En hälsning från MG .....

 
MG är alldeles uppriven... vi har förvandlat hans hem till en arbetsplats och han känner att han måste inspektera stup i kvarten !! 
 
Ingen rast och ingen ro, suckar han !
 
Läckorna är fixade i badrummet... nya rör... det är byggjobbare,  rörmokare och elektriker.
Alltså mycket för honom att hålla reda på.
 
Herregud .. och vi  som från början  bara skulle byta ut badkaret till  dusch !
Nu blir hela alltet utbytt... men samtidigt var det ju tur att vi började rota så vi upptäckte läckan !!
 
Lite extra otur  att det blev just nu... inte så kul att komma hem nyopererad till en byggarbetsplats med skikande sågar och tjoande byggjobbare men de är så goa och fina allesammans och tar så mycket hänsyn som de bara kan !
 
 
Här har vi MG ute ett av sina uppdrag... han undersöker om det är fall på dräneringen.
 
Storebror ( sonen alltså) kommer hem i helgen men det kan vi inte berätta för MG.. inte än.. för då kommer han att varje ledig stund sitta vid grinden och vänta & kalla på honom.
 
Samma sak med mormor ( mamma)... om han vet att hon ska komma
 
När vi nämner storebror och mormor får vi prata engelska.. så han inte begriper.
Det blir grandma och big brother...
 
 
Mellan varven tar han igen sig i favoritfåtöljen.. och det kan behövas för Mannabonne Glenn är en bulldog som  har fullt upp.
 
Inte bara med jobbet... han är en väldigt ordningssam hund och om något inte finns på sin rätta plats så  ser han det som sin uppgift och  skälla tills vi rättar till
 
Och nu med byggröra så är det hela tiden något som är fel. 😱
 
Skor tex som inte står i skolhyllan... de ska väck säger MG, om en kudde eller filt ligger på golvet, samma sak... verktyg  får bara finnas inom arbetsområdet och ligger nåt i hallen.. då protesterar han tills det flyttas... han VET hur allting ska vara och han ger sig inte förrän det blir precis så !!
 
Och så är han en riktig healinghund... han kryper upp till mig och lägger huvudet i mitt knä.. tittar på mig med sina stora ögon och healar.. intensivt.
 
// MG på sin strand //
 
Sen  är det alla småvalpar som han  älskar och tar  sig an... och på löshundspromenaderna där det är ett 30 tal lösa hundar.. så tar han särskilt hand om de små och blyga.. precis som han tar sig an de vuxna hundarna  som är aggressiva.. han vet instinktivt hur han ska göra.. och han sprider lugn. 
Det är en sann blessing att få ha en fyrbent vän som MG !!
 
 
Han hälsar till er alla och skickar massa goa pussar 
 
💖
 
1 Tingeling :

skriven

God morgon! Jag är egentligen kattmänniska men MG får mig nästan att vilja ha en hund istället. Vilken personlighet. Så gullig! Tack för uppdateringen.

Jag funderar på att kanske köpa katt om jag kommer in på skolan, för då är jag hemma mycket. Skulle passa bra.

Ledig dag idag och i morgon med, så nu åker jag och dottern iväg på en liten tripp igen. Sen blir det lugnt lördag och söndag!

Jag var på en inspirationsdag för ett tag sedan om maskrosbarn (Jag är ett för övrigt) och blev så inspirerad. Och kände att det är ju detta jag vill, på nåt sätt hjälpa barn. Har vetat hela tiden, vet bara inte hur exakt. Ska i alla fall ta tag i det nu har jag bestämt.

Trevlig torsdag!

Kram!

Svar: Nog kommer det en katt till dig.. kram :)
Esmaralda

2 Skorpan:

skriven

Åh så han har mycket stt göra, MG. Kan tänka mig att det kan bli jobbigt mellan varven, stt ta jobbet med sig hem, men det ser inte ut att vara nåt problem för honom ;). En hund som det var meningen att ni skulle få... Ja varför skulle han inte göra som matte gör, heala? O ta hand om andra...

Stötte på en MG igår nära jobbet, han skulle visst inte röra sig ur fläcken, det fanns nåt där som pockade på hans uppmärksamhet, o jag kunde inte annst än skrstta. Ägaren kände nog sin hund, tog det lugnt o väntade. Hur det gick sen vet jag inte, jag skulle hämta lunch.

Idag störtade jag upp ur sängen o undrade varför i fridens namn jag inte hade satt klockan på ringning, tills jag kom på att det är ju ledig dag, skönt. Mindre kul är dock de få arbetstimmar jag fått ihop denna månad, kan bli tajt... Det blir mun efter matsäck, dåligt med magsäck som töjts ut bara ;). Sockerberoendet sitter i, o syns, inget vidare med tanke på "släktfelen"... Varför är det så svårt att bli av med allt onyttigt? Allt nyttigt är det ju inga problem med ;D.

Måste ordna upp lite i huset. Igår hade dom varit o fixat ugnen, dragit ut spisen ur dess "håla" o det var ju inte precis en trevlig syn med allt som krupit fram däriftån, blä. Städning efter fixning ingick tydligen inte i servicen?

Annars händer väl inte så mycket i mitt liv, eller gör det? Hur länge får ni ännu ge er till tåls gällande badrummet Es? Inget kul projekt det där, men behövligt.
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Det ÄR en envis ras... och inte så enkel alla gånger ! Ja, det där med onyttigheter... man undrar ju varför allt onyttigt måste vara så gott ?! Räknar med att hantverkarna ska vara klara om typ en vecka...kram :)
Esmaralda

3 342:

skriven

Kom det jag sålde på tradera verkligen bort med posten? Köparen påstår så och utifrån den konversation vi haft så vill jag tro att så är fallet men vill inte heller bli helt lurad då jag tänkt göra återbetalning..

Svar: Jag tror faktiskt inte att du blivit lurad.. kram :)
Esmaralda

4 Lollo:

skriven

Bästa Esmeralda
Sitter med morgonkaffe och läser din blogg
Så härligt med djur, sådan äkta kärlek och glädje dom ger.
Själv sitter jag och filosoferar över om mannen jag tänker på saknar mig.
Det känns så eller är det bara jag som inbillar mig?
Allt gott till dig

Svar: Nog tänker han på dig emellanåt och saknar.. kram :)
Esmaralda

5 Razawa:

skriven

Hej Esmaralda
Fick igår Mail från chefen igen angående kopia av examensbevis. Nya jobbet som biståndshandläggare jobbet nu en månad. Och jag har ju inte det då handledaren strulade hela tiden och sen började jag jobba och det har legat där bara o runnit ut i sanden då man börjat jobba o livet kommit emellan. Nu mår jag jätte dåligt och har ej svarat hennes Mail än. Hur kommer detta gå? Kommer jag ej få vara kvar på detta jobb nu pga detta? Vill sjunka genom jorden och typ försvinna 😫 ”rädd” för att se henne på måndag o har världens kaos scenario i mitt huvud.

Kram

6 Mirre:

skriven

MG är så himla söt!❤

Jag borde inte bry mig men tänker han på mig? Och vad är chansen att han hör av sig till mig när han kommer hem från sin resa?😬

Kram☀

Svar: Chansen är god.. kram :)
Esmaralda

7 Läroliv:

skriven

Allt en go liten vän du har, Ezmaralda.

Kram

Svar: Ja eller hur !!! Kram :)
Esmaralda

8 Michaela:

skriven

Älskade MG! Så fin och så duktig❤ Förstår att det är en ynnerst att ha honom nu tex när du går igenom detta svåra. Inte det lättaste att vila i den där byggröran men underbart att de tar hänsyn. Sånt värmer mitt hjärta.

För mig har det börjat allt annat än bra sen jag beställde min King. Varför vet jag inte.

Först får jag veta av chefen att det inte finns möjlighet till avancemang för mig på jobbet pga verksamhetens begränsningar ( vilket inte riktigt känns som hela sanningen ) så det var bara att lämna tillbaka nyköpta mobilen igår. Verkar inte heller ha råd att åka till Småland som jag sett fram emot helgen v 26. Hur ska jag nånsin kunna leva och unna mig saker när jag hela tiden har jobbsitsen och ekonomin som går emot mig?

Sen blev jag dumpad så nu är det kapitlet avslutat och han är puts väck. Gör alltid ont att bli bortvald och hur sjutton ska man kunna tro på kärleken när man är 38 år och varit singel i 4.5 år och det ytterst lilla som hänt inte leder till nånting.

Sen framkommer det att mammas medicin är slut i HELA Sverige och bekymmer kring det. Och brosans hjärtfel hindrar från diverse saker i sommar. Tycker vi kunde få lite medvind efter det helvete vi gått igenom. Är så ledsen över allt.

Kram och hoppas att du mår bättre!
Pussar till MG!

Svar: Ja, det går emot dig just nu... och när Kingen kommer så gör han sitt bästa för att hjälpa....du ska veta att det jobbiga vara inte för alltid... bra och positiva ting kommer sker och det kommer en tid när du har så mycket bättre flyt.. kram
Esmaralda

9 Helena Ir:

skriven

Mycket har han MG att stå i..måste verkligen vara en blessing med en fyrbent som förutom all ordning han vill ha, också sprider healing till de som kan behöva..att få stora hundar att bli lugna låter fantastiskt gjort! Och det han kan ge dig nu,i din situation känns gott att höra!

Jag mindes häromdagen från när jag som barn skrek under natten att det brinner under bordet..och kanske detta härrörde från det du berättat för mig under en seans att jag räddat mina små syskon,men själv förolyckades i eldhavet..usch..för elden!

Börjar dagen som jag ofta gör..nu har "mitt gym" öppnat igen..och jag är nästan 100 med foten också..

Puss till MG och kram till dig :)

Svar: Ja trauman från våra gamla liv kan dyka upp när som helst ! Kram :
Esmaralda

10 EPM :

skriven

Härliga lilla MG!😍

Där får du den bästa omvårdnaden du kan få. Det finns alltid kärlek så nära när man har husdjur ❤️

Brandmannen är verkligen en härlig man! Men jag känner mig så oerhört gammal tillsammans med honom, osäker på min kropp... men jag tror det bara är hos mig- han verkar bara vara oerhört nöjd med att vi ses.😊
Samtidigt är han mogen, detta är ingen som vill definiera vad vi är eller ska bli eller inte bli redan nu. Så skönt!
Kan du säga nåt om honom..?
Trött på att bli utnyttjad...

Kram

Svar: Nu ska du plocka upp självförtroendet.. visst är han helt nöjd med dig precis sådan som du är. Kram :)
Esmaralda

11 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Känner han fortfarande attraktion och åtrå gentemot mig? Kram

12 Mimis:

skriven

Hej!

Hur blir sommaren och hösten någon positiv händelse som löser en del av mina problem och tillför lite glädje??

Kram

Svar: Jadå, visst kommer det positivt och det lär inte dröja länge innan något glädjande sker.. kram
Esmaralda

13 Susan:

skriven

Han e för go, inte utan att jag saknar att ha ett husdjur. Hade jag inte jobbat heltid på annan ort hade jag nog inte kunnat låta bli, men det får väl bli när jag blir pensionär , behöver ngn som håller ordning på mig 😉

Kram

Svar: Ett älskat djur kommer du att ha så småningom.. kram :)
Esmaralda

14 Cecilia:

skriven

Godmorgon!

Igår brast det nästan för mig. Jag vet inte hur jag ska göra för att jobba bort när min hund gör utfall. Jag kan inte hantera det och känner mig så dålig och skäms. Det har blivit bättre sen jag jobbade på det, men det är så svårt ibland. Ser du om hon blir bättre? Någon i bloggfamiljen som har tips? (snälla inga pekpinnar, mår redan dåligt över detta).

Det har snart gått 2 månader sen min mammas operation och det har inte blivit lika bra som förväntat ännu. Hon har fortfarande otroligt ont. Kommer det att bli bra tillslut? Dröjer det länge? Kramar

Svar: Ta hjälp av någon som kan det här med hundar... din hund blir bättre.. helt klart. Läs Cesar Millans bok också.. där finns bra tips. Kram :)
Esmaralda

15 Jossan :

skriven

God morgon..

Idag är det skönt att vara ledig.. dock hade jag önskat att jag kunnat sova längre men nä... Klockan 10.00 är det dags för första passet på gymmet. Direkt efter ska jag åka till mamma och pappa. Men mitt humör är just nu ligga under täcket till allt är bra igen.

Tänk att det snart är sommarlov... Men det blir ingen utlandsresa i år men ändå är typ alla mina helger uppbokade...

Åh nu hade jag önskat att han mr right hade dykt upp i mitt liv.. han är rätt välkommen nu...

Kram

16 <3:

skriven

Vad kul att få se MG idag i bloggen. Tack.
Håller med dig kära Es. Ens fyrbenta vän ger så mycket kärlek och värme. Tacksam 🙏för min lilla hund varje dag att han finns ❤🐶

Ändra dagen på akuten. Läkaren var inte så bra. Rätt nonchalant mot för hon som var väldigt gullig i tisdags.
Bör jag propsa på att de röntgar min mage ?
Kan du se vad som är fel kära Es ? Aldrig haft såhär ont i magen och mått såhär.
Kram

Svar: Jag ser inte vad som är fel.. men du ska inte ge dig... du känner din kropp bäst själv ... kram :)
Esmaralda

17 Dunegull:

skriven

Vad fin han är! En sann vän 😊
Ska prata med min arbetsgivare på måndag och berätta att jag fått annat erbjudandet. Hur kommer de ta det? Kommer de försöka matcha eller mer ok tack för denna tid?

Kram

18 CR:

skriven

Vilken bra start på morgonen att få läsa om MG. Förstår verkligen hur fantastiskt med en sån fin vän. Ni är så lika också. Hjälper allt och alla... Hade en
sån fin vän i min häst Emil. Han var alltid snäll och glad. Han är inte kvar här men saknar
honom så..
Hälsa finaste Mannabonne Glenn
Han är underbar..
Kram :)

Svar: Alla våra djur är speciella och somliga har mer personlighet än andra.. kram :)
Esmaralda

19 Tildis:

skriven

God morgon!

Han är verkligen en helt underbar hund! 💗Önskar så att jag får en senare i livet för jag älskar verkligen hundar.

Känner mig lite stressad över det här med jobb. Jag har bestämt mig för att säga upp mig och flytta med även om jag inte fått något annat ännu. Hoppas så att det kommer något. Ser du om det dyker upp något snart? Kram

Svar: Du kommer ha hund en dag ! Ja något kommer men det kan dröja lite.. kram :)
Esmaralda

20 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Naaw vilken duktig sötnos Han har verkligen fullt upp Så roligt att ni måste prata engelska :-)med goa raringen MG är verkligen en speciell bulldog Jag är så glad att han är frisk fortfarande ,men det är nog meningen så skall det va med Healinghunden MG <3

Meningen var det inte att skicka iväg tomma mail Jag skall inte fibbla med mail på telefonen basta ! Med dålig syn och okunnighet ska man hålla sig till det man kan.Fick iväg mailet till vännen Ewa som jag skulle men stackars Es fick tomma mail ...

Ha nu en lugn och skön kristiflygare njut av att jobbarna har ledigt ;-)

Kram Anki med flock

Svar: Ja, det är märkligt att han fortfarande är frisk och mest förvånad av alla är hans neurolog på djursjukhuset ! Det rättade till sig med det tomma mailet :) Att maila på mobilen...är inte jag heller bra på... känns mer redigt att göra det på datorn :) Kram till dig och flocken och inte har jobbarna ledigt idag... bara sovmorgon och vid lunchtid kommer dom... kram :)
Esmaralda

21 Berg:

skriven

Vilken glädje MG bringar! Skönt att han är så pigg igen nu!

Tack för ditt budskap tidigare om att det framöver blir lugnare. Jag hoppas verkligen på en sommar utan att så mycket energi behöver gå åt till att parera barnens pappa. Nu ska även tjejerna upp i tingsrätten. Förnuftet tänker att det nog blir för tidigt för att de ska lyssnas på, men jag hoppas ju..Ser du något jag borde tänka på så berätta gärna! Ha det bra!

22 Dunegull:

skriven

Vad fin han är! En sann vän 😊
Ska prata med min arbetsgivare på måndag och berätta att jag fått annat erbjudandet. Hur kommer de ta det? Kommer de försöka matcha eller mer ok tack för denna tid?

Kram

23 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Jag drömde om honom inatt, härlig dröm. Finns chansen att jag får uppleva drömmen med honom på riktigt? Kram

Svar: Tveksamt.. möjligen för en kort period men ingenting bestående.. kram :)
Esmaralda

24 Mojgan:

skriven

Hej Ez!
När blir jag fast anställd ?
Kram Mojgan

Svar: Det kan dröja ännu en tid men längre fram ser jag dig på fast tjänst.. kram
Esmaralda

25 Mikael:

skriven

Ett himla fenomen nyligt som människan skapat, 12 000 ska det bli sammanlagt ,

https://youtu.be/T6v47CmRA7A


Ez skrev något om något på himlen och USA lägger sig i ett lands handlingar, USA har precis gått i direkt konfrontation med Iran så se hur det går.


Kul MG du håller igång och håller ordning så det blir någon ordning :)

Kram
Mikael

Svar: Exakt, säger MG och gör tassen upp och håller med.. kram :)
Esmaralda

26 Undra:

skriven

Hej Esmaralda.
Vilken underbar hund Mg är!
Så fin och mjuk med helandet i sig. Förstår att det är roligt med vänner,

Esmaralda,
Ser du någon chans att han ändrar sig? Ser du oss bo i hus tillsammans?
Kram

Svar: Ärligt talat så ser det tungt ut... kram
Esmaralda

27 Sessan:

skriven

MG sådan matte sådan hund ❤

28 mimia:

skriven

Hej,
Han är så klok och underbar - MG. Saknar hund när jag läser om honom. :)
Jag har ett stort dilemma: Borde jag börja leta efter annat arbete? Trivs med jobbet men det är för mycket alltid. Det finns inte mycket att göra åt den biten heller.
Ser du någon förändring för mig?
Ha en fin dag!

Svar: Förändring kommer och du fattar ett beslut men jag ser inte vilket... dock blir det bra.. kram:)
Esmaralda

29 Se:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som om ”den” flytten 15 mil bort kommer att bli av?
Kram

30 Agnes:

skriven

Blir alltid så glad av att se Herr Fralla!
Saknar ibland att ha en liten kompis, men som sagt...ingen tid finns över åt en pälskompis.

Skall lite senare över till sonen o hans flickor...farmors stjärnor! Alltid lika spännande, haha!

Trevlig "Kalle Flygare" alla! =)

Kram!

Svar: Känns som om det kommer en hund i ditt liv lite längre fram.... ha det mysigt med barnbarnen... kram :)
Esmaralda

31 Chalink :

skriven

Älskar mig min nuvarande man eller lurar mig för sin egen vinning/?

32 Hedwig:

skriven

Sven och han skulle nog komma bra överens! Många pussar till dig käre vän!

Svar: Ja, nickar MG, de hade kommit superbra överens.. kram :)
Esmaralda

33 Tjejen:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du om han har känslor för mig?
Som han kommer att prova sig på att ge oss en chans tillsammans?
Se vad vi kan bli tillsammans?
Kram

34 Grethe:

skriven

Go'morgen i regnet kjäre Ezmaralda 🙏💗

Han MG er jo såååå flink da 👍😊😍😍
Dere er heldige som har han, og MG er heldig som har dere 🙏❤❤❤💜💙💟
Håper dere får en finfin himmel sprätt (som jeg kaller Kristi himmelsfärd)😀
Klem fra meg o Cookie (Chihuahua)🙏😊😍💕💖

Svar: Och kram till dig och Cookie... MG har en chihuahuakompis och de har riktigt roligt tillsammans.. kram :)
Esmaralda

35 Åjo:

skriven

Hejsan Esmeralda.

slutade mitt jobb i lördags. Hur ser det ut med nytt jobb inom närmaste framtiden?

36 Love is in the air:

skriven

Hej,

har sakta men säkert börjat lossna kärleksmässigt med en karl. Pga olyckliga omständigheter så är jag rädd för att det kommer rinna ut i sanden. Kommer det utvecklas till något seriöst?

Svar: Det finns en chans.. kanske inte så stor men dock.. kram :)
Esmaralda

37 Pia1:

skriven

MG är då speciell på alla sätt och vis, hälsa att vi avgudar honom och hans mod och arbetsmoral 💗
Den där tavlan jag har, som har en historia, flög ner mitt i natten så jag vaknade och skrek av överraskningen av krossat glas! Var det en olycka bara...? Eller en hälsning eller rentav en bestämd uppmaning?

Svar: Det gick lite överstyr men du har starka och oerhört kärleksfulla krafter med dig.. kram
Esmaralda

38 Hm:

skriven

Hej!
Håller på att söker efter lokal, söker o söker men hittar inge..
Kommer jag hitta någon under sommaren?
Kram!

39 Mojgan:

skriven

Hej Ez!
När blir jag fast anställd ?
Kram Mojgan

Svar: Jag ser inte när. bara att det kommer.. kram
Esmaralda

40 Flytt:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som om ”den” flytten 15 mil bort kommer att bli av?
Kram

41 Jag:

skriven

Hej Esmaralda.
Finns det risk att jag blir besviken om jag hoppas på det här? Eller ser det ut att bli så som jag hoppas?
Kram

42 Undra:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag undrar varför jag inte duger åt honom?
När jag vill ge honom allt och ha en familj med honom.
Varför vill han inte ha det med mig?
Eller ser du att han kan ändra sig?
Kram

Svar: Räkna inte med att han ändrar sig... och eftersom han backar.. så inser du nog att det inte blivit bra.. du ska ha en man i ditt liv som 100% vill ha dig och utan tvekan.. och en sådan man kommer också.. kram :)
Esmaralda

43 Lollo:

skriven

Tusen tack för ditt svar

44 Mareli:

skriven

Hej,
Tycker inte att det var schysst av honom att bete sig som han gjorde igår.. han var ute med ett par igårkväll och han påstår att han inte berättade om varför han är i sverige och att han är i ett förhållande etc. Tycker inte det känns acceptabelt då han bott gratis med mig så länge och väljer att spendera sista kvällen med andra personer och beter sig som singel.. Blir så arg ju och känner mig sviken..... varför gjorde han så?
Kram

45 Fina:

skriven

Hej Es❤️Är han medveten om min närvaro? Tycker bäst om att stå nära honom och bara andas, utan att säga något. Är så medveten om honom så det pirrar i hela kroppen. Känner han av det också? Kram

46 Mia:

skriven

Så underbart fin han är MG. Skickar pussar tillbaka!

47 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.
Det är såhär jag tänker mig och önskar mig.
Ser du mig bo i hus tillsammans med en man och en familj med barn?

Kram

48 Razawa:

skriven

Hej Esmaralda
Fick igår Mail från chefen igen angående kopia av examensbevis. Nya jobbet som biståndshandläggare jobbet nu en månad. Och jag har ju inte det då handledaren strulade hela tiden och sen började jag jobba och det har legat där bara o runnit ut i sanden då man börjat jobba o livet kommit emellan. Nu mår jag jätte dåligt och har ej svarat hennes Mail än. Hur kommer detta gå? Kommer jag ej få vara kvar på detta jobb nu pga detta? Vill sjunka genom jorden och typ försvinna 😫 ”rädd” för att se henne på måndag o har världens kaos scenario i mitt huvud.

49 Kiara:

skriven

Grattis Grethe och lycka till med din talisman! 😊❤

MG, du är la för go. ❤ Ser fram emot nästa MG blogginlägg.

Es, jag undrar om du kan se hur länge jag är på nästa praktikplats innan jag får ett jobb - ett halvår, ett år eller längre? Hoppas på svar! Kram Kiara ❤

50 hmm:

skriven

hej esmeralda vad är det som gör att den bekante har tagit avstånd ifrån oss, och inte vill komma och hälsa på mer?

51 f:

skriven

hur ser sommaren ut för oss ekonomiskt ?

52 f:

skriven

hej esmeralda hur kommer det bli för oss när det gäller vår verksamhet, känns lite trögt och sommaren kommer ju aldrig igång??

Svar: Det kommer lätta.. kram :)
Esmaralda

53 Jag:

skriven

Hej Esmaralda.
Grattis Grethe🌸🌸🌸

Esmaralda,
Ser det ut som om flytten till andra staden kan bli av för mig?
Eller blir det något helt annat?
Kram

54 Orolig:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du någon varning om någon komplikation som kan ske i samband med detta?
Eller ser du någon risk att det här kan vara min sista chans?
Kommer det att bli fler barn för mig?
Kram

55 Tekla:

skriven

Mannabonne Glenn är för underbar. <3 Bara att läsa om honom gör att man blir glad.

Jag träffade en gång en hund som jag aldrig glömmer. Det var något speciellt med den hunden. Den hade tillfälligt flyttat in till min granne för att vara ett stöd till henne då hennes man dog efter ett mångårigt äktenskap. Jag träffade på henne och hunden och jag kände då hur mycket kärlek denna hund hade och strålade ut. Hur mycket han gav henne kärlek. Men det lustiga som jag minns och uppfattade det var att hunden även den korta stunden började ge mig kärlek/energi/stöd.


Har aldrig upplevt detta tidigare eller senare. Men minns denna speciella hund som om den var en kärleksspridare/healare av något slag.


Djur är underbara.

Kramar

Svar: Ja somliga hundar, eller djur över huvud taget har extra mycket healing i sig.. och man märker snabbt av det... Kram
Esmaralda

56 Skytten:

skriven

Hej Es!

MG verkar vara en urmysigt hund! Ser fram emot dina blogginlägg varje dag👍❣️😊

Ser du om jag kommer stanna på mitt nuvarande jobb?

Svar: Ja , en tid till men sedan söker du dig vidare.. kram
Esmaralda

57 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Känner han fortfarande attraktion och åtrå gentemot mig? Kram

Svar: Ja, ofta gör han det.. det svänger hit och dit.. kram
Esmaralda

58 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda, vilken tråkig kommentar igår från kvinnan. Riktigt dålig stil mot den som vill skänka en tallisman för att vara snäll. Vad jag förstått är vi en skara här i bloggfamiljen som inte har det så bra ekonomiskt alla gånger.

C och jag har haft lite kontakt till och från i några år. Flörtat lite men mitt ex som han känner har nog kommit mellan. Han är ute ur bilden och har flyttat utomlands.
Har inte fått känslan att CH är speciellt seriös tidigare. Nu när jag varit på semester och varit dålig har han hört av sig flera gånger. Är han intresserad av mig ? Har han det bra ekonomiskt eller är det bara en yta.
Kram

Svar: CH har ett intresse.. kanske inte så djupt men dock... jag ser en normal ekonomi för hans del.. kram :)
Esmaralda

59 Linnean 🌸:

skriven

Underbara MG! Han är verkligen speciell! Så han har sådan koll på att saker och ting ska vara på rätt plats? Djur skänker ofta healing. Brukar säga till min äldsta katta att hon är min tröstekatt, healingkatt och lite häxkatt, då tittar hon varmt på mig och lägger sig i mitt knä. De två yngsta ställer mest till med ofog. 😁Mannabonne är helt fantastisk! Så kärleksfull och klok. Är verkligen glad att han mår så bra!
Det finns ju ett ordspråk som säger ”Sådan herre, sådan hund” Du får nog ta åt dig av att MG är en så härlig vovve. 😊
Nu ska det bara slappas och grunnas lite på detta med bil. Hade jag inte gått på min magkänsla kunde det gått illa. En ”viss person” har bedyrat bilens förträfflighet 🤔
Nu är jag ännu mer anti mot henne! Man ska alltid gå på sin egen känsla! Ja ja, det löser sig väl med det praktiska. Värre med känslorna för ”den där familjen”. Ha en skön dag!
Pussar till den goaste frallan 💖
Kram.../Linnean 🌸

Svar: Ja, att han mår bra är ett mirakel i sig.. det var över ett år sedan som neurologen på sjukhuset gav honom ett par veckor att leva ! Magkänslan är viktig - och din sitter på rätt plats ! Kram :)
Esmaralda

60 Katten:

skriven

Åh vad MG jobbar! Maken till förman har nog hantverkarna aldrig tidigare haft!

Kram

61 Mystant:

skriven

Vilket fokus! En sann yrkesman 💕
Hurra för klämdag! Här görs inte många knop.. Regnet öser ner och jag gottar mig framför Netflix. Och i ugnen står.. En maffig äppelpaj med extra mycket smör och kanel!
Kan något pirrigt dyka upp på dejtingappen snart? Vad ska jag spana efter?

Torsdagskärlek till er!

62 Katten:

skriven

Hej igen,

Mindes plötsligt en episod för länge sedan: En dam berättade att hennes och makens hund blev helt galen om de sa "pojkarna kommer" då deras utflugna söner skulle besöka dem. Istället fick de säga "sönerna anländer", för det förstod inte hunden. :)

Kram

63 Helena Ir:

skriven

Jag hade ett par ögon tittandes på mig var jag än befann mig idag..var han medveten om detta? Kände mig lite besvärad eftersom han dessutom vistas i lokalen med sin fru/sambo..

Kram :)

64 Cara:

skriven

SOM vi tycker om dig MG!

Svar: Pussar från MG :)
Esmaralda

65 Kiara:

skriven

Es, jag undrar om du kan se hur länge jag är på nästa praktikplats innan jag får ett jobb - ett halvår, ett år eller längre? Hoppas på svar! Kram Kiara ❤

Svar: Jag ser inte hur länge.. men du får räkna med ett halvår, minst.. kram :)
Esmaralda

66 Fina:

skriven

Hej Es❤️Är han medveten om min närvaro? Tycker bäst om att stå nära honom och bara andas, utan att säga något. Är så medveten om honom så det pirrar i hela kroppen. Känner han av det också? Kram

67 Tulpanros:

skriven

Hej Esmaralda! ❤️Efter en separation har jag haft en tuff vinter och vår. Kan jag se fram emot en sommar där jag känner mig lättare och gladare? Kanske träffa en ny kärlek?
Kram ❤️

68 Michaela:

skriven

Mamma hälsar och tycker att MG är underbar! :) Saknar såklart sin Baloo som hon hade i 12 år. Vill ha hund igen men vet inte om hon orkar då hon fyller 70 nästa år. Undrar även vart hennes tillkommande tog vägen :) Varit ensam i 20 år efter pappa.

Kramar från oss!

Svar: Nog orkar din mamma med hund... Nettan är också 70 år.. och skaffade sin lille fyrbente för två år sen :) Man håller igång med hund.. kommer ut o går regelbundet.... och en trevlig karl lär också dyka upp.. kram
Esmaralda

69 Browallia:

skriven

ÄNTLIGEN!! som jag har längtat efter en dogblogg, älskade MG! Det gör mig alltid lika glad att få en hälsning från dig och se att du mår bra och har fullt upp. Skickar en massa nospussar till dig.

De senaste tiden har jag ofta drömt om min fd granne och nära vän som jag inte har haft kontakt med på flera år pga av att det skar sig mellan oss. För några år sedan skrev jag till henne i hopp om en försoning men jag fick ingen respons tillbaka. Vi hade långa samtal om livet som jag uppskattade, hon sa så mycket kloka saker som fick mig att växa som människa och som varit till stor hjälp under de två senaste åren som varit de svåraste i mitt liv. Jag är så tacksam för det hon gjorde för mig under vår vänskap och det känns nu viktigt för mig att få tacka henne för det. Skulle hon ta illa upp om jag skrev och berättade hur mycket hennes ord betytt för mig?

Stor kram

70 Miltons Mamma:

skriven

Heja MG. Bra att det är någon som har koll på läget 😃

Kjam

71 Jennifer:

skriven

Hej finaste Esmaralda och MG! Gulliga MG, så roligt att höra att han mår bra och jag är säker på att han kommer att hjälpa dig igenom den jobbiga upplevelsen med cancer. Stor kram

Själv har jag börjat jobba heltid och är helt slut efter 3 dagar på jobb. Försöker bara ta en stund i taget och inte tänka ens en vecka framåt. Det gäller att bara försöka ta sig igenom en dag i taget. Men inser att i längden kan jag ju inte ha det så, kan inte leva på det viset.

Försöker göra vad jag kan för att hjälpa min sjuka arm också och har nu provat på medicinsk laser två gånger. Armen känns faktiskt ännu sjukare nu men tydligen är det vanligt att det är så, först sjukare innan det blir bättre. Krävs flera besök då jag har såpass svårt och kroniskt problem.

Känns det som om denna laserbehandling skulle kunna tänkas hjälpa? Eller känns det som bortkastade pengar? Har ont om pengar och varje behandling kostar 450 kronor. Samtidigt är jag desperat och känner att jag måste prova allt jag kan.
Kram
Jennifer


Svar: Jag ser att du får hjälp.. något kommer hjälpa och det KAN vara denna behandling.. kan dock inte svära på det och är det inte så.. då kommer något annat lite längre fram.. jag ser ju att du blir bättre.. kram
Esmaralda

72 Vitlilja:

skriven

Ibland påminner MG om min Emmett.. det där med att ha full koll på allt och man måste prata engelska när det gäller vissa saker. För den här hunden är tvåspråkig, han förstår både finska och svenska 😂
Ser min examensdag ut att bli lyckad?

Svar: Inte dåligt med en tvåspråkig hund:) Ja jag tror det blir riktigt lyckat... kram
Esmaralda

73 Solstjärnan :

skriven

Hej😊

Han är nog allt en härlig personliget MG!😊
Speciell är han som du säger,han bryr sig om så otroligt mycket ,han är ordningsam , känslosam , vill så väl.
Du har en toppen MG!!😊
Healing av MG är säkert bra,kärleksfyllt och lugnande,han känner att du är i behov nu ,mer än någonsin.

Tänk så han vet och börjar direkt vänta om han hör storebror
eller mormor nämnas..
Då är det nog bäst med english "kammoflage"😄
Tur renoveringen blir färdig snart,kämpigt för MG att jobba " på högvarv" och du vill nog återfå hemmets lugn..😊
Es,du och MG ger healing,ser du om vår kommande hund har denna gåva?

Ha en bra dag !
Kram Solstjärnan ⭐

Svar: Ibland förstår han lite VÄL mycket... och eftersom han inte begriper allt så kan man inte förklara och plötsligt kan det bli lite besvärliga situationer !! Jag tror nog att du får en healinghund men det inser du nog inte förrän hunden är vuxen.. kram
Esmaralda

74 Diana:

skriven

Fina, söta MG.
Krama honom extra från mig. Älskar hundar och uppskattar min hund och det hon ger till mig och lär oss!♥️♥️♥️

Svar: Ja, hundar är nåt alldeles extra... de har alla sin egen personlighet.. kram
Esmaralda

75 Lenafena:

skriven

Favvohund!!!! MG!!!! Är ett stort fan och vill ha en fralla själv med men då måste jag bo på landet med öppen dörr så han kan ströva fritt. Och ett hav.....MG har ett riktigt lyxliv med er. Så mycket kärlek! MGs blogg är bästa lektyren!!! Ha en fin flygarhelg allesammans

Svar: Tack... ha du det också riktigt bra :) kram
Esmaralda

76 Lyckopiller:

skriven

Den lille godingen får en alltid att dra på smilbanden 😁

Till matte: Kan någon mysig man korsa min väg snart? Jag är inne i en aktiv dating-fas. Seriöst som oseriöst spelar mindre roll men en gnista och lyckad träff hade suttit fint.

Kram & lite extra nospussar till charmören på bilderna!

Svar: Jodå något med lite extra har god möjlighet att korsa din väg snart.. kram :)
Esmaralda

77 Razawa:

skriven

Hej Esmaralda

Fick Mail från chefen igen angående kopia av examensbevis. Nya jobbet som biståndshandläggare jobbat där nu en månad. Jag har ju inte det då handledaren strulade hela tiden och sen började jag jobba och det har legat där bara o runnit ut i sanden då man börjat jobba o livet kommit emellan. Nu mår jag jätte dåligt och har ej svarat henne än. Hur kommer detta gå? Kommer jag ej få vara kvar på detta jobb nu pga detta? Vill sjunka genom jorden och typ försvinna 😫 ”rädd” för att se henne på måndag o har världens kaos scenario i mitt huvud.

Kram

78 EPM :

skriven

Finns det något att säga om brandmannen?
Hitintills känns allt fint och bra och vi verkar se på vår relation med samma ögon.
😊❤️

Kram

79 Maja:

skriven

Hej Esmaralda,

Önskar dej att lycka 🌸

Ser du om jag kommer klara ekonomin. Är hela sommaren mest oro. Att byta skola känns inte som ett alternativ men kommer jag klara detta ekonomiskt?

Kram
Maja

80 Makaon:

skriven

Mår han bra nu, lilla vovven?

Svar: Han har kvar sina problem i ryggmärgen.. men det måste ha stannat av eftersom han inte blivit sämre.. men rätt som det är kan det sätta fart igen... vi tar vara på varje dag.. kram :)
Esmaralda

81 Maleficent:

skriven

Söt den där MG!
Den kvinnan du sett mig möta, vad är det som mest lockar mig i hennes utseende?

Svar: Jag tror det främst är hennes blick och utstrålning.. kram
Esmaralda

82 Brittis:

skriven

Hej!
Åhh han är så gullig MG.
Puss på nosen.
Kommer vi att få arbetsro på jobbet snart??
Kram

Svar: Jadå, det kommer... och MG pussas tillbax :) kram
Esmaralda

83 Hmm:

skriven



hej esmeralda vad är det som gör att den bekante har tagit avstånd ifrån oss, och inte vill komma och hälsa på mer?

84 F:

skriven

hur ser sommaren ut för oss ekonomiskt ?

Svar: Kanske inte 100% men det ser ut att bli en bra sommar.. kram
Esmaralda

85 G.:

skriven

Hvor stor er sjansen for å møte på A. ute på lørdag?

Svar: Runt 65-70 %.. kram
Esmaralda

86 Undrar:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer jag att träffa en man och leva familjeliv? Eller blir det bara karriär för mig?
Blir det familj för mig?
Kram

Svar: Det blir kärlek och giftermål också.. kram
Esmaralda

87 Ghostwriter :

skriven

Nu kom de fram en lägenhet som du berätta om i min seans. Frågan är bara, om den blir min - och om det är värt att tacka Ja i och med att det inte gäller förstahandskontrakt till en lång början? Jag ville köpa bostad men det kanske blir lättare att göra det om jag börjar med denna hyresrätten.

Är dock rädd att man blir ”utkastad” och måste flytta tillbaka... sånt orkar jag inte..



Kram och healing!

Svar: Just osäkerheten innebär att du ska tänka efter en gång extra.. kanske det ändå inte var just den här lägenheten.. kram
Esmaralda

88 Till Cecilia:

skriven

Jag tycker som Esmaralda att du ska ta hjälp av en hundtränare. Du kan läsa om utfallsproblem också förstås, men att träffa en hundtränare blir mer konkret och du kommer förhoppningsvis och få den pepp och det moraliska stöd som du behöver så att det känns mindre jobbigt för dig.

Cecar Milan skulle jag inte rekommendera. Han är populär på tv men kontroversiell bland professionella hundtränare pga sina metoder och felaktiga bedömningar om hundar. Betänkt t ex bara det att han blev förbjuden att demonstrera sina metoder på hundar på en show i Tyskland eftersom han inte klarade det tyska provet för att få det tillstånd som behövdes för att få tränar hundar där.

Svar: Jag är stor Cecar fan !! Och tyska tillstånd... nåja... det tar jag med en nypa salt. Han förbättrar tillvaron för massor av hundar genom att lära ägarna att hunden behöver motion, aktivitet och regler... och jag förstår inte vika metoder som skulle vara fel ?
Esmaralda

89 Hon:

skriven

Hej,
vad tänker han om oss och vårt förhållande?
Kram

90 Wonderwoman:

skriven

Hali hallå!

Grattis till talismanvinsten Grethe! 🤗 🎈Och grattis till dig Es som har en så urhärlig hund 😍 Underbart att hälsan håller i sig! Ser du möjligtvis någon lyckad träff med en man i det närmaste? Finns det någon detalj kopplat till utseende eller miljö som jag ska vara extra uppmärksam på? Kram ❤️


91 Undra:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur stor ser chansen ut att det blir en flytt till den staden?
Kram

92 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Är det inte dags för mig att gå in i ett förhållande snart? Ser du mig i ett förhållande snart?
Kram

Svar: Ja jag ser dig i ett stadigt förhållande.. det kommer.. kram
Esmaralda

93 Jessica:

skriven

Hej Es!

Ser du om jag kommer byta praktikplats i höst?
Kommer det bli bra?

Kram :)

94 Lydia💕:

skriven

Vilken fin och mysig hund du har verkar väldigt förståndig och snäll
Varför kommer ingen kärlek ifrån en man till mig när man är klar beredd och vill träffa någon jag längtar så efter en livskamrat och gör mitt bästa för att träffa någon men nej inget i sikte 🙈
Lydia💕

95 B:

skriven

Heej, Blir de en bra helg? :D ❤️

96 Å M K:

skriven

Hej,
Ser du något om boende och flytt snart?
Blir det bra för katten?
Kram ❤️

Svar: Det blir en flytt och de blir helt ok för katten.. kram
Esmaralda

97 Skorpan:

skriven

Just precis, vi få döpa om allt onyttigt till nyttigt o vice versa ;). Alla onyttigheter sätter sig runt min mage o jag skäms enormt över den. Skulle kunna tro att jag är i sjätte månaden, minst :(. Kanske var det mening att jag skulle ha blivit karl i detta liv, så typiskt för karlar att fettet sätter sig kring magtrakten. De har ju förstås också lättare att bli av med fettet också, hur orättvist är inte det ;). Svårt är det att vinna över sina "lustar", men kanske nån dag så...

Va skönt att ert badrum snart är färdigt, jobbigt att vara utan o att ha en massa, om än trevligt, folk runtom kring sig hela tiden. Sen får MG också vila ;). Va glad han ska bli då big brother kommer hem. Sonen är på permis efter att ha varit "inne" i tre veckor o den ledigheten njuter han minnsann av :).

Nu måste jag laga mat, broccolisoppa, får se vad det smakar..
Kram Skorpan

Svar: Blir säkert en god soppa... nyttig om inte annat :) kram :
Esmaralda

98 Mimi love:

skriven

Så söt lilla mg är😘

Ser du flytt till eget för mig,och hur det kommer se ut då?
Kram
Kram

99 G.:

skriven

Med 65-70% sjanse for å møte A. Tror du vi møter henne ute på lørdag?

100 Erika:

skriven

Hej! Funderar på att boka en sol och skidsemester i sommar. Tror du den blir bra?

101 Fina:

skriven

Hej Es❤️Tycker bäst om att stå nära honom och bara andas, utan att säga något. Är så medveten om honom så det pirrar i hela kroppen. Känner han av det också? Kram

102 Anonym:

skriven

Hej kära Es !
Anette har börjat gilla och kommentera mina inlägg på fb. Har hon någon baktanke med detta ? Hon är inte någon jag känner att jag litar på efter historik tidigare då jag tror att hon medvetet varit med och lurat mig med pengar. Har svårt att tro att hon var oskyldig i det hemska som hände...
Kram

103 G.H:

skriven

Han är verkligen helt fantastisk 💙

104 Fina:

skriven

Hej Es❤️Känner han liksom jag i ibland en stark lust att vara nära mig? Sådär fysiskt? Kram

105 Me:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du någon risk att jag inte kommer att få några fler barn om jag inte skaffar det nu?
Kram

106 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Vad duktig han är MG som håller sån ordning.
Såg att du fick en överraskning av Hedwig och Sven. Så gulligt av dem ❤️. De har hjärtat på rätta stället båda två.

Min fantasi är överaktiv igen och målar upp otäcka scenarier som skulle kunna hända. Därför har jag hemsk ångest. Igår när jag kände mig så där rädd så tänkte jag att nu ska jag passa på att göra något jag är rädd för så att jag verkligen får valuta för känslorna. Jag är rädd för att undersöka nya skogsstigar på egen hand när jag är ute och springer. Då brukar jag vara så rädd att jag känner mig helt svag och lite svimfärdig, hjärtat slår hårt och det knyter sig i magen och helst vill jag ligga som paralyserad under ett täcke bakom en låst dörr. När jag gav mig ut i skogen på en entimmastur behövde jag inte oroa mig för känslan av rädsla för den var redan så stark att den inte kunde bli värre. Jag menar, när man ändå är rädd för allehanda katastrofer så kan man lika gärna passa på att vara rädd för älgar, hundar, vargar, björnar, vildsvin och att gå vilse också, när man ändå är igång. Jävlar vad rädd jag var. Ändå finns det varken björnar eller vargar i området och älgarna och vildsvinen sover på dagarna och de otäcka katastroferna som jag hade fantiserat ihop hade jag ju räknat ut att de skulle drabba mig först i Januari nästa år. Kroppen ville inte släppa på beredskapsläget. Bäst att oroa sig för säkerhets skull sa den.
Jag kände mig mycket nöjd med mig själv och min entimmastur.
Jag tänkte att imorgon ska jag testa våtdräkten och neoprenvantarna och neoprenmössan och ullstrumporna.
Jag tog mitt premiärdopp häromdagen. Jättevarmt! Säkert tio grader. Så när min underbara plastpappa ville betala mössa,vantar och strumpor inför Open Water simkursen som börjar om en vecka så kände jag mig ordentligt tacksam.
Just nu blåser det och regnar och jag är säker på att sjöormen är extra aktiv och hungrig idag. Kanske jag ändå ska vänta tills imorgon med att prova nya våtdräkten. Då har jag ju ändå bestämt med C om att vi ska simma.

Kram ThereseC ❤️

Svar: Ja, jag blev himla glad när överraskningen kom ! Du är en jäkel på att utmana dig och du vinner dina strider... jag hoppas fler läser och kan ta efter. Du är en sann inspiration för oss här på bloggen ! Sjöormen blir skräckslagen och flyr för sitt liv om han kommer i närheten av dig.. du har ingenting att oroa dig för. Heja dej.. kram :)
Esmaralda

107 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du någon förändring för mig? Kommer något att hända mig snart?
Kram

108 ThereseC:

skriven

Till Cecilia angående hunden.
Har du kollat in djurvetologen.se ? Jag vet att Emma är duktig. Om du bor långt ifrån så tror jag att hon kanske ändå har rådgivning på telefon och om inte kanske du kan fråga om hon har tips på någon i ditt närområde som jobbar på liknande sätt (förutsatt att du tycker att hennes sätt verkar vettigt förstås).
Men börja med att gå in på hemsidan och därifrån kanske du kan komma vidare till att hitta någon som kan hjälpa dig att lösa problemet.
Och du, känn dig inte som en dålig hundägare, ibland är det komplicerat och svårt med hundar. Jag är säker på att du gör ditt bästa utifrån din förmåga. Kram ❤️
Therese C

109 En vädur:

skriven

Goa, goa Mannabonne 💛

Visst är det en blessing med hundar. Visualiserar mig själv i framtiden med ett barn i ena handen och ett hundkoppel i den andra. Visionen av en make är mer blurrig 😂😅 Tur att det går att fixa familjeliv utan en sådan nu för tiden.

På tal om män, någon sådan på g via Tinder? Lite passionerade kyssar hade jag inte tackat nej till.

Kram, kram 😊

Svar: Ja i dessa tider kan man fixa sitt liv mer som man vill...och inte vara så beroende av andra !! En fling via Tinder kan det mycket väl bli.. kram
Esmaralda

110 H:

skriven

Hej Es

Finns det någon hälsning till mig?
Kram

111 Lodis:

skriven

Oooo kom på en ny fråga jag aldrig ställt.

Vilket stjärntecken, eller element är min kärleksfrände född i 😃?

Kramar

112 Erika:

skriven

Hej! Kan det bli kärlek i sommar?

Svar: Ja chansen finns och blir det inte stor kärlek så blir det troligtvis lite dejtande.. kram
Esmaralda

113 MarieP:

skriven

Jag försöker hitta nya vänner att göra saker med. Jag har en del social ångest, så jag är mest för mig själv. Men jag har startat en meetup-grupp så jag ska hitta några att hitta på saker med. Kommer jag ut och gör mer saker på det här sättet? Jag måste bryta mitt mönster.

Svar: Jättebra att du tar initiativ... och du kommer ut mer.. precis som du säger så behöver du bryta ditt mönster och det lyckas du med..kram
Esmaralda

114 Juice:

skriven

Hej Esmaralda.
Kan jag räkna med att jag träffar en partner går in i en stabil relation i år?
Kram

Svar: Jag ser inte om det blir i år.. men jag ser ju att det kommer ske.. kram
Esmaralda

115 Ghostwriter:

skriven

Om jag kommer med i det jag sökte till,
kommer jag göra bra ifrån mig? Om jag kommer va ful, skämma ut mig eller inte bli omtyckt eller inte hitta någon man klickar med?




Stor kram

Svar: OM du kommer med så fixar du detta.. du snappar hur de funkar och du kommer inte vara beroende av andra på det sättet... kram :)
Esmaralda

116 Grethe:

skriven

Hei igjen 😊😊😍💜
Unnskyld for at jeg ikke har sett at jeg vant Talisman King 🙏😁😁😁😍
Fikk se det nå når jeg leste Kiara skrev Grattis til meg 😁😁😁😍💜💖💞💚
🙏🙏 TUSEN HJERTELIG TAKK 🙏🙏💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
Er helt i skyene her jeg nå 🙏🙏😍🤗🤗💜
Skal maila deg nå kjäre Ezmaralda 💘💝💗❤🌺🌻🌼
STOOOOR KLEM 😍😍😍🙏

Svar: Snart ska jag kolla min mail och då här jag av mej.. grattis igen Grethe :)
Esmaralda

117 Hmm:

skriven



hej esmeralda vad är det som gör att den bekante har tagit avstånd ifrån oss, och inte vill komma och hälsa på mer? 

118 F.u:

skriven

Hej Esmeralda undrar hur ser det ut för mig,när det gäller min karriär kram

119 Raggarbruttan:

skriven

Tjenixen e :)

En ärlig fråga, vad tyckte han egentligen i tisdags? Visst hör han inte av sig igen? Känner mig osäker..

Kramis!

Ps: Nu är det väl dags för en dog blog snart! 🐶❤️


Svar: Han känner sig lite kluven efter tisdagen och vet inte riktigt vad han vill. MG hade inte tid att blogga den här gången så jag fick göra det åt honom.. men han lovar skärpa till sig och jobba lite mindre så han hinner med... kram
Esmaralda

120 Flytt:

skriven

Hej Es

Ser du när en flytt kommer för mig?
Kram

121 Boudica:

skriven

Ja stackars MG, har dem inte lärt sig att man inte ska ta hem arbetet? Lite återhämtning behöver man jue! ;)

Vart ledig idag, men jobbar några få timmar imorgon, en av väldigt få på jobbet, hoppas allt går bra!

Riktigt slö dag idag, usch måste komma ur denna svacka! Men det gör jag jue ;)

Mg är söt, likaså är lagergrabbens hund, får mig ju sakna en egen, önskar att jag kunde bli matte till denna hund, om nu husse som visar intresse kunde låta mig in i deras liv! Önskar mig ju en egen hund, men svårt med heltidsarbete.
Så jag undrar tror du att husse har tänkt eller saknat mig dessa dagar som han varit borta?

Kram!

Svar: Han har tänkt på dig... kram :)
Esmaralda

122 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Tror du det har hänt att han har drömt om mig? Kram

Svar: Ja det tror jag faktiskt.. kram
Esmaralda

123 En Ängel med stort hjärta:

skriven

Hej kära Esmeralda!
Hoppas det blir bra med huset till slut!

Åh vilken underbar Medmänniska vilket Hjärta hon har! Så vackert gjort! Tyvärr har jag inte mått så bra så jag har missat denna så vackra gåva åh... Den skulle min Dotter fått, men pengarna räckte inte tyvärr.
Grattis till dig som vann den ta väl hand om den💜🍀🌟vilken Lycka
Kramar till er alla o en extra till dig Es tänker på dig🙅‍♀️💜

Svar: Kram på dig också :)
Esmaralda

124 Lotta B:

skriven

MG verkar vara en så klok och fin vän, glad att ni har varandra <333


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: