Alla har hittat hem....

 
Nu har alla Tara talismaner hittat ett hem - och de är ivriga på att få komma till sina nya ägare
 
De  har olika personligheter.... somliga är stillsamma och eftertänksamma och andra är ivriga och omedelbara
 
Jag tror de kommer att passa  sina nya ägare perfekt och det är ju talismanerna själv som valt er....
och det har de gjort tydligt  och klart och utan inbördes bråk !
 
 
 
Ni som fått talismaner har också fått noggranna instruktioner kring hur ni ska
aktivera  dem
 
När detta är gjort....  ge  dem alltid lite extra av er tid då och då
 
Ta din Tara i handen och prata med henne - be om vägledning, kraft och energi och jag kan faktiskt lova att varenda en av talismanerna har det  lilla extra.
 
Under helgen ska jag preparera dem klart och öppna de portaler som du själv sedan ska använda när du laddar dem med dina önskningar.
 
 
Jag meddelar alltså på detta sätt att det inte finns fler talismaner till salu  denna gång !!
 
 
 
Nu är det fredag igen och  förra fredagen var jag ju på Ullared ryska syster och levde rövare... den här fredagen blir lugnare...  en kompis tittar snart in en liten stund... sen blir det  bad i utejacuzzin och med en lite virre i näven.... känns det som........sedan jag och min vän ska laga till en god köttbit, dyrka upp en flaska Merlot och titta på Idol... och där är ju  Maximilian en frisk fläkt !
 
 
Jag önskar er alla en go start på helgen !!
 
Kram & kärlek
1 Brianne:

skriven

Jag såg inte talismanerna förrän nu, Kan du kanske göra två extra till mig ? En till mig och en till min sambo ? Jag betalar gärna dubbelt pris för besväret. Mvh Brianne

Svar: Nej tyvärr.. det går inte.. den sista i flocken är tagen och jag kommer inte att ta mig an fler förrän till våren och då är du välkommen.. kram :)
Esmaralda

2 Helena:

skriven

Hej Ez

Jag känner mig förvirrad och lite ledsen över en sak som jag hoppas du kan hjälpa mig få klarhet i. i skolan under hösten träffade jag en kille från grekland. Jag kallar honom greken för att hans namn är så komplicerat. I alla fall, han är en supersocial person som pratade med alla och han började prata med mig också. Jag tyckte vi klickade bra från början. det konstiga var att det kändes som vissa dagar var han jättepå, på gränsen till väldigt flörtig mot mig, och vissa dagar ignorerade han mig helt. jag som tyckte om honom från början fick lite varm- och kallchocker kan man säga. jag var attraherad av honom (fast jag vet att jag inte får eftersom jag har pojkvän) men blev ledsen de gånger han inte verkade bry sig att ens säga hej. Idag var sista lektionen tillsammans, och jag var ledsen när jag åkte hem för jag hade hoppats på att få prata med honom en sista gång och kanske få möjlighet att hålla kontakten på något sätt men så blev det inte. jag känner mig förvirrad över vad det är med honom, vad han tyckte och kände för mig, vad han ville eftersom det var så mycket fram och tillbaka. jag vet inte själv vad jag kände riktigt det är något speciellt som jag gillar med honom och jag hade definitivt försökt träffa honom mer om jag var singel, vilket jag känt frustration över eftersom jag inte är det. nu är jag ju ledsen eftersom vi inte kommer ses mer och jag har ingen möjlighet att kontakta honom heller, även om jag hade det, vad skulle det vara för mening? det är en sån smal gräns mellan vad som är okej som kompisar och vad som inte är okej eftersom jag redan är upptagen, känns det som. för min del känns det förbjudet att vara med honom då han är så "flörtig" och jag känner mig intresserad också. samtidigt har jag sett hur han verkat flörtig mot andra tjejer med så jag har svårt att läsa av hans beteende. nu önskar jag mest att detta aldrig hade hänt, för det ledde bara till ledsamhet för min del. jag förstår inte vad som var meningen med denna soppa, det enda som hände var att jag blev osäker på mitt förhållande i och med att jag blev intresserad av någon annan och önskar att jag kunde stänga in mig och aldrig behöva utsätta mig för andra killar. :(
det blev lite långt men jag har inte direkt någon att prata med om detta.
Kram Helena

Svar: han är väldigt flirtig när han är på det humöret men det svänger som du märker och så är han mot alla.. inte bara mot dig. Han är ingen som du skulle bli lycklig med så släpp honom och gå vidare... kram :)
Esmaralda

3 Skorpan:

skriven

Borta bra men hemma bäst, förTarorna :).

O äntligen hittade jag svamp, trattkantareller, tror det var tredje gången gillt. Svampsås kanske? Ingen att dela vinet med den här gången heller, men då blir det ju mera över till mig ;D.

Hackspettar, har de någon betydelse i mitt liv? Verkar lite så, men kan ju inbilla mig också;).
Trevlig fredagskväll!
Kram Skorpan

Svar: Gud så gott... trattkantareller !! Ja jag får också en känsla av att hackspettar betyder något för dig men får inte till mig riktigt vad.. kram
Esmaralda

4 Månflickan:

skriven

Talisman Tara "pratade" med mig i morse, och visade en bild! Ni vet hur Familjen Flinta springer i luften innan stenåldersbilen sätter fart! :) Det var mitt tecken för att hålla i hatten, för nu blir det gasen i botten! Tokfia Tara!!

Önskar bloggfamiljen en fin helg! <3

Svar: Javisst är det underbart :) kram :)
Esmaralda

5 <3:

skriven

Hej kära Es, ser det ut som ögat kommer läka tills nästa vecka ? Orolig att jag kommer få men av detta i ögat ? Ska få träffa en ögonspecialist på måndag.
Kram

Svar: Det ser ut som om det kommer bli bra .. men jag kan inte se hur lång tid det tar innan det värsta lagt sig.. kram
Esmaralda

6 A:

skriven

Hej Es

Ser du något kul som kommer hända mig?
kram

7 Ghostwriter :

skriven

Stämmer din seans fortfarande angående rättvisan?Jag börjar känna att det närmar sig och jag är livrädd. Livrädd för beslutet.


Kram

Svar: Det ser ut som om det löser sig på ett bra sätt.. kram
Esmaralda

8 Sus:

skriven

Hej
Mysig fredag....
Här blir det lungt....
Fattar inte varför han kommer...
Love sus

9 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Var så länge sedan något riktigt bra hände nu.
Känns det som om det är en lång väg innan mötet med en kärlek sker?
Kram

10 Mat:

skriven

Hej Esmaralda.
Är alla Tara en ”hon”? Nu har jag inte fått min talisman än. Men när jag tänkte på den fick jag bara känslan av en pojke.
Hmm... tror du denna känsla kom av någonting annat?
Kram

11 Skorpan:

skriven

Tack Es för svaret på min lustiga fråga, vem sjutton frågar nåt om hackspettar :D.

Mobilen vill inte fungera, känner inte igen mitt fingeravtryck o skärmen tar inte emot mina "tryckningar". Att jag blir galen på allt tekniskt strul, hoppas verkligen den börjar fungera igen, kan ju inte ns svara i telefon... O låt inte mig behöva köpa en ny mobil nej, nej, nej... Suck.
Kram Skorpan

12 Fanny2:

skriven

Tror både Tarorna och de nya ägarna blir väldigt nöjda. Det blir kul att läsa fler gästinlägg om talismanerna. Hoppas fler känner sig manade att dela sina personliga upplevelser. 💜

Tusen tack för svar igår. Det blir spännande att se vem jag gifter mig med. 😂

Bad i utejacuzzin, vin och en god middag låter som den bästa sortens fredagsmys. Det får bli lite vin här med. :)

Kram 💜

13 Tisa:

skriven

Jag har träffat en jättefin vän. Vi har jättekul ihop. Men nackdelen är den att det också blir fel. Vi ska åka till ett ställe om några dagar och jag har svårt att äta och är jätterädd för att påverka (jag har kommit in i en
ond cirkel jag inte kommer ur och då blir min mat fel) henne då hon också har problem med maten. Som sagt, vi har jättekul, men det blir fel på vissa plan... som jag är rädd för. Fast från det ena till det andra; får vi det bra på resan?

14 Ofrivilligt förälskad :

skriven

Hej Ez! 

Tack för svar! 

Bör jag tolka ditt svar som att det finns ett intresse för mig även från hans sida? 
Vem tar isf steget, jag eller han? 

Hua för att gå och bli kär i en gift man 🤯 

Kram!

15 Le:

skriven

Hej Esmaralda.
Känns han nöjd med henne nu?
Fortsätter han med henne tiden framöver?Kram

16 Mimmie:

skriven

Hej Es

Ser du någon varning kring min hälsa?kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: