUL till alla finnländare i bloggfamiljen! Och till er andra som nu inte förstår nånting så betyder det att idag kommer småtomtarna med paket i Finland :) Jag bor ju i Sverige men mina föräldrar har hållt kvar denna mysiga tradition och det är jag glad över :)

Några har frågat om de ska strö lite salt på sina Fjärilar så undrar om det är något jag behöver göra? Tycker att hon känns stark , lycklig och nästan som att hon laddar för något men du är proffset Es :)

Går jag längs rätt väg mot bättre tider som du har sett?

Kram

Svar: Det visste jag inte, så roligt att småtomtarna kommer i Finland idag :) Jag tror inte din Fjäril är i behov av salt, inte än i alla fall.. kram :)
Esmaralda

34 Lady:

skriven

Hej!

ser du varför allting jämt skiter sig för mig?

35 Cecilia:

skriven

Haha ibland går det lite för fort vid matlagningen. Låter som ni fick till en mysig och produktiv dag.

Jag hittade en annons på en elcykel som är lik min som blev stulen. Några detaljer som skiljer dock, t.ex att det inbyggda låssystemet är bortkapat (kan det vara för att jag har nyckeln till låset..?). Något som får mig att tveka är att jag har kvar batteriet men det stod att batteri och laddare ingick. Tycker fortfarande att det känns skumt då personen hade 3 cykelannonser uppe och när min kille frågade om man fick med kvitto så fick han inget svar.. Jag har accepterat att cykeln är borta nu och det känns inte värt att luska vidare i detta, men av ren nyfikenhet skulle jag vilja fråga dig om du ser om min teori stämmer? Kramar

36 <3:

skriven

Hejsan, min syster har blivit lugn och trevlig mot mig. Vad har hänt?
Hon äter väl inga tabletter som gör henne såhär lugn osv??

37 Ia:

skriven

Hej
Vilken härlig dag du måste ha haft igår.
Här advents städas det, fram med ljusstakar och tomtar och lite julmusik, än är man inte less på musiken.

Många tankar runt jobbet, det är så tyst om tjänsten, är den tillsatt eller har jag fortfarande en chans? Vill så gärna ha den!

Ha en trevlig första advent
Kram

38 Browallia :

skriven

Oooops! Vilken tur i oturen att du kunde rädda kålpuddingen ifrån fadäsen med yes. Jag är lika dan själv med att lyckas med sånt som aldrig tycks hända andra för utom dig och mig. Ett sommarlov i tonåren skulle jag och en vän göra cykelutflykt och ha matsäck med oss. Flaskan jag skulle ha saft i hade inte används på länge så jag diskade ur den lite snabbt. När det så var dags att äta matsäcken var så törstig av allt cyklande tog jag en stor klunk av saften... som smakade pyton så jag spottade ut den lika snabbt igen och ut kom saft som löddrade!! Jag hade inte sköljt ur flaskan tillräckligt ordentligt när jag diskade den. Det var Yes med citron, i flera år efter hade jag svårt för att dricka drycker med citronsmak för jag tyckte det smakade diskmedel :D

Jag har firat julen ofrivilligt ensam de senaste åren, trodde det skulle bli lättare för varje år men det är precis tvärsom i år har jag ingen lust alls och skulle lika gärna strunta i julen helt och hållet trots att jag älskar julen. Inte hjälper det att tänka på att många tvingas fira jul ensamma i år. Corona eller inte hade ju inte gjort någon skillnad för mig. Kommer jag någon gång i något sammanhang få uppleva att jag tillhör en gemenskap där jag är lika självklar del att ingå som de andra?

Nä så här deppigt kan jag bara inte ha det, dags att kavla upp ärmarna och spotta i nävarna, på med julmusik och fram med adventspyntet. Ikväll blir det tända första ljuset och dricka glögg till premiären av säsong 3 av Sjuksystrarna på Fredenslund


Svar: Så lätt att göra bort sig :) Visst kommer du att få uppleva gemenskap i framtiden, helt klart !! Kram :)
Esmaralda

39 Fjäril:

skriven

Hej,
Ser han ut att förstå allvaret och åker imorgon eller borde jag förtydliga? Synd att det blir såhär, kommer å bli jobbigt, men känner ändå det är det bästa beslutet för mig och han behöver ta ansvar för sin egen situation.. Hur ser det ut att bli?
Kram

40 AnnaK:

skriven

Kålpudding med yes 😂👌

Kommer jag alltid ha såhär taskig ekonomi? Har ju inte ens råd att separera även om jag skulle våga ta tag i det. Känns hopplöst.

Kram 🤗

41 Rebecca :

skriven

Kommer Tobias och mitt förhållande fördjupas på något sätt? Tex flytt ihop, förlovning 💕

42 Moms:

skriven

Hej ser du någon kille från mitt förflutna försöka komma tillbaka i mitt liv?

Kram :)

43 Camilla:

skriven

Hoho YES flaskan stod lite för nära. Tur att ingen märkte något😀 En härlig lördag för dig och familjen. Skönt att sonen din är bättre. Får önska en trevlig första advent. Nu får det undan minsann. Gråmulet och migrän hela natten så blir vila.

En kortis: Glömd eller saknad?

Stor kram!

44 Boudica:

skriven

Ja jag har problem här, vill få till så mycket, men slutar med att får knappt något gjort! Och det är något jag inte vill, och trivs inte med. Varit för många slöa helger nu på senaste!

Den där bok-granen i går, nu vet jag vad jag kan göra med alla mina böcker! haha Har så många att de ligger lite här å var. Och hyllan är överfull.

Es, jag var på kurs för ett tag sedan, sedan dess har en annan deltagare dykt upp i mina tankar från och till. Men jag fattar inte riktigt varför, har ingen fysisk eller emotionell attraktion. Men det finns pusselbitar som jag känt på mig från innan som passar ihop där också. Så det känns som denna person har en mening i mitt liv. Men vad kan det handla om, ser du något upplysande om detta?

KRAM!

45 Skorpan:

skriven

Jösses att man ska vara lat. Tänk så mycket enjlare det vore om en stödade sin ugn lite oftare ;). Nåja, efter idogt gnogande är spisen + närliggande omrpdennrena. Klapp på axeln o följande ugn är en som rengör sig själv...
Kram Skorpan

46 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Trevlig första advent ✨Nya restriktioner och nedstängningar (i Finland).

Känner mig så nedstämd och sorgsen, fast jag brukar älska julen och hela december månad. Nu känns det som att jag bara vill krypa ner under täcket och stiga upp då coronaskiten är över.

Kommer vi ens iväg på vår lilla tripp till Lappland?

Kram

Svar: Chansen finns fortfarande att ni kommer iväg och om inte, då prövas man och många prövas i dessa tider....man får försöka tänka och ta till sig att det kunde varit mycket värre... och bättre tider kommer ju, ganska snart dessutom, kram :)
Esmaralda

47 Nenna:

skriven

Hej Es,
Kan du de om det finns chans att jag klarar mig från att bli smittad av covid. Just nu väntar jag bara på att jag ska bli sjuk då min exman har konstaterad och barnen har varit med honom men är hos mig nu. De har lite halsont.

Kram 🤗

48 SusanneAmalia :

skriven

God Första advent..

Yes!!! Säg ja till livet..

Men håller med.. Det går inte alltid likabra med Yes!! Sirap är ju vid vissa tillfällen ett bra val..

Tack för svar häromdagen har funderat på vart jag ska flytta.. Men jag vet innombords..
Man hittar alltid hem..

Önskar alla en underbart magisk första advent.. 💕 💗

Svar: Ja, lyssnar man inåt så hittar man alltid hem, det har du så rätt i, kram :)
Esmaralda

49 Smulan:

skriven

Vad mycket du hunnit med och roligt att du kunnat träffa några av det dina.
Här har granen pyntats.

Blir husdrömmen sann nästa år?
Glad första advent

Svar: Den möjligheten finns absolut, kram :)
Esmaralda

50 åsa:

skriven

Hej E!
Undrar om pengarna kommer att komma från C?
Börjar bli lite segt nu.
Kram Å

Svar: Räkna med att det kan dra ut på tiden, kram :)
Esmaralda

51 Jossan:

skriven

Detta är ju helt sjukt. Jag la mig i sängen för att at en paus i städandet oss somnar. 1,5h men jag antar att det är stressen som är omkring mig nu för jag har ingen ork till något just nu. Bara få ligga i sängen hade varit min dag typ. Hade önskat man kunde det.

Ytterligare två på jobbet som är positiva.. Den ena är dock friskförklarad men kommer stanna hemma en vecka till ändå. Den andra ja... De vet jag inget om. Misstänker dock ytterligare en som är positiv men vi vet inte. Kanske får veta imorgon.

Mitt under min städning skulle jag stänga min dörr till städskåpet och dörren trillar av! Snälla kan inte T bara komma med förslaget att vi kan bo tillsammans?

Har idag gjort en instagram till min nisse som bor på jobbet. Jag har egentligen ingen ork till det i år men det är lika bra ändå..

Dags att fitta orken att fortsätta...

Kram

52 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du något Esmaralda från euro jackpott för kommande året 🙂

53 Mth:

skriven

Hej!
Kan du inte skriva ett blogginlägg om hur du gör dina seanser? Hur lång tid en Seans brukar ta, vad är det hemskaste du varit med om när du gjort en Seans, vilka är det som ger info till dig om alla frågor, är det dina egna guider..med mera..
Skulle vara intressant att veta hur allt går till.
Kram!

Svar: Bra tips, ett sådant blogginlägg kommer... kram :)
Esmaralda

54 Mercan :

skriven

Esmaralda ska jag träffa nogån rik under nästa år och hjälpa min bror med pengar till att shöpa legenhet Esmaralda 😊

Svar: Det ser svårt ut, bäst är om din bror själv kan planera och spara, kram :)
Esmaralda

55 <3:

skriven

Glad första advent.
A sa att han älskar mig igår flera gånger och även imorse. Menar han det ?
Vi har våra dalar upp och ner men tror det kommer bli bra nu och att ingen av oss vill vara utan den andra. Tror vi båda vill ha ett lite lugnare liv nu tillsammans.

Svar: Ja jag tror han menar vad han säger men det innebär ju inte att det går på räls, kram :)
Esmaralda

56 ullie:

skriven

och allt som går bra med yes :=)

ja alltså va har man huvudet i bland
hoppas nu du får en fin start på veckan kram

57 Mercan :

skriven

Esmaralda min bror är självständig jag tror om jag träffar någon rik och jag vill hjälpa honom med pengar till att shöpa legenhet min bror ska inte ta emot det tror jag men om jag kan hjälpa min family med pengar bara, jag är ledsen för jag kastade trissen med tre klöver, du visste att det är något 😊Ser du Esmaralda om jag kommer att hjälpa min family med pengar om jag träffar någon rik 🙂Ser du någonting Esmaralda 🤗 du ser verkligen och hjälper alla, tack Esmaralda

58 Mercan :

skriven

Esmaralda du hade svarat att lägenhet det kommer. Jag tror min bror ska shöpa själv, jag tror inte han ska ta emot hjälpen med pengar om jag träffar någon rik 🙂 men ser du Esmaralda att jag ska hjälpa min family ändå😊♥️🤗😊

59 Zinnia:

skriven

Hej! Undrar om jag kommer träffa en ny partner, och isf när?
Kram från Simone

60 Vitlilja :

skriven

Är jätte högljutt i den nya lägenheten jag flyttat till, kan inte sova på nätterna, kommer det
minska eller kommer jag vänja mig?

61 mamma:

skriven

😂👌
alltså, ibland skrattar jag högt när jag läser dina blogginlägg!

62 Zinnia:

skriven

Hej!
Undrar om jag kommer träffa en ny kärlek? Isf när?
Kram från en söm längtar💞

63 Nenna:

skriven

Hej Es,
Kan du de om det finns chans att jag klarar mig från att bli smittad av covid. Just nu väntar jag bara på att jag ska bli sjuk då min exman har konstaterad och barnen har varit med honom men är hos mig nu. De har lite halsont.

Kram 🤗

64 Nenna:

skriven

Hej Es,
Kan du de om det finns chans att jag klarar mig från att bli smittad av covid. Just nu väntar jag bara på att jag ska bli sjuk då min exman har konstaterad och barnen har varit med honom men är hos mig nu. De har lite halsont.

Kram 🤗


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: