Dagen efter....

Kära bloggfamilj och deltagare i gårdagens turhealing.

Det var magiskt – något annat ord finns inte💖

Luften var laddad och full av elektricitet och jag mötte era andliga vägledare men också en hel del av era nära och kära i Alltet

 

De tyckte det var så roligt att vi kunde mötas på en andlig nivå och genomföra denna healing !

Jag mötte en man i 70 års åldern som hastigt gått över till Alltet och som ofta besöker sina barn

Jag mötte kvinnan i 50 års åldern som på grund av sjukdom gick över  men som alltid vakar över sina barn

Mannen som blev sjuk och reste från sin fru till Alltet  men han är med henne väldigt ofta och vakar över henne på  ett så otroligt kärleksfullt sätt.

Ni var så många som hade era kära med er

Kvinnan som rökte pipa,  den unga tjejen som spelade handboll, den äldre mannen som älskade sin gamla rödrutiga jacka,  mannen som älskade sin hund och sin sambo,  kvinnan som hade så lätt tills skratt... och många fler.

Jag fick också glädjen att träffa många av era andliga vägledare och jag kan utan tvekan säga att alla ni som deltog i healingen har starkt beskydd

Vi har hjälpts åt för att ge er tur och jag hoppas verkligen att vi lyckats

Tack för att ni deltog och framöver ska det bli spännande att höra om er tur !

Berätta gärna om din känsla under healingen

Kram & Kärlek 💖
1 Mikael:

skriven

En liten trudelutt spelade i huvudet så är kanske någon som leker med ditt hjärta, av någon anledning :)

Så du kan säga till läkaren, såhär är det, när han inte hittar något :)

https://youtu.be/RCdneDxFRYQ

Kram
Mikael

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer det något gång att J han vill prata med mig på något sätta. Eller borde jag radera hans användnamn från min skype profil?

Är det säker på att han vill prata med mig i framtiden? Eller borde jag radera det?

Ha det bra

3 Smulan:

skriven

Godmorgon, hade svårt att fokusera. Men hoppas att turen ändå kommer.

Svar: Den möjligheten finns absolut, kram :)
Esmaralda

4 Lollo:

skriven

En stund efter att healingen startat fick jag som en energistråle som gick genom kroppen och gav både energi och lugn på samma gång. Jag fick också en känsla av att allting kommer att ordna sig. Jag bara undrar kring siffran du gav, är det ett turnummer ?
Så spännande och roligt med turhealing

Svar: Andevärlden bad mig om siffror istället för namn... men riktigt hur och om de kan användas vidare vet jag faktiskt inte.. kram :)
Esmaralda

5 Skorpan:

skriven

Ja vad kände kontrollfreaken ;), något i öronen alldeles i slutet av healingen, inget annat. Fanns någon med mig då, du Es eller nån annan? O hur mår du själv idag, alldeles utpumpad?

Under healingens gång hade jag en bra diskussion med sonen där vi satt o kollade tv om Britanniens mest krävande föräldrar. Kan på basen av den diskussionen konstatera att uppfostran inte, kanske, helt gått i stöpet ändå ;).

Idag finns möjligheten att bekanta sig med en gammal paviljong som ska börja rustas upp, innan den sen öppnas om två år kanske. Om jag kommer till skott åker jag dit, får se ;). O hoppas på att turen hittar till mig, på ett eller annat sätt...

Har dom kollat dina sockervärden Es, så att det inte finns nåt där som ställer till det?

Solen skiner ännu idag...
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Nejdå, jag tog också emot av healingen och det mesta skötta ändå våra vägledare !! Tack för tips om sockervärden... det ska jag be VC kolla.. kram :)
Esmaralda

6 A:

skriven

Varje gång jag tänkte på min siffra kom det som pirrningar över bröstkorgen och "vågor". Precis så brukar jag få vid healing. Kände dock av det redan innan kl 21. Men det var som starkast kl 21.30, och det hände nåt väldigt märkligt. Helt plötsligt sitter en man bredvid mig i soffan. Han är yngre. Det är bara för en kort stund men jag blev inte rädd eller så, utan tvärtom, en bra och glädjefylld känsla. Jag vet att min skyddsängel är en ung man, har sett honom förut, och du har sagt hans namn i seans. Kanske var det han. 🙂 såg honom inte tydligt dock nu, bara att benen hade mörka byxor, kanske jeans. Det var mer känslan jag fick liksom.

Och det sjukaste av allt är att jag nu efter flera månader av instängdhet sitter och letar träningspass på olika ställen för att se vad som passar. Och kl 9 öppnar badhuset och funderar allvarligt på att gå och simma 😱 måste vara healingen.

Tusen tack!!!

Kram!

Svar: Ja, nog var det din ängel som kom på besök. och han gav dig en stark mental skjuts.. en underbar vägledare har du ! Kram :)
Esmaralda

7 Misstjejen:

skriven

Hej

Idag jag drömmar om en man som är yngre än mig och vill var tillsammans med mig. Jag drömmar om olika män för varje gånger.

Är det en bearbeta drömmar för mig eller en vänskap som är i en blåsväder. Så person skickar varje signalerar till mig så hur kan person gör det?

Men jag njuta av olika män ändå... jag tycker det är roligt drömmarna som jag har haft under här året som det har aldrig hänt mig förut.

Ha det bra

8 Fjäril:

skriven

Hej,
Jag tror jag kände av healingen i stunden jag tänkte på min siffra under första 15 min - dock glömde jag bort att tänka på siffran flera ggr efter detta, men det kanske funkade ändå?
Tack ska du ha för healingen!
Kram

Svar: Jadå, det kan ha fungerat i alla fall, jag håller tummarna, kram :)
Esmaralda

9 Milla :

skriven

Alltså jag vet inte vad som hände? Jag hade verkligen ställt in mig på tiden och innan också tänkt på mitt nummer. Men trots detta så var det som helt utraderat ur mitt minne när det väl var dags. Kom på det först efter å jag är så ledsen för det. Hoppas jag ändå på något vis kan ha fått ngt av det till mig.
Kram från en virrpanna

Svar: Visst var du med fast du inte deltog aktivt, kram :)
Esmaralda

10 Naturvän:

skriven

Hej!

Vilken dramatik för dig i torsdags, obehagligt och hoppas att fu snart får besked från utredningen på VC.
Krya på dig!

Angående turhealingen igår var jag väldigt trött och avslappnad, det pirrade då och då i händerna.

Låg och läste och det kändes väldigt lugnt runt omkring mig,tomt.

Kändes i alla fall som om en kvinnlig bekant som gått över till andra sidan pga svår sjukdom besökte mig,kanske bara ville skicka en hälsning? Vad vet jag.

Sovit som en stock i natt!

Kram


Svar: Ja jag tror din bekant var med , kram :)
Esmaralda

11 Huldamaräng:

skriven

Godmorgon!
Jag kunde ju inte vara med eftersom jag inte har pengar, men jag funderade ändå över det där med tur. Jag har alltid känt att en speciell sorts tur kommer att hända mig. Korten visar det också. Nu har det ju gått ganska många år... Något är det som jag inte ser eller begriper men jag förstår inte vad.

Hur som helst, jag önskar av hela mitt hjärta att alla era önskningar slår in!! Jag håller alla tummar för det!

12 Augusti:

skriven

Hej!

Jag kände stark energi runt mig redan kvart i fem på kvällen

kände även flera gånger under tiden du sände.

Känner också en energi runt mej nu när jag skriver det här

En av siffrorna jag fick var en åtta som jag tycker ser ut som evighetstecknet.

Nu ska det bli spännande att se om turen kommer.

Tusen tack och hoppas du mår bättre

Svar: Ja, du tog verkligen emot och jag hoppas tur ska komma, kram :)
Esmaralda

13 ängeln:

skriven

Godmorgon, tack för den fina healingen igår. Jag, min man och två av barnen satt och myste ihop. Vi hade en så underbart trevlig stund, tände ett doftljus och bara umgicks. Barnen pratade om groddammar av någon anledning, tror att de också kände in. Min absoluta tursiffra gav du mig också att tänka på,nu hoppas vi bara på att turen kommer. Kände av uppladdningen i luften innan healingen började, det brukar jag göra. Kram och tack igen.

Svar: Ja jag tror att ni alla fick en släng av healingen och nu hoppas jag verkligen att det ska ge resultat, kram :)
Esmaralda

14 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag undrar varför jag fick så starkt känslor just nu? Just kärlek... jag vet inte vem kan det var som kommer ifrån. Jag gissa på någon av båda. Någon som skicka en signalera till mig?

Vad kan jag gör? Är det någon som skicka sina signalera till mig? Det känns helt annat

Ha det bra

Svar: Jag tror att då får kärlek från olika håll, så bara ta emot, kram :)
Esmaralda

15 Ingela:

skriven

Godmorgon,

Jag var med i healingen men märkte, som vanligt, ingenting.
Jag vet ju att jag inte brukar känna ngt men blev nyfiken på turhealing så nu återstår att se om ngt tursamt inträffar...;)

Es, hoppas att du mår bättre efter det som hände med ditt hjärta och att de kan hitta orsaken till detta.

Jag har fått ett nytt jobb och jag hoppas förstås att det ska bli bra.
I min senaste seans har du skrivit några rader kring kommande jobb som stämmer in så bra på detta, jag läser det med jämna mellanrum och förundras över din förmåga att se saker!
Tror du att jag kommer greja detta?

Kram Ingela

Svar: Healingen behöver man inte känna av, den kan fungera lika bra i alla fall och det hoppas jag att en gör, kram :)
Esmaralda

16 Hon:

skriven

God morgon,
Det känns lite bättre nu med detta men undrar ändå hur många som kan ha sett mig göra dedär pinsamma sakerna.. Känns jobbigt då jag inte vet vilka framtida kollegor som sett vad.. Ser du nåt kring detta eller har du tips på hur tänka kring detta?
Ha en fin söndag🌺

17 Carina ST:

skriven

Tack för healingen. Det ska bli spännande att höra ifrån andra i bloggfamiljen om hur de upplevde healingen och också vad som kommer hända framåt. Spännande att se hur turen yttrar sig.

Jag funderar på om jag fick extra energi till mig ifrån min Zanmi och vägledarna redan tidigt på dagen för jag hade en energi som jag inte haft på länge. Fick mycket gjort här hemma, sådant som jag inte orkat ta tag i på ett tag.

Jag tänkte på min siffra av och till under dagen och sände ett tack iför kvällens healing. Men när själva healingen väl inträffade så höll jag på med annat och glömde helt bort det. Inte förrän framåt 23 kom jag ihåg och undrar om jag då missade alltihop och inte kunde ta emot?

Men den där energin fanns kvar och jag hade svårt att somna, tog ett tag.

Jag satt en stund med Zanmi och mediterade över mina önskningar och sände healing själv till nära och kära, till dig och din familj Ez, till Tom och till bloggfamiljen.

Kram, Carina ST

Svar: Jag tror absolut att du tog emot, kram :)
Esmaralda

18 Hanna:

skriven

Hej Ez!

Jag fick huvudvärk igår kväll vid 18-tiden ungefär. Typiskt, tänkte jag men satte mig ned för att meditera i alla fall strax före 21. Det första jag såg var ett träd från ovan, kanske ditt träd Ez? Det var magiskt fint rosa kvällsljus där trädet stod i utkanten av en tomt omringad av öppna ängar. Jag brukar se bilder för mitt inre när jag mediterar men jag tror huvudvärken hämmade mig lite igår. På slutet såg jag också en vacker strand med runda stenar, eller snarare en landtunga med vattnen på bägge sidorna, i samma rosa kvällsljus. En riktig drömstrand att vandra på i vårkvällen skulle jag tycka. Efter 22 var jag trött och sen har jag sovit bra hela natten.

Tack Ez och kram.

Svar: Bra att du kunde meditera.. det tror jag hjälpte dig... kram :)
Esmaralda

19 💕 Zoey 💕:

skriven

God morgon Es!
Åh jag hoppas verkligen du kunde känna in mig 🙏 trots att jag tittade på Arkiv X så försökte ja tänka min siffra 94, dock så kände ja ingenting. Jag kanske försökte för mycket? 🤔 Blev så ledsen när jag inte kände något. 😢 Jag till och med nämnde healingen för Zanmi och Brianna.

Kunde du möta någon från Alltet som tillhörde mig?
Kram Zoey 💕

Svar: Man behöver inte känna av en healing för att den ska lyckas... jag kunde inte se vem från Alltet som tillhörde vem.. var och en hjälpa "sina".. det var stort och speciellt, kram :)
Esmaralda

20 eva:

skriven

mår min mor ebba bra på den andra sidan .vem mötte henne där

Svar: Hon mår bra, helt klart men några detaljer ser jag tyvärr inte, kram :)
Esmaralda

21 Dunegull:

skriven

Kan du se om min pappa tog emot? Kan detta göra susen för honom tro?
Kram och tack

Svar: Ja jag tror han tog emot, kram :)
Esmaralda

22 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Nog var det speciellt alltid ! Jag satt framför Tvn när min Zanmi gjorde sig påmind i BHn har henne där..Jag tog upp henne och hon var alldeles varm Titta på klockan och den var 21.05 Visst ja jag skulle tänka på talet då och då ! Gjorde så och vart alldeles varm över huvudet . Försökte fortsätta kika på tv men det gick inte . Jag fick snällt stänga av och bara vara och då och då tänka på talet . För mig som har så svårt att koppla av och bara vara var detta ett nytt rekord ! Det var magiskt att bara vara <3 Hörde en barnramsa från barnprogrammet Fem myror är fler än fyra elefanter troligen beroende på mitt taltänkande då och då...

Tack Esmaralda för denna magiska stund ! <3
All tur som ev kommer i min väg blir bonus <3

Kram Anki med flock

Svar: Vad härligt att du kunde av.. och visst tog du emot ! Nu håller jag tummarna för din tur.. kram :)
Esmaralda

23 MalinS :

skriven

Det kändes precis som när du håller vanlig healing, stickningar i fötterna. Ett tag såg jag konstig ljus medan jag blundade. Det va som ett ljus från en fyr. Men vet inte om det hade med healingen att göra.


Hoppas verkligen jag får lite tur 🍀 med min önskan. Börjar bli smått desperat.

Kram

Svar: Jo jag tror ljuset hade med healingen att göra, kram :)
Esmaralda

24 åsa:

skriven

Hejsan E!
Direkt kl 21.00 Började min kropp att få ryckningar som sen gick över till en enorm glädje o lugn.
Underbar känsla.Har drömt jättemkt inatt.
Tack så mkt healingen.
Kram Åsa

Svar: Så roligt att du kunde känna av, kram :)
Esmaralda

25 PiaS:

skriven

Hej Es,

Jag tyckte mig känna extra glädje och värme, och att det pirrade som fjärilar lite i magen under turhealingen🍀😊.
Den första halvtimmen tänkte jag på min siffra, sedan pratade jag i telefon och lite glömde av att tänka på siffran och turhealingen.

Ha en skön söndag!

Kram PiaS

Svar: Härligt :) kram :)
Esmaralda

26 Kristin:

skriven

Tusen takk til deg, kjære Esmaralda for alt du gjør for oss, og som vi er så heldige å nyte godt av.
Ja, dette blir veldig spennende.

Håper du hadde bra vær under eken mens seansen varte. Her regnet og regner det.
Ønsker en god dag.
KRAM!!!

Svar: Ja jag hade en underbar healingstund.. invirad i filtar visserligen :) Kram :)
Esmaralda

27 sofia:

skriven

Hej fina!

Jag hade gäster hemma och vi satt och pratade. Jag tänkte på mitt nummer ibland men jag var rätt disträ och tyvärr kände inte av healingen. Kan det vara så nu att healingen inte alls har verkat på mig? Jag brukar annars känna ganska mycket när jag får healing. Hoppas det hjälpte ändå. 🌸
Jag gillar föresten tanken att jag ingår i en blogg-familj. Kram till dig Es och till er alla i familjen ❤️

Svar: Jodå, healingen kan mycket väl ha tagit och fungerar fast du ingenting kände, kram :)
Esmaralda

28 Jossan :

skriven

Godmorgon

Jag hade verkligen önskat ahh jag hade kunnat vara med.

Jag har vaknat upp bredvid den bästa killen.
Vi kollade inspiration på hans balkong. Varannan gång säger han min och varannan säger han vår.
Kommer han snart fråga om samboskap?

Kram

29 Lotta:

skriven

Det känns som jag missade healingen eftersom jag inte kände något, men det är okej med det. Jag tänkte på min siffra lite då och då under timmen, till och med ritade den 😊. Spännande om det blir lite mer tur framöver..
Var lite blockerad eftersom jag var besviken på en fd vän som avslöjade en hemlighet och gjorde mig väldigt generad. Hur kunde han? Länge sen jag gjorde bort mig så med en reaktion. Tyckte dom andra jag var helt knasig?

Ha en fin dag 🙏
Kram L


Svar: En healing kan fungera även om man ingenting känner och det vanligaste är att man inte märker av det.. kram :)
Esmaralda

30 Dejsan:

skriven

Jag fick hjärtklappning nån minut före och hade det hela timmen. Prick kl 22 slutade det, eller ja, det blev normalt igen.

Svar: Ja, ibland kan det yttra sig rent fysiskt vid en healing... du tog emot.. kram :)
Esmaralda

31 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Känner sådan oro.
Har inte hört något från jobbet jag ska börja på i sommar och inte fått schema. Har försökt höra av mig om det men inte fått svar.

Ser något ut att inte stämma? Kommer hon ge schema och tänker att jag ska börja där? Står allt rätt till?
Kram

32 Solstjärnan:

skriven

Tack för gårdagens healing😊
Kände en slags kyla och konstig känsla i mina knän.Har svårt att beskriva känslan bättre men något"pågick" i mina knän.
Varför just där vet jag inte,kanske jag har något i mina knän...

Inte nog med att du samarbetade med våra andliga vägledare så är det intressant att även våra nära och kära dök upp😊
Es, kan du komma till minnes om vem som dök upp för mig?😊
Du skriver att vi har starkt beskydd.Det låter mer än bra, fastän jag inte i detta fall har klart på vad det innebär.

Ha en bra söndag 😊
Kram Solstjärnan ☀️

Svar: Hemskt ledsen men det var så många anhöriga som kom på besök och jag kunde inte särskilja alla och reda ut vem som tillhörde vem.. kram :)
Esmaralda

33 Mercan :

skriven

Esmaralda du såg inte tecken på covid 19 men ser du Esmaralda om jag har smittat min bror syster och mor med någon annan sjukdom genom att jag fick sigarett från mannen som bor i psykiatrin nära oss 😣 Vi alla fick huvudvärk 😩 jag har samma huvudvärk som när jag fick sigarett från honom för ett tag sedan ☹️ jag ska inte röka mer 😤 😤 😤

34 Lydia💕:

skriven

Jag kände inget men jag vet att jag har svårt att känna något vid sånt här
Men provade iallafall
Lydia💕

Svar: Man måste inte känna för att en healing ska fungera, kram :)
Esmaralda

35 Bjork:

skriven

Hej kommer de bli en lyckad 30 års kräftskiva?



Kram

36 Majvild:

skriven

Det var en oerhört stark healing som jag vill tacka för. Nu på morgonen vaknade jag av att telefonen ringde och det var pappa som inte hört av sig på tre år och som jag tänkt på mycket på. Det ser jag som att healingen direkt hjälpte mig. Kram

Svar: Härligt :) Kram
Esmaralda

37 AnnaK:

skriven

Glömde bort dom första 20 minuterna men sen tänkte jag på min siffra. Fick ett mobilnummer i huvet innehållande den siffran som snurrade i skallen.

Hoppas nån av mina var med och hoppas jag får lite tur på nåt sätt 🙂

Kram 🤗

Svar: Jag, några av de dina var helt klart med och vi har sänt starkt mot dig.. kram :)
Esmaralda

38 SolBritt:

skriven

Pappa hade alltid en rödrutig jacka som vi skojade om och tyckte han skulle kassera men det vägrade han. Han gick till andra sidan för två år sedan. Kram och tack för underbar healing

Svar: Jamen då var det helt säkert pappa som var med och deltog, kram :)
Esmaralda

39 Filifjonkan :

skriven

Jag hade själv jobbat med healing under dagen, och den vart dunderstark. Så stark att jag inte riktigt kunde vara i mig själv, utan fick ta en lång promenad för att energierna skulle lägga sig. När kvällen kom var jag jättetrött, men fokuserade på min siffra. Jag tror att healingen satte igång långt innan du började sända aktivt.
Tusen tack

Svar: Ja, healingen satte igång innan för redan vid 17 tiden kontaktade jag alla vägledare.. kram :)
Esmaralda

40 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du om jag har smittat min bror syster och mor med någon annan sjukdom 😖😕😩

41 Pia1:

skriven

Jag kände det precis som en healing, en skön kittlande känsla på huvudet som liksom släppte på spänningarna.
Underbart ❤️

Svar: Vad roligt och du kunde ta emot, kram :)
Esmaralda

42 Skytten 1:

skriven

Kände inget speciellt förutom i slutet då såg jag mina siffror snurra runt ,hoppas jag kunde ta emot och det fungerade.

Svar: Ja, jag tror du tog emot, kram :)
Esmaralda

43 Vitlilja :

skriven

Min huvudvärk släppte och hade inte heller några allergibesvär som jag brukar ha, sov gott. Försökte tänka på siffran lite då och då. Tror du att jag tog emot och var med? :)

Svar: Du tog emot och så skönt att du sov gott utan besvär, kram :)
Esmaralda

44 Månskenet:

skriven

Hej!
Tack för healingen! Som så ofta kände jag inget speciellt just då, satt o kollade tv med hunden intill. Men märkligt nog, innan, troligen medan du förberedde dej, då kände jag något, både lugn och en slags kraft... Då vi får se!
Tack och kram!

Svar: Ja jag tror du tog emot som mest strax innan, under förberedelserna så du känner helt rätt, kram :)
Esmaralda

45 Jossan :

skriven

Godmorgon

Jag hade verkligen önskat ahh jag hade kunnat vara med.

Jag har vaknat upp bredvid den bästa killen.
Vi kollade inspiration på hans balkong. Varannan gång säger han min och varannan säger han vår.
Kommer han snart fråga om samboskap?

Nu blir det snart frukost!

Kram

46 Mandarin:

skriven

Hej och tack för turhealingen Esmaralda, jag tänkte på min siffra mycket och låg bekvämt. Men kände inget under healingen. Kunde jag ta emot? Idag mår jag sämre tyvärr men kanske är nåt som vill fram?. Kram

Svar: Ja jag tror något vill ut.. så rannsaka dig själv lite och " låt det komma" kram :)
Esmaralda

47 Mercan :

skriven

Esmaralda jag har en obehagligt huvudvärk min mor har också min bror hade också en natt. Du såg inte tecken på covid 19 men ser du Esmaralda om jag har smittat min family med någon annan sjukdom för jag fick sigarett från mannen som bor i psikiatrin nära oss och jag hade samma huvudvärk när jag fick sigarett från honom för ett tag sedan ☹️ jag är så dum att jag gjorde så när det är pandemi☹️

Svar: Tyvärr ser jag ingenting kring detta, kram
Esmaralda

48 Malina:

skriven

Hej hej!!
Jag tycker att idén med turhealing var superbra pga att jag redan börjat tänka på att jag nog ofta haft tur i livet. Småtur kan man säga... men många gånger kunde det ha blivit värre så det kanske var stortur😀.
Jag har alltid haft ”otur” i kärlek, jobb och stora pengar har jag tänkt men ofta tur att lite pengar ramlat in när fattiga jag behövt det. Jag har haft tur med min bostad och mkt annat, som ofta tur med vädret⚡️☔️⛅️🌈 bl a... vilket jag ofta varit tacksam över. Så jag kände att en stor tacksamhet välde över mig under mitt tv- tittande vid healingen. En mkt god känsla, så det var värt att delta för att inte hamna i mitt ex’s gnällande igen😂
Stor kram🤗

Svar: Ja det är viktigt att se den tur man har och famna den för då bäddar man för mer kommande tur ! Du tog till dig healingen bra.. kram :)
Esmaralda

49 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Undrar om allt står rätt till med nya jobbet?
Kommer hon att höra av sig och jag börjar där?
Har inte fått schema än och börjar bli orolig..
Kram

50 Mig:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som om våran flytt blir av?

Kommer vi att hitta ett passande hyres boende till oss?
Kram

51 Erika:

skriven

Hej! Jag såg på TV samtidigt, men då och då fokuserade jag på min siffra som jag hade fått. Vid ett tillfälle så kände jag av att min pappa var närvarande. Han berättade att han snart skulle återvända till jordelivet och att vi då skulle ses igen (dock vet jag inte om det var ett önsketänkande från min sida, eller om han faktiskt sa så).

Svar: Det var ett riktigt besök du hade av din pappa, kram :)
Esmaralda

52 ML:

skriven

Så underbart att höra och kanske träffade du några av mina. Låter som att jag då också kanske har starkt beskydd. Hoppas :)

Jag kollade på Let's Dance och fixade lite med mat och tvätt. Kl 21.11 var det min starkaste stund. Pulsen ökade och det gick en stark våg genom främst mage och bröst. Fick några till sen men inte lika starka. Hoppas att jag tog emot och att turen infinner sig men det började med att jag sovit dåligt vilket jag hoppas ger med sig och drömmar om att jag tappade tänder vilket jag inte alls förstår.

Fnular lite på om min soulmate längtar efter sin kärlek och om det kommer dröja länge för honom att känna att jag är den rätte efter att vi har träffats?

Hoppas att du mår fortsatt bättre och att ditt fina hjärta slår lugnt :) Bamsekram

Svar: Drömmen handlar om någonting som du inte känner dig riktigt bekväm med, du kan inte blomma ut... så kanske det finns något som du behöver ta tag i !! Kram :)
Esmaralda

53 Mercan :

skriven

Jag tror att vi har smittats av någon sjukdom genom att jag fick sigarett från mannen som bor i psikiatrin nära oss Esmaralda 😟 du såg inte tecken på covid 19 men ser du någon annan sjukdom Esmaralda, jag har så obehagligt huvudvärk, samma som när jag fick sigarett från honom för ett tag sedan ☹️ 😕 jag har smittat min bror syster och mor, ser du något allvarlikt Esmaralda 🙁

54 Mirre:

skriven

Härlig healing tack fina Es för allt du gör💛 när klockan slog 21 så kände jag ett lyckorus och jag såg mig själv liksom gå in i min siffra. Tack☀️


Es en känslig fråga, jag är väldigt nervös över att vara intim med R.. är rädd att han inte ska tycka om min kropp? Så har inte vågat vara helt naken inför honom..
Ser du om han kommer reagera positivt eller negativt om vi väl kommer dit? Behöver jag oroa mig?

Kram☀️

Svar: Ja, helt klart så tog du emot ! Du behöver inte alls oroa dig, absolut inte... kram :)
Esmaralda

55 Yvonne gammal kund :

skriven

Hej Esmaralda!

Tack för healingen igår!

Jag har sovit så gott inatt, det gör jag alltid efter din healing!

Jag var med dig!
Jag skickade healing tbx till dig

Alla mina djur låg å sov runt mig under tiden, dom märkte säkert av healingen.

Jag såg dig på standen i stolen.
Och det haglade nummer över dig, det såg så roligt ut!

Tack så mycket!

Kram

Yvonne

Svar: Vad roligt och jag kände ju att du var med !! Det var en speciell och innerlig healing och tack för att du sände tillbaka :) Kram
Esmaralda

56 A:

skriven

Åh att jag inte sa hej till han då 😆 jag tackade honom nu i alla fall. Och den mentala skjutsen känner jag faktiskt av. Återigen mitt nuvarande jobb, när jag tänker på det så ser jag det väldigt långt bort, som i periferin. Jag vet nu hur jag vill göra.

Jag åkte till badhuset! Simmade 25 längder och sen hem igen. Folk var glada och småpratade lite när vi passerade varandra där i bassängen.

Kan inte riktigt förklara men känner mig "lättare" liksom.

Insåg i mitt tidigare inlägg att jag är mer förvånad över att jag vill börja träna igen än att det sitter en ängel i min soffa. Vad har du och denna blogg gjort med mig 🤣😁

Tack för att du gör detta möjligt.

Kram!

Svar: Ha ha ha, ja, men visst är det underbart när man bara accepterar sina änglar och tar dem till sig :) Kram :)
Esmaralda

57 Helena :

skriven

Hej Es! Tack för en fantastisk healing! Jag kände pirrande i händerna speciellt i den högra som jag höll runt Zamni. Jag såg ett starkt ljusblått sken , dovt blå blommor på marken och nedre delen av en trädstam med något vitt bredvid. Hoppas att min son kunde ta emot healingen också. Kram Helena

Svar: Ja jag tror ni både kunde ta emot, kram :)
Esmaralda

58 Birgitta:

skriven

Hej😊

Som vanligt så kände jag inte av något speciellt men jag hoppas att jag kommer att kunna skriva på bloggen om tur som slagit in.

Es på onsdag flyger vi till Göteborg ser du nått kring resan, kommer det att gå bra?

Kram Birgitta

Svar: Ja, det hoppas jag också... flygresan ser ut att gå bra... kram :)
Esmaralda

59 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Bra att få alla värden kollade :).

Anses jag vara för lättklädd om jag går med klänning på Es? Tycker jag blev lite uttittad igår...
Kram Skorpan

Svar: De som tittade tänkte inget negativt, klart du ska gå med klänning... kram :)
Esmaralda

60 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda för allt som du gör för oss 😔

61 Mandarin :

skriven

Tack för svar Esmaralda, kan det vara i form av gråt som de vill komma ut? Kunde jag ta emot healingen igår? Hjälpte den mig? Kram

62 <3:

skriven

Roligt att höra att healing blev lyckad 🍀
Lite konstigt var att A helt random under helingen började berätta om sina lyckotal och gav dem till mig 💗
Börjar det vända nu med mina känslor ?
Det känns bra igen och ett nytt lugn.
Kram


Svar: Ja jag får en positiv känsla, men det kan svaja igen, kram
Esmaralda

63 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda för allt som du gör för oss 😔♥️♥️♥️

64 Lina:

skriven

Insåg igår kväll att jag missat några inlägg. Kunde inte heller vara med igår fast det hade behövt. Fick dock en släng av tur igår när jag handlade.

Tvekan har landat inom mig igen när bakslagen är verklighet... Jag verkar inte hitta lösningen till min prövning i livet, trots att jag tycker mig försöka. Blir bara sämre läge..

Ha en fin dag allihopa 🌞 Krya på dig Es

65 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Gomiddag finaste Es🤗

Hoppas du mår bättre nu ber för dig🙏🌹

Själv brukar jag inte ge healing då jag inte själv mår bra det tar väldigt mycket energi...💖

Fråga
Jag undrade om cigarettdoften häromdan men du såg inget. Men i 2 dagar har jag haft problem med en ny otäck doft!!!! Det luktar hav/tång o urin så äckligt! Först kände jag det i badrummet så mannen spolade brunnen där(vilket han gjort bara för nån dag sen) men doften kom inte därifrån utan runtom i luften!!

När vi skulle äta middag kom den otäcka doften tillbaka o då kom det från min rollator(märkligt) mannen tvättade kassen som tillhör o rollatorn o doften försvann-men den kommer när man minst anar nåt. Jag får en konstig känsla av att nån jag känner en man har drunknat o vill komma o be om förlåtelse kan du snälla hjälpa mig för jag får inte till mig nåt mer! Eller är det en varning?

Hoppas du orkar o kan få till dig nåt Kära Es🙏❤️❤️🙏🤗🌷🦋🌷☀️🌹Kram o Kärlek

Svar: Nej varning tror jag inte det är utan jag är mer inne på din tanke kring någon som be om förlåtelse.. men vem, det ser jag inte.. kram :)
Esmaralda

66 Mig:

skriven

Hej Esmaralda.
Undrar om det ser ut som att vi kommer att få tag i ett boende som passar oss?
Tror vi kommer få börja med något hyres.
Kommer vi hitta något som passar oss och blir bra? Med uteplats?
Kram

67 SarA:

skriven

Jag kände inte av något under Healingstunden. Men idag har första turen nått mig (oss).
Vi har länge letat efter en ny utemöbel till terrassen. Har haft sådan otur tidigare då alla vi velat ha varit slutsålda och inga fler leveranser för i år.
Idag skulle sambon åka och köpa plan B, en loungegrupp som var ok men inte vad vi egentligen ville ha.
Hade en stark magkänsla att han skulle åka till butiken bredvid som är samma vi varit i tidigare men nu detta på andra sidan stan.
Mycket riktigt; där fanns ETT demoex kvar som vi kunde köpa med 10% avdrag. Så, vi fick gruppen vi ville ha från början ändå!
Det börjar bra.... väntar med spänning på mer tur i andra områden.

Tack Esmaralda för stunden igår 🙏
Nyfiken på höra om fler turfåglar.

Svar: Där ser man, turen kickade in direkt :) Nu får nu njuta av möblerna hela sommaren... kram :)
Esmaralda

68 Na:

skriven

Hej Esmaralda.
Finns ett ställe jag tänker på som hyr ut radhus. Som känns väldigt barnvänligt.
Ser något ut att bli ledigt där närmaste tiden?
Hur ser det ut för oss hittar vi något passande?
Kram

69 Jessica:

skriven

Hej Es

Är chansen stor att han kommer höra av sig snart igen?
Eller är det slut för oss?

Kram

Svar: Runt fifty fifty som det ser ut just nu.. kram
Esmaralda

70 Linda N:

skriven

Det pirrade i händer och armar vid ett par tillfällen. Jag tänkte på min siffra samtidigt som jag mumsade på tacos. Ett ben i varje värld på befriande vis.😄

Uppfattade det extra intensivt mot slutet, en stor härlig boll m energi som kom.
Och vi applåderade efteråt!!

Pinks låt "Cover me in sunshine" har snurrat i huvudet sedan igår kväll.🌞

TACK!❤

71 Mercan :

skriven

Kommer den obehaglig huvudvärk som vi har gå över Esmaralda 😭 😭 😭 eller har jag smittat min family med allvarlig sjukdom 😫😫😫

72 ML:

skriven

Det enda som jag vet att jag inte är bekväm med är min jobbsituation. Mitt liv förändrades så mycket efter misshandeln. Jag förlorade mitt jobb som jag älskade och tack vare skadan i armen så har jag begränsningar för vad jag kan göra och det gör att jag känner mig låst. Att jag inte hittar min plats och det som är rätt och det gör att jag inte kan blomma ut och vara den jag är fullt ut. Jag letar och letar men hittar ingen lösning och det gör mig ledsen och känns som att jag aldrig kommer att ta mig ur detta :/ Så kanske det drömmen handlar om?

Jag hoppas i alla fall att jag tog emot något. Jag tror att min mormor som dog två dagar innan jag föddes är med mig med kärlek och beskydd för jag "känner" henne starkt.

Sjukvårdspersonalen i mig undrar om du minns om läkarna sa något om ditt kalium värde? Det kan störa hjärtat. Kram

73 Cara:

skriven

Jag kände inte så mycket vid den bestämda tiden. Men det började faktiskt för mig DAGEN INNAN du meddelat på bloggen att det skulle bli turhealing. Jag mediterade och brukar då prata lite med "de mina" på andra sidan. Vi slutet av meditationen fick jag med mig en siffra. Va? Det har aldrig hänt tidigare. Funderade lite över varför. Jag brukar också ibland under meditationerna be "de mina" ge mig ett tecken via mina vägledningskort. Denna gång var budskapet att jag inte behöver fråga dem hela tiden eftersom jag har svaret själv. "Leta efter symboler som till exempel siffror..." Va?

Ja och så dagen efter kommer ditt meddelande på bloggen att det ska bli turhealing med siffror. Jag visste ju vilken siffra du skulle ge mig. Och det gjorde du.

Jag är SÅ tacksam för dessa meddelanden från "de mina" trots att min rationella sida har svårt att på riktigt tro på det.

Ja så nu får vi se vad siffran ska hjälpa mig med:)

74 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Jag brukar ha svårt att kunna ta emot under healing men hoppas att jag gjorde det. Försökte vara avslappnad och som vanligt, kanske jag brukar försöka slappna av ”för mycket” och ”försöka för hårt” ibland. I vilket fall så kändes det bra, kände inget speciellt direkt men mådde helt bra.

Tror du jag denna gång kunde ta emot?

Kram

75 Linda Normark:

skriven

Jag tror inte jag känner så mycket vid healing mer än en lite pirrig känsla och jag hoppas det betydde att jag kunde motta. Jag tänkte på min siffra flera gånger under timmen. Tack för igår och vilken upplevelse det varit 🥰🥰

76 Ghostwriter :

skriven

Inatt drömde jag om en person jag känt innan.

I drömmen höll vi handen, var typ på landet kanske och det var sommarkänsla. Han har varit otrogen flera gånger irl så i drömmen tyckte jag det var konstigt att han inte skulle vara det igen, jag var orolig.


Vad betyder detta?
Jag vill ändra min attityd mot kärlek för allt helvete jag gått igenom får mig tro att min soulmate kommer vara lika dan eller SÅ underbar att det skrämmer mig. Men troligen inte. Det är nu när jag är sviken som får mig ha en dålig attityd.




Fint med healingen, jag hjälpte tyvärr inte till... kram

77 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Klänning är bra, dit får man alla kilona utan att dom syns alltför bra ;). Gud den dagen jag ska klä av mig framför nån karl, springer säkert bort då ;).
Kram Skorpan

78 Månskenet:

skriven

Men ojdå, det är ju märkligt. Att jag tar emot innan. Eller hur?
Minns en gång när du ordnade storhealing, jag anmälde mej inte, men ändå kände jag ett lugn ungefär 1-2 timmar innan, tänkte att nu varvar Es ner inför att gå in i healingen! Så, tack i efterskott för alla förberedelser som du gjort hos mej 😂🙏💕

79 Laila:

skriven

Hej.

Tack för den fantastiska healingen. Kändes väldigt starkt. Hade också besök ifrån andevärlden under tiden. Hoppas att turen nu kommer!
Kram! <3

80 Arina F:

skriven

Tänkte på mina siffror av och till men kände inget speciellt.
Drack lite vin, lyssnade på musik samtidigt, kan det ha distraherat healingen?
Får se om man har någon tur ändå,

Kram



Svar: Nejdå, det har inte distraherat och man måste inte känna av för att det ska fungera.. kram :)
Esmaralda

81 K :

skriven

Saknar mitt ex mig? eller är jag lika osynlig nu som när vi var ihop...

Han var inte bra för mig men man håller ju tyvärr kvar känslorna. För det enda som var äkta var ju mina känslor.





Kram kram

82 M:

skriven

Vad tänker han om mig?
Kram

83 M:

skriven

Vad tänker han om mig?
Kram

84 Evig:

skriven

Kära Es,
Jag lade min Zanmi sidan om mig medan jag tittade på tv och tänkte på min siffra lite då och då. Märkte inget särskilt under timmen, men förstår att jag kan ha tagit del av healingen ändå. Det ska bli spännande att se om jag får lite tur framöver.
Kram Evig

85 Evig:

skriven

Kära Es,
Jag lade min Zanmi sidan om mig medan jag tittade på tv och tänkte på min siffra lite då och då. Märkte inget särskilt under timmen, men förstår att jag kan ha tagit del av healingen ändå. Det ska bli spännande att se om jag får lite tur framöver.
Kram Evig

86 Evig:

skriven

Kära Es,
Jag lade min Zanmi sidan om mig medan jag tittade på tv och tänkte på min siffra lite då och då. Märkte inget särskilt under timmen, men förstår att jag kan ha tagit del av healingen ändå. Det ska bli spännande att se om jag får lite tur framöver.
Kram Evig

Svar: Ja jag håller tummarna.. kram :)
Esmaralda

87 I:

skriven

Hej!

Hade en allmänt go känsla i kroppen! Fin energi!

Första turen kom imorse då jag vann en budgivning på tradera! :)

Svar: Härligt... grattis :)
Esmaralda

88 Citronfjäril:

skriven

Hej Esmaralda

Stor tack för healingen ❤️ Först kände jag en pirrande känsla i händerna (som jag alltid brukar). Första kvarten försökte jag meditera och tänka olika önskningar och skicka god energi till Tom och alla jag tänkte på i bloggfamiljen. Sen tittade jag på tv och började kolla lite runtomkring ifall jag skulle se mitt nummer på två siffror och till sist såg jag det på en avriven lapp på soffbordet. Jag kände inget speciellt när jag kollade på tv men tänkte på siffran då och då.

Sov bra inatt, men i förmiddags bråkade jag och mannen om en gammal struntsak och jag riktigt kände hur hela kroppen tömdes på energi. Jag som skulle få så mycket gjort idag, men har inte orkat ta tag i någonting. Men det går kanske neråt först, för att turen ska kunna vända uppåt. Nu ska jag försöka påverka måendet och aktivera mig lite.

Kram:)

89 Naturvän:

skriven

Hej!

Ja blev en härlig dag här med sol i värme. Löpning och Kina mat på altanen. Till dig skorpan. Är övertygad du är fin i klänning! Kvinnligt i snyggt! Bär ju helst själv klänning i kjol. Liksom mer mig....

Kram

90 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Tack raraste Es för svar idag o häromdagen förlåt glömde skriva då🙏🌹

Kan du se om det är en äldre kvinna som precis gått bort eller en man i 40-årsåldern båda har en del att be om förlåtelse för! Vet dock inte om 40-åringen är vid liv.

Kramisar i massor med Kärlek 🤗❤️❤️🌹🙏

91 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Tack raraste Es för svar idag o häromdagen förlåt glömde skriva då🙏🌹

Kan du se om det är en äldre kvinna som precis gått bort eller en man i 40-årsåldern båda har en del att be om förlåtelse för! Vet dock inte om 40-åringen är vid liv.

Kramisar i massor med Kärlek 🤗❤️❤️🌹🙏

När jag skrev till dig nyss gick det inte att skicka?????

92 F:

skriven

Missade tur healingen och hoppas att ni som fick den kommer ge mycket tur till er, undrar om du kommer igen ???

Svar: Ja, så småningom kommer vi upprepa detta.. kram :)
Esmaralda

93 Jen:

skriven

Jag har ofta svårt att varva ner och sitta still. Så igår satte jag på musik, tände ljus och fokuserade på min siffra. Som fram jag fick var så rätt och kändes verkligen som ”min”. Tankarna försvann iväg lätt och jag fann mig stunder av både lugn och förtvivlan. När tårarna torkat och jag återvände till min siffra kom istället en rastlöshet. När jag sedan gick och lade mig sov jag tungt i 16 (!!!) timmar. Så någonting hände onekligen inom mig igår kväll.
Tack för att jag fick vara med!

Svar: Ja, något händer absolut, kram :)
Esmaralda

94 F:

skriven

Missade tur healingen och hoppas att ni som fick den kommer ge mycket tur till er, undrar om du kommer igen ???

95 Boudica:

skriven

Intressant att läsa idag,
senare gjorde jag en egen healing, på en jag känner men ingen större kontakt med.
(Ber dennes högre jag om lov innan, och att personen inte ska få mer än de kan hantera.)
Får till mig att healing är något jag borde göra, så övar lite smått för mig själv.
Men igår var lite ovanlig, kändes så starkt, fick till mig så mycket tung energi runt personens hjärta, behövde själv stanna upp flera gånger för att fylla på mig själv med energi.
Och strax efteråt fick jag rejäl mensvärk, men det kanske har mer med att jag vräkt i mig mer socker än vad jag tål, efter att min före detta kollega som jag räknade som vän vände mig ryggen till. men timingen var så märklig.

Nyfiken, kan du se vad som hände, får du till dig något? Har jag förlöst något hos personen?

Ja nu tycker jag att jag låter konstig igen, förlåt! men vem annars ska jag fråga ;)

KRAM!

96 Lotta S:

skriven

Har fått första vaccinsprutan, känns bra!

Skönt att höra att du mår bättre igen, Es! Du meddelar säkert om det sker förändringar vad gäller Tom.

Då man pratar med sin Zanmi, kan man göra det tyst inne i sitt eget huvud?

97 Lotta S:

skriven

Har fått första vaccinsprutan, känns bra!

Skönt att höra att du mår bättre igen, Es! Du meddelar säkert om det sker förändringar vad gäller Tom.

Då man pratar med sin Zanmi, kan man göra det tyst inne i sitt eget huvud?

98 Lotta S:

skriven

Har fått första vaccinsprutan, känns bra!

Skönt att höra att du mår bättre igen, Es! Du meddelar säkert om det sker förändringar vad gäller Tom.

Då man pratar med sin Zanmi, kan man göra det tyst inne i sitt eget huvud?

99 Blanche:

skriven

Har J haft i tankarna att höra av sig, kommer han att göra det, eller väntar jag förgäves?

100 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Jag låg och försökte tänka på numret. Var dock väldigt trött och dåsade till då och då och det poppade hela tiden upp ett annat nummer i huvudet. Vad kan det ha betytt? Bara trötthet kanske.
Somnade tyvärr rätt snart efter det.
Kram!

101 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Jag låg och försökte tänka på numret. Var dock väldigt trött och dåsade till då och då och det poppade hela tiden upp ett annat nummer i huvudet. Vad kan det ha betytt? Bara trötthet kanske.
Somnade tyvärr rätt snart efter det.
Kram!

102 Mandarin:

skriven

Hej igen Esmaralda, kommer jag att må bättre nu? Kunde jag ta emot healingen? Kram och tack <3

103 Silvertassen:

skriven

Kära Es!
Kan du se om de är ångest som gör att jag känner som jag gör i halsen? Kommer det försvinna snart? Snälla! Hoppas verkligen på svar! 🙏🙏🙏 Kram ❤️

104 Silvertassen:

skriven

Kära Es!
Kan du se om de är ångest som gör att jag känner som jag gör i halsen? Kommer det försvinna snart? Snälla! Hoppas verkligen på svar! 🙏🙏🙏 Kram ❤️

105 Silvertassen:

skriven

Kära Es!
Kan du se om de är ångest som gör att jag känner som jag gör i halsen? Kommer det försvinna snart? Snälla! Hoppas verkligen på svar! 🙏🙏🙏 Kram ❤️

106 Silvertassen:

skriven

Kära Es!
Kan du se om de är ångest som gör att jag känner som jag gör i halsen? Kommer det försvinna snart? Snälla! Hoppas verkligen på svar! 🙏🙏🙏 Kram ❤️

107 Mimi:

skriven

Hej!

Jag kände mig jättekonstig i kroppen efter healingen när gått och lagt mig. Låg och undrade om jag kanske var på väg att bli sjuk. Under healingen kände jag ingenting men hoppas att jag tog emot ändå.

Kram

108 Mimi:

skriven

Hej!

Jag kände mig jättekonstig i kroppen efter healingen när gått och lagt mig. Låg och undrade om jag kanske var på väg att bli sjuk. Under healingen kände jag ingenting men hoppas att jag tog emot ändå.

Kram

109 Mercan :

skriven

Esmaralda känner du någonting har jag smittats och smittat med ihållande sjukdom min family för jag fick sigarett från mannen som bor i psikiatrin nära oss 😣 kommer vi bli sjuka igen av detta huvudvärk 😥😥😥

110 C:

skriven

Godkväll 🍷
Jag satt i bilen vid healingens klockslag, och såg för mitt inre öga att vägen jag körde på blev till guld, upplyst. Nynnade på healingmusik som lyssnades på via Spotify, satt och smålog mestadels. Kunde inte riktigt bestämma mig för vad jag önskade tur i så det blev en blandad kompott av önskningar ❤️
Tack för igår, Ezmaralda!

111 Mikael:

skriven

Temperaturen stiger i Mellanöstern

https://youtu.be/5j1AHNedrXo


SurErdogan kallar muslimska länder att samla sig mot Israel de är väl för fega för att anfalla Israel själva, Indien har varnat för Turkiet

https://youtu.be/1nWoHW9daqc

Det kan bli en VARM semester för Es därnere :)

Yngwie har släppt ett nytt album med änglar,
helt gratis :)

https://youtu.be/pM1vo4tw9SU

Kram
Mikael

112 Agnes:

skriven

För egen del så var "det som vanligt" gällande healing...inte ett jota.
Plockade fram Zamni, som jag bär i en lädersnodd runt halsen, o hon var kall.
Siffran jag fick, hade jag skrivit på en lapp o tänkte även på den under timmen det gällde. Kändes ingenting där heller.

Får väl se vad som sker.

Det enda som hände, var väl att när kollegan kom i morse så var hon negativ som attan. Lite jobbigt med all den negativitet kollegan sprider runt sig. Fick även veta att jag "ska" tala om saker för henne...suck.
Hon kanske inte gillar mig som nu försöker att vara glad? Ska plockas ner på jorden? Kan inte mer än beklaga kollegans behov av intriger för att må bra...

Känns taggad på det möte som vi ska ha med chefen i veckan om arbetssituationen som nu uppstått på en dryg månad. Är nog jag som är problemet, antar jag. Sagt med en skopa ironi...

Hoppas ändå att turen finns med mig, haha, o intalar mig att jag är en lyckosam jävel oavsett!

Krya på dig, Es, tack för ditt engagemang o stora kramen alla i Bloggfamiljen!

Trevlig kväll!

113 Dahlia:

skriven

Upptäckte för sent igår att det var healing, så missade tyvärr!

Har ett tag nu funderat på, och undrar lite av nyfikenhet, är det något mer mellan exet och hans inneboende kompis (av samma kön)? Eller önskar han det? För ibland har han pratat om honom på ett sätt som väcker den känslan!
Bara nyfiken!

Tack :)

114 Dahlia:

skriven

Upptäckte för sent igår att det var healing, så missade tyvärr!

Har ett tag nu funderat på, och undrar lite av nyfikenhet, är det något mer mellan exet och hans inneboende kompis (av samma kön)? Eller önskar han det? För ibland har han pratat om honom på ett sätt som väcker den känslan!
Bara nyfiken!

Tack :)

115 Mercan :

skriven

Ser du Esmaralda om jag har smittat min bror syster och mor med någon allvarlig sjukdom 😫 😫 😫 kommer vi att drabbas av det i framtiden 😖😖😖

116 Dahlia:

skriven

Upptäckte för sent igår att det var healing, så missade tyvärr!

Har ett tag nu funderat på, och undrar lite av nyfikenhet, är det något mer mellan exet och hans inneboende kompis (av samma kön)? Eller önskar han det? För ibland har han pratat om honom på ett sätt som väcker den känslan!
Bara nyfiken!

Tack :)

117 Mercan :

skriven

Ser du Esmaralda om jag har smittat min bror syster och mor med någon allvarlig sjukdom 😫 😫 😫 kommer vi att drabbas av det i framtiden 😖😖😖

118 Dahlia:

skriven

Tog mig minst 3 gånger innan jag lyckades skicka, problem med blogg.se?
Förlåt om det blev fler poster!

119 Dahlia:

skriven

Tog mig minst 3 gånger innan jag lyckades skicka, problem med blogg.se?
Förlåt om det blev fler poster!
Och igen....

120 Mercan :

skriven

Ser du Esmaralda om jag har smittat min bror syster och mor med någon allvarlig sjukdom 😫 😫 😫 kommer vi att drabbas av det i framtiden 😖😖😖eller ska jag inte oroa mig Esmaralda

121 ML:

skriven

Läser hur många mått bra efter healingen och det är ju hur kul som helst! För mig blev det dock tvärtom. Varit gråtmild hela dagen så vete sjutton vad som hände där :)
Kram

122 Dahlia:

skriven

Tog mig minst 3 gånger innan jag lyckades skicka, problem med blogg.se?
Förlåt om det blev fler poster!
Och igen....
å igen...

123 ML:

skriven

Läser hur många mått bra efter healingen och det är ju hur kul som helst! För mig blev det dock tvärtom. Varit gråtmild hela dagen så vete sjutton vad som hände där :)
Kram

124 ML:

skriven

Läser hur många blev glada mm av healingen och det är ju hur kul som helst! För mig blev det precis tvärtom. Varit gråtmild hela dagen så vete sjutton vad som hände där :) Kram

125 M:

skriven

Läser hur många blev glada mm av healingen och det är ju hur kul som helst! För mig blev det precis tvärtom. Varit gråtmild hela dagen så vete sjutton vad som hände där :) Kram

126 Skorpan:

skriven

Naturvän, tack :)!
Ska försöka hitta kvinnan i mig själv, kanske det är klänningarna som gör det!?
Kram Skorpan

127 <3:

skriven

Hej esmeralda jag drömde att det hade kommit tillbaka, ser du mig börja använda krämen igen?

128 Kvinnan :

skriven

Fattar inte vad det är med min man , han beteer sig så jäkla märkligt , letar efter fel på mig och grinar så in i helvete, vet inte hur mycket till jag orkar faktiskt !

129 Kvinnan :

skriven

Fattar inte vad det är med min man , han beteer sig så jäkla märkligt , letar efter fel på mig och grinar så in i helvete, vet inte hur mycket till jag orkar faktiskt !

130 Dunegull:

skriven

Kan du se om min pappa tog emot? Kan detta göra susen för honom tro?
Kram och tack

Svar: Han tog emot och jag hoppas det ska hjälpa, kram :)
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: