Efter healingen.....

Tack alla ni deltog i storhealingen igår kväll.

  Jag färdades snabbt och jag färdades långt och jag gjorde så många själsmöten… det var en  enorm andlig resa ! 

Jag träffade dig som har ont i ryggen, du som har ont i benet… och jag färdades till mannen som fått ångest, till den yngre kvinnan som känns sig ensam och oälskad,  till lantbrukaren, läkaren,  floristen och två sjukpensionärer. 

Jag mötte  glädje och   tvåsamhet  i ett litet torp i Skåne,   en sprudlande vital kvinna i ett grannland, två systrar i Spanien.

 

Och jag hälsade på kvinnan i den vita soffan, kvinnan som irriterade sig på att hon inte tagit ut sina linser, kvinnan som tuggade på ett äpple och mannen som under healingen kom i kontakt med sin livsglädje. Och många fler.

Ni var många och alla hjälptes ni åt att sända energier.. var och en på sitt sätt och det blev en stark upplevelse.

Jag hoppas att ni kände detsamma !

Jag sände åt er var och en och hann med er alla.  Jag sände mot er som grupp också och lät en del av healingen hamna där  den behövdes som bäst.

Nu är det tidig morgon.. och jag sitter här och smuttar på mitt kaffe.. fortfarande lite hög efter mötena med er alla. Om en stund ska jag packa ihop mig och vi börjar resan tillbaka hem till Skåne

Tack alla ni som deltog och en stor och varm kram på er alla

 

I ljus & kärlek

1 EPM :

skriven

Hej!

Jag tror faktiskt att jag var mottaglig igår, jag låg och blundade och kände att jag hade för många tankar i omlopp när jag plötsligt anade ett vitt ljus på andra sidan ögonlocken- som om man ser ljus i springan från en dörr.
Där och då kände jag mig bara avslappnad, somnade inte men ”vaknade till” prick kl 22.02...

Fortfarande lite ruckad efter mailet, undrar om jag kommer klara detta...?

Kram

2 Skorpan:

skriven

Ja aldrig tycks jag frångå mina vanor, kände alltså inte av healingen, men hoppas att den andra som jag anmälde kunde känna av den trots sovandet. Det blev lite väl stressigt före så jag hann i te varva ner, men det tog om det tog s a s ;). Tack! Ska bli intressant att läsa om andras upplevelser..
Kram Skorpan

3 Sigma:

skriven

Tack för en underbar healing. Den tog skruv direkt och efteråt var jag urlakad men så lätt till sinnet och nu vaknade jag av mig själv, positiv och glad. Stort tack.

4 Michaela:

skriven

Healingen för mig igår var lite annorlunda. Låg först på golvet och sen i soffan. Kom tre omgångar av en våg som kändes i magen magen och bröstet. Ökad puls. Pirrade i vänster arm. Lite varm på höger kind. Såg inget speciellt. Efteråt var jag jätte trött. Tack åter igen! Kram

Svar: Jag är glad att jag kunde nå fram till dig.. försök håll kvar energierna.. kram :)
Esmaralda

5 Kristin:

skriven

Tusen takk, kjære Esmaralda.
Hundene og jeg nøt stunden på sofaen og sovnet til slutt.
Ønsker dere en god reise hjem.
Kram!

Svar: Ja, inte bara du tog emot utan de flesta hundarna också... dock hade en väldigt livliga egna drömmar.. kram :)
Esmaralda

6 Linnean 🌸:

skriven

Tack, för healingen!
Kände småvärk i benet och värme i kroppen och så...poff! Så var jag...borta! Så strax före 21 så var det som någon slog på en on knapp och så var jag där i soffan igen. Var verkligen ”borta” Får se om något händer under dagen.
Hoppas resan hem går bra nu. Hörde något om kaos i stockholmstrafiken, hoppas det är utrett innan ni kommer dit.
Kram.../Linnean 🌸

Svar: Resan har gått så bra... och du tog emot... det är jag säker på... hoppas nu du kan ta det till dig och använda energin.. kram :)
Esmaralda

7 Browallia:

skriven

Vilken enorm upplevelse. ♡♡♡
Gläds med dem som kan ta mot healingen.

SKORPAN, du är inte ensam, det lyckades inte för mig heller när jag provade distanshealingen för nåt år sen...

✩Kramar✩

8 Laila :

skriven

Tack finaste Esmaralda.
Var en otroligt stark stund med härliga kraftfulla energier. Somnade till på slutet men vaknade exakt 22.00.
Hoppas resan hem gått bra för er.
Kram Laila ❤

Svar: Ja nu är jag hemma o allt har gått så bra och healingen var intensiv-- du kunde verkligen ta emot och det gläder mig.. kram :)
Esmaralda

9 Evig:

skriven

Kära Es,
tack för healingen.
Jag följde instruktionerna och efter ca 15 minuter började jag känna att det liksom pirrade och bubblade i hela kroppen. Jag såg en egyptisk hundstaty under en kort stund, men för övrigt vad det bara det här "konstiga" bubblandet i kroppen och det kändes som att hjärtat slog fort och intensivt. Klockan 2202 gick jag upp och efter 10 minuter slutade det att bubbla runt i kroppen.
Jag sov fantastiskt gott på natten och även inatt har jag sovit relativt tungt och inte stressat upp i "panik" som jag brukar. Det är precis som att kroppen har fått ro att vila.
Kram från Evig

Svar: Underbart och du kunde ta emot... det stod klart för mig snabbt.. nu hoppas jag det håller i sig och gör gott.. kram :)
Esmaralda

10 CA:

skriven

Hej
Jo, det var något som sa till mig att ta emot och inte ge :o), hoppas jag var med och gav också. Fick så ont i vänster ben men det har gått över nu.
Såg er inte men fick för mig att du och Nettan satt mitt emot varandra, skräddarställning och ljus emellan er, undrar om ni satt så eller om jag fick fel förnimmelse.
Kram

Svar: Ja du var med och gav och genom att ge fick du tillbaka.. och en period satt vi exakt som du beskriver,... kram :)
Esmaralda

11 Linda N:

skriven

Hej! Kände nog av när du och Nettan förberedde er, det hettade runt öronen vid ett tillfälle innan.
Samma känsla återkom sedan under healingen.

Jag har haft problem med sömnen under några år och känt att kroppen hakat upp sig på detta förbenade uppvaknande mitt i natta.

Första natten efter healingen vaknade kroppen vid samma invanda tid, men skillnaden var att den var så luddig och tung att det var inga problem att somna om.
Andra natten sov jag 8 timmar i sträck - det har nog inte hänt sedan jag var tonåring!

Veckan har fortsatt bra, ett par ggr har yttre omständigheter väckt mig - men skillnaden är den att jag har kunnat somna om. Är så otroligt tacksam för detta så du anar inte!

Avslutningen på healingen blev förresten en ganska dråplig historia, min sambo duschade varmt och det gillade inte brandlarmet som tjöt och hade sig. Jag sprang efter en pall, snubblade och snopet fann mig kind mot kind med dörrmattan. Vi skrattade så vi låg dubbla efteråt. Ena katten trodde inte vi var riktigt kloka.

Och förresten, skicka tack till Nettan för djurhealingen. Första kvällen busade jag och ena katten loss så det stod härliga till. Leklusten har hållit i sig - om än i något mer normal anda :)
Andra katten har varit alldeles extra kärleksfull och gosig.

Njut av söndagen!


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: