Jögavär....

 
Puget och böst lär det i alla fall inte bli här hos mig idag !
Men som en granne säger... alla vär är jögavär😂
 
Nu har äldsta dottern och Ozzy åket hem till sig.. det är paus i segelskolan över helgen och på måndag är de tillbaka
 
Mne det betyder inte tom gäststuga !
 
I går kväll komm sonen hem över helgen ... och i dag kommer yngsta dottern med sin barndomsväninna ..  på övernattning !  De ska  mysa och umgås... i kväll ska de äta  på hamnkrogen och det är en speciell känsla.. för just den här väninnan har ju varit på massa övernattningar hos oss för sådär  30 -35  år sedan !
 
Annars har jag inga speciella helgplaner... en och annan passerande sommargäst tittar in på ett glas vin som sig bör !  MG solar och  badar och njuter  fast semester har han inte... det verkar som om han kommer jobba hela sommaren den lille arbetsmyran !
 
Vad gör ni andra i helgen ?
 
Kram & kärlek
1 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer det snart går över med C kvinna för mig av exra känslor eller något annat... kommer jag kunde släppa henne snart?

Kommer vi ses igen... typ annat situationen än prata bara och fika?

Ha det bra


Svar: Du kommer kunna släppa henne och gå vidare... jag tror inte ni kommer umgås framöver.. kram :)
Esmaralda

2 Orolig:

skriven

Godmorgon!

Jag ska ut och handla lite och sen blir det väl till att oroa sig som vanligt både för mig själv och min arbetslöshet och för min son och hans familjesituation. Jag är så ledsen och orolig och hoppas att han får en bostad snart. Kan du se något om hur det kommer att gå för honom???

Kram

Svar: Det är en orolig period men det kommer lösa sig för sonen.. kram :)
Esmaralda

3 Skorpan:

skriven

Ja inte ska det bli mer än +18 här med sol, så lite svalt för att vara "bästa semestermånaden". Men vädret kan man inte så mycket åt... Så skönt ni har det där med alla vänner o familj som tittar in :).

Sista dagen hos mamma, biltvätt på agendan, fiskrökning om vi ska få nån mat o kanske en tur till stranden senare idag, får väl se. Ingen på väg på besök, vad jag vet. De besöken väntar jag nästa vecka dit hem ;). O nåt gästhus har jag inte att erbjuda, vilket också skulle vara bra här, det blir lite tungt att bo på varandra flera dagar...

Inte mycket händer i mitt liv på semestern, heller ;). Kanske mannen kommer med action i mitt liv!? Som får mig att bli mera aktiv också? På alla plan ;D...

Undrar om jag fick en hälsning igår där jag satt i solen på stolen som jag släpat till gårdens soligaste plats på kvällen? Där en bit ifrån mig landade en fjäril o satt länge på marken, den flög upp några gånger o kom sen alltid o satte sig på marken en bit ifrån mig. Var det pappa som ville meddela sig, vad ville han säga? Fjärilar är inte precis de som sitter länge stilla nånstans...

Lördag igen, godisdag :).
Ha det gott!
Kram Skorpan

Svar: Ja, jag är så himla glad för mitt gästhus men förr tog man ju emot gäster hur man än bodde... och det kunde vara slitsamt om de stannade ett tag ! Visst kom fjärilen med ett meddelande... jag ser inte från vem men kom du att tänka på din pappa så ska du ta detta till dig... kram :)
Esmaralda

4 Memme76:

skriven

Här ska det börja packas inför nästa helg då semestern börjar. Det ska bli kul att komma bort lite 😀 måste hitta på något resten av semestern också, men det löser sig nog.
Ezmaralda, vad kan du se kring mitt kärleksliv? Jag tycker det är lite segt och oklart just nu.

5 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Känner han något då han tänker på mig? Lite pirrigt? Han skrev att han saknar mig. Kram

Svar: Han saknar dig. men osäkert hur mycket han tänker på dig eller känner.. kram :)
Esmaralda

6 HuldaMaräng:

skriven

Godmorgon!
Jag har haft besök av släktingar, jag blir så glad när de kommer, men det är så skönt när de åker!!! Barnen är vänliga, men har är exkluderande mot barnet de besöker, och pappan pratar mest om sig själv. När vi kom från stranden rusade hela familjen in i sin hyrbil, stängde dörrarna och, vi andra trodde de skulle åka någonstans, men då började de moffa godis ur jättestora godispåsar. Efter ett par minuter kom de ut igen.
Idag blir en bra dag. Jag får besök och jag och sonen ska vara besök :) Sommaren är fin i år, tycker jag. Det tycker jag i och för sig nästan alltid, utom förra sommaren. Men nu är vädret fälle rart. Och jag kom in på skolan!!! Jag kom in!!! Nu vänder jag blad, som kungen sa. Jag skriver nya kapitel. Kommer det att gå lätt för mig, tror du, eller blir det tufft??
Ha en finfin dag!

Svar: Jamen det var väl ett märkligt beteende.. att stänga in sig och moffa godis... man bjuder ju !! Nåja, med släkten får man försöka ha lite överseende. Grattis till skola.... det kommer gå fint... kram :)
Esmaralda

7 Dunegull:

skriven

Idag åker jag hem från Göta kanal. Så galet vackert. Aldrig tidigare varit här men det ska jag göra om den saken är klar. Hoppas min hund och lina föräldrar njutit lika mkt som jag. Letar fortfarande utomlandsresa. Ser du om jag åker med ngn eller själv? Kram

Svar: Ja Göta kanal är vackert.. jag åkte sträckan med en lastbåt av något slag tillsammans med ett ex som jobbade ombord .. du kommer att resa men jag ser inte om du åker ensam eller tillsammans med någon... kram
Esmaralda

8 Birgitta:

skriven

Godmorgon 😊
Nu har jag äntligen en välbehövlig semester i 4v. Här hemma finns det o göra har inte orkat ta tag i nått större dom senaste 3v jobbet har krävt sitt. Idag är det städning på agendan, rensa ogräs o köra med trimmer och om jag orkar en cykeltur på 2,4 mil ( har avverkat 2 st den här veckan).

Es jag har bokat en resa till Göteborg för mig o grabbarna men funderar på att avboka o åka utomlands till hösten ser du nått kring det? Nån man i sikte?

Kram Birgitta

Svar: Jag ser att det lär blir en resa i höst eller vinter och den resan ser riktigt bra ut... kram :)
Esmaralda

9 Juni:

skriven

Så trevligt och utlandsaktigt ni har det därnere i Sveriges avlånga land 😊!
Jag ska pilgrimsvandra mot Trondheim, Nidaros. Bra vandringsväder vi har denna sommar ⛅⛈🌤🌥🌧🌈🌞!

Svar: Låter som en härlig vandring.. håll utkik .. det kan komma en speciell fågel med en hälsning.. kram :)
Esmaralda

10 Susan:

skriven


Det blir en lugn helg, ska försöka få lite gjort här hemma...det behöver städas o röjas 😱 Inte det roligaste jag vet men ibland bara måste det göras. Lovat att hämta vänner som ska på fest i natt, så det får kanske bli en tupplur på soffan i eftermiddag 😉 Vädret brukar avgöra vad jag hittar på när jag är ledig....kan bara inte va inomhus om solen skiner, så vi får väl se va dagen har att erbjuda i väder...

Kram

Svar: Ja, här hos mej är det gråmulet idag... men varmt... kram :)
Esmaralda

11 Michaela:

skriven

Vad kul! Lär bli fart o fläkt :)

Jag är ju sjuk igen så blir att kurera mig. Trött efter några nätters dålig sömn. Kan aldrig sova när jag har ont i halsen. Hoppas verkligen inte att jag ska vara sjuk hela sommaren!😫

Funderar lite på om min King är aktiv fortfarande🤔 Känner inte riktigt av honom och han flyttar inte på sig under nätterna längre. Chillar han lite eller laddar han för något tro?

Kram!




Svar: Kingen är aktiv.. och troligtvis laddar han för någonting.. och du får krya på dej.. kram :)
Esmaralda

12 Trollmor:

skriven

I helgen har jag bara två barn hemma så blir lite extra mys med dom :)
Kommer kärleken snart? Är w intresserad av mig? Kram

Svar: Ja, då får ni ha en mysig lördag, du och barnen.... kärleken kommer.... det ser dock inte ut att vara W... kram :)
Esmaralda

13 Livsturisten:

skriven

Ja vad gör jag...ligger inne igen o förstår mig inte på min hälsa men kanske läkarna gör det snart. Fasar för ny operation snart...trodde allt skulle bli toppen efter förra men nåt fortsätter knasa.
Försöker se det positiva ändå, de tar väl hand om mig här där jag är...
Kram!

Svar: Ja, när det fortsätter strula och inte blir bra... är det tungt. Men det ser ut som om de kommer underfund med det hela och du är i goda händer.. kram :)
Esmaralda

14 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Ja men då har du ju fullt hus Härligt !

Här ska det poleras på en veterancykel Cresent -57
Ska sätta ut annons på den och hoppas jag får något för den Den står ivägen och jag har insett att jag inte kommer äntra den gamla damen i detta liv...

Ha en härlig Lördag

Kram Anki med flock

Svar: En sådan gammal goding till cykel ska säkert hitta ny ägare... kram :)
Esmaralda

15 Katten:

skriven

God morgon!

Sitter just nu och landar efter nästan två hektiska veckor. Dels totalkaos på jobbet, och mitt i allt blev jag kontaktad av en rekryterare som sett mitt CV. Hon sökte någon för ett uppdrag i min gamla bransch som jag lämnade för sju år sedan. Sedan hände massor i en rasande fart; intervjuer, kontaktande av de tyngsta referenserna jag kunde komma på från min gamla bransch, och så var uppdraget mitt och med ett minst sagt rejält kliv uppåt lönemässigt.

Så mindes jag en seans som jag fick av Es för några år sedan, letade fram den och där står “jag ser dig på ett annat jobb där du får nytta av erfarenheter och kunskaper från tidigare arbetsplats”. Jag vet att jag tänkte, när jag fick den seansen, att nähhhh... den branschen lär jag aldrig mer hamna i. Men nu är jag alltså på väg tillbaka dit och det känns såååå kul! 😊

Jag tror att jag behövde göra något annat i några år. När jag lämnade var jag less och uttråkad och hade jobbat där så länge att jag praktiskt taget tillhörde inventarierna. Men nu känns det bra och som en nytändning att återvända.

Kram

Katten


Svar: Vad roligt.. stort grattis :) Kram :)
Esmaralda

16 AngelOfLove:

skriven

Hej Es!
Kommer min dotter o jag fortfarande att få vara tillsammans, eller kommer nämndemännen o de, pga soc, att besluta att separera oss?
Mår inte bra av detta, är jätteorolig!
Kram!

17 AnnaK:

skriven

Låter trevligt! Här görs inte mycket men sol har vi fått iaf.

Provar igen att fråga om det verkar bli ett par av dem? Borde inte bry mig men det också gör ont. När kommer det något positivt för mig? Känns som att jag bara får skit nu.

Kram 🤗

Svar: Det kan bli ett par av dem.. i alla fall för en tid.... ta steget vidare.. det finns så mycket bra som väntar dig.. kram :)
Esmaralda

18 Mum:

skriven

Hej Esmaralda.

Låter som mysiga och bra planer ändå tycker jag.

En fråga jag undrar om du ser något om?
Kommer jag att leva tillsammans med honom en tid?
Flyttar vi ihop?
Kram

19 Mo:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer vi att bo ihop?
Kram

20 Förvirtad:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag undrar vad är det med vissa män i min närhet.
Någon jag tidigare dejtat N. Trodde ändå han var ute efter en relation. Men så skriver han att han ska grilla med några vänner och undrar om jag vill ses senare dock vet han inte när?!
Vid 21-22 tiden skickar han sms att han är klar?? Ehh jag hade tänkt gå och lägga mig nu...

Varför frågar han då inte istället om jag vill hänga på och grilla i sällskapet vilket hade varit trevligt eftersom jag också gillar sådant.

Är han endast ute efter att ligga? För sen skriver han hade vart trevligt med sovsällskap?!

Sen har jag denna andra man F.
Där jag undrar om han verkar mest vara ute efter att ligga eller om han verkligen känner mer för mig? Och kan det utvecklas och bli mer?
Kram

Svar: Han är ute efter att ligga.. punkt...kram :)
Esmaralda

21 Mumin:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag ska iväg på ett besök gällande barnet. Ska jag fråga om han vill följa med? Ser det ut som om han kan vilja följa med?
Kram

22 Mikael:

skriven

Är lite svårt gissa vad jögavär är för något, ligga? :)

Jag ska äta jordgubbar från Vellinge, hoppas de inte smakar välling!

Gå på gym och försöka låta bli tävla,
kolla nya serien om historien, serien är bra intressantare än historielektionerna man hade i skolan, Stalin sägs drivit ryssarna till kannibalism, Haiti styrdes med voodoo och det är kaos fortfarande kaos idag, idag visas Kina versionen

Mao Zedong sa en gång "att 300 miljoner döda av Kinas folk vore ett pris värt att betala".

https://www.svtplay.se/historiens-onda-man

Idag styr Erdogan, Trump, Putin, Xi mfl. risk finns att de kommer slå Mao med hästlängder då vi har helt andra verktyg idag.

Kram
Mikael

23 Mo:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du inget om detta,

Kommer vi att flytta ihop?
Kram

24 EPM :

skriven

Det låter ju som en perfekt sommarhelg!
Lugnt här, ska laga lite pasta och läsa något bra tror jag. Imorrn drar exet och börjar jobba igen och då är det bara jag och kidsen i tre veckor. Kommer bli bra!

Jag känner tydligt att det inte är min soulmate jag träffat när jag dejtar. Inget pirr alls. En som får det att pirra och det är min kollega på polisutbildningen, som är gift så nä- inte han heller. Btw så skulle min soulmate vara singel och ”klar”.
Jag längtar efter att träffa honom, jag längtar efter att känna mig hemma igen... jag är redo

Kram

25 Funderar:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag har funderar lite över detta, har undrat lite.
Ska jag fråga honom om han vill följa med på besöket som handlar om vårt barn? Eller känns det påtvingande för honom? Kanske är det bättre att bara sköta allt skälv nu och ge honom tid? Eller finns det chans att han vill följa med?
Kram

26 Tildis:

skriven

Hej Es!

Den hör jobbveckan var rätt jobbig på många sätt. Gjorde ett misstag som jag har svårt att släppa. Kan du se om det löste sig eller kommer det dyka upp igen?

Idag ska jag i alla fall försöka koppla av och njuta av sommaren.

Trevlig helg!


Svar: Känns som om det har löst sig.. kram :)
Esmaralda

27 G.H:

skriven

Jag jobbar i helgen. Fick reda på att jag fått en av de lediga dagtjänsterna! Så nu hoppas jag att det blir av och att jag slipper jobba natt,,, och att det blir snart!!
... annars har jag inte så mycket inplanerat i helgen .... hoppas kunna sova om dagarna. Vi har över 30 C och hög luftfuktighet. Saknar svensk sommar 😝

Kram:)

28 SOL:

skriven

Hei Esmaralda og god sommer alle sammen :-)

I dag har jeg min første feriedag,men ute er det kaldt,igjen. Brrrr, hvilken sommer,ikke en eneste dag med shortsvær, nei, boblejakke og langbukse......og i går, ulltrøye!!!
Jeg må bort! Men familien rakk å invitere seg selv før jeg fikk kastet meg i bilen. :-)
I dag tar en tur på Ikea, møter familie og klemmer på noen søte små og sånn:-) kanskje treffe en venninne.
Ellers har jeg et prosjekt på baksiden av min nye rekkehus-leilighet. Jeg vil lage det fint med blomster og litt grønnsaker, men først må skogen vekk med alle 1000 røtter. Etterpå (eller med en gang) trenger jeg å sette på en dør så jeg kommer ut til den. :-)

Es. Jeg har visst aldri vært så forvirret angående sommerferien noen gang.
Jeg har hatt god tid til å planlegge,men har ikke klart det, det er som om ingenting trekker sterkt nok.
Tenkte lenge på Nord-Norge, men fader rullan! Der er det enda kaldere!? Jeg behøver sommer og studerer værkartet hver dag.

Alt er annerledes i år, jeg har ikke noe mål.
Hva skal jeg gjøre for at det skal bli best mulig?

Herregud som jeg har googlet yoga,meditasjon,silent retreat,pilegrimsvandring, opphold meg her og opphold meg der.

Ønsker deg en fortsatt god sommer Esmaralda.


29 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Jo det var nog pappa, jag är ju på hans "ägor" nu o här trivdes han. En eremittyp var han... Kan ju undra hur det är i alltet, full rulle hela tiden, eller lever han eremitliv där också?
Kram Skorpan

30 Milla:

skriven

Äldste sonen ska jobba på Ica o dottern hänger m kompisar men yngste sonen o jag måste hitta på ngt. Han hänger mkt med mobilen men vill egentligen till Stockholm o se fotboll men färjeturer funkar ej över dagen. Mest städ o disk osv o så måste jag rensa men hur ska jag tänka för att lyckas sälja allt på tradera. Det står still nu.

Svar: Ni kommer göra något kul du och yngste sonen.. och det känns viktigt och positivt.. kram
Esmaralda

31 Browallia:

skriven

Jag tycker det är så otäckt med skjutningarna som bara ökar runt om i landet. I natt kom det riktigt nära då en man sköt mot en folksamling i mitt bostadsområde bara ett stenkast från mitt hus.

Jag är helt dränerad på energi efter några tuffa veckor med katten som mådde dåligt och brevet från myndigheten. Nu mår katten bra igen och svar på brevet är mailat så det blir vila och återhämtning på soffan. Jag sover bättre nu precis som jag önskade av storhealingen.

Önskar en fortsatt trevlig helg. Kram

32 55:

skriven

Heej kommer det någe Possitivt för mig framöver? skulle vilja dela livet med någon

33 Lotta S:

skriven

Förbereder nästa veckas fest så smått! Kommer det att regna?
Hunden från andra sidan som går med den, försöker igen om du kan se något om vad det är för en filur?

34 Jossan :

skriven

Hej!

Igår drömde jag att jag blev biten. Jag vaknade till och kolla så jag inte fått en fästing under kvällen. När jag somna om drömde jag om nyckelpigor. Flera nyckelpigor landa på armarna och benen och de bet mig.

Vad kan detta betyda?

Kram :)

35 Alie:

skriven

Ja, idag e det Lördag och vanligtvis är jag alltid ledig då men, nu befinner jag mig i Norge för jobb hela sommaren så denna helgen blir det till att jobbe.
Dygnet har ju som tur är 24-timmar, så jag hade tänkt gå-på-tur som man säger här i Norge. Fantastisk natur runt om mig 🙏
Tack vare det så känns det som semester, fast jag jobbar 💫✨
Kram :)

Svar: Härligt att gå på tur.. och visst kan man ha semesterkänsla fast ma jobbar.. kram :)
Esmaralda

36 AnnaK:

skriven

Tack! Ja jag försöker släppa det! Vad för nåt bra kommer? Känns inte som det. Det kommer ju bara skit, sorger och besvikelser hela tiden. Så jobbigt att försöka vara glad när man bara vill grina hela tiden.

Kram 🤗

37 Maddelito:

skriven

Hej ez!
Jag och dotter har flugit och farit lite överallt i 2 veckors tid så idag blir det vara hemma och ta det lugnt. Läsa Harry potter, se film och äta chips. Dottern älskar lördagar för det innebär godis för henne och det gillar hon.

Kan du se när jag träffar kärleken?
Kommer jag få fler vänner?

Ha en härlig lördag 🙂

Svar: Godis är gott.. så jag håller med din dotter ) Det kommer en ny väninna ganska snart så ha ögonen med dig och ta egna initiativ... kram :)
Esmaralda

38 Michaela:

skriven

Härligt säger mamma som önskar att hon bodde som dig :) Hon har en liten fråga: Blir det bra snart igen eller finns det några varningar på något sätt?

Kramar från oss!❤

Svar: Det kommer bli bra.. det går åt rätt håll... sakta men säkert.. kram :)
Esmaralda

39 PiaS:

skriven

Hej Es,

Det blir nog en dag vid havet och stranden ändå. Skulle behöva städa, tvätta, fixa etc men tänker lev i nuet, lite carpe diem...Allt det andra finns kvar...😝.
Havet och sand mellan tårna är balsam för min själ. Just nu känns det mesta i livet tungt och segt...känns som en uppförsbacke i motvind och hällregn...😔. Inte mycket som slår in vad gäller mina önskningar eller spådomar...
Suck...jaja det kunde varit värre...
Så hav och sand, sol och vind blir det för mig och barnen idag.

Ha en skön lördag!
Kram ❤️

PiaS

Svar: Ja det gäller att passa på när vädergudarna är med oss :) Kram :)
Esmaralda

40 Anna E:

skriven

Varför hör han inte av sig? Kommer han höra av sig efter 3 veckor?

41 Brittis:

skriven

Hej!
Jag undrar om du ser någon kärlek för mig i år?
Hur ser han ut?
Kram

42 Snödroppen:

skriven

Låter som en väldigt avkopplande helg, njut av sällskapen.
Jag tar det också väldigt lugnt men i mitt huvud är det värre, uppror och massor av tankar. Kommer allt gå bra trots allt, är så orolig och kommer min käre vän klara sej också utan bråk?
Önskar dej en fortsatt trevlig helg💞

43 Lydia💕:

skriven

Äntligen semester skönt och vädret får vara hur som helst just nu skönt med vila och sovmorgon och göra vad som helst
Ser också fram emot lite äventyr av alla slag
Ikväll blir det att titta på Gyllene Tider i Linköping blir nog bra det 👍💪

Lydia 💕

Svar: Vad kul med Gyllene Tider.. det kommer säkert blir riktigt bra.. kram :)
Esmaralda

44 Penny:

skriven

Kära Es!
Här blir det att ta det lugnt i helgen.

Jag gör ett nytt försök... Jag undrar hur många tärnor du ser för mig när jag gifter mig? Kommer jag ha tärnor?
Tack i förhand! Kram Penny

45 Rosa:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer vi att flytta ihop?
Kram

46 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Finns chansen att jag får uppleva honom fysiskt? Kram

Svar: Den chansen är inte stort... jag tror du mår bättre om du bara släpper tankarna helt.. kram
Esmaralda

47 Fantasy:

skriven

Vad tycker JT om mig? Finns det känslor eller bara vänskap?

48 Lillajag:

skriven

Hej Ez. Hoppas allt är bra med dig :)

Igår träffade jag en kille från Tinder. Så galet spontant. Vet inte vad som flög i mig, men på något sätt kändes det som att det skulle ske och jag kunde inte säga nej. När jag såg honom så blixtrade det till rejält. Wow, vilken fin människa!

Det fick mig verkligen att hoppas. Den här gången tvivlar jag inte på att jag verkligen vill se om det kan vara något. Jag drömmer ju verkligen om att hitta rätt. Om det är han ja d visar sig väl?

Däremot så undrar jag om du får fram något om just den rätte? Vart/hur vi träffas, vad han jobbar med, utseende eller något annat? Alltså lite mer specifikt. Har frågat innan men då har det mest varit att jag vet direkt.

Massa kramar

49 TILL (20 Förvirtad "Förvirrad") :

skriven

Hej!

Jag tycker det är så konstigt med vissa personer, men om man tänker logiskt och utöver det man hoppas på, så ser man ganska snabbt vad det är för typ man dejtar, träffar, pratar med. Tro mig, dom är inte så smarta eller oärliga som man/dom tror... det vill säga, de visar ganska tydligt vad de är ute efter men det är bara sådana som du och jag med ryggrad som kan visa det snyggare.

Om någon, oavsett hur omtänksam denne är annars, låter än "sitta hemma" istället för att bjuda med ut på vänskapsumgänge men har mage att höra av sig på sovtiden,Ja då får man ta det för vad det känns som. Har man inte sagt att man bokstavligt talat dejtar och är påväg seriöst så hör man inte av sig så sent till en tjej eller kille om det inte är för sex. Det har jag lärt mig. Jag själv skulle inte höra av mig så sent om jag inte dejtade seriöst och verkligen ville träffa killen. Samtidigt förstår jag inte varför man inte kan bjuda med sin dejt? Man vill väl visa sina sidor och dela med sig av sitt liv.





Tips från den som är van att dejta...seriöst och oseriöst. Lyssna på din magkänsla och om du måste övertänka och överanalysera...fråga personen vad denne vill eller tänker. Och utgå ändå från dig själv så att du inte slösar tid på en som inte vill samma vad det nu är.






Kram och ha en fin lördag!
/ Ghostwriter

50 Drutten :

skriven

Här är det äntligen semester och är på landet hos pojkvännen 🐱. Närjag kom igår så var halva släkten där och det var riktigt trevligt. Under veckan som kommer så ska jag försöka påta i trädgården lite granna. Lite mera värme är välkommet också.

Kram Drutten

51 Linnean 🌸:

skriven

Du har full rulle hela tiden!
Den här helgen är det tyskt besök här och så jädrans går det i ett. Har varit vid sundet som alltid och naturligtvis vid utsikten, där det var hett som bara den med feta åskmoln över Danmark. Har just bakat en nutellakladdkaka och jisses så svettigt det var då. Ska bjuda grannen på middag i kväll så lite gott behövs åxå. Fast mannen och jag har varit på KFC och glufsat i oss en massa gott ☺️
Nu vill jag bara vila en stund men då frågar han? Och nu? Är inte van vid detta tempo! 😁
Ska ta ett glas vin nu! Skål och Kram...
/Linnean 🌸

52 Måddan:

skriven

Ja i dag jobbar jag extra , behövs mer i börsen då jag måste vaccinera katterna .
Och skaffa EU pass till båda katterna och hunden.
Skulle vara bra med en lottovinst nu .
I morgon skall jag köra en bil till Mora ... 20 mil .
Och vips så är det måndag igen
Ha det bra alla där ute i spacet

Svar: Härligt med biltur... kram :)
Esmaralda

53 Dunegull:

skriven

Ser du mig få barn?

54 Mirre:

skriven

I helgen ska jag jobba och nu ska jag snart ut på en promenad i skogen:)

Es, kommer det att lösa sig med lägenhet för mig? Vill bo i en etta men verkar svårt att hitta en modern och billig etta i den staden, känns som om dom försöker lura alla internationella studenter på pengar haha.. Hoppas bara att de löser sig, åker ju tillbaka i slutet av sommaren och svårt att fixa sånt här över distans. Några tips eller råd som kommer upp gällande detta? Kram ☀

55 Tiss:

skriven

Hej!
Jag har haft rätt svårt att somna på sistone trots sömntabletter. Jag och min vän ska åka till Stockholm på tisdag. Jag blir då lite rädd för att jag ska behöva vända och vrida. Kommer jag att få sova?

Svar: Kanske inte 100% men det blir nog med sömn... jaga inte upp dig i förväg.. det stör bara sömnen.. kram
Esmaralda

56 Maleficent:

skriven

En vanlig lugn helg här, bara de sedvanliga hushållssysslorna.

Kvinnan som du sett mig möta, vart kommer vi spendera mest tid tillsammans? Hemma hos mig, henne eller någon mer neutral plats som ute?

Svar: Det ser ut som om det kommer bli lite blandat.. kram
Esmaralda

57 Penny:

skriven

Kära Es!
Hur har ni klarat er från åskan? Vi har fått lite grann men ja tycker de är mysigt när de åskar och de behövs ju.

Jag gör även ett nytt försök... Jag undrar hur många tärnor du ser för mig när jag gifter mig? Kommer jag ha tärnor?
Tack i förhand! Kram Penny

58 Penny:

skriven

Kära Es!
Hur har ni klarat er från åskan? Vi har fått lite grann men ja tycker de är mysigt när de åskar och de behövs ju.

Jag gör även ett nytt försök... Jag undrar hur många tärnor du ser för mig när jag gifter mig? Kommer jag ha tärnor?
Tack i förhand! Kram Penny

59 Penny:

skriven

Kära Es!
Hur har ni klarat er från åskan? Vi har fått lite grann men ja tycker de är mysigt när de åskar och de behövs ju.

Jag gör även ett nytt försök... Jag undrar hur många tärnor du ser för mig när jag gifter mig? Kommer jag ha tärnor?
Tack i förhand! Kram Penny

60 Anna E:

skriven

Varför hör han inte av sig? Kommer han höra av sig efter 3 veckor? Är han hemma på Irland?

61 MalinS :

skriven

Min helg är som varje helg, samma eländiga huvudvärk. Orkar bara gå ut med hunden och sedan sängliggande. Är helt förtvivlad. Läkaren förstår inte mitt lidande och feldiagnoserar mig. Har nu bokat tid hos privatläkare, men tänk om det inte heller hjälper? Kommer jag få rätt hjälp? Börjar bli så desperat...

Kram

Svar: Du kommer få rätt hjälp men det är fruktansvärt jobbigt att må som du gör... men det blir bra.. kram
Esmaralda

62 Browallia:

skriven

Min kommentar tog ett extra varv runt cypber space även idag... jag har fått svar från kundtjänst att de skickat mitt ärende vidare till teknikerna. Är det fler som har problem med kommentarerna så får de gärna peppra kundtjänst de också :)

Svar: Ja gör det.. alla ni som har problem att läsa kommentarerna på bloggen... bombardera kundtjänst...de måste ju få veta.. kram :)
Esmaralda

63 Tingeling :

skriven

Har varit på barnteater och sen till lekpark och ätit ute på restaurang. Precis hemkommen. Perfekt väder ute, varken för varmt eller kallt. I morgon blir nog också lekpark tror jag, fast en annan. Ibland är det skönt att inte ha speciella helgplaner också och bara göra det som faller en in 🙂

Killen på restaurangen... Vad tyckte han... när han skulle gå såg nästan ut som om han skulle säga nåt till mig men ändrade sig..

Fortsätt trevlig lördag!

Kram!

Svar: Ja, han ville nog knyta lite kontakt med dig men tillfället gick honom ur händerna.. kram :)
Esmaralda

64 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Men hur kan det ha gått från 70 procents chans till minimal chans? Vad har ändrats? Kram

Svar: Det kan vara tiden som gått som ändrat det hela.. men eftersom du frågat samma sak mer än en gång.. så säger jag till dig som till alla andra att det första svaret kan stämma.. kram
Esmaralda

65 AnnaK:

skriven

Hur kommer jag ur det här jäkla deppläget jag hamnat i? Sitter fast. Kan kännas bra en liiiten stund sen dippar det. Nåt tips?

Kram 🤗

Svar: Gör något oväntat - som förvånar dig själv... en slags kick off... och hjälper inte det... sök terapihjälp... kram:)
Esmaralda

66 <3:

skriven

Träffade G B någon annan kvinna när han bodde utomlands?
Kram

67 Lola:

skriven

Hejsan Ez!
Är energi och tecken samma sak? Typ när man läser av de? Är det ngt som skiljer dessa ting åt?
Tacksam ❤️🌹

68 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda,
Denhär killen som kontaktade mig igen efter så lång tid... hur stor chans är det att han kan vara romansen som du sett mig möta?
Kram!

Svar: Känns inte riktigt som om det är han... kram :)
Esmaralda

69 Mikael:

skriven

MalinS nog för att det kanske är för enkelt , spänningshuvudvärk? Syntest? ifall du ex. sitter framför dator på jobbet, själv provat på men inte blivit liggande en hel helg...

Googla så kanske du kommer på något :) sjukt drygt vänta på en doktor

Kram
Mikael


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: