Kan man lita på henne ?

Jag önskar att vi inte vore så rädda för allt som är lite ovanligt och udda.

Men det är människans försvar… hundar biter, hästar sparkar och människor undviker sånt som hen  inte förstår. Och går lite i försvar.

Det tog typ  från människans tidigaste existens  att acceptera människor med funktionshinder.

  När jag var  barn så bodde det en familj på min gata i byn... på Storgatan och familjen  hade två döttrar och en son. Äldsta dottern bodde på ett ”hem” men hon kom hem  om loven och hon hade Downs syndrom.

 Vi ungar funderade inte över den saken… hon var som oss typ.. fast i en större kropp. Hon var 6-7 år äldre än vi.

Men somligas föräldrar började ifrågasätta

Är det säkert att ha henne bland småbarn ? Kan man lita på henne ? Tänk om hon får ett anfall ?

Ungefär som om hon vore en  kamphund eller nåt !

 

I och med detta så började somliga föräldrar att förgifta sina barns sinnen.. och säga att de skulle se upp med  Ingegerd för man kan aldrig veta vad hon kan ta sig till.   Barn blir som de uppfostras och de  tar efter föräldrarna. Sorgligt men sant.

Tänk om föräldrar  kunde begripa  vilket stort ansvar de har – rent moraliskt.

Nuförtiden är det bra. Nu hymlar ingen med sina bokstavskombinationer och  människor med Downs  har jobb och spelar teater och  gifter sig.

Det är som det ska vara !!

Men det kommer alltid annat som man inte förstår och som man  går i försvar över. 

Utlandsfödda människor till exempel… och på tal om det så var   jag var med om  något märkligt.

När min ryska syster flyttade till Sverige för 15 år sedan så  dejtade hon en man. Och när mannen kom hem till henne första gången utbrast han att så rent och städat hon hade det hemma, det hade han inte trott !

Daaaa !!??

Antar att ingen Maria Johansson hade fått den kommentaren.

De flesta av oss vill att omvärlden ska vara som vi själva är.. så att vi förstår oss på den och så att vi känner oss trygga.

Men så kommer det aldrig att bli.

Det kommer alltid att finnas sånt som sticker ut… så det är lika bra att vi lär oss i rappet att förhålla oss till det !

Kram & kärlek

P.s.  Talismanerna genomgår nu sina individuella ceremonier och  det är ivriga på att komma till sina nya ägare !  En liten rackare dök rakt ner i avloppet i rena ivern.. så maken fick skruva loss och fiska upp den !

OCH NU ÄR ALLA TALISMANER BOKADE OCH BESTÄLLDA !! 

Det går alltså inte att beställa fler !!

💖

Och så ett PS till... tack ni som  "försvarade" mig igår.. ni kan tro att de värmer hjärtat.

 

1 JT:

skriven

Hej Ez!

Till nästa gång så jag är redo. Om jag beställer en talisman från utlandet, finns möjligheten att skicka den utomlands då?

Vill gärna ha den till mig och bebis i magen, än bara 7veckor men känner att jag kan behöva all extra kraft som finns.

Kommer hem till Sverige i November annars men litar inte på oöppnad mail stannar oöppnad hemma hos mamma & pappa.

Svar: Jadå, jag skickar utomlands också, inga problem. Men de är slut för den här gången.. kram :)
Esmaralda

2 <3:

skriven

Godmorgon kära Es, får läsa ikapp vad som hänt.
Kram till dig.

Vad är det med C är han intresserad av mig ? Vi har flörtat lite fram och tillbaka i flera år. Aldrig känts som han visat något seriöst intresse eller djup.
Har något ändrats hos honom. Har han ett bra jobb och gott ställt ?
Kram

3 Kulla:

skriven

Rolig talisman, lekfull/livlig full av energi👍.
Håller med dom andra till 100%💕.. ang Malins inlägg, nu får hon sluta med sina påhopp🤬. Men kan naturligtvis förstå hennes frustration över att inte kunna bli gravid, men som sagt.. barn kan komma till en fr olika sätt.
Du E är allas våran egna ☀️Stråle, som ger så otroligt mycket av dig själv och din tid. Och så går du ju igenom något just nu💕.. som blir bra.
Händer det något på min dejt front med H snart? Vill han? Kram

Svar: Tack snälla Kulla ! Det ser lite segt ut med H dock...kanske du får ta ett initiativ så du vet.. kram
Esmaralda

4 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Känslorna blossar upp igen då vi återigen umgås varje dag. Finns det en chans att vi får tillbaka vår nära och intima och speciella relation? Kram

Svar: Ja för en stund men sedan ser det ut att bli krångligt igen.. ni har den påverkar på varann... kram
Esmaralda

5 Michaela:

skriven

Word! Jäklar det gick snabbt att sälja ut dem :) Nu har jag missat vad som har hänt 😱 men bra att du fick stöd!

På torsdag är det jobbfest. Kan inte bestämma mig om jag ska gå eller inte. Jobbar fre - sön och det förstör lite för har inte samma ork som förut och det är inte direkt så att man kan "återhämta sig" när man jobbar på akuten. Å andra sidan vore det kul att träffa fina kollegor och jag är nästan aldrig ute men inte heller kul när de blir uppvaktade och inte jag. Vad tycker du? Lyckat eller ej?

Kram & krya!

Svar: Kanske du kan vara med ett par timmar i alla fall ? Kram :)
Esmaralda

6 Solen :

skriven

Godmorgon!
Ja du missnöjda personer finns överallt och vad vet man om Malin har i bagaget, men att läsa här är ju frivilligt så att hon inte bara lämnar bloggen är ju ett mysterium. Jag vet ju i alla fall hur mycket bloggen har gett mig och hur mycket dina råd via både bloggen och privata seanser har gett mig. Och allt har inte hänt ännu, men otroligt mycket har stämt. Och många beskrivningar är ”på pricken” när man tittar tillbaka och läser vad du skrev. Dina ord har gett energi och tankar om att något annat är möjligt och det har varit fantastiskt när man har haft mörka jobbiga stunder. Sedan har man ju inte gått och trott att allt ska hända för det, men det har gjort att man har fått en boost, energi och orken att kämpa vidare och ta sig ut ett dåligt förhållande tex. Och beskrivningen av min nye mans egenskaper visade sig stämma precis...så det kan bli!
Nu väntar jag på min King som ska hjälpa mig att ta mitt nästa steg i livet. Jag vill och jag ska våga även om det kommer att bli svårt att förändra på så mycket på en gång. Och jag hoppas att det dyker upp något nytt som gör det möjligt för mig.
Kram Esmaralda och energi till dig! ☀️

Svar: Vad glad jag blir, du tar till dig din seans så som det är tänkt ! Och du har förmåga att ta emot energier Din King kommer snart vara redo att resa till dig.. kram :)
Esmaralda

7 Nyponrosen:

skriven

Hej Esmeralda!
Jag har fortfarande inte fått någon bekräftelse om en talisman. Betalade igår morse vid 8-tiden.

Svar: Maila mig omgående är du snäll: [email protected]
Esmaralda

8 Jossan :

skriven

God morgon!

Jag läste kommentarerna som du fick igår. Ibland kunde jag också känna så att du ljög men det handlade mer om att jag inte fick svaret som jag ville ha. Senast var det ju om min tenta. Klart jag är besviken när du säger att jag ska klara den så gör jag inte det... Men det var kanske att det inte var just DÅ som jag skulle klara den utan kanske till sommaren.

Teatern igår gick bra! Alla barnen var där och de var så nervösa. Men de är så duktiga mina elever. Tänk vad stolt man kan bli🥰. Jag filmade barnen och när de går i åk 3 ska de få alla sina uppträdande :)

Igår tog min syster steget och jag är så stolt över henne. Jag kan inte hjälpa att jag är rädd att något som ska hända. Men jag hoppas han ska acceptera hennes beslut.
Hoppas allt kommer bli bra...

Jag fick en konstig känsla..Min kompis nya bonus pappa passar in på yrke och nationalitet på mitt ex pappa.. även var han bor.. Kan det vara mitt ex pappa?

Igår när jag var så ledsen av allt så jag saknar att ha någon att prata med som kramar om mig...

Hoppas han kommer in i mitt liv snart..

Kram

Svar: Ja, i ett svar är det svårt att täcka in alla variabler ... och det ser ju fortfarande ut som om du kommer klara tentan :) Eller så sker något annat som innebär att du inte behöver klara den... just sådana detaljer är svåra att särskilja. Sen finns det de som blir lite sura när de får svar de inte vill ha... och det kan jag ju inte göra så mycket åt.. men jag förstår att det kan kännas så. Om det är ditt ex pappa ser jag inte... känns dock tveksamt... kram :)
Esmaralda

9 Dunegull:

skriven

Ser du någon resa för mig i sommar?
Kram

Svar: Finns god chans för en resa men i så fall bör du snart börja planera.. kram
Esmaralda

10 90-talist:

skriven

Halloj, ja visst är det trist att det okända skrämmer.. Jag kan ofta motiveras av det istället, men det har inte kommit gratis utan mer som gradvisa insikter.

Genom resor/jobb i kulturer som skiljer sig rejält från vår, jobb på svensk mark med ”utsatta”, min utbildning ect. Tycker att det är så sjukt utvecklande!

Även mitt umgänge är rejält uppblandat, jag mår väl av att ha det så :)

Han är svårläst, Es.. Ser du hur hans tankar kommer gå nu i eftermiddag? Stilig är han i vilket fall som helst!!

Kram 💕

Svar: Och han är påverkad av dig.. du berör... men jag ser inte riktigt på vilket sätt och vad det kan leda till.. kram
Esmaralda

11 Skorpan:

skriven

Javisst har vi föräldrar ett stort ansvar när det gäller att lära våra barn i dessutom föregå som gått exempel. Vi är ju rädda för alt udda, så är det o att stiga utanför komfortzonen, näe det vill man inte. Tycker själv det är svårt att veta hur jag ska vara med folk som man inte får kontakt med t ex, men det är nog en av mina utmaningsar i detta liv...

Ännu gällande talismanerna, du säger att du har satt ett stort jobb på att para ihop rätt talisman med rätt ägare, hur gör du det? Säger namnet på personen o vad den vill ha hjälp med? Det är vad mina små grå skulle göra, men det är ju dom det ;).

Vårfest ikväll, får inte glömma den... Annars inget utöver det vanliga, tror jag.
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: När jag får ett mail från någon som vill adoptera talisman så lägger jag handen över alla talismaner och känner in vem som vill just till den här personen... någon rör sig eller avger värme.. de meddelar sig på olika sätt... härligt med vårfest.. kram :)
Esmaralda

12 Amanda :

skriven

Alla har vi lika värde fastän tyvärr alla inte får lära sig det ❤😣 Tänk vad världen skulle vara färglös och trist utan alla olikheter?!

Kommer vi att bli gravida snart? Min kropp spelar mig ett riktigt spratt.

Kram A 🌷

Svar: Det ser ut som om graviditet kommer.. kram :)
Esmaralda

13 Åsa:

skriven

Hej!

Trist att det blev påhopp ang spådom. E gör så gott hon kan o precis som någon annan skrev att E säger att det ej kan bli 100 %rätt.

Hej E!
Ska jag kontakta fler tidningar än de två som jag har pratat med om ang tävlingen i Sth på nationaldagen? El låta va. Det kommer ju på Tv. KraaM Å

Svar: Slit inte ut dig.. det når ut.. men känner du dig rastlös och vill.. så kontakta fler... kram :)
Esmaralda

14 Ht:

skriven

Hej!
När jag får nya tjänsten på mitt jobb, kommer jag få löneförhöjning?
Kram!

Svar: Ja en mindre löneökning ser ut att komma.. kram
Esmaralda

15 Ghostwriter :

skriven

Jag har alltid varit udda alla andra (personligheten) och tycker om det hos människor.


Jag längtar efter min King! Känner redan nu starkt och blev så berörd igår när du skrev att jag fått äran att adoptera en!


Det programmet jag funderar att söka till, skulle det vara en bra början? Visst är man nervös, jag vill inte göra bort mig eller vara en fulis som syns haha..

Kram!



Svar: Och din King längtar efter dig ! Ja, programmet kan vara ett steg i rätt riktning... tänk ett varv till innan du beslutar dig.. kram :)
Esmaralda

16 AnnaK:

skriven

Mamma uppmanade mig alltid att inte stirra när vi mötte människor med Downs, människor i rullstol, människor med utvecklingsstörningar mm så än idag vet jag inte riktigt var jag ska titta när jag möter dem idag. Sjukt vad vissa saker fastnar.

Ingen skulle komma hem till mig och säga att det är rent och snyggt just nu och jag har alltid haft rent hemma. Men det är som en käftsmäll direkt jag kommer hem och all ork och lust rinner av mig. Vet inte vad jag ska börja med och förmår mig ingenting.
Sover istället. Känner mig lost. Så trist.

Kram 🤗

Svar: Ja, somligt fastnar..jag vet... försök att titta på dem istället.. en ögonkontakt kanske och ett leende ! Du är i en tung period just nu... du är trött men kan inte sova dig piggare. Försök planera lite roligt.. så du har positivt att se fram emot och släpper det inte så ska du nog boka tid till din VC... det kommer bli så mycket bättre... kram :)
Esmaralda

17 f:

skriven

godmorgon kan du se vad det är för tung känsla som ligger över oss just nu, och kommer det bli bättre??

Svar: Just nu är en motig period.. men det vänder.. det blir betydligt bättre.. kram
Esmaralda

18 kvinnan:

skriven

godmorgon hur kommer det bli för vårt företag, vi såg fram emot sommaren för det är den som vi lever på för att klara oss på vintern... kan du se om det kommer vända och bli mycket bättre för oss??

Svar: Det är segt och det är krävande men blir bättre i små steg.. kram :)
Esmaralda

19 💕 Zoey 💕:

skriven

God morgon Es!
Det var väldans vad hett de blev igår på bloggen. Något jag inte fattar är precis som Es skrev -varför fortsätta ställa frågor om du ändå är missnöjd? Lämna bloggen bara. Es har ju sagt flera gånger att allt inte stämmer till 100%. Jag är jättenöjd med dom svaren Es har gett mig. Ibland har de stämt och ibland stämde de inte alls men inte går jag och sura läpp för det. Beundrar dig, Es, som lägger ner så mycket tid på att svara på frågor här på bloggen samt gör seanser. Stort eloge till dig! 🏆❤️

Malin, visst är det tråkigt att du inte kan få biologiska barn men knappast Es fel. Hon såg barn runt dig och dom kom tätt end of story!

Es, en fråga: ser du om jag och min blivande kommer ha en bra ekonomi ihop eller tjärvt?
Ha en bra dag! Kram Zoey 💕

Svar: Tack för din förståelse och dina ord. Det ser ut som om ni kommer ha en stabil ekonomi.. ni kommer kunna unna er lite extra, den saken är klar. Ni blir inte rika.. men det blir stabilt.. kram :)
Esmaralda

20 Helena Ir:

skriven

Det är nog en hel del som fortfarande är rädda för det lite annorlunda,vi är nog alla lite annorlunda..jag har nog hört människor säga de konstigaste saker om de,som de anser vara annorlunda.

Oops,vilken fart det tog denna gången av talismanerna,redan slut.

Ja,det där som jag läste från igår..besvikelsen från vederbörande var stor..Men helt fel att angripa sådär. Inget är ristat i sten..vare sig spådom eller annat!! Tråkigt att läsa sånt där!! Inte har Esmaralda skulden i hur det blev!!!?
Tänk ett extra varv..så förstår du!!

Hoppas dagen blir bra..<3

Kram :)

Svar: Ja , det sa bara poff och sen var talismanerna slut !! Tack för din förståelse. Kram :)
Esmaralda

21 Carin:

skriven

Godmorgon 🌥
Inte så piggelin idag, hoppas att en mugg kaffe ska kicka igång min tisdag 🥰☕️
Fördomar och förutfattade meningar lever vi alla med vare sig man vill tro det eller ej. Så långt bak som när vi är nyfödda präglas vi av våra föräldrar. Sedan släkt, sedan vänner och sedan omvärlden. En förälder kan ge all sin kärlek till sitt barn men vara en riktig plåga gentemot andra människor - eller tvärtom. Barnet ser hur föräldern interagerar med/mot omgivningen och har ingen satt stopp för föräldern tidigare så tror sig barnet ha legitimt underlag för sitt egna beteende.
Vare sig om människan framför har en funktionsnedsättning eller har en annan social status så sätter man en stämpel på personen.
Så ja - det är som du säger - man kommer aldrig att förstå varje individ och världen kommer aldrig att rätta sig i ledet efter en själv. Men vi kan åtminstone vara öppen för varandras egenheter och inte sätta en stämpel så jävla fort innan vi knappt satt på oss strumporna på morgonen!

Innan jag avslutar:
Den person som var upprörd över seansen behöver veta en sak - Du kan aldrig förlita till 100% på vad en annan människa ger för meddelande för det är en tolkning i hur ditt liv är JUST NU. Det är som att du lägger hela ditt liv i en människas händer som ska fixa ditt liv åt dig. Du får vägledning - och i slutändan är det du själv som i grund och botten ska forma ditt eget liv - med hjälp sv vägledning. OM DU VILL!
Jag har fått en seans av Ezmaralda, och ja, jag känner själv hur den biologiska klockan tickar. Men vem är jag att peka finger på någon annan när det är jag i slutändan som beslutar hur jag vill ha mitt liv?
Jag tipsar dig, Malin, att läsa Ezmaraldas bok. Vissa seanser slår in, vissa inte..

Semester snart 😊😍🍀😴
Kram

Svar: Tack för kloka ord !! Kram :)
Esmaralda

22 Evig:

skriven

Kära Es,
läste precis en del kommentarer från igår. Så tråkigt med de som skyller det som händer/eller inte händer i deras liv, på dig. Jag har fått seanser av dig i flera år nu och det mesta du har skrivit har varit helt rätt, annat ligger längre fram i tiden, så det vet jag ju inte om det kommer stämma än. Däremot kan jag säga att jag frågade om en lägenhet och du skrev att det fanns stor chans att jag kunde få den eller så skulle det dyka upp en annan men att det ändå såg ut som att jag skulle göra något helt annat om jag inte redan hade börjat fundera på det. Idag kom jag på hur väl det stämmer.
Jag fick chans till två lägenheter, men bestämde mig för att jag av olika anledningar ändå tyckte bättre om min egen och har under ett års tid gjort olika förbättringar. Just nu håller jag på med mitt kök, där jag har gjort den största investeringen med bland annat ny kyl och frys.
Så du hade rätt där med. Jag gjorde något helt annat och är helt nöjd med det!

Jag är glad att du gör talismaner åt oss, även om jag inte har beställt någon denna gången. Jag har ju flera stycken och känner att det nog räcker för ett tag. Jag tror att det fortfarande finns en del kraft i dem. Det enda jag är orolig för är när det där jobbet jag känner för dyker upp.

Varm kram från Evig

Svar: Tack snälla !! Ja, jag tror fortfarande att det finns lite kraft i dina gamla talismaner.. strå på lite salt en gång i månaden och de får lite extra energi... jobbet kommer även om det tar sin tid.. kram :)
Esmaralda

23 Jen. :

skriven

Finns det chans att jag kommer in på den utbildning jag har sökt?

Svar: Runt 7580 % chans.. kram o lycka till
Esmaralda

24 Anki:

skriven

Godmorgon bästa Es <3
Var ju tvungen att läsa kommentarerna från igår...

Malin till dig vill jag säga att jag har spått mig hos Esmaralda i många år nu Började då man skickade brev...Hennes spådommar har slagit in med ca 80-90 % Vägledningen hon gett mig har varit guld för mig <3 Hennes råd här på bloggen likaså Att tro att hon lurar dig när hon ser två barn runt dig är att vara väldigt trångsynt Barn kan ju komma på fler sätt Jag tycker faktiskt synd om dig .Hoppas din bitterhet inte biter sig fast ,...Om du nu inte litar på Es varför i helv-te spår du dig igen ?

Idag står tandläkaren på agendan...hoppas hålen håller sig borta ;-)

Kram Anki med flock som tycker Es är bäst !

Svar: Tack snälla Anki... tänk att du varit med så länge !! Vad roligt ! Det kommer gå fint hos tandläkaren.. men kul är det inte.. kram :)
Esmaralda

25 Maria:

skriven

Angående spådam hit och dit... Min personliga erfarenhet är att då man hittar en som resonerar med sig själv ska man hålla till den. Och jag har provat många spådamer. Det finns endast två som jag är helt säker på är äkta och den ena är Esmeralda med stort E. Sedan är det ju så att det är känslan från en seans man skall ta med sig, inte bryta sönder den ord för ord. Det är svårt att tolka information från andevärlden. Speciellt då man inte vet vem den person man spår för är. Jag rekommenderar Esmeralda STARKT till alla de som undrar. Hon har kunnat ge mig både spådom, regressionsseansen, samt terapeutiska råd, och hur många spådamer där ute är det som har alla de tre förmågorna! Till de som anser att det blir fel, bränn inte energi på det som kommer till dig som du känner är fel, lämna det och sök något annat. Jag är en väldigt gammal själ och för mig har Esmeraldas visdom hjälpt mig mycket då andra inte alls förstått. STOR KRAM

Svar: Tack snälla.. din ord värmer !! Stor kram tillbax :)
Esmaralda

26 Mimis:

skriven

Hej!

Kommer det någon ljusning i livet inom en inte alltför avlägsen framtid?? Känner mig bara så värdelös. Kan inte ens försörja mig själv.

Kram

Svar: Det kommer en ljusning.. helt klart.. det kommer att vända... kram
Esmaralda

27 Maria:

skriven

Hahaha, så roligt med kingen som dök ned i avloppet 😂😂😂 kram

Svar: Ja, det var en envis rackare och det krävdes verktyg för att fålla in honom igen :) Kram
Esmaralda

28 Me:

skriven

Hej Esmaralda.
Ja tänk vad rädsla kan göra och stackars den tjejen som fick utstå allt det föräldrarna tutade i sina barn.
Jag förstår att man blir ledsen, men jag tror inte du behöver bry dig om att 1 på 100 är missnöjd. Så är det nog i alla yrken någon är inte nöjd. Men majoriteten är nöjda.

Var på fest i helgen, känner lite ångest på något sätt. Men det kanske beror mer på mig egen känslan.
Pratade med en väns pojkvän. Och medan vi började prata började jag dansa samtidigt som vi pratade. Det är sådär grej jag tänker på och kan få ångest.
Tyckte han jag betedde mig konstigt?
Tror du han verkar tycka om mig som person eller tycker han att jag betedde mig konstigt då?
Kram


Svar: Nöjda kunder gör mig så glad !! Och det gäller nog oss alla tror jag - oavsett vad vi arbetar med. Nej du betedde dig inte konstigt alls så släpp det ! Kram :)
Esmaralda

29 Mig:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut att bli av en förlovning och en kärlek snart? Väldigt snart?
Kram

Svar: Det kommer.. men kan inte säga riktigt när... kram
Esmaralda

30 Maria:

skriven

Håller helt med i det Tingeling skrev igår! <3

Svar: Kram :)
Esmaralda

31 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som att flytten till Örebro till honom kommer att bli av för oss?
Kram

32 EPM :

skriven

Ååhh Es!
Jag är uppvaktad!😊

Vad ser du om den fina blonda mannen jag lämnade i morse?

Kram

Svar: Lite tidigt att säga något definitivt men det ser ut att finnas potential.. kram :)
Esmaralda

33 Hon:

skriven

Hej,
Ser jag ut attvtrivas att bo där i sommar?
Kram

Svar: Ha en positiv inställning.. och det blir bra.. kram
Esmaralda

34 Agnes:

skriven

Näää...vilken liten rackare, alltså! Ägna sig åt avloppsdyk på det där sättet! Haha!

Ang gårdagens "Malin" vill jag säga, att visst kan jag förstå din frustration över att nu inte få dina drömmar infriade...men seriöst...allvarligt...planerar du verkligen ditt liv efter en seans?

Inte för att förringa dina känslor, men kan säga, att även jag fått en seans som inte stämde. För 6 år sedan så beställde, och fick jag, en seans. Där jag bl a undrade över hur det skulle gå med mina 2 söner. Allt skulle ordna sig med dem, enligt Es! Allt skulle bli bra!

Åh, så härligt, mina barn skulle få det bättre.

6 mån senare finner jag min 33-årige som död i sin säng.

Du kan tro som jag funderat på detta...det skulle ju bli bra, juh, med barnen...och så dör den äldste...

Jag kan säga, att det blev faktisk bra. Då det, vid obduktionen, framkom att min osynlige son var multisjuk...på grund av att han 9 år tidigare hade problem med att efter en galloperation drabbas av att hamna på intensiven med total organsvikt, och ändå överleva, och i samband med detta, upptäcka att han led av otroligt högt, obehandlat blodtryck.

Han skulle medicinera mot detta...och högt blodtryck finns det medicin mot, och man mår bättre...om man nu inser att man är dödlig.
Vilket min son inte gjorde.
Och därmed sakta men säkert tog död på sig själv.

Av högt blodtryck får man förstorat hjärta. Osynlige sonens hjärta vägde dubbelt så mkt som ett friskt. Han hade...tumörer bakom levern, vätska i lungorna, plack i hjärnans vindlingar...i princip var vartenda, vitalt organ i hans kropp ansatta.
Till sist orkade inte hans kropp hålla honom vid liv, och dödsorsaken var att hjärnbryggan brast. Och döden blir i princip ögonblicklig!

"Men, herregud, människa, du som nu är hans mor...hur kunde du inte se hur han mådde..."

Nä, jag gjorde inte det, då han inte visade ngt. Han var ju "odödlig". Inte ens hans vänner/arb.kamrater insåg ngt. Mer än att han var trött. Och vem är inte trött i den vardag vi har?

Jag kan säga, att det stämde ändå med det Es skrev i seansen...det ordnade sig med mina söner.
För OM jag nu hade agerat, tagit sonen i örat o släpat in honom på sjukhuset, så hade han varit alldeles för illa åtgången organmässigt, så det enda som hade hänt, hade varit en väg av plågsamma behandlingar, och det där med den spruckna hjärnbryggan hade skett när som helst ändå.

Nu fick han dö i sin säng med sin älskade schäfer bredvid sig...är det inte så eg det ska vara, när livet flyr...att man är på ett ställe där man få ha lite "dignity"!

I o m detta, så upptäckte även yngste sonen att han har högt blodtryck, o medicinerar i dag mot detta. Då han var tvungen att gå till läkare för att få bli sjukskriven för att hans bror dött. (Japp, knepig arb-giv)

Inte 17 visste jag att högt blodtryck faktiskt kan vara dödligt om det är obehandlat. Så ett tips från min son är: Gå o kolla trycket, kära Bloggfamilj! =)

Så Malin...i dagens läge KAN du bära ett barn. Med äggdonatorer o sperma-dito så finns möjligheten för detta!

Kram till er alla!

Svar: Det du skriver är inte bara insiktsfullt utan värdefullt och viktigt. Ibland kan det vara svårt att förhålla sig till Alltet.. dit vi går när vi avslutar jordelivet.. och detta är ju något positivt och vackert.. det är ju vårt "riktiga" hem... och som regel ser jag skillnad mellan ett bra jordeliv och ett liv i Alltet... men inte alltid. En resa till Alltet är något bra. Men att lida innan vi far dit.. är mindre bra. Du har tolkat väldigt bra Agnes... men så är du också en person med den sortens insikt och självkännedom. Tack för att du delade med dig. Jag tror också att din insikt gör att osynlige sonen känner sig trygg i förhållande till dig och behöver inte oroa sig. Ibland ger han sig tillkänna med sin speciella humor och jargong..
Japp.. trycket är viktigt så följ Agnes råd !! Kram
Esmaralda

35 Pia1:

skriven

Det här med spådomar och tolkning. Ibland måste man faktiskt använda sin egen hjärna också i tolkningen, det har hänt att du ES fått upp något som du inte kan förstå -men det gör jag så budskapet gick fram om jag bara tänkte efter lite. Och ibland när jag ställde en fråga så fick jag svaret på ungefär samma fråga fast något längre fram i tiden, det går inte att alltid vara exakt. Och jag får nog släpa mig till vårdcentralen IGEN, nåt vedervärdiga virus bröt ut och jag måste kolla om det är vad som skadar mina nerver i hjärnan. SUCK!!! Men, det skulle kunna dra igång undersökning från andra håll så jag slipper vänta arslet av mig på någon form av livstecken från de som egentligen ska göra det. Döm om min förvåning att vakna med halsfluss och vita prickar utan att äga ett par halsmandlar 😂

Svar: Ja, tolkningarna är alltid de svåraste och ibland klarar kunde det själv och då blir jag lättad :) Fy tusan för halsfluss... nu får du ta hand om dig ordentligt.. styrkekramar
Esmaralda

36 Lisa:

skriven

Hej!
Är så gränslös och kan bete mig så illa mot honom.. ser det bra ut att ta en paus?
Kram

Svar: Ja en paus kan vara bra... det ger eftertanke och insikt.. kram
Esmaralda

37 Mona:

skriven

Jag tycker det är orättvist med talismanerna. Jag bokade tidigt i går morse och betalade men pengarna kom tillbaka och ett mail där jag fick förklaringen att den här gången var det ingen talisman för mig. Det gick inte att hitta någon som synkade med mig. Dåligt tycker jag. Jag kunde ju fått vilken som helst så hade jag varit nöjd.

Svar: Jag är hemskt ledsen och förstår att du är besviken.. det var inte bara du som blev utan talisman men det är säkert ingen tröst. Ta det inte personligt.. ibland finns det ingen talisman som man synkar med och då tycker jag det är ärligare att betala tillbaka och be kunden vända tills nästa kull kommer. Det är inget fel på dig... det är inget dåligt tecken... ibland blir det bara så här. Kram
Esmaralda

38 En vädur:

skriven

Hej Esmaralda.

Jisses vilken efterfrågan - kul 👍😊 Jag kikar in här idag för att kolla med dig vad närmaste tiden kan komma med för min del. Om du ser något vill säga. Jag känner mig mer aktiv och välmående - och har gjort de senaste två månaderna. Jag har medvetet tagit tag i en del som gett effekt. Kramar.

Svar: Ja, du går längs rätt väg nu.. bara fortsätt... positivt följer i spåren.. kram
Esmaralda

39 Hej:

skriven

Hej Esmaralda.

Verkar det som om han kommer att ändra sig och gå åt andra hållet än vad han gör nu?
Kram

40 Kvinnan:

skriven

Hej Esmaralda.

Om jag väljer med viss sorg att inte fullfölja den här graviditeten på grund utav omständigheterna.

Ser mina odds goda ut att jag kommer att få fler biologiska barn och få gå igenom en hel graviditet när omständigheterna ser bättre ut?
Eller ser mina odds inte så bra ut?
Ser du några varningar?
Jag är rädd för det.
Kram

41 Amanda :

skriven

Tack E ~ då ska jag fortsätta tänka "grönska och att det växer" 🙏🏼😉

Svar: Kram :)
Esmaralda

42 Marita:

skriven

Hej Es!
Tråkigt i går på blogg att nån missnöjd.Vi är ju så många som är så tacksamma o glada över våran superhärlig spådam.
Dina seanser är guld värda.

Kommer jag trivas på jobb i sommar?

Kram

Svar: Tack ska du ha..... i början kan det bli lite mycket på jobbet.. men du kommer in i det och då kommer du också att trivas.. kram :)
Esmaralda

43 Linnean 🌸:

skriven

Goddagens!
Minns, från min barndom, en rar flicka som hade downs och de flesta betedde sig väldigt konstigt i hennes närvaro. Även min mamma! Tösen var så glad i mig och ville fixa med mitt hår. Jag tyckte om henne men min mor betedde sig så konstigt så jag blev väldigt förvirrad. Tokigt! Det är nog en del som ansett mig vara lite udda för man inte hållit sig inom ramarna så att säga. Oftast är det de som trippar inom ramarna som är konstigast, i mina ögon. Har inte läst gårdagens blogg men förstår att någon fått frispel pga en senas. Det är ofta som mina seanser inte blivit som jag hoppats...men varit ack så sanna! Så är det ju bara! Allt kan ju inte stämma till 100%.
Kommer jag att kunna gå igen? Kan ju gå nu åxå men med ena jäkla smärtor! Har fått en tid om två veckor till en bra kvinna. Längtar så efter att kunna röra mig mera och ta mig upp för trapporna utan att se stjärnor och små jävlar! Ha det så gött! Kram...
/Linnean 🌸

Svar: Ja, vi blir påverkade av våra föräldrar... på gott och på ont !! Och jag är lite som du.. det som är lite annorlunda lockar .. man blir nyfiken och man vill veta mer ! Ja, jag tror absolut att du kommer kunna gå igen utan den smärta som du nu har...förstår att det måste vara jävligt.. och att inte unna göra det man vill pga smärtor.. det inskränker hela livet ju... kram
Esmaralda

44 Anonym:

skriven

Hej Esmeralda, kommer det komma något mer bidrag från någon fond?
Är det någon idé att söka fonden på f. Den är lite krånglig att söka.
Kram

45 Hjärter dam:

skriven

Själv försöker jag se spådomar som rådgivning och väljer vad jag ska till mig..du gör ett fantastiskt jobb Es, you go girl!🙌♥️

Lite stressad och pressad situation nu där det mesta känns motigt med kommande arbetslöshet osv
Ljusnar det framöver eller blir det kämpigt?

Kram ❤️

Svar: Tack :) Det är en tuff period nu men du kommer igenom den och det kommer ljusna rejält.. kram
Esmaralda

46 Kvinnan:

skriven

Hej Esmaralda.

Om jag väljer med viss sorg att inte fullfölja den här graviditeten på grund utav omständigheterna.

Ser mina odds goda ut att jag kommer att få fler biologiska barn och få gå igenom en hel graviditet när omständigheterna ser bättre ut?
Eller ser mina odds inte så bra ut?
Ser du några varningar?
Jag är rädd för det.
Kanske jag blir straffad?
Ser mina odds framåt dåliga ut?
Kram

Svar: Du kommer inte att bli straffad - så funkar det inte. Lita på vad din läkare säger om chansen att kunna bli gravid på nytt.. kram :)
Esmaralda

47 Norrländskan :

skriven

Tjingeling :)

Tycker det är en självklarhet, att spådomar aldrig är hundraprocentiga!

Vi är alla mänskliga och Esmaralda tolkar utfrån bästa förmåga. Med hjärtat på rätt ställe och viljan att göra sitt absolut bästa, dessutom!

Kram på er alla, hoppas barnen kommer till dig på annat sätt Malin 💖

Pst, Esmaralda! Kikade egentligen in för att ställa en fråga, mörkhåriga mannen är han påverkad av mig eller är jag en i mängden?


Svar: Nog är han lite extra påverkad av dig.. kram :)
Esmaralda

48 Åsa:

skriven

Hej E! Många tack för ditt svar. Kraaaam
Åsa

Svar: Kram :)
Esmaralda

49 <3:

skriven

Godmorgon kära Es, får läsa ikapp vad som hänt.
Kram till dig.

Vad är det med C är han intresserad av mig ? Vi har flörtat lite fram och tillbaka i flera år. Aldrig känts som han visat något seriöst intresse eller djup.
Har något ändrats hos honom. Har han ett bra jobb och gott ställt ?
Kram

50 Tekla:

skriven

Hej Esmaralda!

Jag är så himla nervös. Jag var på sedvanlig koll av brösten och hon upptäckte en knut. Jag visade upp den tidigare för ett halvår sedan till en annan läkare som sa den var ofarlig. Men nu ville hon göra en biopsi så hon tog prover och det skulle skickas iväg.

Nu är jag jätteorolig. Vad tror du Esmaralda? Är detta farligt? Måste vänta i två veckor. Känns olidligt.

Kram

Svar: Ja jag om något vet ju precis hur orolig denna väntan är.. jag går ju just nu och väntar på besked vilken typ av cancer det var i min knöl....MEN jag tycker inte det är etiskt att sia om sjukdom och det hoppas jag du förstår. De flesta knutor är ofarliga och skulle det vara cancer.. så är det ingen panik... det mesta kan fixas idag...min läkare sa att över 90 % av alla bröstcancerfall blir helt friska... ta dig igenom väntan så bra du kan...det kan hjälpa att ha något att göra mesta delen av tiden.. kram
Esmaralda

51 Lenafena:

skriven

Oj skrattade jättemycket när en King for i avloppet och fiskades upp! En sak är klar att Ez har hjälpt mig MASSOR jag blir tårögd när jag tänker på stöttningen jag fick när jag var i Kina och det var KRIS!!!!! Det glömmer jag aldrig Ez!!!!! Och du hjälpte mig med tänket runt min bipolära bror- om jag inte hade konsulterat dig hade min bror säkert inte levt idag. Han gjorde ju ett allvarligt självmordsförsök och var på intensiven i en vecka. Du coachade mig igenom hela det här-genom att tala om att jag behöver värna om mig själv. Att jag är en bra syster men kan inte kontrollera allt. Jag är ju bjuden till en kusinträff med mycket folk inblandade men skall avstå. Orkar inte se all förljugenhet. Jag är inte osams med någon alls men vi har inte haft kontakt. Vill inte bli indragen in i något dock och vill inte se. Jag tror inte någon kommer att märka att jag inte är där heller. Det är ju såklart lite sorgligt men så är det. Ez du har gett mig så fantastisk pepp genom åren och du har haft rätt! Ingen av oss har på bloggen är väl någon nickedocka utan kan tänka själv! Du har så hjälp mig och det tror jag du vet med! Massor av kramar!

Svar: Tack finaste Lenafena... nu blir jag nästan tårögd.. jag får så mycket kärlek av er idag.. så hjärtat känns alldeles mjukt ! Vill du inte gå på kusinträffen så ska du inte... fast någon kommer att fråga efter dig... kram :)
Esmaralda

52 Browallia :

skriven

Jag vet inte vad som hände igår men den otrevliga tjejen fick min beskyddarinstinkt att go bananas och försvara dig. Jag verkligen avskyr när oskyldiga blir påhoppade på det där sättet. Varken min sociala ångest eller min undvikande personlighet kunde stoppa mig. Det kändes så skönt efteråt. :)

Stor varm kram

Svar: Ja, och jag satt här med ett brett leende och bara älskade dig :) kram
Esmaralda

53 G.:

skriven

Kommer det til å gå bra i helga, eller har magefølelsen min rett; noe kommer til å gå galt?

Svar: Något kan bli kantigt och fel men några katastrofer ser jag inte.. kram
Esmaralda

54 Skorpan:

skriven

Tack för svar!
De var ena bestämda Kingar, om de fanns såna som betalade o blev utan. En mycket mystisk värld den här talismanvärlden ;).

Säsongen på jobbet lider mot sitt slut, kan det var slut gällande jobbet också? Så att det snart blir jobbyte? Några saker att "sy ihop" ännu, men sen borde det var "done". Skulle passa mig ypperligt att börja det nya jobbet i augusti ;).
Kram Skorpan

55 Alie:

skriven

Hej Esmaralda,

Var precis i kontakt med min uppdragsgivare och blev lätt nervös gällande mitt boende i sommar, där jag ska jobba..
Tänker inte bo i en "skrubb" hela sommaren inte, löser det sig och blir det verkligen bra det här..?
Kram :)

56 Louise:

skriven

Ja och så ringde man socialen och blev kopplad till vuxenenheten som ställde 100 frågor. Han tyckte att jag skulle göra en polisanmälan. Det är jag inte så sugen på just nu. Bara om han faktiskt blir våldsam och kommer med grövre hot.Just nu frågar han bara om var jag är och jag kommer inte på bra svar. Jag vet inte alls vad jag ska säga till honom. Detta kanske låter helt knäppt men jag oroar mig för vår katt för jag vet inte när jag kommer tillbaka till vår lägenhet. kan vara imorgon eller kanske på torsdagkväll när han har gått till jobbet.Vet inte alls om han kommer att ta hand om honom.Vi kan ju inte ta hit stackaren. Just nu bor vi hos mina föräldrar och jag vet inte om vi kommer att få skyddat boende eller bara en lägenhet där vi kommer väck från honom ett tag eller ja vi måste ju genomgå en skilsmässa och som jag har sagt innan så kommer det bli för jävligt eftersom han inte vill släppa mig. Frågan är om jag ska ta kontakt med hans föräldrar. Jag är ganska rädd att han ska flippa ut och bli hotfull när jag ska meddela att jag vill lämna honom.
Jag har så himla ont i magen av detta och barnen har det heller inte lätt. Vi kommer ju stanna hos mina föräldrar hela veckan sen nästa vecka vet jag inte vart vi ska ta vägen för de behöver fixa i sitt hus och jag hjälper gärna till.Är en sådan jobbig situation. Får vi skyddat boende så kommer barnen inte kunna gå i skolan och så vilket de måste göra så jag antar att det inte blir så.
nä fy vad ont i magen jag har. Men jag har en massa stöd omkring mig och jag hoppas det går relativt smärtfritt att han faktiskt bara kan ta och acceptera det. Jag är rädd att gå hem till min egen man för jag vet att han kommer vilja ha sex vilket jag inte vill ju.
Vet att jag är tjatig men kommer han till slut acceptera det eller han kommer jävlas ett tag? Kommer skilsmässan bli jobbig? Blir det skyddat boende eller det räcker med en annan lägenhet?

Och till er som skrivit till mig här i kommentarerna. Tack så mycket för ert stöd. Det värmer.

Ha en fin dag och tacksam för svar

Svar: Jag tror inte du kan räkna med skyddat boende men du har de dina runt dig och någon du litar på ska vara med när du berättar för honom att du vill skiljas. Umgås med de som du har förtroende för.. prata... jag tror inte skilsmässan går som på räls.. det blir jobbiga perioder... men tiden verkar positivt för dig.. styrkekramar
Esmaralda

57 Miltons Mamma:

skriven

En sådan där King skulle jag vilja lägga vantarna på någon dag. 😃 Lite halvvilda och fulla av personlighet och kraft 😃 Ett par känns som riktiga spelevinker och busfrön. 🤗

Himla trist att denna Malin fortsätter "betee sig". Anar frustration och besvikelse och denne låter det gå ut över andra istället för att "se inåt". Har säkert inte alls med spådomarna att göra. Men enklast att spy galla där. The easy way så att säga, utan en tanke på andras känslor eller mående.
Om ett par år kanske det blir "klart" för personen varför dennes spådomar inte uppfylls så som vederbörande vill, tycker eller/och hoppas.
Ett exempel är min Milton. Jag var så rädd att förlora honom. Från det att han var 6 år var jag oerhört nojjig att någon skulle skada honom etc. Jag har en bekant som övade på att tala med djur och det har stämt in bra så det kändes fantastiskt och mycket lugnande när denna talade med Milton och fick fram att han 2012 skulle leva många år till. (då var han 13 år) 9-10 mån sedan var det dags för min älskade soulmate att lämna jordelivet.
Jag har undrat varför hon såg att Milton skulle leva flera år till och med hälsan i behåll när han gjock bort så snart efteråt.
Idag kan jag se klart och tydligt varför. Jag hade gått sönder av att veta att Milton och jag hade så lite tid kvar.
Summan av kardemumman. Man SKA inte veta ALLT! Lev livet under tiden. 😊❤️

Kjam på dig Es

Svar: Ja, så är det... man ska inte veta allt.. och det beror inte alltid på den som spår.. ibland blir vi lurade också... ofta för att så är meningen och det kommer något gott ur det på sikt.. kram :)
Esmaralda

58 Sa:

skriven

Absolut tänker jag att man planterar förhållningssätt i barnen. Har vuxit upp med att visa respekt för alla oavsett hur man tycker. Där jag nu lever så håller man sig till sin "grupp" och håller andra på avstånd. Blir väldigt inskränkt kan jag tycka. Tyvärr kan man ju hamna litegrand i limbo. Gillar att möta nya människor och ta del av andras livshistoria. Fast fördomar har vi nog alla till viss del, det ligger väl i människans natur att vara lite avvaktande.

Gillar dina seanser fast man får nog läsa lite mellan raderna också. Meningen är väl att man ska leva sitt liv även om man behöver en boost ibland. Vissa jävligheter ska man ju igenom

Svar: Ja somligt måste man ta sig igenom.. det är inte menat att vi bara ska må väl.. och en del elände kan vi inte välja bort... så är det ju.. kram
Esmaralda

59 Miltons Mamma:

skriven

Nyfiken.. Från vilken land förutom Sverige är min blivande man ifrån?

Typ Asien, Amerika, Europa (vilken del av Europa)

Är så kärlekssugen att jag smäller av snart. 😊 Går i vågar från att ha givit upp till längtan. Hehe.. Misstänker att den 40 åriga personen utanför Sthlm i de spontana spådomarna KAN vara jag. 😁😂 Försöker verkligen röra mig utanför hemmet och inte hänga hos mamma men har inte så många vänner. Så vet de f*n om jag ens kutar på den där mannen i detta liv 🤔

Kjam

Svar: Du kommer att stöta på honom... ingen tveka.. ni möts och det klickar så högt att det nästan gör ont i öronen.. kram :)
Esmaralda

60 Dunegull:

skriven

E! Ser du hur det kommer gå för mig om jag byter jobb? Reder jag ut det andra? Nervös och vet inte hur jag ska göra samtidigt känns det som en jättechans. Vad ser du kring detta? Uppskattar verkligen din hjälp. Kram

Svar: Avstå aldrig från något på grund av rädsla. det här fixar du.. kram
Esmaralda

61 Mimi love:

skriven

Hej Es

Ser du något roligt jag kommer vara med om snart?
Kram

Svar: Ja det kommer roligt och mer än en grej... kram
Esmaralda

62 GP:

skriven

Hej Es!

Var det jag som gjorde fel? Kan inte minnas att min kollega nämnde att jag skall följa med henne... känner mig som dum som glömmer...

63 Um:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser en flytt till honom till den staden Ut som att det kommer att bli av?
Känns det som om han kommer att vilja att vi ska bo där?
Kram

64 Filosofia:

skriven

Rädslan för det avvikande är ruskigt stark. På stenåldern var det ju i många fall lika med utfrysning och ond bråd död.

Idag lever vi (i alla fall många av oss) i en annan tid på helt andra premisser.

För att fixa framtiden och dess utmaningar tror jag istället att olikheter kommer att vara livsavgörande.

Nu filosoferar jag iväg igen 👵🏻

Fråga till fina Es: Vad tycker M om mig egentligen? Får du upp något. Kram

Svar: Och du är bra på att filosofera :) Kloka ord. Jag får en känsla av att M gillar dig.. känns positivt.. kram
Esmaralda

65 Vitlilja:

skriven

Verkar Tara fortfarande?

Svar: Ja jag tror det finns lite liv i henne fortfarande... ge henne ett bad i havvssalt... strö salt över henne och ligga 1-2 timmar.. då kan hon piggna på sig ytterligare.. kram
Esmaralda

66 *:

skriven

Hej

Ser du något giftermål kring oss ?

Du har spått mig att jag ska gifta mig i framtiden, men den man som du beskrivit för mig. Som stämmer mycket väl överens med den man jag bor med idag.

Är det rätt man och ser du giftermålet utomlands som du spått mig tidigare ?

kram <3
*

Svar: Jag ser att det finns problem runt dig i relationen och det kan bli separation... just nu känns det osäkert.. detkan bli vilket som men oavsett så gifter du dig en dag.. kram :)
Esmaralda

67 Ninis:

skriven

Tycker du är en helt fantastisk spådam 💕.. och som sagt ingen kan spå 100%.. och allt ska man heller inte veta, val ska man ju själv göra.
Kommer Fredrik att vilja ses..?!? Kram

Svar: Tack Ninis... det finns en chans att F vill ses... kanske får du själv ta ett initiativ.. kram
Esmaralda

68 Skorpan:

skriven

Sitter ensam på min strand, ingen fisk idag ;). Kanske kan detta bli "vår" strand. Älskar doften av hav, hoppas att jag får bo nära havet i framtiden..
Kram Skorpan

Svar: Ja havet är speciellt.. och är så lycklig som får bo så nära... en dröm som jag alltid haft !! Och det skulle inte förvåna mig om du också kommer nära.. kram
Esmaralda

69 Louise:

skriven

Tack för svar. Nej de kommer inte hjälpa mig så jag får väl snart berätta för mannen att jag vill separera. Blir inte kul men jag tror han så småningom kommer att förstå. Det finns en annan där ute för honom. Jag vill inte blanda in polis och så just nu men blir det hot så får jag väl göra det men jag hoppas det inte blir så.
Vi kommer på en annan lösning.

Ha en fortsatt fin dag. Kramar.

Svar: Kram
Esmaralda

70 *:

skriven

Hej Igen,

Ok, ser du för typ av problem ? Vi har haft en del dispyter men nu känns det som vi spårar rätt mer o mer.

Jag känner inga tvivel så men det kanske han gör då ?


Svar: Det handlar mest om de problem som varit och som till viss del fortfarande är.. jag ser inget nytt som tillkommit och hopas ni reder ut det och blir stärkta tillsammans.. kram :)
Esmaralda

71 Ghostwriter:

skriven

Jag valde att söka, och det kändes väldigt kul. Jag undrar dock om jag kommer lyckas få den kropp jag vill ha på två månader ungefär? Jag vill iallafall någorlunda gå ner i vikt och bli brunis. Är det något jag gör fel i matväg? Eller behöver jag bara träna lite extra så kommer kroppen igång tro :)


Kram!

Svar: Du har god insikt i kost och träning.. och det vet själv om du gör något fel... se till så att magen har något att jobba med... ät mellanmål.. men så klart av det nyttiga slaget... hoppa inte över måltider.. kram :)
Esmaralda

72 EPM :

skriven

Åh jag hoppas verkligen det är potential...
Han är mysig och självklar

Jag är så besviken på P:s beteende i helgen...
Hade högre tankar om honom.

Kram

73 AnnaK:

skriven

Tack för svar! Ska söka hjälp om jag inte blir bättre. Avvaktar lite till.

Kram 🤗

Svar: Ja känn själv in... det blir det bästa.. kram
Esmaralda

74 Vitlilja:

skriven

Tack för svar, ska göra som du säger. Tror du att min ekonomiska situation lättar, blir det ngt problem med att söka försörjningsstöd eller ser det ut att gå igenom?

75 linnea:

skriven

hej es, hur stor möjlighet är det i % att jag blir gravid inom 3 månader? gör inget om det sen ej stämmer men undrar vad din känsla säger dej

Svar: Min känsla säger att möjligheten är runt 30 %... men använd det inte mot mig "blink" Kram
Esmaralda

76 Linnean 🌸:

skriven

Tack, för ditt svar 💖
Kan det vara så att du tom skickade lite healing? Isf bugar jag tacksamt!!
Tappade hoppet i några minuter för jag hade så förbaskat ont trots pillerintag. Gjorde en lätt stretching och plötsligt kändes allt lättare. Tror inte att det endast berodde på stretchingen!
Har lyckats fixa det jag behövde! Åh!
Känner mig tacksam! 💖
I natt hade jag besök av en...orm! 😱
Hade precis somnat när jag mellan sömn och vaket tillstånd kände något kräla över mig.
Otäckt som bara den!! Började vifta och sparka och slita bort snarkmask och de trådlösa ur öronen. Krälandet fortsatte men plötsligt smet hela täcket iväg! Vid det laget var jag klarvaken och insåg att det var min yngsta kattracka som krupit in i själva påslakanet och först ålat runt lite för att gripas av panik när hon inte tog sig ut när jag började kravla runt på mitt sätt. Fick skaka ut den lilla skärrade kattdamen ur påslakanet. Satt och gapskrattade sen! Att leva med katter innebär en del överraskningar när man minst anar det!
Ljuvliga varelser med klös i 😻

Agnes: Blev djupt berörd av det du berättade om din son, i dag. Det gav mig en tankeställare om trycket åxå! En kär väninna till mig har nyligen gått bort pga just trycket.
En stor kram till dig 🌹

Ha en fin kväll, allesammans! Kram...

/Linnean 🌸



Svar: Jo, lite healing skickades i anslutning till mitt svar - vad bra att du kunde ta emot ! Gudars skymning om det varit en ORM... man föredrar ju en förvirrad katt ! Kram :)
Esmaralda

77 G.H:

skriven

Vilka bra diskussioner i kommentarsfältet i dag:) 💘

... och angående den arga kommentarerna i går ... självklart måste man ha få ha åsikter, men man kanske får tänka på hur man uttrycker sig! Esmaralda kan varken påverka utgången av något eller är så illasinnad att hon ljuger för någon bara för att framstå i bättre dager ...

Och till dig som skrev kommentaren igår så hoppas jag av hela mitt hjärta att det på något vis ordnar sig så du får uppleva att vara förälder! ❤️

Kram:)

78 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Kan jag göra något för att bryta detdär negativa när det uppstår mellan oss? Hur kan jag stoppa det? Vill så gärna ha honom i mitt liv då vi har det bra. Kram

Svar: Det känns svårt att bryta...man kan ju bara förändra sig själv.. så ha tentaklerna ute och känn in och undvik sådant som du vet triggar honom... men triggningarna kommer nog ändå ser det ut som.. ja, det är inte lätt... kram
Esmaralda

79 En önskan:

skriven

Hej Es

Ser du om jag gifter mig och bildar familj den närmsta tiden?
Kram

80 Helena Ir:

skriven

Lite vemodig känsla idag..hoppas jag inte dragit in någon annans tankar..hmm

Louise,tänker på dig..har själv varit med om en skitstövel..med viss likhet..Kram till dig! <3

Agnes,dig vill jag också ge en Kram <3 gör ont i mammahjärtat..

Orkade inte träna idag..säkert "bara" det som fattas..okej,lite kärlek också..Men snart kommer han,min alldeles egen King :)

By the way ..Esmaralda..mina tankar är även hos dig <3

Kram :)

Svar: Vi är en stark och fin familj.. vi i bloggfamiljen.. vi tänker på varann och ger varann energi och styrka... jag blir nästan lite tårögd.. kram
Esmaralda

81 S:

skriven

Hej Es!
Framstår jag som otrevlig för mina klasskamrater? har svårt att läsa av de, men jag går runt med känslan av att jag ger ett otrevligt intryck till de eller att de stör sig på mig?

Kram!

Svar: Jag ser inte att du är illa omtyckt men ibland kan de ha svårt att "läsa" dig så var gärna lite tydligare.. kram :)
Esmaralda

82 Stjärnöga:

skriven

Är så nyfiken. Är det en av de här lägenheterna jag anmält intresse på som blir vår nya lya?
Gråsparvgränd ?

83 Yvonne (gammal kund):

skriven

Hejsan!

När jag sitter här och läser så ser jag hur stark bloggfamiljen är!

Självklart skyddar vi vår Esmaralda! Dom hjälper oss i alla lägen. Även när du själv står inför ditt jobbiga.

Eloge till dig Esmaralda.

Det kommer alltid vara en å annan som inte är nöjd. Pga av fel svar i spådomen eller att talisman inte fanns och pengarna tillbaka!

Ärligare spådam får vi väl leta efter!!

Agnes inlägg var klocktent och insiktsfullt!

Som sagt...vi är en stark bloggfamilj. Och vi har världens bästa Esmaralda! Att en och annan alltid kommer vara missnöjd det får vi leva med!

Och med detta sagt....till 100%!

Kram.

Yvonne

Svar: Och jag har världens bästa bloggfamilj... ni är så viktiga för mig... ni finns där när hettar till och ni ställer upp.. precis som jag försöker ställa upp för er... precis som det ska vara i en familj !! Stor kram
Esmaralda

84 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Är han glad att jag är tillbaka på samma kontor som han? Kram

Svar: Ja just nu verkar han vara det men det kan svänga snabbt.. som hela er relation... kram
Esmaralda

85 Michaela:

skriven

Har läst ikapp ang det som Malin skrev och blev illa berörd. Står inte bakom det utan du har alltid varit tydlig att spådomar inte stämmer till 100% och att det ibland är svårt att tolka. För mig har vissa saker stämt och andra inte och så är det bara. Inte okej någonstans att häva ur sig på detta sättet. Du är en klippa. Glöm aldrig det❤ Kramar!

Svar: Tack snälla.. och kram på dej :)
Esmaralda

86 Mirre:

skriven

Vad snabbt talismanerna sålde ut! Ser fram emot min King, har redan Tara i plånboken så nu kan dom hålla varandra sällskap där:) Es, ser du någon chans för mig att få godkänt i alla mina ämnen denna skolterminen om jag verkligen kämpar på? Det är så tufft och jag mår skit💩 inombords pga stressen ifrån skolan men jag vägrar ge upp förrän terminen är slut och jag får besked. Kram❤

Svar: Låt inte talismanerna vara tillsammans första veckan... bär Kingen nära dig...och sedan, efter en vecka kan de vara tillsammans och då både samverka och verka var för sig. Det finns en chans att du fixar godkänt.. men i synnerhet ett ämnes ser det tungt ut... och klarar du det inte så känns det som att du kan åtgärda sedan på något sätt.. ge dig inte.. kram
Esmaralda

87 Um:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer flytten till den andra staden till honom att bli av?
Kram

88 Boudica:

skriven

Hann inte beställa en king igår, kände på mig att det redan var försent innan jag ens kom hem från jobbet igår.

Jag som växte upp med en sjukdom som utseendemässigt gör mig "annorlunda", vet ju hur det är med just dagens ämne, men jag hade turen med mina föräldrar som gjorde allt för att jag skulle få vänner, möjligen gjorde de mer än de borde för deras egna bästa, och mitt.
Oavsett, så hade jag låg självkänsla länge pga av det. Men i en av mina första seanser, ca 8 år sedan skrev Es om en personlig utveckling, då förstod jag inte, men nu när man kollar tillbaka i tiden så ser jag hur mycket jag förändrats som person. Och även att Es sett en styrka i mig, vilket jag många gånger undrade "var finns den!?" men jag hittade den tillslut, tack! ;)
Och denna sjukdom ska jag komma över och hjälpa andra i samma sits! Min dröm, och Es, säger att jag kommer att lyckas och jag vill tror att detta är sant! för just TRO, tycker jag är viktigt ;)

Såg en kråka på morgonen, och fick "samtal" i tankarna. Har än så länge bara fått ett samtal från försäljare så tror inte det var det. Om det nu inte bara var ett påhitt ;)

Jag har lite envist fett runt magen, som jag inte får bort oavsett vad jag gör. Som kost- och hälsorådgivare har jag försökt råda mig själv till kunskapen jag har, men dessa har inte funkat, äter ju inte socker, mjöl, och mjölk sen länge och tränar väl, men det vill inte bort. Kan du se något om vad jag har missat, åt vilket håll jag ska se åt, den felande länken kanske? ;)

KRAM!

Svar: Du har gått igenom din personliga resa som en förberedelse för att du ska hjälpa andra i samma sits ! Din resa är alltså viktigare än att gälla bara dig själv.. på lite sikt kommer den hjälpa en hel del andra också ! Det känns förutbestämt. Däremot kan jag inte se vad du missat med tanke på magen... kanske någon annan kan hjälpa till med denna fråga ? kram :)
Esmaralda

89 <3:

skriven

Hej kära Es, vad är det som är fel med min mage ? Känns som det är så mycket krämpor nu med mig. Blir det bättre snart ? Bör jag söka läkare imorrn för detta med magen ?
Kram

Svar: Ja, du har ju haft det ett tag så jag skulle nog råda dig att söka läkare.. kram
Esmaralda

90 Gunilla i Oxd:

skriven

För mig har dina seanser varit livsavgörande Esmaralda❤️Så noga och med fingertoppskänsla har du lett mig framåt, bort från ångest och rädsla till livets glädje och mod!❤️Allt det jag inte fick med mig från början..har du hittat i mig.

Du är oerhört duktig och seriös på det du gör!❤️

Stor KRAM till dig du underbara roliga kloka kvinna! Tänker på dig ofta just nu - Allt blir bra!❤️
//Gunilla i Oxd


Svar: Tack fina Gunilla och du är en underbar tjej och det är en ynnest att du är med i vår bloggfamilj.. kram
Esmaralda

91 Um:

skriven

Hej Esmaralda.
Kan jag räkna med att flytten till andra staden kommer att bli av?
Kram

92 Anonym Isah :

skriven

Detta är kanske lite skumt tänkt.... men kan den där killen jag fick ögonen för, kanske vara min soulmate? Det var iallafall ruskigt sammanträffande 😂





Kram

Svar: Det var ett speciellt samman träffande men jag tror inte han är din soulmate.. kram :)
Esmaralda

93 H:

skriven

Hej Es

Hur ser min blivande man ut?
Kram

Svar: Du tycker att han är riktigt snygg.. du gillar hans kropp och hans blick... kram
Esmaralda

94 Jessica:

skriven

Hej Es,

Vad tycker T om mig? Hur stor är chansen att han hör av sig snart och vill träffas?

Kram :)

95 Anna-Marie:

skriven

Jag vill fråga Steven om vi ska försöka oss på en relation igen. Sist spann vår relation åt helt knasigt håll, vi var båda på fel plats i livet. Hur kommer han ställa sig till det nu?

Svar: Han kommer tänka efter.. han vill nog men frågan är om han vågar och är beredd att ta steget.. tveksamt.. kram
Esmaralda

96 Mumin:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer jag att få leva i en familj med en man som jag har gemensamma barn med?
Kommer jag att bli gravid igen med en man jag lever med?
Kram

97 Mikael:

skriven

Boudica, som man är fett runt magen tuffast bli av med men det går även om man får vara envis, kanske samma om man är kvinna.

Intermittent fasting med Jason fung är det bästa tips jag fått där man sätter tempot själv

https://youtu.be/v9Aw0P7GjHE


Alltså hur ofta man äter har betydelse även om man plockat bort socker och allt möjligt så är det inte hela sanningen, lycka till, sätt inte upp mål mindre än ett år, ligger nog på runt 10% kroppsfett efter ett år med Jason fast än jag bara tillämpade intermittent fasting av och till under ca 7 månader

Kram
Mikael

98 Tiss:

skriven

Kommer jag också få träffa läkaren snabbt som Carro eller är det favorisering?

99 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Känner han fortfarande attraktion och åtrå gentemot mig? Kram

100 StoraJ:

skriven

Det är precis som du skriver. Och jag försöker ”rätta till” många av mina tankar. Det är inte alltid att hjärnan tänker det man logiskt borde förstå kring människor.

Nu längtar jag efter min talisman. Och ojojojoj vad det händer grejer på jobbet. Det är ju helt galet. Vad tror du händer för mig nu? Det verkar bli en ny tjänst för iallafall. Men jag har inga superförhoppningar på lönen.

Det är konstigt hur vissa saker värderas högt av bolaget och andra inte. Borde jag ”skryta” lite mer över min insats? Eller tjänar jag mer på ödmjukhet?

Och jag säger som några andra i kommentarsfältet: att du publicerar även kritik och svarar upp så ärligt som du gör är beundransvärt! Det ökar bara mitt förtroende för dig. Att tolka information är nog en av de svåraste saker som finns. Tänk hur illa det kan bli på vår frekvens. Att då tolka på spirituell frekvens, jisses! Du är hur som haver pricksäker till 99,9% och den lilla felmarginalen ska vara där. Det bevisar att du är människa och ärlig!

Stor kram

101 Undra:

skriven

Hej Esmaralda. Ser det ut som om det kan bli någon komplikation?
Kram

102 Catte:

skriven

Sent inlägg, men känner att jag ändå vill skriva.
Känner som Solen tidigare skrev att min seans ger mig energi och bekräftade väldigt många saker om mig, som jag känner mig och den bild jag har av mig själv, och det gav mig svar på mångåriga funderingar. Läser den ibland just som Solen när jag behöver en bekräftelse eller energi för att sträva mot mina mål. Det är inget som styr mig eftersom det var mer bekräftelse av hur jag känner och upplever saker redan. Sen att jag inte 100% lyssnat på din känsla och råd om Y är för att känslan än så länge är för stark och viljan att ändra den är svag, men jag följer det kanske till 80% och det kan väl vara bra nog just nu? 😉
Längtar tills Kingen kommer. Hade behövt honom redan nu och jag hoppas att han bistår med mina önskningar. Min personliga önskan kan kännas konstig, med tanke på att jag i handling följt ’locket på’, men hjärtat önskar annat så jag kämpar på, men som i önskningen så hänger det inte på mig nu.
Får du någon känsla av om han tänkt på det som hänt senaste veckan och kommer han höra av sig, eller är det ’locket på’ från hans sida?
Kram Catte

103 Browallia:

skriven

Men var kommer alla sura bitterfitor plötsligt ifrån?

"Kvinnan" skaffa dig ett konto på flashback och sprid din frätande avundsjuka och missunsamma dynga bland likasinnade troll.

104 H:

skriven

Tack snälla för svare Es stor kram😇


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: