Du och ditt inre barn....

Alla bär vi vårt eget lilla barn inom oss.

Fick vi inte bekräftelse och blev sedda som barn, då bär vi  ett sårat och sorgset barn inom oss.

Behov som inte blev tillfredsställda då, kan ställa till med problem i dag.

Fick vi kämpa för att få kärlek av en distanserad förälder då är risken stor att vi som vuxna väljer en partner som påminner om föräldern, så vi får fortsätta kämpa och som regel är ju detta en kamp som vi aldrig kan vinna. 

Den gör oss bara illa och ont.

 

Har vi blivit mobbade eller illa behandlade av kompisar som barn, då kan det påverka oss  idag på så sätt att vi kanske undviker att skaffa oss  vuxenvänner eller så är vi misstänksamma mot de vänner vi har.

Vi kan också bete oss illa mot våra vänner genom att  vi försöker ligga steget före och ”slå innan vi blir slagna”

Vi är helt enkelt inget kul umgänge alls och vännerna försvinner

Hade vi problem i skolan och en oförstående lärare som hängde ut oss och hånade istället för att hjälpa så kan det påverka oss idag på så sätt att vi antingen drar oss undan i arbetslivet och stannar på en arbetsplats när vi egentligen skulle kunna så mycket mer.

Vi ger inte oss själva tillåtelse att växa.

 

Det finns hur många exempel som helst när det inre barnet styr och ställer i våra vuxna liv.

Ska man bli hel i själen och må väl – då behöver man dels förstå vad det inre barnet ställer till med och dels sluta fred med barnet.

Man behöver stanna i tanken, famna barnet och förstå dess känslor och sedan kan man ta barnet i handen och leda det framåt, mot det vuxna liv man lever idag. Möter man sitt inre barn kan man växa som vuxen.

Ett sätt är att man kan skriva till varann.   Stora Anna skriver till Lilla Anna och du skriver bara typ ” Hej Lilla Anna, det var länge sedan nu och jag undrar….. ”

Och Lilla Anna skriver svar på samma sätt och berättar hur det var och hur hon känner.

Det är bara att låta orden flyta precis hur som helst.

På så vis skapar man förståelse för varann och man an lättare inlemma det lilla barnet på ett bra sätt i sitt liv idag

 

 

Var glad och tacksam för ditt lilla barn som gjorde allt hon kunde i den situation hon befann sig i.

Förlåt det som du tycker hon gjorde fel, tacka henne för allt du tycker hon gjorde bra och ” ta över” nu som vuxen och ge barnet frid i att bara vara ett barn utan ansvar eller kontroll.

Kram & kärlek

1 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tror väl jag har fortfarande barn inom mig själv. Jag vet väl hon mår bra och jag var aldrig hårda mot henne. Låta henne var fria och lekfulla ibland. Jag tar fram det i mig själv när jag är ensam eller något. Samtidigt har jag kontroll och ta hand om allt ändå.

Jag tycker ju jag hanterar det bra ändå... men jag låta den aldrig frid. Känna sig frihet. Jag vill behålla henne ändå.

Jag är alltid tacksam för henne och allt som jag är positiv för. Jag låta henne aldrig ta hand om problem eller något.

Jag tänker inte ändå ta bort det för jag kommer behålla det även om hon trivas bra bara och jag mår bra då är det okej.

Ha det bra

Svar: Ja jag tycker du hanterar ditt inre barn bra.. du är medveten om att hon finns och ni tar väl hand om varann, kram :)
Esmaralda

2 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Kommer min vän J att ta kontakt igen. Vill hon ha kvar vänskapen eller har hon tänkt att det bara ska rinna ut i sanden?

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Kan det blir av Västerås om två veckor med henne? Kommer jag klarar mig efter också att hålla den henlighet information?

Ha det bra

4 Pia1:

skriven

Fick lära mig lite om det under terapin jag bokade för några år sedan... Och visst har det underlättat även om jag inte fördjupat mig så mycket. Blev sedan sämre i det fysiska och det kom av sig, men kommer att ta upp terapi för bla PTSD som jag är säker på att jag fått av smärtorna och inte alltid så trevlig behandling för dem.

Efter en stökig natt där jag till slut ringde ambulans för den inneboende, så känner jag mig såklart hemsk som måste säga att idag är det nog, stopp, slut. Jag vet egentligen att det är mer elakt av henne mot mig att knarka och få psykos i mitt hem, men man vill ju inte slänga ut, man vill hjälpa.
Fast det går inte, jag behöver min lilla energi 💔

Svar: Ja, allt måste ha en gräns och du har nått din... ha inte dåligt samvete, kram :)
Esmaralda

5 HuldaMaräng:

skriven

💖💞💓💕♥️💝❣️💝♥️💓💞💖💟💕💓♥️💝💖💞💕

6 Läroliv:

skriven

Hej Esmaralda, upptäckte igår morse att det låg en tom take a way ask på gången rätt nära fram till vår bro, man får gå en liten bit. Kan inte ha blåst dit, så undrar om du kan se varför den lades dit. Undrar bara för min rädsla för tjuvaspanare. Latmaskar är man ju redan van vid att städa efter som gärna slänger sitt skräp över staketet.

Kram

Svar: Jag ser inga tecken på spanare, men jag kan ha fel så var lite extra vaksam, kram :)
Esmaralda

7 Skorpan:

skriven

Det inre barnet har man ju läst om jo o det finns väl hos oss alla, kan man ens bli "fri" från det? Ska man det överhuvudtaget, bli fri helt o hållet alltså? Hur är det med mitt inre barn Es, lagt sig till ro o insett att allt är bra nu? O hur månne lyfter de vuxna barnens inre barn sitt huvud, får se...

Lite svabbning, av rejälare sort, i morse då min läckra, hahhaa vilken vits, lekamen fick sig en omgång med skrubbhandskar o peelingkräm från topp till tå. Len o mjuk att ta på nu, var håller han hus som ska ta på mig då ;D? Än en gång missar han sin chans ;)... Ja se karlar får man alltid vänta på.

Nu väntar hushållssysslor o frukost i lugn o ro o efter det, ja inte vet jag ;).

Ha en bra dag!
Kram Skorpan


Svar: Nej man ska inte bli fri från sitt inre barn... utan istället ta hand om det förstå det och inlemma det i sitt liv idag.. dvs om det ställer till med problem ! Vad mjuk o go du blivit efter all behandling :) Kram :)
Esmaralda

8 I:

skriven

Vilket bra och tänkvärt inlägg! :)

Svar: Tack :)
Esmaralda

9 💕 Zoey 💕:

skriven

God morgon Es!
Nu har mormor hamnat på ett korttidsboende, gjorde hon i tisdags. Under denna korta tid har båda mina morbröder varit där och mina kusiner från Göteborg. Imorgon kommer mina kusiner från Varberg och ska hälsa på. Jag har absolut inget emot det. Det är deras farmor och dom har all rätt att besöka henne. Däremot det som gör mig så arg är sättet dom har behandlat henne, under mina 36 år har dom aldrig brytt sig om att hälsa på henne trots att dom har varit i samma stad. Nu när hon ligger på dödsbädden så kan dom ta sig tid och hälsa på. Men men ... jag vet att den ända som förlorar på det hela är jag. Men tycka kan man ju göra. Något jag undrar är om många möbler mormor har kommer bli sålda av mina morbröder när dom tar de dom vill ha eller kommer dom behålla dom? Kram Zoey 💕

Svar: Människor agerar olika när de inser att en närstående inte lever för alltid och det dåliga samvetet kan knacka på. Jag ser inte vad som händer med mormors saker, kram :)
Esmaralda

10 Malina:

skriven

Godmorgon!
Hoppas att ni allihopa får en fin söndag.
Jag vill bara skriva och berätta att jag nu efter en vecka verkligen kan märka att healingen gett effekt trots att jag sov😵😄!
Så tusen tack till dig och alla andra😍
Och tack för den intressanta underbara insikten om healingkatten😻
Ha det gott hela familjen och speciellt MG😸
Kram🤗

Svar: Vad härligt att höra :) Kram från mej och pussar från MG :)
Esmaralda

11 Me:

skriven

Åh vilken bra text!
Genom terapi har jag kommit underfund ned varför jag tänker och känner som jag gör ibland och varför det är så jobbigt.
Men att prata med mitt lilla jag ska jag prova nu då jag vet att min barndom påverkar mycket av mitt liv idag.
Min dotter har efter ett långt uppehåll av sina stämningshöjande mediciner äntligen insett att hon behöver dom.
Men det tar ju tid innan dom verkar.
Om dom nu kommer att göra det :(
Hon klarar inte riktigt av detta med ekonomin.
Hon säger att det känns sorgligt att behöva en god man och hon vill gärna kunna själv.
Blir ju orolig att hon ska hamna hos kronofogden men det går inte alltid att nå fram när det gäller detta.
Vad ser du omkring min dotter?
Hon heter Camilla ❤

Svar: En god man kan vara bra under en period tills hon landat i att leva sin ekonomiska planering, kram :)
Esmaralda

12 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Dagens bloggämne berör ordentligt .
Klarar faktiskt inte av att ens tänka på det lilla barnet...

Söndag och sol har utlovats

Kram Anki med flock

Svar: Det lilla barnet har vi alla.. hos en del tar det mer plats och hos andra mindre... och det kan vara tungt att hantera.. men man ska känna sig redo. Njut av solen.. här lyser den så fint ! Kram :)
Esmaralda

13 Till Ghostwriter :

skriven

Godmorgon

Det var jättefint skrivit av dig Ghostwriter och det fick mig att tänka om lite, det jag kan säga är såhär att hon ville jag skulle ta bort Disney+ för ekonomin för att hon vet just nu att jag inte har så mycket pengar, jag kan erkänna att jag lever lite dåligt med ekonomi, men jag har fått jobb så lär få lön snart. Så jag förstår henne lite men hon har ingen rätt att bestämma över min ekonomi och det har jag sagt till henne flera gånger men ibland så lyssnar hon inte på mig.

Iaf det jag vill kolla fram till är att du har faktiskt rätt i det du säger faktiskt med att hon kommer tillbaka för egoistiska skäl och när hon blockade mig så kände jag faktiskt att det blev en lättnad för mig som att en tung sten åkte av från ryggsäcken om man säger så, finns det nån möjlighet att du och jag kan få kontakt? för det hade varit trevligt att få prata med dig tanke på att du har varit i samma sits som mig typ 😊

Kram
Fitnesskillen

14 Rebecca :

skriven

Är Gustaf intresserad av mig? Kommer han visa det?

Svar: Lite intresse finns.. kanske inte så starkt.. men ändå, det finns en chans, kram :)
Esmaralda

15 Kulla:

skriven

Ett fint inlägg idag.. men jag har då aldrig upplevt något sådant. Har haft en fin barndom, skolgång och fina arbetsplatser.
Har börjat träffa M och känner mig som 14 år igen😉.
Vad får du in om oss? Blir det seriöst? Kram

16 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Så bra skrivet, och jag tror att det lilla barnet har styrt och ställt en hel del i mitt liv, känns svårt att få tydligt grepp (om det lilla barnet).

Min dotter är bjuden på födelsedagskalas nästa lördag i ett lekland, men tvekar om jag ska låta henne gå pga den försämrade coronasituationen och då vi umgås med min mamma så ofta. Dottern vill förstås gärna gå.

Tvekar då sådana lekland ofta är smittohärdar för alla världens virus och bakterier annars också, utan corona. Men skulle såklart inte heller vilja neka henne det

Känns det som stor risk om hon får gå?

Kram

Svar: Det finns alltid en risk så man får avväga, beslutet får du själv fatta... kram :
Esmaralda

17 2020:

skriven

Tycker jag har utvecklats framåt inom den fronten men har definitivt saker kvar.

ser du oss tillsammans på längre sikt?

Kram

18 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du mig tillsammans med en partner? I ett förhållande?
Kram

Svar: Ja, så småningom, kram :)
Esmaralda

19 Fitnesskillen:

skriven

Godmorgon ez

Jag håller med dig, jag och hon är inte sambos och vi har ingen gemensamt ekonomi med varandra, hon beter sig som vi vore ett par ibland..

Iaf, vad menar du med att vi kan umgås och sen brakar det och att det är framåt och tillbaka?

Jag menar jag sa ju hejdå till henne och att det få räcka, jag trodde detta var ett avslut nu helt och hållet mellan oss två nu? 😅

Så du menar att hon lär höra av sig?

Kram

Svar: Ja, det är troligt att liknande kommer upprepas fler gånger... kram :)
Esmaralda

20 Ia:

skriven

Hej
Efter dagens läsning får jag tankar runt mina egna barn, hur kommer de att må efter faderns svek? En far som tänker mer på sig själv en på barnen, gör skillnad mellan dem och har idag ingen kontakt med dem,
Kommer fadern att lämna sitt förhållande som han har idag och ta upp kontakten med barnen? Eller är det försent?
Kommer det att gå bra för barnen?

Kram

Svar: Så småningom får de nya kontakt.. och ju mer tiden går desto bättre kan barnen hantera kring detta! Det kommer gå bra för dem. Kram :)
Esmaralda

21 Kristin:

skriven

Dette var et veldig godt innlegg, kjære Esmaralda, som ga mange tanker.
Tusen takk.
Ønsker deg en god dag.
KRAM!!!

Svar: Tack, och detsamma önskar jag ) Kram :)
Esmaralda

22 Jossan :

skriven

Godmorgon

Redan söndag :( helgen går så snabbt. Det är helt sjukt... idag ska jag tvätta och jag ska plugga och jag ska städa.. får väl ta och göra upp ett schema om hur det ska gå...

Igår var jag först att fixa mina naglar, sen åkte jag till mamma o pappa. Sen åkte jag, mamma, syrran och systerdottern till kyrkogården. Min mormors dödsdag är idag och min moster har nu också blivit begravd där... sen blev det en tripp till min moster och sa hej bara.

Jag börjar känna av min ångest nu igen trots jag har mina tabletter... Hur kan man göra det?

Kram

Svar: Du måste ha ditt mående med dig, se vad du behöver och försöka tillgodose... kram :)
Esmaralda

23 💕 Zoey 💕:

skriven

Tack för ditt svar, Es! Jag får önska dig och alla andra på bloggen en bra söndag! ❤️

24 Jossan :

skriven

Hur menar du? Förstår inte riktigt...


Förresten när kommer vaccinet? Vill att allt ska bli normalt...

Kram

Svar: Vaccinet ser ut att komma i börja av nästa år... och då vänder det mot det bättre.. kram :)
Esmaralda

25 Snödroppen:

skriven

Godmorgon!
Fint inlägg. Min barndom och uppväxt var nog ganska normal med vissa undantag. Vi pratade just om detta med en vän igår vad det är som gör att man väljer det vuxna livet man hamnat i, att det är just barndomen och uppväxten som styr. Mitt vuxna liv har ju inte varit det bästa förrän nu. Det är nu jag formar hur jag vill ha mitt liv och jag tänker göra det till det bästa livet.
Fin söndag idag, solsken och så underbart fina höstfärger ute, en promenad får det bli efter frukostkaffet.
Nu tror jag nog att mötet börjar närma sej med honom jag har kär, kommer det bli på ett djupare plan och kommer vi närmare varann, känns lite som en nystart...
Kram💕

26 Skorpan:

skriven

Tack Es, då förstår jag!

Jaa du, mjuk o go med alla dumperringar ;). O inte försöker jag rulla iväg dom ur mitt liv heller!?
Kram Skorpan

Svar: Nejdå, du kommer kunna ta emot :) Kram :)
Esmaralda

27 Ia:

skriven

Hej
Tack för ditt svar. Men tror du att fadern blir ensammen när kontakten med barnen kommer? För hon har en stor del av att de ingen kontakt har.

Ha en fortsatt bra söndag

28 Helena Ir:

skriven

Som barn for jag illa, det lilla barnet fick växa upp fort, vuxet ansvar om både mig själv och andra.
Jag har blivit självständig..en hel del förklarar varför jag är som jag är. Men bitter vill jag inte vara, godhet har jag inte slutat tro på och sprider det så gärna. Visst om jag går på djupet, vem ska se mig? Jag är ovanför vattenytan sen rätt många år..på eget bevåg!

Här börjar vi förbereda oss för renoveringen av vardagsrummet, det borde ju bli vår tur i oktober..möbler och saker ska flyttas dessförinnan.

Mycket i tankarna nu..återigen bör jag vara stark, ensam är stark..eller vad det heter..

Ha det så bra!

Kram

Svar: Du ÄR stark och i den känslan ska du känna dig trygg... kram :)
Esmaralda

29 💕 Zoey 💕:

skriven

Bra inlägg! Självklart styr de lilla barnet ens liv. Jag själv märker hur de har styrt mitt liv gällande kompisdelen och allt pga att jag blev mobbad i 9 år både fysiskt och psykiskt. Så där kände jag igen mig mycket och framför allt när de gäller vänner. Har svårt att lita på folk då jag blir paranoid nog att tro att de dom säger är lögner. Du fick mig verkligen att öppna mina ögon. För de ända som förlorar på det är ju jag. 😊

30 Läroliv:

skriven

Tack för ditt svar. Ska absolut hålla extra koll. Det hände faktiskt en gång att såg en bil som inte hörde hemma här i området. En riktigt "ruggig" bil med dåliga vibbar körde sakta förbi här en gång och både förare och passagerare tittade uppmärksamt. Usch det kändes inte bra. Man blir lite skraj av sånt.

Kram

31 Cara:

skriven

Ja efter mitt inlägg igår kan förstås att jag jobbar en del med mitt "inre barn". Men de är faktiskt två stycken. Den minsta är väldigt glad med mycket energi. Men min fina 12-åring, hon är skör.Jag förstår nu att jag blivit känslomässigt övergiven och att det inte är rimligt att reagera som att varje person skulle göra det emot mig, nu i vuxen ålder.

Men som sagt, utvecklingen är inte gjord i en handvändning. Känslan av övergivenhet ska tas om hand, inte kvävas...

Svar: Exakt, det tar sin tid och det är helt i sin ordning, du är helt på rätt väg, kram :)
Esmaralda

32 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut som att det kan bli så att jag är själv under hela tiden barnen växer upp?
Kram

33 N:

skriven

Hej esmaralda
Kommer jag att få förlova mig?
Kram

34 Khaleesi:

skriven

Hyresvärden har beslutat sig för att sälja huset. Kommer det blir bra för oss ändå? Man känner ju sig genast orolig för hur det ska bli.

35 Alie:

skriven

Jag har jobbat med mitt inre jag, barnet i mig och försonats med den jag är idag som vuxen. Jag har i stor del förlåtit de vuxna som var felet till mitt mående.
Att kriga har bara gjort mig mer illa. När jag förlåtit den som inte hade/har större kapacitet att ändra sig själv har jag lättare kunnat gå vidare och växa till en bättre person för mig själv.

Idag är det min dag 🥳 ☀️
Hur blir mina kommande veckor, om man får önska en fråga?
Kram :)

36 Helena Ir:

skriven

Tack <3

Kram

37 Anonym:

skriven

Jag växte upp med föräldrar som bråkade och blev inte sedd utan fick medla. Detta finns kvar i mig idag i vissa situationer men jobbat i terapi och tårarna rinner när man får "prata" med det lilla barnet. Hoppas att jag har utvecklats Es :)

3 månader kvar jul. Skönt när detta år är slut för vi kan nog alla skriva under på att det har varit ett riktigt skitår. Ser du ngt om min jul/nyår förresten?

Och nu kan jag slappna av att tystnaden från A är för gott :) Eller hur?

Ha en fin söndag. Sommar igen. Herregud :) Kram

Svar: Du har utvecklats mycket !!! Jag tror inte A ska bevära dig... kram :)
Esmaralda

38 Tiss:

skriven

Hur går det för Johannes, tänker han någonsin på mig?

39 Lina:

skriven

Hej Es,

Ställde en fråga för någon dag sen, men testar igen 😊

Ser du hur det kommer gå för R och hans nya sambo? Kommer det hålla eller blir det kortvarigt?

Kram❤️

Svar: Det kanske inte vara för alltid men ett bra tag, kram :)
Esmaralda

40 Na:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du mig tillsammans med partner inom 1-3 år?
Kram

Svar: Ja, det är mycket troligt, kram :)
Esmaralda

41 Tekla:

skriven

Här är en före detta mobbad tjej. Och det stämmer att jag har svårt att hitta vänner. Har känt så hela livet även om jag då jag var i skolåldern alltid hade åtminstone en nära vän. Men sedan har alla flyttat utomlands och jag har bytt ort. Många bekanta man hejar på på stan men inte en endaste vän förutom min sambo.

Jag trivs också bra ensam men ibland skulle det vara kul att ha en väninna att gå på en promenad med, att gå en kurs med, fara ut på café och dylikt med. En önskedröm! Eller ett par att umgås med, spela kort eller sällskapsspel med, bjuda över på middag, göra någon kortare resa med.

Tror du Esmaralda det dyker upp någon väninna eller ett par vi kunde umgås med?

Kramar

Svar: Ja, någon dyker upp och det finns chans till god vänskap... det gäller att du bara är dig själv, slappnar av och inte övertolkar.... ta gärna själv initiativ när du möter nya människor... kram :)
Esmaralda

42 Hm:

skriven

Hej Esmaralda

Kommer jag att vara singel under flera år till? Det börjar ju nästan att kännas så...
Kram

43 Till Jossan:

skriven

Man kan känna av ångest trots att man äter antidepressiva. Tex om man är stressad. De tar inte bort "livet". Ibland behöver man höja dosen. Prata med din läkare om du känner att du behöver.

Sköt om dig!

Kram
Michaela

44 Moms:

skriven

Hej e

Vad känner han efter senaste natten? Tror han att felet var om honom eller?

45 Ghostwriter :

skriven

Fick aldrig vara ett barn, det var bara min fysiska kropp. Den enda räddningen var att gå i terapi och förstå att jag hade ett inre barn, som jag inte är. Jag kände att mitt inre barn var mitt barn, och jag behövde beskydda henne. Ett ansvar. Det enda ansvaret man har som vuxen är att fortsätta vara det och ta nya steg i livet, inte vara kvar i det gamla. Nu många år efter terapin är jag sedan länge fri från känslan, och jag har lovat mitt inre barn att jag fixar detta nu, hon kan gå och bli fri och jag kommer ta över.



Så jättebra inlägg!
Det borde fler tänka på :)


Ha en fin dag!
Kram

Svar: Terapi är guld när den är som bäst.. men det kräver ju att man kan förstå, omsätta och ta emot och det kan du :) Kram :)
Esmaralda

46 Lydia💕:

skriven

Har kört fast i allt känns det som kan inte sortera tankarna just nu har han bestämt hur han vill göra eller har han släppt tanken om mig tro 🙈
Lydia 💕

47 Linda :

skriven

Så sant så sant!! Bra inlägg. Måste bara säga att jag kom över din bok på biblioteket härom veckan och har läst ut den nu, den var såå bra och intressant att ta del av, du funderar inte på att skriva en till? 😃 du verkar ha så otroligt mycket spännande erfarenheter :)

Svar: Jo jag har börjat på en till - men det är segt, tack för att du läser den och roligt att du tyckte om den.. kram :)
Esmaralda

48 Razawa:

skriven

Hej bästa Esmaralda
Säkert jätte fjantig fråga men har bokat tid hos tandläkaren till på fredag och är barnsligt rädd för tandläkaren 😅 ej varit där på ett tag heller så är även otroligt rädd för många negativa besked 😅😫 ser du om du får upp mkt negativt kring mina tänder?
Kram

Svar: Nej någon katastrof kring tänderna ser jag inte... kram )
Esmaralda

49 Svante:

skriven

Hej Es. Vilket bra och tänkvärt inlägg idag, känner också igen mig i själv i det lilla barnet ibland, du är så klok Es. Kram:)

Svar: Kram :)
Esmaralda

50 Gunilla i Oxd :

skriven

Tack för att du skriver om detta.

Jag är ju högkänslig och bär ett väldigt sorgset barn inom mig.♥️

Man lär sig leva med det, men jag ska faktiskt ta tag i det och försöka lösa upp en del av sorgen...Det är katastrof när ett barn ska vara förälder till sina föräldrar! 💔🖤

En fråga..Jag hänger ju lite med min snygga granne ovanför..Tror du vi får till det intima nån gång..han har lite prestationsångest...så även jag..hur ser det ut framledes..Känns ändå som han väckt upp mitt ’döda’ känsloliv ..o han har gett mig pirret tillbaka!
Kram Gunilla i Oxd

Svar: Ja något mer tillfälligt kan det bli.. men knappat en bestående relation, kram :)
Esmaralda

51 <3:

skriven

Tack för ditt inlägg idag kära Esmeralda 🙏💕💕
Ser du mig och A få barn tillsammans?
Han verkar verkligen vilja det och att vi ska ta steget fram innan det är försent.
Kram

Svar: Mycket handlar om hur bekväm och trygg du känner dig tillsammans med honom och hur ni planerar framtiden tillsammans.. kram :)
Esmaralda

52 Bbv:

skriven

Hej E

Kommer Han att låna bilen till mig ? Kram :)

53 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Vet inte riktigt vad du menade att jag tar emot,men tänkte det att jag inte tar emot flera ringar ;).

Reserverat tid till frissan imorgon o ska bli intressant vad frissan får för ide'er gällande mitt rufs ;). O låt det vara bra sådana med tanke på att jag är en wash and go -typ, satsar inte på mitt utseende. Kanske borde göra det men orkar inte.

Blev en rejäl promenad i värmen med kompisen över stock o sten till platser jag inte besökt trots mina drygt 20 år i denna del av staden. Tror bestämt att jag behöver göra ett återbesök dit, nya hus som byggs o gamla som funnits på plats länge. Nöjd med dagen alltså ;).
Kram Skorpan

Svar: Jag är som du, wash and go så jag har mitt hysteriska rufs mitt på skallen !! Och så får det vara ! Kram :)
Esmaralda

54 Skorpan:

skriven

Tur nån annan också är.. Men du sminkar dig iaf Es, det gör inte jag färglös alltså ;). Men karln ska väl hitta mig ändå ;D.
Kram Skorpan

55 Jossan :

skriven

Till Michaela

Jag får höja min dos om jag vill men märkte att när jag tog ut samma sort men från ett annat läkemedelsföretag fick jag ångest. Kan de innehålla olika saker ändå?

56 Jossan :

skriven

Till Michaela

Jag får höja min dos om jag vill men märkte att när jag tog ut samma sort men från ett annat läkemedelsföretag fick jag ångest. Kan de innehålla olika saker ändå?

57 Misstjejen:

skriven

Hej

Vill bara fråga att min smaken i munnen. Som jag bruka aldrig att ha så det behålla smaken från igår kaffe som är inte svensk dryck utan annan. Vet inte om det är cellminne från tidigare livet eller?

Jag tror väl jag har var där i tidigare livet...

Ha det bra

58 Kulla:

skriven

Ett fint inlägg idag.. men jag har då aldrig upplevt något sådant. Har haft en fin barndom, skolgång och fina arbetsplatser.
Har börjat träffa M och känner mig som 14 år igen😉.
Vad får du in om oss? Blir det seriöst? Kram

59 Mirre:

skriven

Hej kära Es,
Klarar jag av mina mål i livet och allt jag vill uppnå? Jag börjar tvivla på mig själv och känner mig nere, att livet kanske inte blir så som jag önskat..

Kram💛

60 Boudica:

skriven

Hade ingen dålig uppväxt här eller brist på kärlek, men jag växte upp med en sjukdom, som gjorde att min mamma gjorde allt för att jag skulle bli omtyckt av andra barn. Det fick mig till att bli nästan bortskämd, brist på självständighet, följde strömmen där den gick.
Men sen hände något jag gjorde nästan en total omvändning, så nu är jag självständig, står för vad jag tycker, och är högst en egen personlighet!

Es, en märklig fråga, det känns som mycket andliga energier runt mig nu, då menar jag inte att det spökar, jag kan inte förklara.
Får även massa deja-vu upplevelser på senaste som jag förknippar med upp-öppnande för just andliga energier, just för det var så då min "gåva" var som aktivast då jag var i tonåren.
Men nu får jag till mig en del saker som det känns försöker peka mot att jag behöver skydd, på andligt plan. Kan du se vad det handlar om Es? Ingen fara är på väg?
Ja jag vet nu låter jag ännu mer galen än innan ;)

KRAM!

61 Browallia :

skriven

Tack för dagens blogg som träffade mig rätt i hjärtat. Jag har varit med om alla situationer som du ger exempel på som barn och det har lett till de konsekvenser du beskriver att mandrabbas senare som vuxen. De få gånger jag har försökt få kontakt med mitt inre barn så kommer samma minne upp, jag är 10-11 år och går i mellanstadiet. Det är lunchrast och jag står i ett hörn av skolgården och tittar bort mot grusplanen där mina klasskamrater stojar och har roligt men jag är utfrusen och får inte vara med. Det är så smärtsamt för mitt vuxna jag att se mig själv stå där ensam med ångest och ögonen fulla tårar att mitt vuxna jag bryter ihop och inte klarar av att börja prata med barnet inom mig. Jag har tagit till mig ditt råd att låta oss skriva brev till varandra. Det tror jag skulle kunna vara vår gjej att få kontakt.

Önskar dig en skön avslutning på söndagen KRAM

62 Jennie:

skriven

Men... beror det då på mig att alla mina förälskelser inte stannar kvar...? Dvs agerar jag som jag gjorde när jag var barn fortfarande när min/mina föräldrar var så mot mig..?

Hur ändrar man på situaionen?!

Svar: Jag tror du vinner på att lära känna dig själv lite bättre och ta ansvar för dina reaktioner... det gäller oss alla... kram :)
Esmaralda

63 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har ofta en tidpunkt är kl 19 som ska tvättas. Ska prata med E henne imorgon. Kan det hjälper? Jag är typ nervös för inte någon ska förstå...

Jag vet inte om det är fel på mig eller på dom. För behöver jag mer närhet och kärkek då ska jag känner mig mer trygga?

Jag vet inte vad är det orsaken. Jag tror väl det är kärlek och närhet som jag är rädd för? Men det behöver jag?

Vet inte om tankar ör fel om dom utan mest vad jag behöver verkligen?

Ha det bra

64 Catarina S.:

skriven

Ezmaralda!

jag har 2st frågor. Är min man narcisisst/eller liknande?

Har han varit otrogen mot mig? (5 år)


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: