Lidnerska knäppen....

Jag har fått en Lidnersk knäpp !

På riktigt !!

Är den sorten som alltid avskytt matte och valde bort ämnet så fort jag kunde. 

Därmed fick det bli en utbildning utan matte och att jag räknar som en kratta är ingenting som jag lidit av i vuxenlivet.

Så dök den här lilla kluringen  ( för barn?) upp på nätet

Jag ögnade igen och fick rätt på tänket pang bom och svaret blev rätt & riktigt.

Fick en stark känsla av att jag ville ringa min gamla mattelärare och berätta.

Men han hade väl  inte trott mig !!

 
 
Klarade du av den ?
 
Svaret kommer längst ner här på sidan.
 
Vädret är mysigt, grått och regnigt och jag trivs när jag plaskar fram  i blöta och svampiga gympaskor och med regncapen fladdrande i vinden.
 
I dag är det för övrigt makens födelsedag.
 
 
 
Han blev inte firad i morse och får skylla sig själv... han stiger upp före nån annan vettig människa, klockan 5.... så firandet får anstå till i eftermiddag.
 
MG har  inhandlat en julkalender med lakrits..  och jag lite kläder , en påse specialchips och en.... nagelborste !
 
När vi renoverade badrummet så kastade jag allt gammalt...ni vet ju hurdan jag är.. kastar hellre för mycket än för lite och  det har varit ett väldigt tjat om den där bortkastade nageborsten. 
Så nu blir det en ny och väldigt elegant !
 
 
"Fölsegrisen " har önskar spagetti bolognese till middag och creme brylé till dessert och istället för tårta blir det ett  vaniljhjärta med ljus i !!
 
Någon fest av stora mått kan det ju inte bli  den här gången !
 
💗
 
Nu kommer svaret på  mattekluringen:
 

" 1 äpple + 1 äpple + 1 äpple = 30. Detta måste betyda att 1 äpple är 10.

1 äpple + 4 bananer + 4 bananer = 18.

Ta bort äpplet (som vi vet är 10) – och vi har 8 kvar. Dela 8 med 2 och du får fram vad fyra bananer är värda = 4. 1 banan är alltså lika med 1.

Tar du bort en kokosnöt från 4 bananer får du 2. Det betyder att kokosnöten är värd 2.

Men det är nu det blir snårigt. Om du på sista raden adderar en kokosnöt (2) till ett äpple (10) och en klase bananer (4) skulle du anta att du får 16. Men icke!

Det många vuxna missar är att det bara är en halv kokosnöt och 3 bananer i klasenpå sista raden.

En halv kokosnöt = 1.

3 bananer = 3.

Lägg till detta till äpplet (som ju faktiskt var 10) så får vi fram svaret: 14."

😁

Kram & kärlek

💖

 

 

 
 
 
1 <3:

skriven

Godmorgon, ibland svarar M inte på mina meddelanden. Gör han detta medvetet eller han har ingen lust att prata? har han känslor för mig?

Svar: Han följer sitt eget humör, och det är inte bara positivt.. känslor finns men kan inte se hurpass seriösa... kram :)
Esmaralda

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer jag klarar mig att undvika med alla vet var ska jag och hon är nästa lördag. Inget frågor eller något så bara om jag är försiktigt?

Ha det bra

3 Alva:

skriven

Älskar de där mattegåtorna! Så pass att mina barn ibland suckar åt mig 😂 Ha en fin dag!

Svar: Jag brukar avsky gåtorna för jag kan aldrig lösa dem... så idag är jag glad :) Kram :)
Esmaralda

4 Maria:

skriven

Grattis till mannen :)

Svar: Tack :)
Esmaralda

5 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Jag är ingen hejare på matte heller och jag kom fram till svaret 16... och tänkte att yess, visst kan jag! Ända tills jag läste svaret😁

Kan du se om min blivande man har barn sedan förut? Är de (barnen) i såfall små eller stora?

Är min blivande man singel nu eller lever han i en relation?

Kram

Svar: Finns möjlighet att han har barn, halvstora... kram :)
Esmaralda

6 Helena Ir:

skriven

Grattis till din man! Hurra!!

Ja,jag klarade matteuppgiften :)
Men jag tror att jag tänker kokosnötterna bara som halvor i båda uppgifterna, såsom jag ser dessa på bilden. Uppgiften ovan 4 bananer-2 halvor= 2
Och sista raden: (1) kokosnöthalva+ Äpple(10)+3 bananer=14..

Mest hemmasysslor på schemat..såsom det ser ut på morgonen!

Ha det så bra!

Kram

Svar: Tack :) Hemmasysslor finns det här också.. ska ta tag i tvätten.. och skura badrum.. suck... kram :)
Esmaralda

7 Ia:

skriven

Hej
Matte var min grej i skolan, tyckte det var roligt, värre med språk.

Kontakten mellan fader och barn finns inte och jag undrar om den kommer om fadern blir Singel igen, För hon har en stor del av att de idag ingen kontakt har.
Kommer de att skilja sig?

Kram

Svar: Och språk var min grej... det är kanske som de säger att antingen är man mattemänniska eller språkmänniska.. ! Det kommer bli mer kontakt mellan dem igen.. men det kan dröja... kram :)
Esmaralda

8 Rädd:

skriven

Hej E!

Ser du om jag skulle trivas på jobbet som kommit ut ansökan om precis? Känns lite som att gå åt ett annat håll än jag tänk... samtidigt som det är det bästa jobbet som kommit ut på evigheter. Borde jag söka?

Kram och kärlek.

9 Tulli:

skriven

Godmorgon! Stort grattis till maken!I dag är det min födelsedag också, 60år😌
Min dotter är så orolig för sitt nya jobb,kommer hon att trivas där?
Kram!

Svar: Där ser man.. ni fyller samma dag.. ni skulle ju kunna ha fest tillsammans :) Stort grattis på bemärkelsedagen säger jag :) Dottern ska ge jobbet lite tid och försöka ha positivt fokus... då har det möjlighet att bli riktigt bra... kram :)
Esmaralda

10 Me:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du mig i en familj under tiden barnen är små? Ser du mig leva i en familj tillsammans med någon? Ser du fler barn är två omkring mig?
Kram

11 Skrållann :

skriven

Hej!
Jag avskyr också matte och har försökt att läsa in det på vuxna dar men då intresset är noll och jag tycker mig fatta ingenting har jag alltid gett upp🙈 Det har gjort att jag inte kunnat söka till så många utbildningar då de flesta kräver högre kurs.
Socionom kräver mera matte än jag har så nu har jag sökt till behandlingspedagog som är en Yh-utbildning. Jag har kommit vidare till gruppintervju som ska genomföras på torsdag. Nu är jag jättenervös. Utbildningen är på två år. Kommer jag komma in och kommer det isåfall finnas jobb åt mig när jag är färdig? Har så många funderingar och vet inte vad som blir bäst för mig😟

Kram❤️

Svar: Du har en god chans att komma in o jag håller alla tummar.... kram :)
Esmaralda

12 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Kul, missade att få rätt på sista raden och fick svaret till 16! Sa var det med det!

Hoppas dagen blir fin med makens födelsedagsfirande!

Apropå make, kan du se om min har adhd eller ngt liknande syndrom? Andra har frågat och själv har jag anat det länge. Önskar bara det blir möjligt att vi kan dela på oss snart!

Kram

Svar: Ja, det är den där sista raden som är trixig !! Jag ser inte vad men nära en diagnos av något slag kan det vara. Du kommer kunna gå din egen väg, planera ! Kram :)
Esmaralda

13 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag hoppas att C kvinna så kommer jag kunde träffas i hösten. Jag har något som jag behöver prata om med henne. För jag kan inte ju ta upp med någon annan. Om min relation för behöver hennes tips och råd.

Tror du att det finns möjlighet att vi träffas i här hösten?

Ha det bra

Svar: Ja det finns möjlighet att ni kan ses i höst, kram :)
Esmaralda

14 Skorpan:

skriven

Ja det blev fel :D, men så är jag också usel på dylika uppgifter. Undrar hur många jobb jag missat pga min dåliga logiska förmåga ;).

Grattis till mannen, hipp hurra! Nog får han vänta med firandet då han stiger upp så jäkla tidigt, håller med dig Es :). Blir det månne prinstårta idag då?

Hade en trevlig stund hos frissan igår o vi skämtade mycket. Var det äkta från frissans sida eller spelade han bara med för att hålla kunden nöjd, vad tror du Es? Nästa gång blir det färg eller slingor då, tror jag hittat min frissa, tills han blir för dyr för mig... Men fin blev jag iaf :D.

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Nej, tårtan väntar vi med tills nästa vecka för då kommer mamma hit och bor i gäststugan en vecka ... ikväll blir det bara vaniljhjärta !! Frisören blandar lite jargong och yrkesmässig spontanitet med vad han verkligen känner... och fin blev du !!! Kram :)
Esmaralda

15 Ingela:

skriven

Känner igen mig i det där, att räkna som en kratta å att välja bort utbildningar där detta hemska ämne ingår...
Min syrra är grym på matte, tänk så olika man kan bli, tyvärr.
Av dig Es blev det ju ändå ngt bra, själv har jag aldrig hittat rätt i yrkeslivet. Ville bli arkitekt å dietist, svårt när man avskyr siffror...

Står nu helt utan inkomst, FK drar ut på det, får jag ingen sjukpeng kan jag inte heller jobba 25% utan måste då säga upp mig, vilken jävla soppa pga en ”sjuk” arm, hade de opererat för två år sedan hade jag nog varit bra för länge sen, nu går det inte att operera längre!!
Hade jag sagt upp mig för en månad sen hade jag fått en slant från jobbet men ville inte ge upp, nu ångrar jag mig, säger jag upp mig nu får jag nog ingenting. Känner mer å mer stress, håret rasar av å magen svider, vad blir det av detta tro?!

Ha en mysig kväll med födelsedagsmaken!

Kram Ingela

Svar: Ja det är ingen kul situation.. du måste fråga någon om råd som vet rent praktiskt och välja den väg som finns. Det kommer reda upp sig så småningom. Kram :)
Esmaralda

16 Browallia :

skriven

Wow!! Jag fick rätt svar, annars är jag helt kass på att räkna. Precis som dig har jag alltid avskytt matte och valt utbildningar som man inte behöver hålla på att räkna.

Det verkar som jag tog i mot din healing trots att jag misslyckades att ligga ner och slappna av och visualisera. :)

Grattis till gubben din! önskar er en trevlig kväll med allt det goda ni ska spisa.

Kram




Svar: Tack ska du ha :) Kram
Esmaralda

17 Moms:

skriven

Hej,, hur/vilket sätt kommer ja o R återuppta kontakten med varann?,

18 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda, är min känsla rätt att M vill ha tillbaka A ? Hon försökte reta upp honom häromdagen med att fick du inte följa med lillgammal utomlands för hon trodde att jag var i Grekland utan honom. När hon ser honom på stan går hon ut från sitt jobb för att prata. Sätter sig nära oss när vi är ute. Bråkat med mig inne på damtoan. Smygfotar. Vill hon reta upp mig ? Det känns så. Finns det känslor kvar från A sida ? Han säger till mig vem är det jag alltid vill träffa och bjuda ut på middag och skaffa barn med. Det är ju dig. Jag blir störd av hennes beteende. Är som A inte ser att hon är barnslig, snart 50 och har aldrig studerat vidare och en klädstil som man hade när man var yngre. Inte alls min stil. Lite hybris nu men tycker ändå jag har lite stil och klass på min klädstil och liv.
Kram

Svar: Vet du, du ska helt ignorera M, bry dig inte utan behandla henne bara korrekt efter situation, som det anstår den dam du faktiskt är ! Får hon ingen respons varken av dig eller eller A så tröttnar hon och det rinner ut i sanden. Kram :)
Esmaralda

19 Snödroppen:

skriven

Godmorgon❣️
Stort Grattis och Hurra till maken, hoppas ni får en trevlig födelsedag efter jobbets slut🥳
Det där med matten, sånna där kluringar är inget för mej så tur du skickade med svaret. Min mattelärare tyckte nog jag också var ett hopplöst fall i matte, har aldrig kunnat räkna och lär aldrig lära mej heller. Som tur var fick man räkna bort ett ämne i skolan så det var ju inte svårt😅
Vi hade regnet igår, idag skiner solen och jag vaknade till en härlig tisdag, dock lite trött😴 träffade hjärtevännen, vi skrattade och hade kul och det känns som en nystart på nåt sätt, vill han fortsätta ses ett tag till? Vi har ju ganska kul ihop...
En trevlig tisdag önskas med kul firande. Kram💕🎈🎁

Svar: Tack för hälsning......Ja nog känns det som att din vän är riktigt intresserad... kram :)
Esmaralda

20 Lilla m:

skriven

Hej Es, sker det något romantiskt hett o passionerat för mig snart? Kram

Svar: Det kommer, jag ser ju det... kram :)
Esmaralda

21 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Har så mycket ilska som kommit upp. Lyckas inte kontrollera den. Det händer när jag tycker att jag blir motarbetad och att jag är den enda som gör saker hemma i vardagen. Eller att saker är orättvisa. Igår tappade jag det helt efter att ha fått ett paket som var helt galet.

Svar: Känns som om det är något i ditt liv som du inte är nöjd med och detta triggar ilskan ytterligare... kram :)
Esmaralda

22 Kulla:

skriven

Grattis till mannen🎉🥂🍾!
Klurade ut svaret faktiskt🤪.
Har träffat en man .. och det känns bra. Blir det vi.. eller blir det komplicerat ? Kram

Svar: Tack :) Det finns en chans att det kan bli ni.. än så länge runt 65 % men det kan öka.. kram :)
Esmaralda

23 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Haha det gäller att titta ordentligt ! Missade halva kokosnöt och halverade klasen . Skyller på att det är för tidigt på morgonen ;-)
Stort Grattis till maken din !!!
MG vet vad husse gillar ;-)

Älskar ju lakrits .Läste nyligen om en man som dog av han ätit för mycket lakrits och insåg att mitt myckna lakritsätande (Jag doppar lakrits i lakritspulver) nog inte är så bra ...drog ner och vips försvann mina dubbla hjärtslag ! ! Mitt blodtryck som redan är högt törs jag inte ens tänka på ...
Fortsätter röjandet och hittade gamla travprogram från Kalmartravet där jag jobbade 1975 som mycket ung Ja så gick kvällen igår i nostalgins tecken Inte kunde jag kasta dem inte...så svårt det är att kasta bort saker..tur de tar liten plats..

Kram Anki med flock

Svar: Ja lakrits är sjukt gott... jag har genom tiderna ätit alldeles för mycket och riktigt bra är det inte !! För något år sedan ville barnbarnet Ozzy ha lakritstårta på sin födelsedag.. herredumilde så god den var !! Kram :)
Esmaralda

24 Nenna:

skriven

Hej Es,

Alltid klurigt med mattegåtor, man måste kolla både två och tre gånger.

Jag träffade på en man för några veckor sedan som spanade och verkade intresserad. Finns jag i hans tankar. Kommer han att ta kontakt med mig?

Kram 🤗

25 Kristin:

skriven

Vel, matte var heller ikke min sterke side. Den siste gikk så der :)
Ønsker dere et hyggelig fødselsdagselskap og et STORT GRATTIS til din make.
Menyen høres nydelig ut.
Kram!!!

Svar: Tack ska du ha, kram :)
Esmaralda

26 SOL:

skriven

Haha,jeg skal også ringe min gamle mattelærer :-)

Svar: Eller hur !!! Kram :)
Esmaralda

27 Dunegull:

skriven

Kul med lite tänka på morgonen!!

Pratas det redan nu på jobb om en bättre tjänst för mig eller det har inte kommit så långt? Jag kanske inte har kommit i deras tankar än? Eller finns jag i deras loop?

Kram

Svar: Jag tror inte du är där riktigt än... chansen är runt 60 % men det kommer öka hela tiden.... kram :)
Esmaralda

28 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Tänkte väl lite det, proffs...

Fin i håret o om jag bara tog tag i kroppen också. Så led min kropp, blir bara bredare o bredare o armfläsket hänger... Frågan är om jag ens kunde klara av att gymma med min arm som inte är på topp. Vad tror du Es, skulle det gå att gymma?
Kram Skorpan

Svar: Ja det tror jag... du får välja aktiviteter som armen klarar... kram :)
Esmaralda

29 Hg:

skriven

Hej!
Helt värdelös på matte.
Har ett prov i dag.
Kommer det gå bra?

Kram

30 Moms:

skriven

Hej,, hur/vilket sätt kommer ja o R återuppta kontakten med varann?,

31 GP:

skriven

Matte är inte heller min starka sida hehe....


Es, jag funderar på om jag ska söka en tjänst på Försäkringskassan. Är detta bra eller kommer jag få en annan tjänst?

Kram :)

32 F:

skriven

Hej esmeralda min man nyste igår o har nu svår smärta i sitt ben, kan du se vad det beror på?

33 Michaela:

skriven

Är värdelös på matte :) Stort grattis till maken på hans dag! Jag har namsdag idag kom jag på.

Drömt att jag var på krogen och hade hur kul som helst. Är nog för att man saknar roliga saker pga Coronan. Sen hjälpte jag min morfar att skotta snö. Kanske han tittar till mig från Alltet ibland. Bästa morfar.

Fanns det nån tanke efter vårat möte eller var det bara "där och då" ?

Ha en go dag!
Kram

Svar: Javisst kommer morfar och tittar till dig då och då.. kram :)
Esmaralda

34 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.
Kan du se mig i en familj? Med barnen när dem är små? Kan du se mer än två barn omkring mig?
Kram

35 <3:

skriven

Tack älskade Es för svar om M.
🙏🙏💕
Ska försöka att inte bli upprörd och låta henne få mig till det.
Varför håller hon på som hon gör ?
Vill hon mest retas med mig och göra mig svartsjuk eller är det mycket känslor kvar för A ?

36 Lina:

skriven

Stort grattis till maken 🎉🎂😊

Åååh, älskar dessa mattegåtor...så länge jag får rätt svar😂
Vilket jag fick denna gång.

Es, ser du hur det blir för mig med jobb under 2020/2021?

Önskar en fin och mysig dag!
Kram ❤️

Svar: Det ser ut som om det finns chans till ett riktigt bra jobb så småningom.. kram :)
Esmaralda

37 She:

skriven

Hej,
har försökt sätta foten ner, men känns fortfarande inte rätt, det känns lite som att han fortfarande försöker slingra sig och bara utnyttja läget in i det sista. Har han orealistiska förväntningar på framtiden med oss eller varför håller han på såhär? Är less och känns inte som att jag skulle bli lycklig av att va med han, inte heller fastän han skulle allt göra enligt regelboken.. har har kanske separationsångest? Eller har han faktiskt de ekonomiska problemen han har? Han gör ju knappt inget åt situationen, gör mig asförbannad och skapar problem för mig, fick tillsägelse igår från bolaget till och med.
Kram

38 Lotta S:

skriven

Det blev så fel med mamma idag, jag orkade inte hålla god min, jag vet ju att det inte är "hon" utan pga hennes sjukdom och jag tycker jag börjat hantera det riktigt bra. Och så raserat på ett ögonblick med mitt frustrationsutbrott, så olycklig nu. Det sista jag vill är ju att hon ska börja känna sig skyldig dessutom och dra sig för att be om hjälp, då kan det gå riktigt tokigt med tanke på de ökade minnesproblemen. Hjälp utifrån ökar hennes ängslan och stressnivå dessutom, så det är inte heller bra.

Svar: Ingen av oss är mer än människa och ibland blir man frustrerad.. det är normalt så döm inte dig själv för hårt.. kram :)
Esmaralda

39 smulan:

skriven

Grattis till maken.
missade sista raden så fick det till sexton.

Jag tappar mycket hår, tror att det beror på stress. eller borde jag uppsöka läkare?

40 Alie:

skriven

Ja du, man är alltid lite för snabb när man ska räkna ut, å missar då ofta.. 😁

Vet du varför han hörde av sig, ville han något särskilt eller?
Kram ☀️

41 Helena Ir:

skriven

Livet ger en ibland en spark i baken, så blev det, när min väninna med cancer hörde av sig till mig efter dryga 35 år. Jag har haft det så roligt när jag varit yngre med en hel del väninnor, en del växer man ifrån,en del har jag tappat bort när jag som jag gjort flyttat en hel del. Idag fyller en av de jag haft som riktigt skoj med, skickade en hälsning, idag är vi inte längre 20-30 och däröver..båda är vi 60 +. Inte säkert det blir mer..men det blir nog fler jag kommer kontakta..Men pojkvännerna får nog ingen hälsning :)
Ett människas livsslut får en att börja tänka över sitt liv..åldern kanske..

Tvättar här också..och dammsugaren måste få röra på sig också :)

Kram

42 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Tackar som varmast för svaret. Känns det som att min blivande man nu lever i en relation med någon? Eller är han singel?

Kram

43 Agnes:

skriven

Stort grattis till din man!
Och vaniljhjärtan som är så gott!

Nu har jag slaktat Billy! Hände i går kväll! En smula svettigt var det, o lite slit, men nu jävlar är fanskapet nedmonterat o skall till tippen! Billy 2 står på tur i kväll!
Hyllorna behåller jag för framtida behov! =)

Tack för ditt svar igår! Låter bra med att ngt positivt står o lurar i farstun för mig! Som jag skrev, så finns det ngt där som väntar...ligger lixom o skramlar runt "i ryggraden" eller hur jag nu ska beskriva det!

Sonen har inlett mig i frestelsen i att spela på hästar...ATG har ngt som heter "Spela tillsammans"..misstänker att det går lättare att spela om jag loggar in, oxå, haha!
Är ju en sådan där "uppskjutare", men får väl ta tag i inlogg, för hur ska jag annars kunna vinna pengar?
Går att vinna, o då måste jag ju försöka, typ!

Kul att din mor kommer på besök igen!

Må bäst alla, o ha det bra!

Kram!

(Måste bara flika in, som ett mantra, när jag läser här...är så glad att jag är singel! *stort garv*)

Svar: Jag har också haft min beskärda del av Billys som alla fått gå till de sälla jaktmarkerna ! Kram :)
Esmaralda

44 Camilla:

skriven

Grattis till födelsedagsgrisen! Hoppas ni får en mysig kväll med firande. När jag jobbade och började kl 7 så gick även jag upp kl 5 och det är tidigt!! Numera pensionär och sover till 9-10 snåret🙂

Sonen fortsatt sjukskriven för sin utbrändhet tom 31/1 2021. Varit sjukskriven i några år nu och jag undrar om han kommer må bra igen samt jobba och umgås med sin dotter?

Kram


Svar: Min klocka ringer alltid 9.15... ofta vaknar jag lite innan men inte alltid... !! Han behöver stödsamtal och mer aktiv hjälp att komma igång och då tar han sina steg framåt... umgänget med dottern kommer det också att bli mer av.. kram
Esmaralda

45 Heaven:

skriven

Hej es, ser du om jag får något jobb snart?

46 Västkustbruttan :

skriven

Då löste man sin första mattegåta i livet ungefär :D:D

Roligt inslag 👍

Vad tror du om utvecklingen på min och w:s vänskap, finns chans till en ny nära vän?

Kram, kram!
Och hurrarop till maken såklart!


Svar: Ja, chansen till bra vänskap finns absolut, kram :)
Esmaralda

47 Mirre:

skriven

Jag har läst matte 4 och kom fram till svar 16.. så var det med det😂 matte gillade jag som barn och tyckte det var helt okej i skolan, fysik däremot.. usch😅


Nä Es, nu känner jag verkligen att jag har gjort vad jag kunnat mellan mig och S. Kan jag gå vidare tryggt i vetskapen om att jag gjorde allt som fanns i min makt? Jag tänker att en människa kan bara göra så mycket för en relation, den andra måste också dra sitt strå till stacken. Och sanningen är ju att ju mer tiden går utan att vi träffas desto mer svalnar mitt intresse..
Jag kan inte tvinga fram eller snabba på något om hans vilja inte finns där. Det spelar ingen roll vad jag tror mig veta om vad han tycker om mig.. om han inte visar det i handlingar och initiativförmåga istället för att skriva hela tiden så får jag ju bara utgå ifrån att intresset inte finns där om han inte kan göra verklighet av det.

Vad tycker du Es?💛
Kram✨

Svar: Ja, gå du tryggt vidare... kram :)
Esmaralda

48 Mg:

skriven

Hej!
Ska du få hjälp av en rådgivare angående min ekonomi. Är väldigt skuldsatt.
Kommer det ordna upp sig?
Kram!

Svar: Bra att du får hjälp... då kan det ordna sig.. kram :)
Esmaralda

49 Lilla m:

skriven

Hej Es, är chansen god eller dålig till lite pirr i magen och romantik med någon hottis i höst?

50 Kvinnan :

skriven

Hej hur ser det ut runt mig?

Svar: Det ser lite oroligt ut, du kan behöva styra upp kring dig själv lite mer.. kram :)
Esmaralda

51 Anna :

skriven

Träffar min kille någon annan?

52 AnnaK:

skriven

Klarade den 😂👌

Grattis till maken 🥳

Kram 🤗

Svar: Tack :) Kram
Esmaralda

53 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Längtar så starkt efter att möta någon speciell, behöver inte vara den rätte, någon tillfälligt speciell duger bra.

Ser du om någon gammal flamma eller någon i min bekantskapskrets vore pigg på lite hopp i sänghalmen med mig?

Kram

Svar: Verkar mer som om du ska satsa på något nytt... kram :)
Esmaralda

54 Bbv:

skriven

Hej :)

Förväntar han sig att jag kommer förlåta och glömma det? Eller vet han att det är kört :) kram!

55 Lilla l:

skriven

Hur känner du runt J? Kan d bli seriöst och så? Känns nästan lite för bra :)

Stort grattis till mannen! & ett stort grattis till dig också Esmeralda :D

56 sus:

skriven

Hej
härligt med kalas....
matte mys med Esmeralda.....
Ser du om jag får till någon förändring eller kommer det alltid att vara så här....
love sus

Svar: När du själv börjar styra ditt liv och skapar förändring.. då blir det riktigt bra.. kram :)
Esmaralda

57 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du något Esmaralda från euro jackpott den här veckan 😭😭😭😣😣😣🙏🙏🙏

Svar: Nej tyvärr inte, kram :)
Esmaralda

58 HS:

skriven

Man kan vara både matte- och språkmänniska ;)

Grattis till maken!

Kram

Svar: Ja lyckliga de som är båda delar :) Kram :)
Esmaralda

59 Lilla l:

skriven

Hur känner du runt J? Kan d bli seriöst och så? Känns nästan lite för bra :)

Stort grattis till mannen! & ett stort grattis till dig också Esmeralda :D

60 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Ja, nu är det inte långt kvar på mormor. Nu handlar det bara om timmar eller dagar. Jag hoppas du inte tar det fel men vid flera tillfällen och senast i våras har du sagt att hon skulle få träffa minst ett av mina framtida barn och den spådomen var helt fel. 😔 Det svider en aning 😢 Hade så gärna velat se glädjen i hennes ögon när hon skulle få höra min glädjande nyhet att jag var gravid efter min jobbiga tid i livet och nu kommer jag aldrig få göra det. Jag hade så gärna velat att hon skulle få träffa någon av mina framtida barn. Jag vet att spådomar stämmer till 80%, men ändå. Hoppas du inte tar illa vid dig? Begravningskläderna har jag nu skickat efter då jag ville ha lite nytt och hoppas nu bara dom passar och hinner komma.

En nyfiken fråga - kan du se om min kusin kommer döpa sitt nästa barn efter mormor eller kommer vi båda göra det? För det skulle jag så gärna vilja göra om jag får en dotter.
Vad kan du se? Kram Zoey 💕

Svar: Även om hon skulle vara i Alltet så kommer hon träffa sina barnbarn fast det blir ju lite annorlunda då förstås. Jag sänder healingenergier till mormor i att hon ska känna sig lugn och harmonisk.. hon försvinner ju inte.. hon reser "hem" till Alltet.. kram :)
Esmaralda

61 GP:

skriven

Stort grattis till din man! :)

Svar: Tackar :)
Esmaralda

62 F:

skriven

Hej Esmaralda
Vi har pratat om att han ska börja lära känna dottern nu vid den här åldern för att sedan börja ha henne.

Ser det ut som att det kommer att bli så nu? Att vi börjar med det?
Kommer han sedan ha henne med själv?Kram

Svar: Ja han kommer ha henne själv så småningom men det kan ta lite tid.. kram :)
Esmaralda

63 Hej:

skriven

Hej Esmaralda

Ser du mig i en familj? Kommer jag att leva i en familj tillsammans med en man? Ser du kanske fler än två barn runt mig? I familjen? Om du kan se om jag kommer leva i en familj med en man?
Kram

64 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda
Kan du se mig umgås med dem?Eller ser det mer ut att inte bli så?
Kram

65 💕 Zoey 💕:

skriven

Jag är glad över att hon får träffa morfar igen efter 35 år utan honom men jag hade mer än gärna velat se glädjen i hennes ögon. Ont gör de ju när dom vi älskar dör. 😢💔

Men min fråga som du inte svarade på - kan du se om min kusin kommer döpa sitt nästa barn efter mormor eller kommer vi båda göra det? För det skulle jag så gärna vilja göra om jag får en dotter.
Vad kan du se? Kram Zoey 💕

Svar: Jag ser tyvärr inte vad din kusin kommer göra men tror att ett av dina barns förnamn blir din mormors.. kram :)
Esmaralda

66 HS:

skriven

Surfade på mobilskärmen och tittade inte ordentligt på bananerna, fick det hela till 16 ;)

Massa gammalt groll som kom upp igen, kanske är jag faktiskt på gång med boxningshandskarna i gymmet nu, bättre sent än aldrig!! Blev så förbannad idag på vuxna människor som inte kan bete sig som vuxna, och telefonoperatören (ingen nämnd ingen glömd) som är total katastrof. Bråkat med dem i ett halvår, jag är så arg så jag ger mig inte. Hur kan en av Sveriges största telefonoperatörer ha så fruktansvärt dålig kundservice, och fortsätta bedriva verksamhet, det övergår mitt förstånd.

Kram

Svar: Ja, ibland begriper man inte och det är rena stolligheterna !! Kram
Esmaralda

67 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda 🤗 😘 ❤️

68 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Kan du se om vi kommer att göra ett seriöst till försök?
Kram

Svar: Möjligtvis men jag ser en annan man i din framtid, kram :)
Esmaralda

69 Helle68:

skriven

Hej, Stort Grattis till maken och till alla andra födelse- och namnsdagsbarn här på bloggen 🌺
Nej jag klara inte matterebusen, fick 16..
Vad fint du skrev igår om dimensionerna, du skriver och formulerar dig fantastiskt bra.. Kram

Svar: Tack snälla.. kram :)
Esmaralda

70 Tingeling :

skriven

Grattis till maken!!
🥳🎁🍾

71 Till Helle68:

skriven

Tusen tack :)

Kram Michaela

72 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.
Kan du se mig leva tillsammans i en familj? Kan du se fler än två barn omkring mig?
Kram

73 ullie:

skriven


Hej på dej
stort Grattis till gubben
jaha ja hade oxå trott ja hade rätt tänkte inte på en halv där o tre bananer

ja det är okristerlig tid att gå upp fem . ja vill ha sovmorgon är nattuggla i stället

skulle nog önska mej lite extra energi och få bort detta onda i magen
Tack o stor kram o fin morgondag
kramar & kärlek

74 Me:

skriven

Hej Esmaralda

Kan du se mig tillsammans med en partner i en familj? Under tiden barnen är små? Eller ser det ut som att jag lever själv med dem?
Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: