Detta har pågått i 30 år !!

I förhållande kan irritationen växa....

... här  är ett litet explock från nätet vad folk stör sig på:

 

Att han aldrig, och jag menar aldrig kan släcka en lampa efter sig eller stänga en skåplucka, låda, garderobsdörr. Det driver mig till vansinne. Detta har pågått i 30 år.

 😂

Att han envisas med att springa runt i sin OnePice varenda kväll. Den är sliten och hålig, men hans försvar är att den är äkta. Något mer osexigt finns bara inte! Inte konstigt att sonen inte har syskon…

 😂

 

Håliga strumpor. Men jag har lärt upp 3-åringen väl så han plockar av pappas håliga strumpor och slänger dem direkt om han ser att det finns hål i strumporna. Båda slängs, även om den ena är hel, duktig pojke!! Aldrig udda par av den anledningen iaf.

 😂

… på att han pratar om sitt könsorgan som om det vore den femte medlemmen i vår familj!!! Hur kan en kukjävel tycka/känna/tänka så jävla mycket hela tiden? GAAH!!

😂

Kass på presenter, vissa år ingenting, vissa år elektrisk tandborste 2 år i rad, i år blev det kryddställ och diskhanddukar (jag är fan bara 35!!!) ja listan är oääändlig!! MEN han har självklart även sina goda sidor

 😂

Att smutstvätt gärna slängs 30 cm ifrån tvättkorgen istället för i den.

😂

Att det ska vara så jävla svårt att tvätta bort tandkrämen ur handfatet efter sig.

😂

Att maken andas när jag ska sova. Inte snarkar alltså, utan just andas. Har grymma sömnproblem och minsta lilla stör mig. Ofta kastar jag ut honom i gästrummet…

Att han städar bort disken utan att rensa slasken eller torka av diskbänken. Då är j Att maken måste provsmaka av allt (100 ggr) när jag lagar mat. Att maken visslar hela tiden (han är tondöv). Att maken alltid sätter sig så nära (typ på) mig i soffan, trots att vi har en gigantisk soffa. Att maken ska ha åsikter om all inredning, trots att han är färgblind. Att maken inte vill ha något när vi andra i familjen väljer lördagsgodis, sen vräker han ändå i sig av vårt godis.

😂

Att maken varje gång jag saltar på min mat säger ”oj, vad mycket salt du tar”, VARJE gång. Att maken alltid lämnar kastruller och stekpannor odiskade och med matresterna kvar där i, de gånger han städar undan efter middagen. Att maken alltid säger till barnen så fort de öppnar kylskåpsdörren ”stäng dörren, kylan åker ut”

😂

Att när jag blir tokig på hans fisande så svarar han ”ibland är det du och ibland är det jag”. Nej. Ibland är det jag. Men det är fan alltid du. Jag står väl för 1% av fisandet. Kanske 10% efter en dag med mycket bröd eller så. Men resten är fan hans.

 

 

Konstant pungkliande, helst med benen brett isär. Man undrar ju om han har löss vilket jag också frågat flera ggr! Väldigt avtändande med andra ord!

😂

Att allt! ska sparas. Kartonger, papper, gamla elkablar – ”för de kan vara bra att ha”. Vi har ett dubbelgarage där det inte går att komma in i pga alla hans jäkla saker, som aldrig används.

😂

Att han tar bort toarullen från hållaren och ställer den på golvet eller handfatet. Och nu pratar vi inte om en tom utan en med papper på!

Att kallingarna numera ska vara uppdragna högt upp i midjan i någon sorts gubbhöjd.

😂

Han pratar för mycket. Jag vill skära av mig öronen. HELA.JÄVLA.TIDEN.

😂

Alltid skall skicka fram mig när det skall typ reklameras saker… jag är hans suicide squad…

 😂

När min man suger loss brödsmulor från mustaschen vid varannan jävla tugga.

😂

Min fru blir arg för allt jag gör

😂

Jag stör mig på att min fru säger att hon köpt kläder på HM:s rea och sen ser jag på lapparna i slasken att det handlats på dyra butiken och det var inte ens rea

😂

Hon pratar med sina väninnor om allt och de tjattrar i timmar och det stör mig att de troligtvis pratar om mig också

😂

Hon säger till mig vad jag ska göra innan jag ens hinner få en chans att själv se vad som ska göras

😂

Hon värmer alltid sin kaffemugg i micron även om det kommer direkt från kaffekokaren

😂

Vi hade ett gammalt par i släkten som hade delat upp huset mellan sig. De hade sina egna hyllor i kylen.. handlade var för sig.. sov var för sig.. åt var för sig .. såg på TV var för sig och de undvek att stöta ihop med varann. 

Då undrade man ju förstås att herregud. varför skiljer ni er inte ? Och då  sa dom att det hade blivit så tomt utan den andra och att de var varandras stora kärlek.

Ibland  blir det märkligt !!

Hur har du det i ditt förhållande ?

Jag och maken gör mycket  var för sig.. det känner jag är nödvändigt men vi hittar på mycket tillsammans också.... samma typ av humor och mycket skratt  tror jag är viktigt och att man SER  varann och bekräftar varann

Fast det stör mig att han  varje kväll  pillar av sig trumporna  och sen ligger de där på  golvet i TV rummet.  Om man skulle träna MG att plocka sockor ?

 

Kram & kärlek💖

1 Misstjejen:

skriven

Hej

Har funderar klart och tydligt. Det vill jag väl med vlogg... har andra video på min kanalen men om du vill har den nu länken eller vänta tills nästa video kommer.

Jag vill har följare väl.. jag har försöka få förut från en annan del som dom inte vilja dela med min video.

Jag säger ja tack till din möjlighet för du öppen en dörren åt mig.

Jag vet inte om jag ska ger länken nu eller vänta tills nästa länken.

Ha det bra

Svar: Lämna du en länk när du känner att de är rätt i tiden :) Kram
Esmaralda

2 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Är jag speciell för honom? Betyder jag något för honom? Kram

Svar: Han kan inte riktigt släppa tankarna på dig... kram
Esmaralda

3 <3:

skriven

Godmorgon kära Es, är singel och det var länge sedan jag bodde ihop med någon. Så jag kan bara irritera mig på mig själv. Lilla skrutten 🐶 sköter sig perfekt. Vilken kärlek han är för mig och lycka. Har han det bra ? Saknar han något ?
Har dåligt samvete att jag ibland stressar ut med honom i sista stund. Igår var han ute på grönbete och hade det bra och fick oxfilé bitar. Kommer han klara att bo borta 1 natt när jag ska på spa. Trivs han hos hundvakten ? Han får inte sova med henne på natten. Det är bädden som gäller.
Ser det ut att bli en mysig spa weekend ? Har sett fram emot det länge. Ge mig lite extra styrka så jag blir piggare och värken inte gör mig så trött. Ståt snart inte ut med detta elände som drabbat mig.
Kram

Svar: Din lille skrutt saknar dig ju när du inte är nära... men det kommer gå bra med hundvakten och du får en fin spavistelse... kram :)
Esmaralda

4 Skorpan:

skriven

:D dom var bra. Ja vad hinner man inte börja störa sig på om man håller ihop i åratal? I mitt nvarande förhållande, med mig själv ;), stör jag mig på att jag är så lat, usel på att komma igång med saker o ting i tid..Undrar vad det är som kommer att irritera mig i mitt nästa, och förhoppningsvis sista, rätta förhållande?

Jag trorockså att det är bra att syssla o pyssla med eget, men också att göra saker tillsammans, humorn icke att förglömma ;). Jag tror min kommande har rätt sjuk humor, annars blir det inre nåt långvarigt förhållande ;). O det var en bra ide' att skola MG till strumphund, med tvättkorgen som destination, kanske... Se bara efter så han inte gör som kusinens förra hund, äter upp dom. Det blev vetbesök flera gånger pga av detta...

Stel o styv idag efter gårdagens städande men jösses så fint här är ;D. Kommer inte ihåg när jag städat senast... Idag konfirmation, o jag har inte det minsta lust att festa, bajja mig, men det är bara att gå åstad. Imorgon får vi se hur vi firar 20-åringen. Före allt detta ska det släpas hem mat, på cykel, o förberedas ett o annat, så det gäller väl bara att hugga i't.
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Tror hoppet är litet att omskola MG till strumphund.. han är ju så ordningsam och skäller bestämt framför allt som ligger fel men han har aldrig kommit på idé att handgripligen ställa till rätta.. jo, en gång när han var liten.. vid juletid.. då bar han alla de röda plastsvamparna från adventsljusstaken till en blomkruka... men inte annars.... kram :)
Esmaralda

5 Helena Ir:

skriven

Jamenalltså..jag tänker förbli singel..vem orkar! :) Kanske om man fick "låna"karln och lära upp han..lite sådär inkörningstid ..innan ångertiden gick ut..vore inte det något? Okej,jag förstår ju,jag är väl inte perfekt jag heller..Mycket man kan ha för sig i sin ensamhet..som någon annan kan störa sig på..Men orkar jag,har jag tålamod..låter jobbigt..Tack för varningen! :) Den där kärleken,inget att leka med..!

Det tar emot idag..brukar kännas bättre efteråt..latmasken vill infinna sig..

Ha en trevlig dag!

Kram :)

Svar: Ibland får man mata latmasken... det behöver man.. kram :)
Esmaralda

6 Camilla:

skriven

Haha, eller jaa? Var det rolig läsning? vet inte... Men intressant vad mänskor kan irritera sig över i ett förhållande, det enda jag minns jag riktigt irriterade mig över när jag var gift var det otroliga snarkandet han hade...
Men nu lever jag singelliv, så har inget att irritera mig över nu, kanske lika bra, haha...
KRAMAR

Svar: Singelskapet har sina fördelar... men lever man med någon så är det alltid något som stör.. om man bara levt tillsammans tillräckligt länge :) Gäller bara att inge hänga upp sig på det.. kram :)
Esmaralda

7 Katten:

skriven

God morgon!

Lördagsmorgon är för mig veckans bästa stund och denna morgon fick en extra guldkant då jag påmindes om hur bra jag har det. Tack för det! :)

Jag är överlyckligt skild sedan drygt 20 år och det var massiva problem som ledde till skilsmässa, men visst förekom även irritation över småsaker.

T ex irriterade jag mig på saker som min man irriterade sig på. När han kom hem efter en veckas jobb på resande fot brukade han flåsande(!) hänga om tvätten i torkskåpet eftersom han ansåg att jag hängt tvätten fel. Det irriterade mig eftersom jag klarat av att förse barnen och mig själv med rena kläder under hela veckan utan hans "ingripande" och att han var tvungen att flåsa p g a den självpåtagna ansträngningen irriterade mig ännu mer. Vintertid skottade han om snön när han kom hem för att han ansåg att jag hade skottat fel. Något annat irriterande var att det aldrig gick att klämma ur honom ett exakt svar; ALLT var "på ett ungefär, i runda slängar".

Jag har flera gånger tänkt att det är toppen att du, Es, och din man gör saker var för sig och dessutom i flera veckor ibland. I mitt äktenskap fanns sådant inte på kartan, förutom att maken reste under veckorna och jag var hemma med barnen. För övrigt var han en klängranka och kunde bli helt utom sig om jag t ex skulle träffa någon kompis några timmar på egen hand. Detta var inte bara irriterande utan mycket värre, att inte utan bråk få några timmar utanför familjen.

Nu ska jag fylla på kaffemuggen och fortsätta njuuuuta av att göra precis vad fan jag vill! :)

Önskar alla en fin lördag!

Kram

Katten


Svar: Ja, jag tror man blir klokare med åren och inser att man måste ha sin frihet och ge varann frihet till att också gå sina egna vägar... njut av kaffet, det gör jag också... och ha sen en riktigt fin lördag !! Kram :)
Esmaralda

8 Mikael:

skriven

SMHI ligger verkligen i lä när det gäller antal väderrapporter per dag mot vad en kvinna kan prestera, lagomt eller skönt finns inte heller, det är för varmt, kallt, blåsigt, för soligt, för regnigt osv. och det kan vara på en och samma dag...

När nu alla veganer dykt upp och nya super material allt i ett super windstopper, goretex,climacool,warm kommer komma vad ska kvinnor säga då, det är...perfekt?!? det är...perfekt?!? flera gånger om dagen med en svag ton om att det ändå inte är riktigt skönt eller bara bra trots att det är....perfekt :))))

Igår gjorde jag en liten utmaning grej och skojade lite med ett par ungdomar i affären när jag ändå var där, unga tjejen kollade på mig lite tvekande på mig medan grabben skojade tillbaka, jag plockade lite grejer och när jag vänder mig om har hon plockat upp telefon och ringt någon och tittar på mig med stora ögon, gissar hon blandat ihop mig med någon kändis och ringt mamma eller kompis, vet du vem som är i affären?!!, undra vilken kändis man blivit ihop blandad med nu då, eller så sa hon bara mamma det är en man som pratar med oss i affären!! :)

Kram
Mikael

9 Ma:

skriven

Haha, ja sådana grejer man kan störa sig på!
Nu när jag varit singel ett bra tag så tycker jag det är en bagatell. Men jag vet ju hur det är när man är inne i förhållandet få kan man störa sig på sådana grejer!

Ser jag ut att vara ensamstående ett bra tag till?
Kram

Svar: Ett tag till - men kärleken kommer.. kram :)
Esmaralda

10 HuldaMaräng:

skriven

Gomorron!
Ja kära hjärtans vad grejer man stör sig på!! Jag stör mig på att det ska samlas grejor, även trasiga! Vi har mannens brors trasiga snowboard på logen (bland väääääldigt mycket annat...). Den får man inte slänga för han minns hur roligt de hade när han ser den. Saken är att han inte riktigt vet var den är... Men uppenbarligen har han det minnet kvar ändå... Jag gillar att slänga, rensa ut, men det blir så tungrott när man inte får slänga betalda räkningar från 1987, för det är roligt att se vad saker kostade på den tiden.
Och så kan han inte klockan. Eller, visst gör han det, men han känner inte tiden. Och så planerar han en massa som han inte år gjort för han börjar klockan tre på eftermiddagen och då har ju hela dagen gått så då ger han upp. Sen går han och klagar över att inget händer! Ghaaaah!!!
MEN, jag vet att gräset inte är grönare på andra sidan, jag har hellre min genomsnälle, fina gubbiga gubbe än en kontrollerande, psykiskt misshandlade idiot, och vi skrattar så gott ihop, vi har samma värderingar. Kan det bli bättre?? Jag älskar min gubbiga gubbstrutt!!

Svar: Exakt.. alla har vi irriterande sidor...så är det.... och det blir så mycket trevligare om man kan ha fokus på det som är positivt... kram :)
Esmaralda

11 Hon:

skriven

Hej,
Der det ut att kunna ske något romantiskt under resten av året?
Kram

Svar: Ja något romantiskt kan mycket väl ske.. kram
Esmaralda

12 Carin:

skriven

Godmorgon 🌧
Har ett trevligt förhållande, jag är matbank och omtankesbanken.
På nätterna kan det hända att han ska hugga mig när han är missnöjd, framförallt på det utegångsförbud han har i två-tre dagar framåt pga ett slagsmål igår morse.
Men jag tror han är helt ok med mig ändå, när han lugnar sig brukar han hoppa upp i sången och lägga sig vid mina fötter.
Det är ett trevligt förhållande mellan min och katten 😺💕🍀

Så min efterlängtade eldighet på tre dagar består att VAK:a. Inte riktigt vad jag hade räknat med men ibland händer saker som har en mening med det... även om det betyder att vara hemma en hel del nu och avböja/avboka evenemang..

Kram

Svar: :) Ett riktigt bra förhållande kan jag se :) Ja ibland blev inte saker och ting som man planerat... kram
Esmaralda

13 Läroliv:

skriven

Vi blir mer som det gamla paret. Förändringar har det blivit sedan maken fick sina diagnoser. Han inte tar motgångar så bra och då blir saker och ting helst andras fel.(Mitt fel alltså.) Det sitter jag inte och bara tar emot, utan jag gör saker för mig själv och det får mig att må bra och bli stark och lugn av.

Kram

Svar: Ja när situationen förändras får man försöka att förändras med den... kram :)
Esmaralda

14 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.
Om jag flyttar till den andra staden. Ser den flytten ut att bli av?
Blir jag långvarigt kvar där då?
Kram

15 Jennien:

skriven

Hej Es,

Just nu har jag inget förhållande men jag hoppas att jag hittar ett lugnt och harmoniskt. Där man kan säga precis vad man tycker och reda ut saker innan de blir jobbiga.

Hur ska jag hantera mannen som tidigare var en potentiell partner? Han skrev ett långt meddelande till mig med hans förklaring. Det förklarar ändå inte att betett sig på ett oschysst sätt.

Kram Jennie

Svar: Var tydlig gentemot honom... kram :)
Esmaralda

16 Jossan :

skriven

God morgon!
Ja något förhållande har jag inte men jag hoppas vi ändå kan vara självständiga. Min gravida vän kan knappt vara utan sin sambo.. De har varit tillsammans i typ 12 år...

Första tentan är över. Jag har blandade känslor så jag misstänker att jag misslyckades... Men jag hoppas jag har fel och det är att jag klarar den...

Efteråt blev det lunch på malmöfestivelen både luiciana kyckling och choros. Ska nog upp och köpa en langos på måndag efter mötet med skolan. Snart är sommaren slut och jag hoppas det blir varmt till oktober och en fin höst. Till sist en massa snö till vintern! Jag älskar verkligen snö fast jag inte tycker om kyla.

Jag står verkligen i valet och kvalet om jag ska bli medlem på typ mötesplatsen. Är rädd att det är bortkastade pengar... Kostar ändå 200kr för 3 månader.. tänk vad mycket jag kunnat göra för de 600kr

Idag ska jag fira systersonen som fyllde 16 för 2,5 vecka sen typ..

Men först gymmet 💪🏼

Kram

Svar: Snö älskar jag också.. tänk att promenera i ett vitt landskap när snön faller... fast det händer ju inte så ofta på våra breddgrader ! Kram :)
Esmaralda

17 N A:

skriven

Kära Ez!

Hon gör mig galen ibland, gör saker så helt tvärt emot vad en själv hade gjort. Konstiga beslut, temperament/humör, osv osv!

Och jag fullkomligt älskar henne just för allt detta och skulle aldrig vilja ha det på annat sätt!

Kram o kärlek till Er!

(PS. Tror du hon svarar ja om jag friar inom närmsta året? )

N A

Svar: J, den chansen är god.. kram :)
Esmaralda

18 Kulla:

skriven

Haha..😂.. finns mycket man kan störa sig på. Har varit singel länge nu.. men skulle säkert störa mig på vissa saker som min soulmate ska göra. Är jag i ett förhållande snart? Eller en flirt? Kram

Svar: I alla fall bör det komma en flirt ganska snart.. kram :)
Esmaralda

19 Jennifer:

skriven

Hej finaste Esmaralda! Haha dagens inlägg får mig nästan att tycka att det är skönt att vara singel. Bara nästan :)

Jag undrar hur stor sannolikheten är att jag hinner få ytterligare 2 biologiska barn?

Kram,
Jennifer

Svar: Ja både singel och samboskap har sina för och nackdelar... ska du hinna få två barn så bör de komma tätt... kram :)
Esmaralda

20 Cecilia:

skriven

Haha ja, efter många år hinner mina samla på sig saker som stör en. Jag vet att min kille stör sig när jag tuggar med öppen mun, speciellt chips. Får en mordblick varje gång jag tar första tuggan och allting knastrar. Förstår att det blir jobbigt i längden, för jag äter ju en hel del chips haha.

Nu har det väl gått över en vecka som du varit på strålningsenheten? Hoppas du mår bra. Njut av helgen och vila upp dig!

En fråga: Är det helt kört för honom nu? Kan det inte dyka upp något efteråt eller är det bara att vänta 1 år nu? Kramar

Svar: Ja, mer än en vecka har gått nu... tiden rinner på ! Känns som om han får vänta.. kram :)
Esmaralda

21 Läroliv:

skriven

Tack för ditt svar.

Kram

22 Dunegull:

skriven

Hahahha! Underbart!
Alla har sina konstigheter ovh jag tror att man stör sig mer på varandra om förhållandet är dåligt eller man inte ör tillsammans med den rätta så att säga. Då börjar man leta fel på ett annat sätt. Annars känns det mer som att man har överseende och lite med glimten i ögat. Ngt man kan skratta åt.

Får du ngn känsla nu var jag kommer träffa den rätta? Har det närmat sig?
Kram

Svar: Det närmar sig hela tiden... men han verkar inte vara helt klar... kram :
Esmaralda

23 Yr:

skriven

Åh va fort man kopplar bort när man e singel. Hade nästan förträngt hur de var. Njutit av min nya vardag. För i vårt förhållande va det mig de va fel på hela tiden. .om att jag inget gjorde eller att jag tog över o ville styra allt. Att jag inte tog hundar. Om jag gjorde det .stod innanför dörren o undra varfaan jag va så sent. -jo. Skiträdd i mörkret i skogen bakom huset. Max 5 minuter. Innan hunden gjort va han skulle hade jag puls som satan o sprang hem. Lustigt. För det otäcka fanns ju innanför dörren. .
Känns som jag aldrig kommer att våga eller vilja släppa in nån ny. Felsökande eller felfri..
Eller??Kram

24 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Ja jösses vad det finns att störa sig på ;-) Bristerna hos varandra överser man gärna när kärlekens skimmer varar och sen får man forma om karln och försöka acceptera det man inte kan förändra .
Inte lätt alltid...

Skönt när man har samma humor och kan göra saker var försig Kan vara en mogen grej ? ,man blir klokare med åren..

Här skriker muskler i armarna och jag har tillochmed träningsvärk i de obefintliga magmusklerna men så är huset nästan färdigmålat
Har en halv kortsida kvar Målar allt 2 ggr...

I dessa lägen saknas en frisk karl...
men jag tar hellre en bra bil först ;-)

Ha en härlig Lördag !

Kram Anki med flock

25 JustMe :

skriven

Hej Ez!

Vi har träffat grannarna och umgåtts två kvällar nu under sommaren, jag har lite svårt att läsa av dem. Jag släpper sällan in människor i mitt liv och är rätt dålig på det sociala när det gäller nya människor. Dem är väldigt trevliga men har svårt att avgöra om dem tycker samma om oss. Är detta en vänskap som är värd att satsa på?

Kram!

Svar: En vänskap där man kan träffas ibland och prata lite o ditten och datten.. men ingen djup och personlig vänskap såvitt jag kan se.. kram :)
Esmaralda

26 Hanna:

skriven

Hej Ez!

Jag har alltid levt ensam och undrar i mitt stilla sinne hur jag ska kunna bli sambo med någon (om det nu händer någon gång)? Jag har säkert mina små egenheter som jag inte är medveten om. Hur ska jag kunna släppa in någon i mitt kök som kanske kladdar och inte diskar på det sätt som jag vill? Sen förstår jag inte hur jag ska kunna dela sovrum med någon. Hur ska jag som är så lättväkt kunna sova en hel natt bredvid någon som andas och vrider och vänder på sig? Vad gör jag om han har en annan inredningsstil än jag? När man är rejält vuxen har man hittat sin stil och sina vägar att gå och det kan bli svårt med kompromisser. Det kommer bli stora utmaningar för mig är jag rädd (sagt med en humoristisk ton).

Däremot är jag rädd för att bli ensam på riktigt när jag är gammal. Nej, ensam för evigt vill jag inte bli. Går det för lång tid får jag helt enkelt ta första bästa som ser snäll ut :) :) :)

27 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Visst är hans känslor fortfarande mellan vänskaps-och mer-än-vänskapskänslor så som mina? Kram

Svar: Ja det stämmer.. kram :)
Esmaralda

28 Birgitta:

skriven

Godmorgon😊

Ja va ska man säga....man kan störa sig på mycket 😂😂😂.
Nu har jag levt själv i 11 år o det jag brukar fundera är vad jag ska göra av all min tid som jag får den dagen vi är två 😂. Det som kommer att bli annorlundare i nästa förhållande är att man har mer egen tid man behöver inte göra allt tillsammans. Men han måste tycka om att resa annars är det tvärnit 😂.

Idag ska jag sortera foton så barnen får varsitt album med foton från uppväxt m.m

Kram Birgitta

29 Misstjejen:

skriven

Jag är redo för det... oavsett det kommer uppdatera mer med vloggg i hösten så snart.

Man kan talar om att prenumerera min kanal och sprida den gärna. Du kan gärna kolla några video stycken och gärna den första video

Sen kan du berätta för alla här att dela på facebook eller något om man vill och sprida här.

Behöver inte skriva min alias på nästa blogginlägg.

Du kan skriva hur mycket du vill och berätta gärna om vad du tycker om det.

Jag är redo... berätta också att jag kommer uppdatera mer på min kanalen i hösten.

Säger bara vad du vill

Jag hoppas på få uppskattar... jag har väl vänta så länge på det för jag får bara litegrann.

Gärna lämna kommenterar, gillar och prenumerera på min kanalen.

https://www.youtube.com/channel/UCi5IwxkFs8fcaya2WdrVCfA

Om vill inte väl så kan skriva istället på här blogg att säger något om det så jag ser och läsar efteråt.

Ha det bra

Svar: Underbart... tack för att du delar med dig och det är en härlig vlogg du har !!
Esmaralda

30 PiaS:

skriven

Hej Es,

Haha ja...säger som många andra att skönt att vara singel. Ingen partner att reta sig på eller han på mig. Nu är det bara mig själv jag kan bli trött på och mina barn och katter 😂. Fast visst jade det varit härligt att ha partner att få komma hem till med alla de egenheter han skulle ha ...så som N A skriver. Men det verkar som jag få leva ensam utan någon partner. Den ömsesidiga och bestående Kärleken lyser med sin frånvaro....
Håller med Dunegull om att är förhållandet inte riktigt bra eller så, så är det nog mer och lättare att irritera sig på varandra.

Kram PiaS

31 Dunegull:

skriven

Vad är det som gör att han ej är klar? Är han i förhållande idag tro?

Svar: Det kan vara så.. eller så bearbetar han det som varit... kram
Esmaralda

32 E:

skriven

Hej! Ser du någon varning för mig att gå vidare med processen att skaffa barn på fertilitetsklinik?

Svar: Nej, någon varning ser jag inte.. kram
Esmaralda

33 Hon:

skriven

Tack för svar.. ser det ut att vara med samma kille eller kan jag komma att träffa nån ny?
Kram

34 <3:

skriven

Kommer jag bo ihop med någon inom de närmsta åren igen?
Kram
🤗

35 Maria:

skriven

Hej Esmeralda, hann inte fråga sist om de grå då du hade detta inlägg. Funderade på vad dina guider och änglar säger då du frågar om vad det är för någonting och varifrån de kommer? Fast du kanske inte vill veta, att de är så skrämmande. Kram

Svar: Jag har en stark känsla av att jag inte ska veta... så jag frågar ingen, tar det inte vidare.. kram :)
Esmaralda

36 Miltons Mamma:

skriven

Hahaha!
Smaskade tycker jag är irreterande och konstant pratande, ihållande ljud när någon "trummar"ed fingrar, händer, pennor och dyl.
Aldrig bott tillsammans med en partner så finns nog mer saker att reta sig på 😂

Milton skulle gladeligen hämtat strumporna. Han är en mästare på sådant. Herre jisses vad han hämtade grejer. ALLT för en liten smakbit på min smörgås eller annat jag åt 😂 Vintern 2013, hans sista vinter, satt jag och åt i soffan i v-rummet och han hämtade ta mig 17 varenda sko han kom åt. Och när det inte fanns fler skor så började han plocka annat.
Tappade jag något sa jag "Ge Mamma" så plockade han upp det åt mig. Han kunde även hämta mina skor på "beställning" 😊
"Var är mamm skor.. Ge mamma skorna " s pinnade han iväg helt lycklig och kom tillbaka med mina skor. ❤️ En liten clown och spelevinker.

2 nätter på rak har jag vaknat 3.05. Första natten av mig själv inatt av att sonen ramlade ned från sängen 😂😂😂❤️ Exakt 3.05.
Sifferknäpp som jag är får jag det till 8/8. Miltons födelsedag 😁
Det brukar vara något specifikt när man vaknar samma tid eller samma siffror dyker upp förra gånger.

Jag har tänkt otroligt mycket på F som jag nu fått reda på vad han gick bort av. Han var 41 år. Hjärtinfarkt. Har svårt att släppa och verkligen förstå. Det tar väl ett tag.


Vad har 3.05 för betydelse? Vad är det jag ska se? Meddelande?

Kjam ❤️

37 Till misstjejen:

skriven

Hej och tack för att du delar din vlogg. För mig är det extra intressant eftersom jag håller på att lära teckenspråk då min systerdotter är konstaterat döv.
Hälsar Danne

38 Kristina :

skriven

TILL MISSTJEJEN, jag kommer följa din vlogg, heja dej. Kram

39 mamma:

skriven

låter som ljuvliga egenskaper att störa sig på de du hämtat från Internet.


min man är bipolär, har Asperger samt ADHD och kommer in i maniska skov titt som tätt. det innebär att han kan möblera om hemmets alla rum 7 gånger i veckan, alltså med nya tavlor, växter, möbler, lampor osv så man inte känner igen sig när man kommer hem från jobbet. sen kan han spela "härlig är jorden" på högsta volym samtidigt som han står och målar om min favoritmöbel i någon smaklös färg utan något underlägg vilket innebär att det kan vara färgstänk runtom i hela rummet. sen tröttnar han och möbeln förblir halvmålad. säger jag ifrån börjar han slänga saker omkring sig för att han blir så arg. som en kränkt apa.

och nej. det har inte alltid varit såhär, då hade jag aldrig blivit tillsammans med honom.

40 Pia1:

skriven

Herrejävlar, jag vet varför jag är singel 😂 klarar inte ens barnens ätljud osv men saken är nog att jag inte har just någon egentid där jag kan dumpa irritation -liksom man behöver egentid i ett förhållande.
Blev väldigt glad för ditt svar iallafall, att åtminstone en enda (antar att det är en läkare) förstår och kan vara nöd-backup är något jag önskade så mycket. Och det finns en som hjälpte mig såååå mycket helt på eget initiativ, att jag grät av tacksamhet när jag såg hur mycket jobb han lagt ner på någon annans patient. Det bör ju vara han... 🙏

41 😂😂:

skriven

Kommer min pappa få problem med hon kvinnan som vill anmäla honom? Blir det nån polisanmälan kommer han få problem

42 Dalkulla :

skriven

Jag skilde mig för ca 28 år sedan, men minns ändå att det inte var sådana saker jag störde mig på. Inget tandkräm i tvättstället, inga kallingar utmed tvättkorgen, mat lagade han och gjorde rent efter sig, så alla de saker du tog upp håller jag honom ren ifrån.

Tro mig, det finns män som inte slänger kläder, och annat omkring sig eller lägger det nedanför tvättkorgen osv. När han kom hem från jobbet på eftermiddagen (nattjobb) fanns det alltid kaffe och nybakade kakor, när kaffet var utdrucket bar han bort sin kopp till diskmaskinen. På det viset och, på andra sätt också, var han ordentlig. :)

Att han sedan lade in rött ihop med vit tvätt i tvättmaskinen är en helt annan story. :)
Han var inte perfekt i allt, för det är ingen.

Den nya mannen bor jag inte ihop med ännu men, är en kopia av mig själv i att var ordningsam.

Kram!





43 Cara:

skriven

Till Misstjejen!

Bra jobbat! Vilken fin vlogg!

Kram!

44 Michaela:

skriven

Haha! OMG! Jag hade nästan glömt dessa saker i ett förhållande så tack för att du påminde mig :) Inget förhållande på flera år så kan tyvärr inte dela med mig med något. Jag förblir nog singel tror jag och det är okej :)

Ha det såå mysigt med ryska syster idag! Själv jobbar jag till 21 och hoppas att jag slipper åka på stryk denna gång. Kram!

45 Smöla:

skriven

Haha, singellivet är att bra härligt ibland, samtidigt som man saknar nån :) Har du några tips för ikväll om jag träffar nån?

46 Miltons Mamma:

skriven

Gudars stavar som en kråka! Så frustrerande när man vet att man kan skriva och stava 😁 Slarvfel.. Fy på mig 😊🤭

Nu löper tiken och hälsotesterna på ha hunden hann precis bli godkända, och uppfödaren hemkommen från England. Allt går som smort, vilket inte är så vanligt så det är nästan så jag väntar på smällen 😮🤔🤭
Nu är det lite "puppymaking" på G. De har inte fått till det ännu men håller tummarna.
Sitter som på nålar 📍📍😃

Igår frågade exet "Do you want another baby with me. Yes or No"

Man blir lite paff. 🤔
Jag nämnde att jag ville dejta andra och då valde han att släppa. Helt ok och precis som det ska. Jag är väldigt konfundersam då det fungerar och vi inte har rykt ihop. Vi bråkar inte. Och jag dras till honom men vet inte hans agenda.Om han bara är desperat eller verkligen vill ha mig. Vilken han för första gången sade härom dagen. (Jag = 😮😮😮)
Han säger att han aldrig vart kär, eller älskat ngn (sista tror jag inte på) och jag vill ha lovey dovey kärlek. Kramas, vara någons stora kärlek.
Han säger att känslor växer och med tiden kommer det troligtvis bli så men... Jag vill ha det "direkt". Inte vänta att det KAN ske. Så hjärnan arbetar för fullt just nu.

Både med F som gick bort så ung, R som jag inte vet vad han vill (eller vad jag vill. Ok.. Jag vet vad jag vill ha och vad jag behöver men ja... You know... Bekvämt med ett ex.. Och läskigt då han är lugn och inte tjafsar trots att jag kan säga ifrån ordentligt nu)
En soulmate worth waiting for är på G men fasen.. Hohooo... Var 😂
Vill jag ens ha någon när det kommer till kritan 🤔
En man i oxens tecken som verkar vilja träffas. Vet inte trots att jag vill ut och sonda terrängen. Bekväm.. Svältfödd på uppmärksamhet.

Ja du... Mycket som rör sig i känslolivet.
Är exet two faced eller VILL han verkligen? Är han sann eller ja.. Vi vet ju hur han kan vara. Är jag knäpp som ens tänker så. 😫


Kjam

47 Miltons Mamma:

skriven

Frågan: "Do dou want another baby with me. Yes or No" ställde han alltså igår kväll 2 dagar efter jag sa att jag önskade dejta lite och känna efter. 2 dagar efter att han sa att han då släpper. 😊
Har aldrig dejtat så och nu när man vaknat till liv efter depression så.. Hehe

Kjam

48 Mij:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut att bli långvarigt som jag bor kvar här i min nuvarande stad?
Eller blir det en flytt till denna andra stad inom sin tid ganska snart till och ser det det ut att där bli långvarigt kvar?
Eller ser det mer ut som om jag blir kvar i min hemstad?
Kram

49 Undra:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser en relation ut att bli och vara mellan k och f fram?
Kram

50 Mamman:

skriven

Hej Esmaralda
Är tillbaka på mitt gamla jobb idag och hoppar in extra.

Känns lite tråkigt ibland att jag fick sluta här. Det sas för att behov av personal inte finns och de andra var fasta.
Fast jag hade ändå önskat att dem hade velat ha mig kvar. Känns lite som om jag inte var så betydelsefull.

Kanske dem inte tryckte jag var tillräckligt vass? Duktig? Skarp?

Vad tror du?
Tyckte dem om mig och att jag var duktig?
Tror du att jag kommer att få jobba mer här framöver eller att jag får jobba som florist på något annat ställe framöver?
Kram

51 Melina:

skriven

Hej Es.
Hur känner han för mig? Finns det en chans till romantik när vi ska träffas för första gången snart? Kramar

52 Mikael:

skriven

Hanna, det är grymt rogivande ligga i samma säng och höra någon som man tycker om andas, man synkar andningen omedvetet, du kommer förmodligen sova som en stock och mitt vad det är kanske du till och med snarkar :)

Jag skulle definitivt kunna sova med mina ex.

Kram
Mikael

53 Ghostwriter :

skriven

Mår min soulmate bra? Tänker han på ”mig” som jag på honom?


Hoppas du har en fin lördag!
Kram ❤️

54 Jennifer:

skriven

Hej finaste Esmaralda! Tack så mycket snälla du för svaret! Förlåt men här kommer en följdfråga: är det alltså så att om jag önskar få ännu två barn, så bör jag bli gravid snarast? Kanske detta året?

Vore ytterst tacksam om du ser något om detta.

Kram,
Jennifer

55 Misstjejen:

skriven

Hej

Vilja ibland var vän med en som har namnet på K så hon vill jag blir vän med henne i facebook. Kommer det fungerar eller borde jag vänta för länge?

Våga inte väl gör en misstag än...

Ha det bra

56 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag trivs verkligen på min praktikplats och jag jobbar varje dag bortsett när jag är sjuk vilket är en självklarhet. Då jag ändå inte får betalt för de jag gör har de känts som jag blir utnyttjad när de har varit stängningsdag och jag har jobbat ändå då vissa barn inte har kunnat vara lediga. Vi har då varit mer personal än barn. På måndag är de dags igen för stängningsdag och denna gången frågade jag min kontaktperson hur jag skulle göra - jobba eller vara ledig och efter hon hade pratat med vikarien för förskolechefen då den andra hade semester och de beslutade för att jag skulle vara ledig. När detta kom fram till pedagogerna på förskolan tyckte ja att V blev sur. Jag skiter i om hon blev de men undrar av nyfikenhet. Strax efter detta kom på tal stod V och pratade med en annan kollega och de viskade mycket lågt. Behövde ju inte vara mig de pratade om men undrar ändå. Var de mig de pratade om? Blev hon sur för att jag får ledigt? Vad ser du om detta? Tusen tack i förhand! Kram Zoey 💕

57 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag trivs verkligen på min praktikplats och jag jobbar varje dag bortsett när jag är sjuk vilket är en självklarhet. Då jag ändå inte får betalt för de jag gör har de känts som jag blir utnyttjad när de har varit stängningsdag och jag har jobbat ändå då vissa barn inte har kunnat vara lediga. Vi har då varit mer personal än barn. På måndag är de dags igen för stängningsdag och denna gången frågade jag min kontaktperson hur jag skulle göra - jobba eller vara ledig och efter hon hade pratat med vikarien för förskolechefen då den andra hade semester och de beslutade för att jag skulle vara ledig. När detta kom fram till pedagogerna på förskolan tyckte ja att V blev sur. Jag skiter i om hon blev de men undrar av nyfikenhet. Strax efter detta kom på tal stod V och pratade med en annan kollega och de viskade mycket lågt. Behövde ju inte vara mig de pratade om men undrar ändå. Var de mig de pratade om? Blev hon sur för att jag får ledigt? Vad ser du om detta? Tusen tack i förhand! Kram Zoey 💕

58 Agnes:

skriven

Om nu någon mot förmodan ÄNDÅ skulle vilja vara ägd...sätt upp detta på väggen o njut av att vara singel!

Här hos mig kommer det inte en jävel över tröskeln...

Nu ska jag sätta på mig mitt "pigga, aktiva, energiska, perfekta jag" då jag är på väg ut för att mingla med folk i den här skitpjäsen som kallas "Livet"...

Kram!

59 <3:

skriven

Kommer jag bo ihop med någon inom de närmsta åren igen?
Kram
🤗

60 Kiara:

skriven

Hejsan Es!
Härom dagen sa du "att lite skit längs vägen händer". Menar du de som har hänt i mitt liv eller ser du mer skit som kommer hända? Kommer jag isf ta mig igenom det? Ser du mer bakslag inom mina arbetstider eller kommer de funka nu? Hoppas på svar! Kram Kiara ❤

61 Kiara:

skriven

Hejsan Es!
Härom dagen sa du "att lite skit längs vägen händer". Menar du de som har hänt i mitt liv eller ser du mer skit som kommer hända? Kommer jag isf ta mig igenom det? Ser du mer bakslag inom mina arbetstider eller kommer de funka nu? Hoppas på svar! Kram Kiara ❤

62 Kiara:

skriven

Hejsan Es!
Härom dagen sa du "att lite skit längs vägen händer". Menar du de som har hänt i mitt liv eller ser du mer skit som kommer hända? Kommer jag isf ta mig igenom det? Ser du mer bakslag inom mina arbetstider eller kommer de funka nu? Hoppas på svar! Kram Kiara ❤

63 <3:

skriven

Kommer vi ses imon?

64 Jullisw:

skriven

Hur länge kommer det dröja innan jag blir gravid?
Blev lite av en besvikelse idag...

65 Misstjejen:

skriven

Hej

Förlåt om jag skriva en till kommenterar men nu har du ser mig i vlogg... ibland jag undrar varför jag blir mig som personen och har en koppla till andlighet även om har erfarenhet och olika saker.

Så finns det något anledningen att varför jag valt mig som personen för jag kan hjälpa dom eller?

Varför jag valt inte den vanligt människan om du förstår vad jag menar.

Det är lite märkligt att jag är också andlighet medan var den person.

Det finns ju anledningen.

Fråga vad du ser om mig och något inom mig själv som jag kan använda för andra människor.

En långt texter men du kan läsa dessa och hoppas svar på min kommenterar...

Det borde finns en anledningen som du kan ser? Som jag borde använda den verktyg? Men vilka verktyg?

Ha det bra

66 Penny:

skriven

Hej fina Es!
Jag undrar om du ser något kring min m2b? Kan du säga något - singel/upptagen? Barn? Hur många isf? Vad jobbar han med? Utseende? Gillar han att resa? Har han varit/är han gift? Kan du se något om han? Är väldigt nyfiken på honom. Berätta allt du ser, snälla! Kram Penny

67 Penny:

skriven

Hej fina Es!
Jag undrar om du ser något kring min m2b? Kan du säga något - singel/upptagen? Barn? Hur många isf? Vad jobbar han med? Utseende? Gillar han att resa? Har han varit/är han gift? Kan du se något om han? Är väldigt nyfiken på honom. Berätta allt du ser, snälla! Kram Penny

68 Penny:

skriven

Hej fina Es!
Jag undrar om du ser något kring min m2b? Kan du säga något - singel/upptagen? Barn? Hur många isf? Vad jobbar han med? Utseende? Gillar han att resa? Har han varit/är han gift? Kan du se något om han? Är väldigt nyfiken på honom. Berätta allt du ser, snälla! Kram Penny

69 Tildis:

skriven

Hej!

Jodå vissa saker kan man lätt irritera sig på hos den andra partnern. Men samtidigt vad är kärlek utan lite gnabb.

Närmar sig ett nytt jobb? Är det långt kvar? Kram

70 Alie:

skriven

Jag har ingen större erfarenhet av sambolivet, levt mest under eget tak. Det är klart man irriterar sig på saker till sist som kanske gnagt i en. Å ena sidan vet man väl efter herrans massa år vem man gifte sig med/flyttade ihop med, du kan ju inte ändra ett ingrott beteende som alltid funnits hos någon.
Man får väl skratta åt det... tar det för mkt energi får man tänka om, större.

Själv har jag funderat kring hur det blir när jag träffar någon och flyttar ihop.. jag har ju levt större delen av mitt liv själv. Vill jättegärna träffa någon och bli sambo, men jag är ju så van, vid mina vanor...
Kram och fin Lördag! 💕

71 Muu:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det han ut att vara något att kunna hoppas på?
Kan det bli vi?
Vad känner den här killen för mig och hur ser det ut framåt kan det bli vi?
Kram

72 Makaon:

skriven

Jag är också en sån som tar av mig strumporna och ibland glömmer att ta bort dom. 😉
Idag har vi tittat på en husbil, bara hoppas att det går bra med banken, vad tror du?

73 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Blir han glad om jag skickar ett meddelande och säger hej? Kram

74 Söderböna:

skriven

Och här skulle man precis skriva och fråga om kärleken...

Blev sådär sugen nu 😂

Äsch! Testar ändå 😉 Får hoppas att det inte blir en pungkliare... Något på kärlekens front i sikte under sista delen av året? Får du till dig något där.

Nu ska här storstädas... Belöningen: Lammgryta m rosmarin och massa vitlök å en lakritspannacotta på det!

Varma kramar!

75 Dahlia:

skriven

Bott ensam så länge nu, och undrat har jag hur jag ska stå ut med att bo med någon då den dagen kommer! Jag är sån som behöver en hel del frihet för att fungera som bäst. Just nu fast på liten yta med några och det stör mig. Speciellt det extrema kontrollbehovet från pappas fru!
Hoppas komma härifrån i helgen!
Imorrn ska vi besöka pappas vänner som jag inte mött sen jag var liten, nyfiken nu, kommer deras son också vara där?

76 Jen. :

skriven

Jag känner mig så dum och dålig.
Det känns som jag tackade ja till fel jobb o nu kommer att ha det i ett år framöver.
Det är stressigt och alla verkar tycka att jag gör något fel hela tiden.
Det är en massa krångel och jag är orolig över att jag inte kommer att trivas..
Hur ska jag klara av detta utan att få en burn out?

77 Linnean 🌸:

skriven

Ha ha ha...det där var ju ganska kul! 😆
Kanske inte för dem som stör sig!
Kände igen mig iaf i det där med att värma kaffemuggen. Har varit i störningsförhållanden och det är skönt att rå sig själv nu.
Det jag störde mig på, i sista förhållandet, var att karlen var tyst. Väldigt tyst! Eller svarade gärna med ”jag vet inte” 👹 Så hade han migrän (?) varenda helg det skulle städas, handlas eller när hans dotter skulle komma. Mm! MEN...aldrig en endaste gång när det skulle spelas golf! Nej, han är inte kvar! Han fick respass för 12 år sedan. Tror att jag är klar med karlar nu. Orkar inte börja om. Får nog leva som en crazy cat lady nu. Även som en gammal farmor. Har haft de små här i dag och nu är det bekräftat via DNA att de är enäggstvillingar. De är så goa!
Ha en skön lördagskväll! Kram...
/Linnean 🌸

78 Vera Virröga:

skriven

Hejsan!
Önskar vägledning inom vilken yrkesgenre du ser mig passa att arbeta inom.
Har funderat på
*Hotell och Turism
*Medicinsk sekreterare
*Administration (skulle kunna tänka mig reception på djursjukhus)
Men känner att inget kanske passar. Vägledning vore fantastiskt. Gärna andra inriktningar än ovan

Tack och kram

79 Bumble bee:

skriven

Ser du om jag åker utomlands i höst och om min ev flirt du har sett följer med eller kommer jag möta flirten efter jag har varit iväg om jag åker? Kram

80 Bumble bee:

skriven

Ser du om jag åker utomlands i höst och om min ev flirt du har sett följer med eller kommer jag möta flirten efter jag har varit iväg om jag åker? Kram

81 Bumble bee:

skriven

Ser du om jag åker utomlands i höst och om min ev flirt du har sett följer med eller kommer jag möta flirten efter jag har varit iväg om jag åker? Kram

82 Less:

skriven

Hej Es

När händer det något positivt i mitt liv..kommer det alltid se ut som det gör idag?
Kram

83 Ledsen:

skriven

Hej Esmaralda.
Det känns lite jobbigt. Känns som om kontakten mellan oss blivit lite kylig just nu. Vi har annars haft en bra kontakt till varandra.

Ser du om det här kommer att gå över? Kommer det att bli bättre igen?
Kram

84 Milla:

skriven

Har inget att störa mig på då jag numera är skild sedan några år o sådeles ogift o utan en enda Karl nära. Har barn jag kan störa mig på. De kastar kläder på golvet o lämnar disk o mat framme på bordet.
Nu är vi utomlands o åker hem på tis.
Förra lör var jag ute m två kollegor varav den ens sa att jag var för engagerad o den andra tyckte jag var för känslig att jobba m C fast jag är den enda som försökt hjälpa C o komma överens m henne. Blev irriterad.

85 Tingeling :

skriven

Glad att jag är singel när jag läser dessa.... nej då, han får gärna komma nu... vad håller han hus, vad gör han? Jag är redo! Jag är färdig med mitt hem, jag ska börja plugga, ordnad ekonomi och liv. Saknar en bästa vän i mitt liv!

Nu blir det sushi, SÅ gott!!

Trevlig lördag kväll!

Kram!

86 Tiss:

skriven

Jag och en vän ska snart åka på semester till Rhodos, jag är så rädd att visa mig i bikini. Jag hatar min kropp. Min vän är smalare än mig. Jag vill verkligen inte jämföra, men jag gör det. Skäms över det. Jag är så rädd att alla ska tycka att jag är ful (och nu menar jag inte att större människor är fula, bara jag) Ja, jag har en ätstörning likt min vän, och vet inte hur sanna mina tankar är. Kan du se något från resan?

87 Johan:

skriven

Tack för ett superkul blogg-inlägg! Även jag (som lever ensam) tyckte att detta var mitt i prick 😉

88 Hon:

skriven

Borde jag vara mer tydlig med att jag inte kommer och besöker honom och firar hans födelsedag? Eller har han redan andra planer eller alternativ..
Kram

89 Tingeling:

skriven

Hej Esmaralda

Ser du något spännande skoj som jag kommer vara med om?
Kram

90 Liverpool:

skriven

Hej Esmaralda
Idag stod det att pedofilen epstein hade dött och det var precis vad martin armstrong skrev på sin blogg för 2 veckor sedan, att epstein antingen kommer att begå självmord eller att amerikanska staten kommer att ta livet av honom på den ökända bunkern som armstrong själv satt oskyldigt döm i 11 år för sk ekobrott som i självaverket var att amerikanska staten ville åt hans dataprogram som kan Förutse olika cykler i ekonomin,miljö,krig mm.Är denna armstrong synsk eller är det verkligen hans data program som har så rätt som på dagen då börsen kraschar mm. Han har haft rätt flera gånger på många olika saker som ingen annan kunnat se i förväg.

91 Min nästa flytt?:

skriven

Hej Es

Ser du när det blir en nästa flytt för mig?
Kram

92 * TILL MISSTJEJEN!! *:

skriven

Jag blev nyfiken på din vlogg och har varit in och kikat. Jag har försökt lära mig prata teckenspråk och gick en kurs för många år sen men det är svårt man måste öva mycket ;) Jag följer din vlogg nu, kram Browallia

















-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: