Insikter kommer på olika sätt....

I helgen  gjorde jag  lite spådomar… via mailen som vanligt och mitt i arbetets gång blev Mannabonne Glenn  lite tokig och började yla och skrika och försökte putta upp ytterdörren med tassarna.

  Så for ha ut till grinden och försökte öppna den också.  Hans budskap var tydligt…” Jag vill ut och gå och det ska vara NU, på studs”

Attans hungaskrälle !

Så jag fick ta en paus i arbetet och jag och MG begav oss ner till stranden.  Vi brukar ju inte ha koppel och han går alltid en liten bit efter och nosar och undersöker.

 

 

Så kom vi ner till stranden och MG far rakt ut i vattnet.. vilket förvånade mig för det var inte särskilt varmt ute.

Han gillar ett uppfriskande bad och att simma med sina svanar.. men då ska det vara hyfsat varmt. 

Han tossade sig och skuttade i vattenbrynet.. och då plötsligt ser jag den lille valpen. En liten.. vad kunde det vara ? 

Säkert en blandrasvalp på 2-3 månader.

 Svartlurvig och glad och MG som älskar valpar hade ju en högtidsstund.

 

Jag  såg bara valpen som hastigast  och sedan tonade den bort. MG som har radarn inställd på valpar… såg den desto mer och  de lekte  med varann i flera minuter. 

Jag vet sedan innan att MG kan se somligt som inte alla kan men det kan nog de allra  flesta  djur. De har inte  filter i vägen så som vi människor vanligtvis har.

Sen, när vi kom hem igen fortsatte jag med seansen.

Och då läser jag att  kunden står i beredskap och ska köpa valp och hon har tre olika att välja mellan.  När hon beskrev de olika valparna stod budskapet klart… hon skulle välja den svarta lurvige !

Insikter kan alltså komma på olika sätt.

Kram & kärlek

1 Skorpan:

skriven

Åh vad härligt att också Mannabonne kan vara med på ett hörn när det gäller spådomar :). Så söt är han också där på bild. Han mår rätt okej nu, eller hur?

Konstiga drömmar om bilar som ska fixas o väggar fyllda med magneter. Nåja, hsr att göra med vardagen o händelser där.

Undrar om linser vore nåt för mig Es? Kanske kan du inget se ;) i denna fråga, men jag försöker på nytt ändå. Verkligen en pain in the ass ;).

Nu ska asset sättas på cykeln o trampa iväg till jobbet.
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ja, märkligt nog så måste tumören i ryggmärgen ha stannat av för MG .. vilket inte skulle kunna ske enligt neurologen på djursjukhuset. Men så har han fått massor av healing...och idag lever han ett år efter sin dödsdom ! Det ÄR magiskt. Jodå, linser vore bra. Kram :)
Esmaralda

2 <3:

skriven

Godmorgon kära Es, fortsätt strul på banken. Är det rimligt att jag begär att de ska kompensera mig ? Är det bäst att jag skriver till J eller C ?
Kram

3 Agnes:

skriven

Så festligt...låter ju alldeles fantastiskt, att även Herr Fralla hjälper till på sitt sätt!

Sådan matte-sådan hund, hihi!

Kram!

Svar: Ja, jag tror de flesta djur kan se sådant som vi inte kan... vi tycker nog bara de far runt och fjantar och leker och det gör dom ju också .. men ibland tillsammans med någon annan... min gamla hund, Kelpien Mimmi brukade få besök av sitt syskon som blev ihjälkörd i en bilolycka. De två kunde busa riktigt ordentligt. Kram :)
Esmaralda

4 Jeanette:

skriven

Bästa hjälpreda ❤

5 EPM :

skriven

Godmorgon Es!
Lite trött, jobbar lite mycket nu...
Känner mig lite tömd på det mesta också.

Sabbade jag allt igår? Iofs så står jag för det. Det ÄR en relation även den inte ser ut som normen.
Fattar inte varför det ska bli sån stor grej... Förstörde jag hela grejen igen genom att vara mig själv?

Det är en student i den nya utbildningen som jag är med i som gärna kommer fram till mig och pratar lite efter föreläsningarna, inbillar jag mig här? Det känns som om han söker kontakt men inte riktigt får ur sig det han vill, vad vill han egentligen?

Kram

Svar: Nej du sabbade ingenting.. och studenten dras till dig.. han vill nog egentligen gå ut och ta en fika och lära känna dig mer.. kram :)
Esmaralda

6 sus:

skriven

hej
så fint...
här kommer inga insikter...
han kommer ju med förslag...
vad vill han?
love sus

Svar: Verkar som han vill göra ett försök... kram
Esmaralda

7 Jossan :

skriven

God morgon!

Även idag var det så svårt att gå upp. Eller vakna... men solen lyste och hoppas verkligen på att värmen kommer tillbaka snart. Jag som är en soldyrkare...

Ska beställa massa saker till babyshowern. Hade blivit drygt om 4 pers skulle ses och handla och massa sånt... så jag tog på mig det.. Min systerson ska baka cupcakes till oss. Han är duktig på att baka :)

Den kvinnan måste verkligen känna att jag har gjort allt för henne 😂 hon är skyldig mig rätt mycket nu..

Nä mr right kan komma nu när han ändå ska bli ”morbror” till deras bebis. Men det är rätt skönt att vara själv.

Dags att gå upp!

Kram

Svar: Vilken rolig uppgift du har inför babyshowern :) Och just nu är det nog meningen att du ska vara själv... han kommer så småningom... kram:)
Esmaralda

8 Fians:

skriven

Godmorgon och tack för svar igår. :-)
Detta med att köpa valp gör mig varm i hjärtat.
Jag önskar att tiden fanns här med.
Ha en underbar dag.
Kram alla glada!

Svar: Kram :)
Esmaralda

9 Cecilia:

skriven

Det var ett tydligt budskap! Vilken sötnos MG är, en riktig buse också!

Nu när vi eventuellt ställer oss in på att ta med hunden så måste jag försöka träna henne med kommunal trafik och lydnad. Skäms över att vi inte har varit ordentliga med detta innan. Finns det fortfarande potential att träna henne? Kommer hon att störa alla grannar i lägenheten? Kramar

Svar: Visst kan hon tränas... en del störningar kan det bli.. men även skällande kan tränas.. kram
Esmaralda

10 Önskar jag kunde förstå:

skriven

Gomorron Esmeralda! Ja det är väl vackert när man får ”infon” på ett sådant vackert sätt! Vi köpte en hund till dottern för en hel del år sedan när hon flyttade själv. Vi var på väg att inte göra det för vi skulle köra ett par mil o det var väldigt isigt o halt! Men hon ville så gärna! När vi kom dit skulle hon välja mellan 5 olika valpar blandras, så ljuvliga. Längst in i en hörna stod en ensam liten valp som var utstött av de andra, min dotter gick bort till den direkt den vill jag ha sa hon! O de blev oskiljaktiga hon var så mänsklig o förstående o fick leva i15 år! Hon besöker mig ofta speciellt när jag gör köttbullar, då gnider hon sitt huvud mot mitt ben för att visa att hon är här. O hon kände av när hon levde var gång jag fick besök från andra sidan hon var medial precis som mig!
Nu har jag en fråga till dig hoppas att du kära Esmeralda kan hjälpa mig förstå! Hela natten har jag mått dåligt o haft en obehagskänsla precis som om det har med min dotter att göra! Jag har god Intution, men när jag har frågat henne saker jag känner så säger hon nej det stämmer inte!? Hon svarade inte på ett sms o då kom oron direkt!! Vad har hänt? Tacksam för svar! Kramar

Svar: Jag får en känsla av hon går igenom något emotionellt... inte en kris .. men något som hon vill reda ut själv.. jag ser inte exakt vad det är... kram :)
Esmaralda

11 Tildis:

skriven

Hej Es!

Kommer Madames healing verka snart? Jag hoppas så att jag får ett positivt besked snart.

Kram

Svar: Det hoppas jag också... kram
Esmaralda

12 Helena Ir:

skriven

Det tycker jag var ett härligt sätt at få till dig den insikten..Och för MG blev det en trevlig stund..En fördel för honom att han kan se :)

Jag vet inte om det bara är på min dator som jag inte ser den rätta siffran på gårdagens kommentarer,det står 88 som du besvarat..men när jag "öppnar och läser" så är där nu 100 godkända såhär på morgonen. Och så här har det varit en tid..inte för att det kanske spelar någon större roll..men fattar inte riktigt vad det kommer sig av..Kanske det bara är jag som har det såhär ..

Ha en bra dag!

Kram :)

Svar: Jag tror de flesta djur kan se.. det är bara vi som inte begriper att de ibland leker med någon som inte vi ser.. :) Vad märkligt med din dator... fler som har det så ? Hör av er... kram :)
Esmaralda

13 Stjärna:

skriven

Hej hur stor chans är det att jag får barn med utländska mannen N?
Kram!

Svar: Runt 30 %... kram
Esmaralda

14 F:

skriven

Åååh så underbart med hundvalp ❤ vår dotter vill så gärna ha hundvalp och ett syskon, ser du om hon får båda önskningar uppfyllda?

Svar: Ja den chansen är god.. kram :)
Esmaralda

15 Kvinnan :

skriven

Godmorgon vackert väder ute, vi har längtat efter sommaren, men känns som den inte kommer igång riktigt, hur kommer sommaren bli, vi är väldigt väder beroende pga vår verksamhet.

Svar: Den ser ut att bli typisk svensk... fina perioder och lite sämre.. kram
Esmaralda

16 Hmm:

skriven

Vi funderar eventuellt åka till Thailand i vinter, ser du oss åka dit?

Svar: Ja, det finns en god chans om ni planerar och bokar i tid.. kram
Esmaralda

17 Lilly:

skriven

Hur ser min arbets situation ut i år? Kommer jag bli erbjuden arbete? Kram

18 DD:

skriven

Vad har jag och B för koppling till varandra?

19 Undran:

skriven

God morgon kära es,

Jag undrar om vad du ser om mig och honom? Hr jag påverkat honom? Vad rekommenderar du att jag ska göra? Den andre är väldigt trevlig och engagerad.. vem bör jag välja?

20 Lilly:

skriven


Hur ser min arbets situation ut i år? Kommer jag bli erbjuden arbete? Kram

21 Razawa:

skriven

Hej bästa Esmaralda
Inne på tredje veckan på nya jobbet.. känner fortfarande lite nervositet och ångest inför allt nytt. Delar rum med en tjej som börjar på L. Verkar vara en rar tjej. Hon verkar också lite små osäker och kanske inte riktigt helt kär i jobbet. Missuppfattar jag? Verkar jag kunna närma mig henne eller verkar hon liksom gilla mig som blivande kollega?

Svar: Tjejen gillar dig... och jobbet kommer du in i... ge dig inte.. så småningom kommer du känna dig helt trygg i din arbetsroll.. kram :)
Esmaralda

22 <3:

skriven

Tycker han jag är irriterande eller vad gör jag för fel? Pallar han inte med mig just nu eller

23 EPM :

skriven

Skönt att höra😊

P verkade vilja glänta på locket i helgen men vågade inte riktigt...
Är min magkänsla rätt här?

Kram

24 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Så ljuvligt att få hjälp av söta MG som passar på att få en trevlig lekstund på köpet Så glad kunden ska bli när rätta valpen kommer <3

Här har det nu beställts MSM tabletter med C-vitamin ..inget pulver här inte ;-) Det var ju en uppsjö av pulverprodukter i varierande prisklasser...så då fick det bli tablett !
Spännande ska det bli !

Björkaska och nypon har jag provat tidigare ..med mycket magert resultat tyvärr...
Just artros är nog inte så lättbahandlad..

Ha en solig Tisdag

Kram Anki med flock

Svar: Jag håller tummarna att du ska få hjälp av MSM !! Artros är inte kul.. inte det minsta.. kram
Esmaralda

25 Dunegull:

skriven

Woooow!
Hade en mysig eftermiddag på Ullared igår. Man kan då alltid fynda där ;-)

NU har de kallat mig på arbetsintervju nr 3. Hur ser det ut för mig där? Tror du de är så pass intresserade att jag får ett förslag? Ganska hög press på mig på sita intervjun. Ska hålla i ett projekt för deras VD. Är livrädd...
Kram

Svar: Ja Ullared är ALDRIG fel ! De har fattat tycke för dig.. var bara dig själv och det finns en god chans att du drar det här i hamn.. kram
Esmaralda

26 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer jag få kontaktperson som jag känner?

Jag hoppas på det är F kvinna men tror inte väl jag kan få henne...

Ha det bra

Svar: Nej det känns som om det blir en annan.. kram
Esmaralda

27 Boudica:

skriven

Ja vem tycker inte om små valpar? Ja även de äldre är ju söta!

Här vaknade jagav en märklig men kraftfull dröm.
Hade fått hela köket kraschat av någon på andra sidan, och det hade börjat med min stora växt i fönstret, vilket kändeshemskt för den varit med mig i såmånga år. Och till slut även min diskmaskin som blivit utdragen och misshandlad.
Vaknade med känslan att någon försöker verkligen säga mig något!
Och även att jag möjligen drömt detta tidigare.
Jadu ser du vad detta handlar om? För kraftfullt att bara ignorera!

Kram!

28 <3:

skriven

Är E borta ur mitt liv nu ?
Har han alkoholproblem eftersom kvällen Blev så konstig ?
Kram

29 Skorpan:

skriven

Ja där ser man, haeling hjäkper. Är det Nettan som gett honom healing eller är det ni båda? Måste kännas skönt att han får fortsätta vara med er :).

Vad bra att du kunde se linsgrejen. Inte kanske så stor grej, men det är drygt 25 år sen jag använt linser så.. Kanske blir riktigt läcker i mina Pradan, så läcker att jag inte går honom omärkt förbi o han slår till o "tar" mig ;D. Jösses så jag hoppas det. Svårt att låta bli att tänka på tvåsamhet då läckra karlar kommer emot ;). Inte för att de skulle vara intresserade av mig, men ändå...
Kram Skorpan

Svar: Både jag och Nettan har healat honom intensivt minsann ! Kram :)
Esmaralda

30 Browallia:

skriven

Vad fascinerande att du fick hjälp av MG. Jag är övertygad om att även djur kan få budskap och besök från andra sidan.

Min skygga katt sätter sig nedan för soffan eller sängen och tittar så längtans fullt efter att hoppa upp och lägga sig men han vågar inte ta det sista steget. Jag har på alla möjliga sätt försökt locka och peppa honom att förstå att han får hoppa upp utan att lyckas. Han låter inte mig röra honom så jag kan inte lyfta upp honom. Kan jag be andra sidan om hjälp med att ge honom extra styrka och mod att hoppa upp?

Kram :)

Svar: Ja, det kan du absolut göra.. och jag tror du kommer få hjälp.. kram :)
Esmaralda

31 Helena Ir:

skriven

Konstigt är det..så är det varje dag från dagen före..

Tänkte på det torra lövet jag hittade i min tvättmedelspåse..är det en hälsning? Eller helt naturligt? Hälsningen förstår jag annars från vem det är..

Kram :)

32 Kristin:

skriven

Fantastiske MG, kjære Esmaralda.
Snakk om å spille på lag med deg.
KRAM!!!

Svar: Ja, det är underbart och speciellt... en ynnest att få uppleva.. kram :)
Esmaralda

33 C:

skriven

Godmorgon!

Härligt att få hjälpa en kund på ett sådant speciellt vis att gå efter.

Min insikt som jag jämt påminns av:
Jag ÄR en morgonmänniska MEN jag tål fan inte idioter tidigt på morgonen.. Och inser här och nu att det räcker nog inte att byta jobb 😂😑

Ha en härlig tisdag!
Kram och hej!

34 Barbie:

skriven

Hej Es! Jag tänkte ta med mig pappa dit och verkliga få ut allt hon har skrivit hur vi har blivit bemötta osv osv kommer det gå bra? Kram

35 Vv:

skriven

Hej goda Es! Hur tycker du jag ska vara mot dem på dagis? Som alltid? Eller inte skratta så mycket? Kramar

Svar: Du ska vara dig själv, du är jättebra precis som du är... kram :)
Esmaralda

36 Katten:

skriven

God morgon!

Min ena katt springer ibland omkring och leker med något/någon osynlig. Samma katt sover nästan alltid intill mitt huvud och väldigt ofta tittar han upp mot taklisten, och alltid mot samma ställe, när vi lagt oss. Jag har fått för mig att han ser någon som tittar till oss när vi ska sova.

Kram

Svar: Ja, precis så tror jag det är och jag får en lugn och trygg känsla i detta.. kram :)
Esmaralda

37 WB:

skriven

Kommer det att dröja länge innan jag löper lägenhet Es? Kramar

Svar: Det ser ut att kunna ske hyfsat snart faktiskt.. kram
Esmaralda

38 Louise:

skriven

På väg till skolan för att göra arbete som ska in om två veckor. Lika bra jag gör det nu så jag bara kan komplettera sen.
Idag har jag pratat med min pappa och han försöker hjälpa mig så bra han kan för att jag ska komma ifrån mitt förhållande. Han har pratat med en kille han känner som ska försöka hjälpa mig. Lägenhet kommer visserligen gå via Soc men bättre än inget. Men måste först prata med min man fast jag inte kommer kunna nå fram till honom. Gör jag verkligen rätt som tar steget och lämnar honom? Jag är rädd att han ska göra något elakt när vi separerat. Vi har växt ifrån varandra och vårt äktenskap verkar bara byggas på tryggheten vi har i varandra. Jag vet att jag kommer klara mig utan honom. Jag är ändå orolig hur han kommer klara sig. Sen är jag orolig att ganska börja bråka om barnen att han ska ha vårdnad och så. Vad har jag gett mig in på?
Men jag måste göra detta och om det behövs kommer jag kontakta hans föräldrar.
Terapi fungerar inte på en narcissist så det är inget alternativ.

Kommer detta gå eller han kommer jävlas med mig?

Trist när det blir så. Varför vill han inte släppa mig? Vi gör ju bara varandra olyckliga.
Har i alla fall nummer till kvinnofrid.

Ha en fin dag nu det ska jag försöka ha i alla fall några timmar.

Tacksam för svar. Kramar.

Svar: Bara du kan bestämma dig för att ta steget.. och när du tänkt klart så gör du det du innerst inne känner att du vill och det kommer bli rätt val. Stor styrkekram
Esmaralda

39 Mathilda:

skriven

Hej Es!

Ser det fortfarande ut som att det kommer ett erbjudande och en flytt utomlands snart? Kram

40 <3:

skriven

Hej Esmeralda, skrev till chefen J D att jag inte är nöjd efter gårdagens besök på banken.
C lät mig åka dit i onödan för inget en kopp te och säga att supporten fortfarande inte gjort klart med överföringarna. Känns som en parodi allt detta.
Kommer han bry sig om mejlet och kompensera detta strul som pågått sen i april ?
Kram

Svar: Ja tror han bryr sig men någon större kompensation kan du inte räkna med.. eventuellt ngt litet.. kram
Esmaralda

41 <3:

skriven

Tycker han jag är irriterande eller vad gör jag för fel? Pallar han inte med mig just nu eller

Svar: Han känns helt enkelt tveksam... ta dig en egen funderare hur du vill ha det.. kram
Esmaralda

42 Miss:

skriven

Hej Esmaralda.
Vilken fin insikt mg gav dig.

Bestämde han sig medvetet att , ”nu blir det för mycket här” och nu drar jag mig undan” ?
Tror du att han uppskattar mig?
tror du att vi blir en familj en dag han och jag?
Kram

43 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag förstår inte detta att jag går och är själv år efter år. Ibland känns det som om denna singelskap kommer bli för alltid eller åtminstone under en väldigt lång tid. Det känns hopplöst ibland. Jag kanske ska lära mig att leva själv bara?
Ser någon utav dessa två män jag tänker över ser du något chans till något seriöst framöver med någon utav dem?
Ena mörkhårig, den andra ljushårig
Kram

44 Smöla:

skriven

Någon som vill hälsa till mig eller ge mig ett budskap?

45 SusanneAmalia:

skriven

lurviga små valpar ,, tjoohoo...
Det är ju helt otroligt att MG hjälper dig ... Saga och EllaBella kan också se .. men mest Saga .. hon har konversationer med andevärlden .. hon kan sitta i timmar och kurra prata och uttrycka sig .. ibland tittar hon på mig i samförstånd och ubland leker hon med någon .. Jag brukar känna och se de som pratar med mig .. men Sagas andar ser ofta bara hon ...
Önskar dig en fin dag fylld av kärlek ..

Svar: Ja, djuren ser varann lättare än vi människor ser dem... kram :)
Esmaralda

46 Linnean 🌸:

skriven

Vad fint att MG hjälper till i seanserna. Visst ser djuren! Katterna ser ”saker” och kan både rusa iväg för de blir rädda eller blir nyfikna. Collien kunde morra och skälla på ”något” De Fyrfota har absolut ett sjätte sinne. Tack, för dina rar ord om vårat kattarbete! Det värmde! Det finns så mycket elände pga att folk inte tar ansvar och bryr sig om sina djur. Man blir både ledsen och heligt förbannad!
Du hade rätt om att ta spruta själv! Det gick lätt som en plätt! Så det ska nog gå bra! Hoppas slippa det längre fram, förstås!
Är glad att MG mår bra åxå! Verkligen glad! 💖
Ha en fin dag i solskenet!
Kram.../Linnean 🌸

Svar: Jag, när människor inte tar ansvar för sina djur får sannerligen igång mig också ! Skönt att höra att sprutan gick lätt.. och jag tror absolut att du har en mycket god chans att slippa det hela längre fram... kram :)
Esmaralda

47 Michaela:

skriven

Amazing!! Slutar aldrig att imponeras över sånt här. Och gud så söt MG är. Man vill ju bara pussa på den där nosen :)

Sovit sämre inatt. Åt för mycket chips igår kväll och var varmt :) Ser allt bra ut? Varningar? ..... och bäst att skippa träffen med H i morgon?

Kram o kärlek!

Svar: Ja nosen är väldigt pussgod får jag säga :) Och han gillar att bli pussad och sträcker fram nosen för en puss titt som tätt :) Jag ser inga varningar runt dig.. kram :)
Esmaralda

48 Rebecca:

skriven

Blev så orolig nu när flera administrativa tjänster ska varslas på sjukhuset p g a ekonomiska underskottet. Får jag behålla mitt jobb?

49 Mam:

skriven

Hej Esmaralda.
Han och jag har pratat om att gå på kålmorden tillsammans med barn. Eller vi har sagt att vi ska göra det.
Förra sommaren sa vi också det men det blev inte av.
Ser det ut att bli av nu i sommar att vi går på kålmorden tillsammans han och jag?
Som vi sagt
Kram

Svar: Ja fast du får nog ta lite initiativ tror jag.. kram
Esmaralda

50 Undra:

skriven

Hej Esmaralda.
Skulle han och jag blivit lyckliga tillsammans som en familj?
Kram

51 AnnaK:

skriven

Häftigt 😊

Känns tomt nu när spanet slutat på jobbet. Han förgyllde tillvaron en hel del och inte bara för mig! Har han tänkt nån liten tanke på mig?

Kram 🤗

Svar: Ja det ser det ut som om han har.. kram :)
Esmaralda

52 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Vi träffades idag på tumanhand för att... ja för att försöka reda upp allting. Om det ens går. Vad känner han nu då vi talats vid? Är han glad? Kram

Svar: Ha tycker nog det är en lättnad att ni talats vid.. men som sagt... risken är att det fortsätter gå fram och tillbaka på samma sätt som det varit.. så var rädd om dig... utsätt dig inte i onödan.. kram
Esmaralda

53 Åjo:

skriven

Hej,

slutar mitt nuvarande jobb nästa vecka och är lite nyfiken om jag lyckas få något annat som avlöser det?

Svar: Ett annat jobb kommer... tror inte det dröjer länge.. men en tid kan det bli emellan jobben.. kram
Esmaralda

54 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Kan du se varför han har så svårt att släppa taget om mig?

Idag sa han att endast hans pappa någonsin gjort honom så arg som jag ibland gör honom. Ingen annan gör honom så arg som jag. Hur är det möjligt? Kram

55 Mt:

skriven

Hej.
Kommer jag klara provet imorgon?
Kram!

56 G.H :

skriven

Men ååhhh vad häftigt:)
Så glad att MG mår bra 💙
Kram!

Svar: Kram från både mej och MG :)
Esmaralda

57 Skorpan:

skriven

Tror bestämt att jag håller på att bli galen. Cyklade förbi en vilt främmande karl o undrade hur det skulle kännas att få kyssas med nån o göra allt möjligt annat också, med en karl? Kan jag ens nåt nå mera? Knäpp, absolut.
Guud, varför dröjer han??
Kram Skorpan

Svar: Jamen det är bra att du blir lite triggad... då vet du att känslan funkar i alla fall.... och jag begriper inte heller varför ha ska dröja så länge.. kram:)
Esmaralda

58 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.
Tror du att han funderar och tänker över mig?
Hur stor ser chansen ut att det blir något seriöst mellan oss?
Kram

59 Anonym Isah :

skriven

Känns som jag och min vän D har ett speciellt band, men tror du att det kan finnas en möjlighet för oss? Att han tycker om mig på det sättet mer än vän?





Kram

Svar: Chansen finns men den är inte så stor att ni skulle funka bra i en kärleksrelation... du kommer få veta vilket.. kram
Esmaralda

60 Se:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som om den relationen som inte verkar bra för honom kommer att hålla i sig år till? Står han ut år till att komma och fortsätta där? Eller kan en förändring komma ganska snart som inom några månader?
Kram

61 Ghostwriter - Det vita huset i drömmen :

skriven

Tack för du delar med dig om olika tecken och instinkter, hur budskap kan komma fram men också att man får en sorts bekräftelse på att det var ett budskap från början och då kan man lättare tolka in.

Mina drömmar säger ofta mycket till mig, men ibland lyssnar jag inte för att jag behöver ha bekräftelsen i verkligheten också. Nästan alltid kommer den på något sätt.

Det finns en dröm jag drömmer om under åren, jag ser ett öppet plan fyllt av gräs och kullar och träd. Jag ser ett gammalt hus, och jag ska på "visning", men det är som att huset är speciellt för mig. Jag går in som att jag bott där förut. Det är tomt och väldigt gammalt, men ljuset strålar in genom dom öppna fönstren och jag känner harmoni när jag är där. Ibland är jag själv, ibland med någon annan. Sista gången jag drömde om huset så la jag mig ner på golvet på en filt och helt plötsligt knackar det på dörren - då blir jag lite rädd, för det var liksom inte väntat besök. Ändå bodde jag inte i huset.

Vad betyder den här drömmen egentligen?
Eftersom den återkommer genom åren?






Hoppas du kan se något!



KRAM

Svar: Jag får en känsla av att detta är en andlig minnesbild.. kanske från Alltet och kanske från ett annat liv.. kram :)
Esmaralda

62 Stjärna:

skriven

Om sannolikheten är 30% med N... betyder det att det kommer att dyka upp någon annan än N?

Svar: Ja funkar det inte med N - så kommer någon annan.. kram :)
Esmaralda

63 Hjärter dam:

skriven

Tack för svar igår men stanna kvar är nog inte möjligt..de har börjat se över hur de kan säga upp mig fast jag är den som varit anställd längst tid i företaget...

Vad gör jag nu? Ska jag låta de säga upp mig eller låta det gå till förhandlingar med facket? Känns verkligen tungt idag..

Ser du nån ljusning för mig?

Kram ❤️

64 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Känns det som att han har fattat intresse för vår gemensamma arbetskompis Bayan? Kram

65 Catte:

skriven

Vad mysigt det lät att han lekte med valpen <3

Jag hoppas min gamla schäferhane kan skicka med en smula av sin själ när det är dags för mig att få hem valpen och självklart att han kommer och hälsar på och gör valpen trygg hos mig ock leker lite. Det vore fantastiskt om det blev så. Om allt går som planerat så kommer en valp i oktober och jag hoppas så innerligt att det blir rätt. <3

Idag är jag fruktansvärt besviken och trött inombords. Ingen effektiv dag på jobbet och det känns surt. Hoppas på bättre dagar i veckan.

Kram Catte

Svar: Du kan tro att din gamla hund kommer vara med och han gör sitt bästa för att valpen ska känna sig trygg. Kram :)
Esmaralda

66 Jossan :

skriven

Äntligen hemma.. idag fick jag höra av en förälder att jag inte var en bra lärare och att det är mitt fel att barnet inte gör något i skolan...

Tur att jag vet att jag är bra på vad jag gör...

Herrs gud! Sen när är det vi som ska få skäll...

Kram

Svar: Somligt får man låta gå in genom ena örat och ut genom det andra... kram
Esmaralda

67 Skorpan:

skriven

Ja det är ju sant. Jag KAN känna i alla fall ;). Avverkat ett till nuseum på vägen hem. Mysigt cafe' på tomten, gammalt hus, där kunde man ordna ett litet bröllop ;D.
Kram Skorpan

68 Ghostwriter:

skriven

Vad häftigt att jag får drömmar från alltet och annat liv. Det är ju mäktigt! Drömmer återkommer oftast på samma sätt, men kanske nästa gång att den fortsätter...



Kommer han ta något särskilt intiativ med mig?






Kram och massa healing och kärlek till dig och familjen.


69 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Idag sa han att endast hans pappa någonsin gjort honom så arg som jag ibland gör honom. Ingen annan gör honom så arg som jag. Hur är det möjligt? Kram

70 Fjäril:

skriven

Nu börjar snart en ny tid för mig, lite oroligt , hur kommer det att gå fixar jag det ekonomiskt mm , blir det det boendet som jag senast tittade på o tror på? mycket som snurrar i skallen om allt , är ändå upp i åren

Svar: Det kommer gå fint.. du är stark och kapabel och du fixar detta... det vet jag !! Kram :)
Esmaralda

71 Se:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som om den relationen som inte verkar bra för honom kommer att hålla i sig år till? Står han ut år till att komma och fortsätta där? Eller kan en förändring komma ganska snart som inom några månader?
Kram

Svar: Får en känsla av att det kan hålla i sig ett bra tag till.. kram
Esmaralda

72 Hjärter dam:

skriven

Provar igen..
Du såg i seansen ny syssla för mig..kan du se något mer kring det? Trist att bli uppsagd men har väl inte riktigt känt mig på rätt plats där jag varit..kommer det en "rätt" arbetsplats för mig..? Och är det långt bort isåfall..

Kram ❤️

73 Tiss:

skriven

Kommer energin tillbaka snart?

74 Elsie🌷:

skriven

Så härligt för MG att få busa runt med valp! 💖
Undra lite hur sommaren blir, känns som det kommer bli tufft, är lite orolig för att väggen närmar sig..?
Ha en skön kväll!
Kram Elsie 🌷

Svar: Ja, nu måste du stanna upp och börja ta hand om dig bättre.. då vänder du den negativa trenden.. kram
Esmaralda

75 Blå:

skriven

Hej Esmaralda.
Känner han att jag är rätt för honom? Har han intresse för mig?
Uppskattar han mig?
Kram

76 Jennifer:

skriven

Hej finaste Esmaralda! Härligt med hundar och hundvalpar, längtar själv efter att skaffa en liten valp en dag. Hoppas det inte dröjer alltför länge!

Fina Esmaralda, haft en lång diskussion med min läkare och chef och lagt korten på bordet: jag har svårt att jobba kvar på mitt nuvarande jobb på grund av min sjuka arm och att det krävs så
mycket skrivande i arbetet. Båda var tack och lov mycket förstående. Det är helt enkelt en ohållbar situation. Jag kan ju inte gå omkring och vara sjukskriven, det är helt ohållbart.

Eftersom ingen läkare kan hitta något fel på handen så är min enda chans nu att hitta ett jobb som jag klarar av. Det MÅSTE ju finnas sådana, måste bara hitta dem. Min chef sa att jag kan få
stöd och hjälp att hitta ett sådant jobb.

Känns det som att jag kommer att få hjälp i att hitta ett passande jobb, som jag klarar av? Eller känns det som att jag måste fixa allt ensam, på egen hand? Vet bara inte hur jag ska klara det!

Vore jättetacksam om du ser något kring detta. Håller på oroar mig så jag går sönder.

Kram,
Jennifer

Svar: Tala om för din chef att du tacksamt tar emot den hjälp och det stöd han kan ge... men det mesta kommer hänga på dig själv... och jag tror också det blir du själv som hittar ditt nästa jobb.. kram
Esmaralda

77 Tjejen:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut att finnas chans till något seriöst utav någon med dessa två män jag tänker på mig?F eller P?
Kram

78 Linn:

skriven

När allt i livet bara blir tvärt om. Trodde att 2019 skulle bli året där jag får glänsa. Och visst får jag det men med det som händer min närmsta familj så är allt tungt. Cancer....
Hade varit skönt att ha någon utöver mina vänner. Någon att komma hem till. Drömde om han tror du att han kommer höra av sig. Kemin är ju så stark. Kramar

Svar: Ja, rätt som det är så händer tråkiga ting.. livet är sådant... det går upp och det går ner.... men du kommer få någon att komma hem till.. men jag tror inte det är den killen du har i tankarna.. kram :)
Esmaralda

79 Sofie:

skriven

Hej!
Jag är i en mycket svår sits nu. Ser du om det snart blir någon lösning på problemen?. Hoppas du kan ge mig lite svar i denna jobbiga sits.
/Sofie

Svar: Ja, det kommer en lösning och den ser inte ut att vara långt bort... kram
Esmaralda

80 Dunegull:

skriven

Ser du fler träffar mellan oss?

81 Norrländskan:

skriven

Goaste MG.. ❤️

Och hallå, hojt å SOS mitt i kommentarsfältet.. ! 🚨🚑😜

Skulle verkligen uppskatta ditt råd i detta, Ez.. Känner sådan attraktion å samhörighet med min manliga kollega.. Jag har svårt att känna något i vanliga fall å är ganska paff över detta.. Han stämmer även in på beskrivningen av min kommande hjärtevän.. Han är dock inte singel och jag vet inte hur jag ska agera i detta.. Kan något utvecklas mellan oss, skulle han vilja ses på tu man hand å finna ut vad detta är..? Kanske starta med en oskyldig jobblunch å se vart det landar..? Detta är inte likt mig.. Men han är speciell.

Det är väl självaste f*n att en alltid ska krångla till saker å ting.. Det är sannerligen inte lätt att leva..

Kram!

Svar: Nej, det är inte lätt alla gånger... såvitt jag kan se så kan det bli en tillfälligt relation men jag ser ingenting bestående.. var rädd om ditt hjärta.. kram :)
Esmaralda

82 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Kommer han att börja flirta med mig igen så att gränsen mellan vänskap och kärlek suddas ut? Kram

83 Boudica:

skriven

Fortfarande lite märklig efter nattens dröm, måste nog lära mig tuna in med de på andra sidan så jag fattar lite lättare vad de försöker säga mig ;)

Intressanta föreläsningsdagar nu, men jag som en av de yngsta på kursen, blev nog lite uttråkad när det var så mycket info om klimakteriet, men ja det är en viktig del att lära sig.

Till projektarbetet som jag behöver göra på kursen så började jag djupadyka i gamla medicinska dokument. Dem var faktiskt väldigt intressanta, hur läkarna faktiskt tog sig mer tid åt patienterna och försökte lösa deras problem.
Men när jag läste dem fick jag en känsla inom mig, som om jag gjort det här tidigare, att jag arbetat med sånt alltså.
Kan du se om jag levt som läkare någon gång på slutet av 1800-talet eller runt omkring? I tidigare liv såklart ;)
Kan man inte chanel in dem gamla läkarna och be dem om hjälp med projektarbetet? XD

KRAM!

84 mamma:

skriven

vilken cool batmanhund ;)

Svar: Tack säger MG :)
Esmaralda

85 Undra:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur stor ser chansen ut att att han har intresse för mig?
Hur stor ser chansen ut att det kan bli något seriöst mellan oss?
Kram

Svar: Runt 30 % ser det ut att kunna bli något.. kram
Esmaralda

86 Help:

skriven

Varför är livet så hårt för mej?

Varför kan livet inte vara snällt?

Svar: Jag tycker också att du har det tufft... och i detta finns en lärdom.. även om det låter konstigt.. och jag tror du lär och du kommer till nya insikter som leder till nya mål... och det vänder.. livet kommer bli mycket bättre och det är du minsann värd.. kram :)
Esmaralda

87 Anna kristina:

skriven

Hur känner Steven inför oss egentligen? Vill han mer igen eller bara hålla det som vänner som han påstår?

Svar: Han vill nog mer egentligen.. kram
Esmaralda

88 Undran:

skriven

I hela mitt liv har jag haft någon känsla som fått mig att tro att livet är förutbestämt. Död, vad man ska lära sig, vem den rätte är & när man ska mötas, vilka vänner man ska ha osv. Att allt har någon slags mening?

Jag tror jag vet hur min rätte kommer att vara, jag tror att jag vet ganska mycket om honom egentligen (eller så drömmer jag bara ;) ) Men kan du få någon skymt om vart det sker? (Någon typ av plats)


Svar: Det ser ut att vara en ganska allmän plats.. ingenting speciellt och ni är vardagsklädda och inte festklädda.. kram
Esmaralda

89 Lilla m:

skriven

Hej Es.
Undrar om mannen som finns i mitt hjärta har känslor för mig?

90 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Förstår inte alls dynamiken mellan två kollegor på jobbet. Är de vänner eller inte? Kommer de överens eller inte? Förstår inte alls deras kemi och nu har ju en ny situation uppstått. Vad gäller mellan dom?
Tack!

91 Ärligt:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag undrar, kan det bli och ser det ut som om singelskapet för mig fortsätter i några år till? Flera år till?
Kram

92 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut som om han uppskattar mig?
Eller kommer att uppskatta mig mer?
Kram

93 Norrländskan :

skriven

Tack du fina ❤️
..med andra ord risk för att jag blir sårad om jag väljer att fortsätta det här..?

Kram och godnatt :)


94 Ghostwriter:

skriven

Ser det ut som jag hittar en partner (något mer seriösare dejt) eller är min nästa partner min rätta soulmate?

Kramis

95 Ärlig:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag undrar, kan det bli så och ser det ut så som att singelskapet för mig kan komma att fortsätta i någraår till? Flera år till framåt?
Kram

96 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut som att han uppskattar mig?
Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: