Djävulen och hans anhang......

OM man tror på en övernaturlig varelse som Gud, då kan man väl lika gärna tro på  andra övernaturliga varelser ? Som demoner ?

Demoner är enligt bibeln ”änglar som syndade”, alltså andevarelser som gjorde uppror mot Gud. Den första ängeln som gjorde sig själv till en demon var ju Satan Djävulen, som Bibeln kallar ”demonernas härskare”

Jag tror inte bara det finns gott

I universum finns både ont och gott.

När jag ser de grå så ser jag  demoner, skulle man kunna säga.

Men det är inte ofta jag möter dem och de lever mer eller mindre vanliga liv i vanliga människokroppar och vi är bara ett fåtal som kan se deras silvriga flytande ögon. För alla andra är det bara en vanlig person och säkert en vänlig och bra person också, för det mesta.

Får en känsla att de iakttar och kanske väntar  på något.

Vad som är värre än demoner är ju kriminella psykopater och av dessa finns det fler.

De är inte besatta av en ond ande.. utan de har en störning i sin personlighet.

Det är dom vi ska se upp för.

Jag har ju varit aktiv inom det andliga i hur många år som helst.. i snart 50 år.

Och jag har varit med om att driva bort onda andar och jag har sett ett par demoner i vitögat – men detta har hänt väldigt sällan.

 

Jag har varit instängd i en liten lägenhet mitt på ljusan dagen, för här behövs inget mörker och inga stearinljus..och jag har hittat de rätta orden för att vända mig direkt till demonen.

Först blev hen nog lite chockad för de flesta brukar ju lägga benen på ryggen och fly kvickt som attan.

  Jag har sett manifestationer som skulle förvåna er.

Handlar det om  om horn och svans, huggtänder eller röda ögon? …  inte alls.

En gång manifesterades en kvinna i 60 års åldern, liten och tanig  och med pipig röst. En annan gång  var det en ung man i 30 års ålder som var välfriserad och såg riktigt trevlig ut.

 

 

Vi samtalade. Något annat ord för det finns inte.

Jag menar, jag åbäkade inte mig och petade på demonen med kors och jag  läste inga religiösa ramsor… och sånt tycker bara demonerna är lite kul.

Vi hade en pratstund.

De anser att de har rätt att vistas i universum och ibland här på jorden – de anser att religionerna förstört  för dem – de anser att Gud inte är ett dugg bättre än dem.

De jag har talat med säger att det finns olika demoner.. det finns de resonabla och de är flest i antal med utan egentlig makt och så finns det demoner som i stort sett alltid är arga och uppretade och som älskar att skrämmas och ställa till med problem

Är de farliga ?

Som regel är de inte det.

Ja menar, de flesta av oss märker ju aldrig ens av dem

Det finns andra onda makter.. somliga gömmer sig i gamla saker och gamla möbler för att få in en fot i någons hem.. men det grejar man ju lätt genom att göra en enkel rening.

Det finns människor som blivit allvarligt skrämda  och som har mött en demon som ser ut precis som de beskrivs i serietidningar…   men det är ju inte så de ser ut utan det är bara så de kan låta oss se dem.. att vi ser det vi förväntar oss att se

De har en hel del trick för sig.

I de fall jag fördrivit demoner har jag gjort det genom lugna och sansade samtal.

 

 Vad ni andra för erfarenheter ?

Kram & Kärlek

P.s. I går kväll slutade Blogg.se att fungera och jag kunde inte besvara några frågor efter kl 17 !!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

1 Misstjejen:

skriven

Hej

Inatt drömmar jag om B och jag leta efter henne så vi möter i parkering bilar då jag fråga henne om vi ska ses på helgen och prata mer på eftermiddag.

Då jag fråga henne att pengar är inte så viktigt?

Hon svaret "nej, äsch"

Och vi kramar så pressar tills kärlek ska känna

Ska hon var såna i verkligheten mot mig?

Pengar är inte så viktigt och jag önskar mig att hon tänker så... men gör hon inte väl?

Ha det bra

2 Misstjejen:

skriven

Hej

När vill J han prata med mig? Ska jag radera den användnamn eller ska jag behålla det i onödigt?

Ha det bra

Svar: Du ska nog inte ha så mycket hopp när det gäller J, kram :)
Esmaralda

3 Jossan :

skriven

Godmorgon.. Inatt drömde jag igen att jag klarade min tenta... att vakna upp och fortfarande inte har gjort det får mig att må si sådär..

T ber mig om typ råd om hans balkong. Kan det vara för att han vill att vi ska bli sambos? Kommer det hända snart?

Han är så märklig nu men han är så stressad. Men han gör ändå allt för mig när jag är där..

Han är världens finaste

Kram

4 Lenafena:

skriven

Det här har jag grunnat på! Ett hemskt minne! När min fd man och jag pratade om skilsmässa-ja servar ju han som ville skiljas inte jag så såg vi båda en mörk gestalt mellan oss som hånskrattade. Jag upplevde att min fd blev som besatt med just sådana ögon-silvriga som du beskriver. Och det är inte efterhandskonstruktion för det hände verkligen. Vad var det egentligen som hände Ez? Det var också en kyla i rummet....var min fd en sv de grå? Han är ju död... den nya han drog iväg med var rent ond Var det hennes ande som hånskrattade? Eller VAD var det?

Svar: Jag tror inte din man var en av de grå men det fanns någonting runt honom som påverkade, kram :)
Esmaralda

5 Vitlilja :

skriven

Skulle du kunna skriva om psykopater/sociopater och liknande störningar, narcissistisk (grandios och dold typ) och antisocial personlighetsstörning? Hur dessa skiljer sig till exempel :) kanske något att göra i flera delar.

Svar: Det ska jag lägga på minnet, kram :)
Esmaralda

6 naturvän:

skriven

Godmorgon!

Vad jag vet har jag inte råkat på ngn kriminill psykopat eller demon, ev en av de grå på långt håll men jag är osäker....

Mannen hade i alla fall en otäck utstrålning, otäcka ögon och fast jag befann mig långt ut i vattnet och han bara gick förbi på gångvägen vid stranden kände jag av hans närhet. En mkt obehaglig känsla, men tveksam om det var en av de grå....

I alla fall är jag noga att göra mig av med saker o prylar som ej känns bra. Allt för att få så rena energier som möjligt.

Onda människor har man ju allt träffat på, finns för många av dem, avstånd bara om möjligt.

Men undrar om det här när du drivit ut demoner, har personerna önskat sig en andeutdrivning, de har alltså känt att ngt är fel? Har de mått bra efteråt?

Kram

Svar: Ja, kan man som du öppna upp och känna in, då besparar man sig själv mycket problem, kram :)
Esmaralda

7 <3:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda, hoppas att bloggen kommer fungera idag.
Såg en dröm lgn idag. Dyr 3.4 miljoner.
Hyran skulle passa mig. Antar att jag kanske bara får drömma om den ?
Eller försöka fighta för den 💪ser du någon flytt för mig snart ?
Kommer jag flytta ensam eller ihop med någon ?
Min lgn behöver rustas och kök bytas ut. Kvävd känsla igår. Den är egentligen jättefin. Bott här länge nu.
Kram

Svar: Jag ser ju att det kommer en flytt men inte riktigt när.. kram :)
Esmaralda

8 Maria:

skriven

jag har kollat mycket av amerikanska "A Haunting" på youtube... Tycker det är så spännande :) det har varit mycket demoner där. Kan tänka mig att de miljoner indianer som slaktades av Columbus harang satte besvärjelser över marken. Ed och Lorraine Warren var ju ett par som höll på med sådant, men jag håller med dig, det är lite binärt som de håller på med sitt bibel-prat att utrota ondska. Kram!!!

9 Skrållann:

skriven

Hej!
Demoner gillas inte och allra helst inte de grå.
Kände en stor gnutta tur igår. Vi har länge pratat om hund, en jakthund/familjehund och igår dök det upp precis en sådan vi tänkt, dessutom på nära håll. Jag kontakta ägaren och senare på kvällen fick jag svar att vi var välkomna att komma och titta kommande helg. Inget är ju självklart bestämt men vi ska se om det känns bra när vi träffar valp och ägare. Vad känner du? Kan det bli bra och passa oss?

Kram❤️

Svar: Ni får helt enkelt känna in, det kan mycket väl vara en hund som passar er, kram :)
Esmaralda

10 Blanche:

skriven

Hoppas det fungerar bättre idag!
Har J tänkt på, och kommer han höra av sig? Eller väntar jag förgäves?

Svar: För varje dag som går minskar ju chansen... men än finns det hopp, kram :)
Esmaralda

11 Skorpan:

skriven

Inga erfarenheter av demoner varken från det verkliga livet eller från filmer. Kan man verkligen vara "besatt" av en demon? Det låter som nåt som händer i filmer, filmer som jag inte tittar på men iaf ;). O glad är jag som slipper se demoner o annan ondska, kanske fått tillräckligt av den varan i tidigare liv...

En dålig natt, som det brukar vara mellan söndag o måndag o ingen glad prick stötte jag på heller ;). Märkligt hur fort jag kan bli beroende av nån... Ser du om det blir en helt vanlig vecka Es eller kan nåt upplyftande tänkas hända?

Halva maj har vi redan bakom oss, shit så fort tiden går. Jag hoppas jag har flingen att tillbringa sommaren med, kan det bli så, vad tror du Es? Är han nära, flingen alltså?

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Nej, besatt som man blir på film tror jag inte man kan bli och tur är väl det :) Jag ser inte hur nära flingen är men hoppas att det ska vara nära... kram :)
Esmaralda

12 Kristin:

skriven

Jeg har ingen bevisste erfaringer med demoner, men jeg har en sjelden gang møtt mennesker som har gitt meg en ekkel følelse, og da har jeg vendt meg om og gått.
Ikke noe hyggelig uansett.
Ønsker en riktig fin dag.
KRAM!!!

Svar: Ja, det räcker bra om man själv känner in och lyder sin intuition... kram :)
Esmaralda

13 2021:

skriven

Är placerad på en plats där det låter väldigt skrämmande att vara på. Skulle gärna vilja jobba där inom framtiden men är inte riktigt modig för det än.

Ser du mig inom det området iallafall?

Kram

14 Huldamaräng:

skriven

Gomorron!
Tidigare bodde jag i ett annat hus, med rara energier. Det var en mjuk, skön känsla att bo där. Mycket kärlek på något vis och platsen var omhuldande. Efter en destruktiv relation ändrades detta. En klibbig känsla infann sig, det hördes röster från skogen och det hände flertalet gånger att någon liksom krafsade mig på axeln. Det var inget trevligt besök. .. och det var inte bara jag som kände det. Vänner ville inte längre komma på besök efter mörkret fallit. Jag vet inte vad det var och inte heller var det kom ifrån men jag flyttade! Vad kan det ha varit????

15 Carina ST:

skriven

För många år sedan var en vän till mig tillsammans med och gifte sig med en man som jag alltid kände ett obehag runt. Han betedde sig vänligt och kärleksfullt men ögonen var som kalla fiskar. Jag har funderat över om han var en av de grå? Han hade silvergrå ögon och jag upplevde just ett obehag varje gång vi träffades. Deras äktenskap tog slut och min vän mådde fruktansvärt dåligt, blev inlagd på psyk.

Annars har jag nog inte mött någon som känts så obehaglig.

Däremot har jag tyvärr stiftat bekantskaper med några narcissister och de är minst sagt obehagliga de också. Där kom jag nog undan av ren tur när de hade hittat andra att fokusera på. Det värsta med dem är att man inte alltid förstår det förrän man är djupt inne.

Kram, Carina ST

16 Maria:

skriven

Godmorgon 🤗 ❤️
Har fått kontakt med en man på den dating sida och vi har träffats några gånger.
Nu har han föreslagit att vi ska ha ett vänskaps förhållande fast med ”förmåner” 😏.
Är lite kluven kommer jag att klara av att ha ett förhållande utan känslor?
Snälla hjälp mej ska jag släppa mina hämningar och bara ha lite roligt och se vad som händer eller???
Önskar dej en fin dag ❤️

17 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Jag hoppas på att han finns några våningar ner, flingen ;). Seeing is believing...
Inte ens kaffe piggar upp, ojdå, en tung dag idag då, kanske.
Kram Skorpan

18 Lilla jag :

skriven

God morgon Es,

En natt vaknade jag av något fruktansvärt. Det var det värsta jag skådat. Vad jag fått förklarat för mig en "djävul" som finns i Sydamerika. Den skrämde skiten ur mig rent ut sagt och jag var länge rädd att se den igen. Vad ville den mig? Trodde min sista tid var kommen då den vände och gick ut ur sovrummet och försvann.
Påtal om det du skrivit innan att vi behöver uppleva vissa saker för att lära oss. Nu har jag kommit till den punkten att jag lärt mig och ska göra skillnad/ändra om vi får denna sista chansen till räddning/förändring. Kommer det gå vägen? Hoppas så mycket att det går vägen och får en chans till och med det kämpa och uppnå det jag vill.

Kram!

Svar: Ja, du får en chans till, absolut, kram :)
Esmaralda

19 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Demoner i verkliga livet har jag klarat mig ifrån
Såg Exosisten som tonåring och den var svår att komma över så därav bristen på demonfilmer efter den. .Däremot överjävliga människor dom har man mött...Hur jag än krumbuktat mig har de överjävliga elaka alltid gått ur ev "strid" med vinst Sådana människor ska man bara hålla sig ifrån om man kan..

Appropå andevärlden har jag fler än en guid/vägledare ? Har sagts att jag har en kvinnlig men jag känner mer det som en manlig ?

Hoppas du mår ok nu Es <3 Ta hand om dig .
Ny vecka nya möjligheter !

Kram Anki med flock

Svar: Jodå, man minns Exorcisten :) Du har mes troligt en manlig och en kvinnlig.. men jag kan inte så djupt just här utan det behövs en seans för att jag ska vara säker... kram :)
Esmaralda

20 Rocker:

skriven

Riktigt intressant tema idag!

Jo du Es, hennes känsla? Tänker hon något på mig idag tro?

KRAM
💓

21 Misstjejen:

skriven

Hej

Tänker fråga om att demon. Jag undrar om jag har det inom mig själv för jag äter något att gör mig må bättre. Eller det är medfödda? Men hur kunde jag står mot det och inte låta det övervinna mig

Ha det bra


Svar: Du har ingen demon i dig och det är jag säker på, kram :)
Esmaralda

22 Jossan :

skriven

Godmorgon.. Inatt drömde jag igen att jag klarade min tenta... att vakna upp och fortfarande inte har gjort det får mig att må si sådär..

T ber mig om typ råd om hans balkong. Kan det vara för att han vill att vi ska bli sambos? Kommer det hända snart?

Han är så märklig nu men han är så stressad. Men han gör ändå allt för mig när jag är där..

Han är världens finaste

Kram

23 Maria:

skriven

Nu äntligen efter år av längtan kom vår nya bostad till oss, en stor gård på skånska slätten! Jag har ju frågat dig många gånger när huset kommer och nu kom det alltså, en skånegård! Stort, fint och med en känsla av frihet. Hoppas vi kommer trivas där och att det blir bra! Tack för dina tidigare svar till mig. Kram Maria

Svar: Oh så roligt, jag får gratulera !!!! Kram :)
Esmaralda

24 MH:

skriven

Hej!
Elaka och onda människor har man stött på men inga demoner vad jag vet.

Blir jobbet i sommar bra?och blir det en bra sommar?

25 Sessan:

skriven

Kan jag våga hoppas att det blir äldsta barnet med sambo som flyttar till vårt lilla hus?

26 F:

skriven

Känner mig så förvirrad just nu , jag har försökt att ta en dag taget o försöka göra det bästa av det , men antingen så är mannen irriterad eller dottern , vad är det för energier ?? Jag vill ha glädje och kärlek i mitt liv 💕 kan du se om det kommer bli bättre ? Kramen

27 F:

skriven

Känner mig så förvirrad just nu , jag har försökt att ta en dag taget o försöka göra det bästa av det , men antingen så är mannen irriterad eller dottern , vad är det för energier ?? Jag vill ha glädje och kärlek i mitt liv 💕 kan du se om det kommer bli bättre ? Kramen

Svar: Ja, försök ha eget fokus och boosta dina egna goda energier, låt dig inte dras med i negativitet, kram :)
Esmaralda

28 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du om jag har smittat min bror syster och mor med någon allvarlig sjukdom 😫 😫 😫 kommer vi att drabbas av det igen i framtiden 😞😞😞Ser du om jag har smittats Esmaralda, för jag fick sigarett från mannen som bor i psikiatrin nära oss 😣 😣 😣

29 Dalkulla:

skriven

Jag vet att det finns ont i universum. Har själv blivit utsatt för det onda, inte det värsta tänkbara men ändå, så det räckte och blev över. Vaknade en natt av en reell snäll, trodde det var min katt som välte ner en kruka i fönstret, jag lät det var till morgonen. Jisses vad jag fick se, saker och ting låg på mattan nedanför, spegeln som är tyngre hade flyttats, en spegel som står lutad mot väggen, lampan åkte i golvet det var den smällen jag vaknade av.

För ca en vecka sedan small det igen då utmed på sängbordet i lite större modell, alltså med mer saker på, där ryktes duken undan och allt for i golvet med glasbitar över hela mattan. Min katt låg precis intill på en kudde, henne såg jag inte mer den natten.

Orsak till det här är att jag inte accepterar deras sätt gentemot oss levande på jorden. Det är själar som inte blivit sedda eller att någon tog någon större notis om dom när de levde på jorden. Det är vad jag tror och fler med mig.

Tänker inte ger efter för deras framfart. Jodå jag har konverserat med dom t.o.f, som du förstår har jag hunnit långt i min medialitet. Jag vet vad de är i stånd till. De kan också förstöra en människas liv utan dess like. Det finns inte bara det goda i universum, där finns mer än någon kan ana av mindre bra art!

Kram

30 <3:

skriven

Tack för svar kära Esmeralda.
Lgn jag tänker på just nu.
Kommer den stora i pris tror du eller siktade de högt från början ?
Kram

31 <3:

skriven

Läskigt att läsa sånt ändå!
Esmeralda, ser du mig behöva gå på behandling igen? Drömde att jag behövde.

32 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Jag bor i Finland men är svenskspråkig. Jag har mest använt finska på jobbet men drömmer om att kunna hitta ett arbete där jag får jobba på mitt modersmål, svenska. Ser du om mitt nästa jobb blir på svenska (eller engelska?)? Jobbigt med finskan kan jag tycka, inte samma sak att inte få jobba på sitt modersmål.

Kram

33 <3:

skriven

Hej regn och rusk idag ☔kommer det lösa sig positivt för mig med DHL ?
🤔
Kram

34 smulan:

skriven

Tankarna går om att jag ska be om omplaceringen, för att lätta arbetsbördan lite har rätt mycket ansvar.
Blir det bra i så fall?

35 Pia1:

skriven

Som tonåring träffade jag regelbundet på en fuling till ande som ville skrämmas, men det var min väninna som drog på sig den så jag mötte den aldrig ensam tack och lov.

Igår kom en liten fågel och satt länge vid mina fötter och pickade på en blomma, den åt inte utan rörde bara omkring den.
Tittade hela tiden på mig med ögon som ville säga något - men vad?
❤️

Svar: Fågeln kom med en hälsning om kärlek och omtanke från Alltet, kram :)
Esmaralda

36 C:

skriven

Hej ☕☕☕
Lustigt nog med anledning av dagens inlägg, jag vaknade av ofrivilligt grubblande kl. 4 imorse. Grubblade på mitt förflutna och människor (varför de var tvungna att grävas upp i mitt minne...) som har varit rent utav dumma. Utnyttjande, sociopater, egenkär, inbördesbeundrande grupper. De är jag mest rädda för att möta igen. De är som demoners anhängare. Och är man svag (som jag var då) så blir man lätt en måltavla.
Just nu är jag mitt i en utrensning, möta mina rädslor, gentemot att upplysa om personalhälsa och arbetets skyldigheter och ansvar de har. DET är en mycket läskig period jag har framför mig att bemöta. Med mig som försöksdjur.
Kram till er

Svar: Och det här klarar dig, riktigt bra dessutom !! Kram :)
Esmaralda

37 SOL:

skriven

Hei og god formiddag :-) I dag har jeg endelig aktivert min mors zanmi og så har jeg satt den fast med en tape på sengestolpen, tror du det går bra og at den trives med å henge fast der?

Svar: Ja, det är ett bra ställe, Zanmi trivs storartat, kram :)
Esmaralda

38 ML:

skriven

Ja det gick knappt att få iväg inlägg igår och såg att mitt kom i flera exemplar. Jag var gråtmild efter healingen och är det bara jag som mår sämre först? De flesta blir ju så glada mm. Släpper denna lilla dipp snart?

Ha en bra start på veckan! Kram

Svar: Det är vanligt att man blir lite off till en början efter en healing och sedan vänder det ! Din dipp släpper, kram :)
Esmaralda

39 Lotta:

skriven

Jag har ingen erfarenhet av demoner på det sättet men däremot människor som haft en ondska som jag inte trodde existerade. Att alla är snälla innerst inne är ju en myt. Att det finns gott och ont överallt känns realistiskt, tycker jag. Jag har en person i min omgivning som har en personlighetsstörning (NPD). Råkade falla i fällan igen och bli manipulerad och råkade illa ut kan man säga. Jag undrar om det som hände och blev utfallet kommer skada mid i förlängningen. Tänker på skvaller och lögner? Kommer personen som betyder mycket för mig fortsätta gilla mig?

Kram L

40 Solveig Margaretha:

skriven

Hei!

Kommer kjærligheten til meg, og får jeg den mannen jeg elsker av hele mitt hjerte?

Hilsen
Sol

41 Dahlia:

skriven

Hade svårt att posta igår, så kanske djävulen som tog över blogg.se? 😂
Så jag försöker igen!

Es jag har ett tag nu funderat på om det är så att det är något mer mellan exet och hans inneboende vän som är av samma kön. Eller om önskan har funnits där. Det har nästan låtit som det när han pratat om honom!
Bara nyfiken! Mycket nyfiken om min misstanke stämmer!

Tack!

Svar: Ha ha ha, ja vem vet vad som hände igår :) Det kan vara något mer.. men jag ser ingenting exakt, kram :)
Esmaralda

42 Sus:

skriven

Hej
Ok....
Om jag söker jobbet får jag det....
Sus

43 Jennifer:

skriven

Hej fina Esmaralda. Demoner vet jag inte så mycket om, men vet att de ”finns” inom många kulturer, tex i Marocko. Har alltid tänkt att det onda och det goda är inom människan, och att det är människor som kan vara onda. Helvetet är här på jorden, liksom.

Fina Esmaralda, nu behöver jag tur mer än någonsin - fick besked att beslutet om rätt till praktik kommer att dras in om jag snart inte hittar något. Känner press och stress över det, ser du om det ordnar sig? Annars vet jag inte vad jag ska ta mig till?
Kram,
Jennifer

44 Mikael:

skriven

Inte upplevt något dylikt mer än typ såhär

https://youtu.be/z7_pVrIshxA

Är så de låter på riktigt, youtube borde censurera finnar, småbarn kan ju bli rädda och resten av världen tror att satan och allt dylikt härstammar från Finland :)

Arabiska delen av youtube har väl smärre härdsmälta nu, digert arbete censurera material, det laddas upp kampsånger och smileysar haglar i kommentarerna.

I USA Kanada är det kanske inte bara stolpa ut i naturen, de verkar ha en hel del fenomen som vi inte har, folk försvinner i tomma intet och annat

https://youtu.be/BOR-NLaZ55w


Idéerna till X-files avsnitt kommer någonstans ifrån :)

Kram
Mikael

45 Browallia:

skriven

Jag har tack o lov inte träffat på
några Demoner, jag har nog av fluktuerande hormoner som ställer till med kaos i min kropp. Måtte detta helvetes klimakteriet vara över snart.

Den unga vuxen med Npf som jag känner oro för, ser du om personen kommer bli beviljad varaktiga insatser som behövs för att h*n ska kunna fungera i längden och må bra? Kram Browallia

46 Mandarin:

skriven

Hej Esmaralda, kommer jag må bättre nu? Jag vet att du inte kan säga exakt när men är det inom det närmaste dagarna/veckorna tror du? Kunde jag ta emot turhealingen? 🙏🍀 kram och tack!

47 Mercan :

skriven

Jag har samma huvudvärk 😖 Jag fick sigarett från mannen som bor i psikiatrin nära oss 😣 Ser du Esmaralda om jag har smittats och har smittat min family med någon sjukdom 🙁 kommer vi att drabbas av det igen i framtiden av samma huvudvärk 😖 ursäkta att jag frågade igen Esmaralda 😪 men jag är arg på mıg och rädd 😖

48 Mercan :

skriven

Ursäkta att jag frågar igen Esmaralda 😓 jag fick sigarett från mannen som bor i psikiatrin nära oss 😣 Jag fick samma huvudvärk som när jag fick sigarett från honom för ett tag sedan ☹️ ser du Esmaralda om jag har smittats och har smittat min bror syster och mor, min bror har berättat till min bror att han inte kunnat sova av huvudvärk en natt🙁kommer sjukdomen finnas kvar i oss och drabbas av det igen i framtiden 😞 😞 😞 Ser du Esmaralda om det kommer finnas kvar 😖😖😖

49 Monica:

skriven

Onda människor har jag träffat på bland väckelsekristna personer som bör försegå med gott exempel. Inom hemtjänst för flera år sedan var det en mycket osympatisk gammal tant som hade i hela sitt liv varit medlem i Pingstkyrkan. Hon såg väldigt elak ut och en arbetskamrat sa att hon ser ut som den onde själv och det är bara hornen och svansen som fattas. En gång sa hon till mig att jag är jag inte har huvud att kunna utbilda sig till apotekstekniker som hennes dotter. Hon var helt klar i huvudet och inte senil. När jag var en mycket liten flicka på ca 1 år vistades jag på Frälsningsarméns barnhem för att mina föräldrar tillfälligt inte kunde ta hand om mig. Det kom fram att jag och flera andra barn hade utsatts för kärlekslös vanvård och föreståndarinnan aktiv frälsningssoldat styrde hela institutionen med kadaverdisciplin och järnhand. Barnskötare som arbetade under henne var rädda att sätta sig upp mot henne. Många i vuxen ålder som har försökt fått ut ersättning från ersättningsnämnden för psykiskt lidande som påverkat dessa även i i vuxen ålder. Många ggr har barnhem och andra inrättningar drivits i kristen regi. Även andra länder som Tyskland och Irland t e x har det förekommit försummelse och vanvård i katolska kyrkens regi (munkar ocn nunnor bedrivit) dit sociala myndigheter har skickat barn både från barn som tvångomhändertagits och andra som vårdnadshavare har trott gott om på grund av deras religiösa tro. Egendomligt att dessa barnmisshandlare som är djupt troende och tror på ett evigt helvete efter döden för personer som inte har ett gott beteende att de själva bidrar till att hamna i detta inferno. Jag är inte bibelkunnig men det tycks vara ett stycke i bibeln som säger att den värsta synden av alla är andligt högmod och dessa nämnda personer lider verkligen av detta högmod. Det jag vill komma till att verkligen vidriga människor som tycks ha sociopatiska och psykopatiska drag och har demoniska drag söker sig till det goda religiösa. Man hittar det både inom kristendomen och islam och även bland andra religioner.

50 Moms:

skriven

Hej. Blir konfronterad av små misstag jag gjort tidigare som jag ångrar.. kommer det släppas snart så jag kan gå vidare för min egen skull?..

51 Skorpan:

skriven

Tror bestämt att procenten har stigit nu Es, gällande chansen att han tar det ett steg vidare, han ringde nämligen upp mig. What?? Blir det nån fortsättning på detta månne? Full i skratt är jag ;).
Kram Skorpan

52 En vädur:

skriven

Tjolahopp!

Tycker som "Vitlilja", att det vore spännande att höra om de olika störningarna :)

Undrar som flundran:
Vad tyckte gårdagens dejt om mig? Det glittrade till i ögonen ibland. Fantastiskt vackra ögon dessutom. Hoppas denne också längtar till helgen och nytt möte.

Måndagskramar från en blöt västkustare ☔️💜

53 Anna E:

skriven

Hmm jag tänker på klockan på väggen som började slå igen och jag började må illa... va det nån demon inblandad månne?

54 Ghostwriter :

skriven

När jag var liten hade jag sämre energier ”demoner” hos mig och jag som hade varit med om trauma tog inte åt mig bra, det kändes som att iallafall en sämre energi följde mig genom livet och det plågade mig. Tror också jag mött ”satan” eller liknande, en gång kändes det som att min själ försvann men oavsett var de inte en behaglig känsla. Aldrig varit med om liknande.


Jag drömmer en del drömmar om kärlek och sen sker en liten tvist i drömmen. Vad betyder detta? Det känns positivt trots allt


Kram till dig

55 Spirituell nybörjare :

skriven

Inget gott utan ont...
Ibland möter jag människor (dock väldigt sällan) som jag instinktivt känner har onda avsikter.
Mitt hjärta börjar pumpa och hela kroppen skriker "fly".
Såhär i efterhand funderar jag på om de kan liknas vid de grå...

Fråga finns idag!
Journalistkvinnans första intryck av mig. Ser du något där? Tyckte hon var vacker och intressant, hoppas det är ömsesidigt.

Kärlek på er 🤗💕

Svar: Visst är tyckandet ömsesidigt.. kram :)
Esmaralda

56 <3:

skriven

Tack för svar kära Esmeralda.
Lgn jag tänker på just nu.
Kommer den stiga i pris tror du eller siktade de högt från början ?
Kram

57 Ghostwriter :

skriven

När jag var liten hade jag sämre energier ”demoner” hos mig och jag som hade varit med om trauma tog inte åt mig bra, det kändes som att iallafall en sämre energi följde mig genom livet och det plågade mig. Tror också jag mött ”satan” eller liknande, en gång kändes det som att min själ försvann men oavsett var de inte en behaglig känsla. Aldrig varit med om liknande.


Jag drömmer en del drömmar om kärlek och sen sker en liten tvist i drömmen. Vad betyder detta? Det känns positivt trots allt


Kram till dig

58 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag kan väl skicka en sms till C kvinna för ses i juni eller ska jag vänta tills det är första juni?

Ha det bra

59 Misstjejen:

skriven

Hej

Du har gjorde en inlägget. Jag har några gånger ställa den fråga. Fåtal du har svaret på den fråga.

Men jag börja tänker nyss på att det kan var att jag klarar av var den person som jag är just nu. För jag har var alltid starkare oavsett vilka livet eller jag var ängel. För dom inser det passar mig så bra att var den person. För jag klarar av var tuffare och inte ens någon i min omgivning ska klarar såna. Jag har en uppdraget är jag ska föreläsare åt alla som har gör med mig som handlar om den medfödda. Andra har den samma och har svårt att gör det för visar upp men fåtal klarar såna men kanske misslyckas.

Det ska var hindrar i min relationer för dela ut min erfarenheter till andra. Det ska kunde genomföra och hitta flera lösningar. Om någon ska var mig så dom kommer misslyckas för jag passar bättre.

Jag har ibland den minne före här livet och jag prata med dom som är "ansvarigt och välja ut som vem passar i dessa livet" jag har tydligt haft en diskutera med dom och dom vill egentligen att jag ska var den. Jag har väl accapterar den utmaningen. Men jag har den minne som är min reaktion och hur jag känner inför det. Jag är medvetenhet om jag har alltid var man hela tiden.

Men det är väl stämmer för jag klarar av var den personenen. Och jag är starkare och tåla så mycket. För jag ska hjälpa andra. Ger mycket möjligheter och allt. Jag klarar bättre att var person som jag är just nu

Ibland jag minnas den anledningen men ibland inte...

Så kan det var väl?

Svar: Ja så kan det vara och du ÄR stark och du ÄR bra på att hjälpa dina medmänniskor och ge dem stöd, kram :)
Esmaralda

60 Jennifer:

skriven

Hej fina Esmaralda. Demoner vet jag inte så mycket om, men vet att de ”finns” inom många kulturer, tex i Marocko. Har alltid tänkt att det onda och det goda är inom människan, och att det är människor som kan vara onda. Helvetet är här på jorden, liksom.

Fina Esmaralda, nu behöver jag tur mer än någonsin - fick besked att beslutet om rätt till praktik kommer att dras in om jag snart inte hittar något. Känner press och stress över det, ser du om det ordnar sig? Annars vet jag inte vad jag ska ta mig till?
Kram,
Jennifer

Svar: Jag kan bara hoppas att turen nu står dig bi.. och att du går all in... jag sänder healing.. kram :)
Esmaralda

61 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du något Esmaralda 😞 Har jag smittats allvarligt sjukdom som kommer att drabba oss i framtiden 🙁jag har stark huvudvärk för jag fick sigarett från mannen som bor i psikiatrin nära oss 😣 😣 😣

62 Ghostwriter :

skriven

Jag drömmer en del drömmar om kärlek och sen sker en liten tvist i drömmen. Vad betyder detta? Det känns positivt trots allt


Kram
Ps: Jag skriver sällan två gånger med samma fråga men det buggar via telefonen

Svar: Det kan vara ett tecken av något slag, kram :)
Esmaralda

63 Camilla:

skriven

Otäckt ämne så blev bara rubriken för min del😃 Så härligt att turhealingen blev lyckad. Hur gör du när du får kontakt med andras vägledare? Jag hoppas att jag har beskydd av min mamma och pappa som finns på andra sidan.

Du hade rätt. Jag har nått min gräns. Undrar personen något varför jag slutat höra av mig?

Måndag och ny vecka. Hoppas att sommaren som är på ingång blir bra för min del. Krya på ditt vackra hjärta Es💕 Kram

Svar: Jag börjar långt innan healingen och gör en speciell ceremoni och söker kontakt... och det är alltid väldigt roligt. Visst har du beskydd både av mamma och pappa. Kram :)
Esmaralda

64 Eva:

skriven

Har varit så otroligt ledsen och deppig hela året pga saker som har hänt.
Om jag säljer mitt hus så skulle många saker kunna lösas. Har haft det salu länge men har bara fått ett skambud.
Funderar på att ta det för att kunna börja vårt nya liv. Är osäker på om pengarna räcker bara?
Och varför budar ingen på vårt fina hus? fattar ingenting?
Kommer det att säljas snart?
tack för en fin blogg!

Svar: Kanske du ändå ska vänta lite till... kram :)
Esmaralda

65 Cara:

skriven

Kopplat till det du skriver idag, Es. När vi då dör och kommer till alltet, var är dessa varelser då? Också i alltet?

Svar: Det finns olika dimensioner... och jag har inte full koll på detta... dock tror jag inte de befinner sig i Alltet, kram :)
Esmaralda

66 Snödroppen:

skriven

Hejsan❣️
När jag läser detta känns det som jag varit tillsammans med en demon/psykopat. OM det mot förmodan finns nåt gott i honom så borde han få det onda utdrivet för nånstans vet jag ju att det finns nåt gott i det hjärtat. Kommer mitt ex vända blad och bli mer medgörlig snart och släppa hållhaken på dom som står mej närmast? För just nu vill han mej så illa och gör sitt bästa för att bryta ner mej psykiskt.
Kram💞

67 Mercan :

skriven

Esmaralda du kunde inte se någonting på annan sjukdom om jag har smittats och inget tecken på covid 19 men jag har stark huvudvärk jag tog paracetamol flera gånger men det hjälper inte. Ursäkta Esmaralda att jag frågade igen och igen. Hoppas det är för att jag dricker mycket kaffe😓inte är från sigaretten som jag fick, hoppas det 😓😫😫😫

68 Lavena:

skriven

Jag väljer att se enbart ljus och kärlek, vad gäller de andra dimensionerna, så de där typerna går min näsa förbi😂
Skulle ju varit jävligt kul om man kunde ha det så bland de levande oxå, där drar jag till mig all möjlig mög, haha!
Käraste Ez: jag har kontaktat en hyresvärd angående en lägenhet på orten där lillfisen kommer studera till hösten, och jag känner i hela mig att detta är såååå jävla bra! Landet, närhet till staden, slipper skicka ungen på dyrt internat, får behålla bostadsbidraget, katterna kan vara ute, jag kan odla lite - ja, en halvmiljon fördelar, helt enkelt!
Han har läst mitt meddelande (messenger) men inte svarat och givetvis börjar ju då alla jäkla hjul mala runt i mitt stackars huvud!
Kan du ge mig lite klarhet i detta så är jag dig evigt tacksam! Puss och kram till alla som behöver!❤️

Svar: Ja, det gäller att ha ljust och bra fokus för då beröras man inte särskilt av eländet ! Jag tycker du ska kontakta honom igen men var inte pushig... bara hör dig för... chansen finns... kram :)
Esmaralda

69 Bella:

skriven

Åh trivs inte alls bra på min arbetsplats.. Eller jo, jag gillar arbetsplatsen mycket, men kollegorna.. Deras energi dränerar mig totalt på sättet som dom uttrycker sig på. Chefen använder lite härskarteknik när han pratar om min lika gamla kollega o säger typ "hon, va va de hon hette nu igen".. Och hon i sin tur ber mig göra saker hela tiden som hon lätt kan göra själv. Som att jag är någon jojo typ.. Men en av dom ska sluta snart, kommer de bli bättre då? Börjar nästan gråta av tanken på att gå dit imorn och på att jobba helgen med en av dom. Jag har verkligen utvecklats sen förra året och tar mitt ansvar och gör de bästa jag kan, men känns inte som någon ser det.. 😅😢😢😢😢

Kram

70 AnnaK:

skriven

Känns som att jag är påväg att krascha.....kan det vara så?

Kram 🤗

Svar: Prata med någon som du har tillit till och försök bena ut vad du behöver göra.. eller boka tid hos terapeut... ensam är inte alltid stark, kram :)
Esmaralda

71 Anki:

skriven

Tack för svar Es <3
Huvudsaken är Att jag har vägledare ! :-)
Ha en fortsatt bra start på veckan <3

Kram Anki med flock

Svar: Och det har du verkligen, kram :)
Esmaralda

72 Domino:

skriven

Finns djävulen? Singularis? Pluralis?

Svar: Inte djävulen enligt kristendomen/religioner.. men nog finns det en del smådjävlar på drift... kram :)
Esmaralda

73 ML:

skriven

Då är allt i sin ordning då :) Vet du varför vissa reagerar så? Någon tur har inte infunnit sig men jag har i alla fall bestämt att söka mig vidare för det är så rörigt med jobbet och det ändras ständigt med vart man ska jobba mm och jag vill inte ha det så. Ska jobba på onsdag igen och testa armen och blir kvar så länge men beslutet är taget. Kommer jag att lyckas att hitta det rätta jobbet? :)

Kram på dig Es!


Svar: Jag vet faktiskt inte, men ovanligt är det inte. Du kommer hitta rätt jobb men det krävs lite letande... kram :)
Esmaralda

74 Mercan :

skriven

Huvudvärken försvann Esmaralda, kanske paracetamolen hjälpte, hoppas det kommer inte tillbaka 😓jag är så dum att jag tog sigarett igen från mannen som bor i psykiatrin nära oss 😣

Svar: Skönt att huvudvärken försvann... håll dig ifrån människor i alla fall till du är vaccinerad, kram :)
Esmaralda

75 ML:

skriven

Grattis Skorpan till turen :) Bara att tuta och köra :) Kram ML

76 ML:

skriven

Jag förstår. Hur reagerar du på healing? Har du tips om något speciellt som jag ska leta inom så kanske det går lättare för mig? Kram

77 Blåsippan:

skriven

Hej!
Har levt med en "demon" som nästan gjorde slut på det som var jag. Är glad och tacksam att jag kom ur det, det var ingen lätt match, det krävs mod, mera mod och många goda vänner. Jag tänker att då vi talar om "helvete" så är det just de gånger då man har det riktigt illa här på jorden som man är i helvetet.
Sen en fråga...
Efter att min pappa dog är jag ägare till hans hus och själv äger jag en lägenhet (eller rättare sagt en del av en lägenhet, banken äger det mesta...) och nu vet jag inte riktigt vad jag ska börja göra mig av med. Ingendera är riktigt optimal, men tänker att sisådär fem år framöver behöver jag ett ställe att bo på där jag trivs hyfsat och har rum för mina katter. Båda bostäderna har sina fördelar, men är inte riktigt säker i vilken riktning jag ska gå. Mest oroar jag mig för att jag inte ska få någondera sålda utan sitta med utgifter för två ställen. Någon liten vink åt vilket håll jag ska gå?

78 Skorpan:

skriven

Tack ML!
Vi får se vartåt det barkar, till sängs hoppas jag ;D.
Kram Skorpan

79 Mercan :

skriven

Tack så mycket Esmaralda 😔

80 ML:

skriven

Ungen i kundvagnen framför mig spydde som en räv så jag fick ge pappan min kasse. Dagens gärning :)

Jag tänkte främst för fokusera på sjukvården för är liksom där jag hör hemma. Med ett öga på jobb inom Polisen för trivs med det också. Hoppas att jag är inne på rätt spår!

Kopierar "Ankis" inlägg. Har jag några vägledare också? :)

Ha en jättefin kväll Es. Hoppas att hjärtat mår bra. Kramiz

PS: Skorpan, håller alla tummarma att det blir åka av nu :)

Svar: Snällt gjort att offra kassen ! Japp, du är inne på rätt spår... hos dig förnimmer jag en stark vägledare som verkar bara manlig... hjärtat sköter sig tack... kram :)
Esmaralda

81 Lärarinnan:

skriven

Hej E

Jag känner mig så uppgiven när det gäller min arbetssituation och vill av hela mitt hjärta prova något nytt. Jag söker och söker, men utan framgång. Har du någon känsla om vad jag ska arbeta med i framtiden? När kan jag få en ny möjlighet?

Ha en fin kväll!

Svar: Du kommer få något nytt och du kommer pröva dig fram och det är precis vad som är meningen att du ska göra nu.... du kommer hitta rätt så småningom... kram :)
Esmaralda

82 Mercan :

skriven

Esmaralda jag är rädd 😖 ser du när vi kommer att handla mat med min bror från coop forum med bilen om vi kommer att träffa där manen från psyckiatrin och han hälsar på mıg 😭 och min bror kommer att få veta att jag fick sigarett från mannen 😫😫😫😫huvudvärken har kommit tillbaka, hoppas det försvinnner 😫😫😫jag fick samma huvudvärk som när jag fick sigarett från mannen för ett tag sedan ☹️ jag tror jag har smittats av någon sjukdom 🙁 och har smittat min family Esmaralda ☹️☹️☹️

83 Mercan :

skriven

Esmaralda jag är rädd 😖 ser du när vi kommer att handla mat med min bror från coop forum med bilen om vi kommer att träffa där manen från psyckiatrin och han hälsar på mıg 😭 och min bror kommer att få veta att jag fick sigarett från mannen 😫😫😫😫huvudvärken har kommit tillbaka, hoppas det försvinnner 😫😫😫jag fick samma huvudvärk som när jag fick sigarett från mannen för ett tag sedan ☹️ jag tror jag har smittats av någon sjukdom 🙁 och har smittat min family Esmaralda ☹️☹️☹️

84 Månskenet:

skriven

Hej Es! Jaa du, ögon, de är viktiga för mej, nåt jag lägger märke till. Oftast, inte hos alla jag möter. Det märker jag nu när alla bär munskydd 😊 men, har ibland undrat över de många kalla uttryckslösa ögonen jag möter hos en hel del släktingar... är det så att mina ögon oxå fått samma kyla 😱 och vad visar de kalla ointresserade ögonen egentligen? 🤔
Kram!

85 Fågeljägaren:

skriven

Hej finaste du <3
Drömde något märkligt och mycket verkligt för ett par nätter sedan.
Har en arbetskamrat som gick bort för ett litet tag sedan.
Drömde att jag var på jobbet(fast det var inte jobbet, så där som drömmar är) och så kom han. Vi har alltid varit ganska fåniga när vi träffat varandra, på ett positivt sätt :-) så vi vrålade varandras namn och kramade om varandra. både jag och han var jätteglada för att se varandra.
Men som sagt han är ju död vilket jag var mycket väl medveten om.
Men han var väldigt fundersam kring varför ingen hejade på honom eller som han sa det verkade inte som om någon såg honom.
Kommer ihåg hur jag tänkte, jösses han vet inte att han är död. Hur ska jag kunna förklara det för honom utan att han blir ledsen.
Sedan vaknade jag tyvärr......
Hoppades på att jag sulle drömma igen så att jag fick pratat med honom. Men det har inte blivit några sådanna drömmar mer.
Kram till er alla

Svar: En speciell dröm.. som innebär att du någonstans inom dig vet att trots att han är död .. så är han inte borta eller försvunnen utan bara på en annan plats... kram :)
Esmaralda

86 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Hejda fina Es!

Jag skriver förstod inte om du menar efter 17 idag måndag.

Först vill jag säga att det Vitlilja föreslog att du skulle ta upp tycker jag med skulle vara intressant att höra din åsikt om! Mycket intressant ämne!

Intressant inlägg idag!! Jag har ju rensat en hel del hus med men oftast av snällare varianten! Men när jag behövde rensa vårt eget hus, så var det omöjligt så till slut fick jag ta hjälp av ett känt Medium o vigvatten från kyrkan. De stackars killarna från kyrkan blev så skrämda när det kom en kraftig blå blixt från golv till tak! När de gått gick inte dörrarna att öppna inifrån o på båda mina mobiler stod det endast SOS-samtal. Precis som du skriver ska man akta sig för att ta in gamla saker med ”minnen i” innan man renat dem!! Ja det har hänt mkt både hemska o märkliga saker här o Det kända Mediet fick ut 14 st som hon kämpade o de blåste ut ljusen för oss gång på gång!!

Fråga Jag hade en fin vän här idag som grattade mig en dag för tidigt. Jag satt på altanen o hon gick in för att hämta en sak. Hon såg alldeles chockad ut. Hon hade hört en kvinna prata o trodde först att det var jag ! Men sen ändrades rösten så som en robotröst!! Det händer även när vi pratar i tfn att min röst ändras till en robotröst! Hon vågade inte gå in igen o när jag tittar in går en smal vitklädd kvinna förbi därinne. Jag berättade det för min vän då säger hon det var precis där som jag hörde rösten!!
Hon sa att håret reste sig på armarna.

Kan du hjälpa mig få fram nåt om detta (har ju haft så märkliga dofter här ett tag) om det kanske hänger ihop? Hoppas så på din hjälp raraste Es🙏🌹🙏🤗❤️❤️🤗
Kram och Kärlek 🤗❤️🌹☀️

Svar: Då får jag också säga grattis så här en dag i förväg :) Besökaren du har, med robotrösten är bara på genomresa och hon kommer från en plats mycket långt borta.. hon vill inte illa.. dofterna kan hänga ihop med detta, kram :)
Esmaralda

87 Mercan :

skriven

Esmaralda kommer min bror få veta att jag fick sigarett från mannen som bor i psykiatrin 😫😫😫ser du något Esmaralda 😞

88 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Tack så hemskt mycket kära Es! Hoppas på fint väder imorgon så om det dyker upp nån kan man sitta på altanen ✊🍀✊☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️💖💖💖💖💖💖

Tack för ditt svar kära du!

Kram o kärlek trevlig fortsatt kväll🤗🌹

89 Bellagio:

skriven

Nu har jag varit på nya jobbet en sväng. Det du sett. Det känns roligt, spännande och skitnervös. Kommer det bli bra? Kommer jag efter detta söka mig vidare mot ännu större utmaningar? Jag tror inte det är sista gången jag byter jobb, om jag känner mig själv. Eller är det nu jag landar?

90 Lenafena:

skriven

Det här har jag grunnat på! Ett hemskt minne! När min fd man och jag pratade om skilsmässa-ja servar ju han som ville skiljas inte jag så såg vi båda en mörk gestalt mellan oss som hånskrattade. Jag upplevde att min fd blev som besatt med just sådana ögon-silvriga som du beskriver. Och det är inte efterhandskonstruktion för det hände verkligen. Vad var det egentligen som hände Ez? Det var också en kyla i rummet....var min fd en sv de grå? Han är ju död... den nya han drog iväg med var rent ond Var det hennes ande som hånskrattade? Eller VAD var det?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: