Brevet har kommit.....

 
Jag var ju  nyligen på mammografi och nu har det ödesdigra kuvertet kommit.. med besked.
Ny cancer eller slipper jag ?
 
 
Vilken glädje !!
Vilken jävla glädje !!!
 
Nu kan jag släppa oron för den här gången och njuta av sommaren, alla vänner och den kommande Kreta vistelsen !
 
 
Kram & kärlek 💖
 
P.s.   Jag är så glad och tacksam för att ni har förtroende för mig och kommenterar och ställer frågor... men vill be er att ställa en eller två frågor om dagen och inte mer. Jag hinner inte besvara  mer och skriver ni mer än två  kommentarer med frågor så slösar ni bara er energi i onödan
Däremot får ni så gärna skriva och kommentera, utan frågor, så mycket ni vill
Kram igen 💖
 
1 Skorpan:

skriven

Va var det vi sa ;D... Härligt o så skönt, grattis till det positiva beskedet om att vara fri från cancer! Du får festa loss lite idag eller kanske i helgen ;D.

Jättetrött o superstressad både på jobb o privat. Kommer jag att få ordning på alla tillställningar på jobbet Es, få allt att klaffa gällande nästa års möte? Det är en stor grej som jag måste ro iland med rätt fort o det rätt fort. Hade ju varit lättare om man igår hade godkänt de förslag som redan fanns...

Idag måste jag få handlat det sista, nästan, inför festen. Har skjutit upp saker igen bara för att jag inte har det minsta lust att ställa till med fest o måste göra det igen ;).

Nåja, bara att ta sig i nackskarven o stiga upp.
Ha en bra dag!
O grattis än en gång!
Kram Skorpan

Svar: Ja ikväll blir det minsann en redig virre :) Lycka till med festen nu, det kommer gå fint, kram :)
Esmaralda

2 <3:

skriven

Vilket härligt besked Es 🙌. Hur ser det ut med R fonden ?
Kram

3 Skrållann :

skriven

Hej!
Vilket härligt besked💗 Det är en sådan lättnad när man läser just de raderna;)

Imorgon ska jag in och göra en benmärgsbiopsi. Alla mina provsvar ser bra ut och jag vet att detta egentligen är en rutinåtgärd som hör till den diagnos jag har men det hjälps inte. De kan ju hitta något och jag har ju en ökad benägenhet för att drabbas av något allvarligare.
Jag försöker att tänka bort ångest och katastroftankar men det är lite svårt😔
Håll tummarna för att det kommer gå bra och inte visa något elakt❤️

Kram❤️

Svar: Håller absolut tummarna och sänder positiva tankar, får en bra känsla, kram :)
Esmaralda

4 Pia1 :

skriven

Wow, grattis verkligen 🥰

Svar: Tack ska du ha :)
Esmaralda

5 Linda N:

skriven

Hurra, Es!! Sicken lättnad. Glädjetårar för din skull. Livet ändå!!🥳🥰 KRAMAR I MASSOR (Haha, telen tyckte jag skulle skriva "Malmö".)

Svar: Tusen tack:)
Esmaralda

6 Jossan :

skriven

Godmorgon

Jag vet inte vad det är för fel på mig för jag var ingen energi kvar i kroppen. Jag har svårt att vakna på morgonen så till gymmet kommer jag inte.. dock börjar jag få lite känningar i halsen så kanske är det som gör att jag är helt slut. Antar att Bosse säger åt mig att sova..
ska försöka sova vid 8 idag. Ska inte träna pga halsen iallafall men om orken finns ska jag gå en runda.

I sommar ska jag vara mellanstrikt med mat och träna 4-5 dagar i veckan sen hoppas jag på att vara så smal till nästa sommar.

Lite extra ork hade varit härligt. Kanske borde ta en av mina stenar så jag inte drar på mig all skit på jobbet.

Kram

Svar: Bra planer men glöm inte att koppla av och ha roligt också, och glöm inte heller att du är jättefin som du är, kram :)
Esmaralda

7 Mimmi K:

skriven

Vad härligt, grattis Es!!!
Har inte skrivit på några dagar... Har träffat min dejt ett par gånger. Allt känns så rätt och fint och jag vågar knappt fråga... Men ser det ut att kunna vara min soulmate som jag mött? Det känns så. Vi har klickat så fint och snabbt och han är så som jag önskat att en man ska vara.
Det enda är att nu är jag så rädd att mista honom när allt känns så bra och vi visat oss sårbara för varandra. Detta sistnämnda är typiskt mig..

Kram :-)

Svar: Du kommer snart märka om han är din soulmate eller ej... just nu kan det bli vilket som men det känns hoppfullt, kram :)
Esmaralda

8 Frida:

skriven

Wow grattis så härlig och bra tajmimg kunna njuta av sommarvärmen nu.
Stor kram 💛💜💛

Svar: Tack :)
Esmaralda

9 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag vill gör C kvinna och personer som är betydelsefulla personer för mig. Jag vill gör dom stolt för imorgon ska jag var på vårruest. Oavsett om dom är inte där men jag vill gör dom alla stolt. Kan jag gör det? Jag ska väl publicera det i facebook och berätta för folk som är betydelsefulla för mig.

Jag vet att förra gång var jag besviken men här gång ska jag gör alla andra stolt. Ska dom uppskattar det?

Ha det bra

Svar: Gör dig själv stolt i första hand , det är viktigast, kram :)
Esmaralda

10 Sessan:

skriven

Stort grattis!

Svar: Tack:)
Esmaralda

11 A:

skriven

Grattis till det fina beskedet ❤
Vet precis hur det känns att gå och vänta på besked om det är cancer eller inte.
Jävla sjukdom!
Det sägs att cancer alltid sprider sig till hjärnan dvs man har svårt att inte tänka på det när man en gång drabbats.
Är glad för din skull.
Du gör så gott för så många.
Ser att många ställer samma frågor till dig och det kan bli många!
Förstår hur lätt det är att inte våga fatta eget beslut eller tänka själv utan istället fråga dig.
Jag har oroat mig så länge nu att trots goda besked igår så sitter det en jäkel på axeln och viskar "men tänk om det ändå är något fel och doktorn missade att se".
Så fort jag får ett sms från min dotter tänker jag " herregud vad har hänt nu"
Ja det är underbart att ha lärt sig att katastroftänka från sina föräldrar 😁
Kram ❤

Svar: Ja, har man haft cancer en gång så blir plötsligt allting som dyker upp cancer... eländestänk !Kram :)
Esmaralda

12 Carina ST:

skriven

Åh vad härligt att du fick ett bra besked efter mammografin! Jag önskar dig en riktigt fin sommar med allt kul som är inplanerat.

Efter 22 år i Uppsala flyttar jag äntligen ner till Skåne igen! I slutet av sommaren sker det. Mamma är jätteglad, vi kommer bo i samma lilla stad nu. Det blir en stor förändring, men en som jag har längtat efter. Trots det så finns det en hel del nervositet kring det hela.
Får du till dig någon känsla kring det hela Ez? Själva flytten eller tillvaron där sen?

Kram,
Carina ST

Svar: Välkommen tillbaka till Skåne!Tror det blir en bra flytt, kram :)
Esmaralda

13 T.H:

skriven

Vad härligt att läsa att du fått glada nyheter av brevet. Ska jag ha tålamod och vänta på honom eller han stannar i den relation han är i ?

Svar: Känns inte som om han är beredd att lämna, i alla fall inte än, kram :)
Esmaralda

14 Solen ☀️:

skriven

Så härligt! Kram Solen ☀️🤗

15 Makaon:

skriven

Så härligt att få ett sånt svar, man är ju lite skraj varje gång. Njut nu av dagen!

Svar: Tack :)
Esmaralda

16 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har valt gå vidare från våren terminen. Den som jag har inte väntar mig. Jag har börja ser emot fram hösten istället och hoppas det blir en bra terminen. Det ska var bättre än våren. På något sätta så vet jag att jag har får migrän två gånger i lördags och i måndags. Igår inser jag min hälsosam och motiverar och såna. Jag borde ju skrattar mer än funderar så mycket. Jag vill och försöka ha fokus på mig själv i sommaren och ger mig en välmående inför hösten. Jag ska gör saker som jag gillar samt det är svårt för det vill mest om andra hela tiden.

Jag behöver blir bättre på det. Kommer jag gör det i sommaren? Jag borde bara lämna allt min tankar på hyllan inför hösten.

Kommer jag lyckas?

Ha det bra

Svar: Vilken bra plan du har... att du bättre tar hand om dig själv.... gå in för det och du kommer fixa det och det kommer kännas riktigt bra, kram :)
Esmaralda

17 G.:

skriven

Blir det trøbbel hjemme hvis jeg overnatter hos T i helga?

Svar: Lite kan det bli, kram :)
Esmaralda

18 Mercan :

skriven

Esmaralda min syster har shöpt till mig jätte fin klänning med fjärilar från Farsta, där hon jobbar 😔hon sa att det ska inte vara bara jag som shöper till henne 😔💖💖💖

Svar: Vad snällt av din syster, kram :)
Esmaralda

19 Mercan :

skriven

Esmaralda jag blev så glad för din skull Esmaralda 😔💖💖💖

Svar: Tack snälla:) Kram
Esmaralda

20 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Vilket härligt besked, ingen oro längre. Innebär det att du kan sluta med dina cancermediciner? Där var/är väl starka biverkningar, hoppas också att din ischias gett med sig.

Fixar dag idag och förbereda för nytt pass, har för mig att till vissa länder måste man ha minst 3 månader kvar av giltighetstiden, bäst kolla upp i detalj?

Så skönt med 5 veckor på Kreta! Jag åker gärna dit igen och då till en liten fiskeby på sydkusten som heter Agia Galini. Har visat min nya flirt stället och hotellet och han blev begeistrad, om allting går väl kan jag tänka mig att resa dit med honom och jag tror ej han blir besviken...jag längtar redan...kan ju bli riktigt bra....

Hände ngt kul på morgonkvisten, fick en sådan stark känsla av att mannen ifråga skulle köra Audi idag och det stämmer! Precis en sådan som jag önskar mig.....inget viktigt i och för sig, men en härlig känsla att intutionen stämmer.

Nu får vi se om min intution stämmer över första träffen också.

Om allt går väl kan det blir en resa till Hamburg där jag blivit erbjuden sightseeing, en fråga, vad får du för känsla inför det, lutar åt att jag tackar ja.

Hoppas bara bikin som jag hittat finns kvar i min storlek, man vill ju vara fin om man får manligt sällskap på stranden!

Till dig Skorpan, lycka till med dejtandet. För mig är nätdejting helt nytt , men jag utgår ifrån att de flesta är seriösa, får se vad det blir utav det hela....

Kram och ha en härlig sommardag!




Svar: Nej, medicinerna måste jag äta i 5 år oavsett, så jag har ett år kvar !Vad kul med Audin.... nu får du noga känna in när ni träffas, klickar det inte alls så är det inget att göra åt saken .. men klickar det, ja du är det alldeles underbart och det KAN klicka, kram :)
Esmaralda

21 Ally:

skriven

Godmorgon ☀️
Så otroligt glädjande 🙏
Nu kan du verkligen koppla av i sommar och bara njuta 🌷
Största kramen 💛

Svar: Ja, tack :)
Esmaralda

22 Citronfjäril :

skriven

Är så glad för din skull. Vilket glädjebesked ❤️

Kram

Svar: Tack :)
Esmaralda

23 Helena Ir:

skriven

Hurra! Kära Esmaralda, så glad jag blev, också! Förstår din lättnad, måste vara en sådan nervositet för dig innan. Nu blir det en skön sommar!

Kommentarer..bra att påminna, för vilket tålamod du har med oss 😀

Vaknade 02.30..och tänkte tränat innan frissan och arbetsterapeut. Men lyckades först somna om vid 4 tiden något sånär.. Så inget gym före. Blev mycket i huvudet igår tror jag. Stackars kvinna som mist sin man efter 20 år. Jag lyckas då alltid komma in i människors liv när de har det svårt!

Än en gång GRATTIS och HURRA!!

Kram och kärlek!

Svar: Ja det var verkligen en lättnad !Bra att du skippade träningen på morgonen.... kram :)
Esmaralda

24 Evig:

skriven

Kära Es,
Jag är så glad för din skull!

Varm kram,
Evig 💕

Svar: Tack snälla :)
Esmaralda

25 Dani:

skriven

Hej!
Fick ett pass den 12 juni. Den dagen jag behöver vara ledig. Har lagt ut att någon annan kan ta passet.
Kommer det lösa sig?

Kram☀️

Svar: Ja, det kan lösa sig, kram :)
Esmaralda

26 Carina :

skriven

Hej Esmaralda! Jag är så glad för din skull att Cancer skitet är borta❤️. Jag undrar om du kan se hur denna sommar blir gör mig😊 kramen 🤗 ❤️

Svar: Tack:)En hel del bra kan ske i sommar, gör upp planer, kram :)
Esmaralda

27 Maggan:

skriven

Hej E, vilken glädje❤️
Kommer jag flytta under nästa år, känner mig så fat i min lägenhet
Kram

Svar: Tack och ja, det ser ut att bli en bra flytt för dig, kram :)
Esmaralda

28 Mercan :

skriven

Esmaralda jag ska tvätta silke blusen som jag shöpte i stads mission anra hand butiken, jag ska tvätta den i tvätmaskinen, ser du Esmaralda någon fara med den 🤔😕 även om jag vill lemna tillbaka den, jag kan inte, kvitot är kvar i butiken, när jag lemnade andra kläderna, och bra att jag lemnade dem, min sister sa, vad gör jag där, och min bror trode kanske att jag var i annan butik i centrumet 😔💖💖💖

Svar: Tvätta försiktigt och följ tvätt instruktionerna, kram :)
Esmaralda

29 Anonym:

skriven

Grattis:)

Svar: Tack:)
Esmaralda

30 LottaS:

skriven

Så glad för din skull!

Svar: Tack :)
Esmaralda

31 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Grattis, så skönt att höra!! Måste kännas som en stor lättnad!!

Första halvan av 2023 har varit så otroligt tungt och jobbigt. Ser det ut att bli positivare nu? Eller fortsätter det jobbiga?

Kram

Svar: Tack :)Det vänder sakta men säkert, positiva ting kommer, men också lite småstrul till och från, och det får man ju alltid räkna med, kram :)
Esmaralda

32 T.H:

skriven

Vad härligt att läsa att du fått glada nyheter av brevet. Ska jag ha tålamod och vänta på honom eller han stannar i den relation han är i ?

33 Yvonne gammal kund :

skriven

Godmorgon Esmaralda!

Så glad för din skull!

Innan det jäkla kuvertet kommer, går man nästan av utav oro! Så jag förstår dig så väl! Man lever litet åt gången. Vi sitter ju liksom i samma båt!

Ska åka till Skåne från Värmland en sväng på lördag till söndag. Kan du känna om resan blir bra. Jag åker bil. Blev så orolig när jag läste varningen, därför jag frågar.Fast jag har varken rätt färg på ögon, längd på håret och inte är jag gift. 😁.

Ha en fin onsdag! Och njut av det positiva svaret!

Stor kram

Yvonne


Svar: Ja, det är en oro varje gång man väntar på svar !!Varningen gäller inte dig och din bilresa kommer gå fint !
Kram :)
Esmaralda

34 himmelsblå:

skriven

Vilket bra besked!


GRATTIS...ta vara på dagen!

Svar: Tack:)
Esmaralda

35 Maja:

skriven

Hej Esmaralda,

Oj vilka underbara nyheter!!!
Ja nu kan du verkligen bara njuta av sommaren.

Igar när vi satt här hela familjen kändes det bra men det hela var sorgligt!

Känner han att han gör rätt när han ”går med henne” eller tvekar han? Han började prata om att åka till USA men vet inte med vem han menade.

Är det någon idée att jag säger rakt ut att ; vi skulle stannar här om du satsar på familjen men du går med henne eller?
Vill inte förnedra mig mer utan visa stolthet.

Kram
Maja

Svar: Du ska följa ditt hjärta och säga det du vill säga, var sann mot dig själv, kram :)
Esmaralda

36 Ninni :

skriven

Godmorgon så skönt att det var positivt besked gott att få släppa oron och få njuta av sommaren. Kan du se om mitt äldsta barnbarn får ordning på sitt liv? Han är en så fin kille. Kram

Svar: Kan bli strul ett tag till men han kommer räta upp sig, kram :)
Esmaralda

37 Katrin:

skriven

Vilken lättnad för dig. Det är en påfrestande period även för den som står bredvid. Min dotter har också genomfört en behandling för bröstcancer. Njut nu av livet och det du har idag och framför dig. Kram

Svar: Ja det är jobbigt för alla runtomkring, kram :)
Esmaralda

38 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Grattis ! Gud såå skönt . Nu kan sommaren börja .

Här spökar bilen lilla blå ..krånglar med att visa tank och hastighet starta inte osv.Efter laddning av batteri kikade Sonen på bilen igår och fick det att fungera Yes man måste ju kunna se hastigheten.

For iväg för att hämta en gratisplanta som lagts ut på fejjan och skulle vara placerad i en blå påse När jag var i villakvarteret och letade började en lampa lysa ilsket rött och jag vart nervös för att det skulle vara batteriet så jag vågade inte stanna utankörde fram o tillbaka på vägen utan att se ngn blå påse vände o for hem .Där konstatera jag att det var kylsystemet och där var det ju fullt...Lilla Blå har fått hybris :-)

Idag står tvätt o trädgårdspyssel på agendan

Vågar jag lita på bilen tro ?

Kram Anki med liten flock

Svar: Bilen kan krångla lite så helt på räls kanske det inte går... ha en bra trädgårdsdag, kram :)
Esmaralda

39 Bjork:

skriven

Hej kommer jag få byta arbets tider och arbetsuppgifter?

Kram

40 Anki:

skriven

Jag hittade körkortet igår ;-) Det låg inte där jag trodde ! Haha
Kram <3 ;-)

Svar: Tack o lov att du hittade det !! Kram :)
Esmaralda

41 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda 🤗💖😚♥️

42 Alex:

skriven

Grattis till provsvaret! Vilken härlig nyhet!
Känner fortfarande att kemin med K inte är som tidigare. Och jag kan inte sätta fingret på vad det är. Men något skaver. Ser du hur det står till? Tack!

Svar: Tack:) Lita till din känsla och satsa inte på något som inte känns helt rätt, kram :)
Esmaralda

43 L:

skriven

Wow, grattis, tjohoo 👏👍

En fråga om jobb. Är mitt nuvarande mitt sista jobb innan pensionen. Ibland drömmer jag om annat. Hur ser det ut?

Kram L

Svar: Tack:) Finns en chans, runt 50% att det blir annat jobb, kram :)
Esmaralda

44 Yvonne gammal kund :

skriven

Tack för svaret Esmaralda!

Stor kram.

Yvonne

45 Frasse:

skriven

Hej...
Vad tycker mitt ex föräldrar om hans nya?
Vet dom allt vad som hänt?
Kommer separationen att ske inom ett år?

Svar: Nej det kan dröja ett antal år innan separationen kommer och när den är på väg så finns också en möjlighet att de kan reda ut det hela och fortsätta tillsammans, kram :)
Esmaralda

46 AnnaK:

skriven

Så skönt! Grattis 🥰

Kommer dottern få kompisar på gymnasiet?

Kram 🤗

Svar: Ja, det tror jag att hon får, kram :)
Esmaralda

47 Jossan :

skriven

Fick precis meddelande om att det fanns en som ville byta lägenhet med mig. Problemet är att det är på våning 2 och det är jag egentligen intresserad av..

Fick ångest av detta nu. Men får kolla på den och känna efter..

Vet inte vad jag ska göra.. vad känner du?

Kram

48 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Låt inte virren bli alltför rejäl bara ;D.
Här kaffe med sandwichar som blev över från gårdagens möte. Huvudet bankar, nåja, för lite vätska o stress ;).
Kram Skorpan

Svar: Ja det där med fr lite vätska är inte bra :) Kram :)
Esmaralda

49 MalinS :

skriven

Åh så underbart, så himla kul med glädjande besked. Stort grattis till dig, familjen och alla oss ❤️

Kram

Svar: Tack:)
Esmaralda

50 Vilsen:

skriven

Så glad för din skull. ❤️

Svar: Tusen tack :)
Esmaralda

51 Hedwig:

skriven

Vilken lättnad, gratis!!!

Det förvånar mig att det finns folk här på bloggen som skriver något typ 4 gånger om dagen. Även om det inte är frågor direkt får man gärna vara lite mer blygsam anser jag och både tänka på Esmaralda och bloggläsarna och inte enbart på sig själv. Man behöver verkligen inte impulsivt skriva ner varje detalj om sitt liv här på bloggen. Gör det på ett papper i stället och släng det i papperskorgen efteråt.

Ha en bra dag allihopa!

Svar: Tack :) Kram :)
Esmaralda

52 Mimmi K:

skriven

Tack för svar Es!

Menar du att han kan vara min SM eller inte, att det är vilket som? men ändå hoppfullt.
Jag hoppas ju verkligen det, för allt känns så bra för oss båda.

Kram :-)

53 Jeanette :

skriven

Vilken härlig lättnad!

Kram

Svar: Ja, sannerligen :) kram
Esmaralda

54 Rebban:

skriven

Så skönt för dig och härligt att höra. Då får du fira idag, eller om det nu skedde igår. :)

För några år sedan såg jag två större fläckar på min kropp. Var övertygad om att det var hudcancer och jag var så nervös fram tills resultaten kom. Fläckarna var ingen hudcancer utan åldersfläckar som man lätt kunde ta bort. :D :D

Carina ST - varmt välkommen tillbaka till älskade Skåne. Känner inte dig men eftersom jag har följt bloggen flera år har jag även följt dig. :) Jag tror det kommer bli så rätt och bra med en flytt.

Stor kram

Svar: Tack:) Ja de där ålderfläckarna är luriga, jag har också ett antal !Kram :)
Esmaralda

55 Månskenet:

skriven

Så bra att det var bra! Grattis! Fick själv i samma ärende ett lika positivt besked helt nyligen 👍😊 fast jag hsnn bli lite kallsvettig eftersom det kom så snabbt. Men jag vet ju att de i allmänhet ringer om de hittat nåt, här i erat grannland 😊 har hunnit på en efterkontroll 😱 men då var allt ok oxå.
Ha en skön dag! 🥰

Svar: Tack:) Ja, mitt kom också snabbt och då hann man ju tänka !Här ringer man inte... jag fick ett skriftligt meddelande för 4 år sedan, om fortsatta undersökningar.... .... kram :)
Esmaralda

56 Susan:

skriven

Åh va härligt🥰 Jag är just nu på mammografi med min pappa som är öm i ett bröst, tydligen är det inte helt ovanligt med män hör. Hoppas det inte är ngt allvarligt❤️

Kram

Svar: Det händer män också, håller tummarna att det går bra för pappa nu, kram :)
Esmaralda

57 <3:

skriven

Vilken lättnad <3
J skrev igår att han hittat en kollega han tror skulle passa mig som jobbar med honom på banken. Tror du O kan vara ngt för mig ?
Kram

Svar: Få till en dejt och känn efter, chansen är kanske inte så stor men den finns, kram :)
Esmaralda

58 Hon:

skriven

Grattis, vad härligt! 🥰

Svar: Tack:)
Esmaralda

59 Nenna:

skriven

Hej Es,

Vilken glädjande nyhet!

Kram 🤗

Svar: Tack:)
Esmaralda

60 Dunegull :

skriven

Vad glad jag blir, stort grattis ❤️

Svar: Tack:)
Esmaralda

61 Mercan :

skriven

Esmaralda ser någonting smått från joker Esmaralda åtminstone 😥 jag ska spela svenska lotto 1,2 med joker idag 😞

Svar: Möjligen något smått men ingenting av betydelse, kram :)
Esmaralda

62 Klara:

skriven

Hej Es, så skönt att det inte var något!

Kommer separation ske mellan mig och R inom ett par år?
Kram Klara

Svar: Tack och det finns en möjlighet att det blir separation men kan inte se när i så fall, kram :)
Esmaralda

63 Emra:

skriven

Grattis!! Hoppas du får en toppen sommar🌻🌴🌞🥂

Svar: Tack :)
Esmaralda

64 Vitlilja :

skriven

Får som så mycket tvivel om jag ska gå i mina samtal. Tänker om det är ett bearbetande eller ältande. De stunder jag kommer i kontakt med mina känslor känns det som att jag får resultat, men oftast är jag mer i mitt huvud och då vet jag inte hur mycket det ger. Kan det ge något eller är det dags att sluta? Jag känner dubbelt kring detta.

Svar: Lyssna in vad din terapeut kan ha att säga, kram :)
Esmaralda

65 Vitlilja :

skriven

Glömde säga grattis! Måste vara en stor lättnad att få släppa oron. Kram.

Svar: Tack :)
Esmaralda

66 Tiss:

skriven

Härliga nyheter! :)

Jag fick också fina nyheter för någon vecka sen. Jag fick pengar från en fond att göra lite roligheter med :)

Just nu händer det lite för mycket saker runt om mig. Lite mer än vad min lilla hjärna kanske egentligen klarar av. Detta gör nog att jag ofrivilligt stänger av litegrann. Eller jag känner mig mest bara ledsen och vill helst bara få vara i ensamhet. Jag stänger som sagt av och är väl inte riktigt mig själv. Fast så kanske det får vara.
Det är mycket omställningar och separationer (bildar ångest p.g.a. förändringar och separationer). Och samtidigt försöker jag att inte falla in i gamla hjulspår som med maten, allt kring den ger ångest. Vill inte äta, jobbigt att laga mat, ruckas det på tiden blir det kaos. Jag har en vän som jag tror inte riktigt förstår eller tar det på allvar. Det är bara hon, hon, hon. Det gör mig irriterad och ledsen. Jag försöker tänka att allt kring det som just nu känns jobbigt för något gott med sig. Men det är ändå lättare sagt än gjort...
Jag har eventuellt en arbetsträningsplats på G inom kort och kommer snart att få lite information om det. Jag vet ju inte vad det är för information ännu, men har du ändå någon känsla eller ser om det hela skulle passa mig, om det snuddar in på det jag vill arbeta med i framtiden (jag vet vad det är) eller tror du att jag hittar en bättre arbetsträningsplats? Förlåt om det blev rörigt!

Svar: Vad roligt att du fick fondpengar, ha fokus på detta och gör lite kul och förstora inte det negativa, tänk igen det när det kommer och lämna det sedan bakom dig och ha fokus istället på det som är positivt och kul, kram :)
Esmaralda

67 Lisa.A:

skriven

Så härligt att få ett sådant besked. Förstår att du blev glad. Ha en fin dag :)

Kram

Svar: Tack :)
Esmaralda

68 Solstjärnan:

skriven

Grattis !!!!
Det var en god nyhet på alla sätt och vis!!!!😊😊
Den är värd att firas!!

Och
Vi är glada och tacksamma att du ger dig tid att ha denna intressanta blogg där du delar med dig så mycket om dig o din vardag😊.
Att du dessutom besvarar frågor är ju ett mycket stort bonus!😊
Helt förståeligt att du inte kan besvara hur många frågor som helst.

Fick idag reda på en sak som gör att jag ännu fortare vill lämna detta jobb.Hela systemet är ju upp åt väggarna i denna sak och det kan leda till mycket mindre bra saker..
Kommer att försöka ta upp det med min förman ,i hopp om att hon reagerar och gör något.Men tyvärr tror jag att det inte leder någon vart.

Så enda lösningen är:

Söka,söka ett nytt jobb!!

Ha en bra dag 😃
Kram Solstjärnan ☀️



Svar: Tack fina :)Och nytt jobb kommer du ha, kram :)
Esmaralda

69 Herr-P:

skriven

Det var verkligen roligt att höra Esmaralda :-)
Tyvärr så blir även människor som värnar om andra på ett så fint sätt som du gör också sjuka. Förhoppningsvis så är denna sjukdomsprövning, vilket jag tycker du klarat av galant, över för din del.
Ha nu en underbar och problemfri sommar.

Svar: Tack ska du ha :) Kram
Esmaralda

70 SOL:

skriven

Kjære Ez,hvilken herlig beskjed! Så glad jeg blir for din skyld. Det må ha vært tøffe år med uvisshet, redsel og bivirkninger av medisinen. Tenker på hvordan det føles for deg som våkner til STORE STORE spørsmål vedrørende ditt eget liv hver dag å lese om våre, ofte små trivielle hverdagsproblemer,ja, noen ganger helt bak mål faktisk,men du svarer alle med vennlighet, tålmodighet og kram. Du er et helt utrolig fantastisk menneske. Det var bra du tok hensyn til deg selv og sa ifra til noen om å begrense seg til 2 om dagen. Nå må du feire med familien. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🐝🐝 Bossebi hilser.

Svar: Tack snälla:) Och hälsa Bosse tillbaka, han är väldigt stark :)
Esmaralda

71 Malina:

skriven

Vilket toppenbesked du fått innan sommaren! Det är du värd🙂
Jag skriver inte så ofta för jag krånglar alltid till det i huvudet och vill få med tretusen ( minst) olika aspekter 😂😂
… men nu måste jag iallafall lyckönska dig. Jag tvivlar inte en nanosekund på att du inte får en härlig sommar… jag önskar att jag hade åtminstone hälften av din energi och uppfinningsrikedom… och alla vänner och stor familj. Men det är kanske tur att jag inte har det för det skulle jag inte orka med! 🤣
Stor kram iaf och god fortsättning !!

Svar: Tack ska du ha :) kram
Esmaralda

72 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda 🤗 Jag ska spela svenska lotto 1,2 med joker idag 😎😎😎😚😚😚

73 J:

skriven

Så glad att läsa att det inte visade något tecken.Förstår din glädje och nu kan du andas ut.
Kram

Svar: Tackar :)
Esmaralda

74 Naturvän :

skriven

Hej!

Tänk vad skönt när du slipper cancermedicinerna!

Tackar för svar. Ngt är det med den här mannen...mina händer vibrerar starkt och det vore ju helt helt underbart om det klickar. Så mkt gemensamt...

11 dgr kvar innan dagen och vi hinner skriva till varandra och lära känna närmare...hoppas han gillar min nya 👙 för den är beställd.. hoppas den är lika fin som på bilden.

Kram

75 Mickis:

skriven

GRATTIS!!!! :) Nu blir det fest och en bra sommar mm tjohoo :) Fira ordentligt!

Boom! Krock med ungtuppen och nog går det inte att dölja hans reaktion när han ser mig i hans ögon. Jösses det är sånt sug och inte många som besitter det. Synd att han är så ung :) Vi pratade om lite allt möjligt. Han går på semester i Juli och frågade om jag skulle jobba i sommar och jag sa att jag inte visste ännu. Han frågade hur det är att vara sjukvårdspersonal mm och att om jag ville byta jobb så kunde jag jobba med honom istället. Han minns fan allt jag säger och frågade när jag skulle flytta till min stuga i skogen och vi kom in på att han badat i en sjö häromdagen och att jag är gammal med betoning på GAMMAL elitsimmare och att jag bara badar i bassäng. Han såg lite impad ut nästan :)  Tar inte blicken ifrån mig och vill aldrig sluta prata så jag fick avbryta och kila därifrån. Ja vad säger man om detta. Kanske jag gjorde hans dag även idag :) Nått intresse måste han nästan ha för mig. Kram

Svar: Visst hyser han intresse !!! En hel del ! Kram :)
Esmaralda

76 Michelle:

skriven

Vill egentligen bara säga GUUU VA SKÖNT!! grattis till så härliga besked!

Men passar på o fråga en fråga.
Vi oroar oss för om det kommer bli något syskon eller inte.
Mannen vill verkligen bara ha 1 barn till och vi hoppas verkligen på en liten tjej. Har en stor dröm om att få en av varje.
Detta börjar stressa oss.
Blir det ens ett syskon, blir det isåfall en liten flicka?! Min kropp är inte redo än.
Har börjat ångra en önskning på Bosse bi & önskar att jag hade önskat hjälp till ett syskon.

Bosse känns lite trött eller frånvarande. Trivs han inte?! ♥️
Kramar från oss.

Svar: Tack :)Ett syskon blir det men ser inte könet
Strö några korn salt över Bosse Bi och han piggnar till... jag ser att han är aktiv, kram :)
Esmaralda

77 SusanneAmalia :

skriven

God förmiddag

Jippy.🤗🌹🥂🥂🥂🙏
Jag skickar pengar till bubbel.
Detta måste firas..

Rekommenderar Cava pinot noir.
1+1=3
Reserva familla Rose. 121kr

Livet ska levas njutbart och gott..

Vinet serveras kallt gärna med halon i glaset. Magiskt.

❤️🌹🥂🥂🙏🧚‍♂️🧚🧚‍♀️

Svar: Du är bara alldeles underbar.... tusen tack finaste SusanneAmalia Det blir en härlig lördag detta :) kram:)
Esmaralda

78 Ugglan:

skriven

Det bästa beskedet.
Vilken lättnad & nu kan sommaren ta fart på allvar💖💖💖

Tycker oxå att vissa skriver för mkt, och nått som gör mej förbannad är när man inte kommenterar blogginlägget, tex som idag, och grattar dig utan bara tjatar om sitt liv. Respektlöst och egoistiskt. Tack för en bra blogg🌹

Lutar det åt en två eller tre siffrig summa som jag får?

Må bäst & glad sommar🤗😍

Svar: Tack :) Kan bli tresiffrigt, kram :)
Esmaralda

79 CA:

skriven

Hej
Va skönt för dig. Njut nu.
Funderar på att yta bil, byta in min, vad tror du, är det en bra idé?
Kram

Svar: Tack :)
Esmaralda

80 Bjork:

skriven

Hej kommer jag och min sambo har fler hundar samtidigt ?

Kram

81 Maggan:

skriven

Hej Kära du, bostadsrättsföreningen jag bor i håller på att omförhandla hyra med en hyresgäst.
Kommer vi komma överens ? Får vi igenom våra krav?
Hälsningar
Maggan❤️❤️❤️

82 AnnaK:

skriven

Hur vet man om man är deprimerad? Gjorde ett test och enligt det var jag deprimerad. Känner ingen glädje alls i princip längre. Bara en stor trötthet.

Kram 🤗

83 Ally:

skriven

Kvällen blev bättre än väntat.. hoppas att det kommer fortsätta så, ganska t.o.m ännu bättre framöver?
Kram :)

84 Ghostwriter:

skriven

Jag behöver både ditt terapeutiska och synska råd. När jag på något vis upptäcker något jag inte mår bra av/reagerar på så blir jag så skakig, frustrerad, rädd, ledsen och verkligen helt upp över öronen i mina känslor. Att reagera har jag ju rätt till. Behöver däremot råd hur jag ska träna på att inte tänka och säga före jag landat - att jag inte ställer till med onödiga bråk med dem jag älskar. Att jag liksom kan säga att det inte känns okej men samtidigt lyssnar bättre på den andra personen som jag vet innerst inne är ärlig men i stundens hetta blir jag dövöra till för jag ”ser ju vad jag ser” och är väldigt svart vit.

Hur kan jag tänka och göra innan jag agerar på mina känslor? Försöka släppa det mest negativa och tänka mer logiskt och lita mer på dem som älskar mig? Att de liksom inte medvetet skulle såra mig.



Kram

Svar: Det här kan du träna dig på... gå in för att knip igen när första kommentaren vill komma, räkna till tio och gör en snabbanalys och du lär dig den typ av behärskning som du söker... kram :)
Esmaralda

85 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Åh vilken lättnad, nu är det över för denna gången. Jag gläds med dig! :D

Bra att du äntligen sätter ner foten och säger till ang. tjatet med samma fråga igen. Jag har haft lust att kommentera detta men det är ju inte längre värt att utrycka sin åsikt till Bloggfamiljen och riskera att bli utsatt för en ny hatstorm av Mickis. Jag saknar verkligen den gamla goda tiden som det var förr i Bloggfamiljen när vi kommenterade varandra och diskuterade det ämne som bloggen tog upp just den dagen. Ingen tog illa upp om man var av motsatt åsikt. Det var en speciell period med mycket värme som jag för alltid kommer att bära i mitt hjärta.

Kramar från oss 🐈‍⬛

Svar: Tack :) Klart at vi ska kommentera varann här på bloggen och ha högt i tak .... kram :)
Esmaralda

86 Hönan:

skriven

Åh vilket skönt besked! Då får du fira lite idag :)

Får du till dig något om varför svar uteblir? Tycker det känns lite konstigt med inte ens ett ja eller nej.

Kram

Svar: Tack:) Du får själv stöta på lite om svaret, kram :)
Esmaralda

87 Agnes:

skriven

Fantastiskt att höra!

Blir så glad för din o din familjs skull att du nu är friskförklarad!

Ha det så gott o stora kramen, Everyhopa! ;0}

Svar: Tusen tack och stor kram :)
Esmaralda

88 Emla:

skriven

UNDERBART!
Så glad för din skull, vilken lättnad och glädje ❤️😇! Något verkligen värt att fira.

Ser du om renoveringen av tvättstugan blir bra. Längtar så efter att komma iordning här. Är mitt i renoveringen. Vill kunna känna trivsel över huset nån gång, hoppas att kunna få känna det sen, slippa oro osv. Kramisar ❤️

Svar: Tack :) Visst blir renoveringen bra, kram :)
Esmaralda

89 Lillanilla :

skriven

Såå härligt besked att få🤗 Njut varenda dag av allt fint vi har omkring oss nu..
Undrar om min bror som drabbats av sjukdom.. kan du se något om honom🙏♥️
Kram

Svar: Tack :)En tuff tid för din bror men det ser ut att kunna ordna sig till det bästa, kram :)
Esmaralda

90 Carina :

skriven

Hej Esmaralda! Jag är så glad för din skull att Cancer skitet är borta❤️. Jag undrar om du kan se hur denna sommar blir gör mig😊 kramen 🤗 ❤️

Svar: Tack :) En bra sommar om du gör upp ordentliga och bra planer, kram :)
Esmaralda

91 Karin :

skriven

Inatt drömde jag att jag flyttade till nytt boende. Det var natt och jag skulle inreda, det kändes lite tyst men jag var ändå glad över boendet. Vad betyder detta? eller bara önskedröm?

Hade iallafall noll chans på hyresvärden som jag sökte hos. Dem neka direkt och det var väldigt tråkigt. Känns det som att jag lyckas få chans hos dem efter jag pratat med kronofogden?



Kram och ha en fin dag

92 Karin :

skriven

Inatt drömde jag att jag flyttade till nytt boende. Det var natt och jag skulle inreda, det kändes lite tyst men jag var ändå glad över boendet. Vad betyder detta? eller bara önskedröm?

Hade iallafall noll chans på hyresvärden som jag sökte hos. Dem neka direkt och det var väldigt tråkigt. Känns det som att jag lyckas få chans hos dem efter jag pratat med kronofogden?



Kram och ha en fin dag

93 am88:

skriven

Grattis. Så härligt att få ett sådant besked. Kram från mig...

Svar: Tack ska du ha :)
Esmaralda

94 Hanna:

skriven

Grattis Ez, din glädje kan kännas genom texten :)

Kram

Svar: Tack :)
Esmaralda

95 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag är så glad för din skull! Stort grattis! 🥳🎊💖

Imorgon ska min mamma till sin läkare gällande hennes cancer och få veta hur denna tre månads behandling med cellgifter har gjort för verkan. Jag hoppas av hela mitt hjärta att den lilla djävulen är borta nu. 🙏❤️ I 3,5 år har hon kämpat och jag hoppas så mycket att den är borta. Hon har varit en underbar mamma och förtjänar att leva ett bra tag till. Hon är inte redo att lämna jordelivet än med allt hon vill göra och jag hoppas hon får chansen till att leva och hinna med allt hon vill göra oxå.

Jag undrar om jag kommer fira midsommar med samma gamla gäng som jag brukar med quiz och femkamp? Jag hoppas verkligen inte ändrade planer sker då jag sitter och jobbar på quiz en. 🙏 Kram Zoey 💕

Svar: Tack :) Sänder healing till mamma !Ser ut som det blir firande med gänget för din del, kram :)
Esmaralda

96 Mickis:

skriven

Fnulade lite på vart det kan nappa .... S , D , K , SG eller de andra två ..... hmm :) Kram

97 Hoppfull:

skriven

Hej fina fina,Esmarelda!
Hur mycket chansen är att jag hittat ett jobb som jag har intresse för? Ser du någon ljusning?

98 Bjork:

skriven

Hej ingen fråga vill bara lätta mitt hjärta. I morgon får jag börja och sluta tidigare på jobbet för vi har fixar dag.

Jippi:)

Kram

99 Carina ST:

skriven

Tack Rebban! Ja äntligen hem till älskade Skåne :) Jo vi har ju följts åt här i ganska många år nu. Så lite känner vi ju varann. Vi är en sorts familj här i bloggfamiljen.

Tack Ez för dina ord. Just idag skrevs lägenhetskontrakt och uppsägning av nuvarande lägenhet är gjort. Så nu är det "bara" all rensning av år av grejer och packning att fixa :)

Kram,
Carina ST

100 Rika:

skriven

Så bra att höra 👍njut på nu i sommar Esmaralda 🤗

Svar: Tack ska du ha :)
Esmaralda

101 Mercan :

skriven

Esmaralda jag är så dum 😡😠😤jag stryckte bort siffrorna som fanns på joker loto bladet och fyllde in mina egna, det borde jag inte göra, ingen vinst alls 😭 😩 😟 du såg säckert siffrorna på lotto bladet som fanns joker numrarna söta Esmaralda 🤗 tack Esmaralda 😔 💖 💝 💟 det är ingen problem, du såg ändå smått, inget av betydelse eller hur söta Esmaralda 🤗 min största problem är att jag kan inte sluta röka, sigaretter gör beroende ens 😕😡😠😤Esmaralda min sister sa det är svårt första några dagarna sedan man vänjer sig, min sister var ochså rökare men hon slutade röka sedan dess det blev förbjudet att röka på balkongen Esmaralda 😔hon gillar inte sigaretter nu, min bror gillar inte och du såg att mannen med gott hjärta gillar inte sigaretter, det är bara jag som röker på gatan när jag går till hemköp som en idiot 😂😂😂den enda som röker som narkoman som min bror säger ibland men ingenting illa att jag röker, och min far har kanske två sigaretter per månad 😂😂😂får se 🙂

102 Loppansson:

skriven

Hej, vad skönt med beskedet, vet allt för väl hur det är. Kan du se vad min guide heter eller vilket mitt nästa jobbsteg ska vara?

Svar: Tack ska du ha :)
Esmaralda

103 Mercan :

skriven

Esmaralda 😭 😭 😭 ser du om min brors pengar kommer på kontot från andra hand butiken, jag gjorde där två gånger återshöp, man vet aldrig, jag vet inte men det finns oro inom mig att pengarna ska inte kommer i kontot 😕tack Esmaralda för allt 🙂

104 Jen(2):

skriven

Så skönt med det beskedet! Blev så glad för din skull när jag läste det i morse ❤️

Svar: Jättetack :)
Esmaralda

105 A:

skriven

Åh vilken glädjande besked! Så skönt! Läste bloggen när du fick beskedet och vi alla var med på healing. Glad att det fortfarande hålls i chack.

Kram!

Svar: Tack ska du ha :)
Esmaralda

106 Lillanilla :

skriven

Tack för ditt svar🙏♥️

107 Ghostwriter:

skriven

Om jag får fråga igen, förstår min partner att jag inte menar något illa innerst inne när jag tog upp det senaste vi bråkade om? Jag vill inte såra bara för jag tror jag blir sårad först... bara för jag inte kan knipa innan jag agerar. Tack och grattis till ditt besked kram

108 Skorpan:

skriven

Ja torka är inte bra vare sig det gäller vatten eller virre eller ;). O torkan ser ut att fortsätta här hos mig då min "provkörning" inte riktigt fungerade ;). O på bloggen hittar jag inget...
Tack Es!
Hoppas virren smakade!
Kram Skorpan

109 Silvertassen:

skriven

Hej och stort grattis Ez!
Jag undrar om jag kommer få vänner som ger mig energi och inte bara tar energi?? Kram ❤️

110 Silvertassen:

skriven

Hej och stort grattis Ez!
Jag undrar om jag kommer få vänner som ger mig energi och inte bara tar energi?? Kram ❤️

111 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Tack för ditt svar, det gjorde mig glad! :) Kram

112 Jen. :

skriven

Grattis till det goda beskedet 😊

113 Carina :

skriven

Hej Esmaralda! Jag är så glad för din skull att Cancer skitet är borta❤️. Jag undrar om du kan se hur denna sommar blir gör mig😊 kramen 🤗 ❤️

114 G.H:

skriven

Wohhhooo! Jag visste det:) vilket härliga nyheter ❤️

Stor Kram:)

115 G.H:

skriven

Wohhhooo! Jag visste det:) vilket härliga nyheter ❤️

Stor Kram:)

116 T:

skriven

Stor kram till dig es! Va gott att Allt såg bra ut! 🌸👍🌷

117 Konvalj:

skriven

Varma gratulationer till detta underbara besked! Ja, du kan inte hålla på och svara på sju frågor per dag från samma person. Människor är både lika och olika. Olikheterna ser vi bl.a. här i frågeställningarna. Det kan handla om osäkerhet i mötet med andra människor och dagliga frågor om vad andra tycker om en, det kan handla om små vardagliga funderingar och så kommer även de tunga frågorna som berör skilsmässor, barnens ångest, misshandel, otrohet, alkoholism och allvarliga sjukdomar. Njut av sommaren och tack för ditt engagemang i alla oss i bloggfamiljen. Konvalj

Svar: Stort tack o stor kram :)
Esmaralda

118 Michelle:

skriven

Vill egentligen bara säga GUUU VA SKÖNT!! grattis till så härliga besked!

Men passar på o fråga en fråga.
Vi oroar oss för om det kommer bli något syskon eller inte.
Mannen vill verkligen bara ha 1 barn till och vi hoppas verkligen på en liten tjej. Har en stor dröm om att få en av varje.
Detta börjar stressa oss.
Blir det ens ett syskon, blir det isåfall en liten flicka?! Min kropp är inte redo än.
Har börjat ångra en önskning på Bosse bi & önskar att jag hade önskat hjälp till ett syskon.

Bosse känns lite trött eller frånvarande. Trivs han inte?! ♥️
Kramar från oss.


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: