Ingen kontroll...

 
Och precis så är det !
 
Vi kan tycka att vi har kontroll en  liten stund men sen fejdar det bort och vi inser att nej, någon riktig kontroll hade vi inte.
 
Detta är något som vi måste lära oss att acceptera.
 
Inte vara på tårna hela tiden och steget före för att försöka  jaga den kontoll som ändå inte tillhör oss.
Vi behöver acceptera att full kontroll är ingenting som existerar och att vi  istället ska finna frid i detta och kanske lita på universum en aning mer.
 
Ibland tycker man att man yes, nu har jag koll på läget och så glider man fram där i gräddfilen en stund.. och så får man ett telefonsamtal med en nyhet som ställer allt på ända, eller så bryter man en fot eller drabbas av corona,  eller vad som helst.
 
Det händer saker precis hela tiden som vi inte rår  över och i detta får vi helt enkelt finna frid och acceptans !!
 
Kram & Kärlek 💖
 
 
1 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag undrar varför jag blir typ uppiggande eller törstig efter C kvinna? Jag hitta inte den rätt ord men? Det är svårt när jag är fasta vid i samma cirkeln.

Ha det bra

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Några har pratar om ska vi alla dit i hösten om det finns möjlighet för träffas andra och hitta nya knyter kontakter.

Kan det händer att jag hitta min kärlek där? Borde det att vi kunde kommunicera i börja? Men kanske inte den dag utan något av dessa dagar.

Men den kärleken som borde vi kunde kommunicera?

Ha det bra

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Några har pratar om ska vi alla dit i hösten om det finns möjlighet för träffas andra och hitta nya knyter kontakter.

Kan det händer att jag hitta min kärlek där? Borde det att vi kunde kommunicera i börja? Men kanske inte den dag utan något av dessa dagar.

Men den kärleken som borde vi kunde kommunicera?




Ha det bra

4 Naturvän:

skriven

Hej!

Nej, ngn kontrollfreak är jag då inte, det skulle göra livet för tråkigt och ta en massa negativ energi från det man ej kan påverka.

Lita på att universum gör sitt bästa för oss ger tröst, även om det känns väl tufft ibland.

Ser du om jag kommer få ngn date eller fling nu i sommar? Att ngn tar kontakt med mig? Rör mig ute så mkt jag bara kan.

Kram och trevlig Lördag

5 Skorpan:

skriven

Ja så är det ju, livet gör sina egna val, ofta, o det gäller bara att hänga med i svängarna bäst det går ;). Inte planera för mycket, jo följande veckas matsedel är okej att planera ;), men de större skeendena kommer nog av sig själva...

Äntligen en bra natt, somnade nångång efter nio tror jag, vaknade efter två o somnade om fyra igen för att vakna vid sju, det blir väldans många timmar för att vara min natt. Himla skönt att ha fått sova.

Natten före gick till att älta besvikelsen över uteblivet besök, ilska o andra mindre festliga tankar höll mig vaken mest hela natten. Sur o vresig styltade jag mig upp igår o undrade om jag ens skulle orka cykla till jobbet pga tröttheten. Under den cykelfärden kom jag till insikt, vet inte om det skett nånsin förut ;), att det ju är helt idiotiskt att vara på dåligt humör över det som hände till syvende o sist. Det är ju inte trevligt att umgås med nån satmara precis o jag kunde ju välja att fokusera på att "ärendet" var omskött o inte skulle inverka på framtida planer just nu. Då jag insåg detta rann det mesta av mitt dåliga humör av mig o jag var betydligt lättare att tas med för karln där vi träffades utanför jobbet ;).

Så nöjd jag var med mig själv för att ha kunnat svänga skutan ;). Nu undrar jag förstås om detta kommer att gagna mig i framtiden o om karln insett att det inte är värt att bromsa i nedförsbackarna med mig Es, vad ser du gällande denna fling?

Inga cyklande idag, kanske borde gå o testa om foten håller lite springande... Helgens planer är öppna tillsvidare :).

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

6 Skrållann:

skriven

Hej!
Det är väl lite så det är i livet att det händer saker hela tiden och man får anpassa sig därefter. En viss planering krävs ju för att få veckorna att gå ihop men det är nog klokt att inte låsa sig fast helt för då blir det väldigt fel om något oplanerat inträffar. Och det gör det ju ofta och det är väl det som kallas livet?!
Idag ska vi hämta hem vår valp och självklart vill vi att allt ska gå som en dans och att han ska känna sig trygg direkt. Vi är ödmjuka inför uppgiften att ta hand om honom och räknar med att få göra det i många år framöver. Vi ska göra vårt bästa för att fostra honom till en härlig och smidig individ och vi är medvetna om att det är upp till oss hur bra det blir.
Dock kan mycket bli hur fel som helst och mycket kan hända men tänker att vi tar eventuella problem när de uppstår;)
Håll tummarna🤗

Kram❤️

Svar: Grattis till valpen - vilken rolig tid ni har framför er nu :) Och med din insikt kommer det blir bra ! Kram :)
Esmaralda

7 Solstjärnan:

skriven

Ja precis,så är det,man tappar kontrollen av många olika orsaker.
Just nu känner jag mig helt vilsen i allt det nya som jag nu är med om på mitt nya jobb.
Nytt jobb i ny organisation med nya arbetsuppgifter.I mitt föregående jobb hade jag koll och kunde mitt jobb.

Sommar och sol, betyder att man ser allt mer människor ute😊
Känns tidvis jobbigt att se hur "alla" har någon och jag känner mig väldigt ensam.
Ser par överallt,i butiker,på promenad ja överallt..
Alla har ju inte( men just nu känns det som om alla har)
Önskar så att även jag skulle få träffa någon ( helst min SM)😊♥️
Ser du Es något kring detta.Är min SM redo för att träffa mig inom kort eller dyker det upp någon annan innan det.

Härligt med ledigt😊
Idag ska jag koppla av och ta det lugnt 😊

Kram Solstjärnan ☀️

8 Fjäril:

skriven

Hej,
Ser det bra ut att träffa han flera ggr och vad tyckte han om mig?
Kram

9 Läroliv:

skriven

Får mer och mer tillit till universum. Full tillit till människor kommer jag nog aldrig att få och det känns ju även det som okey. Det är som det är och så skulle nog det här jordelivet vara. Det går ju bra ändå. Man vänjer sig. Skönt att vara gammal utan att ändå bara sitta och vänta på att få gå hem till andra sidan. Finns så många intressen som fortfarande lockar och är nyfiken på.

Kram

10 <3:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda,kommer vännina lämna sin man? Hon var så ledsen igår.Tyckte synd om henne. Hade ingen aning att hon var less på honom.
Kan du se vad pengarna gott till?
Kram

11 Cecilia:

skriven

Detta var faktiskt precis det jag behövde höra.

Nu är första arbetsveckan avklarad. Fick ganska mycket ansvar från start, var nog inge riktigt redo för det då jag gjorde en del tabbar. Kommer mina misstag att få större konsekvenser eller känns det som att vi ordnade upp det och hamnade på rätt bana igen? Känner mig så dålig som gjorde dessa felsteg. Min handledare var borta halva veckan, kommer hon vara besviken när hon kommer tillbaka? Kramar

Svar: Jag tycker jobbet gick bra i alla fall och lite tabbar just i början får man räkna med, kram :)
Esmaralda

12 Anna:

skriven

Så svårt detta är, att kunna släppa på kontrollen och bara ha tillit till livet! Känns som något man ständigt måste fortsätta jobba på ... Varför kan jag inte glömma mannen på jobbet, trots att ett år gått? Har försökt släppa det många gånger men det kommer alltid tillbaka till mig. Ha en fin lördag! Kram

13 Helena Ir:

skriven

Så är det hela livet! Livet är föränderligt.. därför är jag allt extra glad när det ändras till det bättre, för det visste jag ju inte att så var fallet där bakom hörnet.Med det blandat med käftsmällar av livet så blir det ändå en hyfsad balans. Tur man inte vet allt i förväg.. för det går inte att gå omkring och vara rädd.. Om människor med stora trauman finner acceptans må vara osagt för min del.

Solen tittar fram efter en regnig natt, skön luft!

14 Jossan:

skriven

Godmorgon

Idag är jag så trött, jag somnade vid 9 men vaknade till flera gånger under natten pga att någon tog studenten och spelade så sjukt hög musik hela natten. Jag har inget emot att de firar sin student men kan ändå tycka att efter 2 kan man skruva ner musiken.

Det blev inga tårar från mig igår iallafall, jag klarade mig men jag hade så många elever som grät. Usch min Klass är inte min klass längre. Nu är det en vecka kvar sen är det semester.

Det blev inget med någon avslutningsmiddag på kvällen. En person blev arg så ja allt blev kaos. Men gjorde inte mig så mycket för jag fick spendera tid med T. Vi hade det så mysigt. vi gick en runda uppe i stan.

Tänk vad man kan tycka om en person så mycket.

Idag står det städning på schemat om jag inte väljer att åka till mamma o pappa..

Kram

15 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Jag som är kontrollfreak kan verkligen skriva under dagens bloggämne .Lätt är det inte jag planerar o planerar Har tillochmed svårt att åka "bara" till ngt nä jag planerar in stop på vägen och det blir oftast inte som jag tänkt..så kontroll över livet det är inte lätt inte och inte rätt heller då ;)

Skönare väder idag för oss som inte gillar tokvarmt
älskar faktiskt svensk sommar med blandad kompott.
Bra resväder sa alltid Björn
Bra promenadväder säger jag

Fortsatt härlig Lördag önskas

Kram Anki med flock

Svar: Håller med Björn, bra resväder kan man verkligen säga !! Kram :)
Esmaralda

16 Barbro:

skriven

Hej Esmaralda!

Ja precis så är det. Min pappa som somnade in i början av april sa alltid "att det får inte vara lugnt" och så rätt han hade.

Nu då jag slipper oron över honom och äntligen har tömt lägenheten och trodde att jag skulle få det lite lugnt.

Så blir det min älskade gamla hund som börjar att få mer och mer krämpor som jag får oroa mej över. Bara att inse att man får förbereda sig för nästa avsked.

Ha en fin helg.

Kram
Barbro

Svar: Ja, dessa avsked är verkligen svåra.. man får försöka trösta sig med att det inte är ett avsked för alltid, kram :)
Esmaralda

17 Silvertassen :

skriven

Kära Es!
Jag undrar om jag kommer få ångest när jag väl börjar praktik igen samt kommer de hålla i sig länge i så fall? Kram ❤️

Svar: Du har mycket goda chanser att kunna hantera den ångest som eventuellt kommer... kram :)
Esmaralda

18 Dunegull:

skriven

Detta behöver jag verkligen lära mig mer av. Att våga släppa taget.

Gick en promenad igår med en kille. Han va söt och trevligt. Kanske inte mannen i mitt liv. Men va fick han för uppfattning av mig? Kommer vi ses mer?

Kram

Svar: Han fick en positiv uppfattning av dig men möjlighet till ngt mer seriöst ser ja inte riktigt, kram :)
Esmaralda

19 Snödroppen:

skriven

Godmorgon❣️
Att ha fullständig kontroll tror jag ingen har och som du säger, man tror man har kollen och sen faller det sekunden efter. Igår var ett exempel… studentfester och skolavslutningar i stan vilket visade en massa ungdom på stan som var överförfriskade och jag undrar vart alla föräldrar höll hus? Satt dom hemma och tittade på fotbollen? Hade deras barn lovat att sköta sej så föräldrarna kunde känna sej lugna. Blev faktiskt lite mörkrädd när jag såg ungarna. Polisen cirkulerade givetvis och även fältare och många kom fram och pratade bland ungdomarna, men föräldrarna på stan lyste med sin frånvaro!!
Hoppas ni får en härlig lördag och ta hand om er💞

20 AnnaK:

skriven

Har ingen kontroll alls känns det som då jag inte törs stå upp för mig själv och leva det liv jag vill. Bara gör som det önskas här hemma för att undvika konflikt. Trött på mig själv.

Kram 🤗

Svar: Så småningom kommer du fatta dina beslut, kram :)
Esmaralda

21 Lotta:

skriven

Ja, så sant. Det går verkligen inte att kontrollera allt. Ibland kastas man ut och allt förändras.
Min mamma har lämnat jordelivet nu. Jag var där när det hände. Det var som hon försvann bara och jag liksom undrar var hon tog vägen. Det är så smärtsamt sorgligt. Mår hon bra nu?

Kram L

Svar: Ja, nu gick hon hem till Alltet och blev väl mottagen och nu mår hon hur bra som helst, kram :)
Esmaralda

22 Mercan :

skriven

Esmaralda du sa att jag kan inte räkna med större ekonomisk hjälp😓ser du något Esmaralda om mannen som jag ska träffa med gott hjärta så småningom kommer att hjälpa mig ändå 😓♥️😔

23 Mikael:

skriven

Släpp kontrollen :)

WHO tycker att man inte ska resa alla i Europa i sommar för att inte dra omkring smitta, resebolagen tycker inte likadant, kommer folk bry sig? de kommer resa, är väl bara 3% procent dödlighet, med vegetarisk kost ser risken, att en ska behöva uppsöka sjukhus, ut att vara väldigt låg.

Slappnar en av så ser nog Livet till att en reser dit en ska, när en ska :)

Kram
Mikael

24 Jossan:

skriven

Godmorgon

Idag är jag så trött, jag somnade vid 9 men vaknade till flera gånger under natten pga att någon tog studenten och spelade så sjukt hög musik hela natten. Jag har inget emot att de firar sin student men kan ändå tycka att efter 2 kan man skruva ner musiken.

Det blev inga tårar från mig igår iallafall, jag klarade mig men jag hade så många elever som grät. Usch min Klass är inte min klass längre. Nu är det en vecka kvar sen är det semester.

Det blev inget med någon avslutningsmiddag på kvällen. En person blev arg så ja allt blev kaos. Men gjorde inte mig så mycket för jag fick spendera tid med T. Vi hade det så mysigt. vi gick en runda uppe i stan.

Tänk vad man kan tycka om en person så mycket.

Idag står det städning på schemat om jag inte väljer att åka till mamma o pappa..

Kram

25 Mercan :

skriven

Esmaralda du såg att dock kan jag inte räkna med större ekonomisk hjälp 😓 😓 😓 Esmaralda kan jag räkna med någonting stöd ändå från mannen med gott hjärta som jag ska träffa så småningom 😓😓😓

Svar: Ja en normal ekonomisk relation med samarbete, kram :)
Esmaralda

26 CA:

skriven

Hej
Jag har ju min Gabbe i sängen, Kingen är i Portugal, Fjäril i sin ask på mitt jobb och Zanmi i en ask bredvid sängen. Dom har alla träffats.
Fjäril är i sin ask i fönstret på jobbet, när jag kom tillbaka så hade min vikarie flyttat asken till skrivbordet. Jag ställde fjäril i fönstret så den skulle få lite sol samt för att inte någon skulle direkt lägga märke till den och fråga vad är det där? Men nu känner jag mig osäker på om min vikarie vet vad fjäril är eller om hon bara tyckte den var fin eller om fjäril vill vara på skrivbordet istället för i fönstret. Zanmi är så lugn av sig så jag undrar om den trivs eller om jag ska göra något, känner inte av något så den får väl fortsätta vara där. Kingen verkade trivas i Portugal fast den ligger på en hylla i köket och först hittade jag den inte men sen kom den fram :o).
Ja det var mina funderingar.
Trevlig helg Kram

Svar: Du hanterar dina talismaner på allra bästa sätt och du har ingenting att oroa dig för i dett !! Din vikarie är nog lite fundersam men på ett positivt sätt... kram :)
Esmaralda

27 <3:

skriven

Godmorgon Esmeralda!
Tack för bloggen idag.

Kommer B gå igenom ett andligt uppvaknande? Eller på nåt sätt öppna ögonen. Kommer hennes fas i livet nångång?

Svar: Jag tror inte du kan räkna med det riktigt andliga uppvaknandet men å andra sidan kanske inte det är så viktigt... kram :)
Esmaralda

28 Lotta S:

skriven

Exakt! Jobbar aktivt på att ändra inställning, känns så bra de gånger jag "ger upp" och accepterar.

Svar: Precis så ! Kram :)
Esmaralda

29 <3:

skriven

Hej kommer inez dress komma in igen från By Malina? Den är så fin. Vitt är min favvo färg i sommar.
Kram
🌸🌸🌸

30 Blåvinge:

skriven

Visst är det så. Det enda vi kan vara säkra på att vi inte vet någonting, allra minst om framtiden!

Kan du se något om min framtid? Har haft det väldigt tungt och jobbigt en lång tid nu. Total förändring av livet och jag börjar ge upp hoppet om att jag kommer klara av det. Så mycket motstånd som kastas emot mig så jag har tappat livslusten... Ekonomin är kämpig och jag längtar efter kärlek, speciellt en viss person som det inte gick vägen med...

Ha en fin helg! ❤️

31 Dunegull:

skriven

Får jag följa med min kompis på en segeltur i sommar?
Kram

32 susanne:

skriven

Hej Esmaralda! Ja är nog så man kan absolut inte ha kontroll på allt. Bara acceptera.

Har nu börjat träffa killen jag träffade hela hösten, då var han inte redo för ett förhållande. Han har hört av sig och vi har träffats en gång, han säger att nu är han redo och tycker mycket om mig. Stämmer det? Kan jag lita på han denna gång. Vill inte bli utnyttjad. Kramar.

33 ML:

skriven

Oooh detta är för mig som är en kontrollmänniska men jag har som du skrev insett att det är ingen ide' för det händer saker hela tiden som är utom min kontroll. Tror att universum vill att jag ska träna :) Brukar säga till mig själv "Släpp kontrollen" och det funkar :)

Äntligen ledig men såklart messade jobbet om jag kunde komma in. Jag sa nej. VC slutar ju med vaccinationer nu så blir ännu mer tryck på oss andra. Vi har fått ta in väktare för att det är så hätsk stämning. Vissa är inte kloka! Gapar om att de inte kan vänta 7 veckor på nästa spruta pga semester och att vaccinationspassen inte finns än. Det är såklart vårat fel *Suck*

Inget elektriskt och magiskt har skett men hoppas att det kommer igen :) Vad tyckte killen som hjälpte mig med nya arbetskläder i torsdags om mig? Vackert leende hade han :)

Ha en go lördag!
Kram

34 Bella:

skriven

Godmorgon 💞 känns som jag typ gått ner i ett hål eller något o inte klarar av att va kvar på jobbet jag är på nu.. Hade värk i två dagar i hela kroppen från ingenstans o fick va hemma som tur är, o nu känns de ångestfyllt att gå tillbaka.. Som att jag borde säga upp mig, klara hyran med musiken tlls jag hittar något annat.. Kan du se något om det? :'( kram

35 Bjork:

skriven

Hej kommer jag få träffa mina två favoriter e och a i sommar ?

Kram

36 Mandarin:

skriven

Hej Esmaralda, ja det där med att släppa kontrollen är alltid svårt, jag övar varje dag 🙂
Du sa att det kommer att ordna sig med jobb för mig, kommer jag få ett jobb eller ska jag arbetsträna först? Blir det på min gamla arbetsplats där jag trivdes bra? När i tid blir det? Tack och kram

37 Ghostwriter :

skriven

Ja jag hade löst en situation, som vändes upp och ned strax efter och nu är det så tufft så jag vet varken ut eller in. Att då inte ”beat myself up” och acceptera att man inte har kontroll känns ologiskt…



Kommer jag hitta inneboende under sommaren? Kram

Svar: Kontroll över somligt är både bra och nödvändigt men det får inte gå över styr..... god chans att du hittar inneboende men var nogräknad och acceptera inte vem som.. kram :)
Esmaralda

38 Jessica:

skriven

Hej Es,

Tycker du det blir bra om jag kontaktar han?
Eller är chansen stor att han tycker jag är jobbig?

Kram

Svar: Kanske du ska avvakta lite.. kram :)
Esmaralda

39 Tekla:

skriven

Jag får antagligen inte jobbet jag sökte. Jag hade verkligen stora chanser för detta jobb men tyvärr var det en som hade mer erfarenhet, trots att jag är erfaren. Jag har nu sökt jobb i tre års tid. Jag vet inte hur jag ska komma bort från mitt arbete. Jag måste ju ha ett arbete och vill inte heller gå ned i lön allt för mycket åtminstone. Ser du något nytt och välbetalt jobb för mig? Känns som jag är alldeles för dålig för att marknadsföra mig själv känns det som. Eller så är jag bara värdelös. Vet att jag inte är det, men ibland känns det så.

Kramar

40 Kristin:

skriven

Ja, det forekommer at frykten for ikke å klare mine hunder har tatt overhånd, men etter gjentatte seanser fra deg, har du gitt meg en trygghet her. Jeg vet at etter alt du har skrevet til meg, har jeg ingen grunn til å frykte. Men, allikevel kan den lille jævelen dukke opp, men da tenker jeg på det du har skrevet til meg, kjære Esmaralda. Det gir en veldig trygghet. Tusen takk <3
Jeg er så glad for at jeg begynte hos Naprapat her på stedet. Det er en relativt ung dame, med stor kunnskap. Når hun trykker på triggerpunktene eller setter sine akupunkturnåler, kan jeg skrike. Tror ingen har bannet så mye under behandlingen som jeg har gjort. Nå begynner de verste smertene under behandlingen å slippe taket, og banningen er historie :). Ryggen har blitt veldig fin og nakken mange ganer bedre.

Jeg har en venninne på 78år, som løper maraton mm. Hun løper også trappene oppover ved siden av en hoppbakke 10 ganger uten pausen. Naprapaten sa at jeg skulle bli med min venninne i disse trappene. For all del, jeg skal begynne å gå de, så får vi se etter hvert om jeg overlever dette. Og der kommer frykten inn i bildet. Jeg skal trosse denne frykten, såfremt ikke du ser at jeg får hjerteattakk av dette. I går begynte jeg å jogge litt igjen i skogen, noe som føltes veldig godt. Litt anspent var jeg, for det er en del huggorm, og når jeg har hundene med er jeg ekstra på vakt.
Ønsker en herlig helg, kjære Esmaralda. Puss til MG fra pudlene. Alle er fremdeles med og de virker fornøyde. KRAM!!!

Svar: Bara träna i trappor och överallt.. tar kroppen emot sa ta en paus och låt den vila och sedan tar du nya tag ! MG pussar alla pudlar tillbaka... stor kram :)
Esmaralda

41 Tiss:

skriven

Finna det chans att han svarar på mejlet och i alla fall ber om ursäkt?

Svar: Tveksamt men låt det inte bli så viktigt för dig.. sätt dig över.. du är värd så mycket mer..kram :)
Esmaralda

42 Hedda:

skriven

Ingen kontroll är inte samma sak som att allt skiter sig… varför skiter sig allt för mig?

43 Ghostwriter:

skriven

Vad kommer min soulmate's första intryck av mig vara? förutom "att han gillar det han ser".

Kram!

44 Browallia:

skriven

För några år sen såg jag en dokumentär om den amerikanska livscoachen Tony Robbinson, han har ett uttryck om kontroll som det ligger mycket sanning i vare sig man tror på på gud eller inte. "Om du vill få Gud att skratta, berätta om dina planer."

Jag är övertygad om att det finns en högre mening med att vi inte kan kontrollera våra liv till 100% Om man ser på livet som att vi ska lära oss och utvecklas av det vi går igenom så är det lättare att acceptera att vi inte kan styra allt.

Är jag på rätt spår för att hitta mig själv?

Kram Browallia

45 Maskros:

skriven

Hej Ezmerlda.
Hon skriver då & då.
Men tar inget intiativ.
Vill hon att jag ska göra det?
Vill hon umgås?

46 Lunora:

skriven

Hej!
Jag har fått höra flera gånger att mötet med min stora kärlek syns tydligt i min framtid och att vi inte kommer att missa varandra. Det känns ju hoppfullt!

Jag skiljde mig för 15 år sedan och har haft en del kortare relationer, men har alltså väntat ganska länge.
Mötet med stora kärleken skulle ske innan sommaren, men än har han inte synts till.
Jag har alltid varit så övertygad om att detta kommer att ske, men ibland tvivlar jag.
Snart måste det ju vara min tur!! Kan du se något kring detta möte? Var? När? Hur?

Längtar så!🥰
Stora kramar❤️

Svar: Kärleken kommer o jag kan bara hoppas att det ska ske riktig snart. kram :)
Esmaralda

47 Misstjejen:

skriven

Hej

c kvinna och B kvinna och F kvinna har en ungefär samma personlighet. Jag tänker på ju B kvinna som blir jag påminnas av när jag prata med C kvinna...

Jag tror väl jag behöver det... för orka hela sommar. Så kommer jag gör det?

Ha det bra

48 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer jag prata med C kvinna igen i hösten? Kommer hon föratår bättre om mig?

Ha det bra

Svar: Du kommer prata med henne igen men räkna inte med 100% förståelse, kram :)
Esmaralda

49 Milli:

skriven

Nej inte är det mycket man kan kontrollera i slutändan. Bara försöka leva så gott man kan och ta det som det kommer. Min syster mår fortsatt otroligt dåligt då de mixtrat med antidepressiva och utsättning av starka lugnande men jag hoppas att det vänder till det bättre för henne. Finns där och stöttar henne.

Vad var det som han fastnade för hos henne den korta stund som de sågs? Tänker han på henne ibland?

En ordentlig regnskur kom nyss men nu lyser solen igen. Trött efter hemsk migrän igår. Må så gott. Kram

50 Anna:

skriven

Blir jag gravid snart? Jag och killen längtar så otroligt mycket.

Svar: Känns som om du ganska snart ska bli gravid, lycka till :) Kram :)
Esmaralda

51 A:

skriven

Ja, man planerar och har ett mål, och sen går det inte att genomföra. Antingen tänker man om eller väntar tills rätt tid. Eller så blir man bitter.

Jag har alltid varit anpassningsbar och kunnat ta mycket, och gå vidare. Men av nån anledning så är det svårt nu med mitt jobb. Jag ville inte tillbaka och nu var jag tvungen. Fick nya arbetsuppgifter och ny tjänst men den känns så avlägsen och att jag egentligen inte vill ha den. Orkar inte engagera mig i den ens. För jag vill inte vara där. Jag vill så gärna vidare. Kollar jobb varje dag.

Är verkligen ett i-landsproblem men kunde jag säga upp mig hade jag gjort det.

Ibland är det svårt att acceptera hur det blir. Men jag ger inte upp. Hoppas jag hittar nytt jobb denna sommar.

Men annars mår jag bra 😁 grillat, badat, ätit glass, fikat utomhus. Bränt mig i solen på vissa ställen bara. Antar jag glömde smörja in mig ordentligt överallt så nu har jag röda fläckar på armarna och nacken 🤪

Blir sällan brun, mina fräknar framträder mest istället (Här dock inget emot det, jag gillar dem) och så lite röd-brun blir jag...

Kram!

52 Pengar i plånboken:

skriven

Hej Es

Ser du någon ekonomisk lyft för mig?
Kram

Svar: Ja, det kommer lätta, kram :)
Esmaralda

53 K:

skriven

en tjej kanske vill hyra ett rum i min bostad och personen är straffad sedan innan. Jag undrar om detta är en person som är farlig, kommer ge mig trubbel eller om jag kan lita på personen?
Jag är dömande av säkerhet men kan ändå ge folk chans om dom är ärliga och inte farliga samt gör rätt för sig "nu".

Ser du något? Bör jag leta annan?


kram

54 F:

skriven

Hej esmeralda undrar om du ser något spännande på gång i mitt liv kram

55 A:

skriven

Saknar min farmor så himla mycket just nu. Tittar hon till mig och dottern ibland? Hon tyckte mycket om min dotter, hennes första barnbarnsbarn. Kan jag se något tecken?

Kram!

Svar: Visst tittar farmor till er, ofta, och med så mycket kärlek och omtanke.. kram :)
Esmaralda

56 Maleficent:

skriven

Kvinnan du sett mig möta, har hon namnet på L? Får en känsla av att de är på något sätt knutna till varandra.

57 MH:

skriven

Hej!
Vill gärna ha kontroll på allt men inser att det inte går.

Hade jag besök från alltet i dag? Kändes som en man hälsade på.

Kram

58 Kärleken som dröjer....?:

skriven

Hej Es

När kommer mötet med kärleken?
Kram

59 Vitlilja :

skriven

Kan jag gå dit imorgon utan att träffa honom eller att det i alla fall går bra?

60 Zita :

skriven

Hej! Esmaralda
Hur avböjer man någon som tror att han kan bli i hop med mig! när man inte känner något intresse när man är en snäll person! Så uppfattas man oftast fel! Jag tycker om denna person som jobbar kompis absolut inget mer! Kram 😃🌸🌸

61 ML:

skriven

USCH vad obehagligt!!! En dansk spelare har fallit ihop under matchen i EM. Började krampa och hjärtstopp så matchen är avbruten. Ryser av obehag och måtte det gå bra!!!

Innan dess så friade en dansk supporter till sin finska flickvän. Åhhh så vackert :) Varför får inte jag vara "the one and only" för någon? Åren bara går och inget händer. Förutom de 2 minutrarna förra veckan men det är ju inte mycket att "hänga i julgran" :)

KRAM!

Svar: Ja, fy vad detta fick mig att må dåligt - men nu verkar det som om han repat sig lite !! Kram :)
Esmaralda

62 Shenzi :

skriven

Go kväll Es!
Ser du en operation för mig? Kram Shenzi 🌹

63 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag vill egentligen visa för C kvinna av dessa bilder på mig och B kvinna. Jag undrar om jag vågar det? Jag vet inte hur hon tar emot dessa upplevelse... så ska jag vänta tills hösten. Då jag talar för henne att jag vill träffas henne i verkligheten. Hon borde ser den ärlighet av mig. inte den lögnare av mig

Kommer jag kunde visar bilder för henne? Jag vill att hon ska ser den sann av våra relation.

Finns det möjlighet?

Ha det bra

64 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Man vill gärna ha kontroll men hur mycket man vill så går det inte.

Kommer det någonsin kännas bra och normalt mellan hans mamma och mig igen?
Kram

65 Orolig:

skriven

Hej Esmaralda.

Är rädd och orolig ibland när jag tänker efter.

Väntar det oss någon tuff motgång i vår relation?
Är rädd
Kram

66 Eva:

skriven

Snart blir jag tokig - VAR har jag lagt mina vigselringar??

67 Maskros:

skriven

Hej Ezmerlda.
Hon skriver då & då.
Men tar inget intiativ.
Vill hon att jag ska göra det?
Vill hon umgås?

68 Ghostwriter:

skriven

Tack snälla för svar! Jag har känt att många sagt nej men ska absolut vara petig. Har varit med förr så ska gå efter intutionen!

Hoppas du haft en bra kväll,
kram

69 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda för allt som du gör för oss 😊 🤗 ♥️ 🙂


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: