MG säger.....

 
Så skickar MG en hälsning och säger att det har sina ljusa stunder att jobba på semestern.. han har nyss blivit kompis med fyra stallhundar !
 
Han skickar  massa pussar !!
1 Skorpan:

skriven

Absolut har det sina fördelar att jobba när andra har ledigt. Kul för dig MG att du fått nya kompisar! Själv kunde jag också tänka mig nya kompisar, men vet inte alls var jag skulle hotta några? Vid mogen ålder är det inte det lättaste precis...
Önskar dg en skön kväll med alla o familjen + gästerna :).
Kram Skorpan

Svar: Nej, vänner kommer liksom då och då av sig själv... men saknar man och vill ha fler.. då är det svårt att gå ut och leta... men å andra sidan så är du en lättsam och positiv person och bör inte ha problem att hitta kompisar.. kram :)
Esmaralda

2 Boudica:

skriven

Så sött!
Jag har ju själv blivit kompis med en hund på jobbet :) Han jobbar på hårt och hjälper grabbarna på lagret. Och de senaste dagarna har haft svårt att lämna mig när vi skiljs åt. (Ja husse förstår ju inte att de är menade att följa med mig ;) )

Ja jag måste ta å börja planera upp mina dagar så jag får något gjort, så här kan jag inte göra. Och fick lite fina visdomsord denna morgon, som fick mig tänka om.

Trötthet har drabbat mig, vart det kommer från vet jag inte, eller jo kanske vet jag det. Minska på kaffet måste jag nog göra. Men!!...

Nämnde till pappa att lagergrabben var intresserad av att åka båt med honom i Storbritannien, och jag fick frågan om jag ville ta med honom. Jag visste inte riktigt vad jag skulle svara, men det är klart jag vill. Det skulle ju vara en dröm ;D
Nu vet jag ju att det finns några praktiska saker som kan vara hinder, men som han själv sa denna morgon "allt är möjligt, även det omöjliga" dessa ord ska sparas ;)
Vad ser du finns det en möjlig chans att han följer med, om jag erbjuder honom?

Här ska det handlas lite mat nu, och ska nog sovas tidigt.

KRAM!

Svar: Ja det finns en chans att han tackar ja.. den är kanske inte så stor... men den finns och frågar du inte så kommer du att ångra dig. Kram :)
Esmaralda

3 G.H:

skriven

Vilket lyxjobb 😝
Så glad för hans och er skull att han får må så bra och ha så glädjefyllt liv ❤️

Svar: Ja, han är LITE sämre i bakbenen men det märks knappt om man inte vet om det... han har inte ont.. och han är lika glad som han alltid varit. kram :)
Esmaralda

4 Hon:

skriven

Har inte riktigt kunna besluta mig om jag ska tacka ja eller ej till detta och påbörja denna sysselsättning.. du skrev i en seans att om jag känner tvekan så rekommenderar du att jag tar ett år till på mig.. sen i en kommentar att det blir bra oavsett hur jag väljer.. men eftersom jag känner mig lite tveksam kanske det vore bäst att vänta lite till? Tänker det kanske blir lite tungt att påbörja detta nu men samtidigt går åren...
Kram

5 Ghostwriter :

skriven

Tänkte precis gå in och kommentera samma sak som G.H! Så kul och se en glad hund, speciellt eftersom ni betyder så mycket för varandra.

Hoppas han kan ge dig extra glädje under din resas gång. Jag tror det kommer gå fint, jag bad så innerligt jag kunde varenda dag.



Tack för senaste svaret! Tror du att min positiva känsla stämmer med att jag får bytet eller kan de bli hur som?



Kram!

6 Lillan:

skriven

Hej, fin hund du har 🙂
Jag är glad över att jag, min man och barn flyttat till en ny lägenhet men det är jobbigt att flytta, känns otryggt nu i början innan man kommer in i nya rutiner. Pratat ut med svärföräldrar kring saker som sades under flytten. Kommer min relation till mina svärföräldrar vara bra kommande åren? De vill så väl men tar lätt över känner jag. Svårt att hitta en bra balans så att man inte trampar varandra på tårarna. De underlättar mycket för oss men jag vill inte hamna i tacksamhetsskuld heller och känna att jag behöver vara till lags, tillmötesgående vill jag gärna vara. Allt gott, kram

Svar: Jag ser att dina svärföräldrar tycker om dig.. men det viktigaste är din man är på din sida.. på så sätt minimeras hela problemet... kram :)
Esmaralda

7 Sol:

skriven

Hej Esmaralda.

Han är så söt Mg! Och flitig,

Ser det ut som om jag ska planera för att barnen ska börja skola här i närheten i nuvarande stad? Eller ser det ut att bli en bit bort i Örebro om vi flyttar dit?
Kram

8 Hedwig:

skriven

En massa pussar tillbaka, lille vän! Sven är avundsjuk på dig, han skulle också vilja ha en massa stallkompisar!!

9 Browallia :

skriven

Tack MG för en ny Dogblogg! :)
Vad kul att du hittat nya vänner. Massa pussar från mig

10 Bara jag:

skriven

Hoppas det är okej att skriva en lite anonymare alias. Jo jag vet att du vet.
Om du har tid o lust så vore jag tacksam om du har möjlighet att hjälpa att tänka att göra rätt.
Min första tänk är. Ett av mina underbara barn. Alla bor långt härifrån. ett av dem har ej mått bra, varit utmatad. Vi har skulle vilja titta förbi, ge en kram. Stör vi då?. Hur gör vi för att det skall bli rätt.Är barnets sambo bra för vårt barn eller ej. Skriver inte mer, för du känner nog ändå.
Sist. Nycklar o några smycken. Har jag vimsigt gömt dem i bostaden innan semestern eller har jag tappat dem.
Tack för du läser.


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: