Dålig förlorare....

 
Ibland kan dåliga förlorare bli så himla pinsamma - eller är det så att det är mer pinsamt att vara låtsasglad och liksom hålla masken & spela spelet ?
 
Jag är nog en hyfsat bra förlorare... i alla fall när det gäller sällskapsspel.
 
Jag kan minnas en gång när jag var långt ifrån en god förlorare
 
Jag var kanske 7-8 år gammal och grannpojken skulle ge bort sina rosa vantar som han  nyss fått  men som han tyckte var pinsamt flickiga.
 
Vi var två tjejer som ville ha vantarna och jag ville verkligen ha dem !
 
 
 
Vi satt alla tre på gräsmattan och den lille killen kände sin makt och drog på det hela
 
Till sist säger han att  Anki får vantarna
 
" ANKI??!! brölade jag,  varför det?"
 
" För att hon är snällast" sa ungfan och jag minns hur upprörd  jag blev, särskilt som Anki inte var det minsta snäll.
 
" Du ger dom till henne bara för att hon inte ska slå dej sedan" konstaterade jag och då hostade  Anki upp sig och det skulle kunnat bli  ett rejält slagsmål.
 
 
Men jag reser mig  och snabbt som en ninja nappar jag åt mig vantarna och springer.
 
Nån plan med detta hade jag inte och vantarna hämtades samma kväll av Pontus mamma som var upprörd å sonens vägnar.
 
Riktigt så dålig förlorare har jag inte varit sedan dess... men det har varit bra nära... många gånger....
 
Kram & kärlek
1 Jennifer:

skriven

Hej! Just som jag bestämde mig för att vi ska åka iväg, så fick jag ett mejl från svenska skolan därborta att det inte finns plats där för min dotter på förskolan till hösten Den skolan var lite billigare än andra internationella skolor, så nu vet jag inte vad jag ska göra.

Finns det en chans att det ordnar sig på något vis trots allt?

Vill verkligen åka och känner att detta är nu min chans att få livet att vända på det vis jag önskat så länge. Kram

2 Tingeling:

skriven

God morgon!
Jag är inte dålig förlorare eller tävlingsmänniska mot andra. Däremot är jag nog tävlingsmänniska gentemot mig själv. Att alltid göra bättre osv. Däremot är min syster väldigt dålig förlorare! Spelar vi kort kastar hon korten om hon förlorar bl a vilket gör det roligt att vinna 😉

Fick veta i går att jag nu kom in på kursen som börjar vecka 36. Det var ju i "sista minuten". Måste fundera över helgen för måste ju ringa jobbet på måndag i sådana fall och säga jag vill gå ner i tid. Vecka 36 är jag tillbaka från semestern nämligen... skulle det bli bittert på jobbet om jag gör detta lite sista minuten?

Nu är det full fart hela helgen och nästa vecka. Det ska bli kul!

Kram!

3 <3:

skriven

Godmorgon kära Es ser det ut att bli en trevlig middag ikväll med L ? Känns som.att han verkligen gillar mig. Han ringde igår och pratade nästan två timmar. Blev förvånad att jag svarade. Fick en lite annan uppfattning om honom. Även om jag tror att vi är väldigt olika som personer. Vi är inte alla lika som person och åldern kan nog bli ett problem för mig om han ser för ung och barnslig ut.
Kram

Svar: Du får helt enkelt pröva dig fram.. ha ett öppet sinne.. kram
Esmaralda

4 Jennifer:

skriven

Hej igen! Nu först kollade jag på youtubeklippet, hahaha ganska roligt att det finns folk som helt öppet är så dåliga förlorare. Sen undrar man också vem det är som
sitter och klipper ihop sådana klipps och lägger ut dem på youtube.😀

Fina Es, jag har ännu en fråga. Hur stor chans är det att vi far iväg till Etiopien, nu då jag bestämt mig att jag vill dit? Kram från mig.

Svar: Chansen att blir av med Etiopien ser ut att vara runt 40 % -- allt hänger ju faktiskt på dina beslut... kram
Esmaralda

5 Skorpan:

skriven

Nämen himmel vilka spelare i dåliga förlorare, börja förklara o fråga en massa :O. När soelet är slut så är det slut. Månne dom har känt sig fåniga sen senare då de sett sig själva i dessa situationer?! Till viss del är jag en dålig förlorare, men nog förstår jag att acceptera fakta ;). I vissa situationer kan det ta tid förstås..

O nu är en tid då det är dags att acceptera faktum o inse att pappa aldrig blir frisk mer. Läkaren sade att det inte finns något att göra, piller skrevs ut o nu återstår det att se hur länge kroppen orkar ;,(. Du hade alltså rätt Es, om att han är allvarligt sjuk. Undrar om han kommer att plågas länge? Nu skulle jag gärna ta hjälp av häxan i Paris, på ett bra sätt...

Jag drömde i anslutning till detta, tror jag, om kompisens mamma som dog för några år sen, att hon kramade om mig o tröstade mig. Tycker väl att jag skulle drömma om att min egen mamma tröstar mig, inte kompisens... Har denna dröm ett budskap Es?

Sånt är livet, inget fortgår i evighet... Tyvärr...
Kram Skorpan

Svar: Drömmen handlar om att kompisens mamma försöka göra tydligt att efterlivet är ett underbart liv.. ingenting tar slut med döden... och att du ska känna dig trygg i detta... styrkekram
Esmaralda

6 Frida:

skriven

Ja men i den åldern ör det ok att vara en dålig förlorare.
Mitt ex som ville att vi skulle separera mår jättedåligt över en konstig konflikt med min mamma...Han går nu till psykolog. Jag känner mig ganska maktlös i det hela för det är så gammalt men han kan inte släppa och min mamma kan man inte prata med....hon har ju aldrig fel. Hur mycket ansvar ska jag ta i det hela eller det är något min exman själv måste bearbeta?
Stor kram 💛💜💛

Svar: Ja detta är inte alls ditt ansvar.. han behöver hantera det på egen hand.. kram :)
Esmaralda

7 Kulla:

skriven

Han är för underbar ”pöjken”🤣😂.. sur som en 🍋.
Är nog oxå en dålig förlorare, men det har blivit bättre med åren😉.
Ikväll tjejfest 🍷🍾😎☀️.. händer det något💕? Kram

Svar: Vad kul med tjejfest... någon kan faktiskt hända... kanske inte i det stora men i alla fall.. kram
Esmaralda

8 Natten:

skriven

Hej Esmaralda.
Haha... ja så kan man ju också göra när man verkligen vill ha något..

Es, finns det en risk att jag inte möter en kärlek på flera år?
Finns det risk att det blir försent för att få ett till barn och få uppleva de familjeliv tillsammans med en man som jag drömmer om?
Ser han kunna ut att vara här från stan eller runtomkring i närliggande?
Kram

Svar: Mest troligt hinner du med att bilda familj.. kram
Esmaralda

9 Wookkastrull:

skriven

Det där med dåliga förlorare kan som vara rätt underhållande och det där klippet är inget undantag ^^ men man skäms ju nästan å deras vägnar, pinsamt värre många gånger men ack så roligt ändå xD

En frågefundering också.. Jag är smått rådvill och funderar fram och tillbaka hur jag ska göra. Å ena sidan börjar jag känna mig klar med nuvarande förhållandet men jag vill som inte ta upp det med sambon förräns jag löst allt det praktiska och hittat eget boende. Vill som göra en sådan övergång så smidig som möjlig för att undvika onödiga sltningar sinsemellan, vet samtidgt att han vill ha ärlighet och inget annat så känns lite som jag lurar han med dessa funderingar.. vet inte riktigt om jag bör agera eller avvakta så ja.. Hur gör man egentligen i ett läge som detta?

Tack sam för svar och önskar er alla ha en fin lördag 🌼

Svar: Man följer sitt hjärta....kanske kan ni prata er samman om att separera och avvakta tills annat boende är hittat.. kan ni det så är det ju det bästa men känns det omöjligt.. ja då ska du helt enkelt leva din plan.. kram
Esmaralda

10 Jessica:

skriven

Es,

Älskar han mig inte alls längre?
Har han verkligen inga känslor kvar för mig längre?
Och vad är för tjej han pratar med hela tiden?
Har dom något på gång?
Vad är hans anledning till att bryta det han och jag hade?

Kram

11 Helena Ir:

skriven

Ja vad gör man inte för ett par fina vantar :)? Och i den åldern..!! Just nu kan jag inte för mitt liv komma på någon historia om mig själv..låter ju konstigt..hmm!! Lite av tävlingsmänniska som jag dessutom varit..kan inte stämma..!!
Däremot minns jag min 2 år yngre syster hur hon slängt kortleken och spelpjäser omkring sig när jag vunnit över henne när vi spelat något med kort eller ett sällskapsspel..Det minnet har jag däremot kvar :))

I flera år har jag åkt in och tittat på Prideparaden..ännu inte bestämt mig för hur det blir nu idag..ska det förväntade regnet få mig att avstå..? Jag får fundera vidare..folkliv är roligt..

Ha det så bra..

Kram :)

Svar: Folkliv är roligt och Prideparader brukar var alldeles underbara.. kram
Esmaralda

12 Lotta S:

skriven

Es, tog väninnan avsiktligt bort sitt namn ur diskussionstråden? Varför i så fall? Och varför slutade L svara på mina meddelanden, ville hon bryta kontakten?

13 Skrållann:

skriven

Hej!
Jag gillar att vinna men tjurar absolut inte ihop om jag inte gör det;)
På tal om att vinna så gör min 14-åriga son sin a-lagsdebut i fotboll idag och det är något han längtat efter. Jag är både stolt och lite orolig. Inte för själva spelet för det är han superduktig på men för att han kroppsligt är lite tunnare än det flesta seniorerna.
Han, precis som så många andra, siktar på att bli proffs och ett delmål har varit just detta. Jag tycker det är bra att han satsar och stöttar honom helhjärtat oavsett han blir proffs eller inte men han är en vinnarskalle och därför hoppas jag på vinst idag och gärna att han får göra mål.

Kram❤️

Svar: Han är jätteduktig och tappar han inte intresset har han förutsättningar att gå riktigt långt.. han kompenserar det faktum att han är kroppsligt yngre än de flesta spelarna.. kram
Esmaralda

14 Elisa:

skriven

Hej!
Ser Harri ut att fungera fortfarande?
Kram

Svar: Ja så känns det absolut.. kram
Esmaralda

15 Misstjejen:

skriven

Hej

Drömmar om jag är gravid som det händer sällan... Men finns det något betyder av det? Förändringar eller något annat? Som jag ska blir i framtiden?

Ha det bra

Svar: Ja förändringar lät komma och de verkar vara av det bra slaget.. kram
Esmaralda

16 Susan:

skriven

🤣 företagsam ung dam, vad gör man inte för ett par rosa vantar🧤😂 Själv är jag Ingen tävlingsmänniska och hyfsat bra förlorare... men ett slag vill jag inte förlora, det om min själs hjärta😍
Vet bara inte var o när det slaget ska äga rum, men jag hoppas det e snart 😘

Kram o härlig helg på oss


Svar: Det sker, det lovar jag.. men jag kan inte heller säga när.. kram
Esmaralda

17 Tildis:

skriven

Hej Es!

På fredag reser jag för att hälsa på två vänner som bor utomlands. Kommer flygresan gå bra? Kram

Svar: Jadå det kommer gå hur bra som helst.. kram
Esmaralda

18 J:

skriven

Hej !
Det hände en sak imorse som gör mig upprörd. Jag är oxå ledsen och orolig. När gick min son ut efter jag hade sommat? Å vad hände?
Kram

19 Anki:

skriven

Godmorgon ES
Haha ja det var inte en snäll grannpojke inte
Jag tycker inte om när man ställer folk mot varandra och så blir det alltid ngn som inte blir vald Vet hur det kändes när man skulle välja deltagare i skolan på brännbollen...enda sporten jag var dålig på och vald bland dom sista...Men med tiden lär man sig att acceptera vad man kan och inte kan :-)

Dåliga förlorare är vi nog lite alla ...annars vore det ingen sport att tävla..eller ?

Fick ett glädjande brev igår ! Anmälan lämnas utan åtgärd !Skönt när de kan se det uppenbara och agera efter det ...

Nu ut i mulet väder och liite svalare innan åskan kommer ...

Kram Anki med flock

Svar: Ja, nu kan du andas ut.. kram
Esmaralda

20 Jossan :

skriven

God morgon!

Min systerson är en såååå sjukt dålig förlorare. Han satt hela matchen mellan Sverige och England(?) och sa att domaren var köpt. Det blev så sjukt tråkigt och stämningen dog. Min syster säger att han är lika dan hemma med FIFA...

Blev inte mycket städande och sånt igår. Orkade inte... idag blir det kanske det och storhandling för en massa olika maträtter till matlådor... skönt med matlådor..

Först blir det frukost och pass på gymmet. Inte jätte pepp men bara att bita ihop!

Fick höra att det börjat synas på kroppen att jag gått ner.

Kram

Svar: Träningen ger resultat.... jättebra !! Och dåliga förlorare finns det gott om.. synd bara när de förpestar för omgivningen.. kram :)
Esmaralda

21 EPM :

skriven

Godmorgon!
Jag är tyvärr en dålig förlorare, men det värsta är att jag även är en dålig vinnare... Dock bättre på detta nu men ändå finns det kvar vissa tendenser.

Igår brakade h-t lös igen med J; svartsjuk, förbannad, hotfull. Kommer han göra som han säger och kontakta E?
Jag önskar att folk runt honom kunde se vad detta är för en typ egentligen...
Kommer någon se det?

Orolig, ledsen, arg och klump i magen nu...😢

Kramar

Svar: Känns inte som om du helt kan lite på honom... kram
Esmaralda

22 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Jag tror inte att jag är någon dålig förlorare. Förutom när jag och mina bröder var små och storebror alltid anordnade tävlingar åt mig och lillbrorsan som han alltid såg till att jag vann.Oftast var det att vi skulle springa ikapp, men vid ett tillfälle skulle vi boxas och jag fick de bästa handskarna. Men lillbrorsan fick in en ordentlig smäll mitt i nyllet på mig och jag blev arg för att han slog mig 😂.

Igår när jag åkte till J-O hände en märklig sak . När jag klev ur bilen var det någon som sa Therese och när jag vände mig om för att se vem det var så får jag se Zahara, katten. Sen fortsatte hon jama precis som inget hade hänt, men jag kan svära på att hon sa mitt namn 😺. En märklig katt det där. Hon gillar mig. Eller så gillar hon bara att jag skämmer bort henne med godis 😸.

Kram ThereseC

Svar: Zahara älskar både dig och godiset :) Kram
Esmaralda

23 MumibM:

skriven

Hej Esmaralda.
En sådan man jag tänker mig som jag vill träffa är en varm, go, jordnära person med förståelse och mognad och som prioriterar familjen. Är det en sådan kärlek jag kommer att träffa som jag har nästa förhållande med? Eller blir det andra egenskaper?
Ser du möjlighet att det blir flytt och samboskap för mig i år eller under nästa år?

Kram

Svar: De egenskaper du söker är viktiga för att ni ska kunna ha en bra relation och det är den typen av man du ska hitta och satsa på.. och du kommer hitta rätt... men jag ser inte exakt när.. kram
Esmaralda

24 Mt:

skriven

Hej!
Vad är det för någo som kommer hända mig i höst på jobbet? Flera har sagt att jag får en utbildning o det innebär mer ansvar..stämmer detta?
Kram!

Svar: Ja du tar ett kliv vidare.. kram
Esmaralda

25 B:

skriven

Hej,
Träffar jag någon snart? ❤️ Kram

Svar: Du träffar någon alldeles speciell men kan inte säga exakt när.. kram
Esmaralda

26 Mathilda :

skriven

Hej, Är chansen stor att jag kommer in på sociologiprogrammet till nästa år? Kram

27 kvinnan:

skriven

godmorgon inatt hade jag en märklig dröm, jag hamnade i en källare flera gånger, och det fanns en dörr som var på glänt, sen helt plötsligt öppnas denna dörren men en sån stor smäll och avger ett sånt hemskt ljud som i skräck filmer och jag rycker till i drömmen och blir så rädd och tänker hur ska jag komma ut härifrån, jag vågar knappt gå förbi dörren, vad betyder drömmen??

28 hmm:

skriven

hur kommer det gå för dottern och mamman som har dykt upp hos oss, jag får inte grepp om kvinnan, hon berättar att hon flydde ifrån mannen för att han misshandla dottern, är det sanning hon berättar?

29 f:

skriven

kan du se när vi säljer vår verksamhet?

30 Michaela:

skriven

Jag är ingen dålig förlorare och då är jag fd elitsimmerska. Märkligt va :)

19 grader och regn!!!!! Funderar på att springa ut naken och dansa😄

Lördag och jobb ikväll igen. Finns ju ingen chans att tex få uppleva lite romantik då jag bara jobbar hela tiden. Nåja! Kram

Svar: Här regnar det inte men det är lite mulet och inte alls så varmt som det varit... tack o lov.. kram :)
Esmaralda

31 F:

skriven

Hej Esmaralda.

Hur troligt kan du se det att fem skaffar barn med varandra? Kanske blir det snart?
Kommer hon att få veta om hans otrohet tro?
Kram

32 Jag:

skriven

Hej Esmaralda.
Kan du se något han känner för mig? I positiv väg?
Kram

33 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Värst blir det nog för mamma..
Hinner vi alla träffa honom ännu innan han ska gå över tro?
Du hade så rätt i det du såg om att han var allvarligt sjuk..
Kram Skorpan

Svar: Ja det kan ni hinna men ni ska inte vänta för länge. Det blir tufft för mamma men hon är nog starkare än hon känner sig just nu.. styrkekramar
Esmaralda

34 Cattis:

skriven

Godmorgon!
Å vad pinsamt det kan bli, särskilt när samma sak ska ältas om och om igen. Jag har med åren blivit en mycket bättre förlorare i sällskapsspel. Nuförtiden blir det dock lite komiskt när jag ibland försöker göra så att yngste sonen ska vinna i kortspel men så vinner jag ändå.

Undrar om du ser ifall resan som jag och min dotter snart ska göra till våra vänners ställe i södra Frankrike ser ut att gå bra?

Sen skulle jag snart vilja beställa en ny seans av dig och återkommer till dig om det, troligtvis under dagen.

Ha en fin dag alla!

Svar: Resan kommer gå fint och det ser ut som om ni får det mysigt. Du är så välkommen för ny seans. Kram :)
Esmaralda

35 Lydia💕:

skriven

Jag är nog ingen dålig förlorare i spel förutom musik spel helst gammal pop musik blir galen när jag vet namnet på pop gruppen och sen inte kommer på det det kan jag lova.
Sitter i ett mysigt torp ensam och det är så tyst runt omkring mig har lite ångest för att börja jobba på måndag igen har haft mycket sol och bad i 3 veckor kan jag inte klaga på
Vill ha lite mys o kärlek nu så man klarar hösten på något vis och jag försöker på alla vis
Lydia💕

Svar: Det är bra att du kämpar på.. och chansen är god att något speciellt dyker upp i höst.. kram
Esmaralda

36 Michaela:

skriven

Från mamma!
Hon har fått en rejäl reaktion av ett getingstick för snart 2 veckor sedab. Varit hos läkare och fått kortison men vill inte ge sig. Måste nog åka in akut idag. Ger det med sig? Kram!

Svar: Det kommer ge med sig men ser segt ut... gå till läkare och få en bedömning för att vara på den säkra sidan..kram
Esmaralda

37 F:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur stor ser du det att fem skaffar barn tillsammans? Kan det bli snart?
Kram

38 Elisa:

skriven

Hej!
Ser det ut att kunna ske nåt romantiskt här?
Kram

39 A:

skriven

Du var med i min dröm inatt Es.
Vi hade lånat din sons bil och jag var dålig på att köra bilen, men gav inte upp för jag ville visa att jag karade av att köra den,men det tog sin tid innan vi kom i väg:)
Jag tror det handlar om min rädsla jag har för att våga köra bil i verkligheten.

Ser du mig våga köpa bil framöver innan jag blir allt för gammal:)(har ett körkort men ekonomin tillåter inte detta just nu) och kanske vilken model det blir?
kram:)

Svar: Ja tänk att vi var på biltur.. och drömmen manar dig att övervinna rädslan och köra.. ju mer du kör, desto enklare känns det.. satsa på en billigare småbil.. kram
Esmaralda

40 Hmm:

skriven

inatt hade jag en märklig dröm, jag hamnade i en källare flera gånger, och det fanns en dörr som var på glänt, sen helt plötsligt öppnas denna dörren men en sån stor smäll och avger ett sånt hemskt ljud som i skräck filmer och jag rycker till i drömmen och blir så rädd och tänker hur ska jag komma ut härifrån, jag vågar knappt gå förbi dörren, vad betyder drömmen??

41 F.u:

skriven

Hur ser resten av året ut för mig kram

42 Monja:

skriven

Hmmm, vad betyder detta? Anmälde mej till en resa ( i dag) men ångrade mej o stannade hemma. Tur var det för när jag gick in i köket i morse, så hade det samlats vatten på golvet framför diskmaskinen. Vattenläcka!!! Tänk om jag varit bortrest!!!!

Svar: Ibland faller det på sina platser .. kram
Esmaralda

43 Jennifer:

skriven

Tack snälla fina Esmaralda för svaret! Den låga procenten beror säkert på att just som jag bestämde mig för att vi ska åka iväg, så fick jag ett mejl från svenska skolan därborta att det inte finns plats där för min dotter på förskolan till hösten.

Den skolan var lite billigare än andra internationella skolor, så nu vet jag inte vad jag ska göra.

Finns det en chans att det ordnar sig på något vis trots allt? För i stunden hänger det inte på mina val, utan på att jag inte hittat en skola åt dottern.

Vill verkligen åka och känner att detta är nu min chans att få livet att vända på det vis jag önskat så länge. Ser du om det löser sig? Kram kram kram

44 Jessica:

skriven

Hej Es,

Ser du om han saknar mig?
Har han känslor för mig?

Kram :)

45 Boudica:

skriven

Haha, skulle nog gjort något liknande som du i mina yngre dar, ingen dålig förlorare i spel. Men att inte få min vilja igenom då kan jag vara dålig "förlorare"!
Det gäller även som vuxen! ;)
Minns att som barn blev oense med en väninna, över vad minns jag inte, hon ville gå hem, men jag vägrade låta henne gå. Så kom föräldrarna och undrade vad det handlade om. så säger jag... "Hon slog mig!" Vilket inte var en sanning! ;D
En annan gång ringde samma väninna och frågade om vi skulle leka, ja så gjorde man på den tiden ;)
Visst svarade jag.
Vad hon inte visste var att jag låg i sängen sjuk med feber. Vad är det för hinder? ;)

Jadu, dagens fundering handlar om D. Han har av någon anledning fastnat i mina tankar. Suck! Men kär är jag inte, möjligen bara i behov av närhet, av delaktighet. Hur går hans tankar egentligen? Men det jag undrar är om vad möjligheten är att få min vilja igenom om jag bjuder över på min födelsedag. ;D Det är ett tag kvar, med stora möjligheter att mina tankar ändras!

KRAM!

46 Lilla M:

skriven

Hej. Du har sagt att han ofta tänker på mig. Hurdana tankar har han då? Hur tänker han om mig? Kram

47 Maria:

skriven

Hej Es!
Rolig läsning om dåliga förlorare.
Kommer jag att träffa min näste i Höst? Längtar så efter detta möte ❤️
Kramar till dig!

48 Lisa:

skriven

Tror att jag är en bra förlorare. har nog inte någon vinnarinstinkt. på både ont och gott.
Tror du Ez att jag kan få fortsätta på jobbet jag haft nu i sommar, de har inte erbjudit något så jag är lite orolig ?
Kram Lisa

Svar: Chansen att du får fortsätta är runt 40 %... jag håller tummarna.. kram
Esmaralda

49 Jessica:

skriven

Es,

saknar han mig?
Älskar han mig?

Kram

50 Olli:

skriven

Hej Esmaralda.
Vi ligger med varandra!

Jag undrar finns det några riktiga känslor inblandade från hans sida?
Hur utvecklar det sig?
Kram

51 Roligt på gång?:

skriven

Händer det något kul för mig inom det närmaste? :)

52 Milla:

skriven

Hej, jag är så trött i dag och låg, orken är liten, har inte så många vänner och ingen relationen, är väl inte som andra och känns just nu som jag inte kan så mycket när jag jämför mig. Jag vill mycket men får inte ihop det med saker här hemma som blivit rörigt. Hur kommer framtiden se ut, kommer jag loss från allt det tunga...

Svar: Ja du kommer loss.. du fattar ett bra beslut som för dig vidare.. kram
Esmaralda

53 Catarina:

skriven

Söt liten historia 💖Nej nån dålig förlorare har jag aldrig varit, inte heller nån tävlingsmänniska. Bara mot mig själv på tentorna när jag pluggade.
Jag undrar om det kommer att lösa sig med en flytt i höst..? Tack för svar 💕 kram

Svar: Ja på något sätt så verkar det lösa sig.. kram
Esmaralda

54 Tisa:

skriven

Kommer det att lugna sig med kväll/nattsångesten? I natt var jag så väldigt rädd usch, hemskt!

55 Elisa:

skriven

Hej!
Ser det ok ut att avböja förslaget ikväll? Jag har inte alls lust men känner lite att jag borde bjuda till..
Kram

Svar: Vill du absolut inte så ska du inte.. kram
Esmaralda

56 Browallia:

skriven

Jag tittar på Prideparaden i Stockholm som visas live i Tv4play, när jag hörde att det är ca 60.000 st som deltar i årets manifestationen blev jag så rörd att håret på mina armar reste sig och jag blev tårögd. Jag är tillräckligt gammal för att minnas de homosexuellas situation i slutet av 80-talet och böjan av 90 talet då detta var något helt otänkbart. Jag själv är hetro men för mig har det alltid varit en självklarhet att man ska få älska vem man vill oasett kön.
❤️💛💚💙💜

Önskar alla en fortsatt trevlig lördagskväll.

Svar: Exakt.. och jag minns ännu längre tillbaka, mörka hemska tider !! Allt var minsann inte bättre förr.. kram :)
Esmaralda

57 CA:

skriven

Hej
Har bowlat idag igen, det går inte bra, vet inte vad jag ska ta mig till??
Hoppas att det blir bättre snart med bowlandet, ska försöka ge det ett år till, men ja, jag vet faktiskt inte vad jag för för fel?
Ser du något om vad jag ska ta mig till, för att komma till rätta med problemet, tekniken?
Kram

58 Virrhönan:

skriven

Haha den var bra! Hade förmodligen gjort detsamma för dom rosa vantarna annars är jag nog ingen dålig förlorare, tror jag inte...
Läste gårdagens inlägg om häxan i Paris, vilka krafter hon måste besitta, henne vill man inte bli osams med...😱
Börjar fundera på hösten, hur ser den ut? Jag hoppas allt går min väg jobbmässigt, jobbigt tror jag det blir men bra till slut förhoppningsvis! Kommer snyggingen och jag få en annan närmare relation också under en tid? Mycket att fundera över...🤔
Kram o puss på nosen till MG💕

Svar: Under hösten händer både det ena och det andra - men det mesta är positivt eller leder till något bra på lite sikt.. några stora trauman ser jag inte.. kram
Esmaralda

59 💕 Zoey 💕:

skriven

Hejsan Es!
Jag är ingen dålig förlorare utan grattar vinnaren/vinnarna. ☺️

En dum frågande gällande gårdagens ämne ... man brukar ju säga att ingen fråga är för dum bara svaret så jag gör ett försök. Vet att på film hittar dom på allt möjligt inom svart magi, men går det att byta kroppar med varandra med svart magi? Eller är det bara överdrivet på film? När det gäller vododocka då kan man ju skada någon annan har jag uppfattat det. Sägs ju tillochmed att folk kan bli besatta av djävulen och tänker då att inget är omöjligt men tänkte ändå fråga om kroppbytet. Dum fråga kanske ...

Hoppas du kan svara! Kram Zoey 💕

Svar: Byta kroppar kan man inte... det är uteslutet.. kram
Esmaralda

60 Ht:

skriven

Hej..
Tack för svar..
Men menar du att jag byter arbetsplats lr bara får en bättre tjänst på min nuvarande arbete?
Kram!

61 L:

skriven

Jag har inga problem med att förlora och det kan bli ganska jobbigt med personer som har :))))

Undrar om det kommer att hålla mellan dom för alltid. Väntar jag förgäves?

Kram L

62 Sol:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut som om han och jag skaffar ett till gemensamt barn?
Kan det bli så?
Kram

63 Fest:

skriven

Hej Esmaralda.
Ska ut ikväll. Finns det chans till ett kärleks möte?
Kram

64 M:

skriven

Hej Es

Ser du något specielt kul som händer mig snart?
kram

65 Se:

skriven

Hej Esmaralda.
Kan du se att det ser seriöst ut mellan k och f?
Kommer den relationen att fortsätta?
Kram

66 Vhala:

skriven

Jag kommar på besök till dig och till Nettan till Stockholm på septemper. Jag ska lova ha med mig kåldolmar på recept från min hemland som tack för många rådfrågan och spådomar som stämt. Kram från Vhala.

Svar: Åh så snällt av dig och vi är mutbara.. absolut :) :) :)
Esmaralda

67 Barbie:

skriven

Hej es! Jag börjar få lite känslor för en viss person på jobbet han heter George och han har fru o barn jag tänker inte göra något för han är inte ledig men på vilket sätt gillar han mig är bra att veta ? Krmar

Svar: Han tycker att där är lite spännande och sexig.. kram
Esmaralda

68 Helena Ir:

skriven

Det blev pride för mig också på nätet..och bara en kort promenad dessförinnan .

Här regnar det just nu och Tor han slår nog på trumman (guden Tor alltså)

Jag ät uttråkad fastän jag försöker hitta på något nästan varje dag..och resa vill jag också MERA..fick ett mail från M som jobbar i receptionen på Rhodos där jag var..så det var väl det som satte fart på tankarna! Självklart är det skillnad att semestra och bo där..minns att jag älskade även Korfu.
Ser du mig kunna hyra lägenhet eller hus i framtiden någonstans?

Trevlig fortsatt lördag!

Kram :)

69 Skorpan:

skriven

Tack Es <3!
Jag ska hälsa mamma det.
Hon som är så jordnära är faktiskt nyfiken på vad du har att säga och det hade jag aldrig trott..
Kram Skorpan

Svar: Stor kram till mamma :) Och till dej också förstår :)
Esmaralda

70 Lilla M:

skriven

Hej, blir han fundersam om jag säger att jag har lust att kyssa honom?

Svar: Han blir nog mest glad även om han kanske inte visar det.. kram
Esmaralda

71 Helena Ir:

skriven

Skorpis..kram!

72 F.u:

skriven

Hur ser det ut för oss, när kommer vi sälja vår verksamhet

73 Mikael:

skriven

Haha klippet var bra haha

Har kanske varit dålig förlorare någon gång men brukar mest tävla med mig själv så inte råkat utför något direkt, jag förstod mig inte riktigt på tävlingen att ligga med flest tjejer när jag var ung då jag tyckte att det blev inte mycket kvalité då, besparade mig nog någon könssjukdom och lyckats hålla mig borta från det såhär långt :)

Kram
Mikael

Svar: Ja när det kommer till sex så är definitivt kvalitet att föredra framför kvantitet :) Kram
Esmaralda

74 Becka:

skriven

Hej Es

Kan du beskriva vem min nästa kärlek är?
kram:)

75 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Och tack Helena Ir!
Det kommer att bli tufft o jag hoppas att det går fort.. Hemskt att säga, men jag hoppas det.
Kram Skorpan

76 Mee:

skriven

Hej Es

Ser du något speciellt roligt som händer mig?
kram

77 Barbie:

skriven

Så kära es, kommer det att utvecklas mellan mig och George då? ? Kramar


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: