Torsdag....

 
Husägarens mamma, Carla,  är en alldeles bedårande, liten och späd  kvinna på 82 år. Hon bor här i byn.. och  nyss tittade hon in med ägg åt oss.. värpta av hennes egna höns som strosar  omkring i trädgården tillsammans med hundar och katter !
Hon tog oss på promenad runt byn och visade  allt... och så berättade  hon  anekdoter.  Hennes farfar hade varit och byggt kyrkan... tex...
 
Hon valde att ha barn på egen hand utan att vara gift och det var inte nådigt på den tiden.. i ett katolskt och gudfruktigt land !!  
 
 
 
Olivlundar.... och de typiska Toscanska kullarna...
 
 
 
Citronträd både här o där...
 
 
 
Carla tog med oss till kyrkan.. och  där finns en  liten butik där det säljs hemmagjort vin och hembakade kakor....väldigt osvenskt med andra ord... att köpa  hembränt vin i kyrkan !!   Carla språkade lite med grannen till kyrkan...
 
 
Hon talade om för oss att vill vi äta på Pizzerian så måste vi boka bord.... jaha tänkte vi.. ska det vara nödvändigt ? Jag menar... pizzerian är stor med många bord och byn har bara  250 invånare.....
Men vi gick in och bokade.. och tur var det.... för när vi kom dit kl 20 så var det fullsatt...förutom ett bord för två som väntade på  oss.
 
Vi fick förklarat för oss att detta är den mest omtalade och den bästa  pizzerian  i den här delen av Toscana.... och när jag fick min pizza och tog första tuggan.. förstod jag precis !!
 
 
För första gången i mitt liv åt jag EN HEL pizza !!
Jösse namn så gott !!
Hit kan jag inte gå för ofta...den saken är klar.
 
 
 
Mätt som en bäver.. men ändå.... vem kan motstå hemgjord  pannacotta med choklad?   Inte jag !!
Så hela slank ner... det var rensade fat och vinet i flaskan druckit till sista droppen.
 
I dag är en ny dag... och efter att ha hållit ett par seanser ska vi i eftermiddag köra in till Figlio... stan som ligger närmast...  storhandla, äta lunch och bara se oss omkring
 
Kram & kärlek från en nöjd och belåten spåkärring !!
1 Helena Ir:

skriven

Vilket underbart ställe..med varma och goa människor..som bjuder på sig själva..så rätt !
Längtar iväg jag också..när ekonomin blir bättre..

Kram :)

Svar: Ja, jag känner att jag hamnat på helt rätt plats... igen :) Kram :)
Esmaralda

2 Skorpan:

skriven

Åh precis så ska ju en vistelse abroad se ut, underbart.

Förstår precis vad du menar då du säger att du inte kan besöka stället alltför ofta ;). O det är ju synd att behöva hålla tillbaka, men vad kan man då allt "tar fast" på ens kropp... En livsstilsförändring, resten av livet, är ju vad som gäller. Vem vet kanske mannen också behöver vsra lite strikt gällande sitt leverne?
Kram Skorpan

3 Louise:

skriven

Haha trotsar runt i trädgården. Vet att det är strosar du menar. Modigt att inte vara gift och ha barn på den tiden. De är ju djupt religiösa.

På fredag nästa vecka ska jag gå på en annan intervju som barnskötare.
Så det är två jobb som står på spel nu.
Mannen ska ha semester en månad säger han men jag vill ha ut honom så snabbt som möjligt. Kommer han få jobb snabbt igen?
Vill inte falla tillbaka i gammalt mönster.

Ha en fin dag och tacksam för svar. Kramar

Svar: Wops.. det ska jag genast gå in och ändra... herregud "trotsar" !! Det kan dröja en tid innan nytt jobb för mannen kommer.. kram :)
Esmaralda

4 Mig:

skriven

Hej Esmaralda.
Vad fina bilder. Ni ser ut att ha det trevligt.

Det kom in en man på jobbet som jag tyckte såg väldigt bra ut. Han hade byggt om där tidigare.
Nu har han varit inna två gånget och ska komma in igen och lämna nycklar i helgen.
Han bodde en bit härifrån.

Hmm tror du han la märke till mig på något speciellt sätt eller så?

Är rädd att jag blir själv i alla år till. Ser så hopplöst ut för mig, inget speciellt som händer snart?
Ser jag ut att vara själv kommande år? Några år till framåt?
Kram



Svar: Han tycker du är söt... det har han konstaterat för sig själv . kram :)
Esmaralda

5 Ghostwriter :

skriven

Led mitt x av något narcissistiska drag? Eller var det bara som x var uppvuxen med tanke på modern.
Jag kände iallafall att X inte kunde hantera andras känslor så bra och ljög för att undvika andras reaktioner. Och gjorde aldrig fel sa x. Så synd att man ska behöva trycka ner andra.


Kram

Svar: Ja, fel sorts uppväxt kan ju en personlighetsstörning men jag ser inte ditt ex hade en störning eller vara låg nära en.. kram :)
Esmaralda

6 EPM :

skriven

Åh så mysigt!
Vilken cool Donna 👌🏼
Blev väldigt hungrig nu när jag tänkte på pizza....

Ser du nåt om mitt kärleksliv?
Jag vill fråga om när vi ses men jag vet att du inte längre vill säga nåt om tid... men du ska veta att jag vet att tid kan variera...

Kram

7 Fina:

skriven

Hej Es, är det verkligen slut nu mellan oss? Menar han det? Kram

Svar: Han är fram och tillbaka... omöjlig att få grepp om.. men oavsett så kan du aldrig bli trygg med honom.. kram :)
Esmaralda

8 Michaela:

skriven

Vilken gullig liten tant :) Förstår att ni blir väl omhändertagna och italiensk pizza är bäst! :) Ha en mysig eftermiddag! Kram!

Svar: Tack :) Kram
Esmaralda

9 Kristin :

skriven

Mmmmm, så godt. Ser ut til å være et fint sted og en vakker dame. I dag fikk også Doffen gå over. Håper virkelig at han ble tatt godt i mot. Papay er operert i kneet, og jeg håper det går bra. Det har vært mye på få dager, så det kjennes. Kjenner meg psykisk sliten, noe som nå er helt naturlig. Nå skal jeg slappe av sammen med min gode flokk. Ønsker deg fine dager i Toscana. Kram!!!

Svar: Ja, det har varit mycket för dig nu och Doffen är så glad nu.. frisk och pigg och glad och blir väl omhändertagen. Det finns så mycket kärlek för dina hundar när de går över - och det kan du nog känns själv också. Låt flocken ta hand om dig också... det är de bra på !! De har en helande effekt. Stor styrkekram
Esmaralda

10 Jennifer:

skriven

Hej fina Esmaralda! Låter som att ni har det mysigt och härligt!

Funderar mycket på hur jag ska komma vidare och känner i hela min själ och hjärta att det är dags att gå vidare nu. Till ett nytt arbete. Skulle så gärna vilja göra något viktigt och meningsfullt, tex jobba mot child trafficking.

Jag vet att jag har de rätta egenskaperna för sådant slags arbete. Problemet är hur jag ska nå fram dit.

Kommer nästa arbete att vara mera meningsfullt än det jag har nu? Hur ska jag komma vidare?
Kram,
Jennifer

11 Skorpan:

skriven

Måste fråga, är alla bilderna dina? Ett hus där på en av bilderna liknar så det hus jag övernattade i för snart tre år sen :).
Kram Skorpan

12 Camilla:

skriven

Du är där nu och njuter, HÄRLIGT!!!!
Synd vi inte fick se hur pizzan såg ut, vad innehåller en äkta italiensk pizza?
Jag är så stolt över mig själv, övervann känslan att vilja ha en man som bara förstört i mitt liv, ÄNTLIGEN!!! jag känner mig så stark, när jag kunde göra så. Behöver ju en BRA MAN i mitt liv, inte en som bara förstör.... KRAM OCH HA SÅ UNDERBART DÄR I PARADISET!!

Svar: Jag var så ivrig så jag glömde plåta pizzan.. men nästa gång.. ska jag inte glömma :) Och du behöver och är värd en riktigt bra man och han kommer.. kram :)
Esmaralda

13 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut som om jag är singel här nu i sommar?
Kram

14 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej Es!
Gud vilken mysig dag ni hade det! ❤️ Värt ett besök där med andra ord. ☺️
Undrar bara en sak, du har nämnt att jag och min M2B inte behöver jobba länge på barnarbete förrän det tar sig. Ser du möjligtvis om vi kommer göra ett uppehåll då ja gärna inte vill ha barn som är födda dom tre sista månaderna eller kommer jag skita i denna känslan då ja snart är 40 år? Mycket tacksam för svar! Kram Zoey 💕

15 Orolig:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut som om dem tycker att jag har gjort något fel eller övertramp?
Kram

16 Kiara:

skriven

Kära Es!
Åh vilken underbar dag och vilket underbart ställe! Bara måste besöka det! Så ska du få vakna upp till detta i sex veckor. Måste kännas underbart?

Av ren nyfikenhet ... kommer någon av mina kusiner i V mixra till med bröllopsdansen? OM dom gör de kommer de se ut som jag härmar dom eller dom som härmar mig? Hoppas på svar! Kram Kiara ❤

17 Kiara:

skriven

Kära Es!
Åh vilken underbar dag och vilket underbart ställe! Bara måste besöka det! Så ska du få vakna upp till detta i sex veckor. Måste kännas underbart?

Av ren nyfikenhet ... kommer någon av mina kusiner i V mixra till med bröllopsdansen? OM dom gör de kommer de se ut som jag härmar dom eller dom som härmar mig? Hoppas på svar! Kram Kiara ❤

18 Livsturisten:

skriven

Nämen nu blev jag sjukt sugen på pizza till middag...ska stilla mig med det suget till på lördag ändå. Pannacotta var galet längesen jag åt. Verkar helmysigt där ni är!
Måste få berätta nåt skoj, har haft en känsla o gnag ända sen dagen då det liksom "tog slut" i ett kort förhållande förra sommaren, att så fick det inte gå till!! Blev mest besviken på HUR det tog slut och inte ATT det gjorde det för nånstans så har känslan om att "vi ses igen" funnits hela tiden och den senaste månaden har liksom gnagt sönder mig. Så...jag skickade ett kort brev (mail) utan förhoppning på nåt men med gnaget som sa "jodå svar kommer"...o svar kom o nu har vi kontakt igen och den känns bara så bra. Om det blir mer än så som just nu känner jag inget av i gnaget men jag mår så gott i det som är och det räcker för mig.
Tänk att jag lyssnade till mitt gnag till slut...o lite rädd blir jag för mig själv när jag hade så rätt. Medial? intuition? ödet? slumpen? struntsamma det känns bra och jag är glad.
Kramar!

19 Orolig syster:

skriven

Hej!

Har en syster som uppför sig märkligt. Bombar mig med sms och frågar en massa. Mår hon verkligen bra?? något fel är det.

Kram

Svar: Ja, riktigt bra mår hon inte.. kram :)
Esmaralda

20 SusanneAmalia :

skriven

Vin i kyrkan kakor i rummetsuperpizza och en stirvportion kärlek av den fina tanten.. Ni måste ha kommit till paradiset..

ÖNSKAR er en fin kväll 💗

Svar: Ja exakt... det ÄR ta mig tusan paradiset... kram :)
Esmaralda

21 Milla:

skriven

Min chef har erbjudit mig ett nytt uppdrag men jag är tveksam. Det är ganska tufft. Ser du ngt om det som lite rådgivning att säga ha el nej liksom

Svar: ta reda på mer exakt vad som förväntas av dig och fatta sedan ditt beslut.. kram :)
Esmaralda

22 Mirre:

skriven

Talade han sanning när han ställde in dejten eller bangade han ur?🙁
Så besviken..vad ser du?
Kramis

Svar: Får en känsla av att han bangade ur.. kram :)
Esmaralda

23 Zita :

skriven

Hej! Esmaralda Så mysigt!
Tror du min ledighet blir bra! Ledig i 5 dagar! Skönt! Något jag ska tänka på? Kram😃☀️

24 Hon:

skriven

Hej,
känns lite jobbit då jag inte fick detdär jobbet jag ville ha som skulle gett mej erfarenhet.. ser jag ut att kunna få nåt annat bra?
Kram

Svar: Ja absolut.. ha antennerna ute.. ett annat kommer finnas.. kram :)
Esmaralda

25 Sofia:

skriven

Åh, Italien är underbart. Pasta, pizza, ost, vin och desserter. Jag tror att jag måste göra en liten tiramisu;)
Tyvärr har jag inte ekonomin att resa, just nu stannar allting. Ser du något positivt för mig som gör livet ljusare tills jag får ett jobb.

Svar: Försök fånga stunderna i det lilla.. gör sånt som får dig att dra på smilbanden... och bättre ekonomiska tider kommer.. kram :)
Esmaralda

26 Browallia:

skriven

Vad mysigt ni har det, ditt sätt att resa är helt i min smak. Förstår precis vad du menar med att du inte kan besöka den pizzerian för ofta, det hade vart lika för mig. Åh, pannacotta med choklad låter som en dröm. Sonens sambo brukar göra hemgjord pannacotta med de mest oväntade smaker, den senaste jag blev bjuden på var gjord på Ahlgrens bilar!! Mums :)

Önskar dig och Eva en trevlig kväll.

Svar: Ja, Pannacotta är livet.. så är det bara... tack för hälsning och spanska Eva hälsar tillbaka :) kram
Esmaralda

27 <3:

skriven

Vad fint med citronträd.
Hoppas att det blir en trevlig kväll. Ska äta på en mysig italiensk restaurang. Ska unna mig en tiramisu och ett glas Amarone eller två...
Blir så kluven ska jag stanna kvar hos min nuvarande bank eller byta och ha B till bankman.
Fattar inte varför båda drar och sliter i mig. Vad blir bäst tror du ? Min nuvarande bank vill ta ut mig på lunch nästa vecka och diskutera placeringar.
Kram

Svar: Vojne..... Amarone och Tiramisu ... Italiensk och så gott !! Du bör gå på lunchen och du bör ha faktiskt information från båda håll och sen väljer du bästa erbjudandet... byt inte på grund av en person .. inte pga B.. utan se helheten.. det kommer stå klart.. kram :)
Esmaralda

28 Rojanna:

skriven

Hej, Esmeralda!
Vad mysigt ni ser ut att ha det och att pizzan var superb det syntes på den barskrapade tallriken!Fortsätt ha en fin tid därnere!
Själv håller jag på och medicinerar mitt blod för att förhoppningsvis få en höftoperation så småningom. Den oroar mig mycket eftersom jag måste ligga på min ena artrosonda axel i flera timmar, och får ryggmärgsbedövning från midjan och neråt.
Allt känns så ovisst just nu.. en dag i taget...
Allt gott! Kram!

Svar: Ja ta en dag i taget och känns dig lugn.. det kommer lösa sig.. .kram :)
Esmaralda

29 Härligt:

skriven

Hejsan goa Esmeralda🙋‍♀️
Åh vilken natur så mysigt o den lilla söta damen skulle man bara vilja krama om👍jag önskar er en fortsatt underbar resa inte utan att man blir lite avis😉🌞❤️
Kan du snälla se vem som försöker göra sig hörd härhemma idag? Ojoj jag får inte till mig nåt men hoppas på att du kan hjälpa mig fina! Kramisar i massor

30 Alie:

skriven

Men åhhhhh så fantastiskt trevligt, mysigt och bara helt underbart det ser ut. Nu ser jag ännu mer fram emot min resa till Toscana. En riktig aptit retare att följa er.. :)
Kram till er!

Svar: Ja, du kommer att älska detta.. är man lite livsnjutare så är Toscana himmelriket.. kram :)
Esmaralda

31 Rojanna:

skriven

Hej, Esmeralda!
Vad mysigt ni ser ut att ha det och att pizzan var superb det syntes på den barskrapade tallriken!Fortsätt ha en fin tid därnere!
Själv håller jag på och medicinerar mitt blod för att förhoppningsvis få en höftoperation så småningom. Den oroar mig mycket eftersom jag måste ligga på min ena artrosonda axel i flera timmar, och får ryggmärgsbedövning från midjan och neråt.
Allt känns så ovisst just nu.. en dag i taget...
Allt gott! Kram!

32 Love:

skriven

Hej! Jag har kärat ner mig i en kille som beter sig väldigt märkligt och jag vet varken ut eller in snart. Hela situationen har gjort att jag mår dåligt nu. Råd? Är detta värt nåt i slutändan?

Svar: Nej det känns inte som om han är rätt.. han ger dig bara sorg.. kram :)
Esmaralda

33 Young.forever:

skriven

Hej Es. Imon är de min födelsedag och jag blir 26 år. När kommer jag bli gravid? Kram

Svar: Grattis i förskott... graviditeten kommer.. och det blir mer än en... jag ser dock inte riktigt när.. kram :)
Esmaralda

34 Fina:

skriven

Hej Es! Då han gjorde slut sa han att han aldrig har funnit mig vara attraktiv😞 betyder det att han hela tiden tyckt att jag är ful?😔

Svar: Nix han har aldrig tyckt det och han tycker inte det nu heller... oavsett vad han säger.. kram :)
Esmaralda

35 Fjäril:

skriven

Så härligt du verkar ha det! Min sommar blir den bra med ev dans och trevliga möten?

36 U:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer det att vara dem i längden?
Kram

37 CA:

skriven

Hej
När jag var i Italien, så åt jag Mascarponekräm med choklad, det var inte det du fick till efterrätt? Mycket gott, kan jag lova :o)

Var på massage i måndags och fick då tips om att pröva reiki, tror att hon också menade att jag nog kunde gå en kurs eller två i reiki. Men man måste själv först gå på en reiki behandling, heling.
Vad tror du, har jag någon sådan talang att utveckla? Eller bör jag bara gå en behandling/healing?

Ser fram emot storheling från Italien :o)
Kram

38 AnnaK:

skriven

Men mums!! Så fint det verkar där. Kul att resa mer på riktigt än som jag med charter. Det var riktigt jobbigt sist med allt folk! Men passade bra för sällskapet jag var med.

Spanet är ju ingen jag kommer slå mig ihop med......han är bara attraktion och en flirt och snart är han ute ur mitt liv helt antar jag. Tråkigt nog!
Undrar om min nya bekantskap kan vara någon framtida date? Kändes förvånansvärt nog inte som något omöjligt då vi träffades. Misstänker dock att han inte tänkte samma. Jag dög nog inte riktigt där 🙈

Kram 🤗

Svar: Ja man har sina perioder i livet.. charter är jag inte uppväxt med.. som barn för 50 år sen reste vi mest reguljärt... fast jag har rest på en del all inklusive när sonen var liten.. och det var bra det också men på ett annat sätt. Känns tveksamt kring den nya bekantskapen.. får en känsla av att ni inte riktigt passar samman... kram :)
Esmaralda

39 Misstjejen:

skriven

Hej

Hur är det mellan mig och B kvinna... ser ut som det finns positiva.. hon var litegrann förvirrar ibland mot mig.

Missförstått jag något om det? Om våra relation...😊

Ha det bra

Svar: Hon är inte riktigt lika klar och redo som du är.. kram :)
Esmaralda

40 Boudica:

skriven

Ja torsdag, redan... Tiden den går snabbt och jag hinner inte med! saknas en del timmar på mitt dygn, vart har dem försvunnit!? Känns som jag hamnar i fairyland eller vad det nu heter där tiden sägs gå flera gånger snabbare.

Härligt det verkar där i Italien, får mig vilja åka tillbaks dit någon dag. Plus den där pannacottan ser riktigt god ut! Även om jag inte äter sånt ;)

Här vaknade man med ont i halsen, suck, men det löser sig. Jag som skulle lägga mig tidigare igår, vilket jag gjorde, min kropp var stentrött, men huvudet blev så klart att jag sov ännu mindre än jag brukar.

Det är så konstigt här, D verkar dras till mig nu, väl men det gör inget, glad att det känns som innan på sätt och vis. Men manipultiva kollegan oroar mig lite nu med uppkommande utvecklingssamtal. Men det orkar jag inte oroa mig för nu.

Men det verkar som jag fått lagergrabben att dras till mig nu också, känner mig som en magnet. Men när jag väl vänder mot dem så är det som det plötsligt blivit motsatsen och de flyger iväg XD
Mötte honom i trappan idag, med sin hund, han sa något om att "han gillar mig mer för varje gång" syftande på hunden, min tanke gick direkt till "det är nog inte bara hunden du pratar om" nu vard et ju inget jag sa!
Nu är jag ju bara lite nyfiken, finns det någon chans för nån liten fling där? Kanske inget seriöst men lite skoj ihop skulle nog va trevligt.

KRAM!

41 Kär:

skriven

Hej Esmaralda.
Får jag vänta länge innan en kärlek träder in i mitt liv?
Ser jag ut att vara fortsatt själv några år till?
Vågar knappt hoppas på bättre...

Är jag singel till sommaren?
Kram

42 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag ser de andra i min omgivning som går vidare och träffar en ny partner. Men för mig har det inte hänt.
Det har inte hänt på över 3 år nu.

Jag vet att du sett en kärlek för mig. Men jag tänker att det kan lika väl vara om 10 år kanske eller?

Ser du något pågång för mig?
Någon komma? Ett förhållande för mig den närmaste tiden?
Kan det fortfarande dröja några år till?
Kram

43 KARIN H:

skriven

Åh, vilka underbara bilder! Det är som att åka på semester själv att se dem. Tack för att vi får "följa med" på ditt äventyr. Kram :)

Svar: Tack för att du vill följa med.. kram :)
Esmaralda

44 Orolig:

skriven

Hej Esmaralda.
Känner att det blev lite tokigt mellan oss eller lägger mycket skuld på mig själv i det.
Tycker både han och hans familj att jag har gjort fel?
Tycker dock vi har en ganska fin kontakt idag.

Känner han sig ”klar” känslomässigt med mig? Går han vidare nu?
Eller är han kvar känslomässigt i mig? Tänker och känner
Kram

Svar: Han börjar bli redo att gå vidare och det behöver du också bli.. kram :)
Esmaralda

45 Fina:

skriven

Hej Es, kan du se om han slutar på arbetsplatsen före mig? Kram

46 AnnaK:

skriven

Ok, tack! Får en känsla av att jag inte passar samman med någon jag fattar lite tycke för egentligen 🙄 Och snart är jag för gammal 😂

Kram 🤗

47 Barbie:

skriven

Kära goda Es! Ser du om jag möjligtvis träffar någon snart som jag hamnar i relation med? Eller om jag träffar kärleken i år ?!kramar

Svar: Du kommer träffa rätt.. det vet jag.. men jag kan inte när.. kram :)
Esmaralda

48 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.
Såg en annan gästbloggare fråga om graviditet.
Jag blir ju också så sugen. Eller jag är sugen.
Skulle så gärna vilja ha syskon.'

Ser du en graviditet för mig under det här året?

Kram

49 Unra:

skriven

Hej Esmaralda.

Fortsätter han relationen med henne i längden?
Känner han att han hittat rätt?
Kram

Svar: Mycket tveksamt.. kram :)
Esmaralda

50 Contici:

skriven

Hej kära Ez!

Du ser ut att ha hamnat i ett paradis! Kan du inte ge oss, osäkra, som helst bokar paketresor men gärna skulle önska modet att prova själva, tips på var och hur du finner dina fantastiska boenden? Följt dig ett bra tag och blir både inspirerad och nyfiken. Med den här starten kan det inte bli annat än toppen!

Har en besvärlig sjuksom som ger mig sådan inskränkning vad gäller livskvaliteten och arbetsförmågan. Familjen drabbas ju också i detta. Väntar nu på behandling, i två steg. Tyvärr är väntetiderna långa, så trots remiss med prioritering, och beslut om behandling/operation efter steg 1 kan väntetiderna handla om månader 😔. Snälla, har du möjlighet att få en hint om det blir i vår eller i höst? Eller måste jag vänta ännu längre? Väntan är så svår, både tismässigt (frustrerande!) men framför allt för att jag har så himla himla ont. Förstår om du inte kan svara på allas frågor, vi är ju många som skriver, men jag ville i alla fall prova. Det hade hjälpt mig att stå ut lite till, med ett svar, oavsett positivt eller negativt🙏.

Önskar dig, och alla dina gäster en underbar vistelse! Kanske även nån fiffig web-sajt som tips till oss försiktiga resenärer😉?

Kram♥️

51 Annelie:

skriven

Jag är sjuk och vet inte hur lång tid jag har på jorden.
Sörjer att jag aldrig fick uppleva en kärleksfull parrelation. Hur ska jag orka denna tid som jag har kvar?

52 Solen:

skriven

Ser ut och verkar ju vara hur härligt som helst!
Kram! ☀️🌿☀️

53 Härligt:

skriven

Kära Esmeralda!
Jag skrev en fråga till dig i nr 29 häruppe!
Någon vill verkligen ha tag i mig men vem?? Hela dagen har det låtit o olika dofter som jag inte igen.
Jag önskar så att du kunde hjälpa mig vem det är o kanske varför? Så man ev. kan sova lugnt🙏
Kram sov så gott du o vännen med vilket härligt ställe ni bor på!

54 Contici:

skriven

Hej igen!

Skulle bara bli så glad om du kunde få en liten glimt om när en behandling/en operation skulle kunna bli aktuell för mig. En liten micro hållpunkt vore såå hjälpsamt att kunna få förhålla sig till. Och jag är bara ute efter tid, ingenting gällande resultat el så. Det vet jag att ”ni” inte går in i.

Fortsatt supermysig vistelse!
Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: