Lösning på Blogg.se problemet !

Detta är info till er som har problem att kommentera på bloggen från era mobiler.
Jag har fått svar från Blogg.se - läs här nedan:
 
 
 
 
Hej igen Ezmaralda!

Vi har hittat problemet. Användarna som rapporterat kan inte kryssa i rutan "bekräfta att jag inte är en robot". Den rutan kommer från Google, och felet ligger därmed hos dem och inte hos oss.

Vi har felrapporterat problemet och hoppas att Google åtgärdar det snarast. Problemet uppstår endast för användare som har android-telefoner, som använder Samsungs i-net-webbläsare. När användarna prövade att kommentera bloggen från Chrome istället så fungerar det fint. Så om fler läsare hör av sig, be dom testa besöka bloggen från en annan webbläsare så kommer det fungera. 
Med vänlig hälsning,
Beatrice, blogg.se
1 Undris?:

skriven

Bra att du fått svar:. Synd bara att de började med den här roboten bara. Tycker den är lite jobbig och dröjande.

Undrar om du ser mig köpa min första bil snart, och vilken bil det blir då för mig?
kram

2 Kristin:

skriven

Så bra å få vite, kjære Esmaralda.
For et par dager siden måtte jeg til slutt gi opp mobilen for å skrive på PCen.
Kram!

3 Michaela:

skriven

Fick informationen igår! Så bra att det går att kommentera igen och hoppas att google fixar problemet!

Träffade min bror ikväll och blev så glad över att han mår lite bättre. Hoppas att det värsta är över nu och det långsamt vänder till det bättre!

Kram!

4 HuldaMaräng:

skriven

Hej!
Tur man har billigaste varianten av android mobil :D

Ikväll ska vi äta fransyska med potatis och kimchi. Det är sonen som är kock! Igår fick jag rosor, stora grand prix-rosor. Av sonen 💖 Vad ska det bli av honom??? Min underbara fina, fina pojke!

Svar: Åh vilken fin grabb men så har han ju en fin mamma att brås på också.. kram :)
Esmaralda

5 Maleficent:

skriven

Bra med en lösning för de som har problem.
Denna kvinna... är hon intresserad eller är hon bara vänlig? Kan det bli något mer fysiskt?

Svar: Hon är NÅGOT intresserad... gå försiktigt fram och läs av... kram :)
Esmaralda

6 DD:

skriven

Vad bra! Hoppas det löser sig för de som har problemet.

7 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.
Usch tråkigt med alla dessa problematik. Jag har dock inte haft jätte stora problem.

Es, vad tror du om dejten jag ska träffa i helgen? Kan det bli rätt?
Kram

8 Skorpan:

skriven

Halleluja, hur länge tog det inte att komma fram till detta? Nåja, slutet gott allting, nästan, gott ;). Nå nej, bra att felet hittats!

Ja nu har jag skjutit upp alla förberedelser till sista stund, som vanligt, o får jobba o slita imorgon då. Nåt konstigt hände o jag fick nån slags energiboost o fick ett par saker fixade hux flux. Vad hände, varifrån kom den energin plötsligt? Känner mig inte fylld av energi precis ;).
Ha en bra kväll!
Kram Skorpan

Svar: Du har ju de dina i Alltet med dig och någon av dem tyckte att du behövde lite hjälp.. därav den plötsliga energin. .kram :)
Esmaralda

9 Hönan:

skriven

Skönt att problemet är hittat!
Hoppas det löser sig snart.

Undrar gällande spådomen tidigare, den var inte till mig va?

Kram

10 lilla m:

skriven

Hej, inser han också att vår vänskap och relation är förstörd/slut? Kram

11 Rosen:

skriven

Har problem med att hitta ett halsband. Finns det hemma eller borde jag köpa ett nytt liknande?

12 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Har en vän jag hörs med ibland.
Jag känner så att hon är lite seg att ha och och göra med, men jag kanske missförstår henne eller att vi är olika? Jag önskar det kunde vara mer lättsamt vi hitar på saker. Kör en impuls gör något kul osv. Men det är väldigt segt och trögt. Jag känner mig inte uppskattad.
Kan jag fråga om vi ska gå ut i helgen? Eller är det bättre att låta bli? Missförstår vi varandra? Eller gillar hon mig?
Kram

13 Lisa:

skriven

Hej!
Kallas det passivt aggressiv då han knappt kommunicerar med mig? Känns deprimerande att vara här då jag inte känner mig bekväm med honom.. Har du tips på vad jag kan göra i denna situation?
Kram

Svar: Ja när någon surar och ger igen med tystnad är det passivt aggressivt. Krusa inte.. gå vidare på egen hand.. kram :)
Esmaralda

14 Browallia:

skriven

Vilken Bullshit!

1. Igår mailade jag blogg.se och berättade att jag fick upp en röd varningstriangel med utropstecken som varnade för att sidan inte är säker från min DATOR. De har inte ens svarat på mitt mail.

2. Idag har jag inte kunnat LÄSA några kommentarer alls via mobilen, en iPhone med Crome webläsare. Plus att denna blogg ser jag inte alls via samma mobil och webläsare

3. Den kommentar jag skrev tidigare idag i förra bloggen, har inte dykt upp och den skrev jag också från min DATOR

Kram

Svar: Om du orkar så snälla maila dem igen.. vi måste komma tillrätta med detta elände... kram
Esmaralda

15 Fanny:

skriven

Hej Esmeralda,

Jag har sedan i midsommar träffat en kille cirka en gång i veckan. I början var han väldigt på och sa att han tyckte om mig "nästan lite för mycket" sedan blev han off ett tag och ville inte ses, svarade knappt osv. Han beskrev det som att han ville inte ha ngt seriöst och att jag inte fick bli kär i honom. Sen dess har vi träffats varje lördag i princip, skriver och flörtar lite då och då. Nu är han sådär off igen och jag fattar absolut ingenting.

Vad sysslar han med? Vad känner han för mig? Om du ser/känner något så snälla skriv, jag kan inte fråga honom själv för han vill inte prata känslor säger han.

Många kramar

Svar: Han är en velepotta som inte vet vad han vill.. och rätt omogen dessutom... jag tycker du ska dra ett streck över detta och gå vidare.. med honom blir du inte lycklig.. kram :)
Esmaralda

16 Milla:

skriven

Jag har lyckats kommentera. Tog på krafterna med sonens olycka. Han har hämtar upp lite idag. Han vill absolut hem o bli utskriven i morgon fredag? Ser du ngt om det? Själv är jag väldigt trött.

Svar: Läkarna får bestämma.. han ska inte hem förrän han är redo... och du måste se till så du får en chans att vilja.. kram
Esmaralda

17 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.
Nu blir jag sådär ledsen och orolig. Ser på sociala medier och alla de familjer man ser, jag längtar så... jag undrar egentligen varför har jag inte träffat någon? Tiden har gått... finns det en anledning att jag inte mött någon? Kanske beror det på mig? Eller något jag gör? Ser du att jag kommer möta en kärlek?
Kram

Svar: Det är bara så att det dröjt innan du och din tillkommande är lediga och redo samtidigt.. men du väntar inte förgäves.. ni kommer mötas och det kommer bli riktigt bra.. kram
Esmaralda

18 Signe:

skriven

Hej kära Ez!

Nu har jag äntligen fått tid för operation. Denna jag längtat efter och frågat efter så länge. Nu kommer då istället tvivlen - ska jag backa ur?? Eller vågar jag tro att det blir bättre än jag har det idag, efter några månaders slit med rehab, och att komma tillbaka?

Kram!

19 J:

skriven

Äntligen kan jag kommentera!!! 😍😍😍

Vi flyttade i somras och efter det kan jag inte hitta min pysselåda, skulle verkligen behöva den inför jul. Kan du se vart jag ska leta? Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: