Man har sina vanor....

Man har sina vanor.

Somliga av dem hänger i sen barndomen.. andra har man skapat själv och en del tillkommer då och då under livet...

Somliga vanor är totalt  knäppa… som att jag dricker kaffe varenda morgon.. det första jag  gör.

Och jag gillar inte ens kaffe.

 Eller snarare, varken gillar eller ogillar.

Och är jag helt utan kaffe så saknar jag det inte… och nån kaffeabstinens  har jag aldrig drabbats av.   Samma sak med te.  Varm choklad är gott.. men det kan jag inte dricka en  balja  av varenda morgon... hua !!

 Så det blir kaffe.. för själva ritualen tycker jag om…att röra ner mitt snabbkaffe i kokande vatten och sätta mig vid datorn.. kolla igenom  morgonmailen och slappa lite. Hellre snabbkaffe än bryggkaffe och det är också en knasig vana.  Alla jag känner föredra bryggkaffe.

 

 

Så fort jag klivit upp bäddar jag sängen… innan kaffet och innan nånting alls. Jag har inget sängöverkast utan mer en filt på tvären och lite sköna kuddar.  Det fanns en tid när jag aldrig ens skulle komma på idén att bädda sängen  över huvud taget.

Så det får man ändå säga är en bra vana som tillkommit på gamla da´r. 

Jag saltar och pepprar all mat innan jag ens smakat… och det borde vara förbjudet.

Jag dricker alltid öl direkt ur flaskan

 

 

Hur ser era vanor ut ?

Kram & kärlek

P.s. I dag anländer Nettan och i morgon  börjar hon ta emot för era  spådomar och regressioner… ännu finns lite platser  och är du intresserad så läs infon från bloggen den 7/4 !!

1 Jenny:

skriven

Godmorgon! Har universum övergett mig helt och hållet?

Svar: Nejdå, inte alls...och det märker du snart.. kram :)
Esmaralda

2 Mamman som varit med från början :

skriven

Godmorgon ☀️ Ja utan mitt morgonkaffe är jag inte människa! Så mycket kan jag säga ;)
Esmaralda , nu har jag äntligen efter 1,5 år i kö fått tid för utredning av min dotter! Kommer det att gå bra? Kommer vi få svar på hennes svårigheter hon haft hela livet? Är lite orolig eftersom mentorerna på hennes nya skola inte verkar se hennes svårigheter och tydligen ska de vara med på ett av mötena. Jag vill verkligen inte att det ska viftas bort som hon kämpat med hela livet.
En orolig och samtidigt lättad Mamma som varit med från början ❤️
Kram och ha en fin dag alla!

Svar: Gomorron... vad skönt att du äntligen fått tid. Ja, jag tror att det kommer falla på sin plats nu !! Var inte orolig. Kram o lycka till :)
Esmaralda

3 MarjaLiisa:

skriven

Nu har jag bokat både regression och spådom hos Nettan. Det funkade så bra sist ni var på resa och jag behöver den positiva påfyllningen. Kram och ha en bra resa idag Nettan.

Svar: Vad roligt :) Jag tror säkert du blir nöjd den här gången också :) Kram
Esmaralda

4 Mamman som varit med från början :

skriven

Tack Esmaralda! ❤️🙏 Hoppas du har rätt! Vi (och tösen) har kämpat på i snart 13 år nu så det skulle kännas så skönt att få svar på varför och kanske fler redskap på hur hon ska hantera det, och vi. Ja, klarhet bara!
Förresten oj är du uppe så här tidigt? ☀️☺️
Kram 🤗 och tack för svaret!

Svar: Nej normalt sett är jag aldrig uppe så tidigt... men i dag var det dags för spanska Eva att bege sig hem till Sverige.. så jag var uppe och drack kaffe med henne och vinkade av.. och sen var jag ju för pigg för att lägga mig igen :) Jag vet hur ni kämpat och det har varit tufft....och redskapen behöver hon och de kommer henne till hjälp.. kram :)
Esmaralda

5 Tildis:

skriven

Godmorgon!
Kommer allt lösa sig? Börjar bli lite orolig att jag inte kommer få något...
Kram

6 Katten:

skriven

Oj, är du uppe med tuppen idag? Klockan är bara halv sju och det finns redan ett par kommentarer publicerade på dagens inlägg.

Jag var uppe före tuppen idag, redan före kl 4... jag älskar tidiga morgnar med snabbkaffe(!) vid datorn medan det ljusnar utanför fönstret. Snabbkaffe är alltså det som gäller även för mig, även om många rynkar på näsan.

Kram

7 Linnes:

skriven

Hej tror du jag får gå på mammaledighet från mitt nuvarande jobb, det jobbet jag har nu?

8 Jossan :

skriven

God morgon!

Tröttheten blir värre och värre! Men kanske har med att göra att jag vet om att det är lov om 4 dagar.. och det behöver jag verkligen.

Du sa att min kollega gilla mig verkligen. Gillar han mig mer än kollega/vän? Min kompis tror han är intresserad av mig.

Nä dags att fixa sig innan jobb.. måste tanka också.. usch..

Kram

Svar: Ja ett visst intresse finns... och det finns också möjlighet att det kan växa.. kram :)
Esmaralda

9 Kiara:

skriven

God morgon Es!
Några speciella vanor har ja nog inte ... Jo de skulle nog vara att läsa din blogg varje morgon. Utan det känns de jätteknäppt. Även om jag inte kommenterar så läser jag och gillar bloggen inlägg. ☺❤

Är det något som skulle vara skönt så är de att få vila upp sig under sommaren och nu vet jag inte ens om jag får de. Känner verkligen att jag måste få ladda upp batterierna innan de blir nya tag. Hoppas de löser sig. 🙏🙏🙏
Dock undrar jag om du ser om jag får ledigt dom två veckorna som ja önskade eller blir det jobb iaf? Tusen tack i förhand! Kram Kiara ❤

Svar: Vad roligt.. så glad jag blir.. tack :) God chans att du blir ledig då du önskar.... kram :)
Esmaralda

10 EPM :

skriven

Godmorgon!
En viktig vana är ju kaffet! Måste ha på morgonen, är ju sjuksköterska och utan kaffe stannar vården...🤗
Men aldrig abstinens om jag får i mig kaffe, mer att jag kommer igång.
En dålig vana är mitt snoozande, kan snooza hur många gånger som helst! När jag är trött blir jag orealistisk tidsoptimist...

Känner mig stressad; känns som om jag ligger back med uppgifter på jobbet, ekonomin samt kärleken. Som om allt halkar efter...!
Är der så eller är det stressen som talar...?

Kram

Svar: Förr älskade jag att snooza och kunde ställa klockan en halvtimme tidigare än jag behövde.. bara för att få snooza ett bra tag.. men numera är det hopp ur sängen så fort jag slår upp ögonen och den som är mest förvånad över detta är jag själv ! Lite back men helt hanterbart.. det är mest stressen som talar.. kram :)
Esmaralda

11 Extra anonym idag:

skriven

Låg i sängen i morse och tänkte på yngsta dottern med familj. Undrade om dom lever över sina tillgångar, och skuldsätter sig? Då hörde jag 2 starka knackningar i väggen + en lite svagare en stund senare. Tolkade som att jag är rätt på väg tankemässigt. Är svärsonen den drivande, tänker på hans reaktion vad gäller dotterns kommande arv och att det som skrivs över på henne ska vara hennes enskilda egendom. Starka knackningar har jag även hört förut då jag tänkt på något speciellt. Undrar om du kan se något om detta.

Kram

Svar: Ja jag tror du har rätt i din tanke.. men det verkar inte vara så att de har svårt att betala sina skulder så det ser ut att vara under kontroll.. än så länge i alla fall... kram :)
Esmaralda

12 <3:

skriven

Hej kära Es, blir det någon mer träff med E ? Han har lugnat ner sig med ringande efter lördagsfloppen.
Blommorna är fina än så tror han menade att be om ursäkt.
Vad är det som spökar i hans huvud är det exet i Stockholm?

Mycket vanor här med. Earl grey så fort jag vaknar sen andra te sorter olika tider på dagen. Kan inte vara utan mitt te har det nog i blodet.
Kram

13 Mikael:

skriven

Byter ofta vanor just nu är det gröt till frukost och innan jag går och lägger mig, är så galet gott, kan lika gärna vara pizza eller nåt annat men just nu är det gröt :)

När det gäller vanor så verkar Marisa Peers har bra förklaringar på varför man blir Amy Winehouse, Whitney Houston, Marilyn Monroe eller någon annan och hur ens vanor kan spela för och emot en

https://m.youtube.com/watch?v=IKeaAbM2kJg

En intervju med henne

https://m.youtube.com/watch?v=xvgI60pNWFg

inte varje dag man springer på en som hon så kanske får ringa och be om en date :)

Med vanan att träna 10 gånger i veckan har jag gått ner i vikt bra nu, rynkor på sidan av ögonen syns mer därav... , behöver jag någon skönhetsprodukt eller gillar kvinnor män med lite patina och muskler och jag ska strunta i skönhetsprodukter och inte vara så fjollig ? :)

Kram
Mikael

Svar: Du är en riktig hunk nuförtiden... du ser väldigt bra ut.... och du behöver inga skönhetsprodukter... perfekt som det är... kram :)
Esmaralda

14 Skrållann:

skriven

Hej!
Vaknade med en fantastisk känsla i kroppen. Jag var i en storstad, tror det var New York och jag var lite härligt förälskad. Minns att jag gick in i en stor kyrka eller katedral men framförallt minns jag känslan av ”pirr” i magen. Vill känslan och drömmen säga mig något?

Kram❤️

Svar: Pirret kommer.. så det kan vara en förvarning.. att du ska vara beredd och ha ögonen på skaft så du ingenting missar.. kram :)
Esmaralda

15 smulan:

skriven

God morgon. Behöver kaffe helst bryggkaffe men snabbkaffe funkar om det krisar. en mugg måste intas direkt när jag vaknar annars är hela dagen fördärvad sen blir det ett par muggar till på förmidagen. Men efter 16 kan jag inte dricka utan att ligga vaken på kvällen.
Önskar dig en trevlig dag

Svar: Samma här... om jag dricker kaffe på kvällen kan jag inte sova... inbillar jag mig i alla fall :) Kram :)
Esmaralda

16 Tjej:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag dricker också kaffe på morgonen fast med 50/50 havredryck ikaffe. Så gott!!

Sen dricker jag inte mjölk bara havredryck.
Äter inte pasta.
Sminkar mig varje dag, utan vid undantag.

Kan det inte hända något för mig snart.
Saknar kärlek.
Ser du något hända mig inom det här året? Eller inom närmaste tiden?
En flytt? En graviditet?
Kram

Svar: Något som ger positiva ringar på vattnet ser ut att ske ganska snart... kram :)
Esmaralda

17 Jas:

skriven

God morgon!
Här sitter jag med mitt snabbkaffe framför datorn. Dricker också helst snabbkaffe men precis som du skulle jag kunna vara utan kaffe, inga problem. Sängen orkar jag dock inte bädda, den bäddas bara om det kommer folk!
Så kul att hänga med på din resa, älskar alla bilder..
Ha en härlig dag!
Kram😊❤

Svar: Vad roligt, ja du är så välkommen med på resan :) Kram :)
Esmaralda

18 Ia:

skriven

Hej
Jag har nu kämpat med motgångar än längta tid! Det har varit många och stora utgifter. Nu har det hänt igen ☹️ Tar det aldrig slut? Undrar om du ser om det vänder och kanske att jag kan få en slant istället för att ge. När/om blir det medvinden

Kram

19 Skorpan:

skriven

Kaffe på morgon, helger, då jag inte ska p0 jobb o en lång frukost är nåt för mig ;). Numera är det mera telefon som åker fram framom datorn. Andra vanor, hmm, finns väl men kanske inget att orda om ;).

Blev tekommenderad hormonspiral pga kraftiga blödningar. Är både intresserad o inte intresserad. Ser du Es om den skulle bl8 till hjälp mer än till "stjälp"? Inte mig emot alls att mensen skulle upphöra...

Gjort en massa små fel på sistone, vad fattas mig? Irriterande att jag inte kommer ihåg saker o ting. Bättre lycka snart...
Ha en bra dag alla!
Kram Skorpan

20 <3:

skriven

Godmorgon kära Es vaknade halv fyra inatt av att jag drömde att pappa dog. I drömmen blev det som i Mikael Wiehes låt Titanic för jag nynnade på den i drömmen och pappa åkte på en resa och vi visste att han aldrig mer skulle komma hem. Snart gått ett år sen han gick bort. Svårt att förstå att vi aldrig mer kommer ses i jordelivet igen. Vad gör han i altet? Väntar han på mig och min hund ? Brukar inte vakna mitt inatten sådär av en dröm. Tänkte att han kanske var hos mig halv fyra inatt. Kunde inte sova klart i sängen. Gick och la mig i soffan och somnade faktiskt om där.
Kram
💗💗💗

Svar: Pappa kommer och tittar till dig.. det gör han ofta.. han vet att du ska leva ett långt jordeliv men en dag när du är gammal och det blir dags för dig att gå över så tar han emot dig .. kram :)
Esmaralda

21 Barbro:

skriven

Hej Esmaralda!

Jag har en killkompis sedan flera år tillbaka. Han var från början kompis med en tjejkompis, som jag inte umgås med numera sedan hon fick en karl. Tidigare åkte vi alla 3 på dans då o då. Men sedan vi två blev över så att säga, så har vi åkt på dans och någon kryss tillsammans, då vi båda älskar att dansa.
Han är väldigt duktig men vill tyvärr inte dansa med någon annan än mig. Han skyller på att han inte vågar bjuda upp. Jag blir tyvärr mest irriterad då jag gärna vill dansa med flera o surra omkring.

Har mer o mer börjat misstänka att han har börjat få känslor för mig, medans jag känner inget sånt alls tyvärr. För mig är han en god vän som det är kul att göra saker med ibland. Vi är väldigt olika och han har vissa funktionssjukdomar som gör honom lite speciell.

Han är väldigt snäll och hjälpsam men som sagt det hjälper inte, jag känner ingen attraktion alls. Jag har också svårt med att jag känner mig trängd och mår väldigt dåligt. När jag råkar ut för någons intresse jag inte besvarar. Då jag blev utsatt för övergrepp som barn.

Om det är så att han har börjat få känslor för mig? Hur skall jag då få honom att förstå, att för mig är han bara en god vän på ett fint sätt? För jag inte vill förlora honom som vän eller såra honom. Men som det är nu kan jag inte vara mig själv. Jag säger nej då han kommer med vissa förslag o jag vågar inte komma med några till honom. Då jag inte vill uppmuntra honom.

Allt har blivit så svårt. Det enda jag känner är att han är inte rätt kille för mig, men rätt som kompis och vän.

Hur skall jag göra Esmeralda?
Eller inbillar jag mig hans intresse?

Kram
Barbro

Svar: Ja jag tror faktiskt att han har mer intresse av dig än du har för honom... du måste prata med honom om detta men du får ta det varligt... jag tror inte att han medger sitt intresse...var tydlig i att ni bara är vänner och att det aldrig kan bli mer.. använd din fingertoppskänsla i samtalet.. kram :)
Esmaralda

22 Blå:

skriven

Hej Esmaralda.

Min konstigaste vana är nog att jag äter mörk choklad varje dag.

Tror du att han tänker på mig? Finns känslor för mig?
Kram

Svar: Det ska vara rena hälsan med mörkt choklad :) Han tänker på dig ibland men du tänker mer och känner mer.. kram :)
Esmaralda

23 Linda:

skriven

Jag dricker också kaffe det första jag gör, bryggkaffe brukar det bli, försökte en gång "omvända" mig till tedrickare på morgonen, höll väl på ett par månader iallfall, tills jag kom fram till att wtf, varför hålla på, jag vill ju egentligen ha kaffe, varför försöka med nåt annat. Sen dess inga försök att sluta med kaffet :)

Hör också till dem som dricker öl ur flaska, smakar inte alls lika gott ur glas :)

Skitväder idag! usch! ett riktigt bakslag med våren...trots allt en av de få saker man inte kan göra något åt, så det är bara att gilla läget!












Svar: Ja bakslag med väder här också... idag fint.. o sen är vi lovade regn hela veckan... lite synd när Nettan kommer i kväll.. jag som stannar längre hinner säkert få det fina vädret :) Kram
Esmaralda

24 Mians:

skriven

Godmorgon solsken,
Vilken härlig dag!
Ja kaffe är morgonens elixir med frukost.
Jag undrar varför jag har så ont i magen ibland? Det kommer och går...Vad kan jag göra/undvika för smärtan?
Tacksam för hjälp.
Tack för att det är så ljuvligt att gå in och läsa här. <3
//Mians

Svar: Gå till doktorn o kolla magen.. jag tror inte det är ngt allvarligt men man bör ju alltid kolla sig om man har besvär som inte går över.. kram :)
Esmaralda

25 Hon:

skriven

Hej,
Hur tog han det nu då jag gick iväg och han får ordna upp sin situation själv? Jag var lite väl taggig men gjort är gjort I guess..
Kram

Svar: Han blev nog lite sur men det kan inte hjälpas...kram :)
Esmaralda

26 Mt:

skriven

Hej!
Har jag fått högre position på jobbet innan sommaren? Va tror du?
Kram!

27 Dunegull:

skriven

Vad ser du kring mig just nu i den närmaste tiden?
Kram

28 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Bryggkaffe är ett måste på morgonen 2 baljor svart kaffe ...sen är man igång

Fortfarande nordanvindar och +-0 då hänger man gärna här och insuper värmen från din blogg <3
ser fram emot Nettan och dina eskapader

Sonen kulle byta däck på Peppiga Pia....nästan ogörligt hon är såå rostig Dags för lilla vinsten till bättre beg bil ?

Ha de gott i värmen

Kram Anki med frusen flock

Svar: Ja, nu har spanska Eva åkt.. och Nettan är på väg... ska bli kul :) Gamla bilar är inte kul.. de brukar vara sura, rostiga och besvärliga !! Någon vinst ser jag inte närmaste tiden.. men på något sätt kommer en nyare bil... kram :)
Esmaralda

29 Mimi:

skriven

Hej!

Jag frågar som Jenny har universum övergett mig?? har undrat över det ett tag. Kanske är jag inte värd universums hjälp. Ber om hjälp men det verkar vara hopplöst.

Kram

Svar: Du är värd allt gott och du är absolut inte övergiven... det kommer bra ting .. kram :)
Esmaralda

30 AnnaK:

skriven

Vet inte om jag har så mkt rutiner. Eller så har jag det utan att veta om det 😂

Vad har han för intresse av att snoka runt på min Insta? Bara prylar och sånt där.

Kram 🤗

31 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda Ja morgon kaffemåste man ha helst 3-4 st
Tror du jag kommer att få en bra vecka ? Något jag ska tänka på? Kram 😃☀️☀️☀️

32 Blomman:

skriven

Hej Esmaralda.
Mensen är sen och jag har tagit graviditetstest som visar negativt.

Tror du att jag är gravid just nu eller är mensen bara sen?

Tror du att det kommer att lyckas snart?
Kram

33 Anki:

skriven

Tack för svar 💖
Sparar in på spelandet då...

Ha det gott i solen

Kram Anki

34 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut att bli något mer stadigvarande relation mellan oss igen?
Kram

35 Hon:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som om han fortfarande är med henne även lite längre fram framöver? Har dem en relation även längre fram?
Kram

36 Månflickan:

skriven

Hej Es!

Hälsningar från kyliga Västerås!

Har fått löfte om en heltidstjänst, med bra lön och suveränt schema. Dock känner jag en tvekan kring hur det kan komma att fungera med brukarens vilja att använda hjälpmedel, även om sjukgymnast och arbetsterapeut utvärderar och utformar lämpliga rutiner. Ser du mig på nya jobbet? Glad och nöjd?

Önskar alla i bloggfamiljen en fin dag!

37 Dalkulla :

skriven

Kaffe till den ena lilla smörgås till frukost, enbart för medicin skall ner i magen, annars hade jag inte ätit alls på morgonen iallafall inte så fort jag vaknar. Förr kokade jag mitt kaffe i min Perkolator skållande hett men, nu sedan minst tre år tillbaka är det snabbkaffe som gäller så gent som min mormor alltid sa om vissa saker, om det sedan stavas så vet jag inte. Dricker sällan öl direkt ur flaskan det ska isåfall var att det inte finns glas i närheten.

Bädda sängen gör jag, köpte förra året ett nytt överkast men det har legat på ca tre gånger, har påslakan som är så fina så det täcker hela den stora sängen. Är väl lite lat när det kommer till just lägga på överkastet.

Kuddar har jag i sängen, sitter oftast där och kika på tv - Netflix. Ett nice område i bostaden då det bara är att släcka ner, stänga av datorn, sedan krypa ner under täcket, sussa gott intill morgontimman. :)

Det finns ingen vår i annalkande, den sol som lyste en tid försvann, nu blåser det riktigt kallt. Fågelkvittret har tystnat, solen har lagt sig till ro, kanske kommer den åter!

Kram!


Svar: Ja jag sitter som du... i sängen o kollar Netflix.. ibland på mage :) kram :)
Esmaralda

38 Skorpan:

skriven

Är ju inte den som tror på tarot, horoskop o runor, men på senaste tiden har dessa ofta talat för att det kommer att ske omvälvningar i bekantskapskretsen, att gamla bekantskaper kommer att sägas upp. Ska jag tro på detta Es? På nåt viss känns det så o det vore ju tillika synd om det kommer att ske...

+2 o blåst, jäkla ruggigt, men ska väl inte klaga som jobbar inomhus ;).
Ha det gott med Nettan ikväll.
Kram Skorpan

39 <3:

skriven

Hej kära Es, blir det någon mer träff med E ? Han har lugnat ner sig med ringande efter lördagsfloppen.
Blommorna är fina än så tror han menade att be om ursäkt.
Vad är det som spökar i hans huvud är det exet i Stockholm?

Mycket vanor här med. Earl grey så fort jag vaknar sen andra te sorter olika tider på dagen. Kan inte vara utan mitt te har det nog i blodet.
Kram

40 Månflickan:

skriven

Ja, vanor kan variera!

Jag äter oftast väldigt sen, eller ingen frukost - för jag är hysteriskt trött på morgonen! Men istället kan det bli "byggfrukost", dvs lunchlåda redan på förmiddagen! Och "nattmat" är suveränt! 😂 En kopp kaffe till kan sitta bra, men behövs inte för att vakna, och stör inte heller nattsömnen.

Strumporna MÅSTE vara det exakta paret i konstruktionen, annars går det inte! Och resåren måste vikas ner, det får inte klämma åt! 😀 Så jag vet inte vad folk menar när de hittar "solostrumpor" efter tvätt... (strumpkäkaren bor i tvättmaskinen haha). Och att trampa i något blött/på smutsigt golv med rena strumpor, gud förbjude! ☹ Kanske ingen slump att jag utbildade mig till fotvårdsspecialist? 😜

Kan fortsätta, det finns mer att berätta - men ska bespara er!

Snart jobb, ska bara fixa lite bygglunch och leta på några par passande strumpor...

41 Lilla m:

skriven

Hej Ez. Finns det någon kille i min närhet som är lite extra svag för mig?😊

42 Sus:

skriven

Hej
Så konstig stämning på jobbet....
Vad är de?
Love sus

43 Helena Ir:

skriven

Jag gillar rutiner till en viss grad,tror mig må bäst av det..MEN..för mycket lika är väldigt tråkigt ..
Din blogg med kaffe tillhör morgonrutinerna sen många år tillbaka.. Jag mår inte bra utan kaffe..men heller inte av för mycket..Ja,sån är jag..

3-5 dagar/veckan så åker jag till gymmet..utan det mår jag heller inte bra..då blir jag förslappad och får mer ont i kroppen. Jag har skador som jag jag måste träna upp musklerna kring..hela tiden..

Jag är faktiskt sugen på en ny vana..en man..faktiskt! :)
Inget sånt där på och av förhållande..tills döden skiljer oss åt,tänker jag mig :)

Hej Nettan! :)

Kram till er båda :)

Svar: Och mannen kommer.... Nettan säger hej :) Kram :)
Esmaralda

44 Michaela:

skriven

Härligt att Nettan är på plats :)

Jag bäddar sängen så fort jag klivit upp. Sminkar mig och sen frukost som består av havregrynsgröt och stekta ägg. Har aldrig druckit kaffe. Jag äter mat både från kniv och gaffel och mamma brukar skälla på mig " sätt inte kniven i munnen " 😄 Men ska ju inte på dejt någe mer så då behöver jag inte tänka på detta :)

Kram från 0 gradigt och blåsigt Stockholm!

45 Camilla:

skriven

Hej kära Es. Vanor ja? Ja, för mig är ju telefonen med t ex Facebook ett måste genast på morgonen och även under dagens lopp, kollar bloggar alltid, särskilt din!!
Annars, en konstig känsla jag har starkt ibland; Känslan av att det finns en man i mitt liv, som jag bara väntar att ska höra av sig, en spirande glädjekänsla som snabbt dör när jag igen kommer på att nej, de var ju bara fantasi, haha, tonttiga mig, men jag längtar så starkt efter dendär mannen så jag fantiserar grejer, att nån skall skriva till mig... Ha en fortsatt skön semester!! Tack för alla härliga inlägg Es!! KRAMAR

Svar: Känslan du känner... kommer bli på riktigt en dag... kram :)
Esmaralda

46 Jennifer:

skriven

Det gick INTE bra hos handkirurgen. Fick veta att jag aldrig stått i någon operationskö, fast jag trott det sedan december månad. Överläkaren tog bort remissen till operation som min andra handkirurg hade skickat. För att han tyckte att en operation inte skulle hjälpa.

Så nu finns det ingenting. Ingenting att göra för min sjuka hand. Är så chockad och ifrån mig att det inte finns ord att beskriva.
Kan lika gärna lägga mig ner och dö.

47 Hon:

skriven

Hej,
Jag tycker han känns lite som en ful fisk, kan jag ha rätt i det?
Kram

Svar: Ja du ska lyssna till din känsla.. kram :)
Esmaralda

48 Susan:

skriven

Aldrig haft så många vanor o ovanor, men min bästa vana sedan snart ett år tillbaka är mina morgonpromenader innan jobb. Minst 5 dagar i veckan blir det ca 5 km vid sextiden och jag mår så mycket bättre... hoppas det kan hålla i sig i framtiden oxå🤗

Så kul att se hur du har det i Toscana, liiite avis på hur mysigt det verkar vara😉


Kram

Svar: Jäklar vad du är duktig o den tidiga morgontimmen.... kram :)
Esmaralda

49 Patricia :

skriven

Ja visst är det galet. Jag gillar heller inte kaffe längre sedan efter graviditeten och sen jag slutade röka. Ändå måste jag dricka de där jäkla kaffet varje morgon. 🤷‍♀️

Svar: Eller hur !! Man fattar ingenting !! Kram :)
Esmaralda

50 Mikael:

skriven

Tack :) fick inte sminka mig för mig ex , har vänner som sminkar sig men blir inte än alltså då :)

Inget fel att ta sina vanor till att bli som Whitney eller någon annan stjärna, man kan ju ta bort sista udden och inte dö för tidigt.


Kram
Mikael

51 S:

skriven

Hej.
Finns det möjlighet för vägledning via mejl eller samtal?

Svar: Vill du vägledning via mail av mig så mailar du: [email protected] och jag mailar info tillbaka. Vill du ha rådgivning via telefon.. då hör du av dig till min kollega Nettan på : 070 6661570. Du är välkommen ! Kram
Esmaralda

52 Agnes:

skriven

Är så jävla trött på att konstant bli förd bakom ljuset...vad är det som gör att folk konstant har behov av att pissa på mig?

Hade jag inte behövt tak över huvudet, mat på bordet o kläder på kroppen så hade jag överlag bett folk dra åt helvete å fort de tilltalade mig...men nu måste jag se glad ut o verka uppskatta att bli pissad på...

Gode Gud, kan du inte låta jorden gå under så att vi människan till sist försvann?

Å så då en sådan där jävla, focking tramsig kram...

Svar: Och en lika tramsig kram tillbaka, men uppriktig... för ni vi träffades irl, så gillade jag dig som människa.. en spontant och stark känsla.. kram :)
Esmaralda

53 Ia:

skriven

Hej
Jag har nu kämpat med motgångar än längta tid! Det har varit många och stora utgifter. Nu har det hänt igen ☹️ Tar det aldrig slut? Undrar om du ser om det vänder och kanske att jag kan få en slant istället för att ge. När/om blir det medvinden

Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: