Talismaner söker hem....

 
Det dröjer till våren och  innan det är dags för  en kull nya talismaner men i dessa tunga tider har somliga det svårare och mer ensamt än andra.
 
Därför har jag tagit mig an två extra talismaner...  och just nu är  jag i färd med  ge dem innehåll  som beskydd, glädje och  hälsa.
 
Plus att du får lägga en egen önskan i talismanen också.
 
Jag tänker att det finns några därute som är i  extra behov av en talisman just nu.
 
Vill du ha en av dem  så  kommentera varför.
 
Tävlingen varar som vanligt till kl 24 i natt och i morgon presenterar jag vinnarna.
 
Talismanerna så ivriga att få komma hem till sina nya ägare !!
 
Lycka till 💖
 
Kram & kärlek
 
P.s. Idag besvarar jag inte frågor.
 
1 Lydia💕:

skriven

Oh den vill jag vinna känner mig deppig och ensam och lyckas inte nå mina mål och drömmar finns nog dom som har det värre jag vet det men skulle bli så glad
Kram Lydia 💕

2 sus:

skriven

hej
vill tävla...
love sus

3 Jeanette :

skriven

Skulle jättegärna vilja vinna en talisman i dessa tider. Har det tungt privat och som distriktssköterska har jag en tung arbetsbelastning under rådande pandemi. Kramar ❤️🥰

4 HuldaMaräng:

skriven

Godmorgon!
Jag tycker det känns tungt nu. Jag har svårt att sova om nätterna och igår förlorade jag min bästa vän. Jag vet inte om det kvalificerar mig till att vinna en talisman, men så ser mitt liv ut och jag vill gärna vara med i utlottningen för jag skulle vilja ha mig ett ledljus genom detta.
Stor kram

5 Skorpan:

skriven

Lycka till alla ni som deltar!

Jag står över, är dålig på talismaner o de brår dåligt på mig så ;)... Lite samma som med healing...

Första dagen i lokaltrafiken idag, får se hur det artar sig? Inte åkt tåg sen i augusti då cykeln var på reparation o inte kan jag påstå att jag saknat det heller, gillar friheten med att cykla.

Idag behöver jag be om hjälp från högre makter också, måste få nån bukt med budgeten ;). Med tanke på tidigare liv borde det ju inte vara svårt men det är kanske där skon klämmer, vad tror du Es, är det det som gör det så svårt med budgeter o bokföring? Vill liksom inte bli till något med siffror i den vägen ;) o är ju inte värst intresserad heller...

Skulle gärna ha blivit kvar i sängen, men nej...
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

6 En Ängel med stort hjärta:

skriven

Gomorron kära Es!

Så rart av dig🙏❤️

Den talismanen önskar jag av hela mitt hjärta att vinna✊🍀✊🙏
Jag o mitt barn är inne i en mycket tuff tid sen ett bra tag tillbaka. Sjukdomar, sorg o bekymmer har avlöst varandra o ibland är det svårt att se en ljusning. Ensamheten pga pandemin o minskad rörelseförmåga av mina cancermediciner är väldigt tuff.
Kanske hade denna Talismanen hjälpt mig/oss bättre o se dagen i ett varmare ljus. Jag hoppas o ber för att den ena hamnar hos mig! Jag är i stort behov av lite tur o trygghet nu för att orkar tampas med allt annat🙏💞✊🍀✊
Kramisar från en kämpe!

7 Läroliv:

skriven

SÅ VACKERT.

Hej Ezmaralda, har en fråga om OK. Hade tid hos psykolog i måndags, men blev inget då hon tyvärr blivit sjuk. Undrar om du kan se om hon har fått Corona och om du om möjligt kan se när det kan bli aktuellt för ny tid. Andra patienter hos henne har ju förstås också fått återbud.

Kram

8 Camilla:

skriven

Vill väldigt gärna vinna en talisman för jag behöver mer glädje i mitt liv, som alltid ser lika ut och grått...! KRAM

9 Lotta:

skriven

Jag skulle vilja ha en talisman för den kanske skulle kunna hjälpa mig att hålla hoppet uppe. Det här är ett av de tuffaste åren i mitt liv och jag vill verkligen vinna.

Kram L

10 Katten:

skriven

God morgon!

Jag vill vara med och tävla om en talisman.

Av alla tidigare talismaner som jag haft genom åren har ingen gått sönder förrän Fjäril gick mitt itu. Du skrev att Fjäril ändå skulle fungera om delarna satt ihop mot varandra, så jag satte de isärbrutna vingparen mot varandra och hade dem i ett band runt handleden tillsammans med Lady.

Det funkade fint tills för några veckor sedan då ena vingparet och Lady plötsligt var borta och nu har jag bara ett av Fjärils vingpar kvar, och jag antar att hon därmed inte längre fungerar. Jag är så ledsen för det för jag skulle verkligen behöva en talisman som fungerar.

Önskar alla en fin dag,

Kram

Katten

11 Misstjejen:

skriven

Hej

Har jag tolkas rätt om B kvinna igår kväll? På våra chatten...

Ha det bra

12 Zarita:

skriven

Hej! Esmaralda
Ja det vill man ju verkligen ha! Inte för att jag har det svårt utan kanske få kraft till hjälpa andra med!
En talisman ! 🌟 Och önska att det går bra för nära o nära ! Kram🤗😃

13 Jossan :

skriven

Godmorgon

Jag vet inte vad det är med mig. Jag är konstant trött. Somnar när jag kommer hem och sover minst 2h för att sen somna igen.. vaknar upp och är helt slut.

Det är så stressigt på jobbet just nu...!

I helgen ska jag försöka få ordning på lägenheten och i källaren för den ser fruktansvärd ut! Och sen tvätta på det.

Hur kommer det bli? Kommer man våga ta vaccinet?

Kram

14 Skrållann:

skriven

Hej!
Så fint av dig att göra så;)
Ja nog för att folk mår dåligt och ensamheten att satt sina klor i många.
Igår tyckte jag det var extra påtagligt och oroligt. Lite folk som kom och handlade, mörkt och trist ute och så hade jag kontakt med min gamla arbetskompis som jobbar på vår infektionsavdelning. Inget upplyftande något av det. På kort tid har tre personer runt mig avlidit i covid-19. Visserligen var alla gamla men det är ändå viruset som tog kraften ur dom. Idag ska min pappa göra en MR av sitt huvud som uppföljning av hans covid-19-infektion. Man lever 24:7 med detta och ändå är det så många som inte verkar förstå allvaret i det hela. Det är svårt att inte vara orolig för framtiden.

Kram❤️

15 <3:

skriven

Vad är det för problem min syster har i magen som gör att hon får så mycket acne? äre det matsmältningsenzymer? mjölksyrebakterier? Kommer hon bli av med det om hon äter så som jag säger?!

16 EPM :

skriven

Godmorgon!
Fint av dig!❤️
Jag skulle vilja ha en men känner att det finns de som har större behov än jag just nu. Jag avvaktar till våren 😊

Känns som att stormen dragit förbi nu, stormen i min och A:s relation.
Idag ska jag ta av gips och bort med stygn! Ska bli så skönt!

Nu börjar planerna kring jul och nyår och ev har jag hand om vår "son" (A:a katt) under julen. Han får hänga med hit. Kommer detta funka bra...? Jag är orolig över att det inte ska funka...

Kram

17 SarA:

skriven

Känner att jag skulle behöva lite extra beskydd.
Hade gärna velat vinna en talisman. 🙏☘️❣️
Kram

18 SusanneAmalia :

skriven

God morgon..
Jaaaaa vill vara med i täävlingen. Tycker att jag ger och önskar det bästa för alla.. Ger gratis healing massage KS Hypnos.. Men det räcker inte.. Min mamma säger.. Du bryr dig inte om mig.. Så berättade jag vad jag vad jag hade gjort.. Jo det stämmer men det gills inte för jag har inte bett om det.. Min son säger att jag har gett för mycket till honom..
Jag kan göra listan lång.. Alla vill ha allt gratis och nu..
Jag har tappat glädjen.. Måste hitta glädjen att i att ge.. Kändees så självklart.. Men det är så massivt svart att jag är lite vilse.. Så jag vore så djuot tacksam över att få en talisman som är för mig.. För att hitta tillbaka till glädjen att ge..

Alla är vana att få lite mitakel av mig men rastnar det lite..

Önskar alla en underbar dag fylld med kärlek och gläde..

I dag är jag kock ute i skogen vid mastarbete..

Oxfile potatisgraräng pepparsås mango och melonsallad..
Kaffe och stickybuns..
Lagat på grill ute i skogen i regn.. Livet ska levas..

Kram och kärlek...

19 Miltons Mamma :

skriven

Jag hoppar ivrigt över att få vara med i "kampen" om en talisman. Min ladybug har inte fungerat alls måste jag säga.
Mitt psykiska mående är under 0. Ingen motivation, ingen ork, tappat livslusten och livsgnistan. Trött och bara... Livlös.

Jag önskar av hela mitt hjärta vara med i utlottningen av en talisman ❤️

Kjam ❤️

20 mona:

skriven

Haft en tung höst med hälsoproblem och ensamhet. Tror att jag skulle bli hjälpt av Talismanen.Att se framåt med tillförsikt

21 ängeln:

skriven

Vill vara med och tävla om en av talismanerna! Jag behöver extra energi och medgång efter en tung period på jobbet med flera tråkiga och smärtsamma händelser. Jag har blivit sjuk av det och jag lider även av att en nära anhörig till mig har fått cancer. Kram

22 2020:

skriven

Godmorgon!

Mina känslor kring skolan går väldigt upp och ner. Ska jag fortsätta eller inte? Det handlar om osäkerhet och att gamla tankemönster tar över lite. Mitt mål var alltid att plugga till detta och jag lyckades komma in. Du har även sett detta yrke i mina tidigare liv så varför upplever sån oro kring det? Vet ju själv svaret men ibland vill man höra från utomstående.

Kram

23 Snödroppen:

skriven

Nej men oj, vilken överraskning!! Hade ju varit superkul att vinna för och få in lite extra glädje och uppmuntran i denna vardag som nu råder! Den skulle också tillföra extra energier så relationerna runt omkring mej skulle förbättras till dom två som saknas mej.

Det är verkligen en grå dag idag, orkade knappt ta mej ur sängen men så kommer man till jobbet och det flödar glada energier och man blir ju bara så glad, vi skojar och stojar med varann. Kommer dom positiva energierna även flöda framåt kvällningen så jag får träffa mitt trevliga kvällsnöje? Känner han att känslorna börjar gå åt rätt håll?
Önskar er en härlig lillelördag och hoppas sonen din mår bättre...
Kram❤️

24 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Vilken julklapp ! Du är fantastisk Es <3
Vad behövs mer i dessa mörka tider än glädje beskydd och hälsa !
Jag tror vi alla behöver det .
Är gärna med <3

Var orolig för sköterskabesöket på Fredag men si det ska skötas via videolänk ! Allt för att jag som riskgrupp ska skyddas ! Tekniken är fantastisk !

Kram Anki med flock

25 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Vilket fint initiativ, det finns de som har mycket större behov av ny talisman än jag, jag står över tävlingen och hoppas de hittar sina ägare!

Novembergrått och dagen rullar igång, aktiviteter till tusen för att hålla humöret uppe!

Umgås överhuvudtaget inte med ngn, försöker vara ute så mkt som möjligt och byter ngra ord med grannarna på avstånd. Kör och handlar, givetvis med mask o håller avståndsregler.

Lider o känner med alla som beskriver sin ensamhet här på Esmaraldas blogg, det är så jobbigt, sitter själv i samma sits och längtar bara efter träff med min soulmate. Vi får hålla ut, finns ju inget annat att göra!

En knasig fråga, men ser du om min soulmate gillar sport, jogging , cykling etc. Drömma kan man ju..............

Återigen ett stort tack för allt vad du gör för oss här på bloggen Esmaralda. Dagens höjdpunkt att läsa din blogg på morgonen med kaffebaljan i högsta hugg.

Har laddat ner massa bra musik från 70 talet med go i och nu är det bara på med jympadojorna och jogga minst en mil!

Kram!

26 Dunegull:

skriven

Stort lycka till!

E- lever ens min fjäril? Har inte sett något positivt eller något på gång utav det jag önska. Hur ser du kring det? Kommer det hända eller det är bara att släppa?

Kram

27 MN:

skriven

Så fin den är! Vilket smycke :)
Kan den hjälpa mig att "landa", finna ro i mitt inre och att hitta min nya livspartner så är jag gärna med och tävlar. :)
Kram <3

28 Fitnesskillen:

skriven

Godmorgon ez

Jag hade varit så glad om jag hade haft en talisman eftersom jag vill känna mer glädje och beskydd från all negativa och vill bli mer balans i mig själv och sen vill jag önska mig en sak men kan ej skriva de här, men jag känner iaf att jag inte är helt stabil i mig själv och är lite smått obalans, jag känner att talisman halsbandet hade kunnat hjälpa mig så att jag känner mer glädje och känner mer beskydd och att den kanske hade kunnat hjälpa mig så att jag blir stabil mer och balans och även få en bra hälsa

Sen är det inte bara de, jag hade nog känt mig bekväm med jag hade haft en sån talisman, jag har alltid önskat mig att hitta sånt men vet ej vart man kan få tag på dom, när jag först såg talisman halsband så kände jag att jag vill så gärna ha en för att det hade nog hjälp mig att må bra i mig själv mer och få en bättre hälsa 😊

Vart kan man annars hitta en sån? Om det nu skulle bli att jag inte blir lycklig lottad att få äga en sån 😊

Kram 🙏🏼

29 C:

skriven

Godmorgon!
Blir alltid så glad när du är i full färd med talismaner, även om jag inte alltid behöver så brukar jag kolla på bilderna du lägger ut på dem och filosoferar var de kommer att hamna, vem som kan tänkas behöva dem och vad talismanerna kommer jobba för.
Jag satte ihop Kingen i ett annat halsband och döm till min förvåning den dagen när jag upptäckte att Kingen hade snort in sig i kedjan så bedrövligt att jag inte kan tråckla av honom (ja, det är en HAN för mig ;)). Inte heller kan jag få av metalltaggen som jag har på halsbandet heller om jag inte tar i med våld men inte värt det harranget. Så, Kingen får hänga där så länge han vill, eller åtminstone tills jag få tålamod nog att sitta i lugn och ro och försöka reda ut råttboet, haha...

Jag skrattar lite inombords fortfarande åt min önskan om "bättre ekonomi" som fick följd att jag fick samtal om permittering, förhoppningsvis kommer det in lite förbättring i slutet på veckan så man klarar sig till löning <3

Kram till er!

30 Kristin:

skriven

Dette er veldig generøst av deg, kjære Esmaralda.

Dette med corona tar i fra en så mye av det som er bra i livet, ikke minst det sosiale.
Til tross for coronasituasjonen, føler jeg meg heldig som har mine hunder og en vakker skog å tilbringe tid i. Dette gir så mye-
Jeg vet det er mange som ikke er så heldige i dagens situasjon, så jeg skal ikke være med å tävle denne gangen.
Den som vil få Talisman er heldig, for disse kan utrette underverker. Lykke til.
En god dag ønskes. KRAM!!!

31 Hedwig:

skriven

Vilken kul tävling!
Jag skulle vilja ha en för att jag inte mår så bra och haft många motgångar i mitt liv. Jag är helt ensam också, utan stöd av familj eller släktingar. Trots alla problem har jag aldrig gett upp och kämpat som en tiger. Det gör jag fortfarande men Coronakrisen/diktaturen som uppstår här har börjat knäcka mig helt och jag är mycket rädd för framtiden. Jag behöver alltså extra stöd så att jag kanske även kan stödja andra bättre i dessa turbulenta tider!

32 Eclaten:

skriven

Hej!

Jag vill gärna ge en talisman ett hem. Jag är så spänd på vad en talisman kan göra och känner mig lockad och fascinerad.

Jag har haft det eländigt länge nu, men vem har inte det? Jag skulle vilja ha talismanens hjälp att komma på rätt väg igen och finna tillbaka till glädje och framtidstro <3

Jag håller mina tummar hårt att en talisman vill komma till mig <3

Kramar
Eclaten

33 Åsa:

skriven

Vill ha en för att jag kämpar med psykisk ohälsa och ståemot överdos

34 Nornan:

skriven

Min dotter behöver verkligen stöd och hjälp av en talisman då hon sen länge går igenom en väldigt svår tid i sitt liv som hon inte kan påverka själv.

Hon behöver tro, hopp och TUR!

Ljus & Kärlek

35 Dunegull:

skriven

Hej, har nu jagat på chefen om löneförhöjning precis som du skrev att jag nog blir tvungen till. Vi ska prata om det nästa vecka på vårt individuella möte. Ger det någon utdelning?

Kram

36 Helena Ir:

skriven

Idag är jag med och tävlar, behöver extra energi för sånt jag har framför mig. Kroppen strejkar också just nu.

Kram

37 Carina:

skriven

Vilken underbar överraskning. Jag vill gärna ha en talisman som ska vara till min mamma som har stora problem i sviterna efter corona. Hon är 70 plus och har varit inlagd en månad och har svårt att gå och ta hand om sig efter att hon frisknat till från coronan. Kram

38 Trolltanten:

skriven

Jag ryser när jag ser talismanerna. De är oerhört kraftfulla. Jag vill gärna ha en av dem eftersom jag är väldigt ensam och deprimerad.Min son i USA kan inte komma på besök och jag kan inte åka dit och några andra släktingar har jag inte så det blir en ensam jul. Jag försöker vara stark men de är inte lätt alla gånger. Går och handlar tidigt om morgonen och då handlar jag också till en ensam äldre dam också som är psykiskt sjuk och inte kan ta hand om sig. Jag har larmat myndigheterna men ingen bryr sig och jag försöker se så hon har det viktigaste hon behöver och hoppas hon får hjälp snart. Du är så snäll Esmaralda som ger oss detta. Kram och tack och hälsningar till alla.

39 Louise:

skriven

Är med och tävlar. Känner att livet inte är speciellt rättvist mot mig just nu. Konflikter på konflikter.
Håller tummar och tår att jag har turen att vinna en av dem.

Ha en fin dag. Kramar

40 Lillemor:

skriven

Jag hoppas få en av dessa underbara talismaner som kan hjälpa mig mot ensamhet och utsatthet. Jag lever efter ett schema varje dag för att alls få något gjort. Kramar.

41 SolBritt:

skriven

Hoppas på vinst. Har nyss tillfrisknat från corona, blivit av med mitt jobb och brutit axeln när jag föll i trappan. Kramar om.

42 Dina:

skriven

Gomorron alla!
Ja, vem vill inte ha en talisman just i år!
Min sista Fjäril 🦋 talisman försvann ju hemma efter en natt i sängen ☹️
Jag som såg fram emot hennes krafter.

43 AnDa:

skriven

Hej Ez <3

Oh så fint av dig att du tänker på oss.
Jag fortfarande ensam... möter ingen som vill dela med mig sin kärlek och vill se mig också, inte bara själv vill bli sedd. När möter jag kärleken, min själfrände, vill leva i partnerskap.
Min arbetsgivare flyttar mig från min plats, ansvar nu utan att jag blev tillfrågad... det gör mig ledsen och få frågor snurra i huvet... Varför? Jag har frågat henne men får inget svar och inte ens få veta med vilka jag ska jobba med på det nya platsen.
Sonen skämtar med studier och ekonomin och jag önskar att kunna se honom oftare.
Jag tvingas att gå ner i arbetstid och det kommer ställa till lite med.
Önskar att amuletter skulle komma till mig och ge styrka och vägleda mig, dra till mig min själfrände nu <3 <3
Må så bra Esmeralda <3

44 Läroliv:

skriven

Sorry, såg inte att du inte besvarar frågor idag.

Kram

45 Anna E:

skriven

Hade verkligen behövt en talisman med beskydd, glädje och  hälsa som du laddar dessa med. Min talisman försvann ju plötsligt och konstigt för ca 1 år sedan. Den kanske kunde ordna till saker i mitt liv. Vill definitivt vinna, hoppas :)

46 Alie:

skriven

Jag önskar vinna till min barndomsvän.
Hon har gått igenom omfattande tragedier genom nästan hela sitt liv, både kring sig själv och hennes familj.
Jag skulle så önska henne styrka att orka gå vidare, det gör hon knappt nu.
Så jag håller mina tummar för henne! 💫
Kram

47 Mimi:

skriven

Hej!

Ja vill gärna vinna! Jag är arbetslös, inga vänner, ingen inkomst, värdelös. Jag vet att man inte ska klaga finns alltid någon som har det värre men en Talisman skulle kanske göra livet lite lättare att leva. Kanske skulle min önskan att få ett jobb slå in.

Kram

48 Lisa:

skriven

Hej!

Jag har aldrig haft en familj och skulle en talisman kunna ge mig styrka i situationer där jag hade behövt en familj att vända mig till, så vill jag gärna vinna.

Singel med två tonårsbarn där ingen kontakt mellan mig och pappan finns gör att jag saknar någon att prata med när problem uppstår. Någon som verkligen har en anknytning till barnen. Det har inte jag och känner att jag skulle behöva lite styrka i min ensamhet, oavsett coronatider eller inte!

49 Carolina :

skriven

Jag brukar aldrig vinna men jag chansar skulle vilja ha en då mitt liv har varit berg och dalbana sjukdomar hit och dit och otur i kärleken skulle verkligen behöva lite tur i mitt liv.

50 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du något Esmaralda från euro jackpott den här veckan eller veckorna eller månaderna 😖ska jag shöpa triss Esmaralda 😣😞😞😞och när ska vi resa till Bulgarien 🙁

51 Michaela:

skriven

Så fint gjort av dig Es och vad vackra de är! Självklart skulle jag vilja ha en men jag tänker att det finns de som behöver dem mer så jag står över. Har ju Fjäril, Lady och Kingen :)

Lycka till alla som deltar! Kram

52 Anonym:

skriven

Hej kära Esmeralda, det vore en ynnest att få ta del av en talisman i dessa bistra och oroliga tider. Är ständigt trött och sover mig igenom dagarna i veckorna. Orken är som bortblåst. Känns som.ryggen gått av.
Min önskan till talisman är att den hjälper min gamla med att få kraft och att de tillsammans kan hjälpa mig att få tillbaka de 1.3 miljoner jag blev lurad på av två olika personer. Detta är något jag skämms för att jag blev sol och vårad. Min lilla sjukpenning är på 7500 kr så det är hemskt att leva som jag har det nu. Ständig oro över detta och för min framtid om jag borde försöka byta till en annan man/ liv för att få ett lättare liv. Skrev som anonym för att ev inte känna mig utsatt här på bloggen.
Kram

53 Marie:

skriven

Välkommen till mig! Står mitt i en rättsprocess som tär på familjen, ekonomin, "mitt inte jag "och framtiden. Behöver få kraft,gnistan och glädjen tillbaks igen för att orka med allt annat tungt som också sker nu.
Hoppas att själen blir lättare igen🌸

54 Marie:

skriven

Välkommen till mig! Står mitt i en rättsprocess som tär på familjen, ekonomin, "mitt inte jag "och framtiden. Behöver få kraft,gnistan och glädjen tillbaks igen för att orka med allt annat tungt som också sker nu.
Hoppas att själen blir lättare igen🌸

55 Solstjärnan:

skriven

Fint av dig Es att göra dessa talismaner redo för sina nya ägare😊
Speciellt när förberedelse ceremonin både kräver tid och mycket energi av dig.😊 Och att du dessutom sedan väljer att ge dom för utlottning det är ju ochså trevligt.😊

Deltar inte i utlottningen men önskar Lycka till för de som gör det!😊

Ha det så bra!
Kram Solstjärnan ⭐




56 Chatrine:

skriven

Åhhhh idag är jag faktiskt med och tävlar om en talisman. En vacker egyptisk med blått horus-öga. Talismanerna väljer nog sina ägare själv även denna gång så jag håller tummarna.

Kram Chatrine

57 Linda:

skriven

En talisman skulle jag gärna vinna! Känner att jag behöver lite extra energi och glädje just nu, livet känns inte så roligt för tillfället. Hoppas på tur :)

58 Michelle:

skriven

Jag vill gärna va med och tävla om talismanen.
Den var så himla fin och påminner mig om en resa jag gjorde för länge sedan.
Jag skulle behöva lite skydd.
Hälsan är katastrofal just nu & jag tror att det beror på den dumma sjukan.
Jobbar med ungdomar som inte tar någon hänsyn och som inte vet vad hygien är.
Väntar bara på en andra släng av sjukdomen.
Är faktiskt rädd..
hoppas talismanen hittar sin rätta ägare men hoppas extra mycket på att det är mig han/hon letar efter.
Många kramar.

59 Eva:

skriven

Vill så gärna vinna. Vill inte skriva några förklaringar här men litar på att kära Es känner av behovet!

60 AnnaK:

skriven

Skulle vilja tävla om en till svärmor! Vet dock inte om hon vågar använda den men hoppas på det. Men du kanske kan känna av det? Hon behöver lite glädje, energi och hälsa 🙂

Kram 🤗

61 Jeanette:

skriven

Det är enormt stressigt på grund jobbsituation, det andra och pandemin. Jag är i behov av ny härlig god energi, glädje och hjälp hur jag ska lösa allt. Det kan talismanen hjälpa mig med.
Jag håller tummarna!

62 Agnes:

skriven

Är kanske den i bloggfamiljen som ses vara i minst behov av vare sig det ena eller det andra, men djizzes...är väldigt gärna med i tävlingen då symbolerna på denna talisman stämmer så väl överens med den livsåskådning jag har, o troligtvis via en del tidigare liv haft kunskap om...

Den är vacker, men behövs nog bättre hos ngn annan i vår bloggfamilj.

Grattis till er som får den i er ägo...den ÄR magisk!

Håll i hatten o håll ut...snart blir det bättre tider! =)

Kram

63 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.

Den vill jag så gärna vara med och tävla om.

Kämpar med studier. Planer att komma framåt. Mina två barn som jag är mest själv med.

Kram kram

64 Fjäril:

skriven

Lycka till alla som deltar!

Undrar om det kan bli så att han inte betalar nånting om han kommer på kontraktet? Han har ju inga pengar och känns inte som det kommer att ändras i första taget.. Känns som en risk då dyran blir dyrare ju om han flyttar in.
Kram

65 Ia:

skriven

Hej
Vill vara med och tävla.

Känner mig väldigt ensamen och livet känns tungt med många motgångar, vänner som har försvunnit och nu i dessa Corona tider är det tyst från de få vänner som är kvar. Skulle behöva få mer energi och styrka från en talisman. Hoppas på tur, att det vänder nu.

Kram

66 Browallia :

skriven

Jag är i stort behov av hälsa, glädje och beskydd eftersom jag suttit i karantän sen i mars och knappt varit utanför dörren sedan dess. Jag tillhör riskgruppen och skulle förmodligen bli dödligt sjuk om jag blir smittad. Vissa dagar känner jag mig så ensam och uppgiven över min livssituation att jag blir som apatisk. En magisk talisman att hålla i handen som ger mig extra kraft att lyfta mig själv ur den här situationen är precis vad jag önskar mig. Kram Browallia

67 Vishnu💫:

skriven

Åh vad roligt jag är gärna med.
Jag vet inte vad det är med min hälsa ,men jag har i några dagar kännt mig så varm i hela kroppen,det har vart svårt att sova med denna feber.Jag som aldrig har feber fattar inte vad det är som är fel i kroppen?
Kram Jasmina

68 Helle68:

skriven

Hej, jag är gärna med i tävlingen av en talisman..
Jag som många andra med mig, har farthinder längs livets väg som känns tunga att passera och lite mer kraft skulle göra resan lite lättare.. Kram

69 MalinS :

skriven

Jag är gärna med och tävlar.
Haft det riktigt eländigt med hälsan i flera år vilket resulterat i att vi inte fått skaffa barn pga cancern. Det är inte över än men tiden går emot oss för att ha en chans att bli gravida. Har ännu inte fått klartecken på att vi får försöka.

Sedan har jag haft en längre tids utmattning. Jag vill bara bli frisk nu och hoppas talismanen kan hjälpa mig en bit.

Kram och lycka till alla ❤️

70 Månskenet:

skriven

Men oj så vackra talismaner! Lycka till, både du, Ez, och de som skaffar dem! 🥰
Jag tror att mina ännu är verksamma, såhär smått...

71 MB:

skriven

Vill tävla för en av mina bästa vänner som jag vill allt gott. Hon ger allt till nära och kära jämt, kör Reiki och guidar alla andra i rätt riktning men själv försöker hon hitta sin väg genom hennes påfrestande problem. Den önskar jag vinna till henne !!!

Kram /MB

PS. Älskar att du trollade fram dessa, älskar fortfarande min fjäril som definitivt fortfarande känns aktiv!

72 Kickan:

skriven

HejEzmaralda Så fin talismanen är. Den skulle jag vilja vinna. Kanske skänka den till min dotter som är ensam med två barn, jobbar och ändå handlar till mig som tillhör riskgruppen och därmed är och känner mig väldigt instängt. Hon behöver en talisman som stärker. Kram

73 Sessan:

skriven

Är gärna med o tävlar.
Många tunga saker nu i familjen och jag ska orka för alla.
Så pass att min förra talisman om hälsa etc inte ens fått chansen att verka.

74 Susan:

skriven

3:e gången gillt hade ju varit underbart... har köpt två st tidigare men magic har inte uppstått - eller iallafall har jag inte märkt av det😱

Att får chansen än en gång att få till en förändring i mitt liv hade varit helt underbart🥰

Kram

75 ÅJO:

skriven

Har gått igenom många hårda prövningar o förluster o skulle ha vilja hjälp att komma i vidare o uppnå mina önskningar o mål

76 J:

skriven

Skulle vilja vinna den till min mamma som går på cellgifter nu och antagligen kommer hon bli ensam i jul då hon är infektiobskänslig, så i dessa corona tider hade hon behövt den 💖

77 undrande:

skriven

Det finns så många orsaker till att jag verkligen skulle behöva lite medgång i livet så jag fattar mig kort. Jag önskar av hela mitt hjärta att en talisman vill komma till min hjälp.
Jag behöver det mer än någonsin nu.
❤️🍀🏵

78 Yhtak:

skriven

Jag är med och tävlar. En talisman skulle vara fint när så mycket i livet är på vrid ur.

Kram

79 Mirre:

skriven

Vad fint av dig Es💛
Är det den guldiga med blått öga på bilden?✨WOW vad vacker isåfall! Kände direkt att den tilltalade mig, den känns magisk.

Är gärna med och tävlar👁
Kram:)

80 💕 Zoey 💕:

skriven

En otroligt fin talisman! ❤️
Jag skulle vilja vinna en Talisman för att ge den till min mamma. Efter att hon fick se min Fjäril talisman tyckte hon den var otroligt fin och önskade att hon själv hade en så jag skulle gärna vilja vinna den till henne. Efter flera veckor med behandling av cellgifter och strålning samt att hon förlorade sin mamma för 1,5 månad sedan skulle jag jättegärna vilja vinna en till henne. Hon har haft ett sånt tufft år. ❤️❤️❤️ Ta gärna med mig i tävlingen Es, för chansen att vinna en Talisman 🙏🙏🙏

81 Ester:

skriven

Hej!
Jag skulle väldigt gärna ta emot en av talismanerna. Har nyss varit på kompletterande undersökningar då man sett något i mitt ena bröst. Har även mycket bekymmer för min åldrade mamma. Detta gör att det är svårt att slappna av och sover dåligt.
Kram

82 2020:

skriven

Godmorgon!

Mina känslor kring skolan går väldigt upp och ner. Ska jag fortsätta eller inte? Det handlar om osäkerhet och att gamla tankemönster tar över lite. Mitt mål var alltid att plugga till detta och jag lyckades komma in. Du har även sett detta yrke i mina tidigare liv så varför upplever sån oro kring det? Vet ju själv svaret men ibland vill man höra från utomstående.

Kram

83 Lenafena:

skriven

Jag skulle älska denna talisman! Stapplar ju runt med krycka sedan länge och känner att jag ibland ger upp. Jobbigt att leva med värk och elände. Gjort det i flera år.Helt säker på att talismanen kan ge mig kraft och skjuts att normalisera mitt liv. För som jag lever nu är det egentligen inget liv. Försöker hålla fasaden utåt men jag gråter hemma i hemlighet. Går sällan ut men kanske jag vågar med talismanen?

84 Josefine:

skriven

Hej
Jag är med o tävlar. Just nubkänns det lite tungt även om många har det värre.
Kram
Josefine

85 t:

skriven

Jag önskar jag vinner. Kram

86 Smulan:

skriven

Vill gärna vinna,
Tungt nu och skulle behöva mycket extra styrka för att orka.

87 Lisa:

skriven

Hej

Vore underbart att vinna en talisman, har länge tänkt på detta men tyvärr ej haft råd.
Livet har varit ganska kaosartat en tid, mycket som hänt på kort tid. Skulle behöva lugn och ro och kanske något som piggar upp!
Hoppas på det bästa.

Vänligen Lisa

88 Michelle:

skriven

Jag vill gärna va med och tävla om talismanen.
Den var så himla fin och påminner mig om en resa jag gjorde för länge sedan.
Jag skulle behöva lite skydd.
Hälsan är katastrofal just nu & jag tror att det beror på den dumma sjukan.
Jobbar med ungdomar som inte tar någon hänsyn och som inte vet vad hygien är.
Väntar bara på en andra släng av sjukdomen.
Är faktiskt rädd..
hoppas talismanen hittar sin rätta ägare men hoppas extra mycket på att det är mig han/hon letar efter.
Många kramar.

89 Khaleesi:

skriven

Jag lever allt som oftast i gränslandet. Jag håller mig på ytan och på något sätt så tar jag mig framåt, men det är tungt och även om jag kämpar så tänker jag ibland att jag inte kommer nå fram till det där inre lugnet jag längtar efter. Kanske en talisman är menad för mig?

90 Krösa-Maja:

skriven

Min syster är väldigt ensam och ofta sjuk. Hon skulle behöva en Talisman som ger henne positiv energi och framtidstro.


91 Diana:

skriven

Hej! Jag vill gärna vara med och tävla. Vill förbättra min relation med barnen.
Kram❤️

92 JustMe :

skriven

Mycket går upp och ner, med en talisman skulle jag känna trygghet och stöd. Så mycket som händer och det vore underbart att få känna talismanens trygghet. Jag köpte en talisman för några år sen, han försvann spårlöst och jag har haft en känsla av tomhet sen dess.

Kram!

93 Mikaela :

skriven

Hej!

Jag vill gärna vara med i tävligen :)

Jag skulle jätte gärna vilja vinna även om jag känner att jag i stort sett mår bra och är lycklig och tacksam för mycket bra i mitt liv, men har mina dippar och brister.

Lite extra styrka i mitt psykiska mående i vad jag själv tycker om mig själv skulle vara ett upplyft.. efter allt man fått igenom senaste 7 åren. Känner mig ensam efter mammas bortgång fast jag har folk omkring mig. Sen ledsen för att min far aldrig ändrar sig och det gör att jag känner större irritation och hat mot han. Jag vill inte lägga min energi på det och jag försöker verkligen.

Var med om en trafikolycka och är tacksam att allt gick så bra som det gjorde men känner mig ledsen att närmaste familjen inte bry sig, trots allt man ändå ha varit men om. Dessutom ingen att prata med och min pappa är inget jag vänder mig till då han sårar mig så många gånger med sin elakheter. ( och ja jag vet att jag tänder till , men han ska inte behandla mig illa eller framför mina barn... för är det nu stopp!)

På så sett lycklig att ha min egna familj som får mig att mår bra och jag skulle så gärna vela vara mer närvarande för dom. Pluggar nu dessutom så allt känns lite stressigt och får dåligt samvete med allt som har med jobbet plugget och hemmet att göra. Hinna med att vara en bra mamma är nog det viktigaste för mig för att mår bra och sen tid till min man och Hundarna också förstår :)

Men vill så gärna klara skolan men är så osäker på mig själv och det dåliga självförtroendet ligger kvar sen man gick i skolan för 20 år sen. Är så rädd för att misslyckas och inte klara av. Vill så gärna få utb gjord.

Så en släng av lite extra styrka och glädje och en fin talisman hade varit en upphöjare.

Kram Mikaela


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: