De svartögda barnen.....

Dagens bloggämne  enligt önskemål.

😳

De svartögda barnen söker du inte upp – de hittar dig !

Plötsligt kan de stå utanför din dörr, utanför ditt fönster eller utanför din  bil.  Och de vill bli insläppta.

 

Människor som mött dem berättar samma sak, att de blir nästan paralyserade och mår riktigt dåligt.

Barnen är bleka och de har en röst som inte är anpassad för åldern. Rösten är ofta mörkare och högre än vad som är normalt. Och ögonen är helt svarta, inget pigment och ingen ögonvita. Bara kolsvart.

De som inte släppt in barnen berättar att deras röster blev högre och högre och argare och argare

 

 

Barnen ber ofta om hjälp, tex kan de säga att de vill låna telefonen för att ringa sina föräldrar. Men har man sett deras ögon så är det få som vågar släppa in dem.   De säger att du MÅSTE. De försöker övertala dig.

Man kan läsa på nätet om en hel del möten med dessa barn.

En man kom hem från jobbet och upptäckte två av de svartögda på sin balkong.

Inte så kul kan jag tänka.

 

Vad som händer om man släpper i dem är lite olika.

Somliga drabbas av akuta allvarliga sjukdomstillstånd och andra går en bråd död till mötes

Ibland har barnen stannat i 4 dagar och ingenting har hänt utan de har mest observerat.

Och ibland händer det att man på ett eller annat sätt dödas om man INTE släpper in dem eller så blir man komplett galen.

Stöter man på dem – ja, då vet man inte riktigt vad som är bäst.. om man ska släppa in dom eller inte !

Är nu det här sant ? Finns de svartögda barnen ?

Svar, nej !   Det här är en urban legend av nyare datum.

Ungefär som Slenderman  och clowner.

Historien om svartögda barn har sin början i en berättelse från 1998 av den amerikanska reportern Brian Bethel.

Han säger sig ha upplevt hur två barn en gång knackade på hans bildörr och bad om att få bli insläppta.

Bethel öppnade aldrig bildörren då han fick ögonkontakt med den ena pojken och såg två kolsvarta hål stirrandes mot sig.

Sedan dess har liknande berättelser cirkulerat flitigt på diverse forum för spökhistorier och vandringssägner.

Så är det med den saken !!

Kram & kärlek

1 Skorpan:

skriven

Jösses, blev faktiskt skrämd så här på morgonkvisten innan jag läste slutet av blogginlägget, puh, en fantasiskapelse. Tvärtemot de grå... Tänk så mycket det finns på vår jord som vi knappt vet om... O kanske bäst så.

Äntligen fredag o vädret ska bli helt okej i helgen också. Nåt borde jag ju företa mig o inte enbart dova bort min ungdom ;). Händer inte så mycket i mitt liv om jag gör det, ja inte händer det väl annars heller så mycket ;D. Kanske träffa kompisen, om hon tar kontakt, gör hon, ja det undrar jag? Har varit tal om att vi ska göra nåt tillsammans o då det kommit till kritan har hon inte orkat, så ja, tror inte riktigt på att det blir av... Kanske orkar med en tur ut i det vackra vädret :).

Först genomleva fredagen...
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ja, det finns så mycket som vi inte har en aning om !! Kompisen verkar inte vara i riktigt form, kanske du får hitta på något på egen hand... kram :)
Esmaralda

2 Läroliv:

skriven

Oj, så skönt att dom inte finns. Obehagligt med såna ögon.

Hej Esmaralda, undrar om lilla vackra Lady Bug fortfarande jobbar för mig, eller kanske har hon riktigt gått till vila? Hon har fått jobba hårt den lilla, så förståeligt om.

Kram

Svar: Hon känns trött men är vid liv. Strö på ett par saltkorn och låt ligga 10 minuter... kanske kan det hjälpa lite.. kram :)
Esmaralda

3 Orkeslös o sååå trött:

skriven

Hej Esmeralda!

Det var ju för väl att det inte var sant! Spännande läsning.

Annan sign idag av speciella skäl!

Jag undrar om du kan se om hur det går för mitt barn o Mina barnbarn får de fortsätta vara tillsammans? Mannen/pappan har misshandlat o slagit sönder hemmet o får inte träffa dem för en myndighet som väl är!! Vi mår så dåligt av alla hans hot både mot mitt barn o mig! Han är en manipulativ psykopat o försöker med alla medel manipulera en myndighet för att ”splittra” familjen helt!! Mitt barn vill skiljas o få lugn o ro ifrån honom! Han ringer, mejlar o smsar hot o okvädesord stup i kvarten o hon orkar inte med hans bråk utan vill bara få lugn o ro tillsammans med sina älskade små barn!

Kan du se om han lyckas splittra mamma o barn o kan du se nåt om hur skilsmässan går.

Åh så tacksam jag vore för ett svar för som det är nu blir det ingen bra sömn o tankarna går...!

Kramar med en liten gnutta hopp!

4 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Ser otäckt ut, kom och tänka på de grå.
Fick samma obehagskänsla när man ser de där svarta hålen till ögon.

Läkerbesök och lite shopping blir det för min del idag och att öva på bilkörning. Det är ju trots allt en frihetskänsla när man kan ta sig en tur.

I går när jag tränade kom en bild framför mig om en man på en flygplats. Han var glad, såg bra ut vit skjorta och på språng till incheckningen, kändes som om jag skulle med, bilden kom upp flera gånger. Är det bara en symbol för ngt eller kan det vara ngt som händer snart? Eller mina tankespöken??

Ha en fin dag alla!


5 Linda:

skriven

Vilken tur att de inte finns... Hann redan tänka vad sjutton skall man göra om man stöter på ett svartögt barn!

Fredag idag, härligt med helg, och inga planer för en gångskull!

Ha en fin fredag Ez och alla fina i bloggfamiljen!

Svar: Mysigt ibland att inte ha planer alls :) kram :)
Esmaralda

6 Susan:

skriven

Just nu är det lite för mycket runt mig som gör att jag känner mig helt slut...sjuka föräldrar ( framförallt mamma som gått igenom hela FASS på ett halvår) två andra äldre släktingar som jag gör mitt bästa för att hjälpa, heltidsjobb där vi är underbemannade.....och ingen att komma hem till och få krypa in i en trygg famn hos😢
Vänder vinden snart jag kan få lite motvind någon gång 🤔

kram🤗

Svar: Vad du har mycket runt dig.. det känns som om du måste välja lite.. allt orkar du inte med... och så småningom kommer det att trappas ner och medvindarna kommer... kram :)
Esmaralda

7 <3:

skriven

Lite läskigt ändå med barnen.
Vad är det som gör att A blir så störd på vår gemensamma vän P. A såg till att vi fick en mysig stund igår och sen drog det igång igen när han var lite onykter.
Är han rädd att jag ska såra honom ?
Har förstått att han älskar mig igen.
Som du sa tidigare Es är han svår.
Kram

Svar: Ja han är inte enkel och sådant hör kommer dyka upp då och då.. försök förhåll dig till det så det inte tar av din energi.. kram :)
Esmaralda

8 M:

skriven

Försöker han dra ut på detta så länge som möjligt? Han säger att han väntar på pengar av en vän och åker riktigt snart, men känns som att han är oärlig kring detta och en replik man hört många gånger förut. Ser det ut att finnas nån annan lösning än uthysning? Vill ha han ut så jag kan ta nya tag. Andas på fel sätt och känner att hela situationen är dålig för min hjärthälsa..
Kram

Svar: Ja nu är det dags att du sätter ner foten. kram :)
Esmaralda

9 Jossan :

skriven

Godmorgon

Jag tycker det är ett riktigt intressant ämne. Jag hörde om de svartögda barnen i min favorit podd ”spöktimmen”. Jag hade nog blivit sjukt rädd om de hade dykt upp hos mig..

Mailade prefekten om jag fick göra tentan som en hemtentamen.. Men det fick jag inte.. så det blir sjukt mycket plugg nu framöver..

Hur kommer det gå på tentan?

Kram

Svar: Ha fokus och det kommer gå bra... kram :)
Esmaralda

10 Skrållann:

skriven

Hej!
Usch vilken otäck läsning...tur du avslutade med att de inte finns😉
Min syster ”velar” så inför hur hon ska göra framöver med sin verksamhet och igår sa jag att jag nog inte tänkte vara med ett år till. Om hon kommer behålla caféet tror jag faktiskt det blir bra att jag lämnar och hon får Istället anställa en utomstående.
Såg en tjänst ute som samordnare på ett kommunalt vårdboende. Hur stor chans har jag på det om jag söker?

Kram❤️

Svar: Ja, det kan vara dags att du och syster delar på er nu. Chansen att få detta boende ser ut att vara runt 65-70 %, kram :)
Esmaralda

11 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Den legenden har jag missat . Men legenden om att det vita efter flygplan är gift hörde jag talas om redan på 70-talet och den legenden har växt nu med "expertutlåtenden" som uttalar sig om "statens" förgiftning av befolkningen. Jag hade en i bekantskapskretsen som verkligen trodde på detta När jag visade på att det är en lögn som redan florerade på 60-talet sa hon upp bekantskapen .

Fredag igen ! Ha en härlig sådan !

Kram Anki med flock

Svar: Ja, din bekant måste ha varit väldigt lättstött... hua..... och ja, äntligen fredag :) Kram :)
Esmaralda

12 blaebaer:

skriven

Fast det finns dom som har väldigt mörk å otäck blick så kanske reportern råkat ut för något sådant.. Men låter ju annars som en perfekt historia att berätta för att skrämmas ;P

Själv åkte jag bil en gång och såg en person som hade väldigt obehaglig vibb där hans ögon verkade kolsvarta, och fastän jag satt i en bil några hundra meter ifrån från där han stod så fick jag nästan panik å ville bara fly iväg fastän jag redan var på trygg å säkert avstånd. Och min kille som körde hade fått samma känsla när vi sen pratade om det hela. Mycket mysko, kan fundera lite än idag vad och vem det var för har aldrig sett personen igen och då bor vi ändå på ett litet ställe där de flesta känner varandra eller iaf är bekant med nån som känner nån.. Hmm..

Fråga.. Lite då och då senaste tiden när jag är påväg att sova så är det som att jag "ser" massa saker som spelas upp när jag blundar fast när jag försöker koncentrera mig för att "se" det bättre så glider det undan och något nytt dyker upp. Kan vara ansikten/personer/saker/platser.. Är det bara fantasi/drömmar eller något annat?

Tack och ha en fin fredag och start på helgen, njut och må väl, både till Es och oss alla andra :)

Svar: Det kan vara så att när du är helt avslappnad så kan det hända att du ser gamla minnen från tidigare liv.. ibland.. oftast är det ett vanligt och naturligt tillstånd, kram :)
Esmaralda

13 Helena :

skriven

Hej Es! Hur kommer min son att klara av militärtjänstgöringen då han opererar sin tå idag? Hur klarar min andra son av tillvaron då jag tror att han tappat fotfästet igen.. Det blev nästan en dålig ordvits 🙈 Kram!

Svar: Jag ser att det kan svaja för dem båda på olika sätt... men de landar... en före den andre.. kram :)
Esmaralda

14 Misstjejen:

skriven

Hej

Vad är det som konstigt ljudet som jag höras igår när jag har videosamtal med henne som någon knackar men har titta runt även om det finns inte någon här även jag har ropa "hålla"...

Jag undrar vad kan det vara för jag hoppas inte det störa oss. Jag bruka ju låta den vara ifred men det visar sig när jag har videosamtal.

Hoppas det inte störa oss imorgon...

Är det någon som busigt eller något?

Ha det bra

15 Misstjejen:

skriven

Hej

Den inlägget gav mig ryser... för jag tänker på... inte den sorten utan på annat så speciellt när jag ska går och lägga mig då bruka det känns någon är här när jag släcka alla lampor och ska kolla så noga med det låsa dörren.

Vad kan det vara som jag ofta fick en känsla så speciellt på kvällarna eller på nätterna...

Ha det bra

Svar: Den känslan handlar bara om helt vanlig rädsla, och du har ingenting alls att vara rädd för egentligen.. kram :)
Esmaralda

16 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Ojdå, när jag först började läsa blogginlägget tänkte jag att ojnej så hemskt, finns det sådana varelser också... men vilken tur att de inte finns på riktigt. Låter otäckt, fy skulle själv få helt panik om jag såg något sådant svartögt barn.

Jag undrar ibland hur det kommer sig att det jämt är sådana män som visar intresse för mig, som jag inte själv är intresserad av (hur jag än försöker)? Hur kommer det sig att det är så för mig?

Kram

Svar: Jag tror det är rätt vanligt att det är så... att man attraheras olika.. och du behöver att det slår an en sträng för att bli förälskad, vilket är helt normalt... kram :)
Esmaralda

17 Browallia:

skriven

Hua! Jag måste ha hört talas om dem tidigare, min första tanke var att det är en skröna.

Min sjukskrivning har blivit förlängd med ännu ett halvår. I läkarintyget till F-kassan så har min läkare varit tydlig med mitt behov av psykoterapi innan det kan bli akutellt med att inrikta min rehabilitering mot arbetsmarknaden. Så ännu verkar det inte vara helt kört med att jag kan bli beviljad samtal hos psykologen. Jag visualiserar att jag har samtal för att öka chansen.


Svar: Bra att du visualiserar, du har god chans att få samtal, kram :)
Esmaralda

18 Browallia:

skriven

Ooops... råkade klicka iväg min kommentar innan jag skrivit klart ;D

Jag vill ju så klart önska dig en trevlig fredag, så nu är det gjort. Fredagskram Browallia

Svar: Kram :)
Esmaralda

19 Kvinnan :

skriven

Godmorgon låter läskigt hua 😱

Undrar om denna bubblan vi är i nu kommer att lösa sig på jobbet? Känns som vi haft en psykopat i några års tid hos oss! Det har verkligen varit en karusell, jag undrar om du ser vad hans plan är?

Svar: Ja på något sätt ser det ut som om det löser sig ganska snart nu, kram :)
Esmaralda

20 Helena Ir:

skriven

De där står absolut inte att möta på min önskelista!

Inte heller den fantasi jag visualiserade fram när jag kom åkandes bil med min första man, vi var unga och åkte i mörkret på väg hem, på båda sidorna av bilen var de mörka Roslags skogarna. Endast ljuset från vår bil och mötande bilar lyste upp vägen. Något ljust såg jag där framme..och fantiserade då detta : Där framme stod över hela vägen,människor i vita kläder, hållandes varandra i händerna. Tittade rakt fram..på oss..
Jag frågade min man, efter jag berättade min fantasi, -Vad gör du, stannar du? Eller kör du? Vi är oftast rädda för det okända,,så hans svar var: Jag stannar inte!

Skönt höstväder..tog skogen en bit på väg hem..

Ha det så bra!:)

Kram

Svar: Kan förstå din mans svar :) Ja, härliga hösten är här nu..... kram :)
Esmaralda

21 Snödroppen:

skriven

Godmorgon!
Var väl en jäklar tur att inte dom här barnen existerar, hade blivit livrädd😱 men går dom och jämföra med dina ”grå” för dom finns ju IRL!!
Vaknade med skallebang och det ingick inte i dagens planering! Har egentligen inga planer alls, lite mat med en kompis ikväll, sen blir helgen som den blir, tror du hjärtevännen kan överraska och bjuda på mat eller bara en vanlig träff? Lite påtår nu och Treo sen blir det nog fredag i alla fall!
Kram fina Es❤️

Svar: J de grå finns, det kan jag lova för jag har ju sett dem mer än en gång ! Hoppas nu att Treon hjälper... kram :)
Esmaralda

22 ängeln:

skriven

Hu vad läskigt nu blev jag riktigt rädd faktiskt, om de hade funnits på riktigt så hade de säkert varit läskigare än de grå. Här hemma har vi sjukstuga igen, så det blir en helg i soffan. Jag tror faktiskt att min kropp skrek efter vila, är helt slutkörd. Jag har bestämt mig för att sätta ner foten på jobbet vänligt men bestämt. Jag kan inte ta på mig för mycket utan måste också få andas lite. Ska försöka tänka på det i vardagen också. Ser du något positivt runt mig den närmaste tiden? Det känns som om jag behöver tänka lite nytt? Kram

Svar: Ja, tänk lite mer på dig själv och ditt mående och försök ge dig det du behöver ! Kram :)
Esmaralda

23 Dunegull:

skriven

Usch vad läskigt! Hoppas man aldrig träffar någon Sådan person.

Pratar de om mig idag på jobbet om bättre tjänst. Tänker i ledningen eller det har ej kommit så långt än att mitt namn kommit på tal?

Kram

24 Mt:

skriven

Hej!
När tror du dem kommer anställa tillbaka folk igen till min arbetsplats?
Kram!

Svar: Det kan dröja tills efter jul... kram :)
Esmaralda

25 2020:

skriven

Ser du oss ses regelbundet fast på det sättet vi båda vill?

Kram

26 Undrar :

skriven

Varför är han inne på min linked in varje vecka? Han skriver inget men blir faktiskt irriterad varför han gör det. Vill han att jag ska skicka? Det gör jag ej för är inte intresserad. Bara nyfiken varför han gör det.

27 EPM :

skriven

Spooky... myter och sägner är ändå läskiga.

A:s dotter försöker inte ens somna om kvällarna. Hon vill, det betvivlar jag inte alls, men hon vill inte göra något själv utan vill att hennes far ska lösa allt åt henne.
Tröttsamt som bara den.
Jag tror inte att A talar till henne på ett vis som är klart, tydligt och konkret såsom "om du inte är beredd att anstränga dig och göra detta och detta och att göra det även hos mamma så får du helt enkelt ta att ha svårt att somna när du är här. Det är inte jag som ska lösa detta åt dig, men jag är här och stöttar dig men det är DU som måste göra det och det utan att få anvisningar från mig varje kväll och natt"

Ja, jag kanske låter hård. Men hon är 11 år, hon förstår konsekvens och är stor nog att ta övervägda beslut när hon vet vad som gäller.
Kommer detta lösa sig? Just nu förtvivlar jag nämligen oerhört kring en framtid ihop- att det ens ska funka

Kram

Svar: Vill du rädda relationen så utrusta dig med tålamod.... hon kommer över den här perioden... kram :)
Esmaralda

28 Rika:

skriven

Blev rädd bara av att läsa. Jag är har aldrig gillat dockor heller. Men barn riktiga barn är ju annat. :) Ha en bra dag alla.

Svar: Tur att det mesta i de vägen är skrönor :) Kram :)
Esmaralda

29 Bellagio:

skriven

Pratade med min ena syster häromdagen. När vi var små bodde vi på en större lantgård och hade ponnys. Vi kom in på det övernaturliga och jag berättade om en gång när jag var kanske i 10-12 års åldern och red på en stubbåker, plötsligt blev det dimma och en häst kom galopperande på vägen, över en gammal bro och försvann. Ponnyn jag red reagerade med och ville följa med, hade full upp med att hålla in henne.. Min syster hade upplevt exakt samma, fast kanske då 15 år senare, på samma ponny. Lite roligt att vi delar samma upplevelse.. Var detta ett gammalt minne? Eller något som hörde ihop med den ponnyn vi red? Iom att det var samma och hon reagerade starkt båda gångerna..

Svar: Jag tror att det här var ett minne som ponnyn transformerade till er... kram :)
Esmaralda

30 Monica:

skriven

Det påminner om en rysare där bland annat Stålmannen skådespelaren Christopher Reeves spelade i. Men han tillhörde de goda som i Stålmannen. De var barn som anfallde i flock och brottsoffren gick i regel en ond bråd död tillmötes eller blev de blinda då de angrepp sig själv. Den var verkligen läskig. Men har för mig att barnen där var blå-ögda eller ljust grön-ögda.

Jag har ljus-blåa ögon som dessa men kan garantera att det ligger så långt ifrån mitt tankemönster som möjligt. M V H Monica

PS! Du har tagit upp de grå som har flytande kvicksilverögon om man tittar noga på dessa. Kan det vara något besläktat som den Brian Bethel såg?

Svar: Ja, nån sån rysare har jag också sett !! Något tror jag Brian såg.. men mest ville han nog göra en bra historia... kram :)
Esmaralda

31 Helena Ir:

skriven

Anki (11), jag hade en bekant som sa att det där vita från flygplanen var Ebola som spreds över oss, minns det så väl när det var Pridefestivalen och människan säger det högt över alla.. Vi är inte bekanta heller, det blev för mycket underligheter av det hela!Eller så är jag lättstött :)

Kram

32 Helena Ir:

skriven

Precis som blaebaer (12) skriver så har jag sådana där bilder på människor, platser och även röster i avslappnat tillstånd, lite liknande som under healing, ibland när jag skickar själv eller får healing till mig. Och så vid läggdags..helt okända människor..funderar ju ibland vad det är? Kanske något från tidigare liv..

Kram

33 <3:

skriven

Ser det ut att bli en mysig lördag på nya italienska restaurangen ?

Kommer A och jag komma framåt i vår relation 💘
Kram

34 Orkeslös o sååå trött:

skriven

Esmeralda ser du inget svar på min fråga eller fick du till dig ett svar som skulle såra mig ännu mer?
Kan du snälla försöka igen, jag griper efter varje halmstrå 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢


Svar: Har jag inte svarat så har ingenting spontant kommit till mig, varken positivt eller negativt, kram :)
Esmaralda

35 F:

skriven

Hej esmeralda undrar om du får till dig något om mig som jag bör veta? Kram

36 Anonym:

skriven

Fyyy så obehagligt! Vågade inte läsa klart men tur att andra skrivit att de inte finns!

Fredag och Coronakaos i Idol. Inte så konstigt så som dom klänger på varann. Blir en ensam myskväll. Undra när det skall bytas ut mot tvåsamt mys :) Han känns nära på något sett men förstår inte hur. Gör du Es?

Ha en goo dag och kanske ett hopp i baljan ikväll :)
Kram

Svar: Ja, ikväll blir det badbalja, sonen kommer och det bjuds på lammracks och så Idol såklart....tråkigt med corona i Idol men den fula nunan dyker ju upp lite varstans.. kram :)
Esmaralda

37 Moms:

skriven

Hej :)

Är K intresserad av mig ? Kan det bli något framöver? Kram :)

38 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda är i valet o kvalet! Funderat länge Skulle gärna vilja flytta nära mina barn som bor i Stockholm Sen är man orolig för att få ett jobb som man trivs med.
Sen har jag kära Mor❤️Som inte vill att jag flyttar till Stockholm på grund av att det finns mer Corona Hon har ju några syskon som bor nära! Jaja jag är bara 57 år😂😂och jag älskar dom alla! Kram🌺☀️

Svar: Ja, i detta får du lyssna till din egen röst och gå den tillmötes.. man kan inte tillgodose allas behov och ditt eget ska du låta vara viktigast i detta.. kram :)
Esmaralda

39 Läroliv:

skriven

Tack för ditt svar. Tror inte jag har hjärta och ta något mer från henne, hon får gå till vilan i en fin liten ask som jag köpt för ändamålet och där även de andra får plats. Är henne och dig innerligt tacksam för ALLT.

Kram

Svar: Hon tackar dig för att du inte stressar henne och hon ser fram emot att gå vila... kram :)
Esmaralda

40 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Kan det då inte slå an en sträng för mig snart....?!

Kram

41 Stjärnöga :

skriven

Är A ärlig med att han insett att han har känslor för mig eller är detta ännu en fortsättning på hans konstiga beteende?
Jag är så förvirrad också i vad jag själv vill.

42 Ghostwriter :

skriven

Drömde om att jag var i ett äldre hus o så bodde en kille där. Han bjöd in mig på rummet och vi var intima. Men allt gick fort för han ville inte träffa mig mera och jag kände mig utnyttjad. De hände saker i bakgrunden men minns inte nu...

Undrar om du ser något om min nästa partner? Jag är så trött på flingar o korta romanser. Letar inte ens ändå dyker de upp killar som sen bara velar hit o dit o de tillåter jag inte längre 🙄kram

Svar: Drömmen kan peka på att du gått med på sådant som du innerst inne inte vill .. så ta kontroll :) Undvik velepottor ! Kram :)
Esmaralda

43 Skorpan:

skriven

Tack Es!

Ja det ante mig att det kanske inte blir av. Får fnula på nåt o göra, nåt där man inte behöver använda den rekommenderade masken... Usch, det vill jag inte alls ha på mig, har svårt med andningen från förr ju. Vad göra i helgen? Inte vet jag..
Kram Skorpan

44 Citronfjäril:

skriven

Vilken tur att dom inte finns på riktigt. Du la upp storyn som riktig skräckhistoria. Kanske ska du skriva en skräckroman Es?

Nu har miljötänket gått för långt...
i Vietnam tvättades använda kondomer och såldes som nya.
Fast det var nog inte miljön dom tänkte utan vinsterna;) En riktig skräckhistoria!

Kram:)

Svar: Tvättade kondomer !! Herregud !! Kram :)
Esmaralda

45 Anonym Isah :

skriven

Va en man som kommentera igår där han skrev saker jag också fått veta i seans. Var det bara sammanträffande?


Kram

Svar: Ja, det måste det ha varit, kram :)
Esmaralda

46 Skorpan:

skriven

Japp, jag är inte inkluderad i hennes planer då jag hörde mig för gällande planerna för helgen. Synd, men ja, inte första gången det sker så..
Kram Skorpan

47 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Ser du om de dröjer länge till från det att min sjukskrivning går ut till jag kör igång med praktik med tanke på corona? Kram Zoey 💕

Svar: Det kan dröja en tid, lite längre än det annars skulle ta, kram :)
Esmaralda

48 Anonym:

skriven

Låter som en riktigt härlig kväll :) Njut!

Har pratat med min läkare och nu börjar det diskuteras om remiss för konsultation gällande operation. Vill såklart inte opereras för ingen garanti att det blir bättre och livrädd för narkos😬
Vi har börjat rond 2 gällande skadestånd men jag har nog tappat hoppet om att få ekonomisk upprättelse men ber om ett mirakel!!
Annars är det 0 kr i inkomst om 6 veckor om ingen lösning sker och det känns allt annat än kul. Vet inte vad jag ska göra längre. Kram

49 Jennifer:

skriven

Hej finaste Esmaralda. Fy, så läskigt. Aldrig hört talas om dem. Ögonen ser hemska ut.

Fina Esmaralda, jag känner mig som en fågel instängd i en bur. Ser du mig flyga iväg på äventyr snart?
Gud vad jag är i behov av en rejäl adrenalinkick.
Kram,
Jennifer

Ps. Trevlig helg

50 Helena Ir:

skriven

Jag vet,jag kan inte låta bli ibland..tänker på dig (34) Orkeslös...jag förstår vem du är, tråkigt att inte kunna få svar..Men så är det så att jag vet och förstått att under en seans har Esmaralda lättare att få svaren till sig. Så känner jag.. tråkigt att det är så för dig i livet, du behöver ju så väl få tänka på dig själv också!

Allt gott!

Kram

51 Lina:

skriven

Hej Es,

Dom ser verkligen läskiga ut. Tur att dom inte finns 🙂
Tycker det är nog läskigt att jag har träffat på "vanliga" killar som varit kolsvarta i ögonen av olika anledningar och humör...

Es, kan du se nått hur det kommer gå för R och hans nya sambo? Kommer det hålla? Barn?

Ha en riktigt fin och mysig helg allihopa ❤️ kram

52 Tilde:

skriven

Hej Es

Ser du något skoj för mig?
Kra,

53 F:

skriven

Hej esmeralda undrar om du får till dig något om mig som jag bör veta? Kram

54 Moms:

skriven

Hej :)

Är K intresserad av mig ? Kan det bli något framöver? Kram :)

Svar: Möjligen något mer tillfälligt, kram :)
Esmaralda

55 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du något Esmaralda från euro jackpott för oss 🙂

Svar: Jag ser ingenting närmaste tiden tyvärr, kram :)
Esmaralda

56 Lydia💕:

skriven

Oj va rädd jag skulle vara för dessa barn 🙈
Nu blir jag tokig har lite fling med en på jobbet han skriver en massa och vi har mysigt ihop när vi träffas men varför är det inte mer tag i killen och bestämmer hur han vill ha det ? Känner mig lite osäker har fått känslor och det vet han om usch och jag som lovade mig själv att inte träffa en man som är velig igen .
Kram Lydia💕

Svar: Ja, du får kanske vara lite er tydligt och se hur hans gensvar blir, då vet du, kram :)
Esmaralda

57 Läroliv:

skriven

Det GLÄDJER mig.

KRAM

58 Misstjejen:

skriven

Hej

Är nervös för imorgon... hoppas är hon nöjda med present och övrigt med mig?🥵😬

Ha det bra 😊

Svar: Ja, det tror jag, kram :)
Esmaralda

59 Lillla m:

skriven

Hej Es, vad är chansen att det blir nåt med L?

60 F.u:

skriven

Hur kommer det att se ut för mig framöver?

61 F.u:

skriven

Hur kommer det att se ut för mig framöver?

62 Mercan :

skriven

Tack söta Esmaralda 😊

63 Alie:

skriven

Ja det är tur dom inte finns på riktigt..

Blir det en lyckosam helg för mig? Det är ju MIN dag på Söndag men ska fira hela helgen, på olika håll :)
Kram :)

64 💕 Zoey 💕:

skriven

Tack för ditt svar!
Ser du möjligtvis om det blir i år överhuvudtaget? Kram Zoey 💕

65 💕 Zoey 💕:

skriven

Tack för ditt svar!
Ser du möjligtvis om det blir i år överhuvudtaget? Kram Zoey 💕

66 Camilla:

skriven

Ojoj så otäckt!! Tänk vad det finns mycket konstigt.

Löser det sig för dottern snart?

Trevlig helg!
Kram

67 Mackan:

skriven

Ser du något trevligt jag kommer vara med om?
Kram

68 Susanne :

skriven

Usch vad otrevligt, tänkte på de grå. Det är inte heller så nice. Fått ett bekymmer med en bank som säger att jag är återbetalningsskyldig. Hur kan jag vara det när de gjort fel o jag är ärlig. Hur kommer det bli

69 <3:

skriven

Ser det ut att bli en mysig lördag på nya italienska restaurangen ?

Kommer A och jag komma framåt i vår relation 💘

70 Agnes:

skriven

Jag måste göra en Stordalen...!
Norska Petter Stordalen är tillsammans med en Svensk Märta som är 30!
Wow!

Och här lullar jag runt efter gubbar på 50-55 bast!

Och även han den där Dolph Lundgren, svennen...han är 62 o hans Norska lovergirl är 24!

Härligt för dom med livets glada dagar! =)

Alltså betyder det att jag som drygt 60-årig kvinna helt enkelt ska satsa på män i mina söners ålder o lämna gubbsen dithän?
Mja...well...men nog fan hade det blivit bra mkt mer dansande med en ung o alert lirare,än vad nu en äldre 60-taggare hade kunnat prestera...japp, jag har fördomar om män över 60!

Och jag väljer att odla dem väl!

Svartögda barn har jag aldrig hört talats om tidigare, men kan rapportera, att jag sett min yngste son ändra ögonfärg till gult, en gång när han var liten. Han har grön/brun/gult-melerade ögon,o en gång var han jävligt förbannad på mig o inför mina ögon så blev hans ögonfärg gul...
DET var faktiskt läskigt...

Annars är han en snäll pojk som i dag avslutade sin kemikurs 1 med ett starkt C i betyg!
Så här ser ni en glad mams som är stolt som fan över sin avkomma, haha!

Må bäst o sköt om er, alla!

Kram!

71 Boudica:

skriven

Påminner mig om en gammal film, kan det ha varit children of the corn? Minns inte var rätt länge sen.
Kusligt det skulle vara att träffa på sådana. Nu finns dem inte, men jag tror att det finns andra mörka krafter.

Idag är jag lite nedstämd, denna dag, för ett år sedan, var en av de bästa dagarna det året, men inte visste jag att det skulle vara så kortvarigt och sluta upp med att leda till de värsta dagarna det året.

Försöker med min fråga igen, skrev nog lite försent igår.
Har anmält mig och betalt till en kurs som jag för ett bra tag sen råkade komma över bara sådär, sen dess har jag känt mig så dragen till den. Att jag bara råkade komma över den gör att det känns som det var menat, och det känns så rätt. Men jag börjar tvivla om det är rätt för mig.
Det är inom det mer andliga, och jag som är rätt petig med vad jag tar åt mig när det gäller sånt.
Är den här kursen rätt för mig? Kommer min andlighet utvecklas på det sätt som jag vill?

Kram!

72 Agnes:

skriven

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/56Vlmm/kandisstiftelsen-lade-15-miljoner-pa-loner-hyror-och-administration

Att de inte skäms, de dära som använder behjärtansvärda ändamål i syfte att sko sig själva...

SKÄMMES; TA-MIG-FAN!

Astrid lindgren roterar säkert i sin grav över dessa Krösa-Major!

Ett upprört KRAM!

73 K:

skriven

Hur ser min kärlek ut att vara?
Kram

74 Celia :

skriven

Läskigt!

Har min förlorade vän tänkt något extra på mig de senaste dagarna? Det var snart ett år sedan han bröt vår fina vänskap för en tjej.
Finns möjligheten att få ett förlåt?
Har känt på mig tidigare att han ville skicka en bukett blommor med ett förlåt, har den känslan stämt och är det möjligt än?

Saknaden är fortfarande stor här!

Tacksam för svar!

75 Dunegull:

skriven

Tror du att jag har Corona nu eller bara en vanlig dryg förkylning/influens? Får testa mig på måndag om det ej blir bättre. Får du ngn känsla?
Kram

76 Alice:

skriven

Hej Es

Hur blir nästa år för mig?
Kram

77 Vitlilja :

skriven

Är jag trygg i min lägenhet?

78 ullie:

skriven

tycker de där historierna är riktigt otäcka o barnen vågar inte tro det är sant

Hoppas ni har kommit hem

har väldigt ont i magen fram höger sida och bak i ryggen . ÄR det något ja ska söka läkare för eller "går det över" utan läkarbesök? Är ju lite obekväm o gåtill läkaren men har verkligen ont nu
kramar om

79 Susan:

skriven

Just nu är det lite för mycket runt mig som gör att jag känner mig helt slut...sjuka föräldrar ( framförallt mamma som gått igenom hela FASS på ett halvår) två andra äldre släktingar som jag gör mitt bästa för att hjälpa, heltidsjobb där vi är underbemannade.....och ingen att komma hem till och få krypa in i en trygg famn hos😢
Vänder vinden snart jag kan få lite motvind någon gång 🤔

kram🤗

80 Alice:

skriven

Hej Es

Hur blir nästa år för mig?
Kram

81 EPM :

skriven

Spooky... myter och sägner är ändå läskiga.

A:s dotter försöker inte ens somna om kvällarna. Hon vill, det betvivlar jag inte alls, men hon vill inte göra något själv utan vill att hennes far ska lösa allt åt henne.
Tröttsamt som bara den.
Jag tror inte att A talar till henne på ett vis som är klart, tydligt och konkret såsom "om du inte är beredd att anstränga dig och göra detta och detta och att göra det även hos mamma så får du helt enkelt ta att ha svårt att somna när du är här. Det är inte jag som ska lösa detta åt dig, men jag är här och stöttar dig men det är DU som måste göra det och det utan att få anvisningar från mig varje kväll och natt"

Ja, jag kanske låter hård. Men hon är 11 år, hon förstår konsekvens och är stor nog att ta övervägda beslut när hon vet vad som gäller.
Kommer detta lösa sig? Just nu förtvivlar jag nämligen oerhört kring en framtid ihop- att det ens ska funka

Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: