Bedragen & lurad....

Ewa blev lurad på det värsta sätt av dem alla,   i kärlek !

Numera vet ju alla att den perfekta  kärleken online som kontaktar dig är en bedragare – men för  15 år sedan var det inte lika självklart.

Han var amerikansk militär och stationerad utomlands – så som scammers brukade vara och till viss mån fortfarande ger sig ut för att vara.

De pratade på telefon varje dag.

Samtalen blev allt mer personliga och Ewa blev kär.

Som en klockarkatt !

Mannen sade sig vara minst lika kär i henne och de drömde sig bort och planerade en gemensam framtid.

 

Ewa kunde tänka sig att flytta till USA och han beskriv sin lilla stad i mellanvästern väldigt levande och hon kunde se i andan om hur de bosatte sig där.

Hon levde allt mer för Edward och deras samtal och deras planering.

Så småningom fick han ett arv.. som han ville föra över till henne eftersom det var mest praktiskt så. Han var tydlig med att han litade på henne.

Den stora summan  var ju till deras gemensamma framtid. 

För att kunna föra över  det stora arvet så måste han betala en massa skatt.. och här bad han Ewa om tillfällig hjälp med  skatten. 

Så fort han fört över arvet på hennes konto fick hon de utlagda pengarna tillbaka.

 

Han hade i samma veva hittat deras perfekta hus i hans barndomsstad och Ewa tyckte det var jättefint och egen pool fanns det också.  Här skulle de  bli lyckliga.

Edward var noga med att det skulle finnas varsitt rum till Ewas två vuxna barn när de  kommer på besök.

Själv hade han inga barn så han skulle få glädjas åt hennes.

Glädjen och lyckan stod högt i tak

Och de förlovade sig också… via Facetime

Nu hade hon allt hon kunde önska sig.. en underbar man, en fin framtid och massa kärlek.

Det dök upp lite ekonomiska bekymmer då och då.. så hon fick ta av sina  besparingar…. Och skatten på arvet kostade 500.000 kronor och hon tog ett lån på detta.

Men det var ju bara på kort sikt, snart skulle de vara på grön kvist.

 

 

 

 

Och i den förvissningen levde hon tills Edward plötsligt förvann och var som uppslukad av jordens yta.

Såklart var pengarna puts väck de också.

Under flera månader oroade Ewa sig att någonting hänt stackars Edward  så hon  vände sig till olika instanser men det fanns ingen någonstans med hans namn.

Så småningom  tvingades hon inse att hon blivit lurad

Lurad på  sina 200 000 i besparingar och på det lån på 500.000 hon tagit.

Efter detta blev livet tufft för Ewa.

Hon hamnade i allvarliga ekonomiska trångmål och inte förrän nu efter 15 år är hon på väg att repa sig.

Numera känner nog de flesta till dessa scammers och  bara blockerar när de dyker upp.. tack & lov !

 

 

 

 

Ni minns kanske att en av dem kontaktade mig  och av ren nyfikenhet behöll jag kontakten och gjorde klart att jag genomskådat...  och fick veta att han var 22 år och hade flyttat till Ghana för att jobba på  ett callcenter där ENBART kärleksscammers arbetade !

Ja, fifan så räligt !! 😡

Kram & kärlek💖

1 LV:

skriven

Hej E,

Gillar VE mig på ett romantiskt plan?

Kramar

LV

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Vad händer igår kväll. Jag blir ju rädd. För när jag har videosamtal och det börja med igång en tanken om jag ska chatta med B kvinna efteråt avsluta jag det då det försvinna av själv.

Som tur att jag får ta tipsar av T kvinna om att bryta sina rutiner eller något.

Varför det blir så? Men snälla inte skrämmer mig nu. Men finns det något tips att hur ska jag undvika det att inte upprepa mer.

Ska jag bryta min rutiner eller ska jag ignorera alla tankar. Imorse när jag duscha och fixa mig då jag har tydligt inte att försöka tänker på det mer.

Hur ska jag får den sluta? Har du något tipsar att bryta rutiner eller något?

Ha det bra

3 LV:

skriven

Hej E,

Gillar VE mig på ett romantiskt plan?

Kramar

LV

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag läras mig nu från foten som blir överkörda. Jag kommer aldrig att var omtänksamhet för mycket mot alla. Alla ska ta sina egen ansvarig för sina mående.

Jag har förstår att när jag hjälpa någon men inte fick tillbaka densamma.

Så kommer jag inte var likadant som förut?

Min erfarenheter växer så mycket under dessa veckor. Allt som gör om på nytt. Jag hoppas ju jag blir en förbättras person efter många tankar jag har haft.

Ha det bra

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Det känns att jag är singel på riktigt just nu sedan ifjol. Jag undrar vad ska jag gör som singel.

Jag har många känslor under dessa året men nu är jag singel på riktigt. Så vad ska jag gör just nu?

Ha det bra

Svar: Nu satsar du på dig själv.. kram :)
Esmaralda

6 EE:

skriven

Hoppas på goda besked från veterinären idag. Förhoppning att han kan gå in i hagen med kompisarna igen är en milstolpe. Hoppas på detta besked minst.

Kram

7 Hanna:

skriven

Hej Esmeralda!

Fy för dessa personer som lurar andra och hoppas de får sitt straff för det 😔

Jag har även en fråga till dig och jag chansar för att se om du kan svara. Jag undrar om jag kommer få tjänsten jag sökt?

Svar: Chansen finns absolut och är runt 50 %, kram :)
Esmaralda

8 Igges matte:

skriven


På förekommen anledning så vill jag tipsa om att Tv4 Nyheterna igår kväll hade ett reportage om hur dåligt psykiatrivården fungerar i hela Sverige. Enl. Polisen så ökar antalet suicida patienter som inte får den vård de behöver i tid och tar sitt liv. I nyhetsinslaget framkommer klart och tydligt att väntetiden till psykoterapi är FLERA ÅR! För den som vill så finns inlaget att se i efterhand på Tv4 Play under fliken Nyheter.

Detta hoppas jag täpper igen truten på den poliskåta enarmade banditen som nu alltså har skitit i det blå skåpet inför hela bloggfamiljen IGEN.
Så från och med nu hoppas jag att fröken spruta vaccin som utger sig för att vara så änglalik och god mot alla människor hon möter lägger av med att utsätta mig för Gaslightning!

Tack till alla som har stått upp bakom mig under dessa tuffa månader. Jag uppskattar det mycket! (Ingen nämnd, ingen glömd)

Sist men inte minst, tack älskade Esmaralda för att du har lärt ut hur man genomskådar olika härskartekniker. Dock trist att dess kunskaper ska behövas här i bloggen.

Kramar Igges matte (Browallia)

9 Läroliv:

skriven

Stackars Ewa, vilken käftsmäll. Undrar om hon någonsin vågade - vågar lita på någon igen. Naivt, javisst, men så hemskt ändå, stackars henne. Vidriga människor, undrar när karman slår in på dessa görare. Undrar också ibland hur det gick för den kvinna som skrev här om flytt till "kärlek" utomlands, hon kanske inte ens är i livet längre?

Kram

Svar: Jag har inte hört av den kvinnan.. men får en känsla av att det inte gått så bra.. kram :)
Esmaralda

10 L:

skriven

Det är inte lätt att veta vem man kan lita på. Vilken ångest Ewa måste haft för detta. Så oerhört jobbigt.
Och på tal om att lita på människor och tro gott. Svårt i en tuff värld. Jag har själv gjort en jättestor missbedömning. Försökte så mycket men det blev en kniv i ryggen istället. Naivt nu i efterhand, men det värsta är ångesten för att inte ha förstått och för att ha gjort fel. Arg för att ingen annan hjälpte mig rätt. Bad om hjälp men det blev fel ändå. Svårt att fortsätta när hela kroppen skriker nej.
Jag undrar om det var meningen att jag skulle få denna ”kniv i ryggen”? Att det finns en mening. Är helt förtvivlad.

Kram L

11 lilla m:

skriven

Hej Es, finns det något jag kan göra för att förbättra min relation med A? Ge honom mera space? Något annat? Kram

12 <3:

skriven

Godmorgon kära Es, har jag fortfarande inte mött min soulmate som jag kommer leva med the one and only? Börjar mötet närma sig ?
Är han singel nu eller dejtar ?
Kan du se några av hans egenskaper och utseende. Tror det kommer bli en lång man. Härligt med fredag 💕🥂🌸
Kram

13 Naturvän:

skriven

Hej!

Vad skall man säga? En sådan sorglig historia, man hade ju önskat Ewa hade haft ngn i närheten som grep in och stoppade eländet, när inte hennes egna varningslampor funkade.

Ska fördjupa mig lite mer i Thai-massage i helgen, det stretchas och dras i leder så man hör hur det knäpper, varma stenar används. Verkar vara mer djupgående än vanlig massage, men vilken behaglig känsla i kroppen efteråt.

Besök hos ögonläkare idag, tror inte det skett ngn förändring, har samma besvär kvar efter hormonrubbning, ev en antibiotika kur igen. Vissa symptom får man leva med, tyvärr, det bara är så.

Under gårdagens promenad såg jag 4 stora skepp från Marinen på långt avstånd, det kändes obehagligt och det är klart tankarna gick genast till Ukraina/ Ryssland konflikten. Ser du ngt om det Esmaralda? Hur det kommer att utvecklas?

Kram och ha en fin Fredag!




14 Carina ST:

skriven

Så sorgligt att Ewa fick 15 år av ekonomiska problem. Och att känna sig lurad, sviken och förlora sina drömmar som byggts upp.

Jag hade en vän som var nära att gå in i en liknande fälla. Hon var så säker på att hon mött "The one". Jag tyckte det lät skumt och googlade på den typen av scams, trots att det på den tiden inte förekom lika mycket. Jag hade inte hört något om det tidigare. Men det fanns ändå andra redan då som lurats. Så jag pratade med min vän om det. Hon ville inte tro det till en början. Men hon vägrade att skicka pengar vilket ledde till att relationen bröts.

Jag får ofta vänförfrågningar på Facebook av amerikanska militärer, och följarförfrågningar på Instagram. De blockeras alltid. Så de finns i hög grad fortfarande. Uppenbarligen lyckas de fortfarande lura människor.

Jag funderar på om det är det här året som min soulmate kommer in i mitt liv, har levt själv i 13 år nu. Och vet att du inte kan se tid Ez. Men ser du i vilket sammanhang vi möts? Eller något annat kring honom?

Jag ser fram emot mötet men använder min tid här och nu till att ha omsorg om mig själv, ta hand om sådant som jag behöver ta hand om och har fokus på att skapa ett liv som jag mår bra i och att ha kul. Hur som helst så är det viktigt.

Kram, Carina ST

Svar: Ja, det är märkligt att människor fortsätter att låta sig luras !Jag ser att ni möts... och kan bara hoppas att det ska ske snart, man tycker ju att tiden är inne och det är dags.. kram :)
Esmaralda

15 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Kan du se hur det kommer gå för mig nu när ÅKA tydligen stänger ner? Var hamnar jag - AF eller AME?? Kram oroliga Zoey 💕

16 Skorpan:

skriven

Stackars Ewa, vilken jädra typ att lura henne så. Hoppas hon repar sig o hittar en riktig kärlek nu.

Ja fi f*n, hur kan människor syssla med sånt lurendrejeri o t om jobba med det? Otroligt... Hur gick det för henne som frågade om den utländska kärleken här på bloggen o skulle sälja allt o flytta di, hört nåt om henne Es? Jag tror ju inte på kärlek som man träffat online o spec inte utländska sådana, tyvärr. O därför kan jag inte förstå folk som är dökära i nån från utlandet, typ 90 Day Fiancee, what? Intressant hur de människorna orkar hålla på...

Själv blev jag ju förra året itutad ett o annat o ja, den karln ljög ju från dag ett. Märkligt beteende som jag inte kan förstå ännu denna dag. Synd att man ser honom nu o då...

Får ju hoppas att jag inte är alltför misstänksam för att kunna släppa in mannen i mitt liv då han äntligen, väl, kommer? Kan nog hända att han får lägga in ett extra kol för att få mig att tro att det hela är "på riktigt". Månne han kommer att jobba på o vilja ses ofta o meddela sig Es? Det är ju inte vad som kommer att ske i en nära framtid precis så varför ska jag ens fundera över detta ;).

Fredag o det spås ruskväder till helgen. Gillar jag, kanske behöver utrusta mig med en massa gott o njuta av hur bra ställt jag har det :). Vila...

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Har inte hört något mer från hon som frågade om sin utländska kärlek.Har dock på känn att det inte gått så bra, tyvärr.
Du har en god känsla för om människor är på riktigt eller ej, kram :)
Esmaralda

17 Jennifer:

skriven

Godmorgon finaste Esmaralda! Jag har aldrig själv råkat ut för dylika kärleksscammers, men tycker så synd om dem som blir utsatta och sen blir skuldsatta för resten av livet. Såg något program om detta för något år sedan, där dessa kärleksscammers avslöjades, men till och med då var det svårt för de utsatta att acceptera att allt var scam. Tragiskt.

Fina Esmaralda, tror du att jag någonsin hittar ett land som jag älskar lika mycket som jag älskar Afghanistan och Pakistan? Svårt att förklara hur mycket de länderna betyder för mig.
Kram,
Jennifer

Svar: Nej, jag tror att dessa länder alltid kommer att vara de mest speciella för dig, kram :)
Esmaralda

18 <3:

skriven

Kommer min syster få ordning med sin sjukdom? är det medicinen som ger henne biverkningar?
Hon gjorde en jätte opassande sak igår, ser du henne fortsätta göra det?
Vi vet inte vad mer för slags hjälp hon behöver

Svar: Kan vara medicinen som spökar, kram :)
Esmaralda

19 MalinS :

skriven

Blir så förbannad när man hör och läser om detta.
Dessa typer av bedragare finns även utanför internet. Mina två väninnor jag tidigare nämnt har träffat män hälften sina egna ålder.
Den ena är skuldsatt och inne på sin andra bedragare. Hon lärde sig inte första gången. Så fort han fick uppehållstillstånd och hon tagit lån så han kunde öppna eget stack han samma dag.

Den andra väninnan vägrar inse att hennes utnyttjar henne.
Så fort han fått sin uppehållstillstånd kommer han också sticka. Det är så tragiskt.

Tror en del handlar om deras egon också, de känner sig lyckligt lottade att de kan få 25-30 åriga män. De får kanske bättre självförtroende, eller vad vet jag.
Vi har inte längre lika bra kontakt men jag vet innerst inne att vi kommer umgås som vanligt när männen lämnat dom och inser att dom utnyttjats.

Ezmaralda ser du om min man kommer antas på utbildningen via arbetsförmedlingen som han sökt? Tanken är att det ska leda till ett jobb om han godkänns.

Kram

Svar: Ja, somliga lär sig aldrig ! Din man har runt 75 % chans att bli antagen... kram :)
Esmaralda

20 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Ja min syster råkade ju ut för en sådan och trots mina varningar så fortsatte hon och höll det hemligt för mig då jag var så emot..Här var han engelsman boende i Stockholm och efter ngr månaders kontakt skulle de träffas i stan på ett cafe...där satt hon och vänta då han skickade bild från flyget då han fick kasta sig huvudstupa iväg för problem i utlandet med hans jobb han var ju projektledare...så fortsatte det han fick skatteproblem där i utlandet med arbetarnas löner osv summa sumarum vart hon av med 800.000..och får betala för "kärleken" till döddagar..
Polisanmälan gjordes men då var hans konton borta och tydligen kan polisen inte göra något alls . Det är bara på film de kan spåra dataanvändning.

Fredag redan ! Vart tar veckorna vägen ! ?
Trevlig badtunnevistelse önskas !

Kram Anki med flock

Svar: Ja fy för satan så illa det kan gå !!Tack, ja ikväll blir det bad, virre och Talang.. och dessutom taccos ! Kram :)
Esmaralda

21 Anki:

skriven

Oooh jag glömde det viktigaste..
Idag är det inte vilken dag som helst...
Idag fyller lilla mamman Mira 11 år !!

Kram Anki med födelsedagsflock !

22 Lilla m:

skriven

Hej Es, finns det något jag kan göra för att förbättra min relation med A? Kram

23 Ester :

skriven

God förmiddag!

Bor mannen i min framtid i samma stad som jag nu?

Kram 🥰

24 Jeanette :

skriven

Hua stackars henne!

Har fått att jag ska få titta på en lägenhet nu på måndag. Jag undrar om den blir för dyr för mig och att jag kommer att ångra mig.

Kram

25 Läroliv:

skriven

Hej Browallia, bra sagt och skrivit.

KRAM

26 Ghostwriter :

skriven

Ja mycket fejkkonton finns så det är bra om man blockerar.


Jag är sen nu med min andra hyra i streck. Ska jag ta mina sista pengar jag har på kontot? Det är inte hela hyran. Jag måste också ha pengar till mat/hushåll och buss…

Ska kontakta soc men vet inte om de hjälper mig. Är så ledsen att csn krånglar. De tyckte inte min anledning var bra för bara om någon har dött hade de varit ok. Sen bryr de sig inte om man gör något bra, bara det dåliga. Det är då tusan inte gratis att plugga och ingen rättighet heller som Sverige intalar alla.



Kram

27 TjejenO :

skriven

Hej Es,

Vad hemskt att bli bedragen så!! :( speciellt förr i tiden då det inte var ”lika känt”.

Har börjat nya jobbet nu. Älskar företaget och kollegorna. Vad tycker min chef om mig?

Kramar och trevlig helg till er alla!❤️

Svar: Man gillar dig, kram :)
Esmaralda

28 ängeln :

skriven

Hej Esmaralda, drömde så konstigt inatt att jag solade och armarna blev illröda och sved. Vad kan det betyda? Kram

29 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Kan du se hur det kommer gå för mig nu när ÅKA tydligen stänger ner? Var hamnar jag - AF eller AME?? Kram oroliga Zoey 💕

30 M:

skriven

Ooh fy fan vad jävligt! Människor kan vara grymma minst sagt!

Jag har fått nog nu Es efter att flera gånger påtalat för jobbet att jag behöver få ordning på mitt schema men det går inte in utan de frågar om jag vill jobba på andra sidan stan fastän det inte är där jag är placerad. Sånt här orkar jag inte hålla på med och sa ifrån att löser det sig inte så blir det inget mer för min del. Jättekul jobb och fortsätter gärna men då får det bli ordning också!

Vad är det som män finner attraktivt hos mig?

Ha en fin fredag!
Kram

31 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Jag hoppas det, att jag har nån känsla kvar...
Kram Skorpan

32 <3:

skriven

Godmorgon kära Es, har jag fortfarande inte mött min soulmate som jag kommer leva med the one and only? Börjar mötet närma sig ?
Är han singel nu eller dejtar ?
Kan du se några av hans egenskaper och utseende. Tror det kommer bli en lång man. Härligt med fredag 💕🥂🌸
Kram

Svar: Han bör ju börja bli redo för ert möte.. men ser tyvärr inga detaljer, kram :)
Esmaralda

33 Lisa:

skriven

Hej Ez

Kommer min dotter M få behålla sin lägenhet, är lite orolig ?

Kram Lisa

34 Jennifer:

skriven

Hej fina Esmaralda och tack så mycket för ditt svar! Ja det är nog svårt att hitta ett land som skulle betyda mer för mig än Afghanistan och Pakistan.

Tror du det dröjer mycket länge - många år - innan jag kan återvända till Afghanistan? Hur länge ska talibanerna behålla makten?
kram,
Jennifer

35 AnnaK:

skriven

Finns gott om kvinnliga sådana också. Brukar se 90 Day fiance ibland och man vet inte om man ska skratta eller gråta vissa gånger. En man fick efter flera år bara prata med sin "fästmö" via en sida där varje samtal kostade pengar. Han hade inte fått hennes nummer eller möjlighet prata via messenger och dylikt. Han hade varit till hennes hemland någon gång där hon skulle möta honom men aldrig dykt upp och han trodde ändå det var "the real deal". Jag funderade nästa om det var riggat för programmet för så korkad kan ju ingen vara.

Inbillade jag mig eller såg jag ett ljus av något slag fladdra i ögonvrån här en kväll? Såg en gång en tydlig ljusboll en tidig morgon då jag gick till jobbet. Den dök upp plötsligt framför mig på vägen, stod still en stund och sen försvann den hastigt liksom in i en annan dimension. Bland det märkligaste som hänt mig.

Kram 🤗

Svar: Ja ibland undrar man hur det är möjligt att kunna blunda så extremt för verkligheten ! Den lilla ljusbollen var någon som talade om för dig att du kan det du vill, kram :)
Esmaralda

36 Hon:

skriven

Hej,
Tycker han jag är attraktiv på något plan?
Kram

37 SusanneAmalia :

skriven

God Morgon☕❣️

Vad vore livet utan kaffe?
Trist tråkigt förfärligt och tröttsamt.

Kaffe är en gåva till mänskligheten.

Scam.. Suck..
Dessa fästingar.
Ticks kallar jag dem för.
Innom hypnos vet alla att det är omöjligt att försätta en person i ett hypnotiskt tillstånd om man inte personen själv vill det.
En längtan att ta reda på sanningen. En längtan i att hela sin själ och kropp få en djup avslappning. Nu pratar jag Inte om partytricks.
En scamer kan bara bedra människor med utlovad kärlek till den som desperat vill ha kärlek til vilket pris som helst. Scamer lovar ut att de ska bli älskade sedda och hörda en värld full av rosor.
Inbäddad i rosa
moln en värld fylld av behag leenden. Världen är fylld av possetiva förväntning
med hjälp av offrets egen fantasi låter en skicklig scamer sitt offer skapa sin egen dröm genom uppmuntran. Att leva i den detta kostar pengar. Detta vet offret men vill så desperat stanna i sin dröm att de betalar.
De scamer som söker pengar genom empati min dotter har brytit foten jag är dålig och att bli bra kostar pengar har inte lika bra avkastning som de som får människor att leva sin egen dröm.

Brist på kärlek brist för förståelse utnjyttjas

Pengar har dessa offer och att satsa dem på en total gemenskap och förståelse är inte svårt.

Franz Mesmer är grundaren till den nya hypnosen. Han trodde att magnetism bildade en slags energi som kunde bota vissa sjukdomar. Han la magneterna i en vattenfylld pool ställde deltagarna runt Polen och energierna flödade. En dag glömde han att lägga i magneterna och han upptäckte att deltagarna var lika påverkade utan som med magneter.
Nya hypnosen grundare.

Man kan påverkas av det man själv vill och man kan försätta sin kropp i ett hypnotiskt tillstånd och läka vissa sjukdomar om man själv vill.

Guden Hypnos var en gud som hjälpte människor att komma i ett hypnotiskt tillstånd.
Man byggde ett tempel till ära för guden Hypnos och utanför satt ett orakel. Oraklet försatt besökare i ett hypnotiskt tillständ och sedan bars personen in i templet där den fick ligga och i detta djupa tillstånd då kom sanningen till personen och sjukdomar läktes. I templet fanns det heliga ormar som hjälpte till med rätt energi. Fanns det ingen bot kunde besökarna bli uppätna.
Detta skedde flera hundra år f. Kr

Idag ska jag hjälpa en väninna med att skriva ett kompendium.
Hon hjälper mig att sy. Om jag sätter mig vid maskinen blir det fågelbo.
Vilken tur att vi kan hjälpa varandra.

Önskar alla en härlig fredag. Storfedagskram ❤️🥂

38 lilla M:

skriven

Hej Es, finns det något jag kan göra för att förbättra min relation med A? Kram

39 Camilla50:

skriven

Många kvinnor är naiva och de får skylla sig själva men de som är oskyldiga är det fruktansvärt att drabbas. Kan man ens lita på någon undrar man. Hur kommer det sig att det inte löser sig för henne med jobb, ekonomin och kärleken? Det känns faktiskt hopplöst. Trevlig helg🌷 Kram

Svar: Om något verkar för bra för att vara sant så är det precis så !! Något kommer ganska snart att fall på plats för henne.. kram :)
Esmaralda

40 Hon:

skriven

Hej Es, ser det ut att kunna funka bra att ha med detdär jag är intresserad av i undersökningen? Eller handlar det mer om att jag måste ha framförhållning eller en tydlig plan pga kan bli knepigare med analyser och kvalitet?
Kram

41 Lillanmillan :

skriven

Varför ska man behöva må dåligt. Grät hela kvällen igår och är typ helt förtvivlad. Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Kommer jag få barn? Kommer jag och killen lösa det eller är det kört för oss? Är vi påväg utför? 💔
Kommer jag få barn med honom eller är det någon annan?

42 Till Anki:

skriven

Jag undrar också vart veckorna tar vägen? Januari som brukar vara så seg har bara försvunnit i en blink…

Grattis till Mira! Vad är hon för ras?

Kram Igges matte (Browallia)

43 <3:

skriven

Hej kära Es, så härligt när solen tittar fram 🌞
Lagt Chablis på kylning inför kvällen 🥂🍓🌠
Kan du hålla tummarna att det känns bra för mig att träffa M imorrn. Jag har ju varit ledsen att hon sårade mig och lite samma sak kändes det igen. Hon skrev att hon vill att vi ska vara nära och att hon inte vill förlora mig som vännina att hon aldrig haft en vän som mig som hon tycker så mycket om.
Jag ska försöka vara glad imorrn och förlåtande. Tycker om henne mycket ❤
Lyssnade på ditt råd till sist och slutade att dra mig undan.
Kram

44 Jackpott nu🍀:

skriven

Hej Es

Ser du om jag har tur i spel?
Kram

Svar: INte just nu.. men längre fram kan det komma turperioder, kram :)
Esmaralda

45 AnnaK:

skriven

Tack för svar! Så då borde jag alltså satsa på det jag verkligen vill just nu 😊

Kram 🤗

46 Vitlilja :

skriven

Hur stor är chansen att jag får boende i ny stad i februari?

Svar: Chansen finns och beror lite på hur pass aktivt och aggressivt du söker.. kram :)
Esmaralda

47 Mm:

skriven

Fick veta att man på detta företag får jobbpass med kort varsel. Ibland bara någon timme och vem vill ha det så. Stod något helt annat i annonsen så man känner sig lite "lurad". Synd när man hittar något som man trivs med men det är min vanliga tur. Nej du Es, jag förstår inte varför det är ständigt platt fall och varför inget av det jag blir spådd sker? Är vissa sådana att spådomar helt enkelt inte slår in? Jag måste tillhöra den kategorin i sådana fall. Blir bara less och uppgiven och vete fan hur man ska orka vara positiv men får försöka i alla fall.
Ha en fin kväll med spabad och Talang. Kram

Svar: Somligt kommer slå in, även om det dröjer lite.. kram :)
Esmaralda

48 Nettan59:

skriven

Hej Es,
Fruktansvärt vilka människor som finns som lever på att lura människor. Vad har hänt med världen 🥲.
Har hämtat mig någotsånär från hjärtinfarkten före jul, min Ängel har fått jobba hårt för både mig och min katt som är sjuk, hoppas hon har några krafter kvar.
Vår granne har betett sig konstigt över vintern och undviker att prata med oss. Är det något missförstånd eller har vi gjort något för att förtjäna detta?
Kramar💕

Svar: Känns som om detta är ett missförstånd, kram :)
Esmaralda

49 Mickis:

skriven

Browallia sk Igges Matte - För det första så har jag inte kommenterat något om dig utan det är nog andra här som har åsikter om dig. Om du hade jobbat inom detta så hade du vetat att polisen har sedan flera år fått ta hand om suicidala patienter pga icke fungerande psykvård och det har även varit på Nyheterna flertal gånger så inslaget igår på TV är inget nytt. Det tar inte heller flera år att få psykoterapi i Sverige. Du är fruktansvärt elak i dina påhopp om andra och jag tror nog att jag lyssnar mer på de fina personer som uppskattar mig än på någon som dig. Du behöver inte gilla mig för jag gillar inte dig och jag har låtit dig vara så då får du göra detsama med mig. Punkt.

50 Jossan:

skriven

Äntligen fredag!!

Började morgonen med att vara med i radio! Aldrig igen haha. Det var riktigt läskigt.
Igår satte jag upp mig på en ny lägenhet men det är väl lika liten chans för mig på denna. Förra lägenheten hade jag köplats 105 av 575 stå jag hoppas det finns en chans på denna..

Får inte tag på min granne som bor ovanför mig. Jag har försökt kontakta honom på fb utan framgång. Vet inte när jag hörde honom senast.

Finns det chans på lägenheten? Kommer allt bli bra snart?

51 Lillanmillan :

skriven

Varför ska man behöva må dåligt. Grät hela kvällen igår och är typ helt förtvivlad. Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Kommer jag få barn? Kommer jag och killen lösa det eller är det kört för oss? Är vi påväg utför? 💔
Kommer jag få barn med honom eller är det någon annan?

Svar: Oavsett vad, så ser jag dig en bit in i framtiden och jag ser dig må väl och vara glad.. kram :)
Esmaralda

52 Hts:

skriven

Hej!

Har blivit spådd av 2st duktiga medium om att jag kommer få en ny tjänst på mitt nuvarande jobb. Att jag höjs lite i position och detta kommer ske före sommaren.

Kan du se om detta stämmer?
Kram!

53 Mickis:

skriven

Innan jag lämnar bloggen så vill jag bara önska dig Skorpan fortsatt lycka till i sökandet efter din soulmate. Kram

54 Lydia💕:

skriven

Vad hemskt och läsa om det här och bli bedragen på det viset skulle inte kunna lita på någon efter sånt här.
Och bli bedragen av någon man håller kär är också hemskt och gå igenom hoppas på att träffa någon man kan lita på igen ha en härlig fredag alla❤️
Kram
Lydia💕

55 Rädd:

skriven

Blev min chef sur på mig idag? Kändes som han blev det, jag blev ledsen. Trött på att känna mig osäker, vill ju bara väl.

Kram och kärlek.

56 <3:

skriven

Hej kära Es, så härligt när solen tittar fram 🌞
Lagt Chablis på kylning inför kvällen 🥂🍓🌠
Kan du hålla tummarna att det känns bra för mig att träffa M imorrn. Jag har ju varit ledsen att hon sårade mig och lite samma sak kändes det igen. Hon skrev att hon vill att vi ska vara nära och att hon inte vill förlora mig som vännina att hon aldrig haft en vän som mig som hon tycker så mycket om.
Jag ska försöka vara glad imorrn och förlåtande. Tycker om henne mycket ❤
Lyssnade på ditt råd till sist och slutade att dra mig undan. Kommer det bli bra igen mellan oss ?
Kram

57 Bjork:

skriven

Hej vad är Det för 2 val jag ska göra??

Kram

58 Hönan:

skriven

Jag kan inte förstå hur människor kan göra sånt, så fruktansvärt fult och hemskt!

Undrar om drömmen inatt, var det något budskap eller bara en vanlig dröm?

Kram

59 Fredagsmys :

skriven

Hej Es
Ser du något kul som kommer till mig?
Kram

60 Till Läroliv :

skriven

Tack! Det värmer i hjärtat att få höra att du tycker det. KRAM

61 Misstjejen:

skriven

Hej

Inte ens många som förstår och gav sina feedback om min överkörda foten i facebook? Varför så? Är det sä ointresserad då undrar jag varför vilja dom att jag ska leva?

Ha det bra

62 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Kan du se hur det kommer gå för mig nu när ÅKA tydligen stänger ner? Var hamnar jag - AF eller AME?? Kram oroliga Zoey 💕

63 Till Läroliv :

skriven

Tack! Det värmer i hjärtat att få höra att du tycker det. KRAM

64 Silvertassen:

skriven

Go kväll Es!
En undran, min ena kusin gillade en gång på något jag la ut på insta i händelser men aldrig tittat på de tidigare eller i fortsättningen heller och aldrig reagerat på något jag har lagt ut i händelser heller. Var anledningen till att hon reagerade bara för att hon lärde sig hur det fungerade och hennes syster visade eller varför gjorde hon de bara en gång??? Kram ❤️

65 Kicki :

skriven

En lite kortare man med muschaste, jobbar ihop.
Han verkar inte vilja kolla på mig eller säga hej,
Någon speciell anledning eller är han kanske i en relation?
Inte lagt märke direkt till han tidigare.

Btw så är det 3-4 pers som har en liten jobb-crush på mig 😂 roligt men inget mer än så.


Kram

66 Jossan:

skriven

Började morgonen med att vara med i radio! Aldrig igen haha. Det var riktigt läskigt.
Igår satte jag upp mig på en ny lägenhet men det är väl lika liten chans för mig på denna. Förra lägenheten hade jag köplats 105 av 575 stå jag hoppas det finns en chans på denna..

Får inte tag på min granne som bor ovanför mig. Jag har försökt kontakta honom på fb utan framgång. Vet inte när jag hörde honom senast.

Finns det chans på lägenheten? Kommer allt bli bra snart?

Kram

67 K:

skriven

För kanske 4-5 månader sen mötte jag en kille på en fest. Vi pratade och han var verkligen trevlig och hade ett utseende som tilltalade mig. Däremot valde jag inte att ge hän då jag hade skrivit med en kille som jag sedan föll för (det varade dock kort). Jag tänker inte direkt så mycket på killen från festen, men jag har ändå tänkt NÅNTING sen dess. Skulle han va öppen för kontakt? Eller ser du någon varning? (Om han gör dåliga saker).


Kram :)

Svar: Kan vara så att han har en annan i sina tankar nu, kram :)
Esmaralda

68 ullie:

skriven

jag har tre väninnor som har råkat ut för detta . de skriver de är där o försöker få pengar skickar heta brev och tom kort på det intimaste för att man ska känna sej säker o tjejerna faller direkt på en P som förmodligen inte ens är killens egna

den ena la massa pengar innan hon kom på
usch otrevligt

69 Skorpan:

skriven

Mickis, tack!
Lycka till själv!
Kram Skorpan


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: