Din skyddsängel....

Din andliga guide och din skyddsängel,  är samma sak.

Det är någon som har till uppgift att vaka över dig och finnas med dig och någon som du alltid kan prata med och be om hjälp .

Det är inte alltid de kan hjälpa rent konkret för somligt måste vi människor ta oss igenom på egen hand men de försöker alltid ge oss kraft och energi att klara det vi måste klara av.

Vad de däremot alltid gör – är att de älskar dig !

 

Ibland får man tecken från sin ängel.. och det är ofta tecken som är subtila eftersom det är svårt att meddela sig mellan dimensionerna.

Stannar man upp lite.. kanske försöker meditera.. och sakta ner livet en aning.. då ökar man chansen att få se ett tecken.

När vi sover eller mediterar har vi ofta ett mer öppet sinne och kan ta emot budskap… och ibland handlar budskapet blott och bart om att vår ängel talar om att hallå, jag finns, jag är på riktigt

Ibland kan vi tycka oss höra någon som säger vårt namn.. trots att ingen människa finns i närheten och då kan det vara vår ängel

Eller så kan det bara vara en känsla av närvaro… att någon finns i vår närhet….

Rätt som det är kan man känna sig trygg och glad, utan någon speciell orsak utan känslan bara liksom flyger på oss och då är det ofta vår Ängel som meddelar sig

Våra änglar försöker nå oss på olika sätt och de försöker anpassa sina kontakter till oss individuellt hur vi är funtade och vad vi kan tänkas lyssna till

Men det är klart, vi måste ju tro på att  de verkligen finns… annars lir det svårt att ta emot deras besök

 

 

Våra skyddsänglar är alltid goda, fina och snälla och vill oss allt det bästa.. somliga av dem har mer humor och kan skoja till det… men aldrig att de försöker göra illa eller skrämma oss.

Hur ser din erfarenhet ut av skyddsänglar ?  Berätta gärna !

Kram & kärlek💖

P.s. I dag kommer dottern i Lund på övernattningsbesök... det blir spabad o bubbel ikväll... i morgon tar vi oss en sväng till Ullared  sådär spontant.... dottern tycker hon behöver lite kläder till resan som hon och hennes syster snart ska göra till  Kroatien...få se om hon stannar till fredag eller lördag... men mysigt ska vi ha det  !!

1 <3:

skriven

Godmorgon Es, vad mysigt att dotter i Lund ska komma. Njut av bubbel och spabad.
Hoppas att min nacke blir bättre så rädd att den ska bli sämre och jag orörlig och förlamad till sist.
Läkaren i tisdag förstod han mina problem? Konstigt att han bad mig själv att välja vad remissen skulle gå och sjukhus. Han kändes inte så engagerad i mig. Snälla Es skicka lite healing tioo min nacke. Mycket oro nu.
Kram

Svar: Absolut, healing kommer nu, kram :)
Esmaralda

2 Alie:

skriven

God morgon, ☀️
Jag har fått tecken av min Ängel ett par gånger som jag reflekterat över.. känner tacksamhet varje gång. Jag tror det är min farmor eller morfar som håller ett extra öga över mig.

Es, hur går hans tankar nu efter jag skickade iväg sms bara för att förmedla att jag var glad att se honom?
Han betyder mycket för mig även om vi inte är Vi.
Kram :) 🌱

3 Humlan:

skriven

Godmorgon!
En kompis som vill att jag ska gå på en dejt med en kille som hon träffat, kommer han och jag att klicka eller kommer det inte bli något mellan oss?
Kram

Svar: Känns tveksamt, du märker snabbt hur känslan är, kram :)
Esmaralda

4 Jossan:

skriven

Godmorgon

När jag fick healing för ett par år sen fick jag upp namnet ”Marigot(?)” vilket verkade vara min skyddsängel. Så hoppas det är så 😍

Idag ska jag ha ett möte med min mellanchef egentligen bara för att berätta hur jag ska skriva i utvärderingen och att det inte kommer vara riktat åt henne. Vill inte att hon ska ta illa upp. Har skrivit att jag känner mig som luft på jobbet från ledningens sida. För högsta chefen kollar inte ens mot mig. Vilket känns dåligt…

Packandet på jobb fortsätter inför de ska fixa ventilerna eller något.

Böckerna ska jag först komma med förslaget till chefen om sponsring så då kanske det blir bra. Och jag får dem..

När jag träffar han som jag är rätt för. Kommer jag fatta det direkt? Kommer jag falla pladask och blir jag behandlad som en prinsessa? Eller kanske drottning? 

Finns det något speciellt ställe för jag kan träffa honom? 
Börjat jag utstråla mig själv igen? 
Känns som jag håller koll mer på alla runt om! 

114 skrivläxor blev färdiga igår 💪🏼 så nöjd med upplägget!


Kram

Svar: Du börjar allt mer bli dig själv igen... och när den rätte dyker upp kanske du inte blir vrålförälskad direkt.. allt kommer ge sig av sig själv, kram :)
Esmaralda

5 Saknad:

skriven

Hej!

Kommer M hem igen? Kan jag hitta honom någonstans?

Tacksam!

6 Sara:

skriven

Åh, jag tycker det var ett tag sen jag var tillräckligt öppen för att ta emot sånt…
(Delar av året har varit lite utmanade för mig, inte på värsta vis, men ändå.)


Kan du Ezmaralda se om det blir något med den lillla-lilla stugan jag plötsligt känner att jag vill ha?

Allt gott!

Svar: Inte inom närmaste tiden men så småningom kan det bli så, kram :)
Esmaralda

7 Lilla m:

skriven

Hej Es, varför vill han inte återlämna armbandet? Tänker han använda det? Kram

Svar: Känns inte som han kommer använda det, kan tänkas du får det tillbaka lite senare, kram :)
Esmaralda

8 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Så vitt jag vet har jag inte kännt av min skyddsängel men gudarna ska veta att han/hon fått jobba ;-)
Jag är kanske för fyrkantig för att förnimma skyddsängeln , men jag ser då och då små fjädrar på min väg där jag går och jag har inbillat mig att det är tecken från honom/henne.
Vid vissa tillfällen där "olyckan" varit framme (jag körde alldeles för fort som ung ) har jag kommit undan med en hårsmån från riktigt otäcka krascher tills jag voltade med en bil . Efter det tog jag det liite lugnare . Jag antar ängeln fick nog haha

Njut nu av dotra din <3

Kram Anki med flock

Svar: Javisst har du fått tecken och kunnat ta emot dem... låt dessa tecken omvandlas till god energi !Du har väldigt gott beskydd, kram :)
Esmaralda

9 Htm:

skriven

Hej!
Kommer jag få en högre position på mitt jobb till hösten?
Kram!

Svar: Runt 70 % att det blir så, kram :)
Esmaralda

10 Hob:

skriven

Hej,
Ser det ut att kunna vara värt att gå på detdär idag? Hade inte tänkt gå men kanske kunde va positivt, eller kan det bli mer jobbigt?
Kram

11 Naturvän:

skriven

Hej!

Vad mysigt ni skall ha det, alltid lika härligt när barnen kommer på besök och hoppas hon hittar lite fint till Kroatien resan.

Kan inte säga så där på raken att jag haft kontakt med en ängel, varsel har jag fått som har stämt, lyckokänsla några gånger utan ngn speciell anledning har också inträffat.

Om det här har att göra med en ängel låter jag vara osagt.

Äntligen får jag ro att läsa och kan börja koncentrera mig, fått nys om en författare som har lokal förankring, kul när man känner igen ortsnamnen och andra händelser.Krimförfattare som fokuserar på psykologin och det sociala arvet. Christoffer Carlsson är namnet om ngn är intresserad.

Kram



12 Skorpan:

skriven

Ja då var det nog min ängel som hörde av sig härom dagen då jag fick glädjefnatt hux flux ;). O den gången jag för eviga tider sen under studietiden, bestämde mig för att ta en taxi hem då jag såg en kuslig typ komma gående efter mig, då var nog min ängel med mig. Annars är jag ju rätt okänslig av mig, rentav en kall människa..

Ja sovandet tycks inte bli bättre vare sig jag lugnar ner min kväll o tar ett melatoninpiller eller om jag kör på sent. Det är som om jag inte kan känna av tröttheten utan är upp i vsrv. Blir o ta kontakt med doktorn igen då, suck. I natt vaknade jag 03.45 o efter det var det ingen sömn att tala om. Tur att du Es åtminstone såg att mitt sovande ser bättre ut på sikt :). M, jag ska fråga om antihistaminerna!

Hade ordnat med en tillställning som jag sen sköt framåt med en vecka då jag insåg att datumet inte passade mig. Det första alternativet hade jag ju presenterat för chefen o då jag sa att jag sköt fram det med en vecka pga att det inte passade mig, ja då sa han att jag inte behöver vara på plats. Nähä!?! O i höstas var det f*n så viktigt. Han vill alltså inte att jag får träffa detta folk, eller är det att han inte vill ge mig extra ledigt då för den lördagen, ser du vad det handlar om Es? Blir så led då jag inte tycks räknas med som "en i gänget" @#&*! Börjar det faktiskt vara dags att söka sig vidare? Grr, så pissed off gällande chefens fasoner...

Härligt ni ska det med dotra, bara njut Es :)!
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: När det verkligen gäller så tror jag att du kan ta emot din ängels varningar.Ja, kontakta doktorn på nytt, så här kan du inte ha det !
Tror inte chefen menade något illa, kram :)
Esmaralda

13 Turid:

skriven

Tack för varningen jag fick som gällde igår i min seans. Hade jag inte fått den så hade det kunnat gå riktigt illa. Jag är mycket tacksam. Kram.

Svar: Kram :)
Esmaralda

14 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Tror du att jag en dag kommer att skriva till dig och berätta att jag mött kärleken? Att du hade rätt och jag fel (eftersom jag inte tror det ska hända)?

Kram

15 AnnaK:

skriven

Ska jag bara lägga korten på bordet därhemma och ta smällen...

Kram 🤗

16 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Näe du har så rätt, kan inte ha det så här galet...
Missar ju halva mitt liv o allt kul då jag inte orkar se vad som händer runtom kring mig, liknar en zombie tror jag ;). Men en trevlig sån iaf ;D.
Jaa jaa...
Kram Skorpan

17 Carina ST:

skriven

Jo jag har känt av en närvaro vid några tillfällen. Det som var starkast var vid ett tillfälle för många år sedan när jag kände mig fullständigt uppgiven, slut och ledsen. Låg i soffan och kände plötsligt en strykning över håret. Jag blev inte rädd, det kändes så tröstande och kärleksfullt och fick mig att slappna av. Som en stor utandning och känsla av att det kommer ordna sig.

Låter som härliga dagar med dottern.

Min ena dotter kommer hem imorgon och till helgen kommer de andra två barnen också. Ser fram emot att ha dem här, mina absoluta favoritmänniskor.

Kram, Carina ST


Kram, Carina ST

Svar: Vad roligt att ha familjen samlad !Kram & njut :)
Esmaralda

18 Mimi:

skriven

Hej!

Jag tror inte att jag har någon skyddsängel. Har bett så många gånger om hjälp men inget händer. Kan det vara så att vissa inte har någon skyddsängel??

Kram

Svar: Du har en skyddsängel, det är jag helt säker på... det kan vara så att du har att lära av de situationer du ställs inför.. och din ängel ger dig energi... försök öppna upp och ta emot dessa energier och fatta bra beslut, kram :)
Esmaralda

19 Dunegull:

skriven

Är det nu i sommar jag ska åka till Mauritius till min kusin eller ska jag vänta till höst eller nästa sommar. Någon känsla på vad som är bäst?

Blir det bra då med denna resa?

Kram

Svar: Det blir bra oavsett när du reser... du reser tryggt... kram :)
Esmaralda

20 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Ville familjen bredvid undvika oss nästa helg?

21 M:

skriven

Jag älskar min skyddsängel och pratar med honom varje dag. Känner ofta en skillnad när jag ber honom om hjälp. Tappade sömnen i natt och mår rätt pyrt men hoppas att svackan blåser över snabbt.

Fick inget svar på frågan som jag ställde igår. Tycker man illa om mig eller något eftersom man behandlar mig som luft? Jag kommer inte hälsa på och hoppas att vi inte ses igen.

Underbart med dotterbesök och Ullared. Skall ju bli dåligt väder nu så då passar det att strosa runt och shoppa. Kram

22 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du nånting om jag kommer att träffa nogån med gott hjärta som du såg för mig nu i Bularien eller dröjer det Esmaralda, du såg att mannen finns lite längre bort 😉jag är orolig för våra söta katter och kattungar skull, Esmaralda ser du nånting för dem, 😞

23 Me:

skriven

Hej!
Det känns tryggt att veta att sin skyddsängel finns där,även om jag inte känner av .Kanske nån dag.
Har min ängel nått budskap till mej?

Kram

24 HS:

skriven

Har pratat med min skyddsängel i en dröm. Han visade mig två tidigare liv där han var min bror i det fysiska livet. Det var en stark och kärleksfull dröm, vaknade och tårarna rann. Som du har spått Es så är han min skyddsängel i detta liv när jag valde att inkarnera till ett nytt jordeliv. Min bror meddelade senare i samband med incheckning på en flygplats på Kanarieöarna att han heter David... en speciell upplevelse det med.

Egentligen har jag tre olika bilder av honom, en intuitiv bild av hur han ser ut nu, och hur han såg ut i de två tidigare liven. Men det spelar ingen roll hur han ser ut egentligen. Nu känner jag av honom mindre än tidigare faktiskt, det verkar som att när jag kommit längre i min egna andliga utveckling så har jag inte lika stort behov av honom längre. Jag har ytterligare två andliga guider, Moses och Jensine, som hjälper mig med olika saker. J är en avliden äldre släkting till mig. Numer pratar jag oftast direkt med Gud istället vilket fungerar lika bra eller bättre.

Kram

25 HS:

skriven

Dubbla budskap från universum gällande A och M. Ser du något kring dessa två män? Jag tar det lugnt just nu och ser hur vänskapen utvecklar sig med A. Dyker M upp så småningom?

Kram

Svar: Jag ser ingen av dem en bit in i din framtid... kram :)
Esmaralda

26 Snödroppen:

skriven

Godmorgon💞
Skyddsänglarna är med mej, det känner jag och jag vet att dom lämnar tecken till mej. Jag pratar med dom varje kväll när jag ska sova…nu behöver jag dom extra mycket i det måendet jag befinner mej.
Vad mysigt ni kommer få det, njut som bara den💞
Kommer vänskapen med min vän fortsätta? Vill han fortsätta träffas?
Kram💞

Svar: Härligt att du känner av dina beskyddare !Ett tag till i alla fall kan vänskapen fortsätta, kram :)
Esmaralda

27 Jossan:

skriven

Jag ringde LKF idag och de flesta hade tackat ja till lägenheten. Vilket kommer vara att jag inte kommer få den (hoppas jag).
Vad känner du? Tror du jag kan tacka Ja till den och att jag inte får den? Vill ju inte offra en av mina 3 nej…

Kram

Svar: Känns som om någon annan får den men jag kan ingenting lova så du ska göra vad du själv tycker är bäst, kram :)
Esmaralda

28 <3:

skriven

Väntar fortfarande svar från R fonden ?
Ser det positivt ut ?
Kram

29 Ullie:

skriven

God förmiddag
Åh va mysigt ni ska ha det

Jag har skydds ängel ibland tror jag två
Ibland tror ja de förmedlar lukt parfym när de är där
Känner jag behöver hjälp med allt detta jag blir nerstämd ledsen tycker det är hemskt jobbigt .
Nytt datum 9 juni Du kan väl tänka lite extra på mej och hålla tummar ... Åh mår dåligt

Ha så fint med dottern kram

Svar: Absolut.. jag kommer ge dig goda energier när det är dags... du klarar detta... kram :)
Esmaralda

30 Maja:

skriven

Hej Esmaralda,

Kan inte saaga pa rak arm jag har mott min skyddsangel annu aven om jag sakert kant att nagon maste varit dar och raddat mig fran saker och situationer etc...
Jag vet inte helt enkelt!

Trevlig kvall ni ska ha och nagot att se fram emot i morgon!

Kommer sonen klara testerna i Februari for att komma in pa hogstadiet? Det kommer inte vara latt och konkurrensen hog. Kravs mycket ovande!

Det ar ju en stor del av min osakerhet om att flytta till Sv eller stanna men inte endast. Vet inte om jag vill stanna har anda. Men det ar klart, om han skulle ga vidare sa ar det valdigt svart att ta ut honom.

Kram

Svar: Ja, går sonen in för det så är det god chans att han klarar det... agera inte med flytt förrän du verkligen bestämt dig och fattat ditt beslut, kram :)
Esmaralda

31 Silvertassen:

skriven

Hej Es!
Ser du om jag kommer prata snart med killen jag tänker på även om det bara är en diskussion?? Kram ❤️

Svar: Ja, men det verkar som om du får ta eget initiativ, kram :)
Esmaralda

32 Solen ☀️:

skriven

Hej Esmeralda,
Kommer det bli bra för min yngste son? 🥺
Han verkar ha så jobbiga tankar just nu och jag förstår att det är en jobbig tid nu när skolan tar slut osv. Han känner sig inte glad och mår inte bra.
Känner mig så orolig 😢
Ser du något om det blir bra?

Kram Solen ☀️

Svar: Han kan behöva lite samtal med en professionell person.. en terapeut... det ser ut att bli bra... kram :)
Esmaralda

33 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda jag hoppas att det ska gå bra för min Gudbarn som är 2.,5 år i dag som ska göra magnet röntgen på hjärnan på grund av huvudvärk kan du sända healing till henne ♥️Kram 🌟

34 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Hejsan kära Es!

Jag älskar Änglar som du vet o nu har min Ängel som har hjälpt mig så mycket försvunnit! Jag hade lag den på mannens sida av sängen när jag vilade.o glömde lägga tillbaka den i sin lilla ask Ksn den ligga i dammsugaren när mannen städat?

Fråga
Jag har inte sovit nåt inatt!! Legat vaken o lyssnat på en yngre kvinna som grät o en hund som skällde utanför.
Jag gick upp men det var ingen där?! Vill man varna mig för något eller ville de visa mig nåt?

Så tacksam för ett svar hoppas🙏♥️🫶

Åh så mysigt ni ska ha jag önskar er några härliga dagar☀️🤗

Kram o Kärlek

Svar: Känns som om Ängeln är nära.. leta i och under sängen. dammsugaren... och det finns en god chans att den hittas.Det du hörde var inte menat alls åt dig och jag tror att för att få mer ro i ditt liv så behöver du lära dig att stänga av.... annars kan det bli slitsamt..kram :)
Esmaralda

35 Maddelito:

skriven

Hej ez! Hoppas allt är bra med dig? Det låter som du har två mysig dagar framför dig med spa och ullared.

Ser du när jag kommer möta kärleken? Eller är jag singel föralltid? Börjar känna mig lite ensam och vill också träffa någon.

Kramar

Svar: Nejdå, inte är du singel för alltid inte.... det kommer någon som är menad för dig.. men kan dröja ännu en tid... ha ögonen med dig i vardagen.. kram :)
Esmaralda

36 Ghostwriter:

skriven

Den första bilden på ängeln över bron hade jag som bild jag såg när jag var liten, det kändes som en trygghet att kolla på den och att någon vakade över oss. Vilket jag ändå redan visste.

Härligt med besök idag!



Jag har bestämt mig för att gå tillbaka till jobbet, men har också intervju nästa vecka. Får du också att det är rätt beslut? Jag har också fått hemlängtan till min hemstad, mest människorna. Saknar min familj enormt mycket mer än jag trodde jag skulle göra. Har fått visning och vet inte what to do.




Kram

Svar: Ja, det känns som du fattat rätt beslut... kram :)
Esmaralda

37 Hanna:

skriven

Hej Ez!

Först och främst vill jag tacka dig för alla svar jag får på mina frågor här på bloggen. Jag förstår om det tar mycket tid och energi från dig, så tack!

Jag är jättenyfiken på min andliga guide och har jobbat på att få kontakt. Min andliga guide har jag både namn och utseende på. Jag vet inte om det är jag som har fantiserat ihop allt för egentligen tror jag inte att guider och änglar har namn som i vår värld. Hur som helst så har han visat sig som en man med långt svart hår och i samma ålder som mig ungefär. Energin runt honom är ganska maskulin, han puschar mig framåt och får mig att vilja göra saker. Den energin är också varm och kärleksfull. I bland glimmar det till och jag blir alldeles varm hjärtat för en sekund, då är det han som är nära. Jag kallar honom för Angus, för det var det namnet jag fick till mig en gång när jag frågade om det rätt ut i universum. Han har mycket humor, flera gånger har han spelat mig roliga spratt så jag har blivit tvungen att skratta.
Jag pratar ofta med honom och frågar en hel del och kanske missar jag tecken från honom. Ez kan du se någon mer detalj om min andliga guide?

Kram

Svar: Jag ser som du... och du kan ta in en hel del detaljer och framförallt hans goda energi... och detta kommer du ha glädje av genom livet, kram :)
Esmaralda

38 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Ser du om jag kommer tatuera mig i år eller dröjer de till nästa år?? Kram Zoey 💕

39 Regndroppen💧:

skriven

Jag hade med mig min ängel mycket när jag var liten. Jag har vart med om en olycka när jag var 10år och hamnade då under en bil när jag sprang över trafiken. Men jag klarade mig utan några skador. Jag har hamnat på många olyckor med mig själv och andra där någon kunde dött,men alltid har vi klarat oss utan några skador. Det är jag så tacksam över och älskar mina skyddsänglar som jobbat så hårt,med att skydda mig<3
De är alltid framme när det sker olyckor, och räddar mig alltid från det.
Men idag skulle jag behöva deras vägledning, tecken och hjälp med val jag skall göra,och det här kan de inte hjälpa mig med. Där känner jag mig ensam och jag behöver verkligen deras hjälp,eller guds hjälp,men jag står bara kvar i vägkorsningen och hittar inte min väg fram:( för ingenting känns rätt!


Vad roligt du skall ha det, med din dotter<3 Åhh..skall de resa till Kroatsien vad roligt:) Kanske kommer det några bloggbilder om de vill dela med sig:)

Vad jag längtar till stranden nu:)

Ser du något spontant om mig Es,jag behöver höra något bara vadsomhelst från dig,om du ser något för mig?

Kram


Svar: Jag ser skoj events i sommar.. så börjar planera redan nu... särskilt ser det ut att bli lite roligt med en kompis... kram :)
Esmaralda

40 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du om våra kattungar 😖 är vid liv i Bulgarien Esmaralda 😭😭😭😞😞😞Esmaralda ser du om jag ska träffa nogån där 😒

41 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Tror du att jag en dag kommer att skriva till dig och berätta att jag mött kärleken? Att du hade rätt och jag fel (eftersom jag inte tror det ska hända)?

Kram

Svar: Japp, det tror jag och jag ser fram emot den dagen :) Kram :)
Esmaralda

42 Frasse:

skriven

Hej...en fundering som dök upp, som har dykt upp flera gånger. På sensommaren 2021, när jag och exet hade suttit och tagit ett par öl och jag lagt mig före han, så vaknade jag tidigt på morgonen och han var inte hemma, och hans bil va inte hemma.
När han dök upp utanför huset och jag ringde han så sa han att han åkt till en kompis sommarstuga och sovit där...Var hade han varit??? kan du känna det??? var han verkligen och sov i kompisens stuga?????

Svar: Jag vet inte var han befunnit sig men tveksamt att han var i kompisens stuga... kram :)
Esmaralda

43 M:

skriven

Hurdan "personlighet" har min skyddsängel? Tror att jag har ett bra beskydd :)

Åker ni över dagen i morgon eller övernattar ni? Får önska en mysig resa med dotra och vad kul att dotra x 2 skall till Kroationen.

Träffade högst oväntat på grannen som fått återfall. Dagpermission med brosan. Hon var bättre men inte bra. Informerade henne om att styrelsen har ögonen på henne nu och att hon kommer bli polisanmäld om hon knarkar igen och i värsta fall förlorar hon lägenheten. Hoppas hon väljer den rätta vägen.

Usch vilken skitdag detta är! Hoppas morgondagen blir bättre!

Varför ignorerar man mig?

Hälsa gänget därhemma! Kram

44 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag är så sugen på att tatuera mig men ekonomin ställer till det för mig, ser du om jag kommer tatuera mig i år eller dröjer de till nästa år?? Kram Zoey 💕

45 Jossan :

skriven

Jag hade möte med min mellanchef idag. Kommer sakna henne så mycket!! Men hon tipsade om ställen man kunde söka pengar från. Så får hoppas min högsta chef kommer godkänna dett! Hoppas hoppas!!!

Blir hon förvånad att jag har koll på detta? Hoppas för barnens skull

Nu är jag på gymmet! Sen blir det långhelg!

Kram

46 Contici :

skriven

Hej!
Tror att jag känt av en skyddsängel - ett ”luftigt” tryck över axlarna, mest vänster och ibland ”kontakt” över vänster kind. Kanske bara inbillning. Men, har besök nattetid i sovrummet - en gång en svart skugga, annars bara en känsla av närvaro, men den gör mig rädd. Försöker mota bort den. Tips hur?
Hur blir det med mitt jobb?
Kram♥️

47 Heidi:

skriven

Hej Esmaralda!

Här tidigare i min privata seans skrev du att en man som jag möter ganska tidigt inte är den rätta. Är det han jag har en relation med nu?
Jag vill inte bli sambo med honom ej heller nån bonusmamma till hans barn. Men är denna "nivå" okej som jag tänker mig att inleda med honom, när tiden känns rätt?

Blir huset sålt? Kommer jag klara mig ekonomiskt?
Många tack-kramar på förhand.

H. Heidi

Svar: Jamen den nivån du tänker känns helt okey vad det gäller mannen.... huset kommer bli sålt.. kram :)
Esmaralda

48 Ghostwriter:

skriven

Tack snälla för ditt svar, då känns det som jag oavsett hur det blir, ändå vuxit lite i mitt tänk eller är påväg att göra. Det är jättekul att de ens ger mig en chans till. Har även gott stöd privat som får mig orka kämpa och tänka lite mer på mig själv, även fast saker blir fel ibland jobbväg. Och att mitt ansvar är att göra det jag förmår, och inte ta över rollen för deras ansvar också. Vilket var en bra insikt.



Ha en superfin kväll nu!



Kram

Svar: Och kämpa hela vägen i mål.... att nå mål gör dig starkare... kram :)
Esmaralda

49 Louise:

skriven

Det är dags för umgänge igen imorgon. Vad jag hatar dessa umgängena då vi ses bara varannan vecka. Jag vill ju träffa henne varje dag och hoppas verkligen att vi får ett positivt besked nästa vecka. Jag har i alla fall för säkerhetsskull redan planerat sonens student hur vi ska göra den dagen.
Men hoppas så klart att hon kommer hem på tisdag eller onsdag nästa vecka.
Ber till universum/Gud varje kväll att hon ska komma hem.

På fredag är det dags för intervju hos Engelska skolan som ska öppna nytt i Trelleborg.
Den andra intervjun blev inställd idag men de skulle höra av sig igen.
Men jag måste ha ett jobb och helst för flera år sedan.
Har i alla fall pratat med min handläggare på rusta och matcha och de hjälper mig nog mer än de andra som jag gått hos. Han kommer ringa runt på jakt efter praktikplatser och så. Ska träffa honom igen om två veckor så vi får se hur det går.

Känner du någon förnimmelse om domslutet blir positivt när det väl kommer?
Hur stor chans är det att jag får jobbet på den skolan?

Ha en fin onsdag och tacksam för svar. Kramar

Svar: Det känns som att du får god hjälp nu och chansen är god att det ska göra nytta !Kram :)
Esmaralda

50 Anna:

skriven

Hej
Är bekymrad för min mamma som blivit deprimerad och tappat livsgnistan. Kommer hon få sin geist tillbaka?

Svar: Jag tycker hon ska söka hjälp... då blir hon snabbare sig själv igen... kram :)
Esmaralda

51 Contici :

skriven

Hej!
Tror att jag känt av en skyddsängel - ett ”luftigt” tryck över axlarna, mest vänster och ibland ”kontakt” över vänster kind. Kanske bara inbillning. Men, har besök nattetid i sovrummet - en gång en svart skugga, annars bara en känsla av närvaro, men den gör mig rädd. Försöker mota bort den. Tips hur?
Hur blir det med mitt jobb?
Kram♥️

52 Skorpan:

skriven

Jag hoppas att jag i framtiden har lika fin kontakt med mina barn som du med dina Es :). Ni har det så mysigt tillsammans... O i morgon skulle jag bra gärna hänga med till Ullared ;).
Kram Skorpan

Svar: Ju äldre vi alla blivit desto mindre problem... men nog har vi också betat av en del bekymmer längs vägen :) Det är som det ska vara, helt normalt :) Kram :)
Esmaralda

53 Jeanette:

skriven

Jag har lite svårt att se tecken.

På måndag ska jag på en anställningsintervju - platsansvarig, hoppas det går vägen!

Ha det fint!

Svar: Chansen är god, kram o lycka till :)
Esmaralda

54 Jossan :

skriven

Jag hade möte med min mellanchef idag. Kommer sakna henne så mycket!! Men hon tipsade om ställen man kunde söka pengar från. Så får hoppas min högsta chef kommer godkänna dett! Hoppas hoppas!!!

Blir hon förvånad att jag har koll på detta? Hoppas för barnens skull

Nu är jag på gymmet! Sen blir det långhelg!

Kram

55 Solen ☀️:

skriven

Tack! 🙏🏻

56 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du när jag åker till Bulgarien att jag kommer att se våra söta kattungar hemma vid liv 😭😭😭♥️♥️♥️🙏🙏🙏

57 BaraJag:

skriven

Hej Ez!

Nu har vi tänkt om lite gällande lägenhet. Det har kommit ut en annan som passar oss bättre, både lägesmässigt och inflyttningsdatum. Jag står 1a i kön på den, dock har seniorer 59+ förtur 😅 Initiativt bud på huset från företaget har vi fått och accepterat.

Nu till funderingarna, ser du om den större lägenheten blir vår och flytten sker redan i Juli? Blir det initiativa budet det slutliga vi får eller sänker dem budet?

Kramar!

58 Future:

skriven

Kanske det var min skyddsängel som hjälpte mig att släppa och gå vidare. Det borde finnas någon fin man även till mig därute och hoppas att jag nu går mot ljusare tider :)

Trevlig resa!
Kram

59 A:

skriven

Roliga dagar du ska ha! 😀

Tror jag berättat detta förut, men när jag mediterade mycket förut (har tappat det nu) så var det en högst verklig känsla och möte. Jag blundade men såg ändå en man. Han stod framför mig och log, hade blont hår och isblå ögon. Runt 30 år. Hade vita lediga kläder, byxor och byxor och det såg ut som linnetyg men samtidigt inte. Jag frågade frågor "i huvudet", vem han var, men han svarade inte, bara log.

Måste ha varit min skyddsängel, som du Es sagt i en seans heter Matteus. Och kom på nu att jag glömt bort han lite, får skärpa mig.

Ha en fin kväll!

Kram!

60 Jossan :

skriven

Jag hade möte med min mellanchef idag. Kommer sakna henne så mycket!! Men hon tipsade om ställen man kunde söka pengar från. Så får hoppas min högsta chef kommer godkänna dett! Hoppas hoppas!!!

Blir hon förvånad att jag har koll på detta? Hoppas för barnens skull

Nu är jag på gymmet! Sen blir det långhelg!

Kram

61 Regndroppen💧:

skriven

Åh vad roligt att höra tack för svaret Es kramar:)

62 Regndroppen💧:

skriven

Åh vad roligt att höra tack för svaret Es kramar:)

63 Jossan :

skriven

Jag hade möte med min mellanchef idag. Kommer sakna henne så mycket!! Men hon tipsade om ställen man kunde söka pengar från. Så får hoppas min högsta chef kommer godkänna dett! Hoppas hoppas!!!

Blir hon förvånad att jag har koll på detta? Hoppas för barnens skull

Nu är jag på gymmet! Sen blir det långhelg!

Kram

64 👀Blickarna idag😳:

skriven

Hej Es

Gick på lång promenad idag,och kände hur blickarna från några bilar kollade på mig? Varför stirrade de så när de körde förbi. Jag hade ändå en lång tajt mörk tunn träningsjacka som gick till knäna och tajta svarta byxor med vita gympaskor. När jag skulle in snabbt till en affär och skulle handla något smått,så stirrade tjejen i kassan på mig,nästan som om hon kände mig,och ville säga något? Jag fattar ingenting? Jag har alltid med mig en liten spegel i jackan och såg ingenting konstigt🧐

65 Frasse:

skriven

Hej...
Som jag frågat tidigare....
Är det verkligen det här mitt ex vill?? att flytta ihop med den han är tillsammans med nu...känns mycket tveksamt.
Vad känner du kring detta Esmeralda?
Och...när börjar deras relation ta slut...om det inte år på god väg?
Vad känner du kring detta?
Kram

66 Jeanette :

skriven

Tack det ska bli spännande 🥰

67 SusanneAmalia :

skriven

God förmiddag.. ❣️🤗❤️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🌞

Min älskade skyddsängel.
Jag är helt kär❤️

Jag brukar säga att jag träffar inga jorde män eftersom jag har en så fantastisk skyddsängel.
Vill ha honom..
Han kommer från Irland Scotland han har vit puffärmsskjorta hästsvans läderbyxor knälånga och de mest löjliga skor du kan tänka dig. Han är astokrat. När vi träffas så visar han mig sin forskning. Han hoppar ut genom fönstret och vi tumlar runt i hö.
Jag har på mig en vit krinolin. Ibland grön. Håret är lockigt rött och vilt.. Vi har så himla kul när vi träffas han är alltid där för mig..
Älskar honom så djupt. Vi ska leva tillsammans i nästa liv. Jag är helt betagen av honom hans inteligens hans kärlek hans energier
Men i det här livet hittar jag ingen som ger mig samma energi som han alltså blir det inte seriösa förhållanden. Det saknas alltid något min skyddsängel.
Jag är helt såld på honom.

Micke plockar ner himlen och jag säger tack. Göran är ett mysterium och Robert letar rättvisa.
Micke söker det jag inte kan ge honom. Göran vill ha en mamma och Robert vill ha ett fungerande liv. Vad gör man??
Micke frågar om jag vill gifta mig med honom. Mitt svar skulle kunna vara jag älskar min skyddsängel. Men det kan man inte svara. Då får man tillbringa tid med en psykolog.
Min sydsängel tar mig till bal. Vi åker droska. Vi står på ett berg på Irland och tittar ut över en vik där båtar skepp ligger.
Vi är så lyckliga själsfränder. Magi..
Vi älskar världen vi älskar havet her6den hästar forskning oaw.
När han kommer blir jag totalt hel får harmoni Njuter av livet andas in atmosfären vill inte att han ska gå. Jag kan inte lova att jag låter dig sova. Vill visa dig all kärlek i livet.

I dag ska jag plantera örter jordgubbar tomater.
Alla djuren hälsar.. Kärlek och glädje harmoni och lycka..
Önskar vi alla 🧚‍♀️🐈🐕🧚‍♀️❤️🌞🍒


Någon som känner en bra journalist?? Har något jag vill berätta för alla som vill lyssna❤️

68 Frasse:

skriven

Hej Esmeralda...
Har ställt denna fråga tidigare, men kan inte sluta fundera.
Vad händer i mitt ex liv just nu?
Det känns som han flyttar mot sin vilja, jag kanske har fel...vad känner du?
Sen funderar jag på om #hon" är med barn om det är därför dom ska bo tillsammans???
Jag funderar hela tiden och skulle vilja veta hur det ligger till...i verkligheten.


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: