Nytt möte med de Grå....

Så var det dags igen

Jag har stött på en av de Grå

Man är alltid oförberedd och det är lika omskakande varje gång

I går hände det när jag var på väg hem till hotellet från Strålningsenheten.. mitt på blanka eftermiddagen.

Jag passerade en yngre kvinna på trottaren och när vi var precis  jämsides så vänder hon huvudet med ett snabbt ryck och stirrar rakt på mig med ögon som  ser ut som flytande silver. Inga pupiller. Och ingenting att ta miste på. En av de grå.

Hon gjorde ingenting hotfullt och det har de aldrig gjort.

Det räcker att man SER dem så fryser man liksom till is.

Och då får man ändå betänka att jag är en rätt härdad spådam som sett det mesta !

Jag är inte lättskrämd.

// Ögon som silvetmetallic.. utan pupill och silvet flyter runt i ögat..//

Sättet hon vände på huvudet.. som en reptil…  i ett enda snabbt knyck..räckte för att hjärtat skulle rusa lite extra och jag tänkte snabbt att låtsas som ingenting.. bara fortsätt gå.. vänd dig inte om.  Hade jag vänt mig… då hade jag mött hennes ögon igen och hon hade vetat att visste.. att jag kunde se henne sådan hon var.

Jag kände ju att hon hade stannat och att hon tittade eftermig.

Vem är de Grå ?

Jag vet inte och jag tror ingen vet helt säkert.

De kan vara från ett annat solsystem, ett annan universum eller de kan komma från en annan dimension. Eller så är  det bara jag som ser i syne.. fast nej, det tror jag uppriktigt sagt inte

Det går ofta flera  år mellan dessa möten med dem.

Ingen av dem har någonsin hotat mig – men det behöver de inte… det annorlunda och helt iskalla  i dem avger ändå en sådan skräck att man helst av allt hade velat teleportera sig massa mil iväg på studs !

Jag vet att  i alla fall en av er i bloggfamiljen mött dem och kunnat se dem.. men i övrigt vet jag inte hur många som upptäckt dem.

I vanliga fall är deras ögon helt normala.. de kan vara din granne eller din arbetskamrat och de är kamouflerade  till ordinärt folk.. men vi som ser lite mer.. vi ser ögonen och vi känner att dessa varelser, de finns inte här i kärlek eller omtanke

Men VARFÖR de finns… det vet jag inte

Kanske de alltid funnits här .. kanske vi alltid levt sida vid sida… kanske har de funnits längre på jorden än oss… eller så har de kommit på senare år.

Hur som helst… skulle du en dag få syn på en av dem.. låtsas som ingenting.. spring absolut inte.. bara fortsätt med det du gör.. lugnt och sansat och  kom inte i deras närhet. Försök inte spela smart och orädd.. det straffar sig.. det kan jag lova

Kram & kärlek

💖

P.s. I går blev det en helkväll på Nova med Lundadottern... vi shoppade kläder till  barnbarnet Ellisen inför skolstarten.  Jag envisade med en guldig ryggsäck och dottern tyckte att nej, den är bara för rälig.. men det slutade med att jag köpte den i alla fall... och Ellisen blev lika glad som jag trodde hon skulle bli !

 

 

 Glad tjej i nya skolkläder och finaste väskan... redo inför skolstarten !
 
Så käkade vi en  favorit... Indiskt... lammgryta.... och jag letade desperat i varenda butik efter körsbär... och  hittade inga !
Fick bli lite hårda päron istället !
Och en diskelase inhandlades.. som jag  fattats  i mitt lilla pentry.
 
Vi avslutade med  fika.... en  härlig dag !
 
Sen tittade jag klart big Big Little Liers....
 
 
I en annan del av Skåne inspekterade Mannabonne Glenn översvämmningen....
 
Kram igen 💖

 

1 <3:

skriven

Vad gott med indisk mat. Var så längesedan jag åt det.
Kommer han ta sig tid att ses efter jobbet ? Vad känner han för mig nu ?
Kram

2 Camilla:

skriven

Hej kära Es, läser att du har det bra och hoppas du har det även i fortsättningen.
Jag igen, kämpar med att få nåt gott och en ändring i mitt liv, har anmält mig till Latino dans kurs, haha... Få se hur det slutar, men när jag pånytt läste din spådom åt mig för i år fick jag väldigt illa att vara, har ju inte gjort ett skit för att förändra mitt liv i år, och nu är det redan Augusti...! Usch fy, vilken latmask och energilös jag varit. Men kan du säga är jag nu på rätt väg, är denna kurs nåt bra och rätt för mig? Som mitt liv är nu, är det en katastrof....! KRAM

Svar: Vad bra att du tar ett steg ut...njut av dansen.. och stanna upp i stunderna.. kram :)
Esmaralda

3 Rebecca:

skriven

wow, jag får kalla kårar. Jag har läst om vissa som säger att det finns "reptilians" bland oss människor på jorden, ett eget släkte. Undra varför dem är här....och varför dem kamouflerar sig som människa. Hoppas någon gång jag kan se dem...även om det hade varit lite läskigt. -

4 Helena Ir:

skriven

Jag som vill se lite mer än jag gör,detta vill jag slippa! Fy för den lede! Tur.att du kan vara så sansad..för ett ögonblick såg jag filmen/serien "V" i mitt huvud, som gick för väldigt många år sedan. De där människorna spm egentligen var väldigt ödleliknande under sitt ansikte..Jag kommer ihåg att mina barn inte fick se den serien,men när de var lite äldre så berättade de att de sett hos någon kompis..så tji,fick du
morsan!

Guldiga väskan var absolut som gjord för en flicka i Ellisens ålder,visst var det 10 hon fyllt? Precis som två av mina barnbarn..

Kör en tredje dag på raken,vila imorgon..känner mig i hyfsad form..ta i trä..mm :)

Allt gott!

Kram :)

Svar: Ja, Ellisens mamma var livrädd för V och när hon var på ridläger skulle alla ungar titta och bänkade sig framför TV:n och då ringde jag personalen och bad dem hitta på något för att få dottern bort från TV:n och de bad henne om hjälp med något i köket.. hon var lycklig att hon slapp V.. och med hedern i behåll ! Kram :)
Esmaralda

5 Skorpan:

skriven

Ja det är lika obehagligt varje gång du möter det grå, att läsa om det. Hur kan människor, ja om det är människor, vara så kalla, ondskefulla verkar det som. Om någon kommit emot mig har jsg som tur inte förstått vem det är...

Vilken tur att din dag fick en trevligare vändning iom mötet med dina flickor. Lät mycket mysigt allt det där ni gjorde :). En dag hoppas jag kunna göra nåt liknande, men vi får väl se jag kommer vara rätt gammal inan jag har barnbarn i den åldern ;). O klart att Ellisen bille ha den guldiga ryggsäcken, den satt bra där på ryggen hennes ju ;).

Får se vad denna dag för med sig? Något uppiggande kanske? Hoppas på att jag idag kan skicka iväg möteskallelsen o allt därtill så att jag kan vara ledig imorgon o göra annat icke-jobbrelaterat don ;).
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

6 Mikael:

skriven

Åh de grå ja är väl bara låta vara , brukar jag göra med folk jag inte får något grepp om.

Utmaningen...

Är man så till att man inte möter så mycket folk eller inte är så klämcheck lagd som Es att man lätt går fram till folk och hjälper till kan man göra andra saker, just nu är jag upptagen med gym och skog och blir inte så mycket möten med människor så går ju inte så bra för mig i utmaningen... :( men jag brukar roa mig med andra saker, allt behöver inte synas, jag brukar flytta på saker som står dumt till som kan kosta andra dyrt förtret eller livet, eller nåt litet, häromdagen hittade jag i skogen en sats som man snabbreparerar punka med, jag tog upp den och bar på den istället för att ligga och skräpa, efter 10 min dök det upp en cyklist som blev glad när han fick den.

Men så kan det bli lite show också när man ska göra något för någon annan och kanske får ta en risk själv... när jag fick syn på en sak som inte låg så bra på motorvägen fick jag bestämma mig , ska jag strunta i det, ringa polisen, eller göra det själv? Jag fick offra en dryg 1 mil för att mig till andra sidan, sick sacka mellan bilar och köra på, på vägen fick jag polisen efter mig i 160 men det var bara köra på då det inte fanns tid stanna, när jag väl kom fram så var poliserna snabbtänkta och gav mig en eloge istället för böter :)

En gång kom jag fram till en massa där personer stod i en obekväm situation med tungt kriminella personer med stort våldskapital, jag trängde mig fram och klev emellan och hoppades i en halv sekund att jag skulle bli igenkänd för att inte själv få ta smällen, det kom av sig och folk gick därifrån utan att någon blev skadad och bli krångligt för många, ibland får man bara göra.

Kram
Mikael

Svar: Du har det i dig.. du gör stor skillnad då och då... så är det bara... kram :)
Esmaralda

7 En Ängel med stort hjärta:

skriven

Godmorning bästa Es!
Tack för ditt fina svar häromdan, jag förstod direkt vad du menade tack!
Men så fin ryggsäcken blev till barnbarnet passade perfekt till byxorna med gulduga revärer lite annorlunda. Skönt att du har så mycket att hitta på samtidigt som din "tuffa" behandling pågår o en familj som stöttar det måste vara underbart!

Jag har en fråga vet inte men kändes som om du menade mig när du nämnde att du visste att en av oss hade träffat den "grå personen"! Har jag rätt? Jag ser ju så mycket jag med...
Undrar också vad det var för en man som pratade med mig när jag sov inatt så verkligt!

Kramisar i Ljus o Kärlek
Jag önskar dig en fin torsdag!

Svar: Jag vet inte om det var du, faktiskt, det kan det ha varit men jag är osäker, du ser ju en hel del !! Mannen som pratade med dig i natt var en älskad vän i ett tidigare liv.. han kom för att titta till dig.. kram :)
Esmaralda

8 Maria:

skriven

Så plötsligt har livet vänt....från en minut till en annan och jag spenderar dagarna i Lund (ja, inte långt från dig Ez)....brevid min sambo. Jag vet inte vad som väntar eller hur allt kommer att bli nu .....Tänk att livet kan vända så snabbt, från en sekund till en annan.....Helt plötsligt stannade hjärtat att slå och inget kommer någonsin bli som det var förrut.

Stor kram,
Maria

Svar: Ja, ibland händer det fort.. jag skickar dig en stor styrkekram och sänder en dust av healing till er båda två...
Esmaralda

9 Juni:

skriven

Vilka människor kan de vara ute i samhället? Är det vilken snäll som osnäll människa i vår omgivning som helst? Förändras dom kanske bara för ett ögonblick? Vad kan deras budskap vara?
Jag förstår att du inte kan svara på frågorna men jag kan inte låta bli att undra 💕!
Ktam

Svar: Jag tror att de kan vara vem som helst faktiskt.. och deras förändring kan inte alla se.... kram :)
Esmaralda

10 G.H:

skriven

Men usch, inte nu ingen .. vet att du tidigare skrivit om de grå. I en seans bekräftade du att en person som gett mig de vidrigaste utav rysningar var en av de grå!

Underbart att du har det så bra i Lund trots strålning och tar tillvara på alla stunder att umgås med familj och lyckas även sätta en guldkant på tillvaron. Du är verkligen fantastisk!! :)

Här ska det njutas av de två sista dagarna i Sverige:) ska idag ta och shoppa med lite grejor tillbaka, som tyg, saffran, sirap, disktrasor och en hel del annat! Även träffa ett par gamla vänner över middag medan svägerskan är barnvakt;)

Kram och ha en bra dag:)

Svar: Låter som dina sista två dagar i Sverige för den här gången blir riktigt bra... kram :)
Esmaralda

11 Berg:

skriven

Det är inte utan rysningar jag läser att du mött en av de grå. Eftersom det ändå är sällan du möter dem, så är de kanske glest spridda. Nu är det ju oklart vad de vill, men på beskrivningen och obehagskänslorna de ger får man ju känslan att de är värre än psykopater. Usch.

Jag chansar på att fråga igen om sonen.. Ser det ut som om han kan stå fast vid att bo mer hos oss i höst, eller ska jag förbereda mig på att få se väldigt lite av honom resten av året? Något som kommer till dig?

Ha en fortsatt fin torsdag!

Svar: Sonen kommer nog att vela lite fram och tillbaka innan det stabiliserar sig.. kram :)
Esmaralda

12 Dunegull:

skriven

Jag hade en helst mardröm inatt att någon mörda min hund :-( snälla E, säg att det bara var en dum dröm. Vad betydde det?
Kram

Svar: I drömmen kommer rädslor fram.. det här var absolut ingen sanndröm.. kram :)
Esmaralda

13 HuldaMaräng:

skriven

Godmorgon!
En sån fin ryggsäck!! Min son klasskompis har en sådan som hon är så stolt över. Den liksom LYSER i hela hallen och min son tycker också den är jäääätefin.. :) Men skolan har fått honom att förstå (...) att vissa saker har tjejer och vissa saker har killar. Men hemma kan man vara som man vill :)

Jag har inte sett de grås ögon, men det har hänt några gånger i mitt liv att jag träffat människor, oftast mycket vänliga, men som gett mig iskalla kårar och jag känner ett mycket starkt obehag utan anledning. Kan det vara sådana gråfolk?

Kram, ha en fin dag!!

Svar: Exakt.. hemma får man ha precis vad man vill och det är viktigt... bara synd att man inte kan ha det överallt ! Ja, det kan vara gråfolk du mött... du har en viss känsla.. kram :)
Esmaralda

14 💕 Zoey 💕:

skriven

God morgon Es!
Förra året var jag ju på en praktikplats som höll på att få mig att gå in i väggen. Var så trött då. Sov ju nästan hela tiden då kroppen mer eller mindre la av. De har ju tagit sig en tid att repa sig efter det och nu kan ja fortfarande känna lite trötthet men inte alls lika mycket. Själv anser jag att de var förra praktikplatsens fel att det blev som de blev då ja inte hade varit så trött innan. Dvs ytterligare ett bakslag för mig ... men nu till min fråga: den lilla tröttheten som ja nu känner, kommer även de försvinna snart? Kommer ju snart öka mina tider och vissa dagar känner ja att jag kan vara på min praktikplats en stund till. Kommer allt gå bra inom praktiken med ökade tider eller ser du mer bakslag för mig? Mycket tacksam för svar! Kram Zoey 💕

Svar: Ta hand om dig lite bättre.. ha positiv planering... gör roligt... och det kommer gå bättre.. kram :)
Esmaralda

15 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Fy vilket räligt möte med de grå Är tacksam att jag inte ser ...inte är de här för att vara trevliga inte ! Hoppas du slipper se henne ngt mer att det var en tillfällighet

Shopping är alltid upplyftande för de som gillar´t
Jag måste hålla med dotra din men det är ju inte vi som ska ha skolryggan ;-)
Jag har aldrig haft bra smak vad det gäller kläder och utstyrsel .Flickebarnet ser ju hur lycklig ut som helst <3

Här fortsätts det målas mellan skurarna men när det åskar har jag totalförbjudit stegklättring..
Det får bli klart när det blir ...
Nu börjar skördetiden ..tomater zuccini och slanggurka i överflöd Fryst in dill och persilja och hallon till vintern Älskar augusti men inte det fuktiga regniga åskvädret...

Big little liers gillade jag skarpt !

Kram Anki med flock

Svar: Vad härligt att kunna skörda sitt eget... det var många år sedan jag odlade..ända sedan 70-talet och då hade jag en hel frys full med vaxbönor minns jag :) Kram :)
Esmaralda

16 Yr:

skriven

Hu så häst. Tur jag inte mött dem. Jag har nog med verkliga människor. Jag har en dotter.mor till 4 små barn. Nu har soc gått in och knäckt henne. Jag e superrolig för hur de ska gå för henne o barnen. Ska gå på ett möte med soc men de har inte gjort nåt rätt. Inte ens haft koll på vem sagt vad..ingen logik alls. Bara koll o hot.
Vag göra? Snälla . Kommer vi klara det? O hur? Ge mig verktyg.
Kram

Svar: Arbeta MED soc, inte mot... och kan din dotter samarbeta så vinner hon väldigt mycket... fast jag förstår ju att det tar emot... styrkekramar till er båda !
Esmaralda

17 Misstjejen:

skriven

Hej

Hur kommer det var för mig i hösten nu?

Är det bra eller dåligt? Så nervös inför det utan C kvinna...

Vet inte om jag fixar det... att står ensam och var starkt...

Ha det bra

Svar: Du ÄR stark och du fixar allt det du måste och vill fixa.. kram :)
Esmaralda

18 Mimi:

skriven

Hej!

Så obehagligt med de grå. Hoppas att de inte är många av dem som finns här.
Jag sover så dåligt. Blir min sömn bättre snart??

Kram

Svar: Träna gärna lite avslappning... och oavsett så blir sömnen bättre.. kram :)
Esmaralda

19 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda
Vad är oddsen att HAN dyker upp i mitt liv innan jul?

Kram

Svar: Chansen finns... den finns där hela tiden... kram :)
Esmaralda

20 Michaela:

skriven

Fy vad otäckt!😱 Ryser här på tunnelbanan på väg till jobbet. Är glad i detta fall att jag inte har din förmåga för det där är inget jag vill vara med om. Och tänk att de finns mitt bland oss. Tänk om man känner någon. Hua! Tur att du inte träffar på dom så ofta!

Är det sista veckan med behandlingen nästa vecka? Förstår att MG var tvungen att inspektera de stora vattenmängderna. Läste att det kunde bildas tromber. Han är så söt! Och vad fin barnbarnet är redo för skolstarten.

Då är vi en bit in i augusti och äntligen börjar kvällarna bli mörkare och hösten närmar sig. Hur ser sista delen av sommaren ut för mig tro?

Kram!

Svar: Är inte klar här förrän 22 augusti.... lite segt men det händer så mycket roligt också så tiden kommer gå fort ! Nu är det dags för dig att vara aktiv och välja det du vill ha... då blir resten av sommaren lite speciell... kram :)
Esmaralda

21 Jobb:

skriven

Hej

Jag skulle vilja ha hjälp med hur det ser ut med jobb framöver
kommer jag att vara kvar där jag är eller blir det andra utmaningar?

Mvh Alex

Svar: Så småningom kommer andra utmaningar... kram
Esmaralda

22 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.
Dessa känns lite skrämmande. Som i en skräckfilm. Fast det är nog mycket vi har omkring oss som vi inte ser.

Snygg väska helt klart!!!

Esmaralda,
Tror du att det kommer en lösning för mig i den här situationen? Eller ser det uppriktigt sagt tufft ut framåt?
Eller kommer en lösning så det faller på plats?
Att jag får mig en hel familj istället för att slita ensam?
Kram


Svar: Ja, det finns mycket vi inte ser och tur är det ! Det blir tufft ett tag framåt men sedan vänder det... rejält.. kram :)
Esmaralda

23 Maa:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser jag ut att vara åt det äldre hållet när jag gifter mig?
Eller ser jag relativt ung ut?
Kram

24 Kulla:

skriven

Usch vad läskigt😱.. tur dom inget gör🙏. Snyggaste ryggan kommer Ellisen att ha😄.
Undrar om jobb bytet kommer att ske under hösten? Måste få något nytt🙏🙏.. söker allt jag ser som skulle passa mig. Ha en härlig dag. Kram💕

Svar: Det KAN ske under hösten men det kan också dröja tills in på nya året.. kram :)
Esmaralda

25 Pia1:

skriven

Återigen, så sjukt obehagligt med de grå... Jag hade nog svimmat varje gång!

Svar: Det ÄR obehagligt...och slukar energi.. kram :)
Esmaralda

26 Längtar:

skriven

God morgon!

Ser du om kärlekshälsningen blev uppskattad? Tror du vi kommer ses snart igen? Tack o kram

Ha en fin dag!

Svar: Ni ses igen.. men jag ser inte riktigt hur det blir på sikt... räkna med att det kanske inte går di väg... kram :)
Esmaralda

27 Mam:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du om en lösning verkar komma för mig mitt i allt det här?
Eller ser det tufft och hårt ut i situationen?
Kram

Svar: Det ser ut att komma en bra lösning.. kram :)
Esmaralda

28 Miltons Mamma:

skriven

HIPP HIPP HURRA idag är det min älskade MILTONS födelsedag.

Idag ska jag till hans ära göra "de där runda"som jag gör så bra och han älskade dem, och ha en liten picknick på golvet. Det brukade vi ha och han satt alltid vid min sida och delade pannkisar.
Pannkaka är smaskigt ❤️

Född 8/8-1999.

20 år

Hoppas jag känner av honom idag.
Har han möjligtvis någon liten hälsning till sin mamma idag ❤️

Älskade Milton, pälsklingen, bängbulan, hjärtenstjärten. Kärt barn har många namn.

Kjam

Svar: Stort grattis till lille Milton och han kommer ivrigt ta del i firande idag, både hos dig och i Alltet.. kram :)
Esmaralda

29 Jossan :

skriven

God morgon!

Usch vad obehagligt! Jag är så glad att jag inte har sett några sånna...

Hur ska jag klara att börja jobba igen? Åhhh... det är ju så skönt att sova.. sen har jag svårt att somna på kvällarna. Sjukt att lovet gått så snabbt.

Imorgon är det dags att göra den första delen av tentan. Ska läsa allt 2 gånger till sen ska jag låta det gå som det går...

Sen är det lunch på Malmöfestivalen med min kompis...

Jag har sån konstant huvudvärk, ont i nacken och är trött... förstår inte varför :(

Kram

Svar: Lycka till med tentan och ha det så trevligt på festivalen.. kram :)
Esmaralda

30 Miltons Mamma:

skriven

Hej igen 😊

De där grå låter läskiga. Hoppas innerligt att jag inte behöver möta en av dem. Åtminstone slippa känna av eller upptäcka dem. Stor respekt. Kalla kårar över hela kroppen när jag läser och tänker mig in i situationen. Brrr 🌸


Sent igår kväll låg jag och kollade gamla bilder på FB. På en bild hade en ex-pojkvän skrivit så jag gick in på hans profil. Jag blev helt chockad när det stod Till Minne Av: "samt namn".

Han är borta. Död! ❤️
Jag låg vaken halva natten och försökte finna svar. Men fann ingenting. Helt borta, helt anonym. Vad tom jag kände mig, chockad och ledsen.

Jag vet att jag var en av de få tjejer han älskat. En av två faktiskt. En tuffing ute på farliga vägar.

Får känslan att han blivit bragd om livet. Skjuten? Och ej i Sverige. Att han ej kommit hem till Sverige.

Snälla rara, vad har hänt?
Senast han lade ut en bild (byte av profilbild) var feb 2015 sedan ser man inget mer.
Vad hände, när?

Kände att någon stod utanför den halvöppna sovrumsdörren och såg en hukande skugga borta vid väggen i sovrummet strax efter. Var det han?
Jag sa att jag var rädd dock så det försvann fort.

Hans namn börjar på F. Iransk/Irakisk härkomst.

Fortfarande helt avdomnad och kn inte riktigt förstå.

RIP fina F ❤️ Stora kramar till dig och många fina ord du givit mig.

Kjam ❤️


Svar: F känner dina tankar och vill att du ska veta att han bara flyttat hem nu.. till Alltet. Jag får ingen information om hur han dog men det ser ut att ha gått fort.. nu får du bearbeta... förstår att det kom som en chock.. kram :)
Esmaralda

31 AnnaK:

skriven

Usch vilka otäcka typer! Så man kan alltså jobba med en sån utan att veta om det. Läskigt!

Hans sneglande igår på gymnet var väl bara ren nyfikenhet?

Kram 🤗

Svar: Han gillar det han ser... kram :)
Esmaralda

32 Läroliv:

skriven

Hu,vad hemskt. Vill aldrig se sånt, aldrig, jag ryser, blir rädd av bara tanken.

Mysig dag med dotter och barnbarn. Snart slut på veckan igen och du får ledigt. Önskar dig en riktigt fin helg.

Kram

Svar: Och det önskar jag dig också.. kram :)
Esmaralda

33 MillyD:

skriven

Hej E
Skrev i går men inlägget är borta☹️ Det händer ibland när jag skriver på mobilen. Vet du varför? Jag kollar alltid och ser så att det går iväg.
Hursomhelst. Nytt försök. Har en ”väninna” som är väldigt på. Tycker vi är systrar, att vi är väldigt lika i allt, gör det jag gör, följer mig på FB och kommenterar precis allt. Går liksom under huden på mig. Jag känner inte alls att vi är systrar och tycker vi är väldigt olika men som har vissa intressen gemensamt. Hon vill ses, resa bort tillsamman och blir arg när jag inte vill. Hon är så på när hon är på. Jag kontaktar sällan men om jag gör det blir jag överöst med meddelanden. Osv
Varför har jag ett så kraftigt motstånd mot henne? Hon vill väl men är bara to much. Andra vänner har reagerat också. Känns ibland som hon vill vara jag. Gör eller vill göra allt jag vill. Innebär att jag inte säger ngt längre. Åker jag på resa med ngn annan kommenterar hon och lägger till att hon skulle vilja resa med mig också men att jag förmodligen inte vill. Ser ju nu när jag skriver ner att beteendet inte är friskt. Eller vad säger du?
Kram

Svar: Eller så hann jag inte okeya inlägget igår... det händer ibland om man skriver sent om kvällen att det inte blir okeyat och infört förrän nästa dag ! Väninnan har en speciell och behövande personlighet... jag tror inte hon ändrar sig.. men i grunden är hon bra... fast jag förstår ju att det lätt blir för mycket av allt... kram :)
Esmaralda

34 Mathilda:

skriven

God morgon!

Herregud vad läskigt. Jag är verkligen fascinerad av dessa Grå. Vilka kan dom vara? Försökte googla men hittade inget vettigt. Någon mer måste ju ha mött på dessa...

Funderar lite på det här med min ekonomiska situation. Kommer ett inkomstlyft snart?

Kram

Svar: Jadå, vi är fler som ser dem men de har den påverkan på oss att vi helst inte pratar om dem ! Jag ser ett tillskott ekonomiskt för dig.. men ser inte hur det kommer.. kram :)
Esmaralda

35 Jennifer:

skriven

Hej finaste Esmaralda. Usch låter som något från x-files när du berättar om de gråa. Känns obehagligt att tänka att man kanske har en sådan i sin omgivning. Fast man inte kan se att de har annorlunda ögon, brukar människor ändå inte
känna sig obehagliga till mods kring en förtäckt grå? Att man förnimmer att något är fel?

Jag ska börja söka bostad så småningom och jag undrar vad du ser kring en flytt och ny bostad? Tror du det löser sig med det ekonomiska (hyresgarantin)?

Kram,
Jennifer

Svar: Jo, många kan förnimma att något är fel.. men inte alls... jag ser dig i ny bostad och därmed måste det ju lösa sig med det ekonomiska.. kram :)
Esmaralda

36 Jen. :

skriven

Jag stressar över arbetstimmarna på jobbet. Ser det ut som att de kommer att gå ihop till slut. Jobbigt att ligga på minus redan från början.

37 Miltons Mamma:

skriven

Kan inte få det ur tanken. Vad har hänt F? Har jag rätt i mina känslor? Har han kommit hem till Sverige om han "passerade till andra sidan" utomlands. Om inte så är hans kropp ändå hemma fick jag känslan av.
Är det länge sedan?
Han är född sept 74.

Har han någon hälsning 😢?

Varför har jag så svårt att släppa detta🤔😮😢

Kjam

38 Birgitta:

skriven

Godmorgon😊

Skolstarten närmar sig och min äldsta ska börja gymnasiet 8mil från mig och bo i egen lägenhet, är lite orolig hur han ska klara sig.

Es senast 20/8 måste jag ha tagit ställning kring byte av lägenhet då han inte kan bo där så länge o då är frågan ser du vad som blir bäst en ny lägenhet klar för inflyttning nu dec/jan eller en annan lägenhet mer centralt som står klar hösten 2020? Sen nästa fråga ska jag ta en 3:a dvs om jag säljer huset o flyttar dit eller en 2:a?

Hoppas du ser nått kring detta.

Kram Birgitta

39 Mojgan:

skriven

Hej Ez!
Va tycker chefen om mig? Kommer han att anställa mig? Kram Mojgan

40 Skorpan:

skriven

Näe, nu är det jag som åker hem pga dåligt mående. Får hoppas det inte håller i sig, finns dessa "måsten" som ska skötas.. Fick den viktiga arbetsuppgiften gjord o det är ju huvudsaken, eller!?

Såg stt det var dotra du var ute med, doterdotra var ju inte med. Slarvig läsare ;).
Kram Skorpan

Svar: Nu får du piggna på dej !!!! Kram :)
Esmaralda

41 Alie:

skriven

Ja fy farao, dom är verkligen läskiga, de grå. Tanken på att inte veta vem som skulle vara dem i våran värld påminner ju om värsta science fiction filmen.. huga!
Guldväskan är ju så cool inför starten, tumme upp!

Es, ser du något om mitt nästa uppdrag inför hösten, Sverige eller Norge? Jag är ju tveksam till att det skulle kunna bli lika bra som där jag är nu, jag kan bara hoppas... :)
Kram och fin dag till dig! :)

42 Misstjejen:

skriven

Hej

Frisör A så hon märks inte hur mycket jag gillar henne?

Så länge kan jag dölja det tills nästa person kommer så kom jag klarar det bra?

Ha det bra

43 ShadeoftheMoon:

skriven

Kusligt!
Har aldrig sett sådana ögon men det händer att jag spontant får obehagskänsla av ytterst okänt folk. Osäker om de är grå eller annat som ger mig den känslan.

Jag känner mig så ensam nu, dröjer det länge innan jag är i ett förhållande?
Är det möjligen nästa förhållande som är med en kvinna?

Svar: Det finns ju olika anledningar varför man känner obehag inför människor och jag tror att av de grå finns bara ett ytterst litet antal. Det kommer ett förhållande snart, kanske bara en flirt men det bli uppiggande.. jag ser dock inte med vem.. kram :)
Esmaralda

44 Katrin:

skriven

Vilken obehaglig upplevelse. Hur fungerar en sådan person i vardagen med familj och arbetskamrater ?
Kan de finnas i alla olika sammanhang?

Svar: Jag tror att de kan fungera riktigt bra och att de finns i olika sammanhang... kram :)
Esmaralda

45 Ghostwriter :

skriven

Du sa att jag kunde se dem grå också, och jag tror det finns betydligt fler än vi kan ana. Jag tror de är precis som du skrev, reptiler liknande ”varelser”. Det finns massa youtube klipp och dokumentärer om just reptiler bland oss och dom ändrar skiftningar. Jag tror dom finns bland oss för att styra oss till något negativt och att dom finns överallt där makt finns. Det är läskigt att dom vandrar bland oss som personer.... dom har ju familj och barn som vem som helst.

På youtube klippen kan man se hur deras ögon skiftar till reptil ögon men också att hela ansiktet smälter väck med ögonen. Och deras rörelser.

Jag hoppas innerligt att jag slipper ha dom i min bekantskap. Men då skulle jag nog direkt se det.




Synd att du skulle behöva stöta på dom just nu. Jag hade säkert varit den där modiga idioten och försöka sätta dom på plats om det krävdes. Inte för att avslöja dom för alla, men för att säga att dom kan dra härifrån..


Det finns en granne i mitt hus, jag ser han bara ibland. Han hälsar alltid men jag är lite dömande och får ingen bra känsla av honom? Är det bara för att jag upplever honom så eller är det något konstigt med honom? Jag ser något i hans ögon som jag finner är obehagligt. Men det kan ju bara vara det.

Kram

Svar: När det gäller grannen så ser jag inge fara.. han är som folk är mest men kan vara lite återhållsam.. kram :)
Esmaralda

46 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Ja det här ska väl ge med sig det också.
O ordförandena är underrättade så det torde ju vara lugnt...
Kram Skorpan

47 AnnaK:

skriven

Oj oj, gör han verkligen det? Nu rodnar jag!

Tack och kram 🤗

48 Skorpan:

skriven

Trevlig hemresavia golfbanan blev det. En ung man l8g så vackert åt mig o jag närmast stirrade tillbaka "vad ler du åt mig för" typ. Varför har jag så svårt att le tillbaka, drt undrar jag.. Får öva ;).
Kram Skorpan

49 Louise:

skriven

I screwed up igår. Skulle installera några program igår som jag ville ha och fick massor av skit med. Fick inte bort det och ominstallerade datorn och gjorde misstaget att installera BIOS som de rekommenderade. Nu är skärmen helt svart så det blir ett besök till laptop clinic och se om de kan hjälpa mig få rätt på det igen. Alltså varför gör man dumma saker.
Tror inte ens gubben här hemma hade kunnat lösa det.

Idag har fritids stängt. Det kom som en överraskning för mig när jag hämtade. Var barnen så jobbiga så de var tvugna med en extra dag. Nejdå. Förmodligen bara planeringsdag. Vi hade säkert fått reda på det när vi fyllde i för sommarledigheten.

Nästa vecka börjar skolan igen för två av barnen och på måndagen därpå börjar Max på gymnasiet.

Sitter och väntar på svar från CSN om jag kommer att få studiemedel eller inte. De är så himla sega. Har jag tur så får jag besked om två veckor. Då har alla på skolan kommit tillbaka och man slipper vänta på att de ska godkänna studieförsäkran.

Kommer CSN att sluta klydda med mig och att jag får studiemedel eller jag måste be soc om hjälp för jag vet inte hur och om jag ska fortsätta med honom?
Han intalar mig att jag inte klarar mig utan honom. Att vi behöver varandra vilket inte stämmer.

Ha en fin dag nu och tacksam för svar. Kramar.

50 Bellagio:

skriven

Vår resa:Vi är i Turkiet nu, jag och mina två barn. Första gången de är utomlands och de är så glada. Om det inte vore för att dottern fått feber och halsfluss. Hon hade feber några dagar innan vi åkte och jag (min dumma nöt) ringde försäkringsbolaget för att rådfråga. Hon blev feberfri och vi åkte. Dag två på resan feber igen och halsont,läkarbesök, men ingen antibiotika. Blev riktigt dålig några dagar senare och nu ligger hon på rummet med halsfluss. Kommer det gå att få ersättning från försäkringsbolaget? Hon var frisk när vi åkte men iom att jag ringde och rådfrågade några dagar innan då hon hade feber har de skrivit in det i journalen. Utan att jag angav namn el ngt. Och är man sjuk när man åker får man ju ingen ersättning. Kan bli en kostsam resa detta 😪. Vad ser du Ez? Just nu har jag lite ont i magen över detta...

Svar: Jag tror det löser sig...att få penicillin tror jag inte är så dyrt. har hänt då och då med mina barn när vi varit på resor att mediciner behövts... ring SOS International i Köpenhamn och få råd... jag tror du har de förmånen i din försäkring.. kram
Esmaralda

51 Solstjärnan :

skriven

Hej 😊

Vilken ryggsäck ! 😊Guld är alltid guld och dendär har ju en fördel att den hittas lättare när den " lyser" så fint😊
Ibland vet mommo o barnet bättre än mamma om vilken ryggsäck det ska bli!

Fy för de grå...att de kan vara obehagliga o dyka upp sådär oväntat.
Du ger de ingen uppmärksamhet och det verkar ju som du säger vara det bästa sättet att agera.
Nu hoppas vi att du inte möter någon på många,många,många år!

MG jobbar troget på.Han fixar såväl inspektion av byggarbetsplatser ,hem ( hålla ordning) och naturfenomen.
Bra jobbat MG!😊

Till Miltons mamma : picknick dagen till ära låter bra! Hoppas du får en chans att känna in honom.

Es,det är så bra du har trevliga saker pågång som får tankarna bort från strålningen.

Semestern slut och på jobb,suck..nu gäller det att hoppas att jag fort hittar ett nytt jobb.Vore minsann redo att avsluta detta jobb mer än gärna för att få gå vidare.

Kram Solstjärnan ⭐

Svar: Ja MG håller igång, den saken är klar ! Idag pratade jag med hans pappa som berättade att han mötte en katt och han misstolkade kattens kroppsspråk för på hundspråk betyder det att kom så ska vi leka ! Det var en riktigt ilsk katt. Pappa fick rycka in och rädda !!! Du kommer avsluta och du kommer gå vidare mot annat jobb.. kram :)
Esmaralda

52 GP:

skriven

Usch vilken obehaglig upplevelse....


Es, ser du om jag kommer komma igång med träningen på allvar? Känner att jag inte kan finna någon riktigt motivation eller styrka att komma igång även fast jag vill. Vet att jag skulle må så mycket bättre både fysiskt och psykiskt, men det är lättare sagt än gjort om jag skall vara ärlig.


Kram

Svar: Du får ta dig själv i örat och vara riktigt bestämd om du ska komma igång.. kram :)
Esmaralda

53 EPM :

skriven

Usch och fy!
Det där gråe verkar riktigt räliga. Lite obehagligt att tänka att jag har mött dem utan att veta...😳

Ser du något om vad som sker i mitt kärleksliv nu till hösten?
Händer det något?

Kram

54 SL:

skriven

Känns det som att en flytt till Skåne bör bli av eller borde jag lugna mig lite?
Jag drömmer ju om hitta kärleken och är så rädd att missa honom...

55 Mojgan:

skriven

Hej Ez!
Va tycker chefen om mig? Kommer han att anställa mig? Kram Mojgan

56 <3:

skriven

Vad gott med indisk mat. Var så längesedan jag åt det.
Kommer han ta sig tid att ses efter jobbet ? Vad känner han för mig nu ?
Kram

57 Måddan:

skriven

Ohh okey
Ja vi är inte ensamma i universum.
Jag såg blågrå varelser när jag var i Bosnien vid pyramiderna

Svar: Ja det finns många sorter runt oss... verkligen.. kram :)
Esmaralda

58 <3:

skriven

Alltså mannen som har skrivit till mig i nästan 1 år och som bor i M och börjar På F!
Fortsätter han att stalka och är han ”farlig” ? Jag fick dåliga vibbar från han ibland.. är rädd han inte låter mig va

Svar: Bara nonchalera honom helt.. svara inte på meddelande eller annat.. ignorera 100%.. jag kan dock inte se att han är farlig.. kram :)
Esmaralda

59 Browallia:

skriven

Jag får obehagskänslor bara av att läsa om att du mött en av de grå igen.

Jag tycker mycket om min sons sambo men jag blir lite orolig när det ska hända saker precis hela tiden. Jag vet hur viktigt det är för sonen att han får chilla och bara vara för att må bra. Man behöver ju inte göra allt tillsammans bara för att man bor ihop. Kommer han sätta ner foten och inte bara göra som hon vill?

Kram hönsmamman

Svar: Jodå, han har inga problem att säga ifrån men just nu verkar han vara inne i en mer aktiv period själv också.. kram :)
Esmaralda

60 Ghostwriter :

skriven

Tror du intresse finns och att personen är ärlig av sig?

Kram

61 <3:

skriven

Är Lars en reko person ?
Har sett att han umgås med thailändskor och då blir man ju lite fördomsfull.
Kram

Svar: Ha är ok men har ju sina brister precis som alla andra.. han verkar ha ett gott hjärta.. kram :)
Esmaralda

62 Helena Ir:

skriven

Det var bra gjort av dig :)

Kram :)

Svar: Kram :)
Esmaralda

63 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser jag ut att vara åt det äldre hållet när jag gifter mig?
Eller ser jag relativt ung ut?
Kram

Svar: Ja, gammal kommer du inte att vara... kram :)
Esmaralda

64 Adam :

skriven

Hej jag heter adam. Jag och min flickvän gjorde slut för snart två månader sen då hon hade tappat känslorna för mig. Jag har ännu kvar känslorna och tror att hon är den perfekta tjejen för mig och det menar jag verkligen och inget jag säger bara. Min fråga är om vi kommer bli tillsammans igen och isf när samt om hon är den rätta för mig?

Svar: Det känns inte som om det blir ni igen... det finns någon annan som är mycket mer rätt för dig... kram :)
Esmaralda

65 Cara:

skriven

De grå.
Jag tilltalas av idén att de skulle finnas i två varianter, "onda" och "goda", med ursprung från samma planet. Enligt den tanken är de här och arbetar genom människor. Finns till exempel att läsa i boken "Utomjordingar finns ibland oss" av Markus Sandor.

Har tittat på serien om Trump på Netflix. Här far tankarna lätt...

Egentligen är jag ganska jordnära och ingen i min omgivning skulle tro att jag läser sånt trams. Men man kan ju läsa den som "fiction" och inte som verklighet.

Kramar till alla!

66 Jossan :

skriven

Sitter och försöker plugga. Jag sov i 45 minuter för jag har så fruktansvärt ont i mina ögon. Jag ska nog ta mig till vårdcentralen på söndag och kolla upp vad det är. Jag har mina glasögon men det hjälper inte. Jag vill inte heller bara äta en massa tabletter.

Åh vad jag längtar efter kärleken.. börjar nästan bli sugen på mötesplatsen men vill inte lägga massa pengar på det... tror du jag träffar den rätte där? Eller hittar jag honom någon annan stans?

Kram

Svar: Ta hjälp av internet... det kan ju innebära att det går lite fortare.. kram :)
Esmaralda

67 Dunegull:

skriven

Har match på söndag när jag kommer hem. Ser du om jag kommer få starta eller sitta på bänken då? Vad säger din magkänsla?
Kram

Svar: Nog känns det som att du får spela.. kram :)
Esmaralda

68 SusanneAmalia :

skriven

Det finns märkliga vändningar i livet.. De grå kan man ofta hitta i ledarpossitioner.. En del vändr uppochner på hela sammhällstrukturen..

Annars möter jag dem ibland..

Vilken fin ryggsäck Elisen fick.. Och så klart att det ska inspekteras.. MG är flitig.. Det känns lönt att han har koll.. 💕💗

FRÅGA.. Jag undrar om det finns något viktigt som händer i mitt liv?? Känns i hela kroppen.. Kan du se??



Svar: Ja det ser ut som om du förbereds för något särskilt.. bara följ med.. det kommer så klart.. kram :)
Esmaralda

69 Cecilia:

skriven

Hej Ez!

Nu fick jag en liten galen idé. Har funderat på en surfresa några gånger och fick feeling för att åka på en i Costa Rica, gärna igår! Under vintern vore perfekt, tror du jag och min kille lyckas spara ihop till denna resa? Vill så gärna åka i år, men antar att nästa år är mer troligt? Kramar

Svar: Ja, går ni inför det hårt.. så kommer ni fixa det.. kram :)
Esmaralda

70 Makaon:

skriven

Låter läskigt med de grå. 😱
Idag har jag då gjort en god gärning även om det vore självklart för mig. Skulle ta ut pengar i en automat, då sitter det pengar kvar, 300 kr. Jag lämnar in dom och får lämna namn och telefonnummer, senare ringer det en äldre dam och tackar för att jag lämnat in pengarna. Hon blev så glad för hon trodde att pengarna var borta. Hade liten pension sa hon så det kändes bra att hon fick tillbaka pengarna. Och för mig kändes det bra.

71 Cecilia:

skriven

Uppdatering: Nu blev jag sugen på surfresa på Bali också! Såg att det var billigare. Har fått lite fnatt nu, vill så gärna åka i år! Vad tror du? Kramar

Svar: Oavsett.. så kommer du dit du vill.. men du måste ha framförhållning och spara ihärdigt redan nu.. kram :)
Esmaralda

72 Meje:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser en relation mellan K och F ut att fortgå framåt?
Kram

73 Rädd:

skriven

Hej Esmaralda.
Börjar känna mig rädd.
När jag var ute och gick häromdagen såg jag en vit fjäril ligga på marken som jag reagerade på. Den var inte trampad på eller så utan den bara låg på marken och såg död ut. Idag låg det en död duva utanför butiken jag jobbar.
Jag undrar om detta är något tecken?
Är det något som inte ser bra ut?
Kram

Svar: Jag ser inga fara runt dig... så jag tror det här bara är tillfälligheter som du varit med om.. kram :)
Esmaralda

74 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.

De flesta verkar ha sådan tur i kärlek. Man här om separation sen nästa gång man träffar dem har de redan ny partner. Skillnad från en. Själv som har gått och varit själv nu i 3 år och det verkar gå segt.
Är det något som jag gör?
Ser du mig ha partner och kan det dröja ytterligare innan det blir samboskap och partnerskap för mig? Lika länge till?

Ser du något om det verkar som om något utav barnen har börjat skolan innan en partner kommer in i mitt liv? Eller bör partner o samboskap komma innan?
Kram

75 Ann:

skriven

Hej!

Kommer det bli något seriöst mellan mig och mannen jag har kontakt med nu? Har en väldigt bra känsla av honom, han är en bra och fin person och vi har en bra kontakt. Kommer det utvecklas till en fast kärleksrelation?

Hoppas allt går bra för dig med den hälsa!

76 Anonym:

skriven

Jag tror jag sett de grå också men vet inte. En gång såg jag en man som jag ryste mycket mer en vanligt av, (jag tror jag kan känna av människor som inte är bra eller om de är bra också), fast jag gick ganska långt ifrån, vet inte om det är så det känns att se en grå. Undrar också varför de finns men tänker att de enda vi människor egentligen måste vårda mest är vår själ. Hämtar de energi från ljusa själar kanske? Är det därför det känns som att frysa till is och att rysa om de är i närheten? Kanske det är bra att ha en blå sten som kan skydda mot onda ögat med sig jämt. Kanske det är ett bra skydd på vägen. Kram

77 Läroliv:

skriven

Tack.

Kram

78 Anonym:

skriven

En gång för många år sen drömde jag en mardröm om en man jag inte hade sett än. I drömmen hade han gula jätteläskiga ögon. Han har jag sett i verkligheten nu. Jag undrar varför han kom i min dröm så och om det var en varning för honom. Vad tror du Ezmeralda? Kram

79 AnnaK:

skriven

Då kanske det inte var helt en slump att han valde maskinen framför mig....Eller?

Kram 🤗

80 Jessica:

skriven

Hej Es!

Jag kontaktade en släkting i usa på MyHeritage.com

Ser du om han kommer svara?
Hur stor är chansen att han kommer svara?


Kram :)

81 Anonym:

skriven

Eller tänk om det är så här att de grå blir rädda för att du ser dem? Ett annat medium sa att hon tänkte sig en ljuspelare som gick från huvudet på människor hon uppfattat som onda. Kanske du kan gå tillbaka i tanken och tänka en ljuspelare på de grå du sett. De kanske är mer rädda för dig som kan se dem.

Svar: Nej, de är inte rädda... inte det minsta.. rädsla finns inte i dom. De är snarare misstänksamma och vill INTE bli sedda sådana som de är.. kram :)
Esmaralda

82 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Kan det bli en liten flirt ikväll? Vad är chansen?

Kram

Svar: Chansen finns.. kram :)
Esmaralda

83 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag var på semestern i här veckan på åland så jag var på en slott heter kastelholm. Där som dom pratar om häxor som tro och döma.

Jag såg en namnet som är första häxa i åland som heter Karin Persdotter...

Fick en ryser av den men undrar vem är hon och vad hon vill att säger om...

Kan du gör en inlägg om karin persdotter som kallas för "ålands första häxa" från 1665 år...

Det låter intressent så kanske du kan säger något om det?

Ha det bra

Svar: Ska se om jag kan känna in något.. kram :)
Esmaralda

84 Mikael:

skriven

Snygg ryggsäck hoppas hon får ha den ifred.

Har läst svenska tidningsrubriker ett tag nu och nog är de allt annorlunda mot för 10 år sen.

Alltså det här med rätten till svenskt medborgarskap bör snabbt ändras till en prövotid på 7 år , som med körkort, missköter man sig så åker man ut utan större problem och enkla procedurer, samma med uppehållstillstånd, har man inte vett uppföra sig och skapar en massa problem och kostnader i samhället så är det väl inte många länder som daltar omkring med nykomlingar, får väl vara slut med lekstugan nån gång.

Sverige är inte det ENDA landet på jorden som man kanske ska befinna sig i.

Kram
Mikael

Svar: Exakt !! Kram :)
Esmaralda

85 Blåklockan:

skriven

Hej Es.
Mannen jag har träffat och pratat med nu några gånger, har han någon annan eller åtminstone tänker på någon annan? Han verkar så vara i andra tankar. Lycka och välgång med behandlingen önskar jag dig💖
Blåklockan

86 M.:

skriven

En sådan vill man inte stöta på, ryser bara av tanken!
Fin inför skolstart hon är :)
Tack för svar senast även om du inte såg några detaljer, men att du är säker på att det händer värmer.
Men då går undran till om du ser om det blir någon familjebildning med denna framtida kvinna som blir min fru. Ser du något antal barn för oss?

87 Tildis:

skriven

Fy vad läskigt! Är glad att jag inte ser.

Vad tycker dom om mig på jobbet egentligen? Kan inte riktigt tolka situationen just nu.

Kram

Svar: Känns som att du är omtyckt.. i alla fall av de flesta.. kram :)
Esmaralda

88 Mamman:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag undrar lite hur mina chanser ser ut med denna man?
Kan det leda till ett förhållande mellan oss?
Vad har han för känslor kring mig?
Kram

89 Ghostwriter :

skriven

Tror du intresse finns och ett ärligt isåfall? Kram

Svar: Något intresse finns men det känns ändå tveksamt om det skulle vara rätt.. kram
Esmaralda

90 Razawa:

skriven

Hej Bästa Esmaralda
Imorgon ska jag på bröllop med min man och min barndomsvän och syssling ska vara barnvakt till min ettåriga dotter. Natta henne och liknande. Kommer det gå bra?
Kram

91 love is in the air:

skriven

Hej, har jag uppfattat informationen från min guide att ett jobb är på väg till mig nu i stort sett vilken dag som( väldigt nära i tiden)?

92 Skorpan:

skriven

Ja här var det minsann berg o dalbana i magen idag, häxbrygd känns det som ;). Inte för att jag vet hurudan det är.. Har jag varit med om det så har kag lyckligen glömt det..

Lite otålig nu gällande nytt jobb o ny bil. Vet att jag borde ta det lugnt med bilen, det kommande jobbet kan jag ju inte påverka så mycket tidsmässigt, men jag undrar om jag kan tänkas ha lite mera pengar att sätta på bilen om jag i samma veva byter jobb o får ut innestående semesterlön o så. Ser du nåt Es?

Idag är det ett år sen pappa dog. Så fort tiden går...
Kram Skorpan

93 Mam:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag undrar lite hur mina chanser ser ut med den här mannen jag tänker lite på nu?
Kan det leda till ett förhållande mellan oss?
Kram

94 Browallia:

skriven

Tack för det lugnande svaret ang. sonen. Roligt att höra att han själv är i en aktiv period, det är inte likt honom så det glädjer mig att han lockas av att göra annat än bara sitta vid datorn. Önskar att han var mer öppen mot mig och att det flyter på när vi pratar, men det blir oftast krystat, jag ställer frågor och han svarar. Ibland känns det som jag inte känner min son utan att vi är mer som två bekanta.

Kram



95 Tiss:

skriven

Jag saknar Mia, vad händer?

96 Sillen:

skriven

Hej
Kan man fortfarande få en seans av dig på Mail?
Vad kostar den och hur gör man isåfall?

Svar: Maila mig på: [email protected] och jag mailar all info tillbaka till dej, välkommen :)
Esmaralda

97 Karin:

skriven

Så otroligt intressant med "De Grå". Jag har aldrig sett någon, eller hört om dem, men nu önskar jag faktiskt att jag skulle få göra det även om det är skrämmande. Jag är övertygad, känner på mig att det finns de från andra världar/solsystem/dimensioner ibland oss.

Jag undrar också om jag min jobbsituation/karriär och ekonomi kommer att bli bättre under hösten. Är som egenföretagare/frilansare väldigt orolig för hur det kommer att gå för mig.
Kram och stort tack på förhand.

Svar: Livet runt dig blir allmänt bättre.. och tro mej, du hade inte velat möta en grå !! Kram :)
Esmaralda

98 Dahlia:

skriven

Ögnade igenom en gammal seans igår och fastnade för en mening där du säger att det såg bra ut att hitta en hobby där det är en hel del folk med. Jag har tänkt och kommer inte på något som passar in. Sport är inget för mig. Har du någon hint eller kanske lite hjälp med brainstorming?

99 Vildamatilda:

skriven

Hej Es. Jag vet inte om du kommer svara på min undran. Men kort, jag är 36, plötsligt multisjuk och blir sämre. Har haft ett stort kontrollbehov av vården runt mig men nu har jag lämnat över det till vårdpersonalen. Nu ligger jag med blodförgiftning. Jag är övertygad att jag vid många tillfällen har haft möjlighet att vandra till andra sidan men Antingen har döda vänner stoppat mig, eller så är jag osäker på om jag är redo. Rädd är väl fel ord, men ja. Kommer jag få det bättre när jag väl väljer att ge efter och gå över? Jag tror att i och med jag lagt av mig ansvar och kontroll, börjar bli redo. För jag är trött. Mer än vad en tjej ska vara. Jag undrar allmänt om du ser något kring mig? Behöver jag vara rädd

Svar: Du behöver verkligen inte vara rädd för något alls... och faktum är, tecken visar att du kommer må betydligt bättre.. än är det inte dags för dig att resa över och när den dagen kommer.. ja då blir det en resa i glädje och trygghet .. kram :)
Esmaralda

100 Alexandra:

skriven


# Micke eller Mikael:

Bra virke du.
Starta en egen blogg & bara ös. Glöm dock inte punkerna, jobbigt att läsa annars.:-)

Much love and God bless.

101 mammakero:

skriven

Om man känner ondskan och kylan osa, men inte ser ögonen, ska man agera likadant då med, med att negligera?
Jag blev rädd bara av att läsa detta, för jag känner igen något i detta. Något jag känt...

Svar: Ja känns det så starkt oavsett vad det handlar om.. så negligera och gå därifrån... kram :)
Esmaralda

102 J:

skriven

Ja, de har man hört talas om. Tack gode Gud så har jag åtminstonde inte sett dem.

De du skriver får mig att tänka på boken alien interview, där de menar på att finns två olika sorter av dessa. Ena är som du beskriver och de är här för bevakning bla. vill inte att vi ska nå upplysning, de andra är deras raka motsats och vill hjälpa till om de kan. Ingen aning vilka historier som är sanna, men glad att jag sluppit se någon.


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: