Utomjordingarna...

Utomjordingar.. finns dom ?

Såklart att de finns.

Det vore ju  naivt att tro att vi är de enda intelligenta varelserna i universum.

Hur långt bort vi kan observera rymden begränsas av hur långt ljuset (eller någon annan elektromagnetisk strålning) hunnit färdas sedan universums begynnelse. Det är därför osäkert om universums storlek .

Egentligen vet vi så väldigt lite.

 

Allt fler forskare ser det som en omöjlighet att vårt universum är det enda som finns. Istället tror de att vi är del av ett multiversum, ett oändligt antal parallella universum.

Man vet inte – utan kan bara gissa

Jag vet inte heller.

Men jag vet ju att andra dimensioner finns… Alltet tex, dit vi färdas när vi dör i våra jordeliv  ser jag som en annan dimension.

Hela universum består av ett par hundra miljarder galaxer. Och bara i vår galax Vintergatan finns hundratals miljarder stjärnor. Det finns så många platser där liv skulle kunna slå rot och utvecklas till civilisationer med intelligenta varelser

Vi är inte ensamma – den saken är klar !

Vi har inte fått bevis på andra civilisationer men det kan ju bero på att vi kanske inte ens märker av  dem… att våra sinnen inte fungerar som deras… att vi inte kan ratta in på deras frekvenser och att de faktiskt går här runt bland oss hela tiden ! Utan att vi har en aning !

Våra sinnen är ju gjorda för att fungera här i detta jordelivet och vi har en gräns för vad vi kan se och höra och förnimma.

 

 

Det kan mycket väl vara så att ” De grå” som jag ser ibland – kan  vara som en slags vakter eller bevakare  från en annan värld… jag vet inte exakt hur det förhåller sig.

De Grå  är inga andliga varelser och de  kommer inte från Alltet… de är inte människor som du och jag, så någonstans måste de ju komma från !

 

 

Hur tänker ni andra ?

Kram & kärlek💗

1 Naturvän:

skriven

Hej!

Tror definitivt det finns andra civilisationer och dimensioner, också med en "högre utveckling" än hos oss. Hoppas i alla fall.

Går gärna upp i gryningen så här i sommartid, strosar runt i trädgården och dricker mitt morgonkaffe i lugn och ro, kanske får jag omedvetet kontakt med andra dimensioner då? Bara en tanke som slog mig.

Ser du om jag kommer bo mer fritt i framtiden, dvs inte grannar så nära inpå? Vet att jag behöver mer lugn och ro för att må bra! Hoppas min soulmate tycker likadant....

Kram





Svar: Vika underbara mornar du har och i de stunderna är du nära de dina i Alltet och kanske också andra dimensioner.. det är faktiskt lite speciellt kring din förmåga att vara i nuet, kram :)
Esmaralda

2 <3:

skriven

Svårt att veta men liv bör ju finnas någonmerstans än på jorden vi lever på.
Har huvudvärken from hell efter Covid vaccination. 5 dagar nu. Kommer det ge med sig snart ?
Kommer han ändra sig snart och ta vaccinet? Tycker han borde göra det för min skull.
Kram

3 <3:

skriven

Ljuger A att han kanske måste amputera benet och sitter i fängelse i Laos ?
Låter märkligt.
Har han affärer igång och kommer betala tillbaka något?
🤔😥😥

Svar: Känns inte som om det han säger stämmer med sanningen.... lite på din egen känsla.. kram :)
Esmaralda

4 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Tycker inte att relationen mellan oss och en annan familj är alls bra. Känns som att det finns mycket missunnsamhet från alla. Gillar inte kemin alls. Vad ser du kring det? Stämmer min magkänsla? Ser inte riktigt välvilja hos dom.

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Varför Hon M svar inte på min sms om tidning och annat också?

Vad som händer? Hon blockera mig i sms väl?

Ha det bra

6 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har alltid tycker att jag vet mer än vad jag trodde om universum, vem som styra och allt. Jag vet bara... jag vet inte om jag är en av dom.

Allt finns där. Historia och andra också.

Jag är något helt annan som jag har känner så. För jag leva som en människan men inom mig själv är jag något annat som jag har besskriva för vissa men ingen som förstår.

Jag är medvetenhet om allt... jag är ju något annat än vad är det...

Ha det bra

Svar: Du är en länk i alltsammans... kram :)
Esmaralda

7 Ma:

skriven

Hej Esmaralda

Jag tror dem lever på en annan planet. Att det finns varelser vi inte känner till.

Es, tror du jag och hans mamma kan få en nära kontakt igen? Ser du ifall hon verkar gilla mig? Eller vad hon tycker?
Kram

Svar: Jag tror hon gillar dig men något tar ändå emot.. jag ser inte riktigt vad.. kram :)
Esmaralda

8 Huldamaräng:

skriven

Gomorron!
När man tänker sig att vi är de enda intelligenta varelserna i universum så känns det lite som att man fortfarande påstår att jorden är platt....
Hur som helst.. jag har ju tidigare frågat om småföretagare i skogen, att de retades med mig vid bäcken och inte ville att jag skulle gå in i skogen. Så sa du att jag skulle be om lov, vilket jag gjorde, och då gick det så bra och hat gjort det sen dess.
Igår när jag gick på stigen, tänkandes på ett torp jag vill ha, hör jag som småstudsande/ springande steg efter mig. Ingen där.. jag känner att det är "något/någon" där, men kanske blev jag bara rädd. När jag kom fram till småfolksbäcken så försvann känslan. Sen hörde jag ett manligt hoande en gång när jag gick, ett liknande jag hört förr när jag bodde på en plats dit det kom obehagliga "saker". Sen under natten när jag sov så vaknade jag av att jag frossade så jag höll på att lyfta ur sängen! Stängt fönster, ingen feber eller sjuka, bara isande kallt!
Har du, Esmeralda, någon teori om allt detta? Någon känsla? Är jag helt bortitokknäpp eller är det någon som vill säga mig något?? Händer det något med mig eller behöver jag akta mig??
Stor kram!

Svar: Ja, just att be om lov är viktigt, att man visar respekt. Jag ser ju att småfolket är med i kärlek och gör dig absolut inget illa på något vis. Kanske var det upplevelsen igår som triggade igång frossan... jag ser ingen som vill dig illa... kram :)
Esmaralda

9 Liten C:

skriven

Har lite svårt att sätta mig in i om det finns utomjordingar, men ibland känns det som min tonårsdotter är från en annan planet 🤯.
Hon utsätter sig för så konstiga saker och ibland till och med riktigt livsfara .
Jag går med en ständig oro och känner att detta är mer än jag klarar av snart 😩.
Ser du någon ljusning och om hon lugnar ner sig.
Vill ha tillbaka min lilla flicka.
Kram

Svar: Det kommer lugna ner sig, kram :)
Esmaralda

10 Dunegull:

skriven

Jag tror ju oxå på något, men vad och hur vet jag inte riktigt. Kanske man inte bor ensam utan redan har massa män runt sig 😇😂

Jag skicka ett sms till hon som jag var hos i vintras men hon har ej svarat. Vill ju hälsa på även i sommar. Kommer hon höra av sig?

Kram

11 Skorpan:

skriven

Har svårt att tänka mig att det finns liv annanstans, är en trög jäkel tydligen ;). Kanske beror på min oförmåga att kunna känna av än det ena o än det andra? Hoppas förstås att jag någon gång blir bättre på att känna av ;)...

Nåja, konstigt nog kunde jag sova rätt bra, vaknade förstås mitt i men lyckades somna om utan att tänka för mycket på den rådande situationen. Han lät väldigt mjuk på rösten då han svarade o undrade varför jag inte skulle få komma o duscha. Nåja, gick ner o där sa jag rakt på sak att om han inte vill nåt av mig ja då ska han säga till så att vi inte upptar varandras tid i onödan. Den saken är avklarad o nu undrar jag vem det är av oss två som gör slut sen Es? Soulmates är vi ju inte men kanske playmates ;D...

Måndag igen, får se om förslagen går hem på styrelsemötet i veckan, veckans största händelse ;D...

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Håller tummarna vad det gäller styrelsemötet :) Kram )
Esmaralda

12 Maskros:

skriven

Ångrar att jag skrev igår, hon svarade inte ens. Haha!

Äsch, nu vet jag iallfall. Du ser inte om hon vill umgås?

Kram!

Svar: Låt bollen ligga hos henne nu och du får se hur det blir, kram :)
Esmaralda

13 Mikael:

skriven

De grå må vara farliga men människorna är nog farligare.

Sverige är tydligen numera 2:a farligaste landet i Europa, utomlands säger de på nyheterna att regeringen kommer låta befolkningen dö innan de erkänner saker :)

https://youtu.be/0sa2ciindUg


Kram
Mikael

14 Maj:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som att flytten blir av? Och att vi hittar ett passande boende?
Kan vi klara det hela vägen tillsammans?
Kram

Svar: Ja, det finns chans att flytten blir av... lite stökigt en period en inte värre än att ni grejar det, kram :)
Esmaralda

15 Lotta:

skriven

Jag tror nog att det finns andra planeter med liv i andra universum. Olika dimensioner här på jorden, eller inte. Funderar på var alltet finns. Blir tyvärr mer och mer förvirrad ju mer jag tänker på detta ämne.

Undrar om du ser ett stabilt och bra jobb komma för min del inom kort?

Ha det fint
Kram L

Svar: Ja, det är stort och lite förvirrande att tänka....kram :)
Esmaralda

16 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
En sak jag har funderat på, jag har känt mig lite delad gällande att avbryta kontakten med kuratorn. En del av mig är glad att slippa samtidigt som jag känner mig lite övergiven att ingen vill lyssna på mig. Först ville inte kuratorn på psyk veta av mig trots att jag behövde det som bäst och efter knappt 5 gånger på vårdcentralen så vill inte den heller att jag ska vara kvar, trots att hon sa 7-8 gånger när jag börja. Är det menat att jag ska sluta med samtals kontakt eller inte? 🤔 Tittar jag blint på att jag behöver det då jag har gjort de i större delen av mitt liv? Kram Zoey 💕

Svar: Egentligen tror jag du klarar dig bra på egen hand och du har verktyg som du kan ta till och använda dig av.. kuratorn känns mer som en mental trygghet... försök ta dig steget vidare.. kram :)
Esmaralda

17 Kristin:

skriven

Dette er et veldig spennende tema, kjære Esmaralda, og jeg tenker nok mye som deg. Jeg tror finnes langt mer intelligente "vesener" enn oss mennesker.
En annen ting jeg har tenkt og tenker mye på, er oldtidens Egypt og pyramidene
"Egypterne mente at de mørke områdene på nattehimmelen rundt stjernene, var den fysiske porten til himmelen. En av de trange sjaktene som strekker seg fra hovedgravkammeret gjennom hele den store pyramiden ved Giza peker direkte mot midten av denne delen av himmelen. Det kan antyde at pyramiden kan ha blitt formet for å fungere som et middel for på magisk vis å sende den avdøde faraos sjel direkte til gudenes bolig."
Dette er så spennende, og ja, det er mye vi ikke vet :)
Jeg har møtt igjen en klassevenninne fra folkeskolen. Vi var mye sammen og holdt på med hunder. Jeg hadde ikke egen hund på den tiden, men det var mange som ville låne bort sin hund for turer.
Hun driver fremdeles med hund også, og jeg fortalte henne mitt problem med Virus og hans frykt for andre litt større hunder. Denne damen har en enorm kunnskap om hund, etter et liv som hundekjører i Canada mm. Hun har en mellomschnauzer nå, og i går kveld møttes vi i skogen med hundene.
Jeg fikk en fin instruksjon før vi gikk i gang.
Virus oppførte seg veldig rabiat, men, takket være hennes kunnskap, skiltes vi med en Virus som ikke bjeffet. Jeg er klar over at problemet ikke er løst, så vi skal møtes veldig ofte i en måneds tid. Så får vi se.
Jeg har jo tenkt å stille Virus, men uansett er han ikke ferdig utviklet fysisk før han er 2 -3 år. Jeg klipper pelsen ganske kort, og går inn for å trene han med spor og lydighet, slik at han blir den hunden han har krav på å bli. Dette er veldig spennende. Må bare være forsiktig i og med at det er mye huggorm for tiden.
Om det blir en ny valp i løpet av en tid, er det viktig at Virus er trygg.
Spennende dette også.
Ønsker en fin dag. KRAM!!!

Svar: Vad bra att du träffade en hunderfaren väninna som kan hjälpa dig med Virus ! Ge dig inte, det är bara rätt träning som behövs och han bli av med sina olater. Kram :)
Esmaralda

18 Nenna:

skriven

Hej Es,

Ser du något kring mig själsfrände? Är vårt möte nära?

Kram 🤗

Svar: Ni möts men kan inte säga när, kram :)
Esmaralda

19 Rädd:

skriven

Hej E!

Kommer jobbintervjun gå bra? Kan det bli bra om jag får jobbet?

Jag både verkligen vill ha jobbet och samtidigt känner att det kanske ändå inte blir bra om jag skulle få det.

Kram och kärlek.

Svar: Får du jobbet så blir det okey och chansen finns ju, kram :)
Esmaralda

20 Jossan :

skriven

Åh vad jag är ledsen. Jag fick ett par örhängen från en elev i fredags och har nu tappat dem… Kommer jag hitta den?

Kram

Svar: Viken otur.. du har 70 % chans att hitta dem.. kram :)
Esmaralda

21 Läroliv:

skriven

Jag tror absolut att dom finns, och ett multiversum - ett oändligt antal parallella universum känns som det enda logiska. Helt ologiskt att det bara skulle vara vi. Det finns ju faktiskt mycket som är okänt här på jorden också fortfarande. Man läser om spekulationer på vad som finns under glaciärer, i det djupaste haven också osv. En dag kanske vi får veta och kanske är det så att när vi är på andra sidan så har vi en helt annan kunskap om allt detta. Intressant ämne.

Ha en fin vecka alla.

Kram

Svar: Ja, det känns ju självklart att det inte bara är vi !! När vi går över till Alltet får vi insikt i hur det förhåller sig.. kram :)
Esmaralda

22 Anki:

skriven

Godmorgon Es
I min ungdom lästa jag allt jag kom över om utomjordlingar och försökte övertyga min far om att de finns . Idag är jag nöjd med att försöka förstå min uppgift här på jorden :) Man ska vara nyfiken som ung !

Nyfiken var en granne som varit i Spanien och kom direkt från flyget instegandes rakt in för dörren var öppen ! (Han hade köpt lite taxfree till mig ).Det är ju varmt då har man dörren öppen...suck Avskyr när han gör så och bara flinar och slänger sig ner vid bordet . Jag fick på mig ngr paltor och frågar om han är frisk Ja men du är väl vaccinerad säger han! suck ..
Fan jag som ska till tandläkaren i veckan bara jag inte blir "vanligt" förkyld nu ... ? ?
"Tandläkarskräckstrollet" tycker nog att halsen känns lite öm haha..

Ha en go start på veckan

Kram Anki med flock

Svar: Hua, när folk bara traskar rakt in ! Men snällt att han handlat lite taxfree åt dig :) Det kommer gå bra hos tandläkaren... kram :)
Esmaralda

23 Bellagio:

skriven

Hej

Jag fick ju kontakt med E igen, efter ett år. Nu är hon redo för mer än vad vi kunde få då. Jag sprang iväg, känslor sköljde över mig och vi skriver dagligen och nästan planerar vårt liv ihop. Nu får jag panik. Jag har svårt att somna och känner ångest/oro ist för kärlekspirr. Har en stark känsla av att min magkänsla säger till mig att lämna detta. Fjäril och Zamni har stuckit med. Jag är så villrådig. Jag kan ju inte lämna något som är rätt, men så som jag mår nu, kan det då var rätt. Suck.

24 susanne:

skriven

Hej Esmaralda! Ja absolut finns det. Min döda son lever nån annanstans och vet att vi kommer träffas då jag dör. Hoppas iallafall det är så.

Kommer vi inleda ett förhållande och visa oss tillsammans? och att vi inte bara träffas i smyg. Är han redo för det? Kramar

Svar: Javisst kommer ni träffas igen och vara tillsammans, den saken är jag säker på ! Tveksamt om om din vän är riktigt redo... men ni behöver prata om det... kram :)
Esmaralda

25 ML :

skriven

Jag tror också på utomjordingar. Alltså dom grå är ju för otäcka. Ett tag sen du stötte på någon Es och tur är väl det.

Min 3 dagars ledighet sprack idag då jag måste gå in och jobba men får vara ledig på onsdag istället. Satt och kollade på en härlig romantisk komedi igår och wow så snygg han var och den blicken när han såg på sin tjej ... amazing! Jag älskar ju blickar Es och skriver under på ordspråket "En blick säger mer än tusen ord". Drömmen är att någon ska titta på mig på det sättet :)

Det kändes som att något var på gång på jobbet och att även Zanmi hintade om det men vi måste båda ha haft fel?

Ha en bra start på veckan! Kram

Svar: Ja, en blick kan vara hur talande och stark som helst !! Något var på gång på jobbet, så känns det men ibland fejdar det bort väldigt snabbt och ibland utvecklas det... kram :)
Esmaralda

26 Cara:

skriven

Ja, detta tycker jag är spännande idéer! Jag har alltid tänkt "de grå" tillhör dem. Jag har läst lite sådana böcker med den typen av teorier. I till exempel "Utomjordingar finns bland oss" menar författaren att "de" är två falanger, som för längesedan bodde på en liknande planet som jorden. Efter många händelser delades de i två. Båda falangerna är nu här, den ena för att hjälpa oss att rädda oss och jorden, den andra falangen med något mer ont syfte.

Oavsett hur mycket man tror på det, är det spännande som idé!

Svar: Ja, så KAN det vara och det kan vara på ett helt annat sätt alltså.. riktigt säkert vet man inte :) kram :)
Esmaralda

27 Soffan:

skriven

Ja jisses, nog finns det mer än vad de mänskliga sinnena kan ta in!

Då kanske jag har en sambo ändå, i utomjordisk osynlig form ;-)

Speaking of tvåsamhet, något av det romantiska slaget på ingång i sommar? Längtar efter lite kemi.

Nä, nu blir det lunch och klänningsshopping med vännina!

Sämre måndagar kan man ha. Största kramen från mig 💕

Svar: Ja vet vem kanske har du varit sambo ett bra tag :) Lite kemi kan det mycket väl bli i sommar, var openminded... kram :)
Esmaralda

28 AQUARIUS:

skriven

Hej Esmeralda! Jag är i en relation med en man sen en tid tillbaka. En fin kille som jag tycker mycke om. Kan du se om vi ska fortsätta vårt förhållande?

Tack på förhand och kram till dig,

Aquarius

Svar: Det är fifty fifty och kan bli hur som men närmaste tiden kommer vara avgörande, kram :)
Esmaralda

29 Seanskunden Emma :

skriven

Hej!!

Hade visning igår och även idag.

Ser det som att vi får den såld och blir vi nöjda?

Vill bara att allt ska bli bra och har så ont i magen för är så nervös.

Stor kram till dig!

30 MH:

skriven

Hej!
Utomjordingar finns,det är jag
övertygad om.
Tror att de ser oss mer än vad vi ser dem.

Har universum något budskap i dag?

Kram

Svar: Gör upp en speciell plan med en väninna, är vad som kommer till mig, kram :)
Esmaralda

31 Mercan :

skriven

Esmaralda du såg en normal ekonomisk relation med samarbete 🙂Esmaralda ser du något stort ekonomiskt stöd 😊 från mannen med gott hjärta som jag ska träffa så småningom 😓 😓 😓

32 hemulen:

skriven

varför går allt så tröööööööööögt???

Svar: Ja säg det ! Ibland blir det trögt och kan hålla i sig ganska länge men sen släpper det och det kommer det göra för dig också, kram :)
Esmaralda

33 Fjäril:

skriven

Intressant inlägg!
Ser jag ut att kunna bli åminstone nästan klar med artikeln i sommar?
Kram

Svar: Ja om du går in för det, kram :)
Esmaralda

34 Jag:

skriven

Blir jag någonsin bra och självsäker på engelska?

Svar: Jadå, med mycket träning blir du hela tiden bättre, kram :)
Esmaralda

35 Moms:

skriven

Hej!
Blev M glad när han hitta mig igen? Han är ju långt ifrån nu men kommer han tillbaka snart eller det blir ingen träff? Kram!

36 Anonym:

skriven

Har jag någon chans i joy tävling ?

37 Mercan :

skriven

Esmaralda du såg en normal ekonomisk relation med samarbete 🙂 Esmaralda kan jag räkna med någonting stöd som är till hjälp 😕jag vill hjälpa min bror och syster till krediterna 😔 jag vill vara till hjälp, Esmaralda ser du något om min systers man shöper butiken och vi gör där buketter med min mor 😔

38 Kristin:

skriven

Det har ikke tippa for meg. Jeg skrev alt på norsk, så jwg må ha trykket på noe.😄😄😄

Svar: Ja herregud, ibland händer saker bara av sig själv och man fattar ingenting :) Du är i gott sällskap :) Kram :)
Esmaralda

39 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Jag hoppas att förslagen går igenom...
Lunchmöte med karln, jag äter o han ser på ;D, diskussion om vad som hänt o planer för veckan o sen lite efterrätt på det ;). Ja jaa...
Kram Skorpan

40 Mercan :

skriven

Ursäkta mig att jag frågade igen Esmaralda 😪 😪 😪 Du hjälpte mig så mycket Esmaralda 🙂 Du såg en normal ekonomisk relation med samarbete 🙂 och att han ska få mig le skratta 😊och att han har arbete 🙂tack så mycket söta Esmaralda för allt som du gör för oss 😊

41 Sus:

skriven

Hej
Självklart…..
Mår inget vidare….
Hur blir det tror du?
Love sus

42 ML :

skriven

Så är det ju alltid för mig. Blir inget utan alltid stople ut. Får acceptera att inget mer händer nu men det känns jävligt trist faktiskt :/ Kram

43 Kristin:

skriven

Jeg leste innleggene på min andte mobiltelefon. Der sto det jeg skrev på engelsk. Hadde ikke mine briller med, men blir beroliget når jeg ser at det er skrevet på norsk her. Skal sjekke innstillingene.
Tusen takk for svar.
Kram!!!

44 ML :

skriven

*stolpe ut

45 Fjäril:

skriven

Hej,
Tack för svar tidigare idag ❤️
Undrar om jag gör bäst i att skippa detdär idag eller ok om jag är med?
Kram

46 Celia:

skriven

Ser du om vi återtar kontakt igen?

47 Maj:

skriven

Hej Esmaralda.

Det här som tar emot för hans mamma handlar det om hans tjej som han hade innan? Eller handlar det mer om barnbarnet hon inte visste om innan?

Kommer det som tar emot för henne när det gäller mig att försvinna?
Kram

Svar: Känns som att det mer handlar om barnbarnet.. med tiden kommer det att rätta till sig, kram :)
Esmaralda

48 Helena Ir:

skriven

Ja, vad ska jag tro på? Ringer de på dörren och presenterar sig, föreslår en resa ut i yttre rymden, så kommer jag definitivt inte tveka..(skojar!) Det är nog så att med åren så har jag förstått att mycket kan vara helt annat än jag tidigare trott :)

För någon dag sedan så bad jag den personen från Alltet ha ner sitt foto, som besöker mig.. jag har ett antal foton att välja mellan.. såklart hände inget, inte på kommando heller! Men igår, vek sig fotot på den som gått över till Alltet senast, den ramlade inte ner utan la sig fint på underlaget.. kul med besök :)
och jag tackade för det!

Ha det så bra.. trevligt att din mamma besöker dig igen!

Kram

Svar: Ja eller hur ! Man blir nog lite mer ödmjuk med åren och inser att det finns så mycket mer än det man ser och förstår ! Du har ett kärleksfullt besök häromdagen :) Kram :)
Esmaralda

49 Moms:

skriven

Hej!
Blev M glad när han hitta mig igen? Han är ju långt ifrån nu men kommer han tillbaka snart eller det blir ingen träff? Kram!

50 Ghostwriter:

skriven

Jag vet ju att detta kommer lösa sig och jag har ju varit här förut. Kommer det lösa sig verkligen dock?
Jag gör nog allt jag kan faktiskt och är mer öppen för att ta tag i alla tyglar som går, det är dock begränsat. Vill inte förstöra min framtid. Vill inte hamna i register och inte kunna flytta härifrån. Förlora min självständighet, eller den jag åtminstone har...




Kram

Svar: Ja, det kommer lösa sig ! Det är tungt just nu men lösningar kommer, kram :)
Esmaralda

51 K:

skriven

Vad tänker min soulmate om mig just nu? Något mer än att han saknar mig?


Kram

52 Naturvän:

skriven

Hej igen!

Tack för svar,men jag förstår inte riktigt, du skriver det är lite speciellet kring min förmåga att vara i nuet? Ja mina tidiga mornar är magiska, bara jag uppe i hela kvarteret med fågel "konserten". Ända gången här är tyst!

Kram

Svar: Ja, det är dina tidiga mornar när du är ett med dig själv och din omgivning som du är mest mottaglig för input och kärlek från andevärlden, kram :)
Esmaralda

53 Bvbv:

skriven

Hej
Denna nya killen jag träffade igår, trevlig.. är det något tillfälligt bara eller kan det blir något? Vad tyckte han?

Svar: Känns mer som något tillfälligt, kram :)
Esmaralda

54 Lina:

skriven

Vad är det dom gör att alla vägar stängs? Jag är SÅÅÅ trött på det!! Vilken väg jag än väljer, så tar det stopp...

Jag vet inte vad universum, eller vad det nu är som gör detta, vill att jag ska göra!

Kommer sommaren med något positivt?

Svar: Leta nya vägar och finn frid i detta !! Det kommer positivt, kram :)
Esmaralda

55 Lilla jag :

skriven

Hej Es,

Vad är det med denna extrema trötthet?
Känner mig sjukligt trött. Är det efter allt planerande eller sviter efter corona? Vet inte om jag ska söka vård eller om det bara är en tid med lugn och ro jag behöver? Vad ser du?

Kram!

56 F:

skriven

Hej esmeralda undrar om du känner in något på mig kram

57 Singel lady:

skriven

Hej Es

Ser du mig vara singel denna sommar med?
Kram

58 💕 Zoey 💕:

skriven

Tack för ditt svar tidigare idag!

På fredag ska jag ha picknick med några i ÅKA, kommer jag få trevligt? Kram Zoey 💕

59 Myggan:

skriven

Hej Es

Ser du något överraskande roligt för mig?
Kram

60 Fjäril:

skriven

Hej!
Ser jag ut att kunna trivas om jag flyttar dit?
Kram

61 ML :

skriven

Katastrof! Hemska kollegan får jobba vidare och "de har koll på henne" vilket är omöjligt då de inte ser henne större delen av arbetspasset. Får en chans till. Det är tydligen okej att kränka och behandla patienter illa. Förbannad och kommer aldrig säga något igen utan hoppas att karman slår till för hon ska inte ha med människor att göra. Sverige. Landet mellanmjölk. Kram

Svar: Sorgligt & beklämmande men det kommer en dag när hon inte får jobba mer med människor på det här sättet, kram :)
Esmaralda

62 Sofia:

skriven

Hej Es!
Hur gör man när ens barn nu 22 år gammal lägger sig på soffan och gråter för att han inte har några vänner? Vad säger man till honom? Jag tröstar honom och säger att allt kommer att bli bra. Mitt hjärta går sönder varje gång. Det finns inte en dag jag säger till universum eller till den som nu lyssnar på mig att jag skulle kunna ge allt även mitt egna liv för att se mitt barn lycklig. Han fick en talisman av mig och jag aktiverade den. Har jag kanske misslyckats med aktiveringen? Kommer det att bli bättre någon gång? Kram S.

Svar: Han behöver lära sig att ta egna initiativ och inte ge upp... även om jag förstår hur tufft det är ! Han kommer få vänner , det ser jag ju... men han får jobba aktivt för det.. och det kommer ge god utdelning, kram :)
Esmaralda

63 Fjärilen :

skriven

Absolut att dom finns utomjordingarna, fast jag har inte förmågan att se någon. Jag har nätdejtat, vi skrev några rader tillvaranda innan vi började prata i telefon, vi bestämde att träffas , ett lättsamt och trivsamt möte och glatt, vi skulle ses igen , det är nu 2 veckor sedan , jag ringer dig i veckan sa till mig efter att jag ringt upp efter 1 vecka , har inte fått något samtal tyvärr. Vad hände?? Eller kommer han ringa ? Tyckte han verkade mysig. Kram

Svar: Tveksamt om han kommer ringa... känns inte riktigt som han är den sorten som du trodde och hoppades... kram :)
Esmaralda

64 Jennifer:

skriven

Hej finaste Esmaralda. Ja intressant och spännande ämne! Enligt Neale Donald Walsch, som skrev böckerna om Gud, så är vi alla aliens, alltså människorna också. Vi är alla från yttre rymden… människan är bara en slags aliens. Vet inte om jag tror så själv dock.

Fina Esmaralda, vad är min chans nu att finna den jäkla arbetsträningen innan jag påbörjar min semester? Kommer bara att oroa mig hela semestern om jag inte får det ordnat innan.
Kram,
Jennifer

65 Hoppas på stor vinsten:

skriven

Hej Es

Ser du någon storvinst för mig om jag spelar på någon lott denna vecka?
Jag har aldrig spelat och vet inte ännu hur man gör men kanske skall fråga i kassan om eurojackpotten ,ser du någon stor summa som kommer till mig då:)
Kram och tacksam för svar

Svar: Nej tyvärr, jag ser inga tecken på storvinst för dig närmaste tiden, kram :)
Esmaralda

66 Shenzi:

skriven

Go kväll Es!
Hur stor chans e de att jag får ett jobb nästa år? Eller lutar de mer åt året efter? Kram Shenzi 🌹

Svar: God chans att det sker nästa år, kram :)
Esmaralda

67 A:

skriven

Det måste finnas andra liv i universum. Det går inte ens att föreställa sig hur stor rymden är. Den kan ju inte bara ta slut, som ett stopp. Vad finns då på andra sidan stoppet...? Känns oändligt. Skulle vara konstigt om vi var ensamma!

Jag känner mig så färdig och klar och vill nu bara vidare. Som att jag är redo att avsluta detta kapitel i mitt liv och gå in i en ny fas. Känns det som det sker under sommaren? Eller i alla fall detta år?

Nu slår regnet mot fönstret. Så mysigt. Trevlig kväll!

Kram!

68 Pussgurkan :

skriven

Halloj Es!

Jag gör ett försök med fråga idag:
Ser du möjligtvis något litet runt mig i kärlek i det närmaste? Hångelsugen !! 😁

Kram, kram!


Svar: Hångel kommer och det kan ske ganska snart dessutom, kram :)
Esmaralda

69 Misstjejen:

skriven

Hej

Önskar mig lycka till för jag ska var hos mamma imorgon till söndag. Jag vet inte hur ska jag var så lugnt och styra min känslor utan ledsen över B kvinna...

Jag försöka att inte blir negativ eller tar emot negativ. Jag vet att det är speciellt med en person som kan var såna mot mig.

Jag ska bara ignorera och försöka var positiv.🤐😁

😣 ha det bra...❤

Svar: Jag tror att du fixar det här bra och mamma är glad över att du kommer.. kram :)
Esmaralda

70 Misstjejen:

skriven

Hej

Önskar mig lycka till för jag ska var hos mamma imorgon till söndag. Jag vet inte hur ska jag var så lugnt och styra min känslor utan ledsen över B kvinna...

Jag försöka att inte blir negativ eller tar emot negativ. Jag vet att det är speciellt med en person som kan var såna mot mig.

Jag ska bara ignorera och försöka var positiv.🤐😁

😣 ha det bra...❤



71 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag är så nervös för imorgon. Jag har inget som stöttar mig just nu...

Jag vet inte vad ska jag gör...😩

Ezmaralda så kan du snälla att hjälpa mig med en ord eller mer än en ord?

Ha det bra

72 Boudica:

skriven

Ja jag tror absolut på att det finns liv där ute! Typiskt människan att tänka så stort om sig själv och tro att vi har hela universum för oss själva!
Och att de ska vara som oss!
Jag tror mer att de är som djuren och växterna, anpassade efter miljön de lever i, och skulle då anpassat sig till de olika planeternas miljöer. Så att vi räknar bort möjlighet till levande där det inte finns vatten och syre, tycker jag är dumt. Kanske finns det levande varelser som andas kväve på andra planeter. Om inte i andra dimensioner.

Jag är en sån som tror på att forna kulturer hade kontakt med utomjordingar! Och fick hjälp därifrån, finns olika ristningar från olika ställen i världen som hintar och inte att nämna Nazca.

Es, hadde sån märklig upplevelse igår, pratade med pappa som är i sitt hemland just nu, och skulle träffa en kompis som kom till Sverige runt samma tid som han. Då berättade han historian om en händelse om honom, det var en tid innan jag fanns.
Men saken är jag visste redan den händelsen, och så tydligt, och jag vet att jag vetat den tidigare, bara att jag kopplat den till en annan av hans kompisar. Men jag vet att jag sett det så tydligt i mitt inre, har jag drömt och sen vetat?
Varför vet jag ens?
Det är så märkligt, kan du reda ut detta för mig?

KRAM!

73 Mercan :

skriven

Esmaralda jag har virus i telefonen 😲 de har kommit in i Messenger i gif som jag skikade min bror i dag 😫 och innan dess messenger blev aktiv utan att jag gjorde det tyckte på det 😲har de kommit in i min brors mobil ser du fara Esmaralda, jag hade frågat en gång dig, du såg inte att det försvinnner stora summor from krediterna till min bror syster Esmaralda

74 Mercan :

skriven

Esmaralda jag har virus i telefonen 😲 messenger blev aktiv utan att jag tyckte på det 😲 och min bror hade skikat något i Messenger, det funderar inte 😲har de kommit in i min brors mobil på grund av mıg 😭 ser du fara Esmaralda, kommer de till krediterna till min bror 😩

75 Mercan :

skriven

Esmaralda jag gjorde min bror ledsen idag 😞 på grund av sigareter 😩jag hade inga sigaretter och har svort att sluta röka 😖Jag sa inga trevliga ord till min mor, hon blev ledsen och pratar inte med mig 😟 jag gick till coop forum shöpte glass men bestämde mig att inte shöpa sigaretter. Esmaralda kommer min mor att prata med mig igen 😖Jag har det så svort allt skänns svort och nu har kommit in virus i telefonen i Messenger 😖min bror kommer att bli rädd och ledsen på grund av mıg 😭 jag hade installerat visa appar för türkisk kafe spådom, nu har jag virus i telefonen 😲 messenger blev på när jag gjorde inget och de har kommit in i min brors messenger på grund av mıg 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭

76 mamma:

skriven

Jag har själv blivit bortförd av aliens när jag var liten, , ca 10 år. Jag hade kontakt med andra dimensioner som barn och kunde både se och höra oförklarliga saker. en förmåga som på senare dar nästan inte finns kvar alls :(

men jag minns så väl.. svävade i mitt rum. var helt skräckslagen... förstod ju ingenting av vad som hände. (var mycket rädd som barn).. knep ihop ögonen så hårt jag kunde.. ville inte se något.. men det var ett så starkt ljus som lös upp hela rummet som om det vore dag.. jag for upp i deras farkost.. där blev jag undersökt på en brist i ett ljust rum.. trots att jag blundade hårt så kunde jag se dem och höra dem prata genom telepati.. se var grå och hade stora ögon.. och de så till mig att jag inte behövde vara rädd .. kände mig ändå skräckslagen.. dagen därpå hade jag stickmärken över mina armar .. min pappa frågade mig om vad jag hade gjort.. minns att han var riktigt orolig.. jag vågade inte säga något så jag teg...

på senare får har ja ag kunnat lägga pusslet.. men då förstod jag ingenting .

77 Mind:

skriven

Jag är helt övertygad om att de finns. Har aldrig sett dem dock. En gång trodde jag att jag såg ett UFO men insåg senare att det var ett flygplan i lite konstig vinkel och solsken. Men med storleken på universum vore det riktigt konstigt om det inte uppstått liv någon annanstans. Jo förresten, man har ju faktiskt teorier om hur mycket större hela universum är än det synliga universum, alltså, hur långt det sträcker bortom det man kan se... och det var inte lite, minns inte exakt men det var typ det synliga multiplicerat med rena rama fantasisiffrorna, så stort att det lika gärna kan anses oändligt.

Om de är här och besöker låter jag vara osagt. Vi kan nog i vart fall inte sätta våra värderingar på varför de i så fall inte tar kontakt, är de aliens så är de, alltså tänker de mest troligt inte alls som vi så vem vet vad de har för skäl för vad de gör. Men det finns ju en hel del fantastiska filmer som nu även pentagon säger är äkta så... tja, varför inte?

Mvh / Mikael

78 susanne:

skriven

Hej Esmaralda! Tycker det är hemskt med denna åldersskillnad. Vet flera män runt 60-70 år som tagit med kvinnor som är runt 30 år från Thailand. Tycker det är äckligt.

Killen jag träffade hela hösten men avslutade med har hört av sig igen. Jag har starka känslor för honom. Har träffats en gång. Har han känslor för mig och vill inleda något seriöst denna gång? Kramar


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: