Ingen är 100 %.....

Vi som spår – vi gör det på olika sätt och ingen av oss har någonsin 100% rätt.

Därför ska vi också vara försiktiga i det vi säger och ha respekt för  att människors egen vilja kan skapa förändring.

Långt ifrån allt är hugget i sten.

Somliga som spår är  alltför öppna för influenser från andra – och då blir det inte riktigt bra

 

En kvinna  hade en väninna som kände en spådam.  Kvinnan och väninnan var inte längre på god fot med varann men kvinnan anlitade i alla fall spådamen.

Och tror ni det blev bra ?

Icke sa Nicke….för väninnan hade ju suttit och vinat , snackat lite skit och haft småtrevligt med spådamen under ett antal sommarkvällar  och blivit influerad av väninnans negativa tankar kring kvinnan.

Hela spådomen färgades av detta. Den blev både ful och aggressiv.

Och jag behöver ju inte tillägga att typ ingenting i spådomen stämde.

Somliga som spår tål inga andra som spår  utan ser dom som konkurrenter och är snabba att döma ut dem.

Detta fenomen har jag stött på ofta genom åren även om jag själv haft turen att inte råka så illa ut.

Jag blir så beklämd av sånt… jag har aldrig hört två elektriker eller två  butiksbiträden prata skit om varandra bara därför att !

Spådom och ödmjukhet  MÅSTE höra samman.. annars blir det inte bra.

Att spå är ett stort ansvar.

Man har ansvar gentemot sin kund men också gentemot  sin egen gåva och  de som man erhållit gåvan från.

 

 

När jag var barn hade vi ett antal mediala i vårt umgänge och det föll sig naturligt att det blev så.

Mormor var  medialt skicklig och glad och positiv och det var flera andra också… och så hade vi tant Hansina som spottade ur sig spådomar lika friskt och rappt  som svordomar. 

” Den jävla knölfödan av djävulens pitt” kunde hon tjoa  och det var intressant för ett litet flickebarn.

Jag växte upp med ett digert svordomsförråd !

 Hansina hatade alla som möjligen kunde vara mediala  för hon ville lysa i ensamt majestät på  spådomshimlen. Och tyvärr finns det en hel del Hansinor  också idag !

Kram & kärlek 💖

1 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har skicka alla som finns till Bs användnamn och hennes konto. För gratta henne på födelsedag. Vad tänker hon eller svar hon?

Jag kan inte känna av för jag ser inte henne.

Så snälla berätta

Ha det bra

Svar: Hon tar till sig gratulationerna... kram :)
Esmaralda

2 Camilla:

skriven

Kära Es, när skall jag få en underbar Midsommar igen? Med vänner och gärna/helst vid vatten, det är min stora DRÖM!! KRAM, och önskar en härlig MIDSOMMAR!

Svar: Precis en sådan midsommar kommer så småningom... kram :)
Esmaralda

3 <3:

skriven

Tack att du kära Esmeralda är en genuin och seriös spådom med psykologi utbildning.
Blev sån tråkig eftermiddag igår. Ångrar att jag åkte till mamma och bror. Hade inte förväntat mig att min bror skulle sura och ställa till med bråk för en småsak.
Ibland undrar jag vem fan rent ut sagt han tror att han är som ska pika och det han tycker är liksom bara så. Han låter arg väldigt ofta och snäser av mamma. Åker till henne i tid och otid och ska äta. Låter halva sitt eget boende belamra hennes övervåning. Jag blev jätteledsen igår tog dyr taxi hem. Jag vill inte att vi ska vara osams men samtidigt känner jag att jag måste markera att hans beteende igår inte är ok på ngt sätt därav taxi. Han vill ofta få mig i dålig dager. Min vännina sa vad skriver han öppet på fb till dig ? Inte trevligt.
Får känslan att för mig var detta droppen. Jag känner inte samma kärlek för min bror som förut. Kändes kallt igår.
Tror inte att han själv tycker att han gjort ngt fel. Hur ser du på situationen Es ?
Kram

Svar: Jag tror att det hela bottnar i att han är missnöjd med sig själv..... fast han är ju vuxen och borde kunna behärska sig. Försök att låt hans ord rinna av dig.. förhåll dig... även om det inte är helt enkelt... kram :)
Esmaralda

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Är det nu på hösten kommer någon som jag kunde prata med om allt. Jag känner mig ju mår dåligt ändå. Inget bryr sig om det.

Men i hösten kommer rätt person? I samtal eller någon annan?

Ha det bra


Svar: Det KAN ske i höst.. svårt att säga precis när... ha ögonen öppna.. kram :)
Esmaralda

5 EPM :

skriven

Godmorgon!
Trist att det är så även i ditt skrå... tröttsamt. I vården är det mycket att man är varandras "fikabröd" så att säga men akademin är sju resor värre. Nä, högstadiet gick jag ut när jag var 16 och inte ens när jag fick jag tilltalades jag av de sociala regler som rådde.

Nu är det snart 4 veckor utan barn... dottern ska åka hem själv idag från Malmö. Kommer det gå bra? Jag är nervös... jag kan inte vinka av henne pga jobb men hon valde att stanna ändå så A får sköta den biten.
Det är strul med min forskning igen och jag är så trött på min handledare som kommer med nytt hela tiden och säger emot det han tidigare sagt!

Kram

Svar: Dotterns resa hem ser ut att gå bra ! Du behöver ta dig ett ordentligt snack med din handledare.. kram :)
Esmaralda

6 Monica:

skriven

Har besökt två spåkärringar som förvisso hade gåvan men de använde den till mörka ockulta krafter. Den ena skällde ut mig för att att jag råkade vara kär i en gift man och därför besökte jag henne för att få råd. Inte att bli utskälld. Hon kunde se att jag har barn med två utländska män och sade "Duger inte svenskar? Sedan var det andra fula påhopp som är för långt att ta upp här. Hon såg också att jag hade svåra ekonomiska problem och skulle få stora dito problem en lång tid framåt. Hon såg överlycklig ut när hon fick sitt arvode av mig och brydde sig inte om mig som medmänniska.

Den andra tillhörde ett folkslag som media alltid vill exotisera och var ingift i en känd romsk klan. Hon sade att jag alltid kommer att ha otur i mitt liv och hon visste en hemlighet om mig och om jag yppade denna hemlighet skulle jag aldrig bli lycklig. Det sista jag kunde på denna tid var att hålla hemligheter för mig själv. Så hon satte en outhärdlig press på mig. Hemligheten skulle hon delge mig om jag köpte en speciell klänning till henne. (Problemet var att jag var en fattig ensamstående mamma och levde på socialbidrag). Jag beökte aldrig henne igen och hon fick sitt arvode som bestod av de sista pengarna jag hade på mig. Men allt slog in som hon sade. Hade svåra ekonomiska problem flera år framåt. Misslyckades med allt både kärlek,jobb och ekonomi och sedan fick förtidspension. Men den såg jag som en befrielse eftersom jag slapp att gå ut till arbete där jag hade haft med mobbare och översittare att göra.

Min personliga fråga till dig. Du har antytt att du har lite romska rötter men vad jag kan förstå är det inte därifrån du har fått din medial gåva.
Romer verkar vara mycket vidskepliga. Men de verkar som de tror att de är förskonade från karma till skillnad från andra människor.

Med vänlig hälsning Monica

Svar: Jag har hört flera som råkat ut för samma sak som du, fula påhopp!! Att blanda in sin egen moral är så förbaskat oprofessionellt. Det kanske hjälper att jag är vanlig klassisk familjeterapeut också... man är van vid precis allt och tränat i att bortse från personliga ting :) Ja, lite romskt finns det i mig och lite vanligt tattarblod också... och precis som många andra folk med låg status och generellt outbildade så är de vidskepliga.. och ibland svåra att ha att göra med. Kram :)
Esmaralda

7 susanne:

skriven

Hej Esmaralda! Varför struntade P i mig och behandlade mig som luft? Var så bra tidigare på kvällen sen vände han och sökte upp sitt ex. Var det hans sätt att avsluta? Ångrar han sig nu? Kramar

8 Naturvän:

skriven

Hej!

Du måste ha upplevt mkt spännande som barn med alla spåtanter runt omkring dig, liv och rörelse kan jag tänka mig!

Resan till Wolfenbüttel låter hur mysig som helst, vackra miljöer och mkt att uppleva.

Själv håller jag på att förbereda resan hem, en del som skall handlas. Skall bli så härligt träffa barnen igen. Hoppas på lite trafik och att bilfärden går smidigt.

Kan ju bara instämma med vad du skrev igår Browallia, Esmaralda du är en otrolig inspirationskälla för mig, så mkt erfarenhet medkänsla och värme.

Regnet står som spön i backen hos oss och det är riktigt skönt att det blir friskare luft, nu kan man förhoppningsvis sova bättre på nätterna. Jobbigt med den här otroliga värmen när man har ödem i kroppen, man svullnar upp rejält, men badar flitigt och då minskar besvären.

kram och ha en bra start på veckan

Kram

Svar: Bilfärden ser ut att gå fint :) Kram :)
Esmaralda

9 SusanneAmalia :

skriven

God Morgon..

Vilken morgon solen skiner hästarna har fått hö. Vatten är påfyllt och kaffet puttrar..

Att vägleda är inte alltid så lätt..
Så klart att alla faktorer spelar in.

Har försökt att hjälpa och se in i framtiden.. Men är man för ibvålverad trasslar man lätt in sig. De visioner som kommer spontant stämmer.. Men manipuleras det fram blir det sämre resultat.. Så är det för mig..

Nu ska jag köpa klickergolv.
Här ska klickas..🤔💞

Ett bord ska det investeras i och hästarna ska flytta..
På torsdag ska jag ut på sjön..
Sen blir det midsommar..

Detta blir en händelserik vecka..

På onsdag ska granarna komma på besök..

Så blir det heta räkor och satayspett..

Tyskland ser fantastiskt ut.. Vilka bilder och vilken härlig vistelse du kommer få.

Stor kram till dig..


Önskar er alla en underbar dag..
Stor kram ❤️💥🙏





Svar: Vilken vecka... du har alltid mycket omkring dig.... kram :)
Esmaralda

10 Lotta:

skriven

Ja, det är nog inte alltid det blir rätt i spådomar (förutom dina då 😊)
Tant Hansinas ordförråd var ju intressant. Kommer ihåg när mina barn var lite mindre så gick vi igenom alla svordomar vi kunde för jag tyckte de skulle lära sig vad man INTE fick säga 😂.

Undrar om min ekonomi får ett uppsving snart.. kanske i höst?

Kram L

Svar: Nej, inte blir allt rätt i mina spådomar inte - den mänskliga faktorn finns alltid ! Ekonomin kommer förstärkas.. kram :)
Esmaralda

11 Petra:

skriven

Hej! Jag har börjat prata med en kille, E, är han mannen som jag kommer ha en framtid med eller är han inte instresserad av något seriöst? Mvh petra

12 Skorpan:

skriven

Konstigt vore väl det om nåt vore 100%, ja förutom att man måste betala skatt o dö en dag då ;). Mottagaren av spådomen har ju också sitt ansvar, i alla lägen. Om en spådom nu stämmer till ca 80% tycker jag det är himla bra, en annan femma är ju vilket det är som stämmer i spådomen ;). Vad betyder Hansinas uttryck Es?

Usel natt med en dröm om mörka platser som jag var ensam på men upplevde som hotfulla. Känns lite som att vara bakfull måndagen till ära vilket jag inte är ;). Hett o svettigt att komma till jobbet men lute bättre kändes det att få se mannen ute o kunna växla några ord med honom. En företagare såg lite intresserat på o vem vet kanske nån misstanke började gro ;). Snodde till mig en puss, stacksar, då hans kollega stod nånstans, vet inte ens var, o det var ju starten på en bra morgon för mig ;).

Idag är det avtalat om träff hos mig, blir det nu äntligen av? Min kompis misstänker att han har nån annan på sidan om, vilket jag inte tror, vem har rätt Es, hon eller jag? Känns inte som en sån typ alls...

Måndag o midsommarvecka, blir väl att samla blommor på fredag o sätta dem under dynan o se vem jag drömmer om ;). Eller skulle man springa naken nånstans? Det besparar jag alla ;D.

Ha en bra dag!
Kram Skorpan


Svar: Knölföda betyder ju typ idiot ! Hon snickrade ihop egna haranger med svordomar ! Jag ser inte tecken på någon vid sidan av... kram :)
Esmaralda

13 Kristin:

skriven

Dette med misunnelse finnes nok i alle yrker.
Jeg tror at er man trygg i seg selv og i det man gjør, er seriøs, har man også et avslappet forhold til andre som bedriver det samme.
Vi er også forskjellige mennesketyper, så noen ønsker nok også å skinne mer enn andre :)
Det er så mange som gjerne skulle være på topp, og ikke gir aksept for at andre er mer dyktige.
Uansett, jeg er evig takknemlig for at jeg fant deg, kjære Esmaralda. Du er dyktig og seriøs. Å ja, det å banne er jeg også mester i. Jeg banner så mye, at til en bursdag for noen år siden, fikk jeg "Banneordboka" av min nabo. Det er blanke ark i den, så jeg kunne bare tilføye også mine egne. Dette ble gjort med herlig humor :)
Ønsker en fin dag. KRAM!!!

Svar: Härlig humor din nabo har :) Kram :)
Esmaralda

14 Nenna:

skriven

Hej Es,
Ser du om det kan komma en flirt i min väg snart? Hoppas helst på själsfränden 🥰

Kram 🤗

15 Jossan :

skriven

Godmorgon!
Ja jo oseriösa spådamer har man tyvärr mött på..

På ett sätt måste jag sluta ställa frågor för jag tar det typ personligt även om min magkänsla säger annat..
T är den rätte för mig men samtidigt är jag så rädd att han inte vill vara med mig och typ flytta hem till sin hemstad. Han hade ju aldrig inlett något med mig om hans planer hade varit att flytta tillbaka..

Hittade ett hus jag hade velat ha.. 3,8 låg det ute för. Om jag hade haft de pengarna så hade de varit mitt.. ett stort och fint hus.

Jag hade velat boka in en visning på det.. Men får väl fortsätta drömma om hus…

Idag går dagen i städningens tecken. Det är dåligt väder så har väl inget val egentligen. Först ska jag till psykologen.. är trött på det nu…

Kram

Svar: Man kan aldrig vara helt och hållet säker på något annan..... istället får man försöka vara så trygg som möjligt i sig själv !! Hus kommer, fast det dröjer en tid till... kram :)
Esmaralda

16 Baloo:

skriven

Hej, kommer min mamma att närvara vid mitt bröllop?

17 Dunegull:

skriven

E! Tänker på gårdagens inlägg! Du är helt klart en sann förebild ❤️

Imorgon ska jag vaccinera mig, äntligen.

Får du in ngt annat kring min närmsta tid?

Kram

Svar: Grattis till vaccinationen, det kommer gå fint... kram :)
Esmaralda

18 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Jag är så glad att jag hittade rätt spådam en gång i tiden . Du är en fantastisk spådam med stort hjärta empatisk och stor kunskap om människans innre och ett stort fång av sunt förnuft. Sunt förnuft det är något jag önskar alla hade lite mer av ;-)

Idag längsta dagen njut för nu vänder det..

Kram Anki med flock

Svar: Tusen tack och stor kram :)
Esmaralda

19 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du något Esmaralda om kommer att kunna göra renovering till taket i huset i Bularien 😖 ser du något Esmaralda som vi kan räkna med den närmaste tiden 😩

20 Skorpan:

skriven

Knölföda, det måste jag försöka komma ihåg ;D.
Tack Es!
Han känns inte som en man som skulle köra i två filer samtidigt... Tur för mig det, blevo nog nr 2 då ;). Kanske...
Kram Skorpan

21 Jossan :

skriven

Ja men så är det.

Men samtidigt är det som man blivit besatt av att ställa frågor för man vill veta.

Längtar så efter barn nu.. tänk om…

Regnet öser ner. Det är bra en städdag!

Väntar på Mail från en lärare på universitetet.. måste ju plugga för att klara tentan…

Vad ville J när han skrev i fredags?

Kram

22 <3:

skriven

Tack kära Es för svar❤
Ledsen idag med över min bror.
Kram

23 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du om det blir något som vi kan räkna med till taket i huset i Bularien och sedan till bostad, du såg att bostad blir under slutet av året Esmaralda 🙂 Ser du Esmaralda någonting 😥

24 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag vill fråga om att jag fick vet så min farfars bröder var själv damnark men en av dom har jobbar i tyskland under andra världskriget. Jag undrar om det finns lite inom mig själv är Tyskland.

Jag har alltid känna mig något sätta att koppla till tyskland som jag är person.

Det kan väl stämmer så en del av det?

Ha det bra

25 MH:

skriven

Hej!
Har mött ett par oseriösa spådamer genom åren.
Du är bäst Es.

Ser det ut att bli nått festligt i midsommar?

Kram

Svar: Kanske inte som förut, men ändå har det förutsättningar att bli en bra midsommar.. kram :)
Esmaralda

26 Baloo:

skriven

Hej, kommer min mamma att närvara vid mitt bröllop?

27 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du något Esmaralda stor summa i Bularien som ska hjälpa till att renovera taket i huset som vi kan räkna med 😩😥😥😥

28 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej Es!
Jag fick ett telefonsamtal strax innan jag skulle gå i morse, pga att jag är allergisk mot penicillin så kommer jag få ta vaccinet på vårdcentralen för säkerhets skull istället för i idrottshuset. Hoppas allt kommer gå bra 🙏 bra att dom är försiktiga men är mer rädd att jag ska reagera extra pga min allergi mot penicillin. Men ber till gud att jag inte får några allvarliga allergiska biverkningar 🙏

En undran, ser du mig flytta nästa år eller lutar de mer året efter?
Kram oroliga Zoey 💕

29 Mandarin:

skriven

Hej Esmaralda, kommer jag att må bättre om jag får ett jobb så att jag har nåt att göra på dagarna eller är det för tidigt för mig att gå ut i jobb ännu? Tack på förhand!

30 sus:

skriven

hej
finns väll ingen som är 100.....
vad man en gör.....
Ibland blir det tokigt.....
tror du jag får komma på intervju....
love sus

Svar: Chansen finns... fifty/fifty... kram :)
Esmaralda

31 susanne:

skriven

Hej Esmaralda! Känns som allt börjar falla på plats nu. Börjar må bättre. Lite orolig att jag kommer bli lämnad igen. Kan jag lita på mannen jag träffat att han menar allvar och vill bygga något seriöst med mig? Kramar

32 ML:

skriven

Det är tur att du är noga och vet hur du ska göra. Jag fick min seans 2016 och inget har hänt än men hoppas att det ska göra det. Att bli sambo och friad till låter ju helt osannolikt :)

Vilken gräslig natt. Kl 02.00 var det 23 grader ute och svetten lackade i sängen. Blev bara ca 4 tim sömn och blir en tung dag på jobb. Kanske du också sover sämre i denna värme Es.

Igår kväll pratade jag med Zanmi som vanligt. Höll henne i vänster hand och när jag nämde en av mina önskningar som är kärlek så började det vibrera och som små stötar i handen. Var det hon som reagerade och vet du vad hon i sådana fall ville förmedla? Hon verkar vara aktiv i alla fall :)

Ha en bra måndag!
Kram

Svar: Kärleken kommer, den saken är klar ! Din Zanmi är verkligen aktiv och jag tror hon försöker leda dig i rätt riktning så ha lite extra fokus på henne närmaste tiden.. kram :)
Esmaralda

33 Rebban :

skriven

Du är verkligen den bästa jag spått mig hos. Dels har du rätt i typ allt men du är dessutom så mänsklig, pedagogisk och fin som person.

Att det blir lite fel får man ju räkna med och där tycker jag du är oerhört tydlig. En rolig grej var att du för flera år sedan skrev i min seans att min soulemate i detta liv älskar djur och natur. Nu har jag sedan några år levt med min soulemate och det är snarare helt tvärtom, han älskar staden och pulsen och skulle aldrig få för sig att skaffa husdjur. Och röra sig ute i naturen är nog inget som ligger på hans att göra lista. 😆 Allt annat stämde verkligen med seansen och jag tror bara att detta var en tolkning som blev ”fel”. Du såg gillar medan det snarare var ogillar högt.

Jag hoppas att du kommer spå länge till men framför allt hoppas jag du får ha hälsan i behåll och kan fortsätta dina äventyr och resor. Kram

Svar: Ja, den mänskliga faktorn kan ställa till det ibland, när man ska tolka den information man får... kram :)
Esmaralda

34 Tiss:

skriven

Jag har känt mig så oerhört trött nu sedan i torsdags, vad beror det på, är det psykiskt eller bara ändå?

35 Bellagio:

skriven

Hej, frågar igen :)

Hur ser möjligheten ut att min dotter kommer vilja bo varanbodde hon mer hos sin pappa, och nu under sommaren är det lika mycket hos oss båda.

36 Jen:

skriven

De senaste veckorna, kanske månaden har (nästan) alla dina inlägg känts som utvecklingar av mina egna funderingar och tankar. Låter säkert jättekonstigt, men så är det. Som en skjuts i mitt självutvecklande. Och ofta läser jag sedan på mer om ämnet i fråga för att komma till ännu större klarhet vad som gäller för mig.
Samtidigt så upplever jag en känsla av att vår relation inte är okomplicerad. Varför förstår jag inte.

Uppskattar iaf att kunna känna och lyssna för vägledning. Men steget för mig att våga leda någon annan känns långt bort. Och som ett väldigt stort ansvar. Men är glad att ni som vågar finns. Och då särskilt ni som öppnar för den ljusa sidan, med kärlek, omsorg och varningar! ❤️

Och du har helt rätt, han är inte min själsfrände. Men han har gett mycket utveckling i form av självkännedom. Och kanske är han min livskamrat, om vi hamnar mer i fas med varandra. Medan själsfränderna kommer finnas i andra. (Kan vara mitt hopp som talar, där är jag inte säker än). 😅

37 Anki:

skriven

Det straffar sig att inte kolla datorn lite oftare ...
Missade ju MGs fina blogg från stranden Moses och Mira ger tassarna upp för strandhäng !!!

Din inplanerade resa till Tyskland ser härlig ut Ser fram emot rapporten från den lilla "byn" i Augusti

Här är det städning av yngsta sonens rum som står på agendan och förberedelser inför hans ankomst i morgon eller Onsdag .
Ska handla med grannen i morgon på stormarknad ! Första ggr på över 1 år !
Undrar om jag klarar av alla synintryck ;)

Ha en fortsatt trevlig start på veckan !

Kram Anki med förväntansfull flock

Svar: Ja, MG går ner till stranden och tar sig ett dopp varje kväll... han vet liksom när klockan närmar sig 18 !! Gud så roligt med stormarknad.. det var evigheter sedan :) kram :)
Esmaralda

38 Carin:

skriven

God förmiddag med massa kaffe och citronvatten innan dess!

Att göra läsningar för nära och kära är något som jag anser ska göras med stor försiktighet. För ofta (alltid) vill man att kunden ska vara glad och känna en positiv framtid (som man alltid vill).
Vid ett tillfälle jag gjorde en läsning (en tidigare vän och nu bekant mer) som jag kände att det som kommer till mig ska förmedlas. Saken var att hon hade redan en vision hur hennes närmaste framtid skulle se ut och där med basta. Så att min läsning var ju endast att hon ville ha bekräftelse på sin egna vision. Jag såg något helt annat i mig själv och som korten förstärkte.
Så: har kunden redan bestämt sig så är det bortkastat = Don´t do the reading.
Jag är faktiskt helt säker att jag kan klara av att göra läsningar utan hjälpmedel, dock kan kort o.dyl. vara en bra "utfyllnad" och t o m lite stöd för det jag vill förmedla.
Och till syvende och sist: Det jag förmedlar är ju endast vad jag kan se om kunden inte vill förändra. Vill kunden förändra någonting så ändras ju resultatet.
I min släkt har det aldrig pratats om dessa förmågor. Vilket inte bevisar för att det INTE finns.
Jag önskar dock att om man ber om konsultation för att få hjälp så handlar det INTE om att jag som medium ska ställa allt till rätta med att säga att allt man gör i framtiden från och med nu kommer vara en solklar förbättring med guld och gröna skogar. Livet har alltid sina upp- och nedgångar och med en inställning att hålla någon annan ansvarig för sitt egna mående till 100% är helt fel.
Ja, är man i en dålig relation i kärlek, arbete och vänner så är det dåligt. Men ingen kan svinga på trollspöt för att få bort detta förutom en själv!

Dags att få ordning på min sociala bakfylla. Ta hand om mig själv först innan det finns på kartan att ens hjälpa andra <3.

Kram till er

Svar: Önskar att alla kunde visa samma insikt och respekt inför sina kunder.. kram :)
Esmaralda

39 Evelin:

skriven

Hej es
Ser du varför min brors sambo ogillar mig? Jag har inte gjort henne något men det är ganska ömsesidigt från min sida med tanke på vad hon gör med min bror :(
Ser du om hon blir långvarig i vår familj eller om dom väljer att gå skilda vägar framöver?

Svar: Ni klickar helt enkelt inte, så blir det ibland.. kram :)
Esmaralda

40 Jossan :

skriven

Usch psykologen fick min oro att bli värre med T.. Asså varför skulle han söka jobb här nere, bo kvar här efter 7 år, inleda något med mig om man inte tänker stanna?

Åh ångest jag fick…

Kram

Svar: Ta det som det kommer... och oroa dig inte i förväg... kram :)
Esmaralda

41 Maddelito:

skriven

Hej Ez!
Hoppas allt är bra med dig?

Kan du se om jag får en ny tjänst i sommar?
Vill verkligen inte tillbaka till mitt nuvarande jobb då jag vantrivs.

Ha en bra dag.

Mvh Madeleine

Svar: Ny tjänst kommer absolut, men ser inte riktigt när.. sommar eller höst.. kram :)
Esmaralda

42 Mamman som varit med från början :

skriven

Ja 💕 att prata illa om andra får en verkligen inte att framstå i bättre dager själv och det gäller inom allt ☺️ inte alla som tänker på det!

På tal om spådom, Esmaralda ser du om det finns chans till romans med Sven som jag precis träffat? Jag fick så gott intryck!

Kram från Mamman

Svar: Han fick också ett gott intryck av dig så chansen finns... just nu runt 60 % men det kan öka snabbt.. kram :)
Esmaralda

43 Nenna:

skriven

Hej Es,
Ser du någon kärlek eller flirt i sikte för mig? 🥰

Kram 🤗

Svar: Kan mycket väl komma inom kort.. i alla fall en flirt.. kram :)
Esmaralda

44 Mercan :

skriven

Esmaralda jag drömde att jag är vid en kiosk där man spelar lotto, en kvinna säger till mig att min farmor har bäställt stövlar och hon bör hämta dem. Plötslig ser jag mig i stövlar av tyg med min mor och det regnar och mina stövlar blir våta av regnet och min mor vill att vi ska bäställa åt mig stövlarna av läder. Vad kan det betyda Esmaralda 😓😓😓♥️♥️♥️

Svar: Att du inte alltid ska följa din impulser utan tänka efter.. då blir resultatet bättre... kram :)
Esmaralda

45 Moms:

skriven

Hej

Ger det lite tid mellan mig och M för se om det är något för mig. Men har han intresse för mig? :) kram

46 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Du har spått att min mamma en dag möter en kärlek igen. Kan det tänkas vara någon som hon redan känner? Jag har en stark känsla att det blir så, men har kanske helt fel. Min känsla är inte alltid att lita på.

Kram

47 <3:

skriven

Jag hoppas att detta fick familjen att komma nämre och att vi inte splittrat familjen. :(
Jag mår inte bra när jag ser mammans sorg men jag hoppas det kom ut nåt bra av det hela.
Jag vet att dom är arga på mig, men finns det inte ens lite förståelse från deras sida?

Svar: Jo, ett uns förståelse finns.. jag tror tror ni kommer över detta... kram :)
Esmaralda

48 Alie:

skriven

Sitter i en jobbig sits.. energin urlakas av hens sätt att vara. Ja, på ett sätt får man kanske bete sig hur som helst när man inte har lång tid kvar.. men för mig känns det ledsamt att detta blir det sista jag minns av hen..
Hur ska jag förhålla mig? 😔
Kram

49 Helena Ir:

skriven

Som många andra är du spådam nr 1 för mig.. i och för sig så har jag också använt mig av Nettan när jag träffade er båda.

Den fria viljan är det nog som mycket styr och där tror jag att det som spådam gör det svårare att spå.
80 % är väl ändå inte dåligt! :) Där är jag inte ännu, i spådomarna, och min känsla är att jag kanske är svår att spå, för jag tror jag är en person som skulle liknas med ; En slank hon hit, och en slank hon dit, och en slank hon ner i diket.. svårspådd ! Det går liksom inte att förutsäga.. :)

Så jag gör så gott jag kan.. och ibland får man trevliga överraskningar på köpet :)

Mycket trevligt har du framför dig, det kan t om jag sia om.. se bara det du visar och berättar om din framtida sommar! Härligt!

Kram

Svar: Ja, mycket trevligheter är på gång och det är så härligt att ha lite att se fram emot :) kram :)
Esmaralda

50 Louise:

skriven

Jag och min syster spådde oss hos en kvinna som var medium på någon hemsida. Vad hon sa vet jag inte om det stämde. Enligt henne så hade vi en spegel i vardagsrummet som det var ett jäkla springande från andra sidan. den skulle jag stänga med en bön. Speglarna är sedan länge borta men det är springande här ibland ändå.

Skulle egentligen åka till universitetet och låna böcker idag men lägger över det till imorgon.
Blir en match och stöd hos arbetsförmedlingen nu under sommaren. Tog ett företag som har full pott i betyg och hoppas att de kan få ut mig i jobb. Hjälpa mig med personligt brev och CV.

Mannen är igång igen och vill att vi ska smita in en stund i sovrummet. När barnen är hemma och allt. Jag sa naturligtvis nej. Måste bara få tummen loss och skicka in skilsmässoansökan.
Orkar inte med mycket mer nu.

Kollade på hus på hemnet i förra veckan och jag hittade ett sådan vackert hus i Löddeköpinge. 3,3 miljoner bara men man önskar att man hade dessa pengarna. var ett hus från början av 1900 talet.
Men man får fortsätta drömma då mitt liv inte blir så mycket bättre.
Jag undrar om jag har gjort någon så arg så det straffar sig nu att jag har ett dåligt liv? Jag har ingen aning hur jag ska vända detta och trots att jag ser på hemligheten och läser boken så blir det inte bättre känns det som.
Jag vet inte alls hur jag ska få LoA till min fördel för all den negativa energin som finns här verkar inte vilja försvinna. Om jag försöker tänka positivt är det som om negativiteten kommer och äter upp det positiva.
Jag vet att det är min uppgift att fixa det. Men hur går jag till väga? Hur får jag LoA till min fördel?

Ha en fin måndag nu (tänkte skriva fredag) och tacksam för svar. Kram

Svar: Drömma måste man !!! Men jag ser ju att du har god kapacitet och kan vända på en hel del i ditt liv...det gäller att ta det viktigaste först.. det som slukar mest av ens energi.. kram :)
Esmaralda

51 Sense:

skriven

Haha Hansina 🤣🤣🤣🤣, älskar henne

52 Mercan :

skriven

Esmaralda jag önskar mig en sigarett hela tiden specielt när jag har druckit Kaffe 😤😤😤😡😡😡men jag shöpte inga sigaretter 😳jag har det så svort, jag vet att det är inget bra att röka ändå det är förbjudet i balkongen och jag gjorde min bror glad, vi handlade alldeles nyss med min bror mat from willys och tvättade vår bil Esmaralda 😔♥️

Svar: Jag har ju själv varit storrökare och vet hur svårt det är att sluta... men du kan !!! Kram :)
Esmaralda

53 Mercan :

skriven

Tack Esmaralda 😔 jag ska inte röka mer 😤 jag är glad att jag gjorde min bror glad tack vare ditt stöd Esmaralda 😔 💖 💝

54 Moms:

skriven

Hej

Ger det lite tid mellan mig och M för se om det är något för mig. Men har han intresse för mig? :) kram

55 Mercan :

skriven

Tack Esmaralda 🙂♥️🤗😊

56 GP:

skriven

Det är så sant! Man får inte glömma sin egna vilja och att allt inte är ristat i sten..


Es, jag blev kallad oväntat på en intervju som kurator. Ser du hur det kommer att gå?


Kram :) hoppas du har haft en fin helg.

Svar: God chans, ett jobb som passar dig dessutom, kram :)
Esmaralda

57 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Har de senaste dagarna fått såna goda nyheter och saker och ting går jättebra. Därav min panik. Och rädsla. Om jag bara visste att det kommer att gå bra i höst på en ny arbetsplats och resten som jag oroar mig så över. För just nu oroar jag mig och är rädd för att misslyckas och/eller få en jobbig situation längre fram.
Är till och med att fråga nu, men vad ser du?

58 Hon:

skriven

Hej,
Borde jag ha det ganska klart utstakat innan jag skickar dem mitt material så det inte blir som förra gången? Känns svårt..
Kram

59 Fjäril:

skriven

Känns lite jobbigt att umgås med mitt ex då han ibland tar upp detaljer om sina nya sexuella erfarenhet här i stan.. Vore det bäst att helt undvika honom eller kunde det fungera att umgås mer som bekanta?
Kram

Svar: Känns det jobbigt så finns ju ingen anledning att umgås.. kram :)
Esmaralda

60 Mirre:

skriven

Hej Es:) Idag var jag ärlig och sa rakt ut direkt vad jag känner och tycker till chefen, känns otroligt bra. Har utvecklats väldigt mycket som person känner jag de senaste åren. Är ärlig mot mig själv och andra och står för det jag tycker och säger.
Möjligen att chefen gick lite i försvar och försökte skämta bort vissa grejer men jag hoppas och tror att han fått en ökad respekt för mig och ser mig lite i nytt ljus pga min ärlighet. Ser du hur han tog emot det och hur han ser mig nu? Hade varit intressant att veta:)
Kram ☀️

Svar: Chefen tog det bra - bra gjort av dig ! Kram :)
Esmaralda

61 Hon:

skriven

Har en känsla av att det inte var så lyckat att jag skrev detdär.. Får känsla av irritation. Har jag rätt i det eller handlar det om mitt självförtroende?
Kram

Svar: Lite irritation kanske men strunt i det ! Kram :)
Esmaralda

62 A:

skriven

Härligt med tysklandsresa, staden/byn ser jättemysig ut. Gillar också sådana stöder, mycket hellre än att ligga på stranden, blir alldeles för uttråkad!

Ösregn här och det är så härligt. Och nu är jag vaccinerad också. Frågat om tjänsten jag tänkte söka, den är på 75 %. Dock jobbar man tidig morgon och sen kväll. Jag kan jobba då men enbart när jag inte har dottern. Jag tänker i alla fall söka så får vi se hur det känns, om man nu får komma på intervju.

Nu blir det Twin Peaks!

Kram!

Svar: Ja stranden orkar jag inte med !! Bara korta stunder. Kram :)
Esmaralda

63 Till ZOEY:

skriven

Jag vaccinerar människor mot Covid 19 och träffar dagligen de som är allergiska mot tex pencillin. Man kollar oftast på hur kraftig reaktionen varit på pencillin. Om man får svårt att andas eller "endast" utslag på kroppen eller båda. Det har gått bra för alla tusentals som jag har vaccinerat så det kommer säkert att gå bra för dig också!

Lycka till och kram från ML

64 ML:

skriven

Nämen älskade Zanmi! Då hör hon när jag pratar med henne Es :) På vilket sätt ska jag ha fokus på henne? Så att jag gör rätt :) Kram

Svar: Det får du själv känna in.. hon gör allt hon kan för att förmedla sig med dig.. och det är bara du som rätt kan känna av.. kram :)
Esmaralda

65 Hon:

skriven

Undrar om det är rimligt att det tagit såhär lång tid för mej och att det känns så svårt att få ihop.. Är uppgiften svårare än de flesta andra liknande eller är det jag som inte har varit tillräckligt motiverad eller intelligent?
Kram

66 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Kommer min mamma att finna kärleken igen?

Kram

67 Browallia:

skriven

Innan jag fick din bok i julklapp så brukade jag besöka en äldre dam som spådde i spelkort, precis som dig var hon alltid ödmjuk i sitt sätt förmedla det hon såg i korten utom en gång då hon utbrast ”vilken elak kärring din mamma är” hon kom på sig själv sekunden efter och satte handen för munnen. Hon bad så mycket om ursäkt och förklarade att hon blev så upprörd av det hon fick till sig att det bara slapp ur henne. Jag godtog ursäkten och sa att det var helt ok för det är precis vad min (narcissistiska) mamma är, en elak kärring. Denna spådam började alltid seansen med att ärligt berätta att det hände att hon inte alltid hade rätt utan ibland kunde det bli lite tokigt. En gång när min syster spådde sig hos henne blev det lite tokigt, hon sa till min syster att de kommer bygga ut huset för att få mer plats. Min syster som då bodde i en liten hyreslägenhet på andra våningen blev brydd, så hon frågade om hon menade att de skulle flytta till ett hus som de kommer bygga ut? Spådamen såg ingen flytt men en utbyggnad skulle det bli och det var hon helt säker på. Spådomen slog mycket riktigt in men någon utbyggnad var det inte tal om utan min systers familj bytte till en större lägenhet i samma hyreshus som de redan bodde i. :D

Kram Browallia.

68 A:

skriven

Nu har jag hittat ännu ett jobb som jag kan söka på Länsstyrelsen. Skulle jag ha en chans?

Kram!

Svar: Ja chansen är kanske inte så stor men den finns, så sök... kram :)
Esmaralda

69 ML:

skriven

Då vet jag Es. Tack!
Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: