Och ingen ville ha mig .....

Gästbloggare idag är: Yvonne
 
 
LenaFena blev upphovet till denna gästbloggen!
 
Hon skrev en så härlig kommentar i fredagsbloggen!
 
...och ingen ville ha mig...skrev hon bla.
 
Jag vill skriva om hur det är och känns att åldras. Det trodde jag aldrig att jag skulle vilja göra.
Ni vet en brun fläck på handen, och jag kände....herregud nu är jag gammal!
Det var säkert 8 år sedan.  Idag ska jag snart fylla 60 år. Och dom bruna åldersfläckarna är ganska många nu kan jag säga!
 
Snyggt tycker jag! Bevisar att jag levt länge! Kan en hel del. Framförallt berätta om "förr" som min egen mamma gillade att göra!
 
Min kropp ser ut som ni vet....den uppblåsbara Barbara! Nåja, inte lika uppblåst. 
Men efter bröstcancern med nytt snyggt bröst, och en liten mage som är kvar. Eftersom resten av magen är mitt nya bröst.
 
 
Ett ärr som går från den ena höften till den andra. Ja kroppen visar inte bara en kropp som fött barn, utan stått ut med mycket mer än så.
 
På resten av denna stackars snart äldre kropp, finns massor av vad vi kallar i vården för "demensmärken". Det heter Fjällmärke. 
Och just nu har jag tagit bort ett fult ett som hade satt sig på min kind. Där den lyste stor och brun! 
 
 
 
Bort sa jag! Du ska bort jäkla demensmärke! Och borttaget blev det! Och nu är jag vanligt snygg igen! 😉
 
Mina rynkor är där, "tupphalsen" också. Men det jäkla märket är borta
Jag sa till doktorn som tog det att "man gör så gott man kan, med det lilla man har"! JO JO 🙂
 
Dessutom är jag utförsäkrad ifrån FK:. Så nu säger jag något jag inte trodde skulle komma över mina läppar : Jag längtar tills jag kan pensionera mig vid 62 år! Längtar till pensionstiden. Då är jag äntligen fri ifrån FK. Och jag kan få lite fickpengar till kaffe!
 
Jag gillar att åldras. har inga problem med det alls! Igår fixade jag fina byggda naglar. Röda. Jag tänker vara fin hela tiden. När jag blir äldre och äldre....en tant som sköter om sig!
 
 
Att åldras betyder att man kan göra bort sig utan att bry sig (som om jag brytt mig innan). Och man kan flirta lite, bara för att man kan 🙂.
 
Man sitter inne med massor av berättelser och livserfarenheter till barn, barnbarn och andra små öron! Man kan bli mormor och farmor till ungar som behöver!
 
 
 
Man kan som jag vara med i brukshundsklubben.
 
Alla tror att man har en liten "tanthund". Vilket jag har också. Men när jag visar upp min store fine franske Mastiff, så himlar dom med ögonen: "Vad väger han"?
Bara 60 kg säger jag, och klappar min fyrbente "bodyguard" i baken! Jo jo tanter kan!
 
 
 
Ser med positiv känsla fram emot de goa åren som kommer efter 60! 
 
Vem har sagt att man inte kan dansa med käpp?😉
 
Kram från Yvonne
-----------------
 
Tack  Yvonne för att du berättar och delar med dig - jag som är 63 vet precis hur
det är 😳😀
 
Kanske finns det fler i vår  bloggfamilj som vill berätta lite om sig och sit liv ?
 
Maila din gästblogg till: [email protected]
 
Bifoga  gärna bilder om du har lust.
 
Jag kopierar det du skriver direkt till bloggen.
 
 
1 Ghostwriter :

skriven

Jag är snart 23 år och har aldrig varit rädd för att bli gammal! Nästan längtat mer till. Det känns så fint att vara gammal. Som beskrivs i inlägget, så kan man berätta så mycket och man kan göra mer än man tror. Jag har insett att varenda lilla ålder (ja även om 1 år i taget) har sin lilla fina sak med sig.
Jag skämtar mycket om "oj oj" så gammal jag är. Men mentalt är jag både och.




Känner mig deprimerad pga ekonomi och kärleken, den jag inte har. Jag känner mig inte stressad, bara att jag verkligen har krossat hjärta efter mannen jag trodde var min soulmate. Efter honom gick jag vidare, och då blev jag bara utnyttjad av andra killar som jag ville satsa på.

Nu vet jag inte om jag ens vill ha någon, och känner mig känslomässigt off.

Flingen, vad ska jag kika efter? Hur han utmärker sig.




Kramis och ha en fin dag :)

Svar: Flingen bara finns där.. rätt som det är.... kram :)
Esmaralda

2 Tingeling :

skriven

Vad roligt att få "lära känna" dig lite bättre! 😀

Kram!

3 <3 🌸:

skriven

Godmorgon kära Es, tror det var någon mening med avbokningen som kom tillbaka till mig.
Hoppas att mamma blir glad nu.
Blev J glad för blommor och det extra fina vinet ? Kände att jag ville cykla iväg lite spontant och ge honom det innan midsommar. Tror inte det blir fel mellan oss och att han tog det vänskapligt. Känns som vi fått en lite speciell relation genom åren. Jag stamgäst och han servitör. Han kan vara lite svår från början. Gillar han mig som gäst genuint ?
Kram

4 Lenafena:

skriven

Hej Yvonne och alla ni andra finingar på bloggen. Kul att höra hur livets alla faser levs, på olika sätt med olika förutsättningar. Jag tycker vi alla här på bloggen kämpar på rätt bra. Har kämpat på i motvind själv kan jag säga...men när det vänder lovar jag att dela med mig här. Hoppet är ju det sista som överger en människa. Att få social kontakt med folk har jag inga problem med men det är RÄTT sorts för mig jag vill ha....och då blir det värre...vilka fina hundar Yvonne! Om jag orkade gå vill jag ha en liten envis rackare! Hade dalmatin förut men skulle inte klara av idag med tanke på motion. Ha en jättefin söndag allihopa!

5 HS:

skriven

God morgon Es!

Är det värt att följa upp kontakten med M? Lite oväntat men har svårt att släppa honom i tanken. Intim relation eller bättre som vänner?

Kram

6 Läroliv:

skriven

Schyst och vackert Yvonne. Sällar mig till skaran. 73 år i år, mest skrattrynkor i ansiktet förutom några bruna fläckar som verkar trivas hos mig och sakta förökar sig. 1 verkar bli riktigt brun, så får väl tas bort med tiden. I övrigt med kroppen har jordens dragningskraft gjort sitt och det är OK. Gillar också att bli äldre. Tycker faktiskt det är riktigt skönt att ha levat längre än jag kommer att leva. Klär mig som jag vill, skinnpaj och korta o långa klänningar efter väder och som andan faller på. Creoler i öronen,ca 4 cm diam. Sneda blickar och gliringar från andra tanter fnyses glatt bort, då jag tror att jag i långa loppet mer kan hjälpa andra kvinnor och unga tjejer att våga vara sig själva, med att visa mig som mig själv, än pekpinnetanter som hellre stjälper än hjälper, bara för att man i deras ögon ska vara på ett visst sätt.

Ha en riktigt fin söndag alla, och hipp hipp hurra för alla tanter oavsett ålder.

Kram

Svar: Vad glad jag blir... vi tanter har rätt att gå vår egen väg och inte fålla in oss i nån tantfil ! Heja dej.. jag tror de allra flesta blir glada när de möter dig.. kram :)
Esmaralda

7 Rebecca:

skriven

Vilket positivt och bra inlägg! :)

En fråga, kommer han visa intresse för mig på något sätt? :) kram

8 Mikael:

skriven

Den här damen menar att hennes liv började vid 70

https://www.bbc.com/reel/video/p07d29z6/-my-life-has-started-at-70-

Hur mycket muskler och kondition har nästa kvinna beställt egentligen? blev lite oväntat semester igen så jag har tid med mer gym och träna upp jakthunden, exet träffade jag i skogen klockan två på natten så lutar nästan åt en repetition på det? :)

Kram
Mikael

Svar: I skogen kl 2 på natten... det var speciellt !! Kram :)
Esmaralda

9 Helena Ir:

skriven

Vilket härlig blogginlägg,Yvonne! Rena rama sanningen beskriver du.. :) Själv fyllde jag 60 förra sommaren,så nu är jag 60 +. Tiden går fort..och det sätter sina spår på kroppen
Jag fick mitt yngsta barn när jag var 35..en dag tittade hon på mina händer,kanske hon var en 3-4 år..på min ådror på händerna..och säger : Men mamma,sådana där händer vill inte jag ha!! :)) Mina händer har blivit mer ådriga,nu..och även min unga dotters händer har ändrat sig :) Åldern ger en fördelar också,precis som du skriver..man kan säga saker,som kanske inte skulle kommit ur ens mun tidigare..lite skönt,att skylla på att man är tant!! Så finns det de som hatar det där tant-ordet..jag tycker det är rätt skönt!!Tanter idag är inte som när min mormor var tant..oftast vill jag lova!

Igår var jag in till city med dottern,så soligt och vaaarmt..Fikade och gick omkring..ändå kom saknaden av tvåsamheten över mig..Nu vill tanten träffa sin gubbe :)
Hålla tanten,och småmysa..

Det blev alltså inga fönster tvättade igår..och lär inte bli idag heller.. :) tränar istället,mycket roligare!! Och så blir det fotboll Sveriges damer möter Thailand..

Känns det som bubbel i huvudet idag? :)..hoppas kvällen blev bra..och att ni slapp åska och regn!

Ha det så bra..

Kram :)


Svar: Nej, idag är vi tanter på ett annat sätt än man var på mormors tid... tak o lov ! I går blåste & regnade det här... blev lasagne och grillköttet stoppades in i frysen.. men det är ju ilandsproblem.. kram :)
Esmaralda

10 EPM :

skriven

Jadu Es, p anser att det blivit ”skevt” mellan oss. Tro fan det, det är väl inte mitt fel heller.
Men det är väl så det kommer se ut; att han lämnar mig, inte tvärtom. Trots att jag bestämt mig för att hans beteende inte är något jag vill ha i mitt liv.
Men men.
Jag är mest arg, ställde upp för honom när han mådde dåligt trots att det tärde på mig själv och så säger han att det är skevt!😡

Ledsen kväll igår, nu terapi på bryggan.

Kram

11 Skorpan:

skriven

Klart att du kan Yvonne o ska :)!! Härligt med en rejäl hund tycker jag ;). Tur att vi är så olika o kan göra som vi vill, för det mesta i alla fall. Lycka till med att fortsätta o vara du Yvonne!!

Sovmorgon igen o solen skiner från klarblå himmel, det blir en varm sommardag med våra mått mätt, tror jag. Ville ha hjälp med en sak sist sonen hade permis, men då försvann han annanstans. Nu frågade jag om samma sak igen o svaret var att inte har han väl nåt val!? What?? Är det såna barn jag har lyckats fostra upp, som inte vill hjälpa till? För att det inte gagnar dom? Jäklars så besviken jag är...

Ska försöka njuta av sista lediga dan före vardagen, tur att det inte är så långt till semestern..
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

12 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Visst har han varit förälskad i mig? Kram

Svar: I alla fall starkt attraherad.. kram
Esmaralda

13 Smöl:

skriven

Härlig blogg idag, skönt när någon gillar att va bekväm med sig själv och att man åldras med kärlek!

När min son får stirrblick eller drömmer innan han somnar (6år) , så drömmer han hemska grejer hela tiden. Att hans pappa blir påkörd, det kommer tjuvar och tar saker och folk, plus mer traumatiska saker.. detta händer varje dag och kväll.. varför?? Jag vill inte att han ska se såna syner! Inte undra på att han är rädd för att somna. Precis innan man somnar så brukar man ju få budskap, men vad är Detta för hemskt Budskap då?

Svar: Nej här handlar det inte om budskap... när man är i din sons ålder drömmer man ofta hemskt.. man väver ihop fantasi och verklighet och det är ganska typiskt 6 åringar att drömma mardrömmar... det går över... kram:)
Esmaralda

14 Dunegull:

skriven

Vad härlig du är Yvonne!
Mysigt inlägg 😊

E! Ser du kontakt eller fler möten mellan oss?
Kram

15 Jossan :

skriven

God morgon!

Klockan är 8 men trodde den var mer. Jag är helt slut efter dagen igår. Hon blev väldigt överraskad och det blev riktigt lyckat! Jag fick så mycket komplimanger om att jag ordnat det så bra.

Jag satt och prata med hennes bonus mamma som är medium. Vi pratade om tidigare liv och jag berätta att jag trodde jag levt under förintelsen för jag vill så gärna åka till polen. Sen pratade vi om varför vi ser de vita ljuset innan vi dör, om hu vi väljer våra föräldrar. Vi pratade även om hur vi har en ungdomskärlek en annan kärlek och sen den man ska åldras med. För jag sa det att de som ska ha barn är mitt favorit par men jag förstod inte varför ska vissa träffa rätt direkt och andra som jag behöva vänta länge? Men jag sa också att jag har magkänslan att jag kommer träffa honom innan året är slut hon sa att ja man ska lite på sin magkänsla den brukar ha rätt.

Så vi får se! På dopet kanske han är med vilket även är min dopdag och mamma och pappas 40 åriga bröllopsdag.

Nu är det bara en vecka kvar innan det är dags för lov! Som jag längtar!

Nu ska jag försöka sova en stund till för jag är helt slut! För övrigt trodde de att jag köpt babynestet som jag sytt. Det är positivt!

Mr right, jag längtar efter dig så vi kan skapa ett liv tillsammans med hus och barn.

Kram

Svar: Och komplimangerna för i går var du värd ! Och vilket fint babynest ! Kram :)
Esmaralda

16 Kulla:

skriven

Yvonne vilken underbar inställning till ”vuxenlivet ”👏👊💪, snygga 💅. Åldern är bara en siffra😜. Njut!!
Undrar om jag kommer att träffa F under helgen som kommer? Kram

Svar: Chansen finns.. kram
Esmaralda

17 Love is in the air?:

skriven

Hej Esmeralda,

Kommer jag att träffa någon kärlek snart`?

Svar: Kärlek träffar du... men jag ser inte när.. kram
Esmaralda

18 Marie:

skriven

Så märkligt! Min tavla har hängt i sovrummet på samma plats sedan vi flyttade in för 7 år sedan. Och utan yttre påverkan så hörde jag ett brak och där på golvet låg tavlan... oskadd tack och lov.

Svar: Känns faktiskt som om det är tidens tand som påverkat att tavlan rasade i golvet... kram :)
Esmaralda

19 Camilla:

skriven

Kära Es, den känsla jag fick igår efter ett besök hos min syster vill jag ALDRIG mer känna, känslan av värdelöshet, fattigdom, hatad, annorlunda, det att inte vara omtyckt av sin egen familj som består av syster och hennes sambo, de bara visar opp sig och sitt vad de har i sina kylskåp, jag har knappt mat för dagen... de har vänner i överflöd, jag får vara glad om jag har en...! Och den känslan att vara så utanför deras fina liv och fester, efter besöket där igår tog jag mera piller än vad jag borde ta och gick i säng fast klockan vara bara 7... Jag ville bara dö och bort från allt, Varför skall inte även jag få ha ens lite av den lycka de har? Det känns bara så ofantligt orättvist detta liv, när skall det bli min tur att få leva och vara lycklig? Tack för att du kära Es orkade läsa allt, och KRAM

Svar: Fina Camilla, du ska inte jämföra dig med din syster.. för du har annat som inte hon har. Jag tror de visar upp för att få bekräftelse och växa i detta..de gör det för att själva må bra och inte för att du ska må dåligt. Du är värdefull och ditt liv kommer dessutom att förändras till det bättre ! Strunt ni i detta... och ha fokus på sådant som får dig att må bra.. kram
Esmaralda

20 Razawa:

skriven

Hej bästa Esmaralda
En möhippa är å gång för en tjej i släkten/gänget den 27juni till 30juni i Montenegro. Jag är extremt flygrädd så har ej bestämt hur jag ska göra. Känns också lite nojigt att lämna lilla dottern (med sin pappa så ingen fara så mer jag själv o mitt kontrollbehov). Vad blir av ser det ut som?

Svar: Lilla dottern behöver du inte oroa dig för.. och en flygresa kommer gå fint... ingenting händer som du behöver oroa dig. Jag tror du ångrar dig om du inte åker.. det kommer blir riktigt kul ! Kram
Esmaralda

21 Anki:

skriven

Godmorgon
Tack Yvonne !❤
Är ju där själv...

Datorhaveri...och svårt att skriva på mobilen

Ha en go söndag

Kram Anki med flock

Svar: Hoppas det ska lösa sig med datorn... men blir ju galen när sånt händer.. kram
Esmaralda

22 Uppgiven:

skriven

Hej!

Känner mig helt uppgiven. Har lust att bara skita i allt. Känns som om det aldrig blir bättre.
Ser du fortfarande en ljusning i mitt liv??

Kram

Svar: ja absolut, det gör jag.. kram
Esmaralda

23 Michaela:

skriven

Tack Yvonne för stt du delade med dig! Härligt att du kör ditt eget race och vilken underbart söt hund! Stay strong!

Igår försökte min King rymma :) Hade en väldigt hektisk jobbkväll med polispatrull efter polispatrull. Plötsligt känner jag att kedjan som han sitter fast i BHn med lossar och han ramlar på golvet. Puh! Vilken tur att jag märkte det för vill INTE förlora honom! Har inte gjort såhär tidigare mer än att han ibland flyttar på sig på nätterna så vet inte varför han gjorde såhär.

Två veckors tystnad. Undra om det fortsätter och om det retar lite att jag inte bryr mig och inte hör av mig ...?

Kram och ha en skön söndag!

Svar: Vilken tur att du märkte att han var på väg bort ! Han är ivrig och då blir det lätt så här.. det beror inte på att han vill bort från dig ! Kram
Esmaralda

24 Sigma :

skriven

Vad roligt att du bloggar Yvonne. Fina naglar och vilken underbar hund, din mastiff. Jag funderar lite på att skaffa en sådan och har haft tankarna i flera år. Tidigare bodde jag fel men numera i hus med trädgård och då känns det mer aktuellt. Har du lust att berätta lite om rasen ? Jag vill inte ha en hund med för mycket skyddsinstinkter utan jag vill kunna känna mig trygg i att barn kan komma och klappa. Jag vet att man får hundar som man vill genom uppfostran men alla raser hur ju sina rasegenskaper också. Kram

25 KW:

skriven

Vilket söt liten bebis. Är det ditt barnbarn Yvonne ?
Jag har också gammelfläckar fast jag "bara" är 45 år och det är inte kul. Kram

26 linnea:

skriven

hej es, önskar veta hur stor chans att jag blir gravid 2019?

Svar: Chansen finns och det är över 60 % att det ska lyckas.. kram
Esmaralda

27 Oro:

skriven

Hej
Tack för att du berättar, det var intressant och roligt.

Esmaralda,
Känns lite tungt, oroligt nu

Tror du att det kommer att lösa sig så som jag vill?
Kram

Svar: Det löser sig.. kanske inte exakt som du vill.. men på ett bra sätt ändå... kram
Esmaralda

28 Miltons Mamma:

skriven

Glömde säga att hunden kom bort så flera ggr under dess livstid (typ varje år eller liknande) och mannen hittade den alltid. Hunden levde dock.

Kjam

29 Hm:

skriven

Hej!
Den nya tjänsten som du har spått att ja kommer få på mitt jobb, sker detta i aug/sep?
Kram!

30 Me:

skriven

Hej Esmaralda.

Han känns svårlöst.
Hur ska jag bäst gå till väga i det här?
Kan vi komma närmare varandra genom prat?

Kommet nuläget att förändras och bli bättre?
Kram

31 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer vi att flytta samman?
Hur stor är den möjligheten?
Kram

32 Se:

skriven

Hej Esmaralda.

Kanske är det mitt dåliga självförtroende eller oro.

Men ser han ut att vara mer intresserad utav andra tjejer än utav mig?
Kram

33 Ingela:

skriven

Härlig inställning Yvonne! :)

Es, en fråga som inte gäller mig, hur ser framtiden ut för paret i min ”närhet” som gifte sig igår?
Han är en riktig skitstövel men det har hon förstås inte upptäckt, hoppas att hon slipper göra det...
För egen del lyser allt vad som rör kärlek och romantik med sin frånvaro och jag har faktiskt mer och mer börjat ställa in mig på ett framtida liv som singel för åren går och inget ”händer”.
Trodde verkligen att jag skulle ha sprungit på någon vid det här laget, men icke...

Ha en skön söndag!
Kram Ingela

Svar: För somliga tar det tid.. alla hittar inte rätt i kärlekens snårskog men det känns som om du kommer lyckas... kram :)
Esmaralda

34 <3 🌸:

skriven

Godmorgon kära Es, tror det var någon mening med avbokningen som kom tillbaka till mig.
Hoppas att mamma blir glad nu.
Blev J glad för blommor och det extra fina vinet ? Kände att jag ville cykla iväg lite spontant och ge honom det innan midsommar. Tror inte det blir fel mellan oss och att han tog det vänskapligt. Känns som vi fått en lite speciell relation genom åren. Jag stamgäst och han servitör. Han kan vara lite svår från början. Gillar han mig som gäst genuint ?
Kram

35 linnea:

skriven

tack! men varför har procenten gått ner från 80 till 60?

Svar: Det är det första svaret du ska rätta dig efter... frågar man samma sak flera gånger blir det bara förvirrat.. kram
Esmaralda

36 Linnean 🌸:

skriven

God Morgon!
Vad fint skrivet Yvonne! Precis så är det ju. Man får försöka så gott det går och nu struntar man i en massa ”måsten” som man hade som yngre. I fredags satt jag och pratade med min granne och hon trodde jag var typ 42 år men jag är 61 och då blev jag yster och festbenägen 😆 Man kan dansa med rullator åxå! Drog av en schottis med grannes rullator en gång och det gick ganska bra! Nåja, några surtanter trodde att jag har full. Man får inte vara för glad och göra udda saker 🙄 Vilken underbar Mastiff du har! Snygga naglar åxå!
I går fick vi verkligen åska!! Var så åskdrogad! Stod faktiskt och tittade på blixtarna ett tag och sa ord jag låter bli att skriva här. Till slut låg jag och tre katter som stekta ägg i soffan och sov. Får jobba på i dag istället. Får ju plötsligt oväntat besök till midsommar!
Ha en skön söndag! Kram...Linnean 🌸

37 Lisa:

skriven

Åh vilken härlig läsning.
Yvonne, du verkar ha en otroligt skön inställning. Jag försöker ha ungefär lika, men inte alltid så lätt. Demensfläckar, som du beskriver, har även jag men jag är ”bara” 47 😁
Kram Lisa

38 Mathilda :

skriven

Hej! Ser du vad min dotter kan ha för allergi då hon har nesselutslag på kroppen och har fått medicin men det har kommit tillbaka? Kram

39 She:

skriven

Hej,
Har undrat länge över en väldigt privat grej.. men vad kan det bero på att jag är superkänslig där så att det gör lätt ont, var det meningen eller var det nån trauma i barndomen, eller kanske gamla cellminnen? Lite sorgligt ifall det kommer att vara såhär hela livet..
Kram

40 Kia:

skriven

Till Yvonne!
Jag har ett precis likadant "Fjällmärke" på exakt samma plats. Jag undrar hur du tagit bort det, på skönhetsklinik och flera behandlingar eller? Dyrbart?
Jag kör concealer på mitt då jag tänker att jag hela tiden får nya så det är ingen ide. Däremot är jag noga nu för tiden (fyller 65 i år) och använder hög solfaktor för att slippa få så mycket flera.

Hälsningar Kia

41 Undran:

skriven

Kära es,

Vaknade mindre glad idag. Har den där klumpen i magen. Igår markerade jag för honom att jag inte tänker acceptera vissa saker och att vi därav inte passar ihop. Detta efter att han har försökt kontakta mig vid två tillfällen och krävde en förklaring till varför jag inte besvarat hans samtal. Jag förväntade mig att han skulle reflektera kring detta och ge ett vettigt svar.. fick inget.. min fråga är es, är det slut på riktigt nu? Eller kommer han försöka igen?

hade varit extremt tacksam om du ser något. Idag är det en sådan dag där ditt svar hade underlättar om hur jag ska göra hädanefter.

Kram fina es!

42 Läroliv:

skriven

KRAM.

43 Dahlia:

skriven

Är inte speciellt gammal, men känns som ingen vill ha mig!
Ser du mig med någon vid min sida snart, ett förhållande? Varit ensam länge och vill inte vänta tills jag är 60 för att träffa någon!

Svar: Du kommer inte vara ensam på sikt.. det finns en speciell kärlek för dig.. kram
Esmaralda

44 Oro:

skriven

Hej Esmaralda

Det har varit en del upp och ner.
Kommer nuläget att förändras och bli bättre med honom?
Kommer vi att lösa det
Kram

45 Skorpan:

skriven

Camilla, ta din sisu till hjälp, för den har du :).
Kram Skorpan

46 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Dendär starka attraktionen finns väl kvar, eller hur? Jag känner att den finns, oavsett vad han säger. Kram

Svar: ja den finns men den är destruktiv, som du vet.. kram
Esmaralda

47 AnnaK:

skriven

Tack för att du berättar 😊

Vet inte själv vad jag anser om att bli äldre. Känner att jag inte hinner med riktigt. Skjuter upp livet typ. Solen skiner igen och jag känner mig stressad över allt jag har att göra. Borde väl vara ute egentligen. Mitt hem känns bara som en källa till stress. All glädje rinner av mig när jag kliver innanför dörren. Trist!

Kram 🤗

Svar: Ta tag i en sak åt gången och gör klart...då får du lite bättre kontroll.. kram
Esmaralda

48 Louise:

skriven

Ja vi åldras vare sig vi vill det eller inte. Jag har också åldersfläckar på mina händer och är bara 40+. Gör ingenting. Jag åldras hellre ensam än med gubben.

Han messade inte under hela dagen igår men idag messade han. Jag fattar inte när han ska förstå att jag inte längre vill bo med honom. Att han ska få lägenheten. Jag orkar inte med mer tjafs från honom.
Han är deprimerad hit och deprimerad dit.
Varför kan han inte bara släppa mig?
Vad är det som gör att han måste vara med mig?
Vet inte när jag ska prata med honom. Pappa vill imorgon men det blir inte så än. Blir i alla fall i veckan. Hans mamma sa att vi skulle söka professionell hjälp. Vilket inte är lönt för vi ska ju inte vara tillsammans mer.

Blir detta långvarigt eller vad kommer hända? Kan han snart acceptera att släppa mig?

Ha en fin dag och tacksam för svar. Kramar.

Svar: Var beredd på att det blir besvärligt en tid framöver... men sedan lugnar det ner sig.. och du har bestämt dig och då behövs ingen professionell hjälp som bygger på att ni ska hitta tillbaka till varann.. men kanske för att det ska sjunka in hs honom att du verkligen menar detta och kommer att fullfölja.kram
Esmaralda

49 Mamman:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer vi att flytta samman?
Kram

50 Mamman:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer vi att flytta samman?
Kram

51 Undra:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du något umgänge för mig med dem mer?
Kram

52 Ia:

skriven

Hej
Ja åldras gör vi allihop. Det jag tycker är jobbigast med åldrandet är att kroppen blir mer och mer stel, jag får mer och mer ont i kroppen, inte samma vighet som förr.

Har haft besök under helgen och vi har pratat och skrattat om dåtid, nutid och framtid. Kände att jag saknar någon vid min sida.
Hur stor chans är det att jag träffar min soulmate under detta år?

Kram

Svar: Jotack, den där stelheten känns jag också av !! Chansen att mötet sker i år är runt 70 %.. faktum är att det kan ske när som hest men också dröja.. omöjligt att se mer exakt.. kram :)
Esmaralda

53 Yvonne (gammal kund):

skriven

Till Kia!

Jag gick till en privat klinik, eftersom det räknas som skönhetsoperation. Därför tar inte vanliga vården det. Det kostar 1100 för första besöket. Och 300 för varje märke. Men dom tog mitt märke direkt. Och jag betalade därför 1400. Behövde inte komma tillbaka. Läker på tio dagar. Jag är jättenöjd!



Lycka till!

Yvonne

54 Yvonne (gammal kund):

skriven

Till Sigma!

Du ville ha lite info om min store hund....

Det är en Dogue de bordeux! Dom kan väga upp till 80 kg! Du måste ha en fet plånbok, därför att dom har många rassjukdomar, tyvärr!

Man ska vara mycket medveten om vad det är för sorts hund när man köper den. Den dräglar, inte lite. Och fäller. Tar stor plats. Och tyvärr....medellivslängden är cirka 5 år!
Det är en vakthund! Så den måste ha rejäla riktlinjer.
Annars gör den som alla andra hundar, den tar över!

Men förutom allt det, så är han heeeeelt underbar!
Han har inget behov av andra människor. Endast hans egen flock. Dvs familjen. Och han är helt ljuvlig i sitt sätt. Det är ingen hund att gå på brukshundsklubben med, för han är som en katt....han gör exakt det han själv vill. Och försöker man med tricks, tex gömma godis under muggar osv. Då går han! Det kan du göra själv tycker han :) Jag gick valpkurs med honom. Han satte sig på alla bänkar han kom åt. Där satt han och glodde på alla andra som jobbade! Det var första gången dom hade haft den rasen på Brukshundsklubben :) Han är jättesnäll! Go mot våra katter och barnbarn. Han skulle aldrig starta ett slagsmål, MEN han skulle heller aldrig avsluta ett, om du förstår vad jag menar. Stark som en oxe och go som en nallebjörn!

Det är min andre av den sorten jag har. Jag var bara tvungen att ha en till. Råder dig till att välja rejält hos uppfödare och kolla föräldrarna. Eftersom dom har ledproblem och en massa annat!
Och helst ska man bo som du i hus eller på gård! eftersom han är så stor! Det är min siste i den rasen. Pga att dom lever så kort och man blir djupt förälskad i dom. Dock
inte i alla kostnaderna. Så får det bli den siste. Men det kommer absolut att tillhöra min favorithund genom tiderna! Och jag har haft hund i hela mitt liv! Vill du veta mer och ha mer bilder på honom så är du välkommen att maila mig på [email protected].

Stort Lycka till med ditt val :)

Kram

Yvonne

55 Milla:

skriven

Jag fyller 50 år i sommar o varit gift med en som manipulerat o bara brytt sig om sig själv. Jag har gett allt jag haft i form av energi tid pengar till honom o resten till barnen.
I dag är det deppigt för min sons flickvän gjort slut efter två år o han var ju deppig redan innan efter en allvarlig olycka. Kommer han hämta upp o ha nya saker o flickvänner att se fram emot? Han har varit mobbad. Ser du ngt om orsak till avslut osv. Det var väl hennes känslor antar jag.

Svar: Han kommer gå vidare och det kommer finnas en ny flickvän för honom... kram :)
Esmaralda

56 Yvonne (gammal kund):

skriven

Till KW!

Ja det är mitt barnbarn! Inte blodsbarnbarn, men dock!
Han hade ingen mormor och då blev jag hans mormor!

Guuud vad jag älskar den ungen :)

Kram

Yvonne

57 Pia1:

skriven

Vad fint 💗 Jag drömmer om att leva lite innan jag kommer dit... Känner också som Camilla, svarta fåret. Jag slåss för att komma dit, få jobba, ha mat på bordet, vara värd något. Häromdagen berömde en familjemedlem mina syskon. För deras insatser, de var så duktiga och kämpade med sitt. Aldrig har jag hört ett gott ord genom min kamp fast jag kämpat ensam utan uppmuntran. Styvfar har börjat hjälpa till praktiskt med skjuts, annars hade vi aldrig klarat oss. Men det känns förstås som det ultimata nederlaget att inte klara sig själv efter alla år av kamp som inte uppmuntrades eller ledde till hjälp.
Så jag är inte alls redo för ålderns tecken, jag vill att de ska betyda något finare än sjukdom och strandad "loser" som familjen skäms för.
Jag är dock djupt tacksam för det arbete jag får göra bakom kulisserna, att få göra någon nytta alls. Och det berättar jag inte om, de skulle aldrig förstå. Till slut håller man sig undan verkliga människor så slipper en känna att de skäms för ens misslyckande. För jag har gett upp nu, lyfter inte ett finger till. Det får gå som det går. Lägger mig och redigerar boken och funderar på att lämna över den till herr tjurig när han kastar in min handduk. Som en avskedsgåva. Vi får försöka med pension och flytt till Spanien för vård.

58 Till LOUISE:

skriven

Hej Louise!

Jag brukar läsa alla kommentarer och följa Bloggfamiljen. Jag känner så mycket med dig då jag själv har gått igenom en uppslitande separation från min sons pappa. Jag förstår att du känner att det inte är någon mening med att söka professionell hjälp eftersom du helst inte vill veta av honom mer men med allt som det innebär med en skilsmässa och med att ha gemensamma barn så måste man kunna prata och samarbeta med varandra. Vänd dig till kommunens familjerätt och berätta om er situation. Be om att ni får komma på samarbetssamtal, det är helt gratis. För vår del slutade det tyvärr i tingsrätten men jag hade ett stort stöd från min kontaktperson på familjerätten under denna tuffa tid så jag även orkade vara mamma. Ge det i alla fall en chans innan du avfärdar professionell hjälp helt. Jag hoppas att det kommer lösa sig så bra som möjligt för dig och barnen.

Stor varm kram Browallia

59 Helena Ir:

skriven

Ett snabbt möte med en man som släppte mig förbi när jag gick över vägen,han kom cyklande. Jag kallade han för gentleman..några ord följde därefter..snabbt flirtat! Borde sprungit efter :)) kul var det! Vad gör man inte för att få träna på flirten..

Sovit så bra..vågar man skriva det..tror jag börjar äntligen vänja mig vid min mask..det har varit så svårt att hitta rätt storlek..Men nu så..och fasen vad viktig den där sömnen är..det märks på gymmet..Jag är så stark!! :) I mina mått mätt..

Kram :)

Svar: Sömnen ÄR viktig och det tar tid att vänja sig vid masken.. men när man får det att funka.. då sover man som en prinsessa !! Kram :)
Esmaralda

60 Mus:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som om den relationen kommer att fortsätta?
Kram

Svar: Inte för alltid men den kan fortsätta ett bra tag till.. kram
Esmaralda

61 Undran:

skriven

Kära es,
Testar igen..

Är det slut på riktigt eller kommer han att försöka kontakta mig på nytt? Ser du något?

Kram

62 Sessan:

skriven

Härligt! Gäller bara att orka hålla i vovve om den drar mot något. Där har vi funderingar om nästa hund bör bli en mindre.
Nästa häst... är det den svarta jag har i tankarna. Ser du om det blir bra med den Es?

63 Hustrun:

skriven

Hej Esmeralda <3
Sitter på jobbet precis som sist jag skickade en fråga till dig.
Då satt jag och grät och ångesten rev nästan sönder mig av oro (det var jag som skrev om min man som väntar på besked om sitt födelsemärke som hudläkaren tyckte såg misstänkt ut).
Du skrev att "jag ser ju ett långt liv för din man".
Ord som jag har som skärmbild på min telefon så fort oron börjar gnaga igen.
Men det var inte det jag ville berätta utan hur jag märker att jag ändrat mitt tankesätt på bara några dagar.
Vi fick redan på att chefen anställt en kollega som varit portad i vår stad tidigare och som tyvärr är riktigt falsk och elak.
Först blev jag nästan lamslagen då jag är så rädd för konflikter och elaka människor men så slog det mig att vad sjutton spelar det för roll!
Om jag (som alltid katastroftänker och naturligtvis gjorde det med min man som jag i stort sett redan begravt innan vi ens varit på återbesöket hos hudläkaren) nu får behålla min älskade man så kan ingenting rubba mig och min inre ro mer.
Har fått ett helt annat perspektiv på bara några dagar.
Esmeralda - tack från djupet av mitt hjärta <3
Du skrev att du kände min oro den dagen du gjorde ett undantag och ändå siade om sjukdom och hälsa och den ångesten jag upplevde den dagen jag skrev till dig har jag bara upplevt den dagen min dotter försökte begå självmord.
Oj vad långt det blev - men jag ville skriva detta till dig som gör så mycket gott för så många <3

64 Dalkulla :

skriven

Jag är snart 70 år, till min stora glädje är det ingen som tror jag kommit så långt i ålder utseendemässigt sett. Ser verkligen inte ut som en tant. Figuren är densamma sedan tonårstiden, då var den figuren ett hatiskt elände enligt mig själv, då jag alltid haft vad man kallar pojkfigur.

Idag är jag enormt glad över den figuren. Smal var jag som ung, människor undrade om jag inte åt, idag är jag normalbyggd. Åldersfläckar kunde jag ser på en av händerna men den försvann med Kolloidalt Silver. Ja jag vet, jag är fåfäng, det tycker jag var och en har rätt till. Gör allt för att mota olle i grind.

Däremot skrämmer min ålder mig, då jag har så mycket kvar i livet som jag vill göra. Tänker framåt i tiden ca 10-15 år vad min ålder då är, det skrämmer mig då åren bara rusar på.

Minns när min egen pappa fyllde 70... nu är jag själv snart där, vad tog alla åren vägen från då till nu. Jag har nog tänkt, att ingen vill har mig heller, men har väl tänkt om i det.Tillbaka i tiden var det män som enbart ville har bekräftelser och lite annat, men mannen du såg i min framtid den du beskrev i en seans, vad tog just han vägen? Det finns en annan, men han stämmer inte in på den du såg som min framtidsman. Kan det bli så fel i en seans?

Jag skulle göra vad som helst för att var 50 men det är en omöjlighet, tiden går och vi människor måste följa med på livets vandring oavsett om vi vill eller inte.


Kram!


Svar: Ja, det kan bli fel i en seans.. kan hända att du mötte en annan.. men den som stämmer mer med beskrivningen.. han finns och jag tror fortfarande att era vägar korsas.. kram :)
Esmaralda

65 Snödroppen:

skriven

Hejsan!
Vilken härligt blogg idag, nästan så man ser fram mot åldrandet, fast det har ju redan börjar förstås men jag är inte riktigt där än ändå...jag ska också ha målade och fina naglar när jag blir ”gammal” göra galna saker och skita i om jag gör bort mej, leva livet helt enkelt! Jag vet inte om jag är på väg mot ett nytt liv redan nu, jag hoppas det om jag kommer loss från det jag har idag. Jag är rädd för vad det drar med sej och om det kommer skada en tredje person? Kan jag lita på dom jag har i min omgivning? Vill bara vara lycklig och glad igen, saknar mitt gamla jag...

Svar: Ja, du tar dig vidare nu.. mot något bra... tappa bara inte fokus i det du vill !! Kram
Esmaralda

66 Boudica:

skriven

Söt Mastiff det där, jag bara älskar stora hundar! Så vem vet, kanske har jag en också på äldre dar.
Rätt ung fortfarande, men Es har sagt att jag kommer leva länge. Jag planerar bli en aktiv tant då! Ska ta hand om mig, inga mediciner som sorgligt nog många av dagens äldre får vräka i sig.

Min förkylning är bättre, men fortfarande där, gått över till massor av nysattacker.
Bad om healing till universum innan jag somnade, och tänkte att jag ska må bättre idag. Jag tror faktiskt det finns rätt mycket makt i tanken.
Märkligt har jag fått massa gjort idag redan. Jag kan bara inte sitta still när jag är sjuk. Även om det är bäst för kroppen att ta det lugnt.

Försöker igen med min undran, efter fredagens tjafs på jobbet, jag tänkte lämna en skriftlig version av det till orsaken till ansvariga, för jag får inte riktigt ut det jag vill när jag är arg och irriterad. Men är det en bra ide eller gör jag bara allt värre på det sättet? Jag tycker att jag blivit felbehandlad av en medarbetare.

Nu ska det försökas få tag i en kyckling, har sån craving efter buljong nu i dessa förkylningsdagar.
Men ingen träning idag kan jag lova, vilket är lite ledsamt, varit lite slött med det på senaste och när jag väl kom igång blev jag sjuk XD

KRAM

Svar: Kanske det blir bättre om du lägger locket på och inte går vidare... men om något liknande händer igen.. då tar du vetskapen med att du ska skriva !! Kram :)
Esmaralda

67 Mim:

skriven

Hej Esmaralda.
Tror du att det löser sig mellan honom och mig?
Kommer vi att fortsätta relationen?
Kram

68 Anette:

skriven

Till Dalkullan!
Oj vad dina ord kändes riktade till mig!
Jag är 52 år och börjar känna att alla är så unga och har så mycket kul framför sig medan jag är så gammal och livet snart är slut.
Och så läser jag ditt inlägg att du önskar att du vore 50 igen.
Där fick jag lite perspektiv :)
Tack <3

69 Till Yvonne:

skriven

Vad härligt det låter i din beskrivning. Jag är 84 år och kan bara hålla med. Jag "gör" fortfarande mina naglar, försöker hålla ordning på håret och klär mig fräsch. Att försöka se bra ut är ju inte så mycket för andra som det är för en själv. Man ska må bra när man ser sig själv i spegeln.

Jag har en Rottweiler som jag tog över efter sonen för 4 år sedan. Konrad är nu 5 år gammal .

När han kom till mig så var han en vilde men med tålamod och bestämdhet har jag nu en "rottis" som inte drar i koppel, som är lydig och som jag kan ha lös.

Som kan umgås med alla hundar och som älskar människor. Jag brukar ta med honom på ett vårdboende som jag besöker ibland och där älskar han att bli omklappad av alla boende. Han promenerar runt i allas rum och hälsar på medan jag läser tidningen för de boende som inte själva har förmåga.

Vi seniorer kan, vi också. Tack för härlig gästblogg.

70 Jessica:

skriven

Hej Es!

Ser du om jag kommer hitta de två magneterna jag letar efter? Jag bevhöver dom akut för biomagnetism healing, men jag hittar dom inte. Ser du om jag kommer hitta dom snart?

Kram

71 Skorpan:

skriven

Yey, fick min ögonfägring till granne lejd till lärare i ett arbete pt sonen. Det visade sig vara lite trixigt det hela o till slut hade vi tre grannsr + en kompis lejda till detta relativt enkla, men fysiskt krävande jobb. Det är så underbart med grannar som ställer upp o de här var ju alla karlar... Bra att vara hjäkplös kvinna, ibland ;).

Trädgården har påbörjats men med denna värme orkade jag inte med hela lilla plätten. En japansk trädgård skulle passa mig! Eller ja, tillsammans med nån annan kanske jag också skulle hitta nån trädgårdsnisse i mig, kanske, eller så inte...Vet ju vad jag kan göra på midsommar om inte annat, eller kan det tänkas hända nåt då? Ensam hemma så...
Kram Skorpan

Svar: Rena önskegrannarna ju !! Planera lite för midsommar.. finns god chans att det kan bli bra.. kram
Esmaralda

72 <3:

skriven

Hej kära Es, kommer de hitta felet imorrn tror du vid open ? Är lite nervös brukar inte vara det.
Kram

73 Dunegull:

skriven

Blir där några fler möten mellan oss?

Svar: Kan tänkas något mer möte men inte på sikt, som det ser ut.. kram
Esmaralda

74 Milla:

skriven

I sommar vill jag resa med de tre barnen när jag fyller femtio o nu har jag börjat se på resor men kommer jag få ihop det ekonomiskt? Har längtat men det ser dyrt ut o jag måste också resa till Stockholm för att ta mig vidare.

Svar: Finns en god chans att du fixar det.. ha fokus på billigaste alternativen.. kanske hyra en bostad billigt och satsa på lågprisflyg.. kram :)
Esmaralda

75 Kristina :

skriven

Vilket vackert barnbarn du har. Och så fina hundar. Jag har 14 barnbarn och tre hundar själv. Hundarna är alla av rasen pudel och de är lika kloka som ryktet säger. Man ska tänka som du när man kommer upp i åren. Jag är 71 och har som pensionär börjat resa på egen hand. Jag har besökt en hel del länder och i höst ska jag till Australien på egen hand och sedan åka tåg genom landet. Ett äventyr som jag ser fram emot. Tack för trevlig gästblogg. Kram till dig .

76 We:

skriven

Hej Esmaralda.

Tror du att han vill fortsätta relation med mig?
Kram

77 Misstjejen:

skriven

Hej

Hur det blir för mig på nästa veckan av den tisdag och träffa C kvinna. Kommer det blir hållas kontakt efteråt... kan det blir sorgligt eller positiv?

Ha det bra

78 Solstjärnan :

skriven

Hej😊

Tack Yvonne för ditt fina gästblogg inlägg!!
Trevligt med barnbarn av alla slag,du är helt klart en godhjärtad person.😊

Jag känner ingen rädsla för att åldras,åldern är ju bara en nummer😊
Jag är 50+.
Krämpor och hälsoproblem i nån form konmer i vår kropp men det gäller ju att hålla igång "maskineriet" så gott det går så kroppen orkar många år till!
Mysig bodyguard du har! Hade ingen aning att deras livslängd var så kort.

Snygga naglar!😊! Röda näglar är ju så snyggt bara man har aningen längra naglar.Visst funkar det med rött på kortare naglar med..😊
Jag har alltid rödlackade tånaglar och det tycker jag är så snyggt!
Men nagelack på fingernaglarna blir det mycket sällan.
Kanske jag borde lacka dom oftare..

Ha en fin dag!
Kram Solstjärnan ⭐

79 Skorpan:

skriven

Japp, jag är blessed med härliga grannar :).
Midsommar, aldrig varit nån speciell helg för mig , men kanske nån dag... Mat o dricka jo, men inte annars..
Kram Skorpan

80 Dalkulla :

skriven

Svar till Ia: Vill rekomondera MSM ett pulver jag blandar i vatten, eller vilken dryck man själv väljer.
Började med detta för lite mer än ett år sedan. Jag har blivit reellt rörlig och jag bara vet att det är MSM som hjälpt mig. Jag kunde inte resa mig upp och gå från datorn utan fick hänga på skrivbordet innan jag efter någon min kunde gå därifrån. Finns andra tillfällen då jag verkligen var så stel att det tenderade till att göra mig helt tokig. Testa om du känner för det. Tro mig, det har verkligen hjälpt.

Länk till https://www.bodystore.com/msm-lignisul

Tack för svar Esmaralda!

81 Helena Ir:

skriven

Tack! Det går inte att förstå hur viktigt det är,förrän man får märka skillnaden från tidigare dåliga nätter. Ska det vara något litet negativt så är det att jag vaknar tidigt numera,och är väldans kvällstrött..= tråkig..

Kram

Svar: Ja man måste kunna jämföra.. då inser man.. sömnen är inget att leka med.. kram :)
Esmaralda

82 Possetivegirl:

skriven

Hej Es. Är chansen stor att jag blir gravid i år,?

83 Alie:

skriven

Fint, härligt, varmt och hjärtligt inlägg. Jag uppskattar ”det äldre” vilken ålder det nu är.. älskar att få lyssna och ta del av erfarenheter jag ej själv har i bagaget.
Jag själv är inte purung ( 47) men känner att mitt eget liv precis börjat... har äntligen börjat ”leva” på riktigt och tar stegen dit jag vill.
Resa resa resa, och upptäcka. Mötet med människor och livshistorier är så spännande, tack för att du delade med dig!
Kram ✨

Svar: Härligt att du börjat leva ditt liv så som det ska levas... bara fortsätt så.. kram :)
Esmaralda

84 Fanny2:

skriven

Heja er som vägrar bli som andra "tråkiga" tanter! Ni inspirerar andra och jag som är 30 år yngre hoppas bli lika positiv och härlig. När jag blir 60+ vill jag vara lika chic och cool som Valerie von Sobel eller damen på 70+ år som brukade gå runt i stan i sin fina röda dräktkjol med en matchande jacka och högklackat. Det var en underlig syn!

Jag tror att du är fin som du är, Yvonne. Att få känna sig fin har ingen åldersgräns, vad alla trångsynta människor än säger. :)


Es, jag fick lite av ett nervsammanbrott när jag såg att P har flyttat någonstans nära mig. Tror du att jag ändå slipper honom framöver? Det värsta är att jag brukar promenera åt det hållet och nu vill undvika det...

Kram

Svar: Du kommer stöta på honom och då ska du vara mycket tydligt att du inte vill ha kontakt.. så ebbar det ut.. kram
Esmaralda

85 Annis:

skriven

Kan du se vart dotterns mediciner tagit vägen? Två burkar av samma sort har mystiskt försvunnit. Kram

Svar: De ser ut att ha hamnat på ett märkligt ställe... kanske någon annan i bloggfamiljen kan känna in lite bättre ?Kram
Esmaralda

86 HS:

skriven

Hej Es!

Är det värt att följa upp kontakten med M? Lite oväntat men har svårt att släppa honom i tanken. Ganska stor åldersskillnad och ett antal mil emellan. Intim relation eller bättre som vänner?

Kram

87 I wonder:

skriven

Hej Es

Jo att åldras är härligt, kanske inte alla dagar i veckan men jag längtar inte bakåt 😅 fast jag är 34.

Es har jag ngt budskap? Kanske om han jag dejtar ?


Om annat?

Kram

88 HS:

skriven

Kollade upp honom på nätet nu och ser att han är gift. Vad ville han på festivalen egentligen, var han ute efter att vänsterprassla med mig fast hans killkompisar var där och såg oss tillsammans? Eller ville han bara ha sällskap men hans kroppsspråk tycker jag sa nåt mer? Det känns ju bra just nu att jag tog det lugnt då och umgicks som vänner bara. Men det var nåt skönt med hans energi som jag har lite svårt att släppa. Och sen var det pratet om mc som fått mig att tänka ett varv till om mc-kort.

Kram

Svar: Han såg nog en chans för något mer tillfälligt.. kram
Esmaralda

89 HS:

skriven

Förlåt för följetong idag, ser nu att han är folkbokförd ensam på adressen... Jag ska släppa mina rädslor och kontakta honom så får jag kolla av läget helt enkelt. Ser du någon uppenbar varning så får du gärna förmedla den. Tack.

Tack Yvonne för ditt fina inlägg om åldrande idag!

Kram

90 Dunegull:

skriven

Åker till Tyskland imorgon med familjen. Blir det en bra dag? Kram

91 Ghostwriter :

skriven

Kan villan jag gillade lite extra, vara något för mig? Eller ligger det alldeles för långt ut och för avskilt för att klara mig? (butiker och för att trivas)


Jag skulle nog hellre vilja ha ett litet hus ändå..



KRAM

92 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.
Skaffar dem barn med varandra?
Eller hur troligt är det?
Kram

93 Browallia:

skriven

Bättre sen än inte alls... Tack Yvonne för din gästblogg om att åldras som inspirerar till att se på att bli gammal på ett naturligt och skönt sätt. Jag vet inte om du är samma Yvonne som jag köpte dvdboxen med Dowton Abbey av men jag chansar och skriver att jag hade mycket glädje av den :) Kram Browallia

94 Ia:

skriven

Hej
Ja åldras gör vi allihop. Det jag tycker är jobbigast med åldrandet är att kroppen blir mer och mer stel, jag får mer och mer ont i kroppen, inte samma vighet som förr.

Har haft besök under helgen och vi har pratat och skrattat om dåtid, nutid och framtid. Kände att jag saknar någon vid min sida.
Hur stor chans är det att jag träffar min soulmate under detta år?

Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: