Spontana spådomar !!

Så är det dags för nya spontana spådomar :

 

Man i 50-60 års åldern. Du bor i hus eller radhus. Du är singel. Livet rullar ju på men du önskar en kärlek och du har blivit besviken i kärlek gång efter annan.

Men i sommar kommer det att ske, den saken är klar.  Du kommer att möta din kärlek på den mest befolkade gatan i din stad.  Ut med antennerna och var öppen för ögonkontakt och resten löser sig av sig själv

 

Ung kvinna i 20-25 års åldern. Du kommer in på en sökt utbildning men känner tvekan.

Inte så mycket kring studierna utan mer om du socialt vågar.  Du är lite rädd för sådant som är nytt – men det behöver du inte vara. 

 Klart att du ska börja studera och flytta till studieorten.  Det kommer bli riktigt bra. Studierna passar dig och  du får nya vänner.  Det kommer bli en bra och speciell tid i ditt liv

Kvinna i 40 års åldern. Du bor i en mindre stad. Du bor i lägenhet. 

Du är särbo och känner att något mer vill du inte bli. Inte med den mannen. Det känns bekvämt att ha honom inom räckhåll – han är ju händig och fixar med din bil och annat praktiskt. Han är en snäll och bra man men ni hör inte samman i kärlek. Släpp varandra fria och sök vidare på varsitt håll. Det kommer att löna sig

Kvinna i 50-60 års åldern. Du har halvlångt hår. Du färgar det.  Du har glasögon.

Du tycker om hundar och har haft hund men inte just nu.  Du vill gärna göra en aktivitetsresa och det är precis vad du också ska !  Börja planera resan nu  och genomför den innan hösten kommer.  Det blir hur bra som helst och ger dig precis den  påfyllning som du känner att du behöver.

Du heter Malin och du är i 35-40 års åldern.  Du är skild och du har små barn som bor hos dig så gott som för jämnan.

De besöker sin pappa bara ibland.

Du har kontakt med en man via nätet och du börjar bli riktigt förälskad. Jag ser dock en varning. Han är inte den som han utger sig för att vara – så var försiktig och rädd om dina känslor.  Här finns en stor risk att du blir besviken.

Du bor i mellersta Sverige och i en by snarare än stad, Du är en kvinna i 35-40 års åldern. Du har gått igenom en tung skilsmässa och nu börjar det lägga dig  men  du känner dig handlingsförlamad.

Ingenting är riktigt roligt  och du sitter mest hemma.

Nu får det vara slut med detta – och du ska anmäla dig till en kvällsaktivitet som startar efter sommaren.  I och med detta kommer stora ting att ske och det kommer vara slut på hemmasittandet.

Du har ett dubbelnamn och du är kvinna. Runt 50-60 år.  Du trivs på jobbet och du trivs med livet på det stora hela.

 Du tänker att du är inte bara skild utan också lyckligt skild. Du och ditt ex är hyfsat goda vänner. Han vill så småningom komma tillbaka men här bör du se upp. 

Tar du honom tillbaka så tar du också tillbaka måendet du hade som var anledningen till skilsmässan. Gå vidare istället – det finns någon annan i din framtid som du kommer bli mycket lyckligare  med.

Man i 45-50 års åldern som börjar bli rejält tunnhårig och som lider av detta.

Du har prövat preparat men ingenting funkar. Du funderar på en hårtransplantation och ja, det tycker jag att du ska ta  tag i.  Det kostar men du bör prioritera.  Du kommer må väl när du får detta gjort.

Kvinna i 30-40 års åldern, blond, ganska långt hår, blå ögon och du kör en svart bil och har hemligt telefonnummer.  Du ska spela på Lotto  sista två veckorna i oktober. Din chans till rejäl vinst är riktigt stor

 

Kvinna över 60 som är singel och lever ett bra liv men som gärna skulle ta emot lite kärlek. 

Under nästa år kommer du att bli särbo och det kommer bli hur bra som helst.  Mannen du möter har förkärlek för båtar och har sin egen båt och du kommer göra honom sällskap på en hel del seglatser.  Ni reser  också utomlands och hyr båt och plötsligt blir livet som ett riktigt äventyr

Sist ser jag dig kvinna  som ser ut att vara medelålders. Du har katt. Du bor i lägenhet men önskar hus. Din ekonomi är begränsad så husköp har aldrig blivit av

Men snart kommer det att ske.   Du hittar ett litet och välskött hus och kostnaden per månad bir lägre än du betalar i hyra idag.  Du kommer pyssla mycket i trädgården. Du är händig och du målar och fixar i ditt nya hus och det blir precis som du vill ha det.

 

 

Ja, detta är vad som kommit till mig den här gången.

Ni önskar jag er alla en fin start på helgen

Kram & kärlek

1 <3:

skriven

Godmorgon kära Es, trevlig fredag till dig med. Regnet öser ner hör hemma. Ska unna mig aromamassage idag och bara försöka njuta och läka inför nästa veckas sjukhusbesök och op.

Vad är det som gör att kocken J gillar mig ? Tror det är en snäll kille. Kommer han ta ut mig på en dejt och det blir av och trevligt?
Kram

Svar: Så mysigt med aromassage ! Njut ! J gillar ditt utseende... kram :)
Esmaralda

2 DD:

skriven

Tack för spontana spådomar Es! Alltid kul att läsa din blogg🌸

Jag har sökt in till en utbildning och allt stämmer in förutom åldern, är snart 27 år men tänker att du kan ju kanske inte veta exakt hur gammal man är 😄

Ser det ut att bli en bra kväll imorgon?

Kram

Svar: Det kan vara dig det gäller... jag vet inte exakt !! Ja, det ser ut att bi en bra kväll i morgon.. kram :)
Esmaralda

3 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Tack för svar igår. Angående kollegan. Misstänker att hon inte är så kapabel i sociala situationer, hon är inte så bra att föra sig liksom och är lite så malplacerad. Och gillar inte att vara social. Men sen å andra sidan kan hon anstränga sig för att hela tiden säga emot och få rätt. Då pratar hon på.
Jag känner mig provocerad och känner mig lite nere eftersom jag blir så frustrerad och arg och ibland är kort i tonen mot henne. Jag vill inte vara sån! Det känns som att det blir mitt fel då att jag inte klarar av att hantera hennes sätt och bara låta det passera utan måste bli så provocerad. Jag blir ju så provocerad. Vet inte varför. Och helt plötsligt är det liksom ”mitt” problem. Och jag hatar det. Hatar att bli satt i den situationen.
Men det är som det är.
Tror de flesta uppfattar henne annorlunda eller inte alls. Oftast kommer dessa kommentarer eller hennes beteende när vi är själva.
Måste kämpa med mig själv och min rektion på henne...
Fler råd?

Svar: Jobba på ditt eget förhållningssätt... det är det enda du kan göra just nu, och jag känner starkt att du lär dig hantera detta.. kram :)
Esmaralda

4 Jossan :

skriven

God morgon!

Igår somnade jag 20.15.. och vaknade till några gånger under kvällen. Vaknade av ovädret och tänkte åh nej! Då måste vi ska skolavslutningen i aulan och sen avsluta i klassrummet... men vaknade upp att det var lika soligt som när jag somnade :)

När jag vaknade hade en kille tackat ja till festen imorgon. Jag hade skrivit flera dagar att sista anmälan var 31/5. Jag blir så arg och tycker det är riktigt respektlöst!

Inatt drömde jag om festen och drömde att min kompis berätta att hans tjej var gravid (vilket hon inte är) jag gick tydligen ut och satte mig på trappan och grät. Asså min längtan är ju helt sjuk!

Nä får njuta av en dag i taget. Kände mig så nöjd med allt igår 😂

Nä upp och hoppa och duscha och fixa mig sen ska jag dekorera scenen på skolan och efter det möta upp klassen. Klockan 11 är sista med eleverna. Kommer ändå sakna mina stjärnor.

Sen ska allt handlas till imorgon och systersonen ska komma och baka till oss. Tänk att han slutade 9an igår! Hjälp! Jag var bara 11 när han föddes!

Kram

Svar: Ha en bra skolavslutning idag !! Allt kommer flyta på fint.. kram :)
Esmaralda

5 Skorpan:

skriven

Ingen vinst denna gång heller ;), men kul för dem.som "fastnade" i din spådom Es ;).

Jaha, natten var orolig o det blev inte mycket till sömn. Fick det packat o mig själv ivägslarvad till reception för checkout där en mycket trevlig äldre man tog emot mig. Trevliga människor stöter man på här o där.

Frukosten avklarad o snart ut o vänta på transporten. Insåg att det blir en lång väntan på flygfältet, men det är kanske lite mera rörelse här än hemma. Kanske råkar på nån trevlig prick där också ;).
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ja, resdagarna kan bli lite stökiga.. nu får du ha en bra resa hem.. och det kommer gå fint.. kram :)
Esmaralda

6 Tingeling :

skriven

Alltid lika roligt även om det inte var till mig denna gång!

Idag vaknade jag upp och kände att det verkligen är fredag. Ska bli skönt med helg. Tänkte faktiskt inte planera in nånting, (förutom åka förbi pappa i morgon), utan bara vara och yoga och lägga ansiktsmask och titta på serier. Kanske promenera. Dottern ska till sin pappa i morgon.

På jobbet kommer ske en förändring och vet inte om det blir till det bättre. Ännu ett tecken på att det är rätt i tiden att sluta!

Igår när jag skulle hämta min dotter så var det ett annat barn som gjorde nåt mot henne som hon inte ville. Och jag tänkte hur ska hon göra nu. Men hon kunde minsann säga ifrån! Herregud. Jag behövde inte göra nåt. Så då blev jag lite glad... Hon kommer klara sig bra eller hur!? 😊 stark tjej.

Trevlig fredag!
Här blir ostbågar ikväll till fredagsmys och Sommarlov på barnkanalen. Och kanske sushi till kvällsmat. Eller hamburgare. Dottern får välja. 🙂

Kram!

Svar: Visst kommer din fina tjej att klara sig bra i livet.. helt klart ! Både sushi och hamburgare är gott :) Kram :)
Esmaralda

7 Mimlan:

skriven

Vad fantastisk du är, Es! Hoppas folk känner igen sig och lyssnar till dina ord :)

Skolan krånglar fortfarande för dottern, jag har ringt och mailat rektorn. Kommer denna situation lösa sig, eller ska jag kämpa?

Stor kram!

Svar: Ge dig inte förrän det känns okey.. ibland får man hänga kvar som en iller... kram :)
Esmaralda

8 Rebecca:

skriven

Kul med spontana spådomar :)
Ser du någon varning kring mig?
Kram

9 Lotta S:

skriven

Spännande!
Behöver ännu råd om den större ekonomiska satsningen: du har tidigare i seans sett stark varning för något som ett fåtal erbjuds men som inte skulle vara så bra som det låter, att inte gå med då vi erbjuds. Varningen i denna veckans seans verkar av ett annat slag, inte lika stark, inte som om det gäller samma satsning? Jag blir osäker eftersom denna senare gäller något som ett fåtal har möjlighet till.

Svar: I detta ska du lita till dig själv... jämför nackdelar med fördelar och gör en egen riskanalys och sedan beslutar du dig.. kram :)
Esmaralda

10 Memme:

skriven

Känns som om jag aldrig kommer hitta någon riktig igen. De som visar intresse för mig verkar oseriösa och de jag vill ha är antingen oseriösa i slutänden eller så drar de sig tillbaka när jag visar känslor. Börjar bli jobbigt och ensamt detta. Jag vill ju ha någon att gifta mig med, redan 43 och aldrig gift. Ska livet vara så här?

Svar: Det kommer förändring.. och den blir bra... kram :)
Esmaralda

11 Dunegull:

skriven

😊 tyvärr inget om mig denna gg.
Jag saknar den rätta galet mkt nu. Börjar verkligen känns mig redo. Är han det? Hur stor är chansen att vi ses detta året?
Kram

Svar: Omöjligt att svara på... men han verkar inte vara riktigt redo än.. och jag tycker att nu får han minsann rappa på.. kram :)
Esmaralda

12 *:

skriven

Heej

Härligt att läsa dina spontana spådomar, hoppas rätt person läser det också :)

Hur ser det ut med jobbet denna gång ? Har blivit utplockad av flera hundra sökande, men det är ju samtidigt flera som blivit kontaktad. Vill så gärna byta jobb nu. Var en del arbetsuppgifter som jag kanske inte är riktigt hundra på inom ekonomin. Men jag vill gärna lära mig, tror detta kommer bli ett hinder för mig, eller så ser dom det positivt att jag vill utvecklas ..

Får ingen ordning på ekonomin känner jag, alltid för lite pengar.. ser du om det blir någon bättring.


kram

Svar: Jobbet ser positivt ut... du är ofta intressant ur arbetsgivarens synvinkel... och de här gången finns chansen att ta det i mål.. över 70 % ser det ut att vara.. kram
Esmaralda

13 Mikael:

skriven

Det Behövs nog könskvotering på spontaniteten :)

Himmel och pannkaka Sommarplanerna gick i kras direkt , dottern hörde av sig att jag behöver inte tjata om artrosskola för det cyklas och tas trappor istället för hiss och annat, jaha får väl hitta på nåt annat då :)

Gammal låt kanske men hitta den precis, grabbar som fått till det och på svenska dessutom

Livets olösliga pussel hur många gånger har man inte stått där...

Nu står vi här vad fan gör vi nu!... na na na na det är helt sjukt :)

https://youtu.be/URbjo_9ABfs

Kram
Mikael



Svar: Tack för att du delar !! Kram :)
Esmaralda

14 Helena Ir:

skriven

En man med förkärlek för båtar,skulle ha passat mig bra..:)faktiskt en dröm jag hade en tid..

På tal om båtar,kommer du iväg på böljan den blå,med sonen något?

Tror det måste vara talismanen som är den skyldiga..till det som sker med mig. Låter ju konstigt men jag har fått ett sånt bubblande skratt den sista tiden,vet knappt vad jag skrattar åt..Men jag ser det som det sägs ; Ett gott skratt förlänger livet..lite smålycklig är jag allt!!

En bra början på helgen till dig också!

Kram :)


Svar: Nja jag är inte så glad i sonens bot.. det är en sån där snabb rackare... och själv föredrar jag en sakta puttrande liten fiskebåt :) Vad roligt att du skrattar... det kan mycket väl vara talismanen som bidrar.. kram :)
Esmaralda

15 Makaon:

skriven

Kul med spontanspådomar.
Sonen tittar efter hus, tror du de hittar något?

Svar: Ja, det tror jag absolut... men de ska ha lite is i magen och vänta på helt rätt tillfälle.. kram
Esmaralda

16 Cecilia:

skriven

Godmorgon! Kvinnan i 20-25 års åldern hade kunnat vara jag, men tror ändå att det är till någon annan. Jag är så pepp på börja på ett nytt kapitel i livet, men jag känner en sån stor separationsångest ifrån den trygghet och hemmet jag har här. Tänker på min mamma som återhämtar sig från operation och måste göra en till. Det känns så konstigt att livet här kommer att rulla på som vanligt när jag ska börja på någonting nytt och lämna det livet jag har just nu. Någonting som känns bättre är att jag kommer ha två bröder där nere och att jag och min pojkvän kommer bli sambos.

Hur tror du sambolivet passar oss? Jag ser så mycket fram emot det, men samtidigt är jag rädd att det kanske blir värre än vad det gör nytta. Vad tror du? Kramar och trevlig helg på er alla

Svar: Ibland börjar man en ny epok i sitt liv... det är utveckling och det ska man leva.... det är viktigt. Sedan får du stanna upp då och då och känna in... kram :)
Esmaralda

17 EPM :

skriven

Godmorgon Es!
Denna dagen började ju allt annat än bra!
Gör vi rätt i vårt upplägg under semestern eller kommer mina barn glömma mig?
Är jag för frånvarande...?

Jag och deras far har umgåtts flr mycket nu, vi går varandra på nerverna...

Kram

Svar: Barnen glömmer dig inte...själv får du känna in och inte förhandla bort dig själv, du är en viktig person.. kram :)
Esmaralda

18 Sessan:

skriven

Kul med spontana spådomar! Hittills har det inte stämt på mig men kul att läsa om andra.

Svar: Rätt som det är kan det bli din tur :) Kram :)
Esmaralda

19 Stjärna:

skriven

Varför är jag inte värd att få barn med någon jag älskar?

Svar: Det handlar inte om att vara värd.....för värd är du, helt klart.. kram :)
Esmaralda

20 Miltons Mamma:

skriven

Åh alltid lika spännande med spontant spådomar 🤩

Lycklig är tjejen som har stor chans att vinna på lotto i Oktober... Lyllo dig 😃🌸

Jag har tidigare blivit spådd att jag kommer få ett arv med rätt stor summa. Det behöver inte tillkomma genom någons bortgång 😃
Ser du möjligtvis något om det? 😃
Genom vem (någon jag redan känner eller någon som kommer in i mitt liv, man eller kvinna)? Vilken summa kan det handla om? När är inte så viktigt även fast man är nyfiken.


Kjam ❤️🌸

Svar: Jag ser att det kommer men du får vara beredd att det kan dröja ! Några mer detaljer ser jag tyvärr inte.. kram :)
Esmaralda

21 Kristina :

skriven

Nu var det äntligen min tur att få spådom . Tack så hemskt mycket. Nu vet jag hur jag ska agera. Kram

Svar: Kram :)
Esmaralda

22 PiaS:

skriven

Hej Es,

Så kul att läsa spontan spådomarna 😀. Hoppas de som det gäller läser och tar till sig😊.

Ha en skön fredag 🤗🌸.

/ PiaS

Svar: Detsamma till dig.. kram :)
Esmaralda

23 MarjaLiisa:

skriven

Första gången i spontana spådomar var jag med och det blev exakt som jag blev spådd. Kram o ha en fin helg

Svar: Härligt :) Kram :)
Esmaralda

24 Helena Ir:

skriven

Jag som gillar Morgan Freeman,ser att det kommer en film på svt2 ikväll med honom. Fem trappor upp...även på play t o m 21/6..Kvällen är räddad..nu när Lets Dance är slut..

Svar: Ju nu blir det film istället dör dans.. samma här! Freeman är en fantastisk skådespelare... kram :)
Esmaralda

25 AnnaK:

skriven

Åh vad jag önskar den med det lilla huset var jag! Längtar något så fruktansvärt efter hus. Känner mig fruktansvärt instängd nu på sommaren. Men först måste körkort och annat ordnas. Men nån gång kanske jag får allt gjort.

Kram 🤗

Svar: Du får det gjort och du får hus... ha en bra planering.. kram :)
Esmaralda

26 Miltons Mamma:

skriven

Till tjejen i den spontana spådomen som är 20-25 år som kommit in på studier hon sökt. VÅGA!
Jag har haft socialfobi som gjort mig helt inlåst. Börjadee som blyghet i tidig ålder men utvecklades till riktigt jobbig social fobi samt telefonskräck.
Ta steget, våga, man njuter så mycket mer av livet när man skiter fullständigt i att det är läskigt (vad tycker andra, viskar de om mig, etcetera) Ta för dig av livet på ett positivt sätt. Du sparar tid. Tänk om jag gjort det. Wow!


VÅGA 😃 Folk bits inte och det jobbiga sitter i en stund bara men de roliga minnena finns hos dig för alltid 🌸😃

Kram

Svar: Exakt så !! Kram :)
Esmaralda

27 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Så roligt med spontanisar <3 Tack Esmaralda för detta <3

Ser du ngt roligt för mig denna sommar ? Är ju dålig på att få vänner ,vore roligt med ngn ny vän.
Behöver ju "sparkas på " för att ngt skall hända Ny kärlek är jag inte redo för ..än..

Fredag igen :-)

Kram Anki med flock

Svar: Ja, har du antennerna ute själv och tar lite initiativ så har du över 80 % chans att hitta någon trevlig att umgås med.. kram :)
Esmaralda

28 Miltons Mamma:

skriven

Tack Es!
Det får gärna dröja.. Pensionera är ju inte de bästa så det behövs troligtvis mer i den ålder än nu 😁
Men en resa till Australien drömmer jag om. Der suger att aldrig kunna ta sig dit då jag känner att det fattas något för mig. 😔 Tror det kommer kännas hela hjärtat om jag någonsin kommer landa på Australisk mark.

Kjam

Svar: Ja och ett stort ja, en dag kommer du att trampa Australiens mark.. kram :)
Esmaralda

29 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Jag får väl tro på honom då han säger att han inte finner mig attraktiv och inte har någon kemi med mig. Ändå visar hans beteende annat. Men det är väl hans ord som gäller? Kram

30 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Varför säger han att han tycker att jag är ful och oattraktiv? Varför måste han SÄGA det? Kram

Svar: Han kan bli elak när han känner att du finns där oavsett... kram
Esmaralda

31 Stjärna:

skriven

Vad handlar det om då? Och varför får inte jag det?

32 extra anonym idag:

skriven

Undrar om det är någon bra ide att bjuda hem yngsta barnet m. familj i midsommar. Blir så lätt i hennes ögon en skurk, hon blir ilsken på 3 röda sekunder och är supersnabb att döma. Hennes far däremot gör aldrig fel. Visst, dom har ett speciellt band som jag absolut inte missunnar dom, men måste det bli så elakt?.. undrar jag. Börjar bli så less att aldrig duga åt henne och hennes far. Känns som jag bara belönar dåligt beteende. Egentligen känns det bäst att bara låta helgen gå och jag får ägna mig åt det som är viktigt för mig. Tycker hon borde börja förstå bättre nu, hon fyller 50 nästa år.

Kram

Svar: Jag tycker du ska ha ett samtal med henne och förklara hur du känner... men detta samtal ska du inte ta i stridens hetta utan när när ni båda är lugna. Man ska inte behöva känns som du gör. Midsommarhelgen ska du absolut tillbringa på det sätt som känns bäst för dig. Kram :)
Esmaralda

33 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Varför vill han inte medge att han tycker att jag är fin? Kram

34 extra anonym idag:

skriven

Tack för svaret. Problemet är ju att hon inte är så villig att prata heller, är snarare så att hon flyr vid ansats från mig att prata. Vara arg, troligtvis också avundsjuk, ser kritik där det inte finns, verkar vara viktigt för henne. Ibland undrar jag om psykisk ohälsa hos henne av kanske samma sort som hos hennes far. Tror hon kanske grubblar mycket.

Kram

Svar: Ja det är mycket grubbel.. och så blir det fel.. kram
Esmaralda

35 Jennifer:

skriven

Hej fina Esmaralda! Ingen spådom som stämde in på mig denna gång men grattis till er som fick en spådom!

Imorse vid frukostbordet sa min lilla dotter att hon vill fara iväg på äventyr med mamma. Vi har rest mycket ihop, hon har besökt 34 länder fastän hon fortfarande är under skolåldern.

Tror du hon kommer att bli en liten äventyrare när hon växer upp? Har hon nyfikenheten och reslusten ”i blodet” liksom sin mamma och morfar?
Kram,
Jennifer

Svar: Ja, det har hon... hon kommer inte bara se världen utan också leva i den på olika platser.. hon brås mycket på sin mamma :) kram
Esmaralda

36 Snödroppen:

skriven

Godmorgon!
Härliga spådomar som alltid är lika intressanta. Inget som stämmer på mej dock...
Fredag igen och ännu en tung helg att gå igenom, varje dag är tung. Ser du nån ljusning snart för väggen närmar sej, är rädd för vad som kommer hända. Han som finns i hjärtat kommer det bli ett möte snart?
Kram💕

37 Um:

skriven

Hej Esmaralda.
Kände inte igen någon i mig.

Ser det ut som om han kommer att vilja det här?
Löser det sig så som jag tänker mig?
Kram

38 Anki:

skriven

Tack Es
Ska fälla ut antennerna ;-)
Kan ju inte stå här och undra " va fan gör jag nu " :-)

Skulle ngn vilja skriva till mig en tant i sina bästa år med stoort djurintresse Värnar om de svaga i samhället och är INGEN "bullmamma krukväxtfantast sticka och syfantast "....så är min mail : [email protected]


Kram Anki

39 Dahlia:

skriven

Inget om mig, men nån dag kanske.
Om jag bjuder på middag skulle han haka på det?

40 <3:

skriven

Hur stor är chansen att B kommer i helgen ?
Kram

41 Trädgårdsgrodan:

skriven

Hej Esmaralda! Jag var inte med bland de lyckliga, men är glad för er andras del. Men kanske jag får ha lite tur med en liten fråga om framtiden idag?

Jag undrar om jag kommer att träffa Kärleken igen? En riktig kärlek, inte bara nåt som varar i några år. Och kommer jag att få bo i ett hus med en trädgård? Jag är tyvärr sjuklig och med dålig ekonomi till följd så jag har varken råd eller ork att leva själv i ett hus. Så jag önskar mig en händig man! 🌸🌺 🏡

Så glad för att ditt besked var så pass positivt. Hoppas att du kommit igång med din behandling. Ha en fin helg! ❤️

Svar: Ja en man möter du... jag ser trädgård men osäker på om det är eget hus eller radhus.... väntar på besked när behandlingen ska börja.. kram :)
Esmaralda

42 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.

Känns det som att han är arg eller irriterad på mig?
Vad ska jag göra? Kommer han närmare igen?
Kram

43 Browallia:

skriven

Alltid lika roligt att läsa dessa spontana spådomar :)

Igår såg jag klart Hemma igen. Känns lite vemodigt att skiljas från alla karaktärer. Det är sällan jag hittar serier som jag blir så här förtjust i, jag är ju som vanligt kärringen mot strömmen och gillar inte kriminalare, action, skräck och fantasivärldar.
Let's dance är ju också slut och fotboll lockar mig inte alls så jag får hitta nåt nytt att roa mig med. Funderar faktiskt på att ta en skärmfasta och läsa en helt vanlig bok. Kram



Svar: Nej tack säger jag också till kriminalare...en och annan skräckis kan jag dock se om den är av psykologisk sort... kram :)
Esmaralda

44 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Igår var det så härligt väder och först grejade jag i bikuporna. Planen är att byta drottning i den gröna kupan. Mamma hade pratat med en gubbe i sin biodlarförening som sa att han brukade låta bina själva dra upp sin nya drottning och sedan ha ihjäl den gamla. Jag har aldrig gjort så förut. Men nu lät jag en drottningcell vara kvar och igår hittade jag den gamla drottningen och hade ihjäl henne. Jag hoppas att allt kommer att gå bra.

Igår var jag ute i skogen och sprang. Det var fantastiskt och jag var inte lika rädd som vanligt. Jag börjar vänja mig.

I onsdags var det simkursen i Open Water. Det var 17grader i vattnet och under uppvärmningen kämpade jag mot panikkänslor. Jag hade stressat på vägen dit och lite iskallt vatten på det och otakt i andningen fick igång stress-systemet ordentligt. Men med hjälp av min inre Tryggve som kommer med lugnande ord och pepp så tog jag mig igenom både uppvärmning och teknikövning och sen var jag varm och allting gick väldigt mycket bättre. Kände mig så otroligt stolt efteråt ❤️.

Kram ThereseC

Svar: Du är värd all beundran... verkligen !!! Kram :)
Esmaralda

45 Michaela:

skriven

Love it! :) Tyvärr var jag inte med denna gång heller men grattis till de som känner igen sig :) Ser du ngt kring mig eller är det bara blankt? :)

Sovit dåligt i natt. PMS som lurar och blev myggbiten i skogen igår så har kliat som fan. Blir en seg jobbkväll men hoppas att det går bra ändå.

Trevlig fredag!
Kramiz och blöta pussar till MG.

46 Tildis:

skriven

Hej!

Den här gången var det ingenting som berörde mig. Känner att det är så mycket som jag hade velat veta. Ovissheten är så stor just nu. Ser du om det blir en flytt för mig under sommarhalvåret eller dra det ut på tiden? Kram

47 Lilla jag :

skriven

Kära Es,

Kommer det bli bättre på jobbet eller är det dags att söka mig vidare. Min chef gillar mig inget vidare. Mår så dåligt i miljön. Men arbetstiderna är bra.

Kram!

Svar: Känns som om det inom kort blir dags för dig att söka dig vidare.. det är viktigt att trivas på arbetsplatsen.. kram :)
Esmaralda

48 Lydia💕:

skriven

Kul med dina spontana spådomar och man hoppas alltid att det ska stämma in på en själv någon gång men kul för dom det stämmer på .
Väntar på lite spänning i mitt liv snart så man får blomma ut.
Lydia💕

49 Varis:

skriven

Hej Ez,

Jag skulle nog kunna stämma in på den skilda kvinnan som behöver komma ut på kvällsaktivitet men vet inte? Jag är mkt hemma då jag är ensamstående sen separationen för nu rätt många år sen.

Trevlig helg

Kram

Svar: Visst kan det vara du... sök dig ut mer.. gör slag i saken.. kram :)
Esmaralda

50 F:

skriven

Härligt med bloggen som handlar om spontana spådomar, tänkte fråga hur det ser det ut för mig när det gäller jobb? Kram

Svar: Något bra kommer ske snart som har med jobb att göra.. kram
Esmaralda

51 Flytt:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som om han kommer tänka sig att flytta hit?
Eller blir det vi som får flytta på oss för hans skull? Till hans stad?
Kram

52 Solstjärnan :

skriven

Hej 😊

Alltid lika spännande med dessa spontana spådomar 😊
Ingen träff denna gång men kanske nångång..vem vet..
Tack för att du gör dessa spådomar.😊
Dom uppskattas helt klart och jag hoppas att de som de berör tar till sig det du skriver.

Var dröjer sommarvärmen ? Den liksom försvann..vill ju vara ute pch njuta!
Finns det en chans att min SM dyker upp i sommar? Är han bakom hörnet?

Kram Solstjärnan ⭐

Svar: Här hos mig är det strålande sol och riktigt varmt men så bor jag ju i Skåne ! Chansen finns att han kan dyk aupp.. när som helst.. kram :)
Esmaralda

53 Louise:

skriven

Så fick man fly igen. Seriöst. Jag hatar verkligen det här. Min pappa har idag snackat med soc idag och nu börjar en utredning och saker. Vi ska få flytta in i stugan på mamma och pappas tomt. Inget stort men det är okej. Vi får se vad som händer. Katten ska i alla fall med sen om det behövs så han får vara i koppel om han ska vara ute. Men jag tror inte det kommer bli så långvarigt. Måste i alla fall sätta mig ner och prata med mannen,men inte ensam och se vad vi kommer fram till.

Denna veckan skulle jag också få besked om jag kommer bli anställd på förskolan där jag var på intervju i onsdags. Där var två andra tjejer som var utbildade så jag tror någon av dem får det eftersom jag har de där 27 hp som hänger mig där bak så har jag nog inte ens chansen. Men jag hoppas.

Hur stor chans är det att jag faktiskt får det?

Ha en fin fredag och tacksam för svar. Kram

Svar: Bra att du tar tag i det och bra att du inte talar med mannen ensam ! Och att du tänker på katten mitt upp i allt personligt elände !! Chansen till jobbet är inte jättestor.. precis som du själv känner.. kram :)
Esmaralda

54 Lenafena:

skriven

Kvinna över 60.... kan det vara jag...men jag lever ju inget rikt singelliv precis..... vem vill ha en partner med krycka och kutig rygg.....att segla runt med båt låter dock riktigt roligt..... ja du Ez jag börjar mer och mer känna mig som ett hopplöst fall.... fy skam...fy skam för ingen ville ha na....

Svar: Nix pix.. inte är du nåt hopplöst fall inte.. och det kommer i alla fall en som vill ha dig och som inte vill ha någon annan... kram :)
Esmaralda

55 kattflickan:

skriven

Hej E,
Så himla kul med spontana spådomar. Som vanligt kommer min fråga om kärlek. Ser du nånting? Börjar känna att det är läge nu.
Stor kram och trevlig helg!

56 Rose:

skriven

Hej Esmeralda
Har haft Kingen i drygt en vecka och varit tvungen att sjukskrivna mig..kanske en del av planen och ge mig tid för återhämtning..
Hittar jag ett annat jobb som inte suger så myckert energi?
Men jag vet ärligt talat inte hur det skulle gå till, har tappat bort så mycket av mig själv..

Kram

Svar: Kingen sliter för dig och gör sitt bästa... och annat jobb kan det vara dags för nu.. kram :)
Esmaralda

57 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.

Känns det som om jag kommer att leva och bo själv ett tag till? Kommande år?
Eller ser du en förändring påväg nu ganska snart där det blir samboskap och partner?
Är något pågång ganska snart?
Kram

58 Pia1:

skriven

Efterlängtat inlägg, precis vad jag väntat på 😍 Ska bli så kul att läsa gästbloggar framöver 😀
Själv väntar jag med dåligt tålamod på att åtminstone nån liten sak i mitt liv ska se ljusare ut efter allt slit och gråt men ICKE.
Det ska bara inte. Det enda jag lär mig är att ansträngningar inte lönar sig, de tröttar bara ut och stressar.
Kommer det någon form av glädje alls i sommar, vad som helst?
💗

59 Linnean 🌸:

skriven

Vad kul det är med dessa spontanspådomar!
Ingen som pekar på mig iaf.
Vaknade till ett samtal med den brunögde i dag. Han verkar vara en väldigt vettig människa som gått igenom en massa elände. Gillar att prata med honom! Det är inget flirtande eller sånt trams. Kanske en blivande vän? På vänskapsnivå då. Bäst att vara lite försiktig. Tycker ju om att ha manliga vänner! Utan ”fördel” Karlar har lite svårare att förstå det ibland, tyvärr! Vilket strålande väder! Måste ut i solskenet i dag! Himla massa åska på nätterna bara! Är inte så förtjust i det!
Ha en underbar fredag! Kram 🌞
/Linnean 🌸

Svar: Jag tror man behöver vänner av båda kön.. man ger olika input till varann !! Men Linnean.. åska som är så mysigt :) Jag brukar sätta mig ute i fåtöljen och njuta av himlaspelet :) Kram
Esmaralda

60 Chatrine:

skriven

Hejsan, jag stämmer på pricken in på tjejen som ska spela på lotto de två sista veckorna i oktober. Hm, vad ska jag spela på mer specifikt eller duger det med lite olika lotter, typ triss. Hur ofta ska jag spela? Vad fan e Lotto???? BingoLotto? *skrattar så jag dör*
Hjälp, du får förklara mer Ez!!!!

Kramar Chatrine


Svar: Lotto spelar du via svenska spel.. gå in i en spelbutik så får du hjälp. Spela bara för småpengar och ett spel räcker.. din chans till vinst är densamma oavsett...spela ett spel om veckan under dessa två veckor. Jag är inte säker på att det är du som ska vinna... men chansen finns så ta den !! Kram :)
Esmaralda

61 Hustrun :

skriven

Vad glad jag blir att läsa dina spådomar.
Glad för dom det gäller.
Efter två dagar med fruktansvärd ångest över att min man ska få besked ang ett misstänkt malignt melanom börjar jag nu lugna mig och se realistiskt på saker.
Var inne på en spådomssida igår och fick till svar att jag måste sluta med mitt katastrof tänkande för nu är jag på väg åt fel håll.
Känner mig fortfarande lite bedövad på känslor men det kommer att bli bra.
Efter detta har gått bra så ska jag leva mitt liv annorlunda.
Ska börja med att ha en fest vilket mitt dåliga självförtroende alltid har hindrat mig från trots att jag är 52 år.
Oj detta blev långt men jag var tvungen att skriva.
Kramar ❤❤❤❤

Svar: Vilken bra ide´att ordna en fest.. och det kommer du fixa galant !! Kram :)
Esmaralda

62 Sara:

skriven

Hej Es, skulle vilja rådfråga om vad jag bör satsa på härnäst. Oslo ett tag eller en lägenhet i min nuvarande hemstad? Hoppas att du har en fin dag!

Kram

63 Dunegull:

skriven

Känner mig låg. Vill vara glad men mitt humör bara stökar känner jag. Varför är det så? Börjar bli orolig för framtiden. Är 33 år. Ser du mig få barn och träffa kärleken här fram över?
Kram och trevlig helg!

64 Trött:

skriven

Hej Esmaralda.
Känner mig tungt med allt som går emot Hur mycket man än gör. Vad kan du se för mig. Vill göra så mycket men kommer inte igång. Bakslag efter bakslag. Något tips? Kram

Svar: Bestäm EN sak som du verkligen vill och som ger dig påfyllning och sen lever du detta oavsett vad och låter inget komma i vägen. du behöver nämligen tanka energi och sedan går det lättare.. kram
Esmaralda

65 Dunegull:

skriven

Känner mig låg. Vill vara glad men mitt humör bara stökar känner jag. Varför är det så? Börjar bli orolig för framtiden. Är 33 år. Ser du mig få barn och träffa kärleken här fram över?
Kram och trevlig helg!

66 sus:

skriven

hej
så nice med spådom spontan.....
inget spontant här?
love sus

Svar: Dags att planera och göra något kul... du behöver höja din glädjenivå.. kram :)
Esmaralda

67 AnnaK:

skriven

Tack för svar tidigare! Låter finfint det med körkort och hus. Känner att jag behöver samla ihop mig och ta tag i saker nu!

Alltså....är inte karltokig men har börjat se att jag blir spanad på ibland och det ger lite välbehövlig skjuts för självförtroendet. Undrar om snygga snubben från jobbet kollade lite idag på Ica och så undrar jag om unga snubben på Ica som spanade tidigare blev lite förskräckt när han insåg min ålder eller har han gissat att jag är gammal?

Trevlig helg och kram 🤗

Svar: Nja.. jag ser inte så exakt men jag ser ju att em hel del finner dig attraktiv och tittar lite extra..både unga och äldre.. kram
Esmaralda

68 Dahlia:

skriven

Vad hände med min kommentar? Den verkar ha försvunnit!

Inget stämmer in på mig denna gång, kanske någon annan gång!

Skulle han acceptera om jag skulle erbjuda att göra en middag åt honom någon dag?

Svar: Kanske din förra kommentar kommer snart ? De kommer ju i takt med att jag okeyar det ni skriver :) Ja, god chans att han accepterar.. runt 65-70 %.. kram :)
Esmaralda

69 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Varför vill han inte medge att han tycker att jag är fin? Kram

Svar: För att det hela är motsägelsefullt för honom... kram
Esmaralda

70 Trött:

skriven

Hej igen Esmaralda.
Är det något som jag ska ta tag i så vet jag inte hur. Det ser bara så mörkt ut i allt. Har också fått en diagnos som jag inte får ordning på gällande mat. Det är så många???. Finns det något du kan se inom snar framtid. Lider för min dotter skull också. Hoppas du kan hjälpa mig lite mer. Varma kramar.

Svar: Hemskt ledsen.. det kommer inte mer till mig just ny.. men jag ser ju att det kommer att ljusna.. kram
Esmaralda

71 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Känns det bra nu för honom då han återigen bröt kontakten? Kram

72 H:

skriven

Hej Es

Ser du något speciellt som händer mig snart?
Kram

73 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du något påväg för mig i samboskap partnerskap?
Har jag snart en partner eller är jag själv en tid till?
Kram

74 Boudica:

skriven

Ett antal män och en del lite äldre, nagh inget stämmer in på mig denna gång, inte ens lite som det gjort tidigare.
kanske nästa ;)

Hemsk dag på jobbet med tjafs, men lättnad att flyktkänslan jag haft från lagergrabben vart borta.
Inte får han fly från mig ;)
Även ett litet märkligt moment när en kollega med ansvar på fikat sa lite på skoj att jag "behöver något", både jag och lager grabben tystnade, och "stannade upp", jag har en känsla av att vi båda tänkte något liknande! Vad tror du? ;)

Tjafset på jobbet hoppas jag löser sig på ett positivt sätt, tror du att jag åtminstone kan få igenom en varning till denne person, jag stod bara upp för min rättighet!

Oj blev medveten om att det var två frågor, men hoppas det är ok för dig ;)

kaffedags, och kanske hittas något nyttigt gott till det.

KRAM!

75 Sol:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du hur hans föräldrar kommer ha för reaktion när dem får veta om våran graviditet?
Ser det ut att bli mycket umgänge för mig med dem framöver?
Kram

76 Ghostwriter:

skriven

En gång skrev du om en spontan spådom som jag faktiskt tog åt mig utav. "En tjej som nyligen blivit singel och som borde satsa på studierna istället för meningslösa jobb". Mest för du sagt det i mina seanser. Jag satsar på studierna men ekonomin gör att jag måste arbeta. Ingenting går ihop sig som jag tänkt mig.

Kommer det ordna sig med hyran och räkningar denna månad? Jag var rädd för lån och de sa du var en varning. Jag vill heller inte låna av nära för de har jag redan gjort. Ser inga lösningar, för jag söker mig till massa "extra inkomster" men inte fått svar.



Ser du mig komma in i programmet trots att jag inte är först?



KRAM och ha en fin fredag

Svar: Jag ser inte hur... men jag ser att du löser det på något sätt... kanske med panering.. och du kommer slutföra dina studier även om det kan ta lite längre tid... och sedan öppnar sig nya och bra vägar.. kram
Esmaralda

77 Skorpan:

skriven

På hemmaplan o nu våntar jag igen. Planet var försenat o trött som bara den. Gissar på tidig kväll men måste väl åka o handla..
Kram Skorpan

Svar: Försök ta sovmorgon om du kan.. det tar på krafterna att resa... kram :)
Esmaralda

78 <3:

skriven

Godkväll kära Es, är J en snäll person ? Han frågade igår om jag trodde att jag skulle kunna tycka om honom. Han är inte alls den typ av kille som jag skulle titta åt men jag ska ju tänka om som du sa i andra banor. Känns roligt att yngre killar verkar gilla mig. Tror det märks att jag inte har G i mitt liv längre.
Ser det ut som att vår dejten blir av och att han menar det ?
Kram

79 Extra anonym idag:

skriven

TACK.

KRAM

80 Månskenet:

skriven

Härligt att läsa dessa spontanspådomar! Även om inget gällde mej ännu denna gång! Ha det gott! Kram!

81 CA:

skriven

Hej
Har nu min King, han märks inte av, tur för då sparar han på sina krafter. Är väl lite blyg som du sa.
Har haft bilen på verkstaden igen.... ska pröva en annan verkstad samt be att dom ser över det som den verkstaden som bilen varit på idag gjort, både under servicen och tidigare. Vet inte om dom kom fram till att det är rätt fel på bilen, men den nya verkstaden får kolla detta också.
Min fråga, vågar jag köra med bilen innan den nya verkstaden kollat igenom min bil?
Kram

82 Razawa:

skriven

Hej kära Esmaralda
Håller jag o min man på att glida isär? Det är inte dåligt mellan oss men att tiden ej räcker till pga en ettåring hemma så blir jag stressad. Å min man säger att jag inte ska stressa o att det bara är en period medan barnet är litet. Men hamnar ändå i tankar o blir liksom rädd att vi ska glida ifrån..
kram

Svar: Planera lite egentid för det behöver ni... jag ser att ni i grunden är fina tillsammans.. kram
Esmaralda

83 Milla:

skriven

Vilka spådomar. Tyvärr inte om mig. Dock får jag till mig att ngn ska förlova sig. Kan det vara så? Det kan i s f vara en yngre kollega en man som ska ha semester. Men jag vet inte om jag är medial så. Kan ha fel.

Svar: Så sant... någon kommer att förlova sig.. kram :)
Esmaralda

84 A:

skriven

Hej Es

Vad kan du säga om min blivande?
Kram

Svar: Humor, livsglädje och gentleman.. kram :)
Esmaralda

85 We:

skriven

Hej Esmaralda.
Hoppas ingen är känslig för detaljer.

När han och jag hade sex så mitt i så ”slakade” han.

Det har tidigare inte hänt.

Han sa att han var trött. Helt slut. Konstig i kroppen.
Men det gjorde mig ändå orolig.

Var det ända anledningen tror du eller beror det på vad han känner gentemot mig?

Tror du att våran relation kommer att kunna lösa sig? Och vi hittar varann?
Kram

Svar: Du får lita på vad han säger... men er relation är lite knepig och inte helt enkelt och det är du medveten om... ganska snart kommer du att veta hur det utvecklas... var beredd på att det räcker in hela vägen och tar det slut så är det ment to be.. då kommer någon annan i din väg..som verkligen är ment to be.. kram
Esmaralda

86 Chatrine:

skriven

Tack för info Ez! Jag får skriva in i almanackan så jag inte glömmer bort. Alltid kul att pröva lyckan!

Kram Chatrine

Svar: Lycka till... kram :)
Esmaralda

87 G.H:

skriven

Om jag lägger manken till, lyckas jag komma i lite bättre form och gå ner några kilon tills vi åker på semester i slutet av juli ? Trivs inte i min egen kropp just nu :( ...
har försökt men det går trögt, kanske borde köra någon detox eller diet?


Kram:)

Svar: Absolut.. du har den rätta energin att lyckas med detta men du måste göra en plan som du håller dig till.. kram
Esmaralda

88 Röd:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer våran relation att lösa sig?
Kram

89 Fina:

skriven

Hej Es❤️Varför säger han att han inte vill vara min vän fastän han sedan mår dåligt över det och ändå inte kan släppa mig? Kram

Svar: Som jag sagt innan.. han är kluven.. det är lite hit och lite dit.. ni har ingen bra påverkan på varann... kram
Esmaralda

90 Jeanette:

skriven

Vad kul! Hoppas någon känner igen sig.

Jag har börjat jobba på ett nytt jobb , natten. Det är ok men lite jobbigt med allt nytt. Det var över 30 år sedan jag var i samma yrke.

Trevlig helg ❤

Svar: Du kommer in i rutinerna och trivseln ökar.. lite tungt med nattjobb men det här fixar du.. så länge du känner att du vill.. kram:)
Esmaralda

91 AnnaK:

skriven

Tack igen för svar❣️ Ja, jag verkar lite populär ändå 😂 Vem kvinnan som tittar är har jag inte lyckats klura ut dock 🤔 Inte min kollega va??

Kram igen 🤗

92 A.D:

skriven

Vad tror du på för kön denna gång av graviditeten 😍

93 Mojgan:

skriven

Hej Ez!
Hur länge ska jag vänta tills jag blir fast anställd ? Kram Mojgan

94 Lina:

skriven

Hej Ez.

Borde jag höra av mig och be om ursäkt till han för mitt dåliga beteende. Visst det är länge sedan men det känns som att vi kommer råka på varandra i sommar. Och att bett om ursäkt kanske är bra, eller kommer han inte tro att jag vill be om ursäkt? Krsm

95 Lodis:

skriven

Hej
Blir det en liten valp i slutet av året eller början av nästa?
Mvh Lodis

Svar: 60 % blir det då.. och 40 % att det dröjer lite till... men en liten hundbebis kommer så småningom.. kram
Esmaralda

96 Carin:

skriven

God kväll till alla 🌔
Avnjuter balkonghäng och läser allas kommentarer. Verkligen härligt att så många önskar lycka till de som har fått sina spådomar! Ofta kan det vara så svårt att veta om det gäller en själv eller någon annan för jag har en känsla att det är en likasinnad grupp av läsare. Vissa frågor som dyker upp som jag också har frågor om svaras av Ezmaralda på ett sätt som jag kan relatera till som är det till det positiva

Något som de FLESTA behöver ta till sig är: TA DET LUGNT OCH NJUT AV VAD DU HAR HÄR OCH NU! Och till er som går igenom riktiga kriser: Ni verkar vara på väg framåt och med de rätta stödet kan ni komma långt!

Jag avnjuter just nu med att skrämma bort ”friare” som jag bara vet att de är endast ute efter en sak - eller ja, iaf två saker, en av dem är uppmärksamhet 😂

Så jag njuter hellre av att ta en wirrepinne på balkongen och njuter just nu!😍

Hanen trevlig helg!
Kram

Svar: Jag blir oxå glad över alla som önskar lycka till.. ett gott omen om att vi i bloggfamiljen bryr oss om varann och önskar varann väl ! Du gör rätt i agerande mot dina friare.. men var vaksam när det dyker upp en ny så du inte jagar bort den som är rätt... för precis i början kan han kanske tyckas vara lite mycket.. kram :)
Esmaralda

97 Mojgan:

skriven

Hej Ez!
Hur länge ska jag vänta tills jag blir fast anställd? Kram Mojgan

98 A:

skriven

Tack snälla för svaret Es kram😘

99 HS:

skriven

Vad roligt med spontana spådomar igen! En av dem kan möjligen stämma på mig.

Att ta mc-kort, tror du att det skulle passa mig? Jag tänker ett varv till i frågan nu.

Kram

100 Contici:

skriven

Hej Ez!

Hoppas du haft en fin fredag, i solen!
En fråga, blir det bättre för mig, efter sensommarens behandling?
Dröjer det länge efteråt, eller tror du jag är bättre till våren?

Trevlig helg!

Kram☀️

101 Yvonne gammal kund :

skriven

LenaFena du är rolig du!!!🤣🤣.

Kram

Yvonne

102 Jeanette:

skriven

Det låter superbra, tack!
Kram

103 Åsa:

skriven

å vad jag önskar det är mig spådomen om hus handlar om mig. Var så mitt i prick.Mår verkligen dåligt över att bo i lägenhet, framför allt den här årstiden.

104 Anna i Skåne:

skriven

Jag känner mig träffad av beskrivningen kvinna i 40års åldern, småstad, lägenhet,särbo. Men jag vill bli sambo med denne mannen, vi är så gott som sambo redan o det finns mer känslor o kärlek än enbart det bekvämliga från oss båda. Därför tror o hoppas jag spådomen är till någon annan. ; )


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: