Ett gammalt ex.....

 
Somliga fortsätter att vara lite småkra i sina ex - och det finns de som tar det steget längre.. i medelåldern när livet lite trist lunkar på med barn o familj... så kontaktar de sitt ex som också är gift och vars liv lunkar sig fram i samma  invanda mönster ...  för att få lite spänning i tillvaron.
 
Många tycker det är tryggare att kontakta ett ex - än att jaga någon helt ny.
 
Att försöka sy ihop en framtid med ett ex är inte det lättaste
 
Det fanns ju trots allt en anledning att man skildes åt för åratal sedan.
 
Jag har ju kontakt med somliga av mina ex - papporna till mina barn men någon förälskelse finns inte.... alltså, inte det minsta
 
Tvärtom så kan jag  förundras över mina känslor på dem tiden... hur i helvete  tänkte jag ?
 
 
Nu har jag en i bekantskapkretsen vars ex  skickade henne meddelande på Messenger.. hon svarade... han svarade... och tonen blev allt varmare.. och så  skulle de träffas för första gången på 25 år.
 
Ingenting blev som de trott.
 
Mannen med hårsvallet och de gyllene lockarna var i princip flintis och den vägbyggda kroppen hade ersatts av spinkiga armar och ben och en rejäl kagge mittpå !
 
Kvinnan hade gått upp 30 kilo i vikt sen sist, det mörka långa  håret   var grått och kortklippt ..... och de kände knappt ens igen varann.
 
Så fejkade de båda en trevlig kväll...avslutade med ett artigt   knull för gamla tiders skull och sen hördes de aldrig av igen.
 
Så kan det gå !
 
Kram & kärlek 💖
 
 
1 Misstjejen:

skriven

Hej

Min farfars bröder som har jobbar i tyskland under andra världskriget krigt mot andra. Men jag undrar om jag har en del av tyskland också inom mig själv?

Ha det bra

2 A:

skriven

Jag tänker så om mitt ex... hur kunde jag stannat så länge? Vi är totalt olika och han har egenskaper som jag aldrig skulle finna attraktiva eller nöja mig med hos en ny. Men samtidigt så är han en bra pappa, som han kan va, dottern bor ju hos mig, och jag är nöjd med arrangemanget. Det viktigaste är att han är snäll, och det är han. Men idag har jag andra krav på en man!

Kanske en fling kan uppstå i sommar för mig? Ska faktiskt ut på restaurang/bar i hamnen nu i sommar, har planerat in några kvällar med vänner. Var evigheter sen.

Snart mot jobbet denna heta dag!

Kram!

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Förra vecka så ju köpa jag kläder så ser nästan ut lika som en buddha. Jag fick en påminnelse av den tid som är en buddha. Jag har förstår ju varför jag tror på den återfödelse och jag önskar mig alltid.

Då det lyckas till sista så har jag leva tydligt många livet.

Idag vet jag mest av vad finns i universum, galaxy, utanför vintergatan, återfödelse och en massa.

Så det är tack vare den troende så har jag lyckas så mycket.

Så jag har tydligt uppbyggnad min erfarenhet genom olika livet.

Jag kan förstår väl att i den tid då en del som inte har något troende så tydligt att dom har förlora att möjlighet få går till nästa livet.

Jag vet ju mer och mer om mig själv.

Jag fråga är: vad ska jag gör ju så ska jag fortsätta i många livet eller finns det en tidpunkten att jag ska går vidare och avsluta allt som jag har utvecklas så mycket. Och gå vidare till en annan nivån som inte en del av jorden utan något annat? Jag vet inte om här livet är sista för mig och kommer jag går till nästa nivå?

Ha det bra

Svar: Jag vet inte heller om detta är ditt sista jordeliv, jag tror ingen vet och vi får inte visshet förrän jordelivet är över... kram :)
Esmaralda

4 En Ängel Med Stort hjärta :

skriven

Gomorron kära Es!

För en stund sedan ca 05.50 vaknade jag av att jag hör nån faller uppifrån trapporna till ovanvåningen och hamnar utanför sovrumsdörren med en knackning. Jag går försiktigt upp med hjärtat i halsgropen tar ner handtaget ingen där. I köket står mannen o brer sina mackor t jobbet! Jag frågar hörde du? Vadå sa han, så berättade jag! Nä han hade inte hört nåt?! När jag inte kom på vad det var men kände o känner fortfarande obehag över händelsen vad försöker man säga? När jag till slut googlar på det står det hemska saker!! Tar det med en nypa salt men Jag kan inte släppa det!!! Mannen jobbar som byggnadssnickare men samtidigt kommer tanken att det var i trappen där mitt barn bor….Sååå obgehagligt!!!

Kommer det att hända mig eller de nåt eller varför fick jag detta till mig? Efteråt fick jag så ont i hela munnen o i tänderna på vänstra sidan o en sprängande huvudvärk på samma sida o då tänker jag är det mig det kommer att hända nåt?


Snälla rara Es kan du få till dig nåt jag får absolut inte till mig nåt!!
Ligger klarvaken o kan o vågar inte somna 🥲

Kram o Kärlek 🤗♥️♥️🙏✊🍀

5 Helena Ir:

skriven

Och oj vad jag ler :)).. vi förändras med tiden!!
För något år sedan hade jag ett missat samtal och någon som pratat in på svararen på min mobil. Ett gammalt ex, som var nyfiken på mig och ville träffas över en fika. Han är gift sedan många år.. det är inte jag, men inte kontaktade jag honom.. finns en anledning till att jag avslutade det vi haft. Dessutom har nog tiden förändrat oss, det är över 30 år sedan jag såg denna man :)

Jädrar vad det var svårt att sova i natt då.. värmen till en del, och så lite spänningen till att jag skulle upp tidigt i dag. Jag tog och bokade mitt första gympass på väldigt länge. Roligt, och lite smånervös måste jag erkänna.. mest för hur det är upplagt där borta nu.. det är stort, så det borde gå bra! Men vilken frihet att kunna göra detta! Det här är ju så viktigt för mig!! Så länge kroppen vill och orkar, det är lycka för mig :)

Och så lite promenad på det..

Ha en skön dag!

Kram

Svar: Hade jag kommit in på ett gym med alla dessa maskiner hade jag fattat nada...som att komma in i styrhytten på ett rymdskepp typ :) Gym gör dig väldigt gott så bara fortsätt ! Kram :)
Esmaralda

6 W:

skriven

Nä, fy så hemskt, jag vill inte se mina ex på kort ens. Det är obegripligt att jag stannade så länge som jag gjorde, vilket jag i det ena fallet ångrar djupt. Nu känner jag mig så fri och saker tycks bara bli bättre.

Den lägenhet som dottern funderar på, skulle hon trivas där vid flytt?

Kram

Svar: Ja under en period skulle hon trivas.. kanske inte det ultimata i längden men okey i alla fall, kram :)
Esmaralda

7 Lilla jag :

skriven

God morgon Es,

Kan du se om vi ko2kunna köpa oss något boende utomlands eller om vi får vänta till vi ärver boende utomlands? Jag vill så gärna investera i något så snart som möjligt att hyra ut och tillslut kunna flytta.

Kram!

Svar: Boendet utomlands kommer men ser inte några detaljer kring det, kram :)
Esmaralda

8 Naturvän:

skriven

Hej!

Har inte så många ex och jag skulle aldrig vilja ha en träff med ngn av dem, sex bara inte tänka på med ngn av dem , ja hur tänkte man??? Det undrar jag också.

Bara hålla tummarna att vi som saknar kärlek snart får "till det", det måste väl bli lättare efter coronan?

Har bokat ngra konsertbiljetter i sommar, alla är utomhus och ska bli härligt njuta av musik och god stämning.
Den första är på torsdag, pop från 70 och 80 talet, kul!

Ser du om min soulmate också gillar musik? Hoppas det i alla fall.

Kram


Svar: Ja, efter corona blir det betydligt lättare, när man mer naturligt rör sig ute bland folk. Din soulmate gillar musik och ni kommer gå på konsert tillsammans, kram :)
Esmaralda

9 Petraa:

skriven

Hej! Jag har pratat med en kille ett tag nu, E, och jag undrar om han är seriös och vill dejta mig? Kommer han vara min framtida man? Kramis petraa

Svar: Lite tveksamheter ser jag.. men det kommer avgöras ganska snart hur det blir... kram :)
Esmaralda

10 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Nä gamla ex är just gamla ex och det skulle kännas konstigt då det är över 30 år sedan sista exet..man är inte samma person längre.

Uppe med tuppen och varmt måste varit sådan tropisk natt då det var över +20grader 06 i morse !
Snart blir jag upphämtad av en granne mot stormarknaden !
Idag kommer även yngsta sonen !
Som jag längtat !

Kram Anki med flock

Svar: Vad roligt.. både stormarknad och yngsta sonen... härlig dag så bara njut... kram på dej och flocken :)
Esmaralda

11 smulan:

skriven

En släkting till mig, sprang på ett ex efter nästan 25 år, lämnade man och barn och gifte om sig fick barn på äldre darmed nygammla mannen.

12 Carina ST:

skriven

Nej usch bara tanken att gå tillbaka känns obehaglig. Precis som du skriver så tog det slut av en anledning. Även jag har ju kontakt med den som är pappa till mina barn. Det är fint att kunna träffas och umgås på bra sätt kring barnen nu när alla tre är vuxna. Och visst finns det en omtanke,att vi vill varandra väl. Men varje gång vi träffas så känner jag ändå tacksamhet över att inte vara ihop. Vi var tillsammans i 20 år och jag har ju även kontakt med svägerskan som gärna vill träffas ibland. Och det är fint. Det är jag glad över, att vi trots allt har kunnat landa i den sortens relation.

Men när det kommer till att gå in i en relation igen så kommer det bara hända om det verkligen känns rätt, en soulmate. Annars lever jag hellre själv och trivs bra med det.

Kram,
Carina ST

Svar: Ja, oftast blir det så att man inte bara skiljer sig från en person utan alla som är på hans "sida" ! Kram :)
Esmaralda

13 Silvertassen :

skriven

God morgon Es!
Jag undrar om det kommer gå bra imorgon eller ser du några varningar? Kommer det hända något eller är allt lugnt? Jag är så nervös!
Kram ❤️

Svar: Känns som att det går bra, kram :)
Esmaralda

14 Talisman:

skriven

Min talisman zanmi har inte hjälpt mig med någon av mina önskningar och jag känner mig lite besviken. Är det försent nu? Börjar den tappa i kraft?

Svar: Nej, det är inte försent.. hon kämpar och jobbar för dig allt hon kan... kram :)
Esmaralda

15 <3:

skriven

Ja du de där ständiga
exen 🤣
Tror jag satte ner foten med bror.
Kommer inte acceptera att han surar och rent ut sagt är dum.
Kändes igår som att han inte bryr sig alls att jag är ledsen. Som att hälla
vatten över en gås.
Kommer vi vara "osams" länge?
Kram

Svar: Ett tag håller det i sig men det blåser över, kram :)
Esmaralda

16 C:

skriven

Godmorgon i regn och rusk!
Inatt sov jag på altanen, har man tjatat inombords att det är varmt i sovrummet så får man väl dra fram en madrass och bädda mysigt!
Kungen däremot, min fyrbenta sambo med svans, storjägaren, han kom in och undrade flera ggr varför jag låg helt "utslagen" på golvet, skulle hålla mig sällskap men svalorna flög utanför (störtdök och retade) så han tröttnade och gick in för att (tydligen) lägga sig under trappen i skrubben.... Bäst så, tryggast så hälsade Kungen...
Jag säger som min mormor sa angående ex: Varför grina över en enstaka människa när det finns tusen och åter tusen andra karlar i världen? (bättre hon sa tusen än miljoner så man inte fick prestationsångest haha...)
Detta sa hon till mig efter en stunds tystnad efter att jag meddelade om min separation för snart 6 år sedan...
Och varför då kliva in i det förflutna, vill man ha spänning vill man väl träffa någon som man inte har någon skitig historia med?
Nu är det att klura på min dröm jag hade inatt.
Var ute på jakt med jaktvänner, skulle övningsskjuta först. Jag hade köpt ny vapenväska och skulle sen hämta min bössa i skuffen på en bil. Ony to find en jävla huggorm, som jag skrek. Obehagligt.... Allt gick väl men just huggorm, usch fy, ryser!
Sociala bakfyllan håller i sig, skönt att få njuta av tangenttryckandet endast och eldens sprakande i spisen.
Ta hand om er

Svar: Ja, såklart att Kungen undrade vad som stod på :) Drömmen kan tolkas som en varning, att du ska vara lite extra på din vakt närmaste dagarna, kram :)
Esmaralda

17 Skorpan:

skriven

Ja det har man väl undrat över, om ändock jag vet orsaken till varför jag blev ihop med exet. O aldrig i livet att jag skulle vilja ha honom tillbaka, huga. Kan dock konstatera att livet har behandlat mig med mildare hand, utseendemässigt iaf, o det tackar jag för ;).

Att dom låg med varandra också, näe. Skulle inte kunna tänka mig det, heller. O då är det bara knappt tio år sen jag skildes... Jag väntar på "färskare vara" ;D o nu är det naturen som sätter stopp för detta. Himmel så besviken jag blev på min kropp som inte fungerar som den ska :(. Ser du oss rumla runt i sänghalmen snart Es, eller ska jag stryka det från min önskelista? Börjar snart bli oskuld igen, känns det som ;). Kan jag ens nåt?

Puh, värmen fortsätter o jag jäser som en deg ;D, mindre festligt ska jag väl säga. Tar på krafterna o att cykla är också himla tungt, men det får lov att gå, för den som sig i leken ger ;)...

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Kul i sänghalmen ska du absolut inte stryka från din lista.... kram :)
Esmaralda

18 Jennifer:

skriven

Hej fina Esmaralda! Gör jag något fel då jag inte hittat en arbetsträning än? Det stressar mig. Kan du känna in om jag gör något fel? Något som jag borde göra annorlunda?
Tappar allt hopp snart.
Kram,
Jennifer

Svar: Var öppen för alla alternativ, ge dig inte... kram :)
Esmaralda

19 Ninni :

skriven

Godmorgon Ez

Idag är det ingen bra dag har sovit dåligt
Känner ingen glädje allt är så negativt.
Sura människor runt omkring mig.
Bråk och kiv
Kära du ser du någon ljusning
Kram

Svar: Gör egna val, håll dig utanför stormens öga, kram :)
Esmaralda

20 Maria:

skriven

Hej!
Hur ser det ut till midsommar, vi skulle iväg men allt var fullbokat. Hade sett fram emot en romantisk helg ihop med min kärlek. Kommer vi iväg på något ?
Kram 🥰

21 Hon:

skriven

Kunde jag höra av mej med små frågor eller väcker det mer irritation?
Kram

22 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du något Esmaralda 🙂nu när vi åker till Bulgarien, kommer vi att stanna där hemma med min mor längre tid, kanske till November December och min bror och syster återvänder tillbacka efter semestern 🤔

Svar: Jag ser inte riktigt hur ni kommer att planera men en lite längre vistelse KAN det bli, kram :)
Esmaralda

23 Jossan :

skriven

Godmorgon

Jag har kontakt med ett ex ibland. Men han är min bilmekaniker så jag måste. Men kan känna hur tänkte jag. Han är en av anledningarna till att jag är rädd med T.. sen har jag J som kontaktar mig utan att jag svarar. Varför han kontaktar mig vet jag inte. Det var han som fick mig att lämna det destruktiva med bilmekanikern. Men han är också den största orsaken till min rädsla. Sen finns det H som skrev för ett tag sen. Nu är han singel med två barn. Men grattis…

Idag har jag fått svar från min lärare på universitetet. Tydligen går tentan i augusti. Vilken datum vet jag inte än. Men kan hoppas i slutet av augusti. Får se om jag är redo att göra den då. Usch är så nervös redan nu.. jag måste klara den nu…

Hur kommer det gå?

Kram

Svar: Var bara väl förberedd och du kommer klara tentan, kram :)
Esmaralda

24 Sus:

skriven

Hej
Inga ex för mig….
Hur ska jag ta mig vidare?
Love sus

Svar: Gör nya och tydliga val, kram :)
Esmaralda

25 Dunegull:

skriven

Fortfarande inget nytt från min arbetsgivare. Ligger det fortfarande så långt fram i tiden?

Min nya chef, vad har han för bild av mig? Bara pratat pratat ggr.

Kram

26 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Men vad om den andra kanske inte tänker likadant, eller gör han?
Kram Skorpan

27 SusanneAmalia :

skriven

God Morgon..
En dag fylld med massor att göra.
Vädret är perfekt och jag ska passa på att fysiskt aktivera mig nu när man inte smälter bort i värmen.

Nu blir det kaffe och utsläpp av hästar.

I natt blixtrade det och dundrade det stackars djuren undrade vad det var..

Ex är svårt att få bukt med ibland undrar man vad man såg i detta hemska moonsyer som man kajjade älskling??!!!

Nu till sysslorna..

Önskar dig och alla på bloggen en mysig dag.. Fylld av goda energier..
Stor kram..









Svar: Ha en bra dag med dina sysslor, kram :)
Esmaralda

28 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda för allt som du gör för oss 😊 🤗 ♥️ 🙂

29 ML:

skriven

OMG! Så kan det gå :) Ett av mina ex dök ju upp på jobbet förra veckan och började skicka flirt emoijis på FB och bjöd ut mig på lunch. No thanks sa jag och avslutade återigen kontakten. Vad sjutton tog det åt honom när han såg mig igen :)

Ett annat ex tänker tydligen på mig ännu ibland och varför är det så Es? Han älskar ju att jaga sina pumor :)

Har vaccinerat min första gravida :) Är ju godkänt från v 12 och hon var i v 14.

Nu får den här värmen ta slut!!!!! Kram

Svar: Här är det svalare idag... yay... man kan faktiskt gå ut :) Kram :)
Esmaralda

30 W:

skriven

Tusen tack!

Kram

31 Pia1:

skriven

Haha men usch, det är ju exen som gör att man vet vad man inte kan stå ut med liksom
😬🤣

Svar: Ja så känner jag också :) kram :)
Esmaralda

32 GP:

skriven

Es, har precis haft en intervju för en kruatortjänst. Ser du hur det gick? Jag tycker inte det gick särskilt bra... Kram :)

33 Miltons ❤️ Mamma :

skriven

Blir vi tvingade att flytta från vår nuvarande bostad?😩😭


Kjam ❤️

34 <3:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda, tror nog de flesta tagit tillbaka ett ex någon gång.Ligger ju en del trygghet med ett ex där man känner varandra bra om man hängt ihop några år.
Vad är det som gör att Mickan är så jäkla dryg och på A fortfarande? De var knappt ens ihop på gymnasiet.Över 30 år sedan.Börjar nästan tro att det är mig hon vill reta upp ?
Hon är sjukt barnslig i sitt sätt och prata, föra sig och med kläder. Vi är som natt och dag med allt 🤣 hon köpte till och med en lika hund som mig. Är inte orolig att A vill ha henne tillbaka. Han verkar ha svårt att säga åt henne ibland att backa när hon flertal gånger betett sig illa. Smygfotat oss på uteservering. Då blev han irriterad. Ignorerade henne totalt när vi stötte på henne på alla 💗dag.
Kram

35 Tiss :

skriven

Hej Es!

Jag fick tillbaka provsvaren på att jag inte får höja den stämningstabliserade medicinen jag tar då den ligger för högt. Jag skulle få prova en ny, men nu ska jag inte få det. Dom tycker att det räcker med den jag har. Att jag får försöka på andra sätt. Om så vore skulle jag väl ha börjat må bättre redan... Det är inte så att jag tror att medicin är den bästa och ända lösningen, men ibland känner jag mig desperat. Ser du om det reder sig självt utan medicin?

Svar: Ja, du har alla möjligheter att få det att funka... det sitter " i skallen" så använd dig av dina bra strategier och ge dig inte.. kram :)
Esmaralda

36 Maddelito:

skriven

Hej Ez!
Jag var på intervju för ett tag sen på ett jobb som jag verkligen vill ha och jag har mejlat och frågat hur det går med rekryteringen men får inget svar. Jag vet att rektorn kontakade mig och kunde inte delta när jag hälsade på förra veckan då hen fick sitta i karantän.

Ser du om dem kommer svara mig snart?

Ha en bra dag!

37 <3:

skriven

Var det A som skvallra att vi skickade hem honom?
Asså vad är hennes problem, är hon avundsjuk på vår relation?

38 Ghostwriter :

skriven

Jag dör så roligt inlägg. Jag träffa min stora kärlek 10 år senare och vi båda är än unga. Väl sågs så hade vi valt helt olika liv, jag var nog snyggare än förr medans han hade tappat ansiktsdrag, fått långt tunt ovårdat hår och inte alls den varma gulliga lockiga killen.



Jag har träffat en äldre man och jag tycker det känns bra och så känns det mycket att ta in för mig. Då svajar mina bra-känslor. Hur får jag lite balans på känslorna så jag inte börjar förstöra med meningen? Vill ge det en chans oavsett vad.



Kram

39 Helena Ir:

skriven

Jag tyckte nog lite så en gång i tiden när jag började träna :) helt klart är träning det som får mig att må bra.. dessutom så känner jag ett flertal "gubbar" där, de är gifta, så på en skön vänskaplig nivå..

Pratade med en ung tjej i omklädningsrummet, trodde jag :) hon tyckte nog jag var ett UFO, och att jag pratade för mig själv.. hahahaa.. sådär blir det när jag inte träffat så mycket folk på ett tag. Det heter säkert något..när jag babblar på ibland, mundiarre, kanske :)vojne, vojne.. ! Och inte skäms jag heller!! :)

Kram

40 K :

skriven

Jag vill ha heltidsjobb men trots att jag söker tjänsten så får jag veta helt annat på intervjun. Är det stor chans att jag får heltid snabbt eller?
Jobbet känns rätt men absolut inte lönen och det går inte försörja sig.


Hoppas jag får något annat för nu är allt kaos 😭

Kram

41 susanne:

skriven

Hej Esmaralda! Håller med sina ex vill man absolut inte ha tillbaka. Är ju en anledning att det tog slut.

Vad hände igår mellan oss egentligen? Kommer han inte vilja fortsätta träffa mig? Kramar

42 Lotta:

skriven

Ja, det är lätt att hänga upp sig på gamla ex, speciellt om man känner sig ensam. Ett ex till mig hörde av sig och ville jag skulle hälsa på ute i skärgården. Funderar lite på varför, men kommer att åka dit om han hör av sig igen. Gör han det?

Kram L

43 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Jag saknar inte mina ex men skulle gärna träffa en ny man.

Jag söker nytt jobb och hoppas kunna hitta ett till hösten. Hur ser hösten ut för mig? Kommer jag att kunna lämna och hämta min dotter till skolan, eller blir det strul?

Kram

44 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Åh så synd kära Es att du inte såg nåt om fallet i trappan (fick inget svar)… undrar så om det gällde mig själv! Kanske du får till dig nåt nu✊🍀✊🙏♥️

Jag har en fråga till. Jag har haft min Zangin i ett halsband tillsammans med en Ängel i en speciell sten. Jag har det i sovrummet när jag sover o på mig eller med mig när jag ska nåt. I
helgen kunde jag inte knäppa så jag la det i min kass. Har haft ute allt i kassen precis allt!!! Fanns inte nånstans!!! Mannen gick ut i bilen o i sätet ligger den!! Min fråga vad hände o nu har mannen tagit i den har kraften då gått ur???

Kram 🤗♥️💜🧡💚🙏☀️

45 Hon:

skriven

Ser det positivt ut att åka på detdär själv eller kan det bli mer jobbigt?
Kram

46 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag börja funderar på att hon som jag vill inte nämna hennes första bokstavas grund av jag vet inte om någon följer efter våra relation.

Men jag och hon har träffas i tre olika rollerna. Och i hösten kommer väl.

Om jag valt ju glömma bort allt medan jag vet varför jag håller på ju det har gör med min rollen mot henne. Jag vet att jag är finaste person som vara en vän än andra rollerna...

Jag hoppas väl hon förstår om varför jag håller på såhär så behöver jag förklarar det?

Jag hoppas det blir bra ändå...

Kan det vara så också och andra påverkar?

Ha det bra

Läser på min svaret... jag undvika nämnas hennes första bokstaven. Har haft en känslan på någon som efterföljare våra relation och förstöra våra nyligen... jag vet vem är denna person.

Jag fråga dig om det är okej att jag hitta en annan ord istället för den som jag bruka nämas. Då du kan ändå förstår vem jag prata om?

Jag är tacksam om du förstår...

Ha det bra

47 Misstjejen:

skriven

Hej

Varför jag har haft lite känslan något på min huvudet sedan jag kommer hem... det är typ någon röra på min huvudet när jag är i min lägenhet och jag vet inte vad är det för något?

Ha det bra

48 Misstjejen:

skriven

Hej

Den person som heter rosemarie har tydligt förstöra våra relation. Jag förstår tills sista att det var hon och jag blockera henne överallt i sociala media. Jag hoppas inte väl hon titta på här också när jag skriver. Har jag möjlighet att ändrar min Användnamn och jag bruka har som samma på Instagram.

Om det går väl? Kan jag få den godkänd så jag ändrar det imorgon. Eller behöver jag inte ändrar det och hon titta inte här på din blogg grund av efterföljare mig?

Jag vill att jag ska känna mig trygga här på din hemsida

Ha det bra

49 Browallia:

skriven

För mig skulle det vara som att gå ut i sophuset och ta tillbaka soppåsen jag en gång slängt om jag tog tillbaka ett ex.
Slut är slut!

Jag blir inte klok på mig själv, det är som att jag håller på att utveckla två olika personligheter. IRL är jag livrädd för nya människor som av olika anledningar korsar min livsstig, jag har så vidriga skamkänslor över mig själv att jag isolerar mig och klarar bara av att ha kontakt med människor jag känner väl och som jag vet tycker om mig. Men på sociala medier är jag extrovert med glimten i ögat och kan skriva med vem som helst bara de tar första steget och skriver till mig. I helgen låste det sig även på sociala medier då en man som bor i samma stad som mig tog kontakt över en chatt. Det blev farligt nära IRL. Jag tvingade mig att skriva ett svar. Han skrev igen och efter att vi bytt ett par trevliga fraser så släppte min
”tunghäfta” och jag blev mitt extroverta jag som jag brukar vara online. Vi hade en trevlig chattkonversation och det kändes så bra efteråt att jag inte låtit rädslan få övertaget. Jag har aldrig känt en så tydlig skillnad mellan hur olika jag är som person IRL mot för på sociala medier. Är detta normalt eller bör jag försöka få gå före i kön till psykologen? (I och med att jag har ett dubbelnamn så ser jag ju galghumor i det och kan inte låta bli atr skratta åt mig själv)

Kram från en smått förvirrad Browallia

50 Tiss:

skriven

Tack så mycket för svaret på min fråga (att du lyckats få fram det). Nu känns det lite lättare inombords och mer hoppfullt, tack💜

51 Mandarin :

skriven

Haha det var roligt att läsa Esmaralda jag fick mig ett gott skratt! 🤣
Skulle det hjälpa mig att börja jobba? Jag ser ingen förändring i mitt mående ännu tyvärr.. har till och med mått sämre de senaste dagarna. Undrar när vändningen kommer 🙏 Tack och kram

52 Jossan :

skriven

Varför ska det finnas massa videos och liknande runt om mig med gravida? Vill ödet säga mig något? Kommer jag bli gravid under 2022?

Vill också ha barn :(

Kram

53 Misstjejen:

skriven

Hej

😅 jag fattar inte fortfarande att det var många år sedan jag har bryta att var vän med denise och jag avblockera henne men hon har tydligt blockera mig i instagram och facebook? Jag har inte gjorde något alls dumt mot henne så nyligen och jag var upptagen med min egen livet? 🤔....

Men hon blockera mig ändå och har hon fortfarande trauma över den situationen eller något annat om mig?

Jag har inte ens gjorde något fel mot henne. Jag har tydligt leva min egen livet och inte störa henne

Ha det bra

Svar: Ja jag tror det handlar om den gamla situationen.. kram :)
Esmaralda

54 Dahlia:

skriven

njah tillbaka till ex vill jag nog inte, speciellt inte om det varit länge sedan.
Den senaste, J, vet inte om man ens kan räkna honom som ett ex, han var för mycket utav en "jag" person, tillslut så tröttnade jag. Men att jag höll mig kvar i ett par år och hoppades förgäves för insikt. Något slags medberoende.

Jag är nu nyfiken, kommer han få en knäpp och höra av sig till mig, typ när han gjort slut med åter en tjej för att höja självkänslan, typ som tidigare, men nu stöter inte vi på varandra på samma sätt som tidigare.

55 Johanna :

skriven

Kära E!

Är sambo men det är inte ett bra förhållande -har dock träffat en kan som är äldre än jag som jag har sådana känslor för och han likaså -ser du oss två?

MVH

Svar: Tänk dig noga för... det känns inte helt rätt.. kram :)
Esmaralda

56 ioh:

skriven

Den här mannen kändes det så bra med sen blev det lite off men jag tror det blev mycket på en gång. Nu har mannen berättat en sak för mig som jag inte alls är okej med. Jag vet att han inte är den rätte. Så vad känner du? att jag borde satsa ändå eller hellre vänta in rätt kille?

Jag känner mig besviken och hade jag vetat att det kunde bli något seriöst och bra så skulle jag vänta in. Men om det inte alls skulle bli så, då tänker jag absolut inte sitta och vänta på någon som ska bli beroendefri





Kram

57 ML:

skriven

Fy fan vad roligt jsg haft med bästa kollegan idag. Vi har skämtat och skrattat så att jag har ont i magen. Och våra patienter har hyllat oss för våra personligheter och arbete. Underbart :) En snygg kille blinkade till mig när han gick. Skräp i ögat? En annan med otroligt vackra ögon verkade liite intresserad. Rätt eller fel? :)

31 grader på dagen har bytts ut mot svalare efter åska. Hurraaaa :)

Kramiz!

58 Linda :

skriven

Hej jAg undrar om man kan ställa en fråga till dej på Mail och få svar på mejl och vad kostar det?

59 Jossan:

skriven

Idag har jag verkligen inte mått så bra.. Jag vet inte om det är all oro med T, om det är min mens som ska komma eller den blivande fullmånen. Fan orkar inte med att må dåligt igen. Jag orkar inte.. Fjärilen fick mig att träffa den rätte så varför oroar jag mig?

Jag vill börja planera framtiden. Ska försöka meditera fram att vi ska bo tillsammans snart... Saknar honom. Vet inte hur det ska gå att inte träffa honom på hela sommaren. Usch jag vill bara gråta.. Vill inte ha honom 100 mil ifrån mig.. Vill inte ens ha honom 3 mil ifrån. Jag vill vakna upp med honom varje morgon. Jag vill inte vara rädd längre. Jag har inte varit det innan så varför nu?

Jag vill skaffa ett liv med honom..

60 Jossan:

skriven

Idag har jag verkligen inte mått så bra.. Jag vet inte om det är all oro med T, om det är min mens som ska komma eller den blivande fullmånen. Fan orkar inte med att må dåligt igen. Jag orkar inte.. Fjärilen fick mig att träffa den rätte så varför oroar jag mig?

Jag vill börja planera framtiden. Ska försöka meditera fram att vi ska bo tillsammans snart... Saknar honom. Vet inte hur det ska gå att inte träffa honom på hela sommaren. Usch jag vill bara gråta.. Vill inte ha honom 100 mil ifrån mig.. Vill inte ens ha honom 3 mil ifrån. Jag vill vakna upp med honom varje morgon. Jag vill inte vara rädd längre. Jag har inte varit det innan så varför nu?

Jag vill skaffa ett liv med honom..

61 Jossan :

skriven

Varför ska det finnas massa videos och liknande runt om mig med gravida? Vill ödet säga mig något? Kommer jag bli gravid under 2022?

Vill också ha barn :(

Kram

62 Jossan :

skriven

Varför ska det finnas massa videos och liknande runt om mig med gravida? Vill ödet säga mig något? Kommer jag bli gravid under 2022?

Vill också ha barn :(

Kram

63 Misstjejen:

skriven

Hej

Tror du att det finns chansen så jag kan berätta min känslor för henne i hösten när vi ses? Jag vet inte varför jag känner att det är rätt tillfället just nu för oss... finns det risk att jag blir sårar eller besviken? Eller blir det positiv?

Ha det bra

64 Khaleesi:

skriven

Jag klarade det!! Idag tog jag mitt efterlängtade körkort!! 😁 Tack snälla för ditt lugnande svar om att jag skulle meditera. Och så tack till Zanmi som var med mig på handleden under hela uppkörningen. Mycket lycklig nu 😍

65 susanne:

skriven

Hej Esmaralda! Var ett hus bredvid mina föräldrars hus med 3 våningar. Det var riktigt läskigt. Hände inget speciellt men var en olust känsla då man var där.

Kommer han och jag få till att träffas och göra något utan att bara träffas korta stunder? Kommer det kännas bättre för honom om vi får mer tid tillsammans då han känner sig osäker nu på att det kommer fungera mellan oss? Kramar


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: