När misstaget kommer....

Misstag  gör vi alla då och då.. ibland i det stora och ibland i det lilla – men det finns ingen anledning att kräla in skämshörnet och inte heller finns det nån anledning att döma sig själv för hårt.

Du kan tänka så  här:

 

 

 Definiera misstaget
Det är inte farligt att göra ett misstag. Det farliga är att inte våga lära sig något av det och våga förändras.

 Erkänn misstaget
Du kan göra hur många fel som helst, men du är aldrig misslyckad förrän du slutar ta ansvar för misstagen och skyller dem på andra människor.

Lär av misstaget
Varför blev det som det blev? Vad kan du göra annorlunda nästa gång du hamnar i en liknande situation? Det viktigaste är att inte fokusera på misstaget, utan på vad du har lärt dig av misstaget. 


 Glöm det som har varit
Låt inte det som har varit sluka för mycket av din tid och energi. Gör inte samma misstag två gånger genom att fokusera så mycket på vad som gick fel första gången.

 

Jag har gjort massor av misstag!

Jag har gift mig med fel män, jag har ibland gjort fel som mamma, jag har  strulat till det på jobbet, jag har snäst människor jag tycker om, jag har valt fel studier, jag har köpt gardiner som blev väldigt fula när de kom på plats, jag har kommit oförberedd till seminarier,  och så vidare och så vidare… och jag FÖRSÖKER lära mig av alla misstag jag gör... ofta lyckas det men inte alltid.

 

 

 

Jag hade en gång i barndomen en kompis som hette Misty och hon fick genomleva hela skoltiden med smeknamnet Misstag ! 😳

-

I går var jag på onkologen i Lund.. en undersökning i förberedelsen inför strålningen som börjar den 1 augusti, Ryska syster skjutsade mig.. vi promenerade från sjukhuset  till hotellet där jag ska bo.. och sen for vi till Center syd.. åt lunch och jag shoppade en söt pyjamas !

En trist dag blev plötsligt en riktigt bra dag !

 💖

Kram & kärlek

1 Cecilia:

skriven

Godmorgon! Kul med shopping. Håller tummar och tår att allt går din väg när det är dags för behandling.

Ursäkta för allt tjat, men idag är den stora dagen! När som helst får vi veta om vi kommer in på utbildningen och jag är mest nervös för min kille och bror. Det kommer ordna sig i slutändan, men det vore så jävla skönt om vi fick bra besked idag. Kramar

2 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda!

Längtar så efter lite sex och närhet nu. Var finns min flirt? Väntar han runt hörnet?

Kram

3 misstjejen:

skriven

Hej

Två veckor sedan var det helt jag blir chock över C kvinna att var där på platsen och har något annat möte med andra. Har hon inte funderar över hur blir jag förvånas eller något av såna situationen...

Jag vet inte bara hur ska jag handla det och undrar om jag ska säger något till C kvinna..

Har hon tänkt på min reaktion? Väntas sig om hon ska säger något av det...

Som du sagt att jag borde inte har för mycket förhoppningsvis om det...

Jag vet inte hur ska jag återfå min förtroende för alla andra även min trygghet.

Har hon insåg något om min reaktion och min tankar?

Ha det bra

4 Mikael:

skriven

Gift dig med fel män? Just då måste de väl ändå ha varit rätt eller var de fel från allra första början och du var inte vid dina sinnens fulla bruk :)

Nästan så jag måste byta namn till SNÖPERSON här på bloggen haha

Kram
Mikael

Svar: Ibland slår attraktionen till och vinner över hjärnan som envist säger att " Det här kommer inte gå bra och det vet du.. egentligen " Kram :)
Esmaralda

5 DD:

skriven

Idag kommer svaret från skolan! De ska bli såååå spännande att få veta om det blir studier i höst 😃

Ser du om det blir en utlandssemester för mig i augusti?


Kram 🌸

6 J:

skriven

Gomorgon å glad att höra att dagen blev riktig bra för dig.
Hur kommer helgen bli? Skulle behöva komma iväg å bara få va!
Kram

7 Skorpan:

skriven

Ja vem i allsin dagar är nu "misstagslös"? Ingen förutom dom som skyller på andra ;). Brukar tänka som så, speciellt på jobbet då, att ingen dog pga mitt misstag o då är det ju ändå rätt lugnt, eller hur? Ids nu inte räkna upp mina misstag här ;)...

Skönt att din dag blev positiv trots det trista "huvudinnehållet". Sånt vet man ju inte alltid på förhand, så överraskningar kan ske :). Hoppas att dina provresultat var så positiva som dom bara kan vara!!

Här blev det behandling av trädgårdsmöblemang o lite genomgång av gamla saker som skall bort. En tur till simstranden i det svala vädret blev det också med en halkning som följd o gråt o sårbildning. Nåja, det ska väl bli bra det också.

Idag ska sakerna köras bort o sen blir det en tur till stan. Inga stora planer alltså. Gick veta att delen som behövs till min bil finns inte i vårt land o den ska nu beställas långt ifrån. Usch så led jag är situationen... Skulle hellre sätta pengarna på annat ;).

Drömde en natt att jag blev tvingad att köra buss fast jag inte alls kunde o sen skulle jag ut med båt också. Då sa jag ifrån o sa att jag visst kan göra det, men att jag vill bli utbildad först. Betydde drömmen något?

Drömmer om en mjukare säng, min egen, o nån att dela den med. Är det ännu länge tills jag får dela den med någon Es?

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Jag kan ju bara hoppas att mötet ska ske RIKTIGT snart... kram
Esmaralda

8 Fjäril:

skriven

Hej fina Es!
Jag måste bara säga att jag brukar läsa din seans som du skrev till mig för 3 år sen med ett leende på läpparna, och nu vill jag gärna dela med mig lite av den.

Det är så att när du beskrev min kärlek så beskrev du honom på pricken. Han var inte riktigt min typ från början, men när vi träffades för andra gången och han kavlade upp sin skjortärm han hade på sig, så såg jag den där tatueringen som du i min seans sa att han hade. Och då förstod jag, det var han i min seans.

Denna kärlek varade dock inte längre än 1 år, och idag är vi bara goda vänner.

Men jag kan inte låta bli att undra Es, kan du se något kring min nästa pojkvän utseendemässigt? Kram och kärlek

Svar: Jag ser inget utseende... bara att han har ett naturligt utseende och stark utstrålning.. kram )
Esmaralda

9 Växa (bara namn idag):

skriven

Älskade Es,

På tal om misstag.
Just nu tror jag universum försöker säga mig något. Jag har varit provanställd på ett nytt jobb en tredjedel av tiden och redan nu så tycker de att jag inte passar. Jag har fått 3 megaprojekt varav första projektet fick jag första veckan. Jag har klarat av dem helt ok nästintill helt utan hjälp.
Jag gick från att haft högre positioner till en lägre position och till en helt ny bransch med helt nya arbetsätt då jag trodde att jag skulle få lära mig mer. De säger att jag passar in i företagskulturen, har en härlig energi och rätta inställningen och de kikar på andra alternativ inom företaget. Jag skulle vilja vara kvar på företagare för att jag trivs med kollegor och kulturen.
Tror du att de kommer hitta en annan mer passande plats?

Hoppas det gick bra igår! Jag tänkte på dig!❤️

Stooor bamsekram!

10 CA :

skriven

Ja, tänkte på dig, hoppas provtagningen gick bra.
Tänker mest på mitt hus i Portugal.
Allt jag vill göra, vilket får ta sin tid.
Kommer jag att träffa rätt man snart? Kommer han att trivas där med mig? Förhoppningsvis bli till hjälp för mig.
Kram

Svar: Ja du kommer träffa rätt men inte inom närmaste framtiden och ni kommer att hjälpa och stötta varann.. kram :)
Esmaralda

11 Michaela:

skriven

Åh vad sött med ny pyjamas och skönt att det ändå gick bra!

Efter 3 veckor med bihåleinflammation såg jag ljuset i tunneln tills i natt då jag fick ont i halsen igen och har knappt sovit. Går inte bra för mig och lär väl bli frisk till jul med min tur *suck*

I tisdags drog brosan och hans tjej iväg till Västkusten efter att han brutit ihop över att detta är 4e sommaren som han inte får ha sin dotter (delad vårdnad ) pga hennes psykopat till mamma som mer eller mindre har förstört och vänt henne emot brosan.

Molly är 11 år och kan inte vara ifrån sin mamma. De sover i samma säng sedan hon var bäbis. Inte sovit hos brosan på flera år. Hon har aldrig fått vara barn utan tvingas följa med på vuxenmiddagar, shopping och mammans jobb mm dagtid men även sena kvällar så att hon har somnar i skolan dagen efter. Hon kan inte följa med skolan/fritids på aktiviteter som tex bio och vid övernattningar så har mamman följt med och sovit med henne medan andra barn klarat sig själva. Hon vågar inte åka varken buss eller tunnelbana då hon är rädd för allt så mamman kör henne överallt. När hon väl varit med brosan så säger mamman: "Jaha .. så ni har haft kul medan jag tvingats jobba hela dagen" och ger henne dåligt samvete.

Hon snackar skit om brosan och hans tjej. (som är en bra förebild för Molly).

Skrämmer även upp Molly genom att säga att hon har diverse sjukdomar bla hjärntumör eller hjärtfel (som pappa) så hon tvingas genomgå läkarbesök och undersökningar (bla hjärnröntgen) på sjukhus då mamman lyckas manipulera läkarna. Molly går hos barnpsykolog sedan 1 år men där sitter mamman med så hon får ingen möjlighet att prata själv.

Brosan kopplade in familjerätten för ca 1 år sen men även dem lyckades hon manipulera. Han har även själv försökt prata med henne otaliga gånger men när det kommer till personlighetsstörningar så är det ju som att hälla vatten på en gås så det händer ingenting utan hon fortsätter på precis samma sätt. Eller värre. Listan kan tyvärr göras ännu längre men tror att du förstår läget.

Jag är orolig för Molly och brosan som håller på att knäckas av detta. Han har redan haft ett helvete med alla hjärtoperationer och eventuell ännu en till i höst. Har velat göra orosanmälan till Socialtjänsten länge men rädd att hon manipulerar även dem. Alternativen känns slut och att det är ett hopplöst läge :/

Kramar!

Svar: Är han uppriktigt orolig bör han göra en orosanmälan... oavsett så vänder det så småningom och hans dotter slår sig fri från mamma men det kan dröja.. kram :)
Esmaralda

12 Dunegull:

skriven

Ser du mig i förhållande till jul?

13 kulla:

skriven

Ja, herregud, vad vore livet utan misstag..om man inga har gjort, har man ej heller levt. Lev och lär!!
Misstag kan även leda till något bra:)

Snart semnester, kommer att njuta av varje dag och av livet. Flirt får jag säkert oxå uppleva under mina 4 veckor..eller vad tror du?
Bra att din dag blev en fin dag. kram

Svar: Jodå, stor chans att det blir lite flirt minsann.. kram :)
Esmaralda

14 Skrållann:

skriven

Hej!
Ja herregud vad misstag man har gjort, både i stort och i smått. Tror dock att jag alltid varit bra på att stå för dom och försöka ta lärdom så det inte görs igen. Så skönt att det blev en bra dag i Lund. Själv hade jag kontakt med min gamla vän vars mamma är riktigt dålig både psykiskt och fysiskt och han tror inte hon kommer komma hem från det vårdboende hon hamnat på. Så tragiskt för hon gick i pension förra året och är alldeles för ung för att må som hon gör. Blir därför påmind om hur viktigt det är att leva. Man behöver kanske inte äta oxfilé varje dag
men oj så viktigt att göra det bästa av dagarna man får och inte slösa energi på oviktigheter.

Kram❤️

15 Kristin:

skriven

Gå godt å høre at dagen endte så positivt, kjære Esmaralda. Tenkte mye på deg i går.
Takk for ordene om MISSTAG. Det ga meg mye. Tror jeg er på rett spor.
Nå har vi noen varme og fine dager. Har tenkt å få malt mer ute. Er veldig glad i å jobbe fysisk. Jeg har et hus med en etasje og flatt tak. Må male øverste delen på huset. Det er ikke høyt, men jeg har fått høydeskrekk. Vil jeg falle ned, eller klarer jeg å holde meg på stigen?
Men, først skal jeg gjøre meg i stand til å reise for å få massasje av "min" Munk. Det gjør veldig godt for kropp og sjel.
Ønsker deg en god dag. Hilse til MG fra hundene her.

KRAM!!!

Svar: Ja absolut är du på rätt spår ! Jag tror att du håller dig på stegen men känns det obehagligt så anlita en hjälp istället. Härligt med massage.. bara njut ! Mg hälsar tillbaka och säga att nu badar han i have varje dag !! Kram :)
Esmaralda

16 sus:

skriven

hej
Mistake.....
händer hela tiden....
inte så farligt...
brukar inte ångra saker....
allt sker av en anledning....
en lärdom....
vad tänker gamla chefen om misstaget?
love sus

Svar: Känns inte som om han tänker särskilt på det... kram :)
Esmaralda

17 Musen:

skriven

Hej Esmaralda.

Misstag kan ibland vara lätta att göra men svåra att rätta till. Men klokare blir man förhoppningsvis och man växer.

Jag har också gjort misstag.

Skönt att ha det tråkiga gjort och ännu bättre att dagen slutade bra med sådant man gillar.

Kommer vi att flytta ihop?
Kram

18 Hm:

skriven

Hej!
Kommer jag klara min examen på måndag? Är så nervös..
Kram

Svar: God chans att du klarar det... var väl förberedd och ha fokus.. kram :)
Esmaralda

19 Jossan :

skriven

God morgon!

Villa känslor jag har haft när jag gått ut. Känns som jag strålar. Jag har gjort en meditation på 5 minuter sen i söndags. Jag bestämde mig att jag ska attrahera den rätte killen för mig. Senast jag gjorde det önskade jag mig kärlek och då kom A.. nu är jag så redo för den rätte. Känner mig stark nu. Nu ska han komma.. tycker han var dum som är 3 år försenad..

Igår fick jag höra från grannens vän att jag har sån utstrålning. Det känns ju härligt att jag skickar ut de signalerna :)

Min kompis svarar inte mig när jag skriver till henne. Men tänker väl att det har med graviditeten att göra så hon inte pallar.. Aja jag ska inte dra på mig andras negativa känslor..

Kram

Svar: Visst har du utstrålning och just nu är den extra stark !!! Kram :)
Esmaralda

20 Tildis:

skriven

God morgon Es!
Vad skönt att ni vände gårdagen till något bra istället😊
Ja misstag har man ju gjort. Inte minst på jobbet...Men som du säger det viktigaste är att faktiskt lära sig något från dem.

Velar fram och tillbaka...Kan inte bestämma mig för vilket beslut jag ska ta. Men igår bestämde jag mig och det kändes rätt. Dock börjar jag vela nu igen...Gör jag rätt val som slutar trots en del osäkerhet? Kram

Svar: Ja, du ska följa din egen känsla... kram :)
Esmaralda

21 EPM :

skriven

Tänkte på dig igår, hur du hade det och hur det kändes.
Det verkar som om det känns ok. Jag hoppas inte är alltför rädd och orolig.❤️

Jag har en tendens att be om ursäkt för allt, inte bara mina misstag utan även för mig... dock bättre på att sålla nu- jag bär inte längre allt men bär mitt.

Vi hade en bra resa. Jag är lite orolig över att kidsen ska vaggas in i en känsla av att familjen är ”hel” igen, så det känns bra att vi gjorde som vi gjorde med semestern och bara har 1 vecka ihop...

Jag längtar så efter kärlek! Det slog mig hur märkligt det kändes att jag och min ex make varit annat än vänner, kändes så skevt helt plötsligt...
Vill känna riktig och ren kärlek nu, inte bara luras av gamla soulmates och gamla känslor som med P.

Kram

22 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Skönt att du har ryska syster att sondera terrängen med .

Misstag jag gör är att inte hålla käft...och att jag blir för arg ..senast igårkväll sa jag ifrån när ungdommarna körde fyrhjuling och cross på vår fotbollsplan ...De försökte vara tuffa först vilket visar hur osäkra de är Vi fick efter jag rutit ett bra samtal där jag berömde dem för deras hänsynsfulla framfart på vägen och jag tror vi skildes som vänner..

Drömde heta drömmar i morse om en karl ...ska bara säger jag istället för att "omfamna" situationen och som alltid i mina drömmar försätter jag mig i ett utsatt läge ...är det inte att jag helt plötsligt inte har kläder är det smutsiga toaletter...konstiga är dom...

Kram Anki med flock

23 GP:

skriven

Hoppas allt gick väl på onkologen, tänker på dig Es!


Jahap, blev visst antagen till masterprogrammet i socialt arbete. Nu vet jag inte vad jag skall göra. Om jag skall tacka ja till platsen och plugga vidare, men med åtanke att jag ej kommer ha så mycket arbetserfarenhet återigen när jag kommer ut på arbetsmarknaden. Usch så himla svårt. Väntar på besked om jobb också, jag hoppas jag blir erbjuden något....


Kram, önskar dig en fantastisk torsdag!

Svar: Ja du har ett val att göra och i detta ska du låta hjärnan styra över hjärtat.. kram :)
Esmaralda

24 Cecilia:

skriven

Hej, en liten uppdatering. Fick en reservplats på mitt första handsval, men kom in på högskoleingenjörs utbildning, vilket inte är fy skam det heller. Killen kom in och och min bror fick reservplats nr 12. Hoppas innerligt att han kommer in i det andra urvalet. Vad tror du Ez? Kramar

25 Lotta:

skriven

Många misstag blir det...jag brukar klanta till det och fatta beslut utan att ha låtit det landa. Agerar spontant och impulsivt vilkett lett till att vissa stora grejer har blivit helt fel. Jag valde fel man, blev av med jobbet...sen en enorm mängd massa småsaker förstås. Jag försöker lära mig att ”sova på saken”, men det är för svårt verkar det som 😉.

Jag undrar om han (M) och jag ses snart igen??? Plågsamt att längta så mycket.

Ha en fin dag och lycka till i Lund sen när det är dags för det.

Kram L

26 Linda:

skriven

Ja vissa misstag upprepar man, fast hur man än försöker låta bli. Tror jag gjort mer misstag än de flesta i mitt liv :) Ett av de större misstagen tynger mig nog delvis än idag, fast det är många år sedan, har gått vidare, men då och då kommer det tillbaka och jag känner mig som en skitstövel. Men kanske det behövs, vet åtminstone att jag aldrig kommer att göra om just det misstaget.

Hoppas på en hemlig träff med den unga snart :) Det bästa med den unga är, båda singlar, båda helt på det klara med att något förhållande vill vi inte ha, bara lite mys då och då. Ingen blir sårad, om nu inte nån av oss går och blir kär i den andra, men jag ser inte det hända.

Onkologen låter inte kul, men nödvändigt ändå, för att bie helt friskförklarad. Vilken tur att man har vänner och systrar i livet som kan få en på bättre humör, trots en lite trist dag!

Ha en bra dag alla!
Svar: Ja vännerna och de som står nära är ju guld värda... kram
Esmaralda

27 Solstjärnan :

skriven

Hej😊

Bra skrivet! Ja, bra fråga varför man är rädd att göra misstag..
Misstag har man gjort mer eller mindre under årena som gått men inga sådana som man fått lida stort av.
Livet har gått vidare..
Men medger att jag inte väljer att modigt kasta mig i ett och annat utan tar den " trygga vägen",säkerligen för att inte göra dessa misstag..

Es,mannen jag träffade igår,kommer han bli min goda vän eller blir det något mer..

Kram Solstjärnan ⭐

28 Junie:

skriven

När som helst nu kan bebisen komma. Från idag till framåt 6 veckor. Kan du se att det drar igång snart? Kram

29 Boudica:

skriven

Bra med självinsikt, jag är sån som försöker lära mig av mina misstag, men inte alltid lätt att tänka i rätt banor. En chef sa en gång ”gör man inget, så gör man inga misstag” dessa ord har fastnat i mina tankar.

Tycker det även är bra att du lyckades vända en trist dag till en bättre dag, man gör ju sina dar ;)

Tycker jag kommit närmre lagergrabben efter veckans promenader tillsammans, funderar på att fråga om han vill komma förbi mig någon dag. Skulle han vilja?
Hur är hans tankar om mig egentligen?
Märker ju att jag öppnar upp mig, men rädslan finns att denna tillit bara är en inbillning och att jag kommer krascha sen!

Kram!

30 Pia1:

skriven

Haha, förlåt att jag skrattar men misstaget kunde varit jag 😬
Jag ser inte att min remiss är skickad den här gången HELLER, och ingen plan lagd i journalen. Varför? Någon ny fundering eller bara försiktighet pga läkaren som pinsamt nog rotade i min journal, eller min åthutning för det tidigare slarvet med symtom? Eller bara inväntan på sista provsvaret, vilket känns väldigt onödigt och taskigt. Jag ser ju fram emot att bli nedsövd och få vila också, sjukt va 😂

Svar: Jag ser inte vad detta beror på.... men förstår att du är trött på allt jäkla strul hit och dit.. kram
Esmaralda

31 MarieP:

skriven

Jag har träffat på en ny man i mitt liv. Han är lite reserverad och privat, men jag vet att han tycker om mig. Och jag tycker att han är väldigt söt och tar, en stabil och trygg man. Hur ser fortsättningen ut för mig och Tjerko?

32 Makaon:

skriven

Misstag gör vi nog alla, mitt senaste misstag resulterade i en fraktur och ett ihopsytt finger. Har ingen annan att skylla på än mig själv och gissa om jag är irriterad på mig själv. Men jag kommer inte att göra om detta misstag.
Hoppas att din behandling blir bra och vi är nog många som tänker på dig.
Kram!

33 Brittis:

skriven

Hej!
Tänk vad tråkigt det skulle vara om vi gjorde rätt hela tiden. Allt gick som på räls.
Variationer är bra. Misstag händer.

Kommer jag att hitta någon kärlek i år??
Kram

34 Meje:

skriven

Hej Esmaralda.

Det kan vara förödande om föräldrarna döper till fel namn. Det får ungarna genomlida genom skolåren verkar det som.

Ser det ut som att jag lever en tid tillsammans med honom i mitt liv framåt?
Kram

35 Förvirrad:

skriven

Hejsan,

blir det högskolestudier för mig till hösten nu( har kommit in) eller får jag något jobb som jag verkligen känner att jag vill ha? Vill helst jobba, men insett att jag måste plugga om jag inte får napp snart.

36 Louise:

skriven

Jag kom in på förskollärarutbildningen på första antagningsdatumet. Känns gött. Nu ska jag senare idag mejla prefekten och boka ett möte så jag kan få göra mina praktiker hoppas i mitten av augusti på den förskola som jag hoppats på. Där jag verkligen kan få hjälp att nå mina mål. Jag borde hoppa av glädje men det gör jag inte. Hade på känn att jag skulle komma in.
Kommer jag att klara resten(27hp) till slutet av december i år eller blir jag klar tidigare.?
Blir jag garanterat med jobb då?

Opponeringen är i slutet av augusti och vi hoppas på den. Om det blir både opponeringen och första praktiken i augusti och sista i mitten av september så blir det ju lyckat.💪.

Jag hoppas prefekten kan fixa ett möte i början av augusti.

Ha en fin dag nu och tacksam för svar. Kramar

Svar: Du klarar resten men du måste ha ett bra förhållningssätt.... och grattis till antagningen :) Skönt ! Kram :)
Esmaralda

37 Ia:

skriven

Hej
Misstag gör vi alla, små eller stora, det är bara att hoppas att man tar lärdom av dom.

Läste om nätdejting och jag har faktiskt försökt men kanske inte gett 100 % och kommit fram till att det är inte min grej. Får hoppas att jag träffar min soulmate ändå.
Kan du beskriva honom? Vad han jobbar med? (Människor, hantverk, datorer) signalement?
Känns han långt bort?

Kram

Svar: Du träffar honom... han verkar inte ha uniform i den bemärkelsen men ändå en klädkod på jobbet.. kram
Esmaralda

38 Dalkulla :

skriven

Nog har jag gjort misstag på misstag, ett var när jag gifte mig, stundens ingivelser eftersom ett par bekanta - närstående skulle göra detsamma, det ena gav det andra. När vi stod på kyrktrappen var det som om någon sagt, det här vara inte länge, det gjorde det inte heller, men det är en story för sig.

Nog har jag valt fel män så det skriker om det. Det går inte alltid att gräva sig in i hjärnan på andra människor som verkligen spelar sitt spel och det väldigt väl. Inte övertrivet, för då hade jag sett igenom eländet.

Naturligtvis har jag gjort misstag när mina barn växte upp, ingen är felfri även om en del säger så.
Idag är jag betydligt äldre och minns en del misstag, gjort är gjort och kan inte göras ogjort men det var inga katastrofala misstag.

Shoppingen av den söta pyjamasen lät som hela dagen blev bra efter det. Hoppas allt det andra du ska gå igenom också flyter på och blir riktigt bra.

Kram

Svar: Ja tack.. det blev riktigt bra och hotellet som jag ska bo på i tre veckor ser också fint ut :) Jag är hoppfull... kram :)
Esmaralda

39 Helena Ir:

skriven

Ja,vem har inte gjort misstag..fel män har funnits i mitt liv,och jag visste nog om det rätt tidigt..huvudet är konstigt..förnuftet finns inte alltid!! Som barn kände jag mig som ett misstag..kan ha att göra med de misstag andra gjorde..
Hur gärna jag än vill bli fri från misstag i framtiden så lär det ju aldrig gå..inte alltid man är beredd på sina egna reaktioner. Tänker som så,att om jag försöker balansera min vågskål med lite förståelse och vänlighet så kanske misstagen inte känns så svåra. Så finns det de som gärna påpekar de misstag man gjort..

Får mig att tänka på ett citat: Den som är utan skuld,kan kasta första stenen..

Skönt att din dag igår fick ett trevligt slut..tänker ofta på dig!

Kram :)

Svar: Tack för att du tänker på mig.. kram :)
Esmaralda

40 Kram:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser de ut som om han håller fast vid henne?
Kram

41 Mandarin:

skriven

Hej Esmaralda, jag undrar om du ser om jag kommer att få ett jobb snart? Allt är stiltje trots många ansökningar. Nu har jag fått upp ögonen på ett jobb som skulle passa mig perfekt och jag ska skicka in ansökan. Har jag chans att få det eller får jag nåt annat jobb snart? Kram

Svar: Chansen till just detta jobbet är runt 30% - men det kommer annat.. kram:)
Esmaralda

42 DD:

skriven

Kom ej in på min utbildning, tråkigt nog! Reserv men alldeles för många sökande.
Men nästa termin hoppas jag👍😃🌸

Svar: Ja, det hoppas jag också.. chansen är god.. men ha gärna en backup plan.. kram
Esmaralda

43 Vitlilja:

skriven

Ber om lite hjälp. Hittar nämligen inte mitt kreditkort och har letat överallt.

Svar: Kan någon hjälpa ? Jag är inte så bra på att hitta försvunnet...
Esmaralda

44 Ghostwriter :

skriven

Du sa att killen allt hade något intresse, men nu får jag lägga det på hyllan för han visade 0 intresse. Tänkte bara hur du kunde se intresse när killen klart och tydligt inte tar intiativ till kontakt och så ....

Hoppas allt kommer gå bra för dig, massa kärlek

Kram

Svar: Man kan ha ett intresse.. men ändå välja bort... det kan finnas någon annan man tänker på eller att det är fel i tiden på massa olika sätt....kram :)
Esmaralda

45 Jessica:

skriven

Hej Es!

Hur stor är chansen att det blir en liten resa till Gotland nästa vecka?

Kram:)

Svar: Chansen finns men du behöver ta tag i det omgående.. kram
Esmaralda

46 Vågen:

skriven

Hur tänker han, Skorpionen? Märker han också att det växer något mellan oss, eller är det bara hos mig som det gör det? Hur långt är han redo att ta detta?

Svar: Han är inte helt påverkad... kram :)
Esmaralda

47 Alie:

skriven

Ja misstag får man ( och måste man) få göra, det är väl det vi växer i om vi låter oss acceptera att vi gjorde dem..

Så skönt att det blev en bra dag igår, trots allt. Jag skickar dig extra tankar o energi gällande din behandling, att det kommer få bra när du kör igång 💫
Kram från Norge :)

Svar: Tack snälla :) kram
Esmaralda

48 T:

skriven

Hej Es! För 18 år ser var jag ihop med en kille, kort med intensivt. Vi är båda i nya relationer med familj och barn nu. Vi bor inte i samma stad. Dock har killen M, samma yrke som min bror och svägerska, å givetvis har de nu stött på varandra i yrkessammanhang då de arbetar i samma region. De kom att prata och efter en stund kommer De fram till att det finns en gemensam nämnare- Mig. Då M känt igen min svägerskas efternamn och sagt att han kände en tjej en gång med det efternamnet. Och sen beskrev M att vi varit tillsammans o då sa min svägerska ; det är nog min svägerska du pratar om. Jag har ibland anat att detta skulle hända o att han på något vis skulle kunna komma in i min bekantskapskrets igen. Så min fråga är; är detta meningen och kommer jag träffa honom igen?? Och så givetvis.. är vi inte klara med varandra än?? Tack!! T

Svar: Ni kommer mötas igen men jag tror inte det leder till något seriöst.. kram :)
Esmaralda

49 Dunegull:

skriven

Letar sista minuten för fullt. Blir det en bra resa om jag kommer iväg?
Kram

Svar: Ja, det känns positivt.. kram :)
Esmaralda

50 Ghostwriter :

skriven

Jag tror inte jag förstår det där med att man kan ha i intresse men ändå välja bort ... han kanske bara inte hade samma intresse seriöst

Tror du jag kommer möta någon annan snart? Kram!

51 Mikael:

skriven

Fel eller inte är väl lite hur man ser på det, Jag gissar att det blev några barn på vägen och då blev det rätt, evolutionen, livet eller naturen har bara ett intresse, att attraktion uppstår och nytt liv blir till, du lärde sig säkert en del med, när det blir fel är kanske när människan har sina små idéer om att hon eller han ska vara si eller så och därmed aldrig träffar någon och blir gammal bitter och ledsen över att det aldrig blev några barn.

Själv hade jag befängd idé om att jag skulle vara miljonär innan jag skaffade barn lyckligtvis är naturen livet klokare än mig, dotterns mamma slutade med p piller utan att tala om det, hips vips var hon gravid, hade jag väntat tills jag blev miljonär hade jag sent kommit på mig själv med fråga mig hur dum får jag bli unge ska ju hunnit bli åtminstone 6 år vid det laget, även det är säkert befängt, naturen eller livet bryr sig inte om sådana saker.

Kram
Mikael

52 Skrållann:

skriven

Hej!
Herregud🙈 Jag kom in på utbildningen som jag har sökt till i så många år och alltid hamnat på reservplats. Socialpedagogiska programmet men dessvärre på en annan ort ca 10 mil från min bostadsort. Jag är 41 och detta är min sista chans till studier. Skulle jag fixa det och skulle det funka rent praktiskt med allt?

Kram❤️

Svar: Ja, planera noga och det kommer funka... går du nu inte utbildningen så kommer du troligtvis att ångra dig... kram :)
Esmaralda

53 Milli:

skriven

Härligt att en så dyster utflykt slutade i något bra och du får njuta lite extra nu innan behandlingen börjar. Håller alla tummar❤️

Några varningar såhär sista delen av sommaren eller ser det okej ut?

Många kramar!

54 Jeanette:

skriven

Jag känner konstiga vibbar från min kusin o jag undrar om det är bäst att avsluta jobbet hos henne?

Kram

55 Emlilie:

skriven

Hej!
Att tänka på sina misstag är något jag gör allt för ofta, försöker träna på att släppa och gå vidare.

Helst av allt hade jag åkt utomlands under semestern, men ingen som vill åka med mig. Kommer jag få en bra sommar ändå?

Svar: Visst får du en bra sommar.. gör upp kul planer.. kram :)
Esmaralda

56 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag läste ikapp inlägg på bloggen och läste vad någon hade skrivit för några dagar sedan som var påhopp mot dig, Es. Jag vet inte om det var därför du valde dagens inlägg men en sak ska du veta och det är att du har många i bloggfamiljen som är på din sida och du är precis som resten av folket i världen - inte mer än bara en människa. Är de något alla människor gör så är det misstag i livet och vi alla lär oss något på de. Du har sagt flera gånger ATT saker och ting ska ske men inte NÄR. Jag har aldrig tvivlat på dig och tycker du förtjänar ett stort eloge för vad du lägger ner på andra människor här på bloggen. Och de har jag skrivit/sagt förut.

Vad kul att de blev en bra dag trots att den började tråkigt! Ska be för dig att allt kommer gå bra i behandlingen!

Jag undrar hur jag kommer möta mina nya vänner som ja kommer ha tillsammans med min m2b? Är dom redan vän med honom? Om inte kommer vi båda träffa dom via kurs, nya grannar? Ser du fortfarande en maskerad fest med vänner i samband med min 40 årsdag?
Tusen tack i förhand!
Kram på dig ❤️

Svar: Tack för dina snälla ord !! Ett misstag är att spå någon igen som varit väldigt missnöjd.. men som sedan hör av sig och vill ha ny spådom.... det blir aldrig bra och det kommer jag inte att göra om !! Som sagt, vi lär oss alla av våra misstag.. Någon känner din tillkommande redan men flera nya vänner tillkommer... just nu ser ja inga detaljer kring din 40 års fest.. kram
Esmaralda

57 Nornan:

skriven

Nu vill jag be alla i bloggfamiljen om hjälp med att sända all healing ni bara kan till min svårt sjuke svärson.
Han är en ung man med det största hjärta en människa kan ha som alltid tänker på alla andra och är så omtänksam och varm, en ängel på vår jord helt enkelt. Mitt hjärta går sönder över hur orättvist livet kan vara. Varför är ett ord som ofta ekar...

Han är väldigt öppen och medial och jag är säker på att han tar emot även om han inget vet om detta.

Just nu ligger han på sjukhuset och behöver all kärlek och healing som kan uppbådas. Hoppas ni kan hjälpa ♡

Svar: ABSOLUT... jag sänder och det tror jag många med mig nu också kommer att göra.. kram på er alla i familjen..
Esmaralda

58 Jossan :

skriven

Det är rätt sorgligt i hjärtat för nu är huset sålt.. Mitt barndomshem... så sjukt sorgligt.. det värsts är att jag börja gråta när jag fick veta åldern på de som sålde.. de var i min ålder. Kände mig helt misslyckad. Jag har varken förhållande eller miljoner så jag kan köpa hus. Men jag fokuserar vidare på att den rätte kommer snart! Min magnet är på on klappen ;)

Kommer sakna poolen...

Kram

Svar: Sörj inte det som varit.. lägg energi på att se framåt istället och bygg ditt liv.. kram :)
Esmaralda

59 Browallia:

skriven

Det var ju ett passande tema idag när jag tänkt berätta om mitt senaste misstag. Jag beställde ju en doftgrej som man sätter i eluttaget och då sprids en doft som gör att katter känner sig lugna och trygga. Till min stora besvikelse funkade den inte på min katt. Men så i förrgår slog mig tanken när jag stängde ett fönster för det drog kallt. Herre gud så klantigt av mig att ha fönster och balkongdörren öppna om rummen ska fyllas med doften. Gaah! Stängde igen överallt och några timmar senare uppstod magi. Katten kom fram från gömstället och var sitt gamla jag som han var innan åskan nästan skrämde livet ur honom. :)

Kram

Svar: Men vad skönt att det funkade...inte så lätt att tänka på allt minsann.. kram :)
Esmaralda

60 Anna E:

skriven

Varför hör han inte av sig nu? Kontaktar han mig snart? Eller efter dessa 4 veckor?

61 Skorpan:

skriven

Tack för svar!
Så blev det att ringa polisen då pojkarna satte eld på nåt papper på en spelplats bredvid skolan. De fick minsann bråttom iväg.. O nu väntar vi på polisen o är s a s stuck på platsen. Jävla ungar! Ogillar starkt att bli vittne till dylika saker...
Kram Skorpan

Svar: Ja fy så trist !!! Kram
Esmaralda

62 Linnean 🌸:

skriven

Misstag har begåtts allt för ofta här! Tyvärr har jag väl även upprepat sådant jag borde lärt av men klampar iväg och tror att saker ska bli bra ändå. Vad det gäller män så är väl misstagen så många så man får skämmas! Just nu känner jag mig lite som ett uselt misstag! Grubblar mig grön och...Herre Guud, kommer detta att gå bra? Kan jag lösa detta och sen leva med vetskapen att inte göra om samma misstag? Jo, jag vet! Låter som värst virrhönan! Är jag kanske just nu!
Verkar hotellet, du ska bo i, ok? Hur känns det inför kommande behandling? Hur mår man under en strålningsbehandling? Tänker en hel del på dig! Nu ska det handlas lite mat här och så ska jag träffa en liten flirt! Ingen dejt!
I morgon kommer den riktiga flirten! Mitt i alla små och stora flirtar står jag och oroar mig för framtiden 🤔 En dag i taget! Ha en skön fortsättning på dagen! Kram.../Linnean 🌸

Svar: Du har styrka att bära din misstag.. de ser dem och förstår dem och skyller inte på nån annan.. och det är starkt ! Ja hotellet verkar hur bra som helst och bara 15 min promenad till sjukhuset ! En liten butik på gångavstånd dessutom. Man lär bli trött under behandlingen och det kan sitta i länge... man reagerar väldigt olika har jag förstått. Kram :)
Esmaralda

63 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Saknar han mig lite? Kram

64 Tingeling:

skriven

Jag kom in på utbildning! så glad, men nu bara tänka vilken att tacka ja till... om det inte känns rätt kan man alltid hoppa av och byta. Som du så klokt sa till mig sist jag kom in på utbildningen... Men då tackade jag ändå nej! 😁 Tänker jobba extra i vården samtidigt och om det känns bra kommer jag nog byta. Jag har hittat kurser/kortare utbildningar jag vill läsa, till exempel specialistundersköterska inriktning mot barn, och även lindrande vård. Så intressanta kurser. Men är inte förrän nästa höst.

Känns det som en bra plan? Jag tänker det är dags att gå vidare nu, en ny fas i mitt liv. Jag vill ha ett jobb där jag kan jobba "vart jag vill" i världen.

Bra att det blev lite positivt för dig igår ändå. 🙂

Kram!

Svar: Absolut att du har en bra plan.. kram :)
Esmaralda

65 G.H:

skriven

Tänkte på dig i går:) härligt att det blev en bra dag av det hela!
Hoppas du hittat något mysigt hotell att bo på.
Kram:)

66 TILL SKRÅLLAN (52) :

skriven

Heja dig! Stort grattis och jag tycker du också ska våga detta! Det värsta tänkbara kan vara att det känns omständigt med flytt och att du kanske inte kommer trivas som du tänker dig, men det absolut bästa är ju att du kom in och får världens chans som inte alla får eller vågar ta. Våga! Det är din tur nu. Har du bostad kan du hyra ut.

Jag är 18 år yngre än dig men jag kan säga att jag kände mig för gammal för studier och att min tid liksom redan runnit förbi eftersom jag valde att hoppa av studier pga sjukskrivning. Jag gick från att kasta bort min "smarthet" till att skolka och inte orka ta studier seriöst och ju äldre jag blev, ju mer sorg kände jag över att jag inte tog vara på det bättre ( även om omständigheterna var av god anledning till avhopp) så önskar jag att jag bara hade vågat studera tidigare. Jag vågade inte tro på att jag var smart och hade kapacitet.

Det gick ungefär 9 år, och jag valde att söka till flera skolor och kom in på nästan, om inte, allihop. Nu studerar jag och det är tufft men absolut det bästa valet jag gjort för mig själv.

Tack vare Esmeralda som också hejade på mig i seanserna om just studierna. Då insåg jag att den där längtan ändå fanns där av en anledning och att det ALDRIG är försent att studera och bli det man vill bli, och göra det man vill göra. 4 år senare efter min första seans om studierna, så var jag redo för att våga.

Stort lycka till och hoppas du delar med dig av resans gång framöver!Kram Ghostwriter

67 Anna i Skåne:

skriven

Hej! Vad härligt att din dag blev bra! Jag undrar om jobbet är rätt trots en känsla av tveksamhet..borde jag dra mig ur?

Kram o ha en fin dag!

Svar: Kanske du ska avvakta ett tag till och känna in...kram
Esmaralda

68 F:

skriven

Hej Esmeralda undrar om du ser något nytt i mitt liv kram

69 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som om han håller fast vid henne?
Kram

Svar: I alla fall ett bra tag till.. kram
Esmaralda

70 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Har han någonsin tänkt på om han vill ha mig? Kram

Svar: Ja, de tankarna har funnits.. kram
Esmaralda

71 Måddan :

skriven

Ja misstag ... det har man gjort och tack för det.
Jag köpte för något år sedan två katter från ett katthem. Och det misstaget hör jag aldrig om.
Att dom ljuger och säljer katter som inte är hanterbara. Helt sjukt.

Nä nu har jag två härliga katter från en seriös uppfödare i Vallsta i Hälsingland.
Två underbara livskamrater och nu även en hund från Brasilien.
Då jag försökt köpa hund i Sverige från bla hundstallet för något år sedan ( där dom skulle bestämma vilken hund jag skulle ha. ) fast det var ju jag som skulle få betala . Nä där går min gräns.
Vill ni läsa mer om mitt hemtagande av hunden från Brasilien mm så läs min blogg
hogvolen.blogg.se
Nä jag bestämmer själv.
Jag är inte omyndig.
Ha det gött gott folk


Svar: Jag håller med, klart man själv ska bestämma... funkar det bra med hunden ? För en del har det gått hur bra som helst och andra har fått problem efter en tid.... men jag vet ju att du grejar det här.. kram :)
Esmaralda

72 Majvor:

skriven

Livet är fyllt av återkommande misstag men även av humor och förhoppningar.
Här kommer en text som kan vara en gästblogg eller endast som en kommentar.
Behöver justeras så det blir snyggare:


Från Mötesplatsen och mina kommentarer:

Du skall klä dig kvinnligt! Jag vill klä mig hur jag vill själv och i de plagg jag trivs i.
Du skall förgylla min dag! Vi skall förgylla varandras dagar, det är inte bara den ena partnern som skall göra det fint för den andra.

Jag vill träffa dig som vill bo i Thailand vinterhalvåret. Inte intresserad, för långt avstånd från Norden och för länge borta samt för hett.

Jag vill segla i Grekland. Trillar ur båten och drunknar efter att jag försökt hissa segel.

Jag vill resa till varma länder några gånger per år. Högst en gång per år för mig.

Jag är bergsklättrare och hoppas du delar mitt intresse. Efter att ha tagit mig upp 1,4 meter så faller jag ner och bryter benet.

Min hobby är slalomskidning. Stort obehag för branta backar och tvära kurvor, nej tack.

Det bästa jag vet är min sommarstuga långt ut i havet.
För avlägset och ensamt, inte intresserad. Långa båtresor, inte något kul.

Hela vintrarna åker jag långfärdsskridskor. Kan inte åka skridskor, fick aldrig sådana som barn.

Jag älskar att laga kulinariska och lyxiga maträtter med vin. Är inte speciellt matlagningsintresserad och dricker sällan vin.

Sportfiske är det bästa för mig. Halkar ner i vattnet då en fisk nappat.

Ishockey är det roligaste jag vet. Rädd att få pucken i huvudet.

Jag spelar i ett jazzband flera kvällar i veckan. Då blir jag ensam hemma, är ingen vän av jazz.

Jag gillar att sitta på puben några kvällar per vecka. Öldrickandet är ointressant för mig.

Jag spelar golf fem dagar i veckan. Prickar inte en golfboll.

Jag har ett eget sportflygplan. Obehagligt att åka i små sportplan och vädret kan bli stormigt.

Att jaga vilt är det bästa jag vet. Hemskt att skjuta oskyldiga djur, jag äter hellre morötter.

Jag är maratonlöpare och tränar hela tiden. Kroppen blir utsliten, hellre lugnare aktiviteter.

Jag är en stor man med en stor. Storleken har ingen betydelse och inget jag är intresserad av att höra om i ditt första meddelande. Annat är viktigare.

Jag jilar att liga i sofan och drika alkohål. (Gapflabb) Ligg kvar där då.


Du skall inte ha bott ensam längre än två år. Konstig inställning.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Svar: "skratt" :) :)
Esmaralda

73 Kiara:

skriven

Hejsan svejsan!
Ja herregud ja, misstag gör vi alla och man lär sig ifrån dom. Jag nervärderar inte mig själv för. Det som har hänt har hänt och då är det bara att gå vidare i livet och kanske lite klokare. 😂🙈☺

En liten undran, Es, där mina föräldrar bor var innan en åker så när dom flyttade in i huset som var på bostadsområde, var huset helt nytt och det var år 1990. Vi vet ju att det som sagt har varit en åker men innan de har vi ingen aning. Grannen har klagat på en vas rör sig nästan varje kväll mellan tolv och kvart över tolv och när hon står och hoppar framför den så rör den sig inte. Både dom och vi har sett skepnader i ögonvrån. Min pappa vaknade även en natt där han hörde någon gråta i sovrummet men ingem var där utan alla sov. Min fråga är nu; kan du se vad som har varit runt området där huset nu står? Vem/vilka spökar? Kan du se om de kommer sluta? Vill dom oss illa? MYCKET tacksam för svar! Kram Kiara ❤

Svar: Inga detaljer kommer till mig... bara en sak och det är att ingen av er är i fara på något sätt. Det finns ingenting ont runt er. Nästa gång något händer så prata med besökarna och tala om att ni känner av dem och blir rädda och be dem att inte komma tillbaka. Det brukar räcka. I alla fall för vänliga och fredliga besökare som absolut inte vill skrämmas. Kram
Esmaralda

74 Mikael:

skriven

För oss som tappat tråden...

de har opererat bort cancern men de ska stråla för att ?

Du tar hormoner?

Provtagningen var det för att kolla ifall du är frisk nog för strålning ?

Du ska bo där så länge för att?

Är det klart sen ?

Känner ingen som gjort det där och berättat vad de behövt göra.


Kram
Mikael

Svar: Jag förstår att det låter rörigt... cancerknölen är bortopererad med bröstbevarande kirurgi. Alla som har bröstcancer och blir opererade med bröstet i behåll får strålning. För att det KAN finnas nån liten envis cancercell som finns kvar. Då ska strålningen ta död på den. Har man en cancer som är hormonkänslig så får man hormonmedicin just för samma sak... att det inte ska börja om på nytt med cancern. Provtagningen i går var för att läkaren skulle kolla mig.. tryck o puls och kände på alla körtlar så det inte finns hinder för strålning . Den 24/7 ska jag till strålningsavdelningen på sjukhuset för att det ska bestämma hur mycket strålning jag ska ha... och den 1/8 startar strålningen.. då får jag strålning varje dag förutom helgerna i tre veckor. Hormonmedicinen ska jag äta i 5 år ! Förstår om du tycker det verkar rörigt ... det gör det för mig också ! Kram :)
Esmaralda

75 Mirre:

skriven

Hej Es,
Jag undrar varför det kommer sig att vissa får kämpa så otroligt för något som någon annan får serverat verkar det som..varför är det sådär, har det med ens livsplan att göra? Fan vad livet är orättvist i bland :( det känns som allt jag gör är att kämpa och kämpa för det jag vill, jag kommer aldrig att ge mig men man blir ju trött till slut. Men det är väll i sådana här stunder som man får vara tacksam för det man redan har antar jag.
Jag har kollat på en etta när jag kommer flytta tillbaka efter sommaren. Får du någon bra eller dålig känsla av den lägenheten? Mäklaren säger att han förmodligen kommer ge den till en annan tjej som kan lova längre uthyrning, dock har lägenheten varit ute väldigt länge och ingen har tagit den än..vilket får mig att bli lite misstänksam på om den är så bra egentligen. Kram ☀

Svar: De flesta får sina törnar av livet... vid olika tidpunkter och på olika sätt. Du kommer nå dina mål.. du kämpar inte förgäves.. kram :)
Esmaralda

76 Santos:

skriven

Jag har fått er erbjudande och undrar om det går vägen om jag ska tacka ja ? Hälsning och kram och tack för fantastisk blogg.

Svar: Jag får en känsla av att du riskerar att hoppa på fel tåg, ta dig en funderare till och ta reda på all fakta.. förstå då ska du fatta ditt beslut.. kram
Esmaralda

77 Mikael:

skriven

Tack, tänkte jag frågar man lär sig alltid något, möjligt någon fler som inte hänger med i turerna.

3 veckor var inte lite, det är inte vårdkö över allt :)

Kram
Mikael

Svar: Det finns de som fått tid snabbare än jag...och enligt läkaren beror det hur aggressiv cancern är.. min var inte så ilsk av sig och därför har jag fått vänta sedan diagnosen i maj... kram :)
Esmaralda

78 Anna i Skåne:

skriven

Tack för svar.
Jag har inte skrivit på papper än så jag har lite tid på mig att känna in som du säger.

Vet inte riktigt var den här känslan av tveksamhet kommer från. Kanske är det tidigare erfarenhet som spelar in eller att lönen var låg.

Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är...
Samtidigt behöver jag ett jobb.

Kram

79 Browallia:

skriven

Nu är det knas IGEN med kommentarerna. Uppdaterade sidan 3-4 ggr och varje gång olika antal kommentarer och min fanns inte med någon gång. Suck. Skickar mail till och muttrar åt dem ;D KRAM

Svar: Ja, bara på dom !!!!! Kram
Esmaralda

80 Mikael:

skriven

Ännu snabbare ?! Du opererades väl i juni ? Man kanske ska hinna hem från operation och få hormoner innan man får strålning men vad vet jag :)

Kram
Mikael

81 Ghostwriter:

skriven

Kan detta vara den lägenheten du såg i min seans?
Det verkar lovade, även om boendet ligger längre bort än önskat från den staden.

Tror du jag möter min fling innan sommaren är slut?


Kram !

82 Skorpan:

skriven

Ja jäkla trist!
Nu har polisen bild på pojkarna o brottsanmälan kommer att göras. Tyvärr hyser jag inte något större hopp till att de små jäklarna grips :(. Poliserna var dock något att vila ögonen på, så alltid något ;D. I väntan på annat o bättre..
Kram Skorpan

83 Mikael:

skriven

Majvor :)

Blir väl sådär när man ställer upp en massa saker och har föreställningar INNAN man träffats, efter man träffats och det klickar kan vad somhelst hända :)

Mitt vad det är finner man sig klättrandes på ett berg av kärlek :)

Kram
Mikael

84 Tiss:

skriven

Hej Es!
Jag har sån rädsla för att gå up i vikt. Tror du att jag kommer att bli överviktig? Det är absolut inte fel i att vara det, men jag vet att jag äter helt fel både med mat och Godis. och jag kan inte bryta det. Kanske hade jag inte gått upp 6 kg lika "snabbt" utan godiset. Jag kanske inte ens skulle väga lika mycket. Det gör mig ledsen, stressad Jag vill bara skrika då jag inte får någon ordning på någonting angående maten. Jag har en behandlare men hon är på semester.
Jag vet inte vad jag ska göra.

85 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Känner han längtan och saknad efter mig? Kram

86 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Idag var en pissig dag. Jag är väldigt snabb på att erkänna misstag och vet precis vad jag gjort för fel idag och jag gör massa fel hela tiden som jag hela tiden försöker rätta till. Men min man har ett helt annat sätt att tänka på många gånger och vägrar han att se utanför sitt eget perspektiv. Fattar inte hur han ibland kan påstå vissa saker. Som förälder ska man inte vara så ego som han är ibland. Eller uttrycka dig på det sättet han gör.
Skulle vårt barn vara i vägen liksom?
Kokar inombords när han gör vissa kommentarer.
Jag vet inte om jag tänker fel. Kanske jag som är låst i mina tankar men hans sätt att resonera fattar jag bara inte.
Har jag fel?

87 Anna E:

skriven

Varför hör han inte av sig nu? Kontaktar han mig snart? Eller efter dessa 4 veckor? Har han åkt hem till sitt land kanske?

88 Spontan spådom :

skriven

Förra året 2018 så skrev du en spontan spådom på bloggen om att en kvinna kommer få ögonkontakt med en man, att hon ska se sig omkring efter någon annan typ av män. När dom får ögonkontakt så kommer det gå fort fram och bli kärlek, hennes soulmate helt enkelt. Han kommer vara någon som jobbar med rör eller sladdar, något liknande.


Alltså, jag vet inte, men kan det vara jag? Det som jag tyckte stämde in 100% var att du skrev i spontana spådomen som du skrivit till mig i min seans. Mannen och jag kommer få ögonkontakt, han kommer ta intiativ och därefter blir det snabbt kärlek mellan oss.

Eller så har någon i bloggen redan mött personen


Kram! Ghostwriter

89 Boudica:

skriven

Många misstag har jag gjort genom livet, och självinsikten kommer ett tag senare. Men jag är sån som testar mig fram tills jag kommer på en lösning. Så många misstag krävs ;)

Jag hoppas att dina veckor med strålning blir bra, att du kan göra dem till bra dagar, å inte att du blir trött. Mamma blev ju trött av sin behandling, men hon fick cellgifter för sin cancer. Men jag vet ju att du kommer vända det trista till bättre för det är du ju bra på :)

Att jag inte fått svar om frågor om Lagergrabben på senaste tiden, då jag har frågat med dagar emellan, tror jag är att min ängels verk. Har en känsla om att han vill jag ska lära mig lita på min egna känsla!
Men om jag nu ändå kunde få veta hur hans tankar går! ;) blev ingen promenad med han idag, lite besviket, men jag kan ju inte göra något åt det. Han gick åt motsatt håll, hunden behövde mat! Men lite ångrade han sig nog att han inte gick med mig idag vill jag tro ;) När vi hade gått en bit vände vi båda oss om, nu om det var mig han kollade på eller något annat som fått hans uppmärksamhet vet jag inte.
Men vad jag vill veta, skulle han komma om jag bjöd över honom hem? Eller gör jag ett stort misstag då? ;)

KRAM!

90 Bumble bee:

skriven

Hej Es!
Undrar om jag kommer ha bra kontakt med min ev framtida svägerska (om det finns en sådan)? Om hon finns (kanske bara ha svåger) kommer hon vara en av mina bästa vänner? Kram 🐝

91 Bumble bee:

skriven

Hej Es!
Undrar om jag kommer ha bra kontakt med min ev framtida svägerska (om det finns en sådan)? Om hon finns (kanske bara ha svåger) kommer hon vara en av mina bästa vänner? Kram 🐝

92 AnnaK:

skriven

Tar mig för alldeles för lite för att göra många misstag. Semestern rinner förbi, livet rinner förbi och jag tar mig inte för någonting just. Måste ta mig i kragen!

Några misstag har dock hunnits med 😆

När jag flyttar till hus. Ser jag ut att ha hemmaboende barn då än?

Kram 🤗

93 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Varför bara väller längtan efter honom över mig fast jag försöker tänka på miljoner andra saker? Är det någon förbannelse? Kram

94 Kram:

skriven

Hej Esmaralda.

Hur stor är chansen att dem skaffar barn tillsammans?
Kram

95 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.

Har en trevlig kväll med tjejer så mysigt! Man får ta till vara på dem.

En fråga,
Kommer vi att leva tillsammans med varandra under en tid framåt?
Bo ihop?
Kram

96 <3:

skriven

Finns det nåt jag kan typ göra eller ge mer utav mig själv för hans intresse ska växa 😊

97 Mu:

skriven

Hej Esmaralda.

Skulle du tro att deras relation fortsätter mer än ett år fram?
Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: