Fredag...

 
Regn hela dagen... vojne....men inte fasen deppar vi för det !!
Vindarna är ljumma... och vi bestämde oss för att idag blir det shopping.. det blir  tour i bilen för att se oss omkring .. fika på stan och så take away med rostbiff & alla tillbehör.
 
 
Lite måsten  som vi shoppat... utan detta klarar man sig ju dåligt !!
 
 
Jag bor ju i Chianti distriktet och här odlas druvor både högt och lågt.... och vinet är en smekning för gommen...
 
 
Den var liten & trång... tyckte till & med vi i vår lilla  Cleo men efter oss kom de stora bilarna !!
Man får inte ha storhetsvansinne !!
 
 
Och nu undrar ni nog vad detta kan vara ?
Jo, förstår ni.. det är  busshållplatsen i byn.. och är man lite frusen så bara startar man en brasa....  visst är det coolt !!?
 
 
Och veden är redo o klar....
 
Kram & kärlek
 
1 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Svår fråga jag vet. Undrar om vi gör rätt och om det skulle bli bra att byta förskola?
Tack!

Svar: Skillnaden ser ut att bli marginell... 100% på räls går det inte någonstans... och det är naturligt.. kram :)
Esmaralda

2 Varis:

skriven

Vilket charmigt ställe ni hamnat på. busshållplatsen alltså 😍 så otroligt mysigt.
Jag har sagt det förr o säger det igen, att få leva så som dig..vad underbart det måste vara.. packa ner laptopen o åka från plats till plats. Jag vill så gärna kunna leva så jag också. Verkligen! Uppleva o se alla dessa charmiga ställen. Därför älskar jag din blogg för du tar med oss på dina små äventyr. Love it!

Du Ez, inte för att det gör någon skillnad längre men kan du se nåt på kärleksfronten för mig kanske under detta år?

Ha en fin dag o hoppas solen vill titta fram

Svar: Tack och ja, jag tycker själv att jag är blessed att få kuska runt som jag gör... har ju varit min dröm i mina år och sen när jag närmare mig de 60 så fick jag äntligen leva den... jag är så himla tacksam ! Något inom kärlek kan mycket väl dyka upp i år.. det känns positivt.. kram :)
Esmaralda

3 Fina:

skriven

Hej Es, känns det som om han kommer att stå fast vid sitt beslut? Kram

4 Hon:

skriven

Hej,
Har lite ångest över jobbet.. ser det ut att vara befogat?
Kram

5 EPM :

skriven

Godmorgon!

Vilken mysig busshållplats! Gillar verkligen möjligheten att tända en värmande brasa... Skulle behövas i mina blåshål under höst och vinter.

Jag tror jag fått hälsporre, har så ont! 😬 ...och jag som vill ut och gå!

Jag känner mig så ensam Es... samtidigt vill jag vara själv nu ett tag. Känner mig lite splittrad pga detta.
Jag vet liksom inte vad jag vill, samtidigt vet jag att jag kommer önska att kärleken kommer så fort jag inte med barnen.
Ser du nåt bra i mitt liv snart som kan lyfta mig? Antingen i jobb, kärlek eller livet i stort?

Kram


Svar: Hälsporre som gör så ont :( Planera något kul.. och du attraherar det positiva.. kram :)
Esmaralda

6 Fina:

skriven

Hej Es, varför sårade han mig så, varför gjorde han på dethär viset? Fattar ingenting. Har han med avsikt bara lurat mig?

7 Jossan :

skriven

God morgon

Äntligen fredag och jag är så redo för helg! I helgen ska jag planera vår shower och plugga till tentan nästa vecka.
Igår hade jag möte med kursledaren för NOn. Hon sa att för henne är det inga problem att då tentan i en hemtenta men inte hon som avgör. Men hon ska ta der vidare och nu hoppas jag att de låter mig ordna detta...

Förlåt att jag är så tjatig kring kärleken. Varför kan man inte se något om honom. Mer än att han kommer? Han kanske kommer om 5 år? Ska mitt liv starta om 5 år? Så trött på singellivet nu :(

Kram

8 AnnaK:

skriven

Alltså.....det har dykt upp en hel del snubbar genom åren som visat intresse men ingen är menad åt mig. Frustrerande. Inte ens lite hångel med spanet får jag till 🙄

Ser du något kring utseendet på karln jag påstås ska gifta mig med? Förhoppningsvis inte typ 85 med rollator och syrgas 😂

Kram och ha en fin fredag 🤗

Svar: Nå, jag ser varken rollator eller syrgas.. han verkar pigg o glad... och han närmar sig.. kram :)
Esmaralda

9 Jessica:

skriven

Kära Esmeralda! Hyser han varma känslor för mig än? Kram

10 Bubbel:

skriven

Skojig busshållplats!

Ezmeralda, vilket kommer först: graviditet eller nytt jobb?

11 Skorpan:

skriven

Varje dag är ett äventyr där :). Det där med att köra bil på italienska vägar, det är modigt tycker jag. Vet inte om jag skulle våga? Med egen bil, näe, men med en liten en, kanske.

Vin i Toscana är ju ett måste ;). Kanske det blir vinprovning nån dag? Åh man smäller nästan av då man ser bilderna o vill åka iväg själv ;). Fast med en kort vistelse vill man ju inte att den regnar bort...

Märkliga drömmar just nu, en kompis som vill ba betalt för julklapper hon köpt, ett torg där jag råkar på en "crush" från förr som berättar att han äntligen ska bli pappa o vi söker oss ett undangömt ställe, på torget, där vi kan kyssas!? O han berättar för mig hur underbar han tyckte jag var då... Men sånt vill jag ju uppleva irl, o sexet också, med nån jag själv vill ha sex med ;). Ser det ut att bli sex först sen då jag träffar min soulmate Es? Sån sex att jag är i sjunde himlen, typ ;D?

Önskar er en supermysig dag med Eva i Toscanas underbara bygder!
Ha en bra dag alla!
Kram Skorpan

Svar: Man kör ändå rätt hyfsat här tycker jag fast vägarna är slingrande och smala ! Vinprovning kommer det att bli..helt klart ! Sex blir det ju.. absolut....och kan bli så innan du möter din soulmate.. kram :)
Esmaralda

12 Kiara:

skriven

Kära Es!
Tända en brasa medan man väntar på bussen!?! Hinner man det? Hur ofta kommer bussarna? Men då måste man väl släcka den innan man går på bussen? Vore väldigt irriterande om man precis tände brasan och bussen kom. 🙈😊😂
Av ren nyfikenhet ... kommer någon av mina kusiner i V mixra till med bröllopsdansen? OM dom gör de kommer de se ut som jag härmar dom eller dom som härmar mig? Hoppas på svar! Kram Kiara ❤

Svar: Brasan får brinna... ingenting kan hända :) Har ingen aning om när bussarna går !! De kommer nog att göra något speciellt men jag ser inte vad... kram :)
Esmaralda

13 Mims:

skriven

Godmorgon!

Italien är ett vackert land men dit lär jag nog aldrig ha råd att åka. Jag älskar Pasta och Tiramisu.. Ja inte ihop förstås så kanske att jag har levt i Italien någon gång i tidigare liv.

Kommer det att ljusna snart?? känns tungt just nu.

Kram


Svar: Det ljusnar... det finns fina och bra tider som kommer... kram :)
Esmaralda

14 Maria:

skriven

Hej!
Så gott ni har det på resan. Verkar lugnt o mysigt:)
Vad kan det bli med Michael. Som jag chattar lite med? Chans till nån romans? Kram 💖

Svar: Något mer tillfälligt kan det bli - men jag ser ingenting på sikt.. kram :)
Esmaralda

15 camilla:

skriven

Hej!

Kan du se om jag och J fortsätter vara ett par? Är han intresserad av V?

Kram
camilla

16 💕 Zoey 💕:

skriven

God morgon Es!
Alltid lika underbart att läsa bloggen när du är ute och reser! Wow vad coolt! 😱😍 Tänk om vi skulle ha haft det i Sverige? 😂

Jag undrar om jag och M2B kommer göra uppehåll i barnarbetet då jag gärna inte skulle vilja ha barn som är födda dom tre sista månaderna eller kommer jag skita i den känslan då jag är snart 40 år och tiden tar slut? Ha en bra dag! Kram Zoey 💕

17 Jenny :

skriven

Hej E härligt med regn. Här hemma snöar det lite men det övergår nog till regn antar jag. Tur jag jobbat natt och tänker sova bort en del av dagen.

Kan du se om jag lyckas få bort mina skulder och på ett ungefär hur lång tid det kommer ta? Eller ser du något annat kring mig som är viktigare för mig att veta i dagsläget?
Sköt om dig. Kram

Svar: Du får bort skulderna men det kräver exakt planering och att du håller dig till planeringen...hur lång tid det tar kan du själv styra... kram :)
Esmaralda

18 <3:

skriven

När seperationen väl sker kommer han att vela skiljas åt?

19 Mikaela :

skriven

Hej Esmerladra!

Hoppas du kan se något kring detta. Igår blev jag påhoppad med ett elak sms från min mans bros flickvän. Är såååå ledsen sen igår och idag så jag mår illa. Hon tycker jag är elak som inte prioriterar min svärmor som fyller 60 år för att jag på mitt schema jobbar delad tur. Jag har sagt att jag är ledig mellan 11-16 så kommer vara med att fira men inte vara med på spa på morgonen och restaurangen på kvällen även om jag inte mer än annat vill. Men blev inte bara påhoppad om der utan att hon länge pratat om att hon vill åka utomlands med alla sina barn och respektive så när vi började kolla så va det liksom inte något vi hade don ekonomiskt förutsättningarna. Vi är ju fem i familjen och är inte högutb. Hon tycker vi prioriterar dåligt och kunnat spara till detta för länge sedan. Men vi valde att köpa hus och kämpat hårt för detta så nej det va inte lika lätt att spara till oss då vi flyttade in förra sommaren. Dom planerar bara efter deras förutsättningar och allt ska ske direkt när dom ska beställa vilket har betytt för oss att vi varit tvungna att inte kunna följa med hur mycket vi än velat. Är sååååå ledsen och sårad blev även påhoppad att vi borde visa mer uppskattning för föräldrarna han som ställer up sååååååå mycket på våra barn. Jag har bara suttit hemma och gråtit för känns som alla pratat skit om oss nu och så bara kan ta sig friheten att spy galla på mig via ett sms när man inte ha hela sanningen framför sig. Fick en svag ursäkt men jag tycker bara hon förstört framtid träffar. Förstår inte vad hon menar att vi inte prioritera vissa saker vi har alltid gått på alla kalas och har jag jobbat helger eller kväll har vi alltid löst det på ett eller annat sätt och har ej jag kunnat så har alltid Min man gått med barnen. Hon jobbar också många gånger då hennes man fått åka på kalas själva med sina barn och då har jag alltid varit på dessa kalas. Förstår inte varför hon är så uppretad på mig. Dom har själva valt att bo så längt inifrån och att de inte blir jätte ofta vi ses. Nu ska jag alltså få tröffa dessa människor på kalaset vilket jag inte vill men vill göra för min svärmor. Är bara ledsen och besviken. Min man kommer konfrontera hans syster som förmodligen pratat skit och gett fel info då hon inte haft all fakta. Eller så har hans föräldrar beklagat sig kanske för att de hjälp oss ibland mycket med att hämta barn från skolan. Jag vet knappt vad jag ska känna allt detta och känns som jag är det onda fåret men jag vet inte vad jag gjort fel. Är så leden så jag inte kunnat äta eller koncentrera mig.

Snälla es ser du något kring detta kram

20 Dunegull:

skriven

Haha, så charmig busshålsplats.

Ser du om jag får ett bra fotbollsår denna säsong?
Serien börjar om en vecka.
KRAM

Svar: Det ser bra ut med fotbollen... lite kul verkan kunna ske.. kram :)
Esmaralda

21 Helena Ir:

skriven

Vilken härlig by att bo i..busshållplatsen var ju bara bäst!!

Efter regn kommer sol ..så blir det nog därborta också.. :)

Jag får till med en väldigt kort känsla av olika personers känslor/tankar ..känslan kommer till mig och försvinner lika snabbt. Det här handlar om personer jag inte pratat med på länge..kanske är det en av mina önskningar från healingen som känns av..Känslan är varm och positiv..och jag tror på den!!

Trevlig fredag till dig och syster Eva!

Kram :)

Svar: Ja, lita på din känsla... den är sann... kram :)
Esmaralda

22 Jennifer:

skriven

Hej och godmorgon finaste Esmaralda!

Jag känner att det är dags att ta itu med att söka nytt arbete. Samtidigt blir jag påmind om vilket tufft och tidskrävande projekt det är, och så otacksamt. Man tillbringar flera timmar med att skriva och finslipa på en ansökan, för att sedan aldrig få något som helst svar från arbetsgivaren.

Förra gången tog det mig över ett år att få ett arbete. Ser du något kring detta? Kommer det att bli en lika lång och tidskrävande process att få ett nytt jobb som sist?

Kan du se något kring mitt nya arbete? Vore så tacksam för svar!

Kram,
Jennifer

Svar: Jag ser ju att nytt jobb kommer - men inga detaljer... kram :)
Esmaralda

23 <3:

skriven

När seperationen väl sker kommer han att vela skiljas åt?

24 Michaela:

skriven

Mysigaste busshållsplatsen jag har sett. Älskar ju öppen brasa.

Fick nyss beskedet att teknikern kommer först på måndag så blir en dyster helg. En av de sämsta veckorna i mitt liv där motgångarna avlöst varandra. Så less på allt just nu och jag måste helt klart ha missat det positiva som var på ingång och som jag skulle vara beredd på för inget sånt så långt ögat kan nå.

Ha det fortsatt mysigt och hoppas att solen skiner snart igen. Kram.

Svar: Motgångar kommer ibland.. så är det för oss människor... men du har rätt kapacitet och du klarar av dem.. och sen ljusnar det... kram :)
Esmaralda

25 Kärlek:

skriven

Hej Esmaralda.
Wow vad coolt!!!
Man skulle ju kunna tänka på säkerheten också Med en brasa. Men det kanske funkar där och mysigt ser det ut.
En hel del regn.

Esmaralda,
Detta eviga tjat om kärleken.
Jag ser alla andra träffa någon och gå vidare.
Men i mitt fall har det inte hänt.
Kan du se varför jag inte har träffat någon? Det är ingen i min omgivning som förstår varför jag inte träffar någon.
Ser något ut att vara påväg pågång för mig nu?
Eller dröjer det ytterligare år innan jag har ett fast förhållande?
Hur ser det ut till sommaren är jag singel i sommar?
Kram

Svar: Tänder man en brasa så får den brinna... inget brännbart i närheten... och i en lite by med 240 invånare känns det som att man har bra kontroll ! Vägarna med din framtida kärlek har varit slingriga och de har inte korsats än.. men det kommer de att göra.. kram :)
Esmaralda

26 Jag:

skriven

Hej Esmaralda.
Mörkhåriga mannen som hade intresse för mig för en tid sedan som jag nu kommer att träffa igen på två tillställningar framöver.
Han har ju mött en annan tjej
Och ser det ut som om han stannar i det här förhållandet han är i nu?
Kanske inte finns något för mig att ens fundera på...?
Kram

27 Miltons Mamma:

skriven

Åh vad gulligt med en liten vedugn. Så omtänksamt 😃

Kjam

Svar: Ja, hur mysigt som helst :) Kram
Esmaralda

28 Kristin:

skriven

Ønsker dere en herlig dag med en flott sightseeing.
Ja, Chiantivinen spytter man ikke ut :)
Nyt dagen og takk for at vi får være med på reisen.

KRAM!!!

Svar: Exakt.. chianti är så gott :) Kram :)
Esmaralda

29 55:

skriven

Vad kul att följa.... Esmeralda kan du känna in när min livskamrat kommer? Är det i vardagslivet?

Svar: Ja så kan det mycket väl vara... ha ögonen öppna.. kram :)
Esmaralda

30 SusanneAmalia på:

skriven

GOD Morgon...

Busshållplatsen är ju helt fantastisk..

Efter regn kommer solsken.. Ni har ju allt vad man behöver så vin i regnet.. Och livet blir inte tråkigt.. Ibland ska man göra det som bara är här och nu.. Jag hoppas att er utflykt blir givande och att ni hittar en magisk fin restaurang vid vägen..... Njut av dagen.. Kramar till er båda och kärlek till alla bloggmedlemmar..

Nu kaffe och utgång med ELLABELLA...

Änglaglädje.. Har jag hemma.. Någon kärleksfull ande är på besök..

Jag skrattar och ler.. Hela tiden..

Svar: Somliga andar får en bara på så gott humör... njut :) Kram :)
Esmaralda

31 Jenny:

skriven

Är det inte meningen att jag ska få flera barn?😞😞😞😞

Svar: Det finns god chans för ett barn till... du kan själv påverka genom de val du gör... kram :)
Esmaralda

32 Måne:

skriven

Har han en tjej? Annars kan det bli något mellan oss?

Svar: Om inte annat så ser det ut som om det finns någon i hans tankar.. kram :)
Esmaralda

33 Skorpan:

skriven

Tack Es!

På de vinprovningar jag fick delta i, herre jösses det var flera vingårdar under en dag, kändes det lite "fel" att smaka lite o sen spotta ut vinet så jag drack ju upp :D. Har ju blivit lärd att man ska äta o dricka upp allt ;). Blev nog lite rund under fötterna men det blev ju att börja spotta ut vinet till slut. Såå jobbigt ;).
Kram Skorpan

Svar: Alltså.. spotta ut gott vin.. aldrig i livet...jag får väl bäras iväg när provningen är över.... :) Kram :)
Esmaralda

34 Jenny:

skriven

Hur då kan jag påverka menar du? 😞😞😞😞😞😞😞Jag är inte i ett förhållande och tänker inte låta inseminera mig med nån främlings sperma, usch. Känns motbjudande.

35 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Vad mysigt det verkar trots vädret 😍. Underbar busshållplats ❤️.

Spännande inlägg igår. Jag har allt ett och annat narcissistiskt drag. Bland annat är jag väldigt förtjust i att prata om mig själv. Och på tal om mig själv måste jag få skryta lite om igår. Vi hade pink mist utmaning på simningen och jag crawlade 3000 meter 🏊. Det var så otroligt häftigt. Att jag klarade det!

Kram ThereseC ❤️

Svar: Men herregud... att crawla 3000 meter... det är mycket !! Grattis till den prestationen ! Kram :)
Esmaralda

36 Lovisa :

skriven

Hej Esmaralda,

Det känns som att själsfränder dyker upp som på löpande band i mitt liv just nu, men det finns en väldigt speciell man som jag haft flera starka magiska möten på samma strand med (enbart på avstånd) som alltid dyker upp på nytt varje sommar eller kommer tillbaka i mina tankar, drömmar eller i andra former som påminner om honom.

Jag vet att han varit menad att hjälpa mig i min andliga utveckling, men kan du känna om det här kommer att utvecklas på något sätt eller om det kommer avta snart?

Varmaste vårhälsningar,
Lovisa

37 Um:

skriven

Hej Esmaralda.

Blir det husköp och familj för dem två tillsammans?

Kram

38 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.
Allt känns så hopplöst.
Kan det dröja flera år till innan jag är i en relation?
Om vägarna med min kärlek är slingriga kanske det dröjer ytterligare 10 år innan vi möts?

Jag som vill ha flera barn.
Och kanske jag måste välja det aktivt då på något sätt än att vänta på
Kärleken?

Såg en annan gästbloggare fråga om graviditet.
Jag blir ju också så sugen. jag är sugen.
Skulle så gärna vilja ha syskon.'

Ser du en graviditet för mig under det här året?

Ser du något förhållande nära i tiden?
Kram

39 Jenny:

skriven

Hur då kan jag påverka menar du? 😞😞😞😞😞😞😞Jag är inte i ett förhållande och tänker inte låta inseminera mig med nån främlings sperma, usch. Känns motbjudande.

Svar: Genom det beslutet, att säga nej till insemination har du redan påverkat... vad du nu kan göra är att skapa massa olika kontakter.. via nätet och irl... att du är mycket " på" .. kram :)
Esmaralda

40 Skorpan:

skriven

Just precis, spotta ut gott vin, näe.
Kom ihåg att ta foto när dom bär ut dig ;D.
Kram Skorpan

Svar: Jag lovar !!!!! Kram :)
Esmaralda

41 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser vägen till ett förhållande krokig långdragen ut för mig?
Kram

42 Fina:

skriven

Hej Es! Känns det som att det är helt kört nu med honom? Har chansen från 75 procent droppat till noll procent??? Kram

Svar: Som jag sagt så svänger det hit och dit och jag får ingen riktigt reda i det hela.. kram :)
Esmaralda

43 C:

skriven

Varför blir han så arg ???

Alltid är det nått liksom, blir så ledsen och trött...vill bara ha det lugnt och bra. Med massor av kärlek.

44 Kiara:

skriven

Tack för ditt svar! ❤ Kommer mina kusiner känna att vi härmar dom om dom gifter sig först? Kram

45 Kiara:

skriven

Tack för ditt svar! ❤ Kommer mina kusiner känna att vi härmar dom om dom gifter sig först? Kram

46 Sarah:

skriven

Hej Es!

Har känslorna från min partners håll gentemot mig tagit slut?

47 En Ängel med ett stort hjärta:

skriven

Ciao härliga Es!

Åh så kul att få följa er på denna mysiga resa! Vackert o annorlunda o säkert en hel del spännande människor på vägen! Hur lång var tunneln kände mig instängd men kan se er båda i er lilla bil skratta o ha kul:) En sån busshållplats var ju cool o där finns säkert många kärlekshistorior i den! Jag hoppas vädret blir bättre för er snart o önskar er en fortsatt spännande resa!

Fråga ser du vem som "busar" här hemma speciellt när jag är själv hemma? Men även när jag hade besök häromdagen mitt rara besök blev jätterädd!
Kramar till er båda i Ljus o Värme

Svar: Bli inte rädd... dina besökare är så goda och snälla och fina och vill så gott ! Ett barn kan bli lite busigt.. men menar inget illa alls.. kram :)
Esmaralda

48 Katrin:

skriven

Hej Esmeralda.
Njut av detta underbara land, dess frukter och viner.

Jag har en fråga till dig.

För ca trettio år sedan möttes jag och en man i en intensiv blick. För att göra en lång historia kort gifte jag mig med honom fem år senare, men idag är vi skilda sedan flera år tillbaka.
Igår när jag satt på en ortopedmottagning i Sthlm kom en man gående emot mig och för andra gången i mitt liv var jag med om detta intensiva ögonmöte. Detta möte gjorde sig påmind flera gånger under gårdagen. Jag har alltid haft en tendens att göra saker två gånger i mitt liv och jag undrar vad detta ögonmöte kommer att innebära.
Kram Katrin

Svar: Det kan resultera i nytt möte men troligtvis inte.. det känns mer som om du mötte din soulmate från ditt föregående liv.. kram :)
Esmaralda

49 Tiss:

skriven

Är detta något jag fått för mig eller är min samtalskontakt ganska lat och nonchalant?
Det känns som att hon aldrig kan hjälpa mig när det blir för "jobbigt" för henne att lösa. Som att hon lämpar över allt på alla andra och sitter själv på händerna.
Som sagt är det bara jag eller är hon lat och nonchalant?

Svar: Jag kan inte riktigt hålla med att hon är lat och nonchalant.. hon har sin personlighet men jag seratt hon bryr sig och vill rätt... kram :)
Esmaralda

50 AnnaK:

skriven

Tack för svar!! Låter bra, då är det kanske inte evigheter kvar.

Kram 🤗

Svar: Jag hoppas sannerligen inte det !!!! Kram :)
Esmaralda

51 <3:

skriven

Hej kära Es, du får ge oss lite vintips.
Blev både Petite Chablis och Amarone för mig igår. Det känns lite i huvudet idag.
🥂🍷
Ska på lite sminkning med vännina och sen ut och äta på hotellet. Våren försvann här hemma. Snön vräker ner. Jag som planterat ut penséer men de är ju frosttåliga.
Ska träffa L en sväng med. Är han lite förtjust i mig ?
Kram

Svar: Amarone.. I love !! L är glad i dig.. kram :)
Esmaralda

52 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda
Å det ser så mysigt ut! Skulle vilja åka till Italien någon gång! Tror du att jag får en bra helg? Kram😃☀️☀️

Svar: Japp, det känns som om det blir bra... kram :)
Esmaralda

53 Meja:

skriven

Hej!

Kommer jag att möta en man, bli förälskad och få barn med honom?

54 Barbie:

skriven

Kommer något bra snart att hända Es? Kramar

Svar: Ja så känns det.... det kommer lite överraskande och positivt... kram :)
Esmaralda

55 Dalkulla :

skriven

Det med busshå¨llplatsen var verkligen ett bra påfund. Hos er regnar det här är ett reellt bakslag i vädret då det i går var strålande vårväder och knappt någon snö kvar, så idag snöar det för fullt igen, men det brukar inte ligga kvar. Träden är vita iallafall och fåglarna har tystnat, som igår och tidigare kvittrat för fullt.

En lite fråga. I januari fick jag brev från Postnord om ett brev till mig som var för lite frankerat, jag betalade in resterande och sedan skulle brevet levereras till mig, detta var den 10 januari. Den 12 /01 skickades alltså brevet iväg till mig, men det brevet har aldrig kommit framtill mig. Har varit i kontakt med postnord och de kan inte göra mer då brev inte är spårbart.

Kan du ser något kring detta brev och, vem det kan var ifrån?

Kram från ett vintrigt Dalarna!

Svar: Jag får en känsla av att brevet var från en kvinna.. jag ser inte vem... dock känns det inte viktigt.. kram :)
Esmaralda

56 AnnaK:

skriven

Ja jag med!! Vill ju gärna hinna med lite sex och sånt innan jag blir för gammal och inte är sugen på sånt längre. Saknar allt sånt oerhört.

Kram 🤗

Svar: Och det kommer du att leva.. det ska du inte oroa dig för.. kram :)
Esmaralda

57 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda Min bror är i Cassinadro nu. Och håller i ridutbildningar han är så duktig! Är det långt i från dig ? Kram! 😃☀️

Svar: Oj.. jag har ingen aning var Cassinadro ligger...jag vet knappt var jag själv är.... men så roligt för din bror.. är ju ett toppenjobb han har.. kram :)
Esmaralda

58 AnnaK:

skriven

Tack igen! Bara bita ihop då och bida min tid 😂 Just nu känns det som att suget för all mys gott kunde försvinna då det känns hopplöst att få nåt. Men kanske innan jag fyller 50 med lite tur (är 42 nu) 😜

Kram 🤗


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: