Makalösa dagen...

 
Sicken en fest det var igår på mammas bookrelease .. vi samlades först vid vårdträdet...
 
 
.. en blodbok som planterades för 140 år sedan.. när  sjukhuset blev till.
Boken skulle rivas när nya parkeringshuset byggdes man  då  bet mamma ifrån och trädet fick stå kvar
 
 
Mamma  berättade anekdoter om sjukhuset tillbaka i tiden...
 
 
Sjukhuschefen höll tal....
Och sen vidare till sjukhusets Emmasal..  och salen är döpt efter mammas forskning som handlade bland annat om lilla Emma... sjukhusets första patient.. en liten flicka på 4 månader.
 
 
Vi var ett hundratal som tog för oss av snittar och bubbel ..
 
 
Så återstod en liten skara på 30 personer som var bjudna till mamma på efterfest...
 
 
Bubbel, kakor o tårta.. och inte minst en redig spettekaka som sig bör på skånska kalas!
 
 
 
Ju mer det sjönk i avecbuteljerna... desto roligare blev talen !
 
 
Bästa talet av alla stod barnbarnet Ozzy för.. enda barnet på tillställningen  och han höll ett fantastisk tal.. som han avslutade med att  " du mormor, du är min idol och jag är i ditt hjärta och du är i mitt hjärta"
 
 
Ryska syster och jag höll tal vi också !
 
Vi höll till i festvåningen i mammas hus... och när tiden led så bröt ju folk upp... det hade varit en lång dag... men ett tappert gäng  fortsatte till mammas lägenhet, betällde pizza, korkade upp rött vin och fortsatte festa och förutom mamma så  var det två 86 åriga väninnor.. en 90 årig väninna från Stockholm som skulle ta sista flyget tillbaka och så  Ozzy !!
Det var en makalös dag....
 
Kram & kärlek
 
 
1 Tingeling :

skriven

Vilken härlig dag, minne för livet! 🙂

80-90-åringarna festar ju värre än vad jag gör 😀😉 jag hoppas jag är lika pigg i den åldern!

Nu har min semester börjat och snart åker vi mot västkusten. Ska bli skönt.

Kram!

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer väl jag C kvinna ses igen? I hösten?

Men undrar om det är något annat som vi kommer gör mer tillsammans än bara prata?

Ha det bra

3 Juni:

skriven

Men så underbart 🌞!

4 Susan:

skriven

Vilken härlig dag ni hade, alltid kul med fest o bubbel🥂🍾

Bär min ”King” i bh’n varje dag men än känns det inte som han jobbar ngt vidare.... samlar sig kanske för en kraftansträngning när tillfället uppenbarar sig😉🤔...återstår att se vad han kan åstadkomma🤗

Kram

Svar: Han lever och jobbat.. och det an mycket väl vara så att han laddar för något speciellt.. kram
Esmaralda

5 Misstjejen:

skriven

Hej

E kvinna som jag skickar en meddelande igår på kvällen och trodde hon vill ses igen men det var helt annat...

Det förvånar mig så borde jag låta henne vara?

Ha det bra

Svar: Ja, låt henne vara.. kram
Esmaralda

6 Misstjejen:

skriven

Hej

Borde jag tar en liten paus ifrån sociala media. Det delar på mig själv av roller. Behöver jag släppa det lite stund för inte publicera eller något?

Det stressar upp mig och behöver har tid till den...

Det påverkar min roller varje dagar så behöver jag utestänga sociala media så fokusera på verkligheten till jag mår bättre efteråt kan jag använda det igen?

Det blir helt två roller för mig men borde fokusera mest på verkligheten så ska jag gör?

Ha det bra

Svar: Ja en lite paus från sociala media skulle göra dig gott... det blir lätt för mycket.. ha mest fokus på verkligheten nu.. kram
Esmaralda

7 Solen:

skriven

Det låter som ni hade en underbar dag! Igen! Ni är båda bra på att ordna finfina festligheter. Kan man få önska att man är lika pigg som din mamma när man når den åldern? Hon verkar väldigt cool får jag säga.

Sonen står fortfarande som reserv till skolan han vill till...och där vi har hittat en lägenhet.
Det här är lite mer osäkerhet och spänning än vad jag hade önskat mig.
Ser du något om detta Esmaralda?

8 Ht:

skriven

Hej!
Är Z.S någo intresserad? Vet inte om jag vågar visa mitt intresse?
Kram!

9 Mikael:

skriven

Där var det fest minsann! :)

Finns väl inte så många sjukhus i den staden så trädet står nog vid det jag besökte med en kvinna i all hast, medans vi väntade på läkaren så tyckte hon att vi kunde umgås men jag tyckte vi kanske vi skulle bärga oss lite, visst det var frostat glas till rummet men läkaren kunde ju komma närsomhelst, kanske det hade flutit på utan problem eller så hade läkaren dykt upp mitt i :)

Arnold Schwarzenegger och andra atleter har börjat upptäcka nya hur man når bra resultat och har börjat härmas vad näst ska han härmas, jag härmar hans muskler så det är väl jämt då :)

Dokumentär som kommer i höst

https://youtu.be/E888AnlnPMQ

Kram
Mikael

10 Skorpan:

skriven

Ojoj vicken dag! Krutgummor som orkar festa dygnet runt ;), skulle inte ens jag orka göra ondå har jag en bit till 86... En till dag att minnas o komma ihåg hur gott alllt var den dagen :). En gång forskare, alltid forskare. Jobbar din mamma redan på följande uppdrag Es?

Jag vaknade som tur upp i tid o kom mig iväg med bilen, som det inte hördes nåt om på hela dagen, o kom hem gående via bageributiken o butiken, ajja bajja, med något ohälsosamt i ryggsäcken. Jag o den yngsta gick till utomhusbadet som jag hade lovat o efteråt tog vi en glass. Lyckades t om låta bli att tänka på allt överflödigt jag bär på ;), o det var minsann inte illa. Morgonens promenad o poolsolen tog tydligen musten ur mig där jag halvsov o såg på en film. Tidigt i säng o märklig drömmar, igen.

Ett hus där man gick in i ändan av huset o dit gick en hög trappa. Det hade snöat massor o de som fixade bort snön skötte inte om allt utan lämnade sista trappavsatsen full med snö så man inte kunde komma dit. Vi skulle klaga sa nån, men innan vi hann göra det så var snön borta... Snödrömmar mitt i sommaren, Mexicoinfluerat?

Idag är det rätt mulet o de två följande veckorna har ingen sommarvärme direkt utlovats, vad göra,vi får väl se. Kingen kanske har nåt förslag? Eller kan han jobba på det sättet, kanske inte.

Vila o ta igen dig idag Es!
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Jg tror att Kingen kommer ge dig lite idéer och tankar så ta ett snack med honom... kram :)
Esmaralda

11 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Min chef reagerade lite surt igår efter att jag bett om mer semester. Sen lägger han ytterligare stress på mig. I hans ögon gör jag antagligen inte tillräckligt...Blev lite irriterad. Men jag vet att hans sätt är lite speciellt och han inte menar något. Kände mig på något sätt skyldigt fast jag inte borde.
Vad ser du? Är vår relation påverkad nu. Eller hans uppfattning om mig?
Kram

Svar: Han menar inte så fel som det kan bli... han gillar dig och skyldig ska du inte känna dig.. kram :)
Esmaralda

12 Rebecca:

skriven

Ser du någon varning för mig i sommar? Kram!

Svar: Jag ser igen specifik varning.. kram
Esmaralda

13 Skrållann:

skriven

Hej!
Underbart att läsa och härligt att ni fick en så fin dag. Jag röstar fortfarande för en gästblogg här från din mamma🤗 Nu är resan bokad och det blev till Rhodos i början av augusti och det känns så bra. Ska bara försöka att släppa det dåliga samvetet för min syster att jag åker iväg en vecka och inte kan jobba men jag behöver ju också semester. Sonens träning igår gick superbra och han var så nöjd och även tränaren var det. Tror inte han förväntar sig att få åka till Italien och spela men det var en bra möjlighet för honom att visa upp sig och det kan ju leda till något gott det också?!

Kram❤️

Svar: Jag ska fråga om hon vill gästblogga :) Härligt med din Rhodosresa , det kommer gå bra och du behöver avkopplingen. Din son är duktig, verkligen ! Kram:)
Esmaralda

14 Michaela:

skriven

Amazing! Vilken mamma du har. Härligt att dagen blev lyckad.

OMG! Nu har jag gjort något som jag inte brukar göra och kastat mig ut :) Fick i söndags erbjudande om att följa med på Takidas konsert på Skansen på torsdag med människor som jag inte direkt känner men jag tänkte på det du sa med "ta initiativ" och när jag satt och velade om jag skulle gå eller inte så dök Takida upp på Sommarkrysset på TV och då kändes det som ett "tecken". 600 spänn fattigare men hoppas att det blir lyckat! Mycket snygga män att titta på också och hoppas att det kanske kan bli något på romantikfronten :) Vore så kul!

Kram!

Svar: Vad roligt.. det kommer bli bra.. kram :)
Esmaralda

15 Linda:

skriven

Så härligt att höra att man lever livet fullt ut, hela livet :) Jag vill också vara en go och gla 90 åring, som festar och gör som jag vill :)

Det blev lite mys med den unga mannen, det var nästan som att jag hade en magkänsla av att det kulle bli så. Vilket uppsving mitt humör fick :) går omkring och fånler ända sen dess :) Hoppas det blir några gånger till. Tror vi båda är ganska på det klara med att något djupare förhållande vill vi inte ha, men singlar båda, så på samma gång skadar man ju ingen heller.

Killen från utlandet vill komma å hälsa på, jag känner att jag inte vill det, längre... det fanns en tid då jag verkligen ville det, konstigt hur det kan bli, nu vill jag inte det mera. Vet bara inte hur jag ska säga det till honom... det bästa är väl att vara rak, ärlig och tydlig, men ibland är det svårt.


Svar: Du fattar rätt beslut .. jag tror inte hans besök hade blivit bra... var bara tydlig och rak.. kram :)
Esmaralda

16 MalinS :

skriven

Alltså vilken fin mamma, så himla stolt du måste vara!! Ozzys tal får ju mig att gråta, så fina ni alla är.
Grattis till mamma, familjen och vännerna!!

Kram

Svar: Tack snälla:) kram
Esmaralda

17 Jennifer:

skriven

Hej finaste Esmaralda! Så fint!!

Idag bär det av till Rumänien! Ser du om resan kommer att gå bra? Ser du nåt strul vid incheckningen? Reser med endast handbagage och har hört att flygbolaget är nitiska när det gäller att ha bara en väska. Jag har en väska plus handväska. Går det okej tror du?

Kram,
Jennifer

Svar: Ja, det ser ut som om det kommer gå bra.. ha en fin resa nu.. kram
Esmaralda

18 Kulla:

skriven

Underbara ni💕🥂🍾.. och mamma som är så pigg och fin.
Ozzy kommer att bli något stort, med ett hjärta av guld🌸.
Vill N ses? Gör vi det under juli? Kram

Svar: Finns en chans att ni ses... kanske inte så stor men den finns.. kram :)
Esmaralda

19 Razawa:

skriven

Hej bästa Esmaralda
Igår kom det en en kvinna och knackade på hos oss i vår lgh. Jag maken och lilla dottern var hemma. Vi öppnade dörren och hon började prata lite om klimat osv. Plötsligt fick jag en sådan obehag känsla av henne och bara kände att jag måste avsluta detta samtal.. avbröt henne lite fint mitt i och sa att vi har bråttom o ska iväg o stängde dörren. Vad var det egentligen? Var min magkänsla fel denna gång? Maken kände inte alls samma som mig hehe

Kram

20 Jossan :

skriven

God morgon..

Klumpen i magen lär komma idag eller imorgon när mamma o pappas hus kommer ut till försäljning. Jag vill verkligen inte att de ska sälja men jag har inget att säga till om... men det svider i hjärtat...

Idag ska jag träffa kollegan. Får se vad vi ska göra om det blir stranden eller ej... Det är iofs 16 grader och det blåser sjukt mycket så det lär inte bli stranden...

Åh vad jag behöver närhet nu... behöver känna kärlek och massa kyssar. Känner mig på något sätt sjukt ensam men ändå inte... tänk när han kommer och tar mig med storm. Innan det ska jag plugga på no tenta..

Men hösten hoppas jag han kommer!

Kram

21 Dunegull:

skriven

Låter underbart! Älskar att lyssna på era festligheter, det är så mkt kärlek :)

Jag är fortfarande helt orklös, går verkligen upp och ner. Ser du att jag hinner återhämta mig innan det är dags för nya jobbet? Ser du fortf en utlandsresa för mig i sommar. Har börjat titta runt men rätt dyrt.

Kram

Svar: Det ser ut att bli en resa för dig ... på ett eller annat sätt... och det är ju också vad du behöver.. kram
Esmaralda

22 Mimis:

skriven

Hej!

Blir det någon spontan spådom denna månad?? så kul med dina spådomar och också om dina möten med det övernaturliga??

kram

Svar: Jadå, det kommer en spontan spådom.. kram :)
Esmaralda

23 Me:

skriven

Hej Esmaralda.
Sicken mysig dag med alla nära och kära.
Härligt med en stor familj som umgås mycket.

Vilken speciell och begåvad pojke det är Ozzy.

Kommer jag att leva en period med honom?
Kram


24 Kristin:

skriven


For en fantastisk mamma du har, kjære Esmaralda.
Tenk å være så flott i hennes alder.
Gratulerer så mye til henne med boklanseringen.
Denne dagen måtte være en fantastisk opplevelse for dere alle. Vakre ord fra Ozzy også.
Ja, dette var nok et minne for livet for alle som deltok.

Min lille Papay har problem med magen. Håper det retter seg fort, og at det ikke er noe alvorlig.

Ønsker dere alle en fin dag.

KRAM!!


Svar: Ja, det var en stor dag för oss alla igår :) Det känns som om det ska rätta till sig med magen för Papay.. men ha extra koll... kram :)
Esmaralda

25 Hundälskare :

skriven

Vilken mamma du har!
Min är enbart jobbig 😁 och har faktiskt varit en stor anledning till att både jag och mina döttrar inte alltid mår så gott.
Men det var inte det jag skulle skriva utan jag ville berätta för dig att hunden Jerry som jag frågade dig om för någon vecka sedan kommit hem igen.
Han rymde från sin nya ägare och var ute på rymmen i nästan två veckor.
Du svarade mig att han skulle komma hem igen och det gjorde han ❤
Kram ❤

Svar: Härligt att Jerry äntligen kommit hem... nu är han lycklig.. kram :)
Esmaralda

26 Jennie:

skriven

Hej!

Min exman är mycket intelligent och duktig. Har studerat vid Harvard och London School of Economics. Kommer han en dag att bli ambassadör?

Kram

Svar: Den chansen är god... kram
Esmaralda

27 ängeln:

skriven

Vilken fantastisk mamma du har och vilken fest! Ser underbart ut! Esmaralda, jag har tappat bort ett par nycklar igår. Skulle bli superglad om du kan se något om vart de kan ha tagit vägen. Kram

28 Fråga:

skriven

Hej Es!

Vad är det för kaka som står bredvid spettekakan?? Ser så god ut är det någon typ av rulltårta?

Kram

Svar: Japp, det är rulltårta och dumlekakorna som jag bakat kom inte alls med.. de stod fortfarande i köket när jag tog bilden.. :) kram
Esmaralda

29 Delfina:

skriven

Fantastisk!
For ei flott mor du har 💞

Svar: Tack :) kram
Esmaralda

30 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Vilket kalasande!Äras ska hon din duktiga mor
Förstår om det går åt ngn Treo idag .

Här har vi äntligen fått regn inga mängder än men hoppas hoppas Grundvattnet är rekordlågt här och drickas vatten vill man ju ha 😊

Lågt fortsätter mitt liv gå sin stilla gång Inga highlights här inte...som jag sitter i en seg tuggummimassa och inte kommer loss ..kommer det någonsin vända ...

Kram Anki med flock

Svar: Ingen Treo idag... blev bara lite champagne.. en annan hjälpte ju til att serva lite.. ja det kommer att vända.. gör nu lite val som ger dig glädje.. det är viktigt.. kram
Esmaralda

31 <3:

skriven

Vilken dag.

Kan du se vad det är som gör mig så trött kära Es ? Orkar vara uppe ca tre timmar sen så trött att jag måste sova.
Tog 13 olika prover förra veckan. Inget prov stack markant ut. Magen gör ont med dag som natt.
Kram

Svar: Jag kan inte se vad detta beror på... men får en känsla av att man kommer underfund med vad det är. och du kommer ju blir frisk.. kram :)
Esmaralda

32 Willa:

skriven

Hej! Vilken fantastisk mamma du har, blir så glad när jag läser. Skulle vilja läsa hennes bok. Fin familj du har tack för du delar med dig.
Min fråga; Hur blir det med jobb och personal i höst

Svar: Det ser ut att bli bli lite förändringar... och det blir bra på lite sikt.. kram
Esmaralda

33 Smöla:

skriven

Åh bästa Ossy, fin avslutning 🤗 Hur blir min julimånad?

34 Zita:

skriven

Hej Esmaralda Min syster har öppnat loppis Café. Jag har puchat på min syster lie så hon skulle få lite annat att tänka på jag hoppas att de kommer att gå bra för henne! Jag fick en lysande idé när jag vaknade i morse! tänkte fråga min syster om lite samarbete på ett konsept på bäställningar. Tror du då att det skulle gå bra ? Om hon går med på det förståss. 😃☀️Kramar

35 Eve:

skriven

Hej Es! Ser ju ut som att ni haft det bra igår och wow hurra för din mamma! Kul att Ozzy höll tal.. Gulligt var det!

Min fråga lyder... Är det sant att om jag tänker positivt kring mitt förhållande och slutar vara fearful och fortsätter tro på mitt förhållande att vi kommer gifta oss, skaffa barn och hålla ihop livet ut? Vad ser du?

Tack så mycket ha en fantastisk dag.

Kram Eve

36 Flytt:

skriven

Hej Esmaralda.

Trevlig fortsättning det blev. Fest hela dagen.

Ser flytten till den staden ut att ske under det här året?
Eller under nästa år?
Blir den iallafall av att vi flyttar dit?
Kram

37 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda min syster har öppnat café / loppis. Som jag har inspirerat henne med. För att hon skulle få lite annat att tänka på kom på en lysande idé i morse kanske ett samarbete med min syster med beställningar på ett konsept! Kom till och med på namnet😃Och för att jag inte behöver känna ensamheten i bland! Tror du det skulle gå funka bra? Kram😃☀️

Svar: Ja det kan funka bra såvida ni inte är alltför involverade i varandras göranden .. kram :)
Esmaralda

38 Linnean 🌸:

skriven

Hejsan!
Vilken fest! Vilken mor! Så fint av Ozzy med ett tal, blev rörd av hans ord t mormor. Ska tipsa min väninna om den boken, hon är uppvuxen i Hbg och intresserad av all historia om staden.
I dag får väl mormor vila sig, fast med hennes energi vet man ju aldrig 😉 Värmen har förvandlats till någon slags kronisk halvstorm men det är bra för i dag ska det bakas här inför helgen. Är lite orolig inför den där festen, dumt kanske! Alla som jag inte vill träffa är där! 🙄 Kommer det att gå bra? Med folk, ork och hela medevippen? Har svårt att vänja mig vid att tvingas umgås med dessa människor så fort det blir någon helg eller annat jippo.
Jag som ville ha en ny familj...fick den jag absolut INTE ens kunde tänka mig i tokiga fantasier 🙄
Ha det så bra och håll i hatten!
Kram.../Linnean 🌸

Svar: Ja, hon hade säkert gillat boken.. den handlar ju om sjukhuset men om hur det var förr.. riktigt intressant ! Mamma vilar sig fram till torsdag.. då kommer hon hit och ska vara MG valt över helgen när vi far till Tyskland:) Om du bestämmer dig för vilken roll du ska ta på festen så går det fint.. du är insiktsfull och du vet hur du ska agera... så håll dig till det och det komma gå så bra... även om jag förstår att det kan ta emot. Kram :)
Esmaralda

39 Zita:

skriven

Hej Esmaralda tror du konseptet på samarbetet med min syster hade funkat bra på hennes gårdsCafe/ loppis.

40 GP:

skriven

Vad trevligt ni ser ut att ha haft det! Mums med allt gott :)


Blev tyvärr inte erbjuden tjänsten i Kävlinge vilket gjorde en ledsen... men skall på en annan intervju i Malmö. Så får väl se hur det blir...

Kram!

41 EPM :

skriven

Vad det ser trevligt ut!
Hoppas lilla mamma är nöjd😊

Nu har jag träffat nån och säkert klyddat till det igen. Han är också sjuksköterska..
Ser du nåt som är viktigt att veta här?

Kram

42 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Nu blev det klart gällande bilen o helt fixad blir den inte förrän efter resan till mamma, som för övrigt stressar mig med sina "önskningar".. Nåja, är väl bara den missnöjda dottern!?
Kram Skorpan

43 G.:

skriven

Hver gang jeg drømmer at kjæresten min er utro, så drømmer jeg alltid at han er det med A. Er det et tegn på at det skjer en gang i fremtiden? Hva er det et tegn på?

Svar: Nej det är inget tecken på vad som ska ske.. bara ett tecken på din egen oro.. kram
Esmaralda

44 Undra:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag undrar ändå lite över den här dejten jag träffade i söndags. Hela mötet var trevligt och jag känner inte att det var något konstigt som Sagts eller hände. Han verkade intresserad till en början
Men slutet känner jag var konstigt.
Efter att vi gått en promenad så skulle jag gå på toaletten och kissa och därefter köpte jag vatten. Jag frågade även om han ville ha något att dricka.
Det var efter det som han plötsligt fick bråttom att avsluta ”dejten”.

Jag har funderat över detta. Tyckte han jag verkade för krävande som behövde kissa och köpa vatten på vår första träff?
För det var efter det han blev konstig.
Sen har vi inte hörts av efter det så antar att han inte är intresserad?
Kram

Svar: Nej det här hade inte med dig att göra - verkar som om han fick ett meddelande från någon annan under tiden, som tog hans intresse.. du går inte miste om något.. kram
Esmaralda

45 AnnaK:

skriven

Vilken dag och vilken mamma!! 😊

Har slutat snusa och lagt på mig flera kilo trots att jag går på gym flera dagar i veckan. Sen har jag håret som jag aldrig känner mig bekväm med. Får du upp något tips om hur jag blir nöjd med mitt hår? För att gå ner i vikt är det väl bara att äta mindre och röra sig mer. Hur lätt det nu är 😂 Tröttsamt att känna sig obekväm med sig själv hela tiden.

Kram 😊

Svar: Ja, och ibland får man acceptera att 100% fulländad blir det inte... vad det gäller håret tycker jag att du ska gå till en salong som via datorn kan ge dig olika frisyrer så du själv kan se vad du skulle känna dig mest bekväm med.. kram:)
Esmaralda

46 Willa:

skriven

Hej! Jag vill fråga om min talisman, kingen. Jag har den i handen eller under kudden när jag ska sova. Vaknar ofta på natten nästan lite panik och känslan av att jag glömt något jag absolut inte får glömma. Brukar ta ett tag innan jag vaknar till och får till mina tankar och känslan försvinner efter ett tag eftersom det inte är något jag glömt.
Vad vill den säga mig?

Svar: Bara att den är med dig.. att du ska känna dig lugn och trygg.. så intala dig detta och sov gott.. kram
Esmaralda

47 Me:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut att det kan bli så att jag lever tillsammans med honom en period framåt?
Kram

48 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda, är M K sur på mig efter vår sista tjejträff ? Blev lite tokigt tror jag när vi kom in på hennes politik. Står inte bakom varken SD eller KD. Kommer det ordna upp sig när K kommer mellan oss. Var jag otrevlig efter några glas vin ? Säger ju ofta vad jag tycker och dessa partier är big no för mig.
Kram

49 Alie:

skriven

Fantastiskt! Underbart! Minnen för livet, för alla! 💕💫
Kram :)

50 Johan:

skriven

Vilken driftig och duktig mamma du har Esmaralda. Dessutom ser hon jättegullig ut! :)

En fråga: Problemen med mina fönster i lägenheten fortsätter. Jag funderar på att anlita en ny firma denna gång.. Skulle därför bli så tacksam om du kan se om den förra firman eller någon helt annan bör kopplas in.

Kram från Johan

Svar: Ett elände med dina fönster. Du får dock räkna med att 100% som du önskar kan det inte bli.. prata med ett nytt företag om hur du vill ha det och be dem informera dig om vad du kan förvänta dig... kram :)
Esmaralda

51 Fjäril:

skriven

Vilken härlig samling av de dina😍. Känner mig nervös, sömnlös inför allt nytt som kommer att hända, vill även att mina barn hälsar på mig spontant, vet att dom har mycket runt sig men dom får inte glömma bort sin mamma.kanske det blir bättre med allt nu, nu när jag kliver ut i det nya livet ..ännu en gång🙂

Svar: Ja, visst blir det bättre.. du tar ett viktigt och positivt steg.. ha fokus på att ge dig själv det som är bra.. kram
Esmaralda

52 Mandarin:

skriven

Hej Esmaralda, ser du något om mitt kommande jobb? Får jag anställning i sommar? Kram

53 Me:

skriven

Hej Esmaralda.

Kan det bli så att jag lever tillsammans med honom en tid?
Kram

54 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser han ut att ha känslor för henne?
Och Ser det ut som om han tänker och kommer att fortsätta sin relation med henne?
Kram

55 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag undrar över det här hur det ser ut,

Kan det bli så att jag lever tillsammans med honom en tid?
Ser du vad han känner eller tycker om mig?
Kram

56 Purple flower:

skriven

Kära Es!
Vilken fest! Gud vad roligt för din mamma! Vad duktig hon är! Å gud vilken fin avslutning Ozzy hade i sitt tal! En sån go kille han verkar vara 💗

Å Es, jag har varit ute och rest och kom hem igår och redan iförr går kväll letade jag efter min laddare till mobilen på hotellrummet men hittade den ingenstans. Var det min blindhet som gjorde att jag inte såg den? Jag antar att ingen har tagit den va? Utan min klumpighet som spelar stor roll in här. Vad ser du? MYCKET tacksam för svar! Kram 💖

57 Skorpan:

skriven

Himmel vad ressugen jag är. Kunde tänka mig att boka en sista minuten resa, vilken sjuk ide' ;D. Borde inte ha rest långt förra månaden, blev ju resbiten till tusen ;).
Kram Skorpan

Svar: Ja, ju mer han reser desto mer VILL man resa.. så är det bara.. kram :)
Esmaralda

58 IB:

skriven

Hei :) liker Bjørnar meg?

Svar: Ja det gör han.. men jag ser inte hur mycket.. kram
Esmaralda

59 Ghostwriter :

skriven

Det positiva du såg hända... var det ett jobb? Jag sliter verkligen med att lösa saker... aldrig varit så ”duktig”.. men jag blir så så deprimerad i dessa stunder. Jag mår dåligt och får dåligt samvete över att de blir så fel ibland och att ekonomin inte räcker till. De är så i perioder och jag vill ha ett jobb jag trivs så pass bra med att jag kan göra mitt jobb.. slippa dåliga chefer och bara köra mitt race.




Kul det verkade igår! Grattis till din mamma.
Ha en fin dag
Kram

60 Jossan :

skriven

Klumpen i magen lär komma idag eller imorgon när mamma o pappas hus kommer ut till försäljning. Jag vill verkligen inte att de ska sälja men jag har inget att säga till om... men det svider i hjärtat...

Åh vad jag behöver närhet nu... behöver känna kärlek och massa kyssar. Känner mig på något sätt sjukt ensam men ändå inte... tänk när han kommer och tar mig med storm. Innan det ska jag plugga på no tenta..

Men hösten hoppas jag han kommer!

Kram

61 Kiara:

skriven

Hejsan!
Oj, vilken fest! Vad duktig din goa mamma är! Hälsa henne från mig! ❤

Ser du om det blir en resa i höst eller under våren nästa år? Eller dröjer de länge innan jag flyger? Tack i förhand! Kram Kiara ❤

62 Kiara:

skriven

Hejsan!
Oj, vilken fest! Vad duktig din goa mamma är! Hälsa henne från mig! ❤

Ser du om det blir en resa i höst eller under våren nästa år? Eller dröjer de länge innan jag flyger? Tack i förhand! Kram Kiara ❤

Svar: Det bör bli en resa ganska snart.. kram
Esmaralda

63 Till (nmr 48) ”<3” om parti och vänskap :

skriven

Hej! Jag tycker att, om man vill eller går in på partier så bör man ha en öppen inställning för att andra kommer tycka något man själv inte alls gillar. Men varför ska det påverka din relation till din allra bästavän eller partner? Generellt tänker jag. Att man röstar kanske inte alls handlar om de grunder alla andra tror.

Jag ogillar parti och politik enormt, även om jag på senaste blivit mer insatt. Jag blev insatt för att jag verkligen ogillar politik, det var min anledning. Jag försöker ha samma inställning till åsikter jag verkligen inte tycker om.

Antingen så ber jag snällt folk i min närhet att inte prata om politik. Eller så är jag också öppen för att lyssna på vad dom säger.



Med detta sagt, det är oerhört fjantigt att sätta relationer på spel för vilket parti de röstar på. Jag är 100% säker på att oavsett parti så har man andra egna åsikter också. Och kämpar för rättigheter och bra saker.


Knappast att jag leds av det partiet jag röstade på. Jag går min egna väg och har egna åsikter som inte något parti kan styra!



Kram
Ghostwriter

64 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda, är M K sur på mig efter vår sista tjejträff ? Blev lite tokigt tror jag när vi kom in på hennes politik. Står inte bakom varken SD eller KD. Kommer det ordna upp sig när K kommer mellan oss. Var jag otrevlig efter några glas vin ? Säger ju ofta vad jag tycker och dessa partier är big no för mig.
Kram

65 Louise:

skriven

Idag hittade jag mina föräldrars hus på Hemnet och då brast det totalt för mig. Jag vill inte att de ska sälja men förstår samtidigt dom.

Samtidigt som mitt förhållande börjar nog gå mot sitt slut. Idag blir det banken och fixa ett nytt bankkonto ifall nu han tar mina kort igen. Jag vet inte vad mitt nästa steg är. Igår anklagade han mig att pengar bara försvunnit och krävde ett kontoutdrag. Jo men tjena hur skulle jag kunna ta ut pengar utan kort.
Han bad i alla fall om ursäkt men att anklaga mig var nog det sjukaste.
Nej jag måste avsluta detta. Jag var dum som gav honom chansen.

På torsdag blir det intervju på den judiska förskolan. Får se hur det går med det. Dottrami får följa med då hon inte vill stanna hemma här.
Hur stor är chansen att jag får detta jobbet? Deltid visserligen men bättre än inget.

Ha en fin dag i blåsten och tacksam för svar. Kramar.

Svar: Känn in vad du vill.. lyssna inte på någon annan.. bara på dig själv och så går du i den riktning du verkligen vill.. kram:)
Esmaralda

66 Mirre :

skriven

Godmorgon Es,
Vilken fest!🎉

Jag är äntligen klar med skolan och jag borde vara glad men så gjorde jag det dumma misstaget att skriva till honom igår och han svarade inte ens. Alltså jag förstår inte vad jag har gjort för fel ärligt talat, det är så tråkigt att det blivit såhär bara för att jag en gång i tiden frågade han om han ville ha något seriöst eller inte (antar att det är därför). Nu vill jag inte ens ha något seriöst med honom men vill fördriva tiden lite innan jag ska åka hem. Tycker det är så taskigt beteende. Blev så ledsen och deppig nu, och pms på det hela :(
Jag borde aldrig hört av mig.. Ångrar mig nu. Kan du se något om denna situationen och om jag kommer att träffa en bättre kille för mig inom snar framtid? Något jag ska hålla utkik för?
Kram ☀

Svar: Klart du träffar någon bättre.. någon som mest av allt vill vara med dig... det kommer.. kram :)
Esmaralda

67 Anki:

skriven

Tack Es
Jag ska försöka
Kram Anki
💕💕💕

Svar: Kram :)
Esmaralda

68 Tiss:

skriven

Det känns som att Annica tycker extra mycket om mig, inte på något kärleksfullt sätt alltså. Har jag rätt eller uppfattar jag helt fel?

Svar: Hon gillar dig... kram :)
Esmaralda

69 Sa:

skriven

Härlig förebild din mamma är! Önskar att jag kan åstadkomma nåt som hon och att ha projekt sådär livet ut! Så inspirerande :-)

Svar: Jag hon är verkligen en inspirationskälla... kram :)
Esmaralda

70 Linnean 🌸:

skriven

Tack, för ditt svar! 💖
Dina ord gör så mycket! Går in för att vara positiv och glad! Ger sig apekatta på mig så hugger jag! Annars ska jag leee! 😁
Vet inte om jag får med mig min tyske vän och isf lär det röras om i grytan, gissar jag!
Kan ju iofs bli intressant att se reaktionerna!
Det ger sig! Ska absolut berätta om boken och skulle vilja läsa den själv. Var kan man få tag på den? Ha det så rart! Kram...
/Linnean 🌸

Svar: Jag måste fråga var man kan köpa boken... vi som var inbjudna igår fick ju varsitt exempel :) Kram :)
Esmaralda

71 Hon:

skriven

Tyckte jag gjorde så awkward intryck igår.. synd för dom var jätteroliga ju.. eller vad tyckte dom?
Kram

Svar: Jag kan inte se att de fick fel intryck... kram:)
Esmaralda

72 Ia:

skriven

Hej
Duktig hon är, din mor

I går träffade jag ex-mannen och allt gammalt kom upp på ytan, det blev mitt fel att han valde att vara otrogen, att jag inte pratade med honom, när det var han som valde Otrohet istället för att prata. Vad jag tycker det är jobbigt, nu blir det att börja om från början och analysera allt ☹️ Går åt mycke onödig energi.
Hur gör man för att bli av med ex-ett?

Vad jag önskar att även han ska få gå igenom allt, få bli lämnad ensam. Blir han det?

Jag vet att det bästa är att visa att jag är lycklig och lyckas men i
tanken är det svårt, speciellt nu när det även känns som vännerna sviker, skulle verkligen behöva en singelvän. Kommer jag att hitta en ny vän?

Kram

73 Browallia:

skriven

Vilken stor och minnesvärd dag för din mamma och er andra. Det hade varit intressant att stå där och lyssna, om man är intresserad av historia som jag är. :) Jag har under lång tid beundrat de som klarar av att och hålla föredrag om något de brinner för inför en grupp, det skulle vara den ultimata revanschen för min sociala ångest och undvikande personlighet. Jag kämpar på och har som slutmål i mitt jobb med mig själv med att våga hålla ett föredrag, det får ta den tid det tar att nå dit. Om jag så är 86 år

Jag vågar knappt säga det högt men jag tycker det är så skönt att det hittills varit en sval sommar. :)

Kram


Svar: Du kommer hålla betydligt mer än ett föredrag och det kommer gå hur bra som helst.. kram:)
Esmaralda

74 <3:

skriven

Finns det nåt F vill se mer av mig som han inte säger ? :) nån egenskap eller typ hitta på något med mig?

75 Skrållann:

skriven

Hej!
Det kom fina utlåtanden om sonen och man vill ha ner honom till Spanien i höst för träning och spel i en spansk klubb. Resan bekostar man själv och det var rätt dyrt men allt ingår när man väl är på plats. Min magkänsla säger inte så mycket mer än att det är roligt för honom att få så fina ord till sig. Det är ju inga garantier till ytterligare utlandsspel men det är en boost för honom och skulle självklart utveckla hans spelförmåga. Hur känner du, är det seriöst och bör han åka?

Kram❤️

76 G.H:

skriven

Vilken underbar dag ☀️
Och vilket fantastiskt tal Ozzy höll 💕, blir alldeles rörd av att läsa:)

Kram:)

Svar: Ja han höll ett långt och emotionellt tal... och det talet var bättre än alla professorernas tal tillsammans... kram :)
Esmaralda

77 Ghostwriter:

skriven

Jag skickade iväg något till dom närmaste och det har jag aldrig gjort förut. Jag blev riktigt nervös och lite generad för det kändes så löjligt men ändå roligt. Jag vet att många kommer tacka nej, men kommer någon alls dyka upp?



Kram

Svar: ja det tror jag absolut.. kram
Esmaralda

78 Sol:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer han att hålla fast vid det här?
Kram

79 Milla:

skriven

Vilken fest o vad hon kan din mamma. Författare, inte illa. Så trött känslomässigt just nu inombords. Är det på grund av traumatiska händelser eller på grund av högkänslighet?

Svar: Det ser ut att vara en kombination.. kram )
Esmaralda

80 Michaela:

skriven

Nu lovar dom spöregn på torsdag kväll och det kan jag inte stå ute i flera timmar. Är redan förkyld. När jag för en gångs skull tänkte göra något så går det åt helvete! Så less! Måste försöka sälja biljetten på något sätt *suck* Kram!

81 Signe:

skriven

Hej!

Fortfarande så imponerad av din mamma. Vilken kvinna, vilken ålder och vilket intellekt! Vore fantastiskt att få bli ngt liknande, men genbanken här är tyvärr inte något att hoppa jämfota för😆.
Ser du om op i höst blir till förbättring, eller behövs det ytterligare en...? Blir rehaben bra så jag kan jobba och läsa till våren?

Kram!

Svar: Ja tror det blir en bra op och en bra rehab.. det känns positivt.. kram :)
Esmaralda

82 Anna:

skriven

Hej Es!

Det har varit så bra de senaste gångerna vi träffats. Kommer vi bli ihop?

83 Lisa:

skriven

Hej,
ser det bra ut att flytta och börja bo in i denna lägenhet, trots att den är lite dyr?
Kram

84 Berg:

skriven

Grattis till boksläppet!
Vilken fin tillställning ni fått till!

Finns det något budskap från andra sidan som jag inte uppfattat måntro? Förmedla gärna om andan faller på.
Ha det bra!

85 Skorpan:

skriven

Då måste jag sluta resa ;).
Kram Skorpan

86 Elisa:

skriven

Ser det bra ut att vänta med att skaffa lägenhet, innan jag är helt säker på vad jag vill? Vill inte stressa in i nåt heller...
Kram

87 Anna:

skriven

Hej Es!

Kommer det fortsätta utvecklas mellan honom och mig, och kommer vi bli ihop?

88 Makaon:

skriven

Härligt för din mamma att få ge ut en bok. Duktig gosse som håller sitt tal. Förstår att det varit en härlig dag.

89 Undra:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag fattar inte varför han är så elak mot mig?

Menar han allvar med att vi inte kommer att ha samma kontakt som förut? Att han ska ”straffa” mig typ genom att våran kontakt försvinner? Kommer han att klara av att genomföra det?
Kram

90 Mot plus:

skriven

Blir jag gravid denna gången? Blir det missfall igen?

91 Orolig:

skriven

Hej Esmralda.
Tanken är att flytta till en lägenhet som är lite större. Lite dyrare hyra.
Jag har kollat på det och det borde funka. Men är ändå orolig.
Ser du någon varning att det blir alldeles för tajt med pengar om jag flyttar dit?
Kram

92 Yvonne:

skriven

Hej.
Vilken fantastisk mamma och ja hela din släkt.
Jag är så bekymrad för min yngste son. Hans sambo är så otroligt svartsjuk och han måste redogöra för allt. Han får inte prata med den eller den och ibland blir det så att han lyder sin sambo eftersom han inte orkar med alla gräl. Han går hos en familjeterapeut,men hon vill inte gå med. Jag tycker annars väldigt mycket om hans sambo men hennes svartsjuka är helt obefogad. Min son får inte heller se på tv serier där det ibland kan förekomma snygga tjejer mmm. Han har försökt sätta ned foten men då blir hon vansinnig.
Min son har tre barn som han har varannan vecka och de har inga gemensamma barn ännu. Nu verkar situationen vara värre än vanligt.
Kan du se hur framtiden blir? Han har gjort slut flera gånger men sedan händer inget. För övrigt gör de ofta roliga saker ihop.
Detta är en sådan konstig situation.

93 Signe:

skriven

Tack fina du för svar! Ska försöka behålla en positiv känsla kring det🍀!

94 Juni:

skriven

Vad var den där blöta fläcken i sängen sommaren 2014? Känslan av att det var något ont lever kvar. Vaknade vid 02 av ljud utanför sovrummet som lät som en liten hunds klor mot golvet. Stor obehags känsla växte. Somnade om. Vaknade vid 03 av en stor rund blöt fläck långt ner i sängen. Ingen doft. Inga märken av det dagen efter. Vad var det igentligen?

95 B:

skriven

God morgon 🤗
Från ingenstans så blev jag tillfrågad att sjunga på ett litet café nu i sommar, kommer det gå att lösa med så att någon annan kan följa med? Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: