En blyg viol......

Ibland händer det och man möter så  himla trevligt folk och ibland möter man surskånkar och det kan ju vara uppiggande det också... men väldigt ofta  gör man möten som inte lämnar minsta avtryck.
 
Folk som varken är trevliga eller otrevliga.. som mest tiger och tittar undan... och som svarar knapphändigt på tilltal.
 
 
 
Jag försöker se också dessa människor för de flesta är inte medvetna om  hur platt deras appereance är... och hur osynliga de gör sig.
  Det finns de som markerar   - att de vill bli lämnade ifred förstås,  men många av de osynliga far illa av att vara just osynliga och vet inte hur de ska förändra,
 
Barn kan vara blyga -  och det kan vuxna också vara om de fastnat  blygstadiet i barndomen och inte tagit sig vidare.
 
En gång när jag gick min psykologiutbildning gjorde vi ett experminent.. man gjorde ju sånt på den tiden
 
Vi delade upp oss en och en och  satte oss i väntrum och på parkbänkar och studerade folks beteende.  De osynliga fanns överallt och likaså de som spontant tog kontakt med främmande människor .
 
Vi tog kontakt med de osynliga och det kunde inte börja med ett leende som är det naturliga eftersom de alltid tittade åt annat håll.... så man fick börja prata.
 
 
 
  Somliga svarade knapphändigt men en hel del blommade upp rätt kvickt.
 
Och så fanns det dom som så klart ville vara ifred och tyckte att det var ju helvete vilken påflugen människa man   stött på !!
 
Här i byn tar typ alla ögonkontakt och hälsar godmorron eller gomiddag och gokväll  med ett stort och snällt leende  - och jag som bara kan säga  " buongiorno" jag hälsar god morgon  både middag och kväll 😱
 
Kram & kärlek
 
 
 
 
 
 
1 Meja:

skriven

Hej!

Kommer jag att möta en man, bli förälskad och få barn med honom?

2 Pia1:

skriven

Det gillas! Även om jag oftast INTE är den som tar kontakt så uppskattar jag ett ord eller leende och besvarar det glatt. Det är ju något vanligare lite längre bort från just min ort 😊

3 Undris?:

skriven

Hej Es

Ser du hur min blivande ser ut och hur vi kommer mötas?
Kram

4 Jenny:

skriven

Jag har försökt i många år utan att lyckas😞😞😞😞😞😞😞 jag orkar inte längre vara ”på”, tro mig har försökt så länge, ingenting förändras ändå, möter bara grodor😞😞😞😞😞😞

Betyder det att jag aldrig får flera barn?

5 kulla:

skriven

Jag tillhör nog kategorin..pratar mycket och gärna med kleti och pleti. Tycker om nya människomöten, givande och intressant.
Tror du det blir ett firande av påsk med Mr F? kram

6 <3:

skriven

Vilken gullig turist du är kära Es. Du får säga buonasera = godkväll och buonanotte = godnatt. Godnatt på italienska låter så romantiskt tycker jag. Tänker på någon låt i Lady och Lufsen. De är ju så söta <3
Våren försvann här hemma så det får bli en svart dreamy klänning från Ida Sjöstedt eller om jag ska tuffa till mig lite och ha skinnbyxor och någon snygg topp kanske...
E skämdes nog verkligen. Han skickade sånt fint blombud häromdagen med mina älsklingsblommor rosor och liljor. De doftar så ljuvligt tillsammans. Han frågade om jag ville ge honom en ny chans. Tror du att han menade det och att vi skulle kunna ha en trevlig middag tillsammans. Han känns verkligen engagerad och minns vad jag sagt och funderar på det sen.
Kram

7 Skorpan:

skriven

En blyg viol, känner igen men till för något år sen, då bblev det ebb i bkyghetskassan ;) o inte nig emot. Det är väl klart att jag inte pratar med alla, fast min kompis tycker nog jag glr det ;). Det var nog en del i det att hitta mig själv, tror jsg.

Buena sera, god kväll. Du får googla på italienska fraser Es. O snart talar du flytande italienska, fraser ;). Funderar så det knakar, tar reda på, kommer detta att bli till något, är det hållbart Es? Vill ju det..

Ser framemot fotot på dig ;D.
Kram Skorpan

8 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag undrar om jag och M2B kommer göra uppehåll i barnarbetet då jag gärna inte skulle vilja ha barn som är födda dom tre sista månaderna eller kommer jag skita i den känslan då jag är snart 40 år och tiden snart tar slut? Ha en bra dag! Kram Zoey 💕

9 Kiara:

skriven

Hej igen Es!
En liten följdfråga bara .... Kommer mina kusiner känna att vi härmar dom gällande bröllopsdansen om dom gifter sig först eller kommer dom inte bry sig? Hoppas på svar! Kram ❤

10 Kiara:

skriven

Hej igen Es!
En liten följdfråga bara .... Kommer mina kusiner känna att vi härmar dom gällande bröllopsdansen om dom gifter sig först eller kommer dom inte bry sig? Hoppas på svar! Kram ❤

Svar: Det ser jag ingenting om.. kram :)
Esmaralda

11 Fina:

skriven

Hej Es, har han någonsin brytt sig om mig? Tog de känslorna helt plötsligt slut? Eller fanns de aldrig. Kram

12 En Ängel med ett stort hjärta:

skriven

Tack så mycket för det fina svaret kära Es!
Nu funderar jag bara på om det är anhöriga från andra sidan? Men det lilla barnet undrar jag så över...
Jag önskar er en härlig helg o det känns som om vädret blir bättre om det inte redan har blivit det!

Kramar i Ljus o Kärlek

Svar: Ja, dina anhöriga kommer på besök men barnet verkar tillhöra dig från ett av dina gamla liv... troligtvis ditt eget barn.. kram :)
Esmaralda

13 <3:

skriven

Tycker han att jag är för på? Är han den som kommer jaga mig om jag visar mindre? Vill inte ha det på det viset därför behöver jag veta

14 Dunegull:

skriven

Jag är väldigt social av mig vilket är skönt.
Tycker det är kul att träffa nya människor och snacka med allt och alla :-)

Vad tycker folk om mig? Generellt?

Svar: De tycker att du är intressant.. och lite spännande.. kram :)
Esmaralda

15 Helena Ir:

skriven

Vilket härligt inlägg..vi finns av alla sorter..en av mina döttrar är nog mer av de blyga..medans den andra är mer lik mig.
Just idag har jag åkt iväg och lämnat blod..och jag har pratat både där och på väg hem..den sorten är jag..
För min del blir det så trist om man inte gör det..ett litet ord bara..att man ser. Men vilken tur att vi är olika ändå..tänk om alla vore som mig..vilket kackel det skulle bli :)

Jag kan känna känslan av hur ni trivs därborta..så är livet bra just nu? Definitivt! :)

Kram :)

Svar: Och själv är jag lite hit och dit.. ibland värre än en hel hönsgård och ibland introvert.. det pendlar... och ja, livet är alldeles underbart.. så här ska det ta mej faen levas :) Kram :)
Esmaralda

16 Bumble bee:

skriven

Hej fina Es!
Imorse drömde jag om hästar som kom ut ur en grannes hus till mina föräldrar med fina parad kläder och det var mycket snö på backen och snöade jättemycket. Helt plötsligt befann vi oss på framsidan av mina föräldrars hus och alla tittade mot himlen. Helt plötsligt syntes både fin utebelysning och raketer. Sedan befann jag och mim syster oss i vad som föreställde tomtebyn. Såg nissar jobba med miniatyr leksaker och baka. Är det något jag inte längtar efter än så är de jul, dock undrar jag vad den betydde? Kram 🐝

17 Bumble bee:

skriven

Hej fina Es!
Imorse drömde jag om hästar som kom ut ur en grannes hus till mina föräldrar med fina parad kläder och det var mycket snö på backen och snöade jättemycket. Helt plötsligt befann vi oss på framsidan av mina föräldrars hus och alla tittade mot himlen. Helt plötsligt syntes både fin utebelysning och raketer. Sedan befann jag och mim syster oss i vad som föreställde tomtebyn. Såg nissar jobba med miniatyr leksaker och baka. Är det något jag inte längtar efter än så är de jul, dock undrar jag vad den betydde? Kram 🐝

18 Rädd:

skriven

Hej E!

Jag har en känsla att E har en speciell talang, något hon är extra bra på... senaste tiden har jag trott att det är att sjunga? Har jag rätt eller är jag helt ute och cyklar? Haha hon är ju bara några veckor så baserar ju bara min känsla på just känslan :)

Kram och kärlek.

Svar: Hon har en speciell gåva men vi får inte veta vilken ännu.. hon ska få utvecklas i egen takt.. men en dag vet du.. kram :)
Esmaralda

19 Louise:

skriven

Buona sera betyder godkväll. Jag var ganska duktig på språket som tonåring och ville gifta mig med en italienare. Men så blev det ju inte.

Mannen fick behålla jobbet. Du skrev för någon vecka sedan att det fanns en chans för honom att behålla jobbet. Han får stanna för han är den enda som kör ekonomiskt.
Så nu är det bara jag som ska ut på jobb och det helst efter påsk.

Var ju som sagt på en intervju i måndags och se skulle höra av sig nästa vecka och så en intervju nästa vecka. Vet att jag är tjatig men jag måste komma ut på jobb. Blir någon av tjänsterna mina?

Ha en fin dag. Här e det ca 17 grader idag. Tacksam för svar. Kramar

Svar: Vad skönt att han får behålla jobbet.. jag gläds med er ! Verkligen ! Ditt jobb kommer också... men redan nu är det ju bättre jämfört med förut... och idag har ni varmare än vad jag har det.... så kan det gå.. kram :)
Esmaralda

20 Cecilia:

skriven

Hoppas du har det bra där borta! Får man fråga om det kommer bli en distans healing? Jag håller tummarna för detta!

Det börjar bli dags att söka lägenhet i Göteborg. Har inte råd att köpa, så får nöja mig med att få tag på en lägenhet genom bostadskö. Jag är ganska kräsen och har blivit bortskämd med det fina och fräscha. Tror du jag kommer få tag på något som möter mina krav? Har jag någon chans genom en förening som inte tillhör studentbostäderna? Kramar

Svar: Jadå en distans healing kommer men det blir inte förrän i slutet av min vistelse... och då är du så välkommen ! Du hittar ett boende men det blir inte perfekt.. dock bra i alla fall... det perfekta kommer längre fram.. kram :)
Esmaralda

21 ❤️:

skriven

Jag var en blyg viol men så hände något och jag blommade ut...nu är allt visset och jag tror inte att jag kommer blomma igen, är så ledsen, är min vän lika ledsen eller hatar han mej för alltid? Kommer vi nånsin bli vänner igen?
Så underbart ni har det i Toscana, hade gärna försvunnit till ett sånt ställe och bara njutit...
Kram💕

22 Mirre:

skriven

Hej Es,
Jag får känslan av att han är lite blyg och har dålig självkänsla och självförtroende.. Typ att han inte kan tro att jag skulle tycka om honom. Allt handlar ju inte bara om utseende, jag gillar ju han för hans personlighet också och jag tycker vi har kemi. Jag vill verkligen träffa honom igen men samtidigt vill jag inte vara för påflugen heller, jag vill ju inte tvinga någon att träffa mig liksom haha.. Även om jag tycker han borde höra av sig oftare och ta mer initiativ så gör jag det jobbet, mest för att jag tror att han inte riktigt vågar själv. Tror jag rätt? Ser du något intresse hos honom? Eller är han inte så intresserad längre kanske, kram ☀

23 Dalkulla :

skriven

Tack så mycket för svar! Då kan jag lägga det mysteriet åt sidan! :)

24 Eva:

skriven

Åh, det jag nästan älskar mest med Italien är att folk är så trevliga och hälsar överallt.
Folk man möter på gatan, i hissen , på stigar i skogen etc etc. Man hälsar alltid.
Om man råkar ramla på gatan så springer 10 personer fram och frågar hur man mår? Hjälper en upp.( Har hänt mig några gånger ,alltid flera hjälpande händer )
Ett tips . I butikerna säger man även tack och adjö när man lämnar butiken. Även om man inte handlat något.
Så säg gärna Grazie , Buongiorno (om det är på morgonen/ dagen.
Och Grazie , Buonasera om det är på kvällen.
Längtar ihjäl mig tills jag åker till Italien i Juli.

Svar: Tack för tipsen.. detta memoreras på direkten :) kram :)
Esmaralda

25 Kär:

skriven

Hej Esmaralda.
Vad trevliga och gästvänliga alla verkar vara där.
Ibland tar det emot för mig med ”främmande” människor tror det har med min blyghet att göra. Men då brukar jag tänka för mig själv. Dem är bara snälla och vänliga och då tar det inte emot lika mycket. Det är något omedvetet.

Kan det dröja flera år till innan jag är i en relation?
Om vägarna med min kärlek är slingriga kanske det dröjer ytterligare 10 år innan vi möts?

Jag som vill ha flera barn.
Och kanske jag måste välja det aktivt då på något sätt än att vänta på
Kärleken?

Såg en annan gästbloggare fråga om graviditet.
Jag blir ju också så sugen. jag är sugen.
Skulle så gärna vilja ha syskon.'

Ser du något förhållande nära i tiden för mig eller ser det krångligt ut?
Kram

26 Sus:

skriven

Hej
Spännande....
Olika dras....
Undrar på den där förändringen...
Får jag till något snart?
Love sus

Svar: Ja, det känns så.. får en positiv känsla.. kram :)
Esmaralda

27 Fanny2:

skriven

Tänkte på vilket härligt folk det måste vara som har en brasa vid en busshållplats. :) Blyga människor finns överallt men jag har alltid upplevt italienare som varma och hjälpsamma för det mesta. Jag tycker dock om att få vara osynlig ibland...

Njut så mycket av Toscana nu! Ett av mina drömresmål är just Toscana. Gott vin, mat och en vacker natur med vackra byar och så finns vackra Florens. Blir nästan lyrisk... 😍 Och kanske vidare Cinque Terre eller resten av Italien... Vilket fantastiskt land. Det måste vara det lilla jag har av italienskt blod som talar, vad pinsamt. 😂
Den här våren ser ut vara händelselös på kärleksfronten. Tror du att min soulmate är i ett förhållande just nu? Det verkar dröja och det känns som att jag kommer att hinna bli gammal innan jag träffar honom. ;)

Kram

Svar: Ja, det är magiskt här.. det är det verkligen ! Och du kommer hit och äter och dricker dig igenom Toscana ! Nej, jag tror inte du blir gammal innan du träffar rätt... kram :)
Esmaralda

28 Jossan :

skriven

Äntligen fredag!!

Måste städa och fixa innan tjejmidsagen nästa vecka. Och plugga i helgen samt planera babyshower.. Vill också få va ledig utan att tänka på något annat...

Förlåt att jag är så tjatig kring kärleken. Varför kan man inte se något om honom. Mer än att han kommer? Han kanske kommer om 5 år? Ska mitt liv starta om 5 år? Så trött på singellivet nu :(

Kram

29 Fina:

skriven

Hej Es, har han någonsin brytt sig om mig?Kram

30 Bumble bee:

skriven

Hej fina Es!
Imorse drömde jag om hästar som kom ut ur en grannes hus till mina föräldrar med fina parad kläder och det var mycket snö på backen och snöade jättemycket. Helt plötsligt befann vi oss på framsidan av mina föräldrars hus och alla tittade mot himlen. Helt plötsligt syntes både fin utebelysning och raketer. Sedan befann jag och mim syster oss i vad som föreställde tomtebyn. Såg nissar jobba med miniatyr leksaker och baka. Är det något jag inte längtar efter än så är de jul, dock undrar jag vad den betydde? Kram 🐝

31 Bumble bee:

skriven

Hej fina Es!
Imorse drömde jag om hästar som kom ut ur en grannes hus till mina föräldrar med fina parad kläder och det var mycket snö på backen och snöade jättemycket. Helt plötsligt befann vi oss på framsidan av mina föräldrars hus och alla tittade mot himlen. Helt plötsligt syntes både fin utebelysning och raketer. Sedan befann jag och mim syster oss i vad som föreställde tomtebyn. Såg nissar jobba med miniatyr leksaker och baka. Är det något jag inte längtar efter än så är de jul, dock undrar jag vad den betydde? Kram 🐝

32 Bumble bee:

skriven

Hej fina Es!
Imorse drömde jag om hästar som kom ut ur en grannes hus till mina föräldrar med fina parad kläder och det var mycket snö på backen och snöade jättemycket. Helt plötsligt befann vi oss på framsidan av mina föräldrars hus och alla tittade mot himlen. Helt plötsligt syntes både fin utebelysning och raketer. Sedan befann jag och mim syster oss i vad som föreställde tomtebyn. Såg nissar jobba med miniatyr leksaker och baka. Är det något jag inte längtar efter än så är de jul, dock undrar jag vad den betydde? Kram 🐝

33 ThereseC:

skriven

Hej Es!
På tal om att hälsa, det var så märkligt igår. Min lärare på författarskolan hade bokrelease igår och jag och B ifrån kursen hade bestämt oss för att gå. När vi kom tog författaren alltså vår lärare mig i hand och sa hej och välkommen sen tog han B i hand och sa "Hej! Det var oväntat".
Det kändes lite underligt att han tyckte att det var oväntat att hon dök upp men att han tydligen hade väntat sig att jag skulle komma?
Sen blev det intervju och samtal där han och en annan känd författare fick berätta om sitt skrivande och författarskap. Jätteintressant. Sen var det mingel. Jag och B tog vin och chips. Sen såg jag på telefonen att J-O hade ringt. Så jag gick ut för att ringa tillbaka. På vägen ut hamnar jag öga mot öga med författaren och säger glatt hej och tänker precis tillägga att det ska bli spännande att läsa hans nya bok. Men han svarar inte på mitt hej och någon fortsättning på min mening blir det inte heller för han bara glider förbi mig. Märkligt! Jag tänkte att han säkert är ansiktsblind och inte kände igen mig. Men jag är också ansiktsblind och jag brukar säga hej tillbaka om någon hälsar på mig oavsett om det är någon jag känner igen eller inte.
B tyckte också att han betedde sig märkligt och trodde att han var mycket nervös för hon hade väntat sig att han kanske skulle säga någon artighetsfras till oss typ "kul att ni kom, går det bra med skrivandet?"
Men nej ingenting.
Mycket märkligt.

Kram ThereseC ❤️

34 Nata:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du mig i ett förhållande snart?
Eller ser vägen lång och krånglig ut?
Kram

35 Dalkulla :

skriven

Jag är en social person som gärna pratar med andra när tillfället ges. Sedan kan även jag titta bort och hoppas att inte den som står där i hörnet såg mig, för lika ofta iallafall vill jag bli lämnad ifred. Vid sådana tillfällen säger jag bara hej, jag har lite bråttom, sedan går jag vidare. Inte alltid jag är på prathumör. Det finns dagar och det finns mindre bra dagar, dom är bra dom också.

Kram.

36 Penny:

skriven

Kära Es!
Hur stor chans är det att jag möter Han nästa år? Ser du om jag blir gravid innan min pappa blir 70 år? Hoppas verkligen på svar! Kram Penny

37 Penny:

skriven

Kära Es!
Hur stor chans är det att jag möter Han nästa år? Ser du om jag blir gravid innan min pappa blir 70 år? Hoppas verkligen på svar! Kram Penny

38 Penny:

skriven

Kära Es!
Hur stor chans är det att jag möter Han nästa år? Ser du om jag blir gravid innan min pappa blir 70 år? Hoppas verkligen på svar! Kram Penny

39 Enya:

skriven

Kära Ez!
Kommer MG också till Toscana?
Hur stor chans är det att jag får barn inom två år? Tack i förhand!

40 Enya:

skriven

Kära Ez!
Kommer MG också till Toscana?
Hur stor chans är det att jag får barn inom två år? Tack i förhand!

41 Solstrålen ☀️:

skriven

Hej Es

Ser du något spännande kul som jag kommer vara med om snart?
Kram

42 Fina:

skriven

Hej Es, har han någonsin brytt sig om mig?Kram

43 Na:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du något pågång för mig till ett förhållande? Eller lär det dröja en tid till att jag är själv?
Kram

44 Dina :

skriven

Haha! Du kan ju säga Buena Sera på kvällen. Kram! ❤️

45 Tingeling :

skriven

Åh vilka fina bilder du lägger upp här! Kan absolut kunna tänka mig åka till Italien igen. Varit i Venedig vilket var en upplevelse men väldigt "turistit". Vill se fler ställen, Toscana verkar mysigt. Älskar eldstaden på busshållplatsen!

Jag var väldigt blyg när jag var yngre. Är inte det längre lika mycket. I skolan hatade jag att redovisa inför klassen och det har hållt i sig... och undviker det gärna än idag...Jag skulle prata inför en ledningsgrupp och jag svettades och var så nervös att jag nästan skakade och darrade på rösten. Men efter ett tag gick det över då dem nog märkte hur nervös jag var och dem var så snälla!

Vad tyckte han igår som jobbar i affären...? Samma som jag frågar om tidigare.... på sånt måste jag bli ännu mer modigare på också... 🙂

Trevlig fredag kväll!

Kram!

46 Boudica:

skriven

Vet inte riktigt om jag ska säga att jag är blyg eller inte. Är lite blyg och försiktig i början när jag träffar nytt folk, lite skygg utav mig, men när jag väl känner att det är någon bra, så öppnar jag upp. Och kan bli totala motsatsen till blyga mig ;)
Men får jag för mig att få upp ögonen fr en manlig person så kan jag komma tillbaka in i blyghet, dålig vana ;)
Hur jag skulle svarat om det var en ökänd som började prata med mig beror nog på mitt humör den dagen, men även på hur personen är.
Jag är rätt känslig för andras energier.

Den där busshållsplatsen från förra inlägget borde vi ha i sverige, på vintrarna när man aldrig vet om bussarna kommer eller inte, kan spendera timmarna man väntar med att värma sig ;)

Lagergrabben på jobbet har en otrolig härlig och glad energi, vet inte om du kan känna den!
Nyfiken här, skulle han vilja något mer än arbetskollega, en liten dejt med honom skulle troligen bli hur kul som helst! är det möjligt tror du?

KRAM!

47 Jenny:

skriven

😞😞😞😞😞😞😞

Vad är sannolikheten att jag hinner träffa en kärlek o få barn med honom innan det är försent?

48 Jude:

skriven

Du sa senast jag frågade att jag kommer ha nå seriösare flrhållande med kvinnor. Kommer det bli tillräckligt seriöst för frieri och/eller barnplanering?

49 My:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som om ”vi” blir tillsammans framöver?
Kram

50 MuminM:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som om jag är singel i sommar?
Kram

51 Milla:

skriven

Varit blyg men inte längre. I går blev jag t o m arg o pekade finger till busschauffören som var dryg o körde ifrån sonen o inte ville lyssna. Sedan kom eleverna o frågade om det på skolan o min kollega stod brevid. Han måste tro att jag är knäpp eller?

52 SusanneAmalia :

skriven

Amore.
Är det jag kan Italienska.. God morgon kväll natt.. Men sedan är det kört.. Vin ost och bröd pasta.. Pizza men det klarar man sig på länge.. Ett leende och glädje..

Blyg viol är jag inte.. Men jag är dålig på att skapa sociala band... Gillar att arbeta focusera och sedan gå hem och grotta ner mig i en bok eller i forsknig.. Ett glas vin och god läsning.. Alltså en äkta tråkmåns..

Detta kommer av rädsla det är tryggt att läsa och så syns jag inte.. Folk märker att jag är asocial igentligen och inte är van att umgås..
När jag var liten fick jag inte leka med vänner min mamma kollade mig hela tiden och när jag gick i skolan stod hon och vakade på rasterna så att jag inte lekte med någon.. När de andra var ute och spelade brännboll fick jag inte gå ut.. Kort sagt jag har ingen aning om hur man umgås med andra.
Jag är bra på att jobba.. Då har jag en uppgift.. Jag är bra på att plugga prestera och göra det jag ska (bara jag inte får hjärmuskelinflammation) då går det sakta.. I Åre gick det inte så bra sjuk inflammation och hemska rykten att kämpa mot och de uppgifter jag fick stred ibland helt mot lagstiftningen och någon som bryter mot våra lagar är jag inte inte heller tjuv och ingen polis heller.. Såhär i efterhand så vet jag exakt vad jag borde ha gjort. Populär blir man inte men jag gjorde vad jag ansåg var nödvändigt.. Jag stoppade något som kunde slutat med dödlig utgång och bara några dagar efteråt dog ungdomar i Norge i en liknande situation.. Jag kommer inte sätta min fot i Åre på mycket länge och troligen aldrig mer i detta livet. Min chef blev polisanmäld för det jobb som de ville att jag skulle vara med att göra.. Har han otour kostar detta spektakel honom många pengar.. Stämnigen var inget bra och någon stal från vipbjudningarna man letade potentiella tjuvar. Personligen har jag aldrig stulit något.. Jag hatar ryktesspridning och de som stampar på andra för att själv finna vinning är så hemska..

Så upplevde jag Åre.. Jakten på att hitta fel hos andra var så uppenbar.. Retoriken var hemsk..

Nu önskar jag er en härlig kväll.. Njut av Toscanas nattliv.. Jag Swischar pengar till er så bjuder jag på vin och ost köpt från kyrkan.. (ni får köpa själva) Änglakärlek.. 😇💗💕

53 Ella:

skriven

Hej!
Just nu är jag mitt i det svåraste jag har någonsin varit med om. En konkurs, kommer det bli som jag hoppas på?

54 AnnaK:

skriven

Bara man hälsar på något vis så är det väl bra 🤗

Kram 😊

55 Ella:

skriven

Härlig semester :-)

Magnus en fantastisk person som jag träffat nu mitt i livet.

Ändå funderar jag ibland på han mig oss kärlek framtid <3

Ser du någon framtid?

Njut och prioritera dig nu på semestern i första hand.


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: