De andliga verktygen...

Det finns en uppsjö av andliga  verktyg…. tarotkort, kristaller, pendlar, kaffesump and you name it.  Man kan tolka in andliga budskap i precis allting.

Men är det pålitligt ? Nej, definitivt inte.

Allt handlar om VEM som använder verktygen

Är man inte det minsta medial så blir resultatet därefter och alltså inte pålitligt.

 

Förr använde jag ibland tarotkort när jag spådde.. för att ha något att luta mig mot .

Något konkret som både kunden och jag kunde se… men jag tolkade korten helt och hållet på mitt eget sätt och använde mig av min inre känsla och av de  inre bilderna som swishade förbi.

  Hade jag enbart använt mig av korten… ja, då hade det inte blivit spådom på riktigt… utan bara ett uppräknande av vad korten står för.

En gång varnade jag kunden för en backande lastbil ett visst datum och det visade sig att just detta datum hade han beställt en schaktbil hem för att fixa i  trädgården.

” Vilket kort står för lastbil” ? undrade han nyfiket och jag pekade lita svävande ovanför  hela stjärnan.

Jag läste ju såklart inte in någon lastbil ur korten.. utan det var min egen känsla och konklusion.

Numera använder jag varken kort eller andra hjälpmedel.

Jag behöver det inte

Och det skulle bara störa mig

Men alla spår vi på olika sätt och jag vill inte slå mig för bröstet och säga att mitt sätt är  det bästa !  För mig funkar såklart mitt sätt bäst och för andra funkar helt andra sätt.

Kram  &  kärlek💖

 

 

 

 

1 susanne:

skriven

Hej Esmaralda! Mannen jag börjat träffa igen och tycker om. Är det ömsesidig kärlek? Är han säker på vad han vill denna gång så jag inte blir sårad igen? Kramar.

2 <3:

skriven

Härliga Esmeralda som har den här förmågan.
Bra svar igår när du skrev tänk med hjärnan med inte bara hjärtat.
Ser du hur mötet kommer ske med min soulmate? Den man jag kommer leva med.
Kommer han ta med mig och resa. Känns som jag kommer bo utomlands i framtiden.
Kram

3 Mamman som varit med från början :

skriven

Det var ett tag sen jag läste din blogg Esmaralda men nu har morgonen gått åt till att läsa en massa av dina senaste inlägg ☀️☀️☀️ Så mysigt med student och allt! ☀️Och vad jag skrattade när din mamma skulle få en planka och de bara hade stoppat ner den på tvären i en väska så allt rann ur 🙈😂 ja jag skrattar såklart inte åt att mamma blev utan mat den kvällen men hela scenariot var ju för dråpligt! Tur att hon fick upprättelse till max dagen efter ❤️❤️❤️

Här är det som vanligt inte helt i topp men jag känner mig som en hackig grammofonskiva om jag ska beklaga mig igen 🙈

Vänder det snart så jag blir lite gladare och mer hoppfull inför livet?

Kram 🤗

Svar: Vad roligt att du tittat in:) Försök fatta beslut som ger dig god energi nu... just ni bör du ha mer fokus på dig själv och ditt mående... kram :)
Esmaralda

4 Mikael:

skriven

Jag trodde att du gjorde som han vid 27 min när du gör seanser och kanske som han när han kontaktar byandarna när du har storhealing :)

https://youtu.be/-BZHL-g4uDA

Träffsäkert när han gräver upp förbannelsen :)

När man ser hur andra kulturer lever, ex. i samma tidigare i samma avsnitt, från Pakistan, så kan en fundera på ifall det ens finns något som kan gå rätt, ifall de invandrar till ex. till Sverige, Sverige är möjligen ett av de mest naiva länderna på jorden.

Kram
Mikael

Svar: Ja, nog är vi naiva... det håller jag med om ! Kram :)
Esmaralda

5 Huldamaräng:

skriven

Godmorgon!
Det var spännande läsning!! Jag lägger ju kort, vanliga spelkort, för mig själv lite nu och då. Det har blivit lite som en vägledning för mina tankar. Två gånger har jag lagt för min man och ena gången lyckades jag spå fram olycka för hans mamma som hände bara två månader efteråt. Jag har spått fram att min vän blir ledsen i sin relation men det vet jag inte om det har hänt. Troligen skulle hon inte säga till mig.... Jag har spått fram trygghet och ekonomisk framgång för mig själv och det är ju lite spännande för det har ännu inte slagit in. Jag har ju rådfråga dig flera gånger här och du svarar alltid samma sak, att det kommer. Just nu har jag inte ekonomisk framgång men det blir lättare framöver, det vet jag utan andlighet. Kanske kommer framgångarna sen.
Hur som helst, det som var så intressant k dagens blogg är att du skriver att du bara använde korten som stöd. Jag har använt olika tolkningar som jag hittat på nätet. Jag har alltid talat om för korten ems tolkning jag ämnar använda innan jag börjar. Sen lägger jag en stjärna och skriver ner korten "betydelse" och det är DÅ det händer! Då kan liksom (åh vad luddigt flummigt det låter!!!) handen skriva till en liten knorr på tolkningen. Jag liksom får in ord i hjärnan och då blir hela läggning liksom akurat. Annars blir den helt platt. Och jag trodde att jag liksom fuskade, men då gör jag inte det alltså???

Svar: Nej, inte tror jag att du fuskar... men det tar tid och energi att ta sig steget vidare ! Vad det gäller ekonomin så känns det viktigt att du går universum till mötes. gör upp budget och lever snålt... då tror jag det kommer hända positiva ting... kram :)
Esmaralda

6 A:

skriven

Jag är inte synsk på det sättet och kan inte tolka... Men har en bra magkänsla. Och den följer jag så gott det går. Och när jag inte kan följa den så mår jag dåligt! Det hänger kvar liksom tills jag fixat det...

Idag är sista lite svalare dagen här, sen ska det bli väldigt varmt. Så blir att bada varje dag denna vecka! Detta är kanske sommaren vi får, man vet ju aldrig med svensk sommar. Bäst att "passa på" som vi gärna säger här i Sverige. Bakade ett gäng bullar härom dagen så blir väl att äta bullar på stranden varje dag också 😁

Vill fortsatt ha semester. Vill inte tillbaka till mitt jobb. Vill verkligen inte. Får hjärtklappning när jag tänker på jobbet och stressar upp mig redan nu att jag måste tillbaka snart. Det tar upp stor del av min tankeverksamhet just nu. Hur jag ska komma därifrån. Önskar jag bara kunde säga upp mig.

Men nu står det bad och strandhäng på schemat...

Trevlig onsdag!

Kram!

Svar: Ja minsann, det är bäst att passa på ! Det kommer annat jobb för dig, var så aktiv du kan i detta , det lönar sig.. kram :)
Esmaralda

7 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Nej, låter onekligen mest förtroendegivande om de andliga budskapen kommer utan andliga verktyg, men det är klart, det som passar för den ena passar inte den andra.

Vet inte om jag är medial eller bara har stark intution. Vissa händelser har i alla fall "visat sig för mig" och det har visat sig vara rätt.

Tack för svar igår, hade en underbar eftermiddag och njöt av att sitta ute på stort café, strosa runt bland folk och till sist konsultation. Fick snabbt förtroende och det blir "verkstad" av.

Kram och ha en underbar sommardag !

Svar: Visst har du förmågor !! Kram :)
Esmaralda

8 sus:

skriven

Hej
så kan de va....
genuint blir det bästa....
trotts hos vuxna vore kul om du skrev om och vad det beror på.
love sus

Svar: Bra ämne, det kommer... kram :)
Esmaralda

9 Lina:

skriven

Oavsett vilket beslut jag kommer ta idag, kommer det påverka min chans att kunna skaffa barn på egen hand eller är det inget av det som kommer försvåra den möjligheten?

Kram❤

10 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Jag är glad bara att du har ett bra sätt att se saker och ting .

Tack för tandläkar pepp Det var tur jag gick dit.
Har haft en öm blåsa i gommen trodde det var mitt snaskande på Nelli Delli som orsakat den men icke.
Infektion i en tandrot . Har du inte ont frågade hon ...bara när jag tuggar haha , Nu ska eländet dras ut på Onsdag i nästa vecka och jag har inget val så midsommar blir lagom trevlig .

Lycka till i morgon .

Kram Anki med flock

Svar: Jamen ändå, så skönt att få det gjort !! Tur att du gick till tandis... du hade ju kunnat få rejält ont... kram :)
Esmaralda

11 Lilian:

skriven

Hej,

Känner M.N eller V.E något romantiskt för mig?

Kramar,

Lilian

12 Helena Ir:

skriven

Utan att trampa någon på tårna, så har jag aldrig förstått det där med tarotkort och andra verktyg, därför har jag heller inte skaffat mig några. Min känsla är att det måste komma inifrån människan.
Därför skulle också en talisman som man köper var som helst, utan att vara präglad på mina önskningar falla bort för mig.

Har ju sett framemot att träffa lite fler människor i sommar, börja på gymmet igen .. för vad jag behöver det! Så dyker det upp en variant av viruset igen, Delta!! Hoppas få till något i sommar.. för nu är t o m jag less!

Ha det så bra!

Kram

Svar: Du kommer igång mer med ditt liv.... lite försiktigt som det ska vara men det kommer lite förändring och kommer du må så bra av.. kram :)
Esmaralda

13 Jossan :

skriven

Usch är lite ledsen över örhängena… om 2 veckor åker T till sina föräldrar:( han vet inte hur länge han blir borta.. hoppas inte allt för länge så vi kan få ledigt tillsammans.

Åhh vill också se vad han bott… Kommer han hänga med till mamma o pappa i helgen?

Kram

14 Solen ☀️:

skriven

Godmorgon!
Jag har ingen metod mer än att jag ibland blir stoppad av min magkänsla…sedan om det har varit rätt att det har varit en fingervisning om rätt beslut - eller bara ren feghet och rädsla… ja hur ska man veta?

Nu är jag i valet och kvalet om jag ska söka ett nytt jobb? Annonsen är lite rolig men jag känner att jag egentligen borde vänta tills jag är färdigopererad och klar och har hunnit läka och få ork…så jag kan vara mitt bästa jag på ett nytt ställe och slippa känna stress över blir färdigbehandlad.
Är det rätt tänkt eller är jag bara feg? Känns som jag inte orkar komma till ett nytt ställe med mina kommande problem och sjukdagar…
Ha en fin dag!
Kram Solen ☀️

Svar: Lyssna på din magkänsla, du har en god förmåga ! Ja, kanske det är bäst och vänta med förändringar tills du är helt redo.. känn in en gång till, kram :)
Esmaralda

15 Snödroppen:

skriven

Godmorgon❣️
Har alltid undrat över detta med tarotkort men har ju förstått att man måste vara lite medial och se mer än bara korten. Men intressant är det och du är ju så skicklig i alla fall och har den riktiga gåvan redan💞
Vilken underbar dag det är idag, sol och varmt och tvungen att gå inne hela dan på jobbet, suck…
Min gamla hjärtevän sprang jag på häromdan, han verkade bli glad och hur går tankarna där nu, vill han ses igen?
Kram💞

Svar: Han har haft tankar åt det hållet men riktigt hur det blir ser jag inte... ha blev ju också glad när ni sprang på varann.. kram :)
Esmaralda

16 Dalkulla:

skriven

Jag spår inte andra, däremot använder jag Pendeln för egen del, för att få fram svar jag söker. Har hållit på med det några år, redan innan svaren visar sig genom Pendeln, vet jag vad det blir. Jag har också en fin kontakt med det allra högsta, vilket är en ynnest och få har den förmånen som jag fått mig tilldelad.

Min medialitet blir bara större och större, ibland kan det bli för mycket men, samtidigt är jag överlycklig över gåvan jag ärvt av min morfar. Däremot är inte allt guld som glimmar från andra sidan, det finns mindre bra själar där. Stör man dom genom att visa att man inte går deras ärende får man snabbt umgälla sådant, jag vet eftersom jag varit med om en hel del i den vägen.

Häromdagen togs en ring av mitt finger, utan att jag märkte någonting, den ska finnas här i hemmet men, var det vet jag inte. Många mindre saker har gömts i mitt eget hem, saker jag aldrig hittat igen. Halskedjor har knäppts av, hänget har ofta legat i badrummet på mattan osv. Skulle kunna skriva några A4 om allt som sker i livet gällande det mediala.

Kram.

Svar: Ja, pendeln är bra för dig.. eftersom du ju har förmågan och egentligen vet utan den ! Kram :)
Esmaralda

17 AnnaK:

skriven

Vill inte ha det så här längre. Är det något fel på mig som inget gör åt saken? Varför följer jag inte mitt hjärta bara. Skulle kunna bli bra.

Kram 🤗

18 Skorpan:

skriven

Tänk vilken tur att man ändå kan välja sitt hjälpmedel själv :). O du är ju kunnig som få Es! Beundransvärt att nån kan se vad som ska hända i framtiden...

Bra början på morgonen då jag mötte karln ute o bytte några ord o pussade honom där ute på gränden. Tänkte faktiskt inte mig för alls, vem som helst hade ju kunnat se det, inte för att jag eg bryr mig ;), men kanske den andra inblandade gör det. Varför vill han inte "gå ut med" att han har någon, skäms han för mig Es? Jag har ju berättat för mina kompisat att det finns någon o alla är himla glada för min skull. För tillfället är jag mycket tillfreds med mitt eget liv, tack för detta, till vem som nu ordnade detta :).

Mötet närmar sig, får se hur det går...

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Nja, han är försiktig av sig och går inte ut med något förrän det är 100%.... kram :)
Esmaralda

19 Lotta S:

skriven

Extra kul bilder idag!
Jag skulle nog aldrig (medvetet) blottlägga mig själv ekonomiskt, därför jag blir fundersam över att det faktiskt ska bli nytt boende. Är som sagt mer för sparande. Såg/ser du varning när det gäller sparande jag har på gång just nu?


Svar: Jag ser ingen varning.. boendet kommer när det är dags.... kram :)
Esmaralda

20 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
känner mig svag i tankarna liksom. Som att tankarna flyger iväg åt det negativa. Varför stör en viss person mig så mycket? Och varför tror jag att det finns en missunnsamhet från M? Är det bara inbillning? Blir snart knäpp.

Svar: Jag ser ingenting av betydelse som du behöver bry dig om.... sätt dig över den här känslan och låt den inte ta energi från dig.. kram :)
Esmaralda

21 Dunegull:

skriven

Tycker detta område är så spännande! Önskar att jag oxå kan spå en vacker dag 😊

Kommer hon höra av dig så min resa i sommar blir av? Nu vill jag inte jaga henne utan känner att det får ligga hos henne. Vill hon inte att jag kommer upp kanske?

Kram

22 Smöla:

skriven

Jag vill kunna gå in i mig själv och få till mig saker. Jag kan det ibland. Men vet att jag blir så sliten , så därför läser jag kort för det tar inte så mycket av min energi.
Men dom läggningar jag gör med korten stämmer in på mina vänner, så jag är tacksam att vi ändå är connected. Ser du något hur jag kan gå vidare eller utveckla nåt annat?

Svar: När du är helt i balans med dig själv och mår väl, då kommer en naturlig andlig utveckling... kram :)
Esmaralda

23 Jag:

skriven

Kommer jag bli nöjd?

24 Smöla:

skriven

Kan du förklara varför jag får in min kompis ångest? Vi bor 4mil från varann, pratar nångång i veckan.. men jag känner av hennes ångest som fan! Hur och varför?

Svar: Jag ser en förbindelse mellan er som är på en sådan nivå att det påverkar rent känslomässigt... kram:)
Esmaralda

25 Anna E:

skriven

På tal om verktyg, ser du om zanmi jobbar för mig? Pratar med henne ibland...

Svar: Visst jobbar hon för dig.. hon är riktigt aktiv ! Kram :)
Esmaralda

26 Anna.L:

skriven

Hej, Esmaralda!
Men nu kollade jag under gårdagen tillbaka på arkivet och såg då att en Zanmi letade sin ägare. Kanske har Zanmi redan hittat hem? Tänket om den är 'Menad för mig så vill jag bara säga att jag såg inläggen och kände mig dragen till att skriva.
Det kändes meningsfullt!
Kram! ❤️

Svar: Zanmi har hittat sin ägare och det är jag så glad över.. kram :)
Esmaralda

27 Mikael:

skriven

Ja får se hur historien Sverige tar sig.


Har ni sett filmen Conjuring så tonade de ner filmen mot hur det var, djuren grät och ville inte flytta in, de fick släpa in de, de dog också, familjen berättar hur det var, vad jag skratta när 4 av ungarna frågar vem är den gubben som står i vardagsrummet men inte hälsar :) men sen spårar det ur, dödligt minst sagt


https://youtu.be/lO5RRfuBp2Q

Kram
Mikael


28 ML:

skriven

Tack och lov att du kunde varna honom om lastbilen. Jag vet inte om jag har mediala förmågor. Jag kan ju känna på mig saker samt läsa människor,stämningar och situationer snabbt men det kanske är tack vare mitt jobb🤔 Sen känner jag den svala brisen och då vet jag att det är gänget på andra sidan eller min ängel som hälsar på :)

Fick vara ledig idag istället för i måndags men ändå ringde de i morse men jag sa nej. Är jag omtyckt på jobbet? Känns så då jag får höra fina ord och de värmer :)

Måste handla och tvätta idag och ikväll blir det salt för Zanmi. Hon brukar gilla det och hoppas att hon mår bra Es :)

PS: Hört något från mammon?

KRAM

29 Helena Ir:

skriven

Tack
Kram :)

30 Bvbv:

skriven

Hej

Vill ju ta den resan jag blev erbjuden. Vill han jag ska resa? Finns det chans att den blir av ?

31 sus:

skriven

Hej Esmaralda! Mannen jag börjat träffa igen och tycker om. Är det ömsesidig kärlek? Är han säker på vad han vill denna gång så jag inte blir sårad igen? Kramar.

32 F:

skriven

Hej esmeralda undrar om du får till dig något om mig kram

33 CA :

skriven

Hej
Det var länge sen jag använde tarokort eller kortlek vid spådom. Kommer ihåg när jag var födelsedag present för en kvinna. Jag kände henne inte alls, första gången vi träffades. Hennes stora barn bodde hemma och hon hade svårt att fådem att flytta hemifrån. Jag såg inte riktigt vad hon hade svårt att skiljas från men att honbehövde det och skulle ta tag i saken. Ingen sa något en alla hade förstått innebörden utom jag. Jag spådde också in väninna men visste inte att hon hade stora bekymmer med ett av barnen men sa att jag såg sorg kring ett barn. Något år senare valde ett av barnen att avsluta sitt liv. Det är inte alltid kul att vara spåkärring.
I sommar ska jag hjälpa till på en annan avdelning, försöker ha en låg profil på min arbetsplats men allt blir inte bra, svårt när man inte vet hur man kan påverka i en bättre riktning.
Ser du något om jobbet att tänka på?
Kram

Svar: Nej, gudarna ska veta att det inte är lätt alla gånger ! Försök att visa din fina personlighet på jobbet, kram :)
Esmaralda

34 Ghostwriter :

skriven

Drömde nu att (du) gav mig ett meddelande som jag tolkade jättenegativt och ifrågasatt hela mitt liv, men så kollade jag budskapet en gång till och då var det helt plötsligt hur bra som helst, inte alls som jag tog åt mig från början.

Hade de något budskap eller var de bara lite bearbetning?
Tack för du finns


Kram

Svar: Jag tror det handlade o bearbetning plus att allt kanske inte är som det verkar vara vid första anblicken... en insikt som du kanske ska ta med dig... kram :)
Esmaralda

35 <3:

skriven

Härliga Esmeralda som har den här förmågan.
Bra svar igår när du skrev tänk med hjärnan med inte bara hjärtat.
Ser du hur mötet kommer ske med min soulmate? Den man jag kommer leva med.
Kommer han ta med mig och resa. Känns som jag kommer bo utomlands i framtiden.
Kram

Svar: Ni kommer resa och han är en aktiv person, kram :)
Esmaralda

36 IB:

skriven

Er det noen sjanse for at R spør meg på date? Eller viser noe interesse?

Svar: Chansen är inte jättestor, kram :)
Esmaralda

37 Shenzi:

skriven

Kära Es!
Kan du se om mina framtida barn kommer skaffa sig jobb de trivs med samt ev studera innan de får drömjobbet? Kommer de går bra för dom? Kan du se om dom kommer resa själva innan deras 20 årsdag? Kram en nyfiken Shenzi 🌹

Svar: Det ser ut som om livet blir bra för dina barn.. de har god chans att nå sina mål, kram :)
Esmaralda

38 G.H:

skriven

Jag har använt tarotkort för att bekräfta att något speciellt kommer gå bra idag 😆!!

Stämmer det:)?

Kram:)

Svar: Har goda chanser att blir bra, kram :)
Esmaralda

39 Milli:

skriven

Jag besitter tyvärr ingen medial förmåga. Realist ut i fingerspetsarna😂 Men intressant att det finns dom som kan se i framtiden, som du Es. Hoppas att tanten får kicken om ett tag för hon beter sig illa😡

Har han tänkt något på henne?

Hoppas att du mår bra Es och har en fin sommar🌸 Kram Kram

40 Anna E:

skriven

Ok! Va roligt va glad jag blir :) tack kram

41 Jossan :

skriven

Usch är lite ledsen över örhängena…

Idag har jag fått in möblerna i mitt nya klassrum 🤩. Trivs så bra där inne. Vi har även rensat bland läromedelskåpet. Imorgon blir det sista finfixet inför sommarlovet.

om 2 veckor åker T till sina föräldrar:( han vet inte hur länge han blir borta.. hoppas inte allt för länge så vi kan få ledigt tillsammans. Men jag förstår det om de nu bor 100 mil ifrån men han kunde ju frågat om jag ville följa med.. men ja jag förstår ändå..
Åhh vill också se vad han bott…

Kommer han hänga med till mamma o pappa i helgen?

Kram

Svar: Han har lite svårt att ta er steget vidare.. ha tålamod ett tag till men händer inget måste du helt enkelt ta upp till samtal om var han tycker ni står och hur han ser på er gemensamma framtid, kram :)
Esmaralda

42 Jen:

skriven

Jag tänker att något av det svåraste kan vara att lita på sin förmåga, att våga göra det.
Tänkte jag skulle kommentera igår - för det var ett ämne som berör mig extra. Upplever att jag i förälskelse förlorar min förmåga att känna/läsa av personen i fråga. Lite irriterande, för det är ju då jag som bäst behöver det!

Men därför frågar jag dig istället Esmaralda,
Den man jag har en historia med och ännu har starka känslor för, känner han detsamma? Har vi någon chans att få det att fungera mellan oss? Har också en olustig känsla av att han inte är helt okej. Lite avskärmad och svår att nå fram till. (precis som någon innan skrev om att känna sin väns ångest).

43 Ghostwriter :

skriven

Jag är en sån som tar ut gott i förväg och även negativt i förväg, så du har helt rätt i att jag måste ta med mig att allt inte är som det verkar. Ja jobbigt och helvete men därmed alltid en typ av lösning. Jag fattar det nu! Tack för ditt svar och bekräftelse på drömmen



Kram

Svar: Kram och lycka till, det är dags att det börjar gå din väg nu !!
Esmaralda

44 Jen:

skriven

Jag tänker att något av det svåraste kan vara att lita på sin förmåga, att våga göra det.
Tänkte jag skulle kommentera igår - för det var ett ämne som berör mig extra. Upplever att jag i förälskelse förlorar min förmåga att känna/läsa av personen i fråga. Lite irriterande, för det är ju då jag som bäst behöver det!

Men därför frågar jag dig istället Esmaralda,
Den man jag har en historia med och ännu har starka känslor för, känner han detsamma? Har vi någon chans att få det att fungera mellan oss? Har också en olustig känsla av att han inte är helt okej. Lite avskärmad och svår att nå fram till. (precis som någon innan skrev om att känna sin väns ångest).

Svar: Jag ser ju inte honom som din soulmate och jag tror du själv inser att olikheterna er emellan är stora... men såklart ska du själv känna dig fram och fatta dina beslut, kram :)
Esmaralda

45 ML:

skriven

Har suttit i tele med psykakuten i Finland då min moster mår riktigt dåligt och är abstinent på benz pga skandal utskrivning av dem. De och jag sa att hon ska åka in men oklart om det sker. Lyssnar inte riktigt men nu kan jag inte göra mer. Har gjort det jag kan.

Något budskap från andra sidan eller univerum till mig? Tycker att jag kämpar på bra :)

Ögongodis på TV ikväll då Italien spelar i EM. Mums filibabba :)

Ha en mysig afton i värmen! Kram

Svar: Du gör vad du kan... moster kommer må väl så småningom men det tar tid. Kram :)
Esmaralda

46 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda för allt som du gör för oss 😊 🤗 ♥️ 🙂

47 Frasse:

skriven

Händer som sagt underliga saker hos min syster. Vem hade ställt en piasavakvast mot hennes ytterdörr? Finns ingen förklaring. Vem kan det vara som vill att hennes dörr ska vara "låst"?

48 Susanne:

skriven

En sierska sa att jag skulle säga ja den 14 november i år ang jobb. Ser du ngt om det...

Svar: Nej, tyvärr... kram :)
Esmaralda

49 Katrin:

skriven

Du gör ett föredömligt arbete utan andra verktyg än dig själv.

Svar: Tack snälla :)
Esmaralda

50 Rädd:

skriven

Hej E!

Gjorde jag en bra intervju idag? Landar det i ett jobberbjudande? Är det det bästa steget jag kan ta nu? Eller kommer det något bättre snart?

Kram och kärlek.

51 Jennifer:

skriven

Hej fina Esmaralda. Kommer jag verkligen iväg på min resa… ? Känner mig så utmattad, trött och utbränd, totalt energilös.

Vill bara sova sova sova.
Kram
Jennifer

Svar: Går du in för det, så kommer du iväg och du kan behöva det... kram :)
Esmaralda

52 Natalie :

skriven

Gravid med nr 3, har två underbara pojkar sen tidigare. Väntar jag en dotter eller ännu en till son?

53 Katta:

skriven

Jag blev kär i min kollega (han är singel) – misstolkade hans signaler. Kunde inte hålla inom mig och berättade det för honom i SMS. Han skällde ut mig nästa dag och blev sur på mig trots att jag föreslog vänskap som förut. Han är fortfarande arg på mig känns det som. Vad kan förklaringen vara?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: