Tipset......

 
I dag tänker jag göra reklam !
 
Vill poängtera att det är ingenting som jag får betalt för.
 
Jag vill bara dela med mig av flera bra köp jag gjort på Shein och till bra pris desutom.
 
En väninna på midsommar hade på sig en läcker sommarklänning som fick mycket beröm..... den var köpt på Shein för 149 kr och var hur fin som helst !
 
Jag har beställt flera gånger och varit nöjd med i princip allt !
 
 
En speciell avdelning riktar  sig till mig, Curve Plus, och det finns massor att välja mellan och ända upp till storlek 5 XL.
 
Nån enstaka gång har jag beställt från andra företag och fått hem plagg i asiatiska storlekar, där en  XXL är typ som en M... vilket jädrans mög !
 
Men här brukar storlekarna stämma.
Plus att  omdömena är äkta !
 
Lite smakprov på vad jag beställt:
 
 
95 kronor
 
 
 143 kr
 
 
99 kr
 
 
151 kr
 
143 kr
 
 
Absoluta favoriterna när man bara hänger hemma... har nog köpt 10 stycken lååååånga t-tröjor  i olika färg och  utformning......och med matchande  caprileggings till... finns massor att välja mellan och de flesta kostar under hundralappen.
Så sköna att mysa i hemma !
 
 
Kofta 129 kr
 
 
Kjol 79 kr
 
 
Tunika 59  kr
 
129 kr
 
Skor 58 kr, finns i olika utföranden
 
 
örhängen  34 kr
 
32 kr
 
Problemet är att det finns så himla mycket att välja mellan !!
 
Shein.se
 
Happy shopping 😁
 
Kram & kärlek 💖
 
 
 
 
1 Misstjejen:

skriven

Hej

Hoppas inte väl jag gör C kvinna avundsjuka för igår gör jag en inlägget om två personer. Om hon vill synas på min facebooksida och hon är välkomna.

Kommer det var något gång?

Ha det bra

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Igår väl med E kvinna som inte blir av samtaltiden. Finns det anledningen?

Ha det bra

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Igår gjorde jag fint på balkongen. Ångrar mig väl inte lyssna på B kvinna och förstås ibland behöver jag tid också.

Skulle B kvinna gillar det som jag dekorerat i balkong?

Ha det bra

Svar: Roligt att få fint på balkongen !Jag tror de flesta skulle gilla din balkong men huvudsaken att du själv är nöjd, kram :)
Esmaralda

4 Ghostwriter:

skriven

Efter avstängning av el vill min inneboende kräva hälften av hyran vilket innebär att han kommer få ha bott gratis här hos mig, vilket jag inte accepterar. Det jag lovat och tänker hålla är att ersätta med kompensation för det han inte kunnat använda samt någon slant extra då för besväret. Dvs att han kommer inte få så mycket som han tror utan rättvist i min mening. Att bjussa på gratis veckor tycker inte jag är rättvist? Jag tycker det är oförskämt ... men det kanske jag som har fel i detta? Boende (dessutom nyttjat) och el är två olika saker. Jag får inte avdrag från mitt boende bara för elen varit av liksom.
Kompensation med all rätt men finns gräns...



Kram

5 K :

skriven

Vad tycker hotellkillen om mig hitills? Kan jag våga öppna upp mig mera för honom?






Kram

6 Drömmen :

skriven

Drömde om att jag åkte bil och då välter en åkande lastbil framför mig. Tror äldre farbrorn dog. Det samlas människor överallt och en tjej i min ålder med blont hår kommer fram och pratar med mig, jag tror jag får en god känsla och vill lära känna henne. Hon åker iväg och jag vaknar. Fick upp namnet Amanda, men kanske var för jag redan har en vän som heter så.

Är detta den vännen du såg mig möta innan sommaren är slut? eller tjejen du varnade mig om? eller vad betydde detta egentligen. Det finns något jag skulle veta iallafall. Undrar bara varför det var en olycka inblandat... Obehagligt.




kram och tack!

7 Ghostwriter budskap:

skriven

Har min ängel något budskap till mig för veckan?
KRam och ha en jättefin dag :)

Svar: Bara väldigt mycket kärlek.. och att du ska saker och ting på det sätt som du känner och vet är rätt... genvägar brukar inte blir bra... kram :)
Esmaralda

8 Smulan.:

skriven

Fina kläder tänkt beställa där men inte riktigt vågat, men nu så...

Svar: Ja mät dig och jämför, då blir det helt rätt, kram :)
Esmaralda

9 <3:

skriven

Tack för shopping tips. Blev vår nota betald förra lördagen 🙈så ingen kommer komma och säga ngt nästa gång till mig.
Är ju mig de känner igen. Mina två väninnor glömde betala och gick. Oklart om " gubbarna " vid bordet tog den.
Kram

Svar: Ja ser inte hur det blev, kram :)
Esmaralda

10 Bellagio:

skriven

Min 15 åriga dotter beställer därifrån, själv har jag inte testat. Men får kanske bli så. Just nu är vi upp med tuppen, eller vi har inta lagt oss än.. Jag och barnen är på flygplatsen för en all inklusiveresa till Rhodos. Enkelt, så även jag får semester. Är det något vi ska se upp med, några varningar? Just nu är väntan med 10 åringen den största utmaningen 🤣

Svar: Jag ser inga varningar... slappna av och ha roligt och lata dig.. kram :)
Esmaralda

11 C :

skriven

Tänker C på mig och vill ta kontakt snart?
eller ska jag låta han gå nu föralltid




Kram

Svar: Försök ha fokus på annat, kram :)
Esmaralda

12 Helena Ir:

skriven

Tack, det ska jag absolut titta in och se vad de kan erbjuda, kanske något trevligt besök blir till i sommar och att då ha något nytt kännas lite extra :)

Det finns ju en del reklam för andra nätföretag, helt omöjligt att veta om det ser ut som på bilderna, så jag har väldigt sällan skickat efter från de jag inte känner till.

Dottern var på intervju igår.. hon kände nog att det som ibland ligger i fatet, för henne är att hon ser så mycket yngre ut än sina 28 år.. Jag hade samma problem själv som yngre.. kändes som det tog tid innan de "vuxna" tog mig på allvar. Jag fick kämpa många gånger.. och visa framfötterna.. I dotterns fall är hon inte borträknad vad det gäller jobbet, men hon var nog lite osäker själv.. Och jag tänker som du säger ibland Esmaralda, det kommer annat :)

Jag fick nog flera gråa hårstrån igår kväll. Kopplade in en ny tv-box härhemma. Det jobbiga var dessa sladdar.. för korta för långa.. när antennuttaget inte sitter bredvid där tv:n står. En bra kvinna klarar sig själv.. men.. ibland kunde ju en man dyka upp som "gubben i lådan" och säga: Jag hjälper damen :)! JA TACK!!

Och till sist.. vilken skön luft det är just nu, svalare!

Ha det så bra!

Kram

Svar: Ja man får vara försiktig när man skickar efter.... det mesta är bara skräp tycker jag !Dottern har en chans... kanske inte så stor men den finns... kram :)
Esmaralda

13 Snödroppen:

skriven

Godmorgon💞
Jag kan bara hålla med dej, så mycket fint det finns på Shein. Har sett många inlägg men aldrig beställt, risken är ju stor att shoppardjävulen slår till😅 o jag måste nog rensa min garderob för att få plats med mer…
Sitter på balkongen och dricker morgonkaffet och vilken skön luft det är idag, äntligen!! Kom lite friskt regn igår o jag njöt! Hoppas bara luften på jobbet är sval också annars är det som en bastu där och ännu värre!!
Så en liten fundering…kommer min vän försöka komma tillbaka till mej för en andra chans? Föreslår han en träff snart? Känner han också att vi inte är färdiga med varandra?
Ha en härlig dag, kram💞

Svar: Härligt med balkong.. skulle vara svårt att klara sig utan någon uteplats alls !Han KAN höra av sig men jag tror inte det blir något mer seriöst mellan er, kram :)
Esmaralda

14 Sussie :

skriven

Hej Esmaralda! Jag handlar också där så fina och billiga kläder. Bra tips för dom som inte sett SHEIN.

Jag undrar om han jag träffade i vintras är lycklig nu? Betydde jag ingenting för honom? Kramar

Svar: I stunden betydde du något men han verkar ha gått vidare.. kram :)
Esmaralda

15 N:

skriven

Hej Esmaralda.
En hel del fina sommarkläder.

Ser du om flytten verkar kunna ske till hösten?

Verkar det som att vi får en lägenhet i det läget vi vill direkt eller verkar vi behöva mellanlanda någon annanstans?

Sker ett byte av studieort eller blir jag kvar?
Kram

16 Naturvän:

skriven

Hej!

Tack för tips, gillar omlott väldigt mkt, vilken fin klänning och kjol. Skall ta mig en titt, visst är det kul när man hittar ngt fint till bra pris. Tillhör de som gillar klänningar skarpt.

Har att göra nu när jag varit borta 6 veckor, trädgården vuxit igen lite och jag måste få balans där igen, tomaterna har blivit skötta och där får jag förhoppningsvis njuta av god skörd.

Märker hur känslig jag är för energier som folk delar med sig av, helt ok bara man hinner ladda upp batterierna emellanåt och inte låter sig dras ner och använda regncapes tipset som du skrivit om Esmaralda, annars blir jag väldigt trött.

Ska tillbringa en stund idag på stranden med en bok som handlar om universella lagar och tips på hur man kan lära sig förverkliga sina drömmar. Förhoppningsvis kan den ge lite nytt positivt tänk hos mig. Om ngn är intresserad är titeln, Be så ska du få av Esther och Jerry Hicks.

Kanske händer det ngt kul och spännande hos mig redan idag, vi får se.

Kram


Svar: Ja, i perioder verkar du vara mer känslig för energier än annars.... lär dig stängs av, kram :)
Esmaralda

17 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du hur kommer jag att träffa mannen med gott hjärta, blir det i Augusti September Esmaralda 🤗 Esmaralda ser du hur många år det tar innan min bror kommer att träffa tjejen med gott hjärta som du såg för honom 😊

Svar: Jag ser tyvärr inga detaljer, kram :)
Esmaralda

18 GP:

skriven

Vilka kap du har gjort!

Es, igår så pratade jag med A och sa att jag ville ta en paus. Hon tog det inte jättebra och slutade i princip att svara på det jag skrev. Jag sa åt henne att det var helt upp till henne om hon ville komma på mitt bröllop eller ej, jag vill dock inte att hon ska komma om jag ska vara ärlig. Ser du hur det kommer att bli?

Känner mitt lättad över att jag skrev och sa att jag vill ha en paus. Tror detta har legat och blivit en anspänning för mig…


Kram!

19 LottaS:

skriven

Känner mig lite yr eller aningen migrän nu från morgonen, går det över till morgondagens resa?

Svar: Försök slappna av, det mesta kommer i alla fall gå över, kram :)
Esmaralda

20 Sessan:

skriven

Från att väderleksprognosen visat fint väder hur länge som helst ser det nu ut att bli regn varje dag.
Kommer vi förlora vår höskörd?
Idag måste vår yngsta hund till veterinären och bilen till besiktning.
Det är mycket nu.

Svar: Känns som att höskörden ändå klar sig hyfsat bra... ja, ibland kommer allt på en gång... kram :)
Esmaralda

21 Jossan:

skriven

Godmorgon!

Jag älskar shein! Det var min kompis som började introducerade sidan för mig och jag har handlat en hel del. Jag har bara blivit missnöjd med en bikini som inte alls var som jag trodde och en klänning som var för liten. Mäter man sig får man rätt storlek.

Jag ska lägga en beställning till kusinens 40 års fest och kompisens dop. Men det är så farligt för man hittar sååå mycket! Tror det ligger över 400 saker i min önskelista.

Idag ska jag träffa mina vänner. Det började med jag och två andra så min ena kompis inte vill träffa för många på en gång med sin bebis. Helt plötsligt så skulle två till vara med. Så nu blev vi 5.. Sen skriver den ena om inte hon J ska vara med. Tjejen som blev så ledsen för jag inte tagga henne i en jävla bild. Efter hur hon beter sig så är jag inte jättesugen på att umgås med henne.. Men hon kunde inte vilket jag kände var skönt

Igår kom jag igång och fla in saker i garderoben. Men måste rensa, men det blir nästa projekt när jag fått ordning på mitt hem..

Nä, dags att fixa frukost.. Ska vara iväg om 2h..

Kram

Svar: Ja, de billiga priserna innebär lätt att man handlar för mycket :) Kram :)
Esmaralda

22 Dunegull:

skriven

Jättefina kläder, ska in och titta.

Igår sent fick jag äntligen mitt bagage, 8 dagar försenat. Ser du om jag får ersättning på de kvitto jag kommer skicka in. När jag pratar med dem säger all bolag nej 😢

Kram

Svar: Man brukar ju får ersättning om man tvingats handla nytt.... jag fick ersättningen av mitt försäkringsbolag eftersom flyget vägrade betala... kram:)
Esmaralda

23 Jossan:

skriven

NI SOM HANDLAR BYXDRESS PÅ SHEIN SOM ÄR MINDRE UPPTILL OCH STÖRRE NER OCG STÖRRE LÅR. HUR GÖR NI MED STRLEK. TROR INTE MÄTNINGEN STÄMMER DÅ NÄMLIGEN.

Svar: Just byxor har jag inte köpt så mycket där... man kan kanske välja en modell som är tilltagen där man vill att den ska vara tilltagen... kram :)
Esmaralda

24 Skorpan:

skriven

Åh vilka snygga kläder! Förstår att du är nöjd med dom Es :). O i rejäla storlekar dessutom, inga korvskinn ;).

Synd att dom inte tycks skicka abroad, skulle ha vågat mig på några blusar, det är så svårt att hitta bra sådana, där boobisarna o kilona mina ryms i ;).

Hugaligen, inte tycks jag få det åtgärdat heller, att sluta äta socker o börja träna. Var brister det Es, i motivationen? Hur komma igång, några tips här? Förra sommarens stolpskott gav ju mig nog viss motivation, men skulle ju önska att det riktiga stjärnskottet skulle komma o med lite motivation då också ;). Men icke, ingen stjärna syns till...

Hur går det förresten med din PT Es?

Så jag fortsätter o drömmer, i min Fantasi drömmer jag om mjuka kuddar bl a... ;).

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Shein finns i 220 länder så bör finnas i Finland och övriga norden också :)Min PT avbokade första mötet och var sjuk men nu har jag en ny tid till i morgon... ska bli spännande !
Kram :)
Esmaralda

25 Kristin:

skriven

Så fine klær! Takk for et veldig fint tips.
Ønsker en fin dag.
Kram!!!

Svar: Ha du också en fin dag, kram :)
Esmaralda

26 Laila:

skriven

Älskar de svarta blusarna. Tanken med lång t tröja är jättebra, skönt att ha mysiga hemmaplagg. NU ska jag gå in på deras sida och kolla. kram och tack för bra tips.

Svar: Lycka till :) Kram :)
Esmaralda

27 Mercan :

skriven

Tack Esmaralda 😔 💖 💝 💟

28 Nornan:

skriven

Nej usch stor VARNING för SHEIN!!!

Det finns ett skäl till att kläderna är så billiga, de tillverkas i Kina och ofta får du nåt helt annat än du beställt.
Det är bara googla på varför man inte ska handla där. Här är ett utdrag:

"SHEIN har en historik av att vara oetiska. De använder sig av barnslaveri, de betalar mindre än minimun lön till sina arbetare, använder sig av ”sweatshops”, vilket är fabriker som bryter mot minst två arbetsrätt lagar. Plus att denna industri är otroligt dålig för miljön"

Svar: Jag har fått precis det jag beställt och ingenting annat. Däremot var det tråkigt att höra att företaget arbetar oetiskt... det får jag söka mer kring... kram :)
Esmaralda

29 <3:

skriven

Hur stor är chansen att L inte åker till stugan på lördag, m
Hoppas verkligen att hon blir hemma 🙏

30 Skorpan:

skriven

Oj, finns det i så många länder, ja då så :).

Ja snart blur du en hurtbulle Es o åker till gymmet varannan dag ;). Det är bra.

Önskar att jag också blir biten av hurtbullsfarten men så tycks inte fallet vara ;). O ingen motion i vågrätt läge heller, varför inte? Finns det ingen som är intresserad Es? Så synd :(.
Kram Skorpan

31 EE:

skriven

Har sett en hund ca halvåret gammal i södra delen av Skåne. Vill så gärna kunna köpa en hund till familjen. En bästa vän till min ensamma dotter. Men mitt huvudbry är vad vi gör när vi börjar jobba sedan igen. Ser du om det finansen lösning på det så en hund inte behöver vara ensam. Eller ska jag gå vidare med tanken på en hundgård?

Kram

Svar: Känns bäst om du kan anlita hunddagis eller hundpassare... kram :)
Esmaralda

32 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda Tack för tipset! Fina kläder till ett bra pris! 😍🌸
Jag tänker på min dotter hon trivs inte på sitt jobb! För mycket press. hon har sökt 2 andra jobb tror du hon kan ha någon tur med något av de ?
Kram 🤩🌺

Svar: Får hon inget av de hon sökt så kommer snart något annat.. jag ser henne byta arbete, kram :)
Esmaralda

33 <3:

skriven

Vill A att jag hör av mig ?
Hoppas att det lätt att returnera från sidan om det skulle behövas.
Kram

34 Hedwig:

skriven

Väldigt fina kläder!
Jag tror inte att man kan beställa på Shein härifrån. I vintras beställde jag några plagg på limango. Där finns riktigt bra varumärken och ungefär hälften billigare. De har även en massa outdoor/sportsliga kläder. Vet inte om man kan beställa från Sverige annars kanske via limango.de

Svar: Jag tror du kan beställa från Shein... de finns i hur många länder som helst... kram :)
Esmaralda

35 Naturvän:

skriven

Hej!

Tack för svar, ja antagligen när jag är trött i kroppen, men jag hittar vägar stänga av, tycker det är lättare nu på sommaren när man är ute mycket. fast det är väl ganska naturligt att man mår bättre då....

Kram

36 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Verkar det som att det blir en flytt redan nu till hösten?

Ser det ut att bli ett byte av studieort?

Kram

37 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Vilket bra tips ! Kläder med storlek gillas ! Att de sen är billiga gör ju saken inte sämre ;-)
Ska in och kolla .

Oooh så skönt det var med liite regn det rensar upp ute och luften blev frisk .
Lilla mamman Mira är halt det vart för ivrigt vid hundbadet med många hundar som badade . Man måste hejda de små liven då de inte känner när de överanstränger sig .Så det blir ensampromma med Moses vilket är helt ok .

Trevlig Onsdag önskas alla

Kram Anki med flock

Svar: Hoppas nu att Lilla mamman kryar på sig snabbt !Kan tänka mig att hon blev entusiastisk vid hundbadet... det blev alltid MG också.. )
Kram :)
Esmaralda

38 Smöla:

skriven

Gillar verkligen SHEIN 🤩
Har dock inte beställt på länge. Tar frakten lång tid?

Vill Patrik dela sitt liv med mig för alltid?

Svar: Ja, det kan ta 3-4 veckor... men den som väntar på något gott :) Kram :)
Esmaralda

39 En Ängel med stort hjärta:

skriven

Morning kära Es!

Tack för tipset har också fått reklam från dem. När du beställer tar du den i storleken du har eller går upp nån stl? Svårt när det är från andra länder.

Har bjudit hem min dotter nyss men inte fått svar än tänkte vi skulle mysa tillsammans♡♡ Ser du om hon kommer? Hon jobbar hårt o har riktigt elaka grannar kan du se om de lägger av med sina trakasserier:(
Hoppas på svar
Kram o kärlek

Svar: I början tog jag en storlek större men det blev för stortNu tar jag i den storlek jag har... och det brukar passa fint !
Kram :)
Esmaralda

40 Xy:

skriven

Härligt med tips från en man kan lita på dess omdömen ❤️
Äntligen svalare nu, uppkurad i en filt i skuggan på morgonen.
Varje morgon sedan förra veckan landar jag i den verklighet jag lever i efter att ha förlorat barnet i fjärde månaden.
Att något så litet har påverkat mig så stort är för mig en gåta.
Det gör fruktansvärt ont, främst i hjärtat och lite mindre i kroppen som håller på att läka ❤️
Kram

Svar: Ja, det är en stor sorg och det får lov att ta sin tid att läka, kram :)
Esmaralda

41 barrqvist:

skriven

Nje snälla, uppmuntra inte till att stödja " fast fashion"

Se vad *logg*ev*kning skrev 20/6 kring Håll**r* Sar* inlägg på inst*gram, kan ej ge länk för fastnar bara i "jag är inte en robot" vid försök..
*=a,b

Förutom det så fint och roligt med kläder men ha i åtanke påverkan på div. faktorer, som "Nornan" här ovanför kommenterade tex.. Bättre att i så fall köpa begagnat, byt-låna med någon eller helt enkelt köpa från etiska företag som tar ansvar samt hänsyn .. Tips; Djerf Avenue, ett riktigt föredöme! :)

Fråga..
Jag funderar på att kanske köpa katt och undrar om det skulle fungera utifrån hur mitt liv ser hur här framöver? Med tanke på flytt till annan ort och oklart vad som riktigt kommer hända närmsta tiden framöver.. Såg nämligen att en uppfödare i mitt närområde med en raskatt jag alltid gillat är på väg att avveckla sin verksamhet, så möjligheten finns att kanske få ta över/köpa en lite billigare katt därifrån än vad de annars kostar, om de skulle välja mig, om jag skulle göra intresseanmälan.. Har även viss allergi att ta hänsyn till men bara för en sån katt hade det varit värt prosit ^^ ..så jag undrar som en flundra.. :D

Tack och ha en strålande fin dag <3

Svar: Ja jag tror det skulle passa dig bra med katt !! Och du har helt rätt i att man ska vara noga med vad man supportar... jag är rätt dåligt på att ta reda på bakgrund just när det gäller kläder... det får jag jobba på.... kram :)
Esmaralda

42 Lilla jag :

skriven

Hej Es,

Blir vi nöjda med dem kommande vinsten? Ser du om det blir mer än lägsta möjliga?

43 Lejonet :

skriven

Hej! 🌸

Jag har en så stor längtan efter barn & varenda månad så hoppas jag på en liten bebis.

Kan du se om det ligger i närtid för mig?

Kram ☘️

Svar: Ja, det ser inte ut att dröja så länge, kram :)
Esmaralda

44 Louise:

skriven

Har inte handlat på Shein. Har aldrig råd trots låga priser.

Herregud vad är det som händer? Jag har varit på snart 7 intervjuer på 3 veckor.😮 Verkar som Occhi jobbar på men nu ska jag ju få en av tjänsterna också. Kanske han kollar vilken förskola som passar mig bäst.
Idag betalade jag av ytterligare en skuld hos en avdelning hos intrum. Nu har jag bara drygt 2 avbetalningar kvar hos dem och mängder hos andra. Men det är så gött att få det ur världen. Nu ska jag bara ringa ett inkassobolag till och bestämma avbetalning hos dem med fryst ränta och avgifter. Är lite lyxfällanskadad.😅
Sen har jag gjort upp med alla inkassobolag jag har sen är det bara kf kvar som ska betalas av. Och så måste jag komma igång med sparande till sonens student och annat sparande. Lite sent men det får gå.
Nu behöver jag hem min dotter och ett jobb. Sen är jag nöjd. Nästan. Lämna mannen och bo själv med barnen står också på listan.

På fredag kommer de två sista avsnitten av Stranger things. Har sett alla 4 säsonger fram till sjunde avsnittet så nu väntar vi på sista 2. Hade velat se dem med dottern men får väl se dem själva på vars ett håll.
På söndag är det umgänge men jag hoppas ju fortfarande på positiva nyheter nu i veckan. Synd att du inte kan känna av saker tidsmässigt.

Kommer jag behöva gå på många kntervjuer till innan jag blir anställd? Känner Occhi av atmosfären på förskolorna tror du?

Ha nu en fin onsdag och tacksam för svar.
Kram

Svar: Kan hända att jobb på förskola inte passar dig just nu... kanske du ska söka annat också även om du har din utbildning.... sök allt som tänkas kan, parallellt med varann, bra att du tar tag i ekonomi och sparande !! Kram :)
Esmaralda

45 Helena Ir:

skriven

Tack för svar Esmaralda!

Nu snart kolla pulsen igen.. kan den gått ner till lite mer normala.. fattar ingenting, jag som haft så bra värden tidigare.. RELAX!!

kram

46 Onsdag:

skriven

Snygga kläder och jag önskar så att jag passade i klänning men tyvärr. Kommer inte ens kunna ha brudklänning :) Handlar dock inte på nätet för är sådan som måste klämma och känna :)

Jissus vilken dröm! Två läkare sa att inte skulle överleva längre än till hösten. Väntar något hemskt där eller? Sen kom killen på Willys in i bilden igen och jag skulle messa honom men han var i Karibien. Herregud så man får till det. Han sa ju sist att om jag drömmer om honom en tredje gång så byter vi ringar haha så kanske skall hålla tyst om det när han är åter från semestern om 5 veckor :)

Ledig idag och ÄNTLIGEN så är det svalare!!! 19 grader istället för 31! Dock bestämt mig för att köpa en AC. Kostar några tusen men plågas man så är det värt varenda krona.

Kram

Svar: Dessa drömmar speglar nog dina inre känslor just nu...... och kanske du ska chocka killen på Willys med att berätta :) Kram :)
Esmaralda

47 TT :

skriven

Vad tycker D om mig som jag träffat två gånger nu? Kram

48 Maclauds :

skriven

Tack för tipset. Hade jag handlat online så hade jag köpt allt,och lite till det är så lyxigt. För jag gillar att gå i affärerna och kolla med:)

Es ser du något nytt spännande som händer mig?
Kram

49 Sofia:

skriven

Hej Es!
Länge sen jag kommenterade din blogg men har följt dig på håll i flera år 😊 håller med om shein både när det gäller vuxen och barnkläder.
Jag undrar om du ser en framtid för mig och J? Just nu snurrar huvudet och jag mår inte toppen.
Ha en fin dag ☀️

Svar: Ärligt talat så nej, den möjligheten ser inte stor ut, kram :)
Esmaralda

50 Hanna:

skriven

Hej Es!

Hoppas du har en fin dag! :)

Jag har känt mig väldigt uppe och nere den senaste tiden. Jag var på en resa i början av sommaren och när jag kom hem kändes allt så trist. Jag är arbetslös och tror inte jag kommer in på skolan till höst, så det finns ju alla möjligheter till vad som- men jag vet inte vad jag vill göra, och jag känner ångest av att jag missar saker som jag skulle vilja göra. Har du eller mina guider några råd eller hjälp?

Tack och stor kram från mig :)

Svar: Ta en sak åt gången... och påverka det du kan påverka....ha alltid en plan B, kram :)
Esmaralda

51 Fanny2:

skriven

Jag har varit ganska skeptisk till Shein pga att de vägrar vara transparenta med hur kläderna tillverkas. Samtidigt är de inte ensamma om att vara oetiska i det avseendet. Många populära kedjor ljuger om hur kläderna tillverkas och om utsläppen. 🙄
Jag kan inte förstå hur det kan vara svårt att tillverka fina kläder i större storlekar. Det känns som att många kedjor inte vill associeras med "plussize".

Igår hade jag på mig en nästan identisk prickig omlottklänning i svart som påminner om kjolen och det blåste! Tur att man kan köpa trosor som är som längre shorts för de som försökte se något. 😊 Jag var ute i 30 grader nästan hela eftermiddagen för att komma in på en konsert och det gick bra att komma in. Det stod en kille bakom mig under konserten som var jättetrevlig. Inbillar jag mig att han kollade på mig? Vad tyckte han? Han verkade nyfiken.

Tack för svar i måndags. 💜 Det är inte kul att inte kunna äta vad man vill men jag är tacksam att min kropp fungerar och att jag kan gå ner i vikt om jag vill.


Kram

Svar: Shein har ju både plus storlekar och vanliga och det är positivt ! Men minus blir det på transparens !! Kram :)
Esmaralda

52 EE:

skriven

Har sett en hund ca halvåret gammal i södra delen av Skåne. Vill så gärna kunna köpa en hund till familjen. En bästa vän till min ensamma dotter. Men mitt huvudbry är vad vi gör när vi börjar jobba sedan igen. Ser du om det finansen lösning på det så en hund inte behöver vara ensam. Eller ska jag gå vidare med tanken på en hundgård?

Kram

53 Frasse:

skriven

Hej...varför har mannen som visat intresse för mig blockerat mig på både fb och messenger? Utan att svara på mina frågor....jag har frågat varför han beter sig konstigt och även om det inte är bäst att lägga ner allt. Han ville att vi skulle ses vid en sjö för några dar sen...jag frågade om han inte kunde bjuda hem mig på kaffe...då fick han förhinder, han ville inte komma till mig heller. Så uppenbarligen så verkar det som vi inte kan hälsa på hos nån av oss. Träffar han en annan kvinna? Och varför kunde han inte bara ha svarat att vi lägger ner....har nu lite huvudbry som du förstår....vad är det med den mannen???

Svar: Det är något lurt med den mannen... han verkar inte vara helt ärlig..... stryk ett streck över allt som har med honom att göra.. kram :)
Esmaralda

54 C:

skriven

Jättefina och billiga. Är dock liten själv. Tre månader sedan vi sågs. Har det funnits några tankar sedan dess?

Må så gott💕
Kram

55 Anki:

skriven

Till EE
En hund är ett flockdjur och ska INTE lämnas ensam i en hundgård !
Kram Anki med flock

56 En Ängel med stort hjärta:

skriven

Nä det var inga vidare kläder inget Wow från mig tyvärr
Men tack i alla fall.
Kram:)♡♡

Svar: Det är tur att vi alla är olika och tycker olika.. annars hade vi ju gått omkring och sett likadana ut och hur trist hade inte det varit :) Kram :)
Esmaralda

57 Alie:

skriven

Hej 👋
Dom har väldigt fina kläder där, har dock inte beställt där ifrån själv.

Ser du något bra på ingång för mig? Någon som tänker på mig eller så..?
Kram :) ☀️

58 Sessan:

skriven

Tack för svar. Hoppas verkligen skörden klarar sig.
Något uppehåll på utgifterna verkar det inte bli. 4000 kr hos veterinären. Men vovve mår förhoppningsvis bättre.
Sen gick min dator sönder idag.
Makens första semesterdag blev inget av. Han blev inkallad på jobb så bilen blev inte besiktigad.
Ser du ngt positivt?

59 Smöla:

skriven

Ser du nån framtid för mig och Patrik, flera år framöver? Förlovning, sambo??

60 Från Alltet?:

skriven

Hej Es

Finns det någon hälsning till mig från alltet?
Kram

61 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Tack för tips! :D Jag har nyss fått hem ett paket från Cellbes med billiga basplagg. Allt i svart för att det ska underlätta att tvätta i tvättstugan sedan min egen tvättmaskin gav upp i vintras. Tanken är att de dagar jag inte har så mycket energi i alla fall kan få ihop en maskin med det allra nödvändigaste i klädväg underkläder, t-shirts och leggings etc. Rena kläder vill man ju ha även om man går hemma och är sjukskriven.

Jag har fortfarande inte riktigt smällt att psykologen jag blev uppringd av påstod att de inte erbjuder psykoterapi för att bearbeta trauman som går på djupet tex. det barndomstrauma som min mamma utsatt mig för utan bara Kbt för att ta sig ur den nuvarande situationen. Så han hänvisade mig till att vända mig till en privat terapeut i det fallet. Du som är privat terapeut, har du koll på om det verkligen kan stämma? Jag har ju inte ekonomi för att gå i privat psykoterapi. Jag skulle behöva gå både till optikern och tandläkaren men har inte råd med det heller. Det är år 2022 och man är dömd till att leva som ett fattigjon bara för att man föddes med funktionshinder som man inte har valt själv. :’(

Kram

Svar: Här kan du läsa om hur det funkar https://teraply.se/vagen-till-psykoterapi
Det finns olika inriktningar inom psykoterapi. KBT är en behandling som går ut på att man aktivt övar sig på att förändra tankar, känslor och beteenden. Med en duktig terapeut brukar detta vara en bra behandling som ger resultat…. dvs om man själv är motiverad, kram :)
Esmaralda

62 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Kära Es jag menade inget illa men du har så rätt så det vore ju för hemskt om alla skulle se likadana ut🤗😉💜

Jag skrev en fråga till.

Ser du om dotterns elaka grannar slutar med sina trakasserier snart. Vuxna människor o hon har inte gjort dem nåt Tacksam för svar fina 🙏❤️🌺🌸🌺☀️🍀

Svar: Nja, grannarna kommer nog alltid att tillhöra de lite surare och elaka, kram :)
Esmaralda

63 Helena :

skriven

Xy..varm kram till dig! Har själv erfarenhet av detta. ♡

64 Tiss :

skriven

Vi ska till en nöjespark imorgon. Jag har lätt för att oroa mig. Men tror du att dagen blir bra?

Svar: Jadå, visst blir dagen bra så oroa dig inte, kram :)
Esmaralda

65 L:

skriven

Fina kläder och bra med alla storlekarna att välja bland.

Undrar…vi hade en skakig flygtur till vårt resmål. Kommer hemresan gå bra och att jag hinner i tid till jobbet sen?

Kram

Svar: Jadå, jag ser inga varningar alls i samband med hemresan, kram :)
Esmaralda

66 En fråga?:

skriven

Hej Es

Finns det någon varning ⚠️ till mig?
Kram

67 Mercan :

skriven

Esmaralda mamma katten som är gravid har inte kommit sedan i morse i vår trädgård 😭😭😭har det hänt henne något illa Esmaralda eller kommer hon 😩😩😩

68 Onsdag:

skriven

Haha ja jag får berätta för han kommer ändå att fråga när vi ses. Lite avis på min fina kollega som har gift sig och förbereder flytt till England där han bor. Och en fd kollega har nyligen gift sig. Ja,inte har man mycket att berätta om själv medan andra går vidare i livet :) Kram

69 Terapi:

skriven

Psykologer inom landstinget erbjuder traumaterapi.
Själv arbetat med dessa psykologer samt själv gått i terapi två gånger för detta.

70 Mimmi:

skriven

Hej kära Es!

Funderar fram och tillbaka på den relation jag är i nu. Har varit en del trassel hela tiden. Fått veta att P har en diagnos som försvårar vår kommunikation. Vi kommer inte varann nära känslomässigt. Finns det någon annan som det kommer fungera bättre med eller får jag vara nöjd med det jag har? Rädd att jag har för höga krav. Förut har du sagt att jag kommer träffa den rätte, och du trodde kanske inte att P var den rätte. Vågar jag gå vidare från det jag har? Vill inte leva ensam.

Kram Mimmi

71 Xy :

skriven

Till Helena:
Tack ❤️

72 A:

skriven

Har också handlat på shein men inte kläder (förutom en gullig pyjamas till dottern). Jag har handlat bland annat grejer till kalas och fest.

Såg kommentarer om dåliga villkor för arbetarna för shein. Det är fysiska butiker i Sverige också... man kan inte lita på många klädaffärer, och man kan inte gå naken.

Skönt med svalare väder men har ändå AC på, är fortfarande varm inomhus. Såg en annan kommentar om att man funderade på AC. Köp! Du kommer inte ångra dig. Bästa investeringen jag gjort!

Kan det hända att jag träffar min man/kärlek detta år?

Kram!

Svar: Jag får kanske också fundera på att skaffa Ac !! Ja, mötet KAN ske i år, kram :)
Esmaralda

73 Mercan :

skriven

Esmaralda jag är så rädd 🙁 vår Katt mamma försvann sedan i morse 😟 Esmaralda ser du om hon kommer till oss vår trädgård 😭😭😭har det hänt henne något illa Esmaralda ser du var hon är Esmaralda min vackra söta underbara katt som är gravid Esmaralda 😭😭😭🙏🙏🙏😥😥😥

74 Igges matte:

skriven

1000 tack för länken 🙏🏻
Tanken slog mig, kan det vara så att det inte är menat att jag inte ska gå i psykoterapi hos en terapeut utan att jag ska bearbeta mitt barndomstrauma genom att läsa på om den narcissistiska mamman och syndabocks barnet och skriva om mina trauman? Att det är nåt jag måste göra själv för att komma vidare i livet?
Jag är så himla frustrerad över att det känns som livet har satt mig i en rävsax som håller mig fast och hur än jag gör så jag lyckas jag inte komma lös…. suck. Kram

75 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag undra vad som händer med C kvinna. Är hon okej? Fick en känslan av facebook. Något känslan inom mig själv...

Vet du något?

Ha det bra

76 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du om vår Katt mamman kommer till oss hon finns inte sedan i morse 😟 Esmaralda ser du om jag kommer att kuna hjälpa min underbara katt som är gravid med sina kattungar 😔 jag vet inte vad jag ska göra 😞

77 Spontant :

skriven

Hej Es

Ser du något spontant om mig,vad som helst som kommer till dig?
Kram

78 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Undrar om du kan se ett byte av studieort nu till hösten? Verkar det bästa vara som vi tänkt att flytta?
Kram

79 Hm:

skriven

Hej Esmaralda.

Det ska börja en ny tjej på mitt extrajobb. Verkar hon vara en trevlig ärlig och bra tjej?
Kram

80 Misstjejen:

skriven

Hej
så gulligt! Hur kan det var så perfekt. Jag tror att jag har tappar mat eller något som sätta fasta på soffan som jag såg nyss. Det är en glad gubbe. Vad är det😃?

Är det änglar? Så gulligt... jag väntar mig inte alls om det som jag behöver efter en slut dag med så mycket att anpassad och tänker på.

Är det änglar som vill berätta för mig? Det kommer fasta på soffan.

Är det något?

Ha det bra☺️

81 Mercan :

skriven

Esmaralda 😭😭😭vad gör min underbara katt hela dagen utan mat och vatten, har hon född sina söta kattungar bort från vår trädgård 😭 😭 😭 Esmaralda 😖😖😖säg någonting söta Esmaralda du hjälper mig så mycket Esmaralda det betyder allt för mig Esmaralda 🙏🙏🙏

82 Frasse:

skriven

Hej igen...
Vad är det med den man jag haft kontakt med? har han en kvinna som han redan träffar?
Jag ville att vi skulle lägga ner allt eftersom det ändå aldrig blev nåt.
Kan känna nåt varför han inte bara svarade utan blockerade mig så jag inte kan nå honom?
Vad kan du känna???

83 ullie:

skriven

skrev ständiga frågan här om dagen . ingenting ger något just nu sommar jag vet men det är så jobbigt

har köpt mycket på shein som är super bra

84 Emma:

skriven

Ja visst har dom så mycket snyggt på shein! Ett tips är ändå att mäta sig före man beställer, så man vet vilken storlek man ska ha, eftersom de skiljer mellan modellerna, men all sån info finns på plaggets sida, så med måtten framför sig går det smidigt!

Ska jag gå vidare med mark/husköpet eller blir det inget av? Pratade med en granne som föreslog att vi skulle byta!


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: