Spontana spådomar !!!

Nu är det dags för spontana spådomar igen !!

 

Jag börjar med  dig man som har ett kort förnamn, du bor i norra Sverige, du  har en hund som du jagar med ibland och du är skild sedan 5-6 år tillbaka. Du bör gå till en samlingsplats( pub eller bar eller liknande)  i grannstaden sista helgen i augusti för då är chansen mycket stor att du möter din nya kärlek

Och möta sin nya kärlek kan du kvinna som är runt 30 år också göra  under sista fredagen i september.  Vad som kännetecknar dig är att du har mörkt halvlångt hår, bruna ögon, du bor i lägenhet och i en etta eller tvåa ganska centralt i din lilla stad.  Nästa  fredag ska du  gå på den fest du blir bjuden till. Mycket stor chans att din soulmate finns där

💖

Ytterligare kärlek.. och nu gäller det dig kvinna som är 60 plus.  Du tvekar om du ska gå med i nätdejting och helst hade du velat att Mr Right ska hoppa fram mellan hyllorna på ICA.. men det händer inte. Du ska helt enkelt börja internetdejta. Gå gärna med i en dejtingsajt som vänder sig till seniorer. Du  får kanske träffa några andra män först.. som det inte klickar med men ge dig inte. Den rätte kommer dyka upp och ni finner varann

Singelkvinna i 40 års åldern med två tonåringar.. du bor i en större stad, lite i utkanten. I familjen finns det nån slags gnagare  i bur… ett av dina barn är väldigt kreativt och kommer gå en konstnärlig utbildning men du tenderar att motsätta dig detta. Gör inte det !!  Ditt barn kommer att göra succé inom sitt område och blir riktigt erkänd.

💖

Du heter Fia eller Mia och du är 35-40 år gammal.  Du funderar på att göra en resa på egen hand.. troligen till Sydamerika  men du känner dig tveksam i att resa helt på egen hand. Klart att du ska resa !!  Det blir hur bra om som helst. När du åker buss på landsbygden kommer du i kontakt med en familj som bjuder hem dig. Tackar du ja, så blir detta höjdpunkten på din resa.

Man i  40 års åldern, skild och deprimerad och  du har blivit väldigt inaktiv på sista tiden.  Du går mot en rejäl depression och närmar dig väggen  med stora steg.  Du  har funderat på en flytt till landet och tittat på några hus men du har inte riktigt kommit dig för att göra slag i saken. Nu är det dags.  Sök aktivt och hitta ditt hus. En flytt kommer göra stor och positiv skillnad i ditt mående.

💖

Jag ser tjejen  som är runt 20 år gammal och som arbetar inom åldringsvården men som egentligen vill läsa vidare. Du har en ganska låg självkänsla och du tror inte riktigt att du skulle klara det.  Boosta dig själv – för jag ser ju att du klarar det hur bra om helst och du fullföljer din utbildning – vilket innebär att nya dörrar öppnas och det blir riktigt bra.

Du kvinna som har en syster som är ett år yngre. Ni funkar inte  ihop och det har ni egentligen aldrig gjort. Du försöker på alla sätt – men det slutar bara i hårda ord och besvikelser.  Ta en paus från umgänget och satsa på  andra människor i din närhet, vänner som du själv väljer.  Din syster har sina problem och en diagnos och när hon kommer till insikt om  hur hon bör hantera detta – så blir umgänget betydligt enklare.

💖

Du kvinna som snart fyller 40 och som är alltför rädd för det mesta Du har till exempel ett arbete där du inte trivs så bra men rädsla för det nya avhåller dig från att söka annat. Gör slag i saken. Sök dig vidare och sök dig utanför din by och komfortzon och du kommer växa rejält inom dig och ta stora kliv framåt.  Tar du tag i detta så följer en hel del gott i spåren.

💖

Mari eller Maria, du är 50 plus,  och du ska ta tag i att anmäla dig till en kör, som du så länge funderat över.  Nu är det dags att ta klivet. Inte bara för att det blir trevligt att sjunga i kör utan också för att det finns stor chans att du antingen möter din kärlek här.. eller någon som presentera dig för kärleken.

 

Jag förnimmer också dig kvinna som är strax under 50 och  du biter dig fast med näbbar och klor i ett hus som du behöll efter skilsmässan.  Större delen av din inkomst går till boendet och det blir inte mycket över. Du tror att dina  tonårsbarn skulle fara illa av en flytt men så är det inte.  Det handlar mer om dig själv och att din trygghet sitter i huset. Säljer du och flyttar till lägenhet så flyttar ena barnet hemifrån  och det är dags. Yngsta barnet flyttar med dig och  du går in i en ny epok i ditt liv med resor och umgänge  med vänner. Du behöver denna nystart

💖

Du heter Karl i mellannamn men kallas för något annat. Du arbetar med barn och ungdom. Du  bär glasögon och du har nyligen rest till en större stad i Europa.  Sista två dagarna i augusti bör du köpa lite lotter.. och det finns en mycket stor chans till rejäl vinst för dig.

 

Kvinna mellan 30-40 – du är gift och du är mamma till två barn. Du känner att ett av dina barn har en diagnos. Skolan har slagit larm mer än en gång men du vågar inte riktigt ta det här steget vidare.  Fast det bör du göra. En utredning och en fastställning av barnet diagnos är viktigt – så att ditt barn får rätt hjälp framöver. Diagnosen blir inte till  nackdel för någon av er.

💖

Du tjej som är under 20 år, du har långt blont hår, blå ögon, du vill läsa till präst och det kommer du också att göra så småningom. Vad som är aktuellt nu är att du släpper din mamma.. att du inte blir alltför omhändertagande och medberoende. Gå din egen väg och låt din mamma gå sin väg.

💖

Slutligen kvinnan som är mellan 40 och 50 år… boende i lägenhet i mellersta Sverige. Du fick aldrig några barn och det var självvalt, du lever aktivt och har god inkomst, många vänner och ett liv som du vill ha – bortsett från en sak.. nämligen  din sociala fobi. Du jobbar hårt med den och du utmanar dig själv och ingen skulle kunna tro att du har denna fobi. Jag tycker dock att du kämpar lite väl mycket – och det är dags att du söker terapihjälp  så att du bättre kan rikta insatserna mot dig själv och ta steg framåt.  Jag lovar att det kommer att hjälpa och sedan kan du använda din energi till så mycket annat

 

Ja, det här är vad jag spontant kunnat se den här gången !!

Jag vet inte vem av er som ovanstående gäller.. så stämmer beskrivningen på dig.. får du själv känna in !!

💖

I morgon  blir det alltså storhealing

Vill du vara med  - följ då instruktionerna från bloggen igår !

💖

Alla är så hjärtans välkomna

I ljus &  kärlek

Esmaralda

1 Katten:

skriven

God morgon!

Är det EN önskning som gäller denna gången? Vet inte om jag fattat rätt?

Kram

Katten

Svar: Di får ha max tre önskningar... kram :)
Esmaralda

2 <3:

skriven

Godmorgon kära Es, kände igen mig lite i denna beskrivning med din spontana spådom.första gången jag gör det. Kan det vara jag ?
"Och möta sin nya kärlek kan du kvinna som är runt 30 år också göra under sista fredagen i september. Vad som kännetecknar dig är att du har mörkt halvlångt hår, bruna ögon, du bor i lägenhet och i en etta eller tvåa ganska centralt i din lilla stad. Nästa fredag ska du gå på den fest du blir bjuden till. Mycket stor chans att din soulmate finns där"

Har funderat lite över K O vad är det med henne. Är som att hon blir avundsjuk när jag är dålig och skriver om det. Hon vill rätta och skriva öppet att det inte är farligt. Fast det inte alls är bra med mig. Hon vet ju inte. Hade pratat med mamma en gång och innan jag berättar vilken behandling jag ska gå på så skriver hon det i en kommentar på min fb. Hon vill visa att hon bryr sig men det känns som ett spel för galleriet och inte äkta. Är hon avundsjuk på mig ?
Kram

Svar: Jag kan inte säkert säga vem spådomen gäller men det kan vara du, du får själv känna in. K vill nog väl egentligen men det blir lite fel.. kram
Esmaralda

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Det är något som fel med sociala media igår på eftermiddag samtidig jag undrar om alla kunde ser min vlogg eller borde jag fixar en nya för ska alla kunde ser?

En del som har inte kom fram med kommenterar eller gillar. Är det något fel på deras sociala media också?

Jag undrar ju om det kommer fram till alla eller inte...

Ha det bra

Svar: Ja, det verkar vara något fel men det mesta når fram.. kram
Esmaralda

4 Browallia:

skriven

Alltid lika roligt med dessa spontana spådomar :)

För ett par veckor sen hade vi ett rejält åskväder som pågick i timmar, häftigt tyckte jag själv men min skygga katt satt i ett fönster när det bröt ut och blev livrädd när det blixtrade till och ett kraftigt muller på det. Han for som en pil tvärsöver lägenheten och gömde sig längst under byrån som är hans trygghetszon. Där har han legat sen dess och kommer bara fram på natten för att i mörkret äta och gå på lådan. Det gör ont i mattes hjärta att inte få ta upp honom i famnen och ge trygghet. Jag har blivit tipsad om en grej man sätter i eluttaget som sprider en doft som har lugnande effekt, kommer det fungera? Jag skulle kunna göra vad som helst för att han ska komma över sin rädsla. Kram

Svar: Ja pröva den där grejen i eluttaget .. och ni andra som kan det här med katter kanske kan ge råd ? Kram
Esmaralda

5 <3:

skriven

Godmorgon kära Es, vilket ställe känns bäst ikväll att gå ut på med vänninor. Stället lite längre bort med fantastisk utsikt eller ska vi hålls oss centralt ?
Vi vill flörta och spana lite. Ha en rolig kväll.
Kram

6 H:

skriven

Älskar dessa spontana spådomar. Sitter fastklistrad och läser varje ord. Så häftigt! :-D

Jag har blivit sviken av min terapeut/vården och det känns som min liv hänget på en skör tråd... hur ska jag orka överleva denna månad/vecka/kommande dag?

Kramar

Svar: Försök tänk i nya banor.. du är starkare än du tror.... och livet har massor av positivt i beredskap för dig.. kram:)
Esmaralda

7 Jossan :

skriven

God morgon..

Som det smärtade i hjärtat när jag såg mamma och pappas hus ute till försäljning. Jag vill inte att de ska sälja och jag bara gråter. Varför skulle alla dåliga beslut straffa? Mitt älskade hem.. usch den dagen de blir sålt kommer jag gråta även den dagen vi sk flytta kommer jag gråta floder. Hur kan det vara så jobbigt. Mina barn kommer aldrig ta några steg i de huset, få åka hem till mamma och pappa och bada i poolen. Gå ner till kiosken och köpa glass. Det är inte rättvist. Jag kommer inte ens få visa killen jag ska leva med hur fantastisk hus det är och hur fint det är på sommaren. Nä jag vill inte detta...

Inte nog med det fick jag typ höra att jag antagligen inte kommer träffa den rätte i år utan det är bara min längtan som gör att magkänslan säger att jag kommer göra det... Kommer väl leva själv för alltid..

Näää jag orkar inte sånt. Varför måste allt kännas så jobbigt.

När ska det bli min tur?! Jag vill inte vara ensam längre!! Jag ger snart upp.. för jag tror inte det finns någon för mig..

Kram

Svar: Snälla Jossan... försök tänk i nya banor... du har massa minnen av huset och de finns ju kvar oavsett och du behöver inte själva huset för att må bra. Du ska bygga ditt eget liv nu... hitta dina egna vägar... och det kommer du att göra. Och visst kommer du att träffa kärleken, det vet jag ! Kram
Esmaralda

8 Susan:

skriven

Så många som kommer att bli glada om dom känner igen sig, inget som passade på mig men hoppas dom det gäller läser idag o tar till sig dina råd

Kram

9 Skorpan:

skriven

I wish, men näe jag fastnar inte på dina spontana spådomar ;). Lika dåligt som jag känner av healing ungefär :D. Men jag är glad å deras vägnar som finns nämnda här o hoppas att de "agerar" enligt spådomarna o så vill vi här på bloggen höra hur det gick sen ;).

Bilen fixad så långt det är möjligt. Delen som inte tillverkas mer måste nu jagas på nätet o de pris som dom sett har varit högre än det från fabriken. Inte bra med en gammal mer ovanlig bil... Sen kan det komma ett par saker till som behöver åtgärdas, men det beror på besiktningsmannen :X. Så det här blev minsann en dyr historia. Jag vill ha en ny bil ;).

Resa upp till mamma idag. Väntar på den dagen då jag kan resa iväg utan att behöva ha med en massa med mig då jag far. Tills dess är det bara att foga sig. Kanske mannen gillar att packa o fixa ;)?
Ha en bra dag!
Vila Es.
Kram Skorpan

Svar: Bilar kostar och det är klart, en lite mer ovanlig och äldre bil kostar mer...och visst kan man bli frustrerad ! Ha det så bra hos mamma.. kram :)
Esmaralda

10 Me:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag kände inte igen mig i någon denna gång.

Men ställer gärna en fråga,

Kommer han någon gång att acceptera mitt val?
Och gå medhålls istället för mothålls?
Kran

Svar: Kanske inte fullt ut.. men du ska inte bry dig så mycket.. du ska gå din egen väg.. och sträcka på dig och vara stolt.. kram :)
Esmaralda

11 Orolig:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag har en del oro inför lägenheten jag planerar att flytta till.
Det ska göras stambyten och förmedlingen hyra. Höjas.

Ser du några varningar för mig om jag flyttar att jag inte kommer få det att gå runt?
Eller ser det bra ut?

Ser du om stambyten kommer skjutas fram ytterligare mot vad som planerad nu?
Kram

12 Mikael:

skriven

Kul att det fanns någon man där :)

Serien Chernobyl har fått bra kritik men hade inte tänkt se den men gjorde det ändå, grymt bra så blev överraskad kunde inte sluta kolla , svensk regissör och skådespelare.

Kram
Mikael

Svar: Jag började se första avsnittet och sen slog det mig att mamma nig också vill se... så vi får se ett avsnitt då och då när hon är här och med början i kväll... kram :)
Esmaralda

13 H:

skriven

Hej!
Jag har mörkt hår bruna ögon jag bor i en etta ganska centralt..Är dock 36år..Är det mig du menar?
Kram!

Svar: Du får själv känna in.. det kan vara du.. jag är inte säker.. kram :)
Esmaralda

14 Jennifer:

skriven

Godmorgon fina Esmaralda! Kan säga att det inte riktigt känns som
om Rumänien är min favoritplats, det klaffar inte, idel motgångar hittills.

Svänger det eller kommer hela resan att vara såhär?
Kram,
Jennifer

Svar: I somliga länder är det helt enkelt svårare.. och det ser inte smidigt ut kring dig.. men förhåll dig till det här och låt det inte förstöra din resa... kram :)
Esmaralda

15 Sorg:

skriven

God morgon Ez och kära Er.
Jag skall resa till Gotland i 3 veckor för arbete, semester från ena jobbet och arbete i annat ort.
Jag valde detta för att kunna komma ifrån och samtidigt inte belasta min ekonomi .
Jag är lite rädd och skakig inför resan och vistelsen där.
Kära Ez , kan du se om det blir lyckad resa? Kan du ge mig några av dina kloka ord.
Ha det fint/ Sorg

Svar: Ha nu positivt fokus och välj glädjen framför allt annat.. och visst kommer det bli bra.. kram :)
Esmaralda

16 Skrållann:

skriven

Hej!
Det är så roligt att läsa dessa spontanspådomar. Sonen kommer högst troligt åka till Spanien i höst och spela fotboll och då följer jag nog med🙈 Själv står jag på reservplats 19 (tror det var det senast jag kollade) till höstens utbildning. Finns det fortfarande möjlighet att jag tar mig in på den?

Kram❤️

Svar: Ja, det finns en möjlighet.. kanske inte så stor men den finns... grattis till sonen.. han är så himla duktig.. kram :)
Esmaralda

17 Rebecca:

skriven

Jag var och besökte min syster och hennes killes nya lägenhet. Jag ör glad för hennes skulle men blir också lite avis, den är nyproduktion och alla möbler de köpt är nya och de har inte köpt lite. Kan du se om jag kommer hitta en fin lägenhet ich om jag kommer ha råd att inreda den fint? :) kram

Svar: Ja, det kommer bli din tur också.. kram :)
Esmaralda

18 Michaela:

skriven

Alltid lika kul! :) Grattis till er som känner igen sig.

Torsdag och dags för konsert och ev lite efterfest om vädret tilllåter. Lovas regn och 10 grader vilket INTE känns kul! Har inte regnat en enda kväll sen i våras och så kommer det nu😡 Eller så skippar jag det och stannar hemma. Kommer frysa ihjäl. Inget min bihåleinflammation direkt skrattar åt heller som inte vill ge med sig. Behöver healing :)
Nått tips inför kvällen? Kingen är med i BH:n och hoppas han kan sprida lite magi :)

Passar på att önska ER en underbar resa och hoppas att Tyskland levererar som det brukar :) Kramar!

Svar: Kingen gör vad han kan.. ha rejäla regnkläder... och det blir bra i alla fall.. kram :)
Esmaralda

19 Lotta:

skriven

Ser du varning kring eventuellt försäkringsbyte för mig?

Svar: Nej någon varning ser jag inte... men tänk ett varv till och ha koll på all fakta.. kram :)
Esmaralda

20 sus:

skriven

hej
härligt med spontant....
här kommer det ingenting....
varken spontant eller planerat....
love sus

21 Fia:

skriven

Ja, det här är Fia och den resan har jag så sjukt gärna velat åka på och drömt om men jag har inte fått någon med mig . Nu får jag tänka om och kanske vågar jag åka på egen hand trots allt. Känns som om jag fick massor av energi när jag läste. Tusen miljoner tack. Kram.

Svar: Ja, du ska resa och det kommer bli speciellt och väldigt bra.. du ångrar dig inte.. kram :)
Esmaralda

22 Thilde:

skriven

Ja jag vill läsa till präst och det SKA jag och jag ska söka anhörighjälp med tanke på mammas missbruk och jag känner att jag dras med i det hela och det är ingen bra känsla. Kram hela bloggfamiljen och tack Ez

Svar: Bra att du söker anhörigstöd, det behöver du.. och du kommer bli stärkt och dessutom blir du en väldigt bra präst.. kram :)
Esmaralda

23 Ola:

skriven

Då stämde en av spådomarna på mig. Jag är mannen som är 42 och som vill flytta till landet och få livet att snurra lite mer långsamt. Tack för spådomen. Jag ska ta tag i detta och känner att det blir bra

Svar: Det kommer göra stor skillnad för dig.. bra att du tar tag i det.. kram :)
Esmaralda

24 Hedwig:

skriven

Kul att läsa om dina spontana spådomar för även om jag inte är med den här gången heller är det intressant att läsa om andras liv! Hoppas att de som känner att det handlar om dem skriver något på bloggen. Ha en fin dag allihopa!

25 Dunegull:

skriven

Ser du ngt positivt som händer mig i sommar? Känner mig så låg, tom, ledsen och allt. Saknar min katt så mkt också. <3

26 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Så roligt att läsa att fler känner igen sig och tar till sig 😊lycka till med era val ❤

Jag hade skrivit ett långt inlägg...men plattan ville inte samarbeta med mig...så..
Ville berätta att Moses är som vanligt igen sötnosen
Och att jag älskar den Svenska sommaren med ömsom regn ömsom sol

Kram Anki med flock

Svar: Åh lille Moses.. så skönt att han är sig själv igen och mår bra... kram :)
Esmaralda

27 Mimis:

skriven

Hej!

Inget stämde in på mig den här gången heller.
Kommer det att ljusna snart?? hoppas att hösten blir bättre och att jobb kommer. Blir tokig snart. Känner mig så värdelös.

Kram

28 Sheri:

skriven

Hej Es! Hoppas allt är bra med sig:)

Kan det bli något bra mellan mig och M som jag pratar med ibland eller kommer det ingenstans?

29 Hjärter dam:

skriven

Kul med spontana spådomar!👍
Funderar på healingen, hur fungerar det? Ska man göra på nåt särskilt sätt under tiden? Ska man önska nåt? Känner mig trött och slut efter alla motgångar kan det hjälpa med healing?

Kram ❤️

30 <3:

skriven

Godmorgon kära Es, vilket ställe känns bäst ikväll att gå ut på med vänninor. Stället lite längre bort med fantastisk utsikt eller ska vi hålls oss centralt ?
Vi vill flörta och spana lite. Ha en rolig kväll.
Kram

31 Hon:

skriven

Hej,
Jag tog ett större beslut igår som inte riktigt känns 100.. känns inte riktigt bra i magen..ser det bra ut att försöka dra sig ur ännu då jag inte är säker på vad jag vill ännu? Eller blir det bra där?
Kram

Svar: Känn efter en gång till och följ din känsla.. det blir okey vilket som faktiskt.. kram
Esmaralda

32 Rosviol:

skriven

Alltid lika trevligt med dessa spontana spådomar, får hoppas rätt person kan ta till sig de budskap du förmedlar :)

Säg.. Kan du säga något spontant kring mig?

Mvh --'-₪

33 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Kul med lite spontana spådomar ☺️.

Jag ligger här och känner mig som ett utsketet äpple. Har haft mens i två veckor och så toppade jag det med lite magsjuka. Nu är min kropp helt dränerad på energi. Jag hade lite lågt järnvärde redan innan så det här gjorde väl inte saken bättre. Jag kan knappt dricka någonting utan att må illa. Blä för magsjuka 🤢😥😞.
Kram ThereseC ❤️

Svar: Usch och fy.... nu får du ta hand om dig.. och snart är du på benen igen men mens i två veckor låter slitsamt... kram
Esmaralda

34 H:

skriven

Hej Es,

Det här kanske är något av de konstigare frågorna som du har fått genom åren, haha. Nu under min semester så hittar jag inte mitt pass någonstans, och jag vill verkligen utnyttja den här tiden till att resa för en gångs skull.

Så jag undrar om det finns något hopp om att hitta mitt pass, eller om jag ska skaffa provisoriskt eller leta runt i Sverige efter tider att skaffa nytt pass?

Tack och Kram :) <3

35 Helena Ir:

skriven

Kanske var det jag..men jag är inte inne på nätdejting..jag har sånt motstånd mot detta!

Några dagar har jag varit genomförkyld,så mottaglig för de där småbarns snuvorna som förskoledottern tar med sig! Riktigt sur har jag varit inombords hahahaa..tur jag har förmågan att släppa det :) Så har jag tänkt på livet..kommer ju aldrig riktigt på vad jag har för uppgift här. Däremot så har den här ledigheten från träning varit väldigt viktig,så jädrans roligt är det ju där..men orken finns inte till allt!

Sen så önskar jag att alla skulle träffa/ha kontakt med en sån skön böna som jag har..för vad jag tycker om dig Linnean! Inte så ofta det klickar så..tror faktiskt en av mina seanser var inne på något av att detta kunde ske..vi är även årsgamla! Så Linnean det kanske är du som ska nätdejta :) Jag tar det där på ICA.. :)

Trevlig resa!

Kram :)

36 Josefine:

skriven

Det har varit länge sen jag rest. Har försökt få med polare till los angeles på roadtrip för jag vill inte köra själv. Men det klickar inte ingen har tid/råd. Nu har jag sett en konsert med joanjett/heart dom jag gärna går på. Men då blir det åka själv. Ska jag satsa? Blir det bra?

37 MM:

skriven

Varför har jag enormt mixade känslor när det gäller mitt ex.
Han är "bad" , och då menar jag "BAD". Har alltid "a hidden agenda" mot mig.
Vi dras till varandra på något sätt men jag vet iaf att No way... Inte bra.. Men ÄNDÅ virvlar känslor runt. Att det på ngt sätt är tryggt även om det är dåligt. Vill inte alls dit och snurra men ändå vill jag.

Egentligen är jag klar med honom. Verkligen klar! Men undrar om han kosmiskt är klar med mig. Alltså för hans lärdomar i livet. Känns lite som jag är lite av hans personer som han ska lära sig av i detta liv, sedan om han tar till sig det eller inte är en annan sak.. Oftast för stunden men sedan virrar han iväg igen.

Men varför får jag så lätt upp känslor för denna person som är så dålig och inte alltid vill väl med sin dolda agenda. Karismatiskt men det är ju svinjobbigt att dras in i ett sådant virrvarr.. Särskilt när barnet gråter och är helt hysterisk över att h*n vill ha en familj som alla andra. Men ja... Mina känslor... Hur tar jag död på dem när det gäller denna person?
Tänker INTE gå tillbaka även om lockelsen är stor.

Våra själar måste på ngt sätt vara sammanbundna men vill inte få upp känslorna så lätt. Andra kan jag vifta bort i en handvändning... Men inte denna man

❤️

38 Louise:

skriven

Inget om mig heller idag. Kul ni som får spontan spådom.

Om en vecka kommer antagningsbeskedet för höstterminen för mig. Sonen tackade ja till bageri utbildningen på Vipan.
Detta ska nog bli bra.

Jag står vid ett vägskäl just nu det ena är att lämna honom och utforska livet utan honom och det andra är att reparera vårt förhållande.
Det har känts tryggt att ha honom vid sin sida men det känns inte så längre. Han påstår att vi behöver varandra men jag har alltid klarat mig själv även i vårt förhållande. Det är jag som fixat avlopp och andra fix. Jag klarar mig bra utan honom. Det kändes bra att vi pratade och kom överens men sen när jag kom hem förra veckan så kände jag att nej jag orkar inte. Jag kan inte gå tillbaka till detta. Jag har försökt men kan inte och nu ska jag på något sätt kunna säga till honom. Jag vet inte hur. Men han måste få reda på det. Ja detta kommer bli jobbigt men jag tror jag kommer må bättre sen.

Idag är det banken som gäller. Får bli Länsförsäkringar. Alla andra banker stänger kl.ett.
Måste ha ett nytt konto så jag kan föra över mina pengar och få ett nytt bankkort ifall han nu tar mina andra.

Ha en fin dag. Kramar

39 Lenafena:

skriven

Läste bloggen om 60 plussare som skulle börja nätdejta, i en spådom sa du att jag skulle möta min nya gubbe när jag minst väntar det... och då kan det ju inte vara nätdejting....hoppas det inte var riktat till mig-provade en gång för länge sedan och det var ett rent elände... det måste börja flyta på för mig någon gång är desperat...hoppas universum någon gång kan känna att ’den hära tanten behöver hjälp’ drömde nyss att jag flyttade min stressless i en hiss oklart vart. Ser du någon flytt? Har ringt min hyresvärd om 2 (bor ju i en liten 1 idag) men inget inget.... väntar på ISLOSSNING! Kram till bästa Ez

Svar: Och islossningen kommer.. bara stå på och ge dig inte i dina försök vad det gäller bostad.. kram :)
Esmaralda

40 Månskenet:

skriven

Hej! Alltid lika kul att läsa spontanspådomarna! Fastän jag själv inte är med, denna gången heller. Hoppas de det handlar om känner igen sej o kan ta till sej. Kram!

41 G.:

skriven

Blir jeg gravid før jeg fyller 30 år?

42 Jossan :

skriven

Tack för ditt svar. Jag förstår inte varför jag är i min period igen. Jag känner bara blä på allt just nu. Måste verkligen plugga också.. men orken finns inte och jag vet inte HUR jag ska plugga no heller..

Kanske healingen hade passat mig? Skulle man önska sig 3 önskningar? Kan man önska vad som helst? Typ att den rätte killen kommer i år? Jag klarar alla tentor så jag får min legitimation till sommaren 2020? Och typ att jag får löneförhöjning på 8000kr?

Kram och tack för du orkar med mig 🙄

Svar: Healing kan ge dig styrkan och energin och den rätta utstrålningen.. kram :)
Esmaralda

43 Tingeling :

skriven

Alltid roligt att läsa och blir inspirerad varje gång! Men inte till mig denna gång. Jag tror en gång var till min dotter (sätta henne på lista för reklam osv och då skulle hon hamna i TV) men jag har inte gått vidare med det, vet inte om det är en bra idé eller inte, men dyker upp hos mig ibland men Kanske tiden har gått förbi nu.

Fungerar "the secret"? Alltså att man visualiserar det man vill ha och så får man det? Jag försöker i alla fall tänka positivt angående att komma in på utbildningen, försöker tänka hur det skulle bli osv. En vecka kvar!!

Gick in och tittade förut och nu lite noggrannare, och jag sökte ju också tre kurser ifall jag inte skulle komma in på utbildning och på dem har jag bara 4 poäng ifrån det högsta intagningspoängen. Är inte insatt hur man räknar men det låter ju positivt.

Här regnar det och är 13 grader, gör mig egentligen inget men önskar jag hade tagit med mig mer varma kläder. Annars har jag det bra 🙂

Kram!

Svar: Ibland kan visualiseringar vara rent magiskt ! Kram :)
Esmaralda

44 Solstjärnan :

skriven

Hej😊

Dessa spontana spådomar är så intressanta att läsa!
Dom är på sitt sätt så informativa och konkreta.😊
Gillar dom skarpt!
Dessutom är det ju spännande att läsa igenom dom i hopp om någon skulle passa just mej och att den dessutom skulle ha ett positivt budskap.😊
Hoppas just de läser och tar till sig som dagens budskap berör.

Es,är dans något som min kommande man behärskar? Själv är jag en sk.discogirl som tyvärr inte behärskar alla dessa ..vals..osv..men kanske jag borde lära mig...

Kram Solstjärnan ⭐

45 Mikael:

skriven

Starkt jobbat ifall ni klarar se ett avsnitt då och då :)

Såhär ser det ut idag, Elisabeth Höglund är nog glad för serien



”Det var ett slag i ansiktet”
Han har inte skjutit ett djur som varit så radioaktivt sedan ett rådjur för 30 år sedan, berättar Jouni Lavikkala.
– Vi hade bestämt att vi tar en liten en så kanske vi får riktigt bra kött, utan strålning. Det var liksom en dröm. Men så skjuter vi en där vi får provsvar att den har 13 100 bequerel. Det var ju ett slag i ansiktet så det bara brakade om det, säger Jouni Lavikkala.
För att ett livsmedel ska få säljas har Livsmedelsverket satt ett gränsvärde på 1 500 becquerel radioaktivt cesium per kilo. Detta vildsvin hade alltså värden på över åtta gånger det rekommenderade.

I början av 2019 hade sju av tio vildsvin, alla fällda i Gästrikland, cesiumhalter över gränsvärdet för vad som får säljas eller skänkas bort. För privat bruk bör det inte ätas mer än enstaka gånger.

Rennäringen drabbades kanske allra hårdast. Samerna har fått en betydande kompensation för detta. Men alla vi andra som har lidit och lider av sviterna av det radioaktiva nedfallet får ingenting. Vi ska helst inte ens prata om det.

Trettio år efter Tjernobyl – jag blev ett av canceroffren!
26 april, 2016

Tjernobyl ska glömmas. Men vi som levde och verkade 1986 glömmer aldrig Tjernobyl. Vi som har drabbats av sköldkörtelcancer glömmer aldrig.

https://elisabethoglund.se/blogg/trettio-ar-efter-tjernobyl-jag-blev-ett-av-canceroffren/

Kram
Mikael

46 Lisa:

skriven

Ser det bra ut att kontakta hyresvärden för att uthysa honom eller kan jag få problem?
Kram

47 Hon:

skriven

Vi bråkar så jäkla mycket och är så gränslösa och han hånar mig. Kanske han har något rätt i det han säger, att folk skrattar åt mig på gatan och på jobbet. Väljer att inte ta åt mig, jag tror folk märker jag är lite speciell men inte så att majoriteten skrattar åt mig. Säger massa andra ful saker om mig, och jag tillbaka. Finns det något annat jag kan göra? Det är så destruktivt och suger energi dethär och han tycks vägra att flytta ut och säger att han typ är bossen...
Kram

Svar: Det kan vara dags för dig att avsluta en relation som enbart är destruktiv... du klarar dig fint på egen hand.. kram :)
Esmaralda

48 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Alltid lika kul att läsa om spontana spådomar även om inget stämmer in på mig. Men en vacker dag så gör de väl de - vem vet? Hoppas kan man väl alltid göra. ☺️

Nu har jag kommit hem från min resa från England och precis som du skrev så skulle vi ha kul och de hade vi också. Ensamma bara jag och mamma var inte fel. Många fina bilder och minnen kvar därifrån. Något som också stämde in som du sa var vädret. Vi hade jättefint väder, mellan 22-29C varje dag. Problemet blev att de inte fanns så mycket skugga och något som ingen av oss tänkte på var solkräm. Solbrända blev vi och jag riktigt rejält. Har nu bränt mig så illa att jag har fått blåsor. Aj, aj, aj! säger jag bara 😢😱🙈 Något man har lärt sig till nästa gång.

Något jag däremot inte kunde låta bli att känna när jag satt på planet hem är längtan efter nästa resa. Ser du om jag kommer flyga mer i år eller blir de något nästa år kanske? Kommer de dröja länge till om inte annat? Tusen tack i förhand! Ha en bra dag! Kram Zoey 💕

Svar: Usch, brännblåsor är inte så kul ! Du kommer snart planera nästa resa... kram :)
Esmaralda

49 Flytten:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer jag och mina barn att flytta tillbaka till den staden?
Och bosätter vi oss där?

Kram

50 F:

skriven

Kände inte igen mig denna gången, men tänkte fråga om du ser något nytt angående projektet vi har jobbat hårt med utomlands? Kram

51 Kvinnan :

skriven

Hej Esmeralda hur ser resten av året ut för mig. Kram

52 Månflickan :

skriven

Hej Es!

Jag är så oerhört ledsen, känns som om jag går sönder snart. Fick igår brev av den bröstkirurg som utförde min misslyckade bröstoperation. Han anser inte att jag är berättigad till en kostnadsfri korrigerade operation, och säger sig ha stöd av klinikens ledning i detta beslut.

Om jag skickar en tydlig och korrekt skrivelse till dr Hedén och medicinskt ansvarig läkare på Akademikliniken, innehållande min egen redogörelse för de kvarvarande besvären och den ytterligare försämrade asymmetrin - kan du se om jag kan få upprättelse?

Tacksam för svar!❤

Svar: Du ska göra ett försök.. chansen att det går din väg är dock enbart 60%.. men det betyder ju att det trots allt finns en möjlighet.. kram
Esmaralda

53 Hmm:

skriven

Kan du se när min mans bror slutar hos oss!! Och flyttar.

54 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Jo nästa bil ska vara en mycket VANLIG bil ;). Inte mig emot att den snart skulle komma, men det är ju utopi.. Eller vinner jag pengar o har råd med en n6 bil!?
Kram Skorpan

Svar: Det kommer en annan bil... men knappt via någon storvinst... tråkigt nog.. kram :)
Esmaralda

55 Rädd:

skriven

Hej E!

Ser du om det nya samarbetet kommer föra gott med sig? Kommer jag sälja bra via dem?

Kram och kärlek

Svar: Det blir ingen magisk förändring men kan bli lite bättre. .kram :)
Esmaralda

56 Sa:

skriven


Såg inlägget om katten som blev skrämd av åskan och jag är väl ingen expert men älskar mina katter:-) Har testat felliway( eller vad det heter) som man har i kontakten. ganska dyrt och osäker om det har effekt... Kan ju vara värt att testa i vilket fall. Finns tabletter också som du kan höra med veterinären om.

Min erfarenhet är i vilket fall att katter har sina speciella personligheter och man lyckas bäst i samspel med katten, man får vara lite inkännande. Dom är ju också väldigt bra på att känna om nån i familjen behöver lite extra omvårdnad om man är sjuk eller ledsen eller så. Helt magiskt ibland... Väldigt smarta djur som vet vad dom vill men känsliga. Ena katten är väldigt social och vill gärna vara med oss i familjen. Sitter med på en stol när vi äter, vill vara med ute på gräsmattan och leka osv. Den andra är mera för sig själv, väldigt gosig och tillgiven när det passar men säger ifrån om hon inte har lust med sällskap. Finns en del om katter på nätet som jag testat. Tex att aldrig stirra på katten utan blinka vänligt och titta bort ungefär som dom gör mot oss. Blinkar vänligt, tittar bort och gäspar :-) Prata med ljus, vänlig röst och bjussa på lite kattgodis. Undvik höga ljud och hastiga rörelser till som känner trygghet. Funkar på mina sötnosar. Prova dig fram lite så kommer det nog att lösa sig

Var nog lite trött och halv irriterad när jag skrev mail om healingen igår men tror och hoppas att du förstod vad jag ville ha fram... Blir väl en del reaktioner både från mig och arbetskamraterna nu när jag ska byta... Har lite virrvarr i huvudet och försöker läsa på lite för det nya men är för okoncentrerad, blir nog bra!Kram

57 A:

skriven

Hej Es

När händer det något bra för mig:(kram

Svar: Något positivt lär komma väldigt snart.. kram
Esmaralda

58 Sheri:

skriven

Kan det bli något bra mellan mig och M som jag pratar med ibland eller kommer det ingenstans?

59 F:

skriven



Kände inte igen mig denna gången, men tänkte fråga om du ser något nytt angående projektet vi har jobbat hårt med utomlands? Kram

60 A.D:

skriven

Hej Ez.

Tänkte se om du har du har en chansning var de blir för kön denna graviditet. Tack förhand. O ha en fin dag. Kram 😊

61 Ghostwriter:

skriven

Jag hoppades på att jag var tjejen som skulle träffa sin soulmate på festen. Så pass att jag försökte intala mig att jag hade både mörkt och kort hår och närmare 30. Haha. Lycka till den den som kände sig träffad!




Mitt i allt det dåliga försöker jag göra små saker som jag inte hade tänkt på eller velat göra förut. Detta halvår som gått har jag gjort MASSA saker som jag aldrig aldrig skulle göra. Det har bara gett mig positiva saker för självkänslan. Men jag behöver ett jobb och vet inte hur jag ska göra för att få ett. Det är inte svårt när det väl sker, men det är letandet som inte leder någon vart. Jag letar också utanför min stad men det känns mest lämpligt när jag flyttat.

Ser du vad för typ av jobb jag ska söka som leder till nästa jobbet? Jag kan jobba inom det mesta.
och söker allt och lite till! Tänkte om det var fanns något mer jag kunde göra? Jag har till och med sökt ett volontär jobb.





Stor kram och ha en fin Torsdag!

Svar: Du gör vad du kan och det kommer ge resultat... kanske en kurs /utbildning av något slag för att få lite mer spetskompetens ? Kram :)
Esmaralda

62 Månflickan:

skriven

Tack Es för svar! ❤ Jag hoppas att min King är med mig i detta, han har fått ett saltbad, måtte han piggna till!

Svar: Din King är med och han ser pigg ut.. kram :)
Esmaralda

63 G.:

skriven

Blir jeg gravid før jeg fyller 30 år?

64 TILL JOSSAN (nmr 7) :

skriven

Hej Jossan!
Jag tycker också du ska tänka i andra banor. Fast, bevara den känslan du har kring huset men acceptera att det var dina föräldrars val... Säkert av goda skäl som dom behövde i sitt egna liv. Det kan säkert inte vara lätt för dom heller! Har du tänkt på det? Och att du kanske kan försöka finnas där för dom med. Men, framförallt... om huset gav så fina minnen så ta med det istället för det negativa om att du mister det. Jag antar att du redan flyttat ut, och det var ju (antar jag) ditt egna val.

Jag har flyttat mot min vilja mer än jag kan räkna på fingrarna och nu har jag äntligen sluppit det i mitt hem som jag bott i några år. Sen har jag oerhört svårt att släppa taget om lägenheten men en dag kommer jag göra det för att det känns rätt.
Jag kan tänka mig att dina föräldrar nu känner att det är rätt i tiden.

Ska dom köpa nytt hus? lägenhet? Det kanske blir fina minnen där också för barnen och mannen.




Ett tips jag kan ge som flyttat och flyttat...behövt lämna det enda hemmen jag visste om...


Sätt inte dina känslor och minnen i själva huset (det fysiska) utan behåll minnen på platserna. Och du kommer känna att ingen kan ta det ifrån dig på samma sätt som ett fysiskt hus. Du kommer hitta andra platser som kommer ge dig samma känslor, bara på olika sätt. Hitta andra ställen. Det finns massa platser i vår värld där man kan finna glädje, dela sorg, skratta, skapa minnen, känna in en lugnet och tryggheten. Jag förstår om du tänker "Ja, men ingen plats som detta". Det är ju det fina i livet... ingen kan ta den platsen, men man kan alltid (!) skapa nya som blir hur bra som helst!




Kram Ghostwriter :)

65 En tidigare healingkund:

skriven

Hoppar storhealingen den här gången men har bara varmt att tala om de healingar jag deltagit i.

För mig har det aldrig varit någon ✨kabom✨-energiupplevelse, utan mer tankar och beslut som landat. Som lett mig vidare och fått mig att må väl.

Testa för sjutton !!

Vad tror du Es, hur hög chans att han hör av sig och vill ses? Bollen är hos honom.

Kramis :)

Svar: Ja, healingen tar sig olika individuella uttryck.. man brukar få det man behöver helt enkelt :) Chansen att han hör av sig är runt 65-70 % kram :)
Esmaralda

66 Huset med elden :

skriven

Jag drömde här om natten en dröm som jag drömt förut, men nu var det något nytt också. Huset började brinna. Ingen hjälpte till. Jag tror att jag klarade mig. I samma dröm så var jag tydligen en älskarinna till en gift man och den kvinnan hatade mig.

Vad betydde drömmen? Är det från förr i liven eller mer en bearbetning av nuvarande?
Jag är jätterädd för eld, värme osv...och bränner mig hela tiden i detta livet, vilket känns jobbigt.



Kram!

67 Rädd:

skriven

Hej E!

Ser du något jag kan göra för att få mer fart på företaget?

Kram och kärlek

68 Undris:

skriven

Hej Es

Kommer det en flytt för mig snart?
Kram

69 Carin:

skriven

God eftermiddag 🌧

Supermysigt att få läsa om de spontana spådomarna. De behövs!

Jag tror att de flesta här i bloggfamiljen är noggranna tänkare och filosofer. Som hellre vill gå igenom stegen i huvudet innan man faktiskt gör det. Därför är det så bra Ezmaralda att du rekommenderar att man ska lyssna på sitt inre och ta tag i sina drömmar, livsval, mål osv.
Jag har börjat lyssna på en podd som just ställer sådana här frågor som alla brottas med, bara ca 10-20 min långa avsnitt 😊

Idag är det bara återhämtning. Och det uppstod en sådan ”hmmmm-”situation i min mage som sade ”Gallra ur din bekantskap, gallra bort honom. Radera sedan de som inte tillför dig något”. Efter att ha utfört en bit av gallringen så kände jag ”endast då kommer jag känna mig fri och kunna ta in nya människor med de rätta känslorna. Och om de gamla dyker upp igen med omvärderade känslor så får jag ta det då”.
Ganska härligt med ”hmmmm-”situationer..
Kram 💕🍀

Svar: Ja, det är härligt och det är viktigt.. ibland behöver man stanna upp och ta tag i saker och ting... göra klart.. kram :)
Esmaralda

70 Månflickan :

skriven

Tack för positivt svar, gällande min King! Och tack för att du finns Es, du är som en lanterna i mörkret! ❤❤❤

Svar: Kram :)
Esmaralda

71 Mee:

skriven

Hej Esmaralda.

Blir det en flytt tillbaka dit? Till staden?
Kram

72 Snödroppen:

skriven

Hej!
Känner inte igen mej i nåt men kul för er som deg stämmer in på, alltid lika spännande med dessa spontana spådomar.
Es, jag längtar ihjäl mej efter honom, kommer vi snart få mer tid ihop och få vara med varandra? Längtar han också?
Kram💕

73 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som att det blir så att jag kommer att leva mitt liv tillsammans med honom över en tid i mitt liv?
Kram

74 Mumin:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag vet att du sett en kärlek i mitt liv. Bli sambo och allt. Men jag har nästan tappat hoppet.
Känns som om jag har sådan sjukt otur i kärlek och det känns nästan omöjligt för mig att få till något.

Kan du se mig i en fast kärleksrelation? Och ser det ut att dröja år till?
Kram

Svar: Du kommer ha en fast och kärleksfull relation.. definitivt.. det kan dröja lite till men inte säkert.. kram
Esmaralda

75 StoraJ:

skriven

Bråket idag, uppstod det pågrund av svartsjuka? Jag blir så illa till mods och arg!! Vet inte hur jag ska hantera honom.
Ljuger han om sjukdomen för att rädda sig nu?

Har du tips på vad jag borde göra? Ta avstånd?

76 Alie:

skriven

Åhhhhh dessa fantastiska spontana spådomar.. 🙏
Jag hade önskat få komma med i flödet någongång , men icke denna gången i heller fanns jag med.
Undrar så om min stora kärlek, han tar vääääldigt lång tid på sig att spåra in på min väg, om man säger så.
Men, jag gläds med alla er, som kan känna igen er 💕💫
Kram :)

77 Tiss:

skriven

Jag börjar verkligen tappa hoppet om att träffa en kärlek. Han skulle ha kommit för länge sen. Är det något fel på mig?

Svar: Nejdå det är inget fel på dig alls.. och du är inte ensam i den här situationen.. bara här på bloggen finns ett antal.. kram
Esmaralda

78 Tiss:

skriven

Jag börjar verkligen tappa hoppet om att träffa en kärlek. Han skulle ha kommit för länge sen. Är det något fel på mig?

79 Michaela:

skriven

Regnar så mkt att jag inte kommer iväg till konserten. Så jävla arg! 600 spänn åt helvete. Ingen ide' att jag tar intitiativ för går bara åt helvete!

80 Mirre:

skriven

Älskar dessa spontana spådommar!😍
Lika spännande att leta efter sig själv varje gång och läsa om andra.

Es, i sommar ska jag fokusera på mig själv och försöka uppnå lite egna mål. Dröjer det länge tror du innan jag hittar någon jag tycker om igen?❤
Kramar☀

Svar: Bra plan.. chansen ökar att det går snabbare om du har mer fokus på dig själv.. kram :)
Esmaralda

81 M:

skriven

Kommer jag möta kärleken i år?
Kram

Svar: Möjligheten finns.. kram
Esmaralda

82 Milla:

skriven

Så bra när du har dessa bloggar o de är så kul att läsa om de som får budskap. Det är positivt att så många kan förändra sina liv till det bättre.
Sonen vill nu börja m golf igen. Bara några klubbor kvar att köpa. Fixar vi det? Får vi ihop det? Hoppas han inte är för deppig av mig o våra gräl ibland o flickvän gjort slut.

Svar: Ni fixar det... och han går vidare och är nog starkare än du tror.. kram :)
Esmaralda

83 Dunegull:

skriven

Ser du ifall jag hittar ngn att åka med? Vill helst inte åka själv.

84 Misstjejen:

skriven

Hej

Undrar om kommer jag kontakt med B kvinna som jag har haft lite flirt med...

Finns det något kemi mellan oss och det blir något av framtiden som vi kontakt?

Ha det bra

85 Min spådom:

skriven

Jag måste vara den 40 åriga kvinnan. Min yngsta har en hamster. Jag motsätter mig att äldre dottern vill gå en konstnärlig utbildning eftersom hon har hjärna för mer än så. Vi har en hel del konflikter kring detta. Dock har spådomen fått mig att tänka efter. Tack så mycket.

Svar: Bra,, tänker ett varv till.. din dotter har en speciell begåvning.. kram
Esmaralda

86 Norrländskan:

skriven

Halloj!

Ja jag tycks då vara en hal jäkel som inte fastnar i filtret för spontana spådomar.. Om jag nu inte klipper mig och färgar håret brunt då, för lite kärlek i sommar hade suttit fint! ;-)

Jösses. Nu har jag gått helt bananas på glass och jordgubbar. Extrapriser är livsfarliga.. Socker tröstar även lite nu när min träff med ’mannen med en go glimt i ögat’ tyvärr blev inställd. Kan det bli något nytt tillfälle?

Kram 💙

Svar: Jordgubbar & glas... mums :) Det kan bli nytt tillfälle men känns mer som om det kommer någon annan.. kram
Esmaralda

87 Lillan:

skriven

Ser du något speciellt roligt som jag kommer vara med om?
Kram

88 Jennifer:

skriven

Hej igen fina Esmaralda! Mitt svar kom visst inte med, internet är väl inte det mest pålitliga här!

Tack för svar! Ja jag kan känna att det är lite tungt här i Rumänien, och undrar om det månntro beror på dess mörka och dystra förflutna med kommuniststyre? Och att jag är så känslig att jag kan känna av det?

Nu har jag lämnat Bukarest och genast känns allt lättare. Är vid kusten och ska resa längs med
kusten. Här är fint, människorna är vänliga och härligt väder.

Kommer jag ännu att besöka många platser som jag kommer att älska? Och sådana som jag inte älskar så mycket? När det gäller att resa och platser så finns det bara det ordet för mig. Älska. Antingen älska mer eller älska mindre.

Visst hör jag hemma ute i världen?
Kram och hälsning
Jennifer

Svar: Ja, jag tror et förflutna spelar in. Just Bukarest är inte så kul... när du kommer ut på landsbygden är det mycket riktigt betydlgit trevligare. Du är en världsmedborgare i själ och hjärta.. kram :)
Esmaralda

89 Mirre:

skriven

Tack för svar! Det var precis det jag misstänkte också :) massa kramar!

90 Måddan:

skriven

Du sade tidigare till mig att min resa här i Brasilien med att ta hem min hund . Skulle bli lite trassligt men dock bra .
Ja trassligt är nog förnamnet och jag undrar om det blir många mellannamn ?
Eller kommer det Nu att gå bra resten av denna resa ?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: