Finbesöket.....

I går hade jag finbesök.... av ryska syster och systerdottern.
 
 
De kom vid lunchtid så det blev lite mackor... och det blev mycket prat och skoj och skratt
 
Vi längtar ju bara efter att kunna resa tillsammans igen , bada spabad, åka till Ullared och bara en sån sak som att kunna umgås inomhus och ge varann en kram !
 
 
Gästerna vid ett bord och jag vid ett annat.....
 
 
 
 
Syster hade med sig en alldeles magisk present... hon drog på  visir och ville ha en stunds egentid i mitt vardagsrum och  när hon kallade in mig hade min bokhylla fått en helt ny look !
Ett miniatyrrum.. mitt bland böckerna !
Vilken wowfaktor !
 
 
Visst är det fantastiskt !!
 
 
Här sitter MG i soffan och det är inte vilken random bulldog som helst - utan  verkligen MG !
Det är mina soffkuddar... det är vin o böcker och allt möjligt... och allt har hon skapat från grunden....till ett alldeles personligt rum !
 
 
Och ovanför soffan.. jag och syster på hennes 50 årsdag !
 
Man kan ju få  presenter och presenter... och denna present var utanpå allt annat!
 
I dag far jag till mamma... vi ska gå en promenad i parken och jag har med mig lite björkris, små planterade påskliljor och så en matlåda pastagratäng från igår !
 
Därifrån far jag till sonen... de bor ju båda i Helsingborg... och har med mig två matlådor, dels pastagratäng och dels hemgjord potatismos och panerad torsk.  Vi åt ju ugnsgratinerad falukorv till moset  men den rackarn äter ju inte korv... så jag fick hitta på nåt annat!
 
 
 
Börjar det brinna hos dig så kanske sonen kommer... han gör sin praktisk på brandstationen nu... han har redan fått klart med sommarjobb där  och sen har han en termin kvar innan han blir... legitimerad brandman.... eller vad det nu heter !
 
Ha en riktigt din söndag
 
Kram & kärlek 💖
 
 
 
 
1 J:

skriven

Gomorgon🌸
Trevligt med besök av din syster och systerdotter.
Kommer det gå bra för sonen med skola och jobb ?❤
Kram

2 Månskenet:

skriven

Wow, så fint mini-rum! Härligt!
Här vräker snön ner, eller det blåser oxå så det ser värre ut. Själv kom jag hem från sjukhuset igår, vad månne nästa komplikation med min fraktur blir 😳
Ha det gott! Ni har redan lite vår där, eller hur?!

Svar: Ja här är det lite kallt men absolut på väg mot vår... kram :)
Esmaralda

3 Läroliv:

skriven

Wow, vilken underbar present, så snyggt och speciellt. Vilken härlig ide, så häftigt. Förstår du blev glad.

Kram

4 Skorpan:

skriven

Så gott det ser ut o vilken fin present du fick av syster, t o m mannen gillar den ;). En mycket lyckad lördag m a o idag blir det ett par besök till, så kul :). Brandmän i all ära men inte vill jag träffa dom live, på fritiden är det kanske nåt helt annat ;).

Drömde om att jag lämnade min bil mitt i ett byggområde för att söka en väg ut därifrån. Till följd av detta hade den flyttats o på en lapp fanns en massa telefonnummer dit jag kunde ringa, o klaga? Minns att jag jämförde numren med dem jag hade i min mobil, men hittade inte något bekant nummer. Finns det nåt budskap i drömmen månne Es?

Söndag redan, kanske en ska förbereda sig mentalt på att alla är på distans? "Lovade" chefen att jag också skulle vara det, men efter två distansdagar har min axel redan blivit sämre o det är inte bra. Kan mycket väl hända att jag inte jobbar på distans pga detta...

Ha en trevlig dag!
Kram Skorpan

5 Anneli:

skriven

Så fin present du fick, den passar fint i bokhyllan. Bästa presenterna är de personliga, när man märker att personen lagt ner tid och tanke bakom det. Så fint. Och vilket pyssel med så smått!

Jag dejtade en brandman en gång, jag kunde sitta på hans rygg när han gjorde armhävningar. Stark som attan! Men det måste man ju va. Kunna bära ner personer med tung utrustning samtidigt. Viktigt yrke din son valt!

Vågar man snart boka lite semesterplaner? Funderar på Västervik, men vet inte riktigt, jag hoppas på att kunna göra nånting i sommar i alla fall. Även om jag mest ska jobba.

Trevlig söndag!

Kram!

Svar: Ja vilket yrke sonen valt.. !! Jadå, den sortens semesterplaner som du tänkt dig, det ser det ut som om du kan boka ... kram :)
Esmaralda

6 Heart:

skriven

Godmorgon esmeralda. Jag hae börjat drömma mycket mardrömmar på sistone. vad beror det på? varmt i rummet? är jag trygg, är det ljus o kärlek kring mig?

Svar: Ja du är absolut, trygg, kram :)
Esmaralda

7 Lotta S:

skriven

Fantastiskt vilken fin och kreativ grej!
Det lutar åt att söka tjänsten för att ha något slags ramar till jag hittar rätt. Verkar som det inte är bra att avskärma mig för mycket från den miljön just med tanke på ultimata jobbet, som ändå borde bygga på det jag redan kan på något sätt och jag kan behöva hjälp att verkställa den saken. Men ser du något om hur jag balanserar de krav som kommer att ställas inom ramen för tjänsten med den kreattiva frihet och framför allt att inte pressas mot utbränning igen? Kommer de att vara tillräckligt tillmötesgående, hur mycket behöver de min kunskap?

Svar: Du tänker helt rätt... och det är viktigt att du har ett bra förhållningssätt i tjänsten för undvika utbränning och att du väger upp på fritiden det jobbet inte ger dig , kram :)
Esmaralda

8 Mercan :

skriven

Esmaralda kommer min bror att förlåta mig 😞 jag skickade något till honom i Messenger men han har inte tittat Esmaralda 😟

9 HS:

skriven

Wow, vilken fin present! Vilken tur du har att ha en sådan speciell syster!

Om jag/vi skickar de här breven som jag är inne på, kommer det att göra en avgörande skillnad jämfört med om jag/vi inte skickar dem?

Kram

Svar: Brevet kommer ha påverkan, kram :)
Esmaralda

10 Misstjejen:

skriven

Hej

Första gång som jag ser han M gillar min bild och dela med på hans sida. Men gillar min är lite ovanligt för mig.

Men han gillar det? Han vet om jag har alltid stödjer honom oavsett vad är det.

Ha det bra

Svar: Javisst gilla han din bild, kram :)
Esmaralda

11 Maria:

skriven

Ezmeralda, jag vet inte hur jag ska göra. Mina kollegor i grupparbetet verkar inte förstå att man måste diskutera resultat. De använder även Wikipedia som källa. Ska jag låta det vara och bara sköta min del tills läraren istället säger till dem? Är detta en lärdom de har att inhämta här?

Svar: Vsst kan du säga ifrån just vad de gäller Wikipedia för det är konkret.... kram :)
Esmaralda

12 Dejsan:

skriven

Måste berätta nåt väldigt konstigt. I går natt drömde jag två mardrömmar. En att jag inte fick luft och den andra att det helt plötsligt från ingenstans kom ett oväder som inte var av denna världen. Det var en storm utan dess like som bara rullade in över oss, varade i en liten stund och sen var borta som genom ett trollslag.
Det hände här för en stund sen. Jag steg upp nån timme tidigare än jag brukar. Klarblå himmel ute och jag satte på kaffe för att hälla upp en skvätt i min kopp och resten i termosen. Jag märkte att vädret ute förändrades och helt plötsligt hörde jag hur bark och sånt slog mot tak och fönster. Världens oväder rullade in med snö och allt vad det nu var. Ett eller ett par träd nere vid dammen fälldes och det var riktigt obehagligt. Jag var väldigt glad att jag inte släppt ut katten. Detta oväder varade i ca 10 minuter och sen helt plötsligt var det klarblå himmel igen.Hade jag inte med egna ögon sett att det var snö och barkbitar på marken hade jag trott att jag inbillade mig. Få se vad som kommer att stå i blaskan för idag. Men snacka om sanndröm. Det är ca en halvtimme sen det hände och om man tittar ut nu så kan man inte tro att det hänt. Inte en vindpust och klarblå himmel. hmmm.

Svar: Ja, du var med om en ett riktigt fenomen, dels väderfenomenet i sig och dels drömmen om oväder så du skulle vara förberedd. Kanske var det någon från Alltet som gav dig drömmen för att du inte skulle ut katten.... kram :)
Esmaralda

13 Birgitta:

skriven

Godmorgon Es🙂

Vilka smarriga mackor 😋😋😋.
Vilken underbar present från din syster en bit av livet i miniatyr så fint 😍.

Ser du en flytt för mig och när i så fall?

Kram Birgitta

14 Sus:

skriven

Hej
Härligt med besök...
Så konstigt på mitt jobb...
Vad är problemet?
Lovesus

15 Naturvän:

skriven

Hej!

Vilka smarriga mackor och miniatyrrummet!! Vad fint!

I dag skall jag på utflykt o sondera terrängen för cykelsemester. Ev ska jag på finbesök ikväll, får se hur dagen utvecklar sig, blir nog bra.

Hoppas ni alla får en trevlig söndag!

Kram

Svar: Ja, det blir en fin dag så ta vara på den, kram :)
Esmaralda

16 <3:

skriven

Alltså, kommer A ta intiativet och lämna sitt förhållande? Kommer han att krossa henne? Hon verka inte vela inse sanningen.

17 Dunegull:

skriven

Så fint! Det va verkligen ngt speciellt 🥰

Fick igår reda på att en kompis satts in i palliativ vård, hur kan livet vara så orättvist? Hon ska fylla 40 detta året. Så ung och livet framför sig. En dotter på 15 som hon tagit hand om själv hela uppväxten. Hur ska hon reda ut detta? Får ont i hjärtat. Och det som gör mest ont är att vi inte umgåtts de sista åren. Blir ju så när folk flyttar på sig och har sitt egna men hon betyder mycket för mig och jag ångrar nu att man inte setts mer genom åren. Vi pratade senast att jag ska åka till henne nu när det blir varmare. Innan vi fick denna tragiska information. Och nu kommer jag aldrig få se henne igen. Gråter floder! Hon kommer alltid finnas i mitt hjärta. Usch-va bara tvungen att skriva av mig. Livet kan verkligen vara riktigt gräsligt 😫

Ha en mysig söndag!
Kram

Svar: Styrkekram
Esmaralda

18 Catte:

skriven

Vad roligt med besök och mackorna såg jättegoda ut. Vilken fin present du fick! Har aldrig sett något liknande och den passade snyggt i bokhyllan. Det kallar jag kärlek, när någon lägger ner tid på att skapa något själv och självklart ska MG vara med där. <3

Hoppas du får en bra dag med mamma och sonen!

Kram Catte

Svar: Tack & kram :)
Esmaralda

19 2021:

skriven

Vill han verkligen att det ska bli vi. I en problemfri värld hade jag sagt ja, men jag är nog inte beredd på allt som det innebär från min sida.
Eller väntar någon annan?

Kram

Svar: Tänk ett varv till innan du fattar beslutet och jag tror du kommer veta inom dig... kram :)
Esmaralda

20 Hanna:

skriven

Hej Ez!

Men vad fint :) Både smörgåsarna och miniatyren. Det märks att det är gjort med kärlek och då blir det verkligen magiskt.

Ja du Ez, den här helgen blev lite annorlunda. Sitter hemma och väntar på ett sorgligt besked, men det är precis som det ska vara. Livet...

Kram kram

Svar: Ja, livet överraskar oss både positivt och negativt, styrkekram !
Esmaralda

21 Solstjärnan:

skriven

Vilket finbesök och vilken present😊
Din ryska syster är kreativ och kunnig.
Så fint miniatyrrum😊
O inte ett miniatyr rum i all allmänhet utan med välbekanta personliga detaljer😊
MG perfekt i soffan,festfina ni på tavlan,Ullared karta:ert gemensamma resmål och alla de andra detaljerna😊👍
Du har så rätt Es,detta är en mycket speciell present som krävt både tid,kärlek,fantasi o kreativitet 😊

Es,är min kommande arbetsplats intill havet?

Ha en fin dag med din mamma o son😊

Kram Solstjärnan ⭐


Svar: Tack.. ja det känns absolut om att du har havet nära men men inte se om det är kommande arbetsplats eller bostad.. kram :)
Esmaralda

22 Helena Ir:

skriven

Vad fint och trevligt att få en sådan gåva, som är så personligt!

Önskar dig en fin dag i Helsingborg!

Något på väg mot mig?

Kram

Svar: Något bra bör komma men också något överraskande, kram :)
Esmaralda

23 Jossan :

skriven

Godmorgon

Skönt att nästan få frukost på sängen. T låter mig ligga kvar i sängen så fixar han frukost till mig. Det är sån lyx!

Vakna till och så hade J smsat mig. Kvittar ju om jag ignorerar eller säger att jag har kille...

Idag tänkte jag rätta böcker medans T pluggar och skriver prov.

Det är så härligt att känna att man hamnat rätt... hoppas bara samtalet om sambos kommer upp snart... jag vågar knappt ta upp det..

Kram

Svar: Vad snällt av T !! Att vakna till framdukad frukost är så mysigt :) Njut lite mer av nuet innan du tar upp samboskap... känn in så också han är redo för det samtalet, kram :)
Esmaralda

24 blaebaer:

skriven

Så himla mysigt och trevligt ni ser ut att ha det, avstånd till trots :) ..Och vilken fin present sen, wow! Så himla påhittigt och personligt, kan tänka mig att den värmde gott i hjärtat <3 ..Snällt att du fixar och levererar matlådor också, kan tänka mig att det är poppis och omtyckt, alltid gott med hemlagad mat säg :)

Ha en sån trevlig dag på tur idag, höll på att skriva hälsa med dig men det kanske inte riktigt går fast en varm hälsning från oss läsare kan du säkert skicka med och inget jag tror någon misstycker till eller? :D

25 Heart:

skriven

Godmorgon esmeralda. Jag hae börjat drömma mycket mardrömmar på sistone. vad beror det på? varmt i rummet? är jag trygg, är det ljus o kärlek kring mig?

Svar: Ja du är absolut trygg... mardrömmarna verkar vara helt inom det normala, en form av bearbetning, kram :)
Esmaralda

26 Mercan :

skriven

Min bror älskar mig som hans sister Esmaralda 🤗 han hade skrivit till mig i går om han får kortet tillbacka min stora syster med leende emoji 😊

27 Helena Ir:

skriven

Oj, vad spännande Es, tack för ditt svar! Jag har ju känslan men inte kan se det själv ..


Kram

28 Anki:

skriven

Godmorgon Es
WOW viket fint unikt minirum fylld med kärlek <3 Så duktig hon är på pyssel ryska systern ! Sådan present värmer länge och ger avtryck ända in i hjärteroten <3
Brandman var Björn förr i deltidsbrandkåren som numer tyvärr är nerlagd.

Umgänge med moder och son låter som en perfekt Söndag .

Ha en vårlik underbar söndag !
Det är kallt men solen lyser ju !

Kram Anki med flock

Svar: Ja den som ändå haft tålamod att pyssla !!! Tänk vad man hade kunnat åstadkomma ! Vilken tur med vädret när man ska bege sig ut om en stund... kram :)
Esmaralda

29 <3:

skriven

Vilket fint kort på dig och ryska syster i ramen ⭐⭐
Börjar A känslor bli starkare? Han väljer och vara med mig och min lilla skrutt flera dagar i veckan. Och verkar trivas att komma hem till mig.
Tror han egentligen tycker om och behöver få bli lite ompysslad inget han är van med.
Kram

Svar: Han trivs väldigt bra i ditt sällskap, kram :)
Esmaralda

30 Modern:

skriven

Åh vilka härliga bilder!!
Jag vill först och främst tacka dig för svaret jag fick igår.
Det blev precis som du sa <3
Jag undrar en sak ang min väninna Kristina.
Vi har kul ihop men jag har en känsla av att hon inte är så snäll bakom ryggen på mig.
Hon har ju en historia att göra sig ovän med och bryta kontakten med nära familjemedlemmar och vänner.
Det märkliga är att hon inte verkar bry sig nämnvärt.
Jag är mjuk och vek och hon är min raka motsats vilket kanske inte alltid är så bra - för mig.
Ibland ser jag hur hon mjuknar till när vi är tillsammans och då är hon helt underbar.
Men den där känslan att hon ibland "sticker mig i ryggen" och pratar om mig med andra.
Stämmer min känsla?
Kramar <3 <3 <3

Svar: Hon är som hon är och ibland blir det fel men bara genom att vara den du är så får du henne att må bra och det komemr en lite mjukare sida, hon tycker verkligen mycket om dig, kram :)
Esmaralda

31 Fjärilen :

skriven

Är min fjäril fortfarande aktiv❤

Svar: Ja lite liv finns det i henne men hon är ganska trött, kram :)
Esmaralda

32 en_mormor:):

skriven

Hej Es!

Jag ska också hälsa på min mamma. Hon är mkt dålig o läkaren har satt in det palliativa kittet. Skulle du vilja dusta lite lugn till henne är du snäll ?

Va rädd om dig o KRAAM <3

Svar: Absolut att jag gör det, genast ! Kram :)
Esmaralda

33 Mandarin :

skriven

Hej Esmaralda, vilken fin present och överraskning du fick! Tack för svar igen. Jag ska planera in något roligt :) Jag hoppas att det vänder den kommande veckan och det är ju nymåne på lördag så det blir kanske äntligen en nystart för mig, vad tror du? Nu vill jag kunna njuta av våren och få kraften tillbaka! Kram fina du

34 Tiss:

skriven

Alltså i förrgår kväll... Jag funderar på om jag verkligen var så "blind".
Jag satt med min katt i vardagsrummet och tittade på tv, det var mörkt i hallen. Och pang, vilken extrem smäll. Som om det vore något tungt föremål som kraschade/skramlade.
Jag var dock för lat och lite smått feg för att gå och titta.. Dessutom kunde jag inte föreställa mig om vad det var. Nåväl när jag skulle gå och lägga mig så tittade jag lite snabbt och det ända som jag kunde tänka mig var annorlunda var att klädvårdsrullen låg på golvet (vilket den säkert hade gjort hela tiden), men den kunde ju inte ha låtit så högt...
Dagen efter när jag skulle gå ut behövde jag mitt långa skohorn av stål. Jag var lite stressad och kunde inte se skohornet, jag tyckte att jag letade lite överallt... I hörnet där det den står ibland, på golvet, upplagt i klädhyllan (jag hade precis ställt upp lådorna där efter att dom varit och lagat hyllan), vid klädhängarna där den oftast hänger, kände runt jackorna.. Inget skohorn. Tänkte att det ju inte bara kan ha gått upp i rök, tog istället det som är gjort av plast och gick ut.
Kommer in, ska hänga upp jackan och mitt framför ögonen på mig hänger skohornet av stål. Jag blev lite förvirrad, kan jag verkligen ha varit så blind. Lite senare tänkte jag på smällen/kraschen/skramlandet. Kan det ha varit så att någon från andevärlden hade ner det och gömde mitt skohorn (fast förstår inte till vilken nytta) eller var jag bara lite stressad? Fast smällen är ju lite oförklarlig.

Svar: Det kan ha varit en en handling från andevärlden men jag tror faktiskt att det bara var den mänskliga faktorn, på ett eller annat sätt, kram :)
Esmaralda

35 Luna:

skriven

Vilka härliga mackor. Det ser ut som proffs gjort dem. Dold talang Es😁 Ryska syster är för fin och jag kan riktigt känna hur stark och speciell er vänskap är. Ni är soulmates.

Förstår att mamma din är irriterad över få dagar med Glamour. Man vill ju ha mån - fre.
Och ormar i din dotters trädgård!! Är dom inte rädda? Går du runt i gummistövlar där då Es?😁

Duktiga sonen. Folk i Skåne kan nu vara trygga. Grattis till honom för sommarjobbet!

Inte bara jag som är såld på "Magnus" i "Blå Linjen". Krönikör om det i Expressen hur kvinnorna trånar och smälter av hans blick på "Sara". Yes that's me😆 Jag har hittat min kärlek Es och behöver bara klicka på SVT play så finns han där😄

Chefen från ett annat jobb hörde av sig idag. Lite sent om sider tycker jag då jag frågade för flera veckor sedan hur det gick och fick inget svar och nu har jag ju bestämt mig för det andra så hoppas jag tagit rätt beslut.

Våren har kommit av sig. Svinkallt och halvstorm. Kram

Svar: Ja, du kan känna dig helt lugn med att du nu bestämt dig och fattat rätt beslut, ha fokus framåt :) Kram :)
Esmaralda

36 Tuss:

skriven

Så otroligt fint det blev i bokhyllan, vilken kreativ idé :)
Ser det bra ut att prata igenom en gång med honom eller bättre att undvika honom? Vill inte glömma att respektera mig själv och låta han behandla mig illa..
Kram

37 Vitlilja :

skriven

Ser du något speciellt/positivt på väg in i mitt liv?
Kram

38 AnnaK:

skriven

Vilken kul present 😊 Med MG och allt 😍

Verkar det som att jag fortsätter slösa bort mitt liv länge till eller fattar jag något beslut snart? Undrar också om du ser nån varning om jag går till jobbet imorrn? En kollega har testat positivt för "pesten" och jag är nojig över att bli smittad eller smitta nån. Hon är givetvis hemma nu 😊

Kram 🤗

39 Camilla:

skriven

Ett besök som värmer in i hjärteroten. Tänk att ni fann varandra i Sibirien. Det var menat att ni skulle vara vänner.

Vill tacka så mycket för healingen som du gav sonen igår. Du har ett hjärta av guld❣️

Någon tanke hos mannen?

Önskar en jättefin dag i Helsingborg tillsammans med din son och mamma. Kram

40 Mercan :

skriven

Esmaralda min bror tittade på mig så ledsen alldeles nyss 😭han har inte berättat till min mor sister att jag shöpte sigaretter med hans kort för att inte väcka otrevlighet hemma 😩

41 21:

skriven

Hej

Varför lämnar J varje gång jag kommer? Hon känns väldigt bitter

42 Skorpan:

skriven

Det är inte klokt hur passiv en blivit o det tycks bara bli värre o värre. Hur kommer en ur denna grop, passivitetsgropen, Es, några tips? Såhär passiv ser jag mig nog inte...
Kram Skorpan

43 Dejsan:

skriven

Hej igen. Du skrev att min dröm kunde va en sk hälsning från Alltet och det har jag också funderat på. Inatt drömde jag att jag mötte mina föräldrar på en strand (jag tror det var samma strand som Meredit var på i Greys Anatomy när hon hade covid19 och var över på andra sidan) Jag mötte min föräldrar och en man gick emellan dom. Min mor låtsades inte om mig, men min far tittade efter mig och vände sig mot mig. Jag fortsatte gå och brydde mig inte om dom. Jag vet inte om jag talat om för dig att jag äntligen har blivit av med mitt medberoende, både när det gäller dom och när det gäller min syster (som forftarande är i livet)Jag har märkt att dom sökt mig efter dom gått över, men jag tillåter det inte. Jag har inte kommit över det dom gjorde och jag kommer nog aldrig att göra det. När jag vaknade tänkte jag på att det nog var en "hälsning" från dom. Jag har faktiskt märkt mer aktivitet här hemma på
sista tiden, men igorerar det.

44 Jossan :

skriven

Jag satt och funderade. Ser du hur jag ser ut? Eller hur T ser ut?

Blir galen! J bara skriver hela tiden... och då svarar jag inte ens...

Måste vara jobbigt att inte ha mig kvar längre...

Kram

45 Anneli:

skriven

Då ska jag börja planera min semester... och jag ska göra en lista med för- och nackdelar med sommarstuga i närheten eller västkusten. Egentligen vill jag bo på båda ställena men så mycket pengar har jag inte (tyvärr).

Och när det gäller mitt jobb, min magkänsla säger att jag ska vidare. Jag har vetat det länge, men lyckas aldrig... alltid nåt som kommer i vägen, och nu pga Coronan. Det spelar igen roll vilka arbetsuppgifter jag blir erbjuden, magkänslan säger ändå nej. Jag måste gå på den, annars blir jag olycklig.

Kram!

46 Carolina :

skriven

Vill bara tala om att nu det min tur att berätta att jag har träffat kärleken.

47 Luna:

skriven

Tsck Es och yes nu är det fokus framåt😁 Har skrivit på avtalet nu och skickat iväg det. Kommer jag knyta några nya trevliga kontakter? Nån flirt kanske? Nää sånt händer inte mig😁
Hoppas att dagen varit bra i Hbg! Kram

48 She:

skriven

Hej,
Ser du varför ingen svarat på mitt mejl, tog jag i lite för mycket eller har de alla bara mycket att göra själva?
Kram

49 21:

skriven

Hej

Varför lämnar J varje gång jag kommer? Hon känns väldigt bitter

50 Jennifer:

skriven

Hej finaste Esmaralda. Superfin gåva du fick - nästan så den borde ställas i en liten glasvitrin.

Fina Esmaralda, jag har alltid trott att jag skulle göra väl ifrån mig karriärmässigt. Dock har jag de senaste 7 åren hämmats i karriärutvecklingen pga hälsan. Så frustrerande. Mina vänner och före detta kollegor har alla bra jobb på ledarpositioner. De har alla gått framåt. Utom jag.

Hur ser min karriär ut i fortsättningen? Är den förstörd? Jag kommer aldrig hinna ikapp, eller hur?
Kram,
Jennifer

51 Mercan :

skriven

Esmaralda 😭min mor vet redan, sa att min brors lunsh kort är spärrat för jag shöpte sigaretter med det 😭😭😭😭😭😭min systers kort var spärrat åckså för jag hade shöpt sigaretter med det Esmaralda 😫😫😫😫😫ser du något Esmaralda är min brors lunsh kort spärrat på grund av mıg 😭 😭 😭 😭 😭 😭 min systers åckså 😫😫😫😫kommer min brors kort bli spärrat, jag är så dum 😥 😥 😥 😥

52 Rädd:

skriven

Hej E!

Kommer jag klara att få till att kunna göra det lilla uppdraget som kanske kan ge mer? Eller är det bättre att ge upp? Är det för lite pengar att kunna få till något bra?

Kram och kärlek.

53 Grådassig:

skriven

Syrrans present: underbar❣️
Sikken blessing till vänskap :)

Hos mig blir det micrad tacotallrik, alla dagar kan inte vara fancy. Dejtar via en app och har varit iväg på några roliga dejter hittills, dock inget långsiktigare span. Vad tror du Es, kan något sådant dyka upp på appen inom närmaste?

Kramis!

54 Bella:

skriven

God kväll 😊 kommer jag och han börja hitta på mer saker ju närmare våren/sommaren vi kommer? ☀️ Är ju så jag vill ha det med honom.

Kram

55 Mercan :

skriven

Esmaralda jag har tagit bort apparna. Finns det risk på grund av mıg att jag har virus i telefonen att bedregeri kommer in i uppgifterna via Facebook till min brors och systers konto och de drar stor summa 😥jag är orolig, 😢och från min mors konto 😥

56 Citronfjäril:

skriven

WoW, vilket miniatyrrum. Det måste tagit lång tid att göra. Riktig present av kärlek 🥰
Nu misstänker jag att din ryska syster är med i AnonyMouse.

Kram:)

57 She:

skriven

Träffar han nån annan tjej här då han sa sådär?
Kram

58 Tintin:

skriven

Hej Ez!

Wow, vilket fantastiskt miniatyrrum! <3

Min son blev nu arbetslös. Kan du se om han får nytt jobb snart igen. Tack på förhand! <3

Tack och kramiz!

59 Lilla blå:

skriven

Halloj! Wow vilken fin och finurlig present 👍🥰 Jag funderar över om något pirrigt kan dyka upp snart på mansfronten?

/LB

60 Lilla blå:

skriven

Halloj! Wow vilken fin och finurlig present 👍🥰 Jag funderar över om något pirrigt kan dyka upp snart på mansfronten?

/LB

61 EE:

skriven

Vem är Vincent?
Min man vägrar visa vem denna personen är så jag undrar om du kan se om det är en kille eller om det är en tjej som han försöker dölja?

Han spenderade nämligen nätterna med denna Vincent och hörde inte av sig eller någonting.

Är inte arg är sårad och ledsen

62 Mercan :

skriven

Min älskade bror sa att jag ska äta innan maten är kalt Esmaralda 😊jag ska aldrig shöpa mer sigaretter 🙂

63 ullie:

skriven

va mysigt när man kan ha besök o njuta lite blir så ensamt annars

önskar en fin start på veckan


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: