Plötsligt händer det.....

Det var en kulen höstdag.. regnet stod som spön i backen och vinden  rev  och slet i såväl träd och kläder.  En sådan där oktoberdag då det aldrig blir riktigt ljust.

Anna gick av skiftet på sjukhuset klockan 16 och begav sig hemåt

 

Hon bodde centralt, tog bussen och promenerade sedan tio minuter för att komma hem till sitt.

Hon kunde i andan om se hur hon kröp ner i ett varmt skumbad, med en bok och ett glas vin på badkarskanten. Det var ju trots allt fredag.

Hon hade fullt fokus på att snabbt ta sig hem och gick absolut inte i några andliga eller existentiella funderingar – och då händer det !

 

I högra synfältet skymtar hon något litet som ilar fram…det är färgglatt och ingen råtta eller ekorre utan något helt annat.

Hon tvärstannade och vände blicken rakt mot varelsen som såg henne i ögonen och blåste upp sig och visade tänderna… kanske för att försöka skrämmas. Kanske i chock över att någon kunde se.

En liten… person.. konstaterade hon att det var

 

Inte ens en decimeter och särskilt la hon märke till hennes röda bälte runt den trinda magen.

När hon stod där och stirrade och ifrågasatte sitt förstånd så  började det växa skog runt varelsen… höga träd och buskar, en stor sten med mossa och högt gräs….

 

Anna blundade hårt och tittade igen och nu fanns det varken snabbväxande skog eller varelse.  Allt  hon kunde se var vattenpölar och stressade människor som ilade fram.

Såklart var hon chockad.

Det hon såg stämde precis med vad hennes farmor berättat för henne 30 år tidigare. Hon brukade lyssna till farmors historier om småfolket och farmor hade sett dem och visste.

Så fort hon kom hem ringde hon mig.

Anna och jag hade haft barn i samma klass och kände varann.

Vi pratade om det som hänt och  slog fast att det var farmor som skickat en hälsning från Alltet.

 

 

 

Anna var nöjd med att få bekräftat att hennes förstånd var intakt  och faktum är att hon vid ett par andra tillfällen skulle göra fler möten med småfolket.

 

Kram & kärlek💖

1 Misstjejen:

skriven

Hej

Min jul kommer var annorlunda. Jag kommer bara var hemma hos mamma. Kommer mamma behöver hjälpa från mig under vecka?

Ha det bra

Svar: Ja, lite hjälp tror jag hon tacksamt tar emot, kram :)
Esmaralda

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Igår drömmar jag om jag har en tvillingsyster. Idag på innat jag drömmar om jag var på läger. Det var jag inte som har tvilling utan någon annan var tvilling. Vad kan det var?

Ha det bra

3 Läroliv:

skriven

Vilken fin upplevelse och berättelse. Hos mig finns en stark övertygelse också att dom finns. Vi har fått hjälp. Tyvärr inte sett ännu, men det kommer tror jag. Vi har också en kär hustomte och det betyder så mycket och kanske var det han som hjälpte oss. Hoppas att med all respekt få möta och se någon gång. Känns tryggt.

Kram

Svar: Ja nog tror jag att er tomte hjälper till efter bästa förmåga, kram :)
Esmaralda

4 Birgitta:

skriven

Hej Es!

Fick igår beskedet att jag inte fick jobbet.

En fråga... om det inte är meningen att jag ännu ska byta jobb o flytta innebär det då att universum hindrar det? Jag försöker ta mig lös från klistret jag verkar sitta fast i o förändra mitt liv men det går inte...

När kommer jag att få nytt jobb o med vad?

Kram Birgitta

Svar: Nytt jobb kommer, den saken är klar och universum hindrar dig inte.. fortsätt sök och det kommer... kram :)
Esmaralda

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag skriva fel att jag menar tisdags så när jag har samtal med E kvinna då jag pratar allt i skype så en snabb ögonblick då jag tittar åt en annan hållet då fick jag en tanke att B kvinna sagt till mig "sch" så det betyder att jag ska var tyst och inte avslöja så mycket inför henne.

Kan det var stämmer? Typ djupa, hemlighet och andra detaljer.

Som hon vill att jag ska var försiktigt och var tysta.

Kan det var stämmer att jag ska inte avslöja så mycket inför henne?

Ha det bra

Svar: Tänk att behåll dina inre rum för dig själv... man kan säga mycket men inte allt, kram :)
Esmaralda

6 susanne:

skriven

Hej Esmaralda! Vilken upplevelse för Anna och tycker det är så spännande och intressant att läsa vad vissa människor får se och uppleva.

Tycker J om mig lika mycket som jag tycker om honom? Kommer vi inleda ett seriöst förhållande? Kramar

Svar: Känslor och intresse finns men jag ser inte hur starkt, det kommer dock snart att visa sig, kram :)
Esmaralda

7 A:

skriven

Min farmor pratade också mycket om troll och liknande. Hon trodde absolut på dem, och kanske till och med såg dem.

Nu ligger det en 4a ute, med inglasad terrass med havet och hamnen precis bredvid, gräsmattor och i ett lugnt område. Måste dock betala 3,500 kr mer i hyra... Vilket jag skulle klara i och med mitt nya jobb, den höjningen får jag på lönen. Funderar på att ställa mig i kö på den och titta i alla fall... bra eller dålig idé? Med tanke på att dem pengarna kan man göra mycket roligt för. Samtidigt som hemmet är viktigt.

Ha en fin torsdag!

Kram!

Svar: Ja, din farmor både trodde och såg ! Titta du på lägenheten och känn in ordentligt... gör ingenting överilat, låt det vara noga genomtänkt ..kram :)
Esmaralda

8 ängeln:

skriven

Igår kom min ängel med posten! Jag kände av hennes starka energi och lugn med en gång. Hon verkade ha varit ivrig att komma fram för hon hade gjort ett färgavtryck av sig själv på brevet, så lustigt, precis som en stark stämpel. Hon är så välkommen och hon pratar redan med mig. Jag är övertygad om att hon kommer att hjälpa mig. Tack underbara Esmaralda. Kram

Svar: Vad roligt att hon kommit hem nu !! Du kan lita på att hon gör allt i sin makt för att bistå dig.. kram :)
Esmaralda

9 Fanny2:

skriven

Hellre småfolket än allt annat. :) Jag hade fått hjärtklappning först...


Kommer han att ångra sitt beteende och inse att han var otrevlig? Jag har blockerat och tagit bort allt.


Kram

Svar: Det verkar ligga nära honom att vara otrevlig, hade du inte blockat ser det ut som om det kommit mer negativt.... tror inte han ångrar .. kram :)
Esmaralda

10 Artisten:

skriven

Ängel har kommit, vi har gjort ceremonin och 45 min senare fick jag samtalet som jag väntat på i tre månader. Tack Ängel.

Svar: Vad roligt :) kram :)
Esmaralda

11 Sima:

skriven

Min älskade Ängel anlände igår och det är första gången som jag känt att en talisman verkligen är levande. Hon blir varm i min hand och nu knyter vi an. Så underbart. Kram

Svar: Hon är så glad att ha kommit hem nu ! Hon gör sitt bästa ! Kram :)
Esmaralda

12 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Sån underbar historia , en farmor som ville förgylla den regniga dagen med en hälsning ett litet knytt .
Tur hon kände dig och kunde få det bekräftat.

Här hade jag tur som en tokig igår och träffade på min gamla sjukgymnast på prommenaden ! Hon såg genast att jag gick sämre och tog sig tid att visa hur jag ska stretcha benen för bättre rörlighet i höft ! Hon satte sig i diket för att visa !
Tacksam stretchar jag nu och hoppas på bättring ,hon lovade att jag skulle känna skillnad på 1 v !

Ha en fantastisk Torsdag !

Kram Anki med flock

Svar: Vilken underbar sjukgymnast !! Och du får kämpa på med övningarna ! Kram :)
Esmaralda

13 Skorpan:

skriven

Kan förstå Anna, att se en liten varelse mitt i stan som inte riktigt passar in, ja det kan nog säkert få en o annan att ifrågasätta sitt förstånd ;). Som tur var hade hon dig Es o allt var ju normalt. Men hur gick det sen, var nånstans råkade hon på småfolket efter detta möte? Lite nyfiken då inget dylikt händer mig ;).

I natt drömde jag om samma man två gånger. Kommer ihåg att jag var väldigt glad i honom ;). Mindre glad var jag dock över bakhjulet på cykeln vars ytterdäck var alldeles söndertrasat, givetvis hade jag punktering, igen. Nu hoppas jag på att drömmen om mannen var sann, att nån snart är på väg in i mitt liv o att punkan på cykeln betydde nåt helt annat. Vad tror du Es, är jag helt ute o cyklar i min "tro" ;D?

Blir att skicka iväg en massa kalenderpaket idag o ikväll äntligen få vintertassarna under bilen. Har ju inte behövt den nu på ett tag så därför har detta inte blivit åtgärdat. Vet inte hur det är hos er, men här är bensinen hutlöst dyr o inte lär den gå ner i pris heller. Elbil, kanske nån dag, hade tänkt mig gasbil ;).

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Jadå, i alla fall en gång till stötte hon på dem ! Ja det är dyrt att köra bil idag men bor man lite utanför alltid, ja, då måste man ju, kram :)
Esmaralda

14 Jobb:

skriven

Hej es,
Igår hade vi chefsmöte gällande resurser/prognoser framöver. Det ser inte ljust ut. De nämnde inget om hur det påverkar ledningen.. Kan det påverka min anställning?

15 <3:

skriven

Godmorgon kära Es, drömmer så mycket på nätterna, lite otäcka drömmar om min familj som inte längre finns kvar i jordelivet.
Betyder det ngt ?
Har min pappa och farfar det bra nu i alltet tillsammans?
Kram

Svar: Jadå, visst har de det bra i Alltet. Dina drömmar handlar om egna obearbetade tankar, ingen fara på taket alls, kram :)
Esmaralda

16 Skorpan:

skriven

Så härligt att redan kunna läsa om hur ni känsliga människor känt av era Änglar :)! Såå apännande, speciellt för en som aldrig känt av sina talismaner på ett dylikt sätt...
Kram Skorpan

17 Fanny2:

skriven

Tack för svar! 💜 Jag misstänkte tyvärr det och blockade kvickt. Nåväl, det är inte jag som får ett svårt liv med hans bristande självinsikt. 😊


Kram

Svar: Bra, du hanterade det helt rätt, kram :)
Esmaralda

18 <3:

skriven

Kommer mitt sår / böld läka snart fint eller måste jag tömma hos läkaren :( Har inflammerat det ..

19 lilla m:

skriven

Hej Es, kommer jag att ångra mig senare att jag gav en sådan dyrbar gåva till honom? Kram

Svar: Ja, du kommer nog tänk på det och risken finns, kram :)
Esmaralda

20 MH:

skriven

Hej!
Vilken fantastisk upplevelse. Hoppas nån gång också får se.

Nått positivt som händer 2022?

21 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Nu börjar jag ingen med anklagande, för att jag känner att jag fixar allt hemma inom vissa områden. Men jag få höra att det är fel på mig och hur jag resonerar. Så jag ifrågasätter om det verkligen är så att jag får ta det största ansvaret eller inte? Det kanske bara är i mitt huvud? Är jag oresonlig?

22 Ghostwriter :

skriven

Råka förstöra mitt hår och undrar om någon kommer ens tänka på håret? Och skulle det bli bättre om jag gör ljusare slinga framtill?



Kram från ett grågrönt huvud

Svar: Nej jag tror inte man tänker särskilt mycket på håret. Kram :)
Esmaralda

23 Sol:

skriven

Godmorgon. Jag undrar om man kan få köpa en talisman till när resten kommer ut till försäljning ? Det är till min syster. Kram

Svar: Jadå, visst går det bra :) Kram :)
Esmaralda

24 Lilla m:

skriven

Hej Es, ajdå. Kommer han att lämna mig? Kram

25 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du något Esmaralda från euro jackpott nästa månaden för oss för min bror 😔 eller närmaste tiden någonting händelse med stor summa snart 🤔 ♥️ ♥️ ♥️

26 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag har kontaktat vårdcentralen och läkaren skrev ut ögonsalva till mig och skulle de inte hjälpa så skulle ja höra av mig igen. Kommer den att hjälpa, Es eller blir det att kontakta vårdcentralen igen? Kram Zoey 💕

Svar: God chans att salvan hjälper, kram :)
Esmaralda

27 Shenzi:

skriven

Hejsan Es!
Vet att mina föräldrars tidigare hund vad galen i levergodis. Har MG något speciellt godis han tycker om eller tycker han om allt?
Kram Shenzi 🌹

Svar: Lever älskar han, verkligen ! Levergodiset tog slut u djuraffären och vi försökte med annat men det funkade inte.. kram :)
Esmaralda

28 Helena Ir:

skriven

Jag som vill se både de från Alltet och dessa "små" ser inte! Men på mina tidiga skogspromenader när det fortfarande är så mörkt att jag går med pannlampa.. då känns det lite som något lurpassar lite på mig.. eller så är det bara spänningen, för trots att jag aldrig varit mörkrädd.. så är det lite skumt där ute så tidigt.

Kul att det händer fina saker redan med änglarna.. känns som en del connectar lite mer än vissa andra! Roligt!

Kram

Svar: Du kanske inte ser dem men du känner av dem... och ett steg i rätt riktning är om du går väldigt sakta och att du pratar med dem när du känner dig iakttagen.. kram :)
Esmaralda

29 Ghostwriter :

skriven

Råka förstöra mitt hår och undrar om någon kommer ens tänka på håret? Och skulle det bli bättre om jag gör ljusare slinga framtill?



Kram från ett grågrönt huvud

30 ML:

skriven

Wow! Vilken hälsning från farmor! Amazing :)

Så kul att några har fått sina Änglar. Min har inte anlänt och det brukar inte ta såhär lång tid så hoppas inte att hon är på vift någonstans!

Drömde att jag jobbade på avdelning med hjärtsjuka och det var hjärtstopp var och varannan stund. Hoppas inte att detta betyder någon fara runt mig eller familjen! Brosan har ju pacemaker.

Skönt att FK inte bråkade. Fattas bara annat när man opererats! Blir ev sjukskriven lite längre än planerat beroende hur rehaben går. Kan det bli någon vecka längre Es?

TILL ARTISTEN: Vilken magi med din Ängel. Grattis!

Magi sker för lite var och en nu och då undrar ju jag om jag får uppleva någon magi snart? Något positivt som förgyller mitt liv? :)

Ha en go dag!
Kramiz

Svar: Jag ser ingen fara kring dig eller din familjHoppas din Ängel kommer snart... du är inte ensam om att inte ha fått den än... kram :)
Esmaralda

31 Nettan59:

skriven

Yippee , min Ängel har landat hos mig 💕👼!!! Men avvaktar att presentera mig för henne. Har rörigt runtomkring mig nu och vill att det skall vara lugnt och fint. Hur länge Es kan jag ha henne på vänt?
Kramar 💕💕

Svar: Du kan ha henne hur länge som helst i kuvertet bara du inte öppnar det.. kram :)
Esmaralda

32 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du något Esmaralda blir det något jag ska shöpa triss lott från 30 kr från presbyrån tre stycken😟

33 SusanneAmalia:

skriven

God Förmiddag.

Men vilken härlig berättelse..
Anna ska vara glad över sin förmåga att se och höra det som finns runt omkring. Härligt med berikande händelser.

Livet är milt sagt uppochner. Håller på att bli galen tror jag. Vilket jäkla system och myndighetsutövande vi har i Sverige. Jag blev varnad innan flytt men att det var så här illa trodde jag aldrig. Det är som en hatisk bitterhet vilar över kommunen. Trist

Varför är man så rädd för sanningen??

Kommer sanningen att komma fram??
Kommer denna onda vind att vända??

Kommer något gott ur detta?

Stor kram..

Nu närmar vi oss jul.. Magin finns bara man tror tillräckligt mycket på alltet kraft..
Kärlek till alla ❤️

Svar: Ja, det ser ut som om det vänder mot det bättre men kan sitta långt inne... det gäller att ha tålamod inte ge upp... styrkekramar :)
Esmaralda

34 Hedwig:

skriven

Hej!

Jag har inga bra nyheter härifrån just nu, hoppas att småfolket kommer att hjälpa oss..
Jag har inte varit så orolig på många år. Livet har blivit som en öppen fängelse här med en regering som, trots att den skulle vara tillfällig, fortsätter att styra med järnhand, ändrar på lagar precis som det passar dem och som bevisligen har ljugit flera gånger kring Covidpolitiken. Inte själva viruset (som på många sätt kan jämföras med säsongsinfluensan om man ser ärligt på statistiken) är problemet utan den repressiva politiken som förs här. Man skyller i medierna på ovaccinerade och att de som inte följer restriktionerna belastar vården men regeringen har inte gjort ett dugg för att skapa flera vårdplatser/utöka vården som redan före Covid var en katastrof vid varje influensaepidemi! I likhet met Österrike och delar av Tyskland vill man nu införa 2G politik här vilket betyder att ovaccinerade utan bevis att de har haft Covid inte alls får tillträde till många offentliga platser som butiker längre. Man vill även införa obligatorisk testning på arbetsplatser, skolor m.m. Redan nu är många platser som restauranger och idrottsanläggningar otillgängliga för ovaccinerade utan giltigt test. På alltfler platser ska man visa sitt ´Covidpass´ och ´QR kod´. Obligatorisk vaccinering (minst 3 sprutor) verkar vara på väg hit som i Österrike, samt flera frihetsberövningar även för vaccinerade. Man undrar hur regeringen i all sin dar kan tvinga folk att ta experimentella vaccin, det borde gå emot de mänskliga rättigheterna och rätten till fysisk integritet. Saker som händer här nu kunde man förr få politisk asyl för. Ärligt talat så tror jag att vi redan är inne i en krigsliknande situation och på väg till en kontrollstat som kunde bli värre än DDR /USSR på grund av ny teknologi. Alltfler verkar vilja fly härifrån, även vaccinerade. Jag är dock rädd att gränserna kommer att stängas. Lyckligtvis blir det mer motstånd här. Folk börjar förstå att någonting är fruktansvärt fel. Tror du att vaccinering blir obligatorisk här och att gränserna verkligen kommer att stängas, iaf för ovaccinerade? Blir en flytt för min del till Sverige, jag har planer att (äntligen) flytta dit om ungefär2/ 3 år igen men ska jag kanske fly till Sverige tidigare om jag kan?

Svar: Även här i Sverige verkar det vara fler restriktioner på väg.. och somligt kommer vara tillgängligt endast för vaccinerade... kram :)
Esmaralda

35 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Varsågod kära Es! Så kul att du tyckte om det. ”MG” var väl söt o sen rosa bandet (utan rosa) tänkte att vi måste väl få känna oss bättre snart båda två i vår cancer. Färgen kände jag passade bra till din hårfärg!

Fråga

Hör det där klickande ljudet i höger öra nu igen när jag ligger i sängen och o en man som harklar sig hela tiden. Kan du se om det är nån jag känner o om han vill säga något?
Hoppas du får till dig något stor kram o kärlek
O trevlig torsdag

Svar: Ja, det är ett alldeles underbart armband ! Färgerna är alldeles perfekta !!Mannens om du känner av är någon som du känt men inte nära... jag tror inte han har något direkt budskap utan du har helt enkelt förmåga att fånga upp. Försök hitta din avstängningsknapp. Kram :)
Esmaralda

36 Anna.L:

skriven

Ser du om änglarna talismanerna är något för mig? Jag behöver verkligen hjälp med min hälsa. Precis börjat en kortison kur, har ont i musklerna kring vänster skuldra/revben sedan inatt.
Vill resa utomlands nästa år med familj och utforska mer även i min egen stad. Kan man ha flera talismaner än en? Tänker på den i mitt rum. Men kan inte släppa tanken från en ängel.

Sedan tänker jag på kärlekslivet nästa år, tänker på en speciell person. JK, ja, hans smeknamn. Hälsa, resa och kärlek är hjälp jag kan behöva få. Nu är jag inte där!

Kram! 🤍

Svar: Påfallande ofta hjälper Änglarna.. de för sitt bästa men några garantier kan jag inte ge, kram :)
Esmaralda

37 Moms:

skriven

Hej :)
Finns det en chans att jag o han kan börja om på nytt med varandra? :)

38 Zuzeee :

skriven

Hej

I söndags skulle jag o dottern gå hem från mina föräldrar hon hade börjat gå i trappan när det tryckte i ett dörrhandtag som va låst o när det väl låstes upp så va den en man med rånar luva på som ser mig o stänger igen dörren snabbt igen. Hörde en röst som sa något i stil med vem var det?
Jag tycker det va väldigt läskigt och obehagligt… va den mannen med rånar luvan på väg att göra något oss ?

Kram

Svar: Nej, det känns inte som om han var på väg mot er, kram :)
Esmaralda

39 GP:

skriven

Vilket intressant inlägg och vilken hälsning från farmor…


Es, ser du när jag kommer att köpa en bostadsrätt?


Kram :)

40 Läroliv:

skriven

KRAM.

41 Lilla M:

skriven

Hej Es, kommer han att lämna mig? Kram

Svar: Er relation kanske inte vara för alltid.... det ser jag inte... men finns inga tecken om att han skulle lämna närmaste tiden.. och problem som uppstår kan lösa sig allt eftersom... ha positivt fokus.. kram :)
Esmaralda

42 Mercan :

skriven

Esmaralda jag har spelat euro jackpott mycket söta Esmaralda ser du något och shöpte triss lott från 30 kr vann 30 kr 😭 om jag shöper idag triss istället för pengarna från hemshöp 😩 blir det något Esmaralda 😞 Esmaralda ser du något för oss i December 😟

43 Mercan :

skriven

Esmaralda kan du hjälpa mig 😕 Vilken dag ska jag shöpa ta triss lotten från hemshöp 😩 😩 😩

Svar: Jag ser ingen tur närmaste månaderna så jag föreslår att du sparar dina pengar, kram :)
Esmaralda

44 Browallia:

skriven

Alltid lika spännande att läsa om småfolket, jag tror helt och fullt på att de finns! :)

Min lilla Ängla har kommit hem. Jag anade inte att kuvertet var ifrån dig och insåg inte förrän jag hade läst brevet och såg att Ängla var fäst på papperet. Jag kände mig trött och inte redo för att utföra ceremonin. Jag har inte låtit henne komma ut än för i morgon ska jag till sjukhuset och göra både koloskopi och gastroskopi. Jag vill inte riskera att hon kommer bort om jag tar henne med mig. Jag har pratat till henne och hälsat henne välkommen och förklarat situationen fast hon ligger kvar i kuvertet, är hon ok med att vänta tills jag har gjort undersökningen?

Idag har jag fått ett meddelande från F-kassan om att jag inte längre har någon skuld till dem så ärendet har avslutats. Det är så konstigt med tanke på att jag förra månaden hade ca 1000 kr kvar att betala in till dem. Jag fattar ingenting av allt märkligt som hänt efter att jag beställde min Ängla, men man behöver inte förstå allt, så jag bara njuter av all den magi jag upplever just nu :) KRAM

Svar: Jadå , huvudsaken att du tydligt förklarat för henne så förstår hon och accepterar ! Exakt, ibland får man bara njuta av det positiva som sker.. kram :)
Esmaralda

45 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Ja så är det ju, på sisan om behöver man ofta bil. O jag lyckades få tid för däckbyte, gissar att han som svarade tyckte synd om mig som är lite sent ute, igen ;). Jag hoppas verkligen att nån annan är på hugget gällande bilgrejer i framtiden o tar hand om dem... Hopplös är jag.
Kram Skorpan

Svar: Idag besiktigade jag bilen och på väg dit började en lampa lysa... har ju ingen aning om vad den där lampan betyder men på macken trodde de det var för lite luft i däcken så de fick jag hjälp att pumpa men fanskapet fortsatte lysa och sen grejade besiktningskillen det... var var en lite reset knapp man skulle trycka på... där ser man ! Kram :)
Esmaralda

46 Kerstin:

skriven

Finaste Ängel har kommit i dag och hon pratar faktiskt med mig. Det är en oerhört stark upplevelse. Kram och så mycket tack.

Svar: Kram :)
Esmaralda

47 Mercan :

skriven

Esmaralda blir det något om jag tar i stället för pengarna triss lott en nu från hemshöp 😩 😩 😩

48 AnnaK:

skriven

Gör jag för guds skull slag i saken nån gång? Orkar inte låtsas längre men ändå törs jag inte. Vilken chicken jag är. Så less på mig själv.

Kram 🤗

Svar: Du kommer göra slag i saken.. och vara sann mot dig själv .. kram :)
Esmaralda

49 Mercan :

skriven

Esmaralda jag vann 30 kr från triss om jag går nu och spelar euro jackpott för pengarna istället blir det något Esmaralda eller ska jag ta triss lott från 30 😣 😥 😌 🤔

50 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda för allt som du gör för oss 😔♥️🤗🙂

51 Eva:

skriven

Hej Es, nu är det en vecka sedan vår hund Lily somnade in. Hur har hon det mitt älskade lilla hjärta????

Svar: Hon har det jättebra... en man och en kvinna tar hand om henne och de finns hundar som hon leker med... hon frisk och stark och glad, kram :)
Esmaralda

52 Ali:

skriven

Å vilken härlig läsning..
Har pappa någon hälsning till mig eller är det för tidigt efter han gått över.,? ✨
Kram :)

53 Jossan:

skriven

Min talisman ligger kvar i kuvert oöppnat. Jag känner mig inte helt redo att öppna brevet än. Ängeln tar väl inte skada av att ligga där oöppnad? Tänk om hon inte vill vara hos mig då. Jag känner att söndag kan vara en bra dag att öppna efter denna sjukdom med Corona.

Chefen sms förresten och frågar förvånat om jag fått min legitimation. och ja jag skicka ju den i lördags och att hon gilla de jag skrev på fb. Ja mycket händer på jobbet.

Jag har fått ont i ryggen av att ligga i sängen. Hemskt för de som drabbats hårdare än vad jag gjort av Corona. Hoppas vi slipper detta elände snart.

Kram

Svar: Det går bra att låta Ängel ligga kvar i sitt kuvert tills du är redo, kram:)
Esmaralda

54 ML:

skriven

Så bra att drömmen inte stod för någon fara! :)

Hoppas att Ängel kommer innan helgen för har tänkt att göra cermonin på lördag då det är "Lilla jul" i Finland och småtomtarna kommer :) Mina föräldrar har hållit fast vid den traditionen och jag älskar den! Tänkte att det skulle vara lite av ett magiskt ögonblick att välkomna henne och hoppas att hon gillar det och att hon hör min förklaring när hon ligger i kuvertet :)

FK är ju för suggiga! De betalar inte ut i tid så får ta från sparkontot så länge för att betala räkningar mm. Hur tror dom att folk ska klara sig när de dröjer med utbetalning och vad gör de som inte har sparade pengar. Skit myndighet!

Pratade med min kirurg för en stund sen då min sjukgymnast undrade lite hur mycket jag får belasta efter vecka 6-12 och det var inget så blir bara att böja, sträcka mm. Kroppsegna rörelser. Sen kommer han att förlänga min sjukskrivning för att få mer tid att läka och det känns skönt för det måste bli bra detta. Framtiden som står på spel. Sen hoppas jag att jag är redo för det nya jobbet :)

Kom att tänka på N .. om han ägnat mig någon tanke sedan vi slutade att jobba tillsammans?

Hoppas att du mår bra Es. Julbocksfesten närmar sig :) Kram

Svar: Ja, Ängel hade älskat att få vara med på er Lilla jul... hon älskar ju allt som är familjärt, traditioner och magi !Ja, ta din tid nu att att bli frisk... stressa inte... och så småningom kommer nytt jobb !
Ja, idag handlade jag lite glitter och grönt till dukningen av julbocksbordet :)
Kram :)
Esmaralda

55 Mercan :

skriven

Esmaralda jag frågade dig idag vilken dag ska jag shöpa triss Esmaralda 😣 du såg och sa att du ser ingen tur närmaste månaderna och du föreslår att jag ska spara pengarna 😣Esmaralda hur många månader tar det 😥ser du Esmaralda någonting från euro jackpott för oss för min bror mor nästa år 😩vilken månad söta Esmaralda 😣min mor och mor är så förhoppningsfulla att det ska hända något från euro jackpott 😥ser du Esmaralda någonting 😥 jag är så dum att jag kastade trissen med tre klöver för några år sedan ☹️ och missar hela tiden stor vinst med få siffror 😖För ett tag sedan jag drömde siffran 26 och tre veckor, den tredje vecka jag spelade euro jackpott men jag glömde bort att jag drömde siffran 26 och jag missade 100 000 jag är så dum 😥 😥 😥

Svar: Jag är ledsen men jag ser inga tecken på någon storvinst runt dig... men det kan ju ändra sig längre fram och turperioder kan komma... anklaga inte dig själv för någonting...kram :)
Esmaralda

56 Helena Ir:

skriven

AnnaK.. nej då.. inte är du någon chicken heller! Du har bara bidat din tid, som det så vackert heter. Och tänk vad glad du ska bli när du lämnat ditt gubbaskrälle..(förlåt :) )Finns det ens något som heter gubbaskrälle.. vi säger det :)) Kram


Tack Esmaralda, det var ett bra tips.. så ska jag göra :) Blev riktigt glad för tipset!

Kram :)


Svar: Kram :)
Esmaralda

57 Lilla m:

skriven

Hej Es, tackar, så det finns en chans att allt går bra för oss? Kram

58 Bjork:

skriven

Hej

Kommer det bli kul i mon på kick offen?

Är de på landet jag ska spendera mina helger framöver

Kram

59 Skorpan:

skriven

Grattis Es till att ha besiktat bilen, en pärs det också, ibland. Snäll kille som fixade den lysande lampan, de brukar inte precis vara hejsaninställda till lysande lampor ;). Kommer ihåg för flera år sen då jag skulle o besikta bilen o jag under färden dit fick punktering. Inte godkände han bilen inte,nej det var bara att åka o besikta på nytt då de nya däcken hade införskaffats. Inget annat fel på bilen den gången... Nu är vinterdäcken under o fy bubblan så det låter att köra med bilen, himla högljutt jämfört med sommardäcken...
Kram Skorpan

Svar: Ja, det kostar ju ingenting att vara trevlig och serviceminded kan jag tycka ! Kram :)
Esmaralda

60 Tiss :

skriven

Hej, Es!
Det kändes jättekonstigt..
Blev hon inte glad att se mig?

Svar: Jo men det verkar som om hon hade tankarna på annat, kram :)
Esmaralda

61 Cecilia:

skriven

Tack Esmaralda för att du sände healing till min mamma igår. Jag pratade med henne idag och tror hon lyckades ta emot. Hon har förstås riktigt ont, men verkar piggare jämfört med förra gången. Tydligen har hon redan börjat med övningarna, tagit sig mellan våningarna i huset och vill halvera morfintabletterna för att minska bieffekterna. Detta trots att operationen var mer komplicerad än sist. Är säker på att din healing gav effekt, kan inte tacka dig nog.

Idag fick jag även svar från arbetsplatsen att de skulle försöka ordna en intervju innan jul. Hoppas detta kan gå hela vägen. Kramar

Svar: Oh vad glad jag blir !! Jag sände s intensivt jag förmådde och blir så glad att det ger resultat. Stor kram på er båda !
Esmaralda

62 Maria 321:

skriven

Så fint att höra om alla som fått sina änglar! Kärlek och magi behövs i denna konstiga tid. Kärlek till alla i "bloggfamiljen"!

Svar: Och kärlek till dej, stora fång:) Kram :)
Esmaralda

63 Mamman:

skriven

Idag kom min ängel och innan jag aktiverat henne så sov hon och jag kände hur hon vaknade allt mera. En timma senare så fick meddelande på messenger om en en fest jag aldrig blivit bjuden på och nu vart jag bjuden. Det var en av mina önskningar. Kram

Svar: Härligt :) Kram :)
Esmaralda

64 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda 😔💖💝💗


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: