Udda....

Världen är full av udda och mer eller mindre kul hotell
Som Karostas Cietums i Lettland
Här bor du billigt men väldigt enkelt i en fängelsecell
 
 
Eller vad säger ni om Straw hotel Groningen  i Oldehove, Nederländerna
Man kan välja mellan strå-igloos, stråslott  eller höloftet
 
 
 
Vill  man bo lite annorlunda när man är i Kent, Storbritannien så kan man hyra sig ett tält för
runt 2000 kronor natten.... vilket känns dyrt... det är ett fint tält men ändå bara ett  tält.
 
 
Här kan man bo som " Fångarna på Fortet" men billigt är det inte
399 eng pund per person och natt
Porthmoth Storbritannien
 
 
Sen har vi oljerigghotellet... någonting som taget direk ur en skräckfilm.... du har bara hav runt dig så långt du kan se
Finns i Sabah Malaysia
 
 
 I Manuel Antonio på Costa Rica finns det här flygplanshotellet
Man fraktade det ut i skogen på  fem lastbilar och gjorde om det till hotell
 
 
Dogbark Park Inn i  Idaho USA... här bor man i hundrarna liksom och jag vet inte precis som det känns så lockande ?
 
 
 Tubotel finns i  Mexico och på Malaysia
Cylinderformade rör har staylats och inretts
 
 
Här har vi mitt favorithotell... jag som älskar giraffer skulle gärna bo här på
Giraffe manor i Nairobi, Kenya.  Det är typ ett vanligt hotell men mitt i ett reservat med lösgående giraffer som gärna kommer till öppna fönster och kikar in
 
 
På Manta Resort i Zanzibar  finns det här hotellet med halva byggnaden under och halva över vattnet.
 
 
Världen är nog full av märkliga hotell och boenden men jag kan inte minnas att jag någonsin bott väldigt speciellt... möjligen när jag var i Senegal som barn.
Vi anlände mitt i natten med ett bedrövligt litet flyg & berusad kapten ... från Gambia.. bara för att upptäcka att hela det fina och fancy hotellet hade brunnit ner till grunden.
 
Detta meddelades oss inte - utan istället inkvarterades vi i väldigt enkla hyddor där det skilde 1 dm mellan golv och vägg.. så det var fritt fram för allehandla kryp att ta sig in ( och det gjorde dom)
Gambiafloden låg intill och flodhästar låter... och höll oss vakna om nätterna
 
Varje morgon spelade en orkester en käck trudelutt  utanför dörren och det var bara att stuga upp klockan 6 oavsett man ville eller ej !
 
Har du bott  på något speciellt ställe ?
Något fasansfullt eller något som du kan rekommendera ?
 
Kram & kärlek💖
 
 

 

1 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag försöka formellt en bra texter till C kvinna. Jag ska skicka den till henne i messenger på facebook. Jag är inte färdig än. Det är lite svårt. Jag försöka den blir rätt. Jag ska skicka det för hennes födelsedag. Det blir efter hennes födelsedag och efter när jag var hos mamma. Jag har inte valt hur mycket texter ska var och allt. Har tid att förbereda mig och funderar över

Kan det blir positiv när hon läser den för gratulera texter?





Ha det bra

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag drömmar ofta om M honom men jag undrar vad dessa betyder?

Kan det bli något relation mellan oss? Grund av jag undrar varför det upprepa ofta.

Finns det något mellan oss? Vad kan det vara?

I verkligheten finns det något mellan oss?






Ha det bra


Svar: Jag ser inga tecken på att det blir en relation mellan er i framtiden, kram :)
Esmaralda

3 Lilla jag :

skriven

God morgon,

Kan du se om jag kommer få jobba på distans gebom mitt jobb när vi flyttar utomlands eller kommer jag hitta ett annat jobb där?
Kan du se om vi kommer köpa något utomlands eller hyra?
Målet är komma iväg sommaren 2024. Vad ser du?

Kram!

4 Lenafena:

skriven

I början på -80talet åkte vi i familjen att på en resa till Moskva över mellandagarna och nyår. Det var ju vanligt öststatsstuk och med kockar som var ständigt fulla. Barnen fick äta choklad från beriorska då det endast var te och sardiner på menyn till frukost. Och på nyår kom inte några kockar till hotellet över huvud taget.....vi hotellgäster blev uppmanade att själva gå in i köket och se vad som fanns. Jaa.....en massa rysk sk champagne, sardiner och några slags kex....och barnen åt choklad som vanligt. Det var inte något billigt hotell men servicenivån var obefintlig. I vårt hotellrum var det någon typ av avlyssning också, mikrofoner fanns inbyggda i någon slags metallbehållare. Men Moskva är så vackert så vi gillade hotellet i alla fall eftersom det låg rätt nära Röda torget.

Svar: Ja jag har flera gånger bott på hotell i Moskva.. och då på den tiden var det tufft... man var avlyssnad och service kunde ingen stava till... kram :)
Esmaralda

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har märks igår kväll när jag var ledsen efteråt fick jag svaret att B kvinna har hjälpa mig så mycket med min relationer till en viss personer. Hon har rensar så mycket av negativ.

Det är tack vare B kvinna som har gjorde bra för mig och C kvinna som får en bättre relation.

Det är stämmer... hon är riktigt bra kvinna. Eller hur? Det finns andra sidor av henne som jag sågs inte förut.

Hon har hjälpa mig så mycket. Hon vet hur man får mig må bra.

Hon är bra människan. Inget dåligt människan oavsett jag har hörs kritiskt från alla. Jag bryr mig inte om jag ska släppa henne.

Jag vill att du ska förstår mig. Jag önskar mig att du accapterar min relation till henne för hon är riktigt snälla och alltid positiv. Hon är omtänksamhet och hjälpa mig så mycket.

Hoppas du förstår... ignorera inte det. Så snälla att få mig känna glad för jag vet att hon är bra...

Ha det bra

6 Misstjejen:

skriven

Hej

Så snälla att inte ignorera den fråga men jag borde berätta för C kvinna om hur mycket B kvinna har hjälpa mig och gav mig så mycket positiv. B kvinna har hjälpa mig med om C kvinna.

Jag borde berätta för C kvinna hur mycket B kvinna har hjälpa mig för våra relation. Hon är alltid positiv om våra relation. Hon är så snälla och hjälpa mig så mycket även omtänksamhet.

Så snälla? Borde jag berätta sanning för C kvinna om hur mycket B kvinna har gjorde så mycket för mig.

Och berätta hur mycket jag pratar positiv om C kvinna till B kvinna.

Ska jag berätta för C kvinna om det. Tills den dag är jag redo för.

Så snälla? Svar det. Jag är tacksam för B kvinna gjorde allt för mig om C kvinna

Ha det bra

7 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Jag har alltid varit mycket noga med vem jag introducerar till min dotter - till exempel så har hon hittills inte fått träffa en enda man som jag dejtat - och tur det, eftersom ingen av relationerna hållit särskilt länge.

Nu har jag dock introducerat henne för en viktig person i mitt liv, men nu undrar jag om det var rätt och bra beslut av mig att göra så?

Visserligen var det mer eller mindre oundvikligt, men jag hoppas och ber att det leder till en bra och nära relation dem emellan. Känns det så?

Känsligt ämne för mig då hon haft flera (män) som lämnat henne.

Kram

Svar: Oavsett hur det blir, så tror jag inte din dotter tar skada av att träffa personer i ditt liv även om det är män..... skillnaden är ju om du introducerar någon som blir potentiell styvpappa ... men det gör du ju inte... kram :)
Esmaralda

8 <3:

skriven

Roliga restips 😅
Börjar jag bli redo att lämna snart och gå vidare ?
Livet blir inte speciellt roligt i längden med A. Antar att han kommer fortsätta vara den han är nu. Och han aldrig kommer ta intuativ till att resa och hitta på saker. Flytta ihop och ha ett liv tillsammans?Jobbig process detta när man varit nära i så många år.
Kram

Svar: Han kommer alltid vara som han är.Era olikheter kan ställa till med problem så i tankarna ska du försöka att bearbeta detta
Kram :)
Esmaralda

9 Hon:

skriven

Hej,
Ser du något spontant om mitt jobb, hur det kommer att gå och så?
Kram

10 Naturvän:

skriven

Hej!

Din resa till Senegal låter bara så otäck, hoppas hemresan var bättre!

Nej, kan bara påminna mig om ngra riktigt sunkiga hotel i Europa, det är tillräckligt för att jag nästan ligger sömnlös. Det värsta var ett billigt hotel i London, "vilade "i ytterkläder och var själaglad när det äntligen blev morgon igen. Var ung och hade inte gott om pengar...

Nu spara jag hellre så jag bor riktigt bra och bekvämt på semestern, annars kan det kvitta. Udda i de här sammanhangen är inget för mig.

Till dig Mumintrollet, vad jobbigt med allergin och getingsticket. Har en liknande upplevelse med allergisk reaktion, men blivit stucken igen och då reagerat normalt. Antar du får ha medicin med dig om oturen skulle vara framme igen.

Ibland undrar jag om jag ändå inte blir deprimerad av att inte uppleva tvåsamhet, tidigare var det inte så av ngn anledning.

Hoppas bara det händer ngt på kärleksfronten det här året, ser du om ngt är i antågande? Eller ngn träff med min vän, han verkar vara i en likartad situation.....

I dag veckohandling och försöka lära nytt vid datorn, måste ha att göra för att inte smittas av ngn vinter blues.....

Kram


Svar: Jag bodde också sådär hemskt en gång i Moskva... sov i ytterkläderna... !!Kram :)
Esmaralda

11 Skorpan:

skriven

Saknar erfarenhet av konstiga eller udda hotell. I Helsingfors finns ett fängelsehotell o det är jättefint, inte varken sovit över eller varit fängslad där ;) utan bara gjort ett besök dit. Tror jag väl att jag kan rekommendera.

Så lite har jag ändå rest i mina dagar att det inte finns nåt speciellt att orda om. Vem vet kanske situationen är en helt annan senare o det hoppas jag ju på :). Mera pengar,mera tid, näe dom variablerna lär knappast mötas ;). Den som lever får se...
Vakat i natt o diskuterat skolgång o motivation som saknas gällande den. Sur som en citron o brådis till jobbet, halt o eländigt o så fn kommer stolpskottet emot på måndag morgon. Nä tack ska ni ha, fy sjutton vilken början på veckan. Blir den nå bättre Es?

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

12 Alie:

skriven

God Morgon,
Finns många fantastiska hotell och boende om man har rätt plånbok..
Giraffhotellet i Kenya har jag själv också tittat på många gånger, som står högt på min lista att besöka.
Ett av mina bästa upplevelser var i Tanzania serengeti, där jag bodde i tält lodge med alla vilda djur utanför, både fascinerad och hög puls när mörkret föll och man skulle (försöka) sova.

Ny vecka, nya möjligheter.. :)
Ha det fint, Kram

13 Lillanmillan :

skriven

Jag vet att jag borde lämna men jag är inte redo för det nu. Det känns inte som det är rätt tid. Det är vissa saker som jag inte vill förlora… ja naiv absolut, dum? Absolut… det finns inget att bygga på om han ändå ska flytta. Känns som han fick en knäpp när han var med i sin olycka.. han var mycket mysigare förr…
Kan du se när hans flytt kommer?

14 GP:

skriven

Det var verkligen udda hotell!

Es, är mina arbetsledare nöjda med min insats på jobbet?


Kram :)

15 Hejsan:

skriven

När kommer killen jag ska ha barn med? kommer det dröja?

16 Maria:

skriven

Hej!
Jag är bekymrad för min son, han sköter inte skolan( gymnasiet) blir bara upprörd på honom. Vet att han inte mår bra. Men han vill inte prata om det. Ser du nån ljusning på det?
Orolig mamma

Svar: Försök förmå honom att prata med tex kuratorn på skolan.. han behöver en samtalskontakt, och det kommer att ljusna.. kram :)
Esmaralda

17 Anki :

skriven

Godmorgon Es
Har ju knappt bott på hotell trots min "höga" ålder.
Så nej inga minnen som du ! Du har då varit med om mycket och jag säger det igen ...skriv en bok/böcker om dina barn och ungdomseskapader . Jag skulle kasta mig över boken :-) Tänk att få läsa om dina liftar resor som ung tex .Eller historier från din barndom skulle älska att läsa om byn där du växte upp..

Ny vecka nya möjligheter !

Kram Anki med flock

Svar: Har hela tiden tänkt att ingen skulle tycka mitt liv vore intressant.... men kan hända du har rätt... kram :)
Esmaralda

18 Lotta S:

skriven

Tältövernattning på lyxigare lodge en natt under safari i Kenya var nog av det häftigaste, djuren nära så beväpnade vakter fanns utanför. Skalbaggar stora som kastrullock på toan. Både fint, härligt, skrämmande och lite läbbigt.
Fortsätter kolla om någon guide vill ge mig råd, sitta still ibåten eller sälja mina kära miljöfonder just nu!

Svar: Ja, den sortens upplevelser innebär skräckblandad förtjusning ! INgenting kommer till mig så du får använda dina egna tankar när du fattar beslutet... kram :)
Esmaralda

19 Skrållann :

skriven

Hej!
Nä, jag kollar noga upp så det verkar bra innan jag åker någonstans. Bor jag på hotell får det gärna kännas lite lyxigt🤗

Känner mig lite orolig för sonen. Han tränar mycket, har mycket i skolan vill hinna umgås med vänner och flickvän och känns rätt trött nu. Flickvännen har inte varit hos oss på ett tag och de umgås något mindre än tidigare. Kan de ha en liten ”fnurra på tråden”?

Kram❤️

Svar: Jag har blivit sådan med åren att jag vill ha det fräscht och lite lyx när jag bor på hotell... annat var det förr när enda prion var så billigt som möjligt :) Ja, något kan vara på gång med flickvännen.... just nu känns det viktigt för honom att umgås med vänner... kram :)
Esmaralda

20 Mercan :

skriven

Esmaralda i måndags jag shöpte en byxa som någon har lemnat från internet på rea herr byxa till min bror, jag hämtade det hem och visade till min mor 😔 min mor är nu jätte sjuk, är det på grund av mıg 😭 min bror skulle aldrig prova den byxan och skulle bli arg att jag hämtade det hem 😭Esmaralda och i måndags när jag kom hem min syster var i sängen med högt temperatur min bror är också sjuk, kommer det bli bra Esmaralda 😫 😫 😫

Svar: Ja, det är en del sjukt runt dig nu men det ser ut att bli bra.... kram :)
Esmaralda

21 Hedwig:

skriven

Kul å ena sidan, å andra sidan ser hotellen ut att vara ganska dekadenta, främst för världens rika som inte vet vad de ska göra med pengarna..
Oldehove ligger förresten väldigt nära staden där jag bor men jag har aldrig hört talas om det där hotellet..Om jag vill/kunde vara dekadent så skulle jag vilja övernatta på ishotellet i Jukkasjärvi någon gång..

Svar: Ja, ishotellet hade jag också velat övernatta på... kram :)
Esmaralda

22 Nornan:

skriven

Så häftiga hotell det finns! Din upplevelse i Gambia lät inte så lockande, jag hade inte vågat sova en blund!

I Harads Norrbotten finns nog Sveriges två mest unika hotell som jag gärna hade bott på. Det ena är Tree Hotel med olika lyxiga "kojor" uppe i träden.
Det andra är en flytande ö i älven, Arctic Bath hotel också den rätt lyxig.
Googla om någon är nyfiken.

Förr kommenterade jag ofta här på bloggen men senaste året har det pågått så mycket annat i mitt liv att jag knappt hunnit. Känner mig nästan som en svikare ju... Men under minst tio år har jag iaf aldrig missat ett endaste inlägg, du är så bra! 💚

Tror du Es att det blir bättre för min äldsta flicka nu när hon flyttar, inte minst ekonomiskt? Har hjälpt henne mycket genom åren med pengar men har beslutat att det räcker nu.

Kramar!

Svar: Ön där i älven hade jag kunnat tänka mig ! Bra, nu är det dags att hon får ta hand om sig själv... det tar en tid men hon kommer landa bra i det hela så småningom.. kram :)
Esmaralda

23 Nenna:

skriven

Hej Es,

Kan du se vad det är som håller tillbaka mannen? ❤️

Kram 🤗

24 Mt:

skriven

Hej!
Madonna hotell i Usa är amazing, kolla in det😊

Kommer jag få jobba nu till veckan?
Kram!

Svar: Ja jisses, det var annorlunda !!Möjligen det kan bli något mindre i veckan... kram :)
Esmaralda

25 HOPE:

skriven

Min framtid med mitt livs kärlek som jag mötte sent i livet.För första gången i mitt liv känner jag mig hel som människa,så är det så klart ett problem som inte jag kan påverka har gjort allt jag kan..

26 Skorpan:

skriven

Känns som att det är problem på många fronter nu. Reder dessa ut sig o behöver jag ta till det tunga artilleriet för att få fason på dem eller går det av med något lättare? Bara som det råkar sig att allt hopar sig just nu Es?
Kram en trött Skorpa

Svar: Ja, nu får du ta en sak åt gången, reda ut och göra klart.. sen lättar det, kram :)
Esmaralda

27 Maja:

skriven

Hej Esmaralda,

Det mest exotiska var nog i Kenya. Var på Safari o fattiga studenter som vi var sov vi i mkt enkla tālt vāldigt nāra allt vilt. Vet att jag vāckte min tālt kollega i mitten av natten nār jag hörde ett ylande i nārheten...el var det ett roar ?!?🦁

Allt kānns oroligt Och upp Och ner Och oroligt. Ār jag redo för något nytt eller ār det bāst att lugna sig?
Kommer jag bli fattig i framtiden?
Hur kan jag undvika detta? Lite sent att börja tānka på det nu.

Kram

Maja

Svar: Kanske du ska ha lite is i magen och tänka ett varv till innan beslut fattas !Jag ser dig inte som fattig.. gör kloka val, kram :)
Esmaralda

28 Ela:

skriven

Hujeda mig vilka ställen! Nej har som tur var bara bott på bra ställen. Har du bestämt vart du vill resa Es så fort det går igen?

Undra om min soulmate dejtar eller om han väntar på mig? Sist jag var på dejt var sommaren 2019 så inte igår direkt😊

Är det tillfälligt Es?

Kramiz och ha en bra start på sista veckan i Januari. Börjar jobba om 1 vecka igen och hoppas att jag får den återhämtning jag behöver denna vecka så jag är redo.

Svar: Fundera som första resa på en biltur till Polen.. men ingenting är bestämt än !Jag tror inte din soulmate detjar för tillfället, kram :)
Esmaralda

29 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Jo, fast detta är annorlunda, du kanske kan förnimma det? Det handlar också om att inga viktiga personer - framför allt män - får försvinna ur hennes liv, det har hänt för många gånger.

Och denna person tydde hon sig till direkt så tydligt. Får de en bra och nära relation?

Kram

30 Undrar:

skriven

Hej!
Vilka fantastiska hotell det finns i världen. Hoppas få se och bo på nått fint i framtiden.

Finns det någon resa för mej som ligger i år?Just nu är det annat som planeras,men senare under året kanske?

Kram

31 Rebban :

skriven

Har inte bott på något annorlunda ställe. Däremot har jag bott på flertal ställen som är nedgångna, ofräscha och inte har de mest grundläggande som till exempel toalett. Efter att vi fått barn har dock kvalitén på de boenden vi bokar blivit bättre och det är kanske lika bra. Längtar dock enormt efter längre resor till områden som en vanligtvis inte åker till och också lite mer oklara boenden. Vi kommer nog aldrig bli en familj som använder semesterdagarna till att vara hemma.😆

Denna vecka alltså - jag har sökt ett jobb som jag verkligen vill ha. Ska på visning av ett lite större hus. Och så hoppas jag ett visst arv kommer in på in på kontot (tack för det - finns ett visst behov efter att elräkningen damp ner…) Fattar att inte allt kommer gå min väg men kan du se något?

Kram


Svar: Det kommer många resor för dig, den saken är klar.Jag ser att saker och ting börjar falla på sina platser för dig... kanske inte allt på en gång men allt eftersom, kram :)
Esmaralda

32 Anna:

skriven

Hejsan Ez,

Hoppas allt är fint med dig.
Kommer min båt äntligen att bli lagad nu? Har en firma som jag har anlitat, dom är rätt säkra på att dom hittat felet, men kunde ej garantera att det inte är något annat. Kram!

Svar: På något sätt verkar det som att det ska lösa sig... kram :)
Esmaralda

33 <3:

skriven

Lite läskigt att bo hälften under vattnet. Tror inte att jag skulle våga det.
Du trodde jag skulle behöva ta lite initiativ själv med kontakten.
E kommer absolut prata gott om mig och försöka om hon träffar honom 🥰
Men vi vet ju inte hur lång tid det kan dröja innan det blir guldläge 🌟
V hade sagt att hon får fråga själv 🙈
Kan det vara en god idé att kolla lite med S ? Vet hon vem jag är ? Är hon en reko tjej ?
Kram

34 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda för allt som du gör för oss 😊 🤗 ♥️ 🙂 😙 😙 😙

35 Misscool:

skriven

Hej Esmeralda!

Kan du se vad han har för tankar om mig? Ha det så bra 😊.

Mvh
Misscool

36 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Ja det har kanske varit för mycket räkmacka för mig ;) fast det tycker jag inte...
Kram Skorpan, trött på livet

Svar: Det är en svacka och det kommer bli så mycket bättre... kram :)
Esmaralda

37 Frasse:

skriven

Hej esmeralda...
Känner mig ledsen och helt uppgiven. Måste få ett svar...
Min man och jag ska ju separera som jag skrivit tidigare. För ett par år sen blev jag erbjuden ett lån som enbart stod i mitt namn, ca 190000.vi bestämde att vi bara skulle låta pengarna vara och inte röra dom. Jag sa till maken förraveckan att lika bra att betala tillbaka hela summan. Då visade sig att han hade använt av lånet så det är inte mycket kvar. Han är snäll i alla fall och har hela tiden betalat månadsavgiften och svär på att han kommer att fortsätta betala trots att jag flyttar. Men jag blir så nervös över det enbart står i mitt namn. Har bett han att ta ett lån i sitt namn och betala bort resterande skuld. Kommer han att få lån? Kommer detta med lånet att lösa sig så jag slipper ha med det att göra? Är så himla orolig

Svar: Ja han behöver ta ett lån i sitt namn och lösa dig från skulden... ha får kämpa lite för det och det kommer lyckas, kram :)
Esmaralda

38 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du något Esmaralda från euro jackpott under det här året 😣Esmaralda ser du Esmaralda om vi kommer att få första våningen permanent av nin fars syster hemma i Bulgarien 😔 💖 💝 💟

39 Naturvän:

skriven

Hej!

Ja de där fruktansvärda syntetlakanen och syntetgardinerna minns jag med fasa från London, för att inte tala om helstäckningsmattorna!!!Kommer till och med ihåg vad jag hade på mig, fast det är säkert över 35 år sedan. Fast engelsmännen är hövliga och trevliga, i alla fall de jag träffat på.

Håller med dig fullständigt Anki, hade också kastat mig över ytterligare en bok från dig Esmaralda, så spånnande ta del av dina upplevelser och det lyfter i alla fall mig på ett underbart positivt sätt..du har ju upplevt så ortoligt mkt!

Skorpan, hoppas det öppnar sig på flirtfronten snart, och för oss alla som längtar.. Det var väl ändå kul få lite uppskattade blickar i helgen! Du skriver så bra, är tacksam få ta del, jag kan inte uttrycka mig så bra i skrift, tyvärr!

Kram

40 Shenzi :

skriven

Kära Es!
Jag har fått veta av min handläggare att hon har kontaktat en förskola om ev en arbetsträning. Ser du om jag får vara där eller hamnar jag någon annanstans? Kram Shenzi 🌹

41 Shenzi :

skriven

Kära Es!
Jag har fått veta av min handläggare att hon har kontaktat en förskola om ev en arbetsträning. Ser du om jag får vara där eller hamnar jag någon annanstans? Kram Shenzi 🌹

42 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du om jag ska träffa nogån med gott hjärta nästa månad eller blir det nästa år Esmaralda 🙂♥️♥️♥️

43 Ela:

skriven

Är det Krakow som gäller då för er? Måste vara skönt att bo nära kontinenten för det finns så många alternativ. Hoppas att jag och min soulmate ger oss ut på resande fot tillsammans. Och kanske han inte dejtar för att han väntar på att få ge sin kärlek till mig😊

Fick jobbet på vaccinbussarna och de håller på med mitt avtal. Så nu har jag två jobb. Och tre om jag lyckas med Polisen. Nej, men man planerar att sluta med den omfattande vaccineringen till sommaren. Vi kan ju liksom inte hålla på hur länge som helst😁

Trött och lite ruggig så tar gärna emot lite av din goa healing om du orkar😊

Har min skyddsängel något att förtälja till mig?

Kram🤗

44 Mikael:

skriven

Resa?

Det tog ju lite tid innan din prognos för 2022 kom ut så jag tänkte det såg ungefär såhär

Sådär ja nu ska vi se vad 2022 kan bjuda på

va, nä det där kan jag inte skriva, nästa

Eh, huh nä hu jeda mig aldrig jag skriver det där , nästa

Men va i? Nä nu glömmer jag det här och inte att jag åker någonstans 2022!

Det där ufot kanske inte blir så mycket, kollar man andra skriver om så ser de ut vara där hela tiden, rätt sällsynt här, det blir nog inte såhär intensivt :)

https://youtu.be/VJTGpxOqzjA

Jag känner mig inte riktigt som Sherlock om jag tror att det är religionen som har Julbord varje dag som kommer jaga upp sig och kriga :)

https://youtu.be/pCKwcJYCpRY

Själv håller jag mig till det där nya det ser bra ut så julbordet får de behålla :)

https://youtube.com/shorts/6PyAU37mBlI


Kram
Mikael

45 <3:

skriven

Lite läskigt att bo hälften under vattnet. Tror inte att jag skulle våga det.
Du trodde jag skulle behöva ta lite initiativ själv med kontakten.
E kommer absolut prata gott om mig och försöka om hon träffar honom 🥰
Men vi vet ju inte hur lång tid det kan dröja innan det blir guldläge 🌟
V hade sagt att hon får fråga själv 🙈
Kan det vara en god idé att kolla lite med S ? Vet hon vem jag är ? Är hon en reko tjej ?
Kram

46 Mumintrollet:

skriven

Jag har ju aldrig varit utomlands och är 71 år men blev glad igår när du sa att jag kommer iväg på solsemester så småningom. Får hoppas att det blir ett bra hotell då och inte som dina bilder😎
Till Naturvän, ja getingallergin är besvärlig och har med mig adrenalinpenna om sommaren. Vad fint att du inte drabbats fler gånger. Rättar det dåliga sovande senaste nätterna till sig kära Ez? Sömn är ju viktigt för ens välmående. Hoppas att du kommer iväg på resor igen om ett tag. Vi vetja hur mycket du älskar att resa. Må så gott💕 Kram

47 L:

skriven

Hej E

Har sökt ett nytt jobb. Något som jag inte gjort tidigare och har med arbetsmiljö att göra. Är jobbet mitt tror du?

Kramar!

Svar: Chansen är god, runt 75 %, kram :)
Esmaralda

48 Igges matte:

skriven

Jag fyller 51 år nästa månad och har inte bott på hotell en enda natt i hela mitt liv, lika så har jag aldrig rest utomlands och inte satt min fot i ett flygplan. Det är inget aktiv val utan är en konsekvens av att jag är född med en Neuropsykiatrisk funktionsnedsättning och pga den har jag aldrig lyckats få en fast anställning med en riktig lön att leva på trots att jag har kämpat hårt och gjort mitt allra bästa och har utbildat mig så är det ingen arbetsgivare som har viljat anställa mig. Livet är orättvist och vissa saker kan man inte rå över hur hårt man än kämpar så jag har gilla läget även om det i perioder har varit svårt att acceptera. Ett hotell jag har drömt om sedan jag hörde talas om det första gången för ca 30 år sen är Ishotellet i Jukkasjärvi. Jag älskar ju vinter med allt som hör till. Jag drömmer inte bara om att få uppleva hotellet utan jag skulle även vilja gifta mig i iskapellet som finns i hotellet. Under några av hotellets första säsonger brukade hotellets fotograf skicka sina filmrullar till det fotolab. som jag jobbade på (via AF). På den tiden var det var ett av de bästa fotolabben i landet. (innan digtalkamran fanns) Så jag har sett så sagolikt vackra bröllopsbilder därifrån. Men eftersom både prinsen och renarna lyst med sin frånvaro i alla dessa år så kommer det förmodligen aldrig bli mer än en dröm.

Ps! Annis, om du läser det här så lägg ner ditt taffliga försök att smutskasta mig för det är ändå ingen som bryr sig om det du skriver.

Kram

49 Misstjejen:

skriven

Hej

Kan jag publicera i facebook om 10 år sedan då var jag med om en olyckshändelse och berätta min tankar omkring den? Ska en viss reagera på det för jag har inte ta och prata med någon eller vad som helst.

Kan det var positiv? Jag hoppas på bara bra feedback...

Ska det går?

Ha det bra

50 Mercan :

skriven

Esmaralda jag har spelat euro jackpott och svenska lotto 1,2 med joker idag 😞 blir det någonting alls Esmaralda 😔😖💝

Svar: INgenting större tyvärr, kram :)
Esmaralda

51 AnnaK:

skriven

Känner mig lite hängig och gick hem från jobbet. Verkar jag ha smittat många? Ser det ut att bli utdraget? Har inte råd vara hemma egentligen.

Kram 🤗

52 🐶 Till ANKI 🐶:

skriven

Jag håller med dig om att Esmaralda borde skriva en bok om sitt händelse rika liv. Jag skulle också kasta mig över boken och sträckläsa den.

Klappa flocken från mig, alltid lika roligt att läsa om dem.

Kram Igges matte

53 Ela:

skriven

Är det Krakow som gäller då för er? Måste vara skönt att bo nära kontinenten för det finns så många alternativ. Hoppas att jag och min soulmate ger oss ut på resande fot tillsammans. Och kanske han inte dejtar för att han väntar på att få ge sin kärlek till mig😊

Fick jobbet på vaccinbussarna och de håller på med mitt avtal. Så nu har jag två jobb. Och tre om jag lyckas med Polisen. Nej, men man planerar att sluta med den omfattande vaccineringen till sommaren. Vi kan ju liksom inte hålla på hur länge som helst😁

Trött och lite ruggig så tar gärna emot lite av din goa healing om du orkar😊

Har min skyddsängel något att förtälja till mig?

Kram🤗

54 Mercan :

skriven

Tack Esmaralda 😔 💖 💝 💟

55 Tiss :

skriven

Hej Es!

Igår tände jag ljuset igen, för att prata med dom på andra sidan. Och oj vad mycket kontakt jag fick, för det är väl så. Ett ljus kan väl inte blinka så som det gjorde. Hade jag haft en vän hemma hade nog denne blivit rädd. Hur kan man bli så medial att man vet deras svar på frågor?Jag märkte ju att vissa saker som jag sa var väldigt "laddade". Hursomhelst, när jag känner mig väldigt ledsen eller har en annan jobbig känsla så väntar jag in mörkret (om det inte redan är mörkt) och sätter mig och pratar om det jobbiga (jag har en period nu då jag mår väldigt dåligt). Det känns hjälpsamt, men är jag konstig? En utomstående skulle nog tycka det, så jag håller det för mig själv.

56 Virrhönan:

skriven

Ha ha, jajamensan! Disträ som jag är så har jag b.la hamnat på ett hotell som tidigare varit ett gammalt fängelse/rättpsyk. En utställning om allt vedervärdigt fanns i lobbyn och hotellrummen var omgjorda celler. Celldörren var original och kvar..

Om jag sov gott? 😅

Härliga Ez! Något som kommer till dig om kommande veckor?

Stor kram

57 Shenzi:

skriven

Kära Es!
Jag har fått veta av min handläggare att hon har kontaktat en förskola om ev en arbetsträning. Ser du om jag får vara där eller hamnar jag någon annanstans? Kram Shenzi 🌹

Svar: Chansen att du hamnar just där är runt 40 %, annars blir det ngn annanstans.. kram :)
Esmaralda

58 Lollo :

skriven

Är gifta mannen lycklig i sin relation och vill att de ska stanna ihop?
Eller är han intresserad av mig.

Kram

59 Lollo :

skriven

Är gifta mannen lycklig i sin relation och vill att de ska stanna ihop?
Eller är han intresserad av mig.

Kram

60 Lillanmillan :

skriven

Jag vet att jag borde lämna men jag är inte redo för det nu. Det känns inte som det är rätt tid. Det är vissa saker som jag inte vill förlora… ja naiv absolut, dum? Absolut… det finns inget att bygga på om han ändå ska flytta. Känns som han fick en knäpp när han var med i sin olycka.. han var mycket mysigare förr…
Kan du se när hans flytt kommer?

61 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Efter rrgn kommer solsken kommer regn ;)...

Tack Naturvän, så snällt av dig att säga att jag skriver bra. Det gör du också, du är jättebra på att uttrycka dig ju :)! Och ja, den som finge en karl...
Kram Skorpan

62 🐶 Till ANKI 🐶:

skriven

Jag håller med dig om att Esmaralda borde skriva en bok om sitt händelse rika liv. Jag skulle också kasta mig över boken och sträckläsa den.

Klappa flocken från mig, alltid lika roligt att läsa om dem.

Kram Igges matte

63 Misstjejen:

skriven

Hej

Fråga dig att varför lelde älskar mig så mycket som om jag är hennes favoriten av alla som hon har träffas. Det känns som om hon är så tokiga i mig. Jag blir bara irriterar att hon är hela tiden på mig.

Vad vill hon egentligen med mig? Ska jag säger att jag är inte intresserad av henne?

Ha det bra

Svar: Ja när det blir för mycket måste du påtala detta, kram :)
Esmaralda

64 G.H:

skriven

Ishotellet vore en dröm !!!

Kram:)

Svar: Ja, det vore härligt.. kram :)
Esmaralda

65 Lillanmillan :

skriven

Varför får man inte vara lycklig någon gång? Allt bara går åt helvete och jag orkar snart inte mer. Jag ger upp snart. Jag tror inte på kärleken och jag tror inte jag kommer få några barn. Varför har livet bara valt dessa vägar för mig? Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Allt går åt helvete.. Jag försöker vara en god människa..
min kille var ju så underbara och gjorde allt för mig..
ser du när han kommer flytta? Förr har du sett oss som sambos.. vad hände?

Svar: Jag vet inte riktigt vad som sker i ditt liv eller varför men när jag ser en bit framåt så ser jag glädje, kram :)
Esmaralda

66 Smulan.:

skriven

Av hotellen i inlägget så skulle jag föredra det med giraffer eller det under vattnet.
Sjukstuga i snart två veckor, så drygt längtar tills torsdag då vi blir utsläppta.

Svar: Snart är det torsdag..... kram :)
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: