En luden besökare från andra världen....

Häromdagen satt jag med en spådom.. en seans till en av er i bloggfamiljen.

När jag sitter där så ser jag en liten tax som står framför fåtöljen där MG ligger och sover.  MG  brukar ju bädda ner sig i fåtöljen på mitt rum.

Taxen kikar längtansfullt upp mot MG och fåtöljen.

Han är brun och lite suddig i kanterna och han har så stora, kloka ögon.

MG är ibland mottaglig men inte den här gånger – han snarkar så  gardinerna fladdrar och är i sin egen drömvärld.

 

 

” Det är okey, hoppa du upp” sa jag uppmuntrande till taxen  och då tog han hoppet.

Han landade mitt på MG och började  glatt krafsa i filten. MG  vaknar till och makar sig längre in i sitt hörn och så ligger de där sida vid sida.. världens bästa bulldog och en liten brun tax från den andra världen.

Jag fortsatte med seansen och nästa gång jag tittade mot fåtöljen såg jag inte taxen men jag kunde känna att han låg kvar.

// MG hälsar och säger att själv är bäste dräng... och  när han tar sig riktigt god tid med bäddningen så blir resultatet exakt som han vill ha det.. och blir det inte riktigt bra, ja då suckar han och stånkar och pratar och  gör om och gör rättEn ordentlig bädd kan ta uppemot 2-3 minuter att åstadkomma ! Och blir det fel & han får börja om.. ja då tar det lika långt tid till //
 
 

Taxen tillhörde den kund vars seans jag skrev på – och så blir det ibland att  det kommer en besökare  till den som jag spår.  Ibland människa och ibland djur.

  Ibland ser jag dem tydligt och ibland känner jag bara en närvaro.

Jag berättade om taxen för kunden  och frågade om hen kunde känna igen och fick  snabbt svar – att det var hennes barndoms tax. Han var brun och ganska liten och älskade att mysa ner sig i filtar.  Han hette Pompom.

Han gillade andra hundar också och det gör ju MG med så det var helt naturligt att de tryckte ihop sig i samma fåtölj.

 

 

 

Djur är inte så noga med vilka som tillhör vår värld eller den andra…de gör ingen skillnad utan det som händer det händer och så är det bra med den saken !

Kram & massa kärlek

 

 

Tack för att du trycker på gillaknappen💗

 

1 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Allt verkar gå bra på jobbet men borde jag vara orolig över kollegan? Hoppas all löser sig med arbetsfördelning och det inte blir strul. Hur ser det ut?
Tack!

2 blomman D:

skriven

vad för jag vara beredd på med D? blir jag sårad i slutändan..

3 DD:

skriven

Tar han ett intiativ själv och ber om en träff?

Svar: Det sitter rätt långt in.. möjligheten finns men det är tveksamt.. kram
Esmaralda

4 MoonShade:

skriven

Söte MG :)
Mysigt besök!

Har en fråga idag.
Ryktet jag hörde
Är det sant eller är det svartsjuka som talar och vill att jag ska tappa mitt omdöme?

Svar: Det känns inte sant helt och fullt, nej, kram :)
Esmaralda

5 HuldaMaräng:

skriven

Gomorron!!
Ett sånt rart besök! I morse skulle jag ut i mörkret till granngården och då bad jag gårdshunden följa med. Inte vet jag om han gjorde det, men jag kände mig inte det minsta mörkrädd, som jag annars brukar.
Ser du måhända någon utbyggnad av stallet under nästa år?
Ha en fin dag!!

Svar: Gårdshunden blir så glad att kunna hjälpa till ! Finns en chans att utbyggnaden sker nästa år... kram :)
Esmaralda

6 Anonym denna gång :

skriven

Är personen mutad? Jag får en starkare känsla av att något är inte som det verkar och personen medvetet påverkar negativt och jag fick en känsla igår.

Snälla hjälp mig om du kan,
Jag vill inte sitta och ta den här skiten!Kram

7 Ann:

skriven

Åh, vilken fin hälsning din kund fick💕🐶. Jag har skrivit till dig för några veckor sedan. Betalat. Undrar om du har fått mitt Mail?! Det kanske finns i skräpposten ? Kram

Svar: Snälla du... skriv igen... jag vet att ett mail för seans kommit bort.. jag har skrivit om det men du har kanske missat... så snälla snälla.. maila mig igen och jag lovar ta tag i din seans först av allt... kram
Esmaralda

8 Mimis:

skriven

Godmorgon!

Funderar på att börja promenera varje dag för att gå ner lite i vikt men som sagt lite orolig att gå ut ensam har hänt en del överfall där jag bor. Kanske att det ger något som nya vänner eller chans att få nytt jobb om jag träffar rätt personer.
Kan det ge något att gå ut varje dag förutom viktnedgång förstås???

Kram

Svar: Ja, att gå ut på en rejäl promenad varje dag för gott med sig... kram :)
Esmaralda

9 <3:

skriven

Godmorgon kära Es vad är det som gör Ludde så upp och ner och svår att bestämma ngt med ? Vill han ändå att jag inte ska höra av mig. Var lite off förut när jag fick veta hans ålder.
Han frågade om vi skulle ses för en dejt på fredag när jag kommer hem. Tyvärr så kan jag inte då.
Kram

10 Mg:

skriven

Hej!
Blev han glad över mina förslag? Kommer dem gå igenom?
Kram!

11 Lotta:

skriven

Vad fint med taxen som fick lite sällskap av MG. Måste säga att den bäddningen är skickligt gjord :) Mycket bra.

Ser du om jag och pappan kommer att kunna ha det som vanligt snart efter detta utspel av hans flickvän som styr och ställer över oss alla.

Kram L

12 EPM :

skriven

Så fint!

Undrar om min katt Emil hälsar på ibland? Vi var tighta...

Kunde sova i lägenheten men under de första timmarna vaknade jag vid minsta ljud...
Exmaken tror att J ville ha koll på mig då han hängde utanför min lya i förra veckan, min vän Å tror att hans uppsåt var att skrämmas...
Har jag orsak att vara rädd?
Vill känna mig trygg i mitt, inte jagad. 😢

Kram

Svar: Visst hälsar Emil på ! Ha ögonen med dig och antennerna ute närmaste tiden.. men jag ser inget fysiskt hot mot dig... obehagligt i alla fall, det förstår jag... kram :)
Esmaralda

13 Helena Ir:

skriven

Måste vara kul med sådant besök..2 hundar i samma fåtölj..:)

Jag har mycket i huvudet just nu,saker som ska ordnas..trots att jag inte riktigt har energin. Men 2 kvällar när jag ska till att somna i sängen,så kommer ett skönt lugnt i mig,runt mig..och visst kan jag ha fel..men jag tror att jag just då har besök av någon som vill mig väl :) Ser du något?

Ha det så bra..

Kram :)

Svar: Ja, besök har du... någon som mentalt tar dig i famnen och vaggar dig... det finns väldigt mycket kärlek i rummet då.. kram :)
Esmaralda

14 Skorpan:

skriven

Kan föreställa mig hur glad bloggvännen blev då hunden dök upp under seansens gång :). Synd att inte MG reagerade mer än att maka på sig i stolen. Stör inte hans snarkningar dig Es då du spår? Eller är du då i en helt annan värld?

Ringde igår om jobbet o då jag inte fick nåt svar ringde jag upp på nytt o vi har nu ringt om vartannat o äntligen fick vi tag på varandra ;). Han lät trevlig o jag hoppas att han fick en bra bild av mig. Ännu två veckor kvar av ansökningstiden, får se om jag ens kommer på intervju?! Personen sominnwhar tjänsten nu ska gå i pension, låter som enhimla bekant situation..

Överlevde gårdagen o kursarrangemangen var tydligen helt ok. En sten föll av mina axlar. Nu sks jag ta o sätta följande sten dit ;)..
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Jag är så van vid snarkningarna nu... det händer dessutom att han pratar i sömnen... rätt högt och då kan jag hoppa till !! Kram :)
Esmaralda

15 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda!

Jag är orolig för min flicka, hon börjadei en ny förskola i augusti och jag är rädd om hon vantrivs där? Säger ofta att hon inte vill gå till förskolan, gråter på morgnarna och vill inte gå. Försöker luska fram varför hon säger så, då säger hon att det är för att några barn sagt att de inte vill leka med henne.

Har tagit upp saken med förskolepedagogen men känner att jag inte får någon respons, hon tar mig inte på allvar och säger bara att barnen leker fint med varandra. Jag kan inte släppa det, vad ska jag göra? Vad ser du kring situationen?

Mitt barn är väldigt känsligt, så kan reagera starkt på sådant som andra barn kanske inte gör.

Kram och varmt tack på förhand!

Svar: Prata med pedagogen igen och berätta om din oro.. be att hon håller ett extra öga på din dotter i situationerna med andra barn och fri lek. Jag kan inte se att din flicka är utsatt.. ibland vill någon inte leka... och någon blir utesluten... och det händer alla någon gång.. jag ser inga tecken på mobbing eller utfrysning.. men din lilla tjej är en känslig själ... kram :)
Esmaralda

16 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.
Haha sötaste Mg! Rolig hund som gillar att bädda ner sig.
Söt berättelse.

Ser det ut att bli en flytt under nästa år?
Kram

17 Mimid:

skriven

Hej!

Händer det något bra, positivt snart i mitt händelselösa liv??

Kram

18 Skrållann:

skriven

Hej!
Härligt att få en sådan hälsning under seansen;)
Själv känner jag mig rätt kluven. Mina känslor för mannen har åkt berg och dalbana de senaste åren och jag har verkligen ansträngt mig för att lägga manken till och få det att fungera. Har tyckt att det har blivit bättre och trodde vi började få ihop det. Nu känns det sådär. Han är en hängiven föreningsmänniska och tränare och engagerad upp till tänderna. Jag har dock förklarat att han har en egen familj och barn som han kanske ska sätta framför alla andras ungar. Tränar dock sonen men vår dotter kommer oftast i kläm. Det är mejl, sms och samtal ideligen och frågar jag något får jag inget svar för han är i sin bubbla. Snart är fotbollen slut men då har innebandyn redan börjat plus att ett annat stort intresse för honom tar vid. Jag är på riktigt urless nu och jag vet inte hur jag ska få honom att förstå, jag har ju försökt med allt tycker jag och det är snart inte hållbart längre?!😩

Kram❤️

Svar: Man kan inte mer än förklara och sätta ner foten.... hjälper inte det så får man helt enkelt besluta om man kan acceptera situationen och leva i den eller ej.... kram :)
Esmaralda

19 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Så härligt att de kan dela liggplats oberoende av dimension och värld de kommer ifrån . MG var väldigt stilig i sitt nya halsband och självklart måste bädden bli perfekt ...annars kan man ju inte ligga.Har en naturligtvis Moses som gärna bäddar om i min säng...önskar han kunde hålla sig till sin bädd .
Appropå Moses så kissade han inne härom natten ...och genast blir jag orolig ,mwen han är pigg förövrigt var det en olyckshändelse tro ...

Kram Anki med flock

Svar: Vilken snäll Moses som tycker att du ska ha det ordentligt bäddat i din säng också :) Ja jag tror det var en olyckshändelse att han kissade inne.... men ha ett extra öga på honom för säkerhets skull ... kram :)
Esmaralda

20 Rebecca:

skriven

Åh så fint :) Jag brukade ta hand om en papillon som hette Wilda. Hon var så söt och fin. Tyvärr dog hon utan att jag hann säga farväl. Min systers pojkvän såg henne hemma hos oss efter hennes död. Han hade sett henne precis som att hon var livs levande. Hon gick framför tv:n och vi andra kunde bara märka störningar på tv:n,vi såg inte henne. Men det kändes tryggt att hon visade sig för honom.

Svar: Väldigt ofta kommer djuren och tittar till oss men det är ju inte så många som kan se dem... däremot fler som kan känna av utan att se visuellt.. kram :)
Esmaralda

21 Tjej:

skriven

Hej Esmaralda.
Känns det som om han är nöjd med det så att det inte är något mellan oss? Ser du om vi kommer att bestäma att umgås med varandra igen och ha riktigt kul?
Kram

22 Lotta S:

skriven

Snart på väg till Hongkong igen, ser du några varningar? Och sen två resor för egen del ännu före jul, känns nervöst samtidigt som jag ville ta mig för lite goda planer och förhoppningsvis få några fina upplevelser och energi. Känns som jag inte hinner leva annars, allt i vardagen rullar bara på. Faktiskt delvis inspirerad av ditt redsnde, Es.

Svar: Vad härligt det låter.. och Hongkong är en lite magisk stad... jag trivdes så bra där... dina resor kommer gå så bra... kram :)
Esmaralda

23 blomman D:

skriven

vad för jag vara beredd på med D? blir jag sårad i slutändan..

24 Orolig:

skriven

Hej Esmaralda!

Blir huset sålt som vi har på annan ort?


Kram


Svar: Ja men det kan ta sin lilla tid.. kram
Esmaralda

25 Fattig:

skriven

Hej,

Kommer jag någonsin att vinna pengar eller i alla fall ha pengar så att jag klarar mig??


Kram

Svar: Ja du kommer få en starkare ekonomi.. kram :)
Esmaralda

26 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Vad mysigt med en liten tax på besök 🙂.De enda besökare jag har här är ett gäng bakterier som bosatt sig i mitt öra. Det började med eksem i örongången det tyckte bakterierna var mysigt. Jag har eksem i andra örat också. Ständigt dessa öron! De är extremt känsliga.

Igår gjorde jag Coopers löptest för att se hur långt jag hann på 12 min. Jag sprang så fort jag orkade och kom 1,9 km. Det innebär att jag nådde nästa kolumn och springer "bra" (de tidigare kolumnerna är "medel", "svagt" och "mycket dåligt"). När jag började springa för ett och ett halvt år sedan låg jag i "mycket dåligt" kolumnen. Fast jag såg det inte så. Jag såg det som mycket bra att jag överhuvudtaget gav mig ut tre dagar i veckan. Jag har egentligen inte satt upp några mål för att förbättra mig. Det har bara blivit så spontant av att jag tränar regelbundet.
Kram ThereseC

Svar: Ja det är ett exempel på hur himla bra det kan bli om man börjar aktivera sig... kram :)
Esmaralda

27 Dunegull:

skriven

Får du in ngt kring mitt 2019?

28 Jennifer:

skriven

Kära Es! Jag är nu sjukskriven på obestämd tid vilket känns tungt. Finns det någon mening med detta eller är det bara... shit happens? Tänker att det vore lättare att acceptera om det finns någon mening.

Det är min högra arm som bråkar, och som gör att jag inte alls kan använda den. Funderar här vad jag ska hitta på under dagarna för att inte bli galen.

Imorse tvingade jag mig att stiga upp och klä på mig fast jag helst ville stanna i sängen hela dagen. Men så mycket mer har jag inte gjort.

Kan inte skriva jobbansökningar heller nu då jag har så ont.
Vad ska jag göra? Kram

Svar: Någon högre mening med detta ser jag tyvärr inte... så det faller nog under facket "shit happens" - kanske du kan söka efter en specialist ? Gå ut och gå... gör sådant som du kan kan göra utan att använda handen... förstår hur frustrerande det måste vara... kram
Esmaralda

29 Kristin:

skriven

Tusen takk for denne fantastisk nydelige beretningen. Den rørte meg langt inn i sjela.
Herlig bilde av MG også. <3. Når vi legger oss om kvelden her, har jeg begynt å legge over hundene div. tepper. Det blir jo kaldt i løpet av natten, og de elsker det. Jeg vet ikke hvem av hundene som har vært på besøk i det siste, men jeg tror det er Pablo eller Celina. Jeg aner heller ikke hva han/hun vil, men det er mulig at han føler at Doffen snart skal gå over. Doffen leker, spiser godt og virker glad, men har hostet mer i det siste. Jeg følger med, og det gjør helt sikkert de på den andre siden også.
Tusen, tusen takk for alt det fine du skriver, kjære Esmaralda. Nå blir det snart skogstur på hundene og meg. Ønsker deg og alle her på bloggen en fin dag.
Klem!!
Kram til deg frahundene og meg, og en ekstra kram til MG fra alle.-

Svar: Både Pablo och Celina kommer på besök emellanåt.... och när Doffen går över så gör han det med glädje ! Ha en go promenad i skogen nu med hela flocken. Kram :)
Esmaralda

30 Me:

skriven

Hej Esmaralda.
Mannen som jag ska möta som blir min i kärlek, ser det ut att vara någon jag vet vem det är?

Kram

Svar: Nej, det kommer bi en helt ny person för dig.. kram
Esmaralda

31 Lotta S:

skriven

Tack Es! Håller med att Hongkong är magiskt, känns också så för mig trots att jag annars tycks hålla mig stängd vad gäller andra världar - men vi hade ju faktiskt någon från andra sidan som besökte hotellrummet den där ena gången! Bara känslan i hela mig att få uppleva, höra språket, den mörka upplysta stan om kvällen - vet att det kommer komma tårar av tacksamhet då jag står där igen. Förstås för att det är dotterns första land, men inte bara det.

Svar: Ja den staden är speciell för dig... det är "din" stad och genererar så mycket glädje och energi... ta vara på detta.. kram :)
Esmaralda

32 Hopplöst:

skriven

Hej Es!

Vad händer denna höst/vinter positiva händelser??? kan du se något??

Kram

33 Zita :

skriven

Hej Esmaralda tror du min lediga dag blir bra kram! 😃☀️☀️

Svar: Ja, så känns det.. kram :)
Esmaralda

34 Sillen :

skriven

Hej!
Härligt med lite besök av en hund från andra sidan.

Är lite rörigt i mitt huvud just nu...
Kan du se något om eller när jag träffat/träffar Han du skrev om att jag skulle träffa i min seans för 4 år sedan? Och var jag träffar honom om jag inte redan gjort det

Vad kostar en seans idag och hur lång väntetid har du?

35 Ann:

skriven

Jag har mailat dig igen👍🤗. Kram

36 Helena Ir:

skriven

Tack!

Kram<3

37 Bubbel:

skriven

Hej! Ser du om min romans dyker upp snart? Kommer jag att få kontakt med honom på nätet eller irl? Kramar😊

38 C:

skriven

Hej

Hur ska jag göra för att han ska få tillbaka tilliten och förtroendet för mig ?

Blir jätte frustrerad och ledsen när han inte kan lita på mig, och det har sina anledningar såklart.
För jag har inte kört med öppna kort tidigare. Men jag vill bara att det ska bli bra igen, och köra rent spel.

Kram
C

Svar: Fortsätt med öppna kort och allt du kan göra är att inte upprepa gamla misstag.. det dröjer alltid innan en tillit på nytt växt sig stark.. så det får helt enkelt ta den tid det tar.. kram :)
Esmaralda

39 Klara:

skriven

Hej Es, börjar han tröttna på mig, vad ska jag göra. Börjar han leta efter andra?

Kram Klara

40 Anki:

skriven

Tack Es <3
Håller ett litet extra öga på honom
Kram Anki

41 Solstjärnan :

skriven

Hej 😊

Vilket mysigt besök ni hade 😊

Hen vars seans du skrev fick minsann en härlig hälsning💕

Det är så intressant att även MG är så öppen att han känner in era besök.
Idag hade han nog inte bara tid...han hade sin skönhetssömn att tänka på.

Bäddningsritualen för hundar är en story för sig minsann.Det ska bökas och fixas för att det ska bli RÄTT.
Helt förståeligt eller hur,vi vill ju ochså ha det rätt i vår säng..dynan o täcket där det blr vara.

Es, undrar om jag kommer att ha eget arbetsrum i mitt kommande jobb?

Ha det så bra!!
Kram Solstjärnan ⭐

Svar: Ja ett eget rum kommer... helt klart... kan inte svära på att det blir på nästa jobb eller om det blir på en gång.. men det kommer.. kram
Esmaralda

42 Jennifer:

skriven

Hej igen fina Esmaralda. Jag hade en liten kanin, Flopsy, i nästan 10 år, undrar om hon ibland kommer och tittar till mig.

Måste bestämma mig och välja hur jag ska göra med resan i november. Ska jag åka ensam till Mauretanien eller med min dotter till Tunisien? Vore det för farligt att också ta sig över gränsen till Libyen med henne? Söker spänning o utmaning men samtidigt älskar jag att resa med dottern och vill såklart umgås med henne så mycket jag kan. Har så lite semester så skulle vilja vara med henne då. Men skulle samtidigt behöva Mauretanien. Fast där finns malaria, kan absolut inte ta med dottern dit. Annars också är det för farligt.

Jag vet att du sagt att Mauretanien inte känns som ett bra resmål, känns Tunisien bättre? Kan jag ta med dottern till Sahara eller är det för farligt? Jag känner ett starkt behov av att utmana mig till det yttersta. Kanske för att allt annat i livet känns svårt och bortom min kontroll. Om jag väljer att resa ensam så vet jag att dottern har det bra hos nära släktingar. Kram

43 Skorpan:

skriven

Nähä, pratar han i sömnen också :D, sicken hund du har Es! Förstår att du vant dig jo ;), man vänjer sig vid det mesta..

Igår då jag cyklade hemåt kom ett konstigt lugn över mig, kändes som att det kommer att ordna sig med nytt jobb o rätt fort också. Var det pappa eller nån annan som ville förmedla mig styrka? Härlig känsla i alla fall :).
Kram Skorpan

44 Hönan:

skriven

Att läsa master nu gick inte, då är frågan om det var forskningen och läraren jag egentligen styrdes mot? Ser det ut at kunna bli någon forskning tillsammans, kanske forskningsassistent, så att jag bör skriva eller verkar jag behöva min master innan jag kan forska?

Kram

45 Michaela:

skriven

Vad mysigt att Pompom kom på bes ...ök😊 Och säger bara MG for president! Aldrig skådat en sådan bäddning😄❤ Man vill bara pussa på nosen som sticker fram. Såå sööt!!

Ikväll tänkte jag att Harri och Shanti skall få ett varsitt höst ( salt ) bad. Länge sen.

Kram till alla!

Svar: Ja jag sliter snart ut den där nosen som jag jämt pussar på :) Harry och Shanti kommer älska sitt bad.. kram :)
Esmaralda

46 Maja:

skriven

Hej Esmeralda,

Jag kan tyvärr inte se annat att skolkompisarnas mammor konspirerar och gör allt för att utesluta mig och min son från lek. Det gör så himla ont och är en stor sak i mitt liv. Jag har varit så nära att konfrontera men lite feg och jag vet att då blir det verkligen jobbigt framöver. Men så mkt jag har inom mig. Jag försöker ordna saker utanför skolan men kan inte vara jag som frågar hela tiden.
Kram

Svar: Jag tror inte det är en konspiration... men något konstigt är det.. när det blir ett bra läge bör du ta upp det till samtal.. kram
Esmaralda

47 Vi:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut att finnas någon chans att det blir ”vi” igen?
Verkar han ha dem tankarna? Eller verkar det kunna bli så?
Kram

48 Lotta:

skriven

Jag funderar på om det finns något som ”Universums lagar”. Till exempel att göra andra illa föe egen vinning, kriminalitet etc. Finns det typ som ordspråket att ”synden straffar sig själv”. Jag undrar om du vill skriva ett inlägg om det. Intressant ämne, tycker jag.

Sen undrar jag om han och jag blir vänner igen. Det betyder mycket för mig.

Kram L

Svar: Ja, det är karma och hon är en bitch :) Vad vi gör kommer tillbaka till oss.. ont och gott... men det kan komma på omvägar... ska skriva om detta.... ni blir vänner men inte så som det varit.. kram :)
Esmaralda

49 <3:

skriven

Godmorgon kära Es vad är det som gör Ludde så upp och ner och svår att bestämma ngt med ? Vill han ändå att jag inte ska höra av mig. Var lite off förut när jag fick veta hans ålder. 
Han frågade om vi skulle ses för en dejt på fredag när jag kommer hem. Tyvärr så kan jag inte då. 
Kram

Svar: Han vet inte riktigt vad han själv känner och vill och därför blir det lite fram och tillbaka.. kram :)
Esmaralda

50 Mojgan:

skriven

Hej Ez!
Kommer jag att få denna jobb?
Kram Mojgan

Svar: Du har runt 65-70% chans att få jobbet.. kram
Esmaralda

51 Susanne Amalia :

skriven

God Förmiddag..
Jag älskar verkligen det att djuren kommer och hälsar på.. Myran var en fantastisk BC.. Som kom till mig och jag fick behålla henne.. ROWEENA är en av de hundar jag har köpt.. Och hon var en hundlig ängel redan på jorden..
ROweena var mitt allt hon älskade livet.. Snö det är kul.. Bada är det bästa jag vet.. Spåra.. Ja vad är det jag ska leta reda på.. Valla får 🐑 är det bästa som finns.. Lydnad är så kul.. Hon var allt man kan tänka sig.. Av alla 18hundar jag har haft på ett eller annat sätt är det 4jag har köpt resten har jag fått.. En hund bestämde sug för att flytta hem till mig.. Varje morgon satt hon utanför min dörr.. Tillslut sa ägaren att ta henne jag orkar inte hon vill ju vara med er.. Så hon böt familj.. Nu bor ju EllaBella här.. Jag älskar henne.. Som hon är och det har inte alltid varit så lätt.. EllaBella är en Appenzeller och mycket speciell.. Men hon har ett hjärta 💗 av guld 💘💕 till de hon älskar..

De andra hundarna som har bott i vår flock kommer och hälsar på ibland och jag kan se hur EllaBella springer tillsammans med sina älskade vänner när de leker tillsammans.. Whippan och hon lekte på ett speciellt sätt.. Det är kul med djur alla är välkomna..

Nu har ja rensat lägenheten från dåliga energier får se om det blir bättre..

Önskar alla på bloggen en fin dag med glädje och kärlek.. Kramar.. 💕

Till Esmaralda och MG önskar Saga Fanny EllaBella och jag all glädje en dag kan innehålla kram 💕

52 Mojgan:

skriven

Hej Ez!
Kommer jag att få denna jobb?
Kram Mojgan

53 Becka:

skriven

Hej Es

Finns det något meddelande från min ängel till mig?
kram

54 Jonkan:

skriven

Var han bara ute efter en sak?

Han känns kall och flyktig :(

Svar: Han är kall och flyktig så honom vill du inte ha i ditt liv.. kram
Esmaralda

55 TjejenO:

skriven

Hej Es,

Spännande med taxen!

Jag undrar om avstämningsamtalet kommer gå bra?
Jag hoppas på att jag inte kommer få sparken?
Saker har varit röriga då vi saknat en chef. Jag vet att vissa saker kunde gått bättre, men jag vet också att jag är duktig "egentligen".


Stoooor kram


Svar: Ja du har en stor förmåga... det ser inte ut som om du blir av med jobbet.. kram :)
Esmaralda

56 Dalkulla :

skriven

Har lagt det du vet, lite åt sidan. Tids nog blir det rätt information.

Så go han ser ut MG där han ligger. Blir så glad när djur har det bra. När min katt levde fick han plädar att ligga på lite varstans i bostaden, likadant gör jag när jag har min sons katt här. Jag vet inte hur väl jag vill dessa kisebarn.

Kom utifrån, en vacker lite kylig höstdag, solen skiner från en klarblå himmel. Var till apoteket, förstår inte varför det plötsligt är så lång väntetid där, min rygg med diskbråck och annat skit orka inte stå rakt uppochner, sittplatserna är alltid upptagna.

Undra över en sak, ser du mig på en resa inom de närmaste två veckorna?

Kram!

Svar: Ja, djurbarnen är viktiga och värda det allra bästa ! Jag ser dig på resa snart.. kan inte säga exakt när men snart.. kram :)
Esmaralda

57 Blomman:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut som om vi blir sambo igen?
Kram

58 Mam:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag är så orolig om detta. Jag har inte tänkt mig så att jag skulle få barn så sent i livet.
Man ska vara tacksam vilket som, det vet jag.
Hur ser min möjlighet ut att jag har möjlighet att få mitt andra barn innan jag är 32 år?
Är nästan 2-3 år dit
Ser möjligheten bra ut att det blir innan jag är 32? Eller kan det bli längre?
Kram59 Bellagio:

skriven

Har frågat tidigare om min nu extrema trötthet, och fått svar från dig att det rör sig om en svacka. Jag ska ju även enligt en av dina spådommar leva länge och i det mesta ha hälsan. Men är ändå lite bekymrad, mkt cancer i min närhet och är det något jag behöver kolla upp?

Svar: Funderar man över om man ska kolla sig så är mitt svar att då ska man alltid göra det - om inte annat så för att få ro i sinnet.. och gammal bli du.. rejält gammal.. kram :)
Esmaralda

60 Susan:

skriven

Djur e för härliga, hoppas verkligen att jag får äran att bo ihop med en hund ngn gång i framtiden🤗

Ska för första gången gå på en seans ikväll, lite nyfiken men helt utan förväntningar. Ska bli spännande att se/höra hur det går till iallafall

Kram

Svar: Vad roligt.. du får berätta sen hur det gick :) kram
Esmaralda

61 Anna.L:

skriven

Hej! Det är fint när djur är på besök. Ibland kommer det på tankarna och då brukar jag välkomna deras besök.
Ser du något positivt jag kan se fram emot under vintern??
Kram! 💕

62 Osäker:

skriven

Hej!

Kan jag känna mig säker när jag går ut? känner mig orolig eftersom det hänt överfall och otrevligheter där jag bor.

Kram

63 Klara:

skriven

Hej Es, häftig berättelse och gulligt av Mg som lät taxen ligga jämte honom. Frågor från mig kommer, och de blir säkert många! Din gåva är fantastisk, vill öva upp mina förmågor också.

Kan R vara den rätta? Du skrev att det var tveksamt men hur kan jag styra dit relationen, på beskrivningen på den rätta. Du sa något om en bra period mellan oss men ser du något mer, borde jag vara vaksam för något som sker i framtiden? Ett event, plats? Kan jag lita på att han är genuin och vill satsa på något seriöst med mig?
Mvh och kram ,Klara

Svar: Just nu är det liksom i valet och kvalet och vindarna blåser hur som helst och jag ser inget specifikt.. men snart kommer du att veta,.... ge det lite tid bara.. kram
Esmaralda

64 Orolig:

skriven

Hej Esmaralda.
Drömde en konstig dröm inatt.
Att jag var förföljd att något hemsökt eller ont.
Blev lite rädd.
Är jag förföljd av något ont eller så? Ser du någon varning?
Kram

Svar: Nej du är inte förföljd av något ont.. det finns bara gott omkring dig.. kram :)
Esmaralda

65 Dahlia:

skriven

Vill också ha dn luden liten vän att kela med. Speciellt mörka höstdagar.
Haha! Var detta ett försök utav honom att flirta lita med mig? Finns möjligheten för fler såna försök? Om det nu var något. Men oavsett så gjorde det min dag.

66 F:

skriven

Hur ser det ut för mig något nytt och spännande på väg in kram

67 Fanny2:

skriven

Finaste MG som självklart delar med sig av sin sköna sovplats... Han är så söt! 😍 Vad roligt att han tog hand om besökaren trots att det tar honom tid att bädda. Hans bäddning får 10/10 myspoäng. :)

Tack för svar igår. 💜 Det kändes så betryggande och skönt att höra. Jag känner ju att det ljusnar och jag ser att det är en del kvar att göra. Nu i efterhand så ser jag varför vissa saker blev som de blev och jag förstår de svar jag har fått på bloggen... Kan hända att det blir ett blogginlägg om min soulmate i framtiden. :) Dröjer det lång tid innan han är redo?

Kram

68 Helena Ir:

skriven

Maja(46) så ledsamt att läsa det du har just nu..
Hoppas så att det löser sig för dig och sonen,väldigt snart!
Kram

69 Me:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser han ut att bestämt sig för henne?
Fortsätter han med henne? Och skaffar han sig en familj med henne? Kanske han tror det blir bättre med henne?
Kram

70 Dalkulla :

skriven

Du anar inte vad överlycklig jag blev över det svaret. :) Tusen tack!

Kram!

71 Tisa:

skriven

Jag ser mer mörkt än ljus just nu. Har läkarmöte imorgon, det är meningen att jag ska skrivas ut från slutenvården då. Och jo jag saknar min katt. Men jag känner mig så orolig inuti. Hur allvarligt tar dom mig?

72 Juliet:

skriven

Min fråga är lite som romeo och julia.
Jag gillar en man på jobbet. Jag tror han gillar mig med.
Men de runt om kring gillar inte att vi ens pratar med varandra. Man låter inte honom vara ensam så jag kan prata med honom. Och man håller koll på vem jag pratar med.
Jag vill träffa honom på tu man hand.
Hur skulle han ställa sig till det om jag frågade honom?
Kan Julia få sin Romeo?

73 U:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du någon möjlighet att han o jag flyttar ihop igen?
Kommer han någon gång vilja vara med mig igen seriöst som
Det ser ut?
Kram

74 Bumble bee:

skriven

Hejsan Es!
Undrar om du ser om jag kommer göra olika pedagogiska aktiviteter eller pyssel med mina framtida barn någon gång? Tack i förhand! Kram 🐝

Svar: Visst kommer du göra det.. och med glädje.. kram
Esmaralda

75 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.
Bor kommande kärlek i närheten av där jag bor? Eller är det en bit bort?
Känns mötet långt fram i tiden?
Kram

Svar: En bit bort.. inte i närheten.. kram
Esmaralda

76 Milla:

skriven

Hej, jag önskar mig ett hus till mig o barnen. Försöker spara i aktier men kan inte så mkt. Tänkte därför gå en helgkurser i Stockholm men den är då dyr o jag velar om jag kommer ha råd till kurs o boende eller inte o om jag kommer få så mycket ny kunskap så att det är värt de pengar jag investerar samt att jag då kan spara vidare till en insats till eget boende. Livet har ju varit lite taskigt o drömmen om att äga boende är stort.

77 Elisa:

skriven

Hej!
Känns som att jag sänder ut negativ energi, folk blir irriterade på mig och jag känner mig irriterad och ledsen.. vad kan jag göra för att vända på det?
Kram

Svar: Försök att se dig utifrån.. så som andra ser dig och rannsaka dig... kanske du ska le lite ofta och tänka på att humor är en fördel .. men du är fin precis som du är.. kram :)
Esmaralda

78 Amore<3:

skriven

Hej Es

Vem skall jag hålla utkik efter i kärlek?
kram

79 Cattis:

skriven

Hej Esmaralda!

Vad fint att läsa om taxbesöket hemma hos dig och framförallt MG😊. Vilken förmån för dig att få möjligheten uppleva detta.

Började fundera på andliga påhälsningar av djur och undrar ifall du kan se ifall min mamma har någon påhälsning av några katter? Hon och pappa hade två svartvita fina katter, systrarna Maja och Lisa. Lisa dog men Maja försvann för ca 5 år sedan när hon blev sur men vi tror att hon också dött. Maja stod mamma närmast och Lisa stod min pappa närmast och hon och pappa ses förhoppningsvis nu i andevärlden.

Kram
Cattis


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: