Trog har ordet....

Jag heter Trog. 

Jag är en man som är kort och satt, bredaxlad och mina ben är korta och massiva i förhållande till en rejäl bröstkorg.

Jag har långt  grått hår och tovigt skägg och jag har tappat flera tänder och har en gruvlig värk i en av de som är kvar.

Jag måste få hjälp att dra ut tanden som smärtar och pulserar.

Har man ont ska man ta bort det onda och det hjälper när det gäller tänderna men jag har också ont i  ena benet och det kan jag inte ta bort, tänker jag och skrattar högt för mig själv.

Jag  lever med min stam.

En gång var jag en tillgång för stammen och en hejare på att jaga men numera passar jag mest elden och  har hand om lite småuppgifter.

Jag är gammal nu.

 

Ålder är konstigt. Jag har sett djur bli gamla, orkeslösa och dö och jag har sett människor på samma sätt.  Det kan vara så att döden snart kommer och tar mig men det är ingenting som jag funderar särskilt mycket över.

Jag lever mest i nuet.

Jag sträcker ut mina gamla ben och låter solen värma dem.

Gräset är grönt och högt och även om min hörsel inte är som den varit så hör jag bättre än människan i framtiden kommer att göra.

Jag hör om någon försöker smyga sig på mig i gräset och jag har kvar en hel del av mina snabba reflexer.

 

När jag tittar åt vänster ser jag öppningen till vår hydda  och elden utanför.

Jag ser skinn som hängts upp för att  torka och jag ser  kvinnor som sitter och bereder kläder åt oss.

Bredvid mig står ett krus och det är meningen att jag ska fylla det med bär.  Det är säsong för bär.  En gång plockade jag svamp men vi blev alla sjuka så det misstaget gör jag inte om.

Nu hör jag en röst från en annan värld som säger:

” Vill du stanna kvar i detta  livet lite till eller vill du gå vidare ?”

Jag vill stanna lite till

Det är svårt att lämna för jag ÄR ju Trog…så jag reser mig staplande och böjer prövande på knälederna och så masar jag  iväg bort mot  skogen till.  Jag måste plocka bär, jag måste kunna vara till nytta för stammen för det går inte an att bara sitta i solen och vara.

Där borta kommer  två män  som fångat fåglar.

Vi ska äta fågel i dag. Det vattnas i munnen.

Min portion blir liten för jag  behöver inte lika mycket som de yngre jägarna men mat får jag alltid.

Och så snubblar jag och faller rak lång och nu får det räcka… jag  ber att  få avsluta mitt besök.. och bli uppräknad. 

 

Jag  har besökt mitt gamla Trogliv många gånger och jag kommer  att komma tillbaka framöver på nya besök

Regressioner är som att se film… med skillnad att man själv spelar huvudrollen och att det är på riktigt !!

Någon av er som prövat på  regression och vill dela med sig av sina upplevelser ?

Kram & kärlek

1 Misstjejen:

skriven

Hej

Undrar när jag ska få riktigt vänner som jag kan gärna umgås med och var ärligt även dela med sina hemligheter?

Som om nu har jag det men bara falskt vänner...

Kommer dom?

Vet inte om jag har riktig vänner nu också...

Ha det bra

Svar: Det tar tid för en vänskap att växa till sig - man får känna sig fram. Det dröjer innan man kan dela hemligheter med någon. Men visst ser jag bra vänner runt dig. Kram :)
Esmaralda

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Hur kommer min hösten var för mig?

Det blir annorlunda än vanligt... hur är alla mot mig?

Ha det bra

3 Jennifer:

skriven

Hej finaste Esmaralda! Det låter spännande att kunna återvända till gamla liv och uppleva allt sådär detaljerat. Gjorde en gång en regression med Nettan men den gick halvbra, var för uppvarvad för att koppla av. Såg lite flimrande bilder men visste inte om det var från tidigare liv eller om jag bara tänkte dem.

Fina Esmaralda. Jag känner mig så spänd och nervös och stressad inför hösten. Eller egentligen, mitt liv, min vardag. Hur det ska gå med allt.

Ser du om det sker något positivt i mitt liv under sensommaren eller hösten? Skulle SÅ behöva lite positivt pepp, oron vill bara ta över.
Kram,
Jennifer

Svar: Ofta blir det så i början. man vet inte om det är på riktigt eller i ens egen fantasi.. många upplever det så. Gör dina val och ha fokus på en sak åt gången.. och det kommer kännas lite lättare... bra ting sker.. kram :)
Esmaralda

4 Mt:

skriven

Hej.
Jag klara inte min examen som jag hade i veckan. Oklart om jag får göra om..måste verkligen bli godkänd för att kunna fortsätta..
Tror du jag får göra om?
Kram!

Svar: På något sätt ser det ut som att det ska lösa sig men jag ser inte riktigt hur.. kram
Esmaralda

5 Skorpan:

skriven

Oj vilken häftig regression Es o att kunna uppleva detta liv på nytt känns säkert som en fin gåva!? Själv har jag inte haft förmågan att öppna upp i regression o har således aldrig upplevt egna tidigare liv. Det jag vet om tidigare liv baserar sig på seanser jag fått av dig Es o det är bra det också :).

Resan gjord o det var trevligt, ja förutom en mage som slog sig i knut efter att jag
ätit glass o jag blev tvungen att sticka mig in på ett hotell o be om att låna toaletten, tur det ;)... Besvärligt då man är "viamagenreagerare", inte för att jag vet vad jag reagerade på..

Under resan ringde de från bilmek o sa att de inte kunnat fixa bilen, trots nya delen. Den ursprugliga delen, eller nåt, har kodats om till fel biltyp, den har varit i en "lätt" krock, o kanske har detta fel gjorts då i tiderna på "märkesbutiken" som fixade bilen. Har således en bil som fortfarande är ofixad, delen som kostade honung är onödig, behöver som tur inte betala för detta, men blir ju tvungen att ta den till en märkesmek som inte precis har tider att dela ut till höger o vänster i semestertider. Es, ser detta ut att klarna där, eller hur kommer denna "bilfars" att sluta? Oj så fint det skulle sitta med en ny bil ;)...

Blir att hämta hem bilen o hoppas på att polisen inte stoppar mig o sen känner jag nog för att ta det lugnt. Har visserligen besök så jag vet nu inte hur det blir med den saken...
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Det här ser rörigt ut, med bilen, nästa gång ska du nog ha en bil av vanligt märke som du enkelt och billigt kan få reservdelar till.. men du har du ju själv räknat ut för länge sen :) Kram :)
Esmaralda

6 Katten:

skriven

Jag har gjort flera ledda regressioner men en kom faktiskt till mig spontant utan ledning. Jag satt i bussen på väg till jobbet och plötsligt såg jag inom mig att jag var på väg ut ur ett skogsbryn.

Bakom mig fanns en stig som jag gått genom ett skogsparti från vägen som jag vikit av från. Framför mig såg jag en åker och längre bort en timmerstuga som var mitt hem. Jag kom fram till stugan och gick in. All inredning och alla detaljer var mycket klara, en mycket liten farstu och ett större rum med en eldstad i ena hörnet. Bakom det större rummet fanns en kammare som var mitt sovrum och längs ena gavelns insida fanns ett långsmalt fönsterförsett rum, eller mer som en skrubb, där jag förvarade diverse saker. Och där, i skrubben, gjorde jag ett fantastiskt möte: På en hylla på en ihopvikt filt och med utsikt genom fönstret låg min katt som jag i detta livet, för nästan 60 år sedan, hade som barn. Det var ett mycket överraskande och kärt återseende. Själv uppfattade jag mig som en kvinna i 45-årsåldern och att jag bodde ensam med katten och att jag trivdes väldigt bra med min tillvaro.

Efter denna upplevelse har jag flera gånger återvänt till livet i stugan, både på egen hand och tillsammans med Nettan. Jag har uppfattat det som att jag i det livet var kunnig i naturmedicin och att folk besökte mig för att få hjälp. En gång kom en soldat på besök, han hade en lång blå rock och han var min bror i det livet. Jag blev mycket glad för besöket. Han såg precis ut som en av mina söner i nuvarande liv. Tidsmässigt känns livet i stugan som 1700-tal och platsen känns som Sverige eller möjligen Finland.

Önskar alla en fin dag!

Kram

Katten

Svar: Underbart... det är sådana regressioner som man kan hämta styrka och glädje ur !! Kram :)
Esmaralda

7 sus:

skriven

hej
så spännande....
som en saga....
har aldrig gjort regression......
kanske vore något.....
love sus

Svar: Ja, nog tycker jag att alla borde pröva på.. i alla fall en gång :) Kram
Esmaralda

8 Browallia:

skriven

Wow! Alltid lika roligt att höra om tidigare liv. Jag har inte gjort någon regression men har det på min bucket list. Det skulle vara intressant att få besöka mitt liv i Alaska som jag och min katt levde tillsammans. Du har fått till dig det livet ett par gånger i mina seanser. :)

För några dagar sen stod det i tidningen att mordutredningen för min vän som hittades i skogen förra sommaren. Det går inte att fastställa hur hon dog. Så nu går det ett monster fritt bland oss. Det hade varit bra att få en förklaring till vad som hände och få ett avslut. Jag saknar min vän så mycket :,( Kram

Svar: Ja, det är svårt med avslut när man inte har all fakta. Jag förstår att du saknar din vän.. det är tungt när någon bara rycks bort sådär .. jag tror en förklaring kommer men det kan dröja.. kram
Esmaralda

9 Crazy catlady:

skriven

Så, så sugen på regression!
Och stillades då inte av detta :)
Jag är däremot ingen fena på avslappning..
Vilket kanske gör mig blockerad att ”ta emot”..

Nu har jag planerat upp lite roligheter!
Utomhusbio bland annat!
Får du till dig något annat om mina närmaste veckor, Es? Har två dejter preliminärspikade. Det hör inte till vanligheten inte..

Kärlek på dig och er 💙

Svar: Man kan behöva göra det flera gånger innan man hittar den rätta sinnesstämningen... för en del funkar direkt men inte för alla. Vad kul med två dejter... och utomhusbio... kram :)
Esmaralda

10 Hon:

skriven

Hej,
Ser det bra ut att resa iväg ensam lite innan jag påbörjar studier i höst?
Kram

Svar: Japp, det ser bra ut.. kram
Esmaralda

11 Läroliv:

skriven

Wow, vilket minne du har och så detaljerat. Har gjort en regression och minns inte riktigt hur många liv som kom upp. Två minns jag i alla fall men inte så detaljerat som du. I det ena livet var situationen lik i detta livet att jag inte passade in, var flicka och for illa i den familjen, kanske var det medeltid, har inget årtal att minnas. I det andra jag såg var jag i en skog och såg ett mycket stort och högt väsen som stod där och när jag kom närmare såg jag att där stod en ängel och ansiktet var mitt. Det var en stor, förundrad och lite bävande upplevelse som jag inte vill vara utan. I seans har du bekräftat att jag är en mycket gammal själ som levt många många liv. Tänker det är bra att läsa tidigare seanser lite oftare och på så sätt bättre kunna acceptera när livets lärovurpor kommer, för kommer det gör dom ju.

Kram

Svar: Jag tror jag minns så bra eftersom jag då och då återvänder till just det här livet :) Visst kommer vurpor i livet men det blir inte värre än att du kan hantera dem.. kram :)
Esmaralda

12 Hon:

skriven

Hej,
Är han lite intresserad av mig eller är han bara kollegial?
Kram

Svar: Lite intresse finns.. kram :)
Esmaralda

13 Rebecca:

skriven

Nej det har jag tyvärr inte men jag vill! :) hoppas någon annan har och vill dela med sig, tycker sånt är så intressant.

Varför ser jag nr 33/333 så ofta nu förtiden, är det någon som försöker säga mig något? Kram

Svar: Ibland betyder siffror något men just nu tror jag det handlar om slumpen... kram
Esmaralda

14 <3:

skriven

Godmorgon kära Es, skrev mejlet inatt.
Kommer jag få svar ?
Hoppas att han inte tar illa upp utan mer blir smickrad.
Håll tummarna nu för mig och MG tassarna.
Kram

Svar: Nej jag tror inte han tar illa upp alls... kram :)
Esmaralda

15 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Ser det ut som om jag kommer att hitta nytt boende i höst?

Kram

Svar: Ja, det finns en god chans.. kram :)
Esmaralda

16 EPM :

skriven

Godmorgon.
Tyvärr inte testat än, men vill gärna göra det! Nettan gör väl regressioner? Gör du också regressioner?
Det är märkligt ändå att jag känner att jag har så många personer ”i” mig så att säga, men jag kan inte riktigt reda ut dem.

I min spådom så varnade du mig för att vara ute efter skymning ett visst datum, det datumet närmar sig och jag undrar om varningen kvarstår?

Kram

Svar: Jag har utbildning till regressionsterapeut men arbeta inte aktivt med det.. vilket Nettan gör. Däremot gör jag regressionsseanser.. där jag i en seans fokuserar enbart på tidigare liv för kunden. Ja, det ser ut som om varningen kvarstår. Du behöver inte hålla dig inomhus... huvudsaken är att du inte går någonstans ensam just den här tidpunkten.. kram :)
Esmaralda

17 Jossan :

skriven

God morgon!

Jag hade gärna gjort en sån sak men är rädd vad jag ska se.. kanske ser mig själv bli gasad och uppeldad i ett koncentrationsläger.

Jag lyssnar på en ny bok som heter tatueraren i auschwitz. Två fångar som lyckades hitta kärleken där inne. Häftigt! Då är det äkta kärlek :)

Hoppas mr right kommer till mig snart så jag kan planera min framtid 😊 men jag är ändå rätt nöjd hur det är just nu och jag letar inte.

Igår var det ett rätt tufft pass och det känns idag... Jag ska hem till mamma o pappa och sola en stund innan det är dags för fredriksdal idag :)

Kram

Svar: Man kan få vara med om tråkigheter men man förhåller sig till det... och är det för tungt går man vidare till ett annat liv. Hälsa Fredriksdal från mig... där har jag varit på teatern sedan barnsben varje år... fast i år blir det inte av... kram :)
Esmaralda

18 Mimi:

skriven

Hej!

Ser du något kul som händer snart?? har bara varit tråkigheter så någonting glatt, roligt hoppas jag att det ska bli snart.

Kram

Svar: Jag ser inte exakt vad men ja ser ju att det kommer positiva och bra ting. riktigt snart.. kram :)
Esmaralda

19 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Wow vilken resa tillbaka ! Så spännande det måste vara och lite läskigt..Jag har provat på men har så svårt att släppa kontrollen så det går inte. Provat själv med hjälp av cd-skiva ...går inte då heller ..Är nog ett hopplöst fall.
Kan inte meditera heller...

Tror att medialitet behövs för lyckat resultat något jag saknar ;-)

Solen är åter och målning av fasad kan återupptas ..inte av mig är för dålig i kroppen försökte mig på lite medecinskt yoga...skulle jag inte gjort ..

Kram Anki med flock

Svar: Ja, det där med kontrollen kan vara knepigt... man lär sig med tiden och för somliga krävs en hel del försök innan man får det att funka ! Man behöver inte vara medial.... men ha en tro att det finns mer än vi människor är medvetna om och förstår.. annars är risken att man omedvetet motarbetar regressionen. Kram :)
Esmaralda

20 Fjäril:

skriven

Har aldrig prövat på regression men någon gång skulle jag vilja prova det... det låter som en häftig upplevelse!

En fråga till dig Es, kan du se om jag hittar kärleken via internet eller om det sker i det verkliga livet? Är bara nyfiken!

Kram och kärlek

Svar: Med 70% sker det irl och 30 % med första kontakten via internet... kram :)
Esmaralda

21 Tildis:

skriven

Hej,

Spännande med regression! Jag har inte provat det ännu men det hade varit intressant att testa någon gång. Men för tillfället vill jag bara ha fullt fokus på det som är här och nu.

Jag känner att jag har blivit mer andlig på sistone. Försöker lyssna mer på mitt inre, men det är väldigt svårt ibland att veta vad som är "rätt", eller om det bara är något jag inbillar mig. Lite läskigt att våga lita på sig själv också för i dagens samhälle så uppmanas vi alltid att tänka "logiskt" men det känns som det ens hjärta säger kanske inte alltid är helt logiskt alla gånger. Hur vet man egentligen vad som är rätt?

Jag hoppas så att min önskan uppfylls. Pratar med Kingen varje dag. Har nog aldrig velat något så mycket som detta. Hoppas hoppas hoppas att det kommer <3 <3

Kram

Svar: Man vet aldrig 100% att något är rätt... man har aldrig några garantier och det måste man acceptera och våga släppa taget en aning... väljer vi det vi verkligen vill... och lyssnar in oss själva.. så är potentialen dock stor att det blir rätt... kram :)
Esmaralda

22 Filifjonkan:

skriven

Så härligt! Jag besöker också ett stenåldersliv jag haft lite nu och då. Jag är en ganska räddhågsen kvinna som en gång blivit attackerad av ett stort rovdjur. En regression är ett fascinerande sätt att resa.
Stor kram
Filifjonkan

Svar: Ja att ha blivit attackerad av ett stort rovdjur sätter sina spår !! Jag håller med... regressioner är under bara resor.. kram :)
Esmaralda

23 Misstjejen:

skriven

Hej

Har aldrig uppleva såna regression och vet inte hellre hur man det gör.

Kan man lära det själv?

Undrar ju hur man gör det.

Ha det bra

Svar: Det finns utbildade regressionsterapeuter som hjälper till att genomföra en regression - så mitt råd är att du kontaktar en sådan... kram :)
Esmaralda

24 Hedwig:

skriven

Ja, jag har provat regressioner men jag har även haft drömmar om andra liv. Många verkar ha varit i norra eller östra Europa för min del och det är nog därför att jag känner mig så tilldragen till alla länder runt Östersjön, även till Ryssland. I likhet med detta liv verkar mina andra liv varken ha varit särskilt lätta eller lugna. Jag har haft liv som slutade på ett arbetsläger i Sibirien och livet innan detta verkar ha varit i Lettland där jag som ung tjej hjälpte judar och fick dö på ett koncentrationsläger efter mycket tortyr. Jag kunde skriva en bok om det livet men har ingen ork och inte tillräckligt många historiska fakta..

Svar: Ja, du har varit med om mycket i dina gamla liv... och du kan hantera det.... en bok hade blivit hur intressant som helst ju !! Kram :)
Esmaralda

25 Monica:

skriven

Tyvärr har jag aldrig upplevt någon regression. När jag besökte Bolivia 2006 besökte vi ett kullerstensbelagt torg med vitkalkade kyrka och andra byggnader i staden Cochabamba. Jag var där med min fd sambo som var bolivian. (Han är död nu). Men jag fick en stark deja vu upplevelse. Här har jag varit förr. När jag fick denna upplevelse var det som telepati. Min sambo sa att detta är en mycket gammal plats. Spanjorerna anlade detta torg med dess byggnader när de kom dit för några hundra år sedan. Dessutom med en av mina söner har jag ett konstigt förhållningssätt. Har varit extremt rädd att förlora honom. Kanske har han dött i en tragisk olycka i ett annant liv så man kanske har haft ett hemskt sorgearbete.

Svar: Ja, du står i god kontakt med dina gamla känslor och du kan lita på vad du känner.. kram :)
Esmaralda

26 Sol:

skriven

Hej Esmaralda.

Häftigt!

Es, tänket han att han ska satsa på henne och bygga sin framtid med henne?
Kram

Svar: Jag ser inte exakt men det verkar som om tankarna kan gå åt det hållet.. kram
Esmaralda

27 Flytt:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer vi att flytta dit?
Ser det ut som att jag bosätter mitt liv där?
Kram

28 Knäpp:

skriven

Hej Es!

Blir det flytt snart? Blir tokig av att bo här.

Kram

29 MB:

skriven

Hej,

Nej, jag har inte provat det men är förstås mycket nyfiken!

Ez - jag går och tänker och tänker. Knappt så jag mår bra längre i denna ljuva sommartid. Blir jobbet som assistent som långt pendlande bra? Ska jag ta med hela familjen till min barndomsstad och bara leva ett lugnt liv? Är min man rätt för mig när jag till 100% alltid trott det?

Tankar som bara cirklar runt och inte får något svar som upptar hela dagen istället för att njuta med barnen i sommarsverige.

Kramar /MB

30 Alie:

skriven

Väldigt spännande och intressant med regressioner.
Har aldrig provat ta mig tillbaka till tidigare liv, enbart till när jag var liten. Kom ner till åldern runt 2 år och jag åkte pulka i snön..
Målet är att komma till tidigare liv.. tror vår Nettan får hjälpa mig med det.. ✨💫
Kram :)

Svar: Jag det tror jag också att hon kan... hon är duktig.. kram :)
Esmaralda

31 Hon:

skriven

Jag har inte varit en ängel mot han men tyckte han behandlade mig illa innan han gick.. han måste ju verkligen ha givit upp om oss eller anser jag är en slampa som han säger.. antar det är väl mest frustration för att jag inte tar emot honom i mitt hjärta.. ser du något kring detta?
Kram

Svar: Jag ser bara att du mår bäst av att släppa det hela och gå vidare.. kram :)
Esmaralda

32 Emlilie:

skriven

Hej
Spännande med regression, jag har alltid varit nyfiken på att testa.

Kommer livet bli bättre? Det känns extremt tufft just nu.

Svar: Det lättar och det kommer blåsa nya vindar.. det blir så mycket bättre.. kram
Esmaralda

33 Flytt:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer vi att flytta dit?
Ser det ut som att jag bosätter mitt liv där?
Kram

34 Makaon:

skriven

Har provat en gång men hade nog lite svårt att slappna av. Såg ändå några liv tillbaka så lite spännande är det. Ha det så bra allihopa!

Svar: Det brukar bli bättre och starkare för varje gång... kram :)
Esmaralda

35 Läroliv:

skriven

Tack för svaret.

Kram

36 Kicki:

skriven

Jag har velat prova regression nu i flera år men det har inte blivit av, jag måste ta tag i det till hösten tror jag, tänker att jag ska kontakta Nettan.

Tror du det kommer någon fler kärlek till mig, är 64 år och mitt sista förhållande tog slut för ett år sedan och det varade i fem år.

Kram Kicki

Svar: Ja, kontakta du Nettan när du känner dig redo !! Visst kommer en ny kärlek till dig.. och den här gången blir det bättre.. kram :)
Esmaralda

37 Sol:

skriven

Hej Esmaralda.

Verkar det bli så att han bygger vidare på någonting med henne?
Kram

38 Mum:

skriven

Hej Esmaralda.
Bara en fråga jag funderar på,

Jag tror inte att han berättat för denna andra tjej att han och jag väntar barn än,

Men när/ om han gör det. Ser det ändå ut som om hon kan tänka sig att acceptera det och fortsätta vilja bygga något med honom?

Är det fullt möjligt att hon ändå vill göra det?
Kram

39 Pia :

skriven

Kommer operationen under hösten att gå bra?
Kram 💕

Svar: Ja det ser ut att gå bra... kram:)
Esmaralda

40 <3:

skriven

Hej kära Es, han svarade mig redan 07,06 imorse. Kort. Överväger han att träffa mig ? bör jag svara upp något ? Han förstår nog att jag vill ses igen.
Kram

41 Michaela:

skriven

Jag har inte gjort någon regression och det är för att det känns obehagligt😱

Kryddar på hemska förkylningen med lite hemsk mens också. Mår som en prinsessa. Not! Hoppas att jag klarar av att jobba i helgen. Önskar att det fanns lite positivt på ingång så man hade ngt att se fram emot.

Hoppas att torsdagen flyter på som den ska och att MG mår som den kung han är :)
Kram!


Svar: Det kommer positivt... det ser ut som om du snart kommer planera något med vänner... som blir ett lyft.. kram :)
Esmaralda

42 Skorpan:

skriven

Jep, en supervanlig bil ;).
Tack!
Kram Skorpan

Svar: :)
Esmaralda

43 Hjärter dam:

skriven

Intressant med tidigare liv, får kanske prova på regression...men kan samtidigt inte låta bli att undra om jag gjort nåt ondskefullt i nåt av dessa liv då allt och alla verkar vända sig emot mig..
Jag är långt ifrån perfekt men tycker jag förtjänar bättre än så här..

Ledsen och besviken över familjen där det inte finns omtanke om varandra. Inte ens när jag var som sjukast och kommit hem efter operation att nån kunde ringa och säga hej, jag står på affären behöver du nåt? Dåligt tycker jag..och resan har jag beslutat mig för att avstå då det känns som man mest är till besvär.. tråkigt att det ska vara så här i en familj istället för att hjälpa varandra..

Behöver verkligen positiva händelser nu i mitt liv, trött och slut känner jag mig..

Kram

44 Mam:

skriven

Hej Esmaralda.
Provar igen,
Bara en fråga jag funderar på,

Jag tror inte att han berättat för denna andra tjej att han och jag väntar barn än,

Men när/ om han gör det. Ser det ändå ut som om hon kan tänka sig att acceptera det och fortsätta vilja bygga något med honom?

Är det fullt möjligt att hon ändå vill göra det? Och kommer att bli så?
Kram

Svar: Jag vet faktiskt inte men jag ser inte dig tillsammans med denne man i framtiden, oavsett.. kram
Esmaralda

45 <3:

skriven

Hej kära Es, han svarade mig redan 07,06 imorse. Kort. Överväger han att träffa mig ? bör jag svara upp något ? Han förstår nog att jag vill ses igen.
Kram

46 Pia :

skriven

Tack
Kram 💕

47 Amanda :

skriven

Hej fina du,
Vad kan jag göra för att öka chanserna till att bli gravid? 14 dagars väntan mellan ÄL och BIM håller på att göra mig knäpp, om du förstår vad jag menar 😁🙈 Symptomen är ju typ de samma som om lingonveckan är på G eller att man skulle vara gravid.

Kram A 💕

48 Ghostwriter:

skriven

Nu mår jag inte bra alls och även om jag tar bra beslut och gör allt jag kan i min vardag, så måste jag få ett jobb och nu är det kris. Jag trodde det skulle ha löst sig nu, men istället fick jag bara ett jobb där jag blev utnyttjad, och ett annat jobbintervju med väldigt låg lön eftersom jag var tvungen att pendla på det.



Vet inte vad jag ska ta mig till... skjuter jag upp alla räkningar så kommer det bli dubbla i slutet av månaden, och jag kommer inte ha råd med det heller.
Vill inte hamna i fel sits, eftersom jag ju heller inte får ta lån enligt universum ( fick varning ).


Ser du mig få ett jobb nu? Liksom, verkligen snart? Jag söker flera flera varje dag!

KRAM

Svar: Ja fortsätt sök och ta jobbet du får även om det är ett " skitjobb".. och sök dig sedan vidare i lugn och ro... du hamnar nog inte på rätt plats meddetsamma men kan betala räkningar.. och så småningom hittar du och söker det jobb du vill ha och där du trivs.. kram :)
Esmaralda

49 Tiss:

skriven

Känner min katt att jag inte mår riktigt bra. Imorse började han jama på ett lite annorlunda sätt. Så har han gjort förut också. Som om han skulle vilja säga något. Han hoppade i alla fall upp på sängen, slickade mig i ansiktet, skulle lägga sig tätt, tätt. Tassarna skulle ligga på min arm, sen bytte han plats och somnade med huvudet i min hand. Precis som att han ville ta hand om mig. Känner han att jag inte mår riktigt bra eller bara gjorde han bara så ändå?

Svar: Din katt, precis som många djur, de känner på sig när deras människa inte mår så bra och de försöker hjälpa och trösta.. djur har en hel del healing i sig.. kram :)
Esmaralda

50 Hedwig:

skriven

Hej igen!
Jag har faktiskt träffat en man, som i övrigt är väldigt jordnära, som påstår att han först lever sitt andra liv på jorden och att han innan dess levde på en annan, mer avancerad planet. Han tror att han har kommit hit för att hjälpa människor/jorden. Jag är nyfiken på hur de ser på sådant. Har du träffat sådana människor?

Svar: Ja, det har jag gjort och det finns mycket mellan himmel och jord som vi inte förstår.... kram :)
Esmaralda

51 Browallia:

skriven

Tack för ditt värmande svar om min vän på andra sidan. :) Kram

52 Jennie:

skriven

Hej
Nu måste jag bara fråga igen: hur kommer det sig att de flesta män som fattar intresse för mig blir så tröttsamt efterhängsna och påflugna?

Så att det lilla intresse jag eventuellt skulle ha försvinner totalt då de blir så JOBBIGA.

VARFÖR är jag en magnet som drar till mig den sortens män?

Själv gillar jag totalt det motsatta, självständiga, intressanta och spännande män.

Kram

53 Noelle:

skriven

Åh jag skulle vilja göra regressioner. Vad spännande, och häftigt. 😃
Hur går en sådan till egentligen. Jag är ju mer för att träffas i sådana situationer så man känner sig trygg. 😊

Använder annat alias pga frågan.

Haft rajraj för mig. Men förtidigt för test. Är jag gravid?

Kram

54 <3:

skriven

Verkar dom han har mycket att göra just nu.. vill han ändå att jag visar stöd och kärlek då och då? Eller bör jag hålla låg profil tills det är klart?

55 <3:

skriven

Verkar dom han har mycket att göra just nu.. vill han ändå att jag visar stöd och kärlek då och då? Eller bör jag hålla låg profil tills det är klart?

56 Fitnesskillen:

skriven

Hej ez

Tanke på de du skrev igår att det fanns en liten chans och att jag lär märka hur det blir.

Lät lite som att det det kommer att gå dålig eller något 😅

För tjejen har ju visat lite intresse igår men hur kommer det sig att det bara finns en liten chans? 😱

Kram

Svar: För att hon inte vet riktigt hur hon vill ha det när det kommer till kritan.... men ta initiativ.. man ska leva ut det man vill leva och inte hålla tillbaka.. kram o lycka till :)
Esmaralda

57 Måddan :

skriven

Ja man jan säga att man är en förbrukningsvara.
Fråga regeringen. Dom satsar inte på våra pensionärer.
Hur många lever i fattigdom. Många blir vräkta för att dom inte har råd att betala och vännerna faller bort . Barnen kör sitt eget race och unnar sig själva livets läckerheter.
Ja att bli gamal är inte kul i detta land. Vissa andra kulturer lever tätt inpå varandra och tar hand om de gamla som unga .

Undrar hur min ålderdom ser ut . Lite orolig är man .

Svar: Jag tror inte du behöver vara orolig för egen del... din ålderdom ser bra ut.. rik kommer du inte att vara med du kommer ha så du klarar dig och vänner kommer det att finnas.. kram :)
Esmaralda

58 Fjäril:

skriven

Hejsan i sommarvärmen. Kan du se hur min sensommar o höst ser ut. kram

59 Michaela:

skriven

Fick åka in till akuten då jag blev mer svullen i halsen. Shit vad rädd jag blev! Trodde jag skulle dö😱 Men läkaren sa att det inte är någon fara utan att jag fått två kraftiga infektioner på varandra som tar tid att läka ifrån. Så nu är jag på väg hem igen med en glass i handen :) Kram!

Svar: Stackars dej... nu får du helt enkelt ta hand om dig... kram
Esmaralda

60 Mikael:

skriven

Alie, fröken hemlig, får väl finnas en lägsta nivå på hur blyg man får vara i bloggen för hur ska det gå ute i verkligheten annars :)

Es, blir det nåt ligga snart för en?, förvånande nog så är det fler kvinnor på gymet på sommaren än på vintern, till och med på fredag lördag kväll så är bara tacka och ta emot :)

Kram
Mikael



Svar: Möjligheter kommer... det lär inte dröja särskilt länge.. och kvinnfolk har ofta ett gott öga till dig... kram :)
Esmaralda

61 Jess:

skriven

Hej E,
Vi har haft det kämpigt med vår nyfödda. Kommer han bli bättre snart? 💜

62 S:

skriven

Hej Esmaralda.

Verkar det en bit fram som om
Det blir så också att han bygger vidare med henne?
Kram

63 SusanneAmalia :

skriven

God eftermiddag.. 💗
Regression
Det är så härligt att resa mellan världarna.. Ibland kan jag befinna mig någon helt annan stans.. Jag befinner mig inte i hemmet utan i en stad.. I en skog på hästryggen, på en båt.. När jag är sjuk kommer antilla och hälsar på.. Hon ser ut som väverskorna i Herkules.. Hon böjer sig över mig och tittar in i mitt inre. Näe sa hon sist det är inte tid att gå över. Jag drogs upp och lever ju fortfarande.
Jag älskar fart flärd enkelhet och lyx.. Det är upplevelsen i sig som lockar..
Som i Österrike 3000m höjd skidåkning på glaciären.. Örnar som seglade runt.. En slog vingen i huvudet på mig..
Kärlek.. Glädje.
Bergen Zip Line 150km i timmen flyger man fram i en sele..

När man dyker simmar fram bland sköldpaddor och 🐬 delfinerna.. 💗

Men mellan världarna finns så mycket.. Res till det undermedvetna och hela värden förändras..
Nu ska jag till Skåne och Kåseberga . Meditera och känna kraften..vid ale stenar äta magiska rökta räkor.. Rida Islandshästar flyga paragliding träffa vänner och köpa kalkonsnizlar på Ingelstad.. Glass på stranden och läsa bok.. Bygga stranskulpturer med barnen simma i havet.. Jag har ju lärt mig cykla simma och klättra i berg igen.. Såå kul.. och när jag kommer hem ska jag titta på båtar .. Livet är magiskt..

Kärlek och glädje.. 💗




Svar: Ja, livet är magiskt och du har en underbar förmåga att ta för dig.. kram :)
Esmaralda

64 Cara:

skriven

Ja, jag har gjort två regressioner med Nettan och fått en regressionsseans av dig Es. Det är lite subtilt och båda gångerna har jag tänkt att "hittar jag inte bara på nu?". Men så blir det någon slags bekräftelse som ändå får mig att tro. Till exempel var ett av liven totalt mörker men kändes ändå väldigt tryggt och behagligt. Ville inte gå därifrån. Förstod sedan att jag hade hamnat i universums utgångsläge. En annan gång var jag vattendroppar i tunga moln och därefter eld. Väldigt svettigt blev det...:)

Inte helt lätt att fatta. Men fantastiskt när det faller på plats.

Svar: Ibland blir det lite märkligt och mycket subtilt.. det varierar från gång till gång och efter ens egen förmåga och utveckling.. men visst är det underbart när det faller på plats.. kram :)
Esmaralda

65 Lilla m:

skriven

Hur kommer min chef att reagera den dag jag får berätta för henne att jag är gravid?

66 ”Sekretess” :

skriven

Om eller när jag vill göra insemination. Kommer det gå bra och att jag blir godkänd i utredningarna både hälsa och psykologiskt?

Är så rädd att de inte ska funka/att jag inte får en chans.... sen vill jag ju att de ska funka på första försöket... tror du de gör det?




Kram!!

67 Mikael:

skriven

Nu läser kanske inte Leo här men här är en kvinna som tyckte livet började när hon hamnade i rullstol

https://www.svtplay.se/video/22983794/en-askungesaga/en-askungesaga-sasong-3-stark-vilja-och-sisu?start=auto

efter det har hon blivit världsmästare i roadracing och gjort mycket annat, är man vild så är man :)

Kram
Mikael

68 Dunegull:

skriven

Hur stor är chansen att jag träffar kärleken i sommar? Finns chansen?

Svar: Chansen finns.. den är kanske inte jättestor men den finns.. kram :)
Esmaralda

69 Jossan :

skriven

Ghostwriter: var bor du någon stans? Tänkte på jobb och så. Har du sökt affärer? Bemanningsteam?


Fitnesskillen: våga chansa. För eller senare hittar du den rätte.

70 Sekrettesss:

skriven

Om eller när jag vill göra insemination. Kommer det gå bra och att jag blir godkänd i utredningarna både hälsa och psykologiskt?

Är så rädd att de inte ska funka/att jag inte får en chans.... sen vill jag ju att de ska funka på första försöket... tror du de gör det?




Kram!!

Svar: Jag ser inte något kring din fråga.. kan alltså inte besvara den tyvärr.. kram
Esmaralda

71 Ghostwriter:

skriven

Tack snälla för svaret!

KRAM

72 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du mig fortfarande ensam i singelskap en bit fram? I framtiden?
Kram

Svar: Ett tag till men fast förhållande kommer.. kram
Esmaralda

73 Hej:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut att bli en flytt till den staden?
Och ser du mig bosätta mig där i framtiden? Eller blir det en tid?
Kramå

74 Mikael:

skriven

Tack, får väl bjuda lite på sig själv och göra det man är född till :)

Kram
Mikael

Svar: :)
Esmaralda

75 Tingeling :

skriven

Har aldrig provat regression men när jag mediterar har jag sett tidigare liv tror jag. En gång var jag rik, hade fin klänning och gift med en snygg och snäll man, typ dr Quinn tiden.... men ändå satt jag på trappan framför vårt hus och drömde om att dra därifrån, men kände mig hindrad.

En annan gång Var jag en pojke typ 7-8 år och var fattig, smutsiga kläder, skor som gick på lera mellan stugor, som i en by... Jag letade efter min familj men hittade inte mitt hus/stuga. Sprang grisar fritt. Tror att någon kanske varit där och fört bort människorna från byn... men jag lyckats komma undan.

Skulle absolut vara intresserad av regression nån gång!

Kram!

Svar: Ja jag tror att du haft egna återblickar från tidigare liv.. kram :)
Esmaralda

76 Hej:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut att bli en flytt till den staden?
Och ser du mig bosätta mig där i framtiden? Eller blir det under en tid? Jag bor där? Om jag ser ut att bo där?
Kram

77 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som om jag kan vara med honom ett tag eller under en period?
Att vi satsar på vårt under en tid?
Kan det bli så?
Kram

78 Jennie:

skriven

Hej
Nu måste jag bara fråga igen: hur kommer det sig att de flesta män som fattar intresse för mig blir så tröttsamt efterhängsna och påflugna?

Så att det lilla intresse jag eventuellt skulle ha försvinner totalt då de blir så JOBBIGA.

VARFÖR är jag en magnet som drar till mig den sortens män?

Själv är jag självständig och vill känna mig fri, har svårt om hag känner att någon försöker ”kväva” mig. Dessutom gillar jag självständiga, intressanta och spännande män.

Kram

Svar: Försök läs in dem lite bättre från början.. då lurar du inte dig själv .. inte lika lätt i alla fall... kram :)
Esmaralda

79 Boudica:

skriven

Regressioner är något jag länge varit intresserad av, eller mer av de tidigare liven.
Har testet en prova på med Nettan, men jag var nog inte tillräcklig avslappnad, har svårt för det! Fick anstränga mig en del för att se något.
Har testat en regressionsseans med dig med, vilket var rätt givande. Det fanns saker som du inte påpekade i seansen men som jag kände att det var verkligen jag, och förstod lite mer om mig.
Jag är en gammal själ med många liv har du sagt, och en del håller jag med.
Har känslan att jag levt många liv i Storbritannien, som jag dras dit och till dess historia.
Sen har jag en känsla av att ha varit shaman eller något liknande det i något liv, har en märklig connection med djurlivet.

Måste passa på att fråga, om det nu inte är försent idag. Nyfiken på om jag levt ett tidigare liv med den här personen, jag kan nästan svära på att jag sett han i kilt i tidigare liv ;)

KRAM!

Svar: Ja, på något sätt tror jag att ni har en connection tillbaka i tiden.. kram :)
Esmaralda

80 Orolig:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag har bara börjat oroa mig gör ekonomin. Jag har en fast tjänst på minst 16/h vecka men oftast har det blivit mer.

Ser det ut som om jag kommer att ha tillräckligt med timmar framöver eller ser du mig kunna hamna i lite panik och kris?
Kram

Svar: Det kan svaja och gå lite upp och ner, det får du vara beredd på men oftast löser det sig.. kram :)
Esmaralda

81 Hon:

skriven

Ser det bäst ut att avvakta kontakt med honom efter detta?
Kram

82 Maria:

skriven

Du verkar ha varit lika härlig då som du är nu :)


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: