SÖNDAG.....

Jaha, då är det söndag i paradiset... och en annan klagar inte !
 
Nettan jobbar ju en hel del både med regressioner och spådom  men varje ledig stund tar vi oss ut och njuter.  Och det är inte fyskam att sitta och mysa i trädgården mellan varven heller !!
 
 
Går man ut genom dörren på framsidan i mitt hus.. då kommer man rakt ut  på livsfarliga vägen med sina S kurvor och utan vare sig vägren eller trottoar och folk kör som biltjuvar.
Men går man ut genom dörren på baksidan... då blir det  Sesam öppna dig.
 
 
På baksidan ringlar sig en liten gång av trädgårdsplattor... och man passerar ett virrvarr av folks trädgårdar....
 
 
En hängande trädgård... där det stupar brant rakt ner i skogen på ena sidan... och i skogen finns gott om vildsvin och varg.. björn lär det också finnas... och gott om orm.
 
 
Kaktusar växer lite här och där....
 
 Blomstertaken  står i knopp.. och snart blommar de för fullt....
 
 
Och så hade vi en NDU !! Vi  gick över bron och under oss porlade bäcken när Nettan väser: kolla där nere... den är säker två meter !!
 
Och där var den... en JÄTTEorm... och om ni klagar på  bildens kvalitet så  vill jag bara säga det var rena turen att det alls blev en bild...  det vita slankiga närmast kameran är ormen.  Jag förstorade allt jag kunde.  Och det kändes som om den skulle hoppa 50 meter och landa på mig !!
 
Tant Carla tittade in lite senare på dagen och vi berättade om ormen och hon blev så lycklig att hon faktiskt dansade flera varv i glädjeyra.
Över ormen.
  Det har varit hemskt torka här och bäcken var uttorkad och hennes kompis ormen försvann. Hon trodde att han var död.  Och nu  kunde vi bekräfta att det var han alltså INTE.  Den gamla stora morfarormen är vid full vigör !
 
 
 
Jag och Nettan åt middag hemma .. pannbiffar med kapris o lök.. potatissallad med vinäger och olja som bas, inlagd gurka o gröna ärtor.. det blev en riktig festmiddag... och så notera... glaset med rött !!
 
 
 
Och så kom det ett superregnväder... plötsligt  blev himlen svart och regnet vräkte ner... och fyllde golvet i Nettans sovrum.. det var bara att hämta alla handdukar och försöka täppa till.... så idag tvättas det vittvätt här !!
 
Hade tant Carla vetat - så hade hon under mordhot tagit hem alla handdukar o tvättat och kommit tillbaka med dem manglade... men det ska hon inte behöva slita med. Så vi smyger med vår handdukstvätt.
 
Så lärde vi oss den tuffa vägen att fönsterluckorna ska stängas när det vrålregnar !
 
 
 
När kvällen kom gick vi till byabaren... och tog varsin gin & tonic... igår  var de lite dyrare.. ibland är de jättebilliga.. lika spännande varje gång !! Så här långt är billigaste priset för två gin o tonic 3 euro... och dyraste 8  euro.
Vilket ju är billigt i alla fall !
 
 
Baren marknadsför sig som sportbar OCH bibliotek... allt i ett !!
Man kan låna lite böcker.. slå sig ner med ett glas  godis... och läsa eller låna hem... och somliga tittar på TV !!  Andra sitter bara o pladdrar och vi blir inbjudna i gemenskapen.
 
 
Skål  och mysisig söndag  önskar vi er alla !!
 
Idag är Nettan  helt fullbokad och kan inte ta emot fler.
Men ha koll här... då och då blir det återbud.... och någon får chansen !!
 
Massa kram & kärlek från oss och Toscana 💖
 
 P.s.  Alla kan tydligen inte se inlägget om vinnaren av armbandet. Vinnaren är MarjaLiisa... grattis.  Maila mig din postadress och jag skickar din vinst med posten härifrån i början av veckan.
 
 
 
 
 
1 Jennifer:

skriven

Finaste Esmaralda, godmorgon! Hoppas ni har det härligt därborta!

Var ute i fredags på en fest och det var helt trevligt. Träffade en jättesympatisk och intressant man, vi klickade direkt och hade mycket att prata om. Det var inte heller direkt fel att han såg väldigt bra ut. Jag hann redan tänka att ”tänk om...” MEN och ett stort MEN. Det visade sig att han är gift, vilket han endast motvilligt medgav då jag frågade rakt ut. Blev så...LESS. Jag blir så less. Där hade han suttit hela kvällen och flörtat vilt med mig och bara för att boosta sitt jävla ego. Avlägsnade mig snabbt efter det och han såg lite snopen ut, vet inte vad han hade tänkt sig eller trott att skulle ske.

Nu känner jag mig bara så jävla less. Det känns som att jag tusentals och tusentals gånger klätt upp mig, gått ut, varit social och.... INGENTING. Jag kommer aldrig att träffa någon. Så känns det. Orkar int mera försöka, det är så jävla jobbigt. Alla bra män är upptagna, så är det.

Jag vet inte varför det jämt går fel. JÄMT. Det skulle ju räcka att det lyckas en ENDASTE GÅNG. Kram

Svar: Sådana man är inget bra !! Gifta män som flirtar borde ha en varningstriangel i pannan ! Men det kommer den gången när det stämmer och blir rätt... kram :)
Esmaralda

2 Skorpan:

skriven

Så himla fint o annorlunda mot hemma. Ormen kunde jag vara utan, men det andra, ja tack :). Vilken tur att ni hinner njuta nåt också o inte bsra jobba. Vad beror de olika G&T priserna på? Känns lite konstigt ;). O har ni sett nåt spännande i huset ännu?

Här är det spännande riksdagsval idag o jag är inte alls inspirerad av det. Kanske går o röstar ändå, för att undvika att bli kallad idiot, som man kallade folk i antikens Grekland som inte deltog i politiken. Nåja, det gällde ju förstås män ;D, vad hade kvinnorna att säga till om... Inget godis har jag heller, det går inte att ha hemma då man är sugarholic o då är det bäst att laga sig iväg hemifrån då påskkärringarna kommer. Har ju inget att bjuda på, ojdå.

Vädret är så grått o trist, måndagsväder hela helgen. Tur att jag hann njuta av solen på min långpromenad i fredags :). Ser det ut att ta länge innan min häl blir okej Es? Den "funkar" ju, men blir sen "irriterad" efter ett tag o då är det bäst att vila. Hindrar ju lite mig i mitt promenerande o det är ju synd...

Söndag redan, knappast nåt nytt på kommande denna vecka...
Ha en bra dag alla!
Kram Skorpan

Svar: Ja de olika priserna har jag ingen aning om... kanske är vi de enda som någonsin beställt en redig grogg :) Spännande ting händer här... och om det berättar jag på bloggen i morgon. Ett tag till och sakta men säkert mår hälen bättre.. kram :)
Esmaralda

3 Undrande:

skriven

God morgon!
Låter som en toppen resa.
Shanti dök upp i min bil samma dag som vi skulle hämta hem vårt nya lilla husdjur.
När jag skulle ställa ner transportburen så låg shanti så fint där!🙄
Så du hade rätt. Även om det inte var i mitt hem.
Nu saknas bara min nyckelknippa.
Kommer den att dyka upp och vart isf?
Den är precis lika bortblåst som kärleken från en partner i mitt liv.
Kommer jag att hitta någon av dom?🙈
Ha en riktigt fin dag!❤️

4 Undrande:

skriven

God morgon!
Låter som en toppen resa.
Shanti dök upp i min bil samma dag som vi skulle hämta hem vårt nya lilla husdjur.
När jag skulle ställa ner transportburen så låg shanti så fint där!🙄
Så du hade rätt. Även om det inte var i mitt hem.
Nu saknas bara min nyckelknippa.
Kommer den att dyka upp och vart isf?
Den är precis lika bortblåst som kärleken från en partner i mitt liv.
Kommer jag att hitta någon av dom?🙈
Ha en riktigt fin dag!❤️

Svar: Ja, nyckelknippan kommer också att dyka upp !! Och kärleken kommer den också... kram :)
Esmaralda

5 Susan:

skriven

Så härligt ni har det (förutom ormen😱) bara fortsätt njut av livet🤗
Ser framemot den dagen då jag har all tid i världen att resa o ett resesällskap som får mitt hjärta att slå lite extra🥰

Kram på er

Svar: Japp och den dagen kommer... kram :)
Esmaralda

6 MollyD:

skriven

Godmorgon
Ler och skrattar åt er NDU och att du tror att en hoppar 50 meter. Jag trodde jag var ensam( nja inte riktigt) att ha precis den typen av reaktioner. Ser jag en överkörd om tex helt platt och uttorkad så är jag övertygad om jag blir biten i alla fall osv. Ser jag en levande så snor jag mig så fort i luften att jag inte riktigt vet hur jag hamnade flera meter bakåt. Urk!
Det har varit MYCKET på jobbet och mycket stress. Nu kommer ett jobb ut som jag när jag träffade innevarande tjänsteinnehavare att om hen slutar så vill jag ha det jobbet. Om jag söker kanske jag förstör en hel massa om jag inte får jobbet. Ska jag söka eller vara kvar?
Har fortsatt en inre glöd att göra något själv och tjäna lite mer än jag gör idag eller börja lära mig om aktier. Hjälp?
KRAM

Svar: Det känns som om du innerst inne vill söka.. och då ska du göra det... kram :)
Esmaralda

7 Dunegull:

skriven

Ser mitt ex fortfarande ut att bryta sig loss från sitt missbruk? Kommer även han till klarheter i sitt liv? Vi har fortf ingen kontakt sedan ngn månad nu men väldigt nyfiken hur det får för honom i all välmening. Snälla se om du kan få in ngt. Kram

8 DD:

skriven

Ser det ut som att jag klara provet?

Kram

9 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Ni ser ut att trivas som fisken i vattnet :-)
Förutom ormarna då...
Lustigt med olika priser kan det vara att det är dyrare till helgen med drinken ?

Här börjas det städas i yngsta sonens rum Han kommer hem till påsk ! Tar en bit i taget måste ju packa oxå ;-)Resväskan står redo för nästa söndag haha .Längtar.

Skål och mysig söndag önskar jag tebax <3

Kram Anki med flock

10 MuminM:

skriven

Hej Esmaralda.
Oh fy vilken jätte orm!!

Vilka härliga bilder och ni ser ut att ha det trevligt
Massa kramar till er.

Ska träffa en man. Han är lång och smal. Verkar vara en ganska lugn person. Det känns bra.

Tror du det kan bli en god fortsättning mellan oss i framtiden? Långsiktigt parförhållande med hus och allt mellan oss?
Kram

11 Sippan:

skriven

Urk för 🐍...
Härlig resa iaf 🥀
Jag har dejtat en kille några gånger nu.
Vi gjorde en utflykt nästan en hel dag och det var jättehärligt!
Han sa detsamma men nu hör han knappt av sig.
Varför, är han inte intresserad av mig eller?

12 <3:

skriven

Hej varför är T så off? Gillar han mig inte längre ?
Kram

Svar: Jag tror inte han känner lika starkt längre.. kram :)
Esmaralda

13 Helena Ir:

skriven

En tuffing förstod jag att tant Clara var..men..en två meter orm som kompis..sån tur att han ändå mår bra!

Länge sen jag drack gin och tonic..länge sen jag skålade alls..

Fy,vilken hemsk dröm jag hade om mitt otäcka ex..men jag var lika tuff, som jag var i verkliga livet, när det begav sig..slängde ut fanskapet! Att han aldrig möter karma ..Han behöver en ordentlig näsbränna..

Ha en skön dag..båda två!

Kram :)

Svar: Han kommer möta Karma... den saken är klar... och du är för övrigt hur tuff som helst... kram :)
Esmaralda

14 Helena:

skriven

Hej Ezmaralda.
Nu sitter jag i klistret och mår otroligt dåligt psykiskt över situationen. Jag gör mitt masterarbete i en forskargrupp på karolinska sjukhuset och där har jag blivit attraherad av en kille jag tror jag har börjat få känslor med. Detta har ställt min värld upponed helt jag är så förvirrad för jag börjar tvivla på mitt nuvarande förhållande som jag haft i tre år. Jah trodde alltid att min nuvarande pojkvän, som e min första riktiga pojkvän och jag skulle va tillsammans för alltid och ja det säger väl alla men vi har det så bra ihop och han stämde på din beskrivning av min framtida man. Men nu när jag känner mig dragen till nån annan undrar jag hur det ska hålla jag vill stanna i förhållandet att allt ska ordna sig och att min kärlek till honom ska bli stark igen. Men jag är väldigt rädd. Jag vet inte vad jag ska göra.
Tacksam för svar
Kram Helena

Svar: Du ska ha ett öppet sinne inför dig själv... känn av....och låt det gå lite tid... du kommer att veta hur du ska göra.. kram :)
Esmaralda

15 CA:

skriven

Hej
När jag tänker på vem det ska kunna vara som jag ska spela med i Sverige, jag kan bara tänka en person men kan du se om det tar lång tid, typ år innan vi kommer att spela med varandra eller blir det inom resonabel tid, dvs före 60 års ålder.
Kram

Svar: Helt klart inom rimlig tid.. kram :)
Esmaralda

16 Mej:

skriven

Hej Esmaralda

Jag har hela detta året haft en sådan stark känsla att 2019 är året då allt kommer att falla på plats - jag har kämpat så länge. Det är en inre känsla jag haft -att allt kommer att ordna sig snart.

Som du vet har jag kämpat så länge. Men nu börjar känslan försvinna och jag tvivlar på att jag haft rätt. Har jag haft helt fel i min känsla? Att allt kommer att falla på plats för mig?
Kram

Svar: Ju mer tiden går desto mer närmar du dig när saker och ting faller på plats... jag kan dock inte säga exakt när.. och du är 100% värd att må bra.... kram :)
Esmaralda

17 AnnaK:

skriven

Härliga dagar 🤗

Alltså.... Spanet har skvallrat till sin kollega(som är bad news) att jag tycker han är snygg. Har han skvallrat något om vad han tycker om mig också? Vet hela världen om att jag tycker det? Blev lite ledsen. Det var ”bad news” som meddelade det åt mig och han sa givetvis inget om vad spanet kan tänkas tycka om mig för det vill han nog inte att jag ska veta ifall han nu hört nåt. Får du upp nåt?

Kram 🤗

18 Drömmen:

skriven

Hej Esmaralda.
Njut på ni. Ni ser ut att ha det så trevligt tillsammans. Härligt det Nettan erbjuder oss också.

Ser han ut att sakna mig?

Ser du ”någonting” lite mer seriösare mellan oss nu framöver?
Kram

Svar: Det ser struligt ut... tyvärr... kram :)
Esmaralda

19 Rebecca:

skriven

Vad härligt ni har det :)

En fråga, jag har mått illa i två dagar nu, som att jag ska spy, men det har inte hänr´t. Har jag fått något virus? Kommer jag må bättre snart? När man är mitt upp i det känns det som det kommer hålla på för evigt.
kram

Svar: Detta verkar vara högst tillfälligt.. du mår snart bättre :) kram
Esmaralda

20 Minna P:

skriven

Jag och min kille har ju pratat om vår framtid många gånger, om att gifta oss, vart vi vill bo osv. Några barn vill vi inte ha. Vi är båda medelålders. Funderingar kring giftermål är nästa år, men varken han eller jag har friat officiellt ännu :)
Blir det ett vårbröllop nästa år mellan oss?

Svar: Det ser i alla fall ut att bli giftermål...även om jag inte kan se när... kram :)
Esmaralda

21 AnnaK:

skriven

Sorry for the tjat men har spanet pratat något om vad han tycker om mig till kollegan eller bara vad jag tycker om honom?

Kram 🤗

22 Pia1:

skriven

Seriöst, ormen!!! Jag är inte livrädd för de vi har här men eran varelse hade nog gett mig kalla kårar, som tagen ur en mardröm 😱
Och jag kunde inte fått ett värre besked. Den kirurg som hjälpte mig har ändrat sig angående VAD knölen i skallen är och det betyder att jag har verkligen tjatat om fel sak. Visst är det inte jag som bedömt men det är jag som kommer vara idioten förstås. Tror jag sällskapar den där ormen och försvinner en sväng 🤐

Svar: Ja det känns jobbigt... så långdraget och så mycket fel det blir... jag håller tummarna att det ska reda ut sig.. kram :)
Esmaralda

23 Holly:

skriven

Åhhh vilket paradis ni befinner er i! Jag förstår mer än väl att ni njuter i fulla drag. Av hela mitt hjärta önskar jag er allt gott!

Ez: Kan du se varför hela min ryggrad rasar ihop undan för undan, i stort sett mellan varje kota? Ingen i min släkt har haft ryggbesvär.
Min nervsmärta har varit olidlig men nu har jag tack och lov fått morfinplåster som tillsammans med alvedon kapar av den värsta smärtan. Om jag får reda på orsaken till mina ryggbesvär kanske jag skulle kunna göra något på egen hand för att stoppa förfallet.Min värk har gjort att jag har börjat tvivla på den Gudomliga kraften och det gör mig såååå sorgsen och vilsen, för den var ju basen i mitt liv.

Hur går det för mig i novelltävlingen?

Varma vårkramar till er alla från ett soligt fiskeläger i Hälsingland.

Svar: Sök second opinion för ryggen av specialist... känns som om det finns något att göra... kram :)
Esmaralda

24 MumibM:

skriven

Hej Esmaralda.
Som du vet har jag längtat efter kärlek länge. Väntat, hoppas och blivit besviken.
Nu har jag tagit kontakt med en man och vi ska ses!!
Han är lång och smal. Verkar vara en ganska lugn person. Det känns bra.

Tror du det kan bli en god fortsättning mellan oss?
Kan det bli med han in i framtiden?
Kram

Svar: Chansen är runt 30 % att det är rätt.. så möjligheten finns.. kram :)
Esmaralda

25 Jag:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser han kär ut med henne?
Och är det med henne han vill och kommer att fortsätta med?
Kram

26 Michaela:

skriven

Ni har det verkligen underbart :)

Här jobbas det hela helgen. Känner mig fet , ful och oattraktiv så vill helst gömma mig. Kanske PMS påverkar lite. Drömde att mamma fick hjärtproblem så jag fick be personal i kassan på Coop att ringa 112. Ingen sanndröm hoppas jag!

Fortsätt njuta! :)
Kram!

Svar: PMS påverkar... du är fin och attraktiv.. så är det ! Och drömmen var ingen sanndröm.. kram :)
Esmaralda

27 Helena Ir:

skriven

Tack :)

28 Ångest. :

skriven

Godmorgon!
När dagen kommer, att jag och han måste skiljas åt.. kommer han vela det? Kommer jag att klara det?

Svar: Du klarar en skilsmässa mycket bättre än du tror.. kram :)
Esmaralda

29 PiaS:

skriven

Hej Es,

Haha det måste ju finnas en orm i paradiset 🐍😬😉.

Å, skulle så velat få hänga med er på semester! Hade varit helt underbart och så roligt 😄.

Ha en underbar söndag!

Kram till er båda🤗🤗,

PiaS


Svar: Tack..önskar dig detsamma.... kram :)
Esmaralda

30 Alie:

skriven

Å så härligt ni har det, bara njut!! Så fina bilder (förutom ormen då 😱)
Ha en fortsatt fin Söndag!

Imorgon är det dags för op, går allt väl, inga komplikationer hoppas jag?
Kram 🌻

Svar: Jag ser inga tecken på komplikationer och det känns som om allt går precis som det ska... kram :)
Esmaralda

31 Hjärter dam:

skriven

Vad underbart ni har det! Men ormar i paradiset ska man passa sig för...😉

Igår förlorade .... kampen mot sjukdomen och somnade in. Stor saknad men hoppas han har det bra nu...var det som hände efteråt med telefonen bara inbillning?

Kram ❤️

Svar: Han har det bra nu och är frisk... och telefonen var inte inbillning.. kram :)
Esmaralda

32 Berg:

skriven

Det ser så härligt ut, varm och fin natur. Kul att få följa er resa, det drar i res-tarmen..

Snart kommer ökat ansvar på jobbet.. Hade hoppats att jag skulle känt mig mer förberedd, men verkar svårt att få till att bli det. Ser det ut att reda upp sig och lossna lite?
Ha det gott!

Svar: Det kommer reda upp sig... var aktiv och "på" och det kommer gå fint.. kram :)
Esmaralda

33 Jag:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser han ut att sakna mig eller ha känslor för mig?

Ser det ut att finnas chans att det kommer att hända något mer mellan oss?
kram

34 Mumin:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser något bra ut att vara påväg som förändrar om i mitt privatliv?
Kram

35 MuminMamman:

skriven

Hej Esmaralda.
Om det är 30% att han är den rätta.
Hur set chansen ut att det blir något långsiktigt och seriöst mellan oss?
Kram

36 Snödroppen:

skriven

Vilken underbar miljö ni bor i, man blir ju nästan tårögd och sättet du beskriver det på gör så man nästan tror att man befinner sej hos er...
Den där ormen kunde gott få äta upp mej så jag får sluta att tänka på allt, lutar det åt att jag lämnar min relation? Kommer jag nånsin att bli glad igen?
Njut av er söndag, jag drar täcket över huvudet och sover en stund.
Kram☀️

Svar: Du går igenom en process och när du är klar med den finns det en ganska stor sannolikhet att du lämnar din relation och går vidare.. och det kommer bli bra.. kram :)
Esmaralda

37 Anonym:

skriven

Kommer äktenskapet hålla om U får reda på otroheten?
Kram

38 Jossan :

skriven

Söndag! Men ingen söndagsångest här inte utan imorgon är det lov!! Ett välbehövt lov! Jag ska bara fixa en liten sak som ska in igen på min tenta...

Igår skrev jag min tenta och hoppas verkligen den blir godkänd nu...

På kvällen blev det tjejkväll och väldigt god mat och blått vin!

Nu är jag hos mamma o pappa.. trött är jag..

Vad händer med tentan? Blir den godkänd?

Kram

Svar: Ja chansen är god att du fixar detta... kram:)
Esmaralda

39 AnnaK:

skriven

Frågar igen... När de diskuterade mig kom det då på tal vad spanet tycker om mig eller var det bara vad jag tycker som diskuterades? Sades nåt mer om mig? Önskar att rövhålet han pratade med inte fått veta nåt. Varför ens prata om den saken. För att skryta?

Kram 🤗

40 Boudica:

skriven

Grattis till vinnaren! Mest sannolikt värd armbandet :)

Ni verkar ha det så trevligt även om ni jobbar på, men vackert är det också med alla växter och blommor. Fick en stark lust att köpa mig en agaveplanta efter jag varit i Italien, men inte hittat någon. Kanske någon dag hittar jag, inte riktigt letat aktivt ;)

Ormar är jag inte rädd för, ovanligt för kvinna ;)
gick i skolan där vi hade ormar, stora "utländska" ormar, som matades med döda uppvärmda råttor.

Här var man PMS-ig igår, kände inte för något, och fick inget gjort, men det medförde att jag kom på att idag ska jag göra sånt som behövs här hemma även om jag inte vill, visst det går lite bättre, men kanske inte så bra som jag vill ;)
Här ska drickas lite kaffe nu, och få se hur dan fortsätter.

Rensade upp lite bland gamla sparade papper och räkningar, och hittade ett där det står att mitt lönebidrag på jobbet går ut i år.
Då blev jag ju lite orolig, så jag frågar, är det något värt att oroa sig för? Kommer de hålla kvar mig på jobbet efter sommaren? Har ju ändå jobbat där i 7 år.

KRAM!

Svar: Chansen är god att du får fortsatt jobb...du är omtyckt.. kram :)
Esmaralda

41 Milla:

skriven

Nu orkar jag snart inte mer. Ständigt trött o mycket jobb. Nu några dagar ledigt. Vad ska jag göra för att få tillbaka energin? Ligger mest i sängen men det går ju inte, jag har tre barn som har påsklov. Ska jag gå till en homeopat el ska jag ta healing? Vad är det med mig , utbränd, hormoner el vad

Svar: Gå iväg och ta ett blodprov och kolla om du har brist på något... unna dig lite extra... lite kul.. kram :)
Esmaralda

42 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Ute o körde o tog lite andra vägar hemåt, inte hemsoporna o det måste nog bli till några (många) cykelfärder i hemtrakterna i vår o sommar. Finns otroligt många ställen jag inte vet nåt om. Hoppas på en passligt varm sommar med massor av aktiviteter, ordnade av mig själv ;), vem annan. Men nu hemåt o laga mat o skriva ansökan färdig, idag...
Kram Skorpan

Svar: Ja man behöver inte åka långt alls för att uppleva nytt... kram :)
Esmaralda

43 <3:

skriven

Hej kära Es vad mysigt ni har det.
Är i Stockholm och myser i helgen.

Skulle UL komma ihåg mig efter alla år ? Skulle jag kunna väcka hans intresse? Svår man.
Kram

Svar: Känns som mission impossible.. kram :)
Esmaralda

44 <3:

skriven

Ja verkligen mission impossible med honom.

Är mamma nöjd med helgen tror du?
Kram

Svar: Ja absolut är hon det.. kram :)
Esmaralda

45 Dunegull:

skriven

Ser mitt ex fortfarande ut att bryta sig loss från sitt missbruk?

46 MuminM:

skriven

Hej Esmaralda.
Om det är 30% att han är den rätta.
Hur set chansen ut att det blir något långsiktigt och seriöst mellan oss?
Kram

47 Alie:

skriven

Tack snälla för svar, nu känner jag mig helt lugn! 🙏✨
Kram 🌺

48 SusanneAmalia :

skriven

Grattis MARJALIISA !!

Vilka fina bilder men ormen kan jag avvara ... Gillar inte ormar det måste ha något med mina förra liv att göra för jag är verkligen skräckslagen när de ringlar sig fram ..

Nu är det så att jag kan inte välja .. afftonbladet eller expressen ... hmmmmm det lutar åt historisk ritt mellan magiska slott kraftplatser och gammla gårdar ... men skulle vilja rida alla turer de har. Den jag helst vill delta i kostar 17 000..och heter Ring of Kerry.. sedan tillkommer flyg viss mat och transfer samt lite boende, det är många pengar .. jag vet att detta är ett dumt problem men jag kan ju drömma lite .. viljan kan ju försätta berg har jag hört ..

nåväl resan går i september så jag hinner att spara så får vi se vad det blir ..

åka till Österrike ska jag och då blir det hästridning och Zip line och rodel... så kul gillar ju äventyr ...

Det där med att ligga på stranden i en solstol är bara att glömma ...
Jag bygger sandskulpturer vindsurfar mm.. helt hopplös .. boken jag skulle läsa på stranden har jag troligen redan läst ut vid balkonghänget på hotellet .. helt hopplös ...

Men det blir inte tråkigt .. iallafall ..

Önskar er en underbar dag och jag hoppas att ni får glädjen att njuta av det italienska köket i kväll... kramar och kärlek



















































































































































































































































































































































































49 Tiss:

skriven

Jag mår inge bra. Det verkar inte som att någon av sjukpersonal bryr sig på sig på riktigt heller. Är hemma nu och utskriven, jag har sån ångest och känner mig lite rädd att det ska eskalera. Försöker göra saker men det hjälper inte så bra. Hur ska jag göra?

50 Holly:

skriven

Nr 23 idag.
Jag kanske formulerade min fråga till dig fel. Svaret jag önskade få från dig gällde om mina ryggproblem är karmiska, beror de på alla övergrepp som jag har fått gå igenom, att jag har jobbat tungt inom jordbruk, eller levt som gröna-vågare och på så vis haft ett mycket fysiskt tungt liv, att jag som terapeut har tagit på mig mina patienters besvär eller beror det på något annat?

Jag har kontaktat flera second opinion, bla Spine Center som anses vara expertisen inom området i Sverige inom sjukvården och det är endast operation som gäller i mitt fall. Dock kan man ju inte operera varje kota i hela ryggraden, så jag brukar säga att jag nog bäst får hjälp genom en komplett ryggrads-transplantation från en frisk 20-åring:)))))
Ha det gott!!!

Svar: Ja jag tror att du bär med dig ditt förflutna och den ryggsäck du bär det i .. är din rygg.Du har jobbat tungt och du har gått igenom trauman - gör vad du kan för att frigöra dig från det gamla. Allt kan du inte fixa eftersom det är befäst men genom regression bör du kunna avlasta dig någonting i alla fall... kram
Esmaralda

51 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.

Har bara en känsla att något är pågång för mig nu.
Tror du att det stämmer ? Eller inbillar jag mig?
Handlar det om killen som jag ska träffa nu? Är något pågång för mig nu?
Kram

52 Otur:

skriven

Hej!

Nu har jag börjat tro att oturen förföljer mig. Ingenting blir som jag vill. Snart går jag och gräver ner mig. Vågar jag tro och hoppas på tur och glädje eller förblir det så här??

kram

Svar: Jag kan lova att det vänder.. kram :)
Esmaralda

53 AnnaK:

skriven

Provar igen 🙈 Sa han alls något om vad han tycker om mig? Känns som att de suttit och skrattat åt mig lr nåt.....lite så fick idioten som berättade det att låta iaf.

Kram 🤗

54 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda Tror du min dag blir bra I morgon ?
Och Tror du att kärleken närmar sig? Kram😃☀️

55 Bu:

skriven

Motgång på motgång... ge mig något som gör att jag orkar vakna imorgon. Snälla.

56 EPM :

skriven

Wow!
Vad hände nu liksom? Vem är denna fina man jag träffat?
Är det han som kommer ge mig kärlek..?

Kram

57 Hjärter dam:

skriven

Tack snälla fina du för svar, känns gott att höra ❤️

Kram ❤️

58 Anonym:

skriven

Godkväll kära Esmeralda, kommer det bli svårt att få fondmedel från A D fond ? Sista dagen att söka är på måndag. Jag hoppas att få från de andra fonderna jag fått från tidigare. Så tacksam för R stiftelsen.
Kram

59 Kiara:

skriven

Grattis MarjaLiisa!

Ez, förra året efter jag var i London åkte en arbetskamrat dit efter mig och hon köpte en liten mini ryggsäck som jag föll för. Min mamma är drygt en timme från London nämligen i Brighton och gick in på Primark och tittade men den fast bara som handväska där. Ser du om den finns på Primark i London? Finns de någon chans att jag kan köpa den i sommar när jag åker dit eller ser det mörkt ut? Tusen tack i förhand! Kram Kiara ❤

60 Kiara:

skriven

Grattis MarjaLiisa!

Ez, förra året efter jag var i London åkte en arbetskamrat dit efter mig och hon köpte en liten mini ryggsäck som jag föll för. Min mamma är drygt en timme från London nämligen i Brighton och gick in på Primark och tittade men den fast bara som handväska där. Ser du om den finns på Primark i London? Finns de någon chans att jag kan köpa den i sommar när jag åker dit eller ser det mörkt ut? Tusen tack i förhand! Kram Kiara ❤

61 J:

skriven

Hej Esmaralda!

60% chans att det blir han och jag, skrev du. Ska jag tolka det som att det lutar mer mot att det blir vi, än att det inte blir det?

Kommer vi i så fall få det bra tillsammans?

Ser du några hinder eller varningar eller något jag ska tänka på, både nu och om vi går in i en fast kärleksrelation?

Har förstått att du inte gillar att spå i tid, men kan du kanske ge mig en liten uppfattning om hur lång tid det kan ta innan jag vet hur det blir?

Kram

62 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser något ut att vara pågång för mig nu?
Handlar det om killen jag träffar nu tror du?
Eller är det något som är påväg som skapar förändring i mitt liv?

Eller ser det ut som om jag får vänta på kärlek?
Kram

63 Fina:

skriven

Hej Es, saknar han mig litegrann? Kram

64 Nata:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser möjligheten ut som att det blir något seriöst och långsiktigt mellan oss, mig och M?
Kram

65 Fina:

skriven

Hej Es! Ljög han för mig då han sa att han blir så ledsen då vi är ovänner? Kram

66 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Har inte alls många vänner med barn att umgås med regelbundet och utan att det känns som att åka utomlands för att träffa dom. Ser du nya bekantskaper som dyker upp?
Känns väldigt ensamt ibland.
Tack!

67 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag har alltid velat att mina framtida barn inte ska vara födda under dom tre sista månaderna på året, ser du om de kommer bli så eller kommer jag strunta i de med tanke på att hinna få två barn innan jag fyller 40 bast? Tiden börjar ju som sagt rinna ut ...
Tusen tack i förhand! Hoppas på svar! Kram Zoey 💕

68 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag har alltid velat att mina framtida barn inte ska vara födda under dom tre sista månaderna på året, ser du om de kommer bli så eller kommer jag strunta i de med tanke på att hinna få två barn innan jag fyller 40 bast? Tiden börjar ju som sagt rinna ut ...
Tusen tack i förhand! Hoppas på svar! Kram Zoey 💕

69 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer jag kan tänkt mig skriva en boken om min historia men en annan form med namnet och såna. Kan jag blir något typ av författare eller något annat?

Ska boken var en bra ide?

Finns såna möjlighet också? För gör en boken få andra ska läsa den...

Ha det bra

70 Fina:

skriven

Hej Es...ser du klarare nu: verkar det som om det är helt slut mellan honom och mig nu? Kram

71 Nettan59:

skriven

He Es,
Vilka underbara dagar ni har i Toscana, känner mig riktigt sugen att åka tillbaka dit. Alltid så trevligt att läsa om era reseskildringar ute i världen.

Har haft konflikt med min bonussons familj och känner mig riktigt ifrågasatt, de tycker inte vi bjuder till tillräckligt och tror inte att vi vill träffa dom. Men det gör vi ju naturligtvis, men det kanske inte
sker så ofta som dom vill. Mår jättedåligt över detta, har inbillat mig att jag hade en bra kontakt med min svärdotter, men tydligen har detta legat över dem länge. Hjälp, vad skall jag göra, är jätteledsen över att det blivit så här.

Kramar


72 H:

skriven

Hej Es!

Du kanske inte kan svara på min fråga, men jag undrar om det kan vara så att jag har fått munherpes från min vän? Vi var ute i fredags och vi delade vattenglas, och nu börjar jag noja mig och få ångest över det.

Kram :)

73 Hedwig:

skriven

En lugnande tanke skulle kanske kunna vara att den enda giftiga ormen i Europa är huggormen och den har sicksackmönster på ryggen. Vi åkte till Italien på semester varje år när jag var barn och jag kommer ihåg att det fanns massor med ormar där i alla möjliga färger. Det fanns även ormar i vattnet där. Visst var vi rädda ibland men jag tycker att det är ännu mer skrämmande att det finns så få djur och insekter i trädgårdarna och naturen nu förtiden jämfört med förr, i alla fall här i Holland. Då föredrar jag ormar, huggormar och alla möjliga insekter! Kul att läsa om era upplevelser där i Italien.

74 Mirre:

skriven

Åh.. Saknar honom lite😬 tänker han på mig lika mycket, eller tänker jag mer? Kram☀

75 Ghostwriter :

skriven

Det känns som ### dog i en hastig olycka och att man förstår varför samtidigt är jag fortf. I chock för det var verkligen inte det jag trodde skulle hända. Jag trodde det var mannen i mitt liv.

Nu vill jag gå vidare med en annan person, som det känns bra med. Men jag är fortf. I chock, arg för hur jag blev behandlad och liksom helt skärrad är jag. För att jag blev så illa vid mig för det som hände.... det gör att jag känner skuld och dåligt samvete för att Jag äntligen har möjlighet att gå vidare. . . Det känns så läskigt och jag vill få bort min känsla i att jag gör fel som går Vidare.

Jag trodde vi var soulmates och därför kände jag skyldighet att inte gå vidare vilket är en käpp i hjulet för mig nu

Kram tack!

76 Dunegull:

skriven

Inte lönt att fråga om exets missbruk eller du får inte in ngt kringt det?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: