När jag spår....

Någon mailade mig och undrade så jag vill gärna klarifiera hur jag spår.

Här på Bloggen handlar det inte om djupare spådom.. utan jag skriver ner den omedelbara känsla som kommer till mig spontant.

En del får inga svar och det beror på att ingen känsla kommer spontant .

Det beror alltså INTE på att jag ser något negativt som jag inte vill delge.

När jag håller seans  på mailen så börjar jag med att  rena mig från tidigare seanser.  Jag mediterar en stund och  går in i  sfären för den som jag ska spå.

Jag söker kontakt med den personens andliga vägledare och mina egna för att få den hjälp jag behöver.

I mitt infomail som alla får före seans så ber jag att man berättar lite om sig själv och att man ställer de frågor man har. 

Vill man ha rådgivning och att jag djupare ska gå in på någonting så ber jag att man beskriver den situationen.

Saken är ju den att spådom är inte trolleri

Jag behöver information för att kunna rikta mina energier rätt  och för att kunden ska få så bra och uttömmande svar som möjligt.

En del vill ingenting berätta eller fråga.. och får då  ibland en seans där inte det viktigaste  för kunden finns med och så kan det lätt  bli.

När jag skriver  ner det som kommer till mig men utan kundens frågor  ochkundens  presentation så  blir det  som regel mer allmänt hållet.

Det finns många myter kring spådom och en av dem är att man ska berätta så lite som möjligt för den som spår. 

Men det enda detta leder till är att man får en spådom som kanske inte känns personlig och som inte behandlar de områden som känns viktiga.

Även om man ställer frågor så skriver jag ner ALLT som kommer till mig och jag håller mig inte enbart till frågorna.

Jag brukar säga att man får ställa hur många frågor man vill – men ställer man flera sidor med väldigt detaljerade frågor så räcker inte alltid mina energier till. Man får helt enkelt själv försöka känna in vad som är lagom.

Förberedelserna för en seans tar mig ca 30 minuter

Själva seansen kan ta en timma eller fem  timmar.

Ibland kör jag fast och får avbryta och ta tag i seansen lite senare.

Spådom är ingenting som går som på räls.. det är känsliga ting och det kan hänga upp sig.

 

Skulle det hänga sig fullständigt, ja då meddelar jag kunden detta och returnerar  kostnaden för seansen… och då blir kunden ibland rädd och tror att jag sett ond bråd död.

Så är det INTE.  Det handlar bara om att  det tar stopp och det finns ingen direkt anledning till detta.

 

Kram & kärlek💖

1 💕 Zoey 💕:

skriven

God morgon Es!
Nu är man vaken en timma tidigare för att få vara med på min första stängningsdags möte på förskola. Så kul att rektorn frågade om jag ville vara med, då man verkligen som om man är med i teamet. Jag ska vara med på förmiddagen och efter lunch går ja hem medan de andra fortsätter. Jag gör egentligen 3h fyra dagar i veckan men idag blir de ju annorlunda, uppåt 5,5h och även om jag känner mig trött så tror jag de kommer gå bra!

Några som spått mig i tarotkort vid olika tillfällen har sagt samma sak och därför undrar jag om du oxå kan se de - kommer jag och N inleda något icke seriöst i början av nästa år??
Ha en bra dag!
Kram Zoey 💕

Svar: Det går bra idag !Jag tror det kommer någon ny i ditt liv som intresserar dig, kram :)
Esmaralda

2 Dani:

skriven

Flyttar till USA I höst. Kommer jag och N hitta boende snart?

Kram!

Svar: Ja, fortsätt leta och det ser ut att lösa sig, kram :)
Esmaralda

3 Jossan :

skriven

Godmorgon
Känns som allt är kaos i mitt huvud och jag vet inte på vilket ben jag ska stå på. Det känns som jag har så mycket och göra men vet inte var jag ska börja med. Visst igår ställde jag en fråga om kärleken men jag hinner inte tänka på kärleken ens. Allt går i ett! Får sätta mig och se över allt inför nästa vecka i helgen. Men måste städa och tvätta och massa. Hur ska jag hinna med något?
Kanske det jag ska vara? Upptagen så kanske han dyker upp.

Nä sån stress… Blir ju inte bättre när man mår skit på jobb när man är där… men jag tar mig igenom..

Just nu känns det iallafall sjukt bra med min gamla kollega J som inte alls behandla mig bra förr.

S har blivit singel igen. Tänker han på mig ibland? Kommer han kontakta mig någon gång?

Men idag är ser fredag iallafall!

Kram

Svar: Gör upp en plan så du hinner med det du ska. Stress har negativ påverkan på dig.Känns som om S tänker i andra banor nu och det är tveksamt om han kommer kontakta dig, känns inte riktigt så, kram :)
Esmaralda

4 <3:

skriven

Tack att du berättar hur det går till.

" Pratade " med ögat igår om B.
Börjar det närma sig att han kommer skriva till mig ?
Hoppas att det inte bara var något han sa till E.
Kram

Svar: Något kring det hela kan vara lite komplicerat men ser inte riktigt vad, kram :)
Esmaralda

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Varför det känns som om nu är det plötsligt att alla är på mig och vill så mycket. Lite driva med mig, prata med mig, gav så mycket möjlighet och såna. Jag behöver få var mig själv. Det fick jag inte alls. Så man blir störa av en vissa. Jag vill ju fokusera på mig själv för må bättre. Men det går inte alls i här vecka.🙄

Men hur ska jag får dom förstår... jag behöver ju tid till mig själv. Men dom vill så mycket som allt ska händer så snabbare.

Varför är det så? Jag vet inte om dom förstår min gränsen? Dom nå exakt den så nära. Jag önskar ju dom borde låta mig vara ifred i en stunden.

Det går inte... varför? Hur ska jag får dom låta mig vara ifred.

Ha det bra

Svar: Du får tydligt markera dina gränser, kram :)
Esmaralda

6 Maria:

skriven

Hej!
Hur blir min höst? Något roligt som händer eller lunkar det bara på?
Kram 🥰

Svar: Något lite extra kan du nog räkna med , kram :)
Esmaralda

7 Helena Ir:

skriven

Jag hittade dig 2012 och glad är jag för det! Och en hel del seanser har det blivit, de första åren blev det nog 1/år.. Och allt har ju inte slagit in ännu.. men tacksam är jag för seanserna, ALLA har jag sparat:)
Till 100 % kunde du se att mitt liv skulle vända och bli så mycket bättre! Till 100 % hade du rätt !! :)precis som inom det andliga som du brukar säga, om att man aldrig blir fullärd.. så är det ju med själva livet! Man lär sig hela tiden om det som man möter och har framför sig. Tänk om man kunde snabbspola så målet för ens önskningar gick lite fortare.. livet är ett lärande! Målet hägrar.. :)

Promenerar till det jag har idag..

Ha en skön fredag!

Kram

Svar: Ja, ibland får man ha lite tålamod och vänta in och göra det bästa möjliga under tiden..... kram :)
Esmaralda

8 barrqvist:

skriven

Dina personliga spådomar är guld värd❣️
och jag märker skillnad dom gånger jag varit mer ytlig/opersonlig i mina frågor/funderingar vs när jag gått mer på djupet/delgett mer information. Det senare blir bättre :)

Funderar lite kring min vän D.. Hon verkar inte ha bästa måendet just nu men varför säger hon inget om det? Vad är det hon vill att jag ska göra egentligen?

Tack och ha en skön fredag+helg 🌺

Svar: Hon vet inte riktigt hur hon ska uttrycka det hon känner, kram :)
Esmaralda

9 Naturvän:

skriven

Hej!

Så intressant att ta del av, antar det här är en gåva man är född med och inget man kan träna upp.

Tankens kraft måste vara enorm, en person som verkligen dök upp starkt i mina tankar hörde av sig efter ngn timme...kändes speciellt

Utflyktsdag och sedan bara ta det lugt och ladda inför träning imorgon.

En fråga, ser du om det händer ngt kul de närmaste dagarna för mig, ngt verkligt upppiggande?

Kram och ha en härlig Fredag!


Svar: En del kan man faktiskt träna upp, men det är klart att någon form av gåva måste finnas !Ja, något lite uppiggande kan mycket väl ske i helgen, gör bra val, kram :)
Esmaralda

10 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du något Esmaralda hur min bror kommer träffa tjejen med gott hjärta och hur många år det tar 😊Esmaralda du såg att jag ska träffa mannen med gott hjärta på något annat sätt inte genom sysslan som jag ska börja, ser du Esmaralda om det blir under resan till Sverige 😁 😁 😁 😂 😂 😂

11 Mimmie:

skriven

Godmorgon Es

Jag undrar om du ser något nytt på ingång för mig?
Kram

12 En Ängel Med Stort hjärta :

skriven

Gomorron kära Es!

Ja där ser man hur olika man har sin kontakt med Andevärlden. Jag gör som du mediterar först o sedan använder jag speciella kort o ser då dåtid nutid o framtid. Men jag använder mig aldrig av baksidan där man kan läsa innantill, utan jag ser saker i mina speciella kort! Jag får till mig saker speciellt på sjukhus o platser med mycket människor o känslor o även budskap genom mobilen o TVn. Är så tacksam för min Gåva🙏 seans är för mig nåt helt annat! Det brukar jag hålla i liten grupp o då visar min Guide mig till vem budskapet ska till.

Fråga jag ställt innan som jag inte får svar på själv o som vänder upp o ner på vår Värld.
Ser du nåt litet hopp när våra små Älsklingar kommer hem igen? Hoppas pratar vi veckor månader eller år? De längtar hem till sin Mamma🥰🙏🥹
Kram o trevlig helg 🫶🙏

Svar: De kommer hem, men tyvärr kan jag inte se riktigt när... att sia tidsmässigt är nästan omöjligt... jag förstår hur svårt och tungt det är för er alla, kram :)
Esmaralda

13 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag behöver ju prata med den person som får mig andas lite och känna mig lugnare även må bättre. Det finns inte ens någon som jag kan prata med. Det känns för mycket som fåtal var på mig hela tiden i här veckan.

Jag vet inte ju vem jag ska vända mig till...

Ha det bra

Svar: Vänd dig till den som du känner du har bäst kontakt med, kram :)
Esmaralda

14 Mts:

skriven

Hej!
Kommer hon vilja ha kontakt med mig framöver nu när vi alla kommer sluta på jobbet? Är förälskad i henne, men det vet hon ju inte om..
Kram!

Svar: Det finns chans till fortsatt kontakt men du får nog själv initiera det, kram :)
Esmaralda

15 LottaS:

skriven

Apropå seans: insåg att jag glömde skriva GAMMAL KUND på e-posten med frågorna, behöver du ny version? Brevet kom iväg senare än tänkt, men på väg!

Svar: Ingen fara, allt är i sin ordning och du står i seanskö, kram :)
Esmaralda

16 Me myself and I:

skriven

Halloj,
Testar på nytt! Hoppas ok:
Någon lyckad dejt i höst? Ser du någon detalj kring denne?
Har inte haft vidare tur på området..

Häftig gåva du har.
Blir allt lite avis :)

Kram


Svar: Dejter ser det ut att bli men det kan vara så att det dröjer lite längre innan den rätte kommer... kram :)
Esmaralda

17 Pia1 :

skriven

Varför vaknar jag runt halv tre, oftast 02:18 så gott som varje natt och kan inte somna om 😑
Sen såklart svimfärdig zombie hela dagen. Något less på exakt allt, varför inte ta det sista jag har min egen vilja liksom 😡

Svar: Att du vaknar och inte kan somna om beror främst på spänningar och en oro inom dig.... försök kom tillrätta med detta och sömnen blir bättre.. kram :)
Esmaralda

18 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Det är fest ikväll och jag tänkte kanske gå dit och ge det en chans.

Tror du att det blir en rolig kväll?

Kram

Svar: Det beror på vilket humör du själv är på... kan du plocka fram festhumöret så blir det bra kväll, kram :)
Esmaralda

19 Lotta:

skriven

Så spännande att få veta hur du går tillväga när du gör seansen. Är så nöjd med de ha fått :)

Undrar om det kommer gå bra för mig på jobbet framöver. Känns lite rörigt, men jag vill att det ska bli bättre och att de vill att jag ska stanna.

Kram

Svar: Det röriga kommer lägga sig och det kommer bli betydligt bättre, du kommer smälta in bra... så ge det lite tid, kram :)
Esmaralda

20 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du hur många år många år många år det tar innan min bror kommer att träffa tjejen med gott hjärta som du såg för honom, tar det många år Esmaralda fem år eller kortare tid som två år 😣

Svar: Jag kan inte se hur länge tyvärr, och som jag sagt innan, det beror på hur aktiv han själv är, kram :)
Esmaralda

21 Miltons ❤️ Mamma :

skriven

God Morning.

Älskar att få dina seanser och att man kan återkoppla lite efteråt. När det varit något i seansen man undrat över.
Nu har jag inte haft råd på ett tag 😩 så får hålla mig till bloggen 😃❤️

Min mamma har troligtvis fått cancer. 💔 Den enda äldre släkting jag har kvar i livet. Och nära kontakt med. Rädd att missta henne ❤️

Min sons farfar ligger nu för döden, även han cancer. Dock är han gammal. Känns som farmor inte kommer leva länge efter detta. Jag kan känna fel. Vi har ingen kontakt (sonen har givetvis). Hoppas att de får se att jag INTE tagit sonsonen ifrån dem utan vart felet ligger (deras son)
Farfar önskar dö henna och är hemma i sin säng. Tufft för de närstående len fullt förståeligt att man vill vandra över hemma.

Förlåt min fråga men kommer han se att jag inte gjort något fult emot dem medvetet och att det endast är för att skydda oss. De har nog fått höra hur hemsk jag är av sin son (narssicisten)

Kjam

Svar: Ja jag tror att farfar egentligen inser och även om han tar sonens parti som regel - så är han mer medveten är du kanske tror om rätt och fel i det som varit, kram :)
Esmaralda

22 Branne:

skriven

Hejsan!
Har blivit spådd 3 gånger av dig men än har inget av det ”slagit in” om man kan säga så.
MEN jag tvivlar inte ett dugg på det då jag har många år kvar att leva ;).
Just nu har jag gått igenom mycket saker som idag får mig att ha tappat all energi och styrka. Jag försöker hålla modet uppe och tror att det kommer hända något kul som kan hjälpa mig få tillbaka det igen.
Jag undrar om Du kan se om det är nära? Kanske kan du se vad med? Längtar väldigt mycket efter att få känna glädjen igen.
Kramar :)

Svar: Glädjen kommer, den saken är säker och en hel del av det du blivit spådd kommer också, kram :)
Esmaralda

23 Miltons ❤️ Mamma :

skriven

Komiskt.. 😂 Sitter och skriver på mitt håll så sitter du samtidigt med bloggen 😂
Känns näääästan som man konverserar 😃

Önskat dig en fin dag och helg 😃

Kommer sonen trivas bättre inden nya skolan? Han har börjat 7an. Hoppas att han får upp sina betyg från IG till E. Lyckas han med det i något ämne? Jag kommer gå hårt på lärarna (snällt sätt) redan från start.

Kjam

Svar: Samarbeta både med son och lärare, ha tydliga mål för sonen och jobba gärna lite med honom hemma också, kram :)
Esmaralda

24 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du när min bror ska göra slut med tjejen som han har kontakt med henne genom mobilen som du är tveksamt 😕 och när han kommer träffa tjejen med gott hjärta som du såg för honom 😊

25 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda för allt som du gör för oss för våra söta katter och söta kattungar för alla djur som lider på gatorna 😔 ♥️ ♥️ ♥️ 🙏 🙏 🙏

26 Kristin :

skriven

Dette var interessant å lese, kjære Esmaralda. Dine spådommer er veldig seriøse, og jeg er så takknemlig for de du har gitt meg. Hittil har det du har skrevet stemt.
I går var jeg på min første trening etter mange år med opphold. Fysioterapeuten gikk igjennom øvelser med meg, og i morgen skal jeg kjøre igjennom det jeg fikk. Det var supre øvelser spesielt på rygg og mage. men også for hele kroppen. Dette føler jeg vil bli bra for meg.
Håper du også har glede av din trening.
Nå ønsker jeg en god dag. Kram!!!

Svar: Jag får en väldigt god känsla kring din träning och din fysioterapeut är verkligen skicklig !Det hör kommer göra dig gott !!
Ha en fin helg nu, kram :)
Esmaralda

27 Sjukis:

skriven

Jag fick ju bekräftat igår att jag har halsfluss och det har jag inte haft på 20 år. Läkaren valde att avvakta med antibiotika för det läker ofta ut av sig själv men jag har knappt kunnat sova i natt pga oro för försämring. Önskar att det gav med sig snart på bästa sätt och att jag kunde släppa oron.

Vad kul att du ändå trivs på gymmet och kan maskinerna själv nu. Jag är imponerad av dig :) Kram

Svar: Ett elände med halsfluss ! Båda mina tjejer hade det under uppväxten då och då... och man ringde efter en läkare som kom hem, undersökte och skrev ut penicillin när det behövdes. Varken jag eller sonen har haft det ! Ta hand om dig och krya på dig.. snart är du pigg igen men kanske du behöver penicillin... kram :)
Esmaralda

28 Skorpan:

skriven

Inget lätt jobb precis, att spå. O nog tusan lär mn behöva ha gåvor för att klara av ditt jobb Es. Inget en vanlig dödlig skulle kunna fastän det sägs att man kan lära sig allt, detta jobb är nog ett undantag ;).

Hettan sitter i o det tar bara längre o längre tid att trampa till jobbet o alla bara cyklar förbi ;). Undrar om min kropp är programmerad för mera arktiska miljöer o det är därför jag inte riktigt gillar hettan? O svalare klimat = bättre konservering av ens yttre lekamen ;D, tror jag.

Behöver ta mig i kragen o gå ta mina blodprov idag eftersom jag i nästa vecka kommer att få höra min dom ;). O nej, ingen kolesterolmedicin för mig, absolut inte.

Fredag, hurraa, eller så inte...
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ja, min kropp är i alla fall mer åt det arktiska hållet :)Vi är lovade regn och åska idag en än har ingenting hänt... kram :)
Esmaralda

29 AnnaK:

skriven

Hur ska jag göra för att känna lite bättre om mig själv? Har tappat självkänslan helt för tillfället.

Kram 🤗

30 Ghostwriter :

skriven

Jag har alltid fått mina seanser och jag tror också det är för att jag verkligen har en seans när jag är redo, när det känns i kroppen att nu måste jag gå in mer i djupet. Mycket rådgivning och hjälp har man fått här i frågorna men seans är så mycket mer och speciellt. Ibland har jag inte fått svar på alla frågor men det viktiga. Så nu försöker jag hålla mig mycket tillräckligt men lagom. Bland det bästa som hänt mig är att jag fann min väg till dig och din blogg och fantastiska gåva och givmildhet.


Får du upp något spontant om mig för helgen?



Kram och ha de så fint!

Svar: Tack :)Gör ett val i helgen som innebär att du tar dig ut på ett eller annat sätt och jag får en känsla av att något bra infinner sig, på ett eller annat sätt även om det bara är i det lilla, kram :)
Esmaralda

31 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du något Esmaralda från andra shansen lotto från Bulgarien 😊 Esmaralda ser du om jag ska träffa mannen med gott hjärta under resan till Sverige den 27 de, du såg att vi ska börja prata 🙂 Ser du Esmaralda hur många år det tar för min bror Esmaralda innan han ska träffa tjejen med gott hjärta som du såg för honom, hur ska träffa han henne 😔jag önskar våra söta katter att de ska hitta mat från granarna och att ungarna ska bli stora och min bror och syster ska få glädjas åt dem nästa år Esmaralda 😩 😩 😩

Svar: Jag ser inga tecken på storvinst från Lotto, kram :)
Esmaralda

32 Bara andas:

skriven

Hej!

Handlade de jämna siffrorna om min mamma? Vad gör jag nu med allt...

33 Hemlig:

skriven

Hej Esmaralda!
Du svarade för en tid sedan att jag borde göra nya val för att få fart på mitt liv. Kan du möjligen se vilka dessa val är? Har de med jobb, familj, relationer att göra eller är det något helt annat? Känner mig aningen vilse just nu.
Tack och kram!

34 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Bra att få veta hur du går tillväga med dina seanser.Jag har ju fått ngr stycken under åren och den första var jag nog lite sparsmakad när det gällde informationen om mig men allt du skrev där har mer eller mindre slagit in.
Du är bäst <3

Vaknade tidigt vid 05 kika ut på dimman somna om och då drömmer jag alltid . Denna morgon drömde jag att jag hade skägg haha .

Ha nu en härlig Fredag alla !

Här ska jag försöka hitta inspiration och viljan att ta itu med köksavloppet...

Kram Anki med flock

Svar: Och jag HAR skägg minsann.... eller, hade haft om jag inte tagit bort... det är min cancermedicin som spökar....Lycka till med avloppet !! Kram :)
Esmaralda

35 Jennifer:

skriven

Hej fina Esmaralda! Mitt tillstånd verkar försämras och jag har aldrig känt mig så dålig innan som jag gör nu på grund av min sjukdom. Jag är rädd. Att jag ska bli ännu sjukare och att det inte finns någon förbättring eller ljusning. Tidigare har mitt mående och sjukdom gått upp och ner som i skov, men nu har skovet pågått länge och känner mig inte alls bättre. Jag är rädd
:(
Kram,
Jennifer

Svar: Prata med din läkare...det är vad jag kan råda tillDet är ett skov och det kommer bli bättre men fruktansvärt jobbigt så länge det pågår så här.. kram :)
Esmaralda

36 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Tack kära Es för svar idag då är det vara att fortsätta be till högre makter o fortsätta vakna på en kudde fylld av tårar...

Får jag be om Healing till min dotter o mig? Hoppas!

Stor varm kram☆♡♡♡♡♡☆

Svar: En dust healing kommer, kram :)
Esmaralda

37 Maja:

skriven

God morgon Esmaralda,

Mycket viktigt inlägg! Jättebra allt det där du klargjorde. Jag har ibland varit orolig att uteblivet svar bl a kan bero på att du ser negativa saker.

Jag är inne i så negativt tänkande.
Ser inget positivt utan allt känns meningslöst och att jag slösar ut mitt liv. Att jag går i samma fotspår.

Kan du se om min partner har träffat ”henne” igen och om han vill vara med henne? Då vet jag åt vilken håll det lutar o jag kan ta viktiga beslut för mej och sonen.

Känner han att vi är färdiga med varandra. Vill ha uppskattning och ömhet etc etc och det kommer jag inte få av honom.

Jag är 49 år nu och känner jag står i ett vägskäl. Men är rädd för att inte träffa någon annan.
Ser du mej ensam? Med honom? Eller rentav någon annan? I så fall ser du ttidsram?

Kram
Maja

Kram

Svar: Ser ut som om du tar ett rejält kliv vidare i ditt liv och det kommer du greja hur bra som helst, kram :)
Esmaralda

38 Johanna:

skriven

Kära E.

Ser du någonting om jag kommer träffa kärleken? Isf hur? Kan det vara min granne?

Trevlig helg

Kram

Svar: Känns inte som din granne.. kram :)
Esmaralda

39 Therese C :

skriven

Hej Es!
Spännande att få veta hur det går till. Kan tänkq mig att det är väldift olika hur många spådomar du orkar ta dig an per dag. Det går inte att styra över tiden der tar ellee gue mycket energi som går åt.

Igår eftermiddag var jag hos Eydis och jag blev så glad. Jag tänkte att jag ville repetera det jag gjorde med Björn , mest för min egen skull och jag hade inga höga förväntningar om att Eydis skulle vilja vara med. I början när jag lärde känna Eydis så ville hon inte vara i paddocken.Hon vägrade att röra sig framåt där . Hon hade bestämt sig för att stå STILL och ingenting jag sa eller gjorde kunde få henne att ändra på detta beslut. Jag har inte pressat henne gällande paddocken sen dess, men då och då har vi varit där. Sist jag hade lektion med Björn till exempel var jag där efteråt och provade samma övningar som Björn hade fått göra och hon fick massor av beröm och pepp för att hon följde med.
Idag förvånade hon mig verkligen. För det första följde hon med mig ut i paddocken med raska steg samtidigt som hon hade öronen framåt och såg glad och positiv ut. Sen när jag stod bredvid henne lyssnade hon på min signal med spöt om att gå framåt! Det har aldrig hänt förut. Hon har alltid varit totalt skänkeldöv och spödöv. Förra gången fick jag en liten reaktion efter mycket lock, pepp och godis. Men idag när jag petade lite lätt tog hon signalen direkt🤩 .Sen följde hon med och gick i ett framåt tempo och när jag bad henne följa med i hörnen gjorde hon det efter bästa förmåga 😃. Hon är vääldigt mycket stelare än Björn och jag hade inga krav på att hon skulle göra rätt rörelse utan blev bara så himla glad att hon gjorde NÅNTING 😍 och att hon följde med mig och att hon ville vara med och träna dressyr i paddocken. Det trodde jag aldrig att jag skulle få uppleva 😁. Vi höll inte på länge. Jag ville inte utmana ödet. Jag ville bara få suga på karamellen att Eydis frivilligt har tränat dressyr med mig i paddocken samtidigt som hon verkar positiv och glad 😄.

Svar: Somliga dagar har jag såpass mycket arbete som terapeut att jag inte hinner med spådomar... men de flesta får sin seans efter ca en vecka :) Minsann om du inte är på väg att bli en horsewhisperer !! Kram :)
Esmaralda

40 Jossan :

skriven

Att gå till jobbet när en person är sur på mig känns inte bra. Det känns som andra är sura också och jag är utanför.
Har inte känt mig så utanför sen jag började här. Jag känner mig så ledsen och nedstämd. Kan nästan känna att jag vill byta arbetsplats pga detta. Åh låt det bli bra snart igen…

Känner sån ångest konstant nu.. låt det vända snart…

Har den snackande kollegan dåligt samvete?

Kram

41 💕 Zoey 💕:

skriven

Tack för ditt svar tidigare idag! ❤️

Ser du möjligtvis när den nya dyker upp och om det blir innan nyår?? Kram Zoey 💕

42 Ghostwriter :

skriven

Tack för svar! Jag tänkte faktiskt planera att gå ut lite i helgen. Nu ska jag verkligen det :)



KRAM och önskar dig en fin fredag

43 Sjukis:

skriven

Ja stackars de som är halsbarn! Jag är bihålebarn så detta är högst oväntat för mig. Säkert någon patient som smittat mig. Jag har fått en annan sorts pencillin utskriven då jag är allergisk mot vanlig men är rädd att jag reagerar på denna också. Ser du om det går bra? Apropå din gåva så får jag till mig detta när jag pratar med min ängel och andra sidan "Var inte orolig. Vi skyddar dig". Uppfattar jag rätt? :)

Sista dagen på värmeböljan och i morgon skall det regna. Att ha halsfluss och över 38 grader i denna värme är fruktansvärt! Jag har ställts inför många utmaningar denna sommar. Ska du hitta på något skoj i helgen? Kram

44 En fråga?:

skriven

Hej Es

Ser du någon kärlek i mitt liv snart och vem skall jag hålla utkik efter då?
Kram

45 Razawa:

skriven

Hej bästa Esmaralda
Jag o maken håller på och kollar resor till vintern. Mannen vill verkligen att vi reser, vi och våra två barn. Jag är extremt extremt flygrädd vilket begränsat oss att vi ej rest så mycket som vi egentligen vill (jag vill ju men rädslan sätter stopp).. min man har startat eget och slitit mycket dessa två år och behöver verkligen en riktig semester. Vi funderar på Thailand. Men som sagt får redan ångest pga så rädd.. ser det ut som att vi kommer iväg? OM ja, resan dit och tillbaka gå bra?
Kram

Svar: Åk tryggt till Thailand, resan kommer gå fint... jag ser inga varningar runt dig och flyg. kram :)
Esmaralda

46 Shenzi :

skriven

Hej Es!
Ser du om jag blir bjuden på någon fest innan nyår å som inte e min systerdotters??? Kram Shenzi 🌹

47 Mercan :

skriven

Esmaralda 🤗ungarna vill ut från deras plats, jag har tagit ut dem lite att promenera och gav mat till mamman och hon ammar nu sina ungar 😊♥️🙏🙏🙏

48 Lydia💕:

skriven

Du gör ett fantastiskt jobb för alla och älskar att läsa din blogg och mitt eviga tjat om kärlek🙈
M är intresserad ibland väldigt och ibland försvinner han jag vet att det är dumt att vänta på han och jag undrar om han vill ha tillbaka sin ex fru igen bara så jag vet så jag kan släppa honom helt?
Kram
Lydia💕

Svar: Känns som att du bör släppa och satsa på dig själv, nuet och framtiden istället, kram :)
Esmaralda

49 Tur i spel ?:

skriven

Har jag någon tur i spel idag 🍀

Svar: Känns inte så, kram :)
Esmaralda

50 Naturvän:

skriven

Hej!

Ja, ngt kul skall jag planera in, är allsång i grannbyn, kanske inte riktigt min grej, men så kommer man ut bland folk i alla fall.

Skorean har startat och är det ngt jag är svag för så är det skor och sandaler.....blev ngra par samt en ny klänning. Ibland får man unna sig lite nytt....

Kram

Svar: Allsång kan vara kul :)Härligt när man hittar något på rea... kram :)
Esmaralda

51 Love:

skriven

Kommer jag och C att träffas på söndag?

52 Fredagsmys :

skriven

Är någon kär i mig?
Kram

53 Sjukis:

skriven

Ja stackars de som är halsbarn! Jag är bihålebarn så detta är högst oväntat för mig. Säkert någon patient som smittat mig. Jag har fått en annan sorts pencillin utskriven då jag är allergisk mot vanlig men är rädd att jag reagerar på denna också. Ser du om det går bra? Apropå din gåva så får jag till mig detta när jag pratar med min ängel och andra sidan "Var inte orolig. Vi skyddar dig". Uppfattar jag rätt? :)

Sista dagen på värmeböljan och i morgon skall det regna. Att ha halsfluss och över 38 grader i denna värme är fruktansvärt! Jag har ställts inför många utmaningar denna sommar. Ska du hitta på något skoj i helgen? Kram

Svar: Du uppfattar helt rätt.Strax kommer ryska syster på övernattning och jag ska bjuda på moussaka !
Kram :)
Esmaralda

54 Doris:

skriven

Hej!
Du har en fantastisk gåva,o stort tålamod med alla frågor på bloggen varje dag.
Tack för att du berättar hur det går till.
Har fått seanser i snart 15 år.Några har slått in men väntar tålmodigt på resten.

Något budskap från universum i dag Es?

Kram

Svar: Det känns absolut som att mer kommer så in !Ta han dom dig och ge dig själv glädje kram :)
Esmaralda

55 Mercan :

skriven

Esmaralda du såg att våra söta tre kattungar blir stora 😊 🙏 🙏 🙏 Esmaralda ser du Esmaralda att min bror och syster kommer få glädjas åt dem nästa år Esmaralda när kommer hit i Bularien hemma igen 😭 😭 😭 ♥️♥️♥️🙏🙏🙏ser du någonting Esmaralda 😌

56 Misscool:

skriven

Hej Esmeralda!

Jag undrar varför han kollar så mycket på mig nu igen. Och hur han allmänt känner för mig nu när vi har pratat. Gillar han mig eller något sånt? Vet du varför han beter sig som han gör?

Trevlig helg :)

57 AnnaK:

skriven

Alltså vet att jag inte är snygg så men uppfattar folk mig som ful? Har jag kvar nåt glitter i auran som du såg förr? Auran är ju inte konstant har jag förstått 😊 Känner mig väldans oatraktiv just nu.

Kram 🤗

Svar: Glittret finns där och ful är du absolut inte, kram :)
Esmaralda

58 . :

skriven

Hej Es!

Det är då intressant när du berättar hur du gör.

För ca ett år slutade en person på ett jobb som jag är på. Jag kan sakna denna person väldigt mycket och då har vi inte ens sagt riktigt hejdå utan har en kontakt om än liten vilket glädjer mig. Jag vet inte om det beror på att hon helatiden fanns där, en trygghet eller vad tusan det är. Det gör fortfarande ont.
I övrigt trivs jag väldigt bra i det som är just nu, även om jag saknar det som var, alltet med alla förra året. Mycket har förändrats och jag har svårt för förändringar. Det kanske är därför jag har svårt att släppa...
Vad är det för fel på mig?

59 Mercan :

skriven

Esmaralda 😭 😭 😭 min mor sa att hon ska inte lemna kattungarna i Anshes trädgård framför oss att de själva kommer gå dit 😭😭😭men jag ska säga kanske till Sılvia grannen bakom oss att vi har tre ungar i trädgården 😕 för min mor ska lemna nyckeln till porten till henne när vi reser till Sverige Esmaralda 😩jag vet inte vad jag ska göra 😞 finns det hopp för våra söta kattungar 😔 kommer min bror och syster få glädjas åt dem nästa år Esmaralda 😩 vad ser du Esmaralda 😫😫😫

60 Sjukis:

skriven

Min underbara husläkare ringde upp och sa att om jag inte blir bättre under helgen så skall jag börja med antibiotikan men hon hoppades att det skulle vända till det bättre. Och om jag nu måste ta det så hoppas jag att det går bra🙏 Kram

61 Helena Ir:

skriven

Tack för dina ord idag.

Drömde så konstigt i natt.. jag har ju en väldigt god väninna som mist 3 i sin familj i år. I drömmen ringde hennes dotter mig, vilket aldrig händer annars. Så rädd jag blev, att nu var det väninnans tur att fara över till Alltet. Men så var det inte hon låg inne på sjukhus för brutet ben. Tänk vad rädsla ställer till det i drömmen. Så tolkar jag den, det är min rädsla som spökade där. Eller ser du något annat?

Bad min kinesiska behandlare att kolla vilopulsen efter behandlingen. Och den har sjunkit ner till normala 60. Känns så bra.. jag gör rätt!

Badar du i ditt spabad även på sommaren?
Vore skönt att ha, jag har ju blivit en badkruka i de svenska vattnen :)Börjar längta ut och resa igen!

Nästa vecka kör Idol igång igen..

Oj, vad jag hade mycket..

Kram

62 Herr-P:

skriven

Nu blir jag lite orolig, tog mina lungor någon som helst skada. Det blev lite ogenomtänkt från min sida.

Svar: Jag tror inte det blivit skador på sikt... kanske för stunden.. kram :)
Esmaralda

63 A:

skriven

Kära Esmeralda jag är förtvivlad.
Pratade med min dotters läkare som sa att prognosen är jättegod för min dotter.
Precis som du sa så kommer detta gå bra ❤
En kort stund kände jag ro i själen.
Sedan får jag reda på att hon avvikit från avdelningen!
Hon tror inte att hon kommer kunna få barn och därför vill hon inte ta emot behandlingen.
Läkaren är förtvivlad men kan inget göra.
Hon är bipolär så detta tror jag är den sjukdomen som talar.
Jag kan inte övertala henne utan nu är vännerna där.
Ser du om detta slutar väl dvs om hon tar sitt förnuft till fånga?
Herregud hur många turer ska detta ta innan jag kan känna ett lugn.
Blir så arg mitt i min förtvivlan.
Kram ❤

Svar: Ja, nog är det hennes psykiska problem som tagit över, inte bra !Finns en chans att hon landar och inser.... förstår hur jobbigt detta är för dig... kram :)
Esmaralda

64 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Tänk att efter flera år av väntan i vårdkön så blev det idag äntligen min tur att träffa en psykolog för ett bedömningssamtal. Jag fick tuppskinn när han avslutade samtalet med att säga samma saker om mig som du har skrivit i mina seanser - att jag är en främmande fågel och att jag har en ovanligt god självinsikt som hans patienter inte brukar ha. Han tycker precis som min läkare att jag skulle må bäst av att bli beviljad 100% sjukersättning och ska hjälpa mig med en ansökan. Kommer han lyckas få F-kassan att godkänna det?

Kramar 🐈‍⬛


Svar: Chansen finns men jag tror inte det blir enkelt och kommer snabbt... kram :)
Esmaralda

65 Spådom :

skriven

Jag har anlitat dig x flera för spådom och dom har alltid givit mig vägledning och visat sig vara rätt många gånger.
Dock är det inte alltid man går spådomen till mötes utan går sin egna väg och gör sina val, som i kärlek till exempel och så ska det väl vara iof.. ( man ska tydligen lära sig även om det svider)
Mitt senaste uppbrott har slitit på mig i både själ och hjärta medan mitt ex glömde mig snabbt och fann en ny kärlek att fly in i mina ögon, det är nog det värsta, att bli ratad.
Kram

Svar: Och man SKA ta sin egen väg, det är viktigt !Ibland sker smällar som man får ta, det är själva livet.... och du kommer ta dig vidare, utan tvekan... kram :)
Esmaralda

66 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej igen Es!
Ser du möjligtvis när den nya dyker upp och om det blir innan nyår?? Kram Zoey 💕

67 Jossan :

skriven

Jag som tänkte åka och träna och in på festivalen men min huvudvärk är hemsk… har sovit i 2h… kul fredag detta.. och så ska vädret bli dåligt i helgen.. jaja…

Försöker skriva upp allt jag har att göra men vet inte hur jag ska bli klar med allt..

Usch vad allt känna skit nu…

Kram

Svar: Ta det viktigast först och ge dig tid att slappna av, kram :)
Esmaralda

68 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du framtid för våra söta kattungar 😔 får min bror och syster glädjas åt dem nästa år Esmaralda 😩

69 Skorpan:

skriven

Nej det vill nog inte regna här heller, kanske på söndag. O inget blev det av mitt labbesök då jag inte hade förstått att vara nykter, alltså oäten o odrucken ;), så nu får jag göra om det på måndag. Blir o ta till mycket havre i olika former så kolesterolet går ner ;).

Fick ett snabbesök av kusin på jobbet som är på besök i storstan med ett av sina barnbarn, trevligt så. Andra kusin har jag haft "på tråden" o det är himla kul att han orkar med mina meddelanden, som är många :D. Får bara hoppas att soulmaten gillar att höra av sig också, i massor. Längtar så efter en famn att krypa in i, ja inte kanske just nu då jag går rätt het, pga värmen ;)...
Kram Skorpan

70 Love:

skriven

Kommer jag och C att träffas på söndag?
Kram

71 Mercan :

skriven

Esmaralda vi ska lemna kattungarna i vår trädgård 🤗 när vi va i trädgården min mor sa titta Mercan kattmamman tränar sina ungar 😊 vi glädjades åt 😊jag har skrivit det till min bror 😆 😆 😆

72 Sjukis:

skriven

Åhh ha så jätte mysigt! :)

73 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Psykologen sa det också att det inte kommer bli lätt så han kommer ta upp mitt ärende i en grupp med experter inom psykiatri och ta med deras utlåtande i min ansökan för att öka chansen… :)


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: