Det vackraste du vet....

Det vackraste du vet, vad är det ?

 

Det vackraste jag vet är  ett stormande hav, ett 200 grams Marabou mjölkchoklad,  en flock elefanter som strövar i det fria....

.... Kastrup  när man är på väg, en ask vit General och  en väldigt tidig sommarmorgon när daggen ligger  kvar och solen letar sig fram.

 

 

Tänker man efter så är det väldigt mycket som är vackert !!

Mina barnbarn är ju himla vackra alla fyra ! Och MG är ju ett vackert exemplar av bulldo.  Hans lilla själ är sällsamt  vacker... alltid så glad och snäll och klok.

Somliga människor är så vackra på insidan att det syns utanpå.

De har ett skimmer runt sig och en aura som är varm och vackert böljande.

Deras kärleksfulla strålning drabbar alla i omgivningen, alla de  som har förmåga att stanna upp lite och känna in.

 

Tant Margit var en sådan person.

Hon är på andra sidan sedan länge… men hennes  kärleksfulla personlighet  dröjer sig kvar.

Hon var så glad över det mesta och tyckte hon hade det så bra.. fast hon egentligen inte alls hade det särskilt bra om man ska mäta  med vad andra har.

Hon hade aldrig rest  och det var en dröm hon hade.

Mamma tog henne med till Mallorca och då var tant Margit 80 år.

Hon hade hela livet drömt om att få se en palm i vilt tillstånd.

Och redan på flygplatsen dök den upp… palmen.. och tant Margit släppte allt vad hon hade för händer och rusade fram till palmen och kramade den allt vad  hon kunde.. i ren glädje !

 

 

Man träffar de här hjärtegoda människorna ganska sällan… fast jag skymtar dem då och då i vimlet.  

God är ingenting man blir… det ÄR man bara… fast alla kan vi lära oss bli bättre människor.

 

Kram & kärlek

1 Smulan:

skriven

Ja visst finns det mycket som är vackert. Höstlöven innan dom faller. Älvorna en tidig morgon. Fjärden när den ligger spegelblank.
Fluffiga moln när man är ovanför vill ut och hoppa runt när jag flyger flygplan.

Ser du om vi slipper dom dubbla hyrorna?

Svar: Chansen är god.. runt 70 % att ni slipper.. kram
Esmaralda

2 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Undrar om vi snart hittar boende som passar oss? Måste vi vänta länge eller är det något att tutta på nu? Tack!

3 Virrhönan:

skriven

Godmorgon!

Du får verkligen mej att börja tänka efter i mycket, så många kloka inlägg om saker man egentligen inte tänker på. Som det vackraste jag vet...det är när jag får vara i lugn och ro på ett fint ställe och se solen sakta gå ner och färga himlen underbart vacker. Även att få se naturen i Alperna, bergstoppar och djupa dalar och dessa fjordar i Norge ska vi inte tala om. Mina barn förstås och sen synen av en nygräddad rykande het pizza, är inte det vackert så säg...
Jag har ofta på sistone fått höra så mycket positivt, att jag är hjälpsam och snäll och rolig, och sånt är ju alltid roligt att höra. Jag skämtar gärna med gubbarna när dom kommer och det känns som dom gillar det. Tycker nog att jag själv är snäll...
Ja detta ämne triggar verkligen igång tankeverksamheten, ska se det vackra i min omgivning idag. Trevlig lördag💕

4 Tingeling :

skriven

Liknande tavla med elefanter har jag.... 🙂 så håller med om det, ser fridfullt ut på något sätt. Jag tycker frihet är vackert... både själva ordet och vad det betyder både kroppsligt och själsligt och i tanken och i orden när man pratar. Och så min dotter såklart, det allra finaste jag har. Hon är så klok och snäll och rolig och det är en fröjd att vara med henne. Hon är envis och bestämd, vilka jag också tycker är bra egenskaper. Oftast... 😁

Min mamma tyckte många om. Hon var sig själv. Även om hon gjorde många tokiga val när hon levde. Men inte alltid, hon var genuint snäll vill jag minnas. Jag var cirka 10 år, fanns inga mobiler då. En A-lagare ramlade ihop utanför Systembolaget. Alla människor gick förbi och ingen riktigt brydde sig. Utom min mamma, hon gjorde aldrig skillnad på folk och folk. Hon gick fram, ropade åt folk att springa och ringa ambulans. Minns inte hur det slutade.... Men det sammanfattar min mamma.

Trevlig lördag. 0 grader såhär på morgonen.

Kram!

Svar: Din mamma var en underbar person.. och det är hon fortfarande.. kram :)
Esmaralda

5 Lunora:

skriven

God morgon!
Det vackraste jag vet är mina barn, är så stolt över dem.❤️

Jag känner mig ensam och är så trött på att det alltid är jag som ringer o bokar saker med vänner, det är väldigt sällan som någon föreslår något för mig. Sammanhang då jag träffar nytt folk är väldigt få, utöver i mitt jobb.
Vad ska jag göra? Hur ska jag någonsin kunna träffa kärleken?

Ha en fin dag!
Kram


Svar: Oavsett vad så kommer kärleken när universum anser det är rätt i tiden.. kram :)
Esmaralda

6 HuldaMaräng:

skriven

Godmorgon!

Jag tycker att min familj är vacker. Förstås. Det är, faktiskt, ett speciellt skimmer över dem, min alltigenom så snälle, snälle man och mitt fina, intelligenta barn. Ibland känner jag mig så misslyckad att jag inte förtjänar dem och då blir jag tjurig istället för tacksam. Så knasigt jag reagerar ibland.

Hästar är vackra, för vackra att rida egentligen, men jag upplever att de ändå tycker om det på något vis. De tycker om att vara tillsammans. Jag har haft så olika hästar. En är jag så ledsen att jag sålde,, han är en riktig buskorv!! Som du säger, det är så mycket som är vackert. Jag njuter av så mycket och blir glad över ganska lite. Jag önskar att jag snart kommer att kunna glädjas över mig, vara glad och stolt över MIG :)

Vår ena katt kan tigga som en hund, jag är nästan säker på att ögonen blir större och blankare när vi äter!

Jag har precis inget alls behov av att resa. En kopp kaffe på verandan en ljum sommarmorgon duger för mig. Eller Österlen på sensommaren, DET är vackert! Och mina pensionärer är vackra. Dem bär jag med mig, deras leenden och rynkiga ögon.

Jag tycker att min gård är vacker, trots allt jag vill förändra. Jag ser det genom ögon där allt är klart och färdigt att bara njutas av. Färdiga byggnader, större areal och ny veranda. Någon gång blir det väl så får man hoppas :)
Ha en fin dag!

7 Susanne Amalia :

skriven

God Morgon.. 💕
Det vackraste jag vet är havet.. Vinden och atmosfären mellan.. Du vet den darrande när det är varmt och luften darrar. Man kan se den mellan husväggarna sanden tar vid vid havet. Magi den darrande luften mellan bladen på blomman.. Så fantastiskt en god konstnär fångar atmosfären.. Havets ånga fruktens sötma..
Det är det som gör världen levande.. Det som finns mellan..

Vackert kommer inifrån. Jag är dykare och världen under ytan är magisk.. En sköldpadda 🐢.. Som man simmar med. En delfin som möter upp.. Massor av gula fiskar.. Blå färgglada.. Man blir lycklig i flera dagar magi.. Havet vinden ängarna och vilda blommor.. Det gör själen lycklig.. Världen är vacker och solen är jag så tacksam för. 💕
Man står högt uppe på fjället solen skiner och världen kan inte bli bättre. Bara ren kärlek från naturen.. Så tycker jag att kunskap är vackert.. Att förstå helheten kosmos och rymden.. Energin som far omkring mellan olika mål..
Kärlek är den vackraste gåvan kärlek till livet naturen dig själv.. Kärlek är glädjen till livet.. Var rädd om den för att kunna älska gör själen glad.
Så tänker jag..
Önskar alla på bloggen en fin dag och mina kärleksfulla djur hälsar och idag är flocken utökad med en liten tjeckisk råtthund.. Husse jobbar och Fanny är här.

Önskar dig en fin dag med glädje och kärlek 😍

8 JT:

skriven

Tant Margit låter som en underbar person! Tycker det är så svårt att träffa genuina människor.. tycker väl själv egentligen att jag var rätt genuin förr men måste också säga att på senaste är jag mer en bittermelon än något annat.

Imorgon får jag jobba på att bli en bättre människa! :)

9 Skrållann:

skriven

Hej!
Det finns så mycket vackert rakt framför oss men ofta är vi dåliga att se det. Jag älskar möten med människor och häromdagen kom det ett gäng äldre damer till caféet och skulle fika. Tre av dom hade rullator och dessa parkerades utanför entrén medans de fikade. Det var en då fantastisk syn, att den dagen det blåste som mest tog dom sina rullatorer och gick och fikade. La ut bilden på dom parkerade ”fyrhjulingarna” på vårt instakonto och den fick mera likes än den sötaste tårtbild brukar få. Tror inte vi ska leta efter det vackra, det gäller bara att stanna till och se dig om lite så finns det där;)
Bäst att gå upp och försöka överleva dagen. Dunderförkylningen har drabbat mig men det är bara att bita ihop och åka och jobba. Det sura är att vi är bjudna på fest ikväll men jag tror inte jag fixar det?!😩

Kram❤️

Svar: Just så.. att stanna upp lite och ta in det som finns omkring oss... är viktigt.. och vad det gäller festen så KAN du tvinga dig men frågan är om det är värt det.. känn efter.. du missar ingenting av vikt om du inte går...kram :)
Esmaralda

10 lilla m:

skriven

Hej Esmaralda! Drömmer han våta drömmar om mig? Känner han sexuell attraktion?

11 Mu:

skriven

Hej Esmaralda.
Goda människor kan man känna av efter ett tag. Jag brukar konstigt nog ganska lätt få en känsla av folk, ibland har jag fått en blandad känsla, att en person är trevlig, men om något går emot den kan den bli riktigt trevlig så har det visa sig stämma.

Goda människor är som glitter. Dem utstrålar.

Es, frågade om ”han” ville med på en utflykt. Han sa att han gärna velat men han berättade om sina andra planer. Ville han inte umgås med mig eller kunde han bara inte? Kan du se något om vi kommer att umgås och hitta på saker och han vill o tar intiativ?
Kram

Svar: Det ser inte ut som om ni kommer tillbringa så mycket tid tillsammans... och det är ingen förlust.. på sikt hade du inte gillat honom.. kram :)
Esmaralda

12 HuldaMaräng:

skriven

Hej igen!
Jag glömde kråkor och skator! De är så fantastiskt vackra. Skator med sina skimrande färger och kråkor som ser så hemlighetsfulla men varma ut. Jag blir så glad när jag ser en kråka!
I våras såg jag en korp som plaskade med fötterna i en liten bäck. Det såg roligt ut :)

13 Mer:

skriven

Hej Esmaralda.
Denna orange håriga kille jag åter tagit upp kontakten med, vi som bestämt att ses igen.
vad ser du om honom?
Ser du om det är möjligt att han ligger som en kärlek för mig?
Kram

Svar: Möjligen en fling.. något kortare men jag ser inte honom som din partner i framtiden.. kram
Esmaralda

14 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Det vackraste jag vet var när jag såg mina barn för första ggr En vild varg uti naturens höstfärger skulle inte heller vara fel Att gå uti naturen en solig höstdag med krisp i luften är inte heller så dumt .

Idag är det lätt frost ute med en blek höstsol
Bara att ta tag i röjningen med hjälp av en traktor
Ytterligare ett steg mot en skrotfri vardag :-)

Gratulera din vän på bemärkelsedagen i morgon fyller min yngsta son år en grabb med hjärtat på rätta stället..

Kram Anki med flock

Svar: Ja du har go grabb ! Kram :)
Esmaralda

15 Jossan :

skriven

God morgon!

Lördag och jag njuter av att det äntligen är en ledig dag. Der har varit en lång vecka med 7 utvecklingssamtal. Det blev många långa dagar...

Igårkväll lagade jag 4 rätter och idag ska jag fortsätta med de sista 4 rätterna. Det blir 41 matlådor sammanlagt. Sen blir det att städa...

Idag ska vi även till kyrkogården... Det har gått 13 år sen min mormor lämna oss..

Nä upp och fixa saker innan det är dags för 2 pass på gymmet! 💪🏻

Kram

16 AnnaK:

skriven

Himlar och hav är något jag alltid fascineras av och massa annat 😊

Lördag och inget speciellt planerat. Är loppissugen men behöver joxa hemma en helg. Skulle vara roligt om man hade någon att hitta på saker med. Partner, vän eller nåt. Hänger mest med min mamma eller ”svärmor”. Inte för att det är fy skam heller. Skulle vilja ha någon att prata med. Det önskar jag av en ev. framtida partner.....och lite hålligång i sängen 😂🙈

Ha en bra dag och Kram 😊

17 Skorpan:

skriven

En frostbiten dag, havet, himlen, det hemska åskvädret, morgondaggen, ja det finns mycket vackert :).

På jobbet finns en person som är vacker både inuti o utanpå. Kan inte räknas till den skaran, men jag försöker vara en god människa så gott det går. Det visar väl sig sen, hur bra det gott, när jag står där vid pärleporten ;). Hoppas det är långt dit ännu, finns ju så mycket som jag vill se o uppleva ännu. En palm har jag dock redan fått se. Vilken lycka för tant Margit!

Ja man ska ju inte tänka på det man saknar utan glädjas åt det man redan har. O det är mycket! En tyst bil t ex ;), o ett par unga killar som var så pratglada igår, vad hände då? Syntes min aura? Må vara vad det vill, men jag blir lika glad varje gång jag hittar nån människa att prata med :), tack för att dom finns!

Nu är det timrapportering till godkännarna som ska göras, den bokföringen är jag glad av med sen, o en diskmaskin som borde tömmas ;D. O tvättmaskin går ju, som vanligt...
Ha en fin frostbiten dag!
Kram Skorpan

Svar: Din aura syns alltid... för dem som kan ta det till sig :) Kram :)
Esmaralda

18 HuldaMaräng:

skriven

Hej igen!
Jag glömde kråkor och skator! De är så fantastiskt vackra. Skator med sina skimrande färger och kråkor som ser så hemlighetsfulla men varma ut. Jag blir så glad när jag ser en kråka!
I våras såg jag en korp som plaskade med fötterna i en liten bäck. Det såg roligt ut :)

Svar: Vi har ett kråkbo i trädgården.. högt upp i trädet och en av dem tar sig friheter och promenerar in när dörren är öppen och tar sig hela vägen till köket och MG:s matskålar där han förser sig... kram :)
Esmaralda

19 Mg:

skriven

Hej!
Mina föräldrar är dem vackraste❤

När sker förändringen för mig på mitt jobb?
Kram!

Svar: Snart bör det ske en förändring kring ditt arbete.. kram
Esmaralda

20 Helena Ir:

skriven

Mycket vackert på denna jord..vatten i form av hav,sjö mm är något som är väldigt betydelsefullt och vackert för mig. Tänk när blå himmel möter blått,grönt vatten..ibland stilla..ibland vågor med dyningar. Naturen är vacker..Norges berg är vackra,Galdhöpiggen har jag varit upp på..vackert!
Mina barnbarn är också vackra :)
Jag träffar många så vackra människor,lite trasade ibland..men ändå en vacker insida..
Och visst kan vi alla bli bättre människor..några ord kan betyda så mycket för någon annan..

Ha det så bra!
Kram :)

21 Kajsa:

skriven

Hej Esmaralda!

Det vackraste jag vet är naturens fullkomlighet och vackra själar! Tant Margit verkade vara en av dessa vackra..<3

Ser du om jag hittar min drömbostad snart?

Önskar er alla en underbar dag!

Vänliga hälsningar

Kajsa

22 Helena Ir:

skriven

Kom på att jag drömde att jag hittat mannen i mitt liv..men jisses vilken stor mage jag fått också..jag var yngre..och jag var gravid! Det konstiga i det här också var att jag såg på mig själv som uppifrån och ner..

Precis som du en gång spått att min dotter skulle växa inom sitt arbete..så har det nu hänt..under en samtal så har hon nu fått det bekräftat. Det hon känt tidigare känns avlägset och hon vill istället vara kvar och fortsätta att utvecklas innan hon byter arbetsplats. Moget tycker jag :)Känns bra när barnen mår bra..

Kram :)

Svar: Ja mår inte barnen bra så mår man själv inte bra.. det är så det är.. kram :)
Esmaralda

23 Ia:

skriven

Hej
Läste gårdagens blogg om alla resor. Jag vill också ut och resa men får vara glad om jag kommer till Stockholm
Längtar till jag får träffa någon som vill följa mig och resa samt stötta mig i alla beslut som jag måste ta nu. Börjar han närma sig? Vad ska jag spana efter, någon ljus, mörk man vad jobbar han med?

Kram

24 Temperamentsfull blondin :

skriven

Underbar läsning, man borde öva på att se det fina oftare. Mellan allt gnäll :)

Det vackraste jag vet är skogen, stora frukostbufféer som avnjuts i stillhet, djupa samtal, ömsesidig förståelse, Hemmakvälls logga i snålblåsten på väg hem från en mindre rolig jobbdag, vackra kläder. Ja där har ni ett axplock!

Just nu fokuserar jag på de små ljusglimtarna som ändå finns under en stormig period. Idag ska jag ex. fika med en vån. Vad tror du Es, något extra på lut i höst? Ser du något.

Lördagskramen ❤️

25 Rädd:

skriven

Hej E!

Kommer jag få arbetsuppgifter som passar mig bättre på jobbet nu när det här projektet tar slut? Kommer jag sakna F?

Kram och kärlek.

26 Pia1:

skriven

Jag har en sån väninna fast på nätet eftersom hon bor i ett annat land. Vi ses med videosamtal. Det är en sådan sällsynt skönhet inifrån så jag har till och med drömt om natten att hon har vingar. Trots att hon fick dessa tunga diagnoser att bära på. I övrigt så älskar jag också palmer. Väldigt mycket!

Svar: Ja, avstånd har ibland ingen betydelse.. tack & lov för dator och internet :) Kram
Esmaralda

27 Camilla:

skriven

Tror du är en sådan god mänska Es, har aldrig fått äran att träffa dig, men märker nog hur fin mänska du är! KRAM

Svar: Jag tror inte jag tillhör de riktigt goda.. jag är bara vanlig och lite tradig och kan bli väldigt irriterad på saker och ting.. men jag försöker göra rätt... kram :)
Esmaralda

28 Cecilia:

skriven

Att vara god är nog den finaste egenskapen av dem alla.

Idag ska min kille ha en liten släktträff för att fira hans födelsedag. Vet inte om jag ska gå eller inte, kan tycka att sådana situationer är lite jobbiga, dessutom så vet jag att en i släkten inte är så förtjust i att min kille är tillsammans med en icke vit tjej.. Blir det bra om jag går eller bäst att avstå? Kramar

Svar: Vill din kille att du ska komma så gå... och håll huvudet högt.. de allra flesta gillar dig uppriktigt och om någon inte gör det.. ja, då lägger du ingen energi på den personen utan mår istället väl av de som du trivs med... kram :)
Esmaralda

29 Lavendel:

skriven

Vad tycker han om mig?
Har han känslor för mig?
Kan det bli en fling?
/L

30 Lotta:

skriven

Det vackraste för mig är kärlek. Genuint kärleksfulla människor, men har även ”an imagery”. En speciell plats vid havet som är underbar.

Har råkat ut för en människa som inte är vacker alls i mina ögon om man säger så. Ställer krav om min familj som hon inte har med att göra. Är riktigt elak. Går inte att prata med henne. Hon ser enbart till sig själv. Det verkar konstigt om han inte säger ifrån snart. Tar det slut inom en snar framtid.

Kram L

31 Juli:

skriven

Jag håller med, vissa personer vill man bara vara i närheten av. De utstrålar någon omfamnande energi ❤️ Jag postade en kommentar igår kväll/natt. Men den verkar inte ha kommit fram :( jag behöver verkligen hjälp så jag postar den här igen;

Jag har ett dilemma kring en kollega. Från start har jag haft en magkänsla som säger mig att hålla mig på avstånd. Hon har fattat tycke för mig och verkar se mig som en av hennes ”närmsta”. Jag har en helt annan uppfattning av vår relation. Jag ser oss mer som lunchkompisar.

Det är mycket strul kring denna person, men hon verkar verkligen genom go, snäll och rolig över lag och jag ifrågasätter varför jag ens känner som jag gör.
Kanske är det på grund av gammal erfarenhet, eller så borde jag lita på magkänslan som säger att något inte står helt rätt till.

Det känns som allt händer denna människa. Allt från svek till våldtäkter, till misshandel och så vidare... Igår något riktigt fruktansvärt då hon blev överfallen. Min bästa vän inom rättsväsendet tycker att min kollegas historier inte riktigt hänger ihop och ifrågasätter detta.

Jag vet inte riktigt vad jag ska tro. Är hon bara en person som råkar hamna i jobbiga situationer eller är det något som inte riktigt stämmer?
Jag vet inte hur jag ska förhålla mig och om jag kan tro och lita på allt hon berättar.

Svar: Hon kan kanske skarva lite men råkar ut för en hel del... jag ser att hon uppriktigt gillar dig... kram :)
Esmaralda

32 <3:

skriven

Hej kära Es njuter av sista dagarna på kryssningen så underbart.
Ser det ut att bli någon mer utlandsresa i år till sol och värme ?
Kram

Svar: Ja du reser ganska snart igen.. och resa kommer du alltid att göra då och då... bara njut.. kram :)
Esmaralda

33 Dalkulla :

skriven

Det vackraste jag vet är en solupp/nedgång över stilla spegelblankt vatten. En fjäder på marken i daggvått gryningsgräs. Ett svanpar högt upp i luften tätt tillsammans flyger de där så majestätiskt, eller kanadagäss när de flyger i flock deras läten som påminner om flytten. De första snöflingorna då världen visar sina vita själ, så vackert när det faller tyst till marken, eller en snölyckta som lyser upp i vintermörkret. Eller en Jasminbuske i sen sommarkväll som luktar himmelsk, eller hägg. Vi har så mycket vackert runtomkring oss att vi riskera att missa allt det vackra, när den stressfyllda tillvaron tar över oss människor.

Kan tala om att klådan fortsatte, trodde det var glassen kan har en inverkan också men den stora boven är någon av b-trycksmedicinen. När jag läser biverkningar stämmer det. Har råkat utför detta en gång för många år sedan, så jag känner igen det hela. Livet är roligt allt som oftas.

Kram!

34 Jennifer:

skriven

Hej finaste Esmaralda! Min lilla unge har något speciellt, vet inte vad, men något är det. Redan då hon var nyfödd märkte jag och andra det.

Hon har en slags inre skönhet och en slags mildhet... mjukhet som jag aldrig sett hos någon annan. Folk dras till henne och brukar spontant tycka väldigt mycket om henne. Hon berör alla. Har hon en speciell aura? Kram

Svar: Hon har det lilla extra och en väldigt speciell aura.. kram :)
Esmaralda

35 Mamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut som om någon helt ny är påväg in i kärlek?
Kram

36 Alie:

skriven

Du sätter ord på precis så som jag också tänker.. att vackert kan komma inifrån, så pass att det utstrålar på utsidan, en godhjärtad själ. Och ja, det finns så mycket som är vackert.. det gäller att stanna upp och ta in det, för mycket av det vackra är ett ögonblick.., ex när någon hjälper någon annan, när någon tar avsked eller möter upp efter en långvarig resa.. men även när regnbågen kommer fram efter regnet...
Jag finner ofta frid i det vackra när jag reser och möter andra kulturer och miljöer. Snart ska jag ut på en av mina drömresor och jag är övertygad om att mötet med djuren kommer att bli magiskt och vackert. Dessutom tar jag mycket bilder som då alltid kommer bli bevarade av det vackra i min upplevelse 💫🐘
Kram :)

37 Boudica:

skriven

Det vackraste jag vet, är att se dig, när du sover....
Näh nu skojja jag, frågan fick mig bara att tänka på den låten.
Vet inte riktigt vad jag ska svara, men månen och dess sken är vacker. Att kunna se det vackra i smått är vackert.

Om jag har en stark aura vete jag ej, men folk verkar dras till mig. Varför ingen aning! Har för mig att när jag var i London för över 15 år sedan att någon börja skrika efter mig att jag har stark aura eller nåt sånt.
Läst mycket nu på senaste att människan börjar leva på högre vibration nu, mycket mer själsligt medvetna. Har det något med auran att göra?

Ja idag får jag förhoppningsvis besök, känns nästan som jag till slut var tvungen att tvinga D. Men hoppas han inte tar det så, han lät ju rätt ok när vi skiljdes åt efter jobbet.
Om de nu kommer så hoppas jag ju att D stannar lite längre, men inga för höga förhoppningar här ;)
Men undran är ju kommer hans uppfattning om mig att ändras efter dagen? Möjlighet att de små känslorna som finns hos honom utvecklas?

Ha det så kul nu med firande av vännen :)

KRAM!

38 Juli:

skriven

Tack snälla Ez för ditt svar ❤️

Hoppas du och alla här i bloggfamiljen får en härlig lördag.

Kram 🤗

39 Browallia:

skriven

Det vackraste jag vet är en midvinter blå himmel full av stjärnor som gnistra och glimma. Snön ligger vit på både marken och träden. När jag blickar upp mot stjärnorna så kan jag känna Universums magi ✩✩✩

Ikväll blir det mys i soffan med kärleken och en bit god mat.

Kram

40 Blomman:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser han ut att vara singel nu? Eller har han ett förhållande med ansvar?
Kram

41 Michaela:

skriven

Det vackraste jag vet är öppen brasa i en stuga med massa snö utanför. Finns massa mer som jag tycker är vackert men är så trött att jag knappt

Min Idolkväll tog slut igår kl 20.55 då mamma ringde och berättade att brosan var på väg in till akuten igen med hjärtat Räckte med att han sträckte sig för att hämta sin 10 åriga dotterns täcke så small det till (200 -300 slag/min ) Träffade iaf en underbar läkare som var lite som en skänk från ovan. Måtte operationen 16/10 hjäpa. Nu jobbkväll. Blir tugnt :/

Stort grattis till di vän på hans dag! Fira ordentligt😁 Kram!

Svar: Jag tänker på er.... så jobbig situation.... kram :)
Esmaralda

42 F:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur troligt ser det ut att de skaffar barn tillsammans?
Kram

43 Susanne Amalia :

skriven

Stort Grattis 🎊 🍾 🥂 till din vän.. Hoppas att firandet blir fantastiskt. 💕 födelsedagskramar från mig.. 💕

44 Muminmamma:

skriven

Hej Esmaralda.
För en tid sedan såg du att inom i år eller nästa år bör jag ha mött kärleken. Ser det fortfarande så ut att det hinner ske under denna tid att något mer riktigt inom kärlek bör ske?
Ser du någon ny kärlek påväg in i mitt liv som det ser ut nu?
Kram

45 Louise:

skriven

Mina barn är de vackraste som finns(även om de bråkar och gör mig gråhårig) vår katt är det finaste som finns (trots att han är lite knäpp så som katter ska vara). Min familj är de vackraste som finns bara för att dom är dom.

dagen idag kommer gå i städandets tecken och jag ska se om jag hinner fota lite saker som ska säljas av. Dotterns cykel, en dockvagn med en av hennes dockor som ska säljas av, en lära gå bil och så lite annat.
Måste ha in pengar till Ullared.
Vi måste till soc för att be dem hjälpa oss med det ekonomiska då vi inte har jobb.
Jag tycker det är märkligt att en svenska familj ska behöva leva i fattigdom i Sverige under 2018.
Det behövs ett mirakel om soc ska hjälpa oss ekonomiskt för de kommer som vanligt börja bråka om barnens sparande som farmor har till dem. banken själv har sagt att vi inte får röra dem, svärmor har sagt att om soc tvingar oss att ta ut pengar till barnens uppehälle så polisanmäler hon soc för stöld.
Och så kommer vi att bli vräkta för att vi inte får hjälp.

Kommer soc hjälpa oss ekonomiskt och kommer jag få ett fast jobb detta året eller jag måste jobba i vikarieproffsen längre till

Ha nu en fin dag och grattis till din vän och tacksam för svar. Kramar

46 Fråga?:

skriven

Det vackraste jag vet är friheten,naturen och kärleksfulla snälla hjälsamma människor<3 Finns så mycket vacker i allt:)

Ser du om jag åker och träffar mannen jag tänker på som bor i Las Vegas någon dag?
kram A

47 Solstjärnan :

skriven

Hej 😊

Det vackraste ..det finns otroligt mycket vackert omkring oss om vi bara stannar upp för att se det 😊

Vacker natur,allt från solsken till regn ,detaljerna,droppar på ett fönster,en solnedgång en liten blomma ,ett brinnande ljus..
Mina härliga barn förstås och mycket mer är så vackert.

En person kan vara vacker,precis som du säger..en vacker själ en person med stort ❤.
.
Vi borde stanna upp mer i detta hektiska samhälle..se just det vackra..känna tacksamhet ja..men det är ju inte så lätt alla gånger.

Även att se sig själv,som vacker..allt som oftast ser vi bara felen o bristerna i vår inbromsning vid spegeln men det finns mer om vi även här ger oss en chans..

Kram Solstjärnan ⭐

48 EPM :

skriven

Hej!

Så svår fråga! Havet är smärtsamt vackert, alltid- oavsett dess humör.
Himlen i soluppgång är alltid magisk över havet. Kärleksfulla handlingar mellan människor som inte har någon relation alls är vackra. Morgondis över en äng.

Ja, fler och fler ser igenom och tar ställning emot J. Kommer detta brisera snart eller lägger det sig?Jag vill bara slappna av nu!

Men ja, det är skönt att folk får veta.😊

Kram

49 EPM :

skriven

Hej!

Så svår fråga! Havet är smärtsamt vackert, alltid- oavsett dess humör.
Himlen i soluppgång är alltid magisk över havet. Kärleksfulla handlingar mellan människor som inte har någon relation alls är vackra. Morgondis över en äng.

Ja, fler och fler ser igenom och tar ställning emot J. Kommer detta brisera snart eller lägger det sig?Jag vill bara slappna av nu!

Men ja, det är skönt att folk får veta.😊

Kram

50 Fru:

skriven

Hej Esmaralda.
Har skickat ett par meddelanden till honom, bara sådär lättsamma. Inget tvång att svara på. Men saknar ändå ett svar.
Varför svarar han inte på mig mär jag skickar?
Kram

51 lilla m:

skriven

Hej! Känner han attraktion till mig? Fysisk dragning? Kram

52 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Kan man själv se sin aura?
Ja inte jag som är så ”insnörpt” förstås ;).
Kram Skorpan

53 Sus:

skriven

Hej
Godhet är vackert ......
Håller med....
Älskar när de växer när jag odlar.....
De är vackert......
Hur går de mrd nya resturang för henne.....
Love sus

54 Tingeling:

skriven

Åh tack 💛 skönt att höra. Saknar henne.

55 Tilde:

skriven

Hej Es

Hur ser min nästa kille ut?
kram

56 Mia:

skriven

Jag vet inte om jag tror likadant som du i fråga om människors godhet, att man inte kan bli utan bara är. Eller så förstod jag fel. Jag tror att alla har en naturlig godhet, men att den oftast bara kommer fram om man är i känslomässig balans och mår bra, om du förstår vad jag menar? :)


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: