Styr attraktionslagen...

 

De flesta av oss VILL må bra, leva bra liv i vardagen och känna oss tillfreds.

Och mår man bra så avger man automatiskt positiv energi och det blir som ringar på vattnet och man lockar till sig annat som man tycker är bra.

Du måste vända hela din uppmärksamhet mot just det som får att må  bra . Göra de bra valen. Ha  fokus på dig själv. Fokus på det positiva.  Våga satsa. Tänka positivt.  Våga leva ut det du vill leva.  Inte fega ur och inte ha dåliga ursäkter.

Du kan inte låtsas.. för då funkar det inte… utan du måste hitta din egen glädjepunkt långt därinne i hjärterötterna och stanna kvar där en stund och tanka bästa energin.

Stanna i stunderna  och sätt fokus på vad som känns bra här och nu.  Det kan vara bara små detaljer.

 

Och när du känner glädjen, då blir du en stark magnet till mer positivt.

Ibland är vi med om negativa ting.. då ska vi bearbeta och sedan lämna det bakom oss. Att älta gör stor skada.

Vältrar vi oss i negativa energier då drar vi till oss mer negativt.

Positiv eller negativ energi… det är same same but different och funkar på samma sätt.

Nu säger jag inte att du ska gå omkring  typ med en linjal i truten hela tiden.  Man får ha sina dips, det har vi alla.

Då lever vi  ut dem och gör klart med dem och sedan tar vi tag i  det där vackra och

glädjefyllda i hjärterötterna igen och reser oss!

Kram & Kärlek

1 Misstjejen:

skriven

Hej

Tänker på att igår hittar jag intressant av den K kvinnas inlägget. Den som kommenterar så gav mig tankar.

Jag bruka var försiktigt och rädd för andra ska missuppfattande mig uttrycka. Det gav mig något att det är deras valt att förstå rätt eller förstå fel.

Något som säger att jag ska var mig själv oavsett hur jag strålar ut och ger energi. Oavsett vad någon trodde om min relation till någon. En viss relation är ofta jag rädda om. Något sätta som jag ska inte bryr mig om andra.

Deras valt och deras besluta oavsett hur dom uppfattande min uttrycka och hur jag bemötas andra. Jag är såna som person. Som lite av kärleksfulla och såna.

Något som säger att jag ska inte bryr mig om andra. Deras valt är deras och inget som jag kan gör åt det.

Så jag leva med min egen sätta och min personlighet som fungerar så...

Det borde jag ihågkomna

Ha det bra

2 Linda N:

skriven

"Linjal i truten" 😂😂 Älskar dina uttryck, Es! Raka rör, inga krusiduller👌

Svar: Kram :)
Esmaralda

3 Läroliv:

skriven

Ser först nu att du hittat ett guldbord som du vill ha. Så ursnyggt. Tråkigt att leveransen dröjer, men den som väntar på något gott, heter det ju. Du borde hinna få det i tid före julafton i alla fall. Verkligen snyggt.

Kram

Svar: Japp, jag får gå i väntans tider men är så glad att jag hittade rätt... kram :)
Esmaralda

4 <3:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda, vad känner A för mig? Ser han en framtid för oss tillsammans. Är han glad att vi återigen möttes efter alla år och blev nära igen.
Kram

5 Tingeling :

skriven

Det där är jag rätt bra på. Men hamnar i dips ibland, och får jag en sån känsla så vet jag oftast varför och vad jag egentligen borde göra, har en bra magkänsla. Som nu... har känt sen i somras att inte fortsätta min utbildning och den känslan är starkare nu, jag har tappat motivationen helt. Jag orkar inte ta tag i saker gällande skolan. Så idag och i morgon tänker jag ringa om olika jobb, så får vi se vad som händer.

Annars har jag och dottern haft ett roligt höstlov, vi har kunnat göra saker trots Corona, man får boka och planera lite mer bara! Nu ska hon till sin pappa och jag själv ska simma, söka jobb... och försöka bli klar med inlämningsuppgiften.... och träffa två vänner för att gå ut och äta.

Varit inne på Amazon som nu finns i Sverige, det jag tittade på var redan slutsålt! Bland annat träningskläder till barn. Folk är på hugget. Men det jag tittade på var inte så mycket billigare än i affären.

Trevlig torsdag!

Kram!

6 Lotta:

skriven

Att ta ut glädjen i förskott är bra för då har man fått vara lite glad oavsett. Att ha en positiv grundsyn är viktigt, men har upptäckt att man får jobba för det speciellt när det händer mycket negativt i livet. Saker man inte kan påverka. Att tänka att det finns en mening med saker som händer hjälper det positiva tänkandet. Iallafall för mig.
Nu verkar det som att jag inte fick det här jobbet som var så nära ändå. Då är det svårt att vara glad. Ner i det svarta hålet igen och vända. Elände med jobb för mig. Vill sig inte tyvärr. Så tråkigt och drar ner hela måendet. När kommer turen till mig med nytt jobb?

Kram L

Svar: Hurdan man är i grunden spelar in, man har ju ett arv med sig också... och uppväxtmiljö påverkar.. men alla kan göra lite bättre... kram :)
Esmaralda

7 Anonym:

skriven

Hur stor är chansen att jag vinner tävlingen ?
Tror jag gissade rätt. Ser de att min kommentar är först ?
Kram

8 Mimi:

skriven

Godmorgon!

Jag vågar liksom inte känna glädje. Rädd för att då händer något ont. Kanske så är jag inte värd någon glädje. Oron har istället blivit min vardag. Hoppas att jag får och kan känna glädje igen så småningom.

Kram

9 Mimi:

skriven

Godmorgon!

Jag vågar liksom inte känna glädje. Rädd för att då händer något ont. Kanske så är jag inte värd någon glädje. Oron har istället blivit min vardag. Hoppas att jag får och kan känna glädje igen så småningom.

Kram

Svar: Nej inget ont händer för att du släpper fram glädje och positivitet, tvärtom... kram :)
Esmaralda

10 Snödroppen:

skriven

Godmorgon❣️
Attraktionslagen spelar nog ganska stor roll, klart man blir glad av människor som sänder ut positiv energi och påverkas sämre av dom som sänder negativ energi. Jag brukar titta och lyssna på Proctor Gallagher på youtube, lyssna på honom får ni se. Jag fick just höra igår av en kompis att jag lät glad och då blev hon glad också! Idag känner jag mej trött, tror nästan jag somnar en stund till...regngrått ute och trist. Kom att tänka på MG, han sover väl hellre också än ger sej ut i regnet. Snart helg IGEN, fattar inget! Önskar mej sällskap och myspys med min hjärtevän till helgen, vill han detsamma? Ha en bra dag, kram❤️

11 Solen ☀️:

skriven

Ja att tänka positivt och att tänka på det man har i livet som är bra ger energi. Det har hjälpt mig mycket under min cancerbehandling. Det är klart att jag har haft dagar då jag inte har klarat av det och allt har varit tungt och mörkt när jag har mätt dåligt, men de flesta dagar har jag ändå lyckats må toppen och se ljust på tillvaron. När jag tänker på allt bra jag har i mitt liv kan jag nästa bli lite ”hög” på livet. Gå omkring och se fånigt leende ut så folk säkert undrar om jag är lite kocko...men det bjuder jag på. 😁

Nu hoppas jag på att mannen ska få lite energi också och känna sig pigg. Kan det vara på väg?
Han har nog flera års slit i bagaget som kommit i fatt honom.

Ha en fin dag!
Kram Solen ☀️☀️☀️

Svar: Att bli hög på livet kan man bli när man genomgått en kris och kommit ut på andra sidan !! Mannen behöver skapa förändringar sitt liv , kram :)
Esmaralda

12 Sandee:

skriven

Tack för denna fina och värdefulla påminnelse när jag verkligen behövde den. 😊🙏🏻

Jag har tyvärr fastnat lite i just ältande.... och vill så gärna komma loss...

Undrar så varför U slutade svara helt tvärt efter att vi nu sågs igen efter 2 månader. Vad hände? Tänker att jag gjorde ngt ”fel”.... Tänker han på mig?

Kram 🥰

Svar: Du gjorde inte fel, han har bara tappat i intresse och det kommer an på honom och inte på dig... kram :)
Esmaralda

13 Mg:

skriven

Hej!
Du har sagt i tidigare seans att jag kommer höjas i position på min nuvarande arbete. Nu är jag uppsagd, kommer jag få ny tjänst där? Lr nytt jobb på ny arbetsplats?

Svar: Då tolkade jag fel och det handlade om en bra positiv men på annan arbetsplats... för jag ser ju att det kommer... kram :)
Esmaralda

14 Jennifer:

skriven

Hej finaste Esmaralda. Har planer på att resa utomlands i december men ser det ut som om de planerna grusas pga förvärrade covidsituationen?

Eller kommer jag iväg? Har möjligheterna minskat?
Kram,
Jennifer

Svar: Det finns fortfarande en chans.. kram :)
Esmaralda

15 Skorpan:

skriven

Inte så lätt alla gånger att hitta egna vattenhål i dessa tider... Funderar om jag hittar på ursäkter, nja tror inte det. Mera aktiv skulle jag definitivt behöva vara o jag tar i akt alla tillfällen då jag råkar på nån bekant som vill byta några ord, eller flera ;). Det ger mig energi, att umgås med folk. Finns förstås sånt som jag skulle vilja göra, men som det inte finns resurser till, ekonomiska sådana. Nu gottar jag mig med serier på Netflix o ätbart därtill. Mera aktiviteter vore säkert på sin plats,men vad?

Ikväll ska jag iaf träffa en kompis som jag inte sett på långa tider. Ska bli kul. Lite omväxling i vardagen. Tur det blir helg o kortare arbetsdag imorgon.

I natt låg vi i samma säng du o jag Es :D. Har du något du vill säga mig, nåt jag behöver uppmärksamma? Hoppas vi låg i min säng, den är bredare ;).

Dags för kaffe för att komma igång...
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Vilken kul kväll du ska ha... har man inte träffats på ett tag så har man ju alltid mycket att prata om ! Tänk att vi sov tillsammans i natt :) Jag ville nog bara förmedla lite kärlek :) Kram :)
Esmaralda

16 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Låter bra på papper men svårt i verkliga livet..
För mig har det varit bättre att bara vara nöjd.
När jag känner mig extra glad händer det alltid ngt .Tex Promenadvännen kom en dag tidigare och jag vart så glad att jag inte prommat tidigare utan överraska henne med frågan om hon ville gå . "skuttar" iväg och är glad ...halkar ...vips är man tillbaka där man ska vara..Så ser mitt liv ut och har alltid gjort Ja jag är inte deppig eller pessemist men inte överdrivet positiv heller..

Positivt vart inte försäkringsbeskedet heller...jag måste stå för hela beloppet på rörmokerijobben och åldersavdragen är betydande...kanske inte har råd med detta...
Hur fasiken gör man då...svårt att tänka positiva tankar ..jaja det kunde vara värre ,det droppar inte vatten i sängen...och se på fan...solen tittar fram :-)

Kram Anki med flock


Svar: Ja ibland ställs man inför jobbig fakta.. men på något sätt löser det sig för dig... kram :)
Esmaralda

17 <3:

skriven

Hej esmeralda, ser du deras förhållande hålla och vara lycklig? :)

Svar: Jag ser i alla fall inget närstående avslut... kram :)
Esmaralda

18 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Tack för tipset, väl värt att prova. Allt som kan hjälpa till att hålla fokus är välkommet.

Själv har jag börjat lösa korsord, riktigt kul och hjälper mig att samla tankarna o fokusera.

Känner att jag har en sådan otrolig kunskapstörst, inom många områden och vet inte riktigt var jag skall börja, blir nog att koncentrera mig på datakunskaperna som är bedrövligt bristfälliga. Ngn som har tips på bra nybörjarkurser på nätet?

En andra nedstängning hos oss from fredag, det måste ju vara det rätta...

Annars en vanlig dag här, började dagen med meditation vilket funkar utmärkt när jag bor i gästvåningen. Träning och sedan middag med fläskkotletter som puttrat länge i min stora järngryta! Den kan jag inte vara utan!

Kram o ha en fin tordag!




Svar: Härlig start på dagen ! Jag har chockat mig själv och köpte ju en Le Cruiset gryta för nåt år sedan... väldigt dyr men den blir flitigt använd !! Kram :)
Esmaralda

19 EPM :

skriven

Japp!
Precis. Bodelning löst, A:s dotter somnar bättre numera, vi har hittat vår rytm.
Jag är lycklig på riktigt, helt och hållet, för första gången sedan jag var barn...
Det är underbart.

Har jag och A haft någon relation tidigare i andra liv? Vi är så bekanta med varandra...

Det känns som att livet är på rätt köl nu.😊

Kram

Svar: Härligt,nu är du på rätt väg och ja,det ser ut som om ni två har ett förflutet... kram :)
Esmaralda

20 Kristin:

skriven

Alltid interessante tema du skriver om, kjære Esmaralda.
Jeg har sendt deg en ny mail.
KRAM!!!

21 Rebecca:

skriven

Försöker se de positiva i det mesta :) attraktionslagen tror jag på, men svårt att fokusera på den i vardagliga livet tycker jag.

En fråga, hur många barn kommer jag få? Blir jag gravid inom närmaste året? :) kram

22 Dunegull:

skriven

Detta stämmer verkligen. Jag är inne i en riktig dålig energi för verkar bara dra till mig tråkigheter.

Ser du något positivt för mig E? Ngt jag kan se fram emot? Vad ligger här framöver inom den närmsta tiden?

Kram

23 Kristin:

skriven

I tillegg til det jeg skrev i mailen, kan jeg legge til at jeg har holdt på med en stor saks og jobbet tungt og strukket meg mye med klipping av tuja, kjære Esmaralda.
KRAM!!!

Svar: Ja hårt fysiskt arbete sätter ju sina spår, men det är övergående, kram :)
Esmaralda

24 blaebaer:

skriven

Tänkte prata med min sambo idag, hoppas bara jag gör rätt beslut, är väl på tiden att jag agerar istället för att mest vela å tveka.. är så himla osäker och har ingen att prata med heller men nånstans känner jag att jag måste göra något annat och ändra riktning.. Blir det bra tror du? Att jag gör slut och försöker hitta eget boende? Jag vet att det mitt val och göra det som är bäst för mig etc.. Men vill bara försäkra mig om att jag inte gör något helt tokigt..?

25 Jossan :

skriven

Godmorgon

Snart är semestern slut men det har varit en välbehövlig semester. Men idag ska jag fixa lite inför resten av terminen. Sjukt att det bara är 50 dagar kvar av terminen. Detta året har varit fruktansvärt egentligen... Det enda som varor bra är när jag träffa T.. Han är så den jag vill leva med resten av mitt liv..
iofs har det varit positivt att jag blivit klar med det mesta tentorna under 2020.. Bara den hemska NO tentan ska bli klar så jag kan ansöka efter min lärarlegitimation..

Hur lång tid kommer det ta innan det blir prat om barn och hus?

Kram

26 Pia1:

skriven

Det funkar inte för alla, tro mig jag har haft så många perioder av glädje och hopp och på riktigt trott att åren av slit för vård hade lönat sig.
Men nope, är det inte meningen så är det inte!
Fanns det inget som borde gå fel så uppfann universum en krasch som inte borde kunna hända!
Inte ens det minsta lilla gör vården, jag menar rejäla nervblockader borde vara nummer ett 😠
Det värsta är att ingen kommer uppmärksamma det innan jag dör, då blir det ett jävla ståhej.
Så jag får ge efter för att sluta kämpa, sluta tro, sluta hoppas, kanske det är grejen!

27 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda kommer min flytt ske ensam eller tillsammans med A ?
Hoppas verkligen att få tag i det där boendet jag drömt om så länge.
Kram

28 Helena Ir:

skriven

Jag tror i stort sätt hela tiden att allt blir så mycket bättre, eller försöker övertyga mig själv detta. Livet är inte slut ännu:)

Jag har 2 jobbiga och stressiga dagar bakom mig, tappat bort saker, bland annat min nyckelknippa..den föll ur fickan. Tur ändå som en tokig, hittade den i skogen där jag gått. Och allt det andra kom till rätta också. Blir lite rädd för mig själv..Hur stressad eller dement är jag..behöver få ett lugn, för mycket i huvudet..

Dessutom kan jag inte hjälpa överallt..orken just nu är inte den bästa.

Önskar en bra dag!

Kram

29 Jossan :

skriven

Godmorgon

Snart är semestern slut men det har varit en välbehövlig semester. Men idag ska jag fixa lite inför resten av terminen. Sjukt att det bara är 50 dagar kvar av terminen. Detta året har varit fruktansvärt egentligen... Det enda som varor bra är när jag träffa T.. Han är så den jag vill leva med resten av mitt liv..
iofs har det varit positivt att jag blivit klar med det mesta tentorna under 2020.. Bara den hemska NO tentan ska bli klar så jag kan ansöka efter min lärarlegitimation..

Hur lång tid kommer det ta innan det blir prat om barn och hus?

Kram

Svar: De samtalsämnena kommer... men först ska ni landa ordentligt.. kram :)
Esmaralda

30 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Kärleken behöver jag ;).
Blir dock ingen träff med kompisen, det blev inhiberat, tyvärr. Nästan så jag anade det.. Blir mera serie då ;).
Kram Skorpan

31 Bbv:

skriven

Hej E

Varför beter M sig så konstigt mot mig från ingenstans, börjar misstänka han har ett förhållande som han inte vågar berätta.. ser du oss höras vid igen någongång?

Kram

32 Bbv:

skriven

Hej E

Varför beter M sig så konstigt mot mig från ingenstans, börjar misstänka han har ett förhållande som han inte vågar berätta.. ser du oss höras vid igen någongång?

Kram

33 MollyD:

skriven

Hej
Ibland är det verkligen för bra för att vara sant. Och det oroar
Mannen jag träffar nu är det min forever man?
Kram

34 Michaela:

skriven

Så sant Es! Det finns massor som jag vill göra men det går ju inte nu pga Corona så då tappar man lite av detta tyvärr. Försöker tänka positivt och må bra. Året börjar lida mot sitt slut. Får du till dig något om sista delen för mig?

Dålig natt med lite sömn. Får hoppas att det är tillfälligt.

Ha en bra dag!
Kram

35 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Känns det som om jag får uppleva något mirakel inom det närmaste året? Eller överhuvudtaget ett mirakel?

Kram

36 C:

skriven

Godmorgon! 💕🍀
Noterade vid andningsövningen att det blev "tomt" i huvudet (skönt...) och jag satt nedsjunken i soffan och log åt särbo-katta med sin tratt runt halsen pga nyligen kastrering. Tratten hindrar henne inte från att härja runt.
Ibland behöver man inte ha massa tankar i huvudet, det är också lönt att då "checka ut".
Kram

Svar: Ja det behöver man minsann emellanåt... kram :)
Esmaralda

37 Naturvän:

skriven

Hej!

Tack för svar och till solen nr 11 idag vill jag bara tala om att jag känner igen mig. Finns stunder då jag bara känner en sådan enorm livsglädje igen och folk undrar säkert varför jag ser så lycklig ut! Men det kan man ju bjuda på, eller hur!

i de mörkaste stunderna trodde jag aldrig att jag skulle kunna känna ett lyckorus ….

Hoppas innerligt att du är frisk från din cancer och mår bra idag...…..

Kram

38 Mirre:

skriven

Kul med ett inlägg om attraktionslagen, det är något som jag håller på att jobba med just nu :)


Es, på tal om attraktionslagen och manifestation osv. Tror du att S ”manifesterar” in att jag ska kontakta honom eller att han kan ha gjort det förut? Kom att tänka på det då det ibland verkligen känns som en röst inombords som säger ”hör av dig, hör av dig!!”😅 nästan så att man tror att han går till någon som hjälper honom med detta, magiskt.. men inser att det låter helt galet😂🙉

Kram🌻

39 Fanny2:

skriven

Jag måste öva mer på att se det positiva igen. Gillar att du inte förespråkar att man ska låtsas vara glad jämt för sånt hör man hela tiden när man vill lära sig mer om attraktionslagen. Fake it until you make it. 😬

Tack för svar igår. 💜 Jag tror att jag känner honom tillräckligt nu för att veta att det är en enorm dealbreaker för mig. Inga kompromisser där. Tror du att han lyckas ragga upp en ny tjej snart?

Kram

40 <3:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda, vad känner A för mig? Ser han en framtid för oss tillsammans. Är han glad att vi återigen möttes efter alla år och blev nära igen.
Kram

41 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du något Esmaralda från euro jackpott här veckorna 😣😣😣

42 Lilla m:

skriven

Hej Es. Talade han sanning el ljög han om varför han inte kunde träffas?

Svar: Känns som att han talade sanning. kram :)
Esmaralda

43 Michaela:

skriven

Ännu en motgång att lägga till bland alla andra. Har ju haft ett överklagande hos Förvaltningsrätten sedan i Mars gällande Färsäkringskassan och idag kom beskedet. De går på deras linje. Eller det blev två mot en i "juryn". Kvinnan var på min sida. Min ortoped vill att vi överklagar till Kammarrätten som är sista chansen så ska bara få intyget av honom så skickar jag in. Så less på att kriga för min självklara rätt och tårarna har varit många idag. Undrar när det ska ljusna för mig🤔

Kom till Willys och vart glad när jag såg lussebullar!! Insåg när jag kom ut att det var vanlig bulldeg och INTE saffran! Vem fan har bakat fel?! Vart så arg så jag slängde den i skogen. Blev iaf glad över killen som jobbar där som alltid kommer fram och pratar med mig :)

Kram



Svar: Jamen herregud.. lussebullar utan saffran är inte lussebullar.. så enkelt är det ! Kram :)
Esmaralda

44 Erika:

skriven

Hej! Tror du möhippan som jag planerar åt en kompis blir bra?

Svar: Tror det blir riktigt bra.. kram :)
Esmaralda

45 Erika:

skriven

Hej! Tror du jag skulle passa att jobba som kurator?

Svar: Japp det tror jag, kram :)
Esmaralda

46 She:

skriven

Tror du jag kan bli en tillgång på min arbetsplats med tanke på mina projekt?
Kram

Svar: Absolut, kram :)
Esmaralda

47 2020:

skriven

närmar sig kärleken för mig? :)
Bor vi i samma stad?
Kram

Svar: Känns inte riktigt som om ni bor i samma stad, kram :)
Esmaralda

48 Jossan :

skriven

Usch har sån jobbig känsla över att jag längtar efter T såå mycket :( han har så mycket att göra just nu och jag blir typ tokig av längtan efter honom... det blir ju värre när man är ledig och att man har Corona i världen :/

Kram

49 Boudica:

skriven

Det är svårare än det låter! Men här händer det oväntat, försöker ha positivt synsätt men ibland hamnar jag även i det tradiga.
Är laddat med positiv energi från helgens utflykt, men börjar landa känns det.
Allt känns så mycket lättare med glädje och positivitet. men känner att vissa kände min lätthet, glädje som hotfull när jag kom tillbaks till jobbet.
Även lagergrabben beter sig så märkligt nu, så mer på mig nu igen, vad är det med honom, är det att han möjligen tror att jag träffat någon, och rädd att "tappa" min uppmärksamhet?

Ska i helgen nu försöka göra en väggprydnad, kommer jag igång med det och tror du det blir bra?

Här ska nu drickas lite kaffe, och vid något tillfälle rensa min energi, känner att det behövs.

KRAM!

Svar: Det ÄR svårt... just att styra om tänket ! Se till att kom igång med väggprydnaden, den blir himla bra.. kram :)
Esmaralda

50 Jossan :

skriven

Usch har sån jobbig känsla över att jag längtar efter T såå mycket :( han har så mycket att göra just nu och jag blir typ tokig av längtan efter honom... det blir ju värre när man är ledig och att man har Corona i världen :/

Kram

51 Michaela:

skriven

Nej verkligen inte! Var så äckligt men kanske nån fågel fick lite gott att äta :) Vilket läge det är nu med Coronan :/ Ser du ngn fara kring mig? Hoppas inte!

Ha en go afton!
Kram

52 Fråga:

skriven

Hej kära Es,
Om jag kör STENHÅRT med plugg inför HP 2021, ser du mina chanser då för att få 1.7-1.8?

Kramar

53 Millan:

skriven

Visst ligger det mycket i detta och man får göra så gott man kan. Tack för bra inlägg 😊 Tänker snyggingen på henne?

Var rädd om dig ( och alla andra ) nu när pandemin ökar igen. Tufft läge detta. Kram

54 Millan:

skriven

Visst ligger det mycket i detta och man får göra så gott man kan. Tack för bra inlägg 😊 Tänker snyggingen på henne?

Var rädd om dig ( och alla andra ) nu när pandemin ökar igen. Tufft läge detta. Kram

55 Tingeling :

skriven

Pratade med en av lärarna idag och jag gick ny energi av henne. Så okej, nu ska jag klara detta. Här dock skickat ut ansökan om att vara vikarie på ett äldreboende. Så nu bara vänta och köra på som vanligt. Satte mig med uppgiften jag skjutit på. Ska skicka iväg meddelanden som jag skjutit på. Göra allt klart. Känns bättre i sinnet 🙂

Till middag blir det visst baguette och chokladkaka. Kanske tar glass också. Dottern är hos pappa och nu kände jag för detta. Nya tag i morgon. 😂

Kram!

56 F:

skriven

Något roligt och spännande på gång i mitt liv du kan se

57 Browallia:

skriven

Försäkringskassan borde döpas om till Förnedringsskassan, i morse fick jag veta att den utredning de beslutat att jag ska genomgå utförs under två dagar i SUNDSVALL (22 mil dit) med övernattning. Det går över mitt förstånd hur de kan kräva det efter att ha fått utförlig information både av mig och min läkare om mina diagnoser. Om jag "överklagar" beslutet, skjuter jag mig själv i foten då? Kram

58 She:

skriven

Tack för svar Es <3
Förstår dock inte varför jag känner av osäkerhet och ångest växa fram.. Stör mig i sociala prestationer med kollegor :/ Blir det bättre?
Kram

59 mamma:

skriven

Tror att jag har hittat mannen i mitt liv på Internet. Vi har skrivit i några månader till varandra, allt känns jättebra. Men.. Har försökt få till två dejter med honom och allt flyter på bra fram tills dygnet innan vi ska ses, han slutar då skriva och backar ur..

Ska jag ge honom fler chanser?

Svar: Har han ingen hållbar och bra förklaring då måste du lägga på locket och gå vidare.. kram :)
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: