Alla andra....

Alla andra… herregud vad trött man bli på det här med alla andra.

Ungar tjatar om att alla andra får vara ute till klockan 2 på natten  och alla andra har märkeskläder och  alla har föräldrar som köper ut vin.. så det kan väl ni också göra ?

  Och vi vuxna är inte ett dugg bättre.. vi sneglar på folk runt oss och känner att jaha, alla andra har skitfina bilar, snygga trädgårdar, duktiga barn och  ett kärleksfullt äktenskap. 

Alla andra har BLIVIT något... kommit nånstans i sitt liv... men inte jag... stackars mej !😭

Vi lurar alltså oss själva stup i ett.

Gör vi det för att vi är lite korkade ?

Nej det tror jag inte men vi blir lätt enögda.  Vi ser det vi vill se. 

 

Vi ser  grannens fina bil  till höger men tänker bort att grannen till vänster bara har en rostig cykel som knirkar och jämrar sig vid varje tramptag. 

Vi ser de fina husen med sina vackra trädgårdar fast EGENTLIGEN  vet vi ju att det finns en massa  crackhus också… alltså,  kanske inte crackhus men jävligt fula hus med ovårdade trädgårdar. 

Och alla dessa kärlekspar som man dreglar över – hur lyckliga är de egentligen ?

  Det kan ju verka supergulligt på Facebook men säger ingenting om verkligheten. 

Ingen skriver ju direkt på Facebook att nu har vi grälat och skrikit och svurit åt varann hela eftermiddagen och sen ringde vi till vännerna som vi var bjudna till på fest och skyllde på magsjuka  och så fortsatte vi gapa på varann hela kvällen.  

 

Det händer mycket innanför  hemmets  väggar som man inte har en aning om. 

Jag som familjeterapeut har dock en viss insikt… och  vi brukar prata om varför man ger ut den totala lyckan på sociala medier…och ljuger…. när verkligheten är tvärtom.

Man kunde ju lika gärna bara knipa käft och inte säga nånting alls.

Men de flesta är av den åsikten att de mår lite bättre om alla andra tror att de lever det perfekta livet. Sånt är tungt för en terapeut att höra… fejkliv är aldrig ett bra alternativ.. och det är inte särskilt sunt.

 
Ju mer man värnar om att lysa med sin förträfflighet utåt  - desto större blir fallet när det kommer.
 
Nu kanske nån muttrar lite och tänker att jaja, det är just vad du gör Ez... du skriver ju jämt  om trevligheter som du gör med man och familj !
 
Och jag ÄR i en bra period nu.. det är lugnt, fridfullt och kärleksfullt runt mig och det tycker jag att jag är värd efter  flera misslyckade förhållanden/samboskap/äktenskap som kostat massor av energi.
 
Somliga har haft sitt helvete.. andra lever i det just nu och så finns det dom som ännu inte komit dithän !
 
Allt kan vända.
Så är ju livet
 
Och någon rättvisa finns inte.. det är bara att  hacka i sig !
 
 
Vad som helst kan hända redan i morgon.. det har jag också lärt av livet...  och jag har  lärt mig att inte jaga upp mig för skitbagateller.... om nån snackar skit, jamen det bjuder jag på... och att oroa sig för sånt som KANSKE kan hända.. det har jag slutat med... jag spar energin tills det verkligen händer.. för då lär jag behöva dem.
 
Och blir jag riktigt ilsk... ja, då kastar jag tallrikar, svär som en fiskarkärring och bär mig åt.
Och inte skäms jag ett enda dugg efteråt !
 
Massa kram & kärlek

 

 

1 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Tror du han insett att vi alltid kommer att ha ett speciellt förhållande (så länge som vi kommer att ha kontakt)? Att det aldrig kan bli ”normalt”. Kram

2 Skorpan:

skriven

Ja varför hålla uppe kulisserna om det håller på o skiter sig? Ingen aning, har inte själv den styrkan, så därför gör jag det inte. O finns ju inga kulisser att hålla, åtminstone inte gällande parförhållandet ;).

Kanske tycker man om att leva lite i en drömvärld? Skydda sig själv? Förr eller senare får vi ju alla oss en släng av sleven... Om jag nångång får mera pengar att röra mig med, ja nog kommer jag att göra det o skita i om andra är avundsjuka. Som vi talade om en dag, varför ska man behöva tänka på vad andra tycker? Vill jag skaffa mig en ny bil, o har råd med det, o jag gillar den röda versionen, ja då ska jag väl kunna göra det utan att grannarna äter upp sig inifrån... O vad gäller cykeln har min inte ens en kedja för tillfället ;D o bilen kommer o bli olaglig att köra med nästa vecka ;), ingen panik om man inte hamnar i polisens håv med den förstås... Och nej, den får stå på gården tills jag ska ta den till bilmek, igen. Får väl se hur besiktningen går, om de hittar något mer som behöver fixas @#$%! Ja det här var året då bilen fick många fel...

Idag hemfärd efter konfirmation o fest hos en kompis. Blir en utmaning att få bilen packad så vi själva ryms med ;). Nåja, jag får göra det själv. Undrar om jag o mannen kommer att bo nära nuvarande boningsort o därifrån göra bilresor tillsammans, eller flyttar vi långt bort, närmare kontinenten?
Önskar alla en fin dag där vi njuter av livets goda!
Kram Skorpan

Svar: Ja att packa en bil är minsann alltid en utmaning.. jag fuskar och ställer allt på verandatrappan och sen är det upp till maken att trycka in rubbet i bilen.. men det fanns ju långa tider när jag själv fick stuva.. och göra allt annat.... livet går hit och det går dit och ibland blir det riktigt bra !! Kram :)
Esmaralda

3 Tingeling :

skriven

Ja jag känner igen det där med att lägga ut saker på sociala medier, jag själv gör det inte men jag har bekanta som gör det... Har inte ens Facebook, men Instagram. Allt är så gulligt och puttinuttigt och sen får man höra att det är precis tvärtom.

Och folk som måste lägga i ens liv är jag också trött på. Jag berättade på jobbet att jag kom in på utbildningen och direkt fick jag "Men har du råd att plugga som ensamstående", "Vill du verkligen just detta" "Det yrket är inte lätt". Jag har ingen lust att sitta och försvara mitt val och berätta min plan (för jag har en ungefärlig plan nämligen inför framtiden när min dotter blivit stor). Detta är ju inget jag kom på över en natt liksom. Jag har ju tänkt på detta i några år! Min familj är i alla fall glada för min skull 🙂

Kom på nu att jag inte berättat för någon vän än att jag kommit in... känns som om jag vuxit ifrån dem på nåt sätt. Kommer inte sluta träffa dem men känns inte riktigt likadant längre som det gjorde förut. Vi är på olika våglängder på nåt sätt.

Vilken härlig kväll ni hade det igår! Önskar ibland att jag hade båt (bor ju vid havet), kanske får bli ett mål i livet sen 🙂

Kram!

Svar: Exakt, du behöver inte försvara något alls... bara klargöra att du är vuxen, fattar egna beslut och gör precis som du vill.. kram :)
Esmaralda

4 ÅSA:

skriven

HEJSAN,

kommer jag att få något jobb innan sommaren är slut?

5 Läroliv:

skriven

Ja, insikter kommer med åren, och även att man kan bära sig åt utan att bli alldeles dallrig invärtes efteråt, som jag tenderade att bli. Blir för all del inte upprörd särskilt ofta numera, har väl utan gnäll varit lite för mycket av orsaker till det. Man kanske får med åren en viss vana att hantera sånt tänker jag.

Skrämde slag på bästa grannen för ett tag sedan. Han kom bara förbi för att heja, och jag var så inne i tankar att jag hoppade högt och skrämde bort honom, han bara oj det var inte meningen, såg alldeles handfallen ut och bara försvann. Vi har pratat sen men känner av något från honom, är nog en känslig kille. Tror du att han hämtar sig från förskräckelsen av att se en gammal tant hoppa högt?... Hehe.

Kram

6 Annis:

skriven

Du är så klok <3 själv tog jag bort alla sociala medier för 5,5 år sedan. Jag mådde bara dåligt att se den ”perfekta ytan” alla förmedlade. Kram

7 Misstjejen:

skriven

Hej

Viss meningar jag känner mig i... jag kan tänkt mig ibland hur kan andra har det bättre än mig.

Jag önskar mig ju ofta en fina huset men är stort även om rikt också och har en person som leva med. Jag undrar ibland om jag ska få såna som andra har såna.

Det är ibland svårt inser vad jag har just nu i livet.

I hela min uppväxten har jag alltid vilja var miljardär och en stort huset

Vet inte om jag ska få såna i framtiden.

Såklart sociala media så alltid jag ser hur andra har det bra än mig.

Jag undrar ju ibland om föreläsare kommer hjälpa mig att få den som jag vill bli.

Jag önskar ofta en person att leva med, en stort huset och rikt.

Jag vet inte själv om jag kommer få den mycket bättre livet än just nu

Det är inte så roligt för mig att ser hur andra har det bättre än mig.

Då jag önskar mig leva med en person, en fina huset och rikt så vet inte om jag ska få det.

Eller i en annan livet jag har var det eller just nu här i framtiden.

Inte hellre kul med var avundsjuka över andras livet.

Dom har vänner som kan prata så mycket med som trivas tillsammans, äktenskap, fina huset och rikt. Även perfekt jobbet och allt annat.

Hoppas på väl jag får såna en vackert dag

Även det är inte hellre roligt att ser en par ute på stan och tänker här bredvid fins inget för mig.

Jadå jag kan var gnäller över det men det känns ju tråkigt.

För jag önskar mig att jag får såna en vacker dag som andra har det nu.

Jag vet inte om jag ska få såna som andra har just nu.

Känner ju tråkigt att titta på andra såhär som inte jag har.

Ha det bra

Svar: Ha fokus på det som är bra och positivt.. och lägg inte för mycket energi på det du inte har..kram :)
Esmaralda

8 Susan:

skriven

Det är lätt att tänka att ”alla andra” har det så jä-la bra, men i takt med att åren gått är det oxå lättare att skita i hur andra har det och vad andra tänker.... livet är ju egentligen för kort för att lägga energi på det
Visst faller man tillbaka o är avundsjuk på andra men dom tillfällena blir allt färre.... bara i ett avseende har jag svårt att inte va det... tvåsamheten som jag saknar, MEN bättre ensam ensamhet än ensam tvåsamhet❤️

Kramiz

9 Camilla:

skriven

Tack för ett jättebra inlägg, du tog opp detta som alltid är aktuellt, jag hör ju till den skaran som alltid jämför mig med alla andra, de har de och de, jag har ingenting..hoho..
Man får ju sig en tankeställare. Men som du skrev, så kan allt ändra sig i ett nafs, för nu har jag länge redan varit i en dålig period i mitt liv, så jag tror och hoppas det blir bättre, och jag tackar dig Es för alla din svar åt mig, som alltid gör mig positivare och börjar tro att allt inte är så dåligt som jag utmålar mitt liv. KRAM

Svar: Du är viktig och speciell... och det kommer en hel del glädje till dig.. kram :)
Esmaralda

10 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Denhär killen som tog kontakt med mig efter så lång tid... vad är chansen tror du att han är min nästa romans som du sett mig möta?

Kram!

11 Browallia:

skriven

Tack för en tänkvärd blogg. Om det är något jag jobbat mycket med i min personliga utveckling så är det just ”alla andra” tänket som är så lätt att fastna i. En bra övning jag fick lära mig för länge sen är att föreställa sig en sandstrand full med badgäster. I en första anblick ser alla lyckliga ut men om man går runt och sätter sig på filten en stund hos var och en så kommer man inse att alla inte är så lyckliga det verkade när man blickade ut över sandstranden. Kram

Svar: Ja, så är det ! Kram :)
Esmaralda

12 Maria:

skriven

Godmorgon Ez!
Visst är det så att för många är fasaden så viktig och det man visar på sociala medier är rena drömtillvaron medan allt i själva verket rämnar...

Jag har tidigare skrivit om oron för vår kompis.. Vi träffade honom i helgen och hade jätteroligt! Dock så fort han får ett sms eller samtal från sin sambo så blir han besvärad och humöret sjunker drastiskt... Det är så jobbigt att se.. Dom bråkar konstant nu.. Ser du om ett uppbrott är nära..? Tror inte han klarar så mycket mer nu innan han bryter ihop på riktigt..

Ha en riktigt skön söndag! ☀️🌸
Mvh Maria

Svar: Det kommer en separation .. kanske han behöver ta första steget... kram
Esmaralda

13 Livsturisten:

skriven

Jag som varit o är sjuk o inte kan jobba 100% brukar säga o tänka "suck jag vill va frisk o jobba som alla andra". Men hade alla andra varit friska så hade jag inte blivit inlagd på absolut sista platsen häromdagen...inte heller hade jag ju delat en schemarad med en kollega som jobbar "lika lite" om mig om alla andra jobbade full tid. Tänk så tokigt man tänker ibland men man blir klokare med åren ..hahaha...DET kan vi låtsas allafall.

Trivs rätt bra här på sjukhuset ändå nu för alla är verkligen så omhändertagande o de har humor så vi skojar gott. O de känner mig nu..."säg till om det är nåt du behöver så försök INTE va duktig nu"!!

Genomskådad haha..

Kramar!

Svar: Precis... tillåt dig att var lite sjuk !! Kram :)
Esmaralda

14 Mikael:

skriven

Kan vara så att när man precis gift sig med snyggaste tjejen och fått ett toppjobb så står man ett steg från avgrunden, när precis blivit av med toppjobbet och skilsmässan väntar så kanske man är ett steg från himmelriket

Svär en fiskarkärring extra mycket för att hon tror att gubben är otrogen hela tiden?

Kram
Mikael




Svar: Exakt så kan det vara.... och det här med fiskarkärring är ett uttryck som jag fått från en dansk kompis.. :) kram :)
Esmaralda

15 Jossan :

skriven

God morgon!

Ja jag känner så när det kommer till kärleken. Alla andra har utom jag men han kommer snart det känner jag verkligen!

I fredags drömde jag att jag blev biten. Jag vaknade till och kolla så jag inte fått en fästing under kvällen. När jag somna om drömde jag om nyckelpigor. Flera nyckelpigor landa på armarna och benen och de bet mig. Vad betyder detta?

Kram

16 HuldaMaräng:

skriven

Gomorron!
Ja visst, är man lycklig ska man stoltsera med det!! Då blir ju andra, inte alla, men andra, lycklig också! Det smittar liksom. Det finns människor på mitt jobb som längtar efter mig bara för att jag är glad :)
Igår hade jag besök. Ett besök jag gruvat mig för, för de är pedanter och jag orkar inte ha det så. När jag gav vägbeskrivning så sa jag att den första fina gården (vars gräsmattekanter helt säkert är rensade med linjal!!!), där ska de inte svänga in, utan de ska till nästa gård som kommer att bli lika fin som den första om en sisådär femton år. Alltså, jag och min familj älskar vår gård och trivs här, men vi får aldrig ork, tid eller ekonomi att göra färdigt och så fint som vi vill. Döm min förvåning, när besöket kom, så tyckte de att VÅR gård var den finaste!! Idyllisk, lummig och hemtrevlig! Precis så som jag känner och vill att andra ska känna!!
Alltså, SMISK på mig för att jag ser på mitt hem genom rädslans ögon! Och kanske, kanske om jag slappnar av lite från den inre stressen, DÅ kanske jag orkar ta tag i det där rummet, fixa sovrummet... Men det är ingen brådska, vem bryr sig om vad andra tycker??? ;)

Igår gav min son uttryck verbalt för sin SORG att vara ensamt barn. Jag och min man har pratat om familjehem sökes Eringsboda, men jag har ju den där ekonomiska pricken... Ser du om vi får bli fosterfamilj någorlunda nära i framtiden??

Ha en FIN dag!!

Svar: Ni bor jättefint.. och ja, jag ser er som fosterhem så småningom... kram :)
Esmaralda

17 Dunegull:

skriven

Mkt bra skrivit! Galet vad människan kan vara avundsjuk. Sorgligt! Det hoppas jag att jag växt från för ett bra tag sedan trots att mina sista år varit väldigt tuffa för egen del. Klart att jag drömmer om min kärlek och önskar han ska komma nu men jag kan inte gå runt och vara avundsjuka på min omgivning för det. Ser du oss få barn tillsammans?
Kram

18 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda Ja så är ju livet de dansas inte på moln varje dag!
Nu är jag ledig några dagar och tänkte njuta av det . Är det något jag sk tänka på extra de här dagarn! Kram 😃☀️☀️☀️☀️☀️

Svar: Tänk bara på att må bra.. du är viktig... kram :)
Esmaralda

19 <3:

skriven

Hade GB någon annan kvinna under sin utlandsa vistelse ?
Som han strulade med.
Kram

20 Kristin:

skriven

Takk og pris for at jeg ikke har havnet på dette statuskjøret.
Det viktigste for meg at jeg har det slik jeg vil, og det behøver ikke koste mye.
Det som betyr noe er at jeg har god helse, har det bra, kan spise meg mett, har tak over hodet og ikke minst at jeg kan ha mine elskede hunder.

Det å ta med hundene i skogen, er helt fantastisk, så får de som vil sloss med status og ting gjøre det.
Uansett, jeg er glad i alt levende og ønsker mine medmennesker alt godt.
Men, det er så mange ulykkelige øyne å se når man er der hvor det er folk. Trist.
Vi blir på mange måter opplærte til å leve ut fra det som er opplest og vedtatt, og mange følger dette.

Jeg føler meg takknemlig og heldig.
Er også veldig takknemlig over mitt bekjentskap med Munken som jeg får massasje av en gang i måneden. Han lærer meg så mye gjennom våre flotte samtaler.

Jeg er også veldig takknemlig over alt du gir og har gitt, kjære Esmaralda. Det har gitt meg mye styrke og kunnskap. Tusen takk.
Ønsker dere en god dag.
KRAM!!!

21 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Är det vår speciella connection som gör att vi alltid ler så varmt och innerligt mot varandra? Det kommer liksom automatiskt? Kram

22 CA:

skriven

Hej
Jo visst blir det lugnare med åren. Jag har ingen att skrika på :o) eller anledning att slänga tallrikar i golvet eller smälla i en dörr, vilket var väldigt skönt när man var i den stämningen.
Lite oro finns kvar, jag är ju singel, med räkningar att betala, just nu ett tryggt jobb och hoppas få ha det så tills jag går i pension. God ekonomi alltså.
Kram och trevlig söndag.

Svar: Ja, du kommer ha fortsatt god ekonomi...jag ser ingenting som hotar detta. kram
Esmaralda

23 Lotta:

skriven

Ja, man kan aldrig veta hur det är egentligen, bakom fasaden. Mitt liv är ingen dans på rosor, men jag förhåller mig och har lyckliga stunder i det lilla.
Nu är jag väldigt orolig för min yngste när han är hos sin pappa. Han mår inte bra där pga att pappan är som han är om man säger så och jag är maktlös. Är rädd att han ska ta skada i förlängningen. Ser du något runt det?

Ha det fint
Kram L

Svar: Jag ser inga tecken på att han tar skada.. men trivs så bra gör han ju inte där... kram
Esmaralda

24 Na:

skriven

Hej Esmaralda.

Livet är upp och ner. Och visst vet man att man själv inte är den som har det värst alla gånger.

Det jag kan fundera över är varför jag är själv så långe. Hur det blev så för mig och varför.

Iallafall. Längtar efter att vara i en familj med en man. Ser du det för mig? Ser det ut som om jag kämpar på själv ytterligare år Innan? Eller blir det familj för mig snart?
Kram

25 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Det var en mysig Lördag med fina vädret .
Här började Lördagen solig och sonen kom för att byta fläktrem på Peppiga Pia...ett jobb som inte var så enkelt som jag trodde Han fick lyfta bilen och ta bort hjulet för att komma åt...suck dessa japanskor ;-) Sen börja det regna och åska och han blev dyngsur ...men jag har körbar bil ett tag till med det att stora remmen såg väldigt dålig ut..suck

Ser du mig i annan bil snart mån tro ?
för Peppiga Pia tär på sonens meckarglädje...

Den rosa såsen låter spännande !

Ha en härlig söndag och trevligt besök hos grannen med MGs återbördande av öl :-)

Kram Anki med flock

Svar: Det kommer en annan bil för dej... och även recept på såsen under dagen :) Kram
Esmaralda

26 Tildis:

skriven

God morgon Es!

Ja det är verkligen lätt att fastna vid vad alla andra har och glömma bort sitt eget. Ibland är det svårt att inte göra det...

En fråga Es, kommer mitt nästa jobb vara ett välbetalt jobb? Kram

27 Undra:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag ska gå på ett ultraljud i samband med graviditeten.

Han har ju sagt tidigare att han inte vill ha något med graviditeten att göra. Även om vi ändå kan ha en bra kontakt när vi väll ses.

Kan jag fråga honom om han vill följa med på det här besöket? Eller känns det bara påtvingat för honom om jag frågar? Skulle det finnas chans att han vill med?

Ser det ut som att det kan börja vända för honom med det här?
Kram

Svar: Visst kan du fråga men du ska inte ha stora förhoppningar.. kram
Esmaralda

28 Sus:

skriven

Hej
Skönt att inte bry sig....
Frigör massor av energi....
Funderar mer över meningen med allt....
Vad ska jag lära mig?
Love sus

Svar: Ja, det kan bara du själv fundera dig fram till.. ibland är det enklare än man tror... kram :)
Esmaralda

29 EPM :

skriven

Exakt så!
Många av de jag vet har ett knackigt förhållande är de som lägger ut mest. Igår fick jag lägga ur en förklaring om att jag och A är bästa vänner och undanbad mig spekulationer och blängande blickar. Jag upplever att många av hans kvinnliga vänner blänger surr på mig på stan. Som om jag skulle ha tvingat fram en skilsmässa och A inte är kapabel att tänka själv!😡

Jag vet att jag tjatar om kärlek hela tiden... men det är ju så, att jag saknar det. Ser du nåt mer om mitt möte med min soulmate, var vi möts, om det är vinter eller sommar mm?

Kram

30 Skrållann:

skriven

Hej!
Jag älskar alla blogginlägg men det här var ta mig tusan ett av dom absolut bästa.
Det har blivit så mycket yta och fasader och en bild av hur verkligheten ska vara som många gånger är hur oärlig som helst. Jag har en svägerska som gärna visar upp alla proseccoglas i solnedgång och lyckliga stunder med henne, mannen i sitt liv, och finaste vännerna. Sedan när man träffar henne är hon bitter, sur och pratar inte alls gott om vännerna och mannen blir bara tråkigare och tråkigare. Det är så falskt och fel att det gör ont i mig. Sedan älskar jag verkligen genuin ärlighet och lycka och jag tycker det är ok att visa upp det för hela världen om man gör det på ett ödmjukt och rättvist sätt. Idag ska familjen åka till min bästa väns stuga. Vi ska åka flotte ut på sjön, äta och dricka gott och bara umgås med varandra. Det är så enkelt och riktig genuin lycka. Ha en fin söndag.

Kram❤️

Svar: Vilken mysig dag det blir för dig och familjen.. flotte låter härligt.. kram :)
Esmaralda

31 Me:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer vi att flytta dit?

Ser det ut som att vi kommer att flytta ihop?
Kram

32 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Är det vår speciella connection som gör att vi alltid ler så varmt och innerligt mot varandra? Kram

Svar: Ja, jag tror ni båda egentligen önskar att er relation kunde vara annorlunda... men som sagt, ni triggar varann negativt... kram
Esmaralda

33 Fina:

skriven

Hej Es❤️Tror du han inser att vi aldrig kommer att kunna ha en vanlig relation? Kram

34 Lunora:

skriven

Hej!
Har börjat tänka på R, en man som jag hade ett förhållande med för tre år sedan. Vi hade en magisk sommar tillsammans, men plötsligt ändrades mina känslor och jag avslutade relationen.
Jag har svårt med anknytning o blev nog rädd, men handlade mina plötsligt negativa känslor om det eller var han inte rätt för mig?
Tänker han på mig?
Ska jag kontakta honom?

Ha en fin dag
Kram

35 Milla:

skriven

Det här med att inte jaga upp sig för skitbagateller, det är bra skrivet tycker jag. Det ska jag applicera på mitt liv lite mer.
Ibland gör man saker så stora. Oroar mig gör jag också mkt o i bland inödam. Kan ju vara för allt liksom. Sen har jag fixat det mesta i a f så det är bara energin som gått åt o den tanken är ju tom ändå.
En kvinna har försvunnit här i närheten. Varit borta över en vecka. Konstigt. Vet inte vad jag får för känsla. Har hon försvunnit frivilligt tror du? Eller kan ngt ha hänt? Lika gammal som jag är hon. Ser du om hon kommer tillbaka?
Nu är sonen inte nöjd m inköp golfklubbor men lyckas vi sälja på Blocket för minst samma summa el går det att skicka tillbaka tro?

36 Rebecca:

skriven

Hej nu har jag en undran igen :D Jag satt och tänkte på mina seanser, jag har fått tre stycken. I den ena så skrev du att jag skulle komma att vinna en rejäl summa pengar, mer än 10 år fram i tiden, inte mång miljonbelopp men ändå så att det var ett gott tillskott i kassan. I en annan skrev du att du inte såg några större vinster för mig, visst att det skulle komma turperioder längre fram i livet men inget stort. Jag satt och tänkte på detta eftersom jag börjat spela lite på Keno och Eurojackpot på senaste tiden och så kom jag och tänka på dina spådomar. Vilket stämmer egentligen? :) Ska jga fortsätta spela tycker du? Kram

Svar: Det kommer en turperiod men inte än... det lär dröja ett antal år... och när den kommer har du chans till ett rejält belopp men inte så att du blir rik !! Siffran 28 ger dig tur. Kram :)
Esmaralda

37 Anki:

skriven

Tack Es <3

Att oroa sig är ju tyvärr min akilleshäl..
Ser fram emot recept på sås !

Här äts det Lchf och jag längtade så efter bröd och hittade ett recept som även jag kunde följa ;-) och gjorde mig ett muggbröd i micron !
Rätt ok när man rostat det...men herregud så jag längtar efter en rejäl baguette med gott pålägg...

Kram Anki med flock

Svar: LCHF är säkert jättebra... fast visst måste det bli så att man längtar efter somligt.. kram på dej och flocken :)
Esmaralda

38 AnnaK:

skriven

Är väl inte så brydd i alla andra just nu utan vill ha lite egen lycka. Vet dock inte vad som fattas. Körkort, hus, kärlek, pengar?

Kram 🤗

39 Jen. :

skriven

Kommer det att bli bättre? Mår så dåligt nu

Svar: Ja, det blir bättre, mycket bättre.. ha rätt fokus bara.. kram
Esmaralda

40 Maria:

skriven

Tack snälla för svar!
Visst är det så att han behöver ta första steget mot en separation! Han är dock för snäll och har svårt att såra någon men nu sårar dom varandra med hårda ord...
Hoppas att han har styrkan att säga ifrån snart! Önskar honom bara att vara lycklig...

Kram! 🤗🌸
/Maria

41 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer vi att flytta dit?
Och ser det ut som att vi kommer att flytta ihop?
Kram


42 Shirin:

skriven

Hej Ez! Skulle jag kunna få et budskap om min närmaste framtid? Något att se framemot eller hålla utkik för?

43 Linda N:

skriven

Uppfriskande inlägg. Jag har aldrig förstått det där m att jämföra sig m grannen och hej o hå. Varför inte satsa på sånt som man själv mår bra av och tycker är roligt? Annars hamnar energin bara på fel ställe.

44 Razawa:

skriven

Hej bästa Esmaralda
Jag o mannen försöker boka en resa någon vecka i mitten av augusti. Blir jag maken o dottern på 1 år.. jag har blandade känslor kring resan (dock för jag är extremt flygrädd) o även hur resan kommer gå o hur trivseln kommer vara med tanke på dottern. Blir det en bra resa om vi åker? Kram

Svar: Ja jag tror det blir en bra resa.. det finns goda förutsättningar och flygresan behöver du inte oroa dig för.. kram
Esmaralda

45 KristinaF:

skriven

Hej Es!

Undrar hur kärlekslivet kommer bli? du nämnde för ett tag sedan att jag kommer hitta någon via arbetet. Är det fortfarande så? Hur ska jag bli mindre passiv och ta tag i mitt liv?

Varma hälsningar
Kristina

Svar: Gör upp bra planer... som går ut på att du gör det du verkligen VILL göra... då kommer det att lossna.. kram
Esmaralda

46 J:

skriven

Hej!
Hur kommer vecka 29 se ut för mig? Finns det nått med kärlek ?
Kram

47 Dalkulla :

skriven

Låtsas att mitt liv är bättre än det är har aldrig legat för mig, kan bli en riktig skräll när det väl havererar om det nu skulle gå åt det hållet. Fanns en tid då det mesta var så uppochner att det är ett under det rätade till sig, men jag höll igen munnen reellt om det. Vem blir gladare om de får veta hur det hela förhåller sig, jo jag vet en i släkskapet som hade skrattat sig halv fördärvad.

Jag lever ett bra liv idag. De flesta låtsas att det lever sitt liv i överflöd av allehanda ting, relation osv. Det är så mycket yta, uppbyggda falska fasadader, ett under att vissa orka hålla ihop denna falskhet.

En av sönerna tillhörde en krets där ett av paren hela tiden omtalade vad de köpte och hur mycket överflöd i pengar det fanns osv. särsdkilt hon såg ned på de som hade mindre av allting.

Min gud när hela det korthuset rasade samman. Det var kronofogden, en man som inte sagt ett enda ord av sanning under många år, som också hade mer än ett förhållande på gång förutom frun, det var nog det värsta jag någonsin har hört talas om.

Men måla upp det hela som det gjordes övergår min fattningsförmåga. Varför ändå inte var tyst, så hade åtminstone hon sluppit att skämmas, han förstod inte bättre han bara fortsatte med sitt lögnaktiga leverne. Det var ett arvsanlag, som verkligen gått i arv. Som det kan bli till syvende och sist!

Kram

48 SL:

skriven

Du verkar vara en otroligt härlig människa Ez! Jag håller med... tycker att det är tragiskt att man ska behöva önska sig lycklig.
Sen e det kanske up and down och man kanske vill fokusera på de tider man var lycklig för att ”stå ut”/ hantera situationen bättre?

Jag e livrädd om mitt hjärta. Jag har verkligen fått det krossat genom åren på olika sätt. Nu undrar jag om den här snickaren S. Känns det som att han är ärlig och att det är något att satsa på?
Jag vill tro så gott om folk, är snabb på att känna efter & att dra slutsatser... meeen han verkar så bra. Eller är jag blind, för att jag så gärna vill hitta rätt?

För övrigt vill jag säga att din blogg ger en många skratt och funderingar. Det känns som att man alltid kan relatera på något sätt o vis.

Kram


Svar: Tack :) Jag tror nog att S är ärlig... det försöker han vara.... blir du besviken på honom så tror jag inte det handlar om oärlighet.. kram :)
Esmaralda

49 G.H:

skriven

Bra inlägg!! ... jag blir inte speciellt avundsjuk... förutom på dig då!!
Kanske inte har tillräckligt fina hus och bilar att titta på här runtomkring ;)

Däremot skulle jag vilja bli mer harmonisk och oroa mig mindre.

Det fanns en tid när vi precis flyttat hit och jag var riktigt bitter för att jag inte fick jobba. Tyckte alla hade perfekta liv och karriärer . Och den när jag väl fick jobba så kändes det som alla var så mycket bättre än mig,,, mycket säkrare, mer kompetenta, roligare osv. Kände att min kompetens inte kom till rätta mycket pga min engelska inte är lika bra som min svenska...
Några år senare är jag inte bitter alls:) ... har insett att jag duger rätt bra:) har ganska många bra egenskaper och självförtroende har nog blivit bättre med åren;)
Tror mycket kommer med mognad och livserfarenhet!

Kram:)

Svar: Ja, visst duger du precis som du är...du är jättebra ! Mognad och antal levnadsår gör sitt till också.. kram :)
Esmaralda

50 MN:

skriven

Vilket bra inlägg! Jag kan bli lite misstänksam och provocerad när någon bara visar upp sitt "perfekta liv" hela tiden och verkar lägga mer tid på att visa upp det i sociala medier än att bara VARA i stunden. Man måste ju inte ta kort på allt man gör och informera andra: "Titta här vad mysigt vi har det idag!"
Men min irritation kanske säger mer om mig än om vederbörande... ;)
Hur som helst, tror du att min blivande livskamrat är i närheten? Jag känner mig redo!

Svar: Ja jag tror du är redo.. och det bör han vara på väg att bli.... kram :)
Esmaralda

51 Anna E:

skriven

Oj, du får inte fram något alls om honom? :(... Inte minsta lilla? Om han är kvar i Sverige eller inte?

Svar: Tyvärr.. dock ser han inte ut att vara geografiskt i närheten av dig... kram
Esmaralda

52 Jess:

skriven

Hej,
Kommer min son på 8 veckor bli frisk igen. Kram

53 Milla:

skriven

Dagens höjdpunkt att läsa bloggen. Finns många spännande ämnen o jag gillar när du även beskriver spådomar. Ibland kan man självklart bli påverkad av saker som andras energier o oro. Just nu funderar jag på min resa som är rätt dyr o om jag kommer lyckas inom min satsning på aktier. Vad tror du om det?

Svar: Ja jag tror du lyckas men räkna inte med att det går rakt fram som på räls... det kommer ups and downs och du får ha lite is i magen.. kram :)
Esmaralda

54 Michaela:

skriven

Jag håller med dig Es! Allt är INTE så lyckligt som det ser ut på sociala medier. Det vet både du som terapeut och jag som akutpersonal på psykakuten.
Och jag har ALDRIG tänkte att du skulle "skylta" med hur bra du har det med dina blogginlägg om familjen mm. Aldrig! Jag är SÅ glad för din skull att du är lycklig och att du har det bra!

Jag gnäller ibland. Det gör jag och det grundar sig att jag har haft det väldigt tufft i många år. Jag har inte höga krav utan vill bara ha god hälsa. Ett fast jobb som jag trivs med och ekonomi så att jag kan betala mina räkningar och ibland kunna unna mig något extra. Familj och vänner. Och få uppleva den stora kärleken. Om jag haft mitt helvete eller om det ligger framför mig vet jag inte då jag inte är ett medium och kan se framtiden. Men jag hoppas inte det utan att jag får det bättre!

Hostat så jag har träningsvärk i kroppen och livrädd att få ett nytt ljumskbråck så blir att köpa hostmedicin idag.

Kramar från ett soligt Sthlm!

Svar: Jag tror att vi alla gnäller lite ibland och det FÅR vi göra.. det är lite som en ventil men får ju inte ta över ! Och du kommer få det du vill ha, helt klart :) kram
Esmaralda

55 Rebecca:

skriven

Tack fina du för svar och roligt att du fick fram en tursiffra på köpet :) :) Kram .

56 Undra:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som att det kommer att vända för honom?
Kram

57 Dahlia:

skriven

Ibland kan jag tycka att andra har det då mycket bättre, men sen inser jag att det man ser är bara en fasad.

Om jag smyger in mitt nummer lite klurit i boken som jag tänkte låna ut till honom, skulle han märka det och höra av sig? Eller skrämmer jag bort honom i så fall? Vill inte förstöra den fina vänskapen som växt fram!

58 Anna E:

skriven

Ok? Tack iallafall. Kram

59 Fina:

skriven

Hej Es❤️Tror du han inser att vi aldrig kommer att kunna ha en vanlig relation? Kram

60 Linnean 🌸:

skriven

Goddagens!
Helt rätt! Inte fan är gräset så mycket grönare hos grannen! Det har man lärt sig att i de lugnaste vattnen...osv. Har en del sådant perfekt (?) levende inpå mig. Hu! Tycker det gått över styr när tom barnens leksaker måste matcha färgen på inredningen 🙄 Allt ska vara inom den fina ramen. Klart att jag blir ett orosmoment och smolk i den fina bägaren. Livet är både skit och guld! Så är det bara!
Den här helgen har varit guld! Den tyske mannen kom som den stormvind han är. Han har fixat och donat här. När jag duschade dammsög han tom. Jag är inte van vid sådant så jag blev ju salig. Han har lagat schnitzel som var godare än de jag ätit i Tyskland. Det har druckits en massa vin och naturligtvis har sundet fått besök av oss. Så är det så roligt att han bryr sig om min väninna och vill att hon ska komma hit och äta och babblar glatt med henne. En himla bra helg!! Så nu får jag vila upp mig lite 🙄😁 Fast grannen kanske har haft det ännu bättre? 😱 Skojar bara! Jag är så nöjd och belåten!! Nu ska det solas och slappas lite. Ha en underbar söndag!!
Kram.../Linnean 🌸

Svar: Ja, livet går hit och dit... för de allra flesta av oss ! Men herregud en karl som lagar schnitzel...såna ska man vara rädd om ! En härlig helg du haft.. kram :)
Esmaralda

61 Na:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som att jag kämpar på ensam ytterligare år till?
Eller ser du mig i en hel familj tillsammans med en partner?
Kram

62 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du inget säkert kring detta?

Kommer vi att flytta dit och kommer vi två att flytta ihop?
Kram

63 linnea:

skriven

hej es, ska på dejt med en kille, hur stor möjlighet att det blir med honom???

64 Jennifer:

skriven

Hej finaste Esmaralda! Vilket bra och tankeväckande inlägg! Just sådär är jag - tänker ofta hur bra alla andra har det, och längtar efter det de har (i mina ögon). Det är aldrig så att jag inte skulle unna dem det de har och vad jag själv skulle vilja ha, utan mera att, ja just det, jag skulle också vilja ha det.

Jag har en massa fint i mitt liv som jag värdesätter, och det är egentligen inte så mycket jag önskar mig. Inget orimligt i mina egna ögon iallafall. En egen, stor kärleksfull familj. Pengar så man kan betala räkningar, hyra och resa lite. Och så god hälsa förstås. Det sägs ju att en frisk person har tusen önskningar, medan en sjuk person endast har en (att bli frisk).

Fina Es, försöker njuta av ledigheten och leva i nuet, lyckas ganska bra med det. Men kan inte hjälpa att oron kommer krypande då jag tänker på hösten. Hur det ska gå. Med boendet, min hälsa, allt.

Ser du sådär lite allmänt om min höst? Känns den mera positiv än negativ? Kan det ske något positivt?
Kram,
Jennifer

Svar: Hösten kan du påverka en aning.. ta kraften och styrkan med dig som du har just nu... och du spårar lättare in på det positiva.. kram :)
Esmaralda

65 F:

skriven

Hej Esmeralda hur går det för dig?

Jag undrar om du ser något nytt på väg in i mitt liv?

66 AnnaK:

skriven

Vad ser du för något bra för mig i framtiden? Vet inte i vilken ände jag ska börja dra för att komma dit jag vill. Körkort kanske? Är ju pengarna som måste skrapas ihop då. Pengar behövs till allt jag vill ha utom ett normalt förhållande och det känns väldigt avlägset....

Kram 🤗

67 Alie:

skriven

Ja det är verkligen ett flow i FB, Instagram, media över lag så ska allt se perfekt ut, verkligheten ser långt ifrån ut så.. varför inte bara acceptera och vara lycklig över det man har, gräset är sällan grönare på andra sidan, även om där skulle stå en Porsche på uppfarten...
Själv har jag insett att lyckan finns inom en, inget annat.

Es: varje blick gör mig varm , vad tänker han när han ser mig?
Detta är en sann sommarkänsla från min sida, men ack så skönt att känna såhär.. 💕
Kram :)

68 MM:

skriven

Ser du om det blir fler biologiska barn för mig? 😊❤️

69 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Är han nöjd och lycklig i sin nuvarande livssituation? Kram

Svar: Han verkar nöjd i grunden... ibland vacklar det lite.. men inte mycket... kram :)
Esmaralda

70 Miltons Mamma:

skriven

Otrogna jag här...😉

Hon fick fram EXAKT samma sak som du och en annan sierska från 20 år tillbaka... Det är otroligt fascinerade.
Hennes horoskop får en att tappa hakan. Hon är 19 år och en ren talang. Känner igen mig i det mesta (98 %) Hon är otroligt pricksäker... Och wow... Ja.. Jag har tappat målföret. Det ser uppenbarligen ljust ut för denna Vattukvinna när det gäller att träffa Mr Soulmate...

Mycket spännande. 😊🌸

Ser du vad A och J har för mening när det gäller den rätte?

Kjam

Svar: Ja, klart vi ser samma sak.. det här är en sådan sak som SKA ske... 100%... :) Jag ser inte deras mening.. men jag ser en massa glädje för dig.. kram :)
Esmaralda

71 Ghostwriter :

skriven

Nej jag tycker inte du gnäller på det dåliga sättet, utan gnälla ska man ju få göra. Äsch, nej, jag tycker inte ens du indirekt gnäller för du berättar saker och lär ut i det hela. Det som är ännu värre är ju de som säger sig ha ”åsikter” men att vara nonchalant och respektlös är inte en åsikt. Skönt med en vettig person (du) och vettiga kärleksfulla bloggmedlemmar.


Jag brukar inte längre jämföra mig med andras framgångar eller misslyckande heller för den delen. Jag kan såklart bli ledsen och önska... men jag blir mer jämförbar med mig själv att ”ajdå jag misslyckades med målet inom en viss tid”... jag vet att jag ändå kommer nå det senare. Jag blir glad när folk lyckas även de jag inte känner. Jag känner sån kärlek till människor och kan själv genom deras lycka känna motivation för min egna.



Bland det bästa mottot jag levt efter: Vill du så kan du, och då gör du det och du kommer få exakt allt du kämpar för, så länge du kämpar.


Jag får ofta alltid det jag vill ha. Men det betyder inte att det alltid är vad jag behöver. Så skulle jag av någon anledning inte få som jag vill och kämpat för - så vet jag att det inte var ändå något värt min tid. Och då är jag inte direkt ledsen utan hittar något annat att kämpa för 😎 Så det är lite så mottot går ut på.







Stor kram till alla!

Svar: Exakt.. man får inte alltid det man vill ha men det behöver inte vara fel... tvärtom så kan det ibland vara riktigt bra... kram :)
Esmaralda

72 Snödroppen:

skriven

Visst är det konstigt att alla andra får och alla andra har... och detta med sociala medier har jag tröttnat ordentligt på. Dessa inredningssidor t ex, hur i h-vete kan folk ha det så perfekt i sina kritvita hem med 3-4 ungar?? Det fattar inte jag. Där kan man undra hur det ser ut bakom kulissen??
Nu tar jag igen mej i mitt stökiga hem där dammtussarna lever fritt och gör vad dom vill, solen steker skönt och jag går ut och in med bara skitiga fötter😂
Jag undrar bara om du ser mej på en liten resa till hösten med Han? Det väntar en annan sjuhelsikes resa först så vi kanske behöver den båda två lite senare...
Njut av söndagen💞

Svar: Ja jag ser ju att du gör en resa så småningom... till hösten eller vintern.. kram :)
Esmaralda

73 Fanny2:

skriven

Jag har valt bort att ha Facebook-appen på min smartphone och använder oftast bara messenger för att komma i kontakt med andra och dela bilder/minnen... Mådde inte så bra av att hamna i det där "de andra"-tänket och det tog mig tid att inse det. Det är så himla lätt att glömma att alla har sina bekymmer och inte ta vara på det positiva man redan har och leva i nuet. Bloggen har gett mig värdefulla insikter och det gäller även läsarna som kommenterar.

Kan det hända att någon dröm går i uppfyllelse snart? Fick höra att en inom kärlek går i uppfyllelse men det känns troligare att jag gör en kortare resa. Hur troligt är det att jag träffar min soulmate i år?

Kram

Svar: Möjlighet finns att det sker i år.. den är kanske inte så stor men den finns dock.. kram :)
Esmaralda

74 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Det är en sak jag är ganska nöjd med när det gäller mig själv, att jag inte är så himla avundsjuk på alla andra. Ibland kommer det väl över mig förstås och jag kanske till och med behöver gråta en skvätt över något eländigt bekymmer som ALLA Andra slipper. Men som tur är varar det sällan länge. Och mina facebookvänner är faktiskt väldigt nyanserade, de delar både glädjeämnen och sorgliga eller besvärliga saker. Någon hade gjort en fantastisk resa till Afrika och sett giraffer och grejer och någon hade åkt till USA men inte blivit insläppt för att han hade haft en period som kommunist för 40år sedan i sin ungdoms dagar. Någon hade hade nyss blivit tvångsinlagd på psyk och en annan berättade om hur tacksam hon var att hennes föräldrar har ett sommarställe eftersom hon njöt av att se hur glad hennes lilla dotter var över att få springa på gräsmattan och kunna gunga i trädgården. Och en annan person berättade om glädjen i att ge ut sin egen bok och starta ett eget förlag och någon hade nyligen varit på en väldigt trevlig teaterföreställning och någon hade sett en ovanligt färglad spindel i trädgården.
Jag tycker att det är jättemysigt att följa andras sorger och glädjeämnen. De som bara känner "fasadmänniskor" borde verkligen se till att vidga sin bekantskapskrets lite.

Förut när jag plockade upp några pantburkar från marken kom jag att tänka på tiggaren utanför ICA och att jag har gått förbi där hon har sina grejer i en svart sopsäck på ett ställe där hon brukar sova. Plötsligt slog det mig att mina kaniner lever ett seriöst lyxliv i sus och dus i jämförelse med henne. Jag som skakar på huvudet när jag ser Hollywoodfruarna skicka sina hundar på spa är minst lika knäpp själv 😂. Ändå har jag ibland och nojar eller har dåligt samvete över att kaninerna inte skulle ha det bra av den ena eller andra orsaken. De har det dramatiskt mycket bättre än tiggartjejen utanför ICA i alla fall.

Kram ThereseC ❤️

Svar: Dina kaniner har det hur bra som helst.. så det ska du inte oroa dig för... du är en fantastisk kaninmamma och så är det med den saken... kram :)
Esmaralda

75 F:

skriven



Hej Esmeralda hur går det för dig? 

Jag undrar om du ser något nytt på väg in i mitt liv?

76 <3:

skriven

Hade GB någon annan kvinna under sin utlandsa vistelse ?
Som han strulade med.
Kram

77 Hon:

skriven

Hej,
Kommer detdär området alltid att vara smärtsamt eller finns det nåt man kunde göra?
Kram

78 Vitlilja:

skriven

Tror du hon skulle kunna ta emot och vara ett stöd om jag öppnade upp mig?

79 Jennifer:

skriven

Tusen tack! Här kommer dock en följdfråga: ser du om det sker något positivt i höst?

Hur kommer det sig att det knyter sig i magen av rädsla vid tanken på hösten? Usch jobbig känsla.
Kram,
Jennifer

80 Milla:

skriven

Vilken lång dag i dag. Min bröllopsdag men är ju skild numera. Ligger i sängen ont i kropp o hals. Vet ej om utrensning el smitta fr min dotter som varit sjuk. Fint väder o borde varit på stranden. O min kollega frågade om vi skulle gå ut i dag o det hade ju varit toppen men orkar inte. Tänker på den försvunna personen här o min känsla är så tyst kring det o då tror jag ngt tråkigt har hänt men hoppas hon kommer tillrätta. Ser du ngt? Eller ngt roligt om min sommar, så segt just nu.

Svar: Jag får inte in några signaler alls kring den försvunna personen. Men själv repar du dig snart.. energin kommer tillbaka.. kram
Esmaralda

81 Misstjejen:

skriven

Hej

Du har en poängen men det är svårt att var positiv och tänkt vad jag har än tänkt på andra för mig.

Kommer blir det något av intervju ah tidningen i hösten för mig? För jag har träffa en tidningen företag i våras som vill intervju mig i hösten... kommer det blir positiv?

Men måste fråga om den M kvinna som jag funderar över i några veckor och tycker jättesynd om henne... är det sant att något har händer som gjorde hon fick slut? Jag vill bara vet att är allt bra med henne...

Ha det bra

82 Misstjejen:

skriven

Hej

Du har en poängen men det är svårt att var positiv och tänkt vad jag har än tänkt på andra för mig.

Kommer blir det något av intervju ah tidningen i hösten för mig? För jag har träffa en tidningen företag i våras som vill intervju mig i hösten... kommer det blir positiv?

Men måste fråga om den M kvinna som jag funderar över i några veckor och tycker jättesynd om henne... är det sant att något har händer som gjorde hon fick slut? Jag vill bara vet att är allt bra med henne...

Ha det bra


83 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Han måste helt enkelt känna något för mig, för ingen kan få honom att smila och skratta som jag. Och må så bra som jag. Något måste det ju betyda? Kram

Svar: Ja, det handlar om attraktionen, som jag tidigare berättat om.. kram :)
Esmaralda

84 Boudica:

skriven

Jag är van att gå mina egna vägar, men ibland kan man ju undra varför andra har det så mycket bättre! Men sen man ser ju bara vissa delar, de dåliga är oftast dolt. Tänk hur hemmafruarna långt bak i tiden var tvungna på att få allt se så perfekt ut för andra. Nu har man väl mer fört över det på internet. Själv håller jag mig borta från sociala medier för att just detta med att vissa upp sina "perfekta" är inget jag är intresserad av. Jag vet ju att man bara visar det som är bra.

Det du skrev för någon dag sen att man inte ska tala om för någon om det som står i seansen, håller jag med om. jag tror en hel del på tankens kraft, många gånger får jag det jag önskar mig, men det fungerar bäst om jag glömmer önskan ett tag. Önskar jag mig något, och går och tänker på det, så blandar sig oftast massa tvivel in och då blir det inte av.

Jag tror att universum/min ängel har blandat sig i här på bloggen, för har jag frågat om Lagergrabben så har det varit efter sista svaret för dagen eller så är det ett av dem som hoppas över.
Samtidigt så har jag haft tankar om att jag ska lita på min egna känsla i just detta.
Nu går det ju så bra också, åt rätt håll, det vill jag inte förlora och inte påverka mina tankar när jag är positiv. Så nu har jag bestämt mig, jag ska se mig som hans tjej! (En del andra kollegor gör nog redan det ;) kanske han själv med? XD )

Men frågan, vart är min motivation försvunnen? dagarna går och tiden försvinner, jag får ingenting gjort av det jag borde, det jag behöver få gjort. Och ångesten varje gång jag inser detta. Vad ska jag göra, hittar jag tillbaks till detta och får det jag behöver göra gjort snart?

KRAM


Svar: Bra, för du SKA lita på din egen känsla, den ska komma i första hand ! Du måste helt enkelt göra ett schema som du håller dig till och som innebär att du utför det du SKA... och så småningom kommer motivationen tillbaka.... kram :)
Esmaralda

85 Lovisa:

skriven

Hej Esmaralda,

Kommer jag och David kunna vara vänner trots att det finns starka känslor (åtminstone från min sida)? Eller vad får du för känsla gällande oss två?

Önskar dig en fin kväll :)

Kramar,
Lovisa

86 Undra:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag frågade honom om han ville med och jag vet inte om jag vågar hoppas på positivitet svar,

Han sa att han trodde inte att han skulle med men att han skulle höra av sig om han ville med.

Det var iallafall inte ett blankt nej mot förut.

Tror du han funderar på allvar att han skulle kunna tänka sig att följa med?

Finns det chans att han vänder?

Kram

87 AnnaK:

skriven

En liten egofråga.....kollade mannen på gymet lite? Tycker han sneglar lite när man tittar bort. Men det kan ju vara för att man ser muppig ut också. Körde ett ordentligt pass och banne mig om jag inte känner mig lika ledsen och låg. Bättre blev det iaf 👌🏻

Kram 🤗

88 b:

skriven

Hallå och godkväll. :-)
Nashvillekillen säger att han ska komma och hälsa på mig, att han saknar mig och massa sånt.. på ett sätt tror jag faktiskt på honom, det känns någonstans som att det är äkta.. Men alla runt mig säger att han inte är något att ha - att han är en lögnare och allting.. jag vet ju det också verkligen - huvet hänger med. Men hjärtat och magen säger typ annat, att jag vill.. ska jag bara bryta kontakten helt nu? eller vad ska jag göra? :( uppskattar din hjälp så mycket.. Kram..

89 Måddan :

skriven

Ja detta ..alla andra har mina barn även klet med . Men jag gick på det en gång och inte mera. 😲😂
Som förälder måste man våga vara förälder ich stå på reglerna och kunna uppfostra sina barn till självständiga kärleksfulla individer och inte sådana som luras. Alla andra är bara några stycken om öns det .


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: